Nahh belanja sikit  Feedback customer setia #satissoap ni . Dulu kulit kusam berjerawat parut sana sini n now hasilnyaa wow sangtkan habis licin kulit muka pluss cerah pulak tuhh . Haishh lepasni ramaila awek usha tuu tapi awek yg nak usha dia tu skin helok tak tuu ? takut tak dilayan jeee nanti kan . ☺️
.
.
Korang nak tengok jekaa ?? Taknak ada skin yang superb bersih dan cerah sekata  jugak ?
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran Nahh belanja sikit  Feedback customer setia #satissoap ni . Dulu kulit kusam berjerawat parut sana sini n now hasilnyaa wow sangtkan habis licin kulit muka pluss cerah pulak tuhh . Haishh lepasni ramaila awek usha tuu tapi awek yg nak usha dia tu skin helok tak tuu ? takut tak dilayan jeee nanti kan . ☺️
.
.
Korang nak tengok jekaa ?? Taknak ada skin yang superb bersih dan cerah sekata  jugak ?
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

Nahh belanja sikit Feedback customer setia #satissoap ni . Dulu kulit kusam berjerawat parut sana sini n now hasilnyaa wow sangtkan habis licin kulit muka pluss cerah pulak tuhh . Haishh lepasni ramaila awek usha tuu tapi awek yg nak usha dia tu skin helok tak tuu ? takut tak dilayan jeee nanti kan . ☺️
.
.
Korang nak tengok jekaa ?? Taknak ada skin yang superb bersih dan cerah sekata jugak ?
.
More detail boleh terus whatsapp no di bawah 👇🏻 :
.
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA )
📲 WHATSAPP 0199839215 ( NEEZA ) .
.
#satissoap #numiserum #perfectskinsupplement #igshop #instafamous #atukpesanchannel #iglelakivsperempuan #cantik #peloles #cerahkankulit #codmaran #codkuantan #postageeveryday #igshopmalaysia #igshop #insta #putih #putihgebugebas #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #nakcantikcepat #cantikluaransihatdalaman #glowingskin #fienabeautytemerloh #fienabeautykuantan #fienabeautymaran

69 0

You might interested in

크리스마스가다가오네요

크리스마스가다가오네요
166 10 2 hours ago

Que nunca muera esa nueva y tan linda forma de ver la vida, que siempre brilles mas que el sol y que nunca se apague esa sonrisa✨

Que nunca muera esa nueva y tan linda forma de ver la vida, que siempre brilles mas que el sol y que nunca se apague esa sonrisa✨
262 13 4 hours ago

✨
567 4 2 hours ago

ㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤ
鹿せんべい持ってなくても
懐いてくれる鹿さん🦌
(多分こいつせんべい持ってるって思って近づいてきた)
ㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤ
photo by @jump_todo
#秋

ㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤ
鹿せんべい持ってなくても
懐いてくれる鹿さん🦌
(多分こいつせんべい持ってるって思って近づいてきた)
ㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤ
 photo by @jump_todo 
#秋
254 7 2 hours ago

#महाकाल_भक्त🔱
#अश्वप्रेमी🐴 #रंगरेज़_बन्ना🤴🏻
#घोडसवार🏇🏼 #अग्निवश🔥
🌡रक्त ⚔रोऊब और🤴🏻रुतबा
#horselove #horseman #banna #jaymataji #king #cvbanna
#India #Indian #photo #photography #photographer #pic #storiesofindia #indianphotography #Indianphotographers #snypechat #Streetphotography #streetphotographyindia #nature #official_photography_hub #indianshutterbugs #indiaclicks #india_everyday

#महाकाल_भक्त🔱
#अश्वप्रेमी🐴 #रंगरेज़_बन्ना🤴🏻
#घोडसवार🏇🏼 #अग्निवश🔥
🌡रक्त ⚔रोऊब और🤴🏻रुतबा 
#horselove #horseman #banna #jaymataji #king #cvbanna
#India #Indian #photo #photography #photographer #pic #storiesofindia #indianphotography #Indianphotographers #snypechat#Streetphotography #streetphotographyindia #nature #official_photography_hub #indianshutterbugs #indiaclicks #india_everyday
208 18 1 hour ago