#DANCINTAKU ( @fatinhusna_95 ) Instagram Profile

@fatinhusna_95

20 April, 2018

suka sngt dgn treatment @mbh_medispa ♥️ . puas hati cara layanan yg baik. sngt puas hati alhamdulillah. tengah penat2 tk tidur singgah sini segar muka bila dah treatment. 😍 yang nk buat facial boleh la dtg ke @mbh_medispa . Terimakasih @mbh_medispa 🤗♥️ #facialtreatment #mbhmedispa

930 33
@ftechlaserelva Instagram Profile 21 July, 2018

Hi we are beauty salon/spa beauty equipment manufacturer in China, we provide IPL, diode laser, co2 fractional laser, Ndyag laser, hifu..., welcome to contact me at any time.

@sh444.__ Instagram Profile 8 May, 2018

Cantiknya kulit..akak pakai cream apa??

@nramq Instagram Profile 23 April, 2018

Bulu mata tu...nk pinjam boleh??❤.haha..khai busy

@sshielabolhassan_ Instagram Profile 20 April, 2018

Untunglaaaaaa...kita ni dkt london tk dpt buat mcm ni.wkkwkwkwkkw

@herbaltinggibadan1.my Instagram Profile 20 April, 2018

Haloo dear ,nak nambah TINGGI 2-15 cm dlm 30 hari sahaja ? halal dah lulus kkm, x de side effect. Ramai dah berjaya. Wassap +601116641349

@nordarwisyah Instagram Profile 20 April, 2018

Bestnye unaa cantik n muka nampak licin lah.suka tgk unaa..

More fatinhusna_95 posts

@fatinhusna_95 Profile picture

@fatinhusna_95

Smk Pendeta Za'ba

Tahniah alang 💜Kita datang support satu satunya adik perempuan🤗 Rindu PZ tibaa 😂

Tahniah alang 💜Kita datang support satu satunya adik perempuan🤗 Rindu PZ tibaa 😂
1,539 0 11 October, 2019
You the best I ever had”😎 #throwback #kualaterengganu
1,153 0 10 October, 2019
Janji Manismu (Cover) @aishahjmm #fatinhusna #coverlagumelayu #janjimanismu #aishah
1,598 0 8 October, 2019
@fatinhusna_95 Profile picture

@fatinhusna_95

Aeon Kepong

Alhmdulillah event derma organ di aeon kepong semalam berjalan dengan lancar 🙏Terimakasih @dermaorgan kerana sudi menjemput saya 🤗 dan terimakasih yang hadir semalam ❤️ Saya sudah berikrar untuk menjadi penderma organ😍Anda bila lagi? 🤔 #terlepascinta #fatinhusna #dermaorgan #aeonkepong

Alhmdulillah event derma organ di aeon kepong semalam berjalan dengan lancar 🙏Terimakasih @dermaorgan kerana sudi menjemput saya 🤗 dan terimakasih yang hadir semalam ❤️ Saya sudah berikrar untuk menjadi penderma organ😍Anda bila lagi? 🤔 #terlepascinta #fatinhusna #dermaorgan #aeonkepong
453 0 7 October, 2019
@fatinhusna_95 Profile picture

@fatinhusna_95

Hi semua, saya Fatin Husna, pastikan anda beramai2 memeriahkan Minggu Pendermaan Organ di AEON Kepong pada ahad 6 oktober 2019. Jam 4 Petang Fatin juga akan turut membuat persembahan khas buat anda yang berikrar sbg penderma organ ~ see u there~"

Hi semua, saya Fatin Husna, pastikan anda beramai2 memeriahkan Minggu Pendermaan Organ di AEON Kepong pada ahad 6 oktober 2019. Jam 4 Petang Fatin juga akan turut membuat persembahan khas buat anda yang berikrar sbg penderma organ ~ see u there~"
577 0 3 October, 2019
@fatinhusna_95 Profile picture

@fatinhusna_95

Temui saya dan rakan2 artis yang lain di Minggu Pendermaan Organ di AEON Kepong pada ahad 6 oktober 2019. Fatin juga akan turut membuat persembahan khas buat anda yang berikrar sbg penderma organ 🤗 Jam 4 saya akan perform 😍see you there❤️

Temui saya dan rakan2 artis yang lain di Minggu Pendermaan Organ di AEON Kepong pada ahad 6 oktober 2019. Fatin juga akan turut membuat persembahan khas buat anda yang berikrar sbg penderma organ 🤗 Jam 4 saya akan perform 😍see you there❤️
337 0 1 October, 2019
Sis cuba walaupun bukan genre lagu yg sesuai dgn suara 😭 #purnamamerindu #sitinurhaliza #datoct @ctdk @rozisangdewi  #fatinhusna #coverlagusitinurhaliza #coverlagumelayu
993 0 29 September, 2019
@fatinhusna_95 Profile picture

@fatinhusna_95

Agak blur sbnrnyaa hahah🤣 Full video di youtube Cilipadi.Tv @cilipadi.tv #fatinhusna #dancintaku

Agak blur sbnrnyaa hahah🤣 Full video di youtube Cilipadi.Tv @cilipadi.tv #fatinhusna #dancintaku
548 0 26 September, 2019
@fatinhusna_95 Profile picture

@fatinhusna_95

maaf saya lahir je kt negeri sembilan tp tk brpe pndai loghat 🤣bersama host @nadlokman 😘Full video di youtube cilipadi Tv ❤️ #fatinhusna #cilipaditv #dancintaku

maaf saya lahir je kt negeri sembilan tp tk brpe pndai loghat 🤣bersama host @nadlokman 😘Full video di youtube cilipadi Tv ❤️ #fatinhusna #cilipaditv #dancintaku
1,318 0 25 September, 2019
muka excited😂 with @ainaabdul 🥰 #ainaabdul #sumpah #fatinhusna #dancintaku #abpbh32
1,104 0 24 September, 2019
@fatinhusna_95 Profile picture

@fatinhusna_95

Terima kasih kepada yang mengundi una❤️❤️, mungkin belum ada rezeki yang penting kita usaha☺️ dress👗by : @keifli_ahmad makeup💄by : @kasuzisalleh& @khaiazwan #abpbh32 #fatinhusna

Terima kasih kepada yang mengundi una❤️❤️, mungkin belum ada rezeki yang penting kita usaha☺️ dress👗by : @keifli_ahmad  makeup💄by : @kasuzisalleh& @khaiazwan  #abpbh32 #fatinhusna
1,415 0 23 September, 2019
@fatinhusna_95 Profile picture

@fatinhusna_95

happy birthdy to me 🎂🎉 yang ke 24 tahun 🤭 Smoga fatin husna berjaya dunia dan akhirat amin 🤲

happy birthdy to me 🎂🎉 yang ke 24 tahun 🤭 Smoga fatin husna berjaya dunia dan akhirat amin 🤲
2,378 0 20 September, 2019