ChocoCare❤ ( @lanadreamskinhq ) Instagram Profile

@lanadreamskinhq

8 November, 2019

Hai you guys! 🙋🏻‍♀
__
Hidup bagai mimpi selepas consume LANA? Hmm tu la sis da kata uolls takkan menyesal. Nak wajah lagi cantik, follow step pada gambar yang sis post! Memang dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 🤞🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Hai you guys! 🙋🏻‍♀
__
Hidup bagai mimpi selepas consume LANA? Hmm tu la sis da kata uolls takkan menyesal. Nak wajah lagi cantik, follow step pada gambar yang sis post! Memang dabooom kaw! 🔥
.
Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 🤞🏼
.
#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

15 2

More lanadreamskinhq posts

@lanadreamskinhq Profile picture

@lanadreamskinhq

Assalammualaikum🌻🌻 . Ada yang pernah bagitahu sis, Allah tak suka hambaNya mengeluh. Mengeluh itu tanda tidak bersyukur. . Jadi semua, mari lah kita bersyukur dengan setiap rezeki kita❤❤ . #chocowhite #putihdenganchocowhite #putihbersih #minumputih #putihmulus #gebugebas #bebascela #putihdenganchocowhite #chocowhitewow #chocowhitedabomd #lawa #cantik #putih #gebu #bersih #kulitmulus #kulitbersih

Assalammualaikum🌻🌻 . Ada yang pernah bagitahu sis, Allah tak suka hambaNya mengeluh. Mengeluh itu tanda tidak bersyukur. . Jadi semua, mari lah kita bersyukur dengan setiap rezeki kita❤❤ . #chocowhite #putihdenganchocowhite #putihbersih #minumputih #putihmulus #gebugebas #bebascela #putihdenganchocowhite #chocowhitewow #chocowhitedabomd #lawa #cantik #putih #gebu #bersih #kulitmulus #kulitbersih
7 1
@lanadreamskinhq Profile picture

@lanadreamskinhq

Hai darlingku semua! 🙋🏻‍♀ __ Eiiiiii banyaknya blackhead kat muka! Tak selera betul nak tengok! 😩 . Okay okay sis da share tips buang blackhead. Y’alls cari bahan pastu tepek je kat muka. Biarkan sehingga kering baru nampak hasil! 😙👌🏼 . LANA DREAM SKIN by CHOCOCARE:- . ❤ Merawat masalah JERAWAT KRONIK! . ❤ Merawat masalah parut berlubang akibat jerawat ❤ Merawat masalah JERAGAT DEGIL! ❤ Merangsang pertumbuhan sel kulit baru setiap hari TANPA PENGELUPASAN ❤ Kulit halus, gebu & lembab seawal 3 hari! Jom dapatkan Lana Dream Skin & rasa kesan best sangat lepas 3 hari pemakaian, paling best sebab TANPA PENGELUPASAN❤ . Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 🤞🏼 . #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Hai darlingku semua! 🙋🏻‍♀ __ Eiiiiii banyaknya blackhead kat muka! Tak selera betul nak tengok! 😩 . Okay okay sis da share tips buang blackhead. Y’alls cari bahan pastu tepek je kat muka. Biarkan sehingga kering baru nampak hasil! 😙👌🏼 . LANA DREAM SKIN by CHOCOCARE:- . ❤ Merawat masalah JERAWAT KRONIK! . ❤ Merawat masalah parut berlubang akibat jerawat ❤ Merawat masalah JERAGAT DEGIL! ❤ Merangsang pertumbuhan sel kulit baru setiap hari TANPA PENGELUPASAN ❤ Kulit halus, gebu & lembab seawal 3 hari! Jom dapatkan Lana Dream Skin & rasa kesan best sangat lepas 3 hari pemakaian, paling best sebab TANPA PENGELUPASAN❤ . Ppssstttt! Dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 🤞🏼 . #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
37 3
@lanadreamskinhq Profile picture

@lanadreamskinhq

#Repost @cikamoi_admin • • • • • • SM Empire HQ Walau dah berusia, kecantikan tetap dan wajib dijaga..luaran dan dalaman.. Hari ni cik amoi nak kongsi produk yang cik amoi gune pakai selama ni.. Dulu2 Dari wajah kusam, jeragat dan look tua sebelum usia sangat2 mengerikan..hahaha..😂 Setelah hampir setahun bersama produk LANA DREAM SKIN ni, ternyata terbukti kulit wajah dah tercantik, tergebu, ter macam ter yg korang leh ungkapkan..realitinya mmg cik amoi happy sangat.. Bukan senang nak.mengesahkan kulit wajah ni.. Produk nak betul2 serasi..kalau tak..hancur muka.. Alhamdulillah..LANA DREAM SKIN ni produk mampu milik, sangat2 jimat sangat2 berkesan.. Yg paling best TANPA PENGELUPASAN😍 cik amoi sharing jer..sape yg berminat tu boleh la roger2 cik amoi.. No wasap ade di komen.. Cik amoi pengguna dan kini MASTER STOKIS/LEADER HQ tau..mase sama.wakil agen juga di kesan.. Yg berminat join agen boleh wasap cik amoi.. KINI LANA, TERMUDA DARI USIA..🌹 #amoimusniza #lanadreamskin #produkterbaik #skincareno1tanpapengelupasan #harga89jer #mmcteam #teamamoi #rzempiredamoi Tq @lanadreamskinhq Kini ku cantik😍

#Repost @cikamoi_admin • • • • • • SM Empire HQ  Walau dah berusia, kecantikan tetap dan wajib dijaga..luaran dan dalaman.. Hari ni cik amoi nak kongsi produk yang cik amoi gune pakai selama ni.. Dulu2 Dari wajah kusam, jeragat dan look tua sebelum usia sangat2 mengerikan..hahaha..😂 Setelah hampir setahun bersama produk LANA DREAM SKIN  ni, ternyata terbukti kulit wajah dah tercantik, tergebu, ter macam ter yg korang leh ungkapkan..realitinya mmg cik amoi happy sangat.. Bukan senang nak.mengesahkan kulit wajah ni.. Produk nak betul2 serasi..kalau tak..hancur muka.. Alhamdulillah..LANA DREAM SKIN ni produk mampu milik, sangat2 jimat sangat2 berkesan.. Yg paling best TANPA PENGELUPASAN😍  cik amoi sharing jer..sape yg berminat tu boleh la roger2 cik amoi.. No wasap ade di komen.. Cik amoi pengguna dan kini MASTER STOKIS/LEADER HQ tau..mase sama.wakil agen juga di kesan.. Yg berminat join agen boleh wasap cik amoi.. KINI LANA, TERMUDA DARI USIA..🌹 #amoimusniza #lanadreamskin #produkterbaik #skincareno1tanpapengelupasan #harga89jer #mmcteam #teamamoi #rzempiredamoi  Tq @lanadreamskinhq Kini ku cantik😍
16 4
@lanadreamskinhq Profile picture

@lanadreamskinhq

Hi sayang sis semua😍😍 . Untuk yang kaki make up tu, jangan tahu make up je. Hygiene setiap tool make up uolls you pun perlu dan penting untuk dijaga tahu. Jangan lah pakai sampai lunyai, lepas tu tak bersihkan langsung☝🏼☝🏼☝🏼 . #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi

Hi sayang sis semua😍😍 . Untuk yang kaki make up tu, jangan tahu make up je. Hygiene setiap tool make up uolls you pun perlu dan penting untuk dijaga tahu. Jangan lah pakai sampai lunyai, lepas tu tak bersihkan langsung☝🏼☝🏼☝🏼 .  #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
12 1
@lanadreamskinhq Profile picture

@lanadreamskinhq

. [TESTIMONI CHOCOGLOW ‼] [TESTIMONI CHOCOGLOW ‼] [TESTIMONI CHOCOGLOW ‼] . Muka cantik dan cerah penangan dari Chocoglow Treatment Foundation 🥰🥰 . Haaa rugi tau sape yang tak try lagi Chocoglow Treatment Foundation ni. Memang best giler...dah lah dapat glowing effect, ringan pulak tu dimuka. Rasa macam tak pakai apa2 tau uollss..😘😘 . Tgk mcm akk ni, sekali cuba trus jatuh cinta😍 dah tak pandang yang lain.....Jom uollss bertukar kepada Chocoglow Treatment Foundation. . #chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

. [TESTIMONI CHOCOGLOW ‼] [TESTIMONI CHOCOGLOW ‼] [TESTIMONI CHOCOGLOW ‼] . Muka cantik dan cerah penangan dari Chocoglow Treatment Foundation 🥰🥰 . Haaa rugi tau sape yang tak try lagi Chocoglow Treatment Foundation ni. Memang best giler...dah lah dapat glowing effect, ringan pulak tu dimuka. Rasa macam tak pakai apa2 tau uollss..😘😘 . Tgk mcm akk ni, sekali cuba trus jatuh cinta😍 dah tak pandang yang lain.....Jom uollss bertukar kepada Chocoglow Treatment Foundation. . #chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
12 1
@lanadreamskinhq Profile picture

@lanadreamskinhq

Hi sayang sis semua❤ Nak kulit mulus tapi sejenis cheapskate taknak beli scrub? Ah jangan risau, uolls tinggal geledah je dapur uolls cari bahan bahan diatas ni🥰🥰 . Consume Choco White bersama Lana, effect dia...da bomb gais✨✨ . #chocowhite #putihdenganchocowhite #putihbersih #minumputih #putihmulus #gebugebas #bebascela #putihdenganchocowhite #chocowhitewow #chocowhitedabomd #lawa #cantik #putih #gebu #bersih #kulitmulus #kulitbersih

Hi sayang sis semua❤ Nak kulit mulus tapi sejenis cheapskate taknak beli scrub? Ah jangan risau, uolls tinggal geledah je dapur uolls cari bahan bahan diatas ni🥰🥰 . Consume Choco White bersama Lana, effect dia...da bomb gais✨✨ . #chocowhite #putihdenganchocowhite #putihbersih #minumputih #putihmulus #gebugebas #bebascela #putihdenganchocowhite #chocowhitewow #chocowhitedabomd #lawa #cantik #putih #gebu #bersih #kulitmulus #kulitbersih
14 1
@lanadreamskinhq Profile picture

@lanadreamskinhq

#Repost @cf_codkl • • • • • • HELLO CINTA HATI @cf_codkl ♥️ • CHOCOWHITE BOOSTER UNTUK MAINTAIN KULIT PUTIH CANTIK DAN GLOWING 🌸 . HARGA PROMO STILL ONZ! Semua orang boleh minum chocowhite. Fungsinya? . 💕 Mencerahkan dan mengebukan kulit seluruh badan 🌤 Menjadikan kulit glowing secara natural 🌸 Menambah Vitamin pada kulit 💕 pertumbuhan sel baru dalaman 🌤Tona kulit sekata 🌸 Mencerahkan kulit 💕 Mecegah garis halus 🌤 Menyuburkan kulit dari dalaman 🌸 kulit lebih anjal dan berseri 💕 Mengurangkan kulit yang berminyak 🌸 Menjaga struktur kolagen tubuh badan 💕 Memperbaiki sel-sel kulit 🌼 menjadikan kulit kelihatan natural 💕 Membantu mengurangkan kekeringan wajah 🌼 Membantu menyimbangkan warna kulit 💕 Mengecilkan pori - pori 🌤 Memberikan kulit cantik dan sihat 🌸 Melindungi warna kulit tona 🌼 Kelembapan sepanjang hari 💕 meningkatkan kulit dalaman ❤ Melebatkan rambut & mengatasi rambut gugur ❤ Menguatkat kuku ❤ Menghaluskan & menggebukan kulit ❤ Memerahkan bibir secara semulajadi READY STOCK🍫 Whatsapp Sekarang: 📲 0176431146 📲 0176431146 📲 0176431146 Video by @cf_codkl @hqchocofit @reenazach @meqlachocofitshahalam #squadcodkl #prihatin #feedbacksquadcodkl #lemonfit #chocofit #detoks #detox #teamcodkl #losyenkuruscoklat #belgiumcoklat #cadbury #chocofit #lemonfit #lemon #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #nakkuruscepat

#Repost @cf_codkl • • • • • • HELLO CINTA HATI @cf_codkl ♥️ •  CHOCOWHITE BOOSTER UNTUK MAINTAIN KULIT PUTIH CANTIK DAN GLOWING 🌸 . HARGA PROMO STILL ONZ! Semua orang boleh minum chocowhite. Fungsinya? . 💕 Mencerahkan dan mengebukan kulit seluruh badan 🌤 Menjadikan kulit glowing secara natural 🌸 Menambah Vitamin pada kulit 💕 pertumbuhan sel baru dalaman 🌤Tona kulit sekata 🌸 Mencerahkan kulit 💕 Mecegah garis halus 🌤 Menyuburkan kulit dari dalaman 🌸 kulit lebih anjal dan berseri 💕 Mengurangkan kulit yang berminyak 🌸 Menjaga struktur kolagen tubuh badan 💕 Memperbaiki sel-sel kulit 🌼 menjadikan kulit kelihatan natural 💕 Membantu mengurangkan kekeringan wajah 🌼 Membantu menyimbangkan warna kulit 💕 Mengecilkan pori - pori 🌤 Memberikan kulit cantik dan sihat 🌸 Melindungi warna kulit tona 🌼 Kelembapan sepanjang hari 💕 meningkatkan kulit dalaman ❤ Melebatkan rambut & mengatasi rambut gugur ❤ Menguatkat kuku ❤ Menghaluskan & menggebukan kulit ❤ Memerahkan bibir secara semulajadi  READY STOCK🍫 Whatsapp Sekarang: 📲 0176431146 📲 0176431146 📲 0176431146  Video by @cf_codkl  @hqchocofit @reenazach  @meqlachocofitshahalam  #squadcodkl #prihatin #feedbacksquadcodkl #lemonfit #chocofit #detoks #detox #teamcodkl #losyenkuruscoklat #belgiumcoklat #cadbury #chocofit #lemonfit #lemon #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #nakkuruscepat
11 1
@lanadreamskinhq Profile picture

@lanadreamskinhq

Morning sayangg😍😍 . Never underestimate yourself! If you dont challenge yourself you will never know your limits💪🏼💪🏼 Consume Choco White bersama Lana, effect dia...da bomb gais✨✨ . #chocowhite #putihdenganchocowhite #putihbersih #minumputih #putihmulus #gebugebas #bebascela #putihdenganchocowhite #chocowhitewow #chocowhitedabomd #lawa #cantik #putih #gebu #bersih #kulitmulus #kulitbersih

Morning sayangg😍😍 . Never underestimate yourself! If you dont challenge yourself you will never know your limits💪🏼💪🏼 Consume Choco White bersama Lana, effect dia...da bomb gais✨✨ . #chocowhite #putihdenganchocowhite #putihbersih #minumputih #putihmulus #gebugebas #bebascela #putihdenganchocowhite #chocowhitewow #chocowhitedabomd #lawa #cantik #putih #gebu #bersih #kulitmulus #kulitbersih
12 1
@lanadreamskinhq Profile picture

@lanadreamskinhq

Hai y’alls! Siapa tahu macam mana terjadinya keradangan kulit wajah? Haaa meh sis share! 🤗 . Kulit yang terdedah kepada masalah alergi dan sensitif. Salah memakai produk atau kosmetik pada kulit y’alls maka kemungkinan besar berlaku iritasi dan menyebabkan kulit y’alls menggerutu, kemerah-merahan ataupun melepuh. Ini la penyebab berlaku keradangan kulit wajah. 😰 . Y’alls tak perlu risau lagi. Nah sis tepek sini cara-cara rawat keradangan kulit! Semoga bermanfaat uolls 😙 . Ppssstttt! Tengah risik-risik LANA ke tu? Sis nak bagitahu dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 👏🏼 . #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Hai y’alls! Siapa tahu macam mana terjadinya keradangan kulit wajah? Haaa meh sis share! 🤗 . Kulit yang terdedah kepada masalah alergi dan sensitif. Salah memakai produk atau kosmetik pada kulit y’alls maka kemungkinan besar berlaku iritasi dan menyebabkan kulit y’alls menggerutu, kemerah-merahan ataupun melepuh. Ini la penyebab berlaku keradangan kulit wajah. 😰 . Y’alls tak perlu risau lagi. Nah sis tepek sini cara-cara rawat keradangan kulit! Semoga bermanfaat uolls 😙 . Ppssstttt! Tengah risik-risik LANA ke tu? Sis nak bagitahu dengan setiap pembelian, sis selitkan FREE GIFT untuk uolls. Suka tak suka? Jom DM sekarang! 👏🏼 . #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
22 3
@lanadreamskinhq Profile picture

@lanadreamskinhq

#Repost @chococare.my • • • • • • Hai selamat pagi kesayangan kak Liena ... Jangan lupa sebelum keluar rumah ni pakai Sunblock Lana Dream Skin ok... . Supaya tak de lah kulit tu kena terus cahaya matahari yg merbahaya tu. . Selain tu jugak kulit akan gebu dan licin tau kalau apply setiap hari. . Jangan lupa dapatkan promosi set skincare jimat dan hasil mewah dari kami tau... . Haaaa kasi love sikit 💕💕💕 . Nak terus dptkan dari kak Liena pun boleh . www.wasap.my/60163689735/lana

#Repost @chococare.my • • • • • • Hai selamat pagi kesayangan kak Liena ... Jangan lupa sebelum keluar rumah ni pakai Sunblock Lana Dream Skin ok... . Supaya tak de lah kulit tu kena terus cahaya matahari yg merbahaya tu. . Selain tu jugak kulit akan gebu dan licin tau kalau apply setiap hari. . Jangan lupa dapatkan promosi set skincare jimat dan hasil mewah dari kami tau... . Haaaa kasi love sikit 💕💕💕 . Nak terus dptkan dari kak Liena pun boleh . www.wasap.my/60163689735/lana
15 1
@lanadreamskinhq Profile picture

@lanadreamskinhq

Hai darlingku! __ Berjalan-jalan hujung minggu jangan lupa DapDap ChocoGlow tau! ☝🏼 Uolls tahu tak Choco Glow ni memang powerrrrr! Takpayah tepek berlapis-lapis pun takpe sebab ChocoGlow ni FULL COVERAGE tau! Ada spf 50+ pula tu, yang menghalang sinaran matahari sekali gus sinaran uv ☀ . Biar pun kecil molek, easy bawa kesana kesini, kualiti dia memang best gilaaaa! 😍 Uolls tunggu apa lagi. Jom place order sekarang! Uolls DM je cuti-cuti ni pun sis reply. 😙💫 . #chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Hai darlingku! __ Berjalan-jalan hujung minggu jangan lupa DapDap ChocoGlow tau! ☝🏼 Uolls tahu tak Choco Glow ni memang powerrrrr! Takpayah tepek berlapis-lapis pun takpe sebab ChocoGlow ni FULL COVERAGE tau! Ada spf 50+ pula tu, yang menghalang sinaran matahari sekali gus sinaran uv ☀ . Biar pun kecil molek, easy bawa kesana kesini, kualiti dia memang best gilaaaa! 😍 Uolls tunggu apa lagi. Jom place order sekarang! Uolls DM je cuti-cuti ni pun sis reply. 😙💫 . #chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
15 6
@lanadreamskinhq Profile picture

@lanadreamskinhq

#Repost @skinwhite.kualalumpur • • • • • • Shah Alam, Malaysia #chocoglowtreatmentfoundation . Seriusss memang best sangat CHOCO GLOW ni, Full coverage & ringan sangat rasa mcm tak pakai Foundation. Harga yg sangat mampu milik cuma RM49 sahaja uolsss. Dahla dapat FREE PRO GLOW Beauty Blender bernilai RM25 pulakkk tu 😱😱😱. . So korang jangan tunggu lama2 tau 😘 . @lanadreamskin.kualalumpur.hq . . 💯 ORIGINAL direct HQ 🚗 COD/DELIVERY/SELFPICKUP Available 📦 Postage Seluruh Malaysia / Negara (Local/International) . 📲WHATSAPP FOR ORDER @ Click link di Bio IG @lanadreamskin.kualalumpur.hq ❗️+6.012.877.2129❗️ ❗️+6.012.877.2129❗️ ❗️+6.012.877.2129❗️

#Repost @skinwhite.kualalumpur • • • • • • Shah Alam, Malaysia  #chocoglowtreatmentfoundation . Seriusss memang best sangat CHOCO GLOW ni, Full coverage & ringan sangat rasa mcm tak pakai Foundation. Harga yg sangat mampu milik cuma RM49 sahaja uolsss. Dahla dapat FREE PRO GLOW Beauty Blender bernilai RM25 pulakkk tu 😱😱😱. . So korang jangan tunggu lama2 tau 😘 . @lanadreamskin.kualalumpur.hq . . 💯 ORIGINAL direct HQ 🚗 COD/DELIVERY/SELFPICKUP Available 📦 Postage Seluruh Malaysia / Negara (Local/International) . 📲WHATSAPP FOR ORDER @ Click link di Bio IG @lanadreamskin.kualalumpur.hq ❗️+6.012.877.2129❗️ ❗️+6.012.877.2129❗️ ❗️+6.012.877.2129❗️
9 5
@lanadreamskinhq Profile picture

@lanadreamskinhq

Selamat pagi uolls! 🌻 __ Tetap semangat. Karena Allah selalu kasih janji, harapan dan kesempatan baru di setiap pagi. Semoga kita termasuk orang yang selalu bertambah baik disetiap harinya. Aamiin ♥ . #chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Selamat pagi uolls! 🌻 __ Tetap semangat. Karena Allah selalu kasih janji, harapan dan kesempatan baru di setiap pagi. Semoga kita termasuk orang yang selalu bertambah baik disetiap harinya. Aamiin ♥ . #chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
13 1