#BeHealthyBeSlimBeBeautiful Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #BeHealthyBeSlimBeBeautiful and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
11 hours
Average like
14
Average comment
0.9
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

@begroup_hq Profile picture

@begroup_hq

[ #INFOPRODUK] Korang tau ke Garcinia Cambogia ni apa?
.
Kalau nak tahu ape benda Garcinia Cambogia ni, melayu kita panggil asam gelugor. Dalam Garcinia Cambogia ini bahan aktif asid hydroxycitric (HCA). Asid ini didapati untuk menghalang enzim yang terlibat dalam penyimpanan lemak dan dipercayai sebagai mekanisme di sebalik penurunan berat badan. Ha hebat kan?
.
Kajian juga telah mencadangkan bahawa manfaat Garcinia Cambogia termasuk merendahkan selera makan. Ini, seterusnya, mengurangkan kemungkinan makan berlebihan disebabkan oleh emosi negatif, jangan tak tahu, kita ni biasanya makan berlebihan bila kita stres dan sebagainya.
.
Itu baru sedikit info pasa Garcinia Cambogia, dan yang kita nak tahu ni, kat mana kita boleh dapatkan Garcinia Cambogia ni? Hah! tidak syak lagi, ia adalah bahan utama di dalam #BeLemtox!
.
Kami serious dalam memastikan anda berjaya dalam pengalaman anda untuk kurus. Jadi tunggu apa lagi? DM kami sekarang atau whatsapp kami (lnk pada bio) untuk info lanjut! JOM KURUS!
.
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #10daysclense #produk2dalam1 #slimmingdetox #pakardetox #coloncleanse #belemtoxslimmingliquid #sayajual #produkkurusselepasbersalin #cantikduludankiniselamanya #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #fitness #goodforyou #slimming

[#INFOPRODUK] Korang tau ke Garcinia Cambogia ni apa?
.
Kalau nak tahu ape benda Garcinia Cambogia ni, melayu kita panggil asam gelugor. Dalam Garcinia Cambogia ini bahan aktif asid hydroxycitric (HCA). Asid ini didapati untuk menghalang enzim yang terlibat dalam penyimpanan lemak dan dipercayai sebagai mekanisme di sebalik penurunan berat badan. Ha hebat kan?
.
Kajian juga telah mencadangkan bahawa manfaat Garcinia Cambogia termasuk merendahkan selera makan. Ini, seterusnya, mengurangkan kemungkinan makan berlebihan disebabkan oleh emosi negatif, jangan tak tahu, kita ni biasanya makan berlebihan bila kita stres dan sebagainya.
.
Itu baru sedikit info pasa Garcinia Cambogia, dan yang kita nak tahu ni, kat mana kita boleh dapatkan Garcinia Cambogia ni? Hah! tidak syak lagi, ia adalah bahan utama di dalam #BeLemtox!
.
Kami serious dalam memastikan anda berjaya dalam pengalaman anda untuk kurus. Jadi tunggu apa lagi? DM kami sekarang atau whatsapp kami (lnk pada bio) untuk info lanjut! JOM KURUS!
.
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #10daysclense #produk2dalam1 #slimmingdetox #pakardetox #coloncleanse #belemtoxslimmingliquid #sayajual #produkkurusselepasbersalin #cantikduludankiniselamanya #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily#product #like4like #instagram #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody#fitness #goodforyou #slimming
14 0 20 September, 2019
@bedrinksg Profile picture

@bedrinksg

BE DRINK MENJADI PILIHAN NO. 1 KAMI 😘
.
.
Apa yang best tentang #Bedrink yg boleh menyebabkan repeat order berulang kali oleh customer² sis???
.
====================
SIAPA YANG  MESTI  DAPATKAN  BE DRINK ?
====================
[+] Mereka yg nak kecilkan lengan & paha.
.
[+] Mereka yg nak kempiskan perut buncit.
.
[+] Mereka yg nak 'cut selera makan'
.
[+] Mereka yg nak dptkan berat badan ideal.
.
[+] Mereka yg nak 'KURUS'
.
[+] Mereka yg ada masalah obesiti
.
[+] Mereka yg nk selesaikan masalah sembelit
.
[+] Mereka yg nak kulit GLOWING & WHITENING
.
:[+] Mereka yg nak tambah collagen pada kulit supaya nampak awet muda
.
===================
APA FUNGSI DAN KELEBIHAN BE DRINK
===================
.
📌Membakar lemak secara semulajadi &  menukarkan lemak kepada tenaga.
📌Menghalang penyerapan lemak dan karbohidrat yang berlebihan.
📌Mengawal selera nafsu makan berlebihan & memberi rasa cepat kekenyangan.
📌Mengempiskan bahagian perut, lengan dan peha.
📌Membaiki dan meningkatkan kecekapan METABOLISME tubuh.
📌Energetik, aktif dan bertenaga.
📌 Membantu menstabilkan bacaan kolesterol dalam darah.
📌Meningkatkan daya tahan dan sistem imunisasi dalam badan.
📌Menguatkan usus serta mempunyai kecekapan untuk mencegah dan merawat sembelit.
📌Melindungi hati dan mencegah kanser kolon.
📌Menambah kolagen pada kulit anda
📌Melambatkan proses penuaan pada kulit.
📌Membantu masalah kulit seperti jerawat, jeragat & parut dari masalah kulit.
📌Meningkatkan kesan pencerahan kulit dan menjadikan kulit lebih bersih dan cerah
.
Sangat sesuai di gabungan dengan pengambilan #BeLemtox ! Anda akan dapat results yang OPTIMUM ! .
.
WA 🇸🇬 87518903
.
#ProdukPertama4dalam1
#HALALJAKIM
#PilihanNo1wanitaberkahwin #BeTheGlamorousDrink
#Produkkurusselepasbersalin
#beautyaddict
#Cantikduludankiniselamanya #behealthybeslimbebeautiful
#makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink

BE DRINK MENJADI PILIHAN NO. 1 KAMI 😘
.
.
Apa yang best tentang #Bedrink yg boleh menyebabkan repeat order berulang kali oleh customer² sis???
.
====================
SIAPA YANG  MESTI  DAPATKAN  BE DRINK ?
====================
[+] Mereka yg nak kecilkan lengan & paha.
.
[+] Mereka yg nak kempiskan perut buncit.
.
[+] Mereka yg nak 'cut selera makan'
.
[+] Mereka yg nak dptkan berat badan ideal.
.
[+] Mereka yg nak 'KURUS'
.
[+] Mereka yg ada masalah obesiti
.
[+] Mereka yg nk selesaikan masalah sembelit
.
[+] Mereka yg nak kulit GLOWING & WHITENING
.
:[+] Mereka yg nak tambah collagen pada kulit supaya nampak awet muda
.
===================
APA FUNGSI DAN KELEBIHAN BE DRINK
===================
.
📌Membakar lemak secara semulajadi &  menukarkan lemak kepada tenaga.
📌Menghalang penyerapan lemak dan karbohidrat yang berlebihan.
📌Mengawal selera nafsu makan berlebihan & memberi rasa cepat kekenyangan.
📌Mengempiskan bahagian perut, lengan dan peha.
📌Membaiki dan meningkatkan kecekapan METABOLISME tubuh.
📌Energetik, aktif dan bertenaga.
📌 Membantu menstabilkan bacaan kolesterol dalam darah.
📌Meningkatkan daya tahan dan sistem imunisasi dalam badan.
📌Menguatkan usus serta mempunyai kecekapan untuk mencegah dan merawat sembelit.
📌Melindungi hati dan mencegah kanser kolon.
📌Menambah kolagen pada kulit anda
📌Melambatkan proses penuaan pada kulit.
📌Membantu masalah kulit seperti jerawat, jeragat & parut dari masalah kulit.
📌Meningkatkan kesan pencerahan kulit dan menjadikan kulit lebih bersih dan cerah
.
Sangat sesuai di gabungan dengan pengambilan #BeLemtox ! Anda akan dapat results yang OPTIMUM ! .
.
WA 🇸🇬 87518903
.
#ProdukPertama4dalam1
#HALALJAKIM
#PilihanNo1wanitaberkahwin #BeTheGlamorousDrink 
#Produkkurusselepasbersalin
#beautyaddict
#Cantikduludankiniselamanya #behealthybeslimbebeautiful
#makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink
0 0 19 September, 2019
@betheglamorousdrinkdamansara Profile picture

@betheglamorousdrinkdamansara

[ #BETIPS] 🔥 MAKANAN TERBAIK UNTUK KURUS 🔥
.
Ini adalah contoh makanan yang hebat, tetapi anda juga harus tahu, tiada makanan sebenar akan membakar lemak tubuh yang berlebihan. Sebagai contoh, anda hanya makan oat dengan harapan anda akan kurus, ianya tidak semudah itu. .
Kebanyakan makanan yang kami senaraikan di sini adalah yang akan bantu anda rasa kenyang kerana protein, serat, kandungan air serta kebaikan nutrien.
.
Makanan ini termasuk:
PISANG (kaya dengan serat dan vitamin), KENTANG (salah satu makanan yang paling mengeyangkan),
SAYURAN HIJAU (semua sayur-sayuran yang harus dimakan dalam jumlah yang banyak), MINYAK KELAPA (meningkatkan metabolisme anda apabila digunakan), KOPI TANPA GULA (antioksida, termogenik, anti kanser). BeDrink & BeLemtox (suplemen tambahan yang boleh anda letakkan di dalam beg anda dan makan bila-bila)
.
Apakah makanan pembakar lemak kegemaran anda? Beritahu kami pada di komen di bawah. Atau nak tahu lebih lanjut tentang produk kami? DM kami sekarang (link pada bio). .
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #10daysclense #produk2dalam1 #slimmingdetox #pakardetox #coloncleanse #belemtoxslimmingliquid #sayajual #produkkurusselepasbersalin #cantikduludankiniselamanya #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #fitness #goodforyou #slimming

[#BETIPS] 🔥 MAKANAN TERBAIK UNTUK KURUS 🔥
.
Ini adalah contoh makanan yang hebat, tetapi anda juga harus tahu, tiada makanan sebenar akan membakar lemak tubuh yang berlebihan. Sebagai contoh, anda hanya makan oat dengan harapan anda akan kurus, ianya tidak semudah itu. .
Kebanyakan makanan yang kami senaraikan di sini adalah yang akan bantu anda rasa kenyang kerana protein, serat, kandungan air serta kebaikan nutrien.
.
Makanan ini termasuk: 
PISANG (kaya dengan serat dan vitamin), KENTANG (salah satu makanan yang paling mengeyangkan),
SAYURAN HIJAU (semua sayur-sayuran yang harus dimakan dalam jumlah yang banyak), MINYAK KELAPA (meningkatkan metabolisme anda apabila digunakan), KOPI TANPA GULA (antioksida, termogenik, anti kanser). BeDrink & BeLemtox (suplemen tambahan yang boleh anda letakkan di dalam beg anda dan makan bila-bila)
.
Apakah makanan pembakar lemak kegemaran anda? Beritahu kami pada di komen di bawah. Atau nak tahu lebih lanjut tentang produk kami? DM kami sekarang (link pada bio). .
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #10daysclense #produk2dalam1 #slimmingdetox #pakardetox #coloncleanse #belemtoxslimmingliquid #sayajual #produkkurusselepasbersalin #cantikduludankiniselamanya #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #fitness #goodforyou #slimming
4 0 19 September, 2019
@bedrinksg Profile picture

@bedrinksg

Coklat susu mengandungi lebih banyak susu dari coklat hitam. Masalah utama dengan coklat susu adalah bahawa dua bahan pertamanya adalah gula dan susu 😓 dan bukannya rasa coklat yang tulen dan juga kurang flavonoid. Kajian telah menunjukkan bahawa protein dalam susu mungkin mengurangkan penyerapan antioksidan yang ada pada koko. Kerana khasiat susu terikat pada flavonoid dalam coklat, menjadikannya tidak dapat dimakan oleh badan kita. Ini sebabnya coklat susu bukan sumber antioksidan yang baik. .
.
Flavonoid? Ape tu? Ia adalah pigmen tumbuh-tumbuhan yang semulajadi dan salah satu sebab mengapa buah-buahan dan sayur-sayuran menjadi nutrien yang sangat baik untuk anda. Di antara banyak manfaat yang disebabkan oleh flavonoid adalah mengurangkan risiko kanser, penyakit jantung, asma, dan strok. Mereka mungkin memainkan peranan khas untuk mencerdaskan otak..
.
🔸COKLAT HITAM:
.
Coklat gelap dibuat daripada biji koko dan tidak menambah gula dan sedikit susu tambahan. Apa-apa pun di atas 70% coklat dianggap gelap. Kualiti coklat gelap kaya dengan serat, besi, magnesium, tembaga, mangan dan beberapa mineral lain.
.
Dah tahu kan? Boleh lah anda pilih yang mana satu yang sihat.
.
#HALALJAKIM #produk4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #produkkecantikan #sayajual #produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #insta #instadaily #product #like4like #instagram #instagood #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #goodmorning #goodvibes #fitness #motivation #goodforyou #slimming

Coklat susu mengandungi lebih banyak susu dari coklat hitam. Masalah utama dengan coklat susu adalah bahawa dua bahan pertamanya adalah gula dan susu 😓 dan bukannya rasa coklat yang tulen dan juga kurang flavonoid. Kajian telah menunjukkan bahawa protein dalam susu mungkin mengurangkan penyerapan antioksidan yang ada pada koko. Kerana khasiat susu terikat pada flavonoid dalam coklat, menjadikannya tidak dapat dimakan oleh badan kita. Ini sebabnya coklat susu bukan sumber antioksidan yang baik. .
.
Flavonoid? Ape tu?  Ia adalah pigmen tumbuh-tumbuhan yang semulajadi dan salah satu sebab mengapa buah-buahan dan sayur-sayuran menjadi nutrien yang sangat baik untuk anda. Di antara banyak manfaat yang disebabkan oleh flavonoid adalah mengurangkan risiko kanser, penyakit jantung, asma, dan strok. Mereka mungkin memainkan peranan khas untuk mencerdaskan  otak..
.
🔸COKLAT HITAM:
.
Coklat gelap dibuat daripada biji koko dan tidak menambah gula dan sedikit susu tambahan. Apa-apa pun di atas 70% coklat dianggap gelap. Kualiti coklat gelap kaya dengan serat, besi, magnesium, tembaga, mangan dan beberapa mineral lain.
.
Dah tahu kan? Boleh lah anda pilih yang mana satu yang sihat.
.
#HALALJAKIM #produk4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #produkkecantikan #sayajual #produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #insta #instadaily #product #like4like #instagram #instagood #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #goodmorning #goodvibes #fitness #motivation #goodforyou #slimming
1 0 18 September, 2019
@begroup_hq Profile picture

@begroup_hq

Coklat susu mengandungi lebih banyak susu dari coklat hitam. Masalah utama dengan coklat susu adalah bahawa dua bahan pertamanya adalah gula dan susu 😓 dan bukannya rasa coklat yang tulen dan juga kurang flavonoid. Kajian telah menunjukkan bahawa protein dalam susu mungkin mengurangkan penyerapan antioksidan yang ada pada koko. Kerana khasiat susu terikat pada flavonoid dalam coklat, menjadikannya tidak dapat dimakan oleh badan kita. Ini sebabnya coklat susu bukan sumber antioksidan yang baik. .
.
Flavonoid? Ape tu? Ia adalah pigmen tumbuh-tumbuhan yang semulajadi dan salah satu sebab mengapa buah-buahan dan sayur-sayuran menjadi nutrien yang sangat baik untuk anda. Di antara banyak manfaat yang disebabkan oleh flavonoid adalah mengurangkan risiko kanser, penyakit jantung, asma, dan strok. Mereka mungkin memainkan peranan khas untuk mencerdaskan otak..
.
🔸COKLAT HITAM:
.
Coklat gelap dibuat daripada biji koko dan tidak menambah gula dan sedikit susu tambahan. Apa-apa pun di atas 70% coklat dianggap gelap. Kualiti coklat gelap kaya dengan serat, besi, magnesium, tembaga, mangan dan beberapa mineral lain.
.
Dah tahu kan? Boleh lah anda pilih yang mana satu yang sihat.
.
#HALALJAKIM #produk4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #produkkecantikan #sayajual #produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #instagood #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #goodmorning #goodvibes #fitness #motivation #goodforyou #slimming

Coklat susu mengandungi lebih banyak susu dari coklat hitam. Masalah utama dengan coklat susu adalah bahawa dua bahan pertamanya adalah gula dan susu 😓 dan bukannya rasa coklat yang tulen dan juga kurang flavonoid. Kajian telah menunjukkan bahawa protein dalam susu mungkin mengurangkan penyerapan antioksidan yang ada pada koko. Kerana khasiat susu terikat pada flavonoid dalam coklat, menjadikannya tidak dapat dimakan oleh badan kita. Ini sebabnya coklat susu bukan sumber antioksidan yang baik. .
.
Flavonoid? Ape tu?  Ia adalah pigmen tumbuh-tumbuhan yang semulajadi dan salah satu sebab mengapa buah-buahan dan sayur-sayuran menjadi nutrien yang sangat baik untuk anda. Di antara banyak manfaat yang disebabkan oleh flavonoid adalah mengurangkan risiko kanser, penyakit jantung, asma, dan strok. Mereka mungkin memainkan peranan khas untuk mencerdaskan  otak..
.
🔸COKLAT HITAM:
.
Coklat gelap dibuat daripada biji koko dan tidak menambah gula dan sedikit susu tambahan. Apa-apa pun di atas 70% coklat dianggap gelap. Kualiti coklat gelap kaya dengan serat, besi, magnesium, tembaga, mangan dan beberapa mineral lain.
.
Dah tahu kan? Boleh lah anda pilih yang mana satu yang sihat.
.
#HALALJAKIM #produk4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #produkkecantikan #sayajual #produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #instagood #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #goodmorning #goodvibes #fitness #motivation #goodforyou #slimming
8 2 17 September, 2019
@begroup_hq Profile picture

@begroup_hq

Coklat susu mengandungi lebih banyak susu dari coklat hitam. Masalah utama dengan coklat susu adalah bahawa dua bahan pertamanya adalah gula dan susu 😓 dan bukannya rasa coklat yang tulen dan juga kurang flavonoid. Kajian telah menunjukkan bahawa protein dalam susu mungkin mengurangkan penyerapan antioksidan yang ada pada koko. Kerana khasiat susu terikat pada flavonoid dalam coklat, menjadikannya tidak dapat dimakan oleh badan kita. Ini sebabnya coklat susu bukan sumber antioksidan yang baik. .
.
Flavonoid? Ape tu? Ia adalah pigmen tumbuh-tumbuhan yang semulajadi dan salah satu sebab mengapa buah-buahan dan sayur-sayuran menjadi nutrien yang sangat baik untuk anda. Di antara banyak manfaat yang disebabkan oleh flavonoid adalah mengurangkan risiko kanser, penyakit jantung, asma, dan strok. Mereka mungkin memainkan peranan khas untuk mencerdaskan otak..
.
🔸COKLAT HITAM:
.
Coklat gelap dibuat daripada biji koko dan tidak menambah gula dan sedikit susu tambahan. Apa-apa pun di atas 70% coklat dianggap gelap. Kualiti coklat gelap kaya dengan serat, besi, magnesium, tembaga, mangan dan beberapa mineral lain.
.
Dah tahu kan? Boleh lah anda pilih yang mana satu yang sihat.
.
#HALALJAKIM #produk4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #produkkecantikan #sayajual #produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #instagood #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #goodmorning #goodvibes #fitness #motivation #goodforyou #slimming

Coklat susu mengandungi lebih banyak susu dari coklat hitam. Masalah utama dengan coklat susu adalah bahawa dua bahan pertamanya adalah gula dan susu 😓 dan bukannya rasa coklat yang tulen dan juga kurang flavonoid. Kajian telah menunjukkan bahawa protein dalam susu mungkin mengurangkan penyerapan antioksidan yang ada pada koko. Kerana khasiat susu terikat pada flavonoid dalam coklat, menjadikannya tidak dapat dimakan oleh badan kita. Ini sebabnya coklat susu bukan sumber antioksidan yang baik. .
.
Flavonoid? Ape tu?  Ia adalah pigmen tumbuh-tumbuhan yang semulajadi dan salah satu sebab mengapa buah-buahan dan sayur-sayuran menjadi nutrien yang sangat baik untuk anda. Di antara banyak manfaat yang disebabkan oleh flavonoid adalah mengurangkan risiko kanser, penyakit jantung, asma, dan strok. Mereka mungkin memainkan peranan khas untuk mencerdaskan  otak..
.
🔸COKLAT HITAM:
.
Coklat gelap dibuat daripada biji koko dan tidak menambah gula dan sedikit susu tambahan. Apa-apa pun di atas 70% coklat dianggap gelap. Kualiti coklat gelap kaya dengan serat, besi, magnesium, tembaga, mangan dan beberapa mineral lain.
.
Dah tahu kan? Boleh lah anda pilih yang mana satu yang sihat.
.
#HALALJAKIM #produk4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #produkkecantikan #sayajual #produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #instagood #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #goodmorning #goodvibes #fitness #motivation #goodforyou #slimming
17 3 17 September, 2019
@begroup_hq Profile picture

@begroup_hq

Coklat susu mengandungi lebih banyak susu dari coklat hitam. Masalah utama dengan coklat susu adalah bahawa dua bahan pertamanya adalah gula dan susu 😓 dan bukannya rasa coklat yang tulen dan juga kurang flavonoid. Kajian telah menunjukkan bahawa protein dalam susu mungkin mengurangkan penyerapan antioksidan yang ada pada koko. Kerana khasiat susu terikat pada flavonoid dalam coklat, menjadikannya tidak dapat dimakan oleh badan kita. Ini sebabnya coklat susu bukan sumber antioksidan yang baik. .
.
Flavonoid? Ape tu? Ia adalah pigmen tumbuh-tumbuhan yang semulajadi dan salah satu sebab mengapa buah-buahan dan sayur-sayuran menjadi nutrien yang sangat baik untuk anda. Di antara banyak manfaat yang disebabkan oleh flavonoid adalah mengurangkan risiko kanser, penyakit jantung, asma, dan strok. Mereka mungkin memainkan peranan khas untuk mencerdaskan otak..
.
🔸COKLAT HITAM:
.
Coklat gelap dibuat daripada biji koko dan tidak menambah gula dan sedikit susu tambahan. Apa-apa pun di atas 70% coklat dianggap gelap. Kualiti coklat gelap kaya dengan serat, besi, magnesium, tembaga, mangan dan beberapa mineral lain.
.
Dah tahu kan? Boleh lah anda pilih yang mana satu yang sihat.
.
#HALALJAKIM #produk4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #produkkecantikan #sayajual #produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #instagood #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #goodmorning #goodvibes #fitness #motivation #goodforyou #slimming

Coklat susu mengandungi lebih banyak susu dari coklat hitam. Masalah utama dengan coklat susu adalah bahawa dua bahan pertamanya adalah gula dan susu 😓 dan bukannya rasa coklat yang tulen dan juga kurang flavonoid. Kajian telah menunjukkan bahawa protein dalam susu mungkin mengurangkan penyerapan antioksidan yang ada pada koko. Kerana khasiat susu terikat pada flavonoid dalam coklat, menjadikannya tidak dapat dimakan oleh badan kita. Ini sebabnya coklat susu bukan sumber antioksidan yang baik. .
.
Flavonoid? Ape tu?  Ia adalah pigmen tumbuh-tumbuhan yang semulajadi dan salah satu sebab mengapa buah-buahan dan sayur-sayuran menjadi nutrien yang sangat baik untuk anda. Di antara banyak manfaat yang disebabkan oleh flavonoid adalah mengurangkan risiko kanser, penyakit jantung, asma, dan strok. Mereka mungkin memainkan peranan khas untuk mencerdaskan  otak..
.
🔸COKLAT HITAM:
.
Coklat gelap dibuat daripada biji koko dan tidak menambah gula dan sedikit susu tambahan. Apa-apa pun di atas 70% coklat dianggap gelap. Kualiti coklat gelap kaya dengan serat, besi, magnesium, tembaga, mangan dan beberapa mineral lain.
.
Dah tahu kan? Boleh lah anda pilih yang mana satu yang sihat.
.
#HALALJAKIM #produk4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #produkkecantikan #sayajual #produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #instagood #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #goodmorning #goodvibes #fitness #motivation #goodforyou #slimming
25 1 17 September, 2019
@begroup_hq Profile picture

@begroup_hq

Makan banyak musim cuti 😬
.
.
Jangan risau jika anda makan terlebih musim cuti atau hari minggu. Kami di Be drink baru sahaja melancarkan produk ke 2 kami khas untuk #detoks & #kurus. Ia nya sangat effective jika anda minum bersama Be Drink🍓
.
Be LemTox mengunkan Lemon dari italy yang mana tinggin antioksidan dan 10 bahan premium membantu untuk menjaga usus kita dan membersihkan usus kita. Bila makan terlebih ambik Be Lemtox semua sisa makan yang takdiperlukan akan terus di buang 💩
.
Hanya 10 hari anda akan rasa perut kempis, berat akan turun sampai 2-5kg! Dan yang bagus kita bersihkan usus kita yang penuh dengan sisa toksid yang merbahaya!
.
Amalkan hidup yang sihat! Jom kita #BeLemtox! 🍋
.
.
#produk2dalam1
#slimmingdetox
#pakardetox
#coloncleanse
#belemtoxslimmingliquid
#detoxshot
#BeTheGlamorousDrink #produkkecantikan #sayajual #produkkurusselepasbersalin
#cantikduludankiniselamanya #Bedrink #BeHealthyBeSlimBeBeautiful
#LifestyleDrink
#singapore #malaysia #nakkurus #lndonesia #brunei #goodvibes #fitness #slimming #10yearchallenge

Makan banyak musim cuti 😬
.
.
Jangan risau jika anda makan terlebih musim cuti atau hari minggu. Kami di Be drink baru sahaja melancarkan produk ke 2 kami khas untuk #detoks & #kurus. Ia nya sangat effective jika anda minum bersama Be Drink🍓
.
Be LemTox mengunkan Lemon dari italy yang mana tinggin antioksidan dan 10 bahan premium membantu untuk menjaga usus kita dan membersihkan usus kita. Bila makan terlebih ambik Be Lemtox semua sisa makan yang takdiperlukan akan terus di buang 💩
.
Hanya 10 hari anda akan rasa perut kempis, berat akan turun sampai 2-5kg! Dan yang bagus kita bersihkan usus kita yang penuh dengan sisa toksid yang merbahaya!
.
Amalkan hidup yang sihat! Jom kita #BeLemtox! 🍋
.
.
#produk2dalam1 
#slimmingdetox
#pakardetox
#coloncleanse
#belemtoxslimmingliquid
#detoxshot 
#BeTheGlamorousDrink #produkkecantikan #sayajual #produkkurusselepasbersalin
 #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #BeHealthyBeSlimBeBeautiful
 #LifestyleDrink
 #singapore #malaysia #nakkurus #lndonesia #brunei #goodvibes #fitness #slimming  #10yearchallenge
12 2 16 September, 2019
@shaklee_alizahaliman Profile picture

@shaklee_alizahaliman

VISCERAL FAT 🔥

Haa apa tu Visceral Fat?
_

Kalau nak tahu, lemak dalam tubuh ada 2 jenis :
✔️Lemak subcutaneous, iaitu lapisan lemak di bawah kulit dan juga lemak visceral, juga disebut lemak intra abdomen, yang tertimbun di bawah otot dan mengelilingi organ vital, termasuk di dalam perut buncit.
_
✔️Lemak ini akan dimetabolisme di hati yang kemudian akan diubah menjadi kolesterol darah, sehingga sangat berbahaya bagi kesihatan kita.
_
✔️Ianya membaluti hati, jantung, usus, ginjal, hempedu dan lain-lain vital organ yg menjadi punca pada masalah jantung, diabetes, stroke, darah tinggi dan lain-lain.
_
Dengan detox yang kita buat, secara tidak langsung ianya membantu mengurangkan bacaan Visceral Fat ini. Memang rasa lain sangat pada badan. Jauh lebih ringan dan kurang sesak nafas. 😊
_
Pss: Gambar menunjukan organ yang dipenuhi dengan visceral fat dan organ yang sihat.
_
Anda mahu yang mana satu? Pilihan ada ditangan masing-masing. Jom detox ! #detox #healthyfood #behealthybeslimbebeautiful

VISCERAL FAT 🔥

Haa apa tu Visceral Fat? 
_

Kalau nak tahu, lemak dalam tubuh ada 2 jenis :
✔️Lemak subcutaneous, iaitu lapisan lemak di bawah kulit dan juga lemak visceral, juga disebut lemak intra abdomen, yang tertimbun di bawah otot dan mengelilingi organ vital, termasuk di dalam perut buncit. 
_
✔️Lemak ini akan dimetabolisme di hati yang kemudian akan diubah menjadi kolesterol darah, sehingga sangat berbahaya bagi kesihatan kita. 
_
✔️Ianya membaluti hati, jantung, usus, ginjal, hempedu dan lain-lain vital organ yg menjadi punca pada masalah jantung, diabetes, stroke, darah tinggi dan lain-lain.
_
Dengan detox yang kita buat, secara tidak langsung ianya membantu mengurangkan bacaan Visceral Fat ini. Memang rasa lain sangat pada badan. Jauh lebih ringan dan kurang sesak nafas. 😊
_
Pss: Gambar menunjukan organ yang dipenuhi dengan visceral fat dan organ yang sihat. 
_
Anda mahu yang mana satu? Pilihan ada ditangan masing-masing. Jom detox ! #detox #healthyfood #behealthybeslimbebeautiful
3 1 16 September, 2019
@betheglamorousdrinkdamansara Profile picture

@betheglamorousdrinkdamansara

Siapa Ada Cerita Sedih Macam Ni :
𝙋𝙀𝙍𝙉𝘼𝙃 𝘽𝙀𝙍𝘼𝙉𝙂𝘼𝙉 𝙉𝘼𝙆 𝙆𝙐𝙍𝙐𝙎,𝘾𝘼𝙉𝙏𝙄𝙆 & 𝙎𝙄𝙃𝘼𝙏!!
.
.
Tu adalah cerita Paling sedih yang iolss pernah dengar! Patut lah badan macam gituu jer..Rupanya TIADA USAHA UNTUK KURUS,CANTIK & SIHAT.Cubalah Usaha bukan duduk tengok NEWSFEED jer uolss..(tak marah okey)

Kadang-kadang kita tidak ambil kisah langsung tentang kesihatan & kecantikan diri kita dengan alas an NANTI! Kalau dah asyik bertangguh,nak keluar duit sikit untuk cantik pun tak boleh,JANGAN TANYA KENAPA KAU BUNCIT & TAK BERUPA!!!!. FAKTA MENGATAKAN BAHAWA 80% wanita di dunia ingin kekal kelihatan cantik & Sihat namun hanya 60% sahaja yang berusaha untuk kekal cantik..Sebenarnya banyak cara untuk kita kekal sihat & cantik sama ada secara semulajadi atau pengambilan supplement.

𝐉𝐢𝐤𝐚 𝐚𝐧𝐝𝐚 𝐢𝐧𝐠𝐢𝐧 𝐦𝐞𝐧𝐣𝐚𝐝𝐢𝐤𝐚𝐧 𝐀𝐍𝐆𝐀𝐍-𝐀𝐍𝐆𝐀𝐍 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒,𝐂𝐀𝐍𝐓𝐈𝐊 & 𝐒𝐈𝐇𝐀𝐓 𝐀𝐍𝐃𝐀 𝐈𝐓𝐔 𝐒𝐀𝐓𝐔 𝐊𝐄𝐍𝐘𝐀𝐓𝐀𝐀𝐍 𝐊𝐋𝐈𝐊 𝐋𝐈𝐍𝐊 (𝐝𝐢𝐛𝐢𝐨) 𝐒𝐄𝐊𝐀𝐑𝐀𝐍𝐆!! p/s : Orang terawal yang DM berpeluang mendapatkab produk kami dengan harga promo serta LUCKY DRAW BELI & MENANG SAMSUNG!! #HALALJAKIM #produk4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #produkkecantikan #sayajual #produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #instagood #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #goodmorning #goodvibes #fitness #motivation #goodforyou #slimming

Siapa Ada Cerita Sedih Macam Ni :
𝙋𝙀𝙍𝙉𝘼𝙃 𝘽𝙀𝙍𝘼𝙉𝙂𝘼𝙉 𝙉𝘼𝙆  𝙆𝙐𝙍𝙐𝙎,𝘾𝘼𝙉𝙏𝙄𝙆 & 𝙎𝙄𝙃𝘼𝙏!!
.
.
Tu adalah cerita Paling sedih yang iolss pernah dengar! Patut lah badan macam gituu jer..Rupanya TIADA USAHA UNTUK KURUS,CANTIK & SIHAT.Cubalah Usaha bukan duduk tengok NEWSFEED jer uolss..(tak marah okey)

Kadang-kadang kita tidak ambil kisah langsung tentang kesihatan & kecantikan diri kita dengan alas an NANTI! Kalau dah asyik bertangguh,nak keluar duit sikit untuk cantik pun tak boleh,JANGAN TANYA KENAPA KAU BUNCIT & TAK BERUPA!!!!. FAKTA MENGATAKAN BAHAWA  80%  wanita di dunia ingin kekal  kelihatan cantik & Sihat  namun hanya 60% sahaja yang berusaha untuk kekal cantik..Sebenarnya banyak cara untuk kita kekal sihat & cantik sama ada secara semulajadi atau pengambilan supplement.

𝐉𝐢𝐤𝐚 𝐚𝐧𝐝𝐚 𝐢𝐧𝐠𝐢𝐧 𝐦𝐞𝐧𝐣𝐚𝐝𝐢𝐤𝐚𝐧 𝐀𝐍𝐆𝐀𝐍-𝐀𝐍𝐆𝐀𝐍 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒,𝐂𝐀𝐍𝐓𝐈𝐊 & 𝐒𝐈𝐇𝐀𝐓 𝐀𝐍𝐃𝐀 𝐈𝐓𝐔 𝐒𝐀𝐓𝐔 𝐊𝐄𝐍𝐘𝐀𝐓𝐀𝐀𝐍 𝐊𝐋𝐈𝐊 𝐋𝐈𝐍𝐊 (𝐝𝐢𝐛𝐢𝐨) 𝐒𝐄𝐊𝐀𝐑𝐀𝐍𝐆!! p/s : Orang terawal yang DM berpeluang mendapatkab produk kami dengan harga promo serta LUCKY DRAW BELI & MENANG SAMSUNG!! #HALALJAKIM #produk4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #produkkecantikan #sayajual #produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #instagood #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #goodmorning #goodvibes #fitness #motivation #goodforyou #slimming
26 0 14 September, 2019
@betheglamorousdrinkdamansara Profile picture

@betheglamorousdrinkdamansara

[ #REALTESTIMONIBEDRINK] DAH MCM-MCM CUBA PRODUK & SKIN CARE TAPI TETAP TAKDE PERUBAHAN! 😢😭😡
.
.
Siapa ada masalah kulit mcm ini angkat tangan jgn tak mengaku 🙋🏻‍♀️😢
.
Pelbagai produk dah cuba dari malaysia sampailah internatiol product tapi kulit muka tetap sama...
Rasa malu sangat kalau nak berjumpa orang...
Takde keyakinan bila orang tengok bekas jerawat dan jerawat di muka! Ada jalan penyelesiakan ke masalah saya ni???
.
Kembalikan keyakinan diri dengan pengambilan produk pertama di Malaysia yang mempunyai 4 fungsi di dalam 1 Jus minuman kesihatan. Tidak perlu utk beli 2-3 product lagi. Cukup dengan satuu anda dapat #KURUS #PUTIH #DETOX #AWET MUDA. .
.
Ini lah testimoni sebenar Adila selepas mengamalkan #BEDRINK !! Jerawat & bekas jerawat semakin pudar dan hilang.Dan kulit semakin cerah Wow hebatkann😍😍😍😍
.
Apa tunggu lagi! Cepat buat tempahan BE DRINK sebelum kehabisannnnn...
.
.
#halaljakim
#produkpertama4dalam1
#BeTheGlamorousDrink
#ProdukKecantikan #SayaJual #Produkkurusselepasbersalin #pilihanno1wanitaselepasberkahwin #Cantikduludankiniselamanya #behealthybeslimbebeautiful #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful
#LifestyleDrink #malaysia
#agentwanted #detoks

[#REALTESTIMONIBEDRINK] DAH MCM-MCM CUBA PRODUK & SKIN CARE TAPI TETAP TAKDE PERUBAHAN! 😢😭😡
.
.
Siapa ada masalah kulit mcm ini angkat tangan jgn tak mengaku 🙋🏻‍♀️😢
.
Pelbagai produk dah cuba dari malaysia sampailah internatiol product tapi kulit muka tetap sama...
Rasa malu sangat kalau nak berjumpa orang...
Takde keyakinan bila orang tengok bekas jerawat dan jerawat di muka! Ada jalan penyelesiakan ke masalah saya ni???
.
Kembalikan keyakinan diri dengan pengambilan produk pertama di Malaysia yang mempunyai 4 fungsi di dalam 1 Jus minuman kesihatan. Tidak perlu utk beli 2-3 product lagi. Cukup dengan satuu anda dapat #KURUS #PUTIH #DETOX #AWET MUDA. .
.
Ini lah testimoni sebenar Adila selepas mengamalkan #BEDRINK !! Jerawat & bekas jerawat semakin pudar dan hilang.Dan kulit semakin cerah Wow hebatkann😍😍😍😍
.
Apa tunggu lagi! Cepat buat tempahan BE DRINK sebelum kehabisannnnn...
.
.
#halaljakim 
#produkpertama4dalam1
#BeTheGlamorousDrink
#ProdukKecantikan #SayaJual #Produkkurusselepasbersalin #pilihanno1wanitaselepasberkahwin #Cantikduludankiniselamanya #behealthybeslimbebeautiful #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful
#LifestyleDrink #malaysia
#agentwanted #detoks
19 0 13 September, 2019
@betheglamorousdrinkdamansara Profile picture

@betheglamorousdrinkdamansara

BE DRINK MENJADI PILIHAN NO. 1 KAMI 😘
.
.
Apa yang best tentang #Bedrink yg boleh menyebabkan repeat order berulang kali oleh customer² sis???
.
====================
SIAPA YANG  MESTI  DAPATKAN  BE DRINK ?
====================
[+] Mereka yg nak kecilkan lengan & paha.
.
[+] Mereka yg nak kempiskan perut buncit.
.
[+] Mereka yg nak 'cut selera makan'
.
[+] Mereka yg nak dptkan berat badan ideal.
.
[+] Mereka yg nak 'KURUS'
.
[+] Mereka yg ada masalah obesiti
.
[+] Mereka yg nk selesaikan masalah sembelit
.
[+] Mereka yg nak kulit GLOWING & WHITENING
.
:[+] Mereka yg nak tambah collagen pada kulit supaya nampak awet muda
.
===================
APA FUNGSI DAN KELEBIHAN BE DRINK
===================
.
📌Membakar lemak secara semulajadi &  menukarkan lemak kepada tenaga.
📌Menghalang penyerapan lemak dan karbohidrat yang berlebihan.
📌Mengawal selera nafsu makan berlebihan & memberi rasa cepat kekenyangan.
📌Mengempiskan bahagian perut, lengan dan peha.
📌Membaiki dan meningkatkan kecekapan METABOLISME tubuh.
📌Energetik, aktif dan bertenaga.
📌 Membantu menstabilkan bacaan kolesterol dalam darah.
📌Meningkatkan daya tahan dan sistem imunisasi dalam badan.
📌Menguatkan usus serta mempunyai kecekapan untuk mencegah dan merawat sembelit.
📌Melindungi hati dan mencegah kanser kolon.
📌Menambah kolagen pada kulit anda
📌Melambatkan proses penuaan pada kulit.
📌Membantu masalah kulit seperti jerawat, jeragat & parut dari masalah kulit.
📌Meningkatkan kesan pencerahan kulit dan menjadikan kulit lebih bersih dan cerah
.
Sangat sesuai di gabungan dengan pengambilan #BeLemtox ! Anda akan dapat results yang OPTIMUM ! .
.

#ProdukPertama4dalam1
#HALALJAKIM
#PilihanNo1wanitaberkahwin #BeTheGlamorousDrink
#Produkkurusselepasbersalin
#beautyaddict
#Cantikduludankiniselamanya #behealthybeslimbebeautiful
#makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #agentwanted #stokistwanted

BE DRINK MENJADI PILIHAN NO. 1 KAMI 😘
.
.
Apa yang best tentang #Bedrink yg boleh menyebabkan repeat order berulang kali oleh customer² sis???
.
====================
SIAPA YANG  MESTI  DAPATKAN  BE DRINK ?
====================
[+] Mereka yg nak kecilkan lengan & paha.
.
[+] Mereka yg nak kempiskan perut buncit.
.
[+] Mereka yg nak 'cut selera makan'
.
[+] Mereka yg nak dptkan berat badan ideal.
.
[+] Mereka yg nak 'KURUS'
.
[+] Mereka yg ada masalah obesiti
.
[+] Mereka yg nk selesaikan masalah sembelit
.
[+] Mereka yg nak kulit GLOWING & WHITENING
.
:[+] Mereka yg nak tambah collagen pada kulit supaya nampak awet muda
.
===================
APA FUNGSI DAN KELEBIHAN BE DRINK
===================
.
📌Membakar lemak secara semulajadi &  menukarkan lemak kepada tenaga.
📌Menghalang penyerapan lemak dan karbohidrat yang berlebihan.
📌Mengawal selera nafsu makan berlebihan & memberi rasa cepat kekenyangan.
📌Mengempiskan bahagian perut, lengan dan peha.
📌Membaiki dan meningkatkan kecekapan METABOLISME tubuh.
📌Energetik, aktif dan bertenaga.
📌 Membantu menstabilkan bacaan kolesterol dalam darah.
📌Meningkatkan daya tahan dan sistem imunisasi dalam badan.
📌Menguatkan usus serta mempunyai kecekapan untuk mencegah dan merawat sembelit.
📌Melindungi hati dan mencegah kanser kolon.
📌Menambah kolagen pada kulit anda
📌Melambatkan proses penuaan pada kulit.
📌Membantu masalah kulit seperti jerawat, jeragat & parut dari masalah kulit.
📌Meningkatkan kesan pencerahan kulit dan menjadikan kulit lebih bersih dan cerah
.
Sangat sesuai di gabungan dengan pengambilan #BeLemtox ! Anda akan dapat results yang OPTIMUM ! .
.

#ProdukPertama4dalam1
#HALALJAKIM
#PilihanNo1wanitaberkahwin #BeTheGlamorousDrink 
#Produkkurusselepasbersalin
#beautyaddict
#Cantikduludankiniselamanya #behealthybeslimbebeautiful
#makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #agentwanted #stokistwanted
22 0 13 September, 2019
@betheglamorousdrinkdamansara Profile picture

@betheglamorousdrinkdamansara

[ #INFOPRODUK]
. 👉 Petua teratas untuk mencapai matlamat anda:
.
✅ Pastikan anda mendapat protein yang cukup. ✅ Pastikan anda mendapat serat yang mencukupi (anda harus menyasarkan 15g setiap 1000 kalori) ✅ Jika anda merancang untuk mengurangkan ambilan makanan, ambil daging dan susu yang rendah lemak.
✅ Untuk bakar lemak, anda perlu terus aktif. Anda perlu meningkatkan jumlah tenaga harian supaya lemak anda terbakar.
✅ Pilihan makanan yang berbeza akan mengubah pengambilan kalori makanan anda jadi berhati-hati pengambilan kalori.
.
Nak tahu bagaimana BeDrink & BeLemtox boleh bantu anda untuk kurus? DM atau Whatsapp kami sekarang! 💻LINK PADA BIO. .
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #10daysclense #produk2dalam1 #slimmingdetox #pakardetox #coloncleanse #belemtoxslimmingliquid #sayajual #produkkurusselepasbersalin #cantikduludankiniselamanya #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #fitness #goodforyou #slimming

[#INFOPRODUK]
. 👉 Petua teratas untuk mencapai matlamat anda:
.
✅ Pastikan anda mendapat protein yang cukup. ✅ Pastikan anda mendapat serat yang mencukupi (anda harus menyasarkan 15g setiap 1000 kalori) ✅ Jika anda merancang untuk mengurangkan ambilan makanan, ambil daging dan susu yang rendah lemak.
✅ Untuk bakar lemak, anda perlu terus aktif. Anda perlu meningkatkan jumlah tenaga harian supaya lemak anda terbakar.
✅ Pilihan makanan yang berbeza akan mengubah pengambilan kalori makanan anda jadi berhati-hati pengambilan kalori.
.
Nak tahu bagaimana BeDrink & BeLemtox boleh bantu anda untuk kurus? DM atau Whatsapp kami sekarang! 💻LINK PADA BIO. .
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #10daysclense #produk2dalam1 #slimmingdetox #pakardetox #coloncleanse #belemtoxslimmingliquid #sayajual #produkkurusselepasbersalin #cantikduludankiniselamanya #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily#product #like4like #instagram #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody#fitness #goodforyou #slimming
62 0 12 September, 2019
@begroup_hq Profile picture

@begroup_hq

Hanya 1 sachet sudah nampak kesan 😍 #BeLemTox
.
Ini adalah produk pertama di Malaysia yang menggabungkan #detox dan #slimming dalam bentuk cecair (liquid).
.
Satu-satunya produk sepenuhnya menggunakan teknologi dari #Italy yang memfokuskan pada penurunan berat badan serta detox yang mana ia terus sedia untuk diminum! Ianya sangat efektif untuk membantu menurunkan berat badan dan meningkatkan metabolisma selain membantu menyelesaikan masalah sembelit.
.
10 bahan aktif ini semestinya diimport, diformulasi dari #italy dan di cipta khas untuk digabungkan bersama Be Drink supaya mempunyai kesan lebih cepat! Be Lemtox juga sudah memiliki kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia!
.
DM kami sekarang atau whatsapp kami (link pada bio di atas) dan kami akan kongsikan selanjutnya kelebihan produk baru ini.
.
.
#HALALJAKIM
#produkpertama4dalam1
#BeTheGlamorousDrink
#BeLemTox
#10dayscleanse
#produk2dalam1
#slimmingdetox #pakardetox
#coloncleanse #belemtoxslimmingliquid
#sayajual #produkkurusselepasbersalin #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instagram #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #fitness #goodforyou #slimming #10yearchallenge

Hanya 1 sachet sudah nampak kesan 😍 #BeLemTox
.
Ini adalah produk pertama di Malaysia yang menggabungkan #detox dan #slimming dalam bentuk cecair (liquid).
.
Satu-satunya produk sepenuhnya menggunakan teknologi dari #Italy yang memfokuskan pada penurunan berat badan serta detox yang mana ia terus sedia untuk diminum! Ianya sangat efektif untuk membantu menurunkan berat badan dan meningkatkan metabolisma selain membantu menyelesaikan masalah sembelit.
.
10 bahan aktif ini semestinya diimport, diformulasi dari #italy dan di cipta khas untuk digabungkan bersama Be Drink supaya mempunyai kesan lebih cepat! Be Lemtox juga sudah memiliki kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia!
.
DM kami sekarang atau whatsapp kami (link pada bio di atas) dan kami akan kongsikan selanjutnya kelebihan produk baru ini.
.
.
#HALALJAKIM
#produkpertama4dalam1
 #BeTheGlamorousDrink
 #BeLemTox
 #10dayscleanse
 #produk2dalam1
#slimmingdetox #pakardetox
#coloncleanse #belemtoxslimmingliquid
#sayajual #produkkurusselepasbersalin #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia  #instagram #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #fitness #goodforyou #slimming #10yearchallenge
13 1 10 September, 2019
@betheglamorousdrinkdamansara Profile picture

@betheglamorousdrinkdamansara

Start your day with Be Drink ❤️ end your day with Be LemTox - itu Rahsia saya @nadiaannuar .
.
Sebelum sarapan jangan lupa ambil #BeDrink ia dapat membantu, membakar lemak dengan semulajadi , mengenyangkan lebih lama,merendahkan kolestrol selain tu dapat memberi tenaga sepanjang hari. Ehhh bukan itu sahaja menjaga kulit supaya terus nampak muda dan glowinng! Formula 4 dalam 1 ❤️
.
Selepas 1 jam makam malam atau sebelum tidur amalkan #beLemtox kerana membantu membuang toksid dan sisa makanan yg tidak di perlukan. Bila tiada toksid dalam banda baru semua Nutrition senang badan kita untuk terima. Serta imunisasi badan juga akan meningkat! Baru anda ceria dan mudah untuk turunkam berat badan 😘
.
.

#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #produkkecantikan #sayajual #produkkurusselepasbersalin #UsahawanBE #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #instagood #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #goodmorning #goodvibes #fitness #motivation #goodforyou #slimming

Start your day with Be Drink ❤️ end your day with Be LemTox - itu Rahsia saya @nadiaannuar .
.
Sebelum sarapan jangan lupa ambil #BeDrink ia dapat membantu, membakar lemak dengan semulajadi , mengenyangkan lebih lama,merendahkan kolestrol selain tu dapat memberi tenaga sepanjang hari. Ehhh bukan itu sahaja menjaga kulit supaya terus nampak muda dan glowinng! Formula 4 dalam 1 ❤️
.
Selepas 1 jam makam malam atau sebelum tidur amalkan #beLemtox kerana membantu membuang toksid dan sisa makanan yg tidak di perlukan. Bila tiada toksid dalam banda baru semua Nutrition senang badan kita untuk terima. Serta imunisasi badan juga akan meningkat! Baru anda ceria dan mudah untuk turunkam berat badan 😘
.
.

#HALALJAKIM  #produkpertama4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #produkkecantikan #sayajual #produkkurusselepasbersalin #UsahawanBE #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #instagood #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #goodmorning #goodvibes #fitness #motivation #goodforyou #slimming
60 0 10 September, 2019
@betheglamorousdrinkdamansara Profile picture

@betheglamorousdrinkdamansara

[ #BETIPS] 🔥 MAKANAN TERBAIK UNTUK KURUS 🔥
.
Ini adalah contoh makanan yang hebat, tetapi anda juga harus tahu, tiada makanan sebenar akan membakar lemak tubuh yang berlebihan. Sebagai contoh, anda hanya makan oat dengan harapan anda akan kurus, ianya tidak semudah itu. .
Kebanyakan makanan yang kami senaraikan di sini adalah yang akan bantu anda rasa kenyang kerana protein, serat, kandungan air serta kebaikan nutrien.
.
Makanan ini termasuk:
PISANG (kaya dengan serat dan vitamin), KENTANG (salah satu makanan yang paling mengeyangkan),
SAYURAN HIJAU (semua sayur-sayuran yang harus dimakan dalam jumlah yang banyak), MINYAK KELAPA (meningkatkan metabolisme anda apabila digunakan), KOPI TANPA GULA (antioksida, termogenik, anti kanser). BeDrink & BeLemtox (suplemen tambahan yang boleh anda letakkan di dalam beg anda dan makan bila-bila)
.
Apakah makanan pembakar lemak kegemaran anda? Beritahu kami pada di komen di bawah. Atau nak tahu lebih lanjut tentang produk kami? DM kami sekarang (link pada bio). .
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #10daysclense #produk2dalam1 #slimmingdetox #pakardetox #coloncleanse #belemtoxslimmingliquid #sayajual #produkkurusselepasbersalin #cantikduludankiniselamanya #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #fitness #goodforyou #slimming

[#BETIPS] 🔥 MAKANAN TERBAIK UNTUK KURUS 🔥
.
Ini adalah contoh makanan yang hebat, tetapi anda juga harus tahu, tiada makanan sebenar akan membakar lemak tubuh yang berlebihan. Sebagai contoh, anda hanya makan oat dengan harapan anda akan kurus, ianya tidak semudah itu. .
Kebanyakan makanan yang kami senaraikan di sini adalah yang akan bantu anda rasa kenyang kerana protein, serat, kandungan air serta kebaikan nutrien.
.
Makanan ini termasuk: 
PISANG (kaya dengan serat dan vitamin), KENTANG (salah satu makanan yang paling mengeyangkan),
SAYURAN HIJAU (semua sayur-sayuran yang harus dimakan dalam jumlah yang banyak), MINYAK KELAPA (meningkatkan metabolisme anda apabila digunakan), KOPI TANPA GULA (antioksida, termogenik, anti kanser). BeDrink & BeLemtox (suplemen tambahan yang boleh anda letakkan di dalam beg anda dan makan bila-bila)
.
Apakah makanan pembakar lemak kegemaran anda? Beritahu kami pada di komen di bawah. Atau nak tahu lebih lanjut tentang produk kami? DM kami sekarang (link pada bio). .
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #10daysclense #produk2dalam1 #slimmingdetox #pakardetox #coloncleanse #belemtoxslimmingliquid #sayajual #produkkurusselepasbersalin #cantikduludankiniselamanya #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily#product #like4like #instagram #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody#fitness #goodforyou #slimming
57 0 10 September, 2019
@bedrink_sepang Profile picture

@bedrink_sepang

Mrs Be workout on my off day just cause shs want to. 💪🏻 What's your excuse?
.
.
Consume be drink before workout for energy booster & burn more fats & calories.
.
At night consume Be Lemtox before sleep so you can get flat tummy everyday!
.
Get yours today!
.
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #betheglamorousdrink #belemtoxslimmingliquid
#beLemtox #10dayscleanse #sayajual #produkkurusselepasbersalin #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink
#detoks #putih #kurus #malaysia #instadaily #like4like #instagram #beautiful #loveyourbody #fitness #goodforyou #slimming
#BeHealthyBeSlimBeBeautiful #kkck #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #bedrink

Mrs Be workout on my off day just cause shs want to. 💪🏻 What's your excuse?
.
.
Consume be drink before workout for energy booster & burn more fats & calories.
.
At night consume Be Lemtox before sleep so you can get flat tummy everyday!
.
Get yours today!
.
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1  #betheglamorousdrink #belemtoxslimmingliquid
#beLemtox #10dayscleanse #sayajual #produkkurusselepasbersalin #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink
#detoks #putih #kurus #malaysia #instadaily  #like4like #instagram #beautiful #loveyourbody #fitness #goodforyou #slimming
#BeHealthyBeSlimBeBeautiful #kkck #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #bedrink
3 0 10 September, 2019
@bedrink_sepang Profile picture

@bedrink_sepang

[ #PETUA] ANDA PASTI KE ANDA DAH BUAT SEMUANYA?
.
Kadangkala kita merasakan bahawa apa yang kita buat dan lakukan itu sudah cukup. Tapi kenapa berhenti di situ? Belum tentu apa yang anda lakukan itu sebenarnya benar-benar betul dan tepat!
.
Kita sebenarnya ‘ketagih’ kepada gula dan itu ada salah satu faktor yang dinyatakan diatas sebagai musuh untuk kita menurunkan berat badan. Kawal ambilan kadar gula dan makan secara sederhana. Sudah pasti anda akan melihat hasilnya.
.
Untuk hasil yang lebih #mantap, disinilah keperluan #BeDrink #BeLemtox perlu disertakan di dalam diet harian anda! Nak tahu lagi? DM atau whatsapp kami sekarang (link di bio) untuk maklumat lanjut dan kami akan kongsikan juga tips-tips lain!
.
.
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #10dayscleanse #produk2dalam1 #slimmingdetox #pakardetox #coloncleanse #belemtoxslimmingliquid
#sayajual #produkkurusselepasbersalin #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #like4like #instagram #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #fitness #goodforyou #slimming

[#PETUA] ANDA PASTI KE ANDA DAH BUAT SEMUANYA?
.
Kadangkala kita merasakan bahawa apa yang kita buat dan lakukan itu sudah cukup. Tapi kenapa berhenti di situ? Belum tentu apa yang anda lakukan itu sebenarnya benar-benar betul dan tepat!
.
Kita sebenarnya ‘ketagih’ kepada gula dan itu ada salah satu faktor yang dinyatakan diatas sebagai musuh untuk kita menurunkan berat badan. Kawal ambilan kadar gula dan makan secara sederhana. Sudah pasti anda akan melihat hasilnya.
.
Untuk hasil yang lebih #mantap, disinilah keperluan #BeDrink #BeLemtox perlu disertakan di dalam diet harian anda! Nak tahu lagi? DM atau whatsapp kami sekarang (link di bio) untuk maklumat lanjut dan kami akan kongsikan juga tips-tips lain!
.
.
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #10dayscleanse #produk2dalam1 #slimmingdetox #pakardetox #coloncleanse #belemtoxslimmingliquid
#sayajual #produkkurusselepasbersalin #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily  #like4like #instagram #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #fitness #goodforyou #slimming
1 0 10 September, 2019
@bedrink_sepang Profile picture

@bedrink_sepang

Lama tak post gambar workout..so hari ni nak share gambar post workout yg dah peluh2 busuk2 sbb inilah hasil tuaian hari ini yg tak ternilai harganya dan tak boleh dibeli dgn uang ringgit. 🤣
.
Balik Tioman sbb asyik makan je jd kena la bilas dgn workout sikit dan dibantu dgn satu sachet BE LEMTOX from @begroup_hq habis semua keluar 🙈 dan consistently ambik BE Drink satu sachet sehari utk naikkan balik metabolisma, bagi tenaga dan satu lagi yg penting cerahkan kulit.
.
Sbb tu ramai yg tanya “apoooo ko pergi pantai kenapa tak hitam eh??” Hahahahha jawapan dia sbb dah defend baik pakai sunblock pastu bilas dgn Be Drink bagi yg gelap sikit2 tu cerah balik 😁
.
So try la usha kat @bedrink_sepang utk BE Lemtox & BE Drink ok. Sape yg dah try BE Lemtox & BE Drink sila angkat tangan! 🙋🏼‍♀️
-Nadia Annuar-

#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #betheglamorousdrink #belemtoxslimmingliquid
#beLemtox #10dayscleanse #sayajual #produkkurusselepasbersalin #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink
#detoks #putih #kurus #malaysia #instadaily #like4like #instagram #beautiful #loveyourbody #fitness #goodforyou #slimming
#BeHealthyBeSlimBeBeautiful #kkck #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #bedrink

Lama tak post gambar workout..so hari ni nak share gambar post workout yg dah peluh2 busuk2 sbb inilah hasil tuaian hari ini yg tak ternilai harganya dan tak boleh dibeli dgn uang ringgit. 🤣
.
Balik Tioman sbb asyik makan je jd kena la bilas dgn workout sikit dan dibantu dgn satu sachet BE LEMTOX from @begroup_hq habis semua keluar 🙈 dan consistently ambik BE Drink satu sachet sehari utk naikkan balik metabolisma, bagi tenaga dan satu lagi yg penting cerahkan kulit.
.
Sbb tu ramai yg tanya “apoooo ko pergi pantai kenapa tak hitam eh??” Hahahahha jawapan dia sbb dah defend baik pakai sunblock pastu bilas dgn Be Drink bagi yg gelap sikit2 tu cerah balik 😁
.
So try la usha kat @bedrink_sepang utk BE Lemtox & BE Drink ok. Sape yg dah try BE Lemtox & BE Drink sila angkat tangan! 🙋🏼‍♀️
-Nadia Annuar-

#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1  #betheglamorousdrink #belemtoxslimmingliquid
#beLemtox #10dayscleanse #sayajual #produkkurusselepasbersalin #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink
#detoks #putih #kurus #malaysia #instadaily  #like4like #instagram #beautiful #loveyourbody #fitness #goodforyou #slimming
#BeHealthyBeSlimBeBeautiful #kkck #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #bedrink
8 0 10 September, 2019
@betheglamorousdrinkdamansara Profile picture

@betheglamorousdrinkdamansara

[ #INFOPRODUK] Tahukah anda serat psyllium adalah salah satu ramuan utama di dalam #betheglamorousdrink?
.
Serat Psyllium membantu membersihkan kolon dan membuang bahan buangan yang mengandungi bakteria dan parasit. Organisma ini menghasilkan toksin yang membuat anda merasa lesu dan tidak bertenaga. Apabila toksin meninggalkan badan, anda akan mula kembali berasa bertenaga.
.
Psyllium juga mampu mengikat kolesterol (dan bahan-bahan yang berpotensi toksik) kerana ia melalui saluran gastro-usus. Ini bermakna dari masa ke semasa, ia mempunyai potensi untuk menurunkan paras kolesterol secara semulajadi.
.
Nikmati pelbagai khasiat Psyllium melalui pengambilan #betheglamorousdrink. Sehari hanya sekali, tak susah kan!
.
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #BeLemTox #10dayscleanse #produk2dalam1 #slimmingdetox #pakardetox #coloncleanse #belemtoxslimmingliquid
#sayajual #produkkurusselepasbersalin #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #like4like #instagram #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #fitness #goodforyou #slimming

[#INFOPRODUK] Tahukah anda serat psyllium adalah salah satu ramuan utama di dalam #betheglamorousdrink?
.
Serat Psyllium membantu membersihkan kolon dan membuang bahan buangan yang mengandungi bakteria dan parasit. Organisma ini menghasilkan toksin yang membuat anda merasa lesu dan tidak bertenaga. Apabila toksin meninggalkan badan, anda akan mula kembali berasa bertenaga.
.
Psyllium juga mampu mengikat kolesterol (dan bahan-bahan yang berpotensi toksik) kerana ia melalui saluran gastro-usus. Ini bermakna dari masa ke semasa, ia mempunyai potensi untuk menurunkan paras kolesterol secara semulajadi.
.
Nikmati pelbagai khasiat Psyllium melalui pengambilan #betheglamorousdrink. Sehari hanya sekali, tak susah kan!
.
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1  #BeLemTox #10dayscleanse #produk2dalam1 #slimmingdetox #pakardetox #coloncleanse #belemtoxslimmingliquid
#sayajual #produkkurusselepasbersalin #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily  #like4like #instagram #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #fitness #goodforyou #slimming
6 3 8 September, 2019
@betheglamorousdrinkdamansara Profile picture

@betheglamorousdrinkdamansara

[ #NADIAANNUAR] .
“Dreams come true when desire transforms into concrete actions.” .
Angan-angan akan menjadi kenyataan apabila anda bertindak melalui keinginan!
.
Di @bedrink_hq, kami sentiasa berpegang pada prinsip untuk membantu mereka yang ingin bersama mengawal berat badan dan seterusnya mendapatkan bentuk badan idaman. Kami serius dan anda hanya perlu tanya kami tentang segala persoalan anda dan kami akan terangkan bagaimana #BeDrink dan #BeLemtox dapat membantu keperluan anda!
.
DM atau whatsapp kami sekarang! (link pada bio). .
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #10daysclense #produk2dalam1 #slimmingdetox #pakardetox #coloncleanse #belemtoxslimmingliquid #sayajual #produkkurusselepasbersalin #cantikduludankiniselamanya #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #fitness #goodforyou #slimming

[#NADIAANNUAR] .
“Dreams come true when desire transforms into concrete actions.” .
Angan-angan akan menjadi kenyataan apabila anda bertindak melalui keinginan!
.
Di @bedrink_hq, kami sentiasa berpegang pada prinsip untuk membantu mereka yang ingin bersama mengawal berat badan dan seterusnya mendapatkan bentuk badan idaman. Kami serius dan anda hanya perlu tanya kami tentang segala persoalan anda dan kami akan terangkan bagaimana #BeDrink dan #BeLemtox dapat membantu keperluan anda!
.
DM atau whatsapp kami sekarang! (link pada bio). .
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #10daysclense #produk2dalam1 #slimmingdetox #pakardetox #coloncleanse #belemtoxslimmingliquid #sayajual #produkkurusselepasbersalin #cantikduludankiniselamanya #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily#product #like4like #instagram #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody#fitness #goodforyou #slimming
0 0 8 September, 2019
@bedrinksg Profile picture

@bedrinksg

[BEINFO] BAGAIMANA ANDA INGIN MENGETAHUI JENIS KULIT MUKA ANDA?
.
.
Hari ini kami kongsikan dengan anda semua cara untuk mengenalpasti kulit muka anda supaya mudah untuk membuat pilihan dalam penggunaan produk kecantikan yang betul.
.
Mari kita cuba & lihat keberkesanannya.Cara ini adalah mudah & murah.Kongsikan jika anda ra ianya bermanfaat!😊😊 #HALALJAKIM #pilihanno1wanitaselepasberkahwin #produkpertama4dalam1 #produkkecantikan #sayaJual #produkkurusselepasbersalin #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily
#product #like4like #instagram #instagood #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #skincare #goodvibes #fitness #motivation #goodforyou #slimming

[BEINFO] BAGAIMANA ANDA INGIN MENGETAHUI JENIS KULIT MUKA ANDA?
.
.
Hari ini kami kongsikan dengan anda semua cara untuk mengenalpasti kulit muka anda supaya mudah untuk membuat pilihan dalam penggunaan produk kecantikan yang betul.
.
Mari kita cuba & lihat keberkesanannya.Cara ini adalah mudah & murah.Kongsikan jika anda ra ianya bermanfaat!😊😊 #HALALJAKIM #pilihanno1wanitaselepasberkahwin #produkpertama4dalam1 #produkkecantikan #sayaJual #produkkurusselepasbersalin #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful#LifestyleDrink #malaysia #instadaily 
#product #like4like #instagram #instagood #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #skincare #goodvibes #fitness #motivation #goodforyou #slimming
4 0 8 September, 2019
@bedrinksg Profile picture

@bedrinksg

The best new detox product in town! .
.
Jika anda ada masalah berat badan, perut boroi & sembelit anda wajib mencuba Be LemTox. Di formulasi dari teknologi Italy memberikan kesan yang sangat cepat apabila anda mencubanya.
[Swipe left for testimonial]
.
Be LemTox juga sangat sesuai di gabungkan sekali  dengan pengambilan Be Drink supaya anda akan dapat kesan lebih cepat dan menakjubkan. Produk yg selamat di gunakan & standard penyulingan yang di luluskan oleh KKM dan Halal
.
.
Kami di @bedrinksg akan sentiasa membantu anda untuk mencapai matlamat anda untuk mengurangkan berat badan. Jangan risau, DM kami, dan kami akan kongsikan kebaikan produk kami ini dan rasakan sendiri perubahannya.
.
Atau anda boleh Whatsapp kami (link di bio) untuk pertanyaan lanjut. Jom kita kurus dengan sihat!
.
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #BeLemTox #10daysclense #produk2dalam1 #slimmingdetox #pakardetox #coloncleanse #belemtoxslimmingliquid #sayajual #produkkurusselepasbersalin #cantikduludankiniselamanya #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #beautiful #kurus #pakardetox #detoks #nakcantik #loveyourbody #fitness #goodforyou #slimming

The best new detox product in town! .
.
Jika anda ada masalah berat badan, perut boroi & sembelit anda wajib mencuba Be LemTox. Di formulasi dari teknologi Italy memberikan kesan yang sangat cepat apabila anda mencubanya.
[Swipe left for testimonial]
.
Be LemTox juga sangat sesuai di gabungkan sekali  dengan pengambilan Be Drink supaya anda akan dapat kesan lebih cepat dan menakjubkan. Produk yg selamat di gunakan & standard penyulingan yang di luluskan oleh KKM dan Halal
.
.
Kami di @bedrinksg akan sentiasa membantu anda untuk mencapai matlamat anda untuk mengurangkan berat badan. Jangan risau, DM kami, dan kami akan kongsikan kebaikan produk kami ini dan rasakan sendiri perubahannya.
.
Atau anda boleh Whatsapp kami (link di bio) untuk pertanyaan lanjut. Jom kita kurus dengan sihat!
.
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #BeLemTox #10daysclense #produk2dalam1 #slimmingdetox #pakardetox#coloncleanse #belemtoxslimmingliquid #sayajual #produkkurusselepasbersalin #cantikduludankiniselamanya #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink  #beautiful #kurus #pakardetox #detoks #nakcantik#loveyourbody#fitness #goodforyou #slimming
3 0 8 September, 2019
@betheglamorousdrinkdamansara Profile picture

@betheglamorousdrinkdamansara

Bersenam tapi berat saya tak turun !🤬🤬🤬 .
Ini adalah produk pertama di Malaysia yang menggabungkan #detox dan #slimming dalam bentuk cecair (liquid). .

Satu-satunya produk sepenuhnya menggunakan teknologi dari #Italy yang memfokuskan pada penurunan berat badan serta detox yang mana ia terus sedia untuk diminum! Ianya sangat efektif untuk membantu menurunkan berat badan dan meningkatkan metabolisma selain membantu menyelesaikan masalah sembelit. .

10 bahan aktif ini semestinya diimport, diformulasi dari #italy dan di cipta khas untuk digabungkan bersama Be Drink supaya mempunyai kesan lebih cepat! Be Lemtox juga sudah memiliki kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia! .

Untuk info lanjut Click Link 👇🏻👇🏻👇🏻 Dan kami akan kongsikan selanjutnya kelebihan produk baru ini. . .
#bebeautybyiera
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #BeLemTox #10dayscleanse #produk2dalam1 #slimmingdetox #pakardetox #coloncleanse #belemtoxslimmingliquid #sayajual #produkkurusselepasbersalin #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instagram #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #fitness #goodforyou #slimming #10yearchallenge

Bersenam tapi berat saya tak turun !🤬🤬🤬 . 
Ini adalah produk pertama di Malaysia yang menggabungkan #detox dan #slimming dalam bentuk cecair (liquid). .

Satu-satunya produk sepenuhnya menggunakan teknologi dari #Italy yang memfokuskan pada penurunan berat badan serta detox yang mana ia terus sedia untuk diminum! Ianya sangat efektif untuk membantu menurunkan berat badan dan meningkatkan metabolisma selain membantu menyelesaikan masalah sembelit. .

10 bahan aktif ini semestinya diimport, diformulasi dari #italy dan di cipta khas untuk digabungkan bersama Be Drink supaya mempunyai kesan lebih cepat! Be Lemtox juga sudah memiliki kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia! .

Untuk info lanjut Click Link 👇🏻👇🏻👇🏻 Dan kami akan kongsikan selanjutnya kelebihan produk baru ini. . . 
#bebeautybyiera
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #BeLemTox #10dayscleanse #produk2dalam1 #slimmingdetox #pakardetox #coloncleanse #belemtoxslimmingliquid #sayajual #produkkurusselepasbersalin #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instagram #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #fitness #goodforyou #slimming #10yearchallenge
7 5 7 September, 2019
@betheglamorousdrinkdamansara Profile picture

@betheglamorousdrinkdamansara

Dah cuba ke belum?? Stok tak banyak yang tinggal!
.
Ini adalah produk pertama di Malaysia yang menggabungkan #detox dan #slimming dalam bentuk cecair (liquid).
.
Satu-satunya produk sepenuhnya menggunakan teknologi dari #Italy yang memfokuskan pada penurunan berat badan serta detox yang mana ia terus sedia untuk diminum! Ianya sangat efektif untuk membantu menurunkan berat badan dan meningkatkan metabolisma selain membantu menyelesaikan masalah sembelit.
.
10 bahan aktif ini semestinya diimport, diformulasi dari #italy dan di cipta khas untuk digabungkan bersama Be Drink supaya mempunyai kesan lebih cepat! Be Lemtox juga sudah memiliki kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia!
.
Anda juga berpeluang untuk memenangi SAMSUNG SMARTPHONE untuk 4 orang yang bertuah ! .
.
#HALALJAKIM
#produkpertama4dalam1
#BeTheGlamorousDrink
#BeLemTox
#10dayscleanse
#produk2dalam1
#slimmingdetox #pakardetox
#coloncleanse #belemtoxslimmingliquid
#sayajual #produkkurusselepasbersalin #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instagram #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #fitness #goodforyou #slimming #10yearchallenge

Dah cuba ke belum?? Stok tak banyak yang tinggal!
.
Ini adalah produk pertama di Malaysia yang menggabungkan #detox dan #slimming dalam bentuk cecair (liquid).
.
Satu-satunya produk sepenuhnya menggunakan teknologi dari #Italy yang memfokuskan pada penurunan berat badan serta detox yang mana ia terus sedia untuk diminum! Ianya sangat efektif untuk membantu menurunkan berat badan dan meningkatkan metabolisma selain membantu menyelesaikan masalah sembelit.
.
10 bahan aktif ini semestinya diimport, diformulasi dari #italy dan di cipta khas untuk digabungkan bersama Be Drink supaya mempunyai kesan lebih cepat! Be Lemtox juga sudah memiliki kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia!
.
Anda juga berpeluang untuk memenangi SAMSUNG SMARTPHONE untuk 4 orang yang bertuah ! .
.
#HALALJAKIM
#produkpertama4dalam1
 #BeTheGlamorousDrink
 #BeLemTox
 #10dayscleanse
 #produk2dalam1
#slimmingdetox #pakardetox
#coloncleanse #belemtoxslimmingliquid
#sayajual #produkkurusselepasbersalin #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia  #instagram #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #fitness #goodforyou #slimming #10yearchallenge
3 1 6 September, 2019
@be_beautybyiera Profile picture

@be_beautybyiera

WE’RE SORRY BE LOVERS HQ MASIH LAGI SOLD OUT.
.
Permintaan yang terlalu tinggi selepas ramai yang berjaya turun berat badan & kulit cantik . Dengan ini kami mengumumkan Be Drink habis terjual 😘😘 . Kami pihak HQ tidak menang tangan. Terima kasih atas sokongan anda semua terhadap produk #BeDrink. . .
.
Sebarang update untuk Be Drink kami akan umukan di official Instagram & Facebook page 😘.
.
#bebeautybyiera
#HALALJAKIM #pilihanno1wanitaselepasberkahwin #produkpertama4dalam1 #produkkecantikan #sayaJual #produkkurusselepasbersalin #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #product #betheglamorousdrink #soldout

WE’RE SORRY BE LOVERS HQ MASIH LAGI SOLD OUT.
.
Permintaan yang terlalu tinggi selepas ramai yang berjaya turun berat badan & kulit cantik . Dengan ini kami mengumumkan Be Drink habis terjual 😘😘 . Kami pihak HQ tidak menang tangan. Terima kasih atas sokongan anda semua terhadap produk #BeDrink. . .
.
Sebarang update untuk Be Drink kami akan umukan di official Instagram & Facebook page 😘.
.
#bebeautybyiera 
#HALALJAKIM #pilihanno1wanitaselepasberkahwin #produkpertama4dalam1 #produkkecantikan #sayaJual #produkkurusselepasbersalin #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #product #betheglamorousdrink #soldout
2 0 6 September, 2019
@be_beautybyiera Profile picture

@be_beautybyiera

WE’RE SORRY BE LOVERS HQ MASIH LAGI SOLD OUT.
.
Permintaan yang terlalu tinggi selepas ramai yang berjaya turun berat badan & kulit cantik . Dengan ini kami mengumumkan Be Drink habis terjual 😘😘 . Kami pihak HQ tidak menang tangan. Terima kasih atas sokongan anda semua terhadap produk #BeDrink. . .
.
Sebarang update untuk Be Drink kami akan umukan di official Instagram & Facebook page 😘.
.
#bebeautybyiera
#HALALJAKIM #pilihanno1wanitaselepasberkahwin #produkpertama4dalam1 #produkkecantikan #sayaJual #produkkurusselepasbersalin #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #product #betheglamorousdrink #soldout

WE’RE SORRY BE LOVERS HQ MASIH LAGI SOLD OUT.
.
Permintaan yang terlalu tinggi selepas ramai yang berjaya turun berat badan & kulit cantik . Dengan ini kami mengumumkan Be Drink habis terjual 😘😘 . Kami pihak HQ tidak menang tangan. Terima kasih atas sokongan anda semua terhadap produk #BeDrink. . .
.
Sebarang update untuk Be Drink kami akan umukan di official Instagram & Facebook page 😘.
.
#bebeautybyiera 
#HALALJAKIM #pilihanno1wanitaselepasberkahwin #produkpertama4dalam1 #produkkecantikan #sayaJual #produkkurusselepasbersalin #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #product #betheglamorousdrink #soldout
1 0 6 September, 2019
@be_beautybyiera Profile picture

@be_beautybyiera

Shah Alam, Malaysia

WE’RE SORRY BE LOVERS HQ MASIH LAGI SOLD OUT.
.
Permintaan yang terlalu tinggi selepas ramai yang berjaya turun berat badan & kulit cantik . Dengan ini kami mengumumkan Be Drink habis terjual 😘😘 . Kami pihak HQ tidak menang tangan. Terima kasih atas sokongan anda semua terhadap produk #BeDrink. . .
.
Sebarang update untuk Be Drink kami akan umukan di official Instagram & Facebook page 😘.
.
#bebeautybyiera
#HALALJAKIM #pilihanno1wanitaselepasberkahwin #produkpertama4dalam1 #produkkecantikan #sayaJual #produkkurusselepasbersalin #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #product #betheglamorousdrink #soldout

WE’RE SORRY BE LOVERS HQ MASIH LAGI SOLD OUT.
.
Permintaan yang terlalu tinggi selepas ramai yang berjaya turun berat badan & kulit cantik . Dengan ini kami mengumumkan Be Drink habis terjual 😘😘 . Kami pihak HQ tidak menang tangan. Terima kasih atas sokongan anda semua terhadap produk #BeDrink. . .
.
Sebarang update untuk Be Drink kami akan umukan di official Instagram & Facebook page 😘.
.
#bebeautybyiera 
#HALALJAKIM #pilihanno1wanitaselepasberkahwin #produkpertama4dalam1 #produkkecantikan #sayaJual #produkkurusselepasbersalin #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #product #betheglamorousdrink #soldout
0 0 6 September, 2019
@begroup_hq Profile picture

@begroup_hq

WE’RE SORRY BE LOVERS HQ MASIH LAGI SOLD OUT
.
. I
Permintaan yang terlalu tinggi selepas ramai yang berjaya turun berat badan & kulit cantik . Dengan ini kami mengumumkan Be Drink habis terjual 😘😘
.
Kami pihak HQ tidak menang tangan. Terima kasih atas sokongan anda semua terhadap produk #BeDrink.
.
.
Sebarang update untuk Be Drink kami akan umukan di official Instagram & Facebook page 😘
‬.
#JomBEkurusforraya #HALALJAKIM #pilihanno1wanitaselepasberkahwin #produkpertama4dalam1 #produkkecantikan #sayaJual #produkkurusselepasbersalin #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink l
#product #betheglamorousdrink #soldout

WE’RE SORRY BE LOVERS HQ MASIH LAGI SOLD OUT
.
. I 
Permintaan yang terlalu tinggi selepas ramai yang berjaya turun berat badan & kulit cantik . Dengan ini kami mengumumkan Be Drink habis terjual 😘😘
.
Kami pihak HQ tidak menang tangan. Terima kasih atas sokongan anda semua terhadap produk #BeDrink.
.
.
Sebarang update untuk Be Drink kami akan umukan di official Instagram & Facebook page 😘
‬.
#JomBEkurusforraya #HALALJAKIM #pilihanno1wanitaselepasberkahwin #produkpertama4dalam1 #produkkecantikan #sayaJual #produkkurusselepasbersalin #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink l
#product #betheglamorousdrink #soldout
5 2 6 September, 2019
@begroup_hq Profile picture

@begroup_hq

WE’RE SORRY BE LOVERS HQ MASIH LAGI SOLD OUT
.
. I
Permintaan yang terlalu tinggi selepas ramai yang berjaya turun berat badan & kulit cantik . Dengan ini kami mengumumkan Be Drink habis terjual 😘😘
.
Kami pihak HQ tidak menang tangan. Terima kasih atas sokongan anda semua terhadap produk #BeDrink.
.
.
Sebarang update untuk Be Drink kami akan umukan di official Instagram & Facebook page 😘
‬.
#JomBEkurusforraya #HALALJAKIM #pilihanno1wanitaselepasberkahwin #produkpertama4dalam1 #produkkecantikan #sayaJual #produkkurusselepasbersalin #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink l
#product #betheglamorousdrink #soldout

WE’RE SORRY BE LOVERS HQ MASIH LAGI SOLD OUT
.
. I 
Permintaan yang terlalu tinggi selepas ramai yang berjaya turun berat badan & kulit cantik . Dengan ini kami mengumumkan Be Drink habis terjual 😘😘
.
Kami pihak HQ tidak menang tangan. Terima kasih atas sokongan anda semua terhadap produk #BeDrink.
.
.
Sebarang update untuk Be Drink kami akan umukan di official Instagram & Facebook page 😘
‬.
#JomBEkurusforraya #HALALJAKIM #pilihanno1wanitaselepasberkahwin #produkpertama4dalam1 #produkkecantikan #sayaJual #produkkurusselepasbersalin #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink l
#product #betheglamorousdrink #soldout
8 1 6 September, 2019
@begroup_hq Profile picture

@begroup_hq

WE’RE SORRY BE LOVERS HQ MASIH LAGI SOLD OUT
.
. I
Permintaan yang terlalu tinggi selepas ramai yang berjaya turun berat badan & kulit cantik . Dengan ini kami mengumumkan Be Drink habis terjual 😘😘
.
Kami pihak HQ tidak menang tangan. Terima kasih atas sokongan anda semua terhadap produk #BeDrink.
.
.
Sebarang update untuk Be Drink kami akan umukan di official Instagram & Facebook page 😘
‬.
#JomBEkurusforraya #HALALJAKIM #pilihanno1wanitaselepasberkahwin #produkpertama4dalam1 #produkkecantikan #sayaJual #produkkurusselepasbersalin #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink l
#product #betheglamorousdrink #soldout

WE’RE SORRY BE LOVERS HQ MASIH LAGI SOLD OUT
.
. I 
Permintaan yang terlalu tinggi selepas ramai yang berjaya turun berat badan & kulit cantik . Dengan ini kami mengumumkan Be Drink habis terjual 😘😘
.
Kami pihak HQ tidak menang tangan. Terima kasih atas sokongan anda semua terhadap produk #BeDrink.
.
.
Sebarang update untuk Be Drink kami akan umukan di official Instagram & Facebook page 😘
‬.
#JomBEkurusforraya #HALALJAKIM #pilihanno1wanitaselepasberkahwin #produkpertama4dalam1 #produkkecantikan #sayaJual #produkkurusselepasbersalin #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink l
#product #betheglamorousdrink #soldout
8 4 6 September, 2019
@betheglamorousdrinkdamansara Profile picture

@betheglamorousdrinkdamansara

BERAT BADAN SUSUT DENGAN CEPAT
.
Kalau tak mampu ikut panduan ‘clean eating’ ini, lupakan saja hasrat nak kurus. Pemakanan yang betul adalah kunci penurunan berat badan. Apa guna bersenam bagai nak rak kalau makan sesuka hati.
.
Tahukah anda ‘clean eating’ ini bukan sahaja membantu mempercepatkan proses menurun berat badan tetapi membantu tubuh kita bebas daripada High fat dan High sugar food yang selama ini menjadi makanan ruji kita.
.
Untuk lebih efektif amalkan juga #BeTheGlamorousDrink sebagai minuman harian anda bersama sekurang-kurangnya 3 liter air kosong untuk diet harian.
.
#HALALJAKIM #produk4dalam1 #produkkecantikan #sayaJual #produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #instagood #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #goodvibes #fitness #motivation #goodforyou #slimming #eatcleaning

BERAT BADAN SUSUT DENGAN CEPAT
.
Kalau tak mampu ikut panduan ‘clean eating’ ini, lupakan saja hasrat nak kurus. Pemakanan yang betul adalah kunci penurunan berat badan. Apa guna bersenam bagai nak rak kalau makan sesuka hati.
.
Tahukah anda ‘clean eating’ ini bukan sahaja membantu mempercepatkan proses menurun berat badan tetapi membantu tubuh kita bebas daripada High fat dan High sugar food yang selama ini menjadi makanan ruji kita.
.
Untuk lebih efektif amalkan juga #BeTheGlamorousDrink sebagai minuman harian anda bersama sekurang-kurangnya 3 liter air kosong untuk diet harian.
.
#HALALJAKIM #produk4dalam1 #produkkecantikan #sayaJual #produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #instagood #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #goodvibes #fitness #motivation #goodforyou #slimming  #eatcleaning
22 0 5 September, 2019
@betheglamorousdrinkdamansara Profile picture

@betheglamorousdrinkdamansara

MASALAH YANG MENAKUTKAN
Ramai di antara kita mengalami masalah paha besar biarpun memiliki tubuh yang langsing. Pinggang dah ramping tetapi apabila tengok bahagian paha amatlah menakutkan sehingga seluar yang dipakai sendat dan menonjol di bahagian itu. Mungkin paha yang besar ini adalah berpunca dari faktor genetik namun jika anda berusaha untuk mengecilkannya ia akan berhasil juga. .
Ikutilah panduan berikut dan amalkan setiap hari. Bukan sahaja dapat paha yang kecil malah badan anda pun menerima kesan yang sama serta kulit anda bertambah cantik. .
Minum #BeTheGlamorousDrink amat membantu proses tersebut. Jadikanlah amalan dan dapatnya di pasaran sekarang!
.
#HALALJAKIM #produk4dalam1 #produkkecantikan #sayaJual #produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #instagood #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #goodvibes #fitness #motivation #goodforyou #slimming

MASALAH YANG MENAKUTKAN
Ramai di antara kita mengalami masalah paha besar biarpun memiliki tubuh yang langsing. Pinggang dah ramping tetapi apabila tengok bahagian paha amatlah menakutkan sehingga seluar yang dipakai sendat dan menonjol di bahagian itu. Mungkin paha yang besar ini adalah berpunca dari faktor genetik namun jika anda berusaha untuk mengecilkannya ia akan berhasil juga. .
Ikutilah panduan berikut dan amalkan setiap hari. Bukan sahaja dapat paha yang kecil malah badan anda pun menerima kesan yang sama serta kulit anda bertambah cantik. .
Minum #BeTheGlamorousDrink amat membantu proses  tersebut. Jadikanlah amalan dan dapatnya di pasaran sekarang!
.
#HALALJAKIM #produk4dalam1 #produkkecantikan #sayaJual #produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #instagood #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #goodvibes #fitness #motivation #goodforyou #slimming
25 0 5 September, 2019
@begroup_hq Profile picture

@begroup_hq

The best new detox product in town! .
.
Jika anda ada masalah berat badan, perut boroi & sembelit anda wajib mencuba Be LemTox. Di formulasi dari teknologi Italy memberikan kesan yang sangat cepat apabila anda mencubanya.
[Swipe left for testimonial]
.
Be LemTox juga sangat sesuai di gabungkan sekali  dengan pengambilan Be Drink supaya anda akan dapat kesan lebih cepat dan menakjubkan. Produk yg selamat di gunakan & standard penyulingan yang di luluskan oleh KKM dan Halal
.
.
Kami di @bedrink_hq akan sentiasa membantu anda untuk mencapai matlamat anda untuk mengurangkan berat badan. Jangan risau, DM kami, dan kami akan kongsikan kebaikan produk kami ini dan rasakan sendiri perubahannya.
.
Atau anda boleh Whatsapp kami (link di bio) untuk pertanyaan lanjut. Jom kita kurus dengan sihat!
.
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #BeLemTox #10daysclense #produk2dalam1 #slimmingdetox #pakardetox #coloncleanse #belemtoxslimmingliquid #sayajual #produkkurusselepasbersalin #cantikduludankiniselamanya #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia # #beautiful #kurus #pakardetox #detoks #nakcantik #loveyourbody #fitness #goodforyou #slimming

The best new detox product in town! .
.
Jika anda ada masalah berat badan, perut boroi & sembelit anda wajib mencuba Be LemTox. Di formulasi dari teknologi Italy memberikan kesan yang sangat cepat apabila anda mencubanya.
[Swipe left for testimonial]
.
Be LemTox juga sangat sesuai di gabungkan sekali  dengan pengambilan Be Drink supaya anda akan dapat kesan lebih cepat dan menakjubkan. Produk yg selamat di gunakan & standard penyulingan yang di luluskan oleh KKM dan Halal
.
.
Kami di @bedrink_hq akan sentiasa membantu anda untuk mencapai matlamat anda untuk mengurangkan berat badan. Jangan risau, DM kami, dan kami akan kongsikan kebaikan produk kami ini dan rasakan sendiri perubahannya.
.
Atau anda boleh Whatsapp kami (link di bio) untuk pertanyaan lanjut. Jom kita kurus dengan sihat!
.
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #BeLemTox #10daysclense #produk2dalam1 #slimmingdetox #pakardetox#coloncleanse #belemtoxslimmingliquid #sayajual #produkkurusselepasbersalin #cantikduludankiniselamanya #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #  #beautiful #kurus #pakardetox #detoks #nakcantik#loveyourbody#fitness #goodforyou #slimming
14 4 5 September, 2019
@bedrinksg Profile picture

@bedrinksg

SESUAI UNTUK YANG PERUT BUNCIT, MASALAH SEMBELI DAN NAK BUANG LEMAK !
.
.
Be LemTox mengunkan Lemon dari italy yang mana tingginantioksidan dan 10 bahan premium membantu membuang toksid & Lemak kita, menurunkan berat badan, menjaga usus kita dan membersihkan usus kita. Bila anda makan terlebih ambik Be Lemtox semua sisa makan yang takdiperlukan akan terus di buang 💩
.
Hanya 10 hari anda akan rasa perut kempis, berat akan turun sampai 2-5kg! Dan yang bagus kita bersihkan usus kita yang penuh dengan sisa toksid yang merbahaya!
.
Amalkan hidup yang sihat! Jom kita #BeLemtox! 🍋
.
.
#produk2dalam1
#slimmingdetox
#pakardetox
#coloncleanse
#belemtoxslimmingliquid
#detoxshot
#BeTheGlamorousDrink #produkkecantikan #sayajual #produkkurusselepasbersalin
#cantikduludankiniselamanya #Bedrink #BeHealthyBeSlimBeBeautiful
#LifestyleDrink
#singapore #malaysia #nakkurus #lndonesia #brunei #goodvibes #fitness #slimming #10yearchallengeAnn Noree.Com - #regrann

SESUAI UNTUK YANG PERUT BUNCIT, MASALAH SEMBELI DAN NAK BUANG LEMAK !
.
.
Be LemTox mengunkan Lemon dari italy yang mana tingginantioksidan dan 10 bahan premium membantu membuang toksid & Lemak kita, menurunkan berat badan, menjaga usus kita dan membersihkan usus kita. Bila anda makan terlebih ambik Be Lemtox semua sisa makan yang takdiperlukan akan terus di buang 💩
.
Hanya 10 hari anda akan rasa perut kempis, berat akan turun sampai 2-5kg! Dan yang bagus kita bersihkan usus kita yang penuh dengan sisa toksid yang merbahaya!
.
Amalkan hidup yang sihat! Jom kita #BeLemtox! 🍋
.
.
#produk2dalam1 
#slimmingdetox
#pakardetox
#coloncleanse
#belemtoxslimmingliquid
#detoxshot 
#BeTheGlamorousDrink #produkkecantikan #sayajual #produkkurusselepasbersalin
 #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #BeHealthyBeSlimBeBeautiful
 #LifestyleDrink
 #singapore #malaysia #nakkurus #lndonesia #brunei #goodvibes #fitness #slimming  #10yearchallengeAnn Noree.Com - #regrann
6 1 4 September, 2019

Top #BeHealthyBeSlimBeBeautiful posts

@salmapassion Profile picture

@salmapassion

Golden Gate Park

The view from my beautiful City and morning exercise Routine #sanfrancisco #goldinggatepark #exercise #behealthybeslimbebeautiful #behappy

The view from my beautiful City and morning exercise Routine #sanfrancisco #goldinggatepark #exercise #behealthybeslimbebeautiful #behappy✌
355 0 22 February, 2018
@_zaza.iman Profile picture

@_zaza.iman

Be Drink HQ Malaysia - Kurus, Putih, Detox & Awet Muda

Beberapa minggu lalu, telah diadakan Majlis Soft Lauching #BeLemTox produk terbaru dari Nadia’s secret Sdn Bhd bersama founder @nadiaannuar

Majlis ini bersempena memperkenalkan produk baru Be Lemtox. Kalau sebelum ini Nadia Annuar telah mengeluarkan minuman kecantikan Be Drink.
Majlis yang cukup meriah ini telah dihadiri oleh
En.Hafiz suami yang juga merupakan tulang belakang syarikat Nadia's Secret, Kak Ton, Haris Annuar, Vie Shantie Khan, agent, stokist, influencer dan beberapa rakan media lain.

Deco team yang terlibat @ terusikevent , venue @ meetanddine dan cupcakes @ thelazy_bakers

Info produk : https://www.zazaiman.com/2019/01/be-lemtox-minuman-detox-dari-nadias.html?m=1

#SoftlauchingBeLemtox
#10dayscleanse #produk2dalam1 #slimmingdetox #coloncleanse
#Bedrink #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #HALALJAKIM #BeTheGlamorousDrink

Beberapa minggu lalu, telah diadakan Majlis Soft Lauching #BeLemTox produk terbaru dari Nadia’s secret Sdn Bhd bersama founder @nadiaannuar

Majlis ini bersempena memperkenalkan produk baru Be Lemtox. Kalau sebelum ini Nadia Annuar telah mengeluarkan minuman kecantikan Be Drink. 
Majlis yang cukup meriah ini telah dihadiri oleh
En.Hafiz suami yang juga merupakan tulang belakang syarikat Nadia's Secret, Kak Ton, Haris Annuar, Vie Shantie Khan, agent, stokist, influencer dan beberapa rakan media lain.

Deco team yang terlibat @ terusikevent , venue @ meetanddine dan cupcakes  @ thelazy_bakers

Info produk :  https://www.zazaiman.com/2019/01/be-lemtox-minuman-detox-dari-nadias.html?m=1

#SoftlauchingBeLemtox 
#10dayscleanse #produk2dalam1 #slimmingdetox  #coloncleanse
#Bedrink #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #HALALJAKIM #BeTheGlamorousDrink
374 17 27 February, 2019
@nadiaannuar Profile picture

@nadiaannuar

Repost from @hafizpd @TopRankRepost #TopRankRepost The Glamorous Transformation💃🏻💃🏻🕺🏼🕺🏼
.
.

3 PEMENANG AKAN BAKAL TERPILIH MEMENAGI WANG TUNAI RM500 & 10 ORANG AKAN MENDAPAT HADIAH SAGUH HATI WANG TUNAI RM50!!
Kami mencari Siapakah The Glamorous Transformation selepas anda mengamalkan Be The Glamorous Drink(BTGD) Selama sebulan(1/8/2017-30/8/2017)
.
.

Anda hanya perlu ikut syarat berikut;
1. Penguna BTGD lelaki/perempuan
2. Hantar gambar SEBELUM & SELEPAS (perubahan Sebelum dan Selepas mengamalkan BTGD Jika turun berat Badan gambar badan /berat badan atau Jika kulit menjadi putih gambar muka atau mana bahagian badan atau Jika Dari sudut kesihatan gambar perubahan kesihatan anda )
3. Hantar gambar anda sebelum 30/8/2017
4. Hantar gambar anda melalui aplikasi WhatsApp ke 019-3924808 atau email ke nadiassecret88@gmail.com
5. Tunjuk Bukti pembelian Dari stokist/agent/dropship/HQ yang SAH Dari Bulan July 2017 Dan august 2017
6. Terms and conditions apply
.
.
#Theglamoroustransformation #belidanmenang #bodyslim #whiteningformula #detox #antiaging #Slimmimg #TheGlamorousdrink #Produkkurusselepasbersalin #lifestyledrink #UsahawanBTGD #beautyaddict #Cantikduludankiniselamanya #behealthybeslimbebeautiful

Repost from @hafizpd @TopRankRepost #TopRankRepost The Glamorous Transformation💃🏻💃🏻🕺🏼🕺🏼
.
.

3 PEMENANG AKAN BAKAL TERPILIH  MEMENAGI WANG TUNAI RM500 & 10 ORANG AKAN MENDAPAT HADIAH SAGUH HATI WANG TUNAI RM50!!
Kami mencari Siapakah The Glamorous Transformation selepas anda mengamalkan Be The Glamorous Drink(BTGD) Selama sebulan(1/8/2017-30/8/2017)
.
.

Anda hanya perlu ikut syarat berikut;
1. Penguna BTGD lelaki/perempuan
2. Hantar gambar SEBELUM & SELEPAS (perubahan Sebelum dan Selepas mengamalkan BTGD Jika turun berat Badan gambar badan /berat badan atau Jika kulit menjadi putih gambar muka atau mana bahagian badan atau Jika Dari sudut kesihatan gambar perubahan kesihatan anda )
3. Hantar gambar anda sebelum 30/8/2017
4. Hantar gambar anda melalui aplikasi WhatsApp ke 019-3924808 atau email ke nadiassecret88@gmail.com
5. Tunjuk Bukti pembelian Dari stokist/agent/dropship/HQ yang SAH Dari Bulan July 2017 Dan august 2017
6. Terms and conditions apply
.
.
#Theglamoroustransformation #belidanmenang #bodyslim #whiteningformula #detox #antiaging #Slimmimg #TheGlamorousdrink #Produkkurusselepasbersalin #lifestyledrink #UsahawanBTGD #beautyaddict #Cantikduludankiniselamanya #behealthybeslimbebeautiful
118 7 1 August, 2017
@nadiaannuar Profile picture

@nadiaannuar

Thank you @majalahrasa write up sekitar majlis pelancaran produk terbaru dari Nadia’s secret Sdn Bhd.
.
.
Jangan lupa dapatkan Majalah Rasa keluaran April 2019. Sedikit penerangan tentang penubuhan syarikat & produk terbaru kami.
.
Ribuan terima kasih kepada penguna setia produk kami Be Drink & Be LemTox yang sentiasa percaya keberkesanan pada kami.
.
Yang belum mencuba boleh dapatkan dengan stokist & agent berdaftar kami 😘😘😘
.
.
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #betheglamorousdrink #bedrink #10daysclense #belemtox #produk2dalam1 #slimmingdetox #pakardetox #coloncleanse #belemtoxslimmingliquid #sayajual #produkkurusselepasbersalin #cantikduludankiniselamanya #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #kurus #putih #detoks #cantik #loveyourbody #fitness #goodforyou #slimming

Thank you @majalahrasa write up sekitar majlis pelancaran produk terbaru dari Nadia’s secret Sdn Bhd.
.
.
Jangan lupa dapatkan Majalah Rasa keluaran April 2019. Sedikit penerangan tentang penubuhan syarikat & produk terbaru kami.
.
Ribuan terima kasih kepada penguna setia produk kami Be Drink & Be LemTox yang sentiasa percaya keberkesanan pada kami.
.
Yang belum mencuba boleh dapatkan dengan stokist & agent berdaftar kami 😘😘😘
.
.
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #betheglamorousdrink #bedrink #10daysclense #belemtox #produk2dalam1 #slimmingdetox #pakardetox #coloncleanse #belemtoxslimmingliquid #sayajual #produkkurusselepasbersalin #cantikduludankiniselamanya #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #kurus #putih #detoks #cantik  #loveyourbody#fitness #goodforyou #slimming
338 5 2 April, 2019
@begroup_hq Profile picture

@begroup_hq

ADAKAH ANDA ORANGNYA?
.
Tidak ada yang mustahil. Mulakan sekarang dan jangan cipta alasan lagi. Untuk anda yang sekarang pakai baju saiz L kena kuatkan semangat demi impian untuk memakai baju bersaiz S di hari raya nanti.
.
Diet yang betul dengan gaya hidup yang sihat kunci kejayaan anda. Untuk keputusan yang menakjubkan minum #BEdrink, anda bukan sahaja dapat tubuh yang kurus malah kulit anda akan bertambah ‘flawless’ di hari raya nanti
.
.
#HALALJAKIM #produk4dalam1 #produkkecantikan #sayaJual #produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #instagood #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #goodvibes #fitness #motivation #goodforyou #slimming

ADAKAH ANDA ORANGNYA?
.
Tidak ada yang mustahil. Mulakan sekarang dan jangan cipta alasan lagi. Untuk anda yang sekarang pakai baju saiz L kena kuatkan semangat demi impian untuk memakai baju bersaiz S di hari raya nanti.
.
Diet yang betul dengan gaya hidup yang sihat kunci kejayaan anda. Untuk keputusan yang menakjubkan minum #BEdrink, anda bukan sahaja dapat tubuh yang kurus malah  kulit anda akan bertambah ‘flawless’ di hari raya nanti
.
.
#HALALJAKIM #produk4dalam1 #produkkecantikan #sayaJual #produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #instagood #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #goodvibes #fitness #motivation #goodforyou #slimming
21 2 16 July, 2019
@nadiaannuar Profile picture

@nadiaannuar

#REALTESTIMONI

CONGRATULATION 10 PEMENANG #THEGLAMOROUSTRANSFORMATION YANG MEMENANGI RM50.00
.
.
HANYA AMALKAN MINUM BE DRINK MACAM NI BOLEH LOST WEIGHT, MEMBANTU MERAWAT JERAWAT DAN JERAGAT, CERAHKAN WAJAH !
.
.
Semua pemenang-pemenang HANYA mengambil 1 kotak Be drink sahaja boleh dapat results mcm ni uollss.😱😱😱
.
KELEBIHAN UTAMA 4 DALAM 1 BE DRINK ============================
✔pembakar lemak terbaik
✔mencerahkan kulit
✔detox untuk buang toksin dan racun
✔manfaat collagen dan awet muda
.
.
YES!!! Ini yang dicari selama ni. Tidak perlu lagi beli 2-3 produk sebulan! Iai Mudah diminum dan BERKESAN Jom cuba!! #Betheglamorousdrink
.
.
Kepada pemenang boleh hubungi HQ utk mendapat hadiah dan 3 Pemenang UTAMA yang bakal memenagi RM500 kita akan umum esokk !! 😱😱😱
.
.
Siapa nak dapatkan Be Drink bolej dapat pada stokist dan Agen SAH kami 😘😘😘
.
.
📲019.3924808
📲019.3924808
📲019.3924808
.
.
#Theglamoroustransformation #bodyslim #whiteningformula #detox #antiaging #Slimming #TheGlamorousdrink #Produkkurusselepasbersalin #lifestyledrink #UsahawanBTGD
#sayajual #beautyaddict #Cantikduludankiniselamanya #behealthybeslimbebeautiful #kosmetikmurah #makinkurusmakinputihmakinmuda

#REALTESTIMONI

CONGRATULATION 10 PEMENANG #THEGLAMOROUSTRANSFORMATION YANG MEMENANGI RM50.00
.
.
HANYA AMALKAN MINUM BE DRINK MACAM NI BOLEH LOST WEIGHT, MEMBANTU MERAWAT JERAWAT DAN JERAGAT, CERAHKAN WAJAH !
.
. 
Semua pemenang-pemenang HANYA mengambil 1 kotak Be drink sahaja boleh dapat results mcm ni uollss.😱😱😱
.
KELEBIHAN UTAMA 4 DALAM 1 BE DRINK ============================
✔pembakar lemak terbaik
✔mencerahkan kulit
✔detox untuk buang toksin dan racun
✔manfaat collagen dan awet muda
.
. 
YES!!! Ini yang dicari selama ni. Tidak perlu lagi beli 2-3 produk sebulan! Iai Mudah diminum dan BERKESAN Jom cuba!! #Betheglamorousdrink
.
.
Kepada pemenang boleh hubungi HQ utk mendapat hadiah dan  3 Pemenang UTAMA yang bakal memenagi RM500 kita akan umum esokk !! 😱😱😱
.
.
Siapa nak dapatkan Be Drink bolej dapat pada stokist dan Agen SAH kami 😘😘😘
.
.
📲019.3924808
📲019.3924808
📲019.3924808
.
.
#Theglamoroustransformation #bodyslim #whiteningformula #detox #antiaging #Slimming #TheGlamorousdrink #Produkkurusselepasbersalin #lifestyledrink #UsahawanBTGD
#sayajual #beautyaddict #Cantikduludankiniselamanya #behealthybeslimbebeautiful #kosmetikmurah  #makinkurusmakinputihmakinmuda
157 18 10 September, 2017
@_zaza.iman Profile picture

@_zaza.iman

Be Drink HQ Malaysia - Kurus, Putih, Detox & Awet Muda

Sekitar Majlis Soft Lauching #BeLemTox yang telah diadakan beberapa minggu lalu.

Majlis pelancaran ini memperkenalkan produk baru Be Lemtox keluaran Nadia’s secret Sdn Bhd bersama founder @nadiaannuar

Majlis yang cukup meriah ini telah dihadiri oleh
En.Hafiz suami yang juga merupakan tulang belakang syarikat Nadia's Secret, Kak Ton, Haris Annuar, Vie Shantie Khan, agent, stokist, influencer dan beberapa rakan media lain. . .

Info produk :  https://www.zazaiman.com/2019/01/be-lemtox-minuman-detox-dari-nadias.html?m=1

#SoftlauchingBeLemtox
#10dayscleanse #produk2dalam1 #slimmingdetox  #coloncleanse
#Bedrink #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #HALALJAKIM #BeTheGlamorousDrink

Sekitar Majlis Soft Lauching #BeLemTox yang telah diadakan beberapa minggu lalu.

Majlis pelancaran ini memperkenalkan produk baru Be Lemtox keluaran Nadia’s secret Sdn Bhd bersama founder @nadiaannuar

Majlis yang cukup meriah ini telah dihadiri oleh
En.Hafiz suami yang juga merupakan tulang belakang syarikat Nadia's Secret, Kak Ton, Haris Annuar, Vie Shantie Khan, agent, stokist, influencer dan beberapa rakan media lain. . .

Info produk :  https://www.zazaiman.com/2019/01/be-lemtox-minuman-detox-dari-nadias.html?m=1

#SoftlauchingBeLemtox 
#10dayscleanse #produk2dalam1 #slimmingdetox  #coloncleanse
#Bedrink #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #HALALJAKIM #BeTheGlamorousDrink
315 21 27 February, 2019
@nadiaannuar Profile picture

@nadiaannuar

CONGRATULATION 3 PEMENANG UTAMA #THEGLAMOROUSTRANSFORMATION YANG MEMENANGI RM500.00 💸💸💸
.
.
Semua pemenang-pemenang HANYA mengambil 1 kotak Be drink sahaja boleh dapat results mcm ni uollss.😱😱😱
.
Siapakah Pemenang The Glamorous Transformation
1. @norsyatirahrusli - turunt 7Kg
2. @nadiasnordin - turun 14Kg
3. @betheglamorousdrinksstkssbuloh - turun 10.2KG
.
KELEBIHAN UTAMA 4 DALAM 1 BE DRINK ============================
✔pembakar lemak terbaik
✔mencerahkan kulit
✔detox untuk buang toksin dan racun
✔manfaat collagen dan awet muda
.
.
YES!!! Ini yang dicari selama ni. Tidak perlu lagi beli 2-3 produk sebulan! Mudah diminum dan BERKESAN #seawal7hari. .
Jom cuba!! #Betheglamorousdrink
.
.
Siapa nak dapatkan Be Drink boleh dapat pada stokist dan Agen SAH kami 😘😘😘
.
.
📲019.3924808
📲019.3924808
📲019.3924808
.
.
#Theglamoroustransformation #bodyslim #whiteningformula #detox #antiaging #Slimming #TheGlamorousdrink #Produkkurusselepasbersalin #lifestyledrink #UsahawanBTGD
#sayajual #beautyaddict #Cantikduludankiniselamanya #behealthybeslimbebeautiful #kosmetikmurah #makinkurusmakinputihmakinmuda

CONGRATULATION 3 PEMENANG UTAMA #THEGLAMOROUSTRANSFORMATION YANG MEMENANGI RM500.00 💸💸💸
.
. 
Semua pemenang-pemenang HANYA mengambil 1 kotak Be drink sahaja boleh dapat results mcm ni uollss.😱😱😱
.
Siapakah Pemenang The Glamorous Transformation
1. @norsyatirahrusli - turunt 7Kg 
2. @nadiasnordin - turun 14Kg
3. @betheglamorousdrinksstkssbuloh - turun 10.2KG
.
KELEBIHAN UTAMA 4 DALAM 1 BE DRINK ============================
✔pembakar lemak terbaik
✔mencerahkan kulit
✔detox untuk buang toksin dan racun
✔manfaat collagen dan awet muda
.
. 
YES!!! Ini yang dicari selama ni. Tidak perlu lagi beli 2-3 produk sebulan!  Mudah diminum dan BERKESAN #seawal7hari. .
Jom cuba!! #Betheglamorousdrink
.
.
Siapa nak dapatkan Be Drink boleh dapat pada stokist dan Agen SAH kami 😘😘😘
.
.
📲019.3924808
📲019.3924808
📲019.3924808
.
.
#Theglamoroustransformation #bodyslim #whiteningformula #detox #antiaging #Slimming #TheGlamorousdrink #Produkkurusselepasbersalin #lifestyledrink #UsahawanBTGD
#sayajual #beautyaddict #Cantikduludankiniselamanya #behealthybeslimbebeautiful #kosmetikmurah  #makinkurusmakinputihmakinmuda
157 3 13 September, 2017
@nadiaannuar Profile picture

@nadiaannuar

Sebagai public figure dan usahawan yang bole inspire orang lain, tampak cantik sentiasa merupakan satu tuntutan. Disebalik kehidupan Nadia sebagai pengacara tv, korang mesti tertanya-tanya bagaimana Nadia kelihatan cantik, slim dan sihat walaupun busy dengan 3 tanggungjawab berbeza setiap hari??
.
1 DAY TO GO GUYS!
.
.
#BeautyAndBrainsWithNadiaAnnuar #BeTheGlamorous #BeTheGlamorousDrink #BTG #BTGD #ProdukKecantikan #4in1beautydrink #SayaJual #CantikDuluKiniSelamanya #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #MakinKurusMakinPutihMakinMuda #LifestyleDrink #AdvanceBeautyDrink

Sebagai public figure dan usahawan yang bole inspire orang lain, tampak cantik sentiasa merupakan satu tuntutan. Disebalik kehidupan Nadia sebagai pengacara tv, korang mesti tertanya-tanya bagaimana Nadia kelihatan cantik, slim dan sihat walaupun busy dengan 3 tanggungjawab berbeza setiap hari??
.
1 DAY TO GO GUYS!
.
.
#BeautyAndBrainsWithNadiaAnnuar #BeTheGlamorous #BeTheGlamorousDrink #BTG #BTGD #ProdukKecantikan #4in1beautydrink #SayaJual #CantikDuluKiniSelamanya #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #MakinKurusMakinPutihMakinMuda #LifestyleDrink #AdvanceBeautyDrink
372 6 11 October, 2017