Syahmi Sazli ( @syahmisazli ) Instagram Profile

@syahmisazli

7 March, 2019

Karna ku selow, sungguh selow😂 Last minit bersiap dlm kereta (muka pun tak ckup rehat sbb tidur 5jam je🤱🏻)
-
Bibirku apply magic ilips, 3 saat dah naik seri.. Tak suka glossy boleh lap dgn tisu, if lap pun mmg bibir still mantain merah. Nak cantik lagi boleh apply lipmatte kegemaran uolls. Nissa mmg tak suka sgt lipmatte sbb tak ssuai dgn Nissa.
-
Sempena bulan March ni Nissa buat “Giveaway”, setiap pembelian produk Nissa automatik akan join “Giveaway emas 916”. Nak lebih details boleh komen “NAK” nanti admin-admin akan reply🍎❤️ @afbeautyofficial @afbeautyco @magicilips_hq -
#maeltoteyspeakingenglish #maeltotey #magicilips #afbeauty #anissafaizul #syahmisazli #tipsbibirmerah #bibir #bibirmerah #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #3saatbibirmerah

16,437 294
@riliaaz Instagram Profile 20 July, 2019

Kaka cantiik Kunjungi ig kami. Untuk dapetin lipcream cantik dengan harga terjangkau😍😍😍

@bielabeat Instagram Profile 22 June, 2019

Mcm mne nk oder? Pm agent kuantan please

More syahmisazli posts

@syahmisazli Profile picture

@syahmisazli

Selesai shoot harini dgn diorang.. teacher pun ada, lama dio tk berlakon.😁 @anissafaizul @putry_mohd @snenbdm

Selesai shoot harini dgn diorang.. teacher pun ada, lama dio tk berlakon.😁 @anissafaizul @putry_mohd @snenbdm
110,216 0 16 October, 2019
@syahmisazli Profile picture

@syahmisazli

Hahaha yoe gak eh, doktor duk atas sofa tu pun tk nmpk😂😂
Alhamdulillah Drama Spontan 14 cecah 1.5M dalam masa 24jam🎉🎉 Full video boleh tengok di Youtube: Syahmi Sazli

Hahaha yoe gak eh, doktor duk atas sofa tu pun tk nmpk😂😂
Alhamdulillah Drama Spontan 14 cecah 1.5M dalam masa 24jam🎉🎉 Full video boleh tengok di Youtube: Syahmi Sazli
134,953 0 14 October, 2019
@syahmisazli Profile picture

@syahmisazli

Fuhhh memang magic lotion @futehfuhq ni😍 Spray spray je dah putih hanya dalam beberapa saat. Bkn untuk putih je, untuk melembutkan kulit, elakkan sunburn pun boleh! @futehfuhq ❤️

Fuhhh memang magic lotion @futehfuhq ni😍 Spray spray je dah putih hanya dalam beberapa saat. Bkn untuk putih je, untuk melembutkan kulit, elakkan sunburn pun boleh! @futehfuhq ❤️
48,751 0 14 October, 2019
@syahmisazli Profile picture

@syahmisazli

Kesian Yoe dicurangi oleh isterinya😂 Siapa dah tengok Drama Spontan 14? Full video dah boleh tengok dekat Youtube: Syahmi Sazli

Kesian Yoe dicurangi oleh isterinya😂 Siapa dah tengok Drama Spontan 14? Full video dah boleh tengok dekat Youtube: Syahmi Sazli
141,870 0 13 October, 2019
@syahmisazli Profile picture

@syahmisazli

Klinik Premier Cherang & Kelantan Rehab Center

Insyaallah Drama Spontan 14 esok ye..

Insyaallah Drama Spontan 14 esok ye..
110,073 0 12 October, 2019
@syahmisazli Profile picture

@syahmisazli

Suria KLCC

Dari dulu mmg minat betul dgn @jozlynnhanania .. Alhamdulillah harini dpt lunch skali n diorang sgt baik n pemurah. Beli hadiah utk asif yoe mi wife n baby.. patut la rezeki diorang murah. Moga abg johan n kak ozlynn sentiasa dlm rahmat ilahi.

Dari dulu mmg minat betul dgn @jozlynnhanania .. Alhamdulillah harini dpt lunch skali n diorang sgt baik n pemurah. Beli hadiah utk asif yoe mi wife n baby.. patut la rezeki diorang murah. Moga abg johan n kak ozlynn sentiasa dlm rahmat ilahi.
118,851 0 7 October, 2019
@syahmisazli Profile picture

@syahmisazli

Baru selesai kerja di Media Prima.. mmg lawak asif dgn yoe baca berita tadi, insyaallah mnggu depan keluar

Baru selesai kerja di Media Prima.. mmg lawak asif dgn yoe baca berita tadi, insyaallah mnggu depan keluar
122,046 0 6 October, 2019
@syahmisazli Profile picture

@syahmisazli

Ainul cakap hi semua..❤️😊. @babyainulmardhiah

Ainul cakap hi semua..❤️😊. @babyainulmardhiah
134,688 0 6 October, 2019
@syahmisazli Profile picture

@syahmisazli

Sebelum tidur malam ni jangan lupa minum jus @klubnalalehhq ni ok untuk buang lemak lemak, buang angin, pulihkan sembelit dan macam lagi. Sesuai untuk siapa yg tengah diet!

Sebelum tidur malam ni jangan lupa minum jus @klubnalalehhq ni ok untuk buang lemak lemak, buang angin, pulihkan sembelit dan macam lagi. Sesuai untuk siapa yg tengah diet!
43,281 0 5 October, 2019
@syahmisazli Profile picture

@syahmisazli

Yoe ckp dia rindu sgt dkt @bellaastillah . Jadi, Bella dtg utk ubati rindu yoe😂 @yoe_parey

Yoe ckp dia rindu sgt dkt @bellaastillah . Jadi, Bella dtg utk ubati rindu yoe😂 @yoe_parey
274,887 0 3 October, 2019
@syahmisazli Profile picture

@syahmisazli

Rambut baru bosku.. sblm naik KL kejap lgi

Rambut baru bosku.. sblm naik KL kejap lgi
180,489 0 2 October, 2019
@syahmisazli Profile picture

@syahmisazli

Alhamdulillah Drama Spontan 13 dalam masa 24jam🔥 Trending #1 dan 1.6M views. Terima kasih semua yg tk putus putus bagi support❤️🙏 Full video dkt Youtube: Syahmi Sazli

Alhamdulillah Drama Spontan 13 dalam masa 24jam🔥 Trending #1 dan 1.6M views. Terima kasih semua yg tk putus putus bagi support❤️🙏 Full video dkt Youtube: Syahmi Sazli
77,751 0 30 September, 2019
@syahmisazli Profile picture

@syahmisazli

Tk rajin lagi aku jumpa pelakon mari depan kamera terus sbb tk dgr pakai tutup litup..🤣🤣 Dah tgk Drama Spontan 13? Dah publish dkt Youtube: Syahmi Sazli

Tk rajin lagi aku jumpa pelakon mari depan kamera terus sbb tk dgr pakai tutup litup..🤣🤣 Dah tgk Drama Spontan 13? Dah publish dkt Youtube: Syahmi Sazli
216,695 0 29 September, 2019
@syahmisazli Profile picture

@syahmisazli

Insyaallah esok drama spontan 13.. [updated: ditunda hari ahad bagi menghormati kemangkatan ayahanda Sultan Kelantan]

Insyaallah esok drama spontan 13.. [updated: ditunda hari ahad bagi menghormati kemangkatan ayahanda Sultan Kelantan]
199,574 0 27 September, 2019
@syahmisazli Profile picture

@syahmisazli

Dah cuba kopi @klubnalalehhq ni? Sesuai buat siapa yg tengah diet & mahukan tenaga sepanjang masa. #kurusdengansihat

Kopi dan jus yang membantu menurunkan berat badan!

Dah cuba kopi @klubnalalehhq ni? Sesuai buat siapa yg tengah diet & mahukan tenaga sepanjang masa. #kurusdengansihat

Kopi dan jus yang membantu menurunkan berat badan!
54,220 0 27 September, 2019
@syahmisazli Profile picture

@syahmisazli

Aku rindu ko mu sif.. aku ado nk bagi hadiah ko mu dari @ombakexclusive ❤️ Lawa kan?

Aku rindu ko mu sif.. aku ado nk bagi hadiah ko mu dari @ombakexclusive ❤️ Lawa kan?
186,832 0 26 September, 2019
@syahmisazli Profile picture

@syahmisazli

Terubat Rindu kt diorang.. penghibur hariku..

Terubat Rindu kt diorang.. penghibur hariku..
159,388 0 25 September, 2019
@syahmisazli Profile picture

@syahmisazli

Rindu kt Ainul.. esok baba n ibu sampai Kelantan dh😁

Btw, yg mi pegang tu adalah lotion @futehfuhq . Spray 5 saat je dah putih! Boleh pakai seluruh tubuh.

Rindu kt Ainul.. esok baba n ibu sampai Kelantan dh😁

Btw, yg mi pegang tu adalah lotion @futehfuhq . Spray 5 saat je dah putih! Boleh pakai seluruh tubuh.
65,121 0 24 September, 2019
@syahmisazli Profile picture

@syahmisazli

Tahniah ashley menang pelakon wanita popular semalam.. @yoe_parey

Tahniah ashley menang pelakon wanita popular semalam.. @yoe_parey
196,308 0 23 September, 2019
@syahmisazli Profile picture

@syahmisazli

남산서울타워 - Namsan Seoul Tower

Ramai yg DM tanya mi guna camera & filter apa untuk ambil gambar.
.
Ok, mi guna Canon M50 + Lens EF 32mm F1.4
Filter tu profile picture direct dari camera, nama EOSHD CHROME yg mi beli dkt eoshd.com👍
.
Kalau nak tanya apa-apa lagi, boleh tinggalkan soalan dekat komen. Mi belum mahir lagi main gambar, tapi takpe kita sama-sama belajar.

Ramai yg DM tanya mi guna camera & filter apa untuk ambil gambar.
.
Ok, mi guna Canon M50 + Lens EF 32mm F1.4
Filter tu profile picture direct dari camera, nama EOSHD CHROME yg mi beli dkt eoshd.com👍
.
Kalau nak tanya apa-apa lagi, boleh tinggalkan soalan dekat komen. Mi belum mahir lagi main gambar, tapi takpe kita sama-sama belajar.
107,105 0 23 September, 2019
Sweet x?? #mylove #wife
115,375 0 22 September, 2019
@syahmisazli Profile picture

@syahmisazli

Insadong Free Market

Berapa bintang utk gmbr si hensem ni?? #korea

Berapa bintang utk gmbr si hensem ni?? #korea
102,913 0 21 September, 2019
@syahmisazli Profile picture

@syahmisazli

경복궁 Gyeongbukkung - 景福宮

Apa khabar kwn2 dkt malaysia??

Apa khabar kwn2 dkt malaysia??
179,538 0 21 September, 2019