#Chocofit Instagram Photos & Videos

Chocofit - 155.8k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #Chocofit and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
18 minutes
Average like
9.2
Average comment
0.3
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

Untuk yg tanya sebab kenapa perlu ada atleast 1 unit RizqQuerusLotion di rumah uolls. Sebab Rizq QueRus Lotion ni ada banyak kelebihan tau
.
✅ 3 kali pembakaran lemak lebih cepat
✅ Selamat digunakan
✅ Lulus KKM
✅ Tak perlu makan/cosume just sapu diluaran/bahagian specific berlemak
✅ Tak berminyak
✅ Wangi
✅ Sangat selesa bila apply pada bahagian kulit
✅ Mudah dibawa kemana mana
✅ Paling penting mampu milik
.
Tak perlu risau, nak selesaikan masalah lemak berlebihan? Tekan link di bio pada yang serious nak dapatkan bentuk badan idaman sebelum 2020
.
#rizqbeauty #rizqqueruslotion #queruslotion
#lotionkurus #produkviral #produkkurus #tipskurus #sayajual #siakapkeli #rotikaya #lotionbakarlemak #pudarparut #produkkurusterbaik #produkkurusberkesan #kurus #kurustanpadiet #jomkurus #chocofit #aslegacy #jomdiet #kurussihat #kuruscepat #jomkurus1malaysia

Untuk yg tanya sebab kenapa perlu ada atleast 1 unit RizqQuerusLotion di rumah uolls. Sebab Rizq QueRus Lotion ni ada banyak kelebihan tau
.
✅ 3 kali pembakaran lemak lebih cepat
✅ Selamat digunakan
✅ Lulus KKM
✅ Tak perlu makan/cosume just sapu diluaran/bahagian specific berlemak
✅ Tak berminyak
✅ Wangi
✅ Sangat selesa bila apply pada bahagian kulit
✅ Mudah dibawa kemana mana
✅ Paling penting mampu milik
.
Tak perlu risau, nak selesaikan masalah lemak berlebihan? Tekan link di bio pada yang serious nak dapatkan bentuk badan idaman sebelum 2020
.
#rizqbeauty #rizqqueruslotion #queruslotion
#lotionkurus #produkviral #produkkurus #tipskurus #sayajual #siakapkeli #rotikaya #lotionbakarlemak #pudarparut #produkkurusterbaik #produkkurusberkesan #kurus #kurustanpadiet #jomkurus #chocofit #aslegacy #jomdiet #kurussihat #kuruscepat #jomkurus1malaysia
0 0 20 minutes ago

Ssshhh.. Korang meh Kak Rizq nak share rahsia sikit☺️
.
Ni lah rahsia Kak Rizq turunkan perut geleber Kak Rizq dari 35"ke 32" Hanya dalam 10 hari jeeee. Pinggang pulak dari 32" turun 28" uolls

Best ke idokkk.. 🤗🤗🤗 Bukan susah pun, Sapu-sapu manja dengan RIZQ QueRus Lotion ni je. Pakai konsisten 2 kali sehari confirm results dia kebabom

Silap2 suami pun pakai jealous tau 🤣

Hah dah jangan tunggu lagi Cepat2 contact admin Kak Rizq atau pengedar sah kami okay

#rizqbeauty #rizqqueruslotion #queruslotion
#lotionkurus #produkviral #produkkurus #tipskurus #sayajual #siakapkeli #rotikaya #lotionbakarlemak #pudarparut #produkkurusterbaik #produkkurusberkesan #kurus #kurustanpadiet #jomkurus #chocofit #aslegacy #jomdiet #kurussihat #kuruscepat #jomkurus1malaysia

Ssshhh.. Korang meh Kak Rizq nak share rahsia sikit☺️
.
Ni lah rahsia Kak Rizq turunkan perut geleber Kak Rizq dari 35"ke 32" Hanya dalam 10 hari jeeee. Pinggang pulak dari 32" turun 28" uolls

Best ke idokkk.. 🤗🤗🤗 Bukan susah pun, Sapu-sapu manja dengan RIZQ QueRus Lotion ni je. Pakai konsisten 2 kali sehari confirm results dia kebabom

Silap2 suami pun pakai jealous tau 🤣

Hah dah jangan tunggu lagi Cepat2 contact admin Kak Rizq atau pengedar sah kami okay

#rizqbeauty #rizqqueruslotion #queruslotion
#lotionkurus #produkviral #produkkurus #tipskurus #sayajual #siakapkeli #rotikaya #lotionbakarlemak #pudarparut #produkkurusterbaik #produkkurusberkesan #kurus #kurustanpadiet #jomkurus #chocofit #aslegacy #jomdiet #kurussihat #kuruscepat #jomkurus1malaysia
0 0 22 minutes ago

Hai shoppers!
.
Jom dapatkan product kesihatan dan kecantikan di kedai online kami. Kami menawarkan lebih dari 100 product kecantikan dan kesihatan yang bermanfaat untuk korang.
.
.
Anna Syahidatul Beauty bukan lagi kedai online baru di shopee mahupun lazada. Dengan rating lebih dari 1.7K dan mempunyai office sendiri yang kini beroperasi di Melaka dengan penghantaran setiap hari kecuali hari cuti am telah beroperasi dengan penuh systematic dan konsisten menawarkan product dan service yang terbaik buat customer kami.
.
.
Kami juga adalah prefered seller dan bakal meluaskan empayar perniagaan ke negara jiran. So anda tak perlu risau , kami menawarkan service terbaik before and after sales! .
.
.
Jangan risau tentang kos penghantaran. Di kedai kami ada FREE SHIPPING voucher utk korang redeem and paling best korang boleh pilih syarikat penghantaran sendiri! Hebat bukan ?! Kedai kami menyediakan 3 syarikat penghantaran untuk korang pilih di antaranya POSLAJU , J&T dan DHL. So korang bebas untuk memilih ! .
.
Bukan itu sahaja, kami juga menyediakan service bubble wrap tanpa kos! FREE BUBBLE WRAP chuolls! And lebih menarik kalah setiap pembelian gonna get free gift from us! .
.
So tunggu apa lagi ? Cepat dapatkan product korang sekarang di kedai online kami ! .
.
#annasyahidatulbeauty #prefferedsellershopee #lazada #shopee #jualmacammacam #cosmeticproducts #viralproduct #trufitzbyfazura #klubnalaleh #chocofit #bizziboddy #kojiesan #eskinol #auraterapicollagen #freshcare #basahankencur #jamumakdara #sendayutinggi #ephyra #coswaymalaysia #beautyumaira #susuwildan #susukambinglazz

Hai shoppers!
.
Jom dapatkan product kesihatan dan kecantikan di kedai online kami. Kami menawarkan lebih dari 100 product kecantikan dan kesihatan yang bermanfaat untuk korang.
.
.
Anna Syahidatul Beauty bukan lagi kedai online baru di shopee mahupun lazada. Dengan rating lebih dari 1.7K dan mempunyai office sendiri yang kini beroperasi di Melaka dengan penghantaran setiap hari kecuali hari cuti am telah beroperasi dengan penuh systematic dan konsisten menawarkan product dan service yang terbaik buat customer kami.
.
.
Kami juga adalah prefered seller dan bakal meluaskan empayar perniagaan ke negara jiran. So anda tak perlu risau , kami menawarkan service terbaik before and after sales! .
.
.
Jangan risau tentang kos penghantaran. Di kedai kami ada FREE SHIPPING voucher utk korang redeem and paling best korang boleh pilih syarikat penghantaran sendiri! Hebat bukan ?! Kedai kami menyediakan 3 syarikat penghantaran untuk korang pilih di antaranya POSLAJU , J&T dan DHL. So korang bebas untuk memilih ! .
.
Bukan itu sahaja, kami juga menyediakan service bubble wrap tanpa kos! FREE BUBBLE WRAP chuolls! And lebih menarik kalah setiap pembelian gonna get free gift from us! .
.
So tunggu apa lagi ? Cepat dapatkan product korang sekarang di kedai online kami ! .
.
#annasyahidatulbeauty #prefferedsellershopee #lazada #shopee #jualmacammacam #cosmeticproducts #viralproduct #trufitzbyfazura #klubnalaleh #chocofit #bizziboddy #kojiesan #eskinol #auraterapicollagen #freshcare #basahankencur #jamumakdara #sendayutinggi #ephyra #coswaymalaysia #beautyumaira #susuwildan #susukambinglazz
0 0 29 minutes ago

Lapar ya Makan aja gaes.. kan ada di coklat dan teman nya.. Mantul kan bisa makan nasi, cemilan dll.. tapi tetap kurus, Sakti kan si coklat #chocofit dan #cococurve👋😎

Lapar ya Makan aja gaes.. kan ada di coklat dan teman nya.. Mantul kan bisa makan nasi, cemilan dll.. tapi tetap kurus, Sakti kan si coklat #chocofit dan #cococurve👋😎
2 0 1 hour ago

Ramai kak mira tengok yang berkenan dengan Lace girdle Annette ni kan!
.
.
Sebab apa? Harga murah & mampu milik laa jawapannya. Dah la selesa, kain sejuk & paling penting TAK BERGULUNG tau!! 🤭
.
.
Jom order sekarang DM atau klik je link Tq😊www.wasap.my./60167371758/longgirdle
.
.
Cepat2 whatapp .
.
📲 0197942668
.
.
Cepat2lah bertindak untuk selesaikan masalah anda
Sebelum ia semakin menghantui hidup anda. Benda boleh cover, buat apa nak tunjuk deknon😂
.
.
#cakeniscurves #annetteslimandfirm #fairfit #freakyfitz #annetteboostercoffee #cocopink #demicabengkung #plussizemalaysia #annetteshapingwear #annettebodygel #pinggangkerengga #annettelovers #korset #bizzibody #kurustanpaubat #chocofithq #plussizefashion #klubnalaleh #letsgirdletonggekfuhh
#kurusdenganselamat #letsbengkungdiamondgold #kuruslepasbersalin #bengkungibubersalinmoden #bengkungczer #chocofit #slimdollzmermaidsquad #natalismothercare #treasuresugar

Ramai kak mira tengok yang berkenan dengan Lace girdle Annette ni kan!
.
.
Sebab apa? Harga murah & mampu milik laa jawapannya. Dah la selesa, kain sejuk & paling penting TAK BERGULUNG tau!! 🤭
.
.
Jom order sekarang DM atau klik je link Tq😊www.wasap.my./60167371758/longgirdle
.
.
Cepat2 whatapp .
.
📲 0197942668
.
.
Cepat2lah bertindak untuk selesaikan masalah anda
Sebelum ia semakin menghantui hidup anda. Benda boleh cover, buat apa nak tunjuk deknon😂
.
.
#cakeniscurves #annetteslimandfirm #fairfit #freakyfitz #annetteboostercoffee #cocopink #demicabengkung #plussizemalaysia #annetteshapingwear  #annettebodygel #pinggangkerengga #annettelovers #korset #bizzibody #kurustanpaubat #chocofithq #plussizefashion #klubnalaleh #letsgirdletonggekfuhh 
#kurusdenganselamat #letsbengkungdiamondgold #kuruslepasbersalin #bengkungibubersalinmoden #bengkungczer #chocofit #slimdollzmermaidsquad #natalismothercare #treasuresugar
0 0 2 hours ago

Jangan lupa minum satu sachet SCHOCOLITE SETIAP PAGI selepas sarapan 💪🏻
.
Jangan minum malam-malam tau sebab SCHOCOLITE memberi kita tenaga & meningkatkan metabolisma.
Kalau ambik malam takut tak tido pula nanti😅

Jangan lupa minum satu sachet SCHOCOLITE SETIAP PAGI selepas sarapan 💪🏻
.
Jangan minum malam-malam tau sebab SCHOCOLITE memberi kita tenaga & meningkatkan metabolisma. 
Kalau ambik malam takut tak tido pula nanti😅
2 1 2 hours ago

#Repost @chocofitsubang_linda
• • • • • •
U olls da kurus tapi perut buncit. Yeahh jom u olls rampingkan pinggang u olls dengan LEMONFIT. .
KELEBIHAN LEMON FIT🍋?
( *sebelum tido* )

Lemon fit adalah minuman Pati Lemon yang mengandungi kandungan vitamin C yg sgt tinggi!
Fungsi Lemon Fit🍋:-
🍋 Membersihkan usus & sistem pencernaan.
🍋Membersihkan lebihan makanan yg tidak terhadam
🍋Menganjal & mencantikkan kulit
🍋Bekerja bersama Chocofit dengan lebih kuat untuk nyah toksin daripada badan
🍋Kesan dapat seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, lendir, minyak akan keluar melalui pembuangan.
.
📣Jom dapatkan chocofit 🍫& lemonfit🍋 serta rangkaian lanadreamskin yang original dengan agent berdaftar yg mempunyai id sah ‼️
.
Chocofitsubang_linda (HPS008 A20)🙋🏻
Tekan jek wassap link di bio ig @chocofitsubang_linda nie utk FAST RESPOND ‼️linda tunggu tau 🤗
.
🚘COD SETIAP HARI AREA 👇🏻
.
🚗kg melayu subang
🚗shah alam sek U1 -U14
🚗subang jaya
🚗ikea (the curve)
🚗shah alam
serta yg berhampiran dgn linda la ye😎
.
📬postage seluruh malaysia (postage setiap hari)
.
#chocofitsubang #chocofitmalaysia #chocofitkualalumpur #chocofitkl #chocofitcheras #chocofitklang
#lemonfitmalaysia #chocofitshahalam #chocofitkajang #testimonichocofit #feedbackchocofit #chocofit #lemonfit #fitnessmalaysia #supplementkurus #chocofitofficial #kuruscepat #unisel #sayanakkurus #jomkurus #agentwanted #detoxmalaysia #chocofithq #kuruscantik #chocofitindonesia #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurussihat

#Repost @chocofitsubang_linda
• • • • • •
U olls da kurus tapi perut buncit. Yeahh jom u olls rampingkan pinggang u olls dengan LEMONFIT. .
KELEBIHAN LEMON FIT🍋?
( *sebelum tido* )

Lemon fit adalah minuman Pati Lemon yang mengandungi kandungan vitamin C yg sgt tinggi! 
Fungsi Lemon Fit🍋:-
🍋 Membersihkan usus & sistem pencernaan.
🍋Membersihkan lebihan makanan yg tidak terhadam
🍋Menganjal & mencantikkan kulit
🍋Bekerja bersama Chocofit dengan lebih kuat untuk nyah toksin daripada badan
🍋Kesan dapat seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, lendir, minyak akan keluar melalui pembuangan.
.
📣Jom dapatkan chocofit 🍫& lemonfit🍋 serta rangkaian lanadreamskin yang original dengan agent berdaftar yg mempunyai id sah ‼️
.
Chocofitsubang_linda (HPS008 A20)🙋🏻
Tekan jek wassap link di bio ig @chocofitsubang_linda nie utk FAST RESPOND ‼️linda tunggu tau 🤗
.
🚘COD SETIAP HARI AREA 👇🏻
.
🚗kg melayu subang
🚗shah alam sek U1 -U14
🚗subang jaya
🚗ikea (the curve)
🚗shah alam 
serta yg berhampiran dgn linda la ye😎
.
📬postage seluruh malaysia (postage setiap hari)
.
#chocofitsubang #chocofitmalaysia #chocofitkualalumpur #chocofitkl #chocofitcheras #chocofitklang
#lemonfitmalaysia #chocofitshahalam #chocofitkajang #testimonichocofit #feedbackchocofit #chocofit #lemonfit #fitnessmalaysia #supplementkurus #chocofitofficial #kuruscepat #unisel #sayanakkurus #jomkurus #agentwanted #detoxmalaysia #chocofithq #kuruscantik #chocofitindonesia #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurussihat
6 0 3 hours ago

Alahai!! Sweetnyaaa pasangan kesayangan ramai ni! Jom consume vdolly utk kecantikan dalaman dan luaran wanita mcm fazura😍
.
Vdolly sgt bagus utk dalaman wanita
.
Memberikan tenaga,menyuburkan,menghilangkan sengugut dan masalah2 lain😍Jom dapatkan Vdolly skrg!😍
.
.
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #zahirah #trudollyputrajaya #chocofit #trudollykl #fazura #fattzura #surerichteam #surerichxkelly #lunchboxkl #rizmansuraya #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzsabah #trufitzsarawak #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #diet #tipskurus #trufitzkl #trudollysarawak #trudollysabah #trufitzputrajaya #trufitzampang #trufitzcheras #setelahterlafaznyaakad #trufitzbangi

Alahai!! Sweetnyaaa pasangan kesayangan ramai ni! Jom consume vdolly utk kecantikan dalaman dan luaran wanita mcm fazura😍
.
Vdolly sgt bagus utk dalaman wanita
.
Memberikan tenaga,menyuburkan,menghilangkan sengugut dan masalah2 lain😍Jom dapatkan Vdolly skrg!😍
.
. 
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #zahirah #trudollyputrajaya #chocofit #trudollykl #fazura #fattzura  #surerichteam #surerichxkelly #lunchboxkl #rizmansuraya #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzsabah #trufitzsarawak #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #diet #tipskurus #trufitzkl #trudollysarawak #trudollysabah #trufitzputrajaya #trufitzampang #trufitzcheras #setelahterlafaznyaakad #trufitzbangi
191 0 3 hours ago

Detail trufitz💓
.
TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil berfungsi mendapatkan berat badan yg ideal dan kesan hebat boleh dilihat dlm masa 7 hari.
.
Cabaran 7 hari diberi kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan berat badan dgn mengamalkan TruFitz dgn cara pengambilan yg betul
.
5 Bahan Utama TruFitz*
.
GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh utk membakar lemak dgn lebih cepat
.
L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus utk kesihatan jantung
.
RASPBERRY KETONE: Meningkatkan penghasilan hormon adinopectin yg membantu membakar lemak dgn lebih cepat
.
BEET ROOT: Melancarkan sistem pencernaan
.
HOODIA: Membantu utk mengawal selera makan
.
🔥Kesan Positif TruFitz🔥
✔ Membakar lemak degil 3x ganda lebih cepat ✔ Membantu menurunkan berat badan
✔ Mengawal selera makan
✔ Melawaskan sistem pencernaan
✔ Meningkatkan kadar metabolism
.
*Cara Pengambilan*
Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum mkn, boleh diambil pagi atau petang sebelum exercise
.
.
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #zahirah #trudollyputrajaya #chocofit #trudollykl #fazura #fattzura #surerichteam #surerichxkelly #lunchboxkl #syintagila #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzsabah #trufitzsarawak #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #diet #tipskurus #trufitzkl #trudollysarawak #trudollysabah #trufitzputrajaya #trufitzampang #trufitzcheras #maluapabossku #trufitzbangi

Detail trufitz💓
.
TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil berfungsi mendapatkan berat badan yg ideal dan kesan hebat boleh dilihat dlm masa 7 hari.
.
Cabaran 7 hari diberi kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan berat badan dgn mengamalkan TruFitz dgn cara pengambilan yg betul
.
5 Bahan Utama TruFitz*
.
GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh utk membakar lemak dgn lebih cepat
.
L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus utk kesihatan jantung
.
RASPBERRY KETONE:  Meningkatkan penghasilan hormon adinopectin yg membantu membakar lemak dgn lebih cepat
.
BEET ROOT: Melancarkan sistem pencernaan
.
HOODIA: Membantu utk mengawal selera makan
.
🔥Kesan Positif  TruFitz🔥
✔ Membakar lemak degil 3x ganda lebih cepat ✔ Membantu menurunkan berat badan
✔ Mengawal selera makan
✔ Melawaskan sistem pencernaan
✔ Meningkatkan kadar metabolism
.
*Cara Pengambilan*
Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum mkn, boleh diambil pagi atau petang sebelum exercise
.
. 
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #zahirah #trudollyputrajaya #chocofit #trudollykl #fazura #fattzura  #surerichteam #surerichxkelly #lunchboxkl #syintagila #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzsabah #trufitzsarawak #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #diet #tipskurus #trufitzkl #trudollysarawak #trudollysabah #trufitzputrajaya #trufitzampang #trufitzcheras #maluapabossku #trufitzbangi
9 0 4 hours ago

Sephia All-In-One Argan Oil :
.
- Pelembab untuk kulit kering
- Bantu memulihkan tona warna kulit
- Mencantik dan menegangkan kulit
- Menguatkan rambut dari akar ke hujung
- Membantu melebatkan rambut
- Rambut mudah diurus dan disikat
- Melembabkan kulit tangan, kaki dan kuku
- Bantu masalah "cuticles" kering dan tumit merekah
- Boleh digunakan sebagai pewangi, moisturizer dan "makeup remover"
- Mengurangkan strech mark dan parut halus
- Berfungsi sebagai minyak urut
.
#whitefluffy #bougasserum #ainaserum #jannanick #cleanser #sayajualwhitefluffy #whitefluffyjannanick #kulitsihat #kulitputih #cantik #flawless #jeragat #jualcleanser #codkl #kualalumpur #paidreview #murah #pencucimuka #demica #chocofit #serum #arganoil #sephiabyjannanick #sephiamy #sephia

Sephia All-In-One Argan Oil :
.
- Pelembab untuk kulit kering
- Bantu memulihkan tona warna kulit
- Mencantik dan menegangkan kulit
- Menguatkan rambut dari akar ke hujung
- Membantu melebatkan rambut
- Rambut mudah diurus dan disikat
- Melembabkan kulit tangan, kaki dan kuku
- Bantu masalah "cuticles" kering dan tumit merekah
- Boleh digunakan sebagai pewangi, moisturizer dan "makeup remover"
- Mengurangkan strech mark dan parut halus
- Berfungsi sebagai minyak urut
.
#whitefluffy #bougasserum #ainaserum #jannanick #cleanser #sayajualwhitefluffy #whitefluffyjannanick #kulitsihat #kulitputih #cantik #flawless #jeragat #jualcleanser #codkl #kualalumpur #paidreview #murah #pencucimuka #demica #chocofit #serum #arganoil #sephiabyjannanick #sephiamy #sephia
0 0 4 hours ago

Korang ada masalah seperti berikut :
.
✔️ Rambut kering bercabang
✔️ Kelemumur
✔️ Gugur sampai botak
✔️ Tidak terurus
✔️ Rambut tidak sihat
✔️ Bercabang
✔️ Etc
.
Inilah solusi untuk semua masalah yang korang hadapi, Treament Argan Shampoo by Jannanick😍 Dengan harga yang cukup murah korang boleh dapat Shampoo dan Conditioner sekali uolls✨
.
Cepat whatsapp 017-9021554 untuk order atau klik sahaja link di bio ig kami😍
.
#whitefluffy #bougasserum #ainaserum #jannanick #cleanser #sayajualwhitefluffy #whitefluffyjannanick #kulitsihat #kulitputih #cantik #flawless #jeragat #jualcleanser #codkl #kualalumpur #paidreview #murah #pencucimuka #demica #chocofit #serum #arganoil #sephiabyjannanick #sephiamy #sephia

Korang ada masalah seperti berikut :
.
✔️ Rambut kering bercabang
✔️ Kelemumur
✔️ Gugur sampai botak
✔️ Tidak terurus
✔️ Rambut tidak sihat
✔️ Bercabang
✔️ Etc
.
Inilah solusi untuk semua masalah yang korang hadapi, Treament Argan Shampoo by Jannanick😍 Dengan harga yang cukup murah korang boleh dapat Shampoo dan Conditioner sekali uolls✨
.
Cepat whatsapp 017-9021554 untuk order atau klik sahaja link di bio ig kami😍
.
#whitefluffy #bougasserum #ainaserum #jannanick #cleanser #sayajualwhitefluffy #whitefluffyjannanick #kulitsihat #kulitputih #cantik #flawless #jeragat #jualcleanser #codkl #kualalumpur #paidreview #murah #pencucimuka #demica #chocofit #serum #arganoil #sephiabyjannanick #sephiamy #sephia
1 0 4 hours ago

JOM PUTIH DENGAN MENGGUNAKAN WHITEFLUFFY😍
.
Yang penting lulus KKM dan tiada kesan penggelupasan, selamat dan berkesan✔️💪🏻
.
Korang yang ada masalah jerawat, sunburn, kulit gelap boleh terus pm sis, kita akan bantu okay atau terus je klik link di bio ig👍🏻
.
#whitefluffy #bougasserum #ainaserum #jannanick #cleanser #sayajualwhitefluffy #whitefluffyjannanick #kulitsihat #kulitputih #cantik #flawless #jeragat #jualcleanser #codkl #kualalumpur #paidreview #murah #pencucimuka #demica #chocofit #serum

JOM PUTIH DENGAN MENGGUNAKAN WHITEFLUFFY😍
.
Yang penting lulus KKM dan tiada kesan penggelupasan, selamat dan berkesan✔️💪🏻
.
Korang yang ada masalah jerawat, sunburn, kulit gelap boleh terus pm sis, kita akan bantu okay atau terus je klik link di bio ig👍🏻
.
#whitefluffy #bougasserum #ainaserum #jannanick #cleanser #sayajualwhitefluffy #whitefluffyjannanick #kulitsihat #kulitputih #cantik #flawless #jeragat #jualcleanser #codkl #kualalumpur #paidreview #murah #pencucimuka #demica #chocofit #serum
0 0 4 hours ago

Dah tak nak pilih pencuci lain sebab pencuci Whitefluffy memang terbaik, kesan positif seawal 3 hari memang rugi tak dapatkan🤭
.
Sis sendiri pun dah cuba memang betul kulit rasa fresh lembut dan bersih sahaja😍 Yang nak dapatkan whatsapp 017-9021554 atau klik link di bio ig🤩
.
#whitefluffy #bougasserum #ainaserum #jannanick #cleanser #sayajualwhitefluffy #whitefluffyjannanick #kulitsihat #kulitputih #cantik #flawless #jeragat #jualcleanser #codkl #kualalumpur #paidreview #murah #pencucimuka #demica #chocofit #serum

Dah tak nak pilih pencuci lain sebab pencuci Whitefluffy memang terbaik, kesan positif seawal 3 hari memang rugi tak dapatkan🤭
.
Sis sendiri pun dah cuba memang betul kulit rasa fresh lembut dan bersih sahaja😍 Yang nak dapatkan whatsapp 017-9021554 atau klik link di bio ig🤩
.
#whitefluffy #bougasserum #ainaserum #jannanick #cleanser #sayajualwhitefluffy #whitefluffyjannanick #kulitsihat #kulitputih #cantik #flawless #jeragat #jualcleanser #codkl #kualalumpur #paidreview #murah #pencucimuka #demica #chocofit #serum
1 0 4 hours ago

Bahan-bahan utama di dalam Whitefluffy dan kelebihannya✅
.
Susu Kambing - Mengekalkan kulit yang sihat untuk membaiki tisu kulit yang rosak.
.
Vitamin A - Bertindak sebagai anti-oxidant & anti-penuaan
.
Beeswax - Membantu mengekalkan tekstur kulit dan mengurangkan inflamasi.
.
Aloe Vera - Melembabkan kulit dan menenangkan kulit gatal.
.
Provitamin B5 - Membantu menghidrat kulit & memperbaiki luka epidermis kulit.
.
Harga : RM35 (tidak termasuk postage)
Sila click link di bio ig untuk pembelian✔️
.
#whitefluffy #bougasserum #ainaserum #jannanick #cleanser #sayajualwhitefluffy #whitefluffyjannanick #kulitsihat #kulitputih #cantik #flawless #jeragat #jualcleanser #codkl #kualalumpur #paidreview #murah #pencucimuka #demica #chocofit #serum #arganoil #sephiabyjannanick #sephiamy #sephia

Bahan-bahan utama di dalam Whitefluffy dan kelebihannya✅
.
Susu Kambing - Mengekalkan kulit yang sihat untuk membaiki tisu kulit yang rosak.
.
Vitamin A - Bertindak sebagai anti-oxidant & anti-penuaan
.
Beeswax - Membantu mengekalkan tekstur kulit dan mengurangkan inflamasi.
.
Aloe Vera - Melembabkan kulit dan menenangkan kulit gatal.
.
Provitamin B5 - Membantu menghidrat kulit & memperbaiki luka epidermis kulit.
.
Harga : RM35 (tidak termasuk postage)
Sila click link di bio ig untuk pembelian✔️
.
#whitefluffy #bougasserum #ainaserum #jannanick #cleanser #sayajualwhitefluffy #whitefluffyjannanick #kulitsihat #kulitputih #cantik #flawless #jeragat #jualcleanser #codkl #kualalumpur #paidreview #murah #pencucimuka #demica #chocofit #serum #arganoil #sephiabyjannanick #sephiamy #sephia
0 0 4 hours ago

Nak kulit muka sihat, cerah, gebu dan berseri? Gunalah Whitefluffy 2 in 1 Facial Cleanser! 😍
.
Selain dijadikan pencuci muka, anda boleh juga memakai Whitefluffy sebagai mask✅
.
Caranya ialah :
1)Basahkan muka dengan air
2)Letakkan lapisan yang nipis pada permukaan muka (Elakkan dari kawasan mata)
3)Biarkan selama 5 minit
4)Bilas dengan air
.
Mudahkan? Yang berminat cepat order tau sebab stok laku keras macam goreng pisang panas, rugi kalau tak order🥰
.
Harga : RM35 (tidak termasuk postage)
Sila click link di bio ig untuk pembelian✔️
Atau whatsapp 017-9021554✅
.
#whitefluffy #bougasserum #ainaserum #jannanick #cleanser #sayajualwhitefluffy #whitefluffyjannanick #kulitsihat #kulitputih #cantik #flawless #jeragat #jualcleanser #codkl #kualalumpur #paidreview #murah #pencucimuka #demica #chocofit #serum #whitefluffykuantan

Nak kulit muka sihat, cerah, gebu dan berseri? Gunalah Whitefluffy 2 in 1 Facial Cleanser! 😍
.
Selain dijadikan pencuci muka, anda boleh juga memakai Whitefluffy sebagai mask✅
.
Caranya ialah :
1)Basahkan muka dengan air
2)Letakkan lapisan yang nipis pada permukaan muka (Elakkan dari kawasan mata)
3)Biarkan selama 5 minit
4)Bilas dengan air
.
Mudahkan? Yang berminat cepat order tau sebab stok laku keras macam goreng pisang panas, rugi kalau tak order🥰
.
Harga : RM35 (tidak termasuk postage)
Sila click link di bio ig untuk pembelian✔️
Atau whatsapp 017-9021554✅
.
#whitefluffy #bougasserum #ainaserum #jannanick #cleanser #sayajualwhitefluffy #whitefluffyjannanick #kulitsihat #kulitputih #cantik #flawless #jeragat #jualcleanser #codkl #kualalumpur #paidreview #murah #pencucimuka #demica #chocofit #serum #whitefluffykuantan
1 0 4 hours ago

#Repost @cococurv.malaysia.indonesia with @get_repost
・・・
Klu nak cepat dpt kan COCO CURV DAN BERRY CURV serta free yg lumayan terus waze ke 📍SHAH ALAM📮postage seluruh MALAYSIA
.
1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3inci lemak perut!
.
🚙 cod seluruh Shah Alam
🚖 pick up terus ke 📍Shah Alam Seksyen 20
Fb : Nur Aizan Aris
📲wassap terus 0122860786 (Atau tekan link dipage hakak ni k)
Ws hakak jika ingin tahu lebih about 💜 Chocofit

watsap.me/send/60192200611/cococurv
.
#cococurv #cococurvindonesia #cococurvid #chocofit #chocofitsubang #chocofitshahalam #plussize #bajubesarmalaysia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #slimmingproduct #kasutplussizemalaysia #kebayaplussize #seluarbesarmurahindonesia #bajubesarindonesia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia
#ubatkurus #chocofitindonesia #chocofitmedan #chocofitjakarta #chocofitkalimatan #chocofitsurabaya #chocofitbandung #chocofitlondon #chocofitsingapore #obatkurus #agentwanted #teamaizan @cococurv_hq

#Repost @cococurv.malaysia.indonesia with @get_repost
・・・
Klu nak cepat dpt kan COCO CURV DAN BERRY CURV serta free yg lumayan terus waze ke 📍SHAH ALAM📮postage seluruh MALAYSIA
.
1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3inci lemak perut!
.
🚙 cod seluruh Shah Alam
🚖 pick up terus ke 📍Shah Alam Seksyen 20 
Fb : Nur Aizan Aris
📲wassap terus 0122860786 (Atau tekan link dipage hakak ni k) 
Ws hakak jika ingin tahu lebih about 💜 Chocofit

watsap.me/send/60192200611/cococurv
.
#cococurv #cococurvindonesia #cococurvid #chocofit #chocofitsubang #chocofitshahalam #plussize #bajubesarmalaysia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia  #slimmingproduct #kasutplussizemalaysia #kebayaplussize #seluarbesarmurahindonesia #bajubesarindonesia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia 
#ubatkurus #chocofitindonesia #chocofitmedan #chocofitjakarta #chocofitkalimatan #chocofitsurabaya #chocofitbandung #chocofitlondon #chocofitsingapore #obatkurus #agentwanted #teamaizan @cococurv_hq
3 0 5 hours ago

🔥AMAZING RESULT🔥
.
.
Hampir 2box coco s loss 5kg..
Alhamdulliah.. so far bukan senang nk loss 5kg tanpa berpantang. .
.
Tapi dengn coco s boleh dapat result amazing macm ni taw..
Nak kesan superbeb mcm ni?
Dalam masa 15hari ja coach ain bantu awak untuk dpt a good result.
.
.
(KLIK LINK WASSAP DI PROFILE IG)
bodydream_yanko_seremban
.
#detox
#fibermax
#stokisbodydream
#bodydream
#bodydreamkanada
#bodydreamtestimoni
#bodydreammalaysia
#cocoslimming
#demica
#monstalab
#gulagulakurus
#tehkurusmalaysia
#pinklady
#chocofit
#lemonex
#kurus
#bodydreamkedah
#bodydreamkualalumpur
#bodydreamselangor
#bodydreampenang
#bodydreamnegerisembilan
#bodydreamterengganu
#bodydreamsungaipetani
#kurustanpapantang

🔥AMAZING RESULT🔥
.
.
Hampir 2box coco s loss 5kg..
Alhamdulliah.. so far bukan senang nk loss 5kg tanpa berpantang. .
.
Tapi dengn coco s boleh dapat result amazing macm ni taw..
Nak kesan superbeb mcm ni?
Dalam masa 15hari ja coach ain bantu awak untuk dpt a good result.
.
.
(KLIK LINK WASSAP DI PROFILE IG)
bodydream_yanko_seremban
.
#detox
#fibermax
#stokisbodydream
#bodydream
#bodydreamkanada
#bodydreamtestimoni
#bodydreammalaysia
#cocoslimming
#demica 
#monstalab
#gulagulakurus 
#tehkurusmalaysia 
#pinklady 
#chocofit
#lemonex
#kurus
#bodydreamkedah
#bodydreamkualalumpur
#bodydreamselangor
#bodydreampenang
#bodydreamnegerisembilan
#bodydreamterengganu
#bodydreamsungaipetani 
#kurustanpapantang
3 0 5 hours ago

FIRST TIME SARUNG GIRDLE SUPER SELESA MACAM NI 😍
.
.
Ciri² LONG GIRDLE :
✓ Polyster Spandex ✓ Hitam dan Nude
✓ Ada size M hingga 8XL
✓ Berat 40kg hinggalah 170kg
✓ Siapa cepat dia dapat yaw .
.
Kelebihan LONG GIRDLE : .
.
✔Selesa pakai
✔Kemas
✔Tak bergulung
✔Tak berlipat masa duduk
✔Material sejuk dan tak gatal
✔Pakai terus terletak elok .
.
Cepat2 whatapp
📲 0197942668
.
.
Cepat2lah bertindak untuk selesaikan masalah anda
Sebelum ia semakin menghantui hidup anda. Benda boleh cover, buat apa nak tunjuk deknon😂
.
.
#cakeniscurves #annetteslimandfirm #fairfit #freakyfit #bengkung #cocopink #demicabengkung #plussizemalaysia #annetteshapingwear #annettebodysoap #pinggangkerengga #annettebodysoap #korset #bizzibody #kurustanpaubat #chocofithq #plussizefashion #klubnalaleh #letsgirdletonggekfuhh
#kurusdenganselamat #letsbengkungdiamondgold #kuruslepasbersalin #bengkungibubersalinmoden #bengkungczer #chocofit #slimdollzmermaidsquad #natalismothercare #treasuresugar

FIRST TIME SARUNG GIRDLE SUPER SELESA MACAM NI 😍
.
.
Ciri² LONG GIRDLE :
✓ Polyster Spandex ✓ Hitam dan Nude
✓ Ada size M hingga 8XL
✓ Berat 40kg hinggalah 170kg
✓ Siapa cepat dia dapat yaw .
.
Kelebihan LONG GIRDLE : .
.
✔Selesa pakai
✔Kemas
✔Tak bergulung
✔Tak berlipat masa duduk
✔Material sejuk dan tak gatal
✔Pakai terus terletak elok .
.
Cepat2 whatapp
📲 0197942668
.
.
Cepat2lah bertindak untuk selesaikan masalah anda
Sebelum ia semakin menghantui hidup anda. Benda boleh cover, buat apa nak tunjuk deknon😂
.
.
#cakeniscurves #annetteslimandfirm #fairfit #freakyfit #bengkung #cocopink #demicabengkung #plussizemalaysia #annetteshapingwear  #annettebodysoap #pinggangkerengga #annettebodysoap #korset #bizzibody #kurustanpaubat #chocofithq #plussizefashion #klubnalaleh #letsgirdletonggekfuhh 
#kurusdenganselamat #letsbengkungdiamondgold #kuruslepasbersalin #bengkungibubersalinmoden #bengkungczer #chocofit #slimdollzmermaidsquad #natalismothercare #treasuresugar
2 0 6 hours ago

А ми чекаємо на вас кожного дня за адресою : вул.Пушкінська 76, вул. Дерибасівська 31,вул південна дорога 101 а, трц Рів'єра.
#lvivhandmadechokolate #lvivhandmadechocolateodessa #choco #chocolove #chocolatecake #chocolatte #chocolate🍫 #chocolatelab_squad #pirulitodechocolate #chocolatras #chocofit #chocobi #chocolatey #coffee #coffee#coffeeshop #coffeemaker #coffeelover #coffeetime☕️❤️

А ми чекаємо на вас кожного дня за адресою : вул.Пушкінська 76, вул. Дерибасівська 31,вул південна дорога 101 а, трц Рів'єра.
#lvivhandmadechokolate #lvivhandmadechocolateodessa #choco #chocolove #chocolatecake #chocolatte #chocolate🍫 #chocolatelab_squad #pirulitodechocolate #chocolatras #chocofit #chocobi #chocolatey #coffee #coffee☕ #coffeeshop #coffeemaker #coffeelover #coffeetime☕️❤️
43 0 7 hours ago

#Repost @cf_codkl @download.ins
---
FRESH TESTIMONI🔥

DULU GENDUT SEKARANG KUYUSSS MAKAN HATI KAWAN OFFICE KAKK😂 •

KAN DAH CAKAP CHOCOFIT NI BERHANTUUUUUU SEBAB BAKAR LEMAK DIAM2 DALAM BADAN YUOLSS 😂😍🍫


NAK KURUS? READY STOCK
Whatsapp Sekarang:
📲 0176431146
📲 0176431146
📲 0176431146
Tekan link dibio @cf_codkl

#chocofitcodkl #lemonfit #chocofit #detox #teamcodkl #chocofit #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #freshtestimoni #bizibody #juzfit #tuyus #deinaslimaxjuice #trudollyhq #quruscheta #kilafit #fairfit #nakkurus #gemuk #cococurv #cococurvhq #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #nakkuruscepat

#Repost @cf_codkl @download.ins
---
FRESH TESTIMONI🔥

DULU GENDUT SEKARANG KUYUSSS MAKAN HATI KAWAN OFFICE KAKK😂 •
•
KAN DAH CAKAP CHOCOFIT NI BERHANTUUUUUU SEBAB BAKAR LEMAK DIAM2 DALAM BADAN YUOLSS 😂😍🍫
•
•
NAK KURUS? READY STOCK
Whatsapp Sekarang:
📲 0176431146
📲 0176431146
📲 0176431146
Tekan link dibio @cf_codkl
•
#chocofitcodkl #lemonfit #chocofit #detox #teamcodkl #chocofit #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #freshtestimoni #bizibody #juzfit #tuyus #deinaslimaxjuice #trudollyhq #quruscheta #kilafit #fairfit #nakkurus #gemuk #cococurv #cococurvhq #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #nakkuruscepat
5 0 7 hours ago

Selamat petang uols, sis baru nk lunch ni..nyummms sedap kn ketam masak lemak cili api uols ❤️❤️
.

Lewat sikit petang sebab buzy COD uols, TAKOT GEMOK? Jangan risau cococurv kan afa uols ❤️🙈
.

#CocoCurv adalah produk yg dikeluarkan dan dikilangkan oleh SYARIKAT BUMIPUTRA. Formulasi yang lebih advance dan 10x lebih berkesan bertindak mencairkan lemak tepu dan penurunan berat badan. CocoCurv adalah selamat diminum dan halal. Berdaftar bagi pengkelasan makanan di KKM.
.
Untuk customer terawal sis yg nak dapatkan Cococurv ni.. Kita akan bagi bengkung, detox dan shaker secara PERCUMA sahaja‼️ Stok ini sgt terhad.. Sapa cepat dia dapat😁😘 Jom cepat2 lock order dengan sis
.
✅ CLICK UNTUK ORDER 👉 watsap.me/send/60132465682/cococurvIG
✅ AGENT / DROPSHIP DIPERLUKAN
.
Nak lebih INFO!!!
Tekan je 📲WhatsApp di link bio IG @cococurvbanting 👇👇
.
🚗 COD SETIAP HARI..!!
. 📮 POS SELURUH MALAYSIA setiap isnin hingga jumaat..!!
. .
#cococurv #cococurvmedan #cococurvkalimatan #cococurvbandung #cococurvjakarta #cococurvportklang #cococurvshahalam #cococurvklang #cococurvsijangkang #cococurvbanting #cococurvtelokpanglimagarang #chocofit #cococurvindonesia #cococurvmalaysia #cococurvklia #cococurvbsp #cococurvterengganu #trending #gemuk #slimming #langsing #produkkurus #viral #agentwanted #arianiootd #plussize #obatkurus #obatpelangsing @cococurv_hq

Selamat petang uols, sis baru nk lunch ni..nyummms sedap kn ketam masak lemak cili api uols ❤️❤️
.

Lewat sikit petang sebab buzy COD uols, TAKOT GEMOK? Jangan risau cococurv kan afa uols ❤️🙈
.

#CocoCurv adalah produk yg dikeluarkan dan dikilangkan oleh SYARIKAT BUMIPUTRA. Formulasi yang lebih advance dan 10x lebih berkesan bertindak mencairkan lemak tepu dan penurunan berat badan. CocoCurv adalah selamat diminum dan halal. Berdaftar bagi pengkelasan makanan di KKM.
.
Untuk customer terawal sis yg nak dapatkan Cococurv ni.. Kita akan bagi bengkung, detox dan shaker secara PERCUMA sahaja‼️ Stok ini sgt terhad.. Sapa cepat dia dapat😁😘 Jom cepat2 lock order dengan sis
.
✅ CLICK UNTUK ORDER 👉 watsap.me/send/60132465682/cococurvIG
✅ AGENT / DROPSHIP DIPERLUKAN
. 
Nak lebih INFO!!!
Tekan je 📲WhatsApp di link bio IG @cococurvbanting 👇👇
.
🚗 COD SETIAP HARI..!!
. 📮 POS SELURUH MALAYSIA setiap isnin hingga jumaat..!!
. .
#cococurv #cococurvmedan #cococurvkalimatan #cococurvbandung #cococurvjakarta #cococurvportklang #cococurvshahalam #cococurvklang #cococurvsijangkang #cococurvbanting #cococurvtelokpanglimagarang #chocofit #cococurvindonesia #cococurvmalaysia #cococurvklia #cococurvbsp #cococurvterengganu #trending #gemuk #slimming #langsing #produkkurus #viral #agentwanted #arianiootd #plussize #obatkurus #obatpelangsing @cococurv_hq
1 0 7 hours ago

Hi guys.. Ada x sape2 pernah sakit perut sukar nk membuang.. Ada masalah sembelit.. Jom kite berdetox.. .
.
Jgn takut dengan pengambilan detox ni.. Ada yg takut kata usus nipis.. Ni nk habaq sikit.. Detox ni bertindak menghakis lemak tepu dlm usus kite itu sahaja.. Maksure pengambilan detox tu ikot arahan.. Bukan ambil ikut suka.. .
.
Detox ni x akan nipis kn usus, kalu kite minum ikut peraturan nya. .nk tau x sbb apa usus akn jd nipis.. Sbb nye lemak dlm bdn yg semakin banyak tu la boleh buat usus kite nipis.. Sbb nye kuman2 dlm lemak semakin membiak.. Dan sukar untuk pembuangan.. Ada yg pernah pikir mcm sis kata ni??? .
.
Detox kite ni hanya lemonfit sje.. Murah je guys klu nk tau harga rm48,dlm satu kotak ada 10scht,Utk sepuluh hari..sis share kelebihan lemonfit ya.. .
.
Lemonfit -bertindak menghakis lemak tepu dlm badan
-dapat mengurangkan berat badan
-membantu masaalah pembuangan sisa najis (sembelit/buasir) -meringankan susuk tubuh badan
-minum sebelum nak tidur
-bancuh 200ml dgn air sejuk -sesuai diminum oleh lelaki dan perempuan .
.
Nk dpt kn lemonfit cepat2 dm sis @chocofitkl.byrusbiah atau wasap sis www.wasap.my/nkpromo
.
.
#chocofit.setapak
#meklachocofitshahalam
#reenazach
#chocofit_hq
#chocofitmalaysia
#chocofitsetiawangsa
#cchocofitdatukkeramat
#chocofitkeramat

Hi guys.. Ada x sape2 pernah sakit perut sukar nk  membuang.. Ada masalah sembelit.. Jom kite berdetox.. .
.
Jgn takut dengan pengambilan detox ni.. Ada yg takut kata usus nipis.. Ni nk habaq sikit.. Detox ni bertindak menghakis lemak tepu dlm usus kite itu sahaja.. Maksure pengambilan detox tu ikot arahan.. Bukan ambil ikut suka.. .
.
Detox ni x akan nipis kn usus,  kalu kite minum ikut peraturan nya. .nk tau x sbb apa usus akn jd nipis.. Sbb nye lemak dlm bdn yg semakin banyak tu la boleh buat usus kite nipis.. Sbb nye kuman2 dlm lemak semakin membiak.. Dan sukar untuk pembuangan.. Ada yg pernah pikir mcm sis kata ni??? .
.
Detox kite ni hanya lemonfit sje.. Murah je guys klu nk tau harga rm48,dlm satu kotak ada 10scht,Utk sepuluh hari..sis share kelebihan lemonfit ya.. .
.
Lemonfit -bertindak menghakis lemak tepu dlm badan
-dapat mengurangkan berat badan
-membantu masaalah pembuangan sisa najis (sembelit/buasir) -meringankan susuk tubuh badan
-minum sebelum nak tidur
-bancuh 200ml dgn air sejuk -sesuai diminum oleh lelaki dan perempuan .
.
Nk dpt kn lemonfit cepat2 dm sis @chocofitkl.byrusbiah atau wasap sis www.wasap.my/nkpromo
.
.
#chocofit.setapak
#meklachocofitshahalam
#reenazach
#chocofit_hq
#chocofitmalaysia
#chocofitsetiawangsa
#cchocofitdatukkeramat
#chocofitkeramat
2 0 9 hours ago

LEMON FIT DETOX..
🌈Membersihkan usus & sistem pencernaan..
🌈Membersihkan lebihan makanan yg tidak terhadam..
🌈Menganjal & mencantikkan kulit..
🌈Bekerja bersama Chocofit dengan lebih kuat untuk nyah toksin daripada badan..
🌈Kesan dapat seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak,lendir,minyak akan keluar melalui pembuangan...
-
-
-

RM40/PER BOX
BY POS ONLY (🚫NO COD)
POS 📣📣 SM RM8 | SS RM 12 (UNDER 500G)
.
.

KINDLY WHATSAAPP FOR MORE INFORMATION
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
📲 01115144996
📲 01115144996
.
.

CLICK👇 TAK PERLU SUSAH2 NK SAVE NO
http://www.wasap.my/601115144996
http://www.wasap.my/601115144996
http://www.wasap.my/601115144996
.
.
.
JOIN GROUP TELEGRAM
https://t.me/joinchat/AAAAAFGEM_DFHMvVdIkZyQ .
.
.
••READY STOCK••
#LEMONFIT
#LEMONFITMALAYSIA
#LEMONFITDETOX
#LEMONFITHQ
#COCOSBODYDREAM
#CHOCOFIT
#CHOCOFITHQ
#CHOCOFITMALAYSIA
#CHOCOFITMURAH
#CHOCOFITNESS
#CHOCOFITORIGINAL
#COCOSSLIMMINGDRINK
#COCOSBODYDREAMORIGINAL
#COCOSSLIMMING
#COCOADIETMURAH
#COCOSBODYDREAMMURAH
#COCOSBODYDREAMORIGINAL
#COCOSLIMMING
#COCOSLIMMINGDRINK
#COCOSLIMMINGMURAH
#COCOADIETMURAH
#LEMONEX
#LEMONEXAD
#LEMONEXKURUS
#LEMONEXHOLOGRAM
#LEMONEXADVANCEMALAYSIA
#LEMONEXADVANCE
#LEMONEXORI
#LEMONEXMALAYSIA
#TATISKINCARE

LEMON FIT DETOX..
🌈Membersihkan usus & sistem pencernaan..
🌈Membersihkan lebihan makanan yg tidak terhadam..
🌈Menganjal & mencantikkan kulit..
🌈Bekerja bersama Chocofit dengan lebih kuat untuk nyah toksin daripada badan..
🌈Kesan dapat seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak,lendir,minyak akan keluar melalui pembuangan...
-
-
-

RM40/PER BOX
BY POS ONLY (🚫NO COD)
POS 📣📣 SM RM8 | SS RM 12 (UNDER 500G)
.
.

KINDLY WHATSAAPP FOR MORE INFORMATION
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
📲 01115144996
📲 01115144996
.
.

CLICK👇 TAK PERLU SUSAH2 NK SAVE NO 
http://www.wasap.my/601115144996
http://www.wasap.my/601115144996
http://www.wasap.my/601115144996
.
.
.
JOIN GROUP TELEGRAM 
https://t.me/joinchat/AAAAAFGEM_DFHMvVdIkZyQ .
.
.
••READY STOCK••
#LEMONFIT 
#LEMONFITMALAYSIA 
#LEMONFITDETOX 
#LEMONFITHQ 
#COCOSBODYDREAM 
#CHOCOFIT
#CHOCOFITHQ 
#CHOCOFITMALAYSIA 
#CHOCOFITMURAH 
#CHOCOFITNESS 
#CHOCOFITORIGINAL 
#COCOSSLIMMINGDRINK 
#COCOSBODYDREAMORIGINAL 
#COCOSSLIMMING 
#COCOADIETMURAH 
#COCOSBODYDREAMMURAH 
#COCOSBODYDREAMORIGINAL 
#COCOSLIMMING
#COCOSLIMMINGDRINK 
#COCOSLIMMINGMURAH 
#COCOADIETMURAH 
#LEMONEX 
#LEMONEXAD 
#LEMONEXKURUS 
#LEMONEXHOLOGRAM 
#LEMONEXADVANCEMALAYSIA 
#LEMONEXADVANCE 
#LEMONEXORI 
#LEMONEXMALAYSIA 
#TATISKINCARE
0 0 9 hours ago

LEMON FIT DETOX..
🌈Membersihkan usus & sistem pencernaan..
🌈Membersihkan lebihan makanan yg tidak terhadam..
🌈Menganjal & mencantikkan kulit..
🌈Bekerja bersama Chocofit dengan lebih kuat untuk nyah toksin daripada badan..
🌈Kesan dapat seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak,lendir,minyak akan keluar melalui pembuangan...
-
-
-

RM40/PER BOX
BY POS ONLY (🚫NO COD)
POS 📣📣 SM RM8 | SS RM 12 (UNDER 500G)
.
.

KINDLY WHATSAAPP FOR MORE INFORMATION
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
📲 01115144996
📲 01115144996
.
.

CLICK👇 TAK PERLU SUSAH2 NK SAVE NO
http://www.wasap.my/601115144996
http://www.wasap.my/601115144996
http://www.wasap.my/601115144996
.
.
.
JOIN GROUP TELEGRAM
https://t.me/joinchat/AAAAAFGEM_DFHMvVdIkZyQ .
.
.
••READY STOCK••
#LEMONFIT
#LEMONFITMALAYSIA
#LEMONFITDETOX
#LEMONFITHQ
#COCOSBODYDREAM
#CHOCOFIT
#CHOCOFITHQ
#CHOCOFITMALAYSIA
#CHOCOFITMURAH
#CHOCOFITNESS
#CHOCOFITORIGINAL
#COCOSSLIMMINGDRINK
#COCOSBODYDREAMORIGINAL
#COCOSSLIMMING
#COCOADIETMURAH
#COCOSBODYDREAMMURAH
#COCOSBODYDREAMORIGINAL
#COCOSLIMMING
#COCOSLIMMINGDRINK
#COCOSLIMMINGMURAH
#COCOADIETMURAH
#LEMONEX
#LEMONEXAD
#LEMONEXKURUS
#LEMONEXHOLOGRAM
#LEMONEXADVANCEMALAYSIA
#LEMONEXADVANCE
#LEMONEXORI
#LEMONEXMALAYSIA
#TATISKINCARE

LEMON FIT DETOX..
🌈Membersihkan usus & sistem pencernaan..
🌈Membersihkan lebihan makanan yg tidak terhadam..
🌈Menganjal & mencantikkan kulit..
🌈Bekerja bersama Chocofit dengan lebih kuat untuk nyah toksin daripada badan..
🌈Kesan dapat seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak,lendir,minyak akan keluar melalui pembuangan...
-
-
-

RM40/PER BOX
BY POS ONLY (🚫NO COD)
POS 📣📣 SM RM8 | SS RM 12 (UNDER 500G)
.
.

KINDLY WHATSAAPP FOR MORE INFORMATION
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
📲 01115144996
📲 01115144996
.
.

CLICK👇 TAK PERLU SUSAH2 NK SAVE NO 
http://www.wasap.my/601115144996
http://www.wasap.my/601115144996
http://www.wasap.my/601115144996
.
.
.
JOIN GROUP TELEGRAM 
https://t.me/joinchat/AAAAAFGEM_DFHMvVdIkZyQ .
.
.
••READY STOCK••
#LEMONFIT 
#LEMONFITMALAYSIA 
#LEMONFITDETOX 
#LEMONFITHQ 
#COCOSBODYDREAM 
#CHOCOFIT
#CHOCOFITHQ 
#CHOCOFITMALAYSIA 
#CHOCOFITMURAH 
#CHOCOFITNESS 
#CHOCOFITORIGINAL 
#COCOSSLIMMINGDRINK 
#COCOSBODYDREAMORIGINAL 
#COCOSSLIMMING 
#COCOADIETMURAH 
#COCOSBODYDREAMMURAH 
#COCOSBODYDREAMORIGINAL 
#COCOSLIMMING
#COCOSLIMMINGDRINK 
#COCOSLIMMINGMURAH 
#COCOADIETMURAH 
#LEMONEX 
#LEMONEXAD 
#LEMONEXKURUS 
#LEMONEXHOLOGRAM 
#LEMONEXADVANCEMALAYSIA 
#LEMONEXADVANCE 
#LEMONEXORI 
#LEMONEXMALAYSIA 
#TATISKINCARE
0 0 9 hours ago

LEMON FIT DETOX..
🌈Membersihkan usus & sistem pencernaan..
🌈Membersihkan lebihan makanan yg tidak terhadam..
🌈Menganjal & mencantikkan kulit..
🌈Bekerja bersama Chocofit dengan lebih kuat untuk nyah toksin daripada badan..
🌈Kesan dapat seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak,lendir,minyak akan keluar melalui pembuangan...
-
-
-

RM40/PER BOX
BY POS ONLY (🚫NO COD)
POS 📣📣 SM RM8 | SS RM 12 (UNDER 500G)
.
.

KINDLY WHATSAAPP FOR MORE INFORMATION
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
📲 01115144996
📲 01115144996
.
.

CLICK👇 TAK PERLU SUSAH2 NK SAVE NO
http://www.wasap.my/601115144996
http://www.wasap.my/601115144996
http://www.wasap.my/601115144996
.
.
.
JOIN GROUP TELEGRAM
https://t.me/joinchat/AAAAAFGEM_DFHMvVdIkZyQ .
.
.
••READY STOCK••
#SLIMKIEYRABEAUTY
#LEMONFIT
#LEMONFITMALAYSIA
#LEMONFITDETOX
#LEMONFITHQ
#COCOSBODYDREAM
#CHOCOFIT
#CHOCOFITHQ
#CHOCOFITMALAYSIA
#CHOCOFITMURAH
#CHOCOFITNESS
#CHOCOFITORIGINAL
#COCOSSLIMMINGDRINK
#COCOSBODYDREAMORIGINAL
#COCOSSLIMMING
#COCOADIETMURAH
#COCOSBODYDREAMMURAH
#COCOSBODYDREAMORIGINAL
#COCOSLIMMING
#COCOSLIMMINGDRINK
#COCOSLIMMINGMURAH
#COCOADIETMURAH
#LEMONEX
#LEMONEXAD
#LEMONEXKURUS
#LEMONEXHOLOGRAM
#LEMONEXADVANCEMALAYSIA
#LEMONEXADVANCE
#LEMONEXORI
#LEMONEXMALAYSIA
#TATISKINCARE

LEMON FIT DETOX..
🌈Membersihkan usus & sistem pencernaan..
🌈Membersihkan lebihan makanan yg tidak terhadam..
🌈Menganjal & mencantikkan kulit..
🌈Bekerja bersama Chocofit dengan lebih kuat untuk nyah toksin daripada badan..
🌈Kesan dapat seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak,lendir,minyak akan keluar melalui pembuangan...
-
-
-

RM40/PER BOX
BY POS ONLY (🚫NO COD)
POS 📣📣 SM RM8 | SS RM 12 (UNDER 500G)
.
.

KINDLY WHATSAAPP FOR MORE INFORMATION
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
📲 01115144996
📲 01115144996
.
.

CLICK👇 TAK PERLU SUSAH2 NK SAVE NO 
http://www.wasap.my/601115144996
http://www.wasap.my/601115144996
http://www.wasap.my/601115144996
.
.
.
JOIN GROUP TELEGRAM 
https://t.me/joinchat/AAAAAFGEM_DFHMvVdIkZyQ .
.
.
••READY STOCK••
#SLIMKIEYRABEAUTY
#LEMONFIT 
#LEMONFITMALAYSIA 
#LEMONFITDETOX 
#LEMONFITHQ 
#COCOSBODYDREAM 
#CHOCOFIT
#CHOCOFITHQ 
#CHOCOFITMALAYSIA 
#CHOCOFITMURAH 
#CHOCOFITNESS 
#CHOCOFITORIGINAL 
#COCOSSLIMMINGDRINK 
#COCOSBODYDREAMORIGINAL 
#COCOSSLIMMING 
#COCOADIETMURAH 
#COCOSBODYDREAMMURAH 
#COCOSBODYDREAMORIGINAL 
#COCOSLIMMING
#COCOSLIMMINGDRINK 
#COCOSLIMMINGMURAH 
#COCOADIETMURAH 
#LEMONEX 
#LEMONEXAD 
#LEMONEXKURUS 
#LEMONEXHOLOGRAM 
#LEMONEXADVANCEMALAYSIA 
#LEMONEXADVANCE 
#LEMONEXORI 
#LEMONEXMALAYSIA 
#TATISKINCARE
1 0 9 hours ago

#Repost @cf_codkl @download.ins
---
FRESH TESTIMONI🔥

We are amazingly happy today sebab dapat feedback dari customer yg dah berjaya turun berat badan lepas kami team @cf_codkl GUIDE! Taknak cakap banyak, taknak tulis panjang, uols tengok je sendiri FRESH TESTIMONI yang dah BERJAYA TURUN BERAT BADAN dengan CHOCOFIT 🍫 •
NAK TRY? READY STOCK
Whatsapp Sekarang:
📲 0176431146
📲 0176431146
📲 0176431146
Tekan link dibio @cf_codkl


#chocofitcodkl #lemonfit #chocofit #detox #teamcodkl #chocofit #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #freshtestimoni #bizibody #juzfit #tuyus #deinaslimaxjuice #trudollyhq #trudolly #quruscheta #kilafit #fairfit #nakkurus #gemuk #cococurv #cococurvhq #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship #

#Repost @cf_codkl @download.ins
---
FRESH TESTIMONI🔥

We are amazingly happy today sebab dapat feedback dari customer yg dah berjaya turun berat badan lepas kami team @cf_codkl GUIDE! Taknak cakap banyak, taknak tulis panjang, uols tengok je sendiri FRESH TESTIMONI yang dah BERJAYA TURUN BERAT BADAN dengan CHOCOFIT 🍫 •
NAK TRY? READY STOCK
Whatsapp Sekarang:
📲 0176431146
📲 0176431146
📲 0176431146
Tekan link dibio @cf_codkl
•

#chocofitcodkl #lemonfit #chocofit #detox #teamcodkl #chocofit #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #freshtestimoni #bizibody #juzfit #tuyus #deinaslimaxjuice #trudollyhq #trudolly #quruscheta #kilafit #fairfit #nakkurus #gemuk #cococurv #cococurvhq #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship #
5 0 9 hours ago

Sephia All-In-One Argan Oil :
.
- Pelembab untuk kulit kering
- Bantu memulihkan tona warna kulit
- Mencantik dan menegangkan kulit
- Menguatkan rambut dari akar ke hujung
- Membantu melebatkan rambut
- Rambut mudah diurus dan disikat
- Melembabkan kulit tangan, kaki dan kuku
- Bantu masalah "cuticles" kering dan tumit merekah
- Boleh digunakan sebagai pewangi, moisturizer dan "makeup remover"
- Mengurangkan strech mark dan parut halus
- Berfungsi sebagai minyak urut
.
#whitefluffy #bougasserum #ainaserum #jannanick #cleanser #sayajualwhitefluffy #whitefluffyjannanick #kulitsihat #kulitputih #cantik #flawless #jeragat #jualcleanser #codkl #kualalumpur #paidreview #murah #pencucimuka #demica #chocofit #serum #arganoil #sephiabyjannanick #sephiamy #sephia

Sephia All-In-One Argan Oil :
.
- Pelembab untuk kulit kering
- Bantu memulihkan tona warna kulit
- Mencantik dan menegangkan kulit
- Menguatkan rambut dari akar ke hujung
- Membantu melebatkan rambut
- Rambut mudah diurus dan disikat
- Melembabkan kulit tangan, kaki dan kuku
- Bantu masalah "cuticles" kering dan tumit merekah
- Boleh digunakan sebagai pewangi, moisturizer dan "makeup remover"
- Mengurangkan strech mark dan parut halus
- Berfungsi sebagai minyak urut
.
#whitefluffy #bougasserum #ainaserum #jannanick #cleanser #sayajualwhitefluffy #whitefluffyjannanick #kulitsihat #kulitputih #cantik #flawless #jeragat #jualcleanser #codkl #kualalumpur #paidreview #murah #pencucimuka #demica #chocofit #serum #arganoil #sephiabyjannanick #sephiamy #sephia
7 0 9 hours ago

2KG HILANG ❗ 2KG HILANG ❗
.
Tak HABIS 1 KOTAK lagi dah hilang 2kg! 1 kotak ada 10 sachet tauu, tak sampai 10 hari anda mampu turunkan berat badan anda dengan mudah.
.
Jom siapa yang nak kahwin hujung tahun masih sempat lagi nak kurus tauu. Whatsapp saya, saya guide sampai jadi 💖
.
📢📢kepada yang ingin cuba KEBERKESANAN chocofit ini, boleh lah WHATSAPP OR DM Kami
.
📱018 350 5263
📱018 350 5263
📱018 350 5263
.
❌ JANGAN risau kami adalah yang BERDAFTAR dari CHOCOFITHQ
✔ DELIVERY DAN COD SETIAP HARI
.
#chocofit #chocofitampang #chocofitoriginal #chocofithq #zulinaziz #kurus #diet #ampang #tescoampang #hospitalampang #klcc #kgpandan #risda #jalanampang #ukayperdana #melawati #gombak #setapak #cheras #sgbesi #kuchailama #desapetaling #kuantan #nilai #kurusselamat #pandanindah #bukitindah #jakel

2KG HILANG ❗ 2KG HILANG ❗
.
Tak HABIS 1 KOTAK lagi dah hilang 2kg! 1 kotak ada 10 sachet tauu, tak sampai 10 hari anda mampu turunkan berat badan anda dengan mudah.
.
Jom siapa yang nak kahwin hujung tahun masih sempat lagi nak kurus tauu. Whatsapp saya, saya guide sampai jadi 💖
.
📢📢kepada yang ingin cuba KEBERKESANAN chocofit ini,  boleh lah WHATSAPP OR DM Kami
.
📱018 350 5263
📱018 350 5263
📱018 350 5263
.
❌ JANGAN risau kami adalah yang BERDAFTAR dari CHOCOFITHQ
✔ DELIVERY DAN COD SETIAP HARI
.
#chocofit #chocofitampang #chocofitoriginal #chocofithq #zulinaziz #kurus #diet #ampang #tescoampang #hospitalampang #klcc #kgpandan #risda #jalanampang #ukayperdana #melawati #gombak #setapak #cheras #sgbesi #kuchailama #desapetaling #kuantan #nilai #kurusselamat #pandanindah #bukitindah #jakel
3 0 9 hours ago

Jangan risau...
Mau makan apa aja boleh..
Jangan takut gemuk bebz..
Kalau gendut pun #chocofit #cococurv
Ada nih...
.
.
.
. .
.
Turun 3-7kg dalam 1 minggu
Aku udah buktiin
Sekarang giliran kamu bebz
.
.
@chocoft_id
@chocoft_id .
.
#chocofit_id #chocofitmurah #cococurvmurah #dietcepat #dietterenak #infosumbar #riamirandasale #jastipkl #gemuk #langsing #bukittinggiku #infolokerbukittinggi #sumbarrancak

Jangan risau...
Mau makan apa aja boleh..
Jangan takut gemuk bebz..
Kalau gendut pun #chocofit #cococurv 
Ada nih...
.
.
.
. .
.
Turun 3-7kg dalam 1 minggu
Aku udah buktiin
Sekarang giliran kamu bebz
.
.
@chocoft_id 
@chocoft_id .
.
#chocofit_id #chocofitmurah#cococurvmurah#dietcepat#dietterenak#infosumbar#riamirandasale#jastipkl#gemuk#langsing#bukittinggiku#infolokerbukittinggi #sumbarrancak
1 0 10 hours ago

Tq oder #chocofit dengan @chocofitipohperak

10 FUNGSI CHOCO FIT
✅Menurunkan berat badan dgn pantas
✅Membakar lemak
✅Membuang toksin
✅Anti penuaan
✅Antioxident
✅Mengelakan sembelit
✅Memperbaiki sistem pensernaan
✅Meningkatkan metabolisma
✅Mengurangkan selera makan
✅Menghalang pembetukan lemak baru

Bagaimana cara minum
- Minum 1 sachet sehari atau untuk kesan lebih cepat, 2 sachet sehari!
- tidak ada pantang apa apa.. lantak la nak bedal apa pun hehe

Bahan utama Chocofit🍫🍫
✅Coklat Belgium ✅Aloe Vera
✅Guarana ✅Garcinia cambogia
KESAN SELEPAS MINUM☕️
2️⃣4️⃣ JAM (kenyang, bertenaga,badan ringan)
0️⃣7️⃣ HARI (turun 3-7kg)
2️⃣1️⃣ HARI (perut kempis,peha kecil,body fit)

CARA MINUM
☕️Bancuh Chocofit dengan 120ml air panas/sejuk, ambil selepas sarapan.

PANTANG
❌Tiada pantang larang
🥛Minum air putih secukupnya " Jangan pernah merasa give-up bila anda tidak berjaya menguruskan badan. Saya telah turun lebih 10kg hanya selepas 2 bulan mengamalkan Choco Fit ni. Sebelum tu, lebih 10 tahun sy bawa berat lebih 93kg! Saya juga seperti anda, ingin ringan badan dan mendapat berat ideal. Tak Salah Mencuba asal tak bahaya!" @chocofitipohperak
@chocofitipohperak
@chocofitipohperak
0125490445
0125490445

#chocofitviral
#chocofitkasikurus
#chocofitterlajaklurus
#jomkuruscarasihatdanmudah
#lemonfitdetoxbaikgiler #ipoh #perak #jomkurus #zulinaziz #coder #codtaiping #taipingperak #langkawi #kedah #selangor #penang

Tq oder #chocofit dengan @chocofitipohperak

10 FUNGSI CHOCO FIT
✅Menurunkan berat badan dgn pantas
✅Membakar lemak
✅Membuang toksin
✅Anti penuaan
✅Antioxident
✅Mengelakan sembelit
✅Memperbaiki sistem pensernaan
✅Meningkatkan metabolisma
✅Mengurangkan selera makan
✅Menghalang pembetukan lemak baru

Bagaimana cara minum
- Minum 1 sachet sehari atau untuk kesan lebih cepat, 2 sachet sehari!
- tidak ada pantang apa apa.. lantak la nak bedal apa pun hehe

Bahan utama Chocofit🍫🍫
✅Coklat Belgium ✅Aloe Vera
✅Guarana ✅Garcinia cambogia 
KESAN SELEPAS MINUM☕️
2️⃣4️⃣ JAM (kenyang, bertenaga,badan ringan)
0️⃣7️⃣ HARI (turun 3-7kg)
2️⃣1️⃣ HARI (perut kempis,peha kecil,body fit)

CARA MINUM
☕️Bancuh Chocofit dengan 120ml air panas/sejuk, ambil selepas sarapan.

PANTANG
❌Tiada pantang larang
🥛Minum air putih secukupnya " Jangan pernah merasa give-up bila anda tidak berjaya menguruskan badan. Saya telah turun lebih 10kg hanya selepas 2 bulan mengamalkan Choco Fit ni. Sebelum tu, lebih 10 tahun sy bawa berat lebih 93kg! Saya juga seperti anda, ingin ringan badan dan mendapat berat ideal. Tak Salah Mencuba asal tak bahaya!" @chocofitipohperak
@chocofitipohperak
@chocofitipohperak
0125490445
0125490445

#chocofitviral
#chocofitkasikurus
#chocofitterlajaklurus
#jomkuruscarasihatdanmudah
#lemonfitdetoxbaikgiler#ipoh #perak #jomkurus #zulinaziz #coder #codtaiping #taipingperak#langkawi #kedah #selangor #penang
2 0 10 hours ago

Top #Chocofit posts

Assallamualaikum Alhamdulilah @syanie_hisham akan mula try TUYUS nnt kt tgk hasilnya ok ! yg bestnya kak syanie x pernah nak try apa2 produk tp dgn TUYUS dia yakin nak cuba sbb kandungan dlm TUYUS ni! tiada kimikal hokey dia ibarat jamu moden jus kesihatan untk luaran dan dalaman! bkn lelaki sahaja bole guna lelaki pun bole!! so tggu apa lg Dm atau wassap 0172527834..
Tggu apa lg bg harga promosi untk hr ni spa yg berminat nak kelihatan meletop bole order ok..mnjadi2 dgn TUYUS cargas!
#Tuyus #tuyushq #bengkungsajat #slim #slimming #lawak #ff #fairfit #juzfitfibershot #juzfit #detox #klubnalaleh #lemonex #neelofa #neelofahijab #fit #jomkurus #jomsolat #jomkurussihat #kempis #boroi #buncit #pehabesar #bontotbesar #doublechin #lentikdara #cocos #chocofit

Assallamualaikum Alhamdulilah @syanie_hisham akan mula try TUYUS nnt kt tgk hasilnya ok ! yg bestnya kak syanie x pernah nak try apa2 produk tp dgn TUYUS dia yakin nak cuba sbb kandungan dlm TUYUS ni! tiada kimikal hokey dia ibarat jamu moden jus kesihatan untk luaran dan dalaman! bkn lelaki sahaja bole guna lelaki pun bole!! so tggu apa lg Dm atau wassap 0172527834..
Tggu apa lg bg harga promosi untk hr ni spa yg berminat nak kelihatan meletop bole order ok..mnjadi2 dgn TUYUS cargas!
#Tuyus #tuyushq #bengkungsajat  #slim #slimming #lawak #ff #fairfit #juzfitfibershot #juzfit #detox #klubnalaleh #lemonex #neelofa #neelofahijab #fit #jomkurus #jomsolat #jomkurussihat #kempis #boroi #buncit #pehabesar #bontotbesar #doublechin #lentikdara #cocos #chocofit
1,860 37 24 July, 2019

#giftreviewmalaysia @gapodeo
Tag 3 rakan anda yang nak kurus ❤️
.
.
😍 GUYSSSSS JOM KURUS, PUTIH, CANTIK & SIHAT SAMA2 😍❗Ni mira nk SUGGESTKAN produk @rampiink @rampiink strawberry Chocolate shake 🍫🍓🍫🍓yang tengah VIRAL 😱 3 in 1 tau! Bukan 2 in 1 TAPI 3 dalam 1 mmg HEBAT!!! 😱 mira pon try consume tau hah even dh kurus tibehhh tapi nk maintain berat & nk kulit PUTIH CANTIK.. MMG TERBAIKLAH RAMPIINK NI 😍😍 .. rampiink ni bukan untuk kurus je tapi boleh bantu korang cerahkan kulit sbb ada bahan organic yang boleh cerahkan kulit and bakar lemak2 korng mcm TAYAR LORI tu Jgn risau bahan dia organik, TAKDE SIBUTRAMINE and lulus BKKM. @rampiink je tau boleh buat mcm ni hahhhhh 💯💯
.
.
Btw mira ada GOOD NEWS.. 😍😍 mira nak buat CONTEST untuk korang sbb mira suka sngt Rampiink ni.. mira nk bagi 1 Box RamPiink + 1 Shaker FOR FREE untuk 3 Orang pemenang.. 😘
.
.
Caranya FOLLOW instagram @rampiink & Tag 3 kawan korang yang nk KURUS & PUTIH and suka Strawberry Chocolate 🍓🍫 nnti mira akan pilih pemenang dan umum di Instagram @rampiink goodluck korang 😘😘
#rampiink #rampiinkbabes #rampiinkpreneur #rampiinktestimoni #rampiinkfeedback #chocofit #rampiinkramairamai #amyrarosly #jannanick #zulinaziz #rampiinkmissionxxltoxs #setelahterlafaznyaakad #utusancintabuatadam
#shakeshakerampiink
#fattahamin #fazura #neelofa #uqashasenrose #bellaastillah #aliffaziz
#rampiinkweightlossproject #kurus #putih #viral #food #trending #berryfull #fibershot #trufitz

#giftreviewmalaysia @gapodeo 
Tag 3 rakan anda yang nak kurus ❤️
.
.
😍 GUYSSSSS JOM KURUS, PUTIH, CANTIK & SIHAT SAMA2 😍❗Ni mira nk SUGGESTKAN produk @rampiink @rampiink strawberry Chocolate shake 🍫🍓🍫🍓yang tengah VIRAL 😱 3 in 1 tau! Bukan 2 in 1 TAPI 3 dalam 1 mmg HEBAT!!! 😱 mira pon try consume tau hah even dh kurus tibehhh tapi nk maintain berat & nk kulit PUTIH CANTIK.. MMG TERBAIKLAH RAMPIINK NI 😍😍 .. rampiink ni bukan untuk kurus je tapi boleh bantu korang cerahkan kulit sbb ada bahan organic yang boleh cerahkan kulit and bakar lemak2 korng mcm TAYAR LORI tu Jgn risau bahan dia organik, TAKDE SIBUTRAMINE and lulus BKKM. @rampiink je tau boleh buat mcm ni hahhhhh 💯💯
.
.
Btw mira ada GOOD NEWS.. 😍😍 mira nak buat CONTEST untuk korang sbb mira suka sngt Rampiink ni.. mira nk bagi 1 Box RamPiink + 1 Shaker FOR FREE untuk 3 Orang pemenang.. 😘
.
.
Caranya FOLLOW instagram @rampiink & Tag 3 kawan korang yang nk KURUS & PUTIH and suka Strawberry Chocolate 🍓🍫 nnti mira akan pilih pemenang dan umum di Instagram @rampiink goodluck korang 😘😘
#rampiink #rampiinkbabes #rampiinkpreneur #rampiinktestimoni #rampiinkfeedback #chocofit #rampiinkramairamai #amyrarosly #jannanick #zulinaziz #rampiinkmissionxxltoxs #setelahterlafaznyaakad #utusancintabuatadam
#shakeshakerampiink 
#fattahamin #fazura #neelofa #uqashasenrose #bellaastillah #aliffaziz 
#rampiinkweightlossproject #kurus #putih #viral #food  #trending #berryfull #fibershot #trufitz
31,751 203 4 August, 2019

Alahai!! Sweetnyaaa pasangan kesayangan ramai ni! Jom consume vdolly utk kecantikan dalaman dan luaran wanita mcm fazura😍
.
Vdolly sgt bagus utk dalaman wanita
.
Memberikan tenaga,menyuburkan,menghilangkan sengugut dan masalah2 lain😍Jom dapatkan Vdolly skrg!😍
.
.
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #zahirah #trudollyputrajaya #chocofit #trudollykl #fazura #fattzura #surerichteam #surerichxkelly #lunchboxkl #rizmansuraya #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzsabah #trufitzsarawak #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #diet #tipskurus #trufitzkl #trudollysarawak #trudollysabah #trufitzputrajaya #trufitzampang #trufitzcheras #setelahterlafaznyaakad #trufitzbangi

Alahai!! Sweetnyaaa pasangan kesayangan ramai ni! Jom consume vdolly utk kecantikan dalaman dan luaran wanita mcm fazura😍
.
Vdolly sgt bagus utk dalaman wanita
.
Memberikan tenaga,menyuburkan,menghilangkan sengugut dan masalah2 lain😍Jom dapatkan Vdolly skrg!😍
.
. 
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #zahirah #trudollyputrajaya #chocofit #trudollykl #fazura #fattzura  #surerichteam #surerichxkelly #lunchboxkl #rizmansuraya #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzsabah #trufitzsarawak #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #diet #tipskurus #trufitzkl #trudollysarawak #trudollysabah #trufitzputrajaya #trufitzampang #trufitzcheras #setelahterlafaznyaakad #trufitzbangi
2,056 7 5 November, 2019

¿TE ANTOJA PROBAR UN PEDAZO? 🤤
Extreme chocolate brownie cake 😍 Recién salido del horno omg 😱 No aguante las ganas de compartirles el video, SÚPER CHOCOLATOSO y CREMOSO, les juro que es otro nivel 👅
✔️SIN GLUTEN
✔️SIN AZÚCAR
✔️SIN CHOCOLATE (Sí, como leen y así de chocolatoso se ve 🤩)
.
¿Además que creen? La torta más económica, saludable y rico que he probado 😛 Menciona a quién compartirías el pastel 👇🏻 Yo sólo comí 2 porciones, el resto alguien que venga a probarlo 👩🏻‍🍳😅
.
.
.
#pasteldechocolate #chococake #chocofit #sinrefinados #postresaludable #cacao #comersemculpa #reposteria #cocinareal #dietafit

¿TE ANTOJA PROBAR UN PEDAZO? 🤤
Extreme chocolate brownie cake 😍 Recién salido del horno omg 😱 No aguante las ganas de compartirles el video, SÚPER CHOCOLATOSO y CREMOSO, les juro que es otro nivel 👅
✔️SIN GLUTEN
✔️SIN AZÚCAR
✔️SIN CHOCOLATE (Sí, como leen y así de chocolatoso se ve 🤩)
.
¿Además que creen? La torta más económica, saludable y rico que he probado 😛 Menciona a quién compartirías el pastel 👇🏻 Yo sólo comí 2 porciones, el resto alguien que venga a probarlo 👩🏻‍🍳😅
.
.
.
#pasteldechocolate #chococake #chocofit #sinrefinados #postresaludable #cacao #comersemculpa #reposteria #cocinareal #dietafit
735 86 25 August, 2019

Alahai!! Sweetnyaaa pasangan kesayangan ramai ni! Jom consume vdolly utk kecantikan dalaman dan luaran wanita mcm fazura😍
.
Vdolly sgt bagus utk dalaman wanita
.
Memberikan tenaga,menyuburkan,menghilangkan sengugut dan masalah2 lain😍Jom dapatkan Vdolly skrg!😍
.
.
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #zahirah #trudollyputrajaya #chocofit #trudollykl #fazura #fattzura #surerichteam #surerichxkelly #lunchboxkl #rizmansuraya #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzsabah #trufitzsarawak #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #diet #tipskurus #trufitzkl #trudollysarawak #trudollysabah #trufitzputrajaya #trufitzampang #trufitzcheras #setelahterlafaznyaakad #trufitzbangi

Alahai!! Sweetnyaaa pasangan kesayangan ramai ni! Jom consume vdolly utk kecantikan dalaman dan luaran wanita mcm fazura😍
.
Vdolly sgt bagus utk dalaman wanita
.
Memberikan tenaga,menyuburkan,menghilangkan sengugut dan masalah2 lain😍Jom dapatkan Vdolly skrg!😍
.
. 
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #zahirah #trudollyputrajaya #chocofit #trudollykl #fazura #fattzura  #surerichteam #surerichxkelly #lunchboxkl #rizmansuraya #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzsabah #trufitzsarawak #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #diet #tipskurus #trufitzkl #trudollysarawak #trudollysabah #trufitzputrajaya #trufitzampang #trufitzcheras #setelahterlafaznyaakad #trufitzbangi
2,866 16 6 October, 2019

Hi Guys! 💜
Breakfast apa tadi??
Guyss pleaseee jgn skip breakfast!.Ilya akan minum Chocofeelz after breakfast. It’s so nice guys,yang paling Ilya suka is dengan chocofeelz ni, it's help me to boost my energy everyday. Ilya tak pernah missed untuk ambil Choocofeelz ni every morning .So sangat2 membantu untuk menahan lapar sepanjang hari.Nak badan cantik and gojes macam ILYA?
CHOCOFEELZ kan de! Yang suka makan tu boleh la try chocofeelz sekarang .
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.official
@chocofeelz.official
@chocofeelz.official

#jomkurus
#cepatkurus
#kuruscantik
#perutkempis
#kuruscepat
#kurustanpapantang
#turunberatbadan
#jomkurus
#slimmingproduct
#produkkurus
#jomsihat
#turunberatbadan
#bakarlemak
#trustedseller
#choco
#supplementkurus
#kurustanpapantang

#chocofeelz
#bodylove
#demica
#pinklady
#detox
#qurose
#tea
#lemonex
#chocofit
#lemonstick

Hi Guys! 💜
Breakfast apa tadi??
Guyss pleaseee jgn skip breakfast!.Ilya akan minum Chocofeelz after breakfast. It’s so nice guys,yang paling Ilya suka is dengan chocofeelz ni, it's help me to boost my energy everyday. Ilya tak pernah missed untuk ambil Choocofeelz ni every morning .So sangat2 membantu untuk menahan lapar sepanjang hari.Nak badan cantik and gojes macam ILYA?
CHOCOFEELZ kan de!  Yang suka makan tu boleh la try chocofeelz sekarang .
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.hq
@chocofeelz.official
@chocofeelz.official
@chocofeelz.official

#jomkurus
#cepatkurus
#kuruscantik
#perutkempis
#kuruscepat
#kurustanpapantang
#turunberatbadan
#jomkurus
#slimmingproduct
#produkkurus
#jomsihat
#turunberatbadan
#bakarlemak
#trustedseller
#choco
#supplementkurus
#kurustanpapantang

#chocofeelz
#bodylove
#demica
#pinklady
#detox
#qurose
#tea
#lemonex
#chocofit
#lemonstick
12,081 105 11 July, 2019

Sweetnya pasangan 2 sejoli ni! Missfazura 24 jam cantik😍 Korang wajib cuba VDOLLY TRUDOLLY utk rahsia kecantikan dalaman luaran mcm fazura💋aww fattah nak berkepit je dgn isteri kesayangan dia tau,selalu buat surprise😁❤️semoga pasangan ni kekal sampai bila2..keep loving @missfazura @fattahaminz 💋💋
.
. .
.
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #zahirah #trudollyputrajaya #chocofit #trudollykl #fazura #fattzura #surerichteam #surerichxkelly #lunchboxkl #syintagila #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzsabah #trufitzsarawak #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #diet #tipskurus #trufitzkl #syahreino #trudollysabah #trufitzputrajaya #trufitzampang #trufitzcheras #maluapabossku #trufitzbangi

Sweetnya pasangan 2 sejoli ni! Missfazura 24 jam cantik😍 Korang wajib cuba VDOLLY TRUDOLLY utk rahsia kecantikan dalaman luaran mcm fazura💋aww fattah nak berkepit je dgn isteri kesayangan dia tau,selalu buat surprise😁❤️semoga pasangan ni kekal sampai bila2..keep loving @missfazura @fattahaminz 💋💋
.
. .
. 
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #zahirah #trudollyputrajaya #chocofit #trudollykl #fazura #fattzura  #surerichteam #surerichxkelly #lunchboxkl #syintagila #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzsabah #trufitzsarawak #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #diet #tipskurus #trufitzkl #syahreino #trudollysabah #trufitzputrajaya #trufitzampang #trufitzcheras #maluapabossku #trufitzbangi
5,407 38 9 May, 2019

🍫 Bʀᴏᴡɴɪᴇ sɪɴ ʜᴀʀɪɴᴀs 🤩 SIN HORNO ✔️Paleo, Keto ✔️Sin Azúcar ✔️Sin lácteos (sin chocolate ni proteína polvo)
.
Feliz domingoo! ¿Quién se me antoja un brownie hoy? ❤️ Sin culpas ni remordimientos! Lo hice en menos de 5 minutos 😱 No se imaginan lo fácil y delicioso que es, con menos de 4 ingredientes súper saludables 😍 Si adivinan los ingredientes les subo la receta 👇🏻 Los leo!
.
.
🇷​🇪​🇨​🇪​🇹​🇦​
.
1 huevo completo
1/4 taza (20g) cacao en polvo
1/2 cda (7g) aceite de coco
3 cdas (45ml) agua
Edulcorante de preferencia
.
Calienta el agua, luego mézclalo con el cacao hasta disolver completamente. Agrega el aceite de coco y por último el huevo. Mezcla todo muy bien. No olvides endulzar, asegura que esté del dulzor que te gusta. Puedes utilizar también maple syrup, sólo reemplázalo por la mitad de cantidad de agua. Hay dos opciones:
1. Cocinar en el micro durante 2-3 minutos.
2. Cocinar en una sartén a fuego súper bajo asegurando que no quede crudo (5-6 min aprox)
.
.
#sugarfreesnacks #chocofit #browniesaludable #fitbrownies #lowcarbdessert #ketodesserts #recetaspaleo #comesinremordimientos #postrelight #sintacc #sinlactosa #comersinculpa

🍫 Bʀᴏᴡɴɪᴇ sɪɴ ʜᴀʀɪɴᴀs 🤩 SIN HORNO ✔️Paleo, Keto ✔️Sin Azúcar ✔️Sin lácteos (sin chocolate ni proteína polvo)
.
Feliz domingoo! ¿Quién se me antoja un brownie hoy? ❤️ Sin culpas ni remordimientos! Lo hice en menos de 5 minutos 😱 No se imaginan lo fácil y delicioso que es, con menos de 4 ingredientes súper saludables 😍 Si adivinan los ingredientes les subo la receta 👇🏻 Los leo!
.
.
🇷​🇪​🇨​🇪​🇹​🇦​
.
1 huevo completo
1/4 taza (20g) cacao en polvo
1/2 cda (7g) aceite de coco
3 cdas (45ml) agua
Edulcorante de preferencia
.
Calienta el agua, luego mézclalo con el cacao hasta disolver completamente. Agrega el aceite de coco y por último el huevo. Mezcla todo muy bien. No olvides endulzar, asegura que esté del dulzor que te gusta. Puedes utilizar también maple syrup, sólo reemplázalo por la mitad de cantidad de agua. Hay dos opciones:
1. Cocinar en el micro durante 2-3 minutos.
2. Cocinar en una sartén a fuego súper bajo asegurando que no quede crudo (5-6 min aprox)
.
.
#sugarfreesnacks #chocofit #browniesaludable #fitbrownies #lowcarbdessert #ketodesserts #recetaspaleo #comesinremordimientos #postrelight #sintacc #sinlactosa #comersinculpa
774 133 29 September, 2019