#125zrfamilia Instagram Photos & Videos

125zrfamilia - 54.6k posts

    Pernah tak korang rasa enjin motor korang tu rasa pergi macam tak pergi?

Tahu sangat dah perasaan korang ni .. Mesti mental koyak rabak kalau rasa macam ni kan?

Setiap kali nak ride je enjin rasa lemau dan setiap kali balik kerja je rasa lambat je nak sampai sebab pickup tak kuat dan topspeed pun tak cecah.

Kalau bawa bengkel mahu rm300 keatas nak diketuknya kan? Abe faham kita ni bukan orang senang dan bukan kerja penat2 tapi nak habis ke motor je kan?

Haa bro kena try dulu jentera booster ni sebab produk ni memang dicipta untuk
✔Meningkatkan pickup enjin
✔Mempercepatkan topspeed  enjin
✔Menapiskan penggunaan bahan api
✔Paling penting senang dan efektif digunakan
✔Dan dapat cut cost daripada habis duit ke motor je bosskur

Jom klik link di bio utk cuba sekarang 😀 atau komen "NAK" kt bawah utk order

    Pernah tak korang rasa enjin motor korang tu rasa pergi macam tak pergi?

    Tahu sangat dah perasaan korang ni .. Mesti mental koyak rabak kalau rasa macam ni kan?

    Setiap kali nak ride je enjin rasa lemau dan setiap kali balik kerja je rasa lambat je nak sampai sebab pickup tak kuat dan topspeed pun tak cecah.

    Kalau bawa bengkel mahu rm300 keatas nak diketuknya kan? Abe faham kita ni bukan orang senang dan bukan kerja penat2 tapi nak habis ke motor je kan?

    Haa bro kena try dulu jentera booster ni sebab produk ni memang dicipta untuk
    ✔Meningkatkan pickup enjin
    ✔Mempercepatkan topspeed enjin
    ✔Menapiskan penggunaan bahan api
    ✔Paling penting senang dan efektif digunakan
    ✔Dan dapat cut cost daripada habis duit ke motor je bosskur

    Jom klik link di bio utk cuba sekarang 😀 atau komen "NAK" kt bawah utk order

    552 11 4 hours ago
    Dunia, takkan bagi apa yang kita nak, melainkan kita berusaha, untuk mendapat kan apa yang kita hendak.
#125zrfamilia

    Dunia, takkan bagi apa yang kita nak, melainkan kita berusaha, untuk mendapat kan apa yang kita hendak.
    #125zrfamilia

    18 0 4 hours ago

Top #125zrfamilia posts