#Bamboo Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #Bamboo and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 minutes
Average like
4.8
Average comment
0.1
Posts with video
7/36
Posts with photo
29/36

Hashtag Popularity

@techspot.vn Profile picture

@techspot.vn

Tôi có nhìn nhầm khô[email protected]
Nikon 58mmf0.95
📷CAMERASHOP TÉCHPOT.VN 🏛5C Vọng Đức-P Hàng Bài-Q Hoàn Kiếm-TP Hà Nội. 📞Hotline :0834968888✅ TÉCHPOT.VN Đại Lý Chính Thức: #Canon, #ưacom #Bangvewacomvn, #Bamboo #Cintiq, #Folio , #Nikon, #Sony, #Fujifilm, #Olympus, #Pấnonic, #Pentax, #Gopro, #Sigma, #Tảmon, #Tokina, #Nisin, #DJI, #Zhiyun, #Peak_Déign, #BƯ, #Mảnotto, #Mảumi, #Hoya, #Bẻno, #Lơepro, #Ểuka, #Nikatei

Tôi có nhìn nhầm không@
Nikon 58mmf0.95
📷CAMERASHOP  TÉCHPOT.VN 🏛5C Vọng Đức-P Hàng Bài-Q Hoàn Kiếm-TP Hà Nội. 📞Hotline :0834968888✅ TÉCHPOT.VN  Đại Lý Chính Thức: #Canon,#ưacom #Bangvewacomvn,#Bamboo #Cintiq, #Folio , #Nikon, #Sony, #Fujifilm, #Olympus, #Pấnonic, #Pentax, #Gopro, #Sigma, #Tảmon, #Tokina, #Nisin, #DJI, #Zhiyun, #Peak_Déign, #BƯ, #Mảnotto, #Mảumi, #Hoya, #Bẻno, #Lơepro, #Ểuka, #Nikatei
0 0 59 seconds ago
@bamboomiyazaki Profile picture

@bamboomiyazaki

●今日の新作●
Tous les jours-トゥレジュール-
¥15,000+tax ネイビーベース

ざっくりとしたメンズライクなニットは、ゆったりとして重ね着にも使いやすいです。ネックと裾、袖口に柄をあしらっています。
コートなどのインナーとして着用しても映える柄ですね。

姉妹店@bamboo_shiki

bamboo瀬頭店
宮崎県宮崎市瀬頭2丁目9-20
tel 0985-28-5005

平日 10:00-18:00
土日祝 10:00-19:00
駐車場5台完備

#bamboo_shiki
#bamboomiyazaki
#bamboo瀬頭
#bamboo四季通り
#bamboo
#宮崎
#miyazaki
#セレクトショップ
#ファッション
#touslesjours
#トュレジュール
#セーター
#大人になったら着たい服
#お洒落さんと繋がりたい
#今日のコーデ
#今日の服
#ナチュラル服
#2019aw

●今日の新作●
Tous les jours-トゥレジュール-
¥15,000+tax  ネイビーベース

ざっくりとしたメンズライクなニットは、ゆったりとして重ね着にも使いやすいです。ネックと裾、袖口に柄をあしらっています。
コートなどのインナーとして着用しても映える柄ですね。

姉妹店@bamboo_shiki

bamboo瀬頭店
宮崎県宮崎市瀬頭2丁目9-20
tel 0985-28-5005

平日 10:00-18:00
土日祝 10:00-19:00
駐車場5台完備

#bamboo_shiki 
#bamboomiyazaki
#bamboo瀬頭
#bamboo四季通り
#bamboo
#宮崎 
#miyazaki
#セレクトショップ 
#ファッション 
#touslesjours
#トュレジュール
#セーター
#大人になったら着たい服 
#お洒落さんと繋がりたい 
#今日のコーデ
#今日の服
#ナチュラル服
#2019aw
1 0 4 minutes ago
@thandiela Profile picture

@thandiela

Hangzhou, China

This is what my instax came up with during a never-ending exhausting hike up the Gongyu mountain peak. Bamboo in all of its natural glory! #instax #bamboo #hiking #nature #travels #adventure #noedit #photos

This is what my instax came up with during a never-ending exhausting hike up the Gongyu mountain peak. Bamboo in all of its natural glory! #instax #bamboo #hiking #nature #travels #adventure #noedit #photos
1 0 6 minutes ago
@nia_msi_nganjuk Profile picture

@nia_msi_nganjuk

Mojokendil, Ngronggot

Mas mas yang punya jerawat..??
Malu dong...😁
Mau hilang jerawat nya dan tambah ganteng #bamboo in aja..
Ayoo di order bamboo nya ,,ready stok bnyk lho...Wa.me/6281554173683
Inbox yaa...

Mas mas yang punya jerawat..??
Malu dong...😁
Mau hilang jerawat nya dan tambah ganteng #bamboo in aja..
Ayoo di order bamboo nya ,,ready stok bnyk lho...Wa.me/6281554173683
Inbox yaa...
0 0 10 minutes ago
@creatque Profile picture

@creatque

Watson Hydrating Caviar
Spesifikasi : Sheet Mask
Varian : Bamboo Charcoal Fiber Black Mask
Kuantitas : 25 ml
Storage Period : 3 years

Hallo,apa kabar? Lagi lagi review sheet mask hehe karena aku secinta itu coba berbagai macam sheet mask 😅 tapi ya sebenernya efek akhirnya bakalan sama aja sih😅. Oke kali in aku mau review sheet mask atau levih tepatnya fiber black mask dari Watson. Varian black mask yang aku punya ini adalah Bamboo Charcoal. Belinya udah pasti di Watson dengan harga 39.800, tapi kebetulan aku dapet diskon buy 1 get 1,yeay, dan berasal dari Taiwan. Klaim dari black mask ini adalah mampu menyerap minyak dan kotoran serta memoisturize sehingga kulit terasa lebih cerah, kencang, dan kenyal. Ternyata guys black mask ini banyak banget kandungannya, diantaranya, Caviar LEX Salmo Ovum Exact, Hyalunoric Acid,Allantoin, Hydrolized Jojoba Seed Oil, dan masing masing kandungan itu punya manfaatnya sendiri. Cara pemakaiannya seperti sheet mask pada umumnya, lalu ditunggu hingga 20-30 menit. Pertama kali coba mask ini, aku ngerasa texturenya beda dari sheet mask umumnya, seperti claimnya bilang kalau ini merupakan fiber mask jadi lebih terasa seperti berbahan gel. Warnanya hitam pekat dan wanginya seperti herbal alami yang enak banget. Ketika aku pakai di kulit wajahku, essence yang dihasilkan engga begitu banyak dan mask ini cenderung cepat kering dan hampir tidak menyisakan essence setelah kurang lebih 20menitan di kulit wajahku, sehingga menurut ku engga terlalu melembabkan dan lebih ke kencang dan kesat. Efek yang ditimbulkan setelah pemakaian juga tidak terlalu terlihat.

Final review : fiber black mask ini unik karena warnanya yang hitam pekat dan texturenya yang mirip gel. Aku juga suka wanginya, relaxing banget. Tapi kalau untuk kelembapan menurut aku kurang moisturize dan cenderung kering. But, worth it lah beli mask ini dilihat dari kandungannya yang bagus dan banyak,hehe.

Rate pribadi : 7.0/10
#mask #sheetmask #blackmask #caviar #bamboo #charcoal #bamboocharcoal #watson #like #likeforlikes #likealways #likealways #likesforlikesback

Watson Hydrating Caviar
Spesifikasi : Sheet Mask
Varian : Bamboo Charcoal Fiber Black Mask
Kuantitas : 25 ml
Storage Period : 3 years

Hallo,apa kabar? Lagi lagi review sheet mask hehe karena aku secinta itu coba berbagai macam sheet mask 😅 tapi ya sebenernya efek akhirnya bakalan sama aja sih😅. Oke kali in aku mau review sheet mask atau levih tepatnya fiber black mask dari Watson. Varian black mask yang aku punya ini adalah Bamboo Charcoal. Belinya udah pasti di Watson dengan harga 39.800, tapi kebetulan aku dapet diskon buy 1 get 1,yeay, dan berasal dari Taiwan. Klaim dari black mask ini adalah mampu menyerap minyak dan kotoran serta memoisturize sehingga kulit terasa lebih cerah, kencang, dan kenyal. Ternyata guys black mask ini banyak banget kandungannya, diantaranya, Caviar LEX Salmo Ovum Exact, Hyalunoric Acid,Allantoin, Hydrolized Jojoba Seed Oil, dan masing masing kandungan itu punya manfaatnya sendiri. Cara pemakaiannya seperti sheet mask pada umumnya, lalu ditunggu hingga 20-30 menit. Pertama kali coba mask ini, aku ngerasa texturenya beda dari sheet mask umumnya, seperti claimnya bilang kalau ini merupakan fiber mask jadi lebih terasa seperti berbahan gel. Warnanya hitam pekat dan wanginya seperti herbal alami yang enak banget. Ketika aku pakai di kulit wajahku, essence yang dihasilkan engga begitu banyak dan mask ini cenderung cepat kering dan hampir tidak menyisakan essence setelah kurang lebih 20menitan di kulit wajahku, sehingga menurut ku engga terlalu melembabkan dan lebih ke kencang dan kesat. Efek yang ditimbulkan setelah pemakaian juga tidak terlalu terlihat.

Final review : fiber black mask ini unik karena warnanya yang hitam pekat dan texturenya yang mirip gel. Aku juga suka wanginya, relaxing banget. Tapi kalau untuk kelembapan menurut aku kurang moisturize dan cenderung kering. But, worth it lah beli mask ini dilihat dari kandungannya yang bagus dan banyak,hehe.

Rate pribadi : 7.0/10
#mask #sheetmask #blackmask #caviar #bamboo #charcoal #bamboocharcoal #watson #like #likeforlikes #likealways #likealways #likesforlikesback
5 0 16 minutes ago
@gulsarasergazieva Profile picture

@gulsarasergazieva

Repost @bamboo__land
by @media.repost:
⠀ ⠀
РАЗЫГРЫВАЮ супницу 🧚‍♀️ кружку 🧚‍♀️вилку и ложку 🧚‍♀️⠀

ДЛЯ УЧАСТИЯ ⇩ ⠀

🛑БЫТЬ МОИМ ПОДПИСЧИКОМ ⠀

🛑ПОСТАВИТЬ ЛАЙК НА ЭТУ И НА ПОСЛЕДНИЕ 5️⃣ ПУБЛИКАЦИИ И НАПИСАТЬ (ГОТОВО) ПОД ЭТИМ ПОСТОМ⠀

🛑СДЕЛАТЬ РЕПОСТ К СЕБЕ НА СТРАНИЦУ ДАННУЮ ПУБЛИКАЦИЮ И ОТМЕТИТЬ МЕНЯ ✔️⠀

🛑ДОЖДАТЬСЯ 2️⃣0️⃣.1️⃣0️⃣.1️⃣9️⃣когда я подведу итоги с помощью рандома @lizaonair ⏰ ⠀ ❌КОЛИЧЕСТВО КОММЕНТАРИЕВ ОГРАНИЧЕНО ❌

#детскаябамбуковаяпосуда #детскаяпосудаалматы #бамбуковаяпосуда #бамбуковаяпосудаалматы #экопосудаалматы #bamboo #подаркиалматы #подарки2019 #bambookidskz #конкурс #конкурсалматы #конкурсшымкент #конкурсказахстан #конкурскз2019 #конкурсалматы2019 #giveawaykz #giveaway #giveskz #дарюказахстан #подарки2019 #giveawayalmaty #розыгрышказахстан #kzgiveaway

Repost @bamboo__land
by @media.repost:
⠀ ⠀
РАЗЫГРЫВАЮ супницу 🧚‍♀️ кружку 🧚‍♀️вилку и ложку 🧚‍♀️⠀
⠀
ДЛЯ УЧАСТИЯ ⇩ ⠀
⠀
🛑БЫТЬ МОИМ ПОДПИСЧИКОМ ⠀
⠀
🛑ПОСТАВИТЬ ЛАЙК НА ЭТУ И НА ПОСЛЕДНИЕ 5️⃣ ПУБЛИКАЦИИ И НАПИСАТЬ (ГОТОВО) ПОД ЭТИМ ПОСТОМ⠀
⠀
🛑СДЕЛАТЬ РЕПОСТ К СЕБЕ НА СТРАНИЦУ ДАННУЮ ПУБЛИКАЦИЮ И ОТМЕТИТЬ МЕНЯ ✔️⠀
⠀
🛑ДОЖДАТЬСЯ 2️⃣0️⃣.1️⃣0️⃣.1️⃣9️⃣когда я подведу итоги с помощью рандома @lizaonair ⏰ ⠀ ❌КОЛИЧЕСТВО КОММЕНТАРИЕВ ОГРАНИЧЕНО ❌
⠀
#детскаябамбуковаяпосуда#детскаяпосудаалматы#бамбуковаяпосуда#бамбуковаяпосудаалматы#экопосудаалматы#bamboo#подаркиалматы#подарки2019#bambookidskz#конкурс#конкурсалматы#конкурсшымкент#конкурсказахстан#конкурскз2019#конкурсалматы2019#giveawaykz#giveaway#giveskz#дарюказахстан#подарки2019#giveawayalmaty#розыгрышказахстан#kzgiveaway
1 1 19 minutes ago
@pattyanaemaria Profile picture

@pattyanaemaria

Apaixonada pelo meu novo sabonete líquido!😍 @ateliedoschineloscustomizacao
#100%artesanal
#bamboo
#lavanda

Apaixonada pelo meu novo sabonete líquido!😍 @ateliedoschineloscustomizacao
#100%artesanal
#bamboo 
#lavanda
3 0 21 minutes ago
@bamboomiyazaki Profile picture

@bamboomiyazaki

aparaya -アパラヤ- ¥14,500+tax
グレー/マスタード/ベージュ

全体的に編まれたアラン柄がとってもおしゃれ。
程よく開いた衿元がポイントで重ね着しても可愛い。
シンプルなデザインなので着回しやすそうなニットです。

姉妹店@bamboo_shiki

bamboo瀬頭店
宮崎県宮崎市瀬頭2丁目9-20
tel 0985-28-5005

平日 10:00-18:00
土日祝 10:00-19:00
駐車場5台完備

#bamboo_shiki
#bamboomiyazaki
#bamboo瀬頭
#bamboo四季通り
#bamboo
#宮崎
#miyazaki
#セレクトショップ
#ファッション
#aparaya
#アパラヤ
#セーター
#秋物の服
#大人になったら着たい服
#お洒落さんと繋がりたい
#今日のコーデ
#今日の服
#ナチュラル服
#2019aw

aparaya -アパラヤ- ¥14,500+tax
グレー/マスタード/ベージュ

全体的に編まれたアラン柄がとってもおしゃれ。
程よく開いた衿元がポイントで重ね着しても可愛い。
シンプルなデザインなので着回しやすそうなニットです。

姉妹店@bamboo_shiki

bamboo瀬頭店
宮崎県宮崎市瀬頭2丁目9-20
tel 0985-28-5005

平日 10:00-18:00
土日祝 10:00-19:00
駐車場5台完備

#bamboo_shiki 
#bamboomiyazaki
#bamboo瀬頭
#bamboo四季通り
#bamboo
#宮崎 
#miyazaki
#セレクトショップ 
#ファッション 
#aparaya
#アパラヤ
#セーター
#秋物の服
#大人になったら着たい服 
#お洒落さんと繋がりたい 
#今日のコーデ
#今日の服
#ナチュラル服
#2019aw
4 0 23 minutes ago
@matsurihua18honey Profile picture

@matsurihua18honey

05/13/2019
雅奥Ya Ao(M)✨😃

上野動物園リーリーのお兄さんです(同父母)🎋
2004年生まれ

He is Ri Ri’s(Ueno Zoo)
older brother (same parents),born in 2004.
(上海野生動物園・
Shanghai Wild Animal Park)



#雅奥 #大熊猫 #パンダ#🐼 #上海野生動物園 #上海 #食事中 #癒し #yaao #giantpanda #shanghai #shanghaiwildanimalpark
#ilovepandas #eating #adorable #lovely #bamboo #relax

05/13/2019
雅奥Ya Ao(M)✨😃
・
上野動物園リーリーのお兄さんです(同父母)🎋
2004年生まれ
・
He is Ri Ri’s(Ueno Zoo) 
older brother (same parents),born in 2004.
(上海野生動物園・
Shanghai Wild Animal Park)
・
・
・
#雅奥#大熊猫#パンダ#🐼#上海野生動物園#上海#食事中#癒し#yaao#giantpanda#shanghai#shanghaiwildanimalpark
#ilovepandas#eating#adorable#lovely#bamboo#relax
12 0 24 minutes ago
@potongrumputn9 Profile picture

@potongrumputn9

"Suaramu…
Gemersiknya bak buluh perindu
Cuba kau lagukan
Cuba kau dendangkan
Mengisi di ruang kamarku"

Selesai tugasan di Taman Arowana Indah, Seremban 2.

Kami menawarkan servis memotong rumput n membersih halaman rumah anda. ● Memotong rumput halaman rumah
● Trim pokok hiasan
● Membersih halaman rumah
● Menggembur tanah.
● Memotong pokok.
● Menanam pokok/sulam baru.
● Menghias pokok/taman.
● Menyapu dan lain2 lg

Perkhidmatan secara bulanan/ harian/ on call.

Sila hubungi saya 0192761880 segera utk mendapatkan servis membersih halaman rumah anda.

Boleh juga Whatapps www.wasap.my/60192761880 untuk mendapatkn sebut harga secara percuma. 😁😁😁😁 TQ

#potongrumputn9 #potongrumput #lawncare #lawnmower #rumput #rumputgajah #rumputliar #pokciktebasrumput #halaman #halamanrumah #semak #semakindidepan #grasscutting #grasstrimmer #bmf #bukankalengkaleng #prn9 #seremban #negerisembilan #s2 #bamboo #buluhperindu

"Suaramu…
Gemersiknya bak buluh perindu
Cuba kau lagukan
Cuba kau dendangkan
Mengisi di ruang kamarku"

Selesai tugasan di Taman Arowana Indah, Seremban 2.

Kami menawarkan servis memotong rumput n membersih halaman rumah anda. ● Memotong rumput halaman rumah
● Trim pokok hiasan
● Membersih halaman rumah
● Menggembur tanah.
● Memotong pokok.
● Menanam pokok/sulam baru.
● Menghias pokok/taman.
● Menyapu dan lain2 lg

Perkhidmatan secara bulanan/ harian/ on call.

Sila hubungi saya 0192761880 segera utk mendapatkan servis membersih halaman rumah anda.

Boleh juga Whatapps www.wasap.my/60192761880 untuk mendapatkn sebut harga secara percuma. 😁😁😁😁 TQ

#potongrumputn9 #potongrumput #lawncare #lawnmower #rumput #rumputgajah #rumputliar #pokciktebasrumput #halaman #halamanrumah #semak #semakindidepan #grasscutting #grasstrimmer #bmf #bukankalengkaleng #prn9 #seremban #negerisembilan #s2 #bamboo #buluhperindu
2 0 28 minutes ago
@ceylonartink Profile picture

@ceylonartink

C.A.I. Tattooartis franco. Working @arugambay . we are soon @unawatuna .

C.A.I. Tattooartis franco. Working @arugambay . we are soon @unawatuna .
11 1 29 minutes ago
@toorallie Profile picture

@toorallie

Our merino/bamboo tees are made from 50% bamboo and 50% ultra-fine merino for a silky soft, breathable summer fabric. The fabric is 100% natural, renewable and biodegradable, and fully machine washable.⁠

These are a great addition to your wardrobe of quality basics for Spring and Summer.⁠
⁠ ⁠
#toorallie #australianwool #woolinnovation #fashioninnovation #australianfashion #merinowool #merino #summerfashion #australianbrand #australiandesign #qualitydesign #designinnovation#bamboo #bambooclothing #bambooblend #slowfashion #madewithlove #naturalfibre⁠ ⁠

Our merino/bamboo tees are made from 50% bamboo and 50% ultra-fine merino for a silky soft, breathable summer fabric. The fabric is 100% natural, renewable and biodegradable, and fully machine washable.⁠
⁠
These are a great addition to your wardrobe of quality basics for Spring and Summer.⁠
⁠ ⁠
#toorallie #australianwool #woolinnovation #fashioninnovation #australianfashion #merinowool #merino #summerfashion #australianbrand #australiandesign #qualitydesign #designinnovation ⁠#bamboo #bambooclothing #bambooblend  #slowfashion #madewithlove #naturalfibre⁠ ⁠
3 0 32 minutes ago
@dheriri_msi Profile picture

@dheriri_msi

Kamu masih ABG..
Punya banyak jerawat di wajah??
Jangan pakai cream berMERKURI ya say..
Cuci muka pk sabun #Bamboo
Semprot cantik pakai #FaceMist aja 😉
#MSI

Ready yaaa
Chat 👉 wa.me/085781785788

Kamu masih ABG..
Punya banyak jerawat di wajah??
Jangan pakai cream berMERKURI ya say..
Cuci muka pk sabun #Bamboo 
Semprot cantik pakai #FaceMist aja 😉
 #MSI

Ready yaaa
Chat 👉 wa.me/085781785788
1 0 33 minutes ago
@mask_beautybali Profile picture

@mask_beautybali

NATURE REPUBLIC REAL NATURE MASK SHEET
23ml
100% ORIGINAL KOREA SIST :)
Masker Perawatan wajah dengan bahan alami dari Nature Republic yang dapat digunakan secara rutin untuk mencerahkan kulit wajah Anda - #GreenTea: memberi nutrisi dan membantu kulit tetap lembab
- #SheaButter: mencerahkan dan menutrisi kulit
- #Chamomile: membuat kulit segar
- #Rose: merevitalisasi dan melembabkan kulit
- #Avocado: melembabkan kulit kering*
- #RoyalJelly: menutrisi dan mengurangi keriput
- #Bamboo: menenangkan dan mencerahkan
- #Cucumber: melembabkan dan membuat kulit menjadi lembut
- #Tomato: melembabkan dan mencerahkan kulit
- #AcaiBerry: mengurangi keriput dan melembabkan*
- #Aloe: menenangkan kulit yg teriritasi dan menghaluskan*
- #Orange: mencerahkan kulit kusam
- #TeaTree: memberi nutrisi pada kulit*
- #Olive: menghaluskan kulit
SESUAI KAN DENGAN KEBUTUHAN KULIT WAJAHMU YA :)
Cara pakai:
Setelah mencuci wajah dengan bersih, tempelkan di wajah. Diamkan 15-20 menit
Gunakan seminggu 1-3x untuk hasil maksimal. Boleh digunakan setiap hari untuk perawatan wajah intensive

NATURE REPUBLIC REAL NATURE MASK SHEET
23ml
100% ORIGINAL KOREA SIST :)
Masker Perawatan wajah dengan bahan alami dari Nature Republic yang dapat digunakan secara rutin untuk mencerahkan kulit wajah Anda - #GreenTea: memberi nutrisi dan membantu kulit tetap lembab
- #SheaButter: mencerahkan dan menutrisi kulit
- #Chamomile: membuat kulit segar
- #Rose: merevitalisasi dan melembabkan kulit
- #Avocado: melembabkan kulit kering*
- #RoyalJelly: menutrisi dan mengurangi keriput
- #Bamboo: menenangkan dan mencerahkan
- #Cucumber: melembabkan dan membuat kulit menjadi lembut
- #Tomato: melembabkan dan mencerahkan kulit
- #AcaiBerry: mengurangi keriput dan melembabkan*
- #Aloe: menenangkan kulit yg teriritasi dan menghaluskan*
- #Orange: mencerahkan kulit kusam
- #TeaTree: memberi nutrisi pada kulit*
- #Olive: menghaluskan kulit 
SESUAI KAN DENGAN KEBUTUHAN KULIT WAJAHMU YA :)
Cara pakai:
Setelah mencuci wajah dengan bersih, tempelkan di wajah. Diamkan 15-20 menit
Gunakan seminggu 1-3x untuk hasil maksimal. Boleh digunakan setiap hari untuk perawatan wajah intensive
0 0 36 minutes ago
@mask_beautybali Profile picture

@mask_beautybali

NATURE REPUBLIC REAL NATURE MASK SHEET
23ml
100% ORIGINAL KOREA SIST :)
Masker Perawatan wajah dengan bahan alami dari Nature Republic yang dapat digunakan secara rutin untuk mencerahkan kulit wajah Anda - #GreenTea: memberi nutrisi dan membantu kulit tetap lembab
- #SheaButter: mencerahkan dan menutrisi kulit
- #Chamomile: membuat kulit segar
- #Rose: merevitalisasi dan melembabkan kulit
- #Avocado: melembabkan kulit kering*
- #RoyalJelly: menutrisi dan mengurangi keriput
- #Bamboo: menenangkan dan mencerahkan
- #Cucumber: melembabkan dan membuat kulit menjadi lembut
- #Tomato: melembabkan dan mencerahkan kulit
- #AcaiBerry: mengurangi keriput dan melembabkan*
- #Aloe: menenangkan kulit yg teriritasi dan menghaluskan*
- #Orange: mencerahkan kulit kusam
- #TeaTree: memberi nutrisi pada kulit*
- #Olive: menghaluskan kulit
SESUAI KAN DENGAN KEBUTUHAN KULIT WAJAHMU YA :)
Cara pakai:
Setelah mencuci wajah dengan bersih, tempelkan di wajah. Diamkan 15-20 menit
Gunakan seminggu 1-3x untuk hasil maksimal. Boleh digunakan setiap hari untuk perawatan wajah intensive

NATURE REPUBLIC REAL NATURE MASK SHEET
23ml
100% ORIGINAL KOREA SIST :)
Masker Perawatan wajah dengan bahan alami dari Nature Republic yang dapat digunakan secara rutin untuk mencerahkan kulit wajah Anda - #GreenTea: memberi nutrisi dan membantu kulit tetap lembab
- #SheaButter: mencerahkan dan menutrisi kulit
- #Chamomile: membuat kulit segar
- #Rose: merevitalisasi dan melembabkan kulit
- #Avocado: melembabkan kulit kering*
- #RoyalJelly: menutrisi dan mengurangi keriput
- #Bamboo: menenangkan dan mencerahkan
- #Cucumber: melembabkan dan membuat kulit menjadi lembut
- #Tomato: melembabkan dan mencerahkan kulit
- #AcaiBerry: mengurangi keriput dan melembabkan*
- #Aloe: menenangkan kulit yg teriritasi dan menghaluskan*
- #Orange: mencerahkan kulit kusam
- #TeaTree: memberi nutrisi pada kulit*
- #Olive: menghaluskan kulit 
SESUAI KAN DENGAN KEBUTUHAN KULIT WAJAHMU YA :)
Cara pakai:
Setelah mencuci wajah dengan bersih, tempelkan di wajah. Diamkan 15-20 menit
Gunakan seminggu 1-3x untuk hasil maksimal. Boleh digunakan setiap hari untuk perawatan wajah intensive
0 0 37 minutes ago

Top #Bamboo posts

@visitjapan_uk Profile picture

@visitjapan_uk

化野念仏寺

Gold and green meet in the bamboo grove of Adashino Nenbutsu-ji Temple in Arashiyama, Kyoto 💛💚⁣

Few tourists brave the less trodden path to Adashino Nenbutsu-ji, located in the hills just outside central Arashiyama, so unlike the famed Arashiyama Bamboo Grove just north of Tenryū-ji Temple, you can enjoy the colours, sounds and spiritual energy resonating from the grove's gentle giants in blissful peace 🎍🥰 ⁣

📸: @swedishnomad


#journeythroughjapan #visitjapan_uk #visitjapan #japan #kyoto #arashiyama #adashinonenbutsuji #temple #buddhism #bamboogrove #bamboo #日本 #京都 #嵐山 #化野念仏寺 #竹林 #ruralphotography #travelphotography #tourist #travelpic #traveldaily #travelgram #japantrip #instatravel #vacation #wanderlust #japaneseculture

Gold and green meet in the bamboo grove of Adashino Nenbutsu-ji Temple in Arashiyama, Kyoto 💛💚⁣
⁣
Few tourists brave the less trodden path to Adashino Nenbutsu-ji, located in the hills just outside central Arashiyama, so unlike the famed Arashiyama Bamboo Grove just north of Tenryū-ji Temple, you can enjoy the colours, sounds and spiritual energy resonating from the grove's gentle giants in blissful peace 🎍🥰 ⁣
⁣
📸: @swedishnomad⁣
⁣
⁣
#journeythroughjapan #visitjapan_uk #visitjapan #japan #kyoto #arashiyama #adashinonenbutsuji #temple #buddhism #bamboogrove #bamboo #日本 #京都 #嵐山 #化野念仏寺 #竹林 #ruralphotography #travelphotography #tourist #travelpic #traveldaily #travelgram #japantrip #instatravel #vacation #wanderlust #japaneseculture
1,126 12 17 October, 2019
@ecobrushearth Profile picture

@ecobrushearth

All Around the World

When we destroy nature we are also destroying ourselves. 🌳
.
.
.
Repost @save.xx.earth
.
📷Credits to original artist please tag
.
.
.
Ecobrushearth🌏 Join our mission.
Spread awareness & compassion.
One brush at a time.

When we destroy nature we are also destroying ourselves. 🌳
.
.
.
Repost @save.xx.earth
.
📷Credits to original artist please tag
.
.
.
Ecobrushearth🌏 Join our mission. 
Spread awareness & compassion.
One brush at a time.
3,981 27 18 October, 2019
@ecobrushearth Profile picture

@ecobrushearth

All Around The World

This is a sad reality we are headed towards. Imagine a world with oceans containing more plastic than life. This will become our reality by 2050 if we do not change.❗️
. .
Plastic needs to end.
Reduce your own individual use of daily plastic as much as possible especially single use plastic.
If you don’t know where to begin that’s okay; start small with a toothbrush, reusable bag & a reusable water bottle. Those are great easy swaps we can all make as over time we discover more alternatives.
Take that first step & let’s be part of the solution. 🙏. . .
Spreading awareness is incredibly important in the battle against plastic as the more informed the more who will stay away from plastic. Once enough of us demand big companies provide us with sustainable alternatives they will have no choice but to listen. 🚯
. .
.
Ecobrushearth🌏 Join our mission.
Spread awareness & compassion.
One brush at a time.

This is a sad reality we are headed towards. Imagine a world with oceans containing more plastic than life. This will become our reality by 2050 if we do not change.❗️
. .
Plastic needs to end. 
Reduce your own individual use of daily plastic as much as possible especially single use plastic. 
If you don’t know where to begin that’s okay; start small with a toothbrush, reusable bag & a reusable water bottle. Those are great easy swaps we can all make as over time we discover more alternatives.
Take that first step & let’s be part of the solution. 🙏. . .
Spreading awareness is incredibly important in the battle against plastic as the more informed the more who will stay away from plastic. Once enough of us demand big companies provide us with sustainable alternatives they will have no choice but to listen. 🚯
. .
.
Ecobrushearth🌏 Join our mission. 
Spread awareness & compassion.
One brush at a time.
585 7 3 hours ago
@ecobrushearth Profile picture

@ecobrushearth

All Across the World

Imagine living in a city where every structure is covered & surrounded by nature. 🌳🌲🌴🌱🌿🍃
.
.
This is a future we would love to see & be a part of. 🙏
.
.
.
Ecobrushearth🌏 Join our mission.
Spread awareness & compassion.
One brush at a time.

Imagine living in a city where every structure is covered & surrounded by nature. 🌳🌲🌴🌱🌿🍃
.
.
This is a future we would love to see & be a part of. 🙏
.
.
.
Ecobrushearth🌏 Join our mission. 
Spread awareness & compassion.
One brush at a time.
2,861 29 21 hours ago
@ecobrushearth Profile picture

@ecobrushearth

All Around The World

Every person counts; as individuals we find our strength in unity.
.
When we join the fight for our planet by making small changes & spreading awareness it is all moving us ever closer to the changes we need.
.
Every person counts & yes you can help make a difference.
.
Doing SOMETHING will always be better than NOTHING.🙏
.
.
.
.
Ecobrushearth🌏 Join our mission.
Spread awareness & compassion.
One brush at a time.

Every person counts; as individuals we find our strength in unity.
. 
When we join the fight for our planet by making small changes & spreading awareness it is all moving us ever closer to the changes we need.
. 
Every person counts & yes you can help make a difference.
. 
Doing SOMETHING will always be better than NOTHING.🙏
.
.
.
.
Ecobrushearth🌏 Join our mission. 
Spread awareness & compassion.
One brush at a time.
1,441 9 18 October, 2019
@eco_alyn Profile picture

@eco_alyn

Hamburg, Germany

🌍🥩Avoiding meat and dairy is ‘single biggest way’ to reduce your impact on Earth 🥩🌍 ⁣

Avoiding meat and dairy products is the single biggest way to reduce your environmental impact on the planet, according to the scientists behind the most comprehensive analysis to date of the damage farming does to the planet.⁣

The new research shows that without meat and dairy consumption, global farmland use could be reduced by more than 75% – an area equivalent to the US, China, European Union and Australia combined – and still feed the world. Loss of wild areas to agriculture is the leading cause of the current mass extinction of wildlife.⁣

The new analysis shows that while meat and dairy provide just 18% of calories and 37% of protein, it uses the vast majority – 83% – of farmland and produces 60% of agriculture’s greenhouse gas emissions. Other recent research shows 86% of all land mammals are now livestock or humans. The scientists also found that even the very lowest impact meat and dairy products still cause much more environmental harm than the least sustainable vegetable and cereal growing.⁣


🗯 What Do You Guys Think About This?⁣


♻🌎Follow @eco_alyn
♻🌍Follow @eco_alyn
♻🌏Follow @eco_alyn


✅Grab Your FREE E-book, Link in the Bio!⁣


Source: @theguardian

#sustainability #climatechange #recycle #bamboo #trees #saynotoplastic #nomoreplastic #planetorplastic #plasticsucks #greenpeace #plasticfreeoceans #lesswaste #strikes #savethewhales #savetheanimals #saveourplanet #carbonfootprint #breakfreefromplastic #climatechangeisreal #climateaction #nature #green #eco #ecofriendly #earth #gogreen #reuse #ocean #greenhousegases

🌍🥩Avoiding meat and dairy is ‘single biggest way’ to reduce your impact on Earth 🥩🌍 ⁣
⁣
Avoiding meat and dairy products is the single biggest way to reduce your environmental impact on the planet, according to the scientists behind the most comprehensive analysis to date of the damage farming does to the planet.⁣
⁣
The new research shows that without meat and dairy consumption, global farmland use could be reduced by more than 75% – an area equivalent to the US, China, European Union and Australia combined – and still feed the world. Loss of wild areas to agriculture is the leading cause of the current mass extinction of wildlife.⁣
⁣
The new analysis shows that while meat and dairy provide just 18% of calories and 37% of protein, it uses the vast majority – 83% – of farmland and produces 60% of agriculture’s greenhouse gas emissions. Other recent research shows 86% of all land mammals are now livestock or humans. The scientists also found that even the very lowest impact meat and dairy products still cause much more environmental harm than the least sustainable vegetable and cereal growing.⁣
⁣
⁣
🗯 What Do You Guys Think About This?⁣
⁣
⁣
♻🌎Follow @eco_alyn⁣
♻🌍Follow @eco_alyn⁣
♻🌏Follow @eco_alyn⁣
⁣
⁣
✅Grab Your FREE E-book, Link in the Bio!⁣
⁣
⁣
Source: @theguardian⁣
⁣
#sustainability #climatechange #recycle #bamboo #trees #saynotoplastic #nomoreplastic #planetorplastic #plasticsucks #greenpeace #plasticfreeoceans #lesswaste #strikes #savethewhales #savetheanimals #saveourplanet #carbonfootprint #breakfreefromplastic #climatechangeisreal #climateaction #nature #green #eco #ecofriendly #earth #gogreen #reuse #ocean #greenhousegases
996 28 18 October, 2019
Kamakura, Japan 🇯🇵⁣
⁣
⁣
Tag your two best friends 😍⁣
⁣
⁣
Follow us for more ❤⁣
@youtalkido ⁣
@youtalkido ⁣
@youtalkido⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
📸 taken by @mitsuru_b ⁣
⁣
⁣
⁣
⁣
#green #bamboo #kamakura #japan #visitjapan #traveljapan #japantravels #japaneseculture #explorejapan #japanstyle #japanesegarden #japan_photo_now #japaneseart #japanlife #japan_art_photography #visitjapanjp #japanfocus #cooljapan #travelgram #instatravel #travel
2,231 25 17 October, 2019