• Rahsia mudah hamil PREGGY LOVE ( @preggy_love_by_nanie ) Instagram Profile

    @preggy_love_by_nanie

    16 April, 2018
  • MEN'S PRO Bahan Kandungan: Pure Honey Extract, Zibgiber Rhizoma, Goji Extract, Eurycoma Longifolia Fungsi: 🐝Tingktkan low dan kualiti sperma. 🐝Pekatkan air mani. 🐝Buang toksik nikotine 🐝Meningkatkan stamina 🐝Energy Booster Bagaimana Men Pro membantu: 🐞Dengan menpro pH level akan distabilkan kembali dan akan bantu panas meresap pada testis lelaki. 🐞Nikotine yang diserap dari rokok akan disingkirkan melalui buang air kecil/besar dan peluh. 🐞Badan akan sihat dan cergas. 🐞Tenaga bertambah. 🐞Keinginan bersama isteri bertambah dan pastinya kualiti dan kuantiti sperma akan bertambah. Cara makan : satu sudu teh sekali sehari sblm tidur shj..jenis madu cair dgn herbs. Jom ikhtiar hamil dgn preggy love.😍😍 Sis nani bantu anda😊 Click here for whatsapp👇👇👇 http://www.wasap.my/60197780357 #usahahamil #targethamil #mudahhamil #mudahpregnant #sethamil #pakarsakitpuan #pregnancytestmurah #nakhamil #senggugut #ovolutiontestmurah #periodtakteratur #masalahrahim #testimoniberjayahamil #masalahkesuburanlelaki #pekatsperma #azoosperma #kerapgugur #cepathamil #penjagaanhamil #hamilmalaysia #setkesuburanmalaysia #tiubfalopioblock #masalahtiubfalopio #rahimjatuh #ectopik #kandunganluarrahim #menpro #menstrual #preggylove #ttc
    MEN'S PRO
Bahan Kandungan:
Pure Honey Extract, Zibgiber Rhizoma, Goji Extract, Eurycoma Longifolia

Fungsi:
🐝Tingktkan low dan kualiti sperma.
🐝Pekatkan air mani.
🐝Buang toksik nikotine
🐝Meningkatkan stamina
🐝Energy Booster

Bagaimana Men Pro membantu:
🐞Dengan menpro pH level akan distabilkan kembali dan akan bantu panas meresap pada testis lelaki.
🐞Nikotine yang diserap dari rokok akan disingkirkan melalui buang air kecil/besar dan peluh.
🐞Badan akan sihat dan cergas.
🐞Tenaga bertambah.
🐞Keinginan bersama isteri bertambah dan pastinya kualiti dan kuantiti sperma akan bertambah.

Cara makan : 
satu sudu teh sekali sehari sblm tidur shj..jenis madu cair dgn herbs. 
Jom ikhtiar hamil dgn preggy love.😍😍
Sis nani bantu anda😊
Click here for whatsapp👇👇👇 http://www.wasap.my/60197780357

#usahahamil
#targethamil
#mudahhamil
#mudahpregnant
#sethamil
#pakarsakitpuan
#pregnancytestmurah
#nakhamil
#senggugut
#ovolutiontestmurah
#periodtakteratur
#masalahrahim
#testimoniberjayahamil
#masalahkesuburanlelaki
#pekatsperma
#azoosperma
#kerapgugur
#cepathamil
#penjagaanhamil
#hamilmalaysia
#setkesuburanmalaysia
#tiubfalopioblock
#masalahtiubfalopio
#rahimjatuh
#ectopik
#kandunganluarrahim
#menpro
#menstrual
#preggylove
#ttc

    MEN'S PRO
    Bahan Kandungan:
    Pure Honey Extract, Zibgiber Rhizoma, Goji Extract, Eurycoma Longifolia

    Fungsi:
    🐝Tingktkan low dan kualiti sperma.
    🐝Pekatkan air mani.
    🐝Buang toksik nikotine
    🐝Meningkatkan stamina
    🐝Energy Booster

    Bagaimana Men Pro membantu:
    🐞Dengan menpro pH level akan distabilkan kembali dan akan bantu panas meresap pada testis lelaki.
    🐞Nikotine yang diserap dari rokok akan disingkirkan melalui buang air kecil/besar dan peluh.
    🐞Badan akan sihat dan cergas.
    🐞Tenaga bertambah.
    🐞Keinginan bersama isteri bertambah dan pastinya kualiti dan kuantiti sperma akan bertambah.

    Cara makan :
    satu sudu teh sekali sehari sblm tidur shj..jenis madu cair dgn herbs.
    Jom ikhtiar hamil dgn preggy love.😍😍
    Sis nani bantu anda😊
    Click here for whatsapp👇👇👇 http://www.wasap.my/60197780357

    #usahahamil
    #targethamil
    #mudahhamil
    #mudahpregnant
    #sethamil
    #pakarsakitpuan
    #pregnancytestmurah
    #nakhamil
    #senggugut
    #ovolutiontestmurah
    #periodtakteratur
    #masalahrahim
    #testimoniberjayahamil
    #masalahkesuburanlelaki
    #pekatsperma
    #azoosperma
    #kerapgugur
    #cepathamil
    #penjagaanhamil
    #hamilmalaysia
    #setkesuburanmalaysia
    #tiubfalopioblock
    #masalahtiubfalopio
    #rahimjatuh
    #ectopik
    #kandunganluarrahim
    #menpro
    #menstrual
    #preggylove
    #ttc

  • 8 1
  • Save Image Other Pictures

More preggy_love_by_nanie posts

    [ PROMOSI UNTUK SEMUA WANITA INGIN HAMIL ]

Adakah anda bersedia menimang zuriat sendiri ?
♡ sukar untuk hamil ?
♡ dah usaha bertahun tetapi masih gagal ?
♡ dah lalui macam2 test,check up,iui,ivf tetapi masih buntu?

Worry no more ! Team mwc dengan supplement lulus kkm khas untuk pelbagai kes sukar hamil kini sedia guide anda.Yang penting anda usaha,sabar dan keep praying.
Jangan give up, life after all is not to give up. Dont be silent, share with us, get pregnant fast !

Bukan mudah,bukan sukar,segalanya di atas usaha dan doa mereka 
Adakah anda seterusnya ? Kami sedia membantu

Fokus kami hanya untuk bantu anda hamil dan kami doakan semoga lebih ramai berjaya hamil tahun ini.

    [ PROMOSI UNTUK SEMUA WANITA INGIN HAMIL ]

    Adakah anda bersedia menimang zuriat sendiri ?
    ♡ sukar untuk hamil ?
    ♡ dah usaha bertahun tetapi masih gagal ?
    ♡ dah lalui macam2 test,check up,iui,ivf tetapi masih buntu?

    Worry no more ! Team mwc dengan supplement lulus kkm khas untuk pelbagai kes sukar hamil kini sedia guide anda.Yang penting anda usaha,sabar dan keep praying.
    Jangan give up, life after all is not to give up. Dont be silent, share with us, get pregnant fast !

    Bukan mudah,bukan sukar,segalanya di atas usaha dan doa mereka
    Adakah anda seterusnya ? Kami sedia membantu

    Fokus kami hanya untuk bantu anda hamil dan kami doakan semoga lebih ramai berjaya hamil tahun ini.

    0 0 17 August, 2019
    [ BAGAIMANA BEGITU RAMAI BERJAYA HAMIL DGN WPRO ] 
Promosi kini hanya rm80 sebotol ( asal rm120 )
Buy 3 free 1 rm240 free gift

apa yang bezakan wpro dengan produk hamil yang lain? 👇👇👇 konsep bersih rahim dari ovary sampai cervix➡kembalikan tona rahim➡kesuburan➡atur hormon➡pelincir rahim➡mudah persenyawaan➡hamil

PROMOSI STOK TERHAD
Beli 1 rm80 ( asal rm120 )
3 free 1 pulak rm240 free buku tips hamil upt opk

LAIN DARIPADA YANG LAIN.PASTI MENJADI SEJARAH HIDUP ANDA

BAHAN UTAMA WPRO

Licorice root - HERBAL RAJA terkenal seluruh dunia yang terbukti membantu bersih rahim, kesuburan dengan kuasanya blh menghalang/membasmi xenoestrogen yang selama ini semua wanita terdedah tanpa disedari. XENOESTROGEN adalah punca utama mulanya masalah rahim.apa tu XENOESTROGEN pulak ?
Xenoestrogens adalah subkategori dari sistem endokrin yang secara khusus memiliki kesan seperti estrogen. Estrogen adalah hormon alami pada manusia yang penting dlm sistem reproduktif wanita.Ketika xenoestrogens masuk ke dalam tubuh mereka meningkatkan jumlah total estrogen menghasilkan fenomena yang disebut dominan estrogen. Xenoestrogens tidak biodegradable sehingga, mereka disimpan dalam sel lemak dan membawa kpd masalah2 obese, infertility, masalah rahim, keguguran , glucose tinggi.

Bahan2 yg mengandungi XENOESTROGEN : produk kecantikan , makanan , pestisides , bahan2 plastik
kini atasi masalah anda dengan WPRO yg mengandungi licorice root pertama di msia .

Team mp sudi membantu anda yg ingin usaha bersama kami ye
CARA MINUM :
* Shake serbuk  Wpro 2 scoop dalam 200 ml wajib air suam.jus rasa peach
* minum pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur setiap hari
* boleh berhenti lepas puas hati atau mengandung. tiada kesan sampingan.
* jika ada ambil suppement lain , boleh jarakkan masa 30 minit dgn menstrual pro utk kesan baik.
RM80 SEBOTOL
BUY 3 FREE 1 RM240 FREE TIPS BUKU HAMIL ,UPT DAN OPK
FREE SHAKER

#preggylove
#menstrualpro
#menpro

    [ BAGAIMANA BEGITU RAMAI BERJAYA HAMIL DGN WPRO ]
    Promosi kini hanya rm80 sebotol ( asal rm120 )
    Buy 3 free 1 rm240 free gift

    apa yang bezakan wpro dengan produk hamil yang lain? 👇👇👇 konsep bersih rahim dari ovary sampai cervix➡kembalikan tona rahim➡kesuburan➡atur hormon➡pelincir rahim➡mudah persenyawaan➡hamil

    PROMOSI STOK TERHAD
    Beli 1 rm80 ( asal rm120 )
    3 free 1 pulak rm240 free buku tips hamil upt opk

    LAIN DARIPADA YANG LAIN.PASTI MENJADI SEJARAH HIDUP ANDA

    BAHAN UTAMA WPRO

    Licorice root - HERBAL RAJA terkenal seluruh dunia yang terbukti membantu bersih rahim, kesuburan dengan kuasanya blh menghalang/membasmi xenoestrogen yang selama ini semua wanita terdedah tanpa disedari. XENOESTROGEN adalah punca utama mulanya masalah rahim.apa tu XENOESTROGEN pulak ?
    Xenoestrogens adalah subkategori dari sistem endokrin yang secara khusus memiliki kesan seperti estrogen. Estrogen adalah hormon alami pada manusia yang penting dlm sistem reproduktif wanita.Ketika xenoestrogens masuk ke dalam tubuh mereka meningkatkan jumlah total estrogen menghasilkan fenomena yang disebut dominan estrogen. Xenoestrogens tidak biodegradable sehingga, mereka disimpan dalam sel lemak dan membawa kpd masalah2 obese, infertility, masalah rahim, keguguran , glucose tinggi.

    Bahan2 yg mengandungi XENOESTROGEN : produk kecantikan , makanan , pestisides , bahan2 plastik
    kini atasi masalah anda dengan WPRO yg mengandungi licorice root pertama di msia .

    Team mp sudi membantu anda yg ingin usaha bersama kami ye
    CARA MINUM :
    * Shake serbuk Wpro 2 scoop dalam 200 ml wajib air suam.jus rasa peach
    * minum pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur setiap hari
    * boleh berhenti lepas puas hati atau mengandung. tiada kesan sampingan.
    * jika ada ambil suppement lain , boleh jarakkan masa 30 minit dgn menstrual pro utk kesan baik.
    RM80 SEBOTOL
    BUY 3 FREE 1 RM240 FREE TIPS BUKU HAMIL ,UPT DAN OPK
    FREE SHAKER

    #preggylove
    #menstrualpro
    #menpro

    3 0 28 July, 2019
    Hi..semua, boleh lihat bagaimana MenstrualPro  mencuci segala kotoran yg melekat pada dinding rahim 😚😖 MENSTRUAL PRO
Keistimewaan Produk:
Formula tanpa kimia dari team medik dan paramedik

Bahan kandungan:
Acerola cherry,Saffron,Manjakani, Lucorice Root, Serbuk Evening Primrose,Lady's Mantle

Fungsi:
💗Mengatasi masalah haid
💗Mengatasi masalah rahim
💗Mencuci rahim dari PCOS,Cyst,Fibroid dll
💗Membuka tiub Fallopio tersumbat
💗Membantu kesuburan dan Detoks

Bagaimana MP membantu:
⚡MP akan stabilkan hormon wanita dari rembesan kelenjar pituatari.
⚡Apabila hormon distabilkan,ovulusi akan mula beransur pulih bagi yang mengalami masalah haid.
⚡MP juga membantu meningkatkan kesuburan ovum kepada wanita yang haidnya normal.
⚡Proses mencuci rahim akan bermula seawal hormon distabilkan,dimana kotoran dan sebarang infeksi termasuk keputihan di rahim.
⚡Dengan ini senggugut dapat dipulihkan dan akhirnya menyediakan rahim kuat serta sedia untuk hamil 
Cara Minum:
* Slake serbuk menstrual pro 2 scoop dalam 200 ml wajib air suam.jus rasa peach
* minum pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur setiap hari
* boleh berhenti lepas puas hati atau mengandung. tiada kesan sampingan.
* jika ada ambil suppement lain , boleh jarakkan masa 30 minit dgn menstrual pro utk kesan baik. ‌Siapa yang patut mengamalkan Menstrual Pro? ‌
‌🌷wanita yg ada masalah keputihan kronik
‌🌷haid tidak teratur ‌🌷senggugut ‌🌷ada cyst spt ovarian cyst, fibroid, pcos,endometriosis dll
‌🌷rahim bengkak ‌🌷tiub fallopio tersumbat
‌🌷 masalah hormon ‌🌷 sukar hamil ‌🌷wanita obesiti yg perlukan booster utk stabilkan hormon rahim

Jom ikhtiar hamil dgn preggy love.😍😍
Sis nani bantu anda😊
Click here for whatsapp👇👇👇 http://www.wasap.my/60197780357

#usahahamil
#targethamil
#mudahhamil
#mudahpregnant
#sethamil
#pakarsakitpuan
#pregnancytestmurah
#nakhamil
#senggugut
#ovolutiontestmurah
#periodtakteratur
#masalahrahim
#testimoniberjayahamil
#masalahkesuburanlelaki
#pekatsperma
#azoosperma
#kerapgugur
#cepathamil
#wpro
#hamilmalaysia
#setkesuburanmalaysia
#tiubfalopio 
#womanpro
#rahimjatuh
#ectopik
#kandunganluarrahim
#menpro
#menstrual
#preggylove
#ttc

    Hi..semua, boleh lihat bagaimana MenstrualPro mencuci segala kotoran yg melekat pada dinding rahim 😚😖 MENSTRUAL PRO
    Keistimewaan Produk:
    Formula tanpa kimia dari team medik dan paramedik

    Bahan kandungan:
    Acerola cherry,Saffron,Manjakani, Lucorice Root, Serbuk Evening Primrose,Lady's Mantle

    Fungsi:
    💗Mengatasi masalah haid
    💗Mengatasi masalah rahim
    💗Mencuci rahim dari PCOS,Cyst,Fibroid dll
    💗Membuka tiub Fallopio tersumbat
    💗Membantu kesuburan dan Detoks

    Bagaimana MP membantu:
    ⚡MP akan stabilkan hormon wanita dari rembesan kelenjar pituatari.
    ⚡Apabila hormon distabilkan,ovulusi akan mula beransur pulih bagi yang mengalami masalah haid.
    ⚡MP juga membantu meningkatkan kesuburan ovum kepada wanita yang haidnya normal.
    ⚡Proses mencuci rahim akan bermula seawal hormon distabilkan,dimana kotoran dan sebarang infeksi termasuk keputihan di rahim.
    ⚡Dengan ini senggugut dapat dipulihkan dan akhirnya menyediakan rahim kuat serta sedia untuk hamil
    Cara Minum:
    * Slake serbuk menstrual pro 2 scoop dalam 200 ml wajib air suam.jus rasa peach
    * minum pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur setiap hari
    * boleh berhenti lepas puas hati atau mengandung. tiada kesan sampingan.
    * jika ada ambil suppement lain , boleh jarakkan masa 30 minit dgn menstrual pro utk kesan baik. ‌Siapa yang patut mengamalkan Menstrual Pro? ‌
    ‌🌷wanita yg ada masalah keputihan kronik
    ‌🌷haid tidak teratur ‌🌷senggugut ‌🌷ada cyst spt ovarian cyst, fibroid, pcos,endometriosis dll
    ‌🌷rahim bengkak ‌🌷tiub fallopio tersumbat
    ‌🌷 masalah hormon ‌🌷 sukar hamil ‌🌷wanita obesiti yg perlukan booster utk stabilkan hormon rahim

    Jom ikhtiar hamil dgn preggy love.😍😍
    Sis nani bantu anda😊
    Click here for whatsapp👇👇👇 http://www.wasap.my/60197780357

    #usahahamil
    #targethamil
    #mudahhamil
    #mudahpregnant
    #sethamil
    #pakarsakitpuan
    #pregnancytestmurah
    #nakhamil
    #senggugut
    #ovolutiontestmurah
    #periodtakteratur
    #masalahrahim
    #testimoniberjayahamil
    #masalahkesuburanlelaki
    #pekatsperma
    #azoosperma
    #kerapgugur
    #cepathamil
    #wpro
    #hamilmalaysia
    #setkesuburanmalaysia
    #tiubfalopio
    #womanpro
    #rahimjatuh
    #ectopik
    #kandunganluarrahim
    #menpro
    #menstrual
    #preggylove
    #ttc

    8 0 18 June, 2019
    "APA MAKNA TELUR YANG MALAS?"
.
Isteri wajib alert yer😉
.
“Salam doktor, saya ingin bertanya. Baru-baru ini saya telah menjalani pemeriksaan ultrasound untuk kesuburan. Doktor telah melakukan pemeriksaan ultrasound dan mendapati telur kelenjar ovary saya tidak membesar, walaupun telah diberikan ubat clomid. Doktor kata, telur saya malas. Boleh doctor memberikan pencerahan?”
.
.
Waalaikummussalam.
.
Ovulasi adalah apabila satu atau lebih telur ovum dilepaskan dari salah satu kelenjar ovari. Ovum ini kemudiannya disenyawakan di dalam saluran fallopian sebelum dipindahkan ke dalam lapisan endometrium dalam rahim. .

Bagi wanita yang sihat dan subur, setiap bulan, terdapat antara 15 dan 20 telur matang dalam ovari. Hanya satu telur yang matang akan dilepaskan dan ke dalam saluran fallopian. .

Masalah yang berlaku pada wanita apabila telur ovum sebanyak 15-20 ovum ini berada dalam kelompang dalam kelenjar ovary dan tidak mahu membesar dan matang. .

Biasanya kelompang yang mengandungi telur ovum ini akan membesar hingga ke saiz 2 cm sebelum pecah dan mengeluarkan ovum. .

Doktor selalu menggunakan istilah “telur yang malas matang” kerana saiz mereka tidak membesar dan tidak menjadi matang. .
.
Dengan itu tiada telur ovum yang dikeluarkan dari kelenjar ovari untuk disenyawakan dengan sperma.

Selain ubat hormone, saya juga mencadangkan beberapa suplemen untuk meningkatkan lagi kesuburan wanita.
.
.
Wallahu a’lam.
.
.
KREDIT: Dr Zubaidi .
.
.
Siapa ada masalah mcm nie ??
Telur malas ?
Whatsapp nanie www.wasap.my/60197780357/telurmalas

    "APA MAKNA TELUR YANG MALAS?"
    .
    Isteri wajib alert yer😉
    .
    “Salam doktor, saya ingin bertanya. Baru-baru ini saya telah menjalani pemeriksaan ultrasound untuk kesuburan. Doktor telah melakukan pemeriksaan ultrasound dan mendapati telur kelenjar ovary saya tidak membesar, walaupun telah diberikan ubat clomid. Doktor kata, telur saya malas. Boleh doctor memberikan pencerahan?”
    .
    .
    Waalaikummussalam.
    .
    Ovulasi adalah apabila satu atau lebih telur ovum dilepaskan dari salah satu kelenjar ovari. Ovum ini kemudiannya disenyawakan di dalam saluran fallopian sebelum dipindahkan ke dalam lapisan endometrium dalam rahim. .

    Bagi wanita yang sihat dan subur, setiap bulan, terdapat antara 15 dan 20 telur matang dalam ovari. Hanya satu telur yang matang akan dilepaskan dan ke dalam saluran fallopian. .

    Masalah yang berlaku pada wanita apabila telur ovum sebanyak 15-20 ovum ini berada dalam kelompang dalam kelenjar ovary dan tidak mahu membesar dan matang. .

    Biasanya kelompang yang mengandungi telur ovum ini akan membesar hingga ke saiz 2 cm sebelum pecah dan mengeluarkan ovum. .

    Doktor selalu menggunakan istilah “telur yang malas matang” kerana saiz mereka tidak membesar dan tidak menjadi matang. .
    .
    Dengan itu tiada telur ovum yang dikeluarkan dari kelenjar ovari untuk disenyawakan dengan sperma.

    Selain ubat hormone, saya juga mencadangkan beberapa suplemen untuk meningkatkan lagi kesuburan wanita.
    .
    .
    Wallahu a’lam.
    .
    .
    KREDIT: Dr Zubaidi .
    .
    .
    Siapa ada masalah mcm nie ??
    Telur malas ?
    Whatsapp nanie www.wasap.my/60197780357/telurmalas

    5 0 27 May, 2019

    3 0 24 January, 2019
    Happy weekends semua🤗

    Happy weekends semua🤗

    2 0 12 January, 2019
    You gais boleh tengok ye, ramai dah berjaya menimang cahaya mata. Anda semua bila lagi, jangan lepaskan peluang ni. selagi ada jalan, kita usaha tau! jangannn putus asa.

#menstrualpro
#womenpro
#wpro
#berjayahamil
#ttc

    You gais boleh tengok ye, ramai dah berjaya menimang cahaya mata. Anda semua bila lagi, jangan lepaskan peluang ni. selagi ada jalan, kita usaha tau! jangannn putus asa.

    #menstrualpro
    #womenpro
    #wpro
    #berjayahamil
    #ttc

    2 0 11 January, 2019