#3SKRU Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #3SKRU and here's what we found interesting.

Inside 16 Posts

Time between posts:
1887 hours
Average like
178.4
Average comment
1.2
Posts with video
0/16
Posts with photo
16/16

Hashtag Popularity

@triplez.motorparts Profile picture

@triplez.motorparts

Rimsukan #MBX50 #3SKRU depan sahaja RM13XX
Dapat macam dalam gambar 📸
.
❎DETAIL📊
🛠Size J 18 ❌ 1.40
🛠Rim bebas gelong
🛠Rumah bearing fit
.
#COD 🏃‍♂️💨
👉BATU CAVES/DATARAN MERDEKA
.
❎BERMINAT DM / CALL 👇
🔰📞 01128392321
🔰 #Jauhbolehpos📦

#ridersmalaya
#peminatrimsukan
#peminatrxz125z
#yamaha125zr
#125zr
#peminatshoeiarai
#jenterapadu
#rxzstilltheboss
#x1rmalaya
#rs150malaysia
#y15malaysia
#kamixlaju
#kamixramai
#ex5langkawicrew
#ex5familia
#onxon
#yamaharxz

Trusted seller ✔
Follow & Support 😉
👉@triplez_official
#triplezmotorparts
#rimsukanoriginaljapan
#DIDjapan
#2tquicksilvermarinelubricants
#2tevinrudejohnson
#Tc_w3padu

Rimsukan #MBX50 #3SKRU depan sahaja RM13XX
Dapat macam dalam gambar 📸
.
❎DETAIL📊
🛠Size J 18 ❌ 1.40
🛠Rim bebas gelong
🛠Rumah bearing fit
.
❎#COD 🏃‍♂️💨
👉BATU CAVES/DATARAN MERDEKA
.
❎BERMINAT DM / CALL 👇
🔰📞 01128392321
🔰#Jauhbolehpos📦

#ridersmalaya
#peminatrimsukan 
#peminatrxz125z 
#yamaha125zr
#125zr
#peminatshoeiarai 
#jenterapadu 
#rxzstilltheboss 
#x1rmalaya 
#rs150malaysia 
#y15malaysia 
#kamixlaju 
#kamixramai 
#ex5langkawicrew 
#ex5familia 
#onxon 
#yamaharxz

Trusted seller ✔
Follow & Support 😉
👉@triplez_official 
#triplezmotorparts 
#rimsukanoriginaljapan 
#DIDjapan
#2tquicksilvermarinelubricants 
#2tevinrudejohnson 
#Tc_w3padu
19 0 29 September, 2019
Majlis ukur jalan utara slesai untuk new year🔥
.
.
.
📸: @amirulvegas @amir_cha46
#pencintakelajuan #standardkilang #125zr #mbx #3skru #kuningdiraja #movistar #highwayutaraselatan
71 0 2 January, 2019
@hancal_racing_91 Profile picture

@hancal_racing_91

Jika masih ada degupan jantung, masih ada masa lagi untuk kejar impian.
.
.
.
📸- @amirulvegas
#pencinta_duaroda #kronilampupetak #125zr #mbx #3skru #movistar #kronimovistar #kronilamputajam #budak_kapcai_ #topspeed

Jika masih ada degupan jantung, masih ada masa lagi untuk kejar impian.
.
.
.
📸- @amirulvegas 
#pencinta_duaroda #kronilampupetak #125zr #mbx #3skru #movistar #kronimovistar #kronilamputajam #budak_kapcai_ #topspeed
47 0 18 November, 2018
@jazarimotors Profile picture

@jazarimotors

Mbx80 Rims Original Used (Complete Set)
Price : Rm2450
Postage : -
Condition : Used
.
Payment option :
=================
-cash on delivery
-online payment

C.O.D : sabak bernam & sg besar
O.P : maybank2u,cimbclicks,rhbnow,paypal

Sms/call/whatsapp : 010-777 2004 (ahmad)
Email : bekiaq@gmail.com

#mbx80
#3skru
#mbx
#mbxcollectors
#rare
#hondambx
#rimmbx
#125zr
#rxz
#txr150

Mbx80 Rims Original Used (Complete Set) 
Price : Rm2450
Postage : - 
Condition : Used
. 
Payment option :
=================
-cash on delivery
-online payment

C.O.D : sabak bernam & sg besar
O.P : maybank2u,cimbclicks,rhbnow,paypal

Sms/call/whatsapp : 010-777 2004 (ahmad)
Email : bekiaq@gmail.com

#mbx80
#3skru 
#mbx
#mbxcollectors
#rare
#hondambx
#rimmbx
#125zr
#rxz
#txr150
41 2 7 August, 2018
@amy_vello46 Profile picture

@amy_vello46

S.A.U bagi jadi💨🏁
#3skru

S.A.U bagi jadi💨🏁
#3skru
146 2 28 July, 2018
@budakhingusss Profile picture

@budakhingusss

Kluang

No edit cuma gambar tanpa filter. Salam jumaat semua 😍 ada peminat rim sukan tegar ke? Dah siap dah ni repaint dan polish like N.O.S #mbx #80 #3skru #allhamdulillah #semoga #allah #mempermudah #kan #segala #urusan #dan #inshaallah #di #perbanyakkan #rezeki #aminn #done #handmade #by @budakhingusss 😊😊

No edit cuma gambar tanpa filter. Salam jumaat semua 😍 ada peminat rim sukan tegar ke? Dah siap dah ni repaint dan polish like N.O.S #mbx #80 #3skru #allhamdulillah #semoga  #allah #mempermudah #kan #segala #urusan #dan #inshaallah #di #perbanyakkan #rezeki #aminn #done #handmade #by @budakhingusss 😊😊
450 0 26 January, 2018
@budakhingusss Profile picture

@budakhingusss

Kluang

Allhamdulillah rezeki harini 🆙 cst cakap dia puas hati. Allhamdulillah saya pun senang hati 😍haa semalam ada orang tanya nak beli kat mana. Haa ni nak bagi tahu kat mana nak beli lubang2 ni. Kalau area kluang tu kalau nak beli boleh direct deal dengan @eysanherry haa saya pun beli dengan dia harga memang puas hati boleh goncang2 lagi beb 🤣 #allhamdulillah #done #polish #mbx80 #3skru #kluang #johor berminat nak hantar polish🤔boleh whatsapp/call di talian ☎️01128616827(ajib)

Allhamdulillah rezeki harini 🆙 cst cakap dia puas hati. Allhamdulillah saya pun senang hati 😍haa semalam ada orang tanya nak beli kat mana. Haa ni nak bagi tahu kat mana nak beli lubang2 ni. Kalau area kluang tu kalau nak beli boleh direct deal dengan @eysanherry haa saya pun beli dengan dia harga memang puas hati boleh goncang2 lagi beb 🤣 #allhamdulillah #done #polish #mbx80 #3skru #kluang #johor berminat nak hantar polish🤔boleh whatsapp/call di talian ☎️01128616827(ajib)
295 0 21 December, 2017
@bihun_lembik Profile picture

@bihun_lembik

Sukan kampong, sihatkan tubuh badan, hujung bulan kita beraksi rasa angin selatan #kapcaimalaya #jenterakita #jenterapejuang #kapcaisado #kroni125zr #didjapan #rimsukan #3skru #kapcaiviral

Sukan kampong, sihatkan tubuh badan, hujung bulan kita beraksi rasa angin selatan #kapcaimalaya #jenterakita #jenterapejuang #kapcaisado #kroni125zr #didjapan #rimsukan #3skru #kapcaiviral
105 1 11 December, 2017
@abee_mirul Profile picture

@abee_mirul

Besi yang berharge yang blakang tu murah
#3skru

Besi yang berharge yang blakang tu murah
#3skru
18 0 7 June, 2017
Adakah ini yang seterusnya?? ✌😍😍 #demiminat #kausenakkaupunyapasal #duitaku #caraaku #mbx80 #3skru #startmenabung #oneday #insyallah
326 5 17 May, 2017

Top #3SKRU posts

@triplez.motorparts Profile picture

@triplez.motorparts

#MBX50 #3SKRU Depan sahaja RM1XXX
.
❎DETAIL
🛠Size J 18 ❌ 1.40
🛠Rim bebas gelong
🛠Rumah bearing fit
.
#COD🏃💨
👉Batu caves / Dataran merdeka
.
❎Berminat #DM / Call 👇
🔰📶📲http://01128392321mus.wasap.my📌
🔰📞 01128392321
🔰 #Jauhbolehpos📦

#ridersmalaya
#peminatrimsukan
#peminatrxz125z
#yamaha125zr
#125zrfamilia
#125zr
#peminatshoeiarai
#jenterapadu
#rxzstilltheboss
#x1rmalaya
#rs150malaysia_official
#y15malaysia
#kamixlaju
#kamixramai
#ex5langkawicrew
#ex5familia
#onxon
#yamaharxz
#idolamalaya
#sistoidola

Follow & Support 😉
👉@triplez.motorparts
#triplezmotorparts
#rimsukanoriginaljapan
#2tquicksilvermarinelubricants
#2tevinrudejohnson

#MBX50 #3SKRU Depan sahaja RM1XXX
.
❎DETAIL
🛠Size J 18 ❌ 1.40
🛠Rim bebas gelong
🛠Rumah bearing fit
.
❎#COD🏃💨
👉Batu caves / Dataran merdeka
.
❎Berminat #DM / Call 👇
🔰📶📲http://01128392321mus.wasap.my📌
🔰📞 01128392321
🔰#Jauhbolehpos📦

#ridersmalaya
#peminatrimsukan
#peminatrxz125z
#yamaha125zr
#125zrfamilia
#125zr
#peminatshoeiarai
#jenterapadu
#rxzstilltheboss
#x1rmalaya
#rs150malaysia_official
#y15malaysia
#kamixlaju
#kamixramai
#ex5langkawicrew 
#ex5familia
#onxon
#yamaharxz
#idolamalaya
#sistoidola

Follow & Support 😉
👉@triplez.motorparts
#triplezmotorparts 
#rimsukanoriginaljapan 
#2tquicksilvermarinelubricants 
#2tevinrudejohnson
24 0 2 October, 2019
@ajim.ismail Profile picture

@ajim.ismail

For sale
#kh100
#ar125
#mbx80
#3skru
#5skru
.
LOKASI BANDAR SRI DAMANSARA
JAOH BOLEH POS

Pelbagai part lagi kami jual bole lihat page fb kami
@Api Garage ~BERMINAT
KLIK SHAJA LINK DIBAWAH⬇ bole direct wsp tanpa save no tel
Ws / call
www.wasap.my/6(0173846845) -azeem
www.wasap.my/6(0172749195) -pais

For sale
#kh100
#ar125
#mbx80
#3skru
#5skru
.
LOKASI BANDAR SRI DAMANSARA
JAOH BOLEH POS

Pelbagai part lagi kami jual bole lihat page fb kami
@Api Garage ~BERMINAT
KLIK SHAJA LINK DIBAWAH⬇ bole direct wsp tanpa save no tel
Ws / call
www.wasap.my/6(0173846845) -azeem
www.wasap.my/6(0172749195) -pais
293 6 5 January, 2018
@farhansuper_ Profile picture

@farhansuper_

Biler nak sarung balik ni 🙈 Selamat malam mbx80 😘
#Mbx80
#3skru

Biler nak sarung balik ni 🙈 Selamat malam mbx80 😘 
#Mbx80
#3skru
338 10 3 August, 2017
@pakdinla Profile picture

@pakdinla

kalau ada nak jual murah murah mariee lah pm #3Skru #1818

kalau ada nak jual murah murah mariee lah pm #3Skru#1818
75 16 30 July, 2018
@wancerut_rk Profile picture

@wancerut_rk

Ada yg suka ada yg xsuka😊😊😊✌🏻️....
#yamaha #x1r #135lc #kapcai #DID #mbx80 #3skru #kroniHitamR #ramadhan2017

Ada yg suka ada yg xsuka😊😊😊✌🏻️....
#yamaha #x1r #135lc #kapcai #DID #mbx80 #3skru #kroniHitamR #ramadhan2017
515 4 13 June, 2017