TERBARU DAN PERTAMA DI MALAYSIA. SCRUB 3 IN 1 (scrub, mask & soap)
.
INTRODUCING SNAIL CANDY SCRUB 🍬🍬🍬
.
BERFUNGSI UNTUK⤵️ .
🍬Membantu mengeluarkan sel2 kulit mati yang degil
🍬Menjadikan kulit putih gebu
🍬Sekatakan tona kulit
🍬Mengurangkan bintik-bintik gelap & pigmentasi 🍬Mengawal minyak pada kulit punca utama tumbuhnya jerawat. 🍬Menjadikan kulit lebih berseri, & licin
🍬Melembapkan & melembutkan kulit selembut kulit bayi
🍬Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.
🍬Sesuai untuk lelaki & perempuan .
CARA PENGGUNAAN :
1-Basahkan kulit dengan air
2-Ambil sebiji Snail Candy Scrub
3-Campur dengan sedikit air dan gosok hingga membentuk krim yang konsisten.
4-Gosokkan dan scrub pada kawasan yang dikehendaki
5-Bilas dengan air bersih.
Boleh digunakan sebagai pengganti kepada produk pembersihan yang lain.
.
Berat bersih : 300gm (Ada 16 biji)
Scrub ni selamat digunakan. Telah mendapat pengiktirafan & kelulusan FDA & GMP👍🏻
FDA. 10-1-6200008108
.
Whatsapp sis sekarang sebab stock sangat limited 😁

539 139

More callista.co posts

@callista.co Profile picture

@callista.co

INTRODUCING PURE FACE BLUEFIN TUNA CREAM 🐟
.
Inovasi baru yang dihasilkan daripada ikan tuna & di patern kan dari Korea Selatan✨
.

Kelebihan : ✔️mengurangkan jerawat & jeragat
✔disarankan bagi yang mempunyai masalah kulit breakout ✔️menjadikan kulit licin & flawless ✔️melembut & melembapkan kulit
✔️mengecilkan pori2 wajah
✔️mengurangkan pori2 tersumbat
✔️mengencangkan kulit untuk kelihatan lebih muda ✔️Membekalkan kolagen ke kulit
.
Sekarang ni tengah ada harga pengenalan , grab sekarang untuk dapatkan harga promosi ni. 010-2731099🔥

INTRODUCING PURE FACE BLUEFIN TUNA CREAM 🐟
.
Inovasi baru yang dihasilkan daripada ikan tuna & di patern kan dari Korea Selatan✨
.

Kelebihan : ✔️mengurangkan jerawat & jeragat
✔disarankan bagi yang mempunyai masalah kulit breakout ✔️menjadikan kulit licin & flawless ✔️melembut & melembapkan kulit
✔️mengecilkan pori2 wajah
✔️mengurangkan pori2 tersumbat
✔️mengencangkan kulit untuk kelihatan lebih muda ✔️Membekalkan kolagen ke kulit
.
Sekarang ni tengah ada harga pengenalan , grab sekarang untuk dapatkan harga promosi ni. 010-2731099🔥
39 0 18 October, 2019
@callista.co Profile picture

@callista.co

YANG NAK HILANGKAN JERAWAT DENGAN CEPAT ELOK GUNA BLUEFIN TUNA CREAM NI👍🏻👍🏻
.
Memang sis recommend sangat bagi uolls yang ada masalah kulit breakout yg teruk & parut2 hitam yang degil yg dah lama tak nak hilang tu. Sis pun teruja sangat dengan cream ni👍🏻🔥🔥
.
Tak perlu fikir panjang lagi. Sampai bila nak biarkan parut2 & cela tu menempel kat muka korang? Bertindak sekarang. Cream ni xmahal pun. Tapi effect dia serious macam cream yg ratusan tu taw👍🏻👍🏻
.
Cepat order cream ni sekarang. Sebab ramai yg dah grab. Yang order pun bukan 1sachet je, tapi ber sachet2 sebab lagi banyak beli lagi murah sis bagi🤪 Lagi jimat lagi tahan lama😍😍
.
Whatsapp 010-2731099

YANG NAK HILANGKAN JERAWAT DENGAN CEPAT ELOK GUNA BLUEFIN TUNA CREAM NI👍🏻👍🏻
.
Memang sis recommend sangat bagi uolls yang ada masalah kulit breakout yg teruk & parut2 hitam yang degil yg dah lama tak nak hilang tu. Sis pun teruja sangat dengan cream ni👍🏻🔥🔥
.
Tak perlu fikir panjang lagi. Sampai bila nak biarkan parut2 & cela tu menempel kat muka korang? Bertindak sekarang. Cream ni xmahal pun. Tapi effect dia serious macam cream yg ratusan tu taw👍🏻👍🏻
.
Cepat order cream ni sekarang. Sebab ramai yg dah grab. Yang order pun bukan 1sachet je, tapi ber sachet2 sebab lagi banyak beli lagi murah sis bagi🤪 Lagi jimat lagi tahan lama😍😍
.
Whatsapp 010-2731099
32 0 17 October, 2019
@callista.co Profile picture

@callista.co

SEKALI CALIT JE SIS.BOOM! TERUS PUTIH. TAKDELAH MUKA PUTIH TANGAN GELAP😖
.
Haa wajib pakai pure DD cream ni taw setiap kali nak keluar rumah. Terutama sekali nak pergi beraya & open house nanti. Takdela nanti org tengok muka putih, tangan gelap & kusam🙈
.

PURE DD CREAM :- 💜Mengandungi SPF 100/PA+++ 💜Bertindak sebagai sunblock yg melindungi kulit daripada sinaran matahari punca kulit gelap 💜Menjadikan kulit lebih cerah seawal 1minit
💜Memutihkan kulit secara instant & permanent dgn penggunaan yg konsistent
💜Memudarkan parut & garis2 halus
💜Tidak melekit 💜Putih kekal walaupun kena air / berpeluh
💜100 ml Boleh tahan sehingga 1-2 bulan
💜FDA NO (10-1-5876716) .

READY STOCK. Tapi stock sgt limited‼️ Siapa nak boleh Direct Whatsapp sis ya

010-2731099
010-2731099

SEKALI CALIT JE SIS.BOOM! TERUS PUTIH. TAKDELAH MUKA PUTIH TANGAN GELAP😖
.
Haa wajib pakai pure DD cream ni taw setiap kali nak keluar rumah. Terutama sekali nak pergi beraya & open house nanti. Takdela nanti org tengok muka putih, tangan gelap & kusam🙈
.

PURE DD CREAM :- 💜Mengandungi SPF 100/PA+++ 💜Bertindak sebagai sunblock yg melindungi kulit daripada sinaran matahari punca kulit gelap 💜Menjadikan kulit lebih cerah seawal 1minit
💜Memutihkan kulit secara instant & permanent dgn penggunaan yg konsistent
💜Memudarkan parut & garis2 halus
💜Tidak melekit 💜Putih kekal walaupun kena air / berpeluh
💜100 ml Boleh tahan sehingga 1-2 bulan
💜FDA NO (10-1-5876716) .

READY STOCK. Tapi stock sgt limited‼️ Siapa nak boleh Direct Whatsapp sis ya

010-2731099
010-2731099
34 0 17 October, 2019
@callista.co Profile picture

@callista.co

PUTIH INSTANT, SEBAGAI PELINDUNG MATAHARI & PELEMBAP KULIT😍
.
.
Wow sekali sapuu je dah putih gebuu uolls🤯 Seriuzz best cream ni!

Bukan je kulit jadi putih, cream ni juga berfungsi utk melindungi kulit uolls drpd sinaran matahari yg mnggelapkan kulit huhu🌚 So, setiap kali uolls ada aktiviti outdoor ❌no more kulit berbelang & sunburn .
Paling best cream ni tidak melekit & tak tanggal walaupun kena air/ berpeluh😍👍🏻
Bau nya pulak xyah citer la. Memang wangi! Bau sweet2 gitew🍭
.
Kalau uolls dah tazzabar nak order Pure DD Cream ni, cecepat whatsapp sis.
010-2731099
010-2731099

PUTIH INSTANT, SEBAGAI PELINDUNG MATAHARI & PELEMBAP KULIT😍
.
.
Wow sekali sapuu je dah putih gebuu uolls🤯 Seriuzz best cream ni!

Bukan je kulit jadi putih, cream ni juga berfungsi utk melindungi kulit uolls drpd sinaran matahari yg mnggelapkan kulit huhu🌚 So, setiap kali uolls ada aktiviti outdoor ❌no more kulit berbelang & sunburn .
Paling best cream ni tidak melekit & tak tanggal walaupun kena air/ berpeluh😍👍🏻
Bau nya pulak xyah citer la. Memang wangi! Bau sweet2 gitew🍭
.
Kalau uolls dah tazzabar nak order Pure DD Cream ni, cecepat whatsapp sis.
010-2731099
010-2731099
47 0 16 October, 2019
@callista.co Profile picture

@callista.co

LEBIH TINGGI NOMBOR SPF, LEBIH LAMA IA DAPAT MEMBERI PERLINDUNGAN DARIPADA SINARAN UV🔆🔆
.

KELEBIHAN PURE DD CREAM:

SPF YANG TINGGI - Pure DD Cream mengandungi spf100/pa++ . Lebih tinggi nombor spf, lebih lama ia dapat memberi perlindungan dari sinaran uv
.
WATERPROOF – Cream ni tak tanggal walaupun terkena air / buat aktiviti dalam air. So uolls tak perlu nak sapu berkali-kali
.
TAK MELEKIT – Sesuai sangat dipakai di luar rumah. Kulit tak melekit walaupun berpeluh
.
TAHAN LAMA – Dengan spf100/pa++ ia dapat bertahan selama 10 jam di bawah matahari. So kulit uolls kekal terlindung dari bahaya uv
.
PUTIH INSTANT – Bukan je bertindak sebagai sunscreen, tapi menjadikan kulit lebih putih dengan sekali sapuan sahaja.
.
Cara penggunaan➡️ Sapukan pada kulit badan setiap kali keluar rumah.
.
Fuhh memang memang baguss sgt cream ni taw! Nak order Jom whatsapp sis sekarang
010-2731099
010-2731099
010-2731099

LEBIH TINGGI NOMBOR SPF, LEBIH LAMA IA DAPAT MEMBERI PERLINDUNGAN DARIPADA SINARAN UV🔆🔆
.

KELEBIHAN PURE DD CREAM:

SPF YANG TINGGI - Pure DD Cream mengandungi spf100/pa++ . Lebih tinggi nombor spf, lebih lama ia dapat memberi perlindungan dari sinaran uv
.
WATERPROOF – Cream ni tak tanggal walaupun terkena air / buat aktiviti dalam air. So uolls tak perlu nak sapu berkali-kali
.
TAK MELEKIT – Sesuai sangat dipakai di luar rumah. Kulit tak melekit walaupun berpeluh
.
TAHAN LAMA – Dengan spf100/pa++ ia dapat bertahan selama 10 jam di bawah matahari. So kulit uolls kekal terlindung dari bahaya uv
.
PUTIH INSTANT – Bukan je bertindak sebagai sunscreen, tapi menjadikan kulit lebih putih dengan sekali sapuan sahaja.
.
Cara penggunaan➡️ Sapukan pada kulit badan setiap kali keluar rumah.
.
Fuhh memang memang baguss sgt cream ni taw! Nak order Jom whatsapp sis sekarang 
010-2731099
010-2731099
010-2731099
35 0 16 October, 2019
@callista.co Profile picture

@callista.co

GUNAKAN PURE LOTION SETIAP KALI SELEPAS MANDI UNTUK KULIT PUTIH & SELEMBUT BAYI🌸
.
Haa kalau nak kulit putih satu badan dengan cepat, gunakan sekali dengan lotion. Bukan sahaja melembabkan kulit, tapi juga mengandungi glutathione untuk mencerahkan kulit. Annd yang paling best sekali lotion ni siap ada SPF 60++ lagi taw. Baru lah kulit kekal putih & tak berbelAng😉
.
Haa kalau nak dapatkan Set PUREGLUTASOAP & PURE LOTION ni, cepat Whatsapp sis sekarang. Sebab sis nak bagi harga special kalau uolls beli sekarang 🤫🤫
.
010-2731099
010-2731099

GUNAKAN PURE LOTION SETIAP KALI SELEPAS MANDI UNTUK KULIT PUTIH & SELEMBUT BAYI🌸
.
Haa kalau nak kulit putih satu badan dengan cepat, gunakan sekali dengan lotion. Bukan sahaja melembabkan kulit, tapi juga mengandungi glutathione untuk mencerahkan kulit. Annd yang paling best sekali lotion ni siap ada SPF 60++ lagi taw. Baru lah kulit kekal putih & tak berbelAng😉
.
Haa kalau nak dapatkan Set PUREGLUTASOAP & PURE LOTION ni, cepat Whatsapp sis sekarang. Sebab sis nak bagi harga special kalau uolls beli sekarang 🤫🤫
.
010-2731099
010-2731099
42 0 16 October, 2019
@callista.co Profile picture

@callista.co

TESTIMONI PURE LOTION✨
.
Kulit makin cerah dengan PURELOTION . Hanya perlu sapukan pada kulit 2x sehari selepas menggunakan PUREGLUTASOAP
.
PURELOTION mengandungi Glutathione yg berfungsi untuk mencerahkan kulit & spf 60 yg berfungsi untuk melindungi kulit daripada sinaran matahari yg menggelapkan kulit☀️
.
Whatsapp sis sekarang untuk order 010-2731099😍😍

TESTIMONI PURE LOTION✨
.
Kulit makin cerah dengan PURELOTION . Hanya perlu sapukan pada kulit 2x sehari selepas menggunakan PUREGLUTASOAP
.
PURELOTION mengandungi Glutathione yg berfungsi untuk mencerahkan kulit & spf 60 yg berfungsi untuk melindungi kulit daripada sinaran matahari yg menggelapkan kulit☀️
.
Whatsapp sis sekarang untuk order 010-2731099😍😍
30 0 15 October, 2019
@callista.co Profile picture

@callista.co

SET COMBO PUREGLUTASOAP + PURE DD CREAM + PURE LOTION 🤩🤩🤩
.
Woww ramai yg berminat dgn set ni😍 Sambil memutihkan kulit sambil melindungi☀️ Sangat sesuai untuk uolls yang sukakan aktiviti outdoor 👍🏻
.

PUREGLUTASOAP berfungsi untuk membuang daki/sel2 kulit mati & menjadikan tona kulit lebih cerah sekata🌸

PURE LOTION berfungsi untuk melembabkan kulit. Juga mengandungi glutathione yg memberikan kesan cerah berganda pada kulit🧴 .

Manakala PURE DD CREAM berfungsi untuk memutihkan, melembut & melindungi kulit daripada sinaran matahari yg menyebabkan kulit gelap n kusam🌚 Dengan kandungan spf yg tinggi dalam DD Cream ni, kulit uolls takkan berbelang lagi! Yass!😍
.
Memang berbaloi kalau uolls grab set combo ni. N Ramai customer sis memilih utk ambik set ni terus.
Jom order sekarang 🔥
.
Please direct WhatsApp sis untuk order. Strictly no DM❌
Click je link Whatsapp sis di profile ya😘

010-2731099
010-2731099
010-2731099

SET COMBO PUREGLUTASOAP + PURE DD CREAM + PURE LOTION 🤩🤩🤩
.
Woww ramai yg berminat dgn set ni😍 Sambil memutihkan kulit sambil melindungi☀️ Sangat sesuai untuk uolls yang sukakan aktiviti outdoor 👍🏻
.

PUREGLUTASOAP berfungsi untuk membuang daki/sel2 kulit mati & menjadikan tona kulit lebih cerah sekata🌸

PURE LOTION berfungsi untuk melembabkan kulit. Juga mengandungi glutathione yg memberikan kesan cerah berganda pada kulit🧴 .

Manakala PURE DD CREAM berfungsi untuk memutihkan, melembut & melindungi kulit daripada sinaran matahari yg menyebabkan kulit gelap n kusam🌚 Dengan kandungan spf yg tinggi dalam DD Cream ni, kulit uolls takkan berbelang lagi! Yass!😍
.
Memang berbaloi kalau uolls grab set combo ni. N Ramai customer sis memilih utk ambik set ni terus.
Jom order sekarang 🔥
.
Please direct WhatsApp sis untuk order. Strictly no DM❌
Click je link Whatsapp sis di profile ya😘

010-2731099
010-2731099
010-2731099
21 0 15 October, 2019
@callista.co Profile picture

@callista.co

LAST DAY HARGA PROMOSI 😭😭😭
.
Gaiss harga promosi akan tamat tepat pukul 12malam ni. Lepas ni harga akan kembali kepada asal😭 .
Bagi uolls yg nak repeat order, nak beli dengan harga super jimat, nak beli banyak2 buat stock boleh cecepat whatsapp sis untuk grab promosi ni ya. Harini last payment untuk harga promo. Harga memang murah kaw2. Memang untung kalau uolls beli set combo terus👍🏻💥
.
Jangan berlengah lagi, cepat Whatsapp sekarang! Sis akan reply satu2 dari bawah! Whatsapp 010-2731099⚡️⚡️
Atau click link Whatsapp sis di profile 👆🏻

LAST DAY HARGA PROMOSI 😭😭😭
.
Gaiss harga promosi akan tamat tepat pukul 12malam ni. Lepas ni harga akan kembali kepada asal😭 .
Bagi uolls yg nak repeat order, nak beli dengan harga super jimat, nak beli banyak2 buat stock boleh cecepat whatsapp sis untuk grab promosi ni ya. Harini last payment untuk harga promo. Harga memang murah kaw2. Memang untung kalau uolls beli set combo terus👍🏻💥
.
Jangan berlengah lagi, cepat Whatsapp sekarang! Sis akan reply satu2 dari bawah! Whatsapp 010-2731099⚡️⚡️
Atau click link Whatsapp sis di profile 👆🏻
31 0 14 October, 2019
@callista.co Profile picture

@callista.co

PUTIH SAMPAI NAMPAK URAT HIJAU😍
.

Kenapa nak tunggu lama2 untuk mendapatkan kulit putih gebu sedangkan uolls boleh dapatkan kulit putih gebu seawal 1x penggunaan? .
Xperlu telan supplement yg mahal2 sedangkan uolls mandi je dengan PUREGLUTASOAP ni. Gosok2 jer dah putih. Yang penting sabun ni selamat digunakan, smua peringkat umur boleh guna, n smua jenis kulit boleh pakai😍✨
.
Fuhh kesan mmg terbaek.. siapa lah x insecure kan kalau tengok member2 smua kulit putih gebu. Xkan uolls nak selamanya kulit kusam, dengan sunburn berminggu2 xnak hilang😞
.
Jangan sedih2 uolls. PUREGLUTASOAP boleh bantu solve problem uolls. Whatsapp sekarang untuk order!🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️
.
010-2731099
010-2731099
010-2731099
🌷🌷🌷🌷🌷

PUTIH SAMPAI NAMPAK URAT HIJAU😍
.

Kenapa nak tunggu lama2 untuk mendapatkan kulit putih gebu sedangkan uolls boleh dapatkan kulit putih gebu seawal 1x penggunaan? .
Xperlu telan supplement yg mahal2 sedangkan uolls mandi je dengan PUREGLUTASOAP ni. Gosok2 jer dah putih. Yang penting sabun ni selamat digunakan, smua peringkat umur boleh guna, n smua jenis kulit boleh pakai😍✨
.
Fuhh kesan mmg terbaek.. siapa lah x insecure kan kalau tengok member2 smua kulit putih gebu. Xkan uolls nak selamanya kulit kusam, dengan sunburn berminggu2 xnak hilang😞
.
Jangan sedih2 uolls. PUREGLUTASOAP boleh bantu solve problem uolls. Whatsapp sekarang untuk order!🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️
.
010-2731099
010-2731099
010-2731099
🌷🌷🌷🌷🌷
60 0 13 October, 2019
@callista.co Profile picture

@callista.co

PUTIH SAMPAI NAMPAK URAT HIJAU😍
.

Kenapa nak tunggu lama2 untuk mendapatkan kulit putih gebu sedangkan uolls boleh dapatkan kulit putih gebu seawal 1x penggunaan? .
Xperlu telan supplement yg mahal2 sedangkan uolls mandi je dengan PUREGLUTASOAP ni. Gosok2 jer dah putih. Yang penting sabun ni selamat digunakan, smua peringkat umur boleh guna, n smua jenis kulit boleh pakai😍✨
.
Fuhh kesan mmg terbaek.. siapa lah x insecure kan kalau tengok member2 smua kulit putih gebu. Xkan uolls nak selamanya kulit kusam, dengan sunburn berminggu2 xnak hilang😞
.
Jangan sedih2 uolls. PUREGLUTASOAP boleh bantu solve problem uolls. Whatsapp sekarang untuk order!🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️
.
010-2731099
010-2731099
010-2731099
🌷🌷🌷🌷🌷

PUTIH SAMPAI NAMPAK URAT HIJAU😍
.

Kenapa nak tunggu lama2 untuk mendapatkan kulit putih gebu sedangkan uolls boleh dapatkan kulit putih gebu seawal 1x penggunaan? .
Xperlu telan supplement yg mahal2 sedangkan uolls mandi je dengan PUREGLUTASOAP ni. Gosok2 jer dah putih. Yang penting sabun ni selamat digunakan, smua peringkat umur boleh guna, n smua jenis kulit boleh pakai😍✨
.
Fuhh kesan mmg terbaek.. siapa lah x insecure kan kalau tengok member2 smua kulit putih gebu. Xkan uolls nak selamanya kulit kusam, dengan sunburn berminggu2 xnak hilang😞
.
Jangan sedih2 uolls. PUREGLUTASOAP boleh bantu solve problem uolls. Whatsapp sekarang untuk order!🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️
.
010-2731099
010-2731099
010-2731099
🌷🌷🌷🌷🌷
56 0 11 October, 2019
@callista.co Profile picture

@callista.co

SET LOTION & SCRUB. KESAN CERAH BERGANDA 😍😍
.
Woww ramai yg berminat dgn set ni😍 Memang banyak manfaat dalam satu set👍🏻👍🏻
.
Snail candy scrub membantu mengeluarkan sel2 kulit mati yang degil, Menjadikan kulit putih gebu,Sekatakan tona kulit, Mengurangkan bintik-bintik gelap & pigmentasi dan Menjadikan kulit lebih berseri, lembut & licin🌸

PURE LOTION berfungsi untuk melembabkan kulit. Juga mengandungi glutathione yg memberikan kesan cerah berganda pada kulit🧴 .
Memang berbaloi kalau uolls grab set combo ni. N Ramai customer sis memilih utk ambik set ni terus.
.
Please direct WhatsApp sis untuk order. Strictly no DM❌
Click je link Whatsapp sis di profile untuk dapatkan HARGA PROMOSI 😘

010-2731099
010-2731099
010-2731099

SET LOTION & SCRUB. KESAN CERAH BERGANDA 😍😍
.
Woww ramai yg berminat dgn set ni😍 Memang banyak manfaat dalam satu set👍🏻👍🏻
.
Snail candy scrub membantu mengeluarkan sel2 kulit mati yang degil, Menjadikan kulit putih gebu,Sekatakan tona kulit, Mengurangkan bintik-bintik gelap & pigmentasi dan Menjadikan kulit lebih berseri, lembut & licin🌸

PURE LOTION berfungsi untuk melembabkan kulit. Juga mengandungi glutathione yg memberikan kesan cerah berganda pada kulit🧴 .
Memang berbaloi kalau uolls grab set combo ni. N Ramai customer sis memilih utk ambik set ni terus.
.
Please direct WhatsApp sis untuk order. Strictly no DM❌
Click je link Whatsapp sis di profile untuk dapatkan HARGA PROMOSI 😘

010-2731099
010-2731099
010-2731099
50 0 10 October, 2019
@callista.co Profile picture

@callista.co

SEKALI GUNA MESTI FALL IN LOVE DENGAN SCRUB NI! KULIT MAKIN CERAH, LEMBUT MACAM BAYI✨
.
CARA PENGGUNAAN :
1-Basahkan kulit dengan air
2-Ambil sebiji Snail Candy Scrub
3-Campur dengan sedikit air dan gosok hingga membentuk krim yang konsisten.
4-Gosokkan dan scrub pada kawasan yang dikehendaki
5-Bilas dengan air bersih.
Boleh digunakan sebagai pengganti kepada produk pembersihan yang lain.
.
Berat bersih : 300gm (Ada 16 biji)
Scrub ni selamat digunakan. Telah mendapat pengiktirafan & kelulusan FDA & GMP👍🏻
FDA. 10-1-6200008108
.
Whatsapp sis sekarang sebab stock sangat limited 😁
.
010-2731099🌸

SEKALI GUNA MESTI FALL IN LOVE DENGAN SCRUB NI! KULIT MAKIN CERAH, LEMBUT MACAM BAYI✨
.
CARA PENGGUNAAN : 
1-Basahkan kulit dengan air
2-Ambil sebiji Snail Candy Scrub
3-Campur dengan sedikit air dan gosok hingga membentuk krim yang konsisten. 
4-Gosokkan dan scrub pada kawasan yang dikehendaki
5-Bilas dengan air bersih. 
Boleh digunakan sebagai pengganti kepada produk pembersihan yang lain.
.
Berat bersih : 300gm (Ada 16 biji)
Scrub ni selamat digunakan. Telah mendapat pengiktirafan & kelulusan FDA & GMP👍🏻
FDA. 10-1-6200008108
.
Whatsapp sis sekarang sebab stock sangat limited 😁
.
010-2731099🌸
73 0 9 October, 2019
@callista.co Profile picture

@callista.co

SNAIL CANDY SCRUB LAKU KERAS. SEKEJAP JE STOCK LICIN😱😭😭
.
Fuhh memang ramai yg nak dapatkan scrub comel ni. Daripada packaging yg sgt comel, bau yg wangi & paling best sekali tengok daki2 hitam kat celah-celah pelipat tu ikut keluar sekali. OMG!🤩🤩🤩
.
Lepas scrub tu mesti nak tengok je kulit tu, sebab makin cerah berseri. Dah xde hitam2 dah. Bukan je makin putih, kulit pun jadi lembut. Macam kulit bayi gitew😍😆
.
Nak kulit putih cerah berseri kenal la rajin2 scrub kulit tu. seminggu 4x scrub pun dah cukup supaya tak berdaki. Ramai yg dah share positive feedback taw! Kalau nak grab harga promo & free postage ni lah masanya! Terus click link Whatsapp sis di profile!
.
Ramai yg dah grab PROMOSI 2JAR SCRUB FREE POSTAGE sebab memang jimat berbaloi. Whatsapp sis sekarang untuk dapatkan harga promosi ni 010-2731099❤️

SNAIL CANDY SCRUB LAKU KERAS. SEKEJAP JE STOCK LICIN😱😭😭
.
Fuhh memang ramai yg nak dapatkan scrub comel ni. Daripada packaging yg sgt comel, bau yg wangi & paling best sekali tengok daki2 hitam kat celah-celah pelipat tu ikut keluar sekali. OMG!🤩🤩🤩
.
Lepas scrub tu mesti nak tengok je kulit tu, sebab makin cerah berseri. Dah xde hitam2 dah. Bukan je makin putih, kulit pun jadi lembut. Macam kulit bayi gitew😍😆
.
Nak kulit putih cerah berseri kenal la rajin2 scrub kulit tu. seminggu 4x scrub pun dah cukup supaya tak berdaki. Ramai yg dah share positive feedback taw! Kalau nak grab harga promo & free postage ni lah masanya! Terus click link Whatsapp sis di profile!
.
Ramai yg dah grab PROMOSI 2JAR SCRUB FREE POSTAGE sebab memang jimat berbaloi. Whatsapp sis sekarang untuk dapatkan harga promosi ni 010-2731099❤️
62 0 8 October, 2019
@callista.co Profile picture

@callista.co

MANA NAK CARI CREAM FOUNDATION YANG ADA PERLINDUNGAN SPF, SEBAGAI PRIMER & SAMBIL MELEMBAPKAN KULIT💧
.
Uolls tercari2 cream macam ni? Nahh guna je PUREFACESUNSCREEN ni. Settle!😉
.
Guna setiap kali sebelum keluar rumah untuk melindungi kulit daripada sinaran matahari yg menggelapkan kulit🥵☀️ & sebagai foundation .
Jom dapatkan sekarang untuk dapatkan harga pengenalan 💥
Whatsapp : 010-2731099
.
Atau click link Whatsapp sis di profile

MANA NAK CARI CREAM FOUNDATION YANG ADA PERLINDUNGAN SPF, SEBAGAI PRIMER & SAMBIL MELEMBAPKAN KULIT💧
.
Uolls tercari2 cream macam ni? Nahh guna je PUREFACESUNSCREEN ni. Settle!😉
.
Guna setiap kali sebelum keluar rumah untuk melindungi kulit daripada sinaran matahari yg menggelapkan kulit🥵☀️ & sebagai foundation .
Jom dapatkan sekarang untuk dapatkan harga pengenalan 💥
Whatsapp : 010-2731099
.
Atau click link Whatsapp sis di profile
25 0 8 October, 2019
@callista.co Profile picture

@callista.co

Bestnya sunscreen cream ni, uolls dah xperlu nak pakai foundation setiap kali nak pergi class,kerja mahupun bercuti. Calit je foundation ni. Kulit pun terlindung daripada matahari🤩
.
Apakah manfaat sunscreen cream ni?
✔️ Ada SPF 50 PA +++
✔️ Melindungi kulit daripada sunburn ✔️ Tekstur krim yang ringan
✔️ Tidak berminyak
✔️ Tahan 24 jam
✔️ Waterproof
✔️ Mengurangi bintik2 flek hitam d wajah
✔️ Mengurangkan kedutan di wajah
✔️ Merawat masalah jerawat / jeragat
✔️ Mengatasi penuaan kulit
✔️ Menyehatkan kulit dengan perlindungan sempurna untuk kulit lebih cerah ,sihat dan awet muda. .

Whatsapp sekarang untuk order 010-2731099

Bestnya sunscreen cream ni, uolls dah xperlu nak pakai foundation setiap kali nak pergi class,kerja mahupun bercuti. Calit je foundation ni. Kulit pun terlindung daripada matahari🤩
.
Apakah manfaat sunscreen cream ni?
✔️ Ada SPF 50 PA +++
✔️ Melindungi kulit daripada sunburn ✔️ Tekstur krim yang ringan
✔️ Tidak berminyak
✔️ Tahan 24 jam
✔️ Waterproof
✔️ Mengurangi bintik2 flek hitam d wajah
✔️ Mengurangkan kedutan di wajah
✔️ Merawat masalah jerawat / jeragat
✔️ Mengatasi penuaan kulit
✔️ Menyehatkan kulit dengan perlindungan sempurna untuk kulit lebih cerah ,sihat dan awet muda. .

Whatsapp sekarang untuk order 010-2731099
49 0 8 October, 2019
@callista.co Profile picture

@callista.co

REVIEW PURE FACE SUNSCREEN
CREAM✨

Manfaat cream 3 IN 1 ni : ✔️menghindar kulit daripada sunburn (dengan UVA/UVB SPF 50 PA++)
✔️moisturizer (pelembab muka) ✔️foundation ✔️Teksturnya yang sangat ringan
sehingga tidak menyebabkan pores tersumbat
✔️Tidak menimbulkan jerawat

CREAM INI BEBAS : ❌Mercury
❌Hydroquinone
❌Steroid ✔️Malah tahan lama walau berpeluh
tidak luntur dan bercapuk

KHASIAT :
✔️Melindungi kulit dari kerosakan
akibat sinaran UV ✔️Melembabkan kulit dari dalam
sel² kulit
✔️Memutihkan kulit wajah secara
menyeluruh
✔️Menutup noda hitam, bekas
jerawat, jeragat dan kekurangan
wajah lainnya
✔️Membantu meratakan warna kulit (seperti guna primer)
✔️Membantu mencegah kulit wajah
kusam dan kering
✔️Membantu mengontrol minyak di
wajah
✔️Anti aging yang dapat membantu
memudarkan kedut, lingkaran hitam
bawah mata, tompok hitam dan
bekas luka
✔️Membantu memberikan hasil kulit
wajah yang halus natural

Cara pakai :
Pakai sabun jelly pure face soap terlebih dahulu setelah itu, sapukan
Sunscreen secara menipis & ur ready to go! .
Whatsapp now untuk dapatkan set combo sekarang. Stock limited 🔥 010-2731099

REVIEW PURE FACE SUNSCREEN 
CREAM✨

Manfaat cream 3 IN 1 ni : ✔️menghindar kulit daripada sunburn (dengan UVA/UVB SPF 50 PA++)
✔️moisturizer (pelembab muka) ✔️foundation ✔️Teksturnya yang sangat ringan 
sehingga tidak menyebabkan pores tersumbat
✔️Tidak menimbulkan jerawat

CREAM INI BEBAS : ❌Mercury
❌Hydroquinone
❌Steroid ✔️Malah tahan lama walau berpeluh 
tidak luntur dan bercapuk

KHASIAT :
✔️Melindungi kulit dari kerosakan 
akibat sinaran UV ✔️Melembabkan kulit dari dalam 
sel² kulit
✔️Memutihkan kulit wajah secara 
menyeluruh
✔️Menutup noda hitam, bekas 
jerawat, jeragat dan kekurangan 
wajah lainnya
✔️Membantu meratakan warna kulit (seperti guna primer)
✔️Membantu mencegah kulit wajah 
kusam dan kering
✔️Membantu mengontrol minyak di 
wajah
✔️Anti aging yang dapat membantu 
memudarkan kedut, lingkaran hitam 
bawah mata, tompok hitam dan 
bekas luka
✔️Membantu memberikan hasil kulit 
wajah yang halus natural

Cara pakai : 
Pakai sabun jelly pure face soap terlebih dahulu setelah itu, sapukan
Sunscreen secara menipis & ur ready to go! .
Whatsapp now untuk dapatkan set combo sekarang. Stock limited 🔥 010-2731099
32 0 6 October, 2019
@callista.co Profile picture

@callista.co

SNAIL CANDY SCRUB LAKU KERAS. SEKEJAP JE STOCK LICIN😱😭😭
.
Fuhh memang ramai yg nak dapatkan scrub comel ni. Daripada packaging yg sgt comel, bau yg wangi & paling best sekali tengok daki2 hitam kat celah-celah pelipat tu ikut keluar sekali. OMG!🤩🤩🤩
.
Lepas scrub tu mesti nak tengok je kulit tu, sebab makin cerah berseri. Dah xde hitam2 dah. Bukan je makin putih, kulit pun jadi lembut. Macam kulit bayi gitew😍😆
.
Nak kulit putih cerah berseri kenal la rajin2 scrub kulit tu. seminggu 4x scrub pun dah cukup supaya tak berdaki. Ramai yg dah share positive feedback taw! Kalau nak grab harga promo & free postage ni lah masanya! Terus click link Whatsapp sis di profile!
.
Ramai yg dah grab PROMOSI 2JAR SCRUB FREE POSTAGE sebab memang jimat berbaloi. Whatsapp sis sekarang untuk dapatkan harga promosi ni 010-2731099❤️

SNAIL CANDY SCRUB LAKU KERAS. SEKEJAP JE STOCK LICIN😱😭😭
.
Fuhh memang ramai yg nak dapatkan scrub comel ni. Daripada packaging yg sgt comel, bau yg wangi & paling best sekali tengok daki2 hitam kat celah-celah pelipat tu ikut keluar sekali. OMG!🤩🤩🤩
.
Lepas scrub tu mesti nak tengok je kulit tu, sebab makin cerah berseri. Dah xde hitam2 dah. Bukan je makin putih, kulit pun jadi lembut. Macam kulit bayi gitew😍😆
.
Nak kulit putih cerah berseri kenal la rajin2 scrub kulit tu. seminggu 4x scrub pun dah cukup supaya tak berdaki. Ramai yg dah share positive feedback taw! Kalau nak grab harga promo & free postage ni lah masanya! Terus click link Whatsapp sis di profile!
.
Ramai yg dah grab PROMOSI 2JAR SCRUB FREE POSTAGE sebab memang jimat berbaloi. Whatsapp sis sekarang untuk dapatkan harga promosi ni 010-2731099❤️
80 0 5 October, 2019