#AAMotorspeed Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #AAMotorspeed and here's what we found interesting.

Inside 30 Posts

Time between posts:
373 hours
Average like
32.1
Average comment
0.9
Posts with video
2/30
Posts with photo
28/30

Hashtag Popularity

Bypass skill AAA+++ Berasap wei..lain kali jgn buat wiring sambung2 cmni...habis semua ditangkap nye...pening mencari nasib jumpe problem nye...makahai..😒😒#DuniaPermotoran #BiasaBiasaJe #Bismillah1st #RezekiDariAllah #kapcaimalaya #kapcaiduaroda #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rfamilia #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #belalangtempur #YamahaLychee #LycheeKang #kami❌sombong #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed #AboyMachine #NeverStopLearning #TakPro
24 1 11 September, 2019
@aa_motorspeed Profile picture

@aa_motorspeed

Motor standard,, tapi nk sedap2 bawak g kelas dan untuk penggunaan harian yang tak membosankan ini lah toyolnya😘.. Lepas ni takde lg masalah lewat ke kelas bossku😂.. Tq support AA Motorspeed😉🙏. #ex5familia #ex5dream #ex5lover #lc135v1 #kroniyamaha #hakaknakal #sistoranggi #idolamalaya #umaracing #kakipacak #kronilampupetak #kami❌kroni #kami❌padu #kamibeshebeshejerrr #aamotorspeed #tunebyaamotorspeed

Motor standard,, tapi nk sedap2 bawak g kelas dan untuk penggunaan harian yang tak membosankan ini lah toyolnya😘.. Lepas ni takde lg masalah lewat ke kelas bossku😂.. Tq support AA Motorspeed😉🙏. #ex5familia #ex5dream #ex5lover #lc135v1 #kroniyamaha #hakaknakal #sistoranggi #idolamalaya #umaracing #kakipacak #kronilampupetak #kami❌kroni #kami❌padu #kamibeshebeshejerrr #aamotorspeed #tunebyaamotorspeed
35 0 4 September, 2019
Minyak 4T & 2T Maxoil dah restock geng ‼️ Nak tukar minyak hitam walk-in je 😉 
#MaxOil #4T #2T #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed
31 0 3 September, 2019
@aa_motorspeed Profile picture

@aa_motorspeed

Dinamik oh dinamik pening aku mencari punca kenapa kau asyik mati2 je bila tengah bawak 🤦🏻‍♂️💆🏻‍♂️ #dinamik120 #dinamik #peningbosss #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed

Dinamik oh dinamik pening aku mencari punca kenapa kau asyik mati2 je bila tengah bawak 🤦🏻‍♂️💆🏻‍♂️ #dinamik120 #dinamik #peningbosss #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed
66 0 2 September, 2019
@aa_motorspeed Profile picture

@aa_motorspeed

McDonald's Ulu Kelang

U•Pump dah restock bossku ‼️ Terlajak perahu boleh undur , terlajak traffic light u•pump kan ada ehek ehek 😜 pm laju laju ✌🏻 #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed

U•Pump dah restock bossku ‼️ Terlajak perahu boleh undur , terlajak traffic light u•pump kan ada ehek ehek 😜 pm laju laju ✌🏻 #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed
34 0 31 August, 2019
@aa_motorspeed Profile picture

@aa_motorspeed

Hidup ni tak selalunya indah . Ada masa manis & ada masa bertukar menjadi pahit . Yang paling penting kita jangan mudah berputus asa kerana tanpa usaha kejayaan tidak akan datang bergolek ✌🏻 #merdeka #31ogos #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed

Hidup ni tak selalunya indah . Ada masa manis & ada masa bertukar menjadi pahit . Yang paling penting kita jangan mudah berputus asa kerana tanpa usaha kejayaan tidak akan datang bergolek ✌🏻 #merdeka #31ogos #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed
47 0 30 August, 2019
@aa_motorspeed Profile picture

@aa_motorspeed

🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾
Selamat Menyambut Hari Merdeka yg ke 62 Tahun🎉🎊
Dr kami 🔧Team AA Motorspeed🔧 kepada sahabat2, customer2 yang banyak support kami dari nothing to something.. In shaa Allah semoga Allah mempermudahkan segala urusan kita semua didunia mahupun diakhirat kelak😘

#kami❌padu #kami❌ramai #kamibeshebeshejerrr #carikawanbukanlawan #kami❌kroni #dalamhatiadataman🌹 #aamotorspeed #tunebyaamotorspeed #x1rmalaysia #x1r #jantankakifly #jantan❌guna #jantanxguna #belalangtempur #x1rlover #x1rmalaya #x1rcollectorzonselatan 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾

🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾
Selamat Menyambut Hari Merdeka yg ke 62 Tahun🎉🎊
Dr kami 🔧Team AA Motorspeed🔧 kepada sahabat2, customer2 yang banyak support kami dari nothing to something.. In shaa Allah semoga Allah mempermudahkan segala urusan kita semua didunia mahupun diakhirat kelak😘

#kami❌padu #kami❌ramai #kamibeshebeshejerrr #carikawanbukanlawan #kami❌kroni #dalamhatiadataman🌹 #aamotorspeed #tunebyaamotorspeed #x1rmalaysia #x1r #jantankakifly#jantan❌guna #jantanxguna #belalangtempur #x1rlover #x1rmalaya #x1rcollectorzonselatan 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾
72 0 30 August, 2019
@aa_motorspeed Profile picture

@aa_motorspeed

AA Motorspeed

Jangan ingat tkde fungsi😘😘😘 Iridium spark Espada plug lc/y15.. RM25 jika berminat terus ws-0183568504
#aamotorspeed #espada #cun #lc135 #kamixlaju

Jangan ingat tkde fungsi😘😘😘 Iridium spark Espada plug lc/y15.. RM25 jika berminat terus ws-0183568504
#aamotorspeed #espada #cun #lc135 #kamixlaju
18 2 30 August, 2019
Asyik stress solve problem motor je , malam ni kita happy2 layan bakar bakar pulak lah 😍😍😍🤟🏻🤙🏼 #bbqchicken #bbq #dilarangstress #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed #JanganIsapGam
40 0 29 August, 2019
@aa_motorspeed Profile picture

@aa_motorspeed

Auto clutch tak cukup mengancam katanya🐢

#lc135 #handclutch #aamotorspeed #tunebyaamotorspeed

Auto clutch tak cukup mengancam katanya🐢

#lc135 #handclutch #aamotorspeed #tunebyaamotorspeed
24 0 28 August, 2019
Jantan2 bersidang💨

#aamotorspeed #kami❌ramai #kami❌padu #yamahalc135 #lcmania #lc135_studio #135lcunited
23 0 27 August, 2019
@aa_motorspeed Profile picture

@aa_motorspeed

AA Motorspeed

Tq customer support @aa_motorspeed ❤️ Penukaran tapak T & fork baru 👍🏻 Alhamdulillah owner motor ni regular customer kami ☺️ Tq support kami rapat owner @irsy4ever
#135lcv1 #yamaha135lc #kami❌ramai #kami❌kroni #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed

Tq customer support @aa_motorspeed ❤️ Penukaran tapak T & fork baru 👍🏻 Alhamdulillah owner motor ni regular customer kami ☺️ Tq support kami rapat owner @irsy4ever 
#135lcv1 #yamaha135lc #kami❌ramai #kami❌kroni #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed
16 0 27 August, 2019
@aa_motorspeed Profile picture

@aa_motorspeed

AA Motorspeed

Bengkel kami ade jual 4T Maxoil...Thankyou customer support kami @aa_motorspeed 🤝🤝 #maxoil #aamotorspeed #lc135 #kamixlaju #kami❌ramai

Bengkel kami ade jual 4T Maxoil...Thankyou customer support kami @aa_motorspeed 🤝🤝 #maxoil #aamotorspeed #lc135 #kamixlaju #kami❌ramai
29 1 26 August, 2019
@aa_motorspeed Profile picture

@aa_motorspeed

Malam-malam buka lampu ,
Tiba-tiba banyak kekatu ,
Cover engine sudah spray baru ,
Jangan keliru , itu spray menggerutu .

#MacamTarJalanrayaLah #AAMotorspeed #TakSabarNakMasukHighwayKe

Malam-malam buka lampu ,
Tiba-tiba banyak kekatu ,
Cover engine sudah spray baru ,
Jangan keliru , itu spray menggerutu .

#MacamTarJalanrayaLah #AAMotorspeed #TakSabarNakMasukHighwayKe
21 0 25 August, 2019
@aa_motorspeed Profile picture

@aa_motorspeed

Radiator Cardinal..dm 4 best price... #radiatorBangsawan
#MaterialAlloy
#AAMotorspeed

Radiator Cardinal..dm 4 best price... #radiatorBangsawan
#MaterialAlloy
#AAMotorspeed
11 0 31 July, 2019
@aa_motorspeed Profile picture

@aa_motorspeed

Masuk hutan kene kejar dengan beruk
Org kata pakai brake standard teruk
Beruk yg kejar kat hutan tu namanya bobo
Nak brake cengkam pakai laa BREMBO

#NamaBoboJgnMarah
#BosanSajaBuatPantun
#AAMotorspeed

Masuk hutan kene kejar dengan beruk
Org kata pakai brake standard teruk
Beruk yg kejar kat hutan tu namanya bobo
Nak brake cengkam pakai laa BREMBO

#NamaBoboJgnMarah
#BosanSajaBuatPantun
#AAMotorspeed
21 7 31 July, 2019
@aa_motorspeed Profile picture

@aa_motorspeed

Jangan usha2 jgn buat criter bukan2....kire bonus laa dpat GPS over target... #HatersPgiMampus
#AAMotorspeed

Jangan usha2 jgn buat criter bukan2....kire bonus laa dpat GPS over target... #HatersPgiMampus
#AAMotorspeed
17 5 30 July, 2019
@aa_motorspeed Profile picture

@aa_motorspeed

Berangan nak pakai Fi x kesampaian...pakai air intake Fi pun jadi lerrr..😒😒 #AAMotorspeed

Berangan nak pakai Fi x kesampaian...pakai air intake Fi pun jadi lerrr..😒😒 #AAMotorspeed
14 0 24 May, 2019
@aa_motorspeed Profile picture

@aa_motorspeed

Abg dan adik...dua2 biru....kete pun biru... #AAMotorspeed

Abg dan adik...dua2 biru....kete pun biru... #AAMotorspeed
11 0 24 May, 2019
@aa_motorspeed Profile picture

@aa_motorspeed

Maxoil Premium 20/50..tq support kmi... #AAMotorspeed
#Aboy0183568504
#Asiau0172238486

Maxoil Premium 20/50..tq support kmi... #AAMotorspeed
#Aboy0183568504 
#Asiau0172238486
13 0 31 March, 2019
#aamotorspeed
42 4 23 June, 2018

Top #AAMotorspeed posts

@aa_motorspeed Profile picture

@aa_motorspeed

AA Motorspeed

Universal Pump botol (Brembo smoke) ‼️ Satu set RM60 sahaja 🔥🔥 Pemasangan disediakan tambah caj upah sahaja . Berminat boleh dm atau whastapp @aa_motorspeed (018-3568504) 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 #UniversalPump #Brembo #BremboSmoke #135lcunited #135lcfamilia #135lcmalaysia #yamaha135lc #yamahax1r #x1rlover #x1rmalaya #x1rmalaysia #kapcaimalaya #kapcai135lc #kapcaikampung #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed

Universal Pump botol (Brembo smoke) ‼️ Satu set RM60 sahaja 🔥🔥 Pemasangan disediakan tambah caj upah sahaja . Berminat boleh dm atau whastapp @aa_motorspeed (018-3568504) 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 #UniversalPump #Brembo #BremboSmoke #135lcunited #135lcfamilia #135lcmalaysia #yamaha135lc #yamahax1r #x1rlover #x1rmalaya #x1rmalaysia #kapcaimalaya #kapcai135lc #kapcaikampung #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed
78 6 28 August, 2019
@aa_motorspeed Profile picture

@aa_motorspeed

Tq bro support pasang universal pump ‼️ Pada yang berminat & yang masih mencari cari boleh whatsapp kami 🤟🏻 #UniversalPump #BremboSmoke #Brembo #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed

Tq bro support pasang universal pump ‼️ Pada yang berminat & yang masih mencari cari boleh whatsapp kami 🤟🏻 #UniversalPump #BremboSmoke #Brembo #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed
62 3 28 August, 2019
@aa_motorspeed Profile picture

@aa_motorspeed

Customer datang nak upgrade dari spec std ke spec 60 . Spec kecik pun kita layan janji customer puas hati 😆 Terima kasih kerana tak putus-putus support kami @aa_motorspeed ‼️ #DuniaPermotoran #BiasaBiasaJe #Bismillah1st #RezekiDariAllah #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #belalangtempur #kami❌sombong #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed #AboyMachine

Customer datang nak upgrade dari spec std ke spec 60 . Spec kecik pun kita layan janji customer puas hati 😆 Terima kasih kerana tak putus-putus support kami @aa_motorspeed ‼️ #DuniaPermotoran #BiasaBiasaJe #Bismillah1st #RezekiDariAllah #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #belalangtempur #kami❌sombong #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed #AboyMachine
40 0 10 September, 2019
@aa_motorspeed Profile picture

@aa_motorspeed

Dah ramai sambar universal pump ni 😍🔥 Korang bila lagi nak pakai ? Confirm motor korang nampak handsome & bergaya dengan pump ni . Jangan malu malu direct saja whatsapp kami ye 🤙🏼 #UniversalPump #BremboSmoke #Brembo #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed

Dah ramai sambar universal pump ni 😍🔥 Korang bila lagi nak pakai ? Confirm motor korang nampak handsome & bergaya dengan pump ni . Jangan malu malu direct saja whatsapp kami ye 🤙🏼 #UniversalPump #BremboSmoke #Brembo #kapcaimalaya #kapcaikampung #135lcunited #135lcfamilia #yamaha135lc #x1rlover #x1rmalaya #yamahax1r #wilayahpermotoran #kami❌ramai #kapcaigadis #kami❌kroni #umaracing #kami❌racist #espada #kami❌laju #kapcaijahat #AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed
41 0 28 August, 2019
@aa_motorspeed Profile picture

@aa_motorspeed

AA Motorspeed

135LC family 😍 Kalau jumpa tegur tegur la ye kami tak sombong ✌🏻😆 #kami❌laju #kami❌ramai #kami❌kroni #x1rlover #x1rmalaya #135lc #135lcfamilia #135lcunited
#AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed

135LC family 😍 Kalau jumpa tegur tegur la ye kami tak sombong ✌🏻😆 #kami❌laju #kami❌ramai #kami❌kroni #x1rlover #x1rmalaya #135lc #135lcfamilia #135lcunited 
#AAMotorspeed #TunedByAAMotorspeed
44 0 27 August, 2019
@aa_motorspeed Profile picture

@aa_motorspeed

AA Motorspeed

Bossku barang baek nak diletgo❗️❗️❗️Superhead 22/25 espada...brg diserta kan spring valve,cam,rockerarm,valve,intake pipe (utk carb).Jika berminat whatsapp 0183568504 utk dapatkan harga cun.. #superhead #aamotorspeed #murah #espada #ikanracing #lc135gombak #lc135ownerclub #lc135jarang❌laju #lc135ownerclub #lc135malaya #lc135

Bossku barang baek nak diletgo❗️❗️❗️Superhead 22/25 espada...brg diserta kan spring valve,cam,rockerarm,valve,intake pipe (utk carb).Jika berminat whatsapp 0183568504 utk dapatkan harga cun.. #superhead #aamotorspeed #murah#espada #ikanracing #lc135gombak #lc135ownerclub #lc135jarang❌laju #lc135ownerclub #lc135malaya #lc135
20 0 26 August, 2019