Which one buah kegemaran uolls dalam gmbr ni?🍎🍏🍊
Tau tak dalam @magicilips_hq kita ada ekstrak buah? And jugak vitamin! Sbb tu if uolls konsisten pakai, insyaallah yang ada masalah bibir kering & bibir gelap akan nampak perubahan! Tapi uolss mmg kena konsisten tau! Nissa sendiri mmg konsisten pakai tau sbb isteri mmg kena berhias untuk suami (dapat pahala tauπŸ€ͺ)
-
Skrg semua dah nak nampak cantik natural-natural je. Habis dah musim cantik dgn makeup tebal ni. Jadi, sebab ramai yang nak cantik nampak fresh gitu harga @magicilips_hq mmg harga mampu milik! RM35 (FREE POSTAGE) & skrg Nissa tgh buat β€œGiveaway” emas 916 & tudung Bawal Exclusive🍎
-
Untuk chit chat dgn admin dgn pantas terus klik link di bio instagram diorang! @afbeautyofficial @afbeautyco @magicilips_hq
-
#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #afbeauty #magicilips #ifacefoundation #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #nakcantikjangankedekut #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction

Which one buah kegemaran uolls dalam gmbr ni?🍎🍏🍊
Tau tak dalam @magicilips_hq kita ada ekstrak buah? And jugak vitamin! Sbb tu if uolls konsisten pakai, insyaallah yang ada masalah bibir kering & bibir gelap akan nampak perubahan! Tapi uolss mmg kena konsisten tau! Nissa sendiri mmg konsisten pakai tau sbb isteri mmg kena berhias untuk suami (dapat pahala tauπŸ€ͺ)
-
Skrg semua dah nak nampak cantik natural-natural je. Habis dah musim cantik dgn makeup tebal ni. Jadi, sebab ramai yang nak cantik nampak fresh gitu harga @magicilips_hq mmg harga mampu milik! RM35 (FREE POSTAGE) & skrg Nissa tgh buat β€œGiveaway” emas 916 & tudung Bawal Exclusive🍎
-
Untuk chit chat dgn admin dgn pantas terus klik link di bio instagram diorang! @afbeautyofficial @afbeautyco @magicilips_hq
-
#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #afbeauty #magicilips #ifacefoundation #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #nakcantikjangankedekut #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction

24,022 131
@williamsrobert1 Instagram Profile 5 March, 2019

Assalamualaikum, Am Williams Robert dari USA, Texas, DM saya jika anda mempunyai wang lama, duit lama, syiling, barangan antik, permata, brunei, cin cin, batu, setem, untuk dijual. Saya membayar RM20,000 untuk setiap item. DM saya di WhatsApp http://wassap.my/13193437613
#brunei #perakwedding #weddingmalaysianfitcouple #Iklanbrunei
#sarawak #selangor #johor #kelantan #perak #kualalumpur #negerisembilan #malaysia #kakymotor #arcoagent #bruneiwedding #onxon
Allah Bless Kamu Semua

@mami_mu_masak Instagram Profile 4 March, 2019

❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️

You might interested in

LEFT OR RIGHT? Which do u like better? Follow πŸ‘‰πŸ‘‰πŸ‘‰ @azra_caylana πŸ‘ˆπŸ‘ˆ for more great makeup shots and beautytips πŸ‘„ πŸ’„
CREDITS:
πŸ‘‰ @underrated_rising_mua_stars πŸ‘‰ @azra_caylana (profile picture credit) follow for more makeup post and more inspiring looks + opportunity to get featured.
@lunafayebeauty (credit for the amazing looks in this post) ................
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”-
❀️❀️❀️❀️❀️❀️
SUPPORT THESE TALENTED BEAUTIES
❀️ WANT TO GET FEATURED FOR FREE? Read our bio.. .
❀️ @underrated_rising_mua_stars ❀️ #lashes #redeyeshadow #redmakeup #lashextensions #makeupgoals #makeuptrends #makeuplife #makeuppage #makeuptime #fallmakeup #glam #beauty #eyebrows #eyeshadow #eyemakeup #eyelashes #wakeupandmakeup #makeup #makeuptutorial #makeupart #makeupideas #makeupinspo #makeuptutorials #makeuptrends #makeupartistworldwide #makeuponpoint #makeupartist #makeuponfleek #makeupoftheday #trending

LEFT OR RIGHT? Which do u like better? Follow πŸ‘‰πŸ‘‰πŸ‘‰ @azra_caylana πŸ‘ˆπŸ‘ˆ for more great makeup shots and beautytips πŸ‘„ πŸ’„ 
CREDITS:
πŸ‘‰ @underrated_rising_mua_stars πŸ‘‰ @azra_caylana (profile picture credit) follow for more makeup post and more inspiring looks + opportunity to get featured. 
@lunafayebeauty (credit for the amazing looks in this post) ................
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”-
❀️❀️❀️❀️❀️❀️
SUPPORT THESE TALENTED BEAUTIES
❀️ WANT TO GET FEATURED FOR FREE? Read our bio.. .
❀️ @underrated_rising_mua_stars ❀️ #lashes #redeyeshadow #redmakeup #lashextensions #makeupgoals #makeuptrends #makeuplife #makeuppage #makeuptime #fallmakeup #glam #beauty #eyebrows #eyeshadow  #eyemakeup #eyelashes  #wakeupandmakeup #makeup #makeuptutorial #makeupart #makeupideas #makeupinspo #makeuptutorials #makeuptrends #makeupartistworldwide #makeuponpoint #makeupartist #makeuponfleek #makeupoftheday #trending
1,893 17 5 hours ago

Beauty πŸ’•

Beauty πŸ’•
2,972 68 57 minutes ago

Couldnt decide if i wanted to do a brown or blue eye look, so i did both πŸ€·πŸ»β€β™€οΈ
@thelashbarla sophia
@morphebrushes x @jamescharles palette #morphebrushes #morphexjamescharles
@nyxcosmetics after hours & push up lip liner
@benefitcosmetics precisely my brow shade 5, hoola bronzer #benefitbrows #benefitclubpink

Couldnt decide if i wanted to do a brown or blue eye look, so i did both πŸ€·πŸ»β€β™€οΈ
@thelashbarla sophia
@morphebrushes x @jamescharles palette #morphebrushes #morphexjamescharles 
@nyxcosmetics after hours & push up lip liner
@benefitcosmetics precisely my brow shade 5, hoola bronzer #benefitbrows #benefitclubpink
1,267 24 4 hours ago

Brow shaping is art 🎨 β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
NEXT GROUP TRAINING DESTINATION πŸ‘©πŸ»β€πŸŽ“ : NV, OAHU, CA, NYC, DALLAS, SAN JOSE
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
More more info and booking, please visit the link in my bioβ€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
πŸ“SCOTTSDALE, AZ - November 16 - OmbrΓ© powder / microshading (2 SEATS LEFT)
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
πŸ“VEGAS - November 22-23 - SUZIE X LINNIE feathering strokes from @suziemcintosh & OmbrΓ© powder from me ( 4 SEATS LEFT)
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
πŸ“OAHU- HAWAII - February 8-9 - 2 DAY Beginner/ Advanced OmbrΓ© powder - Microshadingβ€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
πŸ“ORANGE COUNTY CA- February 22-23 - 2 DAY Beginner/ Advanced OmbrΓ© powder - Microshadingβ€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
πŸ“NEW YORK - February 29- March 01 - 2 DAY Beginner/ Advanced OmbrΓ© powder - Microshadingβ€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
πŸ“DALLAS TX - March 7-8 - 2 DAY Beginner/ Advanced OmbrΓ© powder - Microshadingβ€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
πŸ“SAN JOSE - March 14-15 - 2 DAY Beginner/ Advanced OmbrΓ© powder - Microshadingβ€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” #browsbylinnie #3Dbrows #ombrebrows #brows #powderbrows #permanentmakeup #browsonfleek #makeup #browsonpoint #browsonfleek #orangecounty #browartist #semipermanentmakeup #beauty #browtattoo #eyebrowtattoo #phibrows #browartist #microblade #losangeles #cosmotologisy #browshaping #anastasia #dipbrow #hairstroke #browart #onfleek# @archaddicts @hudabeauty @browgame @elysian360 @flawlesssdolls @make.up.vines

Brow shaping is art 🎨 β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
NEXT GROUP TRAINING DESTINATION πŸ‘©πŸ»β€πŸŽ“ : NV, OAHU, CA, NYC, DALLAS, SAN JOSE
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
More more info and booking, please visit the link in my bioβ€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
πŸ“SCOTTSDALE, AZ - November 16 -  OmbrΓ© powder / microshading (2 SEATS LEFT)
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
πŸ“VEGAS - November 22-23 - SUZIE X LINNIE feathering strokes from @suziemcintosh & OmbrΓ© powder from me ( 4 SEATS LEFT)
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
πŸ“OAHU- HAWAII - February 8-9 - 2 DAY Beginner/ Advanced OmbrΓ© powder - Microshadingβ€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
πŸ“ORANGE COUNTY CA- February 22-23 - 2 DAY Beginner/ Advanced OmbrΓ© powder - Microshadingβ€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
πŸ“NEW YORK - February 29- March 01 - 2 DAY Beginner/ Advanced OmbrΓ© powder - Microshadingβ€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
πŸ“DALLAS TX - March 7-8 - 2 DAY Beginner/ Advanced OmbrΓ© powder - Microshadingβ€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
πŸ“SAN JOSE - March 14-15 - 2 DAY Beginner/ Advanced OmbrΓ© powder - Microshadingβ€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” #browsbylinnie#3Dbrows#ombrebrows#brows#powderbrows#permanentmakeup#browsonfleek#makeup#browsonpoint#browsonfleek#orangecounty#browartist#semipermanentmakeup#beauty#browtattoo#eyebrowtattoo#phibrows#browartist#microblade#losangeles#cosmotologisy#browshaping#anastasia#dipbrow#hairstroke#browart#onfleek# @archaddicts @hudabeauty @browgame @elysian360 @flawlesssdolls @make.up.vines
1,658 24 4 hours ago

Yummy πŸ’•

Yummy πŸ’•
1,834 178 1 hour ago