#CNYSALEMBH Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #CNYSALEMBH and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
5 hours
Average like
7.4
Average comment
1.4
Posts with video
9/36
Posts with photo
27/36

Hashtag Popularity

@mbh_sungaipetani Profile picture

@mbh_sungaipetani

Alhamdulillah, siapa yang tak kenal pelakon tak kering gusi bila kita tengok lakonan dia. Bila lakonan sedih, sedih sangat. Bila lakonan kelakar, kelakar sangat. Ini lah dia pelakon @lizza_abdullah 🌸 Ada yang tengok cerita Petua Nenek tak yang kt tv3 tu ? Inilah dia, nenek muda yang sangat cantik. .
.
Terharu taw bila pelakon @lizza_abdullah buat rawatan MBH HIUL di MBH Medispa Ampang. Patutlah cantik, kulit tegang je sentiasa. Rupanya buat MBH HIUL utk menegangkan kulit wajah.
.
.
=============================
KELEBIHAN MBH HIUL
=============================
- Meremajakan kulit - Mengurangkan penuaan
- Mengurangkan kedutan kulit - Memperbaiki tekstur kulit - Tiada pembedahan atau rawatan invasive
- Tiada downtime - Meransang pertumbuhan kolagen
- Menjadikan kulit lebih tegang
.
.
Wow, cuba tengok dekat cermin siapa2 yang ada masalah kenduran tu, bolehlah buat MBH HIUL di MBH Medispa yang berdekatan. Tak nak jadi cantik macam pelakon hebat @lizza_abdullah ni ke. .
.
Berminat nak cuba ? Nak kulit tegang juga macam pelakon kita ni .. Jom whatsapp dengan team MBH 😊
.
.
www.wasap.my/60182999039
www.wasap.my/60182999039
www.wasap.my/60182999039
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
''BEAUTY IN LOVING HANDS''
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen #amancentral #kedahseratarata #muabellaz #kankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro

Alhamdulillah, siapa yang tak kenal pelakon tak kering gusi bila kita tengok lakonan dia. Bila lakonan sedih, sedih sangat. Bila lakonan kelakar, kelakar sangat. Ini lah dia pelakon @lizza_abdullah 🌸 Ada yang tengok cerita Petua Nenek tak yang kt tv3 tu ? Inilah dia, nenek muda yang sangat cantik. .
.
Terharu taw bila pelakon @lizza_abdullah buat rawatan MBH HIUL di MBH Medispa Ampang. Patutlah cantik, kulit tegang je sentiasa. Rupanya buat MBH HIUL utk menegangkan kulit wajah.
.
.
=============================
KELEBIHAN MBH HIUL
=============================
- Meremajakan kulit - Mengurangkan penuaan
- Mengurangkan kedutan kulit - Memperbaiki tekstur kulit - Tiada pembedahan atau rawatan invasive
- Tiada downtime - Meransang pertumbuhan kolagen
- Menjadikan kulit lebih tegang
.
.
Wow, cuba tengok dekat cermin siapa2 yang ada masalah kenduran tu, bolehlah buat MBH HIUL di MBH Medispa yang berdekatan. Tak nak jadi cantik macam pelakon hebat @lizza_abdullah ni ke. .
.
Berminat nak cuba ? Nak kulit tegang juga macam pelakon kita ni .. Jom whatsapp dengan team MBH 😊
.
.
www.wasap.my/60182999039
www.wasap.my/60182999039
www.wasap.my/60182999039
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
''BEAUTY IN LOVING HANDS''
.
Follow us
@mbh_sungaipetani 
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen  #amancentral #kedahseratarata #muabellaz  #kankukejarcintakamu  #lelakikirimantuhan  #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro
12 2 27 February, 2019
@mbh_sungaipetani Profile picture

@mbh_sungaipetani

Alhamdulillah, siapa yang tak kenal pelakon tak kering gusi bila kita tengok lakonan dia. Bila lakonan sedih, sedih sangat. Bila lakonan kelakar, kelakar sangat. Ini lah dia pelakon @lizza_abdullah 🌸 Ada yang tengok cerita Petua Nenek tak yang kt tv3 tu ? Inilah dia, nenek muda yang sangat cantik. .
.
Terharu taw bila pelakon @lizza_abdullah buat rawatan MBH HIUL di MBH Medispa Ampang. Patutlah cantik, kulit tegang je sentiasa. Rupanya buat MBH HIUL utk menegangkan kulit wajah.
.
.
=============================
KELEBIHAN MBH HIUL
=============================
- Meremajakan kulit - Mengurangkan penuaan
- Mengurangkan kedutan kulit - Memperbaiki tekstur kulit - Tiada pembedahan atau rawatan invasive
- Tiada downtime - Meransang pertumbuhan kolagen
- Menjadikan kulit lebih tegang
.
.
Wow, cuba tengok dekat cermin siapa2 yang ada masalah kenduran tu, bolehlah buat MBH HIUL di MBH Medispa yang berdekatan. Tak nak jadi cantik macam pelakon hebat @lizza_abdullah ni ke. .
.
Berminat nak cuba ? Nak kulit tegang juga macam pelakon kita ni .. Jom whatsapp dengan team MBH 😊
.
.
www.wasap.my/60182999039
www.wasap.my/60182999039
www.wasap.my/60182999039
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
''BEAUTY IN LOVING HANDS''
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen #amancentral #kedahseratarata #muabellaz #kankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro

Alhamdulillah, siapa yang tak kenal pelakon tak kering gusi bila kita tengok lakonan dia. Bila lakonan sedih, sedih sangat. Bila lakonan kelakar, kelakar sangat. Ini lah dia pelakon @lizza_abdullah 🌸 Ada yang tengok cerita Petua Nenek tak yang kt tv3 tu ? Inilah dia, nenek muda yang sangat cantik. .
.
Terharu taw bila pelakon @lizza_abdullah buat rawatan MBH HIUL di MBH Medispa Ampang. Patutlah cantik, kulit tegang je sentiasa. Rupanya buat MBH HIUL utk menegangkan kulit wajah.
.
.
=============================
KELEBIHAN MBH HIUL
=============================
- Meremajakan kulit - Mengurangkan penuaan
- Mengurangkan kedutan kulit - Memperbaiki tekstur kulit - Tiada pembedahan atau rawatan invasive
- Tiada downtime - Meransang pertumbuhan kolagen
- Menjadikan kulit lebih tegang
.
.
Wow, cuba tengok dekat cermin siapa2 yang ada masalah kenduran tu, bolehlah buat MBH HIUL di MBH Medispa yang berdekatan. Tak nak jadi cantik macam pelakon hebat @lizza_abdullah ni ke. .
.
Berminat nak cuba ? Nak kulit tegang juga macam pelakon kita ni .. Jom whatsapp dengan team MBH 😊
.
.
www.wasap.my/60182999039
www.wasap.my/60182999039
www.wasap.my/60182999039
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
''BEAUTY IN LOVING HANDS''
.
Follow us
@mbh_sungaipetani 
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen  #amancentral #kedahseratarata #muabellaz  #kankukejarcintakamu  #lelakikirimantuhan  #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro
9 1 27 February, 2019
@mbh_sungaipetani Profile picture

@mbh_sungaipetani

Alhamdulillah, siapa yang tak kenal pelakon tak kering gusi bila kita tengok lakonan dia. Bila lakonan sedih, sedih sangat. Bila lakonan kelakar, kelakar sangat. Ini lah dia pelakon @lizza_abdullah 🌸 Ada yang tengok cerita Petua Nenek tak yang kt tv3 tu ? Inilah dia, nenek muda yang sangat cantik. .
.
Terharu taw bila pelakon @lizza_abdullah buat rawatan MBH HIUL di MBH Medispa Ampang. Patutlah cantik, kulit tegang je sentiasa. Rupanya buat MBH HIUL utk menegangkan kulit wajah.
.
.
=============================
KELEBIHAN MBH HIUL
=============================
- Meremajakan kulit - Mengurangkan penuaan
- Mengurangkan kedutan kulit - Memperbaiki tekstur kulit - Tiada pembedahan atau rawatan invasive
- Tiada downtime - Meransang pertumbuhan kolagen
- Menjadikan kulit lebih tegang
.
.
Wow, cuba tengok dekat cermin siapa2 yang ada masalah kenduran tu, bolehlah buat MBH HIUL di MBH Medispa yang berdekatan. Tak nak jadi cantik macam pelakon hebat @lizza_abdullah ni ke. .
.
Berminat nak cuba ? Nak kulit tegang juga macam pelakon kita ni .. Jom whatsapp dengan team MBH 😊
.
.
www.wasap.my/60182999039
www.wasap.my/60182999039
www.wasap.my/60182999039
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
''BEAUTY IN LOVING HANDS''
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen #amancentral #kedahseratarata #muabellaz #kankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro

Alhamdulillah, siapa yang tak kenal pelakon tak kering gusi bila kita tengok lakonan dia. Bila lakonan sedih, sedih sangat. Bila lakonan kelakar, kelakar sangat. Ini lah dia pelakon @lizza_abdullah 🌸 Ada yang tengok cerita Petua Nenek tak yang kt tv3 tu ? Inilah dia, nenek muda yang sangat cantik. .
.
Terharu taw bila pelakon @lizza_abdullah buat rawatan MBH HIUL di MBH Medispa Ampang. Patutlah cantik, kulit tegang je sentiasa. Rupanya buat MBH HIUL utk menegangkan kulit wajah.
.
.
=============================
KELEBIHAN MBH HIUL
=============================
- Meremajakan kulit - Mengurangkan penuaan
- Mengurangkan kedutan kulit - Memperbaiki tekstur kulit - Tiada pembedahan atau rawatan invasive
- Tiada downtime - Meransang pertumbuhan kolagen
- Menjadikan kulit lebih tegang
.
.
Wow, cuba tengok dekat cermin siapa2 yang ada masalah kenduran tu, bolehlah buat MBH HIUL di MBH Medispa yang berdekatan. Tak nak jadi cantik macam pelakon hebat @lizza_abdullah ni ke. .
.
Berminat nak cuba ? Nak kulit tegang juga macam pelakon kita ni .. Jom whatsapp dengan team MBH 😊
.
.
www.wasap.my/60182999039
www.wasap.my/60182999039
www.wasap.my/60182999039
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
''BEAUTY IN LOVING HANDS''
.
Follow us
@mbh_sungaipetani 
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen  #amancentral #kedahseratarata #muabellaz  #kankukejarcintakamu  #lelakikirimantuhan  #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro
7 1 27 February, 2019
@mbh_sungaipetani Profile picture

@mbh_sungaipetani

ESOK LAST DAY PROMOSI RAWATAN RM88 !! BOOK SEKARANG LAMBAT TINGGAL HIKS
.
.
Tinggal esok saje uols, ingat lagi dengan 4 RAWATAN yg MBH lancarkan sempenan CNY Majestic Sales😍 Esok dah last day, this is the time gais ! lepas 28 hb Kak Amy tak layan dah hehe
.
yang dah lama penat nak cari solusi untuk baiki kulit yang breakout sebab beberapa faktor meh kak Amy nak recap balik...
.
4 rawatan ni adalah pilihan yang paling hot selling untuk yang baru baru nak cuba, sebab maybe ada yang masih boleh ON BAJET kan , its sokay sayang , rawatan ni pun boleh pulih kn rawatan uols tau 😍😘
.
Macam mana? harini kami buka seperti biasa, apa kata terus je book appoitment hari ni di cawangan terdekat uols ok
.
Untuk setiap pembelian kami beri FREE SKIN ANALISIS tau, untung kn promo CNY ni? so letssss 💋💋
.
.
.
➡ Klik link ni skrg, www.wasap.my/60182999039
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen #amancentral #kedahseratarata #muabellaz #kankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro

ESOK LAST DAY PROMOSI RAWATAN RM88 !! BOOK SEKARANG LAMBAT TINGGAL HIKS
.
.
Tinggal esok saje uols, ingat lagi dengan 4 RAWATAN yg MBH lancarkan sempenan CNY Majestic Sales😍 Esok dah last day, this is the time gais ! lepas 28 hb Kak Amy tak layan dah hehe
.
yang dah lama penat nak cari solusi untuk baiki kulit yang breakout sebab beberapa faktor meh kak Amy nak recap balik...
.
4 rawatan ni adalah pilihan yang paling hot selling untuk yang baru baru nak cuba, sebab maybe ada yang masih boleh ON BAJET kan , its sokay sayang , rawatan ni pun boleh pulih kn rawatan uols tau 😍😘
.
Macam mana? harini kami buka seperti biasa, apa kata terus je book appoitment hari ni di cawangan terdekat uols ok
.
Untuk setiap pembelian kami beri FREE SKIN ANALISIS tau, untung kn promo CNY ni? so letssss 💋💋
.
.
.
➡ Klik link ni skrg, www.wasap.my/60182999039
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani 
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen  #amancentral #kedahseratarata #muabellaz  #kankukejarcintakamu  #lelakikirimantuhan  #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro
6 2 27 February, 2019
@mbh_sungaipetani Profile picture

@mbh_sungaipetani

ESOK LAST DAY PROMOSI RAWATAN RM88 !! BOOK SEKARANG LAMBAT TINGGAL HIKS
.
.
Tinggal esok saje uols, ingat lagi dengan 4 RAWATAN yg MBH lancarkan sempenan CNY Majestic Sales😍 Esok dah last day, this is the time gais ! lepas 28 hb Kak Amy tak layan dah hehe
.
yang dah lama penat nak cari solusi untuk baiki kulit yang breakout sebab beberapa faktor meh kak Amy nak recap balik...
.
4 rawatan ni adalah pilihan yang paling hot selling untuk yang baru baru nak cuba, sebab maybe ada yang masih boleh ON BAJET kan , its sokay sayang , rawatan ni pun boleh pulih kn rawatan uols tau 😍😘
.
Macam mana? harini kami buka seperti biasa, apa kata terus je book appoitment hari ni di cawangan terdekat uols ok
.
Untuk setiap pembelian kami beri FREE SKIN ANALISIS tau, untung kn promo CNY ni? so letssss 💋💋
.
.
.
➡ Klik link ni skrg, www.wasap.my/60182999039
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen #amancentral #kedahseratarata #muabellaz #kankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro

ESOK LAST DAY PROMOSI RAWATAN RM88 !! BOOK SEKARANG LAMBAT TINGGAL HIKS
.
.
Tinggal esok saje uols, ingat lagi dengan 4 RAWATAN yg MBH lancarkan sempenan CNY Majestic Sales😍 Esok dah last day, this is the time gais ! lepas 28 hb Kak Amy tak layan dah hehe
.
yang dah lama penat nak cari solusi untuk baiki kulit yang breakout sebab beberapa faktor meh kak Amy nak recap balik...
.
4 rawatan ni adalah pilihan yang paling hot selling untuk yang baru baru nak cuba, sebab maybe ada yang masih boleh ON BAJET kan , its sokay sayang , rawatan ni pun boleh pulih kn rawatan uols tau 😍😘
.
Macam mana? harini kami buka seperti biasa, apa kata terus je book appoitment hari ni di cawangan terdekat uols ok
.
Untuk setiap pembelian kami beri FREE SKIN ANALISIS tau, untung kn promo CNY ni? so letssss 💋💋
.
.
.
➡ Klik link ni skrg, www.wasap.my/60182999039
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani 
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen  #amancentral #kedahseratarata #muabellaz  #kankukejarcintakamu  #lelakikirimantuhan  #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro
4 3 27 February, 2019
@mbh_sungaipetani Profile picture

@mbh_sungaipetani

ESOK LAST DAY PROMOSI RAWATAN RM88 !! BOOK SEKARANG LAMBAT TINGGAL HIKS
.
.
Tinggal esok saje uols, ingat lagi dengan 4 RAWATAN yg MBH lancarkan sempenan CNY Majestic Sales😍 Esok dah last day, this is the time gais ! lepas 28 hb Kak Amy tak layan dah hehe
.
yang dah lama penat nak cari solusi untuk baiki kulit yang breakout sebab beberapa faktor meh kak Amy nak recap balik...
.
4 rawatan ni adalah pilihan yang paling hot selling untuk yang baru baru nak cuba, sebab maybe ada yang masih boleh ON BAJET kan , its sokay sayang , rawatan ni pun boleh pulih kn rawatan uols tau 😍😘
.
Macam mana? harini kami buka seperti biasa, apa kata terus je book appoitment hari ni di cawangan terdekat uols ok
.
Untuk setiap pembelian kami beri FREE SKIN ANALISIS tau, untung kn promo CNY ni? so letssss 💋💋
.
.
.
➡ Klik link ni skrg, www.wasap.my/60182999039
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen #amancentral #kedahseratarata #muabellaz #kankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro

ESOK LAST DAY PROMOSI RAWATAN RM88 !! BOOK SEKARANG LAMBAT TINGGAL HIKS
.
.
Tinggal esok saje uols, ingat lagi dengan 4 RAWATAN yg MBH lancarkan sempenan CNY Majestic Sales😍 Esok dah last day, this is the time gais ! lepas 28 hb Kak Amy tak layan dah hehe
.
yang dah lama penat nak cari solusi untuk baiki kulit yang breakout sebab beberapa faktor meh kak Amy nak recap balik...
.
4 rawatan ni adalah pilihan yang paling hot selling untuk yang baru baru nak cuba, sebab maybe ada yang masih boleh ON BAJET kan , its sokay sayang , rawatan ni pun boleh pulih kn rawatan uols tau 😍😘
.
Macam mana? harini kami buka seperti biasa, apa kata terus je book appoitment hari ni di cawangan terdekat uols ok
.
Untuk setiap pembelian kami beri FREE SKIN ANALISIS tau, untung kn promo CNY ni? so letssss 💋💋
.
.
.
➡ Klik link ni skrg, www.wasap.my/60182999039
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani 
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen  #amancentral #kedahseratarata #muabellaz  #kankukejarcintakamu  #lelakikirimantuhan  #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro
4 2 27 February, 2019
@mbh_sungaipetani Profile picture

@mbh_sungaipetani

[ FLASH SALE 25 - 28 FEB ]
.
.
JARANG SEKALI KITA BUAT NI 😱😱😱
.
Jum dapatkan .
✔ CINDERELLA FACIAL
✔ LED PHOTON THERAPY
✔ DERMACARE SET
.
harini yang berharga RM150 SAHAJA!
RM150 SAHAJA! RM150 SAHAJA!😘😘
.
.
Uols jangan lambat sangat tau. Sebab harini promo last 28 FEB 2019! Kita tanak awak nangis nangis sebab tak dapat grab peluang keemasan ni hihi 🙊
.
.
Untuk yang nak *GRAB* 💕😘 jumm whatsapp Amy, nanti Amy terus bagi detail pembayaran untuk flash sale kebaboom kita ni.
.
.
Jika berminat boleh terus wassp amy :
www.wasap.my/60182999039/flashsale
www.wasap.my/60182999039/flashsale
www.wasap.my/60182999039/flashsale
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
''BEAUTY IN LOVING HANDS
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen #amancentral #kedahseratarata #muabellaz #kankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro

[ FLASH SALE 25 - 28 FEB ]
.
.
JARANG SEKALI KITA BUAT NI 😱😱😱
.
 Jum dapatkan .
✔ CINDERELLA FACIAL
✔ LED PHOTON THERAPY
✔ DERMACARE SET
.
harini yang berharga RM150 SAHAJA!
RM150 SAHAJA! RM150 SAHAJA!😘😘
.
.
Uols jangan lambat sangat tau. Sebab harini promo last 28 FEB 2019! Kita tanak awak nangis nangis sebab tak dapat grab peluang keemasan ni hihi 🙊
.
.
Untuk yang nak *GRAB* 💕😘 jumm whatsapp Amy, nanti Amy terus bagi detail pembayaran untuk flash sale kebaboom kita ni.
.
.
Jika berminat boleh terus wassp amy : 
www.wasap.my/60182999039/flashsale
www.wasap.my/60182999039/flashsale
www.wasap.my/60182999039/flashsale
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
''BEAUTY IN LOVING HANDS
.
Follow us
@mbh_sungaipetani 
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen  #amancentral #kedahseratarata #muabellaz  #kankukejarcintakamu  #lelakikirimantuhan  #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro
9 0 26 February, 2019
@mbh_sungaipetani Profile picture

@mbh_sungaipetani

[ FLASH SALE 25 - 28 FEB ]
.
.
JARANG SEKALI KITA BUAT NI 😱😱😱
.
Jum dapatkan .
✔ CINDERELLA FACIAL
✔ LED PHOTON THERAPY
✔ DERMACARE SET
.
harini yang berharga RM150 SAHAJA!
RM150 SAHAJA! RM150 SAHAJA!😘😘
.
.
Uols jangan lambat sangat tau. Sebab harini promo last 28 FEB 2019! Kita tanak awak nangis nangis sebab tak dapat grab peluang keemasan ni hihi 🙊
.
.
Untuk yang nak *GRAB* 💕😘 jumm whatsapp Amy, nanti Amy terus bagi detail pembayaran untuk flash sale kebaboom kita ni.
.
.
Jika berminat boleh terus wassp amy :
www.wasap.my/60182999039/flashsale
www.wasap.my/60182999039/flashsale
www.wasap.my/60182999039/flashsale
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
''BEAUTY IN LOVING HANDS
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen #amancentral #kedahseratarata #muabellaz #kankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro

[ FLASH SALE 25 - 28 FEB ]
.
.
JARANG SEKALI KITA BUAT NI 😱😱😱
.
 Jum dapatkan .
✔ CINDERELLA FACIAL
✔ LED PHOTON THERAPY
✔ DERMACARE SET
.
harini yang berharga RM150 SAHAJA!
RM150 SAHAJA! RM150 SAHAJA!😘😘
.
.
Uols jangan lambat sangat tau. Sebab harini promo last 28 FEB 2019! Kita tanak awak nangis nangis sebab tak dapat grab peluang keemasan ni hihi 🙊
.
.
Untuk yang nak *GRAB* 💕😘 jumm whatsapp Amy, nanti Amy terus bagi detail pembayaran untuk flash sale kebaboom kita ni.
.
.
Jika berminat boleh terus wassp amy : 
www.wasap.my/60182999039/flashsale
www.wasap.my/60182999039/flashsale
www.wasap.my/60182999039/flashsale
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
''BEAUTY IN LOVING HANDS
.
Follow us
@mbh_sungaipetani 
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen  #amancentral #kedahseratarata #muabellaz  #kankukejarcintakamu  #lelakikirimantuhan  #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro
7 0 26 February, 2019
@mbh_sungaipetani Profile picture

@mbh_sungaipetani

[ FLASH SALE 25 - 28 FEB ]
.
.
JARANG SEKALI KITA BUAT NI 😱😱😱
.
Jum dapatkan .
✔ CINDERELLA FACIAL
✔ LED PHOTON THERAPY
✔ DERMACARE SET
.
harini yang berharga RM150 SAHAJA!
RM150 SAHAJA! RM150 SAHAJA!😘😘
.
.
Uols jangan lambat sangat tau. Sebab harini promo last 28 FEB 2019! Kita tanak awak nangis nangis sebab tak dapat grab peluang keemasan ni hihi 🙊
.
.
Untuk yang nak *GRAB* 💕😘 jumm whatsapp Amy, nanti Amy terus bagi detail pembayaran untuk flash sale kebaboom kita ni.
.
.
Jika berminat boleh terus wassp amy :
www.wasap.my/60182999039/flashsale
www.wasap.my/60182999039/flashsale
www.wasap.my/60182999039/flashsale
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
''BEAUTY IN LOVING HANDS
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen #amancentral #kedahseratarata #muabellaz #kankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro

[ FLASH SALE 25 - 28 FEB ]
.
.
JARANG SEKALI KITA BUAT NI 😱😱😱
.
 Jum dapatkan .
✔ CINDERELLA FACIAL
✔ LED PHOTON THERAPY
✔ DERMACARE SET
.
harini yang berharga RM150 SAHAJA!
RM150 SAHAJA! RM150 SAHAJA!😘😘
.
.
Uols jangan lambat sangat tau. Sebab harini promo last 28 FEB 2019! Kita tanak awak nangis nangis sebab tak dapat grab peluang keemasan ni hihi 🙊
.
.
Untuk yang nak *GRAB* 💕😘 jumm whatsapp Amy, nanti Amy terus bagi detail pembayaran untuk flash sale kebaboom kita ni.
.
.
Jika berminat boleh terus wassp amy : 
www.wasap.my/60182999039/flashsale
www.wasap.my/60182999039/flashsale
www.wasap.my/60182999039/flashsale
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
''BEAUTY IN LOVING HANDS
.
Follow us
@mbh_sungaipetani 
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen  #amancentral #kedahseratarata #muabellaz  #kankukejarcintakamu  #lelakikirimantuhan  #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro
6 1 26 February, 2019
@mbh_sungaipetani Profile picture

@mbh_sungaipetani

Alhamdulillah, Thank you @yayaadalia sebab sudi buat rawatan Mbh Crystal Glow dengan team Mbh Medispa Bangi 🌸
. .
Untuk korang yang nak cantik, nak cerah nak gebu ? Haaa MBH la jawapannya ..
. .
Berminat nak cuba rawatan macam sis instafamous kita ni. Sekali rawatan saja dah nampak kesan, muka makin cerah dan yang paling penting adlh kesan yang lama.
.
Jom whatsapp team MBH dan MBH akan tunaikan impian anda !
.
www.wasap.my/60182999039
www.wasap.my/60182999039
www.wasap.my/60182999039
.
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen #amancentral #kedahseratarata #muabellaz #kankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro

Alhamdulillah, Thank you @yayaadalia sebab sudi buat rawatan Mbh Crystal Glow dengan team Mbh Medispa Bangi 🌸
. .
Untuk korang yang nak cantik, nak cerah nak gebu ? Haaa MBH la jawapannya ..
. .
Berminat nak cuba rawatan macam sis instafamous kita ni. Sekali rawatan saja dah nampak kesan, muka makin cerah dan yang paling penting adlh kesan yang lama.
.
Jom whatsapp team MBH dan MBH akan tunaikan impian anda !
.
www.wasap.my/60182999039
www.wasap.my/60182999039
www.wasap.my/60182999039
.
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani 
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen  #amancentral #kedahseratarata #muabellaz  #kankukejarcintakamu  #lelakikirimantuhan  #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro
9 5 25 February, 2019
@mbh_sungaipetani Profile picture

@mbh_sungaipetani

Alhamdulillah, Thank you @yayaadalia sebab sudi buat rawatan Mbh Crystal Glow dengan team Mbh Medispa Bangi 🌸
. .
Untuk korang yang nak cantik, nak cerah nak gebu ? Haaa MBH la jawapannya ..
. .
Berminat nak cuba rawatan macam sis instafamous kita ni. Sekali rawatan saja dah nampak kesan, muka makin cerah dan yang paling penting adlh kesan yang lama.
.
Jom whatsapp team MBH dan MBH akan tunaikan impian anda !
.
www.wasap.my/60182999039
www.wasap.my/60182999039
www.wasap.my/60182999039
.
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen #amancentral #kedahseratarata #muabellaz #kankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro

Alhamdulillah, Thank you @yayaadalia sebab sudi buat rawatan Mbh Crystal Glow dengan team Mbh Medispa Bangi 🌸
. .
Untuk korang yang nak cantik, nak cerah nak gebu ? Haaa MBH la jawapannya ..
. .
Berminat nak cuba rawatan macam sis instafamous kita ni. Sekali rawatan saja dah nampak kesan, muka makin cerah dan yang paling penting adlh kesan yang lama.
.
Jom whatsapp team MBH dan MBH akan tunaikan impian anda !
.
www.wasap.my/60182999039
www.wasap.my/60182999039
www.wasap.my/60182999039
.
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani 
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen  #amancentral #kedahseratarata #muabellaz  #kankukejarcintakamu  #lelakikirimantuhan  #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro
6 2 25 February, 2019
@mbh_sungaipetani Profile picture

@mbh_sungaipetani

Alhamdulillah, Thank you @yayaadalia sebab sudi buat rawatan Mbh Crystal Glow dengan team Mbh Medispa Bangi 🌸
. .
Untuk korang yang nak cantik, nak cerah nak gebu ? Haaa MBH la jawapannya ..
. .
Berminat nak cuba rawatan macam sis instafamous kita ni. Sekali rawatan saja dah nampak kesan, muka makin cerah dan yang paling penting adlh kesan yang lama.
.
Jom whatsapp team MBH dan MBH akan tunaikan impian anda !
.
www.wasap.my/60182999039
www.wasap.my/60182999039
www.wasap.my/60182999039
.
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen #amancentral #kedahseratarata #muabellaz #kankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro

Alhamdulillah, Thank you @yayaadalia sebab sudi buat rawatan Mbh Crystal Glow dengan team Mbh Medispa Bangi 🌸
. .
Untuk korang yang nak cantik, nak cerah nak gebu ? Haaa MBH la jawapannya ..
. .
Berminat nak cuba rawatan macam sis instafamous kita ni. Sekali rawatan saja dah nampak kesan, muka makin cerah dan yang paling penting adlh kesan yang lama.
.
Jom whatsapp team MBH dan MBH akan tunaikan impian anda !
.
www.wasap.my/60182999039
www.wasap.my/60182999039
www.wasap.my/60182999039
.
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani 
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen  #amancentral #kedahseratarata #muabellaz  #kankukejarcintakamu  #lelakikirimantuhan  #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro
4 1 25 February, 2019
@mbh_sungaipetani Profile picture

@mbh_sungaipetani

[ 5 DAYS LEFT ]
.
Cepat cepat uolls grab rawatan yang sangat murah, jimat dan berbaloi ni . Bukan senang taw MBH nak buat rawatan pigmentation, rawatan acne, rawatan kulit kusam dan rawatan kulit kering dengan HARGA RM88 😱
.
.
Jangan lepas kan peluang . Nanti uolls menyesal. Nanti jangan nak mengadu dkt beautician nak tambah itu ini pulaaa haaa takmo takmo😡
.
.
Kalau uolls betul betul berminat . Jom dapatkan sekarang . Busy bulan ni ? Booking skg n boleh buat next month . Dont worry kami bagi kemudahan pada anda hihi.😙
.
.
.
➡ Klik link ni skrg, www.wasap.my/60182999039
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen #amancentral #kedahseratarata #muabellaz #kankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro

[ 5 DAYS LEFT ]
.
Cepat cepat uolls grab rawatan yang sangat murah, jimat dan berbaloi ni . Bukan senang taw MBH nak buat rawatan pigmentation, rawatan acne, rawatan kulit kusam dan rawatan kulit kering dengan HARGA RM88 😱
.
.
Jangan lepas kan peluang . Nanti uolls menyesal. Nanti jangan nak mengadu dkt beautician nak tambah itu ini pulaaa haaa takmo takmo😡
.
.
Kalau uolls betul betul berminat . Jom dapatkan sekarang . Busy bulan ni ? Booking skg n boleh buat next month . Dont worry kami bagi kemudahan pada anda hihi.😙
.
.
.
➡ Klik link ni skrg, www.wasap.my/60182999039
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani 
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen  #amancentral #kedahseratarata #muabellaz  #kankukejarcintakamu  #lelakikirimantuhan  #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro
12 0 23 February, 2019
@mbh_sungaipetani Profile picture

@mbh_sungaipetani

[ 5 DAYS LEFT ]
.
Cepat cepat uolls grab rawatan yang sangat murah, jimat dan berbaloi ni . Bukan senang taw MBH nak buat rawatan pigmentation, rawatan acne, rawatan kulit kusam dan rawatan kulit kering dengan HARGA RM88 😱
.
.
Jangan lepas kan peluang . Nanti uolls menyesal. Nanti jangan nak mengadu dkt beautician nak tambah itu ini pulaaa haaa takmo takmo😡
.
.
Kalau uolls betul betul berminat . Jom dapatkan sekarang . Busy bulan ni ? Booking skg n boleh buat next month . Dont worry kami bagi kemudahan pada anda hihi.😙
.
.
.
➡ Klik link ni skrg, www.wasap.my/60182999039
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen #amancentral #kedahseratarata #muabellaz #kankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro

[ 5 DAYS LEFT ]
.
Cepat cepat uolls grab rawatan yang sangat murah, jimat dan berbaloi ni . Bukan senang taw MBH nak buat rawatan pigmentation, rawatan acne, rawatan kulit kusam dan rawatan kulit kering dengan HARGA RM88 😱
.
.
Jangan lepas kan peluang . Nanti uolls menyesal. Nanti jangan nak mengadu dkt beautician nak tambah itu ini pulaaa haaa takmo takmo😡
.
.
Kalau uolls betul betul berminat . Jom dapatkan sekarang . Busy bulan ni ? Booking skg n boleh buat next month . Dont worry kami bagi kemudahan pada anda hihi.😙
.
.
.
➡ Klik link ni skrg, www.wasap.my/60182999039
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani 
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen  #amancentral #kedahseratarata #muabellaz  #kankukejarcintakamu  #lelakikirimantuhan  #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro
8 0 23 February, 2019
@mbh_sungaipetani Profile picture

@mbh_sungaipetani

[ 5 DAYS LEFT ]
.
Cepat cepat uolls grab rawatan yang sangat murah, jimat dan berbaloi ni . Bukan senang taw MBH nak buat rawatan pigmentation, rawatan acne, rawatan kulit kusam dan rawatan kulit kering dengan HARGA RM88 😱
.
.
Jangan lepas kan peluang . Nanti uolls menyesal. Nanti jangan nak mengadu dkt beautician nak tambah itu ini pulaaa haaa takmo takmo😡
.
.
Kalau uolls betul betul berminat . Jom dapatkan sekarang . Busy bulan ni ? Booking skg n boleh buat next month . Dont worry kami bagi kemudahan pada anda hihi.😙
.
.
.
➡ Klik link ni skrg, www.wasap.my/60182999039
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen #amancentral #kedahseratarata #muabellaz #kankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro

[ 5 DAYS LEFT ]
.
Cepat cepat uolls grab rawatan yang sangat murah, jimat dan berbaloi ni . Bukan senang taw MBH nak buat rawatan pigmentation, rawatan acne, rawatan kulit kusam dan rawatan kulit kering dengan HARGA RM88 😱
.
.
Jangan lepas kan peluang . Nanti uolls menyesal. Nanti jangan nak mengadu dkt beautician nak tambah itu ini pulaaa haaa takmo takmo😡
.
.
Kalau uolls betul betul berminat . Jom dapatkan sekarang . Busy bulan ni ? Booking skg n boleh buat next month . Dont worry kami bagi kemudahan pada anda hihi.😙
.
.
.
➡ Klik link ni skrg, www.wasap.my/60182999039
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani 
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen  #amancentral #kedahseratarata #muabellaz  #kankukejarcintakamu  #lelakikirimantuhan  #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro
7 0 23 February, 2019
Assalamualaikum... Selamat pagi uolls..
.
Jatuh bangun dalam kehidupan adalah perkara biasa... Yang penting usaha dan semangat..!
.
Jom manjakan kulit wajah anda di @mbh_sungaipetani
.
Booking slot sekarang!
.
.
➡ Klik link ni skrg, www.wasap.my/60182999039
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani 
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen  #amancentral #kedahseratarata #muabellaz  #kankukejarcintakamu  #lelakikirimantuhan  #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro
6 2 23 February, 2019
Assalamualaikum... Selamat pagi uolls..
.
Jatuh bangun dalam kehidupan adalah perkara biasa... Yang penting usaha dan semangat..!
.
Jom manjakan kulit wajah anda di @mbh_sungaipetani
.
Booking slot sekarang!
.
.
➡ Klik link ni skrg, www.wasap.my/60182999039
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani 
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen  #amancentral #kedahseratarata #muabellaz  #kankukejarcintakamu  #lelakikirimantuhan  #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro
15 0 23 February, 2019
Assalamualaikum... Selamat pagi uolls..
.
Jatuh bangun dalam kehidupan adalah perkara biasa... Yang penting usaha dan semangat..!
.
Jom manjakan kulit wajah anda di @mbh_sungaipetani
.
Booking slot sekarang!
.
.
➡ Klik link ni skrg, www.wasap.my/60182999039
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani 
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen  #amancentral #kedahseratarata #muabellaz  #kankukejarcintakamu  #lelakikirimantuhan  #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro
5 0 23 February, 2019
@mbh_sungaipetani Profile picture

@mbh_sungaipetani

SIAPA YANG NAK SINGKIRKAN LEMAK DALAM BADAN ?
.
Dah macam macam ubat cuba tapi berat badan still tak turun turun ? Hampir rasa putus asa kan bila pandang diri sendiri dekat cermin.
.
Jangan risau dengan ada nya produk terbaru dari MBH Bodytheory . Semua masalah uguys akan selesai. Jom Amy share tntg kelebihan LemonXtra ni
.
✔Menurunkan berat badan
✔Mengempiskan perut buncit
✔Membuang lemak lemak degil
✔Menurunkan paras gula dalam darah
✔Menurunkan tahap kolestrol
✔Menyelesaikan masalah obesiti
✔Menyingkirkan angin dalam badan
✔Atasi masalah sembelit
.
Jangan main main taw, 1sachet je dah boleh mengatasi semua masalah korang . Berminat untuk kurus ? Hihi jom whatsapp Amy!
.
www.wasap.my/60182999039
www.wasap.my/60182999039
www.wasap.my/60182999039
.
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen #amancentral #kedahseratarata #muabellaz #kankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro

SIAPA YANG NAK SINGKIRKAN LEMAK DALAM BADAN ?
.
Dah macam macam ubat cuba tapi berat badan still tak turun turun ? Hampir rasa putus asa kan bila pandang diri sendiri dekat cermin.
.
Jangan risau dengan ada nya produk terbaru dari MBH Bodytheory . Semua masalah uguys akan selesai. Jom Amy share tntg kelebihan LemonXtra ni
.
✔Menurunkan berat badan
✔Mengempiskan perut buncit
✔Membuang lemak lemak degil
✔Menurunkan paras gula dalam darah
✔Menurunkan tahap kolestrol
✔Menyelesaikan masalah obesiti
✔Menyingkirkan angin dalam badan
✔Atasi masalah sembelit
.
Jangan main main taw, 1sachet je dah boleh mengatasi semua masalah korang . Berminat untuk kurus ? Hihi jom whatsapp Amy!
.
www.wasap.my/60182999039
www.wasap.my/60182999039
www.wasap.my/60182999039
.
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani 
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen  #amancentral #kedahseratarata #muabellaz  #kankukejarcintakamu  #lelakikirimantuhan  #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro
8 1 22 February, 2019
@mbh_sungaipetani Profile picture

@mbh_sungaipetani

SIAPA YANG NAK SINGKIRKAN LEMAK DALAM BADAN ?
.
Dah macam macam ubat cuba tapi berat badan still tak turun turun ? Hampir rasa putus asa kan bila pandang diri sendiri dekat cermin.
.
Jangan risau dengan ada nya produk terbaru dari MBH Bodytheory . Semua masalah uguys akan selesai. Jom Amy share tntg kelebihan LemonXtra ni
.
✔Menurunkan berat badan
✔Mengempiskan perut buncit
✔Membuang lemak lemak degil
✔Menurunkan paras gula dalam darah
✔Menurunkan tahap kolestrol
✔Menyelesaikan masalah obesiti
✔Menyingkirkan angin dalam badan
✔Atasi masalah sembelit
.
Jangan main main taw, 1sachet je dah boleh mengatasi semua masalah korang . Berminat untuk kurus ? Hihi jom whatsapp Amy!
.
www.wasap.my/60182999039
www.wasap.my/60182999039
www.wasap.my/60182999039
.
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen #amancentral #kedahseratarata #muabellaz #kankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro

SIAPA YANG NAK SINGKIRKAN LEMAK DALAM BADAN ?
.
Dah macam macam ubat cuba tapi berat badan still tak turun turun ? Hampir rasa putus asa kan bila pandang diri sendiri dekat cermin.
.
Jangan risau dengan ada nya produk terbaru dari MBH Bodytheory . Semua masalah uguys akan selesai. Jom Amy share tntg kelebihan LemonXtra ni
.
✔Menurunkan berat badan
✔Mengempiskan perut buncit
✔Membuang lemak lemak degil
✔Menurunkan paras gula dalam darah
✔Menurunkan tahap kolestrol
✔Menyelesaikan masalah obesiti
✔Menyingkirkan angin dalam badan
✔Atasi masalah sembelit
.
Jangan main main taw, 1sachet je dah boleh mengatasi semua masalah korang . Berminat untuk kurus ? Hihi jom whatsapp Amy!
.
www.wasap.my/60182999039
www.wasap.my/60182999039
www.wasap.my/60182999039
.
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani 
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen  #amancentral #kedahseratarata #muabellaz  #kankukejarcintakamu  #lelakikirimantuhan  #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro
9 1 22 February, 2019
@mbh_sungaipetani Profile picture

@mbh_sungaipetani

SIAPA YANG NAK SINGKIRKAN LEMAK DALAM BADAN ?
.
Dah macam macam ubat cuba tapi berat badan still tak turun turun ? Hampir rasa putus asa kan bila pandang diri sendiri dekat cermin.
.
Jangan risau dengan ada nya produk terbaru dari MBH Bodytheory . Semua masalah uguys akan selesai. Jom Amy share tntg kelebihan LemonXtra ni
.
✔Menurunkan berat badan
✔Mengempiskan perut buncit
✔Membuang lemak lemak degil
✔Menurunkan paras gula dalam darah
✔Menurunkan tahap kolestrol
✔Menyelesaikan masalah obesiti
✔Menyingkirkan angin dalam badan
✔Atasi masalah sembelit
.
Jangan main main taw, 1sachet je dah boleh mengatasi semua masalah korang . Berminat untuk kurus ? Hihi jom whatsapp Amy!
.
www.wasap.my/60182999039
www.wasap.my/60182999039
www.wasap.my/60182999039
.
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen #amancentral #kedahseratarata #muabellaz #kankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro

SIAPA YANG NAK SINGKIRKAN LEMAK DALAM BADAN ?
.
Dah macam macam ubat cuba tapi berat badan still tak turun turun ? Hampir rasa putus asa kan bila pandang diri sendiri dekat cermin.
.
Jangan risau dengan ada nya produk terbaru dari MBH Bodytheory . Semua masalah uguys akan selesai. Jom Amy share tntg kelebihan LemonXtra ni
.
✔Menurunkan berat badan
✔Mengempiskan perut buncit
✔Membuang lemak lemak degil
✔Menurunkan paras gula dalam darah
✔Menurunkan tahap kolestrol
✔Menyelesaikan masalah obesiti
✔Menyingkirkan angin dalam badan
✔Atasi masalah sembelit
.
Jangan main main taw, 1sachet je dah boleh mengatasi semua masalah korang . Berminat untuk kurus ? Hihi jom whatsapp Amy!
.
www.wasap.my/60182999039
www.wasap.my/60182999039
www.wasap.my/60182999039
.
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani 
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen  #amancentral #kedahseratarata #muabellaz  #kankukejarcintakamu  #lelakikirimantuhan  #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro
5 2 22 February, 2019
@mbh_sungaipetani Profile picture

@mbh_sungaipetani

HARI JUMAAT IALAH DIANTARA HARI YANG MANA DOA KITA MUDAH DIMAKBULKAN OLEH ALLAH. .
وَقَالَ رَبُّكُمُ ادْعُونِي أَسْتَجِبْ لَكُمْ
Dan Tuhanmu berfirman: “Berdoalah kepada-Ku, niscaya akan Kuperkenankan bagimu.
.
[Surat Ghafir 60]
.
Rasulullah SAW bersabda:
.
“Pada hari itu terdapat suatu masa di mana seorang hamba Mukmin apabila meminta (berdoa) kepada Allah SWT sesuatu kebaikan, melainkan Allah SWT memakbulkan doanya atau ia meminta Allah SWT melindunginya daripada sesuatu kejahatan, melainkan Allah melindunginya daripada kejahatan.”
.
(Hadis riwayat Tarmizi).
.
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen #amancentral #kedahseratarata #muabellaz #kankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro

HARI JUMAAT IALAH DIANTARA HARI YANG MANA DOA KITA MUDAH DIMAKBULKAN OLEH ALLAH. .
وَقَالَ رَبُّكُمُ ادْعُونِي أَسْتَجِبْ لَكُمْ
Dan Tuhanmu berfirman: “Berdoalah kepada-Ku, niscaya akan Kuperkenankan bagimu.
.
[Surat Ghafir 60]
.
Rasulullah SAW bersabda:
.
“Pada hari itu terdapat suatu masa di mana seorang hamba Mukmin apabila meminta (berdoa) kepada Allah SWT sesuatu kebaikan, melainkan Allah SWT memakbulkan doanya atau ia meminta Allah SWT melindunginya daripada sesuatu kejahatan, melainkan Allah melindunginya daripada kejahatan.”
.
(Hadis riwayat Tarmizi).
.
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani 
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen  #amancentral #kedahseratarata #muabellaz  #kankukejarcintakamu  #lelakikirimantuhan  #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro
10 1 22 February, 2019
@mbh_sungaipetani Profile picture

@mbh_sungaipetani

KHASIAT ZIKIR NAMA YA ALLAH
.
1. Zikir Ya Allah (ياَ اَللهُ) dengan bilangan 5000X insya’ Allah datang kepadanya rezeki dari setiap penjuru.
.
2. Zikir 66X selepas solat fardhu selama 66 hari insya’ Allah namanya akan jadi sebutan di langit dan di bumi. Terlebih baik diamalkan terus-menerus.
3. Zikir 500X setiap malam terutama di tengah malam selepas solat Tahajjud insya’ Allah segala hajatnya akan dikabulkan.
.
4. Zikir 1000X (يا الله يا هُوْ) Ya Allah Ya Hu (dengan baris wau di matikan) insya’ Allah diberi akan kesempurnaan yakin.
.
5. Zikir dengan lafaz yang sama seperti di atas pada hari Jumaat, sebelum solat Jumaat, berwuduk, wiridkan sebanyak 100X insya’ Allah dimudahkan baginya segala yang dituntutnya.
.
Semoga kita dalam golongan yang diredhai Allah S.W.T pada hari jumaat ni.
.
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen #amancentral #kedahseratarata #muabellaz #kankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro

KHASIAT ZIKIR NAMA YA ALLAH
.
1. Zikir Ya Allah (ياَ اَللهُ) dengan bilangan 5000X insya’ Allah datang kepadanya rezeki dari setiap penjuru.
.
2. Zikir 66X selepas solat fardhu selama 66 hari insya’ Allah namanya akan jadi sebutan di langit dan di bumi. Terlebih baik diamalkan terus-menerus. 
3. Zikir 500X setiap malam terutama di tengah malam selepas solat Tahajjud insya’ Allah segala hajatnya akan dikabulkan.
.
4. Zikir 1000X (يا الله يا هُوْ) Ya Allah Ya Hu (dengan baris wau di matikan) insya’ Allah diberi akan kesempurnaan yakin.
.
5. Zikir dengan lafaz yang sama seperti di atas pada hari Jumaat, sebelum solat Jumaat, berwuduk, wiridkan sebanyak 100X insya’ Allah dimudahkan baginya segala yang dituntutnya.
.
Semoga kita dalam golongan yang diredhai Allah S.W.T pada hari jumaat ni.
.
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani 
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen  #amancentral #kedahseratarata #muabellaz  #kankukejarcintakamu  #lelakikirimantuhan  #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro
14 0 22 February, 2019
@mbh_sungaipetani Profile picture

@mbh_sungaipetani

HARI JUMAAT IALAH DIANTARA HARI YANG MANA DOA KITA MUDAH DIMAKBULKAN OLEH ALLAH. .
وَقَالَ رَبُّكُمُ ادْعُونِي أَسْتَجِبْ لَكُمْ
Dan Tuhanmu berfirman: “Berdoalah kepada-Ku, niscaya akan Kuperkenankan bagimu.
.
[Surat Ghafir 60]
.
Rasulullah SAW bersabda:
.
“Pada hari itu terdapat suatu masa di mana seorang hamba Mukmin apabila meminta (berdoa) kepada Allah SWT sesuatu kebaikan, melainkan Allah SWT memakbulkan doanya atau ia meminta Allah SWT melindunginya daripada sesuatu kejahatan, melainkan Allah melindunginya daripada kejahatan.”
.
(Hadis riwayat Tarmizi).
.
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen #amancentral #kedahseratarata #muabellaz #kankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro

HARI JUMAAT IALAH DIANTARA HARI YANG MANA DOA KITA MUDAH DIMAKBULKAN OLEH ALLAH. .
وَقَالَ رَبُّكُمُ ادْعُونِي أَسْتَجِبْ لَكُمْ
Dan Tuhanmu berfirman: “Berdoalah kepada-Ku, niscaya akan Kuperkenankan bagimu.
.
[Surat Ghafir 60]
.
Rasulullah SAW bersabda:
.
“Pada hari itu terdapat suatu masa di mana seorang hamba Mukmin apabila meminta (berdoa) kepada Allah SWT sesuatu kebaikan, melainkan Allah SWT memakbulkan doanya atau ia meminta Allah SWT melindunginya daripada sesuatu kejahatan, melainkan Allah melindunginya daripada kejahatan.”
.
(Hadis riwayat Tarmizi).
.
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani 
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen  #amancentral #kedahseratarata #muabellaz  #kankukejarcintakamu  #lelakikirimantuhan  #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro
10 0 22 February, 2019
@mbh_sungaipetani Profile picture

@mbh_sungaipetani

[1-28 FEB] - HARGA RAWATAN RM 88 JERRR? SERIOUSSSSS TAK MASUK AKAL😱😱😱
.
.
Tak sampai RM 100 pun dah boleh datang ke MBH & buat rawatan. Betul betul buat hati rasa berkobar kobar nak datang MBH. Yedokkk? Gittew
.
Korang ada masalah mcm kat atas ni?
.
Book slot RM88 ni skrg tau, slot terhad gaiss!
.
👉🏻 www.wasap.my/60182999039/cny88
👉🏻 www.wasap.my/60182999039/cny88
👉🏻 www.wasap.my/60182999039/cny88
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen #amancentral #kedahseratarata #muabellaz #kankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro

[1-28 FEB] - HARGA RAWATAN RM 88 JERRR? SERIOUSSSSS TAK MASUK AKAL😱😱😱
.
.
Tak sampai RM 100 pun dah boleh datang ke MBH & buat rawatan. Betul betul buat hati rasa berkobar kobar nak datang MBH. Yedokkk? Gittew
.
Korang ada masalah mcm kat atas ni?
.
Book slot RM88 ni skrg tau, slot terhad gaiss!
.
👉🏻 www.wasap.my/60182999039/cny88
👉🏻 www.wasap.my/60182999039/cny88
👉🏻 www.wasap.my/60182999039/cny88
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani 
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen  #amancentral #kedahseratarata #muabellaz  #kankukejarcintakamu  #lelakikirimantuhan  #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro
11 4 21 February, 2019
@mbh_sungaipetani Profile picture

@mbh_sungaipetani

CNY SALE - 8 HARI LAGI MBH MEDISPA AKAN OFF KUOTA RAWATAN RM88
.
.
Korang yg tak grab lagi 4 rawatan baru MBH medispa bulan february ni better dapatkan cepat tau, Kak amy SERIOUSSS gaisss, 8 hari lagi kaklia OFF kuota RM88 ni.. fuhh .
.
Yang pm2 kak Amy tanya, betul ke promosi CNY MBH ni rawatan cuma RM88? ada hidden charge ke? takut kena bayar harga lain nanti.. katanya dah terkena kat tempat lain, hurm
.
Meh kak Amy nak bgtau 4 RAWATAN BARU di MBH sempena CNY Majestic Sale adalah FIXED PRICE hocayyy😘
.
.
‼NO HIDDEN CHARGE ye syantik semua, 4 jenis rawatan tersebut berharga RM88 sahaja tau, .
✔ Sesuai sangat utk yang baru nak cuba cuba rawatan di mbh
✔ Rawatan mengikut jenis masalah kulit uols
✔ RM88 sahaja, sah sehingga 28 feb ni, Kalau TERLEPAS kak Amy tak layan da tau. Hehe
.
Booking Slot RM88 --> .
.
www.wasap.my/60182999039/cny88
www.wasap.my/60182999039/cny88
www.wasap.my/60182999039/cny88
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen #amancentral #kedahseratarata #muabellaz #kankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro

CNY SALE - 8 HARI LAGI MBH MEDISPA AKAN OFF KUOTA RAWATAN RM88
.
.
Korang yg tak grab lagi 4 rawatan baru MBH medispa bulan february ni better dapatkan cepat tau, Kak amy  SERIOUSSS gaisss, 8 hari lagi kaklia OFF kuota RM88 ni.. fuhh .
.
Yang pm2 kak Amy tanya, betul ke promosi CNY MBH ni rawatan cuma RM88? ada hidden charge ke? takut kena bayar harga lain nanti.. katanya dah terkena kat tempat lain, hurm
.
Meh kak Amy nak bgtau 4 RAWATAN BARU di MBH sempena CNY Majestic Sale adalah FIXED PRICE hocayyy😘
.
.
‼NO HIDDEN CHARGE ye syantik semua, 4 jenis rawatan tersebut berharga RM88 sahaja tau, .
✔ Sesuai sangat utk yang baru nak cuba cuba rawatan di mbh
✔ Rawatan mengikut jenis masalah kulit uols
✔ RM88 sahaja, sah sehingga 28 feb ni, Kalau TERLEPAS kak Amy tak layan da tau. Hehe
.
Booking Slot RM88 --> .
.
www.wasap.my/60182999039/cny88
www.wasap.my/60182999039/cny88
www.wasap.my/60182999039/cny88
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani 
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen  #amancentral #kedahseratarata #muabellaz  #kankukejarcintakamu  #lelakikirimantuhan  #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro
5 2 21 February, 2019
@mbh_sungaipetani Profile picture

@mbh_sungaipetani

WHAT? PRODUK PUN ADA DISKAUN ???😱😱😱
.
ya Allah jimat sangat poket uols , bukan selalu MBH dermaklair dan kawan2 buat diskaun hahaha😆
.
.
18% banyak juga tu, so siapa nak restock siap2 produk skincare 💯 semulajadi tanpa bahan kimia bahaya boleh grab this promo ya.
.
.
Kalau taknak terlepas peluang boleh juga buat pembayaran melalui online, stock moving so fast! kalau lambat kami tak jamin stock ada lagi tau.
.
.
So hurry ya gais 💋❤
.
.
➡ Klik link ni skrg, www.wasap.my/60182999039
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen #amancentral #kedahseratarata #muabellaz #kankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro

WHAT? PRODUK PUN ADA DISKAUN ???😱😱😱
.
ya Allah jimat sangat poket uols , bukan selalu MBH dermaklair dan kawan2 buat diskaun hahaha😆
.
.
18% banyak juga tu, so siapa nak restock siap2 produk skincare 💯 semulajadi tanpa bahan kimia bahaya boleh grab this promo ya.
.
.
Kalau taknak terlepas peluang boleh juga buat pembayaran melalui online, stock moving so fast! kalau lambat kami tak jamin stock ada lagi tau.
.
.
So hurry ya gais 💋❤
.
.
➡ Klik link ni skrg, www.wasap.my/60182999039
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani 
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen  #amancentral #kedahseratarata #muabellaz  #kankukejarcintakamu  #lelakikirimantuhan  #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro
9 2 21 February, 2019
@mbh_sungaipetani Profile picture

@mbh_sungaipetani

WHAT? PRODUK PUN ADA DISKAUN ???😱😱😱
.
ya Allah jimat sangat poket uols , bukan selalu MBH dermaklair dan kawan2 buat diskaun hahaha😆
.
.
18% banyak juga tu, so siapa nak restock siap2 produk skincare 💯 semulajadi tanpa bahan kimia bahaya boleh grab this promo ya.
.
.
Kalau taknak terlepas peluang boleh juga buat pembayaran melalui online, stock moving so fast! kalau lambat kami tak jamin stock ada lagi tau.
.
.
So hurry ya gais 💋❤
.
.
➡ Klik link ni skrg, www.wasap.my/60182999039
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen #amancentral #kedahseratarata #muabellaz #kankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro

WHAT? PRODUK PUN ADA DISKAUN ???😱😱😱
.
ya Allah jimat sangat poket uols , bukan selalu MBH dermaklair dan kawan2 buat diskaun hahaha😆
.
.
18% banyak juga tu, so siapa nak restock siap2 produk skincare 💯 semulajadi tanpa bahan kimia bahaya boleh grab this promo ya.
.
.
Kalau taknak terlepas peluang boleh juga buat pembayaran melalui online, stock moving so fast! kalau lambat kami tak jamin stock ada lagi tau.
.
.
So hurry ya gais 💋❤
.
.
➡ Klik link ni skrg, www.wasap.my/60182999039
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani 
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen  #amancentral #kedahseratarata #muabellaz  #kankukejarcintakamu  #lelakikirimantuhan  #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro
5 0 21 February, 2019
@mbh_sungaipetani Profile picture

@mbh_sungaipetani

WHAT? PRODUK PUN ADA DISKAUN ???😱😱😱
.
ya Allah jimat sangat poket uols , bukan selalu MBH dermaklair dan kawan2 buat diskaun hahaha😆
.
.
18% banyak juga tu, so siapa nak restock siap2 produk skincare 💯 semulajadi tanpa bahan kimia bahaya boleh grab this promo ya.
.
.
Kalau taknak terlepas peluang boleh juga buat pembayaran melalui online, stock moving so fast! kalau lambat kami tak jamin stock ada lagi tau.
.
.
So hurry ya gais 💋❤
.
.
➡ Klik link ni skrg, www.wasap.my/60182999039
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen #amancentral #kedahseratarata #muabellaz #kankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro

WHAT? PRODUK PUN ADA DISKAUN ???😱😱😱
.
ya Allah jimat sangat poket uols , bukan selalu MBH dermaklair dan kawan2 buat diskaun hahaha😆
.
.
18% banyak juga tu, so siapa nak restock siap2 produk skincare 💯 semulajadi tanpa bahan kimia bahaya boleh grab this promo ya.
.
.
Kalau taknak terlepas peluang boleh juga buat pembayaran melalui online, stock moving so fast! kalau lambat kami tak jamin stock ada lagi tau.
.
.
So hurry ya gais 💋❤
.
.
➡ Klik link ni skrg, www.wasap.my/60182999039
.
.
Follow us
@mbh_sungaipetani 
@mbh_medispa
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen  #amancentral #kedahseratarata #muabellaz  #kankukejarcintakamu  #lelakikirimantuhan  #selafazcinta #meletop #maluaper #maluapabosskur #shiro
5 2 21 February, 2019
@mbh_sungaipetani Profile picture

@mbh_sungaipetani

"BEAUTY IN LOVING HANDS" .
.
MBH Dermacare ni digunakan di seluruh 18 cawangan MBH Medispa, SETIA betul customer kami dengan MBH Dermacare ni sejak awal 2016 lagi😍 Dihasilkan dengan ramuan bahan natural dan SELAMAT untuk kulit
.
🍃 Estrak Aloe Vera
🍃 Estrak Timun
🍃 Tea Tree Oil
.
Korang yang tengah STRUGGLE disebabkan kulit berjerawat pasir, jeragat, parut, dark spot Lia advice korang bertukar kepada skincare natural & selamat😉 .
Untuk maklumat lanjut jum walk in atau whatsapp di👇🏻
.
.
🏡OUTLET MBH MEDISPA SG.PETANI
.
No 19, JALAN CEMPAKA 1/1,
BANDAR AMANJAYA
08000, SUNGAI PETANI,
KEDAH
.
☏ Whatsapp @ call :
04-4446573/018 - 299 9039
.
� Landmark : Bandar Amanjaya , bersebelahan dengan Kedai Zhulian.
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhbodytheory #mbhflashsale #valentinedayflashsale #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen #amancentral #kedahseratarata #muabellaz #kankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan

"BEAUTY IN LOVING HANDS" .
.
MBH Dermacare ni digunakan di seluruh 18 cawangan MBH Medispa, SETIA betul customer kami dengan MBH Dermacare ni sejak awal 2016 lagi😍 Dihasilkan dengan ramuan bahan natural dan SELAMAT untuk kulit
.
🍃 Estrak Aloe Vera
🍃 Estrak Timun
🍃 Tea Tree Oil
.
Korang yang tengah STRUGGLE disebabkan kulit berjerawat pasir, jeragat, parut, dark spot Lia advice korang bertukar kepada skincare natural & selamat😉 .
Untuk maklumat lanjut jum walk in atau whatsapp di👇🏻
.
.
🏡OUTLET MBH MEDISPA SG.PETANI
.
No 19, JALAN CEMPAKA 1/1, 
BANDAR AMANJAYA
08000, SUNGAI PETANI, 
KEDAH
.
☏ Whatsapp @ call :
04-4446573/018 - 299 9039
.
� Landmark : Bandar Amanjaya , bersebelahan dengan Kedai Zhulian.
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhbodytheory #mbhflashsale #valentinedayflashsale #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen  #amancentral #kedahseratarata #muabellaz  #kankukejarcintakamu  #lelakikirimantuhan
3 2 16 hours ago
@mbh_sungaipetani Profile picture

@mbh_sungaipetani

"BEAUTY IN LOVING HANDS" .
.
MBH Dermacare ni digunakan di seluruh 18 cawangan MBH Medispa, SETIA betul customer kami dengan MBH Dermacare ni sejak awal 2016 lagi😍 Dihasilkan dengan ramuan bahan natural dan SELAMAT untuk kulit
.
🍃 Estrak Aloe Vera
🍃 Estrak Timun
🍃 Tea Tree Oil
.
Korang yang tengah STRUGGLE disebabkan kulit berjerawat pasir, jeragat, parut, dark spot Lia advice korang bertukar kepada skincare natural & selamat😉 .
Untuk maklumat lanjut jum walk in atau whatsapp di👇🏻
.
.
🏡OUTLET MBH MEDISPA SG.PETANI
.
No 19, JALAN CEMPAKA 1/1,
BANDAR AMANJAYA
08000, SUNGAI PETANI,
KEDAH
.
☏ Whatsapp @ call :
04-4446573/018 - 299 9039
.
� Landmark : Bandar Amanjaya , bersebelahan dengan Kedai Zhulian.
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhbodytheory #mbhflashsale #valentinedayflashsale #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen #amancentral #kedahseratarata #muabellaz #kankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan

"BEAUTY IN LOVING HANDS" .
.
MBH Dermacare ni digunakan di seluruh 18 cawangan MBH Medispa, SETIA betul customer kami dengan MBH Dermacare ni sejak awal 2016 lagi😍 Dihasilkan dengan ramuan bahan natural dan SELAMAT untuk kulit
.
🍃 Estrak Aloe Vera
🍃 Estrak Timun
🍃 Tea Tree Oil
.
Korang yang tengah STRUGGLE disebabkan kulit berjerawat pasir, jeragat, parut, dark spot Lia advice korang bertukar kepada skincare natural & selamat😉 .
Untuk maklumat lanjut jum walk in atau whatsapp di👇🏻
.
.
🏡OUTLET MBH MEDISPA SG.PETANI
.
No 19, JALAN CEMPAKA 1/1, 
BANDAR AMANJAYA
08000, SUNGAI PETANI, 
KEDAH
.
☏ Whatsapp @ call :
04-4446573/018 - 299 9039
.
� Landmark : Bandar Amanjaya , bersebelahan dengan Kedai Zhulian.
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhbodytheory #mbhflashsale #valentinedayflashsale #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen  #amancentral #kedahseratarata #muabellaz  #kankukejarcintakamu  #lelakikirimantuhan
8 2 16 hours ago
@mbh_sungaipetani Profile picture

@mbh_sungaipetani

"BEAUTY IN LOVING HANDS" .
.
MBH Dermacare ni digunakan di seluruh 18 cawangan MBH Medispa, SETIA betul customer kami dengan MBH Dermacare ni sejak awal 2016 lagi😍 Dihasilkan dengan ramuan bahan natural dan SELAMAT untuk kulit
.
🍃 Estrak Aloe Vera
🍃 Estrak Timun
🍃 Tea Tree Oil
.
Korang yang tengah STRUGGLE disebabkan kulit berjerawat pasir, jeragat, parut, dark spot Lia advice korang bertukar kepada skincare natural & selamat😉 .
Untuk maklumat lanjut jum walk in atau whatsapp di👇🏻
.
.
🏡OUTLET MBH MEDISPA SG.PETANI
.
No 19, JALAN CEMPAKA 1/1,
BANDAR AMANJAYA
08000, SUNGAI PETANI,
KEDAH
.
☏ Whatsapp @ call :
04-4446573/018 - 299 9039
.
� Landmark : Bandar Amanjaya , bersebelahan dengan Kedai Zhulian.
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhbodytheory #mbhflashsale #valentinedayflashsale #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen #amancentral #kedahseratarata #muabellaz #kankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan

"BEAUTY IN LOVING HANDS" .
.
MBH Dermacare ni digunakan di seluruh 18 cawangan MBH Medispa, SETIA betul customer kami dengan MBH Dermacare ni sejak awal 2016 lagi😍 Dihasilkan dengan ramuan bahan natural dan SELAMAT untuk kulit
.
🍃 Estrak Aloe Vera
🍃 Estrak Timun
🍃 Tea Tree Oil
.
Korang yang tengah STRUGGLE disebabkan kulit berjerawat pasir, jeragat, parut, dark spot Lia advice korang bertukar kepada skincare natural & selamat😉 .
Untuk maklumat lanjut jum walk in atau whatsapp di👇🏻
.
.
🏡OUTLET MBH MEDISPA SG.PETANI
.
No 19, JALAN CEMPAKA 1/1, 
BANDAR AMANJAYA
08000, SUNGAI PETANI, 
KEDAH
.
☏ Whatsapp @ call :
04-4446573/018 - 299 9039
.
� Landmark : Bandar Amanjaya , bersebelahan dengan Kedai Zhulian.
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhbodytheory #mbhflashsale #valentinedayflashsale #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen  #amancentral #kedahseratarata #muabellaz  #kankukejarcintakamu  #lelakikirimantuhan
2 1 16 hours ago
@mbh_sungaipetani Profile picture

@mbh_sungaipetani

#GoodNews
#tncapply
.
.
Berita baik untuk anda yg mempunyai MASALAH JERAWAT dari tahap 2 hingga tahap 4.
Mbh Medispa nak cari 10 org yang serius untuk kami bantu 😍. .
.
Senang sahaja just wassap Amy dan berikan GAMBAR TERKINI anda dan juga sedikit info kenapa anda perlukan sangat-sangat RAWATAN ni.🤗
.
.
Klik link wassp www.wasap.my/60182999039
.
.
P/S : Kak Amy nak yg serius sahaja tau! .
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa .
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhbodytheory #mbhflashsale #valentinedayflashsale #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen #amancentral #kedahseratarata #muabellaz #kankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan

#GoodNews 
#tncapply
.
.
Berita baik untuk anda yg mempunyai MASALAH JERAWAT dari tahap 2 hingga tahap 4. 
Mbh Medispa nak cari 10 org yang serius untuk kami bantu 😍. .
.
Senang sahaja just wassap Amy dan berikan GAMBAR TERKINI anda dan juga sedikit info kenapa anda perlukan sangat-sangat RAWATAN ni.🤗
.
.
Klik link wassp www.wasap.my/60182999039
.
.
P/S : Kak Amy nak yg serius sahaja tau! .
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa .
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhbodytheory #mbhflashsale #valentinedayflashsale #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen  #amancentral #kedahseratarata #muabellaz  #kankukejarcintakamu  #lelakikirimantuhan
9 2 19 February, 2019
@mbh_sungaipetani Profile picture

@mbh_sungaipetani

#GoodNews
#tncapply
.
.
Berita baik untuk anda yg mempunyai MASALAH JERAWAT dari tahap 2 hingga tahap 4.
Mbh Medispa nak cari 10 org yang serius untuk kami bantu 😍. .
.
Senang sahaja just wassap Amy dan berikan GAMBAR TERKINI anda dan juga sedikit info kenapa anda perlukan sangat-sangat RAWATAN ni.🤗
.
.
Klik link wassp www.wasap.my/60182999039
.
.
P/S : Kak Amy nak yg serius sahaja tau! .
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa .
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhbodytheory #mbhflashsale #valentinedayflashsale #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen #amancentral #kedahseratarata #muabellaz #kankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan

#GoodNews 
#tncapply
.
.
Berita baik untuk anda yg mempunyai MASALAH JERAWAT dari tahap 2 hingga tahap 4. 
Mbh Medispa nak cari 10 org yang serius untuk kami bantu 😍. .
.
Senang sahaja just wassap Amy dan berikan GAMBAR TERKINI anda dan juga sedikit info kenapa anda perlukan sangat-sangat RAWATAN ni.🤗
.
.
Klik link wassp www.wasap.my/60182999039
.
.
P/S : Kak Amy nak yg serius sahaja tau! .
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa .
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhbodytheory #mbhflashsale #valentinedayflashsale #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen  #amancentral #kedahseratarata #muabellaz  #kankukejarcintakamu  #lelakikirimantuhan
5 1 19 February, 2019
@mbh_sungaipetani Profile picture

@mbh_sungaipetani

#GoodNews
#tncapply
.
.
Berita baik untuk anda yg mempunyai MASALAH JERAWAT dari tahap 2 hingga tahap 4.
Mbh Medispa nak cari 10 org yang serius untuk kami bantu 😍. .
.
Senang sahaja just wassap Amy dan berikan GAMBAR TERKINI anda dan juga sedikit info kenapa anda perlukan sangat-sangat RAWATAN ni.🤗
.
.
Klik link wassp www.wasap.my/60182999039
.
.
P/S : Kak Amy nak yg serius sahaja tau! .
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa .
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhbodytheory #mbhflashsale #valentinedayflashsale #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen #amancentral #kedahseratarata #muabellaz #kankukejarcintakamu #lelakikirimantuhan

#GoodNews 
#tncapply
.
.
Berita baik untuk anda yg mempunyai MASALAH JERAWAT dari tahap 2 hingga tahap 4. 
Mbh Medispa nak cari 10 org yang serius untuk kami bantu 😍. .
.
Senang sahaja just wassap Amy dan berikan GAMBAR TERKINI anda dan juga sedikit info kenapa anda perlukan sangat-sangat RAWATAN ni.🤗
.
.
Klik link wassp www.wasap.my/60182999039
.
.
P/S : Kak Amy nak yg serius sahaja tau! .
.
Follow us
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa .
.
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #mbhbodytheory #mbhflashsale #valentinedayflashsale #mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #mbh #mbhmedispa #medispapalingdipercayai #beautyinlovinghands #spamurah #spamuslimah #skingrowthfactor #carbonsnow #dermapen  #amancentral #kedahseratarata #muabellaz  #kankukejarcintakamu  #lelakikirimantuhan
6 2 19 February, 2019

Top #CNYSALEMBH posts

@mbh_medispa Profile picture

@mbh_medispa

SIAPA NAK RAWATAN PARUT SGF PADA HARGA RM8

Korang pernah buat rawatan parut SGF? Kak lia confirm mesti ramai dh buat.. rawatan HOT SELLING kot sgf ni! Hehe, so takmau cakap panjang2…
siapa nak kalau MBH Offer rawatan parut SGF ni pada harga RM 8? Yaa, RM 8 jurrr tau!

Yang nak tu komen la “SAYA NAK” hehe

#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #tncapply

SIAPA NAK RAWATAN PARUT SGF PADA HARGA RM8

Korang pernah buat rawatan parut SGF? Kak lia confirm mesti ramai dh buat.. rawatan HOT SELLING kot sgf ni! Hehe, so takmau cakap panjang2… 
siapa nak kalau MBH Offer rawatan parut SGF ni pada harga RM 8? Yaa, RM 8 jurrr tau!

Yang nak tu komen la “SAYA NAK” hehe

#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #tncapply
5 5 30 January, 2019
@mbh_medispa Profile picture

@mbh_medispa

SIAPA NAK RAWATAN PARUT SGF PADA HARGA RM8

Korang pernah buat rawatan parut SGF? Kak lia confirm mesti ramai dh buat.. rawatan HOT SELLING kot sgf ni! Hehe, so takmau cakap panjang2…
siapa nak kalau MBH Offer rawatan parut SGF ni pada harga RM 8? Yaa, RM 8 jurrr tau!

Yang nak tu komen la “SAYA NAK” hehe

#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #tncapply

SIAPA NAK RAWATAN PARUT SGF PADA HARGA RM8

Korang pernah buat rawatan parut SGF? Kak lia confirm mesti ramai dh buat.. rawatan HOT SELLING kot sgf ni! Hehe, so takmau cakap panjang2… 
siapa nak kalau MBH Offer rawatan parut SGF ni pada harga RM 8? Yaa, RM 8 jurrr tau!

Yang nak tu komen la “SAYA NAK” hehe

#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #tncapply
15 35 30 January, 2019
@mbh_medispa Profile picture

@mbh_medispa

SIAPA NAK RAWATAN PARUT SGF PADA HARGA RM8

Korang pernah buat rawatan parut SGF? Kak lia confirm mesti ramai dh buat.. rawatan HOT SELLING kot sgf ni! Hehe, so takmau cakap panjang2…
siapa nak kalau MBH Offer rawatan parut SGF ni pada harga RM 8? Yaa, RM 8 jurrr tau!

Yang nak tu komen la “SAYA NAK” hehe

#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #tncapply

SIAPA NAK RAWATAN PARUT SGF PADA HARGA RM8

Korang pernah buat rawatan parut SGF? Kak lia confirm mesti ramai dh buat.. rawatan HOT SELLING kot sgf ni! Hehe, so takmau cakap panjang2… 
siapa nak kalau MBH Offer rawatan parut SGF ni pada harga RM 8? Yaa, RM 8 jurrr tau!

Yang nak tu komen la “SAYA NAK” hehe

#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #tncapply
33 112 30 January, 2019
@mbh_flagship.johorbahru Profile picture

@mbh_flagship.johorbahru

MBH NAK BAGI ‘BIG SURPRISE’ KAT KORANG SEMPENA CHINESE NEW YEAR!
.

Agak – agak nya apa BIG SURPRISE yg MBH nak hadiahkan korang sempena CNY tahun ni ea? Eh kali ni lain mcm la! .

Nak tau kena la follow posting ika tau, tak sabar betul nak umumkan… ada yg tak sabar ke? Korang kena janji Tarik nafas dalam2 dan.. teruskan bersabar hocayy hehe
.

Siapa kat sini excited nak tahu? Komen ler “saya” .

#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH

MBH NAK BAGI ‘BIG SURPRISE’ KAT KORANG SEMPENA CHINESE NEW YEAR!
.

Agak – agak nya apa BIG SURPRISE yg MBH nak hadiahkan korang sempena CNY tahun ni ea? Eh kali ni lain mcm la! .

Nak tau kena la follow posting ika tau, tak sabar betul nak umumkan… ada yg tak sabar ke? Korang kena janji Tarik nafas dalam2 dan.. teruskan bersabar hocayy hehe
.

Siapa kat sini excited nak tahu? Komen ler “saya” .

#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH
5 1 29 January, 2019
@mbh_sungaipetani Profile picture

@mbh_sungaipetani

MBH NAK BAGI ‘BIG SURPRISE’ KAT KORANG SEMPENA CHINESE NEW YEAR!
.
.
Agak – agak nya apa BIG SURPRISE yg MBH nak hadiahkan korang sempena CNY tahun ni ea? Eh kali ni lain mcm la! .
.
Nak tau kena la follow posting AMY tau, tak sabar betul nak umumkan… ada yg tak sabar ke? Korang kena janji Tarik nafas dalam2 dan.. teruskan bersabar hocayy hehe
.
.
Siapa kat sini excited nak tahu? Komen ler “saya” .
.
.
Follow us
.
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
''BEAUTY IN LOVING HANDS''
.
#mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #mbhsungaipetani #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #MALUAPABOSSKU
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH

MBH NAK BAGI ‘BIG SURPRISE’ KAT KORANG SEMPENA CHINESE NEW YEAR!
.
.
Agak – agak nya apa BIG SURPRISE yg MBH nak hadiahkan korang sempena CNY tahun ni ea? Eh kali ni lain mcm la! .
.
Nak tau kena la follow posting AMY tau, tak sabar betul nak umumkan… ada yg tak sabar ke? Korang kena janji Tarik nafas dalam2 dan.. teruskan bersabar hocayy hehe
.
.
Siapa kat sini excited nak tahu? Komen ler “saya” .
.
.
Follow us
.
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
''BEAUTY IN LOVING HANDS''
.
#mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #mbhsungaipetani #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #MALUAPABOSSKU
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH
2 0 29 January, 2019
@mbh_flagship.johorbahru Profile picture

@mbh_flagship.johorbahru

MBH NAK BAGI ‘BIG SURPRISE’ KAT KORANG SEMPENA CHINESE NEW YEAR!
.

Agak – agak nya apa BIG SURPRISE yg MBH nak hadiahkan korang sempena CNY tahun ni ea? Eh kali ni lain mcm la! .

Nak tau kena la follow posting ika tau, tak sabar betul nak umumkan… ada yg tak sabar ke? Korang kena janji Tarik nafas dalam2 dan.. teruskan bersabar hocayy hehe
.

Siapa kat sini excited nak tahu? Komen ler “saya” .

#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH

MBH NAK BAGI ‘BIG SURPRISE’ KAT KORANG SEMPENA CHINESE NEW YEAR!
.

Agak – agak nya apa BIG SURPRISE yg MBH nak hadiahkan korang sempena CNY tahun ni ea? Eh kali ni lain mcm la! .

Nak tau kena la follow posting ika tau, tak sabar betul nak umumkan… ada yg tak sabar ke? Korang kena janji Tarik nafas dalam2 dan.. teruskan bersabar hocayy hehe
.

Siapa kat sini excited nak tahu? Komen ler “saya” .

#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH
9 3 29 January, 2019
@mbh_flagship.johorbahru Profile picture

@mbh_flagship.johorbahru

Siapa kat sini ada kawan2 bangsa cina.. ada yg pernah dapat angpow tak? hihi, .

Btw, Siapa dah tak sabar MBH lancarkan CNY Majestic Sale 2019 ni? Tunggu malam ni tau, kita nak umumkan!
.

#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH

Siapa kat sini ada kawan2 bangsa cina.. ada yg pernah dapat angpow tak? hihi, .

Btw, Siapa dah tak sabar MBH lancarkan CNY Majestic Sale 2019 ni? Tunggu malam ni tau, kita nak umumkan!
.

#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH
1 1 29 January, 2019
@mbh_sungaipetani Profile picture

@mbh_sungaipetani

MBH NAK BAGI ‘BIG SURPRISE’ KAT KORANG SEMPENA CHINESE NEW YEAR!
.
.
Agak – agak nya apa BIG SURPRISE yg MBH nak hadiahkan korang sempena CNY tahun ni ea? Eh kali ni lain mcm la! .
.
Nak tau kena la follow posting AMY tau, tak sabar betul nak umumkan… ada yg tak sabar ke? Korang kena janji Tarik nafas dalam2 dan.. teruskan bersabar hocayy hehe
.
.
Siapa kat sini excited nak tahu? Komen ler “saya” .
.
.
Follow us
.
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
''BEAUTY IN LOVING HANDS''
.
#mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #mbhsungaipetani #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #MALUAPABOSSKU
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH

MBH NAK BAGI ‘BIG SURPRISE’ KAT KORANG SEMPENA CHINESE NEW YEAR!
.
.
Agak – agak nya apa BIG SURPRISE yg MBH nak hadiahkan korang sempena CNY tahun ni ea? Eh kali ni lain mcm la! .
.
Nak tau kena la follow posting AMY tau, tak sabar betul nak umumkan… ada yg tak sabar ke? Korang kena janji Tarik nafas dalam2 dan.. teruskan bersabar hocayy hehe
.
.
Siapa kat sini excited nak tahu? Komen ler “saya” .
.
.
Follow us
.
@mbh_sungaipetani
@mbh_medispa
.
''BEAUTY IN LOVING HANDS''
.
#mbhmedispa #mbhmedispasungaipetani #mbhcrystalclear #viralfacial #crystalmask #mbhmedispa #mbhskinexpert #mbhsungaipetani #buangdaki #sentaldaki #maluaperrr #MALUAPABOSSKU
#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH
3 0 29 January, 2019
@mbh_medispa.shahalam Profile picture

@mbh_medispa.shahalam

SIAPA NAK RAWATAN PARUT SGF PADA HARGA RM8 📣📣📣 Korang pernah buat rawatan parut SGF? Kak Ira confirm mesti ramai dh buat.. rawatan HOT SELLING kot SGF ni! Hehe, so takmau cakap panjang2.

Siapa nak kalau MBH Offer rawatan parut SGF ni pada harga RM 8? Yaa, RM 8 jurrr tau!

Yang nak tu komen la “SAYA NAK” hehe

#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #tncapply

SIAPA NAK RAWATAN PARUT SGF PADA HARGA RM8 📣📣📣 Korang pernah buat rawatan parut SGF? Kak Ira confirm mesti ramai dh buat.. rawatan HOT SELLING kot SGF ni! Hehe, so takmau cakap panjang2.

Siapa nak kalau MBH Offer rawatan parut SGF ni pada harga RM 8? Yaa, RM 8 jurrr tau!

Yang nak tu komen la “SAYA NAK” hehe

#CNYSALE2019 #CNYSALEMBH #tncapply
5 10 29 January, 2019