#DEMICAWHITENINGLOTION Instagram Photos & Videos

DEMICAWHITENINGLOTION - 117.2k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #DEMICAWHITENINGLOTION and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
7 minutes
Average like
0.6
Average comment
0
Posts with video
13/36
Posts with photo
23/36

Hashtag Popularity

ELAK KULIT SUNBURN DGN DEMICA WHITENING LOTION
.Rm44.90
.
Kerap sangat berjemur panas, kulit muka, tangan & kaki cepat je bertukar warna. Nak hilangkan kesan ni makan bulan jugak😅 Takkan nak biarkan je kan ?
.
Tapi uolls jgn risau tau, sebab #DemicaWhiteningLotion boleh selesaikan masalah ni. Sapu je terus dapat kulit putih seawal 3 saat.
.
Dgn ada nya 4 bahan utama dlm demica whitening lotion ni boleh baiki kulit uolls yg sunburn tu.
.
✅Ekstrak susu
✅Serbuk mutiara
✅Minyak zaitun
✅Vitamin B3
.
Apa tunggu lagi, jom ORDER sekarang
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

ELAK KULIT SUNBURN DGN DEMICA WHITENING LOTION
.Rm44.90
.
Kerap sangat berjemur panas, kulit muka, tangan & kaki cepat je bertukar warna. Nak hilangkan kesan ni makan bulan jugak😅 Takkan nak biarkan je kan ?
.
Tapi uolls jgn risau tau, sebab #DemicaWhiteningLotion boleh selesaikan masalah ni. Sapu je terus dapat kulit putih seawal 3 saat.
.
Dgn ada nya 4 bahan utama dlm demica whitening lotion ni boleh baiki kulit uolls yg sunburn tu.
.
✅Ekstrak susu
✅Serbuk mutiara
✅Minyak zaitun
✅Vitamin B3
.
Apa tunggu lagi, jom ORDER sekarang
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 55 minutes ago

4 KANDUNGAN DEMICA WHITENING LOTION YG MAMPU PUTIHKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K). Harga pn bawah RM50 jerr.
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
DM sekarang❤.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

4 KANDUNGAN DEMICA WHITENING LOTION YG MAMPU PUTIHKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K). Harga pn bawah RM50 jerr.
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
DM sekarang❤.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 55 minutes ago

APA YANG BUAT DEMICA WHITENING LOTION BERHANTU?
.
.
#DemicaWhiteningLotion ada rahsia tersendiri yg buat uolls jatuh hati dengan nya. Tapi harini mimi nak bongkar rahsia tu.
.
Apa tu? Jom tengok bahan yang ada dalam #DemicaWhiteningLotion yg buat kulit korang putih glowing bila pakai.
.
♥️Niacinamide
♥️Olive oil
♥️Pro vitamin B3
♥️Pearl Extract
♥️Milk Extract
♥️Caesalpinia Spinosa Gum
.
Korang jangan risau sebab #DemicaWhiteningLotion ni selamat digunakan. Yang penting nya Halal & lulus KKM (NOT190105668K)
.
Jomm dapatkan harini.
Tekan Link di bio SEKARANG utk lebih detial♥️
.
.
#demicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #seputihgadiskorea #codklampang #codklcheras #tamandagang #ampanghilir #cherasbaru #bandartunrazak #tamanmaluri #kgpandan #pandanindah #pudu #tamanshamelin #teamjutawandemica

APA YANG BUAT DEMICA WHITENING LOTION BERHANTU?
.
.
#DemicaWhiteningLotion ada rahsia tersendiri yg buat uolls jatuh hati dengan nya. Tapi harini mimi nak bongkar rahsia tu.
.
Apa tu? Jom tengok bahan yang ada dalam #DemicaWhiteningLotion yg buat kulit korang putih glowing bila pakai.
.
♥️Niacinamide
♥️Olive oil
♥️Pro vitamin B3
♥️Pearl Extract
♥️Milk Extract
♥️Caesalpinia Spinosa Gum
.
Korang jangan risau sebab #DemicaWhiteningLotion ni selamat digunakan. Yang penting nya Halal & lulus KKM (NOT190105668K)
.
Jomm dapatkan harini.
Tekan Link di bio SEKARANG utk lebih detial♥️
.
.
#demicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #seputihgadiskorea #codklampang #codklcheras #tamandagang #ampanghilir #cherasbaru #bandartunrazak #tamanmaluri #kgpandan #pandanindah #pudu #tamanshamelin #teamjutawandemica
0 0 1 hour ago

4 SEBAB YANG KORANG KENA GUNA DEMICA LOTION
.
.
Ni bukan mimi paksa tau. Tapi lepas baca ni, confirm uolls berebut nak beli #DemicaWhiteningLotion yg tengah viral.
.
Kenapa mimi cakap macam tu? Sebab mimi nak korang tahu #DemicaWhiteningLotion ni ada bnyak kelebihan;
.
✅Mencerahkan kulit
•Asid laktik yg tinggi yang mempunyai sifat pemcerahan dlm #DemicaWhiteningLotion bleh mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus seperti kulit bayi.
.
✅Merawat sunburn
•Extrak susu yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion dapat menyejukkan kulit yg terbakar dgn bantuan anti-inflamasi, pelembab dan memperbaiki kulit yg rosak.
.
✅Base make up
•Sblm make up tu, sapu dulu #DemicaWhiteningLotion utk smooth kan kulit berkerak uols. Then nampak efek terus glowing & licin, make up pun senanggg je. Yeayyy !👏🏻
.
✅Melindungi kulit dengan spf50
•Sebelum keluar rumah tu uolls just apply #DemicaWhiteningLotion utk elak kulit dari kemerah-merahan dan terbakar akibat cahaya matahari.
.
Jelas kan? So, apa uolls tunggu lagi? Uolls boleh order harini jgak. Jangan tunggu lama ² tau utk dapatkan kulit sihat dan cantik.
.
.
Tekan link di bio SEKARANG utk lebih detail

#demicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #seputihgadiskorea #codklampang #codklcheras #tamandagang #ampanghilir #cherasbaru #bandartunrazak #tamanmaluri #kgpandan #pandanindah #pudu #tamanshamelin #teamjutawandemica

4 SEBAB YANG KORANG KENA GUNA DEMICA LOTION
.
.
Ni bukan mimi paksa tau. Tapi lepas baca ni, confirm uolls berebut nak beli #DemicaWhiteningLotion yg tengah viral.
.
Kenapa mimi cakap macam tu? Sebab mimi nak korang tahu #DemicaWhiteningLotion ni ada bnyak kelebihan;
.
✅Mencerahkan kulit
•Asid laktik yg tinggi yang mempunyai sifat pemcerahan dlm #DemicaWhiteningLotion bleh mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus seperti kulit bayi.
.
✅Merawat sunburn
•Extrak susu yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion dapat menyejukkan kulit yg terbakar dgn bantuan anti-inflamasi, pelembab dan memperbaiki kulit yg rosak.
.
✅Base make up
•Sblm make up tu, sapu dulu #DemicaWhiteningLotion utk smooth kan kulit berkerak uols. Then nampak efek terus glowing & licin, make up pun senanggg je. Yeayyy !👏🏻
.
✅Melindungi kulit dengan spf50
•Sebelum keluar rumah tu uolls just apply #DemicaWhiteningLotion utk elak kulit dari kemerah-merahan dan terbakar akibat cahaya matahari.
.
Jelas kan? So, apa uolls tunggu lagi? Uolls boleh order harini jgak. Jangan tunggu lama ² tau utk dapatkan kulit sihat dan cantik.
.
.
Tekan link di bio  SEKARANG utk lebih detail

#demicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #seputihgadiskorea #codklampang #codklcheras #tamandagang #ampanghilir #cherasbaru #bandartunrazak #tamanmaluri #kgpandan #pandanindah #pudu #tamanshamelin #teamjutawandemica
0 0 1 hour ago

DENGAN 4 LANGKAH MUDAH KULIT KORANG TERUS JADI PUTIH GLOWING
.
.
1️⃣Goncangkan botol lotion, spray ke tangan
2️⃣Sapu sapu & ratakan sehingga meresap ke dlm kulit.
3️⃣Ratakan di bahagian lain yg nak nampak putih.
4️⃣Apply hari hari utk daptkan kulit seputih gadis Korea.
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Mcm mana nak order #DemicaWhiteningLotion ni ?
.
DM nombor fon uols SEKARANG utk Order atau click link biru dekat bio atas ok 🛵COD KL | CHERAS |AMPANG
🚚POSTAGE SELURUH MALAYSIA, SABAH & SARAWAK EVERYDAY!!
.
.
#demicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #seputihgadiskorea #codklampang #codklcheras #tamandagang #ampanghilir #cherasbaru #bandartunrazak #tamanmaluri #kgpandan #pandanindah #pudu #tamanshamelin #teamjutawandemica

DENGAN 4 LANGKAH MUDAH KULIT KORANG TERUS JADI PUTIH GLOWING
.
.
1️⃣Goncangkan botol lotion, spray ke tangan
2️⃣Sapu sapu & ratakan sehingga meresap ke dlm kulit.
3️⃣Ratakan di bahagian lain yg nak nampak putih.
4️⃣Apply hari hari utk daptkan kulit seputih gadis Korea.
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Mcm mana nak order #DemicaWhiteningLotion ni ?
.
DM nombor fon uols SEKARANG utk Order atau click link biru dekat bio atas ok 🛵COD KL | CHERAS |AMPANG
🚚POSTAGE SELURUH MALAYSIA, SABAH & SARAWAK EVERYDAY!!
.
.
#demicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #seputihgadiskorea #codklampang #codklcheras #tamandagang #ampanghilir #cherasbaru #bandartunrazak #tamanmaluri #kgpandan #pandanindah #pudu #tamanshamelin #teamjutawandemica
0 0 1 hour ago

4 SEBAB YANG KORANG KENA GUNA DEMICA LOTION
.
.
Ni bukan mimi paksa tau. Tapi lepas baca ni, confirm uolls berebut nak beli #DemicaWhiteningLotion yg tengah viral.
.
Kenapa mimi cakap macam tu? Sebab mimi nak korang tahu #DemicaWhiteningLotion ni ada bnyak kelebihan;
.
✅Mencerahkan kulit
•Asid laktik yg tinggi yang mempunyai sifat pemcerahan dlm #DemicaWhiteningLotion bleh mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus seperti kulit bayi.
.
✅Merawat sunburn
•Extrak susu yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion dapat menyejukkan kulit yg terbakar dgn bantuan anti-inflamasi, pelembab dan memperbaiki kulit yg rosak.
.
✅Base make up
•Sblm make up tu, sapu dulu #DemicaWhiteningLotion utk smooth kan kulit berkerak uols. Then nampak efek terus glowing & licin, make up pun senanggg je. Yeayyy !👏🏻
.
✅Melindungi kulit dengan spf50
•Sebelum keluar rumah tu uolls just apply #DemicaWhiteningLotion utk elak kulit dari kemerah-merahan dan terbakar akibat cahaya matahari.
.
Jelas kan? So, apa uolls tunggu lagi? Uolls boleh order harini jgak. Jangan tunggu lama ² tau utk dapatkan kulit sihat dan cantik.
.
.
Tekan link di bio ig SEKARANG utk lebih detail.

www.wassap.my/60147960227/nakdemica .
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicaklang #demicashahalam #demicabanting #demicapuchong #demicaselangor #demicawhiteninglotion #possetiaphari

4 SEBAB YANG KORANG KENA GUNA DEMICA LOTION
.
.
Ni bukan mimi paksa tau. Tapi lepas baca ni, confirm uolls berebut nak beli #DemicaWhiteningLotion yg tengah viral.
.
Kenapa mimi cakap macam tu? Sebab mimi nak korang tahu #DemicaWhiteningLotion ni ada bnyak kelebihan;
.
✅Mencerahkan kulit
•Asid laktik yg tinggi yang mempunyai sifat pemcerahan dlm #DemicaWhiteningLotion bleh mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus seperti kulit bayi.
.
✅Merawat sunburn
•Extrak susu yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion dapat menyejukkan kulit yg terbakar dgn bantuan anti-inflamasi, pelembab dan memperbaiki kulit yg rosak.
.
✅Base make up
•Sblm make up tu, sapu dulu #DemicaWhiteningLotion utk smooth kan kulit berkerak uols. Then nampak efek terus glowing & licin, make up pun senanggg je. Yeayyy !👏🏻
.
✅Melindungi kulit dengan spf50
•Sebelum keluar rumah tu uolls just apply #DemicaWhiteningLotion utk elak kulit dari kemerah-merahan dan terbakar akibat cahaya matahari.
.
Jelas kan? So, apa uolls tunggu lagi? Uolls boleh order harini jgak. Jangan tunggu lama ² tau utk dapatkan kulit sihat dan cantik.
.
.
Tekan link di bio ig SEKARANG utk lebih detail.

www.wassap.my/60147960227/nakdemica .
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicaklang #demicashahalam #demicabanting #demicapuchong #demicaselangor #demicawhiteninglotion #possetiaphari
2 0 2 hours ago

4 SEBAB YANG KORANG KENA GUNA DEMICA LOTION
.
.
Ni bukan mimi paksa tau. Tapi lepas baca ni, confirm uolls berebut nak beli #DemicaWhiteningLotion yg tengah viral.
.
Kenapa mimi cakap macam tu? Sebab mimi nak korang tahu #DemicaWhiteningLotion ni ada bnyak kelebihan;
.
✅Mencerahkan kulit
•Asid laktik yg tinggi yang mempunyai sifat pemcerahan dlm #DemicaWhiteningLotion bleh mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus seperti kulit bayi.
.
✅Merawat sunburn
•Extrak susu yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion dapat menyejukkan kulit yg terbakar dgn bantuan anti-inflamasi, pelembab dan memperbaiki kulit yg rosak.
.
✅Base make up
•Sblm make up tu, sapu dulu #DemicaWhiteningLotion utk smooth kan kulit berkerak uols. Then nampak efek terus glowing & licin, make up pun senanggg je. Yeayyy !👏🏻
.
✅Melindungi kulit dengan spf50
•Sebelum keluar rumah tu uolls just apply #DemicaWhiteningLotion utk elak kulit dari kemerah-merahan dan terbakar akibat cahaya matahari.
.
Jelas kan? So, apa uolls tunggu lagi? Uolls boleh order harini jgak. Jangan tunggu lama ² tau utk dapatkan kulit sihat dan cantik.
.
.
Tekan link di bio ig SEKARANG utk lebih detail.

www.wassap.my/60147960227/nakdemica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicaklang #demicashahalam #demicabanting #demicapuchong #demicaselangor #demicawhiteninglotion #possetiaphari

4 SEBAB YANG KORANG KENA GUNA DEMICA LOTION
.
.
Ni bukan mimi paksa tau. Tapi lepas baca ni, confirm uolls berebut nak beli #DemicaWhiteningLotion yg tengah viral.
.
Kenapa mimi cakap macam tu? Sebab mimi nak korang tahu #DemicaWhiteningLotion ni ada bnyak kelebihan;
.
✅Mencerahkan kulit
•Asid laktik yg tinggi yang mempunyai sifat pemcerahan dlm #DemicaWhiteningLotion bleh mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus seperti kulit bayi.
.
✅Merawat sunburn
•Extrak susu yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion dapat menyejukkan kulit yg terbakar dgn bantuan anti-inflamasi, pelembab dan memperbaiki kulit yg rosak.
.
✅Base make up
•Sblm make up tu, sapu dulu #DemicaWhiteningLotion utk smooth kan kulit berkerak uols. Then nampak efek terus glowing & licin, make up pun senanggg je. Yeayyy !👏🏻
.
✅Melindungi kulit dengan spf50
•Sebelum keluar rumah tu uolls just apply #DemicaWhiteningLotion utk elak kulit dari kemerah-merahan dan terbakar akibat cahaya matahari.
.
Jelas kan? So, apa uolls tunggu lagi? Uolls boleh order harini jgak. Jangan tunggu lama ² tau utk dapatkan kulit sihat dan cantik.
.
.
Tekan link di bio ig SEKARANG utk lebih detail.

www.wassap.my/60147960227/nakdemica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicaklang #demicashahalam #demicabanting #demicapuchong #demicaselangor #demicawhiteninglotion #possetiaphari
2 0 2 hours ago

COD ON🔥

Jom ramai2 selit order LOTION VIRAL YANG MENJADI KEGEMARAN SETIAP PENGGUNA

Kebaikan demica whitening lotion -merawat masalah kulit
-protect skin dari sinar uv
-melembapkan kulit
- mencerahkan jika konsisten -lotion tdk tanggal jika terkena air atau bepeluh. Kecuali sabun.(makin glowing kalau bepeluh)
-boleh pakai satu badan
-laki pun boleh pakai
-bau wangi
-takkelabu bagi yang bekulit gelap(mudah meresap)
CodArea🚗 pasir tumbuh,kota,jelawat,tunjung,bachok,pasir mas,pasir puteh

Nak join cod & postage whatsapp segera 01112956297

#demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharukelantan #demicapengakalachepa #demicawakafbharu #demicajelawat #demicamelor #demicawakafcheyeh #demicakelantan #demicaperingat #demicawakafciku #demicapasirpekan #demicabukitmarak #demicationg #demicapasirtumboh #demicakota #demicakubangkerian #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang #demicapanji #demicakualakrai #demicasingaidurian #seputihgadiskorea #demicaputihgebu

COD ON🔥

Jom ramai2 selit order LOTION VIRAL YANG MENJADI KEGEMARAN  SETIAP PENGGUNA

Kebaikan demica whitening lotion -merawat masalah kulit
-protect skin dari sinar uv
-melembapkan kulit
- mencerahkan jika konsisten -lotion tdk tanggal jika terkena air atau bepeluh. Kecuali sabun.(makin glowing kalau bepeluh)
-boleh pakai satu badan
-laki pun boleh pakai
-bau wangi
-takkelabu bagi yang bekulit gelap(mudah meresap)
CodArea🚗 pasir tumbuh,kota,jelawat,tunjung,bachok,pasir mas,pasir puteh

Nak join cod & postage whatsapp segera 01112956297

#demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharukelantan #demicapengakalachepa #demicawakafbharu #demicajelawat #demicamelor #demicawakafcheyeh  #demicakelantan #demicaperingat #demicawakafciku #demicapasirpekan #demicabukitmarak #demicationg #demicapasirtumboh #demicakota #demicakubangkerian #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang #demicapanji #demicakualakrai #demicasingaidurian #seputihgadiskorea #demicaputihgebu
1 0 2 hours ago

4 SEBAB YANG KORANG KENA GUNA DEMICA LOTION
.
.
Ni bukan fika paksa tau. Tapi lepas baca ni, confirm uolls berebut nak beli #DemicaWhiteningLotion yg tengah viral.
.
Kenapa fika cakap macam tu? Sebab fika nak korang tahu #DemicaWhiteningLotion ni ada bnyak kelebihan;
.
✅Mencerahkan kulit
•Asid laktik yg tinggi yang mempunyai sifat pemcerahan dlm #DemicaWhiteningLotion bleh mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus seperti kulit bayi.
.
✅Merawat sunburn
•Extrak susu yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion dapat menyejukkan kulit yg terbakar dgn bantuan anti-inflamasi, pelembab dan memperbaiki kulit yg rosak.
.
✅Base make up
•Sblm make up tu, sapu dulu #DemicaWhiteningLotion utk smooth kan kulit berkerak uols. Then nampak efek terus glowing & licin, make up pun senanggg je. Yeayyy !👏🏻
.
✅Melindungi kulit dengan spf50
•Sebelum keluar rumah tu uolls just apply #DemicaWhiteningLotion utk elak kulit dari kemerah-merahan dan terbakar akibat cahaya matahari.
.
Jelas kan? So, apa uolls tunggu lagi? Uolls boleh order harini jgak. Jangan tunggu lama ² tau utk dapatkan kulit sihat dan cantik.
.
.
Tekan link di bio ig SEKARANG utk lebih detail.
.
.

#demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharukelantan #demicapengakalachepa #demicawakafbharu #demicajelawat #demicamelor #demicawakafcheyeh #demicakelantan #demicaperingat #demicawakafciku #demicapasirpekan #demicabukitmarak #demicationg #demicapasirtumboh #demicakota #demicakubangkerian #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang #demicapanji #demicakualakrai #demicasingaidurian #seputihgadiskorea #demicaputihgebu

4 SEBAB YANG KORANG KENA GUNA DEMICA LOTION
.
.
Ni bukan fika paksa tau. Tapi lepas baca ni, confirm uolls berebut nak beli #DemicaWhiteningLotion yg tengah viral.
.
Kenapa fika cakap macam tu? Sebab fika nak korang tahu #DemicaWhiteningLotion ni ada bnyak kelebihan;
.
✅Mencerahkan kulit
•Asid laktik yg tinggi yang mempunyai sifat pemcerahan dlm #DemicaWhiteningLotion bleh mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus seperti kulit bayi.
.
✅Merawat sunburn
•Extrak susu yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion dapat menyejukkan kulit yg terbakar dgn bantuan anti-inflamasi, pelembab dan memperbaiki kulit yg rosak.
.
✅Base make up
•Sblm make up tu, sapu dulu #DemicaWhiteningLotion utk smooth kan kulit berkerak uols. Then nampak efek terus glowing & licin, make up pun senanggg je. Yeayyy !👏🏻
.
✅Melindungi kulit dengan spf50
•Sebelum keluar rumah tu uolls just apply #DemicaWhiteningLotion utk elak kulit dari kemerah-merahan dan terbakar akibat cahaya matahari.
.
Jelas kan? So, apa uolls tunggu lagi? Uolls boleh order harini jgak. Jangan tunggu lama ² tau utk dapatkan kulit sihat dan cantik.
.
.
Tekan link di bio ig SEKARANG utk lebih detail.
.
.

#demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharukelantan #demicapengakalachepa #demicawakafbharu #demicajelawat #demicamelor #demicawakafcheyeh  #demicakelantan #demicaperingat #demicawakafciku #demicapasirpekan #demicabukitmarak #demicationg #demicapasirtumboh #demicakota #demicakubangkerian #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang #demicapanji #demicakualakrai #demicasingaidurian #seputihgadiskorea #demicaputihgebu
0 0 2 hours ago

4 SEBAB YANG KORANG KENA GUNA DEMICA LOTION
.
.
Ni bukan mimi paksa tau. Tapi lepas baca ni, confirm uolls berebut nak beli #DemicaWhiteningLotion yg tengah viral.
.
Kenapa mimi cakap macam tu? Sebab mimi nak korang tahu #DemicaWhiteningLotion ni ada bnyak kelebihan;
.
✅Mencerahkan kulit
•Asid laktik yg tinggi yang mempunyai sifat pemcerahan dlm #DemicaWhiteningLotion bleh mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus seperti kulit bayi.
.
✅Merawat sunburn
•Extrak susu yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion dapat menyejukkan kulit yg terbakar dgn bantuan anti-inflamasi, pelembab dan memperbaiki kulit yg rosak.
.
✅Base make up
•Sblm make up tu, sapu dulu #DemicaWhiteningLotion utk smooth kan kulit berkerak uols. Then nampak efek terus glowing & licin, make up pun senanggg je. Yeayyy !👏🏻
.
✅Melindungi kulit dengan spf50
•Sebelum keluar rumah tu uolls just apply #DemicaWhiteningLotion utk elak kulit dari kemerah-merahan dan terbakar akibat cahaya matahari.
.
Jelas kan? So, apa uolls tunggu lagi? Uolls boleh order harini jgak. Jangan tunggu lama ² tau utk dapatkan kulit sihat dan cantik.
.
.
Tekan link di bio ig SEKARANG utk lebih detail.
.
www.wassap.my/60147960227/nakdemica .
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicaklang #demicashahalam #demicabanting #demicapuchong #demicaselangor #demicawhiteninglotion #possetiaphari

4 SEBAB YANG KORANG KENA GUNA DEMICA LOTION
.
.
Ni bukan mimi paksa tau. Tapi lepas baca ni, confirm uolls berebut nak beli #DemicaWhiteningLotion yg tengah viral.
.
Kenapa mimi cakap macam tu? Sebab mimi nak korang tahu #DemicaWhiteningLotion ni ada bnyak kelebihan;
.
✅Mencerahkan kulit
•Asid laktik yg tinggi yang mempunyai sifat pemcerahan dlm #DemicaWhiteningLotion bleh mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus seperti kulit bayi.
.
✅Merawat sunburn
•Extrak susu yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion dapat menyejukkan kulit yg terbakar dgn bantuan anti-inflamasi, pelembab dan memperbaiki kulit yg rosak.
.
✅Base make up
•Sblm make up tu, sapu dulu #DemicaWhiteningLotion utk smooth kan kulit berkerak uols. Then nampak efek terus glowing & licin, make up pun senanggg je. Yeayyy !👏🏻
.
✅Melindungi kulit dengan spf50
•Sebelum keluar rumah tu uolls just apply #DemicaWhiteningLotion utk elak kulit dari kemerah-merahan dan terbakar akibat cahaya matahari.
.
Jelas kan? So, apa uolls tunggu lagi? Uolls boleh order harini jgak. Jangan tunggu lama ² tau utk dapatkan kulit sihat dan cantik.
.
.
Tekan link di bio ig SEKARANG utk lebih detail.
.
www.wassap.my/60147960227/nakdemica .
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicaklang #demicashahalam #demicabanting #demicapuchong #demicaselangor #demicawhiteninglotion #possetiaphari
0 0 2 hours ago

APA YANG BUAT PINGGANG MIMI RAMPING MACAM KERENGGA?
.
.
Ofcoz lah #DemicaBengkung uolls. Ni dah jadi rutin harian mimi pakai #DemicaBengkung tiap masa. Tak kira nak keluar mahupun nak tidur sbb selesa sgt² walaupun pakai lebih 12jam.
.
Selain #DemicaBengkung boleh bt pinggang mimi ramping, ia juga mempunyai kelebihan lain spt;
.
1️⃣Pecah Lemak
•Memecahkan lemak berganda di bahagian perut.
.
2️⃣16 Tulang
•Telulang yang mengekang dari berlipat dan Flexible boleh dilaraskan mengikut keselesaan perut.
.
3️⃣Material Berkualiti
•Melancarkan peredaran darah dgn material kain yang selesa.
.
4️⃣Membentuk Pinggang
•Membentuk pinggang ramping dan menawan.
.
Jom mimi bantu uolls sorok perut biar jadi ramping macam anak dara. Uolls boleh pilih saiz yg sesuai dgn uolls dari saiz S,M,L,XL hingga XXL.
.
DM no fon korang SEKARANG utk admin contact😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

APA YANG BUAT PINGGANG MIMI RAMPING MACAM KERENGGA?
.
.
Ofcoz lah #DemicaBengkung uolls. Ni dah jadi rutin harian mimi pakai #DemicaBengkung tiap masa. Tak kira nak keluar mahupun nak tidur sbb selesa sgt² walaupun pakai lebih 12jam.
.
Selain #DemicaBengkung boleh bt pinggang mimi ramping, ia juga mempunyai kelebihan lain spt;
.
1️⃣Pecah Lemak
•Memecahkan lemak berganda di bahagian perut.
.
2️⃣16 Tulang
•Telulang yang mengekang dari berlipat dan Flexible boleh dilaraskan mengikut keselesaan perut.
.
3️⃣Material Berkualiti
•Melancarkan peredaran darah dgn material kain yang selesa.
.
4️⃣Membentuk Pinggang
•Membentuk pinggang ramping dan menawan.
.
Jom mimi bantu uolls sorok perut biar jadi ramping macam anak dara. Uolls boleh pilih saiz yg sesuai dgn uolls dari saiz S,M,L,XL hingga XXL.
.
DM no fon korang SEKARANG utk admin contact😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 4 hours ago

4 SEBAB YANG KORANG KENA GUNA DEMICA LOTION
.
.
Ni bukan mimi paksa tau. Tapi lepas baca ni, confirm uolls berebut nak beli #DemicaWhiteningLotion yg tengah viral.
.
Kenapa mimi cakap macam tu? Sebab mimi nak korang tahu #DemicaWhiteningLotion ni ada bnyak kelebihan;
.
✅Mencerahkan kulit
•Asid laktik yg tinggi yang mempunyai sifat pemcerahan dlm #DemicaWhiteningLotion bleh mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus seperti kulit bayi.
.
✅Merawat sunburn
•Extrak susu yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion dapat menyejukkan kulit yg terbakar dgn bantuan anti-inflamasi, pelembab dan memperbaiki kulit yg rosak.
.
✅Base make up
•Sblm make up tu, sapu dulu #DemicaWhiteningLotion utk smooth kan kulit berkerak uols. Then nampak efek terus glowing & licin, make up pun senanggg je. Yeayyy !👏🏻
.
✅Melindungi kulit dengan spf50
•Sebelum keluar rumah tu uolls just apply #DemicaWhiteningLotion utk elak kulit dari kemerah-merahan dan terbakar akibat cahaya matahari.
.
Jelas kan? So, apa uolls tunggu lagi? Uolls boleh order harini jgak. Jangan tunggu lama ² tau utk dapatkan kulit sihat dan cantik.
.
.
Tekan link di bio ig SEKARANG utk lebih detail.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

4 SEBAB YANG KORANG KENA GUNA DEMICA LOTION
.
.
Ni bukan mimi paksa tau. Tapi lepas baca ni, confirm uolls berebut nak beli #DemicaWhiteningLotion yg tengah viral.
.
Kenapa mimi cakap macam tu? Sebab mimi nak korang tahu #DemicaWhiteningLotion ni ada bnyak kelebihan;
.
✅Mencerahkan kulit
•Asid laktik yg tinggi yang mempunyai sifat pemcerahan dlm #DemicaWhiteningLotion bleh mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus seperti kulit bayi.
.
✅Merawat sunburn
•Extrak susu yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion dapat menyejukkan kulit yg terbakar dgn bantuan anti-inflamasi, pelembab dan memperbaiki kulit yg rosak.
.
✅Base make up
•Sblm make up tu, sapu dulu #DemicaWhiteningLotion utk smooth kan kulit berkerak uols. Then nampak efek terus glowing & licin, make up pun senanggg je. Yeayyy !👏🏻
.
✅Melindungi kulit dengan spf50
•Sebelum keluar rumah tu uolls just apply #DemicaWhiteningLotion utk elak kulit dari kemerah-merahan dan terbakar akibat cahaya matahari.
.
Jelas kan? So, apa uolls tunggu lagi? Uolls boleh order harini jgak. Jangan tunggu lama ² tau utk dapatkan kulit sihat dan cantik.
.
.
Tekan link di bio ig SEKARANG utk lebih detail.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
3 0 4 hours ago

Baby demica RM5/pcs 🥰🥰
Comeyyy dia tersusun gini
ready stok gais 💕💕
.
“Lets puteh dgn demica dan jelita sepanjang usia”
.
💕💕💕
.
whatsapp 📲 01123572697
best service and delivery for my customer 😘😘
.
📮 POSTAGE 1 malaysia
.
🚘🚘 COD SHAH ALAM / KLANG / KOTA KEMUNING / BUKIT RIMAU / GLENMARIE / SUBANG JAYA / PETALIG JAYA / SETIA ALAM / KAPAR / BANTING / KL / PUCHONG
🔸
Tekan link di bio SEKARANG utk order😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicashahalam #demicaklang #demicasubang #demicasekinchan #demicasyahmimi #demicasquad #demicateamaien #teameynaohsem

Baby demica RM5/pcs 🥰🥰
Comeyyy dia tersusun gini
ready stok gais 💕💕
.
“Lets puteh dgn demica dan jelita sepanjang usia”
.
💕💕💕
.
whatsapp 📲 01123572697
best service and delivery for my customer 😘😘
.
📮 POSTAGE 1 malaysia
.
🚘🚘 COD SHAH ALAM / KLANG / KOTA KEMUNING / BUKIT RIMAU / GLENMARIE / SUBANG JAYA / PETALIG JAYA / SETIA ALAM / KAPAR / BANTING / KL / PUCHONG
🔸
Tekan link di bio SEKARANG utk order😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea  #demicashahalam #demicaklang #demicasubang #demicasekinchan #demicasyahmimi #demicasquad #demicateamaien #teameynaohsem
1 0 4 hours ago

APA YANG BUAT DEMICA WHITENING LOTION BERHANTU?
.
.
#DemicaWhiteningLotion ada rahsia tersendiri yg buat uolls jatuh hati dengan nya. Tapi harini mimi nak bongkar rahsia tu.
.
Apa tu? Jom tengok bahan yang ada dalam #DemicaWhiteningLotion yg buat kulit korang putih glowing bila pakai.
.
♥️Niacinamide
♥️Olive oil
♥️Pro vitamin B3
♥️Pearl Extract
♥️Milk Extract
♥️Caesalpinia Spinosa Gum
.
Korang jangan risau sebab #DemicaWhiteningLotion ni selamat digunakan. Yang penting nya Halal & lulus KKM (NOT190105668K)
.
Jomm dapatkan harini.
Tekan Link di bio SEKARANG utk lebih detial♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

APA YANG BUAT DEMICA WHITENING LOTION BERHANTU?
.
.
#DemicaWhiteningLotion ada rahsia tersendiri yg buat uolls jatuh hati dengan nya. Tapi harini mimi nak bongkar rahsia tu.
.
Apa tu? Jom tengok bahan yang ada dalam #DemicaWhiteningLotion yg buat kulit korang putih glowing bila pakai.
.
♥️Niacinamide
♥️Olive oil
♥️Pro vitamin B3
♥️Pearl Extract
♥️Milk Extract
♥️Caesalpinia Spinosa Gum
.
Korang jangan risau sebab #DemicaWhiteningLotion ni selamat digunakan. Yang penting nya Halal & lulus KKM (NOT190105668K)
.
Jomm dapatkan harini.
Tekan Link di bio SEKARANG utk lebih detial♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
2 0 4 hours ago

4 SEBAB YANG KORANG KENA GUNA DEMICA LOTION
.
.
Ni bukan eyna paksa tau. Tapi lepas baca ni, confirm uolls berebut nak beli #DemicaWhiteningLotion yg tengah viral.
.
Kenapa eyna cakap macam tu? Sebab eyna nak korang tahu #DemicaWhiteningLotion ni ada bnyak kelebihan;
.
✅Mencerahkan kulit
•Asid laktik yg tinggi yang mempunyai sifat pemcerahan dlm #DemicaWhiteningLotion bleh mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus seperti kulit bayi.
.
✅Merawat sunburn
•Extrak susu yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion dapat menyejukkan kulit yg terbakar dgn bantuan anti-inflamasi, pelembab dan memperbaiki kulit yg rosak.
.
✅Base make up
•Sblm make up tu, sapu dulu #DemicaWhiteningLotion utk smooth kan kulit berkerak uols. Then nampak efek terus glowing & licin, make up pun senanggg je. Yeayyy !👏🏻
.
✅Melindungi kulit dengan spf50
•Sebelum keluar rumah tu uolls just apply #DemicaWhiteningLotion utk elak kulit dari kemerah-merahan dan terbakar akibat cahaya matahari.
.
Jelas kan? So, apa uolls tunggu lagi? Uolls boleh order harini jgak. Jangan tunggu lama ² tau utk dapatkan kulit sihat dan cantik.
.
.
Tekan link di bio ig SEKARANG utk lebih detail.
Jomm order sebab stok sangat TERHAD❗️
.
🌹
“Lets puteh dgn demica dan jelita sepanjang usia”
.
💕💕💕
.
whatsapp 📲 01123572697
best service and delivery for my customer 😘😘
.
📮 POSTAGE 1 malaysia
.
🚘🚘 COD SHAH ALAM / KLANG / KOTA KEMUNING / BUKIT RIMAU / GLENMARIE / SUBANG JAYA / PETALIG JAYA / SETIA ALAM / KAPAR / BANTING / KL / PUCHONG
🔸
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicashahalam #demicaklang #demicasubang #demicasekinchan #demicasyahmimi #demicasquad #demicateamaien #teameynaohsem

4 SEBAB YANG KORANG KENA GUNA DEMICA LOTION
.
.
Ni bukan eyna paksa tau. Tapi lepas baca ni, confirm uolls berebut nak beli #DemicaWhiteningLotion yg tengah viral.
.
Kenapa eyna cakap macam tu? Sebab eyna nak korang tahu #DemicaWhiteningLotion ni ada bnyak kelebihan;
.
✅Mencerahkan kulit
•Asid laktik yg tinggi yang mempunyai sifat pemcerahan dlm #DemicaWhiteningLotion bleh mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus seperti kulit bayi.
.
✅Merawat sunburn
•Extrak susu yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion dapat menyejukkan kulit yg terbakar dgn bantuan anti-inflamasi, pelembab dan memperbaiki kulit yg rosak.
.
✅Base make up
•Sblm make up tu, sapu dulu #DemicaWhiteningLotion utk smooth kan kulit berkerak uols. Then nampak efek terus glowing & licin, make up pun senanggg je. Yeayyy !👏🏻
.
✅Melindungi kulit dengan spf50
•Sebelum keluar rumah tu uolls just apply #DemicaWhiteningLotion utk elak kulit dari kemerah-merahan dan terbakar akibat cahaya matahari.
.
Jelas kan? So, apa uolls tunggu lagi? Uolls boleh order harini jgak. Jangan tunggu lama ² tau utk dapatkan kulit sihat dan cantik.
.
.
Tekan link di bio ig SEKARANG utk lebih detail.
Jomm order sebab stok sangat TERHAD❗️
.
🌹
“Lets puteh dgn demica dan jelita sepanjang usia”
.
💕💕💕
.
whatsapp 📲 01123572697
best service and delivery for my customer 😘😘
.
📮 POSTAGE 1 malaysia
.
🚘🚘 COD SHAH ALAM / KLANG / KOTA KEMUNING / BUKIT RIMAU / GLENMARIE / SUBANG JAYA / PETALIG JAYA / SETIA ALAM / KAPAR / BANTING / KL / PUCHONG
🔸
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea  #demicashahalam #demicaklang #demicasubang #demicasekinchan #demicasyahmimi #demicasquad #demicateamaien #teameynaohsem
1 0 4 hours ago

APA YANG BUAT DEMICA WHITENING LOTION BERHANTU?
.
.
#DemicaWhiteningLotion ada rahsia tersendiri yg buat uolls jatuh hati dengan nya. Tapi harini mimi nak bongkar rahsia tu.
.
Apa tu? Jom tengok bahan yang ada dalam #DemicaWhiteningLotion yg buat kulit korang putih glowing bila pakai.
.
♥️Niacinamide
♥️Olive oil
♥️Pro vitamin B3
♥️Pearl Extract
♥️Milk Extract
♥️Caesalpinia Spinosa Gum
.
Korang jangan risau sebab #DemicaWhiteningLotion ni selamat digunakan. Yang penting nya Halal & lulus KKM (NOT190105668K)
.
Jomm dapatkan harini. .
#ailingdemica
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

APA YANG BUAT DEMICA WHITENING LOTION BERHANTU?
.
.
#DemicaWhiteningLotion ada rahsia tersendiri yg buat uolls jatuh hati dengan nya. Tapi harini mimi nak bongkar rahsia tu.
.
Apa tu? Jom tengok bahan yang ada dalam #DemicaWhiteningLotion yg buat kulit korang putih glowing bila pakai.
.
♥️Niacinamide
♥️Olive oil
♥️Pro vitamin B3
♥️Pearl Extract
♥️Milk Extract
♥️Caesalpinia Spinosa Gum
.
Korang jangan risau sebab #DemicaWhiteningLotion ni selamat digunakan. Yang penting nya Halal & lulus KKM (NOT190105668K)
.
Jomm dapatkan harini. .
#ailingdemica
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 4 hours ago

4 SEBAB YANG KORANG KENA GUNA DEMICA LOTION
.
.
Ni bukan eyna paksa tau. Tapi lepas baca ni, confirm uolls berebut nak beli #DemicaWhiteningLotion yg tengah viral.
.
Kenapa eyna cakap macam tu? Sebab eyna nak korang tahu #DemicaWhiteningLotion ni ada bnyak kelebihan;
.
✅Mencerahkan kulit
•Asid laktik yg tinggi yang mempunyai sifat pemcerahan dlm #DemicaWhiteningLotion bleh mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus seperti kulit bayi.
.
✅Merawat sunburn
•Extrak susu yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion dapat menyejukkan kulit yg terbakar dgn bantuan anti-inflamasi, pelembab dan memperbaiki kulit yg rosak.
.
✅Base make up
•Sblm make up tu, sapu dulu #DemicaWhiteningLotion utk smooth kan kulit berkerak uols. Then nampak efek terus glowing & licin, make up pun senanggg je. Yeayyy !👏🏻
.
✅Melindungi kulit dengan spf50
•Sebelum keluar rumah tu uolls just apply #DemicaWhiteningLotion utk elak kulit dari kemerah-merahan dan terbakar akibat cahaya matahari.
.
Jelas kan? So, apa uolls tunggu lagi? Uolls boleh order harini jgak. Jangan tunggu lama ² tau utk dapatkan kulit sihat dan cantik.
.
.
Tekan link di bio ig SEKARANG utk lebih detail.
Jomm order sebab stok sangat TERHAD❗️
.
🌹
“Lets puteh dgn demica dan jelita sepanjang usia”
.
💕💕💕
.
whatsapp 📲 01123572697
best service and delivery for my customer 😘😘
.
📮 POSTAGE 1 malaysia
.
🚘🚘 COD SHAH ALAM / KLANG / KOTA KEMUNING / BUKIT RIMAU / GLENMARIE / SUBANG JAYA / PETALIG JAYA / SETIA ALAM / KAPAR / BANTING / KL / PUCHONG
🔸
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicashahalam #demicaklang #demicasubang #demicasekinchan #demicasyahmimi #demicasquad #demicateamaien #teameynaohsem

4 SEBAB YANG KORANG KENA GUNA DEMICA LOTION
.
.
Ni bukan eyna paksa tau. Tapi lepas baca ni, confirm uolls berebut nak beli #DemicaWhiteningLotion yg tengah viral.
.
Kenapa eyna cakap macam tu? Sebab eyna nak korang tahu #DemicaWhiteningLotion ni ada bnyak kelebihan;
.
✅Mencerahkan kulit
•Asid laktik yg tinggi yang mempunyai sifat pemcerahan dlm #DemicaWhiteningLotion bleh mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus seperti kulit bayi.
.
✅Merawat sunburn
•Extrak susu yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion dapat menyejukkan kulit yg terbakar dgn bantuan anti-inflamasi, pelembab dan memperbaiki kulit yg rosak.
.
✅Base make up
•Sblm make up tu, sapu dulu #DemicaWhiteningLotion utk smooth kan kulit berkerak uols. Then nampak efek terus glowing & licin, make up pun senanggg je. Yeayyy !👏🏻
.
✅Melindungi kulit dengan spf50
•Sebelum keluar rumah tu uolls just apply #DemicaWhiteningLotion utk elak kulit dari kemerah-merahan dan terbakar akibat cahaya matahari.
.
Jelas kan? So, apa uolls tunggu lagi? Uolls boleh order harini jgak. Jangan tunggu lama ² tau utk dapatkan kulit sihat dan cantik.
.
.
Tekan link di bio ig SEKARANG utk lebih detail.
Jomm order sebab stok sangat TERHAD❗️
.
🌹
“Lets puteh dgn demica dan jelita sepanjang usia”
.
💕💕💕
.
whatsapp 📲 01123572697
best service and delivery for my customer 😘😘
.
📮 POSTAGE 1 malaysia
.
🚘🚘 COD SHAH ALAM / KLANG / KOTA KEMUNING / BUKIT RIMAU / GLENMARIE / SUBANG JAYA / PETALIG JAYA / SETIA ALAM / KAPAR / BANTING / KL / PUCHONG
🔸
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea  #demicashahalam #demicaklang #demicasubang #demicasekinchan #demicasyahmimi #demicasquad #demicateamaien #teameynaohsem
1 0 4 hours ago

HARI YANG CERIA BERMULA DARI KULIT YANG CANTIK
.
.
Bangun pagi je terus badmood sebab kulit nampak kusam, kering & berminyak. Nak keluar pun malas. Dah rosak plan nak keluar jenjalan😭
.
Takkan nak biarkan je kulit macam tu kan? korang boleh apply je #DemicaWhiteningLotion ni sebelum tidur. #DemicaWhiteningLotion ni boleh dijadikan sebagai;
.
☑️Sunblock
☑️Masker
☑️night cream
.
Confirm pagi korang lebih ceria dgn kulit yang sihat dan bersih.
.
Tak sabar nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion? Order harini sbb stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
#ailingdemica
#Demica
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

HARI YANG CERIA BERMULA DARI KULIT YANG CANTIK
.
.
Bangun pagi je terus badmood sebab kulit nampak kusam, kering & berminyak. Nak keluar pun malas. Dah rosak plan nak keluar jenjalan😭
.
Takkan nak biarkan je kulit macam tu kan? korang boleh apply je #DemicaWhiteningLotion ni sebelum tidur. #DemicaWhiteningLotion ni boleh dijadikan sebagai;
.
☑️Sunblock
☑️Masker
☑️night cream
.
Confirm pagi korang lebih ceria dgn kulit yang sihat dan bersih.
.
Tak sabar nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion? Order harini sbb stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
#ailingdemica
#Demica
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 4 hours ago

LOTION VIRAL.
.
.
Demica Whitening Lotion
tengah viral sekarang ni.betul tak??Kalau tak betul takkan la stock bila sampai je licin bila sampai je licin...
.
.
Tak percaya tengok video ni sampai habis mesti korang pun akan fall in love dengan #DemicaWhiteningLotion.
.
Sebotol RM39.90 je korang...lulus KKM plak tu..
.
Dm/Wassap 📲0193773808
. #DemicaWhiteningLotion #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitlembut #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamAliaHebat
#Agentperak #Demicasquadperak #Demicasquad
#Demicagerik #postagesetiaphari #codipohsetiaphari

LOTION VIRAL.
.
.
Demica Whitening Lotion
tengah viral sekarang ni.betul tak??Kalau tak betul takkan la stock bila sampai je licin bila sampai je licin...
.
.
Tak percaya tengok video ni sampai habis mesti korang pun akan fall in love dengan #DemicaWhiteningLotion.
.
Sebotol RM39.90 je korang...lulus KKM plak tu..
.
Dm/Wassap 📲0193773808
.#DemicaWhiteningLotion#Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitlembut #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamAliaHebat
#Agentperak #Demicasquadperak #Demicasquad
#Demicagerik #postagesetiaphari #codipohsetiaphari
0 0 4 hours ago

MUSIM TIDAK MENENTU.
.
.
Musim panas ni korang pakai payung ker untuk protect kulit??ke tak protect langsung??uishhh tak sayang kulit ker??
.
Korang kena jaga dari awal,jangan tunggu sunburn baru nak usaha baiki kulit tu..mulakan usaha dari sekarang...tapiiii kalau dah sunburn nak buat cmner lagi kan??
#DemicaWhiteningLotion ni pun boleh baiki kulit kering,kusam dan sunburn..so jangan sedih2...
.
.
Harga RM39.90
.
Dm/Wassap 📲0193773808
.
#DemicaWhiteningLotion #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitlembut #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamAliaHebat
#Agentperak #Demicasquadperak #Demicasquad
#Demicagerik #postagesetiaphari #codipohsetiaphari

MUSIM TIDAK MENENTU.
.
.
Musim panas ni korang pakai payung ker untuk protect kulit??ke tak protect langsung??uishhh tak sayang kulit ker??
.
Korang kena jaga dari awal,jangan tunggu sunburn baru nak usaha baiki kulit tu..mulakan usaha dari sekarang...tapiiii kalau dah sunburn nak buat cmner lagi kan??
#DemicaWhiteningLotion ni pun boleh baiki kulit kering,kusam dan sunburn..so jangan sedih2...
.
.
Harga RM39.90
.
Dm/Wassap 📲0193773808
.
#DemicaWhiteningLotion#Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitlembut #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamAliaHebat
#Agentperak #Demicasquadperak #Demicasquad
#Demicagerik #postagesetiaphari #codipohsetiaphari
2 0 4 hours ago

#BabyDemica RM5.00?????
.
.
Betul ke #DemicaWhiteningLotion yang Baby Demica ni tengah viral???Aduh duh duh...berderet2 wassap masuk nak order baby demica ni...
.
.
Korang tak nak try ker??
Rm5 sahaja koranggggg.
.
Dm/Wassap 📲0193773808
.
#DemicaWhiteningLotion #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitlembut #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamAliaHebat
#Agentperak #Demicasquadperak #Demicasquad
#Demicagerik #postagesetiaphari #codipohsetiaphari

#BabyDemica RM5.00?????
.
.
Betul ke #DemicaWhiteningLotion yang Baby Demica ni tengah viral???Aduh duh duh...berderet2 wassap masuk nak order baby demica ni...
.
.
Korang tak nak try ker??
Rm5 sahaja koranggggg.
.
Dm/Wassap 📲0193773808
.
#DemicaWhiteningLotion#Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitlembut #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamAliaHebat
#Agentperak #Demicasquadperak #Demicasquad
#Demicagerik #postagesetiaphari #codipohsetiaphari
1 0 4 hours ago

KELEBIHAN DEMICA WHITENING LOTION 🧴
.
.
✔Kulit sentiasa lembut
✔Bau yang sangat wangi
✔Tidak berminyak & tidak melekit
✔Kesan seawal 5 saat
✔Tidak bercampuk
✔Dapat menghilangkan sunburn
✔Sesuai dijadikan base mekap
✔Glowing
✔Kalis air
.
.
Ni baru sikit taw kelebihan demica lotion..
.
.
Harga mummy demica RM39.90
.
Harga baby demica RM5.00
.
Berminat??
Dm/Wassap 📲0193773808
.
#DemicaWhiteningLotion #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitlembut #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamAliaHebat
#Agentperak #Demicasquadperak #Demicasquad
#Demicagerik #postagesetiaphari #codipohsetiaphari

KELEBIHAN DEMICA WHITENING LOTION 🧴
.
.
✔Kulit sentiasa lembut
✔Bau yang sangat wangi
✔Tidak berminyak & tidak melekit
✔Kesan seawal 5 saat
✔Tidak bercampuk
✔Dapat menghilangkan sunburn
✔Sesuai dijadikan base mekap
✔Glowing
✔Kalis air
.
.
Ni baru sikit taw kelebihan demica lotion..
.
.
Harga mummy demica RM39.90
.
Harga baby demica RM5.00
.
Berminat??
Dm/Wassap 📲0193773808
.
#DemicaWhiteningLotion#Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitlembut #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamAliaHebat
#Agentperak #Demicasquadperak #Demicasquad
#Demicagerik #postagesetiaphari #codipohsetiaphari
0 0 4 hours ago

#DemicaWhiteningLotion
.
Lotion SPRAY yang pertama di Malaysia tanpa aerosol yang mana ramai orang tahu bahayanya botol aerosol.so jangan risau yang ni korea datang,kita tak perlu guna aerosol 🙅🏻🙅🏻 dan LULUS KKM 💃🏻💃🏻.
.
Harga Rm39.90 sahaja
.
Dm/Wassap 📲0193773808
.
#DemicaWhiteningLotion #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitlembut #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamAliaHebat
#Agentperak #Demicasquadperak #Demicasquad
#Demicagerik #postagesetiaphari #codipohsetiaphari

#DemicaWhiteningLotion
.
Lotion SPRAY yang pertama di Malaysia tanpa aerosol yang mana ramai orang tahu bahayanya botol aerosol.so jangan risau yang ni korea datang,kita tak perlu guna aerosol 🙅🏻🙅🏻 dan LULUS KKM 💃🏻💃🏻.
.
Harga Rm39.90 sahaja
.
Dm/Wassap 📲0193773808
.
#DemicaWhiteningLotion#Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitlembut #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamAliaHebat
#Agentperak #Demicasquadperak #Demicasquad
#Demicagerik #postagesetiaphari #codipohsetiaphari
0 0 4 hours ago

NAK CANTIK TAPI SAYANG DUIT❗❗❗
.
.
Korang mesti nak tangan korang sekata mcm kulit muka korang kan??
.
.
Kalau korang nak dapatkan lotion yang mampu milik cepat
Dm/Wassap 📲0193773808...
.
.
Harga hanya rm39.90 sahaja
.
#DemicaWhiteningLotion #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitlembut #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamAliaHebat
#Agentperak #Demicasquadperak #Demicasquad
#Demicagerik #postagesetiaphari #codipohsetiaphari

NAK CANTIK TAPI SAYANG DUIT❗❗❗
.
.
Korang mesti nak tangan korang sekata mcm kulit muka korang kan??
.
.
Kalau korang nak dapatkan lotion yang mampu milik cepat 
Dm/Wassap 📲0193773808...
.
.
Harga hanya rm39.90 sahaja
.
#DemicaWhiteningLotion#Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitlembut #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamAliaHebat
#Agentperak #Demicasquadperak #Demicasquad
#Demicagerik #postagesetiaphari #codipohsetiaphari
0 0 4 hours ago

MUKA PUTIH TANGAN HITAMMMM ❗❗❗
.
.
Ramaikan yang kita jumpa, tengok muka lawooo je putih .Turun ke bawah tengok tangan alamak dah kenapa muka putih dari tangan,malu oiiii...
.
Jom kita ubah supaya nampak tangan dan muka putih sekata..
.
.
Yang ada masalah kulit meh sini kyra bantu korang selesaikan masalah kulit korang..
.
.
Harga Rm39.90 sebotol
.
Dm/Wassap 📲0193773808
.
#DemicaWhiteningLotion #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitlembut #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamAliaHebat
#Agentperak #Demicasquadperak #Demicasquad
#Demicagerik #postagesetiaphari #codipohsetiaphari

MUKA PUTIH TANGAN HITAMMMM ❗❗❗
.
.
Ramaikan yang kita jumpa, tengok muka lawooo je putih .Turun ke bawah tengok tangan alamak dah kenapa muka putih dari tangan,malu oiiii...
.
Jom kita ubah supaya nampak tangan dan muka putih sekata..
.
.
Yang ada masalah kulit meh sini kyra bantu korang selesaikan masalah kulit korang..
.
.
Harga Rm39.90 sebotol
.
Dm/Wassap 📲0193773808
.
#DemicaWhiteningLotion#Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitlembut #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamAliaHebat
#Agentperak #Demicasquadperak #Demicasquad
#Demicagerik #postagesetiaphari #codipohsetiaphari
1 0 4 hours ago

ELAK KULIT SUNBURN DENGAN DEMICA LOTION
.
.
Dengan botol yang kecil dan slim mudah utk uolls bawa ke mana shj. Just letak dalam handbag tu then uolls boleh apply bila ² masa shj.
.
✅Bau yg wangi
✅Spray yg jimat
✅SPF 50
.
#DemicaWhiteningLotion ni lulus KKM & Halal JAKIM so 100% selamat utk semua. Harga? Don’t worry memang berbaloi & mampu milik.
.
Mcm mana nak order?
.
👉🏻DM terus nombor fon utk admin contact.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

ELAK KULIT SUNBURN DENGAN DEMICA LOTION
.
.
Dengan botol yang kecil dan slim mudah utk uolls bawa ke mana shj. Just letak dalam handbag tu then uolls boleh apply bila ² masa shj.
.
✅Bau yg wangi
✅Spray yg jimat
✅SPF 50
.
#DemicaWhiteningLotion ni lulus KKM & Halal JAKIM so 100% selamat utk semua. Harga? Don’t worry memang berbaloi & mampu milik.
.
Mcm mana nak order?
.
👉🏻DM terus nombor fon utk admin contact.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 4 hours ago

LEPAS SUNBURN KULIT JADI KASAR,SERTA MENGGELUPAS SETUJU???
.
.
Musim panas dan hujan macam ni ramai sangat mengadu kulit jadi kering,menggelupas & cepat sunburn.Tapiii jangan risau bila guna #DemicaWhiteningLotion dengan konsisten..Demica Whitening Lotion dapat maintainkan kelembutan
.
✔Stok limited
✔Harga bawah rm50
✔Sesuai untuk lelaki & perempuan.
.
.
Sape nak kulit bebas jerawat & glowing??
.
Dm/Wassap 📲0193773808
.
#DemicaWhiteningLotion #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitlembut #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamAliaHebat
#Agentperak #Demicasquadperak #Demicasquad
#Demicagerik #postagesetiaphari #codipohsetiaphari

LEPAS SUNBURN KULIT JADI KASAR,SERTA MENGGELUPAS SETUJU???
.
.
Musim panas dan hujan macam ni ramai sangat mengadu kulit jadi kering,menggelupas & cepat sunburn.Tapiii jangan risau bila guna #DemicaWhiteningLotion dengan konsisten..Demica Whitening Lotion dapat maintainkan kelembutan
.
✔Stok limited
✔Harga bawah rm50
✔Sesuai untuk lelaki & perempuan.
.
.
Sape nak kulit bebas jerawat & glowing??
.
Dm/Wassap 📲0193773808
.
#DemicaWhiteningLotion#Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitlembut #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamAliaHebat
#Agentperak #Demicasquadperak #Demicasquad
#Demicagerik #postagesetiaphari #codipohsetiaphari
0 0 4 hours ago

YEAY RESTOCK
.
.
Alhamdulillah stock untuk mummy demica dah mendarat korangggg...kalau korang nak COD area ipoh boleh DM/Wassap kyra...
.
.
Lepas pakai #DemicaWhiteningLotion ni rasa kulit semakin lembut.Paling best dapat cerahkan kulit dan pulihkan sunburn taw..in loveeee sangat
.
.
✔Lulus KKM (NOT190105668K)
✔Halal JAKIM
✔Harga bawah Rm50
.
Jom try Demica Whitening Lotion sekarang.
.
Dm/Wassap 📲0193773808
.
#DemicaWhiteningLotion #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitlembut #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamAliaHebat
#Agentperak #Demicasquadperak #Demicasquad
#Demicagerik #postagesetiaphari #codipohsetiaphari

YEAY RESTOCK
.
.
Alhamdulillah stock untuk mummy demica dah mendarat korangggg...kalau korang nak COD area ipoh boleh DM/Wassap kyra...
.
.
Lepas pakai #DemicaWhiteningLotion  ni rasa kulit semakin lembut.Paling best dapat cerahkan kulit dan pulihkan sunburn taw..in loveeee sangat
.
.
✔Lulus KKM (NOT190105668K)
✔Halal JAKIM
✔Harga bawah Rm50
.
Jom try Demica Whitening Lotion sekarang.
.
Dm/Wassap 📲0193773808
.
#DemicaWhiteningLotion#Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitlembut #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamAliaHebat
#Agentperak #Demicasquadperak #Demicasquad
#Demicagerik #postagesetiaphari #codipohsetiaphari
0 0 4 hours ago

DILARANG TENGOK KALAU TAKNAK PUTIH
.
.
Senang je nak putih semudah ABC 123..boleh cantik,putih dan flawless.
.
Dah la ada SIRIM lab test & LULUS KKM (NOT190105668K),so memang SELAMAT.
.
.
Mesti ramai nak PUTIH dengan #DemicaWhiteningLotion kan??
.
.
Dm/Wassap 📲0193773808
.
#DemicaWhiteningLotion #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitlembut #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamAliaHebat
#Agentperak #Demicasquadperak #Demicasquad
#Demicagerik #postagesetiaphari #codipohsetiaphari

DILARANG TENGOK KALAU TAKNAK PUTIH
.
.
Senang je nak putih semudah ABC 123..boleh cantik,putih dan flawless.
.
Dah la ada SIRIM lab test & LULUS KKM (NOT190105668K),so memang SELAMAT.
.
.
Mesti ramai nak PUTIH dengan #DemicaWhiteningLotion kan??
.
.
Dm/Wassap 📲0193773808
.
#DemicaWhiteningLotion#Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitlembut #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamAliaHebat
#Agentperak #Demicasquadperak #Demicasquad
#Demicagerik #postagesetiaphari #codipohsetiaphari
0 0 4 hours ago

SEMUA ORANG BOLEH PUTIH .
KHAS untuk abang2 akak2 yanb selalu berjemur tengah panas naik motor atau banyak aktiviti luar yang sentiasa terdedah dengan sinaran uv,tak nak ke putihkan kulit dengan #DemicaWhiteningLotion??
.
Demica Whitening Lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K),so 100% memang terbukti SELAMAT...Boleh digunakan semua PERINGKAT UMUR
.
✔Bau yang wangi
✔Tidak melekit
✔Boleh sapu di tangan & di muka
.
Jom dapatkan harini sementara stok masih ada
.
Dm/Wassap 📲0193773808
.
#DemicaWhiteningLotion #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitlembut #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamAliaHebat
#Agentperak #Demicasquadperak #Demicasquad
#Demicagerik #postagesetiaphari #codipohsetiaphari

SEMUA ORANG BOLEH PUTIH .
KHAS untuk abang2 akak2 yanb selalu berjemur tengah panas naik motor atau banyak aktiviti luar yang sentiasa terdedah dengan sinaran uv,tak nak ke putihkan kulit dengan #DemicaWhiteningLotion??
.
Demica Whitening Lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K),so 100% memang terbukti SELAMAT...Boleh digunakan semua PERINGKAT UMUR
.
✔Bau yang wangi
✔Tidak melekit
✔Boleh sapu di tangan & di muka
.
Jom dapatkan harini sementara stok masih ada
.
Dm/Wassap 📲0193773808
.
#DemicaWhiteningLotion#Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitlembut #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamAliaHebat
#Agentperak #Demicasquadperak #Demicasquad
#Demicagerik #postagesetiaphari #codipohsetiaphari
1 0 4 hours ago

DEMICA WHITENING LOTION BOLEH TAHAN 1-3 BULAN???
.
.
Ramai yang dm kyra tanya soalan berapa lama boleh tahan??
.
.
Biasanya boleh tahan sampai 90 hari tapi bergantung juga atas penggunaan korang..kalau kyra pakai memang tahan dalam 90 hari.tapi kalau korang obses putih pakai sebulan pun dah boleh habis..
.
.
Macam mana nak order??
Dm/Wassap 📲0193773808
.
#DemicaWhiteningLotion #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitlembut #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamAliaHebat
#Agentperak #Demicasquadperak #Demicasquad
#Demicagerik #postagesetiaphari #codipohsetiaphari

DEMICA WHITENING LOTION BOLEH TAHAN 1-3 BULAN???
.
.
Ramai yang dm kyra tanya soalan berapa lama  boleh tahan??
.
.
Biasanya boleh tahan sampai 90 hari tapi bergantung juga atas penggunaan korang..kalau kyra pakai memang tahan dalam 90 hari.tapi kalau korang obses putih pakai sebulan pun dah boleh habis..
.
.
Macam mana nak order??
Dm/Wassap 📲0193773808
.
#DemicaWhiteningLotion#Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitlembut #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamAliaHebat
#Agentperak #Demicasquadperak #Demicasquad
#Demicagerik #postagesetiaphari #codipohsetiaphari
0 0 4 hours ago

APA MAKSUD NIACINAMIDE??
.
.
Mesti first time korang dengar kannn??sebenarnya niacinamide ni adalah salah satu kandungan yang terdapat dalam #DemicaWhiteningLotion
.
Niacinamide merupakan jenis VITAMIN B3 yang terdiri dari gabungan vitamin b3 dan Nicotine Acid...ia mempunyai banyak manfaat kepada kulit.
.
✔Memberikan hidrasi bagi kulit
✔Mengurangkan kulit berminyak
✔Meningkatkan imunitasi kulit
✔Mengatasi masalah pigmentasi
✔Mengurangkan kedutan dan garis halus
.
Menarik kan?Dengan hanya 1 botol korang dapat banyak kelebihan dengan Demica Whitening Lotion ni..
.
.
Jom order
Dm/Wassap 📲0193773808
.
#DemicaWhiteningLotion #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitlembut #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamAliaHebat
#Agentperak #Demicasquadperak #Demicasquad
#Demicagerik #postagesetiaphari #codipohsetiaphari

APA MAKSUD NIACINAMIDE??
.
.
Mesti first time korang dengar kannn??sebenarnya niacinamide ni adalah salah satu kandungan yang terdapat dalam #DemicaWhiteningLotion
.
Niacinamide merupakan jenis VITAMIN B3 yang terdiri dari gabungan vitamin b3 dan Nicotine Acid...ia mempunyai banyak manfaat kepada kulit.
.
✔Memberikan hidrasi bagi kulit
✔Mengurangkan kulit berminyak
✔Meningkatkan imunitasi kulit
✔Mengatasi masalah pigmentasi
✔Mengurangkan kedutan dan garis halus
.
Menarik kan?Dengan hanya 1 botol korang dapat banyak kelebihan dengan Demica Whitening Lotion ni..
.
.
Jom order 
Dm/Wassap 📲0193773808
.
#DemicaWhiteningLotion#Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitlembut #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamAliaHebat
#Agentperak #Demicasquadperak #Demicasquad
#Demicagerik #postagesetiaphari #codipohsetiaphari
0 0 4 hours ago

THE BEST LOTION IN THE WORLD
.
.
Nak tahu kenapa kyra cakap #DemicaWhiteningLotion ni terbaik di dunia??
Salah satu sebab
.
.
Demica Whitening Lotion ni berfungsi sebagai
.
✔Lotion badan
✔Pelembap
✔Sunblock
✔Masker pada waktu malam
.
Sangat sesuai untuk laki dan perempuan even kanak2 yang berumur 2 tahun keatas dh boleh sapu lotion ni taw.Paling best sekali spray je , sapu terus putih!!! Wow 🤩🤩
.
Berminat??
Dm/Wassap 📲0193773808
.
#DemicaWhiteningLotion #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitlembut #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamAliaHebat
#Agentperak #Demicasquadperak #Demicasquad
#Demicagerik #postagesetiaphari #codipohsetiaphari

THE BEST LOTION IN THE WORLD
.
.
Nak tahu kenapa kyra cakap #DemicaWhiteningLotion ni terbaik di dunia??
Salah satu sebab
.
.
Demica Whitening Lotion ni berfungsi sebagai
.
✔Lotion badan
✔Pelembap
✔Sunblock
✔Masker pada waktu malam
.
Sangat sesuai untuk laki dan perempuan even kanak2 yang berumur 2 tahun keatas dh boleh sapu lotion ni taw.Paling best sekali spray je , sapu terus putih!!! Wow 🤩🤩
.
Berminat??
Dm/Wassap 📲0193773808
.
#DemicaWhiteningLotion#Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitlembut #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamAliaHebat
#Agentperak #Demicasquadperak #Demicasquad
#Demicagerik #postagesetiaphari #codipohsetiaphari
0 0 4 hours ago

4 SEBAB YANG KORANG KENA GUNA DEMICA LOTION
.
.
Ni bukan mimi paksa tau. Tapi lepas baca ni, confirm uolls berebut nak beli #DemicaWhiteningLotion yg tengah viral.
.
Kenapa mimi cakap macam tu? Sebab mimi nak korang tahu #DemicaWhiteningLotion ni ada bnyak kelebihan;
.
✅Mencerahkan kulit
•Asid laktik yg tinggi yang mempunyai sifat pemcerahan dlm #DemicaWhiteningLotion bleh mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus seperti kulit bayi.
.
✅Merawat sunburn
•Extrak susu yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion dapat menyejukkan kulit yg terbakar dgn bantuan anti-inflamasi, pelembab dan memperbaiki kulit yg rosak.
.
✅Base make up
•Sblm make up tu, sapu dulu #DemicaWhiteningLotion utk smooth kan kulit berkerak uols. Then nampak efek terus glowing & licin, make up pun senanggg je. Yeayyy !👏🏻
.
✅Melindungi kulit dengan spf50
•Sebelum keluar rumah tu uolls just apply #DemicaWhiteningLotion utk elak kulit dari kemerah-merahan dan terbakar akibat cahaya matahari.
.
Jelas kan? So, apa uolls tunggu lagi? Uolls boleh order harini jgak. Jangan tunggu lama ² tau utk dapatkan kulit sihat dan cantik.
.
.
Tekan link di bio ig SEKARANG utk lebih detail.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #demicasquadteamfirdanie #demicasquad #demica

4 SEBAB YANG KORANG KENA GUNA DEMICA LOTION
.
.
Ni bukan mimi paksa tau. Tapi lepas baca ni, confirm uolls berebut nak beli #DemicaWhiteningLotion yg tengah viral.
.
Kenapa mimi cakap macam tu? Sebab mimi nak korang tahu #DemicaWhiteningLotion ni ada bnyak kelebihan;
.
✅Mencerahkan kulit
•Asid laktik yg tinggi yang mempunyai sifat pemcerahan dlm #DemicaWhiteningLotion bleh mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus seperti kulit bayi.
.
✅Merawat sunburn
•Extrak susu yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion dapat menyejukkan kulit yg terbakar dgn bantuan anti-inflamasi, pelembab dan memperbaiki kulit yg rosak.
.
✅Base make up
•Sblm make up tu, sapu dulu #DemicaWhiteningLotion utk smooth kan kulit berkerak uols. Then nampak efek terus glowing & licin, make up pun senanggg je. Yeayyy !👏🏻
.
✅Melindungi kulit dengan spf50
•Sebelum keluar rumah tu uolls just apply #DemicaWhiteningLotion utk elak kulit dari kemerah-merahan dan terbakar akibat cahaya matahari.
.
Jelas kan? So, apa uolls tunggu lagi? Uolls boleh order harini jgak. Jangan tunggu lama ² tau utk dapatkan kulit sihat dan cantik.
.
.
Tekan link di bio ig SEKARANG utk lebih detail.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #demicasquadteamfirdanie #demicasquad #demica
2 0 4 hours ago

Top #DEMICAWHITENINGLOTION posts

nak cerah tpi suko main panas ? sek awk kena pakai whitening lotion ni , setiap kli shooting ilah wajib pakai demica untuk kekal cerah dan nampak sekata tau ! #DemicaWhiteningLotion @demicabeautyhq

nak cerah tpi suko main panas ? sek awk kena pakai whitening lotion ni , setiap kli shooting ilah wajib pakai demica untuk kekal cerah dan nampak sekata tau ! #DemicaWhiteningLotion @demicabeautyhq
11,268 31 2 November, 2019

ALHAMDULILLAH untuk setiap REZEKI .

Rezeki itu bukan hanya pada duit. Sihat itu rezeki, anak itu rezeki, dapat boss baik itu rezeki, dapat kerja baik itu rezeki, bahagia itu rezeki, dapat suami baik itu rezeki. Rezeki itu apabila kita dapat menikmati sedang ada orang diluar sana yang tak dapat nikmatinya .

Syukur dapar suami yang baik, suamicare untuk semua benda A-Z dia tak pernah bagi Mimi buat benda sorang sorang. Apa yang Mimi buat ada dia di belakang untuk support, orang nampak Mimi di depan sebenarnya ada dia yang struggle di belakang .

Suami suami diluar sana ingat ye isteri ni magnet rezeki untuk uolls, jangan cuba sakitkan hati isteri nanti jauh rezeki. Isteri pula jangan lupa syurga dibawah telapak kaki suami .

Ehemmm, ni laki Mimi ye bukan adik. Nasib la dapat suami awet muda, even dia 2tahun tua dari Mimi tapi Mimi nampak macam kakak dia. Hey U, jangan nak berlagak muda pulas telinga kanggg 🤪 .

Nota kaki : done kipas laki, kat mana eh nk cari iphone 11? Cc @syahsuzuran 🤣🤣 .

#Syahmimi #togetherforever #togetherwearestronger #LadybossDemica

ALHAMDULILLAH untuk setiap REZEKI .

Rezeki itu bukan hanya pada duit. Sihat itu rezeki, anak itu rezeki, dapat boss baik itu rezeki, dapat kerja baik itu rezeki, bahagia itu rezeki, dapat suami baik itu rezeki. Rezeki itu apabila kita dapat menikmati sedang ada orang diluar sana yang tak dapat nikmatinya .

Syukur dapar suami yang baik, suamicare untuk semua benda A-Z dia tak pernah bagi Mimi buat benda sorang sorang. Apa yang Mimi buat ada dia di belakang untuk support, orang nampak Mimi di depan sebenarnya ada dia yang struggle di belakang .

Suami suami diluar sana ingat ye isteri ni magnet rezeki untuk uolls, jangan cuba sakitkan hati isteri nanti jauh rezeki. Isteri pula jangan lupa syurga dibawah telapak kaki suami .

Ehemmm, ni laki Mimi ye bukan adik. Nasib la dapat suami awet muda, even dia 2tahun tua dari Mimi tapi Mimi nampak macam kakak dia. Hey U, jangan nak berlagak muda pulas telinga kanggg 🤪 .

Nota kaki : done kipas laki, kat mana eh nk cari iphone 11? Cc @syahsuzuran 🤣🤣 .

#Syahmimi #togetherforever #togetherwearestronger #LadybossDemica
21,798 177 22 September, 2019

Ni tips penjagaan kulit Dyrah tau, makin sapu makin putih. Boleh pakai seluruh badan termasuk muka, harga pun RM34.90 siap ada gift lagi. So sangat berbaloi utk sape yg nak jaga kulit dari sunburn, kulit kering dan kusam.
.
Dyrah sangat yakin dan percaya dgn produk #DemicaWhiteningLotion by @syahmimibeauty_hq sebab ada KKM so dijamin selamat !
.
.
Dyrah nak bagi FREE Lotion ni untuk sape yang bertuah. Nak tak? Wajib follow ig @syahmimibeauty_hq dan komen "SAYA NAK" kat bawah. Nanti Dyrah pilih ❤

Ni tips penjagaan kulit Dyrah tau, makin sapu makin putih. Boleh pakai seluruh badan termasuk muka, harga pun RM34.90 siap ada gift lagi. So sangat berbaloi utk sape yg nak jaga kulit dari sunburn, kulit kering dan kusam.
.
Dyrah sangat yakin dan percaya dgn produk #DemicaWhiteningLotion by @syahmimibeauty_hq sebab ada KKM so dijamin selamat !
.
.
Dyrah nak bagi FREE Lotion ni untuk sape yang bertuah. Nak tak? Wajib follow ig @syahmimibeauty_hq dan komen "SAYA NAK"  kat bawah. Nanti Dyrah pilih ❤
1,306 248 4 April, 2019

Ermmm, nak buat CONTEST tapi nak bagi FREE apa ye? 🤔 .

Boleh pilih apa yg ada dalam video tu uolls rasa berkenan kecuali Mimi, sebab Mimi dah berpunya 🤣🤪

Ermmm, nak buat CONTEST tapi nak bagi FREE apa ye? 🤔 .

Boleh pilih apa yg ada dalam video tu uolls rasa berkenan kecuali Mimi, sebab Mimi dah berpunya 🤣🤪
2,590 176 6 November, 2019

Ni tips penjagaan kulit Dee tau, makin sapu makin putih. Boleh pakai seluruh badan termasuk muka, HARGA pun RM34.90 siap ada GIFT lagi. So sangat berbaloi utk sape yg nak jaga kulit dari sunburn, kulit kering dan kusam.
.
Dee sangat yakin dan percaya dgn produk #DemicaWhiteningLotion by @syahmimibeauty_hq sebab ada KKM so dijamin selamat !
.
.
Dee nak bagi FREE Lotion ni untuk sape yang bertuah. Nak tak? Wajib follow ig @syahmimibeauty_hq dan komen "SAYA NAK" kat bawah. Nanti Dee pilih ❤

Ni tips penjagaan kulit Dee tau, makin sapu makin putih. Boleh pakai seluruh badan termasuk muka, HARGA pun RM34.90 siap ada GIFT lagi. So sangat berbaloi utk sape yg nak jaga kulit dari sunburn, kulit kering dan kusam.
.
Dee sangat yakin dan percaya dgn produk #DemicaWhiteningLotion by @syahmimibeauty_hq sebab ada KKM so dijamin selamat !
.
.
Dee nak bagi FREE Lotion ni untuk sape yang bertuah. Nak tak? Wajib follow ig @syahmimibeauty_hq dan komen "SAYA NAK"  kat bawah. Nanti Dee pilih ❤
1,485 53 6 May, 2019

Eka dah try mmg best tak tipu.. kalau korang nak try jugak trus je direct @demica_officialhq #demicawhiteninglotion jom kite cantik same2 ... lelaki pon bole cantik xdek hal hehehe

Eka dah try mmg best tak tipu.. kalau korang nak try jugak trus je direct @demica_officialhq #demicawhiteninglotion jom kite cantik same2 ... lelaki pon bole cantik xdek hal hehehe
4,264 110 29 September, 2019

Ya, memang betul awak bukan BAPA Merdeka. Tapi, saya bahagia awak menjadi bapa kepada anak anak kita 💕 .

Btw, harini last day Promosi produk #Demica , #DemicaWhiteningLotion dan #DemicaBengkung .

Nota kaki : antara askar harini, askar mana paling garang? 🤣😅 .

#SyahMimi #Syahrayqal #2year8month #Syaraysha #4month

Ya, memang betul awak bukan BAPA Merdeka. Tapi, saya bahagia awak menjadi bapa kepada anak anak kita 💕 .

Btw, harini last day Promosi produk #Demica , #DemicaWhiteningLotion dan #DemicaBengkung .

Nota kaki : antara askar harini, askar mana paling garang? 🤣😅 .

#SyahMimi #Syahrayqal #2year8month #Syaraysha #4month
11,266 71 31 August, 2019

Dalam banyak² produk lotion pemutih badan, #DemicaWhiteningLotion dari @demica_officialhq ni paling best sbb dia ringan, tak melekit dan nampak sangat natural di kulit. ❤️
.
P/s: Boleh dijadikan base make up jugak tau 👍

Dalam banyak² produk lotion pemutih badan, #DemicaWhiteningLotion dari @demica_officialhq ni paling best sbb dia ringan, tak melekit dan nampak sangat natural di kulit. ❤️
.
P/s: Boleh dijadikan base make up jugak tau 👍
1,716 9 23 October, 2019

Ni tips penjagaan kulit Ida tau, makin sapu makin putih. Boleh pakai seluruh badan termasuk muka, harga pun RM34.90 siap ada gift lagi. So sangat berbaloi utk sape yg nak jaga kulit dari sunburn, kulit kering dan kusam.
.
Ida sangat yakin dan percaya dgn produk #DemicaWhiteningLotion by @syahmimibeauty_hq sebab ada KKM so dijamin selamat !
.
.
ida nak bagi FREE Lotion ni untuk sape yang bertuah. Nak tak? Wajib follow ig @syahmimibeauty_hq dan komen "SAYA NAK" kat bawah. Nanti ida sendiri pilih ❤

Ni tips penjagaan kulit Ida tau, makin sapu makin putih. Boleh pakai seluruh badan termasuk muka, harga pun RM34.90 siap ada gift lagi. So sangat berbaloi utk sape yg nak jaga kulit dari sunburn, kulit kering dan kusam.
.
Ida sangat yakin dan percaya dgn produk #DemicaWhiteningLotion by @syahmimibeauty_hq sebab ada KKM so dijamin selamat !
.
.
ida nak bagi FREE Lotion ni untuk sape yang bertuah. Nak tak? Wajib follow ig @syahmimibeauty_hq dan komen "SAYA NAK"  kat bawah. Nanti ida sendiri pilih ❤
1,916 413 2 April, 2019