#ArRaedExclusive Instagram Photos & Videos

ArRaedExclusive - 60 posts

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    64 0 17 August, 2019
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    189 4 2 August, 2019
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    62 2 19 hours ago
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    62 0 16 July, 2019
    Bismillahirrahmanirrahim...
Kita mulai buka pre order untuk cincin ini ya.
Asli MALAYSIA.
‎.
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0896-6219-4157
0896-6219-4157
0896-6219-4157

#thecapal #TheCapalFamily #thecapalindonesia #terompahnabi .
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    Bismillahirrahmanirrahim...
    Kita mulai buka pre order untuk cincin ini ya.
    Asli MALAYSIA.
    ‎.
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0896-6219-4157
    0896-6219-4157
    0896-6219-4157

    #thecapal #TheCapalFamily #thecapalindonesia #terompahnabi .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    17 1 8 July, 2019
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli jenis Lapiz Lazuli.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Lapiz Lazuli.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    124 4 7 July, 2019
    Bismillahirrahmanirrahim...
Kita mulai buka pre order untuk cincin ini ya.
Asli MALAYSIA.
‎.
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0896-6219-4157
0896-6219-4157
0896-6219-4157

#thecapal #TheCapalFamily #thecapalindonesia #terompahnabi .
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    Bismillahirrahmanirrahim...
    Kita mulai buka pre order untuk cincin ini ya.
    Asli MALAYSIA.
    ‎.
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0896-6219-4157
    0896-6219-4157
    0896-6219-4157

    #thecapal #TheCapalFamily #thecapalindonesia #terompahnabi .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    33 1 7 July, 2019
    Assalamualaikum , hari tu ada juga tanya admin , cincin ni sesuai ke buat cincin nikah or kahwin kn ? Bagi admin cincin ni sangat sesuai untuk korang pakai time majlis pertunangan . Biasa la kalau majlis nikah orang nk emas kn , so cincin ni sesuai untuk pertunangan, jimat cost juga. Kalau korang nk buat cincin emas pun boleh , kita boleh buat cincin emas 😊. Jom dapat kn dari 
@ar.raedexclusive cincin capal exclusive.
.
.
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    Assalamualaikum , hari tu ada juga tanya admin , cincin ni sesuai ke buat cincin nikah or kahwin kn ? Bagi admin cincin ni sangat sesuai untuk korang pakai time majlis pertunangan . Biasa la kalau majlis nikah orang nk emas kn , so cincin ni sesuai untuk pertunangan, jimat cost juga. Kalau korang nk buat cincin emas pun boleh , kita boleh buat cincin emas 😊. Jom dapat kn dari
    @ar.raedexclusive cincin capal exclusive.
    .
    .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    87 2 26 June, 2019
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Korang dah dapatkanCincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive ke belum ? Alhamdulillah jangan risau kita sediakan cincin yg sngt quality, jadi jom dapatkan cincin Capal Nabi berbatu asli 😊
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Korang dah dapatkanCincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive ke belum ? Alhamdulillah jangan risau kita sediakan cincin yg sngt quality, jadi jom dapatkan cincin Capal Nabi berbatu asli 😊
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    84 2 5 hours ago
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli Rosegold Calcedon.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli Rosegold Calcedon.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    145 4 17 June, 2019
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    78 4 3 June, 2019
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #cincincapalnabi

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #cincincapalnabi

    128 5 24 May, 2019
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    77 3 16 May, 2019
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    197 12 7 May, 2019
    KEHIDUPAN DI NERAKA DENDAM IBLIS . Al-Hasan Al-Bashri rahimahullah berkata : . إِذَا كَانَ يَوْمُ الْقِيَامَةِ ، قَامَ إِبْلِيْسُ خَطِيْبًا عَلَى مِنْبَرٍ مِنْ نَارٍ ، فَقَالَ: إِنَّ اللهَ وَعَدَكُمْ وَعْدَ الْحَقِّ وَوَعَدْتُكُمْ فَأَخْلَفْتُكُمْ . “Tatkala hari kiamat Iblis berdiri di atas sebuah mimbar dari api lalu berkhutbah seraya berkata, . “Sesungguhnya Allah telah menjanjikan kepadamu janji yang benar, dan akupun telah menjanjikan kepadamu tetapi aku menyalahinya” (Tafsiir At-Thobari 16/563) . Tag kawan kawan anda sebagai isyarat peringatan kita bersama ⚠ .
🎥 theistoqomah
#share #jomrepost #jomMUHASABAHdiri #videodakwahmy #ArRaed#ArRaedExclusive#ArRaedDakwah#Dakwah#Islam#cincincapalnabi#PencintaAhlulBait#PencintaUlama

    KEHIDUPAN DI NERAKA DENDAM IBLIS . Al-Hasan Al-Bashri rahimahullah berkata : . إِذَا كَانَ يَوْمُ الْقِيَامَةِ ، قَامَ إِبْلِيْسُ خَطِيْبًا عَلَى مِنْبَرٍ مِنْ نَارٍ ، فَقَالَ: إِنَّ اللهَ وَعَدَكُمْ وَعْدَ الْحَقِّ وَوَعَدْتُكُمْ فَأَخْلَفْتُكُمْ . “Tatkala hari kiamat Iblis berdiri di atas sebuah mimbar dari api lalu berkhutbah seraya berkata, . “Sesungguhnya Allah telah menjanjikan kepadamu janji yang benar, dan akupun telah menjanjikan kepadamu tetapi aku menyalahinya” (Tafsiir At-Thobari 16/563) . Tag kawan kawan anda sebagai isyarat peringatan kita bersama ⚠ .
    🎥 theistoqomah
    #share #jomrepost #jomMUHASABAHdiri #videodakwahmy #ArRaed #ArRaedExclusive #ArRaedDakwah #Dakwah #Islam #cincincapalnabi #PencintaAhlulBait #PencintaUlama

    131 0 2 May, 2019
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
.
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive.
.
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #cincincapalnabi

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    .
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive.
    .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #cincincapalnabi

    178 16 26 April, 2019
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
.
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive.
.
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    .
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive.
    .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    85 3 14 April, 2019
    {MALAM INI}
.
‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم
.
Kami akan buka booth dengan pelbagai-pelbagai brand. Jemput singgah di booth kami.
.
BRAND YANG TURUT SERTA.
.
1. @abbasy.my
2. @thecapal 
3. @kautsarexclusive 
4. @ar.raedexclusive
5. @mufid_makrifat 
6. Buku-Buku Islamik
7. Baju Haibar Yaman
8. Koleksi Ridak (Shawl)
9. @tabarruqenterprise - Serban Exclusive
10. Stickers Inspired
11. Set Bakhor Yaman
12. Cincin Naal (Perak) & Cincin Cop Mohor
.
PENGAJIAN MTDM
Hari Jumaat
6.00 Petang - 11.30 Malam
Masjid Muadz Bin Jabal, Setiawangsa
.
Jumpa disana, In sha Allah.
#ABBASYTour #Arraedexclusive #ArRaedDakwah

    {MALAM INI}
    .
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم
    .
    Kami akan buka booth dengan pelbagai-pelbagai brand. Jemput singgah di booth kami.
    .
    BRAND YANG TURUT SERTA.
    .
    1. @abbasy.my
    2. @thecapal
    3. @kautsarexclusive
    4. @ar.raedexclusive
    5. @mufid_makrifat
    6. Buku-Buku Islamik
    7. Baju Haibar Yaman
    8. Koleksi Ridak (Shawl)
    9. @tabarruqenterprise - Serban Exclusive
    10. Stickers Inspired
    11. Set Bakhor Yaman
    12. Cincin Naal (Perak) & Cincin Cop Mohor
    .
    PENGAJIAN MTDM
    Hari Jumaat
    6.00 Petang - 11.30 Malam
    Masjid Muadz Bin Jabal, Setiawangsa
    .
    Jumpa disana, In sha Allah.
    #ABBASYTour #Arraedexclusive #ArRaedDakwah

    57 0 12 April, 2019
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ

Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.

To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,

0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal#islam#dakwah

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ

    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.

    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,

    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal #islam #dakwah

    74 8 9 April, 2019
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ

Kopiah Capal Rasulullah Saw Sulam Exclusive dari @ar.raedexclusive. - Quality Tebal 8 lapis kain
- Logo Capal Rasulullah Sulam yang cantik dan quality
- Size di antara 21-24

To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami

0198726278
0198726278
0198726278

#ArRaed #ArRaedExclusive #kopiahcapal#kopiah#kopiahnaal#CincinNaal #cincincapalnabi

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ

    Kopiah Capal Rasulullah Saw Sulam Exclusive dari @ar.raedexclusive. - Quality Tebal 8 lapis kain
    - Logo Capal Rasulullah Sulam yang cantik dan quality
    - Size di antara 21-24

    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami

    0198726278
    0198726278
    0198726278

    #ArRaed #ArRaedExclusive #kopiahcapal #kopiah #kopiahnaal #CincinNaal #cincincapalnabi

    60 2 6 April, 2019
    Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal#cincin

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal #cincin

    62 3 5 April, 2019
    Salam Mahabbah 😊
.
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
.
Kopiah Kait Capal Rasulullah ﷺ 
Exclusive dari @ar.raedexclusive
.
- Warna Putih
- Quality Tebal
- Design Capal yang Cantik dan Simple
- Size Kanak-kanak Sehingga Dewasa
- Limited Edition
.
Whatsap +60 19-872 6278
Whatsap +60 19-872 6278
Whatsap +60 19-872 6278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #KopiahCapal #KopiahNaal #SolluAlanNabiy

    Salam Mahabbah 😊
    .
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    .
    Kopiah Kait Capal Rasulullah ﷺ
    Exclusive dari @ar.raedexclusive
    .
    - Warna Putih
    - Quality Tebal
    - Design Capal yang Cantik dan Simple
    - Size Kanak-kanak Sehingga Dewasa
    - Limited Edition
    .
    Whatsap +60 19-872 6278
    Whatsap +60 19-872 6278
    Whatsap +60 19-872 6278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #KopiahCapal #KopiahNaal #SolluAlanNabiy

    81 4 4 April, 2019
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ

Oudh Asli (kayu gaharu) dari pokok kayu gaharu liar Exclusive dari @ar.raedexclusive .

Terdapat dua jenis wangian muata' dan maliki - Campuran oudh asli dari pelbagai pokok liar antaranya malaysia dan combodia
-tiada baham campuran lain selain 100% dari kayu gaharu
- Muata' 5 tahun di perap untuk dapat kn pati minyak
-Maliki 2 tahun perap untuk dapatkan pati minyak

To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #wangiangaharu #OudhAsli #wangianoudh

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ

    Oudh Asli (kayu gaharu) dari pokok kayu gaharu liar Exclusive dari @ar.raedexclusive .

    Terdapat dua jenis wangian muata' dan maliki - Campuran oudh asli dari pelbagai pokok liar antaranya malaysia dan combodia
    -tiada baham campuran lain selain 100% dari kayu gaharu
    - Muata' 5 tahun di perap untuk dapat kn pati minyak
    -Maliki 2 tahun perap untuk dapatkan pati minyak

    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #wangiangaharu #OudhAsli #wangianoudh

    55 4 3 April, 2019
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan
-Design di atas adalah code F
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan
    -Design di atas adalah code F
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    114 5 31 March, 2019
    KOPIAH NAAL EXCLUSIVE @ar.raedexclusive
.
Korang boleh dapatkan Kopiah ni , kualiti dia memang terbaik 👍🏻 Stock pun sangat limited.
.
Thankyou boss @ar.raedexclusive hadiahkan pada Admin 😊
.
Berminat? Whatsap number ni,
.
019 872 6278
019 872 6278
019 872 6278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive

    KOPIAH NAAL EXCLUSIVE @ar.raedexclusive
    .
    Korang boleh dapatkan Kopiah ni , kualiti dia memang terbaik 👍🏻 Stock pun sangat limited.
    .
    Thankyou boss @ar.raedexclusive hadiahkan pada Admin 😊
    .
    Berminat? Whatsap number ni,
    .
    019 872 6278
    019 872 6278
    019 872 6278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive

    589 1 29 March, 2019
    Allah beri kita kemewahan, sebenarnya Allah sedang uji kita.
.
Allah beri kita kesihatan yg baik, sebenarnya Allah sedang uji kita.
.
Allah beri kita pangkat, harta. Tetapi sebenarnya Allah sedang uji kita.
.
Hati-hati dengan kesenangan yg kita miliki. Jangan sampai kita lupa Allah
.
#ArRaed#Arraedexclusive#ArRaedDakwah

    Allah beri kita kemewahan, sebenarnya Allah sedang uji kita.
    .
    Allah beri kita kesihatan yg baik, sebenarnya Allah sedang uji kita.
    .
    Allah beri kita pangkat, harta. Tetapi sebenarnya Allah sedang uji kita.
    .
    Hati-hati dengan kesenangan yg kita miliki. Jangan sampai kita lupa Allah
    .
    #ArRaed #Arraedexclusive #ArRaedDakwah

    134 0 27 March, 2019
    DUNIA INI HANYA PERSINGGAHAN
.
- Dunia kalau kita fikirkan semula sama seperti RNR bila kita hendak pulang ke tempat asal kita iaitu Allah.
- Kalau kita balik kampung pun kita akan singgah di RNR untuk isi minyak, bekalan makanan dan sebagainya. Begitu juga dengan dunia, kita singgah di dunia untuk kita isi bekalan amal kita untuk kita tempuh satu perjalanan yang sangat panjang nanti di akhirat esok
.
- Sumber audio : Majlis Ilmu Pulau Pinang Ceramah oleh : Ustaz Wadi Annuar Ayub Tag rakan anda.
.
Credit: @notani.my
.
#ArRaed#Arraedexclusive#ArRaedDakwah

    DUNIA INI HANYA PERSINGGAHAN
    .
    - Dunia kalau kita fikirkan semula sama seperti RNR bila kita hendak pulang ke tempat asal kita iaitu Allah.
    - Kalau kita balik kampung pun kita akan singgah di RNR untuk isi minyak, bekalan makanan dan sebagainya. Begitu juga dengan dunia, kita singgah di dunia untuk kita isi bekalan amal kita untuk kita tempuh satu perjalanan yang sangat panjang nanti di akhirat esok
    .
    - Sumber audio : Majlis Ilmu Pulau Pinang Ceramah oleh : Ustaz Wadi Annuar Ayub Tag rakan anda.
    .
    Credit: @notani.my
    .
    #ArRaed #Arraedexclusive #ArRaedDakwah

    139 0 27 March, 2019
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    93 4 26 March, 2019
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    56 5 25 March, 2019

Top #ArRaedExclusive posts

    Assalamualaikum wrt, Bismillah 
Buat pecinta Nabi Saw .
Cincin Naal Capal Rasulullah saw exclusive dari @ar.raedexclusive .
-perak 925
-batu asli jenis calsedrone
-tempahan diterima (boleh customize nak batu apa yg di mahukan)
-sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan
.
Ws kami
0198726278
0198726278
#arraedexclusive #ArRaed

    Assalamualaikum wrt, Bismillah
    Buat pecinta Nabi Saw .
    Cincin Naal Capal Rasulullah saw exclusive dari @ar.raedexclusive .
    -perak 925
    -batu asli jenis calsedrone
    -tempahan diterima (boleh customize nak batu apa yg di mahukan)
    -sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan
    .
    Ws kami
    0198726278
    0198726278
    #arraedexclusive #ArRaed

    188 34 19 February, 2019
    Assalamualaikum , hari tu ada juga tanya admin , cincin ni sesuai ke buat cincin nikah or kahwin kn ? Bagi admin cincin ni sangat sesuai untuk korang pakai time majlis pertunangan . Biasa la kalau majlis nikah orang nk emas kn , so cincin ni sesuai untuk pertunangan, jimat cost juga. Kalau korang nk buat cincin emas pun boleh , kita boleh buat cincin emas 😊. Jom dapat kn dari 
@ar.raedexclusive cincin capal exclusive.
.
.
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    Assalamualaikum , hari tu ada juga tanya admin , cincin ni sesuai ke buat cincin nikah or kahwin kn ? Bagi admin cincin ni sangat sesuai untuk korang pakai time majlis pertunangan . Biasa la kalau majlis nikah orang nk emas kn , so cincin ni sesuai untuk pertunangan, jimat cost juga. Kalau korang nk buat cincin emas pun boleh , kita boleh buat cincin emas 😊. Jom dapat kn dari
    @ar.raedexclusive cincin capal exclusive.
    .
    .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    87 2 26 June, 2019
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    64 0 17 August, 2019
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
.
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive.
.
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #cincincapalnabi

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    .
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive.
    .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #cincincapalnabi

    178 16 26 April, 2019
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    197 12 7 May, 2019
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    189 4 2 August, 2019
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    62 0 16 July, 2019
    #reviewbyabbasyislamic 
_
‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم
.
Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive
.
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio @ar.raedexclusive atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    #reviewbyabbasyislamic
    _
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم
    .
    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive
    .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio @ar.raedexclusive atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    645 3 28 February, 2019