#throwback2017 ... Mse doktor scan perut.. die kata " tak da pe aisyah..tiub pun x da apa.. ( takut etopic pregnancy )" muke ku berubah.. " tp saya cek upt 2 line doktor "
.
.
"Tak pe kite scan ikut bawah .. "
.
.
Tp masih x da apa jugak.. " awk ni selalu advise org ngandung.. sampai awk rse awk ngandung kot.. takut  false pregnancy ni "
.
.
Tp hati naluri ku kuat mengatakan ku mengandung.. doktor kata " last cara utk betul2 pastikn awk ngandung ke tak..kite cek darah.. "
.
.
Maka darah ku pun di ambil " result nnt nurse akn col petang sikit "
.
.
.
Ku pulang dgn perasaan sedikit hampa.. suami sedikit lega... kata die " tak pe x da rzki kite buat lg.. bak kata sifu buat sampai jd.. " πŸ˜‘
.
.
Nurse call " pn aisyah .. Alhamdulillah awk ngandung " ala2 drama tv3 kan.. .
.
Aku hepi sgt.. laki aku tersenyum sambil menagis.. mungkin die terbayang kena bgn mlm salin pampers anak.. hahaha.. .
.
False pregnancy ni kire mcm tekanan perasaan... di mana kelenjar hormon kite lepaskn hormon estrogen dan progesteron berlebihan hingga kite dpt tanda2 seolah kite ngandung.. padahal tak..
.
.
So pd semua istri yg tgh ikhtiar hamil.. plz.. jgn strss sgt.. insya Allah masa anda akan tiba.. now focus utk betul kn kitaran haid anda.. ingt #periodontime .. baru lah mudah utk jumpe waktu subur..
.
.
Siapa yg ada prob period komen " periodontime " yg bertuah akan dpt percuma produk listra
#listra 
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#periodontime 
#periodawareness 
#pcosawarness 
#falsepregnancy 
#cystawareness 
#pcoswarrior 
#pcos
#ttc
#trytoconceive 
#mudahhamil 
#jomhamil
#hamilcarasunnah #throwback2017 ... Mse doktor scan perut.. die kata " tak da pe aisyah..tiub pun x da apa.. ( takut etopic pregnancy )" muke ku berubah.. " tp saya cek upt 2 line doktor "
.
.
"Tak pe kite scan ikut bawah .. "
.
.
Tp masih x da apa jugak.. " awk ni selalu advise org ngandung.. sampai awk rse awk ngandung kot.. takut  false pregnancy ni "
.
.
Tp hati naluri ku kuat mengatakan ku mengandung.. doktor kata " last cara utk betul2 pastikn awk ngandung ke tak..kite cek darah.. "
.
.
Maka darah ku pun di ambil " result nnt nurse akn col petang sikit "
.
.
.
Ku pulang dgn perasaan sedikit hampa.. suami sedikit lega... kata die " tak pe x da rzki kite buat lg.. bak kata sifu buat sampai jd.. " πŸ˜‘
.
.
Nurse call " pn aisyah .. Alhamdulillah awk ngandung " ala2 drama tv3 kan.. .
.
Aku hepi sgt.. laki aku tersenyum sambil menagis.. mungkin die terbayang kena bgn mlm salin pampers anak.. hahaha.. .
.
False pregnancy ni kire mcm tekanan perasaan... di mana kelenjar hormon kite lepaskn hormon estrogen dan progesteron berlebihan hingga kite dpt tanda2 seolah kite ngandung.. padahal tak..
.
.
So pd semua istri yg tgh ikhtiar hamil.. plz.. jgn strss sgt.. insya Allah masa anda akan tiba.. now focus utk betul kn kitaran haid anda.. ingt #periodontime .. baru lah mudah utk jumpe waktu subur..
.
.
Siapa yg ada prob period komen " periodontime " yg bertuah akan dpt percuma produk listra
#listra 
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#periodontime 
#periodawareness 
#pcosawarness 
#falsepregnancy 
#cystawareness 
#pcoswarrior 
#pcos
#ttc
#trytoconceive 
#mudahhamil 
#jomhamil
#hamilcarasunnah #throwback2017 ... Mse doktor scan perut.. die kata " tak da pe aisyah..tiub pun x da apa.. ( takut etopic pregnancy )" muke ku berubah.. " tp saya cek upt 2 line doktor "
.
.
"Tak pe kite scan ikut bawah .. "
.
.
Tp masih x da apa jugak.. " awk ni selalu advise org ngandung.. sampai awk rse awk ngandung kot.. takut  false pregnancy ni "
.
.
Tp hati naluri ku kuat mengatakan ku mengandung.. doktor kata " last cara utk betul2 pastikn awk ngandung ke tak..kite cek darah.. "
.
.
Maka darah ku pun di ambil " result nnt nurse akn col petang sikit "
.
.
.
Ku pulang dgn perasaan sedikit hampa.. suami sedikit lega... kata die " tak pe x da rzki kite buat lg.. bak kata sifu buat sampai jd.. " πŸ˜‘
.
.
Nurse call " pn aisyah .. Alhamdulillah awk ngandung " ala2 drama tv3 kan.. .
.
Aku hepi sgt.. laki aku tersenyum sambil menagis.. mungkin die terbayang kena bgn mlm salin pampers anak.. hahaha.. .
.
False pregnancy ni kire mcm tekanan perasaan... di mana kelenjar hormon kite lepaskn hormon estrogen dan progesteron berlebihan hingga kite dpt tanda2 seolah kite ngandung.. padahal tak..
.
.
So pd semua istri yg tgh ikhtiar hamil.. plz.. jgn strss sgt.. insya Allah masa anda akan tiba.. now focus utk betul kn kitaran haid anda.. ingt #periodontime .. baru lah mudah utk jumpe waktu subur..
.
.
Siapa yg ada prob period komen " periodontime " yg bertuah akan dpt percuma produk listra
#listra 
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#periodontime 
#periodawareness 
#pcosawarness 
#falsepregnancy 
#cystawareness 
#pcoswarrior 
#pcos
#ttc
#trytoconceive 
#mudahhamil 
#jomhamil
#hamilcarasunnah

#throwback2017 ... Mse doktor scan perut.. die kata " tak da pe aisyah..tiub pun x da apa.. ( takut etopic pregnancy )" muke ku berubah.. " tp saya cek upt 2 line doktor "
.
.
"Tak pe kite scan ikut bawah .. "
.
.
Tp masih x da apa jugak.. " awk ni selalu advise org ngandung.. sampai awk rse awk ngandung kot.. takut false pregnancy ni "
.
.
Tp hati naluri ku kuat mengatakan ku mengandung.. doktor kata " last cara utk betul2 pastikn awk ngandung ke tak..kite cek darah.. "
.
.
Maka darah ku pun di ambil " result nnt nurse akn col petang sikit "
.
.
.
Ku pulang dgn perasaan sedikit hampa.. suami sedikit lega... kata die " tak pe x da rzki kite buat lg.. bak kata sifu buat sampai jd.. " πŸ˜‘
.
.
Nurse call " pn aisyah .. Alhamdulillah awk ngandung " ala2 drama tv3 kan.. .
.
Aku hepi sgt.. laki aku tersenyum sambil menagis.. mungkin die terbayang kena bgn mlm salin pampers anak.. hahaha.. .
.
False pregnancy ni kire mcm tekanan perasaan... di mana kelenjar hormon kite lepaskn hormon estrogen dan progesteron berlebihan hingga kite dpt tanda2 seolah kite ngandung.. padahal tak..
.
.
So pd semua istri yg tgh ikhtiar hamil.. plz.. jgn strss sgt.. insya Allah masa anda akan tiba.. now focus utk betul kn kitaran haid anda.. ingt #periodontime .. baru lah mudah utk jumpe waktu subur..
.
.
Siapa yg ada prob period komen " periodontime " yg bertuah akan dpt percuma produk listra
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#periodontime
#periodawareness
#pcosawarness
#falsepregnancy
#cystawareness
#pcoswarrior
#pcos
#ttc
#trytoconceive
#mudahhamil
#jomhamil
#hamilcarasunnah

306 30
@agaragar_kering_bonda Instagram Profile 25 June, 2019

periodontime..dah setahun xdtg piriod akhir nya 16.6.2019 dtg piriod dlm kuntiti yg boleh dikatakan bnyk jugak....dh 10thn kahwin tp xde zuriat...boleh bantu sy..

More eaisyah_listra posts

@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

Hasanah doa kn... .
.
Mohon anda pun doakn sama ye.. .
.
Moga Allah makbulkn doa2 kite semua.. amin Ya Mujib.. .
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#asiapcificsuperhealthbrand
#doakankamihamil
#doanakyangsolehah
#doasabarikhtiartawakal

Hasanah doa kn... .
.
Mohon anda pun doakn sama ye.. .
.
Moga Allah makbulkn doa2 kite semua.. amin Ya Mujib.. .
.
#listra 
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#asiapcificsuperhealthbrand 
#doakankamihamil 
#doanakyangsolehah
#doasabarikhtiartawakal
118 0 16 hours ago
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

Kadang ada org kata kite perlukn ME TIME.. tp bg saya.. bersama mereka adalah TIME YG SGT BAHAGIA.. 😍
.
.
Tq Allah.. .
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#asiapcificsuperhealthbrand
#familybonding
#ibukusurgaku
#babylistra

Kadang ada org kata kite perlukn ME TIME.. tp bg saya.. bersama mereka adalah TIME YG SGT BAHAGIA.. 😍
.
.
Tq Allah.. .
.
#listra 
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#asiapcificsuperhealthbrand 
#familybonding 
#ibukusurgaku 
#babylistra
32 0 14 September, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

Setiap hari anak2 aku tanya bile nk jumpe kwn2 die ni.. dan setiap ari mcm2 alasan aku bg.. tp harini aku x bley elak lg.. sbb hasanah negok video kami n anak yatim dlm hp aku.. aku tau die nk sgt jumpe kwn2 die.. .
.
Aku sgt bahagia arini sbb aaku nampak anak2 aku sgt excited bile nk jumpe kwn2 die berbanding nk pergi negok wayang.. .
.
Mohon doa kn HASANAH, HAMZAH, IBRAHIM & ALI trus istiqamah dlm apa shj kebaikan yg mereka laku kan ye.. .
.
Dan doa yg sama juga buat anak2 anda semua.. .
.
Moga Allah makbulkn doa2 kite semua pd hari yg penuh barakah ini..
.
.
Amin ya Mujib.. .
.
#listra
#sunnahmuamalanku
#LISTRACARE
#anakanaklistra
#anakbijak
#anaksoleh
#anaksolehah

Setiap hari anak2 aku tanya bile nk jumpe kwn2 die ni.. dan setiap ari mcm2 alasan aku bg.. tp harini aku x bley elak lg.. sbb hasanah negok video kami n anak yatim dlm hp aku.. aku tau die nk sgt jumpe kwn2 die.. .
.
Aku sgt bahagia arini sbb aaku nampak anak2 aku sgt excited bile nk jumpe kwn2 die berbanding nk pergi negok wayang.. .
.
Mohon doa kn HASANAH, HAMZAH, IBRAHIM & ALI trus istiqamah dlm apa shj kebaikan yg mereka laku kan ye.. .
.
Dan doa yg sama juga buat anak2 anda semua.. .
.
Moga Allah makbulkn doa2 kite semua pd hari yg penuh barakah ini..
.
.
Amin ya Mujib.. .
.
#listra 
#sunnahmuamalanku 
#LISTRACARE 
#anakanaklistra 
#anakbijak 
#anaksoleh 
#anaksolehah
35 0 13 September, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

#throwback .. Smlm punya aktiviti.. saya bwk anak2 ke rumah Baitulmaghfirah Bandar Baru Uda Jbahru.. Alhamdulillah anak2 sgt hepi.. dpt jumpe kwn2 baru.. Dan anak2 Baitul Maghfirah pun hepi dpt jumpe kami.. anak2 ni ada yg dr keluarga asnaf dan ada yg anak yatim.. .
.
.
Dlm ramai2 anak ni.. ada sorg yg menyentuh hati saya... nama nyer WALI.. nnt ada masa saya citer ye ttg wali..
.
.
#listra
#LISTRACARE
#sunnahmuamalanku
#sihatsuburmenawan
#anakanakumi
#anakanaklistra

#throwback .. Smlm punya aktiviti.. saya bwk anak2 ke rumah Baitulmaghfirah Bandar Baru Uda Jbahru.. Alhamdulillah anak2 sgt hepi.. dpt jumpe kwn2 baru.. Dan anak2 Baitul Maghfirah pun hepi dpt jumpe kami.. anak2 ni ada yg dr keluarga asnaf dan ada yg anak yatim.. .
.
.
Dlm ramai2 anak ni.. ada sorg yg menyentuh hati saya... nama nyer WALI.. nnt ada masa saya citer ye ttg wali..
.
.
#listra 
#LISTRACARE 
#sunnahmuamalanku 
#sihatsuburmenawan 
#anakanakumi
#anakanaklistra
48 0 10 September, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

#throwback smlm
.
.
Lepas jumpe anak2 angkat saya ni.. saya bwk anak saya jln2 di Captial Mall.. lepas main2 playground.. belanja die org mkn pizza.. .
.
Hasanah kata " umi can we eat together with anak yatim " .
.
Mase tu hati aku rse sebak.. hepi.. bangga .. semua ada.. Hasanah tau apa yg die patut buat bila aku dah x da nnt.. .
.
.
Ps: anak2 dlm gambar ni kecuali anak saya ye.. mereka semua adalah anak yatim.. mereka tak da ayah.. cuma wali shj yg tak da ibu.. setiap mereka ada cerita mereka sendiri.. insya Allah.. ada masa.. nnt saya citer ye.. .
.
10 Muharam ni.. jom la kite merai kn anak2 yatim ni.. moga bile hati mereka gembira.. Allah pandang kite.
.
.
#listra
#LISTRACARE
#sunnahmuamalanku
#sihatsuburmenawan

#throwback smlm
.
.
Lepas jumpe anak2 angkat saya ni.. saya bwk anak saya jln2 di Captial Mall.. lepas main2 playground.. belanja die org mkn pizza.. .
.
Hasanah kata " umi can we eat together with anak yatim " .
.
Mase tu hati aku rse sebak.. hepi.. bangga .. semua ada.. Hasanah tau apa yg die patut buat bila aku dah x da nnt.. .
.
.
Ps: anak2 dlm gambar ni kecuali anak saya ye.. mereka semua adalah anak yatim.. mereka tak da ayah.. cuma wali shj yg tak da ibu.. setiap mereka ada cerita mereka sendiri.. insya Allah.. ada masa.. nnt saya citer ye.. .
.
10 Muharam ni.. jom la kite merai kn anak2 yatim ni.. moga bile hati mereka gembira.. Allah pandang kite.
.
.
#listra 
#LISTRACARE 
#sunnahmuamalanku 
#sihatsuburmenawan
40 0 10 September, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

Make up dlm keter.. siapa sama mcm aku?.. selalu brapa lama korg amik masa utk make up?? Aku paling lama 15 min.. paling cepat 5min.. .
.
Hasil die tak da la wow sgt.. tp bley laaa sedap mata memandang... hahaha..
.
.
.
Kulit aku tan... aku x pakai skincare putih2 ni.. dan aku x terpikir pun nk putih kn kulit aku.. .. aku syukur Allah bg aku kaler aku .. tp aku sgt jage kebersihan kulit muke aku.. jerwat.. jeragat.. aku x suke !!
.
.
Alhamdulillah muke aku bersih .. x da masalah jerawat.. kalau ada pun kuar bile aku nk period.. nak tau apa rahsia aku??aku jge kesihatan dalaman aku.. bg aku.. once bdn kite sihat.. insya Allah kulit kite pun lebih berseri.. .
.
Bg korg yg ada masalah jerawat.. cer komen bwh.. Listra nk tolong korg nyahkan masalah jerawat tu.. .
.
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#periodawareness
#periodontime
#pcosawarness
#sunnahmuamalanku

Make up dlm keter.. siapa sama mcm aku?.. selalu brapa lama korg amik masa utk make up?? Aku paling lama 15 min.. paling cepat 5min.. .
.
Hasil die tak da la wow sgt.. tp bley laaa sedap mata memandang... hahaha..
.
.
.
Kulit aku tan... aku x pakai skincare putih2 ni.. dan aku x terpikir pun nk putih kn kulit aku.. .. aku syukur Allah bg aku kaler aku .. tp aku sgt jage kebersihan kulit muke aku.. jerwat.. jeragat.. aku x suke !!
.
.
Alhamdulillah muke aku bersih .. x da masalah jerawat.. kalau ada pun kuar bile aku nk period.. nak tau apa rahsia aku??aku jge kesihatan dalaman aku.. bg aku.. once bdn kite sihat.. insya Allah kulit kite pun lebih berseri.. .
.
Bg korg yg ada masalah jerawat.. cer komen bwh.. Listra nk tolong korg nyahkan masalah jerawat tu.. .
.
.
#listra 
#sihatsuburmenawan 
#periodawareness 
#periodontime 
#pcosawarness 
#sunnahmuamalanku
33 0 8 September, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

Bermula dgn berdua.. now dah tak cukup 1 tgn.. kami dah jd 6.. .
.
Alhamdulillah.. tq Allah atas semua pinjaman ini.. .
.
Sungguh kami tak sangka Allah izinkn kami rasa semua ni... nikmat apa lagi yg nk di dusta kan.. .
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#asiapcificsuperhealthbrand
#myfamily
#happymoments
#happyfamily
#bondingtime
#familylistra

Bermula dgn berdua.. now dah tak cukup 1 tgn.. kami dah jd 6.. .
.
Alhamdulillah.. tq Allah atas semua pinjaman ini.. .
.
Sungguh kami tak sangka Allah izinkn kami rasa semua ni... nikmat apa lagi yg nk di dusta kan.. .
.
#listra 
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#asiapcificsuperhealthbrand 
#myfamily
#happymoments 
#happyfamily 
#bondingtime 
#familylistra
215 0 7 September, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

Arini kami kuar berdua je.. tp keluar kami bkn kosong2.. kami keluar mencari rezeki.. kami keluar jual kopi.. bkn ngopi.. hihi.. .
.
Ini lah ibu.. die lah idola saya.. 1 pesan ibu kat saya.. .
.
"Allah bg byk syukur.. Allah bg sikit pun syukur.. jgn merungut.. insya Allah.. Allah mesti bg cukup.. "
.
.
Bile saya sedih.. down atau takut.. ibu la tempat saya mengadu.. ibu la yg selalu bg semangat kat saya.. saya tau kejayaan saya arini adalah sbb doa ibu.. terima kasih ibu.. .
.
Terima kasih Allah.. Allah tolong pjg kn umur ibu ye.. biar saya dpt trus berbakti pd ibu. Amin ya Mujib.. .
.
#listra
#sunnahmuamalanku
#sihatsuburmenawan
#ibukusurgaku

Arini kami kuar berdua je.. tp keluar kami bkn kosong2.. kami keluar mencari rezeki.. kami keluar jual kopi.. bkn ngopi.. hihi.. .
.
Ini lah ibu.. die lah idola saya.. 1 pesan ibu kat saya.. .
.
"Allah bg byk syukur.. Allah bg sikit pun syukur.. jgn merungut.. insya Allah.. Allah mesti bg cukup.. "
.
.
Bile saya sedih.. down atau takut.. ibu la tempat saya mengadu.. ibu la yg selalu bg semangat kat saya.. saya tau kejayaan saya arini adalah sbb doa ibu.. terima kasih ibu.. .
.
Terima kasih Allah.. Allah tolong pjg kn umur ibu ye.. biar saya dpt trus berbakti pd ibu. Amin ya Mujib.. .
.
#listra 
#sunnahmuamalanku 
#sihatsuburmenawan 
#ibukusurgaku
70 0 6 September, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

LISTRA adalah produk KESIHATAN & KESUBURAN .. .
.
Maksud nya... kalau nk ngandung bley mkn.. tak nak ngandung pun bley makan...
.
.
.
Sihat ni maksud nya.. korg bebas dr masalah2 pyakit.. bile korg sihat.. secara automatic korg akn jd subur.. πŸ˜‰
.
.
So bg yg masih was2 listra ni siapa yg boleh amalk .. LISTRA BOLEH DI AMALKN OLEH SEMUA LAPISAN MASYARAKAT.. ANAK2.. REMAJA.. SUAMI ISTRI.. WARGA EMAS.. semua boleh.. .
.
Nak tau lebih lanjut.. follow ig @listramalaysia @listra_health .
.
Note : aku tau korg nk ckp aku ngandung lg ke.. takkkkk.. ni gambar lama.. aku pun x ingt aku ngandung siapa mse ni..πŸ˜‘
.
.
.
#listra
#sunnahmuamalanku
#sihatsuburmenawan
#periodawareness
#periodontime
#pcosawarness
#asiapcificsuperhealthbrand
#trytoconceive
#fibroidawareness
#cystawareness
#curewithsunnah
#curewithoutdrugs

LISTRA adalah produk KESIHATAN & KESUBURAN .. .
.
Maksud nya... kalau nk ngandung bley mkn.. tak nak ngandung pun bley makan...
.
.
. 
Sihat ni maksud nya.. korg bebas dr masalah2 pyakit.. bile korg sihat.. secara automatic korg akn jd subur.. πŸ˜‰
.
.
So bg yg masih was2 listra ni siapa yg boleh amalk .. LISTRA BOLEH DI AMALKN OLEH SEMUA LAPISAN MASYARAKAT.. ANAK2.. REMAJA.. SUAMI ISTRI.. WARGA EMAS.. semua boleh.. .
.
Nak tau lebih lanjut.. follow ig @listramalaysia @listra_health .
.
Note : aku tau korg nk ckp aku ngandung lg ke.. takkkkk.. ni gambar lama.. aku pun x ingt aku ngandung siapa mse ni..πŸ˜‘
.
.
.
#listra 
#sunnahmuamalanku 
#sihatsuburmenawan 
#periodawareness 
#periodontime 
#pcosawarness 
#asiapcificsuperhealthbrand 
#trytoconceive 
#fibroidawareness 
#cystawareness 
#curewithsunnah 
#curewithoutdrugs
46 0 6 September, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

Bila saya nk mengaji or nk solat tahjud ke.. selalu nya mesti akan rse malas.. mengantok la.. solah mcm ada benda bergayut kat mata tu.. suh tutup.. rse setan la tu kan..πŸ˜‘ .
.
Alhamdulillah mujur ada Bee Coffee.. minum 1 cawan mata terus segar.😢
.
.
Terima kasih Allah hadir kn BEE COFFEE dlm hidup saya.. bantu saya
melawan setan !!!😍
.
.
Korg semua wajib tau minum bee coffee setiap hari.. trust me .. korg akn rse lebih bertenaga dan lebih hepi... 🀩🀩
.
.
Siapa sini suke bee coffee.. cer komen sikit apa yg korg rse lepas minum secawan bee coffee.. .
.
_______________
.
.
Zzzzz.....arrghhh...too lazy to wake up in the midnight. Sometimes even during reciting the Al Quran...I always feel sleepy and lazy...😴😴😴 Alhamdulillah...lucky me to have BEE COFFEE...1 cup is enough to make me awake and freshened up πŸ˜ƒ

Thank you Allah for the creation of BEE COFFEE which make my life better πŸ€—

Guys, you have to take BEE COFFEE everyday...trust me, it makes you feel energetic and happier 🀩🀩🀩 Let's see, tell me who likes BEE COFFEE...share your feedback on how you feel after a cup of BEE COFFEE.. β˜•
#listra
#sunnahmuamalanku
#sihatsuburmenawan
#asiapcificsuperhealthbrand
#beecoffee

Bila saya nk mengaji or nk solat tahjud ke.. selalu nya mesti akan rse malas.. mengantok la.. solah mcm ada benda bergayut kat mata tu.. suh tutup.. rse setan la tu kan..πŸ˜‘ .
.
Alhamdulillah mujur ada Bee Coffee.. minum 1 cawan mata terus segar.😢
.
.
Terima kasih Allah hadir kn BEE COFFEE dlm hidup saya.. bantu saya 
melawan setan !!!😍
.
.
Korg semua wajib tau minum bee coffee setiap hari.. trust me .. korg akn rse lebih bertenaga dan lebih hepi... 🀩🀩
.
.
Siapa sini suke bee coffee.. cer komen sikit apa yg korg rse lepas minum secawan bee coffee.. .
.
_______________
.
.
Zzzzz.....arrghhh...too lazy to wake up in the midnight. Sometimes even during reciting the Al Quran...I always feel sleepy and lazy...😴😴😴 Alhamdulillah...lucky me to have BEE COFFEE...1 cup is enough to make me awake and freshened up πŸ˜ƒ

Thank you Allah for the creation of BEE COFFEE which make my life better πŸ€—

Guys, you have to take BEE COFFEE everyday...trust me, it makes you feel energetic and happier 🀩🀩🀩 Let's see, tell me who likes BEE COFFEE...share your feedback on how you feel after a cup of BEE COFFEE.. β˜•
#listra 
#sunnahmuamalanku 
#sihatsuburmenawan 
#asiapcificsuperhealthbrand 
#beecoffee
42 0 6 September, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

Bila ada org kata.. awk bkn jual produk.. tp awk jual solutions.. masya Allah masa tu rse terharu sgt.. terima kasih Allah.. tak jadi ini tanpa izin Mu.. .
.
Alhamdulillah LISTRA dah bantu ramai pasangan yg mengalami masalah2 kesihatan & kesuburan.. .
.
Produk Listra juga mendpat keprcayan ramai org di serata dunia .. kerana Listra bkn produk yg seberangan.. ia mendpt kelulusan KKM dan mendapat pengiktirafan peringkat antarabangsa ASIA PACIFIC SUPER HEALTH BRAND.. .
.
Sempena Bulan Kesedaran PCOS ni Listra mengadakan PROMO PAKEJ PCOS khas buat PCOS WORRIER..
.
.
Dan saya nk bagi 1 pakej percuma pd sorg yg bertuah.. anda hnya perlu.. LIKE .SHARE & KOMEN #1DUNIA1LISTRA. .
.
.
.
When people said that you one not selling the product instead you are providing people the solutions MASYA ALLAH i feel blessed and touched.. thank you ALLAH , This will not be possible without your will.. .
.
Alhamdulilah .. LISTRA had helped many couple who faced health and fertility problems.. . .
Our product have gainedthe trust of many people from all over the word.. this is because products of LISTRA not just any product it is registered with ministry of health and being recognized internationally at ASIA PACIFIC SUPER HEALTH BRAND..
.
.
In conjunction with Pcos Awareness Month LISTRA is having a promotion PCOS PACK specially for all PCOS WARRIOR...
.
.
Today i would like to reward one lucky person one ( 1 ) PCOS PACK what you to do ? ..
. .
Just like share and comment..
.
.
#1world1LISTRA..

Bila ada org kata.. awk bkn jual produk.. tp awk jual solutions.. masya Allah masa tu rse terharu sgt.. terima kasih Allah.. tak jadi ini tanpa izin Mu.. .
.
Alhamdulillah LISTRA dah bantu ramai pasangan yg mengalami masalah2 kesihatan & kesuburan.. .
.
Produk Listra juga mendpat keprcayan ramai org di serata dunia .. kerana Listra bkn produk yg seberangan.. ia mendpt kelulusan KKM dan mendapat pengiktirafan peringkat antarabangsa ASIA PACIFIC SUPER HEALTH BRAND.. .
.
Sempena Bulan Kesedaran PCOS ni Listra mengadakan PROMO PAKEJ PCOS khas buat PCOS WORRIER..
.
.
Dan saya nk bagi 1 pakej percuma pd sorg yg bertuah.. anda hnya perlu.. LIKE .SHARE & KOMEN #1DUNIA1LISTRA. .
.
.
.
When people said that you one not selling the product instead you are providing people the solutions MASYA ALLAH i feel blessed and touched.. thank you ALLAH , This will not be possible without your will.. .
. 
Alhamdulilah .. LISTRA had helped many couple who faced health and fertility problems.. . . 
Our product have gainedthe trust of many people from all over the word.. this is because products of LISTRA not just any product it is registered with ministry of health and being recognized internationally at ASIA PACIFIC SUPER HEALTH BRAND..
.
.
In conjunction  with Pcos Awareness Month LISTRA is having a promotion PCOS PACK specially for all PCOS WARRIOR...
.
. 
Today i would like to reward one lucky person one ( 1 ) PCOS PACK what you to do ? ..
. . 
Just like share and comment..
.
.
#1world1LISTRA..
136 0 5 September, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

Sempena #pcosawarness month.. kami listra bersama2 anda melawan PCOS !!
.
.
To all PCOS WARRIOR you're not alone.. πŸ€—. Listra will always be there for you .. Together we fight the PCOS .
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#asiapcificsuperhealthbrand
#pcosawarness
#pcoswarrior
#pcosfighter
#periodontime
#periodawareness
#curewithsunnah
#curewithoutdrugs
#trytoconceive

Sempena #pcosawarness month.. kami listra bersama2 anda melawan PCOS !!
.
.
To all PCOS WARRIOR you're not alone.. πŸ€—. Listra will  always be there for you .. Together we fight the PCOS .
.
#listra 
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#asiapcificsuperhealthbrand 
#pcosawarness 
#pcoswarrior 
#pcosfighter 
#periodontime 
#periodawareness 
#curewithsunnah 
#curewithoutdrugs 
#trytoconceive
26 0 5 September, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

Selalu saya berangan yg listra akan sampai ke serata dunia.. Allah makbulkn doa saya Listra now dah ada wakil di Brunei , Indonesia, Singapore dan yg terbaru New York City USA.. .
.
Doa kn ye.. impian saya #1dunia1listra di makbulkn Allah.. .
.
Saya nak bantu semua istri di dunia ni yg ada masalah kesuburan jd ibu.. yg paling penting saya nk wanita yakin selagi mereka ada rahim.. selagi tu mereka pasti boleh hamil.. .
........................... .
.
It always been my dream that Listra will be known all around the world.. Allah heard my dua and answered it. Now, Listra have agent in Brunei, Indonesia, Singapore and now we're expanding to New York, USA. .
.
Please pray for me that one day Listra will expanding to the whole wide world.
.
I want to help all women that trying to conceive and also having fertility problem.. The most important thing is I want to make sure that all women believe as long as they still have womb.. They still can become a mother...
.
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#curewithsunnah
#curewithoutdrugs
#pcosawarness
#periodontime
#periodawareness
#trytoconceive
#pregnancy

Selalu saya berangan yg listra akan sampai ke serata dunia.. Allah makbulkn doa saya Listra now dah ada wakil di Brunei , Indonesia, Singapore dan yg terbaru New York City USA.. .
.
Doa kn ye.. impian saya #1dunia1listra di makbulkn Allah.. .
.
Saya nak bantu semua istri di dunia ni yg ada masalah kesuburan jd ibu.. yg paling penting saya nk wanita yakin selagi mereka ada rahim.. selagi tu mereka pasti boleh hamil.. .
........................... .
.
It always been my dream that Listra will be known all around the world.. Allah heard my dua and answered it. Now, Listra have agent in Brunei, Indonesia, Singapore and now we're expanding to New York, USA. .
. 
Please pray for me that one day Listra will expanding to the whole wide world.
.
I want to help all women that trying to conceive and also having fertility problem.. The most important thing is I want to make sure that all women believe as long as they still have womb.. They still can become a mother...
.
.
#listra 
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#curewithsunnah 
#curewithoutdrugs 
#pcosawarness 
#periodontime 
#periodawareness 
#trytoconceive 
#pregnancy
44 0 4 September, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

Bile ko ajak laki ko amik gambar hepi2...dan ni muke hepi die.πŸ˜‘.
.
@dzulfiqar.joy kalau amik gambor ngan vespa bukan main jengkit lg kaki nyer.. tersengeh menyingai senyum.. .
.
#listra
#akubencipakaibawal
#suamiisteribahagia
#produkkesuburan
#sihatsuburmenawan

Bile ko ajak laki ko amik gambar hepi2...dan ni muke hepi die.πŸ˜‘.
.
@dzulfiqar.joy kalau amik gambor ngan vespa bukan main jengkit lg kaki nyer.. tersengeh menyingai senyum.. .
.
#listra 
#akubencipakaibawal
#suamiisteribahagia 
#produkkesuburan
#sihatsuburmenawan
19 0 4 September, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

Pagi ni Ali wat hal.. nak pakai bju skolah.. .
.
Sabar ye anak.. tahun depan dah bley skolah.. time tu kalau ko melalak x nk skolah . Tau la nasib mu . .
.
.
Jadi mak pada 4 org anak yg berderet its not easy guys.. korg perlu kn kuasa tenaga yg sgt byk dari pagi hingga ke mlm.. korg x bley lembik.. sbb energy anak2 ni sgt luar biasa... jd korg perlu lebih dr die org.. kalau die org ultraman korg jd raksasa.. .
.
Betul.. die org ni tahap ultraman.. x caya.. negok sebelah.. .
.
Nasib baik ada bee coffee.. dpt la aku berlawan dgn 4 org ultraman ni.. mujur ada raksasa jantan sentiasa kat sebelah aku.. @dzulfiqar.joy .. bersama kite selama nye ye syg..
.
#listra
#babylistra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#hilltopschool

Pagi ni Ali wat hal.. nak pakai bju skolah.. .
.
Sabar ye anak.. tahun depan dah bley skolah.. time tu kalau ko melalak x nk skolah . Tau la nasib mu . .
.
.
Jadi mak pada 4 org anak yg berderet its not easy guys.. korg perlu kn kuasa tenaga yg sgt byk dari pagi hingga ke mlm.. korg x bley lembik.. sbb energy anak2 ni sgt luar biasa... jd korg perlu lebih dr die org.. kalau die org ultraman korg jd raksasa.. .
.
Betul.. die org ni tahap ultraman.. x caya.. negok sebelah.. .
.
Nasib baik ada bee coffee.. dpt la aku berlawan dgn 4 org ultraman ni.. mujur ada raksasa jantan sentiasa kat sebelah aku.. @dzulfiqar.joy .. bersama kite selama nye ye syg..
.
#listra 
#babylistra 
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#hilltopschool
97 0 4 September, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

Smlm ada cust dtg HQ.. .
Saya : Dah brapa lama kawin puan?
.
cust : 2 tahun kak... ( muke sedih )
.
saya : period ok tak??
.
cust : period skng sebulan dtg 2 kali.. .
saya : period kalau sebulan skali mai bru cantik. Bila kitaran haid kite teratur senang tuk kite tau bile waktu SUBUR kite.
.
cust : dulu saya dah amalkn LISTRA. Period ok dah sebulan skali dtg.. Sengugut pun x da.. Tp saya stop die jadi balik... kena terus amalkn ke kak??
.
saya : Kalau bley konsistan amalkan.. sbb kadang bile strss atau penat bley ganggu hormon kite.. end up period jd ting tong..
.
cust : ye la kak.... saya strsss.. lagi pjj ngan suami.. saya kat srawak... suami kat jb... mintk transfr jb sampai la ni xdpt ( kali ni saya lak yg sedih :'( )
.
saya : amalkan lah LISTRA ni konsistan puan.. kalau bley bile dah hamil pun terus amalkn.. dah branak pun amalkn.. Sbb khasiat die bkn tuk subur je.. tp bgus tuk kite org pompuan ni..
Utk stabil kn hormon kite.. Biar lambat Menopause...
.
.
.
kat sini kak eaisyah nk bebel sikit...Ramai yg amik remeh bab PERIOD ni.. .
TAHU TAK RAHSIA DI SEBALIK PERIOD NI?? .
Allah bantu kite utk mudah kite merancang keluarga.. nk ngandung ke.. tak nak ke...
.
sgt senang kalau period kite teratur.. tak perlu pun amik pil perancang.... yg end up nya akan buat kite x period berbulan2 n buat perut kite buncit... .
Utk yg nk ikhtiar hamil pulak sgt penting utk pastikn period nya dtg konsistan setiap bulan.... so senang nk deal ngan suami bile nk bersama... ;)
.
so siapa yg ada prob period ting tong ?? cer komen " kak bantu saya "
.
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#1rumah1listra
#solusikesuburan
#pakejqurban
#jomhamil
#marihamil
#mudahhamil
#tipshamil

Smlm ada cust dtg HQ.. .
Saya : Dah brapa lama kawin puan?
.
cust : 2 tahun kak... ( muke sedih )
.
saya : period ok tak??
.
cust : period skng sebulan dtg 2 kali.. .
saya : period kalau sebulan skali mai bru cantik. Bila kitaran haid kite teratur senang tuk kite tau bile waktu SUBUR kite.
.
cust : dulu saya dah amalkn LISTRA. Period ok dah sebulan skali dtg.. Sengugut pun x da.. Tp saya stop die jadi balik... kena terus amalkn ke kak??
.
saya : Kalau bley konsistan amalkan.. sbb kadang bile strss atau penat bley ganggu hormon kite.. end up period jd ting tong..
.
cust : ye la kak.... saya strsss.. lagi pjj ngan suami.. saya kat srawak... suami kat jb... mintk transfr jb sampai la ni xdpt ( kali ni saya lak yg sedih :'( )
.
saya : amalkan lah LISTRA ni konsistan puan.. kalau bley bile dah hamil pun terus amalkn.. dah branak pun amalkn.. Sbb khasiat die bkn tuk subur je.. tp bgus tuk kite org pompuan ni..
Utk stabil kn hormon kite.. Biar lambat Menopause...
.
.
.
kat sini kak eaisyah nk bebel sikit...Ramai yg amik remeh bab PERIOD ni.. .
TAHU TAK RAHSIA DI SEBALIK PERIOD NI?? .
Allah bantu kite utk mudah kite merancang keluarga.. nk ngandung ke.. tak nak ke...
.
sgt senang kalau period kite teratur.. tak perlu pun amik pil perancang.... yg end up nya akan buat kite x period berbulan2 n buat perut kite buncit... .
Utk yg nk ikhtiar hamil pulak sgt penting utk pastikn period nya dtg konsistan setiap bulan.... so senang nk deal ngan suami bile nk bersama... ;)
.
so siapa yg ada prob period ting tong ?? cer komen " kak bantu saya "
.
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#1rumah1listra
#solusikesuburan
#pakejqurban
#jomhamil
#marihamil
#mudahhamil
#tipshamil
18 0 4 September, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

Pagi ni lepas hntr anak sekolah.. kami trus nk ke office.. nampak ada sorg uncle bangsa cina .. tgh termenung tepi jln negok motor die.. .
.
Suami aku trus berhenti tepi.. tanya apa jd.. die terbabas sbb tayar tepi motor nya dah patah.. so now die tgh cuba nk col pomen yg buat motor die. Tp tak dpt2.
.
.
Suami saya trus col pomen vespa nyer..πŸ˜‘.. n suh dtg towing motor uncle ni.. saya tanya uncle duduk mana.. .
Uncle stay kat ulu tiram.. agak jauh dari tempat saya.. sbb mula kami plan nk hntr balik uncle ni.. tp kami hntr ke holiday plaza n order kn grab utk uncle.. mudah sikit dr situ nk dpt grab
.
.
Dlm perjalanan ke holiday plaza.. spt biasa aku pun intrvw la uncle ni.. keje apa... buat apa.. dah mkn belum..hihi
.
.
Uncle ni tak da kaki dua2 belah.. sbb kencing manis.. die pakai kaki palsu.. dan die hanya kerja kutip brg2 kitar semula.. aku tanya lg .. anak brapa.. die kata x da anak.. bini pun tinggalkn die lepas kaki die kena potong..😭😭😭.. sedih weiiii.. .
.
Aku tanya buat apa dtg jb.. sbb jauh tu ulu tiram ke jb.. dlm 45min.. die kata sbb nk amik duit kebajikan masyarakat.. .
.
Aku mintk izin nk masuk kn nama n no tel die.. mana tau ada kwn2 aku yg nk bg sumbangan.. die kata x perlu die masih bley kerja.. walaupun mmg x cukup sebenar nya. Tp die jimat2... .
.
.
Mse turunkn kat holiday plaza.. die ckp terima kasih sbb tolong die.." kalau tak da awk tolong.. sampai mlm pun saya duduk situ je.. "
.
.
Saya ckp.. Allah suruh saya buat baik sesama manusia.. saya ikut cth Nabi Muhammad saw..tolong tak kire bangsa dan agama.. 😊.. .
.
.
Sebenar nya saya terinspirasi pd uncle ni.. sbb kuat nyer semangat die.. moga Allah sentiasa melindungi dan membantu uncle ni .. .
.
Korg yg ada kaki dua2 belah tu buat apa pagi ni.. tgh berkerja or tgh baring lg..?? .
.
#listra
#sunnahmuamalanku
#sihatsuburmenawan
#syukurpadaMuyaAllah
#malaysian

Pagi ni lepas hntr anak sekolah.. kami trus nk ke office.. nampak ada sorg uncle bangsa cina .. tgh termenung tepi jln negok motor die.. .
.
Suami aku trus berhenti tepi.. tanya apa jd.. die terbabas sbb tayar tepi motor nya dah patah.. so now die tgh cuba nk col pomen yg buat motor die. Tp tak dpt2.
.
.
Suami saya trus col pomen vespa nyer..πŸ˜‘.. n suh dtg towing motor uncle ni.. saya tanya uncle duduk mana.. .
Uncle stay kat ulu tiram.. agak jauh dari tempat saya.. sbb mula kami plan nk hntr balik uncle ni.. tp kami hntr ke holiday plaza n order kn grab utk uncle.. mudah sikit dr situ nk dpt grab
.
.
Dlm perjalanan ke holiday plaza.. spt biasa aku pun intrvw la uncle ni.. keje apa... buat apa.. dah mkn belum..hihi
.
.
Uncle ni tak da kaki dua2 belah.. sbb kencing manis.. die pakai kaki palsu.. dan die hanya kerja kutip brg2 kitar semula.. aku tanya lg .. anak brapa.. die kata x da anak.. bini pun tinggalkn die lepas kaki die kena potong..😭😭😭.. sedih weiiii.. .
.
Aku tanya buat apa dtg jb.. sbb jauh tu ulu tiram ke jb.. dlm 45min.. die kata sbb nk amik duit kebajikan masyarakat.. .
.
Aku mintk izin nk masuk kn nama n no tel die.. mana tau ada kwn2 aku yg nk bg sumbangan.. die kata x perlu die masih bley kerja.. walaupun mmg x cukup sebenar nya.  Tp die jimat2... .
.
.
Mse turunkn kat holiday plaza.. die ckp terima kasih sbb tolong die.." kalau tak da awk tolong.. sampai mlm pun saya duduk situ je.. "
.
.
Saya ckp.. Allah suruh saya buat baik sesama manusia.. saya ikut cth Nabi Muhammad saw..tolong tak kire bangsa dan agama.. 😊.. .
.
.
Sebenar nya saya terinspirasi pd uncle ni.. sbb kuat nyer semangat die.. moga Allah sentiasa melindungi dan membantu uncle ni .. .
.
Korg yg ada kaki dua2 belah tu buat apa pagi ni.. tgh berkerja or tgh baring lg..?? .
.
#listra 
#sunnahmuamalanku 
#sihatsuburmenawan 
#syukurpadaMuyaAllah
#malaysian
160 0 3 September, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

HIJRAH KAN DIRI MU.. .
.
1441H ni kite doa kuat sikit.. kite usaha lebih sikit.. Allah Maha Melihat.. Maha Pemberi rezeki.. Maha Megasihani.. Pasti di makbulkn semua doa dan impian nyer.. sbb Allah Ya Mujib.. .
.
Sempena Maal Hijrah ni.. kami Listra buat promo yg tak masuk akal khas utk semua Listra Lover yg sedang ikhtiar hamil.. .
.
Beli PAKEJ SUBUR anda akan dpt PERCUMA 1 BOTOL HABAPLUS & 10 jenis free gift & FREE POSTAGE
.
.
.
Untung sgt tau... cepat grab.. sbb arini last day !!
.
.
#listra
#sunnahmuamalanku
#sihatsuburmenawan
#periodawareness
#periodontime
#promohijrahmerdeka
#tunkuazizahfertilityfoundation
#trytoconceive
#ttc
#pregnancy

HIJRAH KAN DIRI MU.. .
.
1441H ni kite doa kuat sikit.. kite usaha lebih sikit.. Allah Maha Melihat.. Maha Pemberi rezeki.. Maha Megasihani.. Pasti di makbulkn semua doa dan impian nyer.. sbb Allah Ya Mujib.. .
.
Sempena Maal Hijrah ni.. kami Listra buat promo yg tak masuk akal khas utk semua Listra Lover yg sedang ikhtiar hamil.. .
.
Beli PAKEJ SUBUR anda akan dpt PERCUMA 1 BOTOL HABAPLUS & 10 jenis free gift & FREE POSTAGE
.
.
.
Untung sgt tau... cepat grab.. sbb arini last day !!
.
.
#listra 
#sunnahmuamalanku 
#sihatsuburmenawan 
#periodawareness 
#periodontime 
#promohijrahmerdeka 
#tunkuazizahfertilityfoundation 
#trytoconceive 
#ttc 
#pregnancy
242 0 1 September, 2019