#шешир Instagram Photos & Videos

шешир - 141 posts

  Како да се ослободите од дамките на лицето предизвикани од сонце?⁠
⁠
🍀🍋🍑🍠⁠
⁠
Користете:⁠
⁠
1. Крема од сладок корен – за најефикасно избелување на дамките⁠
2. Лимонов сок – ги отстранува дамките, ја дезинфицира кожата и ги стеснува порите⁠
3. Папаја – ја чисти и регенерира кожата и го спречува создавањето на меланин⁠
4. Магдонос – богат е со витамини Ц и А, што е значаен фактор за ублажување на дамките ⁠
⁠
👩👒⁠
⁠
Превентивно: При секое изложување на сонце:⁠
⁠
– Користете крема со висок заштитен фактор⁠
– Носете капа или шешир за вашето лице да не биде директно изложено на сонце⁠
⁠
#фотонаденот #неганалице #неганакожа #убавина #жена #сонце #дамки #пеги #заштитенфактор #советнаденот #лето #шешир #инстаграмџии #инстаграмџики⁠

  Како да се ослободите од дамките на лицето предизвикани од сонце?⁠

  🍀🍋🍑🍠⁠

  Користете:⁠

  1. Крема од сладок корен – за најефикасно избелување на дамките⁠
  2. Лимонов сок – ги отстранува дамките, ја дезинфицира кожата и ги стеснува порите⁠
  3. Папаја – ја чисти и регенерира кожата и го спречува создавањето на меланин⁠
  4. Магдонос – богат е со витамини Ц и А, што е значаен фактор за ублажување на дамките ⁠

  👩👒⁠

  Превентивно: При секое изложување на сонце:⁠

  – Користете крема со висок заштитен фактор⁠
  – Носете капа или шешир за вашето лице да не биде директно изложено на сонце⁠

  #фотонаденот #неганалице #неганакожа #убавина #жена #сонце #дамки #пеги #заштитенфактор #советнаденот #лето #шешир #инстаграмџии #инстаграмџики

  47 0 17 August, 2019
  Што би одбрале повеќе шорцеви или сукња? Или можеби и двете.
#Шешир: 9S5377Z8 
#Шорцеви: 9SR259Z8 
#Сукња: 9SU176Z8 
Бела маица: 9SQ947Z8

  Што би одбрале повеќе шорцеви или сукња? Или можеби и двете.
  #Шешир : 9S5377Z8
  #Шорцеви : 9SR259Z8
  #Сукња : 9SU176Z8
  Бела маица: 9SQ947Z8

  257 2 31 July, 2019
  Капа/Стреа 750 денари
Гумена ташничка 650 денари
Наочари 600 денари
ПРОМОЦИЈА: стреа+ташна+наочари= 1800 денари

#наочари #ташна #капа #шешир

  Капа/Стреа 750 денари
  Гумена ташничка 650 денари
  Наочари 600 денари
  ПРОМОЦИЈА: стреа+ташна+наочари= 1800 денари

  #наочари #ташна #капа #шешир

  27 0 15 hours ago
  Како да ја однесете вашата облека на следното ниво со: сламени шешири.
#Шешир: 9S5245Z8

  Како да ја однесете вашата облека на следното ниво со: сламени шешири.
  #Шешир : 9S5245Z8

  81 0 15 hours ago
  За да бидете во комбинација со сончевите денови, изберете жолти нијанси.

#Маица: 9S7416Z8
#Шорцеви: 9SO165Z8
#Шешир: 9S5244Z8

  За да бидете во комбинација со сончевите денови, изберете жолти нијанси.

  #Маица : 9S7416Z8
  #Шорцеви : 9SO165Z8
  #Шешир : 9S5244Z8

  139 0 1 July, 2019
  🎩Шешир 790 денари
💃Наметка 1600 денари
🔥ПОПУСТ КОМПЛЕТ -НАМЕТКА И ШЕШИР 2000 ДЕНАРИ!
Ташна 1400 денари
#наметки #шешир #плажа #ташна

  🎩Шешир 790 денари
  💃Наметка 1600 денари
  🔥ПОПУСТ КОМПЛЕТ -НАМЕТКА И ШЕШИР 2000 ДЕНАРИ!
  Ташна 1400 денари
  #наметки #шешир #плажа #ташна

  27 1 25 June, 2019
  Нешто што мора да се има оваа сезона: шарено печатени сукњи со висок струк.

#Маица: 9S8661
#Сукња: 9SN933
#Шешир: 9S5244Z8
#Сандали: 9SG856

  Нешто што мора да се има оваа сезона: шарено печатени сукњи со висок струк.

  #Маица : 9S8661
  #Сукња : 9SN933
  #Шешир : 9S5244Z8
  #Сандали : 9SG856

  111 0 31 May, 2019
  Сончево а?!
Не знам за вас ама ние набавивме шешир, ем добро стои, ем многу е здрав 😉
Кога авокадото ќе стане шешир...

  Сончево а?!
  Не знам за вас ама ние набавивме шешир, ем добро стои, ем многу е здрав 😉
  Кога авокадото ќе стане шешир...

  253 38 20 April, 2019
  Некогаш задолжителен, шеширот денес е, пред сè, шик детаљ, кој добро оди со капут, јакна од штоф или сако. Може да биде со мал или голем обод, а при купувањето треба да се обрне внимание на обликот и да се консултирате со моден стручњак или пријателките, бидејќи не одговара секој модел на шешир на секое лице. Ако сте со ситна градба и тесно лице, не претерувајте со обемот, да не „ве изеде“. Ако носите црн капут и чевли, црвен шешир и каиш во истата боја, секако, ќе придонесат за вашата елеганција.

#instafashion #style #hat #ootd #шешир

  Некогаш задолжителен, шеширот денес е, пред сè, шик детаљ, кој добро оди со капут, јакна од штоф или сако. Може да биде со мал или голем обод, а при купувањето треба да се обрне внимание на обликот и да се консултирате со моден стручњак или пријателките, бидејќи не одговара секој модел на шешир на секое лице. Ако сте со ситна градба и тесно лице, не претерувајте со обемот, да не „ве изеде“. Ако носите црн капут и чевли, црвен шешир и каиш во истата боја, секако, ќе придонесат за вашата елеганција.

  #instafashion #style #hat #ootd #шешир

  10 0 13 December, 2018

Top #шешир posts

  Како да се ослободите од дамките на лицето предизвикани од сонце?⁠
⁠
🍀🍋🍑🍠⁠
⁠
Користете:⁠
⁠
1. Крема од сладок корен – за најефикасно избелување на дамките⁠
2. Лимонов сок – ги отстранува дамките, ја дезинфицира кожата и ги стеснува порите⁠
3. Папаја – ја чисти и регенерира кожата и го спречува создавањето на меланин⁠
4. Магдонос – богат е со витамини Ц и А, што е значаен фактор за ублажување на дамките ⁠
⁠
👩👒⁠
⁠
Превентивно: При секое изложување на сонце:⁠
⁠
– Користете крема со висок заштитен фактор⁠
– Носете капа или шешир за вашето лице да не биде директно изложено на сонце⁠
⁠
#фотонаденот #неганалице #неганакожа #убавина #жена #сонце #дамки #пеги #заштитенфактор #советнаденот #лето #шешир #инстаграмџии #инстаграмџики⁠

  Како да се ослободите од дамките на лицето предизвикани од сонце?⁠

  🍀🍋🍑🍠⁠

  Користете:⁠

  1. Крема од сладок корен – за најефикасно избелување на дамките⁠
  2. Лимонов сок – ги отстранува дамките, ја дезинфицира кожата и ги стеснува порите⁠
  3. Папаја – ја чисти и регенерира кожата и го спречува создавањето на меланин⁠
  4. Магдонос – богат е со витамини Ц и А, што е значаен фактор за ублажување на дамките ⁠

  👩👒⁠

  Превентивно: При секое изложување на сонце:⁠

  – Користете крема со висок заштитен фактор⁠
  – Носете капа или шешир за вашето лице да не биде директно изложено на сонце⁠

  #фотонаденот #неганалице #неганакожа #убавина #жена #сонце #дамки #пеги #заштитенфактор #советнаденот #лето #шешир #инстаграмџии #инстаграмџики

  47 0 17 August, 2019
  Што би одбрале повеќе шорцеви или сукња? Или можеби и двете.
#Шешир: 9S5377Z8 
#Шорцеви: 9SR259Z8 
#Сукња: 9SU176Z8 
Бела маица: 9SQ947Z8

  Што би одбрале повеќе шорцеви или сукња? Или можеби и двете.
  #Шешир : 9S5377Z8
  #Шорцеви : 9SR259Z8
  #Сукња : 9SU176Z8
  Бела маица: 9SQ947Z8

  257 2 31 July, 2019