#86sweetheart Instagram Photos & Videos

86sweetheart - 13 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #86sweetheart and here's what we found interesting.

Inside 13 Posts

Time between posts:
467 hours
Average like
4118
Average comment
48
Posts with video
1/13
Posts with photo
12/13

Hashtag Popularity

Posted @withrepost@nim199 finally,berjumpa juga #AKI and #reenim..nampak gaya dorg xde gado2 walaupun sorg tu convert,dua dua steady and masing2 ade kelebihan masing2,yang penting dua dua awd,ngam,xsabau nak pg track ngan tunang abg @ireneevinc 💕💕💕.. kepada @thescenedicate padu yall gamba korang,and kepada @eiyzad_nazrii mmg king photography la ko..gamba semua terbaik🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🤤🤤🤤🤤 kepada semua maap la kalau xsuka aku pos gamba kete hari2,tapi aku pos gak sebab gamba ni cantik🤣🤣🤣🤣 bagi korang bosan tgk🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #86bebe #86sweetheart #awd #fulltime #gramlight #tarmac #evoix #evo3 #ams #4g63powerd #boosting #hoonigan #hooligan #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner

Posted @withrepost • @nim199 finally,berjumpa juga #AKI and #reenim..nampak gaya dorg xde gado2 walaupun sorg tu convert,dua dua steady and masing2 ade kelebihan masing2,yang penting dua dua awd,ngam,xsabau nak pg track ngan tunang abg @ireneevinc 💕💕💕.. kepada @thescenedicate padu yall gamba korang,and kepada @eiyzad_nazrii mmg king photography la ko..gamba semua terbaik🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🤤🤤🤤🤤 kepada semua maap la kalau xsuka aku pos gamba kete hari2,tapi aku pos gak sebab gamba ni cantik🤣🤣🤣🤣 bagi korang bosan tgk🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #86bebe #86sweetheart #awd #fulltime #gramlight #tarmac #evoix #evo3 #ams #4g63powerd #boosting #hoonigan #hooligan #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner
80 1 21 August, 2019

finally,berjumpa juga #AKI and #reenim..nampak gaya dorg xde gado2 walaupun sorg tu convert,dua dua steady and masing2 ade kelebihan masing2,yang penting dua dua awd,ngam,kepada @thescenedicate padu yall gamba korang,and kepada @eiyzad_nazrii mmg king photography la ko..gamba semua terbaik🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🤤🤤🤤🤤 kepada semua maap la kalau xsuka aku pos gamba kete hari2,tapi aku pos gak sebab gamba ni cantik🤣🤣🤣🤣 bagi korang bosan tgk🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #86bebe #86sweetheart #awd #fulltime #gramlight #tarmac #evoix #evo3 #ams #4g63powerd #boosting #hoonigan #hooligan #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner

finally,berjumpa juga #AKI and #reenim..nampak gaya dorg xde gado2 walaupun sorg tu convert,dua dua steady and masing2 ade kelebihan masing2,yang penting dua dua awd,ngam,kepada @thescenedicate padu yall gamba korang,and kepada @eiyzad_nazrii mmg king photography la ko..gamba semua terbaik🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🤤🤤🤤🤤 kepada semua maap la kalau xsuka aku pos gamba kete hari2,tapi aku pos gak sebab gamba ni cantik🤣🤣🤣🤣 bagi korang bosan tgk🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #86bebe #86sweetheart #awd #fulltime #gramlight #tarmac #evoix #evo3 #ams #4g63powerd #boosting #hoonigan #hooligan #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner
5,020 48 21 August, 2019
tengah pikir macam mana nak masuk link ecu dlm kapal @ashraffkamal77 🤣🤣🤣 with @idxs_ @shaffiqjamil @rolling.eliquid ..laju skit smpi flava baru korg kan kalau pakai linkecu🤣🤣 #KILL #alwayskill #86bebe #86sweetheart #evoshopmalaysia #evofighters #asphaltabadi #kargo #boat #yacth #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner #evoix #carbonfiber #awd #fulltime #boosting #hoonigan #hooligan
2,428 21 18 July, 2019

nak cite skit,ni evo 5 RS model,rase die ni je kot yang tinggal dlm keadaan mcm ni..rim abg pki kan TME kejap,rim ori masih ada.. kete lighten sebab rs,tgk nak buat awd slide pun hensem2 je mcm abg hensem kan..ape ape pun 199garage rasa bangga dapat bring back to life legend ni.. alhaamdulillah .. #tqallah #199garage #alwayskill #kill #drift #awd #fulltime #RS #alloriginal #toughguy #rare #iloveit #86bebe #86sweetheart #boosting #racing #cp9A #mdtuner #199performance #lienaracing

nak cite skit,ni evo 5 RS model,rase die ni je kot yang tinggal dlm keadaan mcm ni..rim abg pki kan TME kejap,rim ori masih ada.. kete lighten sebab rs,tgk nak buat awd slide pun hensem2 je mcm abg hensem kan..ape ape pun 199garage rasa bangga dapat bring back to life legend ni.. alhaamdulillah .. #tqallah #199garage #alwayskill #kill #drift #awd #fulltime #RS #alloriginal #toughguy #rare #iloveit #86bebe #86sweetheart #boosting #racing #cp9A #mdtuner #199performance #lienaracing
6,684 179 12 July, 2019

goodnight MR,goodnight Foward facing,goodnight evo6 and goodnight evo3..semua hensem walaupun semua tahun lama..alhamdulillah syukur..yang pasti semua ni mesti KILL 🤣🤣🤣maap terhyper pulak mlm ni.. #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #86sweetheart #86bebe #evolution #evonation #teamawd #awd #fulltime #ams #precisionturbo #boosting #titanium #ets #nardogrey #mr #evoix #evo6 #evo3 #threediamondmembers #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner #aki #gramlights

goodnight MR,goodnight Foward facing,goodnight evo6 and goodnight evo3..semua hensem walaupun semua tahun lama..alhamdulillah syukur..yang pasti semua ni mesti KILL 🤣🤣🤣maap terhyper pulak mlm ni.. #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #86sweetheart #86bebe#evolution #evonation #teamawd #awd #fulltime #ams #precisionturbo #boosting #titanium #ets #nardogrey #mr #evoix #evo6 #evo3 #threediamondmembers #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner #aki #gramlights
5,461 50 9 hours ago

3rd raya with my sayang..genting attack—>KL raya attack..tq @sathishmnayar for awesome video..tq @fydography for gamba yang hensem mcm die..org skrg xde raya dtg umah,raya semua klua bawak kete bawak kuih raya terus hahahahaha.. #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #army #awd #fulltime #ams #evo8 #evoix #86bebe #86sweetheart #hksgt3037 #efr #borgwarner #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner #motorbreed

3rd raya with my sayang..genting attack—>KL raya attack..tq @sathishmnayar for awesome video..tq @fydography for gamba yang hensem mcm die..org skrg xde raya dtg umah,raya semua klua bawak kete bawak kuih raya terus hahahahaha.. #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #army #awd #fulltime #ams #evo8 #evoix #86bebe #86sweetheart #hksgt3037 #efr #borgwarner #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner #motorbreed
4,485 21 9 June, 2019

selamat berpuasa yang ke 22 geng.. sedikit gamba yang bole hilangkan haus di harini🤣🤣🤣🤣 tq photographer @eiyzad_nazrii gamba superb ensem mcm aku..ko xensem bai.. 🤣🤣🤣 #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evoix #evo8 #evo3 #stadium #86bebe #86sweetheart #boosting #awd #fulltime #threediamondmembers #streettodrag #aem #monster #EFR #exedy #199performance #199garage #lienaracing #mdtuner

selamat berpuasa yang ke 22 geng.. sedikit gamba yang bole hilangkan haus di harini🤣🤣🤣🤣 tq photographer @eiyzad_nazrii gamba superb ensem mcm aku..ko xensem bai.. 🤣🤣🤣 #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evoix #evo8 #evo3 #stadium #86bebe #86sweetheart #boosting #awd #fulltime #threediamondmembers #streettodrag #aem #monster #EFR #exedy #199performance #199garage #lienaracing #mdtuner
5,210 70 27 May, 2019

alhamdulillah setel JOKER dyno #teamlinkecu #VV evo8 MR pun #teamlinkecu #kiddo e9 hantar buat piping semestinya #teamlinkecu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 #selamat berpuasa geng harini da 10 hari berpuasa..tahniah kepada sesiapa yang steady.. #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #86bebe #86sweetheart #evofighters #evoix #evo8mr #goldmember #ets #tial #boosting #awd #fulltime #greenacid #vivianblue #pearlwhite #gtx3582r #199performance #199garage #mdtuner #lienaracing

alhamdulillah setel JOKER dyno #teamlinkecu #VV evo8 MR pun #teamlinkecu #kiddo e9 hantar buat piping semestinya #teamlinkecu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 #selamat berpuasa geng harini da 10 hari berpuasa..tahniah kepada sesiapa yang steady.. #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #86bebe #86sweetheart #evofighters #evoix #evo8mr #goldmember #ets #tial #boosting #awd #fulltime #greenacid #vivianblue #pearlwhite #gtx3582r #199performance #199garage #mdtuner #lienaracing
4,148 24 15 May, 2019

alhamdulillah 199garage menang tender kastam kete airtrek dengan bot @mohd_redza_ismail menang van hiace dan subaru.. tenang je airtrek ni 180kmh.. minyak pun jimat dari pengkalan kubor(kelantan) to subang jaya total minyak sekali pump ron95,rm 100 fulltank.. total 510km jimat gile airtrek abg ni,180kmh pun senang je.. bot je abg xtest lagi dengar cite satu enjin 250
hp,ade 3 tgk tu..mau terbang jap lagi 🤣🤣🤣🤣 #kill #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighter #86sweetheart #86bebe #airtrek #mitsubisi #pearlwhite #usedcar #performancecar #hooligan #hoonigan #199garage #199performance #mdtuner #lienaracing

alhamdulillah 199garage menang tender kastam kete airtrek dengan bot @mohd_redza_ismail menang van hiace dan subaru.. tenang je airtrek ni 180kmh.. minyak pun jimat dari pengkalan kubor(kelantan) to subang jaya total minyak sekali pump ron95,rm 100 fulltank.. total 510km jimat gile airtrek abg ni,180kmh pun senang je.. bot je abg xtest lagi dengar cite satu enjin 250
hp,ade 3 tgk tu..mau terbang jap lagi 🤣🤣🤣🤣 #kill #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighter #86sweetheart #86bebe #airtrek #mitsubisi #pearlwhite #usedcar #performancecar #hooligan #hoonigan #199garage #199performance #mdtuner #lienaracing
3,473 53 4 May, 2019

evo 8 sold.barang jadi boss..tahniah owner baru,terus turun enjin masuk enjin mivec turbo evo 9,skali jalan engine bay bai..project puasa bosku.. #KILL #alwayskill #86bebe #86sweetheart #teamlinkecu #evo8 #evofighter #redvelvet #awd #fulltime #ogura #hks #hoonigan #hooligan #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner

evo 8 sold.barang jadi boss..tahniah owner baru,terus turun enjin masuk enjin mivec turbo evo 9,skali jalan engine bay bai..project puasa bosku.. #KILL #alwayskill #86bebe #86sweetheart #teamlinkecu #evo8 #evofighter #redvelvet #awd #fulltime #ogura #hks #hoonigan #hooligan #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner
5,804 76 1 May, 2019

kalau @extreme_tuners_official_page buat 7.7 sec,kete ni owner kate 12sec🤣🤣🤣 congrats tu extreme tuner for hit 7.7 sec...💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼..alhamdulillah kete da siap,owner kate puas hati,nak boosting kaw kaw die kate.. #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #86bebe #86sweetheart #cemo #extremetuners #awd #fulltime #evo #evofighters #launch #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner #teamlinkecu

kalau @extreme_tuners_official_page  buat 7.7 sec,kete ni owner kate 12sec🤣🤣🤣 congrats tu extreme tuner for hit 7.7 sec...💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼..alhamdulillah kete da siap,owner kate puas hati,nak boosting kaw kaw die kate.. #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #86bebe #86sweetheart #cemo #extremetuners #awd #fulltime #evo #evofighters #launch #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner #teamlinkecu
2,377 15 21 April, 2019

owner dulu cita2 nak jadi askar,tapi xdapat sebab xcukup tinggi,di bikinnya kete jadi kereta perang,sebab die ckap,satu hari nnt askar malaysia mesti memerlukan khidmat kete evo die ni,anta askar sakit ke,anta peluru ke,anta senapang ke🤣🤣🤣🤣.. respect dengan owner build kete,outcome die ngam bai.. #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #86bebe #86sweetheart #evoix #ghostrider #hks #gt3037 #wiseco #manley #teamlinkecu #team199 #goldmember #hoonigan #hooligan #awd #fulltime #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner

owner dulu cita2 nak jadi askar,tapi xdapat sebab xcukup tinggi,di bikinnya kete jadi kereta perang,sebab die ckap,satu hari nnt askar malaysia mesti memerlukan khidmat kete evo die ni,anta askar sakit ke,anta peluru ke,anta senapang ke🤣🤣🤣🤣.. respect dengan owner build kete,outcome die ngam bai.. #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #86bebe #86sweetheart #evoix #ghostrider #hks #gt3037 #wiseco #manley #teamlinkecu #team199 #goldmember #hoonigan #hooligan #awd #fulltime #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner
6,064 52 5 April, 2019

best 2018,best car,best life,best partner soon to be my life partner,🌹🌹🌹🌹💘💘💘💘 @ireneevinc tq Allah and alfatihah mama i love you so much.. #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evolution #gt86
#86bebe #86sweetheart #skyline #aki #nardogrey #racing #boosting #lienaracing #199performance #199garage #mdtuner #ngamcunlumba

best 2018,best car,best life,best partner soon to be my life partner,🌹🌹🌹🌹💘💘💘💘 @ireneevinc tq Allah and alfatihah mama i love you so much.. #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evolution #gt86
#86bebe #86sweetheart #skyline #aki #nardogrey #racing #boosting #lienaracing #199performance #199garage #mdtuner #ngamcunlumba
2,300 14 31 December, 2018

Top #86sweetheart posts

nak cite skit,ni evo 5 RS model,rase die ni je kot yang tinggal dlm keadaan mcm ni..rim abg pki kan TME kejap,rim ori masih ada.. kete lighten sebab rs,tgk nak buat awd slide pun hensem2 je mcm abg hensem kan..ape ape pun 199garage rasa bangga dapat bring back to life legend ni.. alhaamdulillah .. #tqallah #199garage #alwayskill #kill #drift #awd #fulltime #RS #alloriginal #toughguy #rare #iloveit #86bebe #86sweetheart #boosting #racing #cp9A #mdtuner #199performance #lienaracing

nak cite skit,ni evo 5 RS model,rase die ni je kot yang tinggal dlm keadaan mcm ni..rim abg pki kan TME kejap,rim ori masih ada.. kete lighten sebab rs,tgk nak buat awd slide pun hensem2 je mcm abg hensem kan..ape ape pun 199garage rasa bangga dapat bring back to life legend ni.. alhaamdulillah .. #tqallah #199garage #alwayskill #kill #drift #awd #fulltime #RS #alloriginal #toughguy #rare #iloveit #86bebe #86sweetheart #boosting #racing #cp9A #mdtuner #199performance #lienaracing
6,684 179 12 July, 2019

best 2018,best car,best life,best partner soon to be my life partner,🌹🌹🌹🌹💘💘💘💘 @ireneevinc tq Allah and alfatihah mama i love you so much.. #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evolution #gt86
#86bebe #86sweetheart #skyline #aki #nardogrey #racing #boosting #lienaracing #199performance #199garage #mdtuner #ngamcunlumba

best 2018,best car,best life,best partner soon to be my life partner,🌹🌹🌹🌹💘💘💘💘 @ireneevinc tq Allah and alfatihah mama i love you so much.. #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evolution #gt86
#86bebe #86sweetheart #skyline #aki #nardogrey #racing #boosting #lienaracing #199performance #199garage #mdtuner #ngamcunlumba
2,300 14 31 December, 2018

owner dulu cita2 nak jadi askar,tapi xdapat sebab xcukup tinggi,di bikinnya kete jadi kereta perang,sebab die ckap,satu hari nnt askar malaysia mesti memerlukan khidmat kete evo die ni,anta askar sakit ke,anta peluru ke,anta senapang ke🤣🤣🤣🤣.. respect dengan owner build kete,outcome die ngam bai.. #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #86bebe #86sweetheart #evoix #ghostrider #hks #gt3037 #wiseco #manley #teamlinkecu #team199 #goldmember #hoonigan #hooligan #awd #fulltime #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner

owner dulu cita2 nak jadi askar,tapi xdapat sebab xcukup tinggi,di bikinnya kete jadi kereta perang,sebab die ckap,satu hari nnt askar malaysia mesti memerlukan khidmat kete evo die ni,anta askar sakit ke,anta peluru ke,anta senapang ke🤣🤣🤣🤣.. respect dengan owner build kete,outcome die ngam bai.. #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #86bebe #86sweetheart #evoix #ghostrider #hks #gt3037 #wiseco #manley #teamlinkecu #team199 #goldmember #hoonigan #hooligan #awd #fulltime #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner
6,064 52 5 April, 2019

evo 8 sold.barang jadi boss..tahniah owner baru,terus turun enjin masuk enjin mivec turbo evo 9,skali jalan engine bay bai..project puasa bosku.. #KILL #alwayskill #86bebe #86sweetheart #teamlinkecu #evo8 #evofighter #redvelvet #awd #fulltime #ogura #hks #hoonigan #hooligan #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner

evo 8 sold.barang jadi boss..tahniah owner baru,terus turun enjin masuk enjin mivec turbo evo 9,skali jalan engine bay bai..project puasa bosku.. #KILL #alwayskill #86bebe #86sweetheart #teamlinkecu #evo8 #evofighter #redvelvet #awd #fulltime #ogura #hks #hoonigan #hooligan #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner
5,804 76 1 May, 2019

selamat berpuasa yang ke 22 geng.. sedikit gamba yang bole hilangkan haus di harini🤣🤣🤣🤣 tq photographer @eiyzad_nazrii gamba superb ensem mcm aku..ko xensem bai.. 🤣🤣🤣 #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evoix #evo8 #evo3 #stadium #86bebe #86sweetheart #boosting #awd #fulltime #threediamondmembers #streettodrag #aem #monster #EFR #exedy #199performance #199garage #lienaracing #mdtuner

selamat berpuasa yang ke 22 geng.. sedikit gamba yang bole hilangkan haus di harini🤣🤣🤣🤣 tq photographer @eiyzad_nazrii gamba superb ensem mcm aku..ko xensem bai.. 🤣🤣🤣 #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evoix #evo8 #evo3 #stadium #86bebe #86sweetheart #boosting #awd #fulltime #threediamondmembers #streettodrag #aem #monster #EFR #exedy #199performance #199garage #lienaracing #mdtuner
5,210 70 27 May, 2019

goodnight MR,goodnight Foward facing,goodnight evo6 and goodnight evo3..semua hensem walaupun semua tahun lama..alhamdulillah syukur..yang pasti semua ni mesti KILL 🤣🤣🤣maap terhyper pulak mlm ni.. #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #86sweetheart #86bebe #evolution #evonation #teamawd #awd #fulltime #ams #precisionturbo #boosting #titanium #ets #nardogrey #mr #evoix #evo6 #evo3 #threediamondmembers #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner #aki #gramlights

goodnight MR,goodnight Foward facing,goodnight evo6 and goodnight evo3..semua hensem walaupun semua tahun lama..alhamdulillah syukur..yang pasti semua ni mesti KILL 🤣🤣🤣maap terhyper pulak mlm ni.. #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #86sweetheart #86bebe#evolution #evonation #teamawd #awd #fulltime #ams #precisionturbo #boosting #titanium #ets #nardogrey #mr #evoix #evo6 #evo3 #threediamondmembers #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner #aki #gramlights
5,461 50 9 hours ago

alhamdulillah setel JOKER dyno #teamlinkecu #VV evo8 MR pun #teamlinkecu #kiddo e9 hantar buat piping semestinya #teamlinkecu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 #selamat berpuasa geng harini da 10 hari berpuasa..tahniah kepada sesiapa yang steady.. #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #86bebe #86sweetheart #evofighters #evoix #evo8mr #goldmember #ets #tial #boosting #awd #fulltime #greenacid #vivianblue #pearlwhite #gtx3582r #199performance #199garage #mdtuner #lienaracing

alhamdulillah setel JOKER dyno #teamlinkecu #VV evo8 MR pun #teamlinkecu #kiddo e9 hantar buat piping semestinya #teamlinkecu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 #selamat berpuasa geng harini da 10 hari berpuasa..tahniah kepada sesiapa yang steady.. #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #86bebe #86sweetheart #evofighters #evoix #evo8mr #goldmember #ets #tial #boosting #awd #fulltime #greenacid #vivianblue #pearlwhite #gtx3582r #199performance #199garage #mdtuner #lienaracing
4,148 24 15 May, 2019

3rd raya with my sayang..genting attack—>KL raya attack..tq @sathishmnayar for awesome video..tq @fydography for gamba yang hensem mcm die..org skrg xde raya dtg umah,raya semua klua bawak kete bawak kuih raya terus hahahahaha.. #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #army #awd #fulltime #ams #evo8 #evoix #86bebe #86sweetheart #hksgt3037 #efr #borgwarner #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner #motorbreed

3rd raya with my sayang..genting attack—>KL raya attack..tq @sathishmnayar for awesome video..tq @fydography for gamba yang hensem mcm die..org skrg xde raya dtg umah,raya semua klua bawak kete bawak kuih raya terus hahahahaha.. #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #army #awd #fulltime #ams #evo8 #evoix #86bebe #86sweetheart #hksgt3037 #efr #borgwarner #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner #motorbreed
4,485 21 9 June, 2019

Posted @withrepost@nim199 finally,berjumpa juga #AKI and #reenim..nampak gaya dorg xde gado2 walaupun sorg tu convert,dua dua steady and masing2 ade kelebihan masing2,yang penting dua dua awd,ngam,xsabau nak pg track ngan tunang abg @ireneevinc 💕💕💕.. kepada @thescenedicate padu yall gamba korang,and kepada @eiyzad_nazrii mmg king photography la ko..gamba semua terbaik🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🤤🤤🤤🤤 kepada semua maap la kalau xsuka aku pos gamba kete hari2,tapi aku pos gak sebab gamba ni cantik🤣🤣🤣🤣 bagi korang bosan tgk🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #86bebe #86sweetheart #awd #fulltime #gramlight #tarmac #evoix #evo3 #ams #4g63powerd #boosting #hoonigan #hooligan #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner

Posted @withrepost • @nim199 finally,berjumpa juga #AKI and #reenim..nampak gaya dorg xde gado2 walaupun sorg tu convert,dua dua steady and masing2 ade kelebihan masing2,yang penting dua dua awd,ngam,xsabau nak pg track ngan tunang abg @ireneevinc 💕💕💕.. kepada @thescenedicate padu yall gamba korang,and kepada @eiyzad_nazrii mmg king photography la ko..gamba semua terbaik🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🤤🤤🤤🤤 kepada semua maap la kalau xsuka aku pos gamba kete hari2,tapi aku pos gak sebab gamba ni cantik🤣🤣🤣🤣 bagi korang bosan tgk🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 #KILL #alwayskill #evoshopmalaysia #evofighters #86bebe #86sweetheart #awd #fulltime #gramlight #tarmac #evoix #evo3 #ams #4g63powerd #boosting #hoonigan #hooligan #199garage #199performance #lienaracing #mdtuner
80 1 21 August, 2019