#CuckooBeyondStandards Instagram Photos & Videos

CuckooBeyondStandards - 42.4k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #CuckooBeyondStandards and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
19 minutes
Average like
2.8
Average comment
0.1
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

Hanya RM145.47 dan anda layak utk dapat 3 produk terbaik dari Cuckoo!
Promosi hebat dari Cuckoo, sentiasa best seller dan mendapat permintaan paling tinggi setiap bulan. Gabungan air dan udara lengkap untuk keperluan satu rumah.

Mari saya terangkan lebih lanjut serta buat perbandingan paling jimat dan terbaik sesuai untuk kegunaan anda sekeluarga.

Cuckoo - No.1 Home Appliance Brand in South Korea

Info lanjut hubungi:
http://www.wasap.my/60137188100

Atau boleh je klik link di bio

#UsahawanCuckoo #HusnazaraHotshots #CuckooJohor #CuckooKluang #CuckooSimpangRenggam #CuckooRenggam #CuckooAyerHitam #UsahawanCuckoo
#HusnazaraHotshots
#AgentCuckoo
#Cuckoo
#CuckooBeyondStandards
#easylifewithCuckoo
#CuckooJohor
#Cuckookluang
#CuckooSimpangRenggam
#CuckooRenggam
#CuckooPhoenix
#CuckooByKema

Hanya RM145.47 dan anda layak utk dapat 3 produk terbaik dari Cuckoo! 
Promosi hebat dari Cuckoo, sentiasa best seller dan mendapat permintaan paling tinggi setiap bulan. Gabungan air dan udara lengkap untuk keperluan satu rumah.

Mari saya terangkan lebih lanjut serta buat perbandingan paling jimat dan terbaik sesuai untuk kegunaan anda sekeluarga.

Cuckoo - No.1 Home Appliance Brand in  South Korea

Info lanjut hubungi:
http://www.wasap.my/60137188100

Atau boleh je klik link di bio

#UsahawanCuckoo #HusnazaraHotshots #CuckooJohor #CuckooKluang #CuckooSimpangRenggam #CuckooRenggam #CuckooAyerHitam #UsahawanCuckoo
#HusnazaraHotshots
#AgentCuckoo
#Cuckoo 
#CuckooBeyondStandards
#easylifewithCuckoo
#CuckooJohor 
#Cuckookluang 
#CuckooSimpangRenggam 
#CuckooRenggam 
#CuckooPhoenix 
#CuckooByKema
0 0 45 minutes ago

Ade ke barang yg kite beli and dapat FREE GIFT LEBIH DRPD HARGA barang tu? Mustahil kan? Tapi dgn Cuckoo, ada! PROMO TAK MASUK AKAL ni akan berakhir tak lama lagi.. Jgn tunggu lagi tau!! Takde Cash yg byk? Guna installment Credit card pun boleh Contohnya harga RM3200..anda bahagikan je berapa bulan yg anda pilih. Dgn 0% interest. Atau kata lain easy payment.
Jadi ape tunggu lagi?

Jom klik link utk order dan pemasangan pantas 🤗

www.wasap.my/60139190373

#Cuckooagent
#CuckooMalaysia
#CuckooMurah
#CuckooPromo
#CuckooJimat
#CuckooBeyondStandards
#CuckooKualaLumpur
#CuckooDamansara
#CuckooPenapisAir
#CuckooPenapisUdara
#CuckooAmpang
#CuckooSabakBernam
#CuckooPortDickson
#CuckooSungaiBesar
#CuckooIjok
#CuckooKualaSelangor
#CuckooSekinchan
#CuckooTanjungKarang
#CuckooSungaiBuloh
#CuckooJeram
#CuckooUkayPerdana
#CuckooTamanMelawati
#CuckooCheras
#CuckooPandanIndah
#CuckooWangsaMaju
#CuckooGombak
#CuckooSelayang
#CuckooBatuCave
#CuckooBukitTinggi
#CuckooSelangor

Ade ke barang yg kite beli and dapat FREE GIFT LEBIH DRPD HARGA  barang tu? Mustahil kan? Tapi dgn Cuckoo, ada! PROMO TAK MASUK AKAL ni akan berakhir tak lama lagi.. Jgn tunggu lagi tau!! Takde Cash yg byk? Guna installment Credit card pun boleh Contohnya harga RM3200..anda bahagikan je berapa bulan yg anda pilih. Dgn 0% interest. Atau kata lain easy payment. 
Jadi ape tunggu lagi?

Jom klik link utk order dan pemasangan pantas 🤗

www.wasap.my/60139190373

#Cuckooagent
#CuckooMalaysia
#CuckooMurah
#CuckooPromo
#CuckooJimat
#CuckooBeyondStandards
#CuckooKualaLumpur 
#CuckooDamansara 
#CuckooPenapisAir 
#CuckooPenapisUdara
#CuckooAmpang
#CuckooSabakBernam
#CuckooPortDickson
#CuckooSungaiBesar
#CuckooIjok
#CuckooKualaSelangor
#CuckooSekinchan
#CuckooTanjungKarang
#CuckooSungaiBuloh
#CuckooJeram
#CuckooUkayPerdana
#CuckooTamanMelawati
#CuckooCheras
#CuckooPandanIndah
#CuckooWangsaMaju
#CuckooGombak
#CuckooSelayang
#CuckooBatuCave
#CuckooBukitTinggi
#CuckooSelangor
0 0 1 hour ago

Special Offer guys 🤗

PENAPIS AIR XCEL HANYA RM70 💖💖💖 Grab sekarang..sebelum kehabisan stok 😉😁 www.wasap.my/60139190373

#CuckooAgent
#CuckooTrustedSeller
#CuckooBeyondStandards

Special Offer guys 🤗

PENAPIS AIR XCEL HANYA RM70 💖💖💖 Grab sekarang..sebelum kehabisan stok 😉😁 www.wasap.my/60139190373

#CuckooAgent
#CuckooTrustedSeller
#CuckooBeyondStandards
0 0 1 hour ago

Special Offer guys 🤗

PENAPIS AIR XCEL HANYA RM70 💖💖💖 Grab sekarang..sebelum kehabisan stok 😉😁 www.wasap.my/60139190373

#CuckooAgent
#CuckooTrustedSeller
#CuckooBeyondStandards

Special Offer guys 🤗

PENAPIS AIR XCEL HANYA RM70 💖💖💖 Grab sekarang..sebelum kehabisan stok 😉😁 www.wasap.my/60139190373

#CuckooAgent
#CuckooTrustedSeller
#CuckooBeyondStandards
0 0 1 hour ago

Gila ah! Tgh tgk bola kt TV nmpk Cuckoo Di mana2😎

Cuckoo sponsor u'ols 🤩

Hebat2 👏👏👏 Cube zoom tgk board tu. Si hensem Prime X1 outdoor filter tu!

Ok la, Dr Muzaffar pon hensem jugak😁

Eh, debor X abis lg.
Ok nk sambung tgk bola.

#CUCKOOfriends
#CUCKOOBeyondStandards
#cuckooforlife

Gila ah! Tgh tgk bola kt TV nmpk Cuckoo Di mana2😎

Cuckoo sponsor u'ols 🤩

Hebat2 👏👏👏 Cube zoom tgk board tu. Si hensem Prime X1 outdoor filter tu!

Ok la, Dr Muzaffar pon hensem jugak😁

Eh, debor X abis lg.
Ok nk sambung tgk bola.

#CUCKOOfriends
#CUCKOOBeyondStandards
 #cuckooforlife
5 0 2 hours ago

MENCARI PENAPIS AIR BAJET BAWAH RM100 SEBULAN
💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦 Maksimum kontrak 5 tahun jeeeee.
Kontrak 7 tahun yang korang kata macam beli kereta myvi tu dah takde dah. 🙄🙄🙄 Kalau sebulan RM98

Bukak kalkulator bahagi 30, sehari jadi RM3.26 je

Dapat air mineral unlimited. Boleh togak sampai kembung perut macam ikan buntal 😂😂😂 Beli air mineral kat kedai dapat 1.5 liter je okayhhhhh. Tu pun belum sehari dah habis 😜😜😜 . 🆓 PERCUMA YURAN PENDAFTARAN SEBANYAK RM265
.
🆓 PERCUMA KOS PEMASANGAN
.
🆓 PERCUMA KOS PENGHANTARAN
.
🆓 PERCUMA SERVIS DAN WARANTI SEPANJANG 5 TAHUN
.
🆓 PERCUMA KOS PEMINDAHAN SEPANJANG 5 TAHUN

Anda boleh buat tempahan secara ONLINE! Sit back dan relax biar saya uruskan semua!
.

Hanya salinan IC dan Kad Debit/Kad Kredit Depan diperlukan. 100% cashless transaction.
Bank statement tidak diperlukan. .

Dalam masa 5 hari bekerja, penapis air Cuckoo akan selamat siap dipasang di rumah anda 😊
.

No hidden charge.
No hidden cost.
We are more than happy to serve you!
.

Boleh pasang satu Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Bagaimana nak register?
.

Jom order penapis udara cuckoo dengan saya, Natural Executive anda di: 👉0182998760
Klik link wshap Di bio utk fast respond
#cuckoomalaysia #cuckoowaterpurifier #cuckooairpurifier #cuckoo #trustedagentcuckoo #penapisudaracuckoo #penapisaircuckoo #penapisair #penapisudara #waterfilter #waterpurifier #airpurifier #sayajualpenapisair #sayajualcuckoo #CuckooBangi #CuckooKajang #CuckooKL #CuckooSegambut #CuckooKepong #CuckooNilai #CuckooDengkil #CuckooJenjarom #CuckooCyberjaya #CuckooPutrajaya
#cuckoobeyondstandards #servicemusthavestandards

MENCARI PENAPIS AIR BAJET BAWAH RM100 SEBULAN
💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦 Maksimum kontrak 5 tahun jeeeee. 
Kontrak 7 tahun yang korang kata macam beli kereta myvi tu dah takde dah. 🙄🙄🙄 Kalau sebulan RM98

Bukak kalkulator bahagi 30, sehari jadi RM3.26 je

Dapat air mineral unlimited. Boleh togak sampai kembung perut macam ikan buntal 😂😂😂 Beli air mineral kat kedai dapat 1.5 liter je okayhhhhh. Tu pun belum sehari dah habis 😜😜😜 . 🆓 PERCUMA YURAN PENDAFTARAN SEBANYAK RM265
.
🆓 PERCUMA KOS PEMASANGAN
.
🆓 PERCUMA KOS PENGHANTARAN
.
🆓 PERCUMA SERVIS DAN WARANTI SEPANJANG 5 TAHUN
.
🆓 PERCUMA KOS PEMINDAHAN SEPANJANG 5 TAHUN

Anda boleh buat tempahan secara ONLINE! Sit back dan relax biar saya uruskan semua!
.

Hanya salinan IC dan Kad Debit/Kad Kredit Depan diperlukan. 100% cashless transaction. 
Bank statement tidak diperlukan. .

Dalam masa 5 hari bekerja, penapis air Cuckoo akan selamat siap dipasang di rumah anda 😊
.

No hidden charge.
No hidden cost. 
We are more than happy to serve you!
.

Boleh pasang satu Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Bagaimana nak register?
.

Jom order penapis udara cuckoo dengan saya, Natural Executive anda di: 👉0182998760
Klik link wshap Di bio utk fast respond 
#cuckoomalaysia #cuckoowaterpurifier #cuckooairpurifier #cuckoo #trustedagentcuckoo #penapisudaracuckoo #penapisaircuckoo #penapisair #penapisudara #waterfilter #waterpurifier #airpurifier #sayajualpenapisair #sayajualcuckoo #CuckooBangi #CuckooKajang #CuckooKL #CuckooSegambut #CuckooKepong #CuckooNilai #CuckooDengkil #CuckooJenjarom #CuckooCyberjaya #CuckooPutrajaya
#cuckoobeyondstandards #servicemusthavestandards
1 0 2 hours ago

Apa agaknya keputusan akhir 😄
Fuhhh merah memang memeriahkan !! #withCUCKOO
#Cuckoo
#CuckooBeyondStandards

Apa agaknya keputusan akhir 😄
Fuhhh merah memang memeriahkan !! #withCUCKOO 
#Cuckoo
#CuckooBeyondStandards
3 2 2 hours ago

Malaysia vs thailand
Gamemndebarkan
Ruang dan kelajuan jadi penentu
#MasThai
#cuckoo1malaysia
#cuckoobeyondstandards

Malaysia vs thailand
Gamemndebarkan
Ruang dan kelajuan jadi penentu
#MasThai
#cuckoo1malaysia 
#cuckoobeyondstandards
1 0 3 hours ago

*Combo kebahagian mommies*

Ada dua produk ni dah mampu buatkan mommies happy!!
Dapur cantik kemas tersusun.
Tak ada lagi botol botol air bersepah.
Tak ada lagi semut berenang dalam stok simpanan air.
Tak ada lagi si kecik menjerit bila lambat buat susu.

Sambil masak, mommies boleh buat kerja rumah yang lain atau layan anak anak.
Just masukan bahan masakan dalam Multi Cooker Cuckoo & set mode masakan. Tak risau masakan hangus.
.
Happy nyaa mommies!!!
Happy mom, Happy kids, Happy Family❤
.
Hadiahkan pada yang tersayang➡ http://60172504532 atau jom shopping online di https://store.cuckoo.com.my/estore/bynaniss/ atau http://bit.do/MyCuckoo

#UsahawanCuckoo #IngeniousTeam #AgentCuckoo #Cuckoo
#CuckooBeyondStandards #easylifewithCuckoo #WaterPurifier #pressurecooker #multipressurecooker #cuckoopressurecooker #periuktekanan #masakanekspres #airbersih #airkotor #airberbau #waterfilter #penapisairCuckoo #CuckooBangi #cuckoobangiavenue #CuckooBukitMahkota #cuckooBandarSriPutra #cuckooBandarPuteriBangi #CuckooNilai #CuckooSemenyih #CuckooDengkil #CuckooPetalingJaya #CuckooJayaOne

*Combo kebahagian mommies*

Ada dua produk ni dah mampu buatkan mommies happy!!
Dapur cantik kemas tersusun.
Tak ada lagi botol botol air bersepah.
Tak ada lagi semut berenang dalam stok simpanan air.
Tak ada lagi si kecik menjerit bila lambat buat susu.

Sambil masak, mommies boleh buat kerja rumah yang lain atau layan anak anak.
Just masukan bahan masakan dalam Multi Cooker Cuckoo & set mode masakan. Tak risau masakan hangus.
.
Happy nyaa mommies!!!
Happy mom, Happy kids, Happy Family❤
.
Hadiahkan pada yang tersayang➡ http://60172504532 atau jom shopping online di https://store.cuckoo.com.my/estore/bynaniss/ atau http://bit.do/MyCuckoo

#UsahawanCuckoo #IngeniousTeam #AgentCuckoo #Cuckoo 
#CuckooBeyondStandards #easylifewithCuckoo #WaterPurifier #pressurecooker #multipressurecooker #cuckoopressurecooker #periuktekanan #masakanekspres #airbersih #airkotor #airberbau #waterfilter #penapisairCuckoo #CuckooBangi #cuckoobangiavenue #CuckooBukitMahkota #cuckooBandarSriPutra #cuckooBandarPuteriBangi #CuckooNilai #CuckooSemenyih #CuckooDengkil #CuckooPetalingJaya #CuckooJayaOne
0 0 4 hours ago

🤚13 SEBAB UTAMA KENA PASANG PENAPIS UDARA CUCKOO
-------------------------------------------------------------- 1) Membunuh bakteria,menyah bau dan menyingkirkan virus diudara.
2) Membantu menapis bulu-bulu yang berterbangan dan debu serta hama yang mengganggu kesihatan.
3) Sedut bau busuk masakan, asap rokok tukar udara yang lebih segar.
4) Ada asma/lelah/masalah pernafasan yang lain.
5) Selalu selsema/hidung berair.
6) Ada anak-anak bulus dirumah.
7) Anak kecil ada masalah kulit seperti ekzema.
8) Rumah berdebu dan berhabuk
9) Rumah berdekatan dengan kawasan pembinaan
10) Jerebu
11) Release stress
12) Nak tidur yg lebih kualiti
13) Kurangkan berdengkur
.
MACAM-MACAM BAU LAH ADA KAT RUMAH TU !!
.
.Bau Asap rokok
.Bau Masakan
.Bau Hapak dan Kepam
.Bau Najis Kucing
.Bau Toilet
.
.Semua bau-bau ni mesti ada kan?
.Kalau tak semua salah satu atau lebih biasanya ada kat rumah kita...
.
.JANGANKAN TETAMU YANG DATANG.. Kita sendiri pun rasa loya kadang-kadang dengan bau-bau tu kat rumah kita sendiri.
.
ABIS TU CAMNA NAK SELESAIKAN MASALAH NI??
.
Toilet boleh la cuci selalu..
YANG LAIN-LAIN TU CAMNA??
.
Jauhilah keluarga kita dengan UDARA YANG TIDAK SIHAT.
Berikan mereka dengan UDARA YANG LEBIH SEGAR dengan memasang PENAPIS UDARA CUCKOO.
.
In shaa Allah masalah-masalah tadi tu boleh diatasi.
.
tekan link (linktree) di atas untuk whatsapp saya tnya apa2 pertanyaan:

#cuckoobeyondstandards #cuckoodotcom #cuckooukayperdana #cuckoomelaka #cuckoonegerisembilan #meletop #cuckoopuchong #cuckoosquad #tipssihat

🤚13 SEBAB UTAMA KENA PASANG PENAPIS UDARA CUCKOO
-------------------------------------------------------------- 1) Membunuh bakteria,menyah bau dan menyingkirkan virus diudara.
2) Membantu menapis bulu-bulu yang berterbangan dan debu serta hama yang mengganggu kesihatan.
3) Sedut bau busuk masakan, asap rokok tukar udara yang lebih segar.
4) Ada asma/lelah/masalah pernafasan yang lain.
5) Selalu selsema/hidung berair.
6) Ada anak-anak bulus dirumah.
7) Anak kecil ada masalah kulit seperti ekzema.
8) Rumah berdebu dan berhabuk
9) Rumah berdekatan dengan kawasan pembinaan
10) Jerebu
11) Release stress
12) Nak tidur yg lebih kualiti
13) Kurangkan berdengkur
.
MACAM-MACAM BAU LAH ADA KAT RUMAH TU !!
.
.Bau Asap rokok
.Bau Masakan
.Bau Hapak dan Kepam
.Bau Najis Kucing
.Bau Toilet
.
.Semua bau-bau ni mesti ada kan?
.Kalau tak semua salah satu atau lebih biasanya ada kat rumah kita...
.
.JANGANKAN TETAMU YANG DATANG.. Kita sendiri pun rasa loya kadang-kadang dengan bau-bau tu kat rumah kita sendiri.
.
ABIS TU CAMNA NAK SELESAIKAN MASALAH NI??
.
Toilet boleh la cuci selalu..
YANG LAIN-LAIN TU CAMNA??
.
Jauhilah keluarga kita dengan UDARA YANG TIDAK SIHAT.
Berikan mereka dengan UDARA YANG LEBIH SEGAR  dengan memasang PENAPIS UDARA CUCKOO.
.
In shaa Allah masalah-masalah tadi tu boleh diatasi.
.
tekan link (linktree) di atas untuk whatsapp saya tnya apa2 pertanyaan:

#cuckoobeyondstandards  #cuckoodotcom  #cuckooukayperdana  #cuckoomelaka  #cuckoonegerisembilan  #meletop  #cuckoopuchong  #cuckoosquad  #tipssihat
6 0 5 hours ago

Sblom balik kedah minggu ni kita bantai hok opismet order dulu... Thank you... menjadi customer pertama kat Klang ni.. hehe.. Agak janggal ye baking bukan di rumah sendiri (pulau timbul)
.
Dengan peralatan tak lengkap.. guna apa ada ja.. nal topping, spatula xda.. roller cake stand pun xda... nasib baik kreatip... guna rice cooker buat kek stand masa mendeco.. hahaha.. Maka terhasil laa kel yang sebegini rupa.. tak semenggah ni rasa tp ni ja termampu.. Pagi besok subuh2 dah nak melepet kat KLIA.. wehhuu nak balik kedah... 😍😍 #abangcuckoobaking
#abangcuckoo #cuckoobeyondstandards
#cuckooklang
#cuckooshahalam

Sblom balik kedah minggu ni kita bantai hok opismet order dulu... Thank you... menjadi customer pertama kat Klang ni.. hehe.. Agak janggal ye baking bukan di rumah sendiri (pulau timbul)
.
Dengan peralatan tak lengkap.. guna apa ada ja.. nal topping, spatula xda.. roller cake stand pun xda... nasib baik kreatip... guna rice cooker buat kek stand masa mendeco.. hahaha.. Maka terhasil laa kel yang sebegini rupa.. tak semenggah ni rasa tp ni ja termampu.. Pagi besok subuh2 dah nak melepet kat KLIA.. wehhuu nak balik kedah... 😍😍 #abangcuckoobaking
#abangcuckoo #cuckoobeyondstandards 
#cuckooklang
#cuckooshahalam
16 2 5 hours ago

POTENTIAL BISNES PARTNER DI PERAK
.
Alhamdulillah ramai yg berminat nak join bisnes tanpa modal Cuckoo bersama TEAM. .
Dah la Cuckoo tengah offer kaw kaw free trip ke HANOI. Memang excited la memasing.
.
Jommmm sape nak join bisnes tanpe perlu pening kepala pasal modal meh klik www.wasap.my/60192808975/BerjayaTanpaModal
.
#UsahawanCuckoo #CuckooBeyondStandards

POTENTIAL BISNES PARTNER DI PERAK
.
Alhamdulillah ramai yg berminat nak join bisnes tanpa modal Cuckoo bersama TEAM. .
Dah la Cuckoo tengah offer kaw kaw free trip ke HANOI. Memang excited la memasing.
.
Jommmm sape nak join bisnes tanpe perlu pening kepala pasal modal meh klik www.wasap.my/60192808975/BerjayaTanpaModal
.
#UsahawanCuckoo #CuckooBeyondStandards
1 0 6 hours ago

C model pengikat kasih sayang

Keluarga lebih sihat

#cuckoocmodel
#cuckoomalaysia
#cuckoobeyondstandards
#powerteamdura

C model pengikat kasih sayang

Keluarga lebih sihat

#cuckoocmodel 
#cuckoomalaysia 
#cuckoobeyondstandards 
#powerteamdura
1 0 7 hours ago

NAK YANG SUPER MURAH?? Kalau dulu memang dah murah RM85 jer, tapi sekarang lagi SUPER DUPER murah sebab hanya 𝗥𝗠𝟳𝟬 sahaja. 😱😱 Tahu tak ini latest design & very slim size, buat apa nak size besar-besar kalau dah ada yang kecil dan SUPER murah?? Register harini, esok lusa Cuckoo datang pasang, ohmai SUPER cepat okay 😉

www.wasap.my/60123954876
#usahawanCuckoo #AinvengersGroup #AgentCuckoo #agentsahcuckoomalaysia
#CuckooBeyondStandards #Cuckoo #dropshipmalaysia
#onlinebusiness #penapisair #airsihat #airmineral #waterfilter #outdoorfilter #murah #free #nodeposit #trustedseller #trustedagent #promojimat #jimat #airkarat #airbusuk #multicooker #Cuckooprihatin #RM70 #penapisairRM70

NAK YANG SUPER MURAH?? Kalau dulu memang dah murah RM85 jer, tapi sekarang lagi SUPER DUPER murah sebab hanya 𝗥𝗠𝟳𝟬 sahaja. 😱😱 Tahu tak ini latest design & very slim size, buat apa nak size besar-besar kalau dah ada yang kecil dan SUPER murah?? Register harini, esok lusa Cuckoo datang pasang, ohmai SUPER cepat okay 😉

www.wasap.my/60123954876 
#usahawanCuckoo #AinvengersGroup #AgentCuckoo #agentsahcuckoomalaysia
#CuckooBeyondStandards #Cuckoo #dropshipmalaysia 
#onlinebusiness #penapisair #airsihat #airmineral #waterfilter #outdoorfilter #murah #free #nodeposit #trustedseller #trustedagent #promojimat #jimat #airkarat #airbusuk #multicooker #Cuckooprihatin #RM70 #penapisairRM70
0 0 7 hours ago

🤚13 SEBAB UTAMA KENA PASANG PENAPIS UDARA COWAY
-------------------------------------------------------------- .1) Membunuh bakteria,menyah bau dan menyingkirkan virus diudara.
.2) Membantu menapis bulu-bulu yang berterbangan dan debu serta hama yang mengganggu kesihatan.
.3) Sedut bau busuk masakan, asap rokok tukar udara yang lebih segar.
.4) Ada asma/lelah/masalah pernafasan yang lain.
.5) Selalu selsema/hidung berair.
.6) Ada anak-anak bulus dirumah.
.7) Anak kecil ada masalah kulit seperti ekzema.
.8) Rumah berdebu dan berhabuk
.9) Rumah berdekatan dengan kawasan pembinaan
.10) Jerebu
.11) Release stress
.12) Nak tidur yg lebih kualiti
.13) Kurangkan berdengkur
.
. 👉 BUKHARI 👈
.Professional Sales Advisor HP CODE – 605680
.COWAY ( M) SDN BHD
.
☎📞 0104013210 whatsapp /call
.
.
#cowayukayperdana #cowaypermasjaya
#cowaysarawak #cowaykelantan #coway65 #purifier #cowaykajang #cowayperak #kurusdarirumah #cuckoobeyondstandards #cuckoogombak

🤚13 SEBAB UTAMA KENA PASANG PENAPIS UDARA COWAY
-------------------------------------------------------------- .1) Membunuh bakteria,menyah bau dan menyingkirkan virus diudara.
.2) Membantu menapis bulu-bulu yang berterbangan dan debu serta hama yang mengganggu kesihatan.
.3) Sedut bau busuk masakan, asap rokok tukar udara yang lebih segar.
.4) Ada asma/lelah/masalah pernafasan yang lain.
.5) Selalu selsema/hidung berair.
.6) Ada anak-anak bulus dirumah.
.7) Anak kecil ada masalah kulit seperti ekzema.
.8) Rumah berdebu dan berhabuk
.9) Rumah berdekatan dengan kawasan pembinaan
.10) Jerebu
.11) Release stress
.12) Nak tidur yg lebih kualiti
.13) Kurangkan berdengkur
.
. 👉 BUKHARI 👈
.Professional Sales Advisor  HP CODE – 605680
.COWAY ( M) SDN BHD
.
☎📞 0104013210 whatsapp /call
.
.
#cowayukayperdana  #cowaypermasjaya
#cowaysarawak  #cowaykelantan  #coway65  #purifier  #cowaykajang  #cowayperak  #kurusdarirumah  #cuckoobeyondstandards  #cuckoogombak
8 0 7 hours ago

Assalamualaikum tengokla perbezaan antara dua model ni ... harga utk model xcel ni bersifat sementara uolllsss... buat keputusan cepat.. jgn lmbt nnt menyesal ... pilihan ditgn anda🥰🥰🥰 Cuckoo Excel Room Hot Room RM70 sebulan.
7 tahun free service
Tangki penuh dalam masa 1 minit shj🥰🥰🥰
Promo tamat 31 December 2019. Pastu harga jadi RM85 sebulan.

Layari channel E-Brandstore Sy utk melihat promo terkini dan product yang ada dipasaran... sebarang pertanyaan, klik link
www.wasap.my/60173293492/cuckoo
Utk pembelian atas talian
https://store.cuckoo.com.my/estore/faraekha/
#cuckoo #cuckookl #cuckoomalaysia #cuckoobeyondstandards #cuckoogegarvaganza2019 #cuckoogegarvaganza
#usahawan cuckoo

Assalamualaikum tengokla perbezaan antara dua model ni ... harga utk model xcel ni bersifat sementara uolllsss... buat keputusan cepat.. jgn lmbt nnt menyesal ... pilihan ditgn anda🥰🥰🥰 Cuckoo Excel Room Hot Room RM70 sebulan.
7 tahun free service 
Tangki penuh dalam masa 1 minit shj🥰🥰🥰
Promo tamat 31 December 2019. Pastu harga jadi RM85 sebulan.

Layari channel E-Brandstore Sy utk melihat promo terkini dan product yang ada dipasaran... sebarang pertanyaan, klik link 
www.wasap.my/60173293492/cuckoo 
Utk pembelian atas talian 
https://store.cuckoo.com.my/estore/faraekha/ 
#cuckoo #cuckookl #cuckoomalaysia #cuckoobeyondstandards #cuckoogegarvaganza2019 #cuckoogegarvaganza
#usahawan cuckoo
0 0 9 hours ago

Takyah dah mereka susah jerang air. Nak minum air bila-bila masa pun boleh. Tadah je kat mesin CUCKOO. Bersih dan selamat diminum terus.
.
Kita sebagai anak pun boleh tumpang guna bila pulang ke kampung. Senang nak buat susu anak sebab dah ada air panas CUCKOO."
.
PENAPIS AIR dicipta untuk para ibu yang sibuk tapi berhasrat nak pastikan anak2 cukup air bersih dan minum air yang banyak, bebas dari karat , logam berat.
.
Jadi
.
Jika sibuk
.
Yang penting SEDAP
.
Terima kasih memilih CUCKOO untuk keluarga anda😊
Mudah kan bila ada CUCKOO? Beli pun senang.
.
Semalam order harini dah siap pasang. Poslaju pun kalah.

#cuckoodihati #cuckoodotcom #cuckoomelaka #cuckoodihati #cmodelcuckoo #penapisudara #airmineral #cuckoobeyondstandards jomsihat

Takyah dah mereka susah jerang air. Nak minum air bila-bila masa pun boleh. Tadah je kat mesin CUCKOO. Bersih dan selamat diminum terus.
.
Kita sebagai anak pun boleh tumpang guna bila pulang ke kampung. Senang nak buat susu anak sebab dah ada air panas CUCKOO."
.
PENAPIS AIR dicipta untuk para ibu yang sibuk tapi berhasrat nak pastikan anak2 cukup air bersih dan minum air yang banyak, bebas dari karat , logam berat.
.
Jadi
.
Jika sibuk
.
Yang penting SEDAP
.
Terima kasih memilih CUCKOO untuk keluarga anda😊
Mudah kan bila ada CUCKOO? Beli pun senang.
.
Semalam order harini dah siap pasang. Poslaju pun kalah.

#cuckoodihati  #cuckoodotcom  #cuckoomelaka  #cuckoodihati  #cmodelcuckoo  #penapisudara  #airmineral  #cuckoobeyondstandards  jomsihat
0 0 9 hours ago

Promosi GloryFive untuk bulan November dan Disember 2019.

RM70 sahaja setiap bulan selama 84 bulan.
Free servis, tukar filter dan waranti sehingga 7 tahun. Jom dapatkan satu untuk rumah anda.
Boleh WhatsApp saya (klik link di bio. Tak perlu save dah)

#cuckoobeyondstandards
#sebarkankebaikan
#airbermineralberalkaliringan
#udarabersih
#promokawkaw

Promosi GloryFive untuk bulan November dan Disember 2019.

RM70 sahaja setiap bulan selama 84 bulan.
Free servis, tukar filter dan waranti sehingga 7 tahun. Jom dapatkan satu untuk rumah anda.
Boleh WhatsApp saya (klik link di bio. Tak perlu save dah)

#cuckoobeyondstandards 
#sebarkankebaikan 
#airbermineralberalkaliringan 
#udarabersih 
#promokawkaw
1 0 9 hours ago

Mungkin ada yang tertanya- tanya... Rental dengan Cuckoo ni semuanya 7 tahun saja ke? 🤔 Tak boleh ke kalau nak kontrak yang pendek?

Sebenarnya boleh je kontrak antara 1 - 6 tahun, ikut budget dan kemampuan anda. Ada customer yang lebih suka plan kontrak normal Cuckoo iaitu 3 tahun yang mesra customer.

Untuk Penapis air Cuckoo model Icon dan Fusion Top, kontrak wajib adalah 3 tahun. Selepas 3 tahun, customer ada pilihan samada mahu sambung kontrak hingga tahun 4-5 tapi rental dapat diskaun dan produk jadi hak milik atau tamatkan kontrak dan pulangkan penapis air.

Ramai customer suka plan begini sebab mereka hanya mahu guna selama 3 tahun sahaja dan kemudian mahu tukar atau upgrade kepada model lain yang lebih baik. Dengan plan begini, mereka tak perlu pening kepala pikir mana nak simpan penapis air yang lama tu.

Model Icon dan Fusion Top ini sangat sesuai untuk family yang ada 5 org atau lebih sebab tank lebih besar.

Untuk details atau pertanyaan, sila WA 📲
012 2053305 atau boleh browse dan order terus di e-brandstore link:

https://store.cuckoo.com.my/estore/AlinaZureen/

#CuckoobyAlinaJane
#yourtrustedCuckooconsultant
#IngatCuckooingatJane
#Cuckoobeyondstandards
#lifemadeeasywithCuckoo

Mungkin ada yang tertanya- tanya... Rental dengan Cuckoo ni semuanya 7 tahun saja ke? 🤔 Tak boleh ke kalau nak kontrak yang pendek?

Sebenarnya boleh je kontrak antara 1 - 6 tahun, ikut budget dan kemampuan anda. Ada customer yang lebih suka plan kontrak normal Cuckoo iaitu 3 tahun yang mesra customer.

Untuk Penapis air Cuckoo model Icon dan Fusion Top, kontrak wajib adalah 3 tahun. Selepas 3 tahun, customer ada pilihan samada mahu sambung kontrak hingga tahun 4-5 tapi rental dapat diskaun dan produk jadi hak milik atau tamatkan kontrak dan pulangkan penapis air.

Ramai customer suka plan begini sebab mereka hanya mahu guna selama 3 tahun sahaja dan kemudian mahu tukar atau upgrade kepada model lain yang lebih baik. Dengan plan begini, mereka tak perlu pening kepala pikir mana nak simpan penapis air yang lama tu.

Model Icon dan Fusion Top ini sangat sesuai untuk family yang ada 5 org atau lebih sebab tank lebih besar.

Untuk details atau pertanyaan, sila WA 📲
012 2053305 atau boleh browse dan order terus di e-brandstore link:

https://store.cuckoo.com.my/estore/AlinaZureen/

#CuckoobyAlinaJane
#yourtrustedCuckooconsultant
#IngatCuckooingatJane
#Cuckoobeyondstandards
#lifemadeeasywithCuckoo
2 0 10 hours ago

Alhamdulillah selesai pemasangan queen stand dirumah ustaz marnawi . Terima kasih ustaz 😊 Ada lagi yg nak penapis air bertanki besar macam ustaz ?
.
Jom wasap sis jom ❤️
https://cuckooili.wasap.my/
013-3770107 sekarang‼️
.
#penapisaircuckoo #cuckoo #cuckooonline #cuckooonlinemalaysia #cuckoomalaysia #cuckooselangor #cuckoobeyondstandards #cuckoobanting #cuckoodihati #cuckoomurah #cuckooputrajaya #ejencuckoo #ejencuckoomalaysia #agentcuckoo #agentcuckoomalaysia #waterpurifier #airpurifier #airfilter #airpurifiercuckoo #waterpurifiercuckoo

Alhamdulillah selesai pemasangan queen stand dirumah ustaz marnawi . Terima kasih ustaz 😊 Ada lagi yg nak penapis air bertanki besar macam ustaz ?
.
Jom wasap sis jom ❤️
https://cuckooili.wasap.my/
013-3770107 sekarang‼️
.
#penapisaircuckoo #cuckoo #cuckooonline #cuckooonlinemalaysia #cuckoomalaysia #cuckooselangor #cuckoobeyondstandards #cuckoobanting #cuckoodihati #cuckoomurah #cuckooputrajaya #ejencuckoo #ejencuckoomalaysia #agentcuckoo #agentcuckoomalaysia #waterpurifier #airpurifier #airfilter #airpurifiercuckoo #waterpurifiercuckoo
2 0 10 hours ago

PROMO TERLAMPAU BERBALOI

Nak tahu kenapa? Sebab hanya RM140 sahaja, korang boleh dapat DUA produk Cuckoo. Best kan!! 😍

Tiada processing fee, boleh jimat RM465 untuk dapatkan outdoor filter & multicooker jenis Merah M10. Nak lagi best, korang hanya bayar RM70 selepas tahun kedua nanti.
Ini memang betul-betul BEST!! Rebut & roger saya sekarang.

wasap.my/60166196451
wasap.my/60166196451
wasap.my/60166196451
#usahawanCuckoo #AgentCuckoo #agentsahcuckoomalaysia
#CuckooBeyondStandards #Cuckoo #dropshipmalaysia
#onlinebusiness #penapisair #airsihat #airmineral #waterfilter #outdoorfilter #murah #free #nodeposit #trustedseller #trustedagent #promojimat #jimat #airkarat #airbusuk #multicooker #Cuckooprihatin #CuckooKepongSentral #CuckooMetroPrimaKepong

PROMO TERLAMPAU BERBALOI

Nak tahu kenapa? Sebab hanya RM140 sahaja, korang boleh dapat DUA produk Cuckoo. Best kan!! 😍

Tiada processing fee, boleh jimat RM465 untuk dapatkan outdoor filter & multicooker jenis Merah M10. Nak lagi best, korang hanya bayar RM70 selepas tahun kedua nanti. 
Ini memang betul-betul BEST!! Rebut & roger saya sekarang.

wasap.my/60166196451 
wasap.my/60166196451 
wasap.my/60166196451 
#usahawanCuckoo  #AgentCuckoo #agentsahcuckoomalaysia
#CuckooBeyondStandards #Cuckoo #dropshipmalaysia 
#onlinebusiness #penapisair #airsihat #airmineral #waterfilter #outdoorfilter #murah #free #nodeposit #trustedseller #trustedagent #promojimat #jimat #airkarat #airbusuk #multicooker #Cuckooprihatin #CuckooKepongSentral #CuckooMetroPrimaKepong
0 0 10 hours ago

Tahukah Anda?
Air adalah penahan selera secara semula jadi. Kekurangan air boleh membawa kepada makan berlebihan, ini kerana otak tidak dapat membezakan antara lapar dan dahaga, jadi apabila anda fikir anda berasa lapar kemungkinan tubuh sebenarnya memerlukan air.
Jadi minum segelas besar air sebelum anda makan kerana itu yang mungkin diperlukan oleh tubuh bukannya makanan seperti otak anda fikirkan.
http://Wasap.my/60189181585

#penapisairtermurahdipasaran #cuckoobeyondstandards #cuckooseluruhmalaysia #cuckooperak #cuckoopuncakalam #cuckoopenang #cuckooperlis #cuckookualalumpur #cuckookualaselangor #cuckoojohor #cuckoomelaka #cuckooterengganu #cuckoosabahsarawak

Tahukah Anda? 
Air adalah penahan selera secara semula jadi. Kekurangan air boleh membawa kepada makan berlebihan, ini kerana otak tidak dapat membezakan antara lapar dan dahaga, jadi apabila anda fikir anda berasa lapar kemungkinan tubuh sebenarnya memerlukan air. 
Jadi minum segelas besar air sebelum anda makan kerana itu yang mungkin diperlukan oleh tubuh bukannya makanan seperti otak anda fikirkan. 
http://Wasap.my/60189181585

#penapisairtermurahdipasaran #cuckoobeyondstandards  #cuckooseluruhmalaysia #cuckooperak #cuckoopuncakalam #cuckoopenang #cuckooperlis #cuckookualalumpur #cuckookualaselangor #cuckoojohor #cuckoomelaka #cuckooterengganu #cuckoosabahsarawak
1 0 11 hours ago

TIDAK PERLU:
.slip gaji atau
.penyata KWSP atau
.penyata bank atau
.guarantor atau
.apa-apa lagi dokumen lain yang MERUMITKAN.
.TIADA Caj Pendaftaran (JIMAT RM 265!!!)
.TIADA Caj Penghantaran
.TIADA Caj Pemasangan
.TIADA Caj Tersembunyi
.
SIAPA LAYAK MEMOHON?
.Surirumah
.Kerja sendiri
.Peniaga online
.Pelajar
.Tersenarai di CTOS/CCRIS
.Blacklisted
.Penduduk tetap
.
.PERCUMA Penghantaran SELURUH Malaysia
.PERCUMA Pemasangan SELURUH Malaysia
.PERCUMA Penyelenggaraan dan servis
.PERCUMA Servis berjadual setiap 4 bulan sekali
.PERCUMA Tukar filter setiap 4 bulan sekali
.PERCUMA Tukar alat gantian
.PERCUMA Kos berpindah lokasi penapis air
.PERCUMA Khidmat nasihat dari CUCKOO
.PERCUMA Full Warranty
.
.
#cuckookl #cuckoorawang #penapisaircuckoo #cuckoosentul #multicookermalaysia #cuckoobeyondstandards #cuckooseremban #sayajualmurah #cuckooampang #tipsdietsihat

TIDAK PERLU:
.slip gaji atau
.penyata KWSP atau
.penyata bank atau
.guarantor atau
.apa-apa lagi dokumen lain yang MERUMITKAN.
.TIADA Caj Pendaftaran (JIMAT RM 265!!!)
.TIADA Caj Penghantaran
.TIADA Caj Pemasangan
.TIADA Caj Tersembunyi
.
SIAPA LAYAK MEMOHON?
.Surirumah
.Kerja sendiri
.Peniaga online
.Pelajar
.Tersenarai di CTOS/CCRIS
.Blacklisted
.Penduduk tetap
.
.PERCUMA Penghantaran SELURUH Malaysia
.PERCUMA  Pemasangan SELURUH Malaysia
.PERCUMA  Penyelenggaraan dan servis
.PERCUMA  Servis berjadual setiap 4 bulan sekali
.PERCUMA  Tukar filter setiap 4 bulan sekali
.PERCUMA Tukar alat gantian
.PERCUMA  Kos berpindah lokasi penapis air
.PERCUMA  Khidmat nasihat dari CUCKOO
.PERCUMA  Full Warranty
.
.
#cuckookl #cuckoorawang  #penapisaircuckoo  #cuckoosentul  #multicookermalaysia  #cuckoobeyondstandards  #cuckooseremban  #sayajualmurah  #cuckooampang  #tipsdietsihat
0 0 11 hours ago

TIDAK PERLU:
.slip gaji atau
.penyata KWSP atau
.penyata bank atau
.guarantor atau
.apa-apa lagi dokumen lain yang MERUMITKAN.
.TIADA Caj Pendaftaran (JIMAT RM 265!!!)
.TIADA Caj Penghantaran
.TIADA Caj Pemasangan
.TIADA Caj Tersembunyi
.
SIAPA LAYAK MEMOHON?
.Surirumah
.Kerja sendiri
.Peniaga online
.Pelajar
.Tersenarai di CTOS/CCRIS
.Blacklisted
.Penduduk tetap
.
.PERCUMA Penghantaran SELURUH Malaysia
.PERCUMA Pemasangan SELURUH Malaysia
.PERCUMA Penyelenggaraan dan servis
.PERCUMA Servis berjadual setiap 4 bulan sekali
.PERCUMA Tukar filter setiap 4 bulan sekali
.PERCUMA Tukar alat gantian
.PERCUMA Kos berpindah lokasi penapis air
.PERCUMA Khidmat nasihat dari CUCKOO
.PERCUMA Full Warranty
.
.
#cuckoobeyondstandards #penapisaircuckoo #dmodelcuckoo #cuckoomalaysia #multicooker #sihat #cuckoodamansara #cuckooselangor jomsihat

TIDAK PERLU:
.slip gaji atau
.penyata KWSP atau
.penyata bank atau
.guarantor atau
.apa-apa lagi dokumen lain yang MERUMITKAN.
.TIADA Caj Pendaftaran (JIMAT RM 265!!!)
.TIADA Caj Penghantaran
.TIADA Caj Pemasangan
.TIADA Caj Tersembunyi
.
SIAPA LAYAK MEMOHON?
.Surirumah
.Kerja sendiri
.Peniaga online
.Pelajar
.Tersenarai di CTOS/CCRIS
.Blacklisted
.Penduduk tetap
.
.PERCUMA Penghantaran SELURUH Malaysia
.PERCUMA  Pemasangan SELURUH Malaysia
.PERCUMA  Penyelenggaraan dan servis
.PERCUMA  Servis berjadual setiap 4 bulan sekali
.PERCUMA  Tukar filter setiap 4 bulan sekali
.PERCUMA Tukar alat gantian
.PERCUMA  Kos berpindah lokasi penapis air
.PERCUMA  Khidmat nasihat dari CUCKOO
.PERCUMA  Full Warranty
.
.
#cuckoobeyondstandards  #penapisaircuckoo  #dmodelcuckoo  #cuckoomalaysia  #multicooker  #sihat  #cuckoodamansara  #cuckooselangor  jomsihat
1 0 11 hours ago

TIDAK PERLU:
.slip gaji atau
.penyata KWSP atau
.penyata bank atau
.guarantor atau
.apa-apa lagi dokumen lain yang MERUMITKAN.
.TIADA Caj Pendaftaran (JIMAT RM 265!!!)
.TIADA Caj Penghantaran
.TIADA Caj Pemasangan
.TIADA Caj Tersembunyi
.
SIAPA LAYAK MEMOHON?
.Surirumah
.Kerja sendiri
.Peniaga online
.Pelajar
.Tersenarai di CTOS/CCRIS
.Blacklisted
.Penduduk tetap
.
.PERCUMA Penghantaran SELURUH Malaysia
.PERCUMA Pemasangan SELURUH Malaysia
.PERCUMA Penyelenggaraan dan servis
.PERCUMA Servis berjadual setiap 4 bulan sekali
.PERCUMA Tukar filter setiap 4 bulan sekali
.PERCUMA Tukar alat gantian
.PERCUMA Kos berpindah lokasi penapis air
.PERCUMA Khidmat nasihat dari CUCKOO
.PERCUMA Full Warranty
.
.
#cuckoodungun #tvalhijrah #cuckooonline #cuckookelantan #cuckoobeyondstandards #penapisaircuckoo #sayajualmurah #cuckoomalaysia #jomkurussihat

TIDAK PERLU:
.slip gaji atau
.penyata KWSP atau
.penyata bank atau
.guarantor atau
.apa-apa lagi dokumen lain yang MERUMITKAN.
.TIADA Caj Pendaftaran (JIMAT RM 265!!!)
.TIADA Caj Penghantaran
.TIADA Caj Pemasangan
.TIADA Caj Tersembunyi
.
SIAPA LAYAK MEMOHON?
.Surirumah
.Kerja sendiri
.Peniaga online
.Pelajar
.Tersenarai di CTOS/CCRIS
.Blacklisted
.Penduduk tetap
.
.PERCUMA Penghantaran SELURUH Malaysia
.PERCUMA  Pemasangan SELURUH Malaysia
.PERCUMA  Penyelenggaraan dan servis
.PERCUMA  Servis berjadual setiap 4 bulan sekali
.PERCUMA  Tukar filter setiap 4 bulan sekali
.PERCUMA Tukar alat gantian
.PERCUMA  Kos berpindah lokasi penapis air
.PERCUMA  Khidmat nasihat dari CUCKOO
.PERCUMA  Full Warranty
.
.
#cuckoodungun  #tvalhijrah  #cuckooonline  #cuckookelantan  #cuckoobeyondstandards  #penapisaircuckoo  #sayajualmurah  #cuckoomalaysia #jomkurussihat
0 0 11 hours ago

Just like our bodies, your appliances need regular medical check-ups to maintain their health.

Retain the quality of your CUCKOO products with our CUCKOO Natural Care Service and never worry about maintenance ever again! Conducted by a specialised team of Natural Doctors and Doctoresses, our Beyond Standards after-sales service replaces your filters every four months to ensure your products stay as good as new! Our professionals are the best, so let them take care of the rest!

#withCUCKOO
#CUCKOOBeyondStandards

Just like our bodies, your appliances need regular medical check-ups to maintain their health.

Retain the quality of your CUCKOO products with our CUCKOO Natural Care Service and never worry about maintenance ever again! Conducted by a specialised team of Natural Doctors and Doctoresses, our Beyond Standards after-sales service replaces your filters every four months to ensure your products stay as good as new! Our professionals are the best, so let them take care of the rest!

#withCUCKOO
#CUCKOOBeyondStandards
0 0 11 hours ago

NAK YANG SUPER MURAH?? Kalau dulu memang dah murah RM85 jer, tapi sekarang lagi SUPER DUPER murah sebab hanya 𝗥𝗠𝟳𝟬 sahaja. 😱😱 Tahu tak ini latest design & very slim size, buat apa nak size besar-besar kalau dah ada yang kecil dan SUPER murah?? Register harini, esok lusa Cuckoo datang pasang, ohmai SUPER cepat okay 😉

www.wasap.my/60132221229

#usahawanCuckoo #AinvengersGroup #AgentCuckoo #agentsahcuckoomalaysia
#CuckooBeyondStandards #Cuckoo #dropshipmalaysia
#onlinebusiness #penapisair #airsihat #airmineral #waterfilter #outdoorfilter #murah #free #nodeposit #trustedseller #trustedagent #promojimat #jimat #airkarat #airbusuk #multicooker #Cuckooprihatin #RM70 #penapisairRM70

NAK YANG SUPER MURAH?? Kalau dulu memang dah murah RM85 jer, tapi sekarang lagi SUPER DUPER murah sebab hanya 𝗥𝗠𝟳𝟬 sahaja. 😱😱 Tahu tak ini latest design & very slim size, buat apa nak size besar-besar kalau dah ada yang kecil dan SUPER murah?? Register harini, esok lusa Cuckoo datang pasang, ohmai SUPER cepat okay 😉

www.wasap.my/60132221229

#usahawanCuckoo #AinvengersGroup #AgentCuckoo #agentsahcuckoomalaysia
#CuckooBeyondStandards #Cuckoo #dropshipmalaysia 
#onlinebusiness #penapisair #airsihat #airmineral #waterfilter #outdoorfilter #murah #free #nodeposit #trustedseller #trustedagent #promojimat #jimat #airkarat #airbusuk #multicooker #Cuckooprihatin #RM70 #penapisairRM70
1 0 11 hours ago

NAK YANG SUPER MURAH?? Kalau dulu memang dah murah RM85 jer, tapi sekarang lagi SUPER DUPER murah sebab hanya 𝗥𝗠𝟳𝟬 sahaja. 😱😱 Tahu tak ini latest design & very slim size, buat apa nak size besar-besar kalau dah ada yang kecil dan SUPER murah?? Register harini, esok lusa Cuckoo datang pasang, ohmai SUPER cepat okay 😉

www.wasap.my/60172870563

#usahawanCuckoo #AinvengersGroup #AgentCuckoo #agentsahcuckoomalaysia
#CuckooBeyondStandards #Cuckoo #dropshipmalaysia
#onlinebusiness #penapisair #airsihat #airmineral #waterfilter #outdoorfilter #murah #free #nodeposit #trustedseller #trustedagent #promojimat #jimat #airkarat #airbusuk #multicooker #Cuckooprihatin #RM70 #penapisairRM70

NAK YANG SUPER MURAH?? Kalau dulu memang dah murah RM85 jer, tapi sekarang lagi SUPER DUPER murah sebab hanya 𝗥𝗠𝟳𝟬 sahaja. 😱😱 Tahu tak ini latest design & very slim size, buat apa nak size besar-besar kalau dah ada yang kecil dan SUPER murah?? Register harini, esok lusa Cuckoo datang pasang, ohmai SUPER cepat okay 😉

www.wasap.my/60172870563

#usahawanCuckoo #AinvengersGroup #AgentCuckoo #agentsahcuckoomalaysia
#CuckooBeyondStandards #Cuckoo #dropshipmalaysia 
#onlinebusiness #penapisair #airsihat #airmineral #waterfilter #outdoorfilter #murah #free #nodeposit #trustedseller #trustedagent #promojimat #jimat #airkarat #airbusuk #multicooker #Cuckooprihatin #RM70 #penapisairRM70
2 0 11 hours ago

NAK YANG SUPER MURAH?? Kalau dulu memang dah murah RM85 jer, tapi sekarang lagi SUPER DUPER murah sebab hanya 𝗥𝗠𝟳𝟬 sahaja. 😱😱 Tahu tak ini latest design & very slim size, buat apa nak size besar-besar kalau dah ada yang kecil dan SUPER murah?? Register harini, esok lusa Cuckoo datang pasang, ohmai SUPER cepat okay 😉

www.wasap.my/60172870563

#usahawanCuckoo #AinvengersGroup #AgentCuckoo #agentsahcuckoomalaysia
#CuckooBeyondStandards #Cuckoo #dropshipmalaysia
#onlinebusiness #penapisair #airsihat #airmineral #waterfilter #outdoorfilter #murah #free #nodeposit #trustedseller #trustedagent #promojimat #jimat #airkarat #airbusuk #multicooker #Cuckooprihatin #RM70 #penapisairRM70

NAK YANG SUPER MURAH?? Kalau dulu memang dah murah RM85 jer, tapi sekarang lagi SUPER DUPER murah sebab hanya 𝗥𝗠𝟳𝟬 sahaja. 😱😱 Tahu tak ini latest design & very slim size, buat apa nak size besar-besar kalau dah ada yang kecil dan SUPER murah?? Register harini, esok lusa Cuckoo datang pasang, ohmai SUPER cepat okay 😉

www.wasap.my/60172870563

#usahawanCuckoo #AinvengersGroup #AgentCuckoo #agentsahcuckoomalaysia
#CuckooBeyondStandards #Cuckoo #dropshipmalaysia 
#onlinebusiness #penapisair #airsihat #airmineral #waterfilter #outdoorfilter #murah #free #nodeposit #trustedseller #trustedagent #promojimat #jimat #airkarat #airbusuk #multicooker #Cuckooprihatin #RM70 #penapisairRM70
2 0 11 hours ago

NAK YANG SUPER MURAH?? Kalau dulu memang dah murah RM85 jer, tapi sekarang lagi SUPER DUPER murah sebab hanya 𝗥𝗠𝟳𝟬 sahaja. 😱😱 Tahu tak ini latest design & very slim size, buat apa nak size besar-besar kalau dah ada yang kecil dan SUPER murah?? Register harini, esok lusa Cuckoo datang pasang, ohmai SUPER cepat okay 😉

www.wasap.my/60172870563

#usahawanCuckoo #AinvengersGroup #AgentCuckoo #agentsahcuckoomalaysia
#CuckooBeyondStandards #Cuckoo #dropshipmalaysia
#onlinebusiness #penapisair #airsihat #airmineral #waterfilter #outdoorfilter #murah #free #nodeposit #trustedseller #trustedagent #promojimat #jimat #airkarat #airbusuk #multicooker #Cuckooprihatin #RM70 #penapisairRM70

NAK YANG SUPER MURAH?? Kalau dulu memang dah murah RM85 jer, tapi sekarang lagi SUPER DUPER murah sebab hanya 𝗥𝗠𝟳𝟬 sahaja. 😱😱 Tahu tak ini latest design & very slim size, buat apa nak size besar-besar kalau dah ada yang kecil dan SUPER murah?? Register harini, esok lusa Cuckoo datang pasang, ohmai SUPER cepat okay 😉

www.wasap.my/60172870563

#usahawanCuckoo #AinvengersGroup #AgentCuckoo #agentsahcuckoomalaysia
#CuckooBeyondStandards #Cuckoo #dropshipmalaysia 
#onlinebusiness #penapisair #airsihat #airmineral #waterfilter #outdoorfilter #murah #free #nodeposit #trustedseller #trustedagent #promojimat #jimat #airkarat #airbusuk #multicooker #Cuckooprihatin #RM70 #penapisairRM70
2 0 11 hours ago

NAK YANG SUPER MURAH?? Kalau dulu memang dah murah RM85 jer, tapi sekarang lagi SUPER DUPER murah sebab hanya 𝗥𝗠𝟳𝟬 sahaja. 😱😱 Tahu tak ini latest design & very slim size, buat apa nak size besar-besar kalau dah ada yang kecil dan SUPER murah?? Register harini, esok lusa Cuckoo datang pasang, ohmai SUPER cepat okay 😉

www.wasap.my/60172870563

#usahawanCuckoo #AinvengersGroup #AgentCuckoo #agentsahcuckoomalaysia
#CuckooBeyondStandards #Cuckoo #dropshipmalaysia
#onlinebusiness #penapisair #airsihat #airmineral #waterfilter #outdoorfilter #murah #free #nodeposit #trustedseller #trustedagent #promojimat #jimat #airkarat #airbusuk #multicooker #Cuckooprihatin #RM70 #penapisairRM70

NAK YANG SUPER MURAH?? Kalau dulu memang dah murah RM85 jer, tapi sekarang lagi SUPER DUPER murah sebab hanya 𝗥𝗠𝟳𝟬 sahaja. 😱😱 Tahu tak ini latest design & very slim size, buat apa nak size besar-besar kalau dah ada yang kecil dan SUPER murah?? Register harini, esok lusa Cuckoo datang pasang, ohmai SUPER cepat okay 😉

www.wasap.my/60172870563

#usahawanCuckoo #AinvengersGroup #AgentCuckoo #agentsahcuckoomalaysia
#CuckooBeyondStandards #Cuckoo #dropshipmalaysia 
#onlinebusiness #penapisair #airsihat #airmineral #waterfilter #outdoorfilter #murah #free #nodeposit #trustedseller #trustedagent #promojimat #jimat #airkarat #airbusuk #multicooker #Cuckooprihatin #RM70 #penapisairRM70
2 0 11 hours ago

NAK YANG SUPER MURAH?? Kalau dulu memang dah murah RM85 jer, tapi sekarang lagi SUPER DUPER murah sebab hanya 𝗥𝗠𝟳𝟬 sahaja. 😱😱 Tahu tak ini latest design & very slim size, buat apa nak size besar-besar kalau dah ada yang kecil dan SUPER murah?? Register harini, esok lusa Cuckoo datang pasang, ohmai SUPER cepat okay 😉

www.wasap.my/60172870563

#usahawanCuckoo #AinvengersGroup #AgentCuckoo #agentsahcuckoomalaysia
#CuckooBeyondStandards #Cuckoo #dropshipmalaysia
#onlinebusiness #penapisair #airsihat #airmineral #waterfilter #outdoorfilter #murah #free #nodeposit #trustedseller #trustedagent #promojimat #jimat #airkarat #airbusuk #multicooker #Cuckooprihatin #RM70 #penapisairRM70

NAK YANG SUPER MURAH?? Kalau dulu memang dah murah RM85 jer, tapi sekarang lagi SUPER DUPER murah sebab hanya 𝗥𝗠𝟳𝟬 sahaja. 😱😱 Tahu tak ini latest design & very slim size, buat apa nak size besar-besar kalau dah ada yang kecil dan SUPER murah?? Register harini, esok lusa Cuckoo datang pasang, ohmai SUPER cepat okay 😉

www.wasap.my/60172870563

#usahawanCuckoo #AinvengersGroup #AgentCuckoo #agentsahcuckoomalaysia
#CuckooBeyondStandards #Cuckoo #dropshipmalaysia 
#onlinebusiness #penapisair #airsihat #airmineral #waterfilter #outdoorfilter #murah #free #nodeposit #trustedseller #trustedagent #promojimat #jimat #airkarat #airbusuk #multicooker #Cuckooprihatin #RM70 #penapisairRM70
2 0 11 hours ago

NAK YANG SUPER MURAH?? Kalau dulu memang dah murah RM85 jer, tapi sekarang lagi SUPER DUPER murah sebab hanya 𝗥𝗠𝟳𝟬 sahaja. 😱😱 Tahu tak ini latest design & very slim size, buat apa nak size besar-besar kalau dah ada yang kecil dan SUPER murah?? Register harini, esok lusa Cuckoo datang pasang, ohmai SUPER cepat okay 😉

www.wasap.my/60172870563

#usahawanCuckoo #AinvengersGroup #AgentCuckoo #agentsahcuckoomalaysia
#CuckooBeyondStandards #Cuckoo #dropshipmalaysia
#onlinebusiness #penapisair #airsihat #airmineral #waterfilter #outdoorfilter #murah #free #nodeposit #trustedseller #trustedagent #promojimat #jimat #airkarat #airbusuk #multicooker #Cuckooprihatin #RM70 #penapisairRM70

NAK YANG SUPER MURAH?? Kalau dulu memang dah murah RM85 jer, tapi sekarang lagi SUPER DUPER murah sebab hanya 𝗥𝗠𝟳𝟬 sahaja. 😱😱 Tahu tak ini latest design & very slim size, buat apa nak size besar-besar kalau dah ada yang kecil dan SUPER murah?? Register harini, esok lusa Cuckoo datang pasang, ohmai SUPER cepat okay 😉

www.wasap.my/60172870563

#usahawanCuckoo #AinvengersGroup #AgentCuckoo #agentsahcuckoomalaysia
#CuckooBeyondStandards #Cuckoo #dropshipmalaysia 
#onlinebusiness #penapisair #airsihat #airmineral #waterfilter #outdoorfilter #murah #free #nodeposit #trustedseller #trustedagent #promojimat #jimat #airkarat #airbusuk #multicooker #Cuckooprihatin #RM70 #penapisairRM70
6 0 11 hours ago

Top #CuckooBeyondStandards posts

Hetty nie jenis Yang tak suka minum air putih. Dulu kalau minum air putih rasa macam kena minum racun 🤣 so bila dah ada cuckoo water purifier nie, apa Lagi minum Lah setiap hari 2litre sehari. Air Yang sangat healthy... nak masak pun Guna air nie, memang memudahkan hidup Hetty. So pada you alls Yang Belum dapatkan water purifier nie you alls Boleh Lah hubungi agent-agent berdekatan atau layari www.cuckoo.com.my @cuckoo_official atau click link di bawah. Pada fans di malaysia Dan pada fans di singapura click link do bawah www.cuckoosg.com air Yang sangat segar Dan sejuk! Tunggu apa Lagi JOM kita stay healthy with cuckoo water purifier. 😘😘 thank you so much cuckoo. I love my water purifier.... #cuckoobeyondstandards #CUCKOOFriends #WithCuccko #CUCKOOBeyondsStandards
#readerdigesttrustedbrand2019

Hetty nie jenis Yang tak suka minum air putih. Dulu kalau minum air putih rasa macam kena minum racun 🤣 so bila dah ada cuckoo water purifier nie, apa Lagi minum Lah setiap hari 2litre sehari. Air Yang sangat healthy... nak masak pun Guna air nie, memang memudahkan hidup Hetty. So pada you alls Yang Belum dapatkan water purifier nie you alls Boleh Lah hubungi agent-agent berdekatan atau layari www.cuckoo.com.my @cuckoo_official atau click link di bawah. Pada fans di malaysia Dan pada fans di singapura click link do bawah www.cuckoosg.com air Yang sangat segar Dan sejuk! Tunggu apa Lagi JOM kita stay healthy with cuckoo water purifier. 😘😘 thank you so much cuckoo. I love my water purifier.... #cuckoobeyondstandards #CUCKOOFriends #WithCuccko #CUCKOOBeyondsStandards
#readerdigesttrustedbrand2019
681 11 17 June, 2019

Pic - Anyone heard of Cuckoo ?
When I was in Korea - I learnt a lot of their innovative technologies and Cuckoo is one of them .
I have always champion a healthy life style and I think Cuckoo might be the answer ...
“ A healthy home brings about a healthy family “
Happy Monday Everyone .
PS - Do share me your opinion if you are a Cuckoo user .
Love As Always ... #CUCKOO
#CUCKOOBeyondStandards
#CUCKOOFriend
#WithCUCKOO
#HealthyHome
https://facebook.com/CuckooInternational/
https://www.instagram.com/cuckoo_official/

Pic - Anyone heard of Cuckoo ?
When I was in Korea - I learnt a lot of their innovative technologies and Cuckoo is one of them . 
I have always champion a healthy life style and I think Cuckoo might be the answer ...
“ A healthy home brings about a healthy family “
Happy Monday Everyone .
PS - Do share me your opinion if you are a Cuckoo user . 
Love As Always ... #CUCKOO
#CUCKOOBeyondStandards
#CUCKOOFriend
#WithCUCKOO
#HealthyHome
https://facebook.com/CuckooInternational/
https://www.instagram.com/cuckoo_official/
12,238 735 31 December, 2018

Such an honour to be up on stage last night. My first ever single. Rindu aku Rindu. Enjoy the short clip. Thank you to all my cuckoo families for singing along... my beautiful gown by : @ashclusive Eyelashes by : @ashclusive 💚 #cuckooambassador #cuckoobeyondstandards #withcuckoo #mylifewithcuckoo

Such an honour to be up on stage last night. My first ever single. Rindu aku Rindu. Enjoy the short clip. Thank you to all my cuckoo families for singing along... my beautiful gown by : @ashclusive Eyelashes by : @ashclusive 💚 #cuckooambassador #cuckoobeyondstandards #withcuckoo #mylifewithcuckoo
1,022 38 11 July, 2019

Pic - Duit Raya anyone ?
I’m a Cuckoo User and truly loved them .
Salam Raya Everyone from Cuckoo
PS - Any Cuckoo user out there ?

Saya #withCUCKOO mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Maaf Zahir Batin buat semua.
#CUCKOOfriend
#CUCKOOBeyondStandards
#FestiveCUCKOO

Pic - Duit Raya anyone ?
I’m a Cuckoo User and truly loved them .
Salam Raya Everyone from Cuckoo
PS - Any Cuckoo user out there ?

Saya #withCUCKOO mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Maaf Zahir Batin buat semua.
#CUCKOOfriend
#CUCKOOBeyondStandards
#FestiveCUCKOO
3,894 20 5 June, 2019
Water purifier pretty in rosé 💕  @cuckoo_official 
#cuckoo
#withcuckoo
#cuckoobeyondstandards
#cuckoowaterpurifier
14,981 26 27 February, 2019

Jangan lupa untuk menyaksikannya nanti di saluran Astro 118 Go Shop, pada hari Isnin 1hb April ini, jam 10 pagi, untuk promosi terhebat - hanya dari CUCKOO!

#withCUCKOO
#CUCKOOBeyondStandards
#CUCKOOFriend
#CUCKOOInductrio
#hybridinductionhob

Jangan lupa untuk menyaksikannya nanti di saluran Astro 118 Go Shop, pada hari Isnin 1hb April ini, jam 10 pagi, untuk promosi terhebat - hanya dari CUCKOO!

#withCUCKOO
#CUCKOOBeyondStandards
#CUCKOOFriend
#CUCKOOInductrio
#hybridinductionhob
1,735 21 29 March, 2019

Saya #withCUCKOO mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Maaf Zahir Batin buat semua.
#CUCKOOfriend
#CUCKOOBeyondStandards
#FestiveCUCKOO

Saya #withCUCKOO mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Maaf Zahir Batin buat semua.
#CUCKOOfriend
#CUCKOOBeyondStandards
#FestiveCUCKOO
1,687 4 5 June, 2019

Hey guys..today last day 2018 so tomorrow is a brand new start so let’s start 2019 with a Healthier life Style with CUCKOO HAPPY NEW YEAR 2019 @cuckoo_official
#CUCKOO
#CUCKOOBeyondStandards
#CUCKOOFriend
#WithCUCKOO
#HealthyHome
https://facebook.com/CuckooInternational/
https://www.instagram.com/cuckoo_official/

Hey guys..today last day 2018 so tomorrow is a brand new start so let’s start 2019 with a Healthier life Style with CUCKOO HAPPY NEW YEAR 2019 @cuckoo_official 
#CUCKOO
#CUCKOOBeyondStandards
#CUCKOOFriend
#WithCUCKOO
#HealthyHome 
https://facebook.com/CuckooInternational/
https://www.instagram.com/cuckoo_official/
7,345 288 31 December, 2018

#Repost @cuckoo_official with @get_repost
・・・
Rumah Hetty Sarlene di KL dan Singapore kedua-duanya ada kucing tapi Hetty alah pada bulu kucing. Jadi macam mana tu? Mujurlah ada Penapis Udara CUCKOO! Sekarang, kedua-dua rumah pun memilikinya. Takdelah asyik terbersin 24 jam!
Jangan lupa saksikan persembahan Hetty di KONSERT GEGARAN CUCKOO - Astro Ria & Astro Ria HD, Sabtu 17 Nov ini, jam 930pm. Sementara itu, UNDI untuk bintang kegemaran anda yang layak mengungguli takhta CUCKOO FRIEND 2019 di laman mikro CUCKOO (tertera di ruang bio Instagram CUCKOO) - undian dibuka untuk 2 hari je lagi!
#CUCKOO
#CUCKOOBeyondStandards
#gv5
#gv2018
#gegarvaganza
#PencarianCUCKOOFriend2019
#CUCKOOXGV
Jom kesayangan Kak ty! Undi Kak ty supaya Akak boleh menjadi CUCKOO FRIEND 2019! Yang dah undi thank you very much sayang Kak ty ❤️❤️❤️

#Repost @cuckoo_official with @get_repost
・・・
Rumah Hetty Sarlene di KL dan Singapore kedua-duanya ada kucing tapi Hetty alah pada bulu kucing. Jadi macam mana tu? Mujurlah ada Penapis Udara CUCKOO! Sekarang, kedua-dua rumah pun memilikinya. Takdelah asyik terbersin 24 jam!
Jangan lupa saksikan persembahan Hetty di KONSERT GEGARAN CUCKOO - Astro Ria & Astro Ria HD, Sabtu 17 Nov ini, jam 930pm. Sementara itu, UNDI untuk bintang kegemaran anda yang layak mengungguli takhta CUCKOO FRIEND 2019 di laman mikro CUCKOO (tertera di ruang bio Instagram CUCKOO) - undian dibuka untuk 2 hari je lagi!
#CUCKOO
#CUCKOOBeyondStandards
#gv5
#gv2018
#gegarvaganza
#PencarianCUCKOOFriend2019
#CUCKOOXGV 
Jom kesayangan Kak ty! Undi Kak ty supaya Akak boleh menjadi CUCKOO FRIEND 2019! Yang dah undi thank you very much sayang Kak ty ❤️❤️❤️
1,311 41 16 November, 2018