#CincinCapal Instagram Photos & Videos

CincinCapal - 1.9k posts

    Bismillah .

Sangat indah setiap satu ajaran dan adab yang ditunjukkan oleh Rasulullah S.A.W .
.

Semoga kita berjaya mengikut segala yang di ajarkan . .

Zikir selasa . Selawat ke atas junjungan mulia Nabi Muhammad S.A.W . Target 1000 hari ni . Tak dapat banyak sikit pon jadilah . Yang penting tak tinggal .
.

#sayajualcincin #cintarasul #cincincapal #cincincopmohornabi #copmohor #iloverasulullah

    Bismillah .

    Sangat indah setiap satu ajaran dan adab yang ditunjukkan oleh Rasulullah S.A.W .
    .

    Semoga kita berjaya mengikut segala yang di ajarkan . .

    Zikir selasa . Selawat ke atas junjungan mulia Nabi Muhammad S.A.W . Target 1000 hari ni . Tak dapat banyak sikit pon jadilah . Yang penting tak tinggal .
    .

    #sayajualcincin #cintarasul #cincincapal #cincincopmohornabi #copmohor #iloverasulullah

    5 0 20 August, 2019
    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    64 0 17 August, 2019
    Bismillah .

Jum'ah Mubarak . Moga Allah lipat gandakan pahala kita semua atas segala kebaikan yang dilakukan .
.

Jangan lupa tau selawat hari ni . Cabar diri selawat 1000 kali keluar dari zon selesa sikit . Owh 1 lagi jangan lupa sunnah nabi . Tak banyak sikit pon jadi dari tinggal terus . .

Sebelum terlupa , cincin cop mohor masih ada dan saiz pon ada lagi so nak order klik ja link kat bio .
.

#cintarasul #cincincapal #copmohor #cincincopmohornabi #iloverasulullah

    Bismillah .

    Jum'ah Mubarak . Moga Allah lipat gandakan pahala kita semua atas segala kebaikan yang dilakukan .
    .

    Jangan lupa tau selawat hari ni . Cabar diri selawat 1000 kali keluar dari zon selesa sikit . Owh 1 lagi jangan lupa sunnah nabi . Tak banyak sikit pon jadi dari tinggal terus . .

    Sebelum terlupa , cincin cop mohor masih ada dan saiz pon ada lagi so nak order klik ja link kat bio .
    .

    #cintarasul #cincincapal #copmohor #cincincopmohornabi #iloverasulullah

    11 0 16 August, 2019
    🌸CINCIN CAPAL / NAAL
.
PROMO PROMO PROMO
.
✔PROMO RM28 EXC POS
✔️Postage RM8 SM @ RM12 Sarawak @ RM 13 Sabah
✔️Material : STAINLESS STEEL
✔️Tak Tebal & Tak Nipis
✔READYSTOCK
✔SAIZ (ukur lilit jari)  4.7CM - 7.3CM
.
#cincincapal
#cincinnaal
#cincincapalmalaysia
#cincinnaalmalaysia

    🌸CINCIN CAPAL / NAAL
    .
    PROMO PROMO PROMO
    .
    ✔PROMO RM28 EXC POS
    ✔️Postage RM8 SM @ RM12 Sarawak @ RM 13 Sabah
    ✔️Material : STAINLESS STEEL
    ✔️Tak Tebal & Tak Nipis
    ✔READYSTOCK
    ✔SAIZ (ukur lilit jari) 4.7CM - 7.3CM
    .
    #cincincapal
    #cincinnaal
    #cincincapalmalaysia
    #cincinnaalmalaysia

    6 0 8 August, 2019
    🌸CINCIN CAPAL / NAAL
.
PROMO PROMO PROMO
.
✔PROMO RM28 EXC POS
✔️Postage RM8 SM @ RM12 Sarawak @ RM 13 Sabah
✔️Material : STAINLESS STEEL
✔️Tak Tebal & Tak Nipis
✔READYSTOCK
✔SAIZ (ukur lilit jari)  4.7CM - 7.3CM
.
#cincincapal
#cincinnaal
#cincincapalmalaysia
#cincinnaalmalaysia

    🌸CINCIN CAPAL / NAAL
    .
    PROMO PROMO PROMO
    .
    ✔PROMO RM28 EXC POS
    ✔️Postage RM8 SM @ RM12 Sarawak @ RM 13 Sabah
    ✔️Material : STAINLESS STEEL
    ✔️Tak Tebal & Tak Nipis
    ✔READYSTOCK
    ✔SAIZ (ukur lilit jari) 4.7CM - 7.3CM
    .
    #cincincapal
    #cincinnaal
    #cincincapalmalaysia
    #cincinnaalmalaysia

    2 0 8 August, 2019
    Bismillah .

Selain dari doa, usaha juga satu cara untuk dapatkan sesuatu . Jika berdoa tanpa usaha ibarat menanti bulan jatuh ke riba .
.

Kita digalakkan berdoa, berusaha, berikhtiar & bertawakal .
.

Semoga kita dikurniakan rezeki yang melimpah ruah dan tidak putus-putus seperti air zamzam yang berterbaran diseluruh dunia . Aamiin Ya Rabb .
.

#sayajualcincin #cincincapal #cincincopmohornabi #copmohor #cintarasul #aureliaexclusive

    Bismillah .

    Selain dari doa, usaha juga satu cara untuk dapatkan sesuatu . Jika berdoa tanpa usaha ibarat menanti bulan jatuh ke riba .
    .

    Kita digalakkan berdoa, berusaha, berikhtiar & bertawakal .
    .

    Semoga kita dikurniakan rezeki yang melimpah ruah dan tidak putus-putus seperti air zamzam yang berterbaran diseluruh dunia . Aamiin Ya Rabb .
    .

    #sayajualcincin #cincincapal #cincincopmohornabi #copmohor #cintarasul #aureliaexclusive

    5 0 7 August, 2019
    Bismillah .

Alhamdulillah atas segala nikmat kurniaan Allah Taala selama hidup . Tiada satu yang mampu untuk didustakan .
.

Seronok rasa bila customer suka produk kita . Lama brother ni tunggu cincin sampai . Dah sampai bahagia rasanya kan .
.

Ada lagi yang nak order ? Klik link di bio okay . Sebelum terlupa cincin cop mohor bukan preOrder yea . So tak perlu risau kena tunggu lama .
.

#sayajualcincin #cincincapal #cincincopmohornabi #copmohor #iloverasulullah #cintarasul

    Bismillah .

    Alhamdulillah atas segala nikmat kurniaan Allah Taala selama hidup . Tiada satu yang mampu untuk didustakan .
    .

    Seronok rasa bila customer suka produk kita . Lama brother ni tunggu cincin sampai . Dah sampai bahagia rasanya kan .
    .

    Ada lagi yang nak order ? Klik link di bio okay . Sebelum terlupa cincin cop mohor bukan preOrder yea . So tak perlu risau kena tunggu lama .
    .

    #sayajualcincin #cincincapal #cincincopmohornabi #copmohor #iloverasulullah #cintarasul

    4 0 4 August, 2019
    Bismillah .

Rumi says: "The leaf of every tree brings a message from the unseen world. Look, every falling leaf is a blessing .

Dedaun dari setiap pokok membawa pesanan-pesanan dari dunia yang tidak dapat dilihat. Lihatlah, setiap dedaun yang gugur adalah RAHMATNYA .

Insan apabila dirinya menyerahkan sebulat hatinya kepada mencintai Allah dan Rasulullah saw maka dirinya umpama daun berguguran yang melepaskan apa jua ketentuan baik ujian mahupun nikmat yang mengikut susunan takdirNya hingga mereka menjadi tenang dan menenangkan yang lain .
.

#selfreminder
#perkongsianbersama #sayajualcincin #cincincapal #cincincopmohornabi #copmohor #cintarasul #iloverasulullah

    Bismillah .

    Rumi says: "The leaf of every tree brings a message from the unseen world. Look, every falling leaf is a blessing .

    Dedaun dari setiap pokok membawa pesanan-pesanan dari dunia yang tidak dapat dilihat. Lihatlah, setiap dedaun yang gugur adalah RAHMATNYA .

    Insan apabila dirinya menyerahkan sebulat hatinya kepada mencintai Allah dan Rasulullah saw maka dirinya umpama daun berguguran yang melepaskan apa jua ketentuan baik ujian mahupun nikmat yang mengikut susunan takdirNya hingga mereka menjadi tenang dan menenangkan yang lain .
    .

    #selfreminder
    #perkongsianbersama #sayajualcincin #cincincapal #cincincopmohornabi #copmohor #cintarasul #iloverasulullah

    5 0 4 August, 2019

Top #CincinCapal posts

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

Assalamualaikum WBT,
Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
- Perak 925
- Batu asli jenis Calsedrone.
- Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
- Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
.
To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
.
0198726278
0198726278
0198726278
.
#ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    ‎بِسْـــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــم

    Assalamualaikum WBT,
    Buat pencinta Nabi Muhammad ﷺ
    Cincin Naal Capal Rasulullah ﷺ Exclusive dari @ar.raedexclusive .
    - Perak 925
    - Batu asli jenis Calsedrone.
    - Tempahan diterima (boleh customize nak design dan warna batu yang disediakan).
    - Sesuai untuk cincin nikah dan majlis pertunangan.
    .
    To puchase tekan link di bio atau WhatsApp kami,
    .
    0198726278
    0198726278
    0198726278
    .
    #ArRaed #ArRaedExclusive #CincinNaal #CincinCapal

    189 4 2 August, 2019