#BougasFacialCleanser Instagram Photos & Videos

BougasFacialCleanser - 34.4k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #BougasFacialCleanser and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
3 minutes
Average like
1.6
Average comment
0.3
Posts with video
8/36
Posts with photo
28/36

Hashtag Popularity

Clay Mask ni pun ada banyak jenis, yang all skin types, oily lah, normal lah. So many tyoes dekat drugstore.
.
So before membeli clay mask tu pastikan hangpa semua buat la research sikit.
.
Takut tak sesuai dengan kulit habis rosak satu muka naaa😘
.
🌸READY STOCK 🌸
🔥ADVANCED SERUM : RM75 | 20ML.
🔥FACE SCRUB : RM49 | 100 GM .
🔥CLEANSER : RM69 | 150 GM
.
FREE COD AREA 🚗
📍SHAH ALAM
📍UITM SHAH ALAM
📍GM KLANG
📍KLANG
📍SIJANGKANG
📍JOHAN SETIA
📍ALAM MEGAH
📍BANDAR BOTANIC
📍BANDAR PARKLAND
📍KG.JAWA
📍PADANG JAWA
📍BUKIT TINGGI
📍I-CITY MALL
📍KITA DEAL SAMPAI JADI😉
.

CEPAT GRAB SATU SEKARANG 💕
📲010-2460674
📲010-2460674
📲010-2460674
.
🚗FREE COD
📮 POSTAGE SM|RM5 ONLY. SS|RM8
✨FREE CONSULTATION.
🎁FREE GIFT "SPECIAL".
🦄LOYALTY CARD
.

OR JUST CLICK ON THE LINK IN THE BIO ABOVE ☝🏻
#elfiraloy #bougasbeautyshahalam #bougasserum #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougasagent #bougasfreecod #bougaspostageRM5 #bougasbeautyklang #bougasshahalam #bougasklang

Clay Mask ni pun ada banyak jenis, yang all skin types, oily lah, normal lah. So many tyoes dekat drugstore.
.
So before membeli clay mask tu pastikan hangpa semua buat la research sikit.
.
Takut tak sesuai dengan kulit habis rosak satu muka naaa😘
.
🌸READY STOCK 🌸
🔥ADVANCED SERUM : RM75 | 20ML.
🔥FACE SCRUB : RM49 | 100 GM .
🔥CLEANSER : RM69 | 150 GM
.
FREE COD AREA 🚗
📍SHAH ALAM
📍UITM SHAH ALAM
📍GM KLANG
📍KLANG
📍SIJANGKANG
📍JOHAN SETIA
📍ALAM MEGAH
📍BANDAR BOTANIC
📍BANDAR PARKLAND
📍KG.JAWA
📍PADANG JAWA
📍BUKIT TINGGI
📍I-CITY MALL
📍KITA DEAL SAMPAI JADI😉
.

CEPAT GRAB SATU SEKARANG 💕
📲010-2460674
📲010-2460674
📲010-2460674
.
🚗FREE COD
📮 POSTAGE SM|RM5 ONLY. SS|RM8
✨FREE CONSULTATION.
🎁FREE GIFT "SPECIAL".
🦄LOYALTY CARD
.

OR JUST CLICK ON THE LINK IN THE BIO ABOVE ☝🏻
#elfiraloy#bougasbeautyshahalam #bougasserum#bougasfacescrub#bougasfacialcleanser#bougasagent#bougasfreecod#bougaspostageRM5#bougasbeautyklang #bougasshahalam #bougasklang
0 0 1 minute ago

BOUGAS BEAUTY FACE SCRUB..
Ramai yg tanya macam mana rupa dan tekstur bougas beauty ni kan.. Nahh sis lanje video tekstur bougas scrub..
So satisfied tengok teksture #bougasbeautyfacescrub 📌What is Shea Butter? Kalau korang nak tau, Shea Butter adalah bahan semulajadi yg bagus sgt utk kulit muka tau. Shea Butter boleh melembapkan kulit muka korang secara semulajadi. Haaa, so dah tau kan kenapa kulit korang rasa lembut dan lembab lepas pakai #bougasfacescrub 🤩
Wassap 📲📲 0137323797 📲📲 0137323797

#bougasbeautyfacescrub #bougasscrub #bougasbeauty #bougasbeautyhq #bougasbeautyserum #bougasfacialcleanser #bougasperak #bougasbeautyperak #bbsteamfida
#codpantairemis #codmanjung
#nakkulitsihat #nakkulitcantik
#elfiraloy 👸👸👸👸

BOUGAS BEAUTY FACE SCRUB..
Ramai yg tanya macam mana rupa dan tekstur bougas beauty ni kan.. Nahh sis lanje video tekstur bougas scrub..
So satisfied tengok teksture #bougasbeautyfacescrub 📌What is Shea Butter? Kalau korang nak tau, Shea Butter adalah bahan semulajadi yg bagus sgt utk kulit muka tau. Shea Butter boleh melembapkan kulit muka korang secara semulajadi. Haaa, so dah tau kan kenapa kulit korang rasa lembut dan lembab lepas pakai #bougasfacescrub 🤩
Wassap 📲📲 0137323797 📲📲 0137323797

#bougasbeautyfacescrub #bougasscrub #bougasbeauty #bougasbeautyhq  #bougasbeautyserum  #bougasfacialcleanser #bougasperak #bougasbeautyperak #bbsteamfida 
#codpantairemis #codmanjung 
#nakkulitsihat #nakkulitcantik 
#elfiraloy 👸👸👸👸
0 0 7 minutes ago

Disebabkan HQ always terima soalan "Perempuan mengandung boleh ke pakai produk Bougas Beauty ni?"
-
Boleh, takde masalah TAPI untuk kepastian boleh rujuk dengan doktor korang terlebih dahulu okay? Mungkin ada bahan dalam produk Bougas yang tak sesuai untuk korang ke kan, better avoid.
-
Macam akak ni, dia pakai alhamdulillah takde masalah 😍😍 Makin better lagi adalah, ha gitu. Mesti muka ploles glowing je mummy-to-be ni! Siap geram nak grab #BougasFacialCleanser lagi tu hahaha. Korang bila lagi? 😝

#bougasfeedback #bougasbeauty

Disebabkan HQ always terima soalan "Perempuan mengandung boleh ke pakai produk Bougas Beauty ni?"
-
Boleh, takde masalah TAPI untuk kepastian boleh rujuk dengan doktor korang terlebih dahulu okay? Mungkin ada bahan dalam produk Bougas yang tak sesuai untuk korang ke kan, better avoid.
-
Macam akak ni, dia pakai alhamdulillah takde masalah 😍😍 Makin better lagi adalah, ha gitu. Mesti muka ploles glowing je mummy-to-be ni! Siap geram nak grab #BougasFacialCleanser lagi tu hahaha. Korang bila lagi? 😝

#bougasfeedback #bougasbeauty
0 0 8 minutes ago

KELEBIHAN BOUGAS BEAUTY FACE SCRUB 👰MENGELAKKAN PORI DARI TERSUMBAT
BBFS mengandungi BEESWAX yang membantu membersihkan pori dan mengelakan pori dari tersumbat 💆MELEMBAPKAN MUKA
Mengandungi ekstrak ALOEVERA yang membantu melembapkan kulit, kulit rasa bersih dan lembap selepas skrub 👱MEMBUANG SEL KULIT MATI
Beads skrub diperbuat dari CELLULOSCRUB yang menggunakan bahan semulajadi dan 100% renewable, mesra alam dan lembut di kulit membantu menyingkirkan sel kulit mati. 👰WAJAH LEBIH BERSIH
Mengandungi EKSTRAK DAUN TEH yang membantu membersihkan kulit 👸MEMBANTU PENYERAPAN YANG OPTIMUM
Sel kulit mati yang dibuang akan diganti dengan sel baru yang lebih pantas meresap segala khasiat dan nutrient dari produk yang dipakai 👯ANTI-INFLAMASI
EKSRAK SAKURA mampu merawat sel -sel kulit dan bersifat anti-inflamasi
So siapa yang belum dapatkan kan face scrub ni cepat2 dm sementara stock masih ada😉
Whatsapp 0137323797
Whatsapp 0137323797
Whatsapp 0137323797

#bougasbeauty #bougasserum #bougasizzati #bougasperak #bougasbeautyperak #bougasscrub #bougasbeautyhq #bougas #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasserum #likeforfollow #facescrub #bougasbeautyfacescrub #elfaris #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser

KELEBIHAN BOUGAS BEAUTY FACE SCRUB 👰MENGELAKKAN PORI DARI TERSUMBAT
BBFS mengandungi BEESWAX yang membantu membersihkan pori dan mengelakan pori dari tersumbat 💆MELEMBAPKAN MUKA
Mengandungi ekstrak ALOEVERA yang membantu melembapkan kulit, kulit rasa bersih dan lembap selepas skrub 👱MEMBUANG SEL KULIT MATI
Beads skrub diperbuat dari CELLULOSCRUB yang menggunakan bahan semulajadi dan 100% renewable, mesra alam dan lembut di kulit membantu menyingkirkan sel kulit mati. 👰WAJAH LEBIH BERSIH
Mengandungi EKSTRAK DAUN TEH yang membantu membersihkan kulit 👸MEMBANTU PENYERAPAN YANG OPTIMUM
Sel kulit mati yang dibuang akan diganti dengan sel baru yang lebih pantas meresap segala khasiat dan nutrient dari produk yang dipakai 👯ANTI-INFLAMASI
EKSRAK SAKURA mampu merawat sel -sel kulit dan bersifat anti-inflamasi
So siapa yang belum dapatkan kan face scrub ni cepat2 dm sementara stock masih ada😉
Whatsapp 0137323797
Whatsapp 0137323797
Whatsapp 0137323797

#bougasbeauty #bougasserum #bougasizzati #bougasperak #bougasbeautyperak #bougasscrub #bougasbeautyhq #bougas #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasserum #likeforfollow #facescrub #bougasbeautyfacescrub #elfaris #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser
0 0 12 minutes ago

KULIT KUSAM 😞
PENUH DENGAN WHITEHEADS AND BLACKHEADS ☹️ Don’t worry girls!

Jom hilangkan masalah anda dengan #bougasfacescrub 🥰

How #bougasfacescrub can help your skin?
🧚🏻‍♀️Leaves skin soft,smooth and glowing ✨
🧚🏻‍♀️Reduce impurities from skin
🧚🏻‍♀️Reduce acne ,whitehead and blackhead
🧚🏻‍♀️Reduce sign of aging -
-
Yang paling penting! #bougasfacescrub mempunyai texture yang sangat halus. It won’t hurt your skin ✨✨ -
-
So jom kitaa sama sama hilangkan tiny bumps dengan #bougasfacescrub ni!
BYE TINY BUMPS AND HELLO GLOWING SKIN ❤️
-
- - #bougasbeauty #squadshafy #bougasserum #bougasagentbukitjalil #codbougasbukitjalil #codbougaskinrara #codbougaspuchong #bougaskl #bougasoug #bougaskuchailama #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #bougasadvancedserum #bougasskincare #roadtohealthyskin #beautyinout #glowingskin

KULIT KUSAM 😞
PENUH DENGAN WHITEHEADS AND BLACKHEADS ☹️ Don’t worry girls!

Jom hilangkan masalah anda dengan #bougasfacescrub 🥰

How #bougasfacescrub can help your skin?
🧚🏻‍♀️Leaves skin soft,smooth and glowing ✨
🧚🏻‍♀️Reduce impurities from skin
🧚🏻‍♀️Reduce acne ,whitehead and blackhead
🧚🏻‍♀️Reduce sign of aging -
-
Yang paling penting! #bougasfacescrub mempunyai texture yang sangat halus. It won’t hurt your skin ✨✨ -
-
So jom kitaa sama sama hilangkan tiny bumps dengan #bougasfacescrub ni! 
BYE TINY BUMPS AND HELLO GLOWING SKIN ❤️
-
- -  #bougasbeauty #squadshafy #bougasserum #bougasagentbukitjalil #codbougasbukitjalil #codbougaskinrara #codbougaspuchong #bougaskl #bougasoug #bougaskuchailama #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #bougasadvancedserum #bougasskincare #roadtohealthyskin #beautyinout #glowingskin
0 0 28 minutes ago

GOOD PRODUCT, HAPPY CUSTOMER!

Ready stock!

#BougasAdvancedSerum RM75
#BougasFacialCleanser RM69
#BougasFaceScrub RM49

Fast response
Available for COD or postage
🧕🏻Free consultation
🎁Free gift for every purchase
✅Loyalty points on repeat orders

DM / click bio link utk order
Atau
Whatsapp 012-3862096

Love, Bougas Beauty Eny💗

#bougasbeautyhq
#TeamBougasEny
#bougasfacescrub
#advancedserum
#cleanser
#skincare
#kulitflawless
#jerawatpasir
#jerawatbatu
#kusam

GOOD PRODUCT, HAPPY CUSTOMER!

Ready stock!

#BougasAdvancedSerum  RM75
#BougasFacialCleanser RM69
#BougasFaceScrub RM49

Fast response
Available for COD or postage
🧕🏻Free consultation
🎁Free gift for every purchase
✅Loyalty points on repeat orders

DM / click bio link utk order
Atau
Whatsapp 012-3862096

Love, Bougas Beauty Eny💗

#bougasbeautyhq
#TeamBougasEny
#bougasfacescrub
#advancedserum
#cleanser
#skincare
#kulitflawless
#jerawatpasir
#jerawatbatu
#kusam
1 0 30 minutes ago

"Kulit saya sensitif, sesuai ke pakai #BougasFacialCleanser?"
-
Why not? Semestinya boleh! Produk Bougas Beauty sesuai untuk semua jenis kulit. #BougasFacialCleanser ni juga low pH level tau. Akan maintain kan kelembapan kulit & tak akan buat kulit rasa tegang lepas apply.
-
Jom dapatkan sekarang,dm atau click je link dekat bio 😊

#bougasbeauty
SERUM RM75.00
SCRUB RM49.00
CLEANSER RM69.00
❣️POSTAGE SM&SS
❣️FREEGIFT
❣️COD #KotaBharu #PasirMas #PasirTumboh #Koklanas #Damansara #ShahAlam
.
#bougasserum #bougasbeautyserum #bbs #bougas #ernibougas #bougasbeautykedah #bougasbeautyalorsetar #bougasbeautykelantan #bougasbeautykotabharu #sayajualserum #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajualsayapakai #serumviral #serumjerawat #serumglowing #serummuka #serumparut #serummalaysia #bougasbeautypengkalanchepa #bougasbeautydamansara

"Kulit saya sensitif, sesuai ke pakai #BougasFacialCleanser?"
-
Why not? Semestinya boleh! Produk Bougas Beauty sesuai untuk semua jenis kulit. #BougasFacialCleanser ni juga low pH level tau. Akan maintain kan kelembapan kulit & tak akan buat kulit rasa tegang lepas apply.
-
Jom dapatkan sekarang,dm atau click je link dekat bio 😊

#bougasbeauty
SERUM RM75.00
SCRUB RM49.00
CLEANSER RM69.00
❣️POSTAGE SM&SS
❣️FREEGIFT
❣️COD #KotaBharu #PasirMas #PasirTumboh #Koklanas #Damansara #ShahAlam
.
#bougasserum #bougasbeautyserum #bbs #bougas #ernibougas #bougasbeautykedah #bougasbeautyalorsetar #bougasbeautykelantan #bougasbeautykotabharu #sayajualserum #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #sayajualsayapakai #serumviral #serumjerawat #serumglowing #serummuka #serumparut #serummalaysia #bougasbeautypengkalanchepa #bougasbeautydamansara
1 0 33 minutes ago

DIY masker paling mudah untuk korang. Dengan menggunakan 3 bahan iaitu, bedak sejuk, asam jawa & air kosong sahaja boleh menghilangkan parut jerawat korang tau. Tak mahal langsung bahan dia & yang penting bahan natural.
-
Kalau korang nk tahu, asam jawa ni mengandungi vitamin C, antioksidan dan banyak lagi. Boleh membantu mencerahkan kulit korang, especially pada bahagian parut jerawat. So apa lagi, save lah post ni untuk kegunaan akan datang. Selamat mencuba!
.
#bougasbeauty #bougasserum #agentbougas #bougasteamzaty #bougasscrub #bougasbeautyhq #bougas #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasserum #likeforfollow #like4likes #ainaaserum #facescrub #bougasbeautyfacescrub #wawaserum #aidilfasha #serummurah #elfaris #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougasserum #BougasFacialCleanser #bougascleanser #bougasscrub #bougasfacescrub #bougassubangjaya #bougaspetalingjaya #bougasshahalam #bougasbeautymalaysia #elfiraloy

DIY masker paling mudah untuk korang. Dengan menggunakan 3 bahan iaitu, bedak sejuk, asam jawa & air kosong sahaja boleh menghilangkan parut jerawat korang tau. Tak mahal langsung bahan dia & yang penting bahan natural.
-
Kalau korang nk tahu, asam jawa ni mengandungi vitamin C, antioksidan dan banyak lagi. Boleh membantu mencerahkan kulit korang, especially pada bahagian parut jerawat. So apa lagi, save lah post ni untuk kegunaan akan datang. Selamat mencuba!
.
#bougasbeauty #bougasserum #agentbougas #bougasteamzaty #bougasscrub #bougasbeautyhq #bougas #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasserum #likeforfollow #like4likes #ainaaserum #facescrub #bougasbeautyfacescrub #wawaserum #aidilfasha #serummurah #elfaris #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougasserum #BougasFacialCleanser #bougascleanser #bougasscrub #bougasfacescrub #bougassubangjaya #bougaspetalingjaya #bougasshahalam #bougasbeautymalaysia #elfiraloy
2 0 44 minutes ago

“JANGAN BAGI TAHU ORANG LAIN ,NI SECRET KITE KITE JE YG NAK KULIT BERSIH CHING CHING GITTEW”✨
.
semenjak pakai set ni, opismate aku asyik duk tanya , pakai apa muka nampak glowing lain maciammm ! .
geli hati taw diorang ni jeles agaknya i makin shantik🤭
.
tapi benda baik kita share lah kan .
takyah pening pening set ni memang best & boleh buatkan kulit korang bersih 💯
.
SERUM RM 75
CLEANSER RM 69
FACE SCRUB RM49
.
ws Dayah lekaih +601158984121 📲

“JANGAN BAGI TAHU ORANG LAIN ,NI SECRET KITE KITE JE YG NAK KULIT BERSIH CHING CHING GITTEW”✨
.
semenjak pakai set ni, opismate aku  asyik duk tanya , pakai apa muka nampak glowing lain maciammm ! .
geli hati taw diorang ni jeles agaknya i makin shantik🤭
.
tapi benda baik kita share lah kan . 
takyah pening pening set ni memang best & boleh buatkan kulit korang bersih 💯
.
SERUM RM 75 
CLEANSER RM 69
FACE SCRUB RM49
.
ws Dayah lekaih +601158984121 📲
0 1 45 minutes ago

MUKA SAYA SEKARANG JERAWAT SEGAN NAK SINGGAH |

Tahu tak dalam #facescrubbougasbeauty juga mengandungi bahan yang sangat famous yang sering orang cari iaitu Salicylic Acid❓Sebab nilah jerawat pun segan² oi..🙈

Salicylic acid termasuk salah satu jenis BHA yang paling banyak disyorkan oleh dermatologis yang mampu :-
🎯Mengatasi jerawat 🎯Membuat kulit lebih lembut. 🎯Bersihkan pori² tersumbat yang jadi penyebab jerawat.
🎯Mengatasi blackhead dan whitehead
🎯Membantu memperbaharui sel kulit.
🎯Mengurangi penghasilan minyak berlebihan di wajah.

Jadi dah faham tentang salicylic Acid?

Whatsapp 📲 http://www.wasap.my/601129712805/bougasbeauty

#bougasbeautykotatinggi #agentbougasbeautykotatinggi #bougasbeauty

MUKA SAYA SEKARANG JERAWAT SEGAN NAK SINGGAH |
…
Tahu tak dalam #facescrubbougasbeauty juga mengandungi bahan yang sangat famous yang sering orang cari iaitu Salicylic Acid❓Sebab nilah jerawat pun segan² oi..🙈
…
Salicylic acid termasuk salah satu jenis BHA yang paling banyak disyorkan oleh dermatologis yang mampu :-
🎯Mengatasi jerawat 🎯Membuat kulit lebih lembut. 🎯Bersihkan pori² tersumbat yang jadi penyebab jerawat.
🎯Mengatasi blackhead dan whitehead
🎯Membantu memperbaharui sel kulit.
🎯Mengurangi penghasilan minyak berlebihan di wajah.
…
Jadi dah faham tentang salicylic Acid?
…
Whatsapp 📲 http://www.wasap.my/601129712805/bougasbeauty
…
#bougasbeautykotatinggi #agentbougasbeautykotatinggi #bougasbeauty
2 1 52 minutes ago

This is oddly satisfying! Lepas tu boleh bayang bila sapu #BougasFaceScrub dekat muka mesti best ni 😆
-
Kalau korang nak dapatkan produk Bougas Beauty. Boleh klik link link dkt bio atau melalui stokist/agent sah bougas. Senang je komen lokasi korang dkt bawah & diaorang akan dm korang

#bougasbeauty #bougasserum #agentbougas #bougasteamqueen #bougasscrub #bougasbeautyhq #bougas #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasserum #ainaaserum #facescrub #bougasbeautyfacescrub #wawaserum #serummurah #bougasipoh #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser
#utpseriiskandar
#codseriiskandar
#bougasseriiskandar
#muaseriiskandar
#uitmseriiskandar
#ikbnseriiskandar
#bougasmanjung
#bougasparit
#bougassitiawan
#bougasbatugajah

This is oddly satisfying! Lepas tu boleh bayang bila sapu #BougasFaceScrub dekat muka mesti best ni 😆
-
Kalau korang nak dapatkan produk Bougas Beauty. Boleh klik link link dkt bio atau melalui stokist/agent sah bougas. Senang je komen lokasi korang dkt bawah & diaorang akan dm korang

#bougasbeauty #bougasserum #agentbougas #bougasteamqueen  #bougasscrub #bougasbeautyhq #bougas #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasserum #ainaaserum #facescrub #bougasbeautyfacescrub #wawaserum  #serummurah #bougasipoh #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser
#utpseriiskandar
#codseriiskandar
#bougasseriiskandar
#muaseriiskandar
#uitmseriiskandar
#ikbnseriiskandar
#bougasmanjung
#bougasparit
#bougassitiawan
#bougasbatugajah
0 0 54 minutes ago

BOUGAS BEAUTY IS NOT CHEMICAL SKINCARE 🙌🏻🔥
~
Nak cantik tak perlu bahayakan diri sendiri 🚫 Buat apa cantik sekarang tapi nanti lepas tinggal beberapa hari produk tu, muka terus rosak 😱 So, BougasBeauty is a good choice ✅ Jangan risau, BougasBeauty ialah produk lulus KKM ✔ Ada HALAL dari JAKIM yang SAH ✔ TIADA bahan chemicals berbahaya ✔ ~
Apa yang nak dirisaukan lagi? 'YOUR BEAUTY IS OUR PRIORITY♥'
~
#bougasalorgajah #bougasserum
#bougasmelakacentral
#bougasfacescrub
#bougaskelanajaya
#bougasbeautypetalingjaya
#bougasfacialcleanser
#bougas
#meletops
#bougasserum
#bougasbeauty
#bougasbeautyserum
#bougasserum
#serumelfiraloy
#bougaskelanajaya
#bougasbeautypetalingjaya
#bougasmelakacentral
#bougasalorgajah
#bougasfacescrub
#meletops
#elfiraloy

BOUGAS BEAUTY IS NOT CHEMICAL SKINCARE 🙌🏻🔥
~
Nak cantik tak perlu bahayakan diri sendiri 🚫 Buat apa cantik sekarang tapi nanti lepas tinggal beberapa hari produk tu, muka terus rosak 😱 So, BougasBeauty is a good choice ✅ Jangan risau, BougasBeauty ialah produk lulus KKM ✔ Ada HALAL dari JAKIM yang SAH ✔ TIADA bahan chemicals berbahaya ✔ ~
Apa yang nak dirisaukan lagi? 'YOUR BEAUTY IS OUR PRIORITY♥'
~
#bougasalorgajah #bougasserum 
#bougasmelakacentral 
#bougasfacescrub 
#bougaskelanajaya 
#bougasbeautypetalingjaya 
#bougasfacialcleanser 
#bougas 
#meletops
#bougasserum
#bougasbeauty 
#bougasbeautyserum 
#bougasserum 
#serumelfiraloy 
#bougaskelanajaya
#bougasbeautypetalingjaya 
#bougasmelakacentral 
#bougasalorgajah 
#bougasfacescrub 
#meletops 
#elfiraloy
0 0 55 minutes ago

#1911
PAKAI SERUM BERBOTOL2 BARU DAPAT SKIN CANTIK 😲 .

Yelar korang, muka dah break out teruk pastu nk cantik cepat memg susah la..msti la kena konsisten pkai #serumbougas klau nk kulit sihat.. .

Jgn cepat nk nampak cantik, jgn cepat nk tgok kesan yg baik..pkai xsmpai sebotol serum tapi ckp xnmpk apa2 kesan..SABAR & KONSISTEN is the key to look beautiful.. .

Produk #bougasbeauty xada bahan merkuri..semua ingredients adalah selamat dan bersumberkan dripada tmbuh-tumbuhan..sebab tu resultnya yg korg akan dpt tu lmbat...be slowly but surely..klau dibandingkan skincare yg ada bhan merkuri tu mmg cepat la korg dpt result tpi last2 kulit korg makin terukk...
So pilihan di tgn korg..nak cantik cepat dgn bhan merkuri ke atau nmpak cantik lambat dgn bahan semulajadi?
Tepuk dada tnya hati?

For details ws mimi 011 39172014 @ boleh dm mimi.
#serumviral #serumbougas #bougasfacialcleanser #bougaslover #bougasbeautyserum #bougasbeautyterengganu #bougasbeautyscrub #bougasserum #bougasbeautyadvancedserum #codbougastrgnu #codbougasterengganu #codbougasbeauty #codbougas #codbougasgongbadak #codpakadungun #postageeveryday #kulitberminyak #kulitberparut #bbsrangers

#1911
PAKAI SERUM BERBOTOL2 BARU DAPAT SKIN CANTIK 😲 .

Yelar korang, muka dah break out teruk pastu nk cantik cepat memg susah la..msti la kena konsisten pkai #serumbougas klau nk kulit sihat.. .

Jgn cepat nk nampak cantik, jgn cepat nk tgok kesan yg baik..pkai xsmpai sebotol serum tapi ckp xnmpk apa2 kesan..SABAR & KONSISTEN is the key to look beautiful.. .

Produk #bougasbeauty xada bahan merkuri..semua ingredients adalah selamat dan bersumberkan dripada tmbuh-tumbuhan..sebab tu resultnya yg korg akan dpt tu lmbat...be slowly but surely..klau dibandingkan skincare yg ada bhan merkuri tu mmg cepat la korg dpt result tpi last2 kulit korg makin terukk...
So pilihan di tgn korg..nak cantik cepat dgn bhan merkuri ke atau nmpak cantik lambat dgn bahan semulajadi?
Tepuk dada tnya hati?

For details ws mimi 011 39172014 @ boleh dm mimi. 
#serumviral #serumbougas #bougasfacialcleanser #bougaslover #bougasbeautyserum #bougasbeautyterengganu #bougasbeautyscrub #bougasserum #bougasbeautyadvancedserum #codbougastrgnu #codbougasterengganu #codbougasbeauty #codbougas #codbougasgongbadak #codpakadungun #postageeveryday #kulitberminyak #kulitberparut #bbsrangers
2 0 1 hour ago

"Kulit saya sensitif, sesuai ke pakai #BougasFacialCleanser?"
-
Why not? Semestinya boleh! Produk Bougas Beauty sesuai untuk semua jenis kulit. #BougasFacialCleanser ni juga low pH level tau. Akan maintain kan kelembapan kulit & tak akan buat kulit rasa tegang lepas apply.
-

#bougasbeauty

"Kulit saya sensitif, sesuai ke pakai #BougasFacialCleanser?"
-
Why not? Semestinya boleh! Produk Bougas Beauty sesuai untuk semua jenis kulit. #BougasFacialCleanser ni juga low pH level tau. Akan maintain kan kelembapan kulit & tak akan buat kulit rasa tegang lepas apply.
-

#bougasbeauty
0 0 1 hour ago

Rahsia kulit flawless & sihat Erni, bukan rahsia lagi. Skincare routine by our lady boss @ernibougas
-
Simple step yang sangat senang untuk korang follow. #BougasFacialCleanser - #BougasFaceScrub - #AdvancedSerum - nantikan our next product! Bila agaknya? Follow Bougas Beauty rapat2 okay. Tak sabar rasanya nak share dengan semua 😘
-
Berminat jom Whatsapp ida terus 😉
www.wasap.my/60176230469/bougasbeauty
.
🛵COD SETIAWANGSA
🛵COD WANGSAMAJU
🛵COD TITIWANGSA
🛵COD BUKIT BINTANG
🛵COD AMPANG
🛵COD SELAYANG
🛵COD GOMBAK
.
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA .
🎁FREE GIFT
.
#bougasbeauty
#facialcleanser
#facescrub
#advanceserum
#teamfarhanzaman

Rahsia kulit flawless & sihat Erni, bukan rahsia lagi. Skincare routine by our lady boss @ernibougas ✨
-
Simple step yang sangat senang untuk korang follow. #BougasFacialCleanser - #BougasFaceScrub - #AdvancedSerum - nantikan our next product! Bila agaknya? Follow Bougas Beauty rapat2 okay. Tak sabar rasanya nak share dengan semua 😘
-
Berminat jom Whatsapp ida terus 😉
www.wasap.my/60176230469/bougasbeauty
.
🛵COD SETIAWANGSA
🛵COD WANGSAMAJU
🛵COD TITIWANGSA
🛵COD BUKIT BINTANG
🛵COD AMPANG
🛵COD SELAYANG
🛵COD GOMBAK
.
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA .
🎁FREE GIFT
.
#bougasbeauty
#facialcleanser
#facescrub
#advanceserum
#teamfarhanzaman
1 0 1 hour ago

THE BEST ROUTINE EVER✨
-
2 produk skincare ni yang korang kena ada untuk dapatkan kulit yang sihat, bersih dan of course glass skin❤️
-
Tapi ingat tau scrub hanya boleh pakai 2 kali seminggu dan jangan pakai time muka masih ada jerawat lagi sebab nanti boleh melukakan kulit dan ganggu skin barrier korang😊
-
Nak tahu lebih lagi tentang penjagaan kulit muka? Nak tahu tentang bougas beauty , berminat ingin cuba, sila terus klik link whatsapp di bio profile @bougasbeautyutm.ekashariska ok😘
-
POSTAGE SELURUH MALAYSIA ON📦
COD AREA UTM, SKUDAI DAN SEKITAR JOHOR BAHRU🚙
FREE GIFT🎁
FREE CONSULTATION ❤️

THE BEST ROUTINE EVER✨
-
2 produk skincare ni yang korang kena ada untuk dapatkan kulit yang sihat, bersih dan of course glass skin❤️
-
Tapi ingat tau scrub hanya boleh pakai 2 kali seminggu dan jangan pakai time muka masih ada jerawat lagi sebab nanti boleh melukakan kulit dan ganggu skin barrier korang😊
-
Nak tahu lebih lagi tentang penjagaan kulit muka? Nak tahu tentang bougas beauty , berminat ingin cuba, sila terus klik link whatsapp di bio profile @bougasbeautyutm.ekashariska ok😘
-
POSTAGE SELURUH MALAYSIA ON📦
COD AREA UTM, SKUDAI DAN SEKITAR JOHOR BAHRU🚙
FREE GIFT🎁 
FREE CONSULTATION ❤️
0 1 1 hour ago

"Kulit saya sensitif, sesuai ke pakai #BougasFacialCleanser?"
.
Why not? Semestinya boleh! Produk Bougas Beauty sesuai untuk semua jenis kulit. #BougasFacialCleanser ni juga low pH level tau. Akan maintain kan kelembapan kulit & tak akan buat kulit rasa tegang lepas apply.
.
Jom dapatkan sekarang dengan @bougasbeauty.atikah
.
#BougasBeauty #BougasBeautySeremban #BougasBeautyKlia #BougasBeautyNilai #BougasBeautyN9 #BougasBeautySenawang #BougasBeautySerum #BougasBeautyCleanser #BougasBeautyScrub #BougasBeautySeremban2 #BBW #BougasBeautyWarrior

"Kulit saya sensitif, sesuai ke pakai #BougasFacialCleanser?"
.
Why not? Semestinya boleh! Produk Bougas Beauty sesuai untuk semua jenis kulit. #BougasFacialCleanser ni juga low pH level tau. Akan maintain kan kelembapan kulit & tak akan buat kulit rasa tegang lepas apply.
.
Jom dapatkan sekarang dengan @bougasbeauty.atikah ✨
.
#BougasBeauty #BougasBeautySeremban #BougasBeautyKlia #BougasBeautyNilai #BougasBeautyN9 #BougasBeautySenawang #BougasBeautySerum #BougasBeautyCleanser #BougasBeautyScrub #BougasBeautySeremban2 #BBW #BougasBeautyWarrior
0 0 1 hour ago

Tengok kulit elfira loy ni!!! Cantik sangat kan? Macam kulit baby 👶 .
.
Korang kalau nak sama sama ada kulit cantik mcmni, korang kena rajin apply skincare korang betul betul tau? Paling penting, make sure ikut steps yang betul. So melda akan share apa skincare steps melda sebelum keluar rumah: .
.
Cleanser ➡️ Toner ➡️ Serum ➡️ Mosturizer ➡️ Sunscreen 🧴
.

#bougas #bougasshahalam #bougassubangjaya #bougasglenmarie #bougasbeautyserum #bougaspandanjaya #bougasbeautyhq #bbspower #kiniviral #bougasbeautyserumklang #bougasklang #lawakterkini #bougasbeautyserumfeedback #serumviral #bougasfacialcleanser #bougaslover #bougasfacescrub #readystock #customerfeedback

Tengok kulit elfira loy ni!!! Cantik sangat kan? Macam kulit baby 👶 .
.
Korang kalau nak sama sama ada kulit cantik mcmni, korang kena rajin apply skincare korang betul betul tau? Paling penting, make sure ikut steps yang betul. So melda akan share apa skincare steps melda sebelum keluar rumah: .
.
Cleanser ➡️ Toner ➡️ Serum ➡️ Mosturizer ➡️ Sunscreen 🧴
.

#bougas #bougasshahalam #bougassubangjaya #bougasglenmarie #bougasbeautyserum #bougaspandanjaya #bougasbeautyhq #bbspower #kiniviral #bougasbeautyserumklang #bougasklang #lawakterkini #bougasbeautyserumfeedback #serumviral #bougasfacialcleanser #bougaslover #bougasfacescrub #readystock #customerfeedback
7 0 1 hour ago

4 bahan utama & kebaikan dalam Bougas Face Scrub ;
.
💚 Aloevera : Melembapkan kulit
🍀 Pegaga : Sesuai untuk mencegah jerawat
🍃 Green Tea : Mencerahkan kulit wajah & sesuai untuk kulit kusam
🌸 Sakura : Menenangkan(soothing) kulit. Sesuai untuk kulit yang naik kemerah-merahan
-
Kalau nak tahu sama ada kulit korang sesuai atau tak. Team Bougas boleh consult korang secara free tau. Jom DM/Klik link dkt bio laju-laju💨

#bougasbeauty
#advancedserum
#bougasfacescrub
#bougasfacialcleanser
#bougasmuar
#bougasbandardiraja
#bougasjalanjunid
#bougassungaiabong
#bougasbakri
#bougaspagoh
#bougasuthmpagoh
#bougasparitbunga
#bougasmelaka
#bougasjasin
#bougasmerlimau
#bougasuitmjasin
#bougaspolimerlimau
#bougassgrambai
#bbsmuar
#bbsmelaka
#bougastangkak
#serumjerawat
#tipskecantikan
#skincareroutine
#serumwaterbased
#elfiraloy
#teamnorel
#munsupersquad
#agentwanted
#dropshipwanted

4 bahan utama & kebaikan dalam Bougas Face Scrub ;
.
💚 Aloevera : Melembapkan kulit
🍀 Pegaga : Sesuai untuk mencegah jerawat
🍃 Green Tea : Mencerahkan kulit wajah & sesuai untuk kulit kusam
🌸 Sakura : Menenangkan(soothing) kulit. Sesuai untuk kulit yang naik kemerah-merahan
-
Kalau nak tahu sama ada kulit korang sesuai atau tak. Team Bougas boleh consult korang secara free tau. Jom DM/Klik link dkt bio laju-laju💨

#bougasbeauty
#advancedserum
#bougasfacescrub
#bougasfacialcleanser
#bougasmuar
#bougasbandardiraja
#bougasjalanjunid
#bougassungaiabong
#bougasbakri
#bougaspagoh
#bougasuthmpagoh
#bougasparitbunga
#bougasmelaka
#bougasjasin
#bougasmerlimau
#bougasuitmjasin
#bougaspolimerlimau
#bougassgrambai
#bbsmuar
#bbsmelaka
#bougastangkak
#serumjerawat
#tipskecantikan
#skincareroutine
#serumwaterbased
#elfiraloy
#teamnorel
#munsupersquad
#agentwanted
#dropshipwanted
1 0 1 hour ago

4 bahan utama & kebaikan dalam Bougas Face Scrub ;
.
💚 Aloevera : Melembapkan kulit
🍀 Pegaga : Sesuai untuk mencegah jerawat
🍃 Green Tea : Mencerahkan kulit wajah & sesuai untuk kulit kusam
🌸 Sakura : Menenangkan(soothing) kulit. Sesuai untuk kulit yang naik kemerah-merahan
-
Kalau nak tahu sama ada kulit korang sesuai atau tak. Team Bougas boleh consult korang secara free tau. Jom DM/Klik link dkt bio laju-laju💨

#bougasbeauty
#advancedserum
#bougasfacescrub
#bougasfacialcleanser
#bougasmuar
#bougasbandardiraja
#bougasjalanjunid
#bougassungaiabong
#bougasbakri
#bougaspagoh
#bougasuthmpagoh
#bougasparitbunga
#bougasmelaka
#bougasjasin
#bougasmerlimau
#bougasuitmjasin
#bougaspolimerlimau
#bougassgrambai
#bbsmuar
#bbsmelaka
#bougastangkak
#serumjerawat
#tipskecantikan
#skincareroutine
#serumwaterbased
#elfiraloy
#teamnorel
#munsupersquad
#agentwanted
#dropshipwanted

4 bahan utama & kebaikan dalam Bougas Face Scrub ;
.
💚 Aloevera : Melembapkan kulit
🍀 Pegaga : Sesuai untuk mencegah jerawat
🍃 Green Tea : Mencerahkan kulit wajah & sesuai untuk kulit kusam
🌸 Sakura : Menenangkan(soothing) kulit. Sesuai untuk kulit yang naik kemerah-merahan
-
Kalau nak tahu sama ada kulit korang sesuai atau tak. Team Bougas boleh consult korang secara free tau. Jom DM/Klik link dkt bio laju-laju💨

#bougasbeauty
#advancedserum
#bougasfacescrub
#bougasfacialcleanser
#bougasmuar
#bougasbandardiraja
#bougasjalanjunid
#bougassungaiabong
#bougasbakri
#bougaspagoh
#bougasuthmpagoh
#bougasparitbunga
#bougasmelaka
#bougasjasin
#bougasmerlimau
#bougasuitmjasin
#bougaspolimerlimau
#bougassgrambai
#bbsmuar
#bbsmelaka
#bougastangkak
#serumjerawat
#tipskecantikan
#skincareroutine
#serumwaterbased
#elfiraloy
#teamnorel
#munsupersquad
#agentwanted
#dropshipwanted
3 1 1 hour ago

4 bahan utama & kebaikan dalam Bougas Face Scrub ;
.
💚 Aloevera : Melembapkan kulit
🍀 Pegaga : Sesuai untuk mencegah jerawat
🍃 Green Tea : Mencerahkan kulit wajah & sesuai untuk kulit kusam
🌸 Sakura : Menenangkan(soothing) kulit. Sesuai untuk kulit yang naik kemerah-merahan
-
Kalau nak tahu sama ada kulit korang sesuai atau tak. Team Bougas boleh consult korang secara free tau. Jom DM/Klik link dkt bio laju-laju💨

#bougasbeauty
#advancedserum
#bougasfacescrub
#bougasfacialcleanser
#bougasmuar
#bougasbandardiraja
#bougasjalanjunid
#bougassungaiabong
#bougasbakri
#bougaspagoh
#bougasuthmpagoh
#bougasparitbunga
#bougasmelaka
#bougasjasin
#bougasmerlimau
#bougasuitmjasin
#bougaspolimerlimau
#bougassgrambai
#bbsmuar
#bbsmelaka
#bougastangkak
#serumjerawat
#tipskecantikan
#skincareroutine
#serumwaterbased
#elfiraloy
#teamnorel
#munsupersquad
#agentwanted
#dropshipwanted

4 bahan utama & kebaikan dalam Bougas Face Scrub ;
.
💚 Aloevera : Melembapkan kulit
🍀 Pegaga : Sesuai untuk mencegah jerawat
🍃 Green Tea : Mencerahkan kulit wajah & sesuai untuk kulit kusam
🌸 Sakura : Menenangkan(soothing) kulit. Sesuai untuk kulit yang naik kemerah-merahan
-
Kalau nak tahu sama ada kulit korang sesuai atau tak. Team Bougas boleh consult korang secara free tau. Jom DM/Klik link dkt bio laju-laju💨

#bougasbeauty
#advancedserum
#bougasfacescrub
#bougasfacialcleanser
#bougasmuar
#bougasbandardiraja
#bougasjalanjunid
#bougassungaiabong
#bougasbakri
#bougaspagoh
#bougasuthmpagoh
#bougasparitbunga
#bougasmelaka
#bougasjasin
#bougasmerlimau
#bougasuitmjasin
#bougaspolimerlimau
#bougassgrambai
#bbsmuar
#bbsmelaka
#bougastangkak
#serumjerawat
#tipskecantikan
#skincareroutine
#serumwaterbased
#elfiraloy
#teamnorel
#munsupersquad
#agentwanted
#dropshipwanted
2 0 1 hour ago

RASA MACAM DALAM KAYANGAN LEPAS GUNA BOUGAS FACIAL CLEANSER 🤭🤭🤭.
.
Sebab konfem kulit muka rasa lembut jeeeee macam kulit bayi. Tambah pulak bila pipi dah montel, memang jadi gebu lah 😌😌😌.
.
Ini semua disebabkan dua bahan utama dalam facial cleanser kami ni 😱.
.
Antara 2 bahan utama minyak dalam Bougas Facial Cleanser adalah :
.
✅ Olive Oil.
- melembapkan kulit kering.
- menyembuhkan jerawat
- menghaluskan kulit muka.
.
✅ Virgin Coconut Oil.
- memudarkan parut.
- merawat tona kulit muka tidak sekata.
- merawat sunburn.
- melambatkan proses penuaan.
.
Saya memang tak tipu bila setiap kali lepas cuci muka, kulit memang rasa lembut sangat. .
Saya dah cuba cleanser lain tapi kannnn rasa macam urmmmm urmm nak jugak guna Bougas Cleanser 😂.
.
Apalah yang @ernibougas dah lakukan sampai saya tak boleh move on dengan cleanser dia ni hahahahaha.
.
READY STOCK #BougasFacialCleanser #BougasBeautySerum & #BougasFaceScrub untuk awak grab!.
.
Whatsapp #0199799117 atau tekan sahaja link di bio IG saya 😍

RASA MACAM DALAM KAYANGAN LEPAS GUNA BOUGAS FACIAL CLEANSER 🤭🤭🤭.
.
Sebab konfem kulit muka rasa lembut jeeeee macam kulit bayi. Tambah pulak bila pipi dah montel, memang jadi gebu lah 😌😌😌.
.
Ini semua disebabkan dua bahan utama dalam facial cleanser kami ni 😱.
.
Antara 2 bahan utama minyak dalam Bougas Facial Cleanser adalah :
.
✅ Olive Oil.
- melembapkan kulit kering.
- menyembuhkan jerawat
- menghaluskan kulit muka.
.
✅ Virgin Coconut Oil.
- memudarkan parut.
- merawat tona kulit muka tidak sekata.
- merawat sunburn.
- melambatkan proses penuaan.
.
Saya memang tak tipu bila setiap kali lepas cuci muka, kulit memang rasa lembut sangat. .
Saya dah cuba cleanser lain tapi kannnn rasa macam urmmmm urmm nak jugak guna Bougas Cleanser 😂.
.
Apalah yang @ernibougas dah lakukan sampai saya tak boleh move on dengan cleanser dia ni hahahahaha.
.
READY STOCK #BougasFacialCleanser #BougasBeautySerum & #BougasFaceScrub untuk awak grab!.
.
Whatsapp #0199799117 atau tekan sahaja link di bio IG saya 😍
1 3 1 hour ago

Asssalamualaikum, selamat pagi✨
-
Bila kulit happy, kedutan & jerawat pun takut nak kacau tau😝 baru lah kulit korang akan nampak muda gebu ja. Tak percaya? Cuba lah tips ni & jangan lupa cuci muka dengan #bougasfacialcleanser setiapa hari. Ada 2 bahan yg sangat best, Coconut Oil & Olive Oil. Kulit korang akan rasa lembut ja. -
So korang yg belum dapatkan bougas #facialcleanser. Boleh whatsapp sekarang okay 👇🏼
📞www.wasap.my/60178621390

Asssalamualaikum, selamat pagi✨
-
Bila kulit happy, kedutan & jerawat pun takut nak kacau tau😝 baru lah kulit korang akan nampak muda gebu ja. Tak percaya? Cuba lah tips ni & jangan lupa cuci muka dengan #bougasfacialcleanser setiapa hari. Ada 2 bahan yg sangat best, Coconut Oil & Olive Oil. Kulit korang akan rasa lembut ja. -
So korang yg belum dapatkan bougas #facialcleanser.  Boleh whatsapp sekarang okay 👇🏼
📞www.wasap.my/60178621390
7 0 1 hour ago

[kenapa korg perlu guna scrub?] •


Yess. Mmg perlu scrub tau, so first boleh improve skin korg, buang kulit mati and kulit baru akan lebih sihat dan glowing. •

Kedua, pores korg yg tersumbat boleh dibersikhkan dgn menggunakan scrub, sbb beads scrub Bougas beauty ni sgt sgt halus, tak kasar kat kulit tau. Kalau pores korg tersumbat, sbb tu keluar segala cik jerawat. 😌

Ketiga yg penting, lepas korg rawat dah dgn bougas serum, scrub ni bertindak untuk pudarkan korg punya kesan jerawat tu. Sbb tu kalau korg guna scrub, korg akan perasan yg kulit muka lebih cerah dr sblm ni. Mcm sun burn pun da pudar pudar dan pudar.🤩

So bila dah bersih, pores x tersumbat, baru lah kulit korg akan lebih menerima kebaikan drp skincare korg yg mmg dah terbaik tu. •


So semua terpulang pada korg nak bertukar kat skincare yg best mcm bougas beauty or tak? Tak cuba rugi. Dah cuba tu mesti x menyesal. Love! 💖 •


YOUR BEAUTY IS OUR PRIORITY 🌹

💎 FREE GIFT EVERY PURCHASE .
🚗 FREE COD CHARGE (MELAKA) .
📦POSTAGE SELURUH NEGERI EVERYDAY
💳 LOYALTY CARD (Boleh dpt satu Free product BougasBeauty tau)

Master Agent BougasBeauty, Dyba @bougasbeautymelaka_dyba 🌈
0132063177 (click link at bio)
.

#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyhq #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougasbeautymelaka #bougasbeautypayarumput #bougasbeautyalorgajah #bougasbeautyuitmlendu #bougasbeautycheng #bougasbeautybatuberendam #creamjerawat #creamjeragat #elfiraloy #bougasbeautycodpayarumput #bougasbeautyuitmbandaraya #bougasbeautymelakatengah #bougasbeautymelakasentral #bougasbeautymelakasentral #bougasbeautymelakamurah #bougasbeautymelakahawau #bougasbeautymelakadropship #bougasmelakabaru #bougasmelaka #bougasmelakasentral #bougasmelakamall #bougasmelakamurah #bougasmelakacodmelaka #uitmlendu #uitmbandarayamelaka #bougasbeautyelfiraloy

[kenapa korg perlu guna scrub?] •
•

Yess. Mmg perlu scrub tau, so first boleh improve skin korg, buang kulit mati and kulit baru akan lebih sihat dan glowing. •
•
Kedua, pores korg yg tersumbat boleh dibersikhkan dgn menggunakan scrub, sbb beads scrub Bougas beauty ni sgt sgt halus, tak kasar kat kulit tau. Kalau pores korg tersumbat, sbb tu keluar segala cik jerawat. 😌
•
Ketiga yg penting, lepas korg rawat dah dgn bougas serum, scrub ni bertindak untuk pudarkan korg punya kesan jerawat tu. Sbb tu kalau korg guna scrub, korg akan perasan yg kulit muka lebih cerah dr sblm ni. Mcm sun burn pun da pudar pudar dan pudar.🤩
•
So bila dah bersih, pores x tersumbat, baru lah kulit korg akan lebih menerima kebaikan drp skincare korg yg mmg dah terbaik tu. •
•

So semua terpulang pada korg nak bertukar kat skincare yg best mcm bougas beauty or tak? Tak cuba rugi. Dah cuba tu mesti x menyesal. Love! 💖 •
•

YOUR BEAUTY IS OUR PRIORITY 🌹
•
💎 FREE GIFT EVERY PURCHASE .
🚗 FREE COD CHARGE (MELAKA) .
📦POSTAGE SELURUH NEGERI EVERYDAY
💳 LOYALTY CARD (Boleh dpt satu Free product BougasBeauty tau)

Master Agent BougasBeauty, Dyba @bougasbeautymelaka_dyba 🌈
0132063177 (click link at bio)
.

#bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyhq #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougasbeautymelaka #bougasbeautypayarumput #bougasbeautyalorgajah #bougasbeautyuitmlendu #bougasbeautycheng #bougasbeautybatuberendam #creamjerawat #creamjeragat #elfiraloy #bougasbeautycodpayarumput #bougasbeautyuitmbandaraya #bougasbeautymelakatengah #bougasbeautymelakasentral #bougasbeautymelakasentral #bougasbeautymelakamurah  #bougasbeautymelakahawau #bougasbeautymelakadropship #bougasmelakabaru #bougasmelaka #bougasmelakasentral #bougasmelakamall #bougasmelakamurah #bougasmelakacodmelaka #uitmlendu #uitmbandarayamelaka #bougasbeautyelfiraloy
4 0 1 hour ago

NAK TAHU RAHSIA DAPATKAN KULIT GLOWING? JERAWAT CEPAT MENGECUT? TONA KULIT YG SEKATA?
.
Ofcos kena pakai BOUGAS SERUM. Dari kulit biasa-biasa jadi cantik mcm kulit baby!
.
TIPS
▪️ lengkapkan basic skincare
▪️ use serum after toner/lotion
▪️ use 2x sehari, everyday ⭐
▪️ 1 pump shj, jimat!
▪️ sapu rata keseluruhan muka
.
Kalau nak skin yg cantik mesti jaga basic routine + add treatment mcm BOUGAS SERUM.
.
READY STOCK! Wasap skrg sbb korang yg beli dgn paddy berpeluang dapat serum secara PERCUMA!

NAK TAHU RAHSIA DAPATKAN KULIT GLOWING? JERAWAT CEPAT MENGECUT? TONA KULIT YG SEKATA?
.
Ofcos kena pakai BOUGAS SERUM. Dari kulit biasa-biasa jadi cantik mcm kulit baby!
.
TIPS
▪️ lengkapkan basic skincare
▪️ use serum after toner/lotion
▪️ use 2x sehari, everyday ⭐
▪️ 1 pump shj, jimat!
▪️ sapu rata keseluruhan muka
.
Kalau nak skin yg cantik mesti jaga basic routine + add treatment mcm BOUGAS SERUM.
.
READY STOCK! Wasap skrg sbb korang yg beli dgn paddy berpeluang dapat serum secara PERCUMA!
2 1 1 hour ago

Bougas Beauty Facial Cleanser
Bougas Beauty Face Scrub
Bougas Beauty Water based Serum💘

Enjoy this video!✨ ⁣

#bougasbeautykuantan #bougasbeauty #advancedserum #bougasfacialcleanser #bougasscrub

Bougas Beauty Facial Cleanser
Bougas Beauty Face Scrub
Bougas Beauty Water based Serum💘

Enjoy this video!✨ ⁣
⁣
#bougasbeautykuantan #bougasbeauty #advancedserum #bougasfacialcleanser #bougasscrub
2 0 1 hour ago

HOT SELLING ‼️‼️‼️
Advanced serum by bougas beauty 🔥
-
-
100% DISERAP TERUS KE LAPISAN KULIT MUKA YANG PALING DALAM ‼️
-
-
Bougas Beauty hadir untuk membantu anda semua tak kira lelaki atau perempuan :
🔥 Merawat kulit KUSAM
🔥 Mencegah pertumbuhan gunung-ganang di muka
🔥 Membantu merawat kulit berminyak
🔥 Melembapkan kulit kering
🔥 Mengecilkan pori-pori dan liang roma
🔥 Membantu mengekalkan seri wajah
-
-
Harga rm75 sahaja
Boleh tahan sehingga 2 bulan penggunaan
-
-
#ernibougas #bougasbeauty #bougasbeautyhq #bougasempire #agentbougasbeauty #bougaslover #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasjohorbahru #bougasagent #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougasadvancedserum #advancedserum #bougasserumjb #facescrub #facialcleanser #faceserum #sensitiveskincare #exfoliateyourskin #bougasulutiram #codjohorbahru #codulutiram #codkotatinggi #codsimpangrenggam #kulitcerah #kulitkusam #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitnormal

HOT SELLING ‼️‼️‼️
Advanced serum by bougas beauty 🔥
-
-
100% DISERAP TERUS KE LAPISAN KULIT MUKA YANG PALING DALAM ‼️
-
-
Bougas Beauty hadir untuk membantu anda semua tak kira lelaki atau perempuan :
🔥 Merawat kulit KUSAM
🔥 Mencegah pertumbuhan gunung-ganang di muka
🔥 Membantu merawat kulit berminyak
🔥 Melembapkan kulit kering
🔥 Mengecilkan pori-pori dan liang roma
🔥 Membantu mengekalkan seri wajah
-
-
Harga rm75 sahaja
Boleh tahan sehingga 2 bulan penggunaan
-
-
#ernibougas #bougasbeauty #bougasbeautyhq #bougasempire #agentbougasbeauty #bougaslover #bougasbeautyjohor #bougasbeautyjb #bougasjohorbahru #bougasagent #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougasadvancedserum #advancedserum #bougasserumjb #facescrub #facialcleanser #faceserum #sensitiveskincare #exfoliateyourskin #bougasulutiram #codjohorbahru #codulutiram #codkotatinggi #codsimpangrenggam #kulitcerah #kulitkusam #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitnormal
4 0 1 hour ago

Two star ingredients in #BougasFacialCleanser is Virgin Coconut Oil & Olive Oil.
.
Membantu mengekalkan kelembapan kulit & merawat masalah jerawat di wajah.
.
Jangan lupa cuci muka sebelum tidur kejap lagi ok?
.
Click link di bio for purchase
.
#baugasfacialcleanser #serumBougas #bougasBeauty #bougasbeautykuantan #bougasbeautypahang #bougasbeautycodkuantan #serummuka #BougasSerum #flawless #serumBougasBeauty #serumLawa #serumMurah #serumSelamat #serumViral #serumGlowing #glowSerum #glowingEffect #glowingSerum #serumCerah #glowing #serum #glowingEffectSerum #serumViral

Two star ingredients in #BougasFacialCleanser is Virgin Coconut Oil & Olive Oil.
.
Membantu mengekalkan kelembapan kulit & merawat masalah jerawat di wajah.
.
Jangan lupa cuci muka sebelum tidur kejap lagi ok?
.
Click link di bio for purchase
.
#baugasfacialcleanser #serumBougas #bougasBeauty #bougasbeautykuantan #bougasbeautypahang #bougasbeautycodkuantan #serummuka #BougasSerum #flawless #serumBougasBeauty #serumLawa #serumMurah #serumSelamat #serumViral #serumGlowing #glowSerum #glowingEffect #glowingSerum #serumCerah #glowing #serum #glowingEffectSerum #serumViral
0 0 1 hour ago

OOTD BOUGAS✨
-
Hi semua! Selamat tengah hari! Hehehhehe hari ni Eka rasa nak share gambar ootd dengan baju bougas wiiii😍😍
Btw, jangan lupa apply bougas serum dan sunscreen tau! Kepada bougas lovers kat UTM, kalau jumpa Eka kat mana2, jangan segan2 nak tegur 😂 tegur je "Hi Eka!" 😘
-
Yang nak dapatkan produk bougas, klik link whatsapp kat bio profile Eka. All items ready stock. ✨✨😁😁
-
POSTAGE SELURUH MALAYSIA ON📦
COD AREA UTM, SKUDAI DAN SEKITAR JOHOR BAHRU🚙
FREE GIFT🎁
FREE CONSULTATION ❤️

OOTD BOUGAS✨
-
Hi semua! Selamat tengah hari! Hehehhehe hari ni Eka rasa nak share gambar ootd dengan baju bougas wiiii😍😍
Btw, jangan lupa apply bougas serum dan sunscreen tau! Kepada bougas lovers kat  UTM, kalau jumpa Eka kat mana2, jangan segan2 nak tegur 😂 tegur je "Hi Eka!" 😘
-
Yang nak dapatkan produk bougas, klik link whatsapp kat bio profile Eka. All items ready stock. ✨✨😁😁
-
POSTAGE SELURUH MALAYSIA ON📦
COD AREA UTM, SKUDAI DAN SEKITAR JOHOR BAHRU🚙
FREE GIFT🎁 
FREE CONSULTATION ❤️
1 1 1 hour ago

The best foundation you can wear is glowing healthy skin! DM to purchase our product! #bougasbeautyhq #bougasfacialcleanser #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougassubangjaya #bougasbeautybanting #bougasbeautyshahalam #bougasklang

The best foundation you can wear is glowing healthy skin! DM to purchase our product! #bougasbeautyhq #bougasfacialcleanser #bougasbeautyserum #bougasfacescrub #bougassubangjaya #bougasbeautybanting #bougasbeautyshahalam #bougasklang
3 0 1 hour ago

"Love yourself first, bcs that’s who you’ll be spending the rest of your life with”
-
Assalamualaikum semua, dini doakan urusan korang semua dipermudahkan & dikurniakan kesihatan & rezeki yg melimpah ruah 🥰

"Love yourself first, bcs that’s who you’ll be spending the rest of your life with”
-
Assalamualaikum semua, dini doakan urusan korang semua dipermudahkan & dikurniakan kesihatan & rezeki yg melimpah ruah 🥰
0 1 1 hour ago

"Love yourself first, bcs that’s who you’ll be spending the rest of your life with”
-
Assalamualaikum semua, dini doakan urusan korang semua dipermudahkan & dikurniakan kesihatan & rezeki yg melimpah ruah 🥰

"Love yourself first, bcs that’s who you’ll be spending the rest of your life with”
-
Assalamualaikum semua, dini doakan urusan korang semua dipermudahkan & dikurniakan kesihatan & rezeki yg melimpah ruah 🥰
9 2 1 hour ago

Bougas Sesuai Untuk Semua!!! Ya.....sesuai untuk semua jenis kulit, Lelaki dan wanita, ok ke ok sangat???🤗🤗 "Kulit saya sensitif, sesuai ke pakai #BougasFacialCleanser?"
-
Why not? Semestinya boleh! Produk Bougas Beauty sesuai untuk semua jenis kulit. #BougasFacialCleanser ni juga low pH level tau yang Mana ianya membantu mengekalkan kelembapan kulit & tak akan buat kulit rasa tegang lepas guna.
-
Jom dapatkan sekarang, boleh beli melalui Stokist/Agent sah atau boleh juga beli melalui website 😊

DM or Wasap Sis directly pun boleh😘

www.wasap.my/60174017472/NakSetBougas/CantikSihat

#SerumViralTrendingNo.1
#BougasBeauty
#ProdukHalaldanLulusKKM
#JomCantikSihat2020
#LebihYakinLebihPositif
#KecantikanBermulaDariDalam
#HotSellerBougasBeautyPenang
#bbbzoners
#RoadToSuccess2020
#FreeShipping
#SupportProductTempatan
#ProductMuslim
#MesraWudhuk
#SesuaiSeisiKeluarga
#SkinCareAdamHawa

Bougas Sesuai Untuk Semua!!! Ya.....sesuai untuk semua jenis kulit, Lelaki dan wanita, ok ke ok sangat???🤗🤗 "Kulit saya sensitif, sesuai ke pakai #BougasFacialCleanser?"
-
Why not? Semestinya boleh! Produk Bougas Beauty sesuai untuk semua jenis kulit. #BougasFacialCleanser ni juga low pH level tau yang Mana ianya membantu mengekalkan kelembapan kulit & tak akan buat kulit rasa tegang lepas guna.
-
Jom dapatkan sekarang, boleh beli melalui Stokist/Agent sah atau boleh juga beli melalui website 😊

DM or Wasap Sis directly pun boleh😘

www.wasap.my/60174017472/NakSetBougas/CantikSihat

#SerumViralTrendingNo.1
#BougasBeauty
#ProdukHalaldanLulusKKM
#JomCantikSihat2020
#LebihYakinLebihPositif
#KecantikanBermulaDariDalam
#HotSellerBougasBeautyPenang
#bbbzoners
#RoadToSuccess2020
#FreeShipping
#SupportProductTempatan
#ProductMuslim
#MesraWudhuk
#SesuaiSeisiKeluarga
#SkinCareAdamHawa
2 0 1 hour ago

Top #BougasFacialCleanser posts

"Kulit saya sensitif, sesuai ke pakai #BougasFacialCleanser?"
-
Why not? Semestinya boleh! Produk Bougas Beauty sesuai untuk semua jenis kulit. #BougasFacialCleanser ni juga low pH level tau. Akan maintain kan kelembapan kulit & tak akan buat kulit rasa tegang lepas apply.
-
Jom dapatkan sekarang, boleh beli melalui Stokist/Agent sah atau boleh juga beli melalui website 😊

#bougasbeauty

"Kulit saya sensitif, sesuai ke pakai #BougasFacialCleanser?"
-
Why not? Semestinya boleh! Produk Bougas Beauty sesuai untuk semua jenis kulit. #BougasFacialCleanser ni juga low pH level tau. Akan maintain kan kelembapan kulit & tak akan buat kulit rasa tegang lepas apply.
-
Jom dapatkan sekarang, boleh beli melalui Stokist/Agent sah atau boleh juga beli melalui website 😊

#bougasbeauty
841 485 17 November, 2019

#giftreview #giftreviewmalaysia
Make up makes you look pretty but a good skin care routine makes you beautiful. Don't forget to start your day with #bougasfacialcleanser & before going to bed, okay? Get yours now at @bougasbeautyhq ❤️

#giftreview #giftreviewmalaysia 
Make up makes you look pretty but a good skin care routine makes you beautiful. Don't forget to start your day with #bougasfacialcleanser & before going to bed, okay? Get yours now at @bougasbeautyhq ❤️
3,120 0 22 October, 2019

Nak tidur kejap lagi, jangan lupa cuci muka korang. Kesian muka, seharian makeup dgn habuk-habuk lagi singgah dkt muka. Kalau tak cuci, muncul lah jerawat-jerawat yang tk diingini. Lepas tu barulah beria nak jaga, kan dh nyesal nanti. So jom lah kita sama-sama cuci muka dengan #BougasFacialCleanser malam ni okay

#bougasbeauty

Nak tidur kejap lagi, jangan lupa cuci muka korang. Kesian muka, seharian makeup dgn habuk-habuk lagi singgah dkt muka. Kalau tak cuci, muncul lah jerawat-jerawat yang tk diingini. Lepas tu barulah beria nak jaga, kan dh nyesal nanti. So jom lah kita sama-sama cuci muka dengan #BougasFacialCleanser malam ni okay

#bougasbeauty
898 668 14 November, 2019

Your face is the first thing people notice — so you want it to look its best? Try out our new facial cleanser.
-
Who has tried #bougasfacialcleanser? Say “ai” in comment box below ⤵️ #bougasbeauty #misicantiksebelumraya #bougasbarulahraya #bougasbeautyhq

Your face is the first thing people notice — so you want it to look its best? Try out our new facial cleanser.
-
Who has tried #bougasfacialcleanser? Say “ai” in comment box below ⤵️ #bougasbeauty #misicantiksebelumraya #bougasbarulahraya #bougasbeautyhq
144 3 8 May, 2019

She has been using #advancedserum almost 3 months since February, then move to #bougasfacescrub and now #bougasfacialcleanser trial. Since then, she loves it so much ! 😍
-
Tag kawan korg yg tgh mencari cleanser baru 😘

#bougasbeauty

She has been using #advancedserum almost 3 months since February, then move to #bougasfacescrub and now #bougasfacialcleanser trial. Since then, she loves it so much ! 😍
-
Tag kawan korg yg tgh mencari cleanser baru 😘

#bougasbeauty
1,730 273 21 May, 2019

#FEEDBACKBOUGAS DATANG LAGI 🔥.
.
Kali ini sayaaa sendiri punya #reviewBougas 😱 Bila tengok balik rasa eh eh tak sangkanyaaaa dah lama guna #serummuka ni dan apa yang dah terjadi ☺️.
.
Syukur #alhamdulillah muka dah elok.
.
✅ Jerawat jarang muncul.
✅ Kulit dah tak kusam.
✅ Kulit jadi lembut.
✅ Muka rasa moist.
.
Selain dari pakai #serumviral sahaja, kita juga kena ada basic #skincare yang betul supaya #serum mudah bertindak balas dengan keadaan kulit muka kita.
.
How? Ask me now ☺️.
.
Beauty is being comfortable and confident in your own skin

#FEEDBACKBOUGAS DATANG LAGI 🔥.
.
Kali ini sayaaa sendiri punya #reviewBougas 😱 Bila tengok balik rasa eh eh tak sangkanyaaaa dah lama guna #serummuka ni dan apa yang dah terjadi ☺️.
.
Syukur #alhamdulillah muka dah elok.
.
✅ Jerawat jarang muncul.
✅ Kulit dah tak kusam.
✅ Kulit jadi lembut.
✅ Muka rasa moist.
.
Selain dari pakai #serumviral sahaja, kita juga kena ada basic #skincare yang betul supaya #serum mudah bertindak balas dengan keadaan kulit muka kita.
.
How? Ask me now ☺️.
.
Beauty is being comfortable and confident in your own skin
539 4 23 April, 2019

For those who have a sensitive skin, this #bougasfacialcleanser is good for you. Sebab ia nya low pH & juga boleh membantu untuk masalah kulit yang berjerawat 🤩
-
Macam mana nak dapatkan? Korang boleh klik link ws di bio atau boleh terus DM untuk Rina bantu masalah kulit korang 💋

#bougasbeautybysyawalrina #bougaslover #bougasteamrose #bougascleanser #bougascleanserklang #bougascleansershahalam #bougasipoh #bougascleanseripoh #bougaskotakemuning #lowphfacialcleanser #bougascodklang #bougascodshahalam #bougascodipoh #bougasuitmshahalam #bougascoduitmshahalam #advancedserum #bougasserum #serumviral #bougasbeautyoriginal #bougasbeautyserum #bougasfreepostage #serumhalalmalaysia #serumhalal #bougascleanserfeedback

For those who have a sensitive skin, this #bougasfacialcleanser is good for you. Sebab ia nya low pH & juga boleh membantu untuk masalah kulit yang berjerawat 🤩
-
Macam mana nak dapatkan? Korang boleh klik link ws di bio atau boleh terus DM untuk Rina bantu masalah kulit korang 💋

#bougasbeautybysyawalrina #bougaslover #bougasteamrose #bougascleanser #bougascleanserklang #bougascleansershahalam #bougasipoh #bougascleanseripoh #bougaskotakemuning #lowphfacialcleanser #bougascodklang #bougascodshahalam #bougascodipoh #bougasuitmshahalam #bougascoduitmshahalam #advancedserum #bougasserum #serumviral #bougasbeautyoriginal #bougasbeautyserum #bougasfreepostage #serumhalalmalaysia #serumhalal #bougascleanserfeedback
104 0 21 October, 2019