FRKL21® SHOES ( @frkl21 ) Instagram Profile

@frkl21

1 October, 2014

Yuhuuu.

Okay kak maneh nak bagi tau kak maneh baru je lepas habes buat facial dengan bestpren kak maneh @thegeroboc dekat #MBHmedispa!

Kemain tauuu muka flawless shining bagaikan telur yang baru dikupas. Ya Allah bangun bangun tengok muka macam tak percaya yang kulit muka takde dah kesan degil macam kat baju sekolah time sukan.

Tadi kak maneh buat facial Diamond Peel Facial. Tu yang muka terus macam diamond. Kau ghase?

Nanti kak maneh akan review step by step yang dia tenyeh kt muka kak maneh tadi. Thank you Miss Yan & Team! Such an honour! @mbh_medispa

Xx
Kak Maneh

Yuhuuu.

Okay kak maneh nak bagi tau kak maneh baru je lepas habes buat facial dengan bestpren kak maneh @thegeroboc dekat #MBHmedispa!

Kemain tauuu muka flawless shining bagaikan telur yang baru dikupas. Ya Allah bangun bangun tengok muka macam tak percaya yang kulit muka takde dah kesan degil macam kat baju sekolah time sukan.

Tadi kak maneh buat facial Diamond Peel Facial. Tu yang muka terus macam diamond. Kau ghase?

Nanti kak maneh akan review step by step yang dia tenyeh kt muka kak maneh tadi. Thank you Miss Yan & Team! Such an honour! @mbh_medispa

Xx
Kak Maneh

731 19
@zero_lunamiko Instagram Profile 1 October, 2014

Shine bright like a dimond la akak! Bertambah2 maneeeeehhhhhhhh

@fauzana Instagram Profile 1 October, 2014

Hehe...baru tau gender kak maneh.ingat kan betul2 akak.haha sorry

@nuramal_lyna Instagram Profile 1 October, 2014

Ni tmpt favret kte... tp lama dh xg.. service terbaik ni..

@nurilhusna_ Instagram Profile 1 October, 2014

syioook nye. btmbah gebu la kak maneh..ittew nak try jgak..

@frkl21 Instagram Profile 1 October, 2014

@raiyaacob tak sakit langsung. Rasa macam mempunyai kulit muka yang baru. Muahahaha

@joehvnn Instagram Profile 1 October, 2014

Kelaih sinar pipi awaaaa sesinar fajar menyingsing kakak maneh hahahahaha

More frkl21 posts

@frkl21 Profile picture

@frkl21

Senjataa kekakak utk masa depan tiberrrr! haa kylie diamond shine bright like a diamond yang berketinggian 6.5 inch ni hanya RM149 sahaja daripada RM199.
.
memang berbaloi kalau beli sekarang tau, saiz dah pun restock 35-41, sesiapa yang nak buat kawin pun sesuai. .
.
boleh whatsapp admin kita di 018-2473612 utk pembelian online

Senjataa kekakak utk masa depan tiberrrr! haa kylie diamond shine bright like a diamond yang berketinggian 6.5 inch ni hanya RM149 sahaja daripada RM199.
.
memang berbaloi kalau beli sekarang tau, saiz dah pun restock 35-41, sesiapa yang nak buat kawin pun sesuai. .
.
boleh whatsapp admin kita di 018-2473612 utk pembelian online
104 0 3 hours ago
@frkl21 Profile picture

@frkl21

wow datin seri kita berlambung lambung kasut laura j kita ni !
.
laura J ni diskaun dia banyak ya RM89 sahajaa! tapi saiz ada 39 hingga 41 sahaja! saiz kecik dah aruwah dahh! .
.

so sesiapa saiz berkenaan boleh cecepat beli whatsapp 018-2473612 utk pembelian online ❤️

wow datin seri kita berlambung lambung kasut laura j kita ni !
.
laura J ni diskaun dia banyak ya RM89 sahajaa! tapi saiz ada 39 hingga 41 sahaja! saiz kecik dah aruwah dahh! .
.

so sesiapa saiz berkenaan boleh cecepat beli whatsapp 018-2473612 utk pembelian online ❤️
175 0 4 hours ago
@frkl21 Profile picture

@frkl21

hello semua! kak maneh nak bagitahu kalau hari biasa butik buka dari pukul 10AM-8PM dan hari minggu dari pukul 10AM-10PM, jangan cakap kak maneh tak bagitahu ya 😂
.
ok sale up to 50% masih tinggal berapa minggu je lagi, cepat kekakak datang butik beli atau yang jejauh tu boleh whatsapp admin ya di 018-2473612 utk pembelian online ❤️

hello semua! kak maneh nak bagitahu kalau hari biasa butik buka dari pukul 10AM-8PM dan hari minggu dari pukul 10AM-10PM, jangan cakap kak maneh tak bagitahu ya 😂
.
ok sale up to 50% masih tinggal berapa minggu je lagi, cepat kekakak datang butik beli atau yang jejauh tu boleh whatsapp admin ya di 018-2473612 utk pembelian online ❤️
986 0 9 hours ago
@frkl21 Profile picture

@frkl21

Yuhuu, kakmaneh nak bagi tahu yang kakten akan launch kasut dia punya brand @fateenfarra Nude Edition yang mana ke lima lima warna berinspirasikan warna natural!

Size available dari 35-41! Material PU & sangat sesuai untuk wedding tauu! Normal price RM159 tapi kakten akan jual dengan harga pengenalan RM129 sahaja!

Korang follow siap siap @fateenfarra hari rabu kakten akan launch tauu! Ingat, hanya RM129 sahaja untuk harga pengenalan!

Boleh buat tunang, wedding atau majlis2 lain! Follow @fateenfarra okay standby selasa ada 5 warna available! ❤️ #fateenfarranudeedition

Tag kawan kawan yang nak cari heels 3 inchi warna mcm ni utk wedding okay!

Yuhuu, kakmaneh nak bagi tahu yang kakten akan launch kasut dia punya brand @fateenfarra Nude Edition yang mana ke lima lima warna berinspirasikan warna natural!

Size available dari 35-41! Material PU & sangat sesuai untuk wedding tauu! Normal price RM159 tapi kakten akan jual dengan harga pengenalan RM129 sahaja!

Korang follow siap siap @fateenfarra hari rabu kakten akan launch tauu! Ingat, hanya RM129 sahaja untuk harga pengenalan!

Boleh buat tunang, wedding atau majlis2 lain! Follow @fateenfarra okay standby selasa ada 5 warna available! ❤️ #fateenfarranudeedition

Tag kawan kawan yang nak cari heels 3 inchi warna mcm ni utk wedding okay!
1,927 0 23 hours ago
@frkl21 Profile picture

@frkl21

haloooo!!! kekakak semua yang belum dapatkan ameera dengan harga RM89! mehh cepatt2 saiz banyak yang dh sold out tauu ,jangan menangis taa dapat pakai collection ameera pulakk nantii 👌🏻😘
.
cepat kekakak whatsapp kami di +6018-2473612 utk pembelian online dan walk in waze sahaja FRKL21 ❤️

haloooo!!! kekakak semua yang belum dapatkan ameera dengan harga RM89! mehh cepatt2 saiz banyak yang dh sold out tauu ,jangan menangis taa dapat pakai collection ameera pulakk nantii 👌🏻😘
.
cepat kekakak whatsapp kami di +6018-2473612 utk pembelian online dan walk in waze sahaja  FRKL21 ❤️
306 0 13 October, 2019
@frkl21 Profile picture

@frkl21

Manee yang belum dapatkan kylie killer kita yg letopps ni , maii datang singgah di Butik kami yang berdekatan di The Strand Mall.. best seller heels kita palingg tinggi tau uolls buat masa ni 😍
.
Sales sampai 31st October ni yaa jangan lupaaa !
.
Whatsapp +6018 247 3612 atau terus walk-in ke butik kita Di The Strand Kota Damansara 🌹i

Manee yang belum dapatkan kylie killer kita yg letopps ni , maii datang singgah di Butik kami yang berdekatan di The Strand Mall.. best seller heels kita palingg tinggi tau uolls buat masa ni 😍
.
Sales sampai 31st October ni yaa jangan lupaaa !
.
Whatsapp +6018 247 3612 atau terus walk-in ke butik kita Di The Strand Kota Damansara 🌹i
608 0 13 October, 2019
@frkl21 Profile picture

@frkl21

hello kekakak yang kat rumah tu tak tahu nak pergi mana, meh singgah frkl ni ada discount kaw kaw sampai 31 oktober ni!
.
Macam melinda ni RM79 je lepas discount! selasa bila dah pakai serious tak tipu , tapi ada saiz 35,36,40 dan 41 je! cepatlah datang or whatsapp kami di 018-2473612 utk pembelian online ❤️

hello kekakak yang kat rumah tu tak tahu nak pergi mana, meh singgah frkl ni ada discount kaw kaw sampai 31 oktober ni!
.
Macam melinda ni RM79 je lepas discount! selasa bila dah pakai serious tak tipu , tapi ada saiz 35,36,40 dan 41 je! cepatlah datang or whatsapp kami di 018-2473612 utk pembelian online ❤️
269 0 12 October, 2019
@frkl21 Profile picture

@frkl21

Afternoon syg syg kak maneh! harini butik buka seperti biasa ya 10AM-10PM! sale up to 50% pun masih berjalan yaaaa 😍
.
siapa nak simple simple haa pilih noura plain sandal ni RM99 je lepas diskaun! .
Whatsapp kak maneh ya kalau nak beli online +6018-2473612

Afternoon syg syg kak maneh! harini butik buka seperti biasa ya 10AM-10PM! sale up to 50% pun masih berjalan yaaaa 😍
.
siapa nak simple simple haa pilih noura plain sandal ni RM99 je lepas diskaun! .
Whatsapp kak maneh ya kalau nak beli online +6018-2473612
571 0 12 October, 2019
@frkl21 Profile picture

@frkl21

masyaaAllah lawa sangatt! thank you love share gambar pakai pamela wedges! ❤️😍😍 kak maneh jatuh cintaaaaa!
.
pamela wedges ni memang selesa tengok kakak ni pakai pun nampak selesa harga RM99 sahaja lepas discount! .
.
ada dua color tau gold and silver! whatsapp kami di 018-2473612 utk pembelian online ❤️
.

masyaaAllah lawa sangatt!  thank you  love share gambar pakai pamela wedges! ❤️😍😍 kak maneh jatuh cintaaaaa!
.
pamela wedges ni memang selesa tengok kakak ni pakai pun nampak selesa harga RM99 sahaja lepas discount! .
.
ada dua color tau gold and silver! whatsapp kami di 018-2473612 utk pembelian online ❤️
.
560 0 11 October, 2019
@frkl21 Profile picture

@frkl21

hi kekakak! siapaa yang kat luar tuu meh singgah butik, promotion masih berjalan nii
.
haa. macam Laura exclusive ni RM99 sahaja dari RM189 ya Allah murahhh sangat sangat! kenaaa beli tauuuu kena dapat kan laura ni! saiz available dari 35-41! tak tinggi sangat tak rendah sangat sesuai jeeeee utk kekakak yng taknak tinggi just nice je 😍😍
.
whtsapp 018-2473612 utk pembelian online ya! or whatsapp kita utk location ❤️

hi kekakak! siapaa yang kat luar tuu meh singgah butik, promotion masih berjalan nii
.
haa. macam Laura exclusive ni RM99 sahaja dari RM189 ya Allah murahhh sangat sangat! kenaaa beli tauuuu kena dapat kan laura ni! saiz available dari 35-41! tak tinggi sangat tak rendah sangat sesuai jeeeee utk kekakak yng taknak tinggi  just nice je 😍😍
.
whtsapp 018-2473612 utk pembelian online ya! or whatsapp kita utk location ❤️
673 0 11 October, 2019
@frkl21 Profile picture

@frkl21

salam jumaat kekakak semua! sale masih berjalan tau! tapi saiz kasut pun banyak dah susut! so siapa cepat dia dapat.
.
Spice girl exclusive ni limited edition tau ada discount jugak RM149 sahajaaa! saiz available dari 35-40. .
whatsappp 018-2473612 utk pembelian online! ❤️
.
nak tengon kasut yang available boleh tengok dekat @frkl21.catalogue @frkl21.catalogue

salam jumaat kekakak semua! sale masih berjalan tau! tapi saiz kasut pun banyak dah susut! so siapa cepat dia dapat.
.
Spice girl exclusive ni limited edition tau ada discount jugak RM149 sahajaaa! saiz available dari 35-40. .
whatsappp 018-2473612 utk pembelian online! ❤️
.
nak tengon kasut yang available boleh tengok dekat @frkl21.catalogue @frkl21.catalogue
252 0 11 October, 2019
@frkl21 Profile picture

@frkl21

hi kekakak! kak maneh ingatkan sale berakhir hingga 31 oktober ini ya! so boleh walk in atau beli online di number ni 018-2473612
.
Macam madam amy RM99 sahaja murah gilaaaaa! serious madam amy ni selesaaa sangat! cecepat kekakak kak maneh tunggu tau ❤️

hi kekakak! kak maneh ingatkan sale berakhir hingga 31 oktober ini ya! so boleh walk in atau beli online di number ni 018-2473612
.
Macam madam amy  RM99 sahaja murah gilaaaaa! serious  madam amy ni selesaaa sangat! cecepat kekakak kak maneh tunggu tau ❤️
526 0 10 October, 2019