• KRIM PROGESTERONE MALAYSIA ( @naturalprogesteronecreamms ) Instagram Profile

    @naturalprogesteronecreamms

    23 April, 2018
  • Assalamualaikum semua.. . Comeynya bby girl ni.. Geram sgt!! . Ingin kan ank?masih ikhtiar dengan pelbagai cara? Kami ada penyelesaiannya.. Tolak gambar ni tgk kanan ada apa.. πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€ . . Yg ada mslh dalaman wanita seperti fibroid, period tidak teratur, telur tak matang, cyst, pcos, kerap gugur dan sebagainya.. Boleh cuba krim progesterone untuk seimbang kan hormon progesterone dalam bdn yg terlalu banyak lebihan estrogen.. . Jom order sekarang.. Jgn sebab syg duit dalaman kita tak sihat.. πŸ˜‰πŸ˜‰ wasap skrg tau 0134113225 atau tekan link di bio page.. . #pcos #masalahdalamanwanita #kerapgugur #estrogen #periodtidakteratur #ikthiarHamil #sengugut #fibroids #jomhamil
    Assalamualaikum semua..
.
Comeynya bby girl ni.. Geram sgt!!
.
Ingin kan ank?masih ikhtiar dengan pelbagai cara? Kami ada penyelesaiannya..
Tolak gambar ni tgk kanan ada apa.. πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€
.
.
Yg ada mslh dalaman wanita seperti fibroid, period tidak teratur, telur tak matang, cyst, pcos, kerap gugur dan sebagainya.. Boleh cuba krim progesterone untuk seimbang kan hormon progesterone dalam bdn yg terlalu banyak lebihan estrogen..
.
Jom order sekarang.. Jgn sebab syg duit dalaman kita tak sihat.. πŸ˜‰πŸ˜‰ wasap skrg tau 0134113225 atau tekan link di bio page..
.
#pcos #masalahdalamanwanita #kerapgugur #estrogen #periodtidakteratur #ikthiarHamil #sengugut #fibroids #jomhamil Assalamualaikum semua..
.
Comeynya bby girl ni.. Geram sgt!!
.
Ingin kan ank?masih ikhtiar dengan pelbagai cara? Kami ada penyelesaiannya..
Tolak gambar ni tgk kanan ada apa.. πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€
.
.
Yg ada mslh dalaman wanita seperti fibroid, period tidak teratur, telur tak matang, cyst, pcos, kerap gugur dan sebagainya.. Boleh cuba krim progesterone untuk seimbang kan hormon progesterone dalam bdn yg terlalu banyak lebihan estrogen..
.
Jom order sekarang.. Jgn sebab syg duit dalaman kita tak sihat.. πŸ˜‰πŸ˜‰ wasap skrg tau 0134113225 atau tekan link di bio page..
.
#pcos #masalahdalamanwanita #kerapgugur #estrogen #periodtidakteratur #ikthiarHamil #sengugut #fibroids #jomhamil

    Assalamualaikum semua..
    .
    Comeynya bby girl ni.. Geram sgt!!
    .
    Ingin kan ank?masih ikhtiar dengan pelbagai cara? Kami ada penyelesaiannya..
    Tolak gambar ni tgk kanan ada apa.. πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€
    .
    .
    Yg ada mslh dalaman wanita seperti fibroid, period tidak teratur, telur tak matang, cyst, pcos, kerap gugur dan sebagainya.. Boleh cuba krim progesterone untuk seimbang kan hormon progesterone dalam bdn yg terlalu banyak lebihan estrogen..
    .
    Jom order sekarang.. Jgn sebab syg duit dalaman kita tak sihat.. πŸ˜‰πŸ˜‰ wasap skrg tau 0134113225 atau tekan link di bio page..
    .
    #pcos #masalahdalamanwanita #kerapgugur #estrogen #periodtidakteratur #ikthiarHamil #sengugut #fibroids #jomhamil

  • 4 0
  • Save Image Other Pictures

More naturalprogesteronecreamms posts

    .
[Cyst dan Keputihan Tiada Sejak Amalkan NPC!! Testimoni Ogos 2019!]
.
Yesss berita gembira apabila checkup dengan doktor mendapat cysts di kedua-dua ovari dan keputihan dah tiada. Harap lepas ni sis pm kami dengan berita dah berjaya mengandung pulak ya! Kita setelkan satu demi persatu masalah dalam diri sampai melekat! .
Jom cuba NPC
Whatsapp 018-3569 784!
.
#naturalprogesteronecream 
#krimprogesterone 
#ttc #cysts #pcos #pregnancy 
#babynpc #keputihan

    .
    [Cyst dan Keputihan Tiada Sejak Amalkan NPC!! Testimoni Ogos 2019!]
    .
    Yesss berita gembira apabila checkup dengan doktor mendapat cysts di kedua-dua ovari dan keputihan dah tiada. Harap lepas ni sis pm kami dengan berita dah berjaya mengandung pulak ya! Kita setelkan satu demi persatu masalah dalam diri sampai melekat! .
    Jom cuba NPC
    Whatsapp 018-3569 784!
    .
    #naturalprogesteronecream
    #krimprogesterone
    #ttc #cysts #pcos #pregnancy
    #babynpc #keputihan

    1 0 10 August, 2019
    .
Testimoni Puan Siti Rosma pelanggan setia kami dari anak no 1 sampai anak no 2 selalu keep in touch dengan kami dan bertukar2 maklumat tentang perkembangan anak-anak di FB.
.
Dlu Pn Siti juga TTC selama setahun  tak pernah dapat positif OPK, masalah pcos,hormon sebelum cuba NPC sebulan terus melekat pada hari ulangtahun perkahwinan yang pertama. Sekarang sis dah anak 2 dah. Comel sangat😘😘.
.
Nanti nak baby no 3 contact kami ya sis hehe πŸ€±πŸ€°πŸ‘Ά
.
Anda nak anak jugak?
Ikhtiar sekarang WA 018-3569 784!
.
#krimprogesterone 
#krimprogesteronemalaysia 
#naturalprogesteronecream 
#ttc #pcos #babies #babynpc

    .
    Testimoni Puan Siti Rosma pelanggan setia kami dari anak no 1 sampai anak no 2 selalu keep in touch dengan kami dan bertukar2 maklumat tentang perkembangan anak-anak di FB.
    .
    Dlu Pn Siti juga TTC selama setahun tak pernah dapat positif OPK, masalah pcos,hormon sebelum cuba NPC sebulan terus melekat pada hari ulangtahun perkahwinan yang pertama. Sekarang sis dah anak 2 dah. Comel sangat😘😘.
    .
    Nanti nak baby no 3 contact kami ya sis hehe πŸ€±πŸ€°πŸ‘Ά
    .
    Anda nak anak jugak?
    Ikhtiar sekarang WA 018-3569 784!
    .
    #krimprogesterone
    #krimprogesteronemalaysia
    #naturalprogesteronecream
    #ttc #pcos #babies #babynpc

    1 0 8 August, 2019