Satu tube jumea boleh tahan berapa lama?
1 tube boleh tahan 1 bulan lebih - 2 bulan bergantung pada area yang awak guna. Kalau dekat muka je, boleh tahan lama ya ๐Ÿ˜˜
.
Jimat sangat! Labur sikit, kesan kekal. Tak nak cantik ke raya nanti? Kalau nak meh sis nak bagi harga promo siap FREE POSTAGE!

Jom pudarkan perut hari ini juga.

DISKAUN SEBANYAK RM30โ€ผ๏ธ Sila CLICK LINK DI BIO/ WHATSAPP 0139060401 atau DM untuk order! โค๏ธ .
.

#jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#testimonijumea #haliqateam

Satu tube jumea boleh tahan berapa lama?
1 tube boleh tahan 1 bulan lebih - 2 bulan bergantung pada area yang awak guna. Kalau dekat muka je, boleh tahan lama ya ๐Ÿ˜˜
.
Jimat sangat! Labur sikit, kesan kekal. Tak nak cantik ke raya nanti? Kalau nak meh sis nak bagi harga promo siap FREE POSTAGE!

Jom pudarkan perut hari ini juga.

DISKAUN SEBANYAK RM30โ€ผ๏ธ Sila CLICK LINK DI BIO/ WHATSAPP 0139060401 atau DM untuk order! โค๏ธ .
.

#jumeascargel #ubatparut #scartreatment #scargel #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#testimonijumea #haliqateam

151 13

More jumeaa.malaysia posts

@jumeaa.malaysia Profile picture

@jumeaa.malaysia

#Repost @ien.na ใƒปใƒปใƒป
hi guys. I wanna share with you that Iโ€™ve been using this scargel from Jumea and it works wonders on my skin. This product contains various type of vitamins such as vitamin A, B, B12, C and E that helps to fade the scars on any parts of your body . .
As you all know, these vitamins could help you to keep your skin healthy, firm, prevent acnes and hyper-pigmentation and also make your skin more plump and smooth out fine lines. .
Other than that, this gel works super fast and you can see the progress as early as 7 days if you apply it religiously. You dont have to worry if you have sensitive skin because this gel is suitable for any types of skin. .
The best part of this gel is it has cooling effect, not oily or sticky and you can wear it under make up! The size of this product is small and light, so it is very convenient for you to bring it anywhere. .
You can check the authenticity of this product through the code that is provided on its packaging. For more info you can find it on www.jumea.my! #jumeascargel #testimonijumeaht

#Repost @ien.na ใƒปใƒปใƒป
hi guys. I wanna share with you that Iโ€™ve been using this scargel from Jumea and it works wonders on my skin. This product contains various type of vitamins such as vitamin A, B, B12, C and E that helps to fade the scars on any parts of your body . .
As you all know, these vitamins could help you to keep your skin healthy, firm, prevent acnes and hyper-pigmentation and also make your skin more plump and smooth out fine lines. .
Other than that, this gel works super fast and you can see the progress as early as 7 days if you apply it religiously. You dont have to worry if you have sensitive skin because this gel is suitable for any types of skin. .
The best part of this gel is it has cooling effect, not oily or sticky and you can wear it under make up! The size of this product is small and light, so it is very convenient for you to bring it anywhere. .
You can check the authenticity of this product through the code that is provided on its packaging. For more info you can find it on www.jumea.my! #jumeascargel #testimonijumeaht
46 0 19 September, 2019
@jumeaa.malaysia Profile picture

@jumeaa.malaysia

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel ๐Ÿค— kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau๐Ÿค—
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau๐Ÿค— .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi ๐Ÿ˜Š comment DM kat bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel ๐Ÿค— kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau๐Ÿค—
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dh terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau๐Ÿค— .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi ๐Ÿ˜Š comment DM kat bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
68 0 18 September, 2019
@jumeaa.malaysia Profile picture

@jumeaa.malaysia

KLIK LINK DI BIO untuk potongan RM30 dari harga asal!
.
๐Ÿ”ฅ Penyelesaian parut anda! ๐Ÿ”ฅ
.
Jumea Scar Gel dapat membantu memudarkan :
.
โœ… Parut Jerawat
โœ… Parut Luka (Lama & Baru)
โœ… Parut Pembedahan
โœ… Stretch Mark
โœ… Parut Chicken Pox
โœ… Parut Terbakar/Melecur
.
Jumea Scar Gel produk pertama bagi masalah parut paling BERKESAN
.
Boleh tengok kesan seawal 7 hari sahaja๐Ÿ‘๐Ÿป HARGA SPECIAL + FREE POSTAGE untuk 100 pelanggan pertama SAHAJAโ€ผ๏ธ
.
Jom pudarkan parut hari ini juga. DISKAUN SEBANYAK RM30โ€ผ๏ธ Sila CLICK LINK DI BIO/ WHATSAPP 0139060401 atau DM untuk order! โค๏ธ .

#jumea #jumeascargel #ubatparut

KLIK LINK DI BIO untuk potongan RM30 dari harga asal!
.
๐Ÿ”ฅ Penyelesaian parut anda! ๐Ÿ”ฅ
.
Jumea Scar Gel dapat membantu memudarkan :
.
โœ… Parut Jerawat
โœ… Parut Luka (Lama & Baru)
โœ… Parut Pembedahan
โœ… Stretch Mark
โœ… Parut Chicken Pox
โœ… Parut Terbakar/Melecur
.
Jumea Scar Gel produk pertama bagi masalah parut paling BERKESAN
.
Boleh tengok kesan seawal 7 hari sahaja๐Ÿ‘๐Ÿป HARGA SPECIAL + FREE POSTAGE untuk 100 pelanggan pertama SAHAJAโ€ผ๏ธ
.
Jom pudarkan parut hari ini juga. DISKAUN SEBANYAK RM30โ€ผ๏ธ Sila CLICK LINK DI BIO/ WHATSAPP 0139060401 atau DM untuk order! โค๏ธ .

#jumea #jumeascargel #ubatparut
95 0 17 September, 2019
@jumeaa.malaysia Profile picture

@jumeaa.malaysia

#Repost @emeldanadira ใƒปใƒปใƒป
5 vitamin yang terkandung dalam JUMEA (Vitamin A, B, B12, C & E)
Gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
.
Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
Mempunyai cooling effect
Tidak berminyak dan tidak melekit
Tube yang ringan & kecil, mudah di bawak ke mana-mana. Scratch Code pada belakang produk ialah ciri-ciri keselematan yang ada bagi memastikan produk kami 100% TULEN๐Ÿฅฐ
.
Info lain tentang produk boleh didapatkan di laman sesawang : www.jumea.my

Siapa nak join postage harini tu boleh cepat cepat WHATSAPP 0139060401 atau CLICK link dekat bio ๐Ÿ˜˜ .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#testimonijumeaht #haliqateam

#Repost @emeldanadira ใƒปใƒปใƒป
5 vitamin yang terkandung dalam JUMEA (Vitamin A, B, B12, C & E)
Gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
.
Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
Mempunyai cooling effect
Tidak berminyak dan tidak melekit
Tube yang ringan & kecil, mudah di bawak ke mana-mana. Scratch Code pada belakang produk ialah ciri-ciri keselematan yang ada bagi memastikan produk kami 100% TULEN๐Ÿฅฐ
.
Info lain tentang produk boleh didapatkan di laman sesawang : www.jumea.my

Siapa nak join postage harini tu boleh cepat cepat WHATSAPP 0139060401 atau CLICK link dekat bio ๐Ÿ˜˜ .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#testimonijumeaht #haliqateam
96 0 17 September, 2019
@jumeaa.malaysia Profile picture

@jumeaa.malaysia

๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† .
Jumea scargel terbukti berkesan ๐Ÿ’ฏ Ada beratus REAL TESTIMONI yang dah berjaya hilangkan parut & masalah kulit dorang.

Tak akan korang nak tengok je kot? Rawat kulit korang sekarang! โœ… HARGA DISKAUN
โœ… FREE CONSULTATION
โœ… FREE POSTAGE .
Siapa nak join postage esok tu boleh cepat cepat WHATSAPP 0139060401 atau CLICK link dekat bio ๐Ÿ˜˜ .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#testimonijumeaht #haliqateam

๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† .
Jumea scargel terbukti berkesan ๐Ÿ’ฏ Ada beratus REAL TESTIMONI yang dah berjaya hilangkan parut & masalah kulit dorang.

Tak akan korang nak tengok je kot? Rawat kulit korang sekarang! โœ… HARGA DISKAUN
โœ… FREE CONSULTATION
โœ… FREE POSTAGE .
Siapa nak join postage esok tu boleh cepat cepat WHATSAPP 0139060401 atau CLICK link dekat bio ๐Ÿ˜˜ .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#testimonijumeaht #haliqateam
128 0 15 September, 2019
@jumeaa.malaysia Profile picture

@jumeaa.malaysia

DISKAUN RM30 untuk 100 ORANG TERAWAL SAHAJA โ—๏ธ
.

Jimat sangat guys. Dah la harga diskaun, free postage pulak tu! Mana nak dapat harga macam ni. Siapa ada masalah parut & jerawat & kulit bermasalah cepat CLICK LINK DI BIO ๐Ÿ˜ .

Siapa nak join postage esok tu boleh cepat cepat WHATSAPP 0139060401 atau CLICK link dekat bio ๐Ÿ˜˜ .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#testimonijumeaht #haliqateam

DISKAUN RM30 untuk 100 ORANG TERAWAL SAHAJA โ—๏ธ
.

Jimat sangat guys. Dah la harga diskaun, free postage pulak tu! Mana nak dapat harga macam ni. Siapa ada masalah parut & jerawat & kulit bermasalah cepat CLICK LINK DI BIO ๐Ÿ˜ .

Siapa nak join postage esok tu boleh cepat cepat WHATSAPP 0139060401 atau CLICK link dekat bio ๐Ÿ˜˜ .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#testimonijumeaht #haliqateam
129 0 15 September, 2019
@jumeaa.malaysia Profile picture

@jumeaa.malaysia

Muka berparut susah sangat nak hilang? Rawatan laser mahal sangat? Jangan risau, jom cuba JUMEA SCARGEL ni ๐Ÿ˜

Punca parut adalah kerana sel kulit mati tau. Jumea boleh merawat & memperbaharui sel kulit mati yg menyebabkan parut tu & hilangkan parut SEAWAL 7 hari!
Best sangat kan! ๐Ÿ˜ Kalau kedekut tak nak laburkan sikit memang sampai bila bila la muka uols berparut.

Siapa nak join postage esok tu boleh cepat cepat WHATSAPP 0139060401 atau CLICK link dekat bio ๐Ÿ˜˜ .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#testimonijumeaht #haliqateam

Muka berparut susah sangat nak hilang? Rawatan laser mahal sangat? Jangan risau, jom cuba JUMEA SCARGEL ni ๐Ÿ˜

Punca parut adalah kerana sel kulit mati tau. Jumea boleh merawat & memperbaharui sel kulit mati yg menyebabkan parut tu & hilangkan parut SEAWAL 7 hari! 
Best sangat kan! ๐Ÿ˜ Kalau kedekut tak nak laburkan sikit memang sampai bila bila la muka uols berparut.

Siapa nak join postage esok tu boleh cepat cepat WHATSAPP 0139060401 atau CLICK link dekat bio ๐Ÿ˜˜ .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#testimonijumeaht #haliqateam
105 0 15 September, 2019
@jumeaa.malaysia Profile picture

@jumeaa.malaysia

Parut jerawat makin pudar. Feedback latest daripada customer Jumea Scar Gel ๐Ÿ˜
.
Kelebihan JUMEA SCAR GEL ๐Ÿ’ง
.
Water-Based ? sebab...โ €
.
โœ”๏ธMudah meresap kebawah kulit dengan pantas.โ €
โœ”๏ธSesuai untuk semua jenis kulit termasuk jenis kulit sensitive. โ €
โœ”๏ธMemberikan kelembapan kepada kulit anda.โ €
โœ”๏ธTidak melekit โ €
โœ”๏ธTidak berminyak.โ €
.โ €
Fyi tak semua jenis kulit boleh terima oil-based terutamanya kulit sensitive dan tak semua jugak produk ubat/gel hilang parut ๐Ÿ’ฏ Water-Based dimana tekstur tidak berminyak. Mesti awak penatkan cari produk hilangkan parut yg teksturnya bukan oil-based? โ €
.โ €
Ya, Jumea scargel ๐Ÿ’ฏWater-Based dan tidak berminyak. Saya berani jamin 100% sebab Maira sendiri pun pakai Jumea scargel ni. Jom sama-sama kita hilangkan parut ๐Ÿค— #noscartohide
Click link pada bio untuk pertanyaan lanjut. ๐Ÿ‘Œ
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht

Parut jerawat makin pudar. Feedback latest daripada customer Jumea Scar Gel ๐Ÿ˜
.
Kelebihan JUMEA SCAR GEL ๐Ÿ’ง
.
Water-Based ? sebab...โ €
.
โœ”๏ธMudah meresap kebawah kulit dengan pantas.โ €
โœ”๏ธSesuai untuk semua jenis kulit termasuk jenis kulit sensitive. โ €
โœ”๏ธMemberikan kelembapan kepada kulit anda.โ €
โœ”๏ธTidak melekit โ €
โœ”๏ธTidak berminyak.โ €
.โ €
Fyi tak semua jenis kulit boleh terima oil-based terutamanya kulit sensitive dan tak semua jugak produk  ubat/gel hilang parut ๐Ÿ’ฏ Water-Based dimana tekstur tidak berminyak. Mesti awak penatkan cari produk hilangkan parut yg teksturnya bukan oil-based? โ €
.โ €
Ya, Jumea scargel ๐Ÿ’ฏWater-Based dan tidak berminyak. Saya berani jamin 100% sebab Maira sendiri pun pakai Jumea scargel ni. Jom sama-sama kita hilangkan parut ๐Ÿค— #noscartohide 
Click link pada bio untuk pertanyaan lanjut. ๐Ÿ‘Œ
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht
118 0 14 September, 2019
@jumeaa.malaysia Profile picture

@jumeaa.malaysia

9 Sebab Jumea Scar Gel Produk Parut Terbaik
๐Ÿ’Ž Kesan seawal 7 HARI
๐Ÿ’ŽSesuai untuk semua jenis kulit (termasuk kulit sensitive)
๐Ÿ’ŽTidak melekit
๐Ÿ’ŽTidak berminyak
๐Ÿ’ŽCepat meresap
๐Ÿ’ŽWater base
๐Ÿ’ŽTidak meleleh dan senang di urus (tidak seperti serum)
๐Ÿ’ŽMempunyai COOLING EFFECT
๐Ÿ’ŽKaya dengan VITAMIN E semulajadi
๐Ÿ’ŽLULUS KKM dengan nombor pendaftaran NOT180701426K.
.
Jadi,tak ragu-ragu dah kan nak guna produk parut terbaik ni kan? I rasa korang dah boleh jatuh cinta lah dengan Jumea Scar Gel ni๐Ÿ˜
.
Dapatkan diskaun sehingga RM30 & FREE POSTAGE terus ke pintu rumah anda . Comment PM atau CLICK LINK PADA BIO โ€ผ๏ธ
.
#ubatparut #parutjerawat #ubatparutkemalangan #ubatparutchickenpox #jumeascargel #jumeamalaysia

9 Sebab Jumea Scar Gel Produk Parut Terbaik
๐Ÿ’Ž Kesan seawal 7 HARI
๐Ÿ’ŽSesuai untuk semua jenis kulit (termasuk kulit sensitive)
๐Ÿ’ŽTidak melekit
๐Ÿ’ŽTidak berminyak
๐Ÿ’ŽCepat meresap
๐Ÿ’ŽWater base
๐Ÿ’ŽTidak meleleh dan senang di urus (tidak seperti serum)
๐Ÿ’ŽMempunyai COOLING EFFECT
๐Ÿ’ŽKaya dengan VITAMIN E semulajadi
๐Ÿ’ŽLULUS KKM dengan nombor pendaftaran NOT180701426K.
.
Jadi,tak ragu-ragu dah kan nak guna produk parut terbaik ni kan? I rasa korang dah boleh jatuh cinta lah dengan Jumea Scar Gel ni๐Ÿ˜
.
Dapatkan diskaun sehingga RM30 & FREE POSTAGE terus ke pintu rumah anda . Comment PM  atau CLICK LINK PADA BIO โ€ผ๏ธ
.
#ubatparut #parutjerawat #ubatparutkemalangan #ubatparutchickenpox #jumeascargel #jumeamalaysia
108 0 14 September, 2019
@jumeaa.malaysia Profile picture

@jumeaa.malaysia

#Repost @eykaaanizam .
Hi korang! Eyka nak share satu product ni from @jumeamalaysia hehe seawal 7hari dah dapat pudarkan parut tauu. This is my honest review, eyka try dulu baru share review hehe sebab before this eyka ada jerawat n eyka picit dia Emm terus tertinggal parut hitam๐Ÿ˜ญ so eyka try lah sapu scar gel ni serious dah hilang no more concealer tebal2๐Ÿ˜ so eyka share sikit benefit @jumeamalaysia ni which is 5 vitamin yang terkandung dalam JUMEA (Vitamin A, B, B12, C & E)
.
Gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
Mempunyai cooling effect
Tidak berminyak dan tidak melekit
Tube yang ringan & kecil, mudah di bawak ke mana-mana. .
Dah jangan tanya eyka pakai skincare apa untuk parut, eyka dah share ni so apa lagi grab yours now๐Ÿ˜๐Ÿ˜ @jumeaa.malaysia .
#testimonijumeaht #review

#Repost @eykaaanizam .
Hi korang! Eyka nak share satu product ni from @jumeamalaysia  hehe seawal 7hari dah dapat pudarkan parut tauu. This is my honest review, eyka try dulu baru share review hehe sebab before this eyka ada jerawat n eyka picit dia Emm terus tertinggal parut hitam๐Ÿ˜ญ so eyka try lah sapu scar gel ni serious dah hilang no more concealer tebal2๐Ÿ˜ so eyka share sikit benefit @jumeamalaysia  ni which is 5 vitamin yang terkandung dalam JUMEA (Vitamin A, B, B12, C & E)
.
Gel ini dapat membantu MEMUDARKAN parut seawal 7 hari (kesan awal)
Ia sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitive
Mempunyai cooling effect
Tidak berminyak dan tidak melekit
Tube yang ringan & kecil, mudah di bawak ke mana-mana. .
Dah jangan tanya eyka pakai skincare apa untuk parut, eyka dah share ni so apa lagi grab yours now๐Ÿ˜๐Ÿ˜ @jumeaa.malaysia .
#testimonijumeaht #review
106 0 14 September, 2019
@jumeaa.malaysia Profile picture

@jumeaa.malaysia

Jumea boleh rawat parut chicken pox! Parut chicken pox pudar dengan konsisten bersama #jumeascargel ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Siapa ada masalah sama macam ni boleh cepat cepat cuba . Parut orang lain dah hilang!! Parut kita??? ๐Ÿ™Š
.
Apa apa pun nak dapatkan dengan HARGA SPECIAL boleh click link dekat bio sekarang๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam

Jumea boleh rawat parut chicken pox! Parut chicken pox pudar dengan konsisten bersama #jumeascargel ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Siapa ada masalah sama macam ni boleh cepat cepat cuba . Parut orang lain dah hilang!! Parut kita??? ๐Ÿ™Š
.
Apa apa pun nak dapatkan dengan HARGA SPECIAL boleh click link dekat bio sekarang๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
#testimonijumeaht #haliqateam
135 0 13 September, 2019
@jumeaa.malaysia Profile picture

@jumeaa.malaysia

FAQ JUMEA SCAR GEL๐Ÿ’‹

1. Adakah produk ini dijamin selamat?

Ya, JUMEA Scar Gel telah didaftarkan dengan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan nombor kelulusan iaitu NOT180701426K. Gunakan dengan yakin.

2. Adakah produk ini dijamin halal?

Ya, kami amat menitikberatkan perihal halal dan kesucian. Bahkan produk ini dimiliki sepenuhnya oleh orang Melayu Islam di Malaysia.

3. Adakah produk ini bebas Mercury & Hydroquinone?

Ya, JUMEA Scar Gel 100% bebas dari bahan kimia merbahaya seperti Mercury & Hydroquinone.

4. Berapa lama untuk lihat kesan?

Kesan adalah berbeza mengikut individu. Tapi biasanya 2 minggu pertama dah boleh lihat kesan positif yang anda harapkan.

5. Adakah sesuai untuk parut lama?

Kami lebih mengesyorkan JUMEA Scar Gel ini disapu pada parut yang baru untuk lihat kesan yang optimum. Namun, anda tetap boleh menggunakan ia untuk parut yang lama tanpa sebarang masalah.

6. Bolehkah ia digunakan lebih 2 kali sehari?

Sekiranya anda terpaksa membasuh bahagian parut kerana mengambil wudhu dan sebagainya, anda boleh sapukan JUMEA Scar Gel ini lebih dari 2 kali sehari.

7. Satu unit boleh dipakai berapa lama?

Setiap satu JUMEA Scar Gel boleh dipakai lebih dari sebulan. Namun ia bergantung kepada kekerapan dan keluasan bahagian parut yang anda sapukan itu.

8. Bagaimanakah tekstur gel ini?

JUMEA Scar Gel ini adalah water-based, ianya dijamin tidak berminyak dan menyerap dalam 1 minit.

9. Adakah ianya boleh dicampur dengan produk lain?

Ya boleh, anda boleh sapukan gel ini bersama produk skin care lain tanpa sebarang masalah.

10. Adakah ianya boleh dipakai di selain bahagian wajah?

Ya boleh, anda boleh gunakan di sebarang bahagian parut & tidak terhad pada wajah saja.

11. Adakah ianya sesuai untuk selulit?

Ya, anda juga boleh gunakan JUMEA Scar Gel untuk memudarkan masalah selulit anda. Terutamanya bagi ibu yang baru lepas bersalin.

12. Adakah rasa panas pada kulit jika sapu gel ini?

Tidak sama sekali, JUMEA Scar Gel tidak akan menyebabkan rasa panas pada kulit.

Jom pudarkan perut hari ini juga. DISKAUN SEBANYAK RM30โ€ผ๏ธ Sila CLICK LINK DI BIO/ WHATSAPP 0139060401 atau DM untuk order! โค๏ธ .

#jumea #jumeascargel #ubatparut

FAQ JUMEA SCAR GEL๐Ÿ’‹

1. Adakah produk ini dijamin selamat?

Ya, JUMEA Scar Gel telah didaftarkan dengan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan nombor kelulusan iaitu NOT180701426K. Gunakan dengan yakin.

2. Adakah produk ini dijamin halal?

Ya, kami amat menitikberatkan perihal halal dan kesucian. Bahkan produk ini dimiliki sepenuhnya oleh orang Melayu Islam di Malaysia.

3. Adakah produk ini bebas Mercury & Hydroquinone?

Ya, JUMEA Scar Gel 100% bebas dari bahan kimia merbahaya seperti Mercury & Hydroquinone.

4. Berapa lama untuk lihat kesan?

Kesan adalah berbeza mengikut individu. Tapi biasanya 2 minggu pertama dah boleh lihat kesan positif yang anda harapkan.

5. Adakah sesuai untuk parut lama?

Kami lebih mengesyorkan JUMEA Scar Gel ini disapu pada parut yang baru untuk lihat kesan yang optimum. Namun, anda tetap boleh menggunakan ia untuk parut yang lama tanpa sebarang masalah.

6. Bolehkah ia digunakan lebih 2 kali sehari?

Sekiranya anda terpaksa membasuh bahagian parut kerana mengambil wudhu dan sebagainya, anda boleh sapukan JUMEA Scar Gel ini lebih dari 2 kali sehari.

7. Satu unit boleh dipakai berapa lama?

Setiap satu JUMEA Scar Gel boleh dipakai lebih dari sebulan. Namun ia bergantung kepada kekerapan dan keluasan bahagian parut yang anda sapukan itu.

8. Bagaimanakah tekstur gel ini?

JUMEA Scar Gel ini adalah water-based, ianya dijamin tidak berminyak dan menyerap dalam 1 minit.

9. Adakah ianya boleh dicampur dengan produk lain?

Ya boleh, anda boleh sapukan gel ini bersama produk skin care lain tanpa sebarang masalah.

10. Adakah ianya boleh dipakai di selain bahagian wajah?

Ya boleh, anda boleh gunakan di sebarang bahagian parut & tidak terhad pada wajah saja.

11. Adakah ianya sesuai untuk selulit?

Ya, anda juga boleh gunakan JUMEA Scar Gel untuk memudarkan masalah selulit anda. Terutamanya bagi ibu yang baru lepas bersalin.

12. Adakah rasa panas pada kulit jika sapu gel ini?

Tidak sama sekali, JUMEA Scar Gel tidak akan menyebabkan rasa panas pada kulit.

Jom pudarkan perut hari ini juga. DISKAUN SEBANYAK RM30โ€ผ๏ธ Sila CLICK LINK DI BIO/ WHATSAPP 0139060401 atau DM untuk order! โค๏ธ .

#jumea #jumeascargel #ubatparut
127 0 13 September, 2019
@jumeaa.malaysia Profile picture

@jumeaa.malaysia

Secara mudahnya Jumea Scar gel ni ialah gel yang boleh hilangkan pelbagai jenis parut di muka dan badan

Apa yang saya paling suka pasal Jumea Scar Gel ni sebab ianya sesuai untuk kulit sensitif.
Kulit muka saya ni boleh dikatakan sensitif jugak. Nak pilih produk memang memilih gila.Hehe. Manja sangat kan kulitnya. Jumea Scar Gel ni pun boleh digunakan seawal usia 3 tahun

KLIK LINK DI BIO ATAU WHATSAPP 0139060401 untuk beli dengan harga promo & FREE POSTAGE sekarang ๐Ÿ˜ .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

Secara mudahnya Jumea Scar gel ni ialah gel yang boleh hilangkan pelbagai jenis parut di muka dan badan

Apa yang saya paling suka pasal Jumea Scar Gel ni sebab ianya sesuai untuk kulit sensitif. 
Kulit muka saya ni boleh dikatakan sensitif jugak. Nak pilih produk memang memilih gila.Hehe. Manja sangat kan kulitnya. Jumea Scar Gel ni pun boleh digunakan seawal usia 3 tahun

KLIK LINK DI BIO ATAU WHATSAPP 0139060401 untuk beli dengan harga promo & FREE POSTAGE sekarang ๐Ÿ˜ .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
127 0 13 September, 2019
@jumeaa.malaysia Profile picture

@jumeaa.malaysia

Alhamdulillah . Muka kusam dengan parut jerawat akhirnya hilang slps konsisten pemakaian jumea selama 2 bulan ๐Ÿ˜
.
Masalah parut pada muka ni mmg masalah tau. Lagi lagi kalau kita berdepan dengan orang ramai. Pakai foundation tebal tebal pun nampak lagi betul ke tak? .
.
Dah nak raya ni gaisss tkkan thun ni pun nak beraya dengan parut jerawat๐Ÿ˜ฉ
.
Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract ๐ŸŒผ
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka ๐Ÿ˜‰โœจ Jom pudarkan parut seawal 7 hari ๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel

Alhamdulillah . Muka kusam dengan parut jerawat akhirnya hilang slps konsisten pemakaian jumea selama 2 bulan ๐Ÿ˜
.
Masalah parut pada muka ni mmg masalah tau. Lagi lagi kalau kita berdepan dengan orang ramai. Pakai foundation tebal tebal pun nampak lagi betul ke tak? .
.
Dah nak raya ni gaisss tkkan thun ni pun nak beraya dengan parut jerawat๐Ÿ˜ฉ
.
Salah satu bahan utama dalam #jumeascargel ni ialah Chamomile Extract ๐ŸŒผ
.
Extract bunga Chamomile ni kaya dengan Vitamin E dan memang dh lama digunakan secara tradisional untuk menyembuhkan masalah kulit
.
Mengikut kajian, Extract Chamomile boleh digunakan untuk mengurangkan keradangan kulit dan kaya dengan anti-oksidan yang boleh mempercepatkan penyembuhan luka ๐Ÿ˜‰โœจ Jom pudarkan parut seawal 7 hari ๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel
132 0 11 September, 2019
@jumeaa.malaysia Profile picture

@jumeaa.malaysia

KLIK LINK DI BIO untuk potongan RM30 dari harga asal!
.
๐Ÿ”ฅ Penyelesaian parut anda! ๐Ÿ”ฅ
.
Jumea Scar Gel dapat membantu memudarkan :
.
โœ… Parut Jerawat
โœ… Parut Luka (Lama & Baru)
โœ… Parut Pembedahan
โœ… Stretch Mark
โœ… Parut Chicken Pox
โœ… Parut Terbakar/Melecur
.
Jumea Scar Gel produk pertama bagi masalah parut paling BERKESAN
.
Boleh tengok kesan seawal 7 hari sahaja๐Ÿ‘๐Ÿป HARGA SPECIAL + FREE POSTAGE untuk 100 pelanggan pertama SAHAJAโ€ผ๏ธ
.
Jom pudarkan parut hari ini juga. DISKAUN SEBANYAK RM30โ€ผ๏ธ Sila CLICK LINK DI BIO/ WHATSAPP 0139060401 atau DM untuk order! โค๏ธ .

#jumea #jumeascargel #ubatparut

KLIK LINK DI BIO untuk potongan RM30 dari harga asal!
.
๐Ÿ”ฅ Penyelesaian parut anda! ๐Ÿ”ฅ
.
Jumea Scar Gel dapat membantu memudarkan :
.
โœ… Parut Jerawat
โœ… Parut Luka (Lama & Baru)
โœ… Parut Pembedahan
โœ… Stretch Mark
โœ… Parut Chicken Pox
โœ… Parut Terbakar/Melecur
.
Jumea Scar Gel produk pertama bagi masalah parut paling BERKESAN
.
Boleh tengok kesan seawal 7 hari sahaja๐Ÿ‘๐Ÿป HARGA SPECIAL + FREE POSTAGE untuk 100 pelanggan pertama SAHAJAโ€ผ๏ธ
.
Jom pudarkan parut hari ini juga. DISKAUN SEBANYAK RM30โ€ผ๏ธ Sila CLICK LINK DI BIO/ WHATSAPP 0139060401 atau DM untuk order! โค๏ธ .

#jumea #jumeascargel #ubatparut
128 0 11 September, 2019
@jumeaa.malaysia Profile picture

@jumeaa.malaysia

Jom order JUMEA SCARGEL ni, rugi siapa tak cuba.

Sapu sapu je, parut hilang. Tak perlu rawatan laser mahal mahal, cuma gunakan JUMEA SCARGEL je boleh hilang tau ๐Ÿ˜
.

Awak boleh menggunakan JUMEA ni untuk memudarkan pelbagai jenis parut di bawah seperti :
.
โœ… Parut Jerawat
โœ… Parut Luka (Lama & Baru)
โœ… Parut Pembedahan
โœ… Stretch Mark
โœ… Parut Chicken Pox
โœ… Parut Terbakar/ Melecur
โœ… Parut Cakaran

Siapa nak join postage esok tu boleh cepat cepat WHATSAPP 0139060401 atau CLICK link dekat bio ๐Ÿ˜˜ .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia
#testimonijumeaht #haliqateam

Jom order JUMEA SCARGEL ni, rugi siapa tak cuba.

Sapu sapu je, parut hilang. Tak perlu rawatan laser mahal mahal, cuma gunakan JUMEA SCARGEL je boleh hilang tau ๐Ÿ˜
.

Awak boleh menggunakan JUMEA ni untuk memudarkan pelbagai jenis parut di bawah seperti :
.
โœ… Parut Jerawat
โœ… Parut Luka (Lama & Baru)
โœ… Parut Pembedahan
โœ… Stretch Mark
โœ… Parut Chicken Pox
โœ… Parut Terbakar/ Melecur
โœ… Parut Cakaran

Siapa nak join postage esok tu boleh cepat cepat WHATSAPP 0139060401 atau CLICK link dekat bio ๐Ÿ˜˜ .

#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia 
#testimonijumeaht #haliqateam
153 0 10 September, 2019
@jumeaa.malaysia Profile picture

@jumeaa.malaysia

Wah dah macam macam dah parut yang boleh pudar bila guna #jumeascargel ni kan kan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹
.
Jumea scar gel kaya dengan vitamin E . Sebab tu parut boleh pudar. Lagi lagi dengan tambahan extract chamomile& onion . .
Tiada bahan larangan atau bahan kimia ok! .
.
Siapa ada parut ? Comment skrg nanti kita pm ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

Wah dah macam macam dah parut yang boleh pudar bila guna #jumeascargel ni kan kan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹
.
Jumea scar gel kaya dengan vitamin E . Sebab tu parut boleh pudar. Lagi lagi dengan tambahan extract chamomile& onion . .
Tiada bahan larangan atau bahan kimia ok! .
.
Siapa ada parut ? Comment skrg nanti kita pm ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam
116 0 10 September, 2019
@jumeaa.malaysia Profile picture

@jumeaa.malaysia

๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ SALE 9.9 HARINI SAHAJA KHAS UNTUK FOLLOWERS JUMEA๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ
.
SALE RM99 FREE POSTAGE SM& SS . Apa yang korang akan dapat ? 2 UNIT JUMEA & SATU HADIAH MISTERI YANG BERNILAI RM65โ€ผ๏ธ .
Hadiah MISTERI ni bukan shj misteri malah boleh pudarkan parut korang dengan lebih BERKESAN ๐Ÿ™Š .
Hadiah MISTERI ni HANYA SATU KALI sahaja. Lepas ni tkkan ada lagi hadiah misteri ni . Kalau selalu buat botak la sis , HADIAH MISTERI PUN DAH RM65 RINGGIT wei.
Lepas ni tk ada lagi okay! So , yang bertuah harini sahaja dapat HADIAH MISTERI dari kami sebagai penghargaan untuk korang yang sentiasa support Jumea ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Cepat GRAB SEKARANG sebab harga asal untuk 2 UNIT JUMEA & HADIAH MISTERI ini SEBENARNYA BERNILAI RM245 . Korang (JIMAT RM146) tau! .
Tunggu apa lagi SISS ? 9.9 SALE HARINI SAHAJA . GRAB PELUANG NI SEKARANG ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ

๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ SALE 9.9 HARINI SAHAJA KHAS UNTUK FOLLOWERS JUMEA๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ
.
SALE RM99 FREE POSTAGE SM& SS . Apa yang korang akan dapat ? 2 UNIT JUMEA & SATU HADIAH MISTERI YANG BERNILAI RM65โ€ผ๏ธ .
Hadiah MISTERI ni bukan shj misteri malah boleh pudarkan parut korang dengan lebih BERKESAN ๐Ÿ™Š .
Hadiah MISTERI ni HANYA SATU KALI  sahaja. Lepas ni tkkan ada lagi hadiah misteri ni . Kalau selalu buat botak la sis , HADIAH MISTERI PUN DAH RM65 RINGGIT wei. 
Lepas ni tk ada lagi okay!  So , yang bertuah harini sahaja dapat HADIAH MISTERI dari kami sebagai penghargaan untuk korang yang sentiasa support Jumea ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Cepat GRAB SEKARANG sebab harga asal untuk 2 UNIT JUMEA & HADIAH MISTERI ini SEBENARNYA BERNILAI RM245 . Korang (JIMAT RM146) tau! .
Tunggu apa lagi SISS ? 9.9 SALE HARINI SAHAJA . GRAB PELUANG NI SEKARANG ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ
131 0 9 September, 2019