Karna ku selow, sungguh selow๐Ÿ˜‚ Last minit bersiap sbb mengada nak ikut Bosmi gi cari barang kedai santan (muka pun tak ckup rehat sbb tidur 5jam je๐Ÿคฑ๐Ÿป)
-
Bibirku apply magic ilips, 3 saat dah naik seri.. Tak suka glossy boleh lap dgn tisu, if lap pun mmg bibir still mantain merah. Nak cantik lagi boleh apply lipmatte kegemaran uolls. Nissa mmg tak suka sgt lipmatte sbb tak ssuai dgn Nissa.
-
Sempena bulan March ni Nissa buat โ€œGiveawayโ€, setiap pembelian produk Nissa automatik akan join โ€œGiveawayโ€. Nak lebih details boleh komen โ€œNAKโ€ nanti admin-admin akan reply๐ŸŽโค๏ธ
-
#maeltoteyspeakingenglish #maeltotey #magicilips #afbeauty #anissafaizul #syahmisazli #tipsbibirmerah #bibir #bibirmerah #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #3saatbibirmerah

17,776 1,095
@cikqeestyna Instagram Profile 8 August, 2019

nakkk pm plisss yg boleh cod area pulau kt penang

You might interested in

ใ…‹โซฌใ…‹โซฌใ…‹โซฌใ…‹โซฌใ…‹โซฌใ…‹โซฌใ…‹โซฌใ…‹โซฌใ…‹โซฌใ…‹โซฌ ๊ทธ์ €์›ƒ๊ฒจ์š”์ž‰

ใ…‹โซฌใ…‹โซฌใ…‹โซฌใ…‹โซฌใ…‹โซฌใ…‹โซฌใ…‹โซฌใ…‹โซฌใ…‹โซฌใ…‹โซฌ ๊ทธ์ €์›ƒ๊ฒจ์š”์ž‰
223 6 2 hours ago

์ด๋ ‡๊ฒŒ ์ณ๋‹ค๋ณด๋ฉด ์˜ค๋•Œ?ฬŠฬˆ

์ด๋ ‡๊ฒŒ ์ณ๋‹ค๋ณด๋ฉด ์˜ค๋•Œ?ฬŠฬˆ
251 26 2 hours ago

๐Ÿคฉ

๐Ÿคฉ
1,194 15 15 hours ago

ะ”ะฐะฒะฝะตะฝัŒะบะพ ั ะฝะต ะฒั€ั‹ะฒะฐะปัั ะฒ ั‚ะฒะพัŽ ะปะตะฝั‚ัƒ... ะะต ะถะดะฐะป? ะ ั ะฒะตั€ะฝัƒะปัั)

ะ”ะฐะฒะฝะตะฝัŒะบะพ ั ะฝะต ะฒั€ั‹ะฒะฐะปัั ะฒ ั‚ะฒะพัŽ ะปะตะฝั‚ัƒ... ะะต ะถะดะฐะป? ะ ั ะฒะตั€ะฝัƒะปัั)
454 23 11 hours ago

๋†“๊ณ ์žˆ์„๋•Œ๋„ ๋‚ด๊ฒƒ์ธ ์‚ฌ๋žŒ๊ณผ ์žก๊ณ ์žˆ์–ด๋„ ๋‚ด๊ฒƒ์ด ์•„๋‹Œ ์‚ฌ๋žŒ์˜ ์ฐจ์ด๋Š” ํฐ๋“ฏ์‹ถ๋‹ค

๋†“๊ณ ์žˆ์„๋•Œ๋„ ๋‚ด๊ฒƒ์ธ ์‚ฌ๋žŒ๊ณผ ์žก๊ณ ์žˆ์–ด๋„ ๋‚ด๊ฒƒ์ด ์•„๋‹Œ ์‚ฌ๋žŒ์˜ ์ฐจ์ด๋Š” ํฐ๋“ฏ์‹ถ๋‹ค
744 8 14 hours ago

501 2 3 hours ago