nak cite skit,ni evo 5 RS model,rase die ni je kot yang tinggal dlm keadaan mcm ni..rim abg pki kan TME kejap,rim ori masih ada.. kete lighten sebab rs,tgk nak buat awd slide pun hensem2 je mcm abg hensem kan..ape ape pun 199garage rasa bangga dapat bring back to life legend ni.. alhaamdulillah .. #tqallah #199garage #alwayskill #kill #drift #awd #fulltime #RS #alloriginal #toughguy #rare #iloveit #86bebe #86sweetheart #boosting #racing #cp9A #mdtuner #199performance #lienaracing nak cite skit,ni evo 5 RS model,rase die ni je kot yang tinggal dlm keadaan mcm ni..rim abg pki kan TME kejap,rim ori masih ada.. kete lighten sebab rs,tgk nak buat awd slide pun hensem2 je mcm abg hensem kan..ape ape pun 199garage rasa bangga dapat bring back to life legend ni.. alhaamdulillah .. #tqallah #199garage #alwayskill #kill #drift #awd #fulltime #RS #alloriginal #toughguy #rare #iloveit #86bebe #86sweetheart #boosting #racing #cp9A #mdtuner #199performance #lienaracing nak cite skit,ni evo 5 RS model,rase die ni je kot yang tinggal dlm keadaan mcm ni..rim abg pki kan TME kejap,rim ori masih ada.. kete lighten sebab rs,tgk nak buat awd slide pun hensem2 je mcm abg hensem kan..ape ape pun 199garage rasa bangga dapat bring back to life legend ni.. alhaamdulillah .. #tqallah #199garage #alwayskill #kill #drift #awd #fulltime #RS #alloriginal #toughguy #rare #iloveit #86bebe #86sweetheart #boosting #racing #cp9A #mdtuner #199performance #lienaracing nak cite skit,ni evo 5 RS model,rase die ni je kot yang tinggal dlm keadaan mcm ni..rim abg pki kan TME kejap,rim ori masih ada.. kete lighten sebab rs,tgk nak buat awd slide pun hensem2 je mcm abg hensem kan..ape ape pun 199garage rasa bangga dapat bring back to life legend ni.. alhaamdulillah .. #tqallah #199garage #alwayskill #kill #drift #awd #fulltime #RS #alloriginal #toughguy #rare #iloveit #86bebe #86sweetheart #boosting #racing #cp9A #mdtuner #199performance #lienaracing nak cite skit,ni evo 5 RS model,rase die ni je kot yang tinggal dlm keadaan mcm ni..rim abg pki kan TME kejap,rim ori masih ada.. kete lighten sebab rs,tgk nak buat awd slide pun hensem2 je mcm abg hensem kan..ape ape pun 199garage rasa bangga dapat bring back to life legend ni.. alhaamdulillah .. #tqallah #199garage #alwayskill #kill #drift #awd #fulltime #RS #alloriginal #toughguy #rare #iloveit #86bebe #86sweetheart #boosting #racing #cp9A #mdtuner #199performance #lienaracing nak cite skit,ni evo 5 RS model,rase die ni je kot yang tinggal dlm keadaan mcm ni..rim abg pki kan TME kejap,rim ori masih ada.. kete lighten sebab rs,tgk nak buat awd slide pun hensem2 je mcm abg hensem kan..ape ape pun 199garage rasa bangga dapat bring back to life legend ni.. alhaamdulillah .. #tqallah #199garage #alwayskill #kill #drift #awd #fulltime #RS #alloriginal #toughguy #rare #iloveit #86bebe #86sweetheart #boosting #racing #cp9A #mdtuner #199performance #lienaracing nak cite skit,ni evo 5 RS model,rase die ni je kot yang tinggal dlm keadaan mcm ni..rim abg pki kan TME kejap,rim ori masih ada.. kete lighten sebab rs,tgk nak buat awd slide pun hensem2 je mcm abg hensem kan..ape ape pun 199garage rasa bangga dapat bring back to life legend ni.. alhaamdulillah .. #tqallah #199garage #alwayskill #kill #drift #awd #fulltime #RS #alloriginal #toughguy #rare #iloveit #86bebe #86sweetheart #boosting #racing #cp9A #mdtuner #199performance #lienaracing nak cite skit,ni evo 5 RS model,rase die ni je kot yang tinggal dlm keadaan mcm ni..rim abg pki kan TME kejap,rim ori masih ada.. kete lighten sebab rs,tgk nak buat awd slide pun hensem2 je mcm abg hensem kan..ape ape pun 199garage rasa bangga dapat bring back to life legend ni.. alhaamdulillah .. #tqallah #199garage #alwayskill #kill #drift #awd #fulltime #RS #alloriginal #toughguy #rare #iloveit #86bebe #86sweetheart #boosting #racing #cp9A #mdtuner #199performance #lienaracing nak cite skit,ni evo 5 RS model,rase die ni je kot yang tinggal dlm keadaan mcm ni..rim abg pki kan TME kejap,rim ori masih ada.. kete lighten sebab rs,tgk nak buat awd slide pun hensem2 je mcm abg hensem kan..ape ape pun 199garage rasa bangga dapat bring back to life legend ni.. alhaamdulillah .. #tqallah #199garage #alwayskill #kill #drift #awd #fulltime #RS #alloriginal #toughguy #rare #iloveit #86bebe #86sweetheart #boosting #racing #cp9A #mdtuner #199performance #lienaracing nak cite skit,ni evo 5 RS model,rase die ni je kot yang tinggal dlm keadaan mcm ni..rim abg pki kan TME kejap,rim ori masih ada.. kete lighten sebab rs,tgk nak buat awd slide pun hensem2 je mcm abg hensem kan..ape ape pun 199garage rasa bangga dapat bring back to life legend ni.. alhaamdulillah .. #tqallah #199garage #alwayskill #kill #drift #awd #fulltime #RS #alloriginal #toughguy #rare #iloveit #86bebe #86sweetheart #boosting #racing #cp9A #mdtuner #199performance #lienaracing

nak cite skit,ni evo 5 RS model,rase die ni je kot yang tinggal dlm keadaan mcm ni..rim abg pki kan TME kejap,rim ori masih ada.. kete lighten sebab rs,tgk nak buat awd slide pun hensem2 je mcm abg hensem kan..ape ape pun 199garage rasa bangga dapat bring back to life legend ni.. alhaamdulillah .. #tqallah #199garage #alwayskill #kill #drift #awd #fulltime #RS #alloriginal #toughguy #rare #iloveit #86bebe #86sweetheart #boosting #racing #cp9A #mdtuner #199performance #lienaracing

6,688 179
@madhazari Instagram Profile 24 July, 2019

Terbaik la bro @nim199 asal tgk ig bro, 2, 3 dk tgk pasal rs nie... Terbaik la bro... Smo 199 garage akan terus sukses... Massive respect bro... Mat saleh tgk pn tabik spring.. Hehehe

@faezhaa Instagram Profile 20 July, 2019

Jaga bang myvi nak masuk simpang tu😂

@we_tarmac Instagram Profile 14 July, 2019

Aduss jahat btl habuk2 mcm tu mne dpt tu boh

@aizat7713 Instagram Profile 13 July, 2019

Mantap...idaman dr sjk kecik.. Bila la dpt merasa pkai Evo

More nim199 posts

@nim199 Profile picture

@nim199

dari evoshopthailand ke evoshopmalaysia steady bigbos @izzat_salahuddin @azizsyazwan @khairulasyraflee 😘😘 ape yang abg nak cakap,widebody kete ni paling hensem pada abad ini sekian🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #evolution #boosting #widebody #evoix #3037 #teamlinkecu #bluebyyou #awd #fulltime #turbo #hoonigan #hooligan #carbonfiber #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner

dari evoshopthailand ke evoshopmalaysia steady bigbos @izzat_salahuddin @azizsyazwan @khairulasyraflee 😘😘 ape yang abg nak cakap,widebody kete ni paling hensem pada abad ini sekian🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #evolution #boosting #widebody #evoix #3037 #teamlinkecu #bluebyyou #awd #fulltime #turbo #hoonigan #hooligan #carbonfiber #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner
5,516 0 29 October, 2019
@nim199 Profile picture

@nim199

199 Performance

semalam tuka bidang,dari mechanic ke anak wayang,siap berlakon lagi naik ducati abg yang jarang xensem ni ngan helicopter bai🤣🤣🤣 ysuku pun ada,sebab die watak utama..nntkan video ni bile da siap mesti padu💪🏼💪🏼💪🏼@rolling.eliquid @tenukfilm @fydography @ashraffkamal77 @theasyrafikhlas #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #evolution #ducati #cemodigital #hyperclub #hyperstrada #hypermotard #evoix #748 #heli #199garage #199performance #lienaracing #awd #fulltime #boosting #mdtuner

semalam tuka bidang,dari mechanic ke anak wayang,siap berlakon lagi naik ducati abg yang jarang xensem ni ngan helicopter bai🤣🤣🤣 ysuku pun ada,sebab die watak utama..nntkan video ni bile da siap mesti padu💪🏼💪🏼💪🏼@rolling.eliquid @tenukfilm  @fydography @ashraffkamal77 @theasyrafikhlas #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #evolution #ducati #cemodigital #hyperclub #hyperstrada #hypermotard #evoix #748 #heli #199garage #199performance #lienaracing #awd #fulltime #boosting #mdtuner
3,175 0 18 October, 2019
@nim199 Profile picture

@nim199

Sepang Circuit

sabtu pagi TUDM event paul walker parking,mlm balik pg track day layan kawan2 yang slalu support #199garage naik #qiasa,pagi ride smpi bentong naik hyper,layan membe2 moto 245 abg bedal top speed laju bhai hyper ni..lps balik tu terus siap2 pg putrajaya escort cody pg sepang,belanja punya belanja,smpi tip ekzoz pun gone🤣🤣🤣 walaupun penat,tapi semua membe happy and semua have fun smlm..💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼 #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #evolution #evonation #cemodigital #digievo #efr8374 #evoix #mivecturbo #boosting #awd #fulltime #199performance #lienaracing #mdtuner #teamlinkecu

sabtu pagi TUDM event paul walker parking,mlm balik pg track day layan kawan2 yang slalu support #199garage naik #qiasa,pagi ride smpi bentong naik hyper,layan membe2 moto 245 abg bedal top speed laju bhai hyper ni..lps balik tu terus siap2 pg putrajaya escort cody pg sepang,belanja punya belanja,smpi tip ekzoz pun gone🤣🤣🤣 walaupun penat,tapi semua membe happy and semua have fun smlm..💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼 #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #evolution #evonation #cemodigital #digievo #efr8374 #evoix #mivecturbo #boosting #awd #fulltime #199performance #lienaracing #mdtuner #teamlinkecu
6,526 0 14 October, 2019
@nim199 Profile picture

@nim199

Volcano Shabu Shabu Cyberjaya

allah salamatkan kamu nim,maka genaplah umur sy ke 19 tahun,sweet 19 gituu..tq allah for bring me good family,friend,people and rezeki yang barakah,tq for the surprise guys ade sandwich,cake ade 3,taya hancook rs4 4 biji mat..itu rare i love you guys tqvm terharu kejap bosku.. #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #ducati #hypermotard #hyperstada #evoix #sunautomobile #tarzanyamada #carbonfiber #awd #fulltime #cemodigital #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner #digievo #allahselamatkansaya #newlife #newsetup #widebody

allah salamatkan kamu nim,maka genaplah umur sy ke 19 tahun,sweet 19 gituu..tq allah for bring me good family,friend,people and rezeki yang barakah,tq for the surprise guys ade sandwich,cake ade 3,taya hancook rs4 4 biji mat..itu rare i love you guys tqvm terharu kejap bosku.. #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #ducati #hypermotard #hyperstada #evoix #sunautomobile #tarzanyamada #carbonfiber #awd #fulltime #cemodigital #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner #digievo #allahselamatkansaya #newlife #newsetup #widebody
4,816 0 7 October, 2019
@nim199 Profile picture

@nim199

199 Performance

keluar mencari permataku yang hilang😝😝😝😝 skit lagi ni kluar video whillie ni,jgn tersembam kat jalan sudah🤣🤣🤣🤣 #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #ducati #hypermalaysia #hyperclubmalaysia #hyperstrada #hypermotard #arai #azlanshah #mechanic #821 #desmo #ducaticorse #battlax #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner

keluar mencari permataku yang hilang😝😝😝😝 skit lagi ni kluar video whillie ni,jgn tersembam kat jalan sudah🤣🤣🤣🤣 #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #ducati #hypermalaysia #hyperclubmalaysia #hyperstrada #hypermotard #arai #azlanshah #mechanic #821 #desmo #ducaticorse #battlax #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner
2,986 0 1 October, 2019
both handsome,both all wheel drive and most important,both have turbo🤣🤣🤣 both thanks to @eiyzad_nazrii 🙏🏼🙏🏼 for awesome picture  #kill #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #evolution #evonation #evoix #evo3 #evopaksa #awd #fulltime #cemodigital #dasertkhaki #carbonfiber #4G63 #powerd #teamlinkecu #ralliart #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner #hoonigan #hooligan
5,993 0 30 September, 2019
cemo digital evolution ix vs ducati hypermotard by 199garage yang owner die ensem dari dulu smpi skrg🤣🤣🤣🤣 #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evoix #ducati #ducatiperformance #hyperclubmalaysia #hypermotard #hyperstrada #awd #fulltime #duniawi #carbonfiber #battlax #arai #azlanshah #boosting #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner
4,123 0 25 September, 2019
@nim199 Profile picture

@nim199

199 Performance

siap evopaksa ni tuning,boost 1.2 tuning ecu evo9 dan die all whell drive,best gile bawak die ni,body ringan..yang penting launch ada,flatshift ada 💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼 #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #dasertkhaki #awd #fulltime #evo3 #ralliart #enkeitarmac #hoonigan #hooligan #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner

siap evopaksa ni tuning,boost 1.2 tuning ecu evo9 dan die all whell drive,best gile bawak die ni,body ringan..yang penting launch ada,flatshift ada 💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼 #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #dasertkhaki #awd #fulltime #evo3 #ralliart #enkeitarmac #hoonigan #hooligan #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner
3,655 0 14 September, 2019
@nim199 Profile picture

@nim199

Cyberjaya

larian amal merdeka,kepada @hafiz_afz sila cuba lagi🤣🤣🤣 kepada @ajiembombastic steady otr dari perak dtg jugak,semua team awd ni..kepada @ireneevinc standby masuk track,bulan 9 ni okay sayang💕💕💕.. #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #evolution #evopaksa #wiraR #boosting #evoix #merdeka #62 #padu #awd #fulltime #dasertkhaki #ralliart #boosting #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner

larian amal merdeka,kepada @hafiz_afz sila cuba lagi🤣🤣🤣 kepada @ajiembombastic steady otr dari perak dtg jugak,semua team awd ni..kepada @ireneevinc standby masuk track,bulan 9 ni okay sayang💕💕💕.. #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #evolution #evopaksa #wiraR #boosting #evoix #merdeka #62 #padu #awd #fulltime #dasertkhaki #ralliart #boosting #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner
2,344 0 31 August, 2019
@nim199 Profile picture

@nim199

199 Performance

terbaik bos,hensem gila interior kete kesayangan abg ni #aki #reenim ..cucian padu,servis padu dari team @wecleanservice harga pun murah,kerja kemas..cantik bang tq.. akak kite @ireneevinc smpi nak buat kete die pulak lepas tgk hasil kerja korg..🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 sebab dtg walaupun last minit.. kepada korg kat luar sana,bole contact dorg @wecleanservice untuk bersihkan.interior korg.. #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #wecleanservis #awd #fulltime #interior #cleaning #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner

terbaik bos,hensem gila interior kete kesayangan abg ni #aki #reenim ..cucian padu,servis padu dari team @wecleanservice harga pun murah,kerja kemas..cantik bang tq.. akak kite @ireneevinc smpi nak buat kete die pulak lepas tgk hasil kerja korg..🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 sebab dtg walaupun last minit.. kepada korg kat luar sana,bole contact dorg @wecleanservice untuk bersihkan.interior korg.. #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #wecleanservis #awd #fulltime #interior #cleaning #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner
2,542 0 24 August, 2019
@nim199 Profile picture

@nim199

199 Performance

finally,berjumpa juga #AKI and #reenim..nampak gaya dorg xde gado2 walaupun sorg tu convert,dua dua steady and masing2 ade kelebihan masing2,yang penting dua dua awd,ngam,kepada @thescenedicate padu yall gamba korang,and kepada @eiyzad_nazrii mmg king photography la ko..gamba semua terbaik🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🤤🤤🤤🤤 kepada semua maap la kalau xsuka aku pos gamba kete hari2,tapi aku pos gak sebab gamba ni cantik🤣🤣🤣🤣 bagi korang bosan tgk🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #86bebe #86sweetheart #awd #fulltime #gramlight #tarmac #evoix #evo3 #ams #4g63powerd #boosting #hoonigan #hooligan #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner

finally,berjumpa juga #AKI and #reenim..nampak gaya dorg xde gado2 walaupun sorg tu convert,dua dua steady and masing2 ade kelebihan masing2,yang penting dua dua awd,ngam,kepada @thescenedicate padu yall gamba korang,and kepada @eiyzad_nazrii mmg king photography la ko..gamba semua terbaik🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🤤🤤🤤🤤 kepada semua maap la kalau xsuka aku pos gamba kete hari2,tapi aku pos gak sebab gamba ni cantik🤣🤣🤣🤣 bagi korang bosan tgk🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #86bebe #86sweetheart #awd #fulltime #gramlight #tarmac #evoix #evo3 #ams #4g63powerd #boosting #hoonigan #hooligan #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner
5,004 0 21 August, 2019
@nim199 Profile picture

@nim199

199 Performance

yeayy kete sayang @ireneevinc da siap irene and nim jadi #reenim 💘💘💘💘 a few TLC skit,then bole bedal masuk track okay,kepada AKY ko duk umah diam diam dulu,cukup time kang masuk tebo depan tu..okay sayang skit..😘😘😘😘 #KILL #alwayskill #mestikill #awd #fulltime #evopaksa #desertkhaki #metalgun #silverunit #evo3 #evoix #mr #nardogrey #rs #boosting #aem #watermeth #teamlinkecu #hoonigan #hooligan #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner

yeayy kete sayang @ireneevinc da siap irene and nim jadi #reenim 💘💘💘💘 a few TLC skit,then bole bedal masuk track okay,kepada AKY ko duk umah diam diam dulu,cukup time kang masuk tebo depan tu..okay sayang skit..😘😘😘😘 #KILL #alwayskill #mestikill #awd #fulltime #evopaksa #desertkhaki #metalgun #silverunit #evo3 #evoix #mr #nardogrey #rs #boosting #aem #watermeth #teamlinkecu #hoonigan #hooligan #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner
5,850 0 14 hours ago
@nim199 Profile picture

@nim199

199 Performance

keep it rollin bro.. @tenukfilm padu... yang nak tgk full video,ade dekat fb abg nim azath okay,jgn lupa tgk ....flava baru di pasaran,sedap bai flava membe abg ni,jgn lupe dapatkan okay,kite support skit bisnes anak melayu yang padu..tgk video clip pun da tau flava sedap sebab abg nim nmpk ensem bawak kotak tu🤣🤣🤣 and to evosquad ,mmg alwayskill bai ...@rolling.eliquid #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #evolovers #boosting #evosquad #awd #fulltime #racing #boosting #racing #rolling #evoix #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner

keep it rollin bro.. @tenukfilm padu... yang nak tgk full video,ade dekat fb abg nim azath okay,jgn lupa tgk ....flava baru di pasaran,sedap bai flava membe abg ni,jgn lupe dapatkan okay,kite support skit bisnes anak melayu yang padu..tgk video clip pun da tau flava sedap sebab abg nim nmpk ensem bawak kotak tu🤣🤣🤣 and to evosquad ,mmg alwayskill bai ...@rolling.eliquid  #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #evolovers #boosting #evosquad #awd #fulltime #racing #boosting #racing #rolling #evoix #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner
6,772 0 31 July, 2019
@nim199 Profile picture

@nim199

199 Performance

goodnight MR,goodnight Foward facing,goodnight evo6 and goodnight evo3..semua hensem walaupun semua tahun lama..alhamdulillah syukur..yang pasti semua ni mesti KILL 🤣🤣🤣maap terhyper pulak mlm ni.. #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #86sweetheart #86bebe #evolution #evonation #teamawd #awd #fulltime #ams #precisionturbo #boosting #titanium #ets #nardogrey #mr #evoix #evo6 #evo3 #threediamondmembers #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner #aki #gramlights

goodnight MR,goodnight Foward facing,goodnight evo6 and goodnight evo3..semua hensem walaupun semua tahun lama..alhamdulillah syukur..yang pasti semua ni mesti KILL 🤣🤣🤣maap terhyper pulak mlm ni.. #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #86sweetheart #86bebe#evolution #evonation #teamawd #awd #fulltime #ams #precisionturbo #boosting #titanium #ets #nardogrey #mr #evoix #evo6 #evo3 #threediamondmembers #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner #aki #gramlights
5,450 0 13 June, 2019
@nim199 Profile picture

@nim199

199 Performance

3rd raya with my sayang..genting attack—>KL raya attack..tq @sathishmnayar for awesome video..tq @fydography for gamba yang hensem mcm die..org skrg xde raya dtg umah,raya semua klua bawak kete bawak kuih raya terus hahahahaha.. #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #army #awd #fulltime #ams #evo8 #evoix #86bebe #86sweetheart #hksgt3037 #efr #borgwarner #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner #motorbreed

3rd raya with my sayang..genting attack—>KL raya attack..tq @sathishmnayar for awesome video..tq @fydography for gamba yang hensem mcm die..org skrg xde raya dtg umah,raya semua klua bawak kete bawak kuih raya terus hahahahaha.. #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #army #awd #fulltime #ams #evo8 #evoix #86bebe #86sweetheart #hksgt3037 #efr #borgwarner #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner #motorbreed
4,475 0 9 June, 2019
@nim199 Profile picture

@nim199

199 Performance

alhamdulillah siap sepenuhnya #jessie yang terlantar di icu #199garage selama 4bulan.. (KIDDO) nama barunya ...asal owner @adamharith56 yang mmg asyuk kaki pelumbaan wangan..baru resing katanya,di sebabkan ade org melamar die dengan harga yang berpatutan,terpaksa die lepaskan walaupun berat hati..nasib yidak menyebelahi owner baru @champagnekiddos_ berlaku kemalangan yang buatkan owner lama owner baru gf owner @ddyn_ dan aku skali sedih melihat jessie mcm tu,tapi onwer baru steady die kate kite kasi lawan,mesti hidupkan..dan 4 bulan penat lelah dan terima kasih #hotwhellcarbodyworks yang buat kerja kemas dan teliti.. @edwin931030 tqvm..tahniah juga #team199garage yang telah berjaya 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 korang semua awesome 😎 ..selamat hari raya guys,owner best la ade kete raya..pandu cermat,ingatlah org tersayayang..kalau nak memotong masa otw balik kmpg tu,tekan butang high boost..kalau NA jgn pening drop gear okay🤣🤣🤣🤣. #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #awd #fulltime #ce28 #exedy #gtx3582r #greedy #evoix #blitz #rs #ra #ralliart #carbonfiber #teamlinkecu #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner #threediamondmembers #selamathariraya @ 199 Performance

alhamdulillah siap sepenuhnya #jessie yang terlantar di icu #199garage selama 4bulan.. (KIDDO) nama barunya ...asal owner @adamharith56 yang mmg asyuk kaki pelumbaan wangan..baru resing katanya,di sebabkan ade org melamar die dengan harga yang berpatutan,terpaksa die lepaskan walaupun berat hati..nasib yidak menyebelahi owner baru @champagnekiddos_  berlaku kemalangan yang buatkan owner lama owner baru gf owner @ddyn_  dan aku skali sedih melihat jessie mcm tu,tapi onwer baru steady die kate kite kasi lawan,mesti hidupkan..dan 4 bulan penat lelah dan terima kasih #hotwhellcarbodyworks yang buat kerja kemas dan teliti.. @edwin931030 tqvm..tahniah juga #team199garage yang telah berjaya 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 korang semua awesome 😎 ..selamat hari raya guys,owner best la ade kete raya..pandu cermat,ingatlah org tersayayang..kalau nak memotong masa otw balik kmpg tu,tekan butang high boost..kalau NA jgn pening drop gear okay🤣🤣🤣🤣. #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #awd #fulltime #ce28 #exedy #gtx3582r #greedy #evoix #blitz #rs #ra #ralliart #carbonfiber #teamlinkecu #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner #threediamondmembers #selamathariraya  @ 199 Performance
7,732 0 4 June, 2019
@nim199 Profile picture

@nim199

Teluk Panglima Garang

salam jumaat,ni last jumaat ramadhan,next week dah raya..balik kejap mama,sebab rindu sgt..byk sgt duagaan yang menimpa nim..kalau mama ade ngam terus bole cite..skrg pisang balik umah ade 7 ekor kucing je,ckp pun dorg xpaham,yang dorg paham makan aje🤣🤣🤣🤣🤣..alfatihah mama,maafkan nim sebab asyik pikir duniawi je..insyaallah lepas ni nim akan slalu dtg lagi alfatihah mama i love youuuu... #mama #alfatihah #iloveyou #imissyou #queenofmyheart #aki #awd #fulltime #klang #nardogrey #carbonfiber #gramlights #199garage #199performance #lienaeacing #mdtuner

salam jumaat,ni last jumaat ramadhan,next week dah raya..balik kejap mama,sebab rindu sgt..byk sgt duagaan yang menimpa nim..kalau mama ade ngam terus bole cite..skrg pisang balik umah ade 7 ekor kucing je,ckp pun dorg xpaham,yang dorg paham makan aje🤣🤣🤣🤣🤣..alfatihah mama,maafkan nim sebab asyik pikir duniawi je..insyaallah lepas ni nim akan slalu dtg lagi alfatihah mama i love youuuu... #mama #alfatihah #iloveyou #imissyou #queenofmyheart #aki #awd #fulltime #klang #nardogrey #carbonfiber #gramlights #199garage #199performance #lienaeacing #mdtuner
11,783 0 31 May, 2019
@nim199 Profile picture

@nim199

199 Performance

selamat berpuasa yang ke 22 geng.. sedikit gamba yang bole hilangkan haus di harini🤣🤣🤣🤣 tq photographer @eiyzad_nazrii gamba superb ensem mcm aku..ko xensem bai.. 🤣🤣🤣 #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evoix #evo8 #evo3 #stadium #86bebe #86sweetheart #boosting #awd #fulltime #threediamondmembers #streettodrag #aem #monster #EFR #exedy #199performance #199garage #lienaracing #mdtuner

selamat berpuasa yang ke 22 geng.. sedikit gamba yang bole hilangkan haus di harini🤣🤣🤣🤣 tq photographer @eiyzad_nazrii gamba superb ensem mcm aku..ko xensem bai.. 🤣🤣🤣 #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evoix #evo8 #evo3 #stadium #86bebe #86sweetheart #boosting #awd #fulltime #threediamondmembers #streettodrag #aem #monster #EFR #exedy #199performance #199garage #lienaracing #mdtuner
5,202 0 27 May, 2019