NORALBANIAH ( @noralbaniah ) Instagram Profile

@noralbaniah

22 March, 2018

Hari ni segar dan aktifkan balik muka yang dah letih dan kusam di #mbhcheras Tqsm melayan kakak dan u all semua peramah, nak best lg datang anniversary yg ketiga pada 24mac, start pukul 9pg sampai 5 ptg. Nak voucher dan cabutan bertuah, mai sini. Jangan tak mai..!!
#mbhmedispa 
#beautyinlovinghands

Hari ni segar dan aktifkan balik muka yang dah letih dan kusam di #mbhcheras Tqsm melayan kakak dan u all semua peramah, nak best lg datang anniversary yg ketiga pada 24mac, start pukul 9pg sampai 5 ptg. Nak voucher dan cabutan bertuah, mai sini. Jangan tak mai..!!
#mbhmedispa
#beautyinlovinghands

210 4

More noralbaniah posts

@noralbaniah Profile picture

@noralbaniah

Nak tengok artis dulu2 kat majalah. Sekarang tak payah dah....kat mana2 pn boleh tengok. Zaman dah berubah..
#majalahdulu2 #majalahseri #majalah #dulu #akuyangdulu #nostalgia

Nak tengok artis dulu2 kat majalah. Sekarang tak payah dah....kat mana2 pn boleh tengok. Zaman dah berubah..
#majalahdulu2 #majalahseri #majalah #dulu #akuyangdulu #nostalgia
23 0 1 hour ago
@noralbaniah Profile picture

@noralbaniah

Tarikh kawin takde lagi. Tengah fikir...sebab kawin ni kan mcm ambik tali letak kat leher sendiri. Setuju tak??
====================================
Tqsm @rezzahassan For this baju...im so sorry if this weeding tak jadi...😐 no words to mention ..sad..😡

Tarikh kawin takde lagi. Tengah fikir...sebab kawin ni kan mcm ambik tali letak kat leher sendiri. Setuju tak??
====================================
Tqsm @rezzahassan For this baju...im so sorry if this weeding tak jadi...😐 no words to mention ..sad..😡
28 0 2 hours ago
@noralbaniah Profile picture

@noralbaniah

Syukur masih tersenyum. Pahit, ape yang orang nak cakap, cakap la..tak semestinya diam itu kalah. Kadang kala diam itu tak nak rumitkan keaadaan. Fikir kehadapan yang panjang. Bukan hanya untuk hari esok atau minggu depan. Tua atau muda kena waras. Jaga hati disekeliling itu penting. Hidup ini bermasyarakat. Bukan nak hentam jer..kena jaga hati orang. Jaga aib, itu amat penting...

Syukur masih tersenyum. Pahit, ape yang orang nak cakap, cakap la..tak semestinya diam itu kalah. Kadang kala diam itu tak nak rumitkan keaadaan. Fikir kehadapan yang panjang. Bukan hanya untuk hari esok atau minggu depan. Tua atau muda kena waras. Jaga hati disekeliling itu penting. Hidup ini bermasyarakat. Bukan nak hentam jer..kena jaga hati orang. Jaga aib, itu amat penting...
18 0 2 hours ago
@noralbaniah Profile picture

@noralbaniah

Bincang nak pegi holiday yang tempat murah. Ramai yang nak join. Tapi tengah fikir nak naik bas ke keretapi...jom jadi orang yang tak berapa ada...hahahahaha....

Bincang nak pegi holiday yang tempat murah. Ramai yang nak join. Tapi tengah fikir nak naik bas ke keretapi...jom jadi orang yang tak berapa ada...hahahahaha....
135 0 9 September, 2019
@noralbaniah Profile picture

@noralbaniah

Jangan fikir terlalu banyak. Biarkan berlalu. Kita pun tak tau ape akan jadi hari esok. Yang pasti esok untuk siapa dan sebab ape..pasti atau tidak, kita tunggu esok..
#esok #tunggu #nor #haha #wow

Jangan fikir terlalu banyak. Biarkan berlalu. Kita pun tak tau ape akan jadi hari esok. Yang pasti esok untuk siapa dan sebab ape..pasti atau tidak, kita tunggu esok..
#esok #tunggu #nor #haha #wow
282 0 8 September, 2019
@noralbaniah Profile picture

@noralbaniah

Anak2 pak Long..
Muka sama jer kan...orang kata macam benggali..haha..
#raffie #adikberadik #bongsu

Anak2 pak Long..
Muka sama jer kan...orang kata macam benggali..haha..
#raffie #adikberadik #bongsu
136 0 8 September, 2019
@noralbaniah Profile picture

@noralbaniah

Sape yang masih ingat saya, saya cakap..Hai awak...mmuahhh😘

Sape yang masih ingat saya, saya cakap..Hai awak...mmuahhh😘
296 0 1 September, 2019
@noralbaniah Profile picture

@noralbaniah

Sedap katanya....👴
Ni makanan kesukaan @wansaifulshahrizan. Sebab dia nak tiru mr been...

Sedap katanya....👴
Ni makanan kesukaan @wansaifulshahrizan. Sebab dia nak tiru mr been...
307 0 31 August, 2019
@noralbaniah Profile picture

@noralbaniah

Alhamdulillah, mak engku dah sihat. Doakan kesihatan kami..salam jumaat..
#menguraikabus
#rtmmalaysia

Alhamdulillah, mak engku dah sihat. Doakan kesihatan kami..salam jumaat..
#menguraikabus
#rtmmalaysia
191 0 30 August, 2019
@noralbaniah Profile picture

@noralbaniah

Tangkah, Johor, Malaysia

Bila dah kat kampung ni confirm la makan makanan kampung. Itu yang best. Tapi petai tak jumpa lagi. Ni yang tak best....
#menghuraikabus
#rtm1

Bila dah kat kampung ni confirm la makan makanan kampung. Itu yang best. Tapi petai tak jumpa lagi. Ni yang tak best....
#menghuraikabus
#rtm1
154 0 29 August, 2019
@noralbaniah Profile picture

@noralbaniah

Susah la nak dapat boyfriend kalau asyik fikir kete ape dia pakai. Janji kete ada empat roda boleh jalan. Jangan la pilih sangat...come on Alba...😊

Susah la nak dapat boyfriend kalau asyik fikir kete ape dia pakai. Janji kete ada empat roda boleh jalan. Jangan la pilih sangat...come on Alba...😊
249 0 28 August, 2019
@noralbaniah Profile picture

@noralbaniah

Kalau la masa boleh patah balik, nak pegi zaman sekolah. Senang, hari2 dapat duit belanja. Belajar jer..tak payah nak fikir banyak. Hanya fikir kena rotan jer bila tak buat keje sekolah dan ponteng...

Kalau la masa boleh patah balik, nak pegi zaman sekolah. Senang, hari2 dapat duit belanja. Belajar jer..tak payah nak fikir banyak. Hanya fikir kena rotan jer bila tak buat keje sekolah dan ponteng...
346 0 26 August, 2019