Dayana Roza ( @dayanaroza ) Instagram Profile

@dayanaroza

2 November, 2018

A S K 2 0 1 8
πŸ’„ @razzimusa πŸ‘— @faizelazraf 
#akunazmi 
#isteriuntukdiiktiraf
#anugerahskrin2018

A S K 2 0 1 8
πŸ’„ @razzimusa πŸ‘— @faizelazraf
#akunazmi
#isteriuntukdiiktiraf
#anugerahskrin2018

7,052 46
@anthony_brandon_666_mam Instagram Profile 3 November, 2018

Assalamualaikum. Do you have old Malaysian, Kuwait,Dubai, UAE,India,Singapore,Brunei,China coin or note for sale!! Am old money collector DM me if you have. I buy RM10,000 per pieces.

@uyaskirt Instagram Profile 2 November, 2018

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

@aishah_aisyah_9930 Instagram Profile 2 November, 2018

Cantik nya kak roza semoga kak dpt jodoh yang soleh stu hri nanti😘😘

@azwan5723 Instagram Profile 2 November, 2018

😍😍😘😘

@zamrirudy Instagram Profile 2 November, 2018

πŸ™New Service [email protected] SETIA ALAM πŸ”₯Fully Furnished !!
πŸ”₯Fully Furnished !! πŸ”₯Freehold !!
πŸ”₯Freehold !! πŸ”₯Free Downpayment !!
πŸ”₯Free Downpayment !! πŸ”₯Cash Back !! πŸ”₯Cash Back !! πŸ”₯FROM 299K Only!! This service Apartment very suitable for Investment walking distance to Setia City Mall. πŸ”₯No need to do any renovation,

Below is the details: *Studio Unit 463 Sf* βœ” Freehold βœ” Fully Furnished *FULLY FURNISHED PACKAGE* *KITCHEN*

1. Kitchen counter top & Cabinet

2. Kitchen Hob & Hood

3. Dining Table

4. Chairs

5. Fridge *LIVING*

6. Fan

7. Sofa

8. Coffee table

9. TV

10. TV Console / Cabinet *Bedroom*

11. Curtain

12. Air-conditioning

13. Bed frame ( Queen-Sized )

14. Mattress ( Queen-Sized )

15. Pillow & Quilt cover

16. Bedside table x 2

17. Wardrobe *Bathroom*

18. Curtain / Window blinds

19. Water heater

20. Washing Machine *Common*

21. Plaster Ceiling & Lighting ................................. βœ… Free Spa & La Legal fees ! βœ… Free Spa & LA Disbursement ! βœ… Free stamp duty ! βœ… 0% Downpayment ! βœ… Rebate up to 17%

Berminat Sila call / Wasap ye:

017-2965495

Wasap link:

Wasap.my/60172965495/Setiaalam
Wasap.my/60172965495/Setiaalam
Wasap.my/60172965495/Setiaalam

@wwwhafiz46 Instagram Profile 2 November, 2018

πŸ‡Ό πŸ‡΄ πŸ‡Ό ❗❕❗αωєѕσмє 乂❀‿❀乂

@wwwhafiz46 Instagram Profile 2 November, 2018

πŸ‡Ό πŸ‡΄ πŸ‡Ό ❗❕❗αωєѕσмє 乂❀‿❀乂

@hamba_allah_0907 Instagram Profile 2 November, 2018

πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ‘πŸ€™πŸ€™πŸ€™πŸ˜‰

More dayanaroza posts

@dayanaroza Profile picture

@dayanaroza

Disebabkan #rossimalaysia duduk blakang, terus takde idea nak letak caption apa. Tiberrrr 🀣 #motogp #hjchelmets #salmansuku

Disebabkan #rossimalaysia duduk blakang, terus takde idea nak letak caption apa. Tiberrrr 🀣 #motogp #hjchelmets #salmansuku
11,000 40
@dayanaroza Profile picture

@dayanaroza

When life gives u lemons, they said u can make lemonade but when life gives u oranges, u can only see ME!! πŸ§Ÿβ€β™€οΈπŸ”₯ #seadanyaaku 🎬 #slotakasiatv3

When life gives u lemons, they said u can make lemonade but when life gives u oranges, u can only see ME!! 🧟‍♀️πŸ”₯ #seadanyaaku 🎬 #slotakasiatv3
4,000 23
#bangkitkanderumanmu @petronas_sprintamy !! Thank you for having me!πŸ’— . Pinjam motor @rudy_gengtayarbesar  #comealive #petronassprinta
17,000 101
@dayanaroza Profile picture

@dayanaroza

Salam guys! D nak bagitau yang flavour @sparkvapeofficial memang lain dari yang lain. Kalau korang bdk moto korang kena try flavour @sparkvapeofficial ! . Ada 3 flavour yang ngam buat masa ni. Jgn risau, walaupun tema moto takde flavour minyak 2T, hanya fruity! πŸ˜‚ . . @sirhafizyusoff @zulhuzaimy_m . Retails/Borong : 018-3234038 (Tycoon Vape) . #lubikinwapanas πŸ”₯ #sparkisback #takbudaksparklakalautakisapflavourspark #nottounderage18 πŸ”ž . @sparkmalaysianclub

Salam guys! D nak bagitau yang flavour @sparkvapeofficial memang lain dari yang lain. Kalau korang bdk moto korang kena try flavour @sparkvapeofficial ! .  Ada 3 flavour yang ngam buat masa ni. Jgn risau, walaupun tema moto takde flavour minyak 2T, hanya fruity! πŸ˜‚ . . @sirhafizyusoff  @zulhuzaimy_m . Retails/Borong : 018-3234038 (Tycoon Vape) . #lubikinwapanas πŸ”₯ #sparkisback #takbudaksparklakalautakisapflavourspark #nottounderage18 πŸ”ž . @sparkmalaysianclub
14,000 78
@dayanaroza Profile picture

@dayanaroza

I really admire zureen’s self-confidence & her don’t care attitude 🌟dia main bedaaal je πŸ˜‚ #seadanyaaku #zureen #slotakasiatv3

I really admire zureen’s self-confidence & her don’t care attitude 🌟dia main bedaaal je πŸ˜‚ #seadanyaaku  #zureen  #slotakasiatv3
5,000 25
@dayanaroza Profile picture

@dayanaroza

Your pineapple 🍍

Your pineapple 🍍
5,000 76
@dayanaroza Profile picture

@dayanaroza

Since 2009 πŸ‘©β€β€οΈβ€πŸ‘© #sisters #10yearsandgoingstrong

Since 2009 πŸ‘©‍❀️‍πŸ‘© #sisters  #10yearsandgoingstrong
5,000 17
@dayanaroza Profile picture

@dayanaroza

I really need a beach vacay! 🌊 πŸ–

I really need a beach vacay! 🌊 πŸ–
10,000 77
@dayanaroza Profile picture

@dayanaroza

Hello guys!! Perlumbaan Moto GP dah dekat ni!! Kalau D nak bagi free tiket ke Festival PETRONAS Sprinta jumpa rider MotoGP ada yang nak tak? . D dah excited sangat ni nak pergi! Biasanya jumpa MotoGP dekat screen, tapi susah dapat chance jumpa dorang in person. Lagipun pemenang nanti berpeluang memasuki lorong ekslusif untuk bertemu pelumba PETRONAS MotoGP! . Ini peluang emas yang korang ada untuk dapatkan tiket! Jom ikut cara mudah! Caranya: . 1. Like dan follow Facebook @PETRONASsprintaAsiaPacific dan Instagram @PETRONAS_SprintaMY . 2. Jawab soalan mudah -β€œKenapa korang nak join D dekat festival Petronas Sprinta?” Dan tag kawan korang yang nak join sekali. . 5 pemenang akan bawa pulang sepasang tiket ke Lorong eksklusif pertemuan MotoGP rider di Festival PETRONAS Sprinta nanti. . Contest tamat pada Jumaat ini! So tunggu apa lagi, cepat la grab peluang keemasan ni.... . #bangkitkanderumanmu #comealive #petronassprinta

Hello guys!! Perlumbaan Moto GP dah dekat ni!! Kalau D nak bagi free tiket ke Festival PETRONAS Sprinta jumpa rider MotoGP ada yang nak tak? .  D dah excited sangat ni nak pergi! Biasanya jumpa MotoGP dekat screen, tapi susah dapat chance jumpa dorang in person. Lagipun pemenang nanti berpeluang memasuki lorong ekslusif untuk bertemu pelumba PETRONAS MotoGP! .  Ini peluang emas yang korang ada untuk dapatkan tiket! Jom ikut cara mudah!  Caranya: .  1. Like dan follow Facebook @PETRONASsprintaAsiaPacific dan Instagram @PETRONAS_SprintaMY . 2. Jawab soalan mudah -“Kenapa korang nak join D dekat festival Petronas Sprinta?” Dan tag kawan korang yang nak join sekali. . 5 pemenang akan bawa pulang sepasang tiket ke Lorong eksklusif pertemuan MotoGP rider di Festival PETRONAS Sprinta nanti. . Contest tamat pada Jumaat ini!  So tunggu apa lagi, cepat la grab peluang keemasan ni.... . #bangkitkanderumanmu #comealive #petronassprinta
15,000 101
@dayanaroza Profile picture

@dayanaroza

Hi 🌚

Hi 🌚
6,000 85
@dayanaroza Profile picture

@dayanaroza

#zureen & #wina nak p pesen week sat. Ada yang nak ikut ka? πŸ€“ . Blouse @poplook #seadanyaaku #slotakasiatv3

#zureen & #wina nak p pesen week sat. Ada yang nak ikut ka? πŸ€“ . Blouse @poplook  #seadanyaaku  #slotakasiatv3
7,000 51
@dayanaroza Profile picture

@dayanaroza

L E S S I S M O R E . πŸ‘— @khairisufi

L E S S  I S  M O R E . πŸ‘— @khairisufi
6,000 38