#DanauKota Instagram Photos & Videos

DanauKota - 76.8k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #DanauKota and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
60 minutes
Average like
7.5
Average comment
0.4
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

Alhamdulillah
Tqsm Kakak 😘
100pcs chocolate buttercream cupcakes sempena hari kanak kanak Sk Bandar Sri Damansara 2 .
.
.
.
.
#chocolatecake #choccupcake #cupcakes #cakelover #cake #desserts #wangsamaju #wangsamelawati #setiawangsa #setapak #selayang #sentul #srigombak #batucaves #gombak #gombaksetia #danaukota #tamanibukota #tamanmelati #melawati #ukayperdana #klsentral #kl

Alhamdulillah
Tqsm Kakak 😘
100pcs chocolate buttercream cupcakes sempena hari kanak kanak  Sk Bandar Sri Damansara 2 .
.
.
.
.
#chocolatecake #choccupcake #cupcakes #cakelover #cake #desserts #wangsamaju #wangsamelawati #setiawangsa #setapak #selayang #sentul #srigombak #batucaves #gombak #gombaksetia #danaukota #tamanibukota #tamanmelati #melawati #ukayperdana #klsentral #kl
4 2 1 hour ago

Whattt ❗❗ Betol ke Asyallie nak bagi Voucher RM100 ?? Bukan RM 50 lagi... Amacamm.. bes ke idokk???
Bukan senang² nak dapat auu.
Cemane nak dapat GIFT CARD ni ??
Ok cara dy senang je..Dengan 2 item pembelian loveliee.. Nama uolls automatik akan disenaraikan dalam Lucky Draw Loveliee ☺️ amaCamm.. mudah kan..?? 🛍️FREE GIFT LIMITED KEBABOMM PON mama ekin bagi auu 🔥

Wasap mama ekin, tekan di link bio ok 🤗 📱0177240253
📱0177240253 🚙FREE COD KL
🚙UKAY PERDANA
🚙BUKIT ANTARABANGSA
🚙WANGSA MAJU
🚙SETAPAK
🚙KERAMAT
🚙DATO KERAMAT
🚙SETIAWANGSA
🚙KLCC

#lovelieehq
#lovelieeserum #keramat #setapak #wismafgv #lovelieecleanser #balaifelda #menarafelda #loveliee_ukayperdanakl #bandarsegamat #lovelieecosmetics #lovelieejohor #lovelieemurah #lovelieekl #danaukota #uitmsegamat #utmgurney #keramatmall

Whattt ❗❗ Betol ke Asyallie nak bagi Voucher RM100 ?? Bukan RM 50 lagi... Amacamm.. bes ke idokk???
Bukan senang² nak dapat auu. 
Cemane nak dapat GIFT CARD ni ??
Ok cara dy senang je..Dengan 2 item pembelian loveliee.. Nama uolls automatik akan disenaraikan dalam Lucky Draw Loveliee ☺️ amaCamm.. mudah kan..?? 🛍️FREE GIFT LIMITED KEBABOMM PON mama ekin bagi auu 🔥

Wasap mama ekin, tekan di link bio ok 🤗 📱0177240253
📱0177240253 🚙FREE COD KL
🚙UKAY PERDANA
🚙BUKIT ANTARABANGSA
🚙WANGSA MAJU
🚙SETAPAK
🚙KERAMAT
🚙DATO KERAMAT
🚙SETIAWANGSA
🚙KLCC

#lovelieehq
#lovelieeserum #keramat #setapak #wismafgv #lovelieecleanser #balaifelda #menarafelda #loveliee_ukayperdanakl #bandarsegamat #lovelieecosmetics #lovelieejohor #lovelieemurah #lovelieekl #danaukota #uitmsegamat #utmgurney #keramatmall
1 0 1 hour ago

Wahhh 😱😱
Nampak tak perbezaan guna serum #meeracle tuuu.. Glowing mowing uollss 😍

Tempat yang sama, lighting yang sama.
Memang the best serum in the world
Patut la dapat #award berturut2 ni, terbaru 3 award meeracle dah sapu licinnn hihi 🤭

#MemangmenjadidenganMeeracle
#AgentDropshipDiperlukanSeluruhNegri
#SquadJerungCikna
#CodKLarea
#PosseluruhMalaysia

Wahhh 😱😱
Nampak tak perbezaan guna serum #meeracle tuuu.. Glowing mowing uollss 😍

Tempat yang sama, lighting yang sama.
Memang the best serum in the world
Patut la dapat #award berturut2 ni, terbaru 3 award meeracle dah sapu licinnn hihi 🤭

#MemangmenjadidenganMeeracle
#AgentDropshipDiperlukanSeluruhNegri
#SquadJerungCikna
#CodKLarea
#PosseluruhMalaysia
5 4 2 hours ago

Ramai tanya sis Ape tu HPP??
Ok kt sini sis jawab k..
HPP tu..Hello Peach Please 🍑
HPP ni untuk Ape??
Ok kat sini sis jawab lg.. HPP tu.. 🍑sekata kan kulit wajah
🍑mengawal minyak kt muka
🍑mengurangkan sunburn
🍑mengurangkan jerawat
🍑mencerahkan kulit muka

Haa banyak kan fungsi² HPP ni..
So ape lagi.. mehh grab barang panaih² ni... Harga mampu milik uollsss RM89 sahaja ❗❗ 🛍️FREE GIFT LIMITED.. KONFEM UOLLSS SUKE PUNYE .. 🥰 🚙FREE COD
🚙UKAY PERDANA
🚙WANGSA MAJU
🚙MELAWATI MALL
🚙TAMAN MELATI
🚙 TAMAN MELAWATI
🚙SETAPAK
🚙DANAU KOTA
🚙AMPANG 🚙KERAMAT
🚙AU KERAMAT
🚙JELATEK
🚙MASJID JAMEK 📱Jom wasap https://Lovelieeukayperdanakl.wasap.my/

#lovelypeaches4ever100
#lovelieeasyallie
#ukayperdana
#melawatimall
#tamanmelati
#hellopeachplease
#loveliee #bukitantarabangsa #uitmsegamat #unikl #utmgurney #gurneymall #keramatmall
#segamat
#johor
#loveliee_ukayperdanakl
#demirindumu #lovelieesegamat #lovelieehq #lovelieeampang #danaukota

Ramai tanya sis Ape tu HPP??
Ok kt sini sis jawab k..
HPP tu..Hello Peach Please 🍑
HPP ni untuk Ape??
Ok kat sini sis jawab lg.. HPP tu.. 🍑sekata kan kulit wajah
🍑mengawal minyak kt muka
🍑mengurangkan sunburn
🍑mengurangkan jerawat
🍑mencerahkan kulit muka

Haa banyak kan fungsi² HPP ni..
So ape lagi.. mehh grab barang panaih² ni... Harga mampu milik uollsss RM89 sahaja ❗❗ 🛍️FREE GIFT LIMITED.. KONFEM UOLLSS SUKE PUNYE .. 🥰 🚙FREE COD
🚙UKAY PERDANA
🚙WANGSA MAJU
🚙MELAWATI MALL
🚙TAMAN MELATI
🚙 TAMAN MELAWATI
🚙SETAPAK
🚙DANAU KOTA
🚙AMPANG 🚙KERAMAT
🚙AU KERAMAT
🚙JELATEK
🚙MASJID JAMEK 📱Jom wasap https://Lovelieeukayperdanakl.wasap.my/

#lovelypeaches4ever100 
#lovelieeasyallie
#ukayperdana
#melawatimall
#tamanmelati
#hellopeachplease
#loveliee #bukitantarabangsa #uitmsegamat #unikl #utmgurney #gurneymall #keramatmall
#segamat
#johor
#loveliee_ukayperdanakl
#demirindumu #lovelieesegamat #lovelieehq #lovelieeampang #danaukota
2 0 4 hours ago

Assalamualaikum... Alhamdulillah🤲...promo CRISPY CHICKEN BURGER (2days only)...DONE🤩

Tq to Azian Ismail groups n member yg sudi order n support MamaLynda Kitchen Singgora Kafe Danau Kota...
Mama mntk maaf jika ade kekurangan ye🙏... #bukanbeshebeshee
#singgoracafe
#danaukota

Assalamualaikum... Alhamdulillah🤲...promo CRISPY CHICKEN BURGER (2days only)...DONE🤩

Tq to Azian Ismail groups n member yg sudi order n support MamaLynda Kitchen Singgora Kafe Danau Kota...
Mama mntk maaf jika ade kekurangan ye🙏... #bukanbeshebeshee
#singgoracafe
#danaukota
2 0 10 hours ago
Harga Nett. Pos 10/15.

Whatsap 012-9559645 atau click www.wasap.my/60129559645.

#joebundle #gregory #gregorypacks #gregorylovers #gregoryporter #instabag #instabags #outdoors #travel #menfashion #menstyle #joegregory #danaukota #setapak #kualalumpur
11 0 10 hours ago

Antara testimoni customer Big Player Clothing. Alhamdulillah. Terima kasih support Big Player Clothing.
.
Mencari pakaian besar2? Big Player Clothing sedia membantu.
Jemput ke kedai di Plaza Idaman Gombak.
Buka setiap hari bermula 10.30am-9pm.
.
DM utk link katalog shopee ready stock.
Atau whtsapp
0185900897
#bigplayerclothing #bigplayer #StayGrande #plussize #saizbesar #bigsize #butikplussize #gombak #wangsamaju #setapak #danaukota #selayang #kualalumpur #selangor #malaysianplussize #malaysian #Malaysia

Antara testimoni customer Big Player Clothing. Alhamdulillah. Terima kasih support Big Player Clothing.
.
Mencari pakaian besar2? Big Player Clothing sedia membantu.
Jemput ke kedai di Plaza Idaman Gombak.
Buka setiap hari bermula 10.30am-9pm.
.
DM utk link katalog shopee ready stock.
Atau whtsapp
0185900897
#bigplayerclothing #bigplayer #StayGrande #plussize #saizbesar #bigsize #butikplussize #gombak #wangsamaju #setapak #danaukota #selayang #kualalumpur #selangor #malaysianplussize #malaysian #Malaysia
19 0 11 hours ago

Tadaaaa..
Cantek tak hasil guna inai lukis + inai celup + stiker ni.
Tak sampai Rm50 tauuu.. Bole guna utk lukis 7 hingga 8 pasang tangan.

Anda tak kretip nak lukis2 inai kat tangan???
Takdak masyallah,, enaileaf kan hadooo 😁
Pilihan ramai wanita dan baka2 pengantin di luar sana.
Nak order tapi tak tau caner cara nak order?
Klik je link wasap kat bio utk direct wasap cikna hokayyy 😘

Tadaaaa..
Cantek tak hasil guna inai lukis + inai celup + stiker ni.
Tak sampai Rm50 tauuu.. Bole guna utk lukis 7 hingga 8 pasang tangan.

Anda tak kretip nak lukis2 inai kat tangan???
Takdak masyallah,, enaileaf kan hadooo 😁
Pilihan ramai wanita dan baka2 pengantin di luar sana. 
Nak order tapi tak tau caner cara nak order?
Klik je link wasap kat bio utk direct wasap cikna hokayyy 😘
3 1 14 hours ago

✨BOUGAS FACE SCRUB 🌱dihasilkan daripada ekstrak tumbuh-tumbuhan semulajadi yang membantu mengatasi keradangan kulit, membuang sel2 mati kulit tanpa merosakkan kulit 🌱membersihkan pori2 dengan lebih berkesan & mencerahkan kulit secara semulajadi - sebotol boleh tahan selama 4-5bulan penggunaan (100gm) - RM49 sahaja(postage RM5SM/RM10SS)

#danaukota #uptowndanaukota #Bougaslover #bougasfacescrubkl

✨BOUGAS FACE SCRUB 🌱dihasilkan daripada ekstrak tumbuh-tumbuhan semulajadi yang membantu mengatasi keradangan kulit, membuang sel2 mati kulit tanpa merosakkan kulit 🌱membersihkan pori2 dengan lebih berkesan & mencerahkan kulit secara semulajadi - sebotol boleh tahan selama 4-5bulan penggunaan (100gm) - RM49 sahaja(postage RM5SM/RM10SS)

#danaukota #uptowndanaukota #Bougaslover #bougasfacescrubkl
0 0 14 hours ago

We’re not that scary in reality honestly🖤.
.
Jokes aside, there’s still one more month till the end of 2019. Do you want to #lookgood for the New Year or even earlier, Christmas🎄? If you seriously want to achieve your goals, I’m here for you.
______________________________
𝔼𝕧𝕖𝕣𝕪𝕠𝕟𝕖 𝕟𝕖𝕖𝕕𝕤 𝕒 𝕙𝕖𝕒𝕝𝕥𝕙𝕚𝕖𝕣 𝕓𝕣𝕖𝕒𝕜𝕗𝕒𝕤𝕥.
Lose 2-5kgs a month healthily and achieve your wellness goals with:
🍽 Personalized meal plan (3-5 meals a day)
🥜 Healthy snack ideas
👭 One-to-one online/offline coaching
📝 Daily health tips
📱 WhatsApp group support

To find out more about our healthy breakfast program, click link in bio
▸ Whatsapp📲 +6012 2223638
▸ IG message📩 @wellnesscoachwhitney

We’re not that scary in reality honestly🖤.
.
Jokes aside, there’s still one more month till the end of 2019. Do you want to #lookgood for the New Year or even earlier, Christmas🎄? If you seriously want to achieve your goals, I’m here for you.
______________________________
𝔼𝕧𝕖𝕣𝕪𝕠𝕟𝕖 𝕟𝕖𝕖𝕕𝕤 𝕒 𝕙𝕖𝕒𝕝𝕥𝕙𝕚𝕖𝕣 𝕓𝕣𝕖𝕒𝕜𝕗𝕒𝕤𝕥.
Lose 2-5kgs a month healthily and achieve your wellness goals with:
🍽 Personalized meal plan (3-5 meals a day)
🥜 Healthy snack ideas
👭 One-to-one online/offline coaching
📝 Daily health tips
📱 WhatsApp group support

To find out more about our healthy breakfast program, click link in bio
▸ Whatsapp📲 +6012 2223638
▸ IG message📩 @wellnesscoachwhitney
9 2 15 hours ago

Lepas maghrib trus tarik tangan hubby makan kat sini! Teringin sangat lettew!
.
Takpun, nak senang.. Pesan ajer melalui website.
https://caffeabnomal.eatmol.com
Guna promocode 'FirstOrder' untuk dapatkan diskaun 30%!!
.
.
#CaffeAbnomal #JJCMTV3 #JJCM #JJCM2019 #akusuka #TV3 #NakMakanApa #TapauApa #MakanBest #MakanSedap #Setapak #DanauKota

Lepas maghrib trus tarik tangan hubby makan kat sini! Teringin sangat lettew!
.
Takpun, nak senang.. Pesan ajer melalui website.
https://caffeabnomal.eatmol.com
Guna promocode 'FirstOrder' untuk dapatkan diskaun 30%!!
.
.
#CaffeAbnomal #JJCMTV3 #JJCM #JJCM2019 #akusuka #TV3 #NakMakanApa #TapauApa #MakanBest #MakanSedap #Setapak #DanauKota
5 0 16 hours ago

TQ customer sopim inai ngan cikna
Nanti jangan lupa share feedback okay?? And kalau ok leh repeat 🤣
INGAT INAI INGAT ENAILEAF YEEE.. 😁

Nak try inai merah menyala ni??
Klik je www.wasap.my/60123006846
#PengedarDiperlukan
#ModalRm99sahaja

TQ customer sopim inai ngan cikna
Nanti jangan lupa share feedback okay?? And kalau ok leh repeat 🤣
INGAT INAI INGAT ENAILEAF YEEE.. 😁

Nak try inai merah menyala ni??
Klik je www.wasap.my/60123006846
#PengedarDiperlukan
#ModalRm99sahaja
3 1 16 hours ago

Area #gombak #danaukota #batucaves

COD...... Boleh tekan link dibawah

www.wassap.my/60138800331

Postage setiap hari

Area #gombak #danaukota #batucaves

COD...... Boleh tekan link dibawah

www.wassap.my/60138800331

Postage setiap hari
0 0 17 hours ago

Area #gombak #danaukota #batucaves
Atau dimana sahaja

Postage setiap hari ya❤️ www.wasap.my/60138800331

Area #gombak #danaukota #batucaves
Atau dimana sahaja

Postage setiap hari ya❤️ www.wasap.my/60138800331
1 0 17 hours ago

Next sape nak Join untuk COD AREA KL?? X salah law labur sikit duit tu.. Actually Sunscreen ni mmg best au.. semua jenis kulit bole pakai..ape lg yg best tentang Sunscreen ni. . ☑️2 in 1
☑️Fondation + Sunblock
☑️Spf50
☑️Sinaran Uv
☑️Flawless
☑️Amek masa dalam 3 minit sahaja

Amacam best kan?? Sunscreen ni mmg laku kerass uollsss ❗❗ 🌞Bole klik di link bio untuk wasap 📱0177240253
📱0177240253 🛍️Free Gift Limited
🛍️Free Gift PALING LIMITED dengan pembelian RM150 keatas
🛍️Menangi Voucher Watson RM50 dengan 2 pembelian produk loveliee 🚙FREE COD SEKITAR KL
🚙UKAY PERDANA
🚙BUKIT ANTARABANGSA
🚙MELAWATI MALL
🚙TAMAN MELAWATI
🚙TAMAN MELATI
🚙WANGSA MAJU
🚙KERAMAT
🚙DATO KERAMAT
🚙JELATEK
🚙DANAU KOTA
🚙MASJID JAMEK

#lovelieesegamat #lovelieekluang #lovelieeessentialcleanser #lovelypeaches4ever100 #lovelieehellopeachpleasepremium #lovelieemurah #lovelieehq #danaukota #wismafgv #balaifelda #lovelieeserum #loveliee_ukayperdanakl #lovelieemuar #loveliee_ukayperdanakl #bandarsegamat #utmgurneymall #lovelieesunscreen #lovelieebeauty #lovelieebyasyallie

Next sape nak Join untuk COD AREA KL?? X salah law labur sikit duit tu.. Actually Sunscreen ni mmg best au.. semua jenis kulit bole pakai..ape lg yg best tentang Sunscreen ni. . ☑️2 in 1
☑️Fondation + Sunblock
☑️Spf50
☑️Sinaran Uv
☑️Flawless
☑️Amek masa dalam 3 minit sahaja

Amacam best kan?? Sunscreen ni mmg laku kerass uollsss ❗❗ 🌞Bole klik di link bio untuk wasap 📱0177240253
📱0177240253 🛍️Free Gift Limited
🛍️Free Gift PALING LIMITED dengan pembelian RM150 keatas
🛍️Menangi Voucher Watson RM50 dengan 2 pembelian produk loveliee 🚙FREE COD SEKITAR KL
🚙UKAY PERDANA
🚙BUKIT ANTARABANGSA
🚙MELAWATI MALL
🚙TAMAN MELAWATI
🚙TAMAN MELATI
🚙WANGSA MAJU
🚙KERAMAT
🚙DATO KERAMAT
🚙JELATEK
🚙DANAU KOTA
🚙MASJID JAMEK

#lovelieesegamat #lovelieekluang #lovelieeessentialcleanser #lovelypeaches4ever100 #lovelieehellopeachpleasepremium #lovelieemurah #lovelieehq #danaukota #wismafgv #balaifelda #lovelieeserum #loveliee_ukayperdanakl #lovelieemuar #loveliee_ukayperdanakl #bandarsegamat  #utmgurneymall #lovelieesunscreen #lovelieebeauty #lovelieebyasyallie
4 0 18 hours ago

Posted @withrepost@shikinliciousoatmeal.kajang ROLLED OAT ADALAH BERBEZA DENGAN QUICK OAT ATAU INSTANT OAT

Meh kita tengok video ni. Siapa pernah makan oat? Tak kisah lah apa jenis oat pun. Adakalanya oat yang kita makan tu sejenis yang lembik atau lembut bila dicampur dengan susu. Ada orang yang suka, ada juga yang kurang gemar 😳

Dalam #overnightyogurtoatmeal yang kami nak anda nikmati ni berbeza sebab kami menggunakan 100% rolled oat. Dalam video ni boleh nampak tekstur rolled oat tu sekeping-sekeping sebabnya, rolled oat bila direndam lama dalam susu, ia tidak mudah untuk jadi lembik macam quick oat atau instant oat 😁
.
Rolled oat ni actually, banyak khasiatnya. Antara salah satunya, kita jadi cepat kenyang. Sebab tu bila customer tanya saya bila waktu sesuai nak makan, saya akan jawab, bila-bila yang kita rasa nak makan sesuatu makanan yang berat selain nasi atau mee, tapi jangan pulak makan nasi dalam waktu serentak dengan #overnightyogurtoatmeal ni. Nanti jarum penimbang bergerak ke angka yang lagi besar pulak 😅

#shikinliciousoatmeal #overnightyogurtoatmeal #overnightoatsmalaysia #overnightoatssetapak #overnightoatsampang #overnightoatsgombak #dessertampang #dessertgombak #fooddeliverysetapak #fooddeliverygombak #rolledoat #kualalumpur #kualapilah #ampangan #istanasrimenanti #klcc #kltower #danaukota #uptown #wangsawalk #melawatimall #batucaves #kgbaru

Posted @withrepost • @shikinliciousoatmeal.kajang ROLLED OAT ADALAH BERBEZA DENGAN QUICK OAT ATAU INSTANT OAT

Meh kita tengok video ni. Siapa pernah makan oat? Tak kisah lah apa jenis oat pun. Adakalanya oat yang kita makan tu sejenis yang lembik atau lembut bila dicampur dengan susu. Ada orang yang suka, ada juga yang kurang gemar 😳

Dalam #overnightyogurtoatmeal yang kami nak anda nikmati ni berbeza sebab kami menggunakan 100% rolled oat. Dalam video ni boleh nampak tekstur rolled oat tu sekeping-sekeping sebabnya, rolled oat bila direndam lama dalam susu, ia tidak mudah untuk jadi lembik macam quick oat atau instant oat 😁
.
Rolled oat ni actually, banyak khasiatnya. Antara salah satunya, kita jadi cepat kenyang. Sebab tu bila customer tanya saya bila waktu sesuai nak makan, saya akan jawab, bila-bila yang kita rasa nak makan sesuatu makanan yang berat selain nasi atau mee, tapi jangan pulak makan nasi dalam waktu serentak dengan #overnightyogurtoatmeal ni. Nanti jarum penimbang bergerak ke angka yang lagi besar pulak 😅

#shikinliciousoatmeal #overnightyogurtoatmeal #overnightoatsmalaysia #overnightoatssetapak #overnightoatsampang #overnightoatsgombak #dessertampang #dessertgombak #fooddeliverysetapak #fooddeliverygombak #rolledoat #kualalumpur #kualapilah #ampangan #istanasrimenanti #klcc #kltower #danaukota #uptown #wangsawalk #melawatimall #batucaves #kgbaru
6 0 19 hours ago

Sweet nye couple 2 orang ni, buat facial same2, jeleous i tenggok Kan he he he he tibe, kite just buat je kan? Janji ko rang puas hati dng ape yg kite orang buat, ni patut Di tiru tau, selalu Kan klw awek buat rawatan boyfriend die duk jadi tunggul tunggu kan kasihan, bagi la die buat sekali baru la adil Kan?, Maya HD professional ade promo untuk facial just serendah Rm 69 Come n enjoy with Maya HD professional unisex hair salon & beauty spa. whatsapp aldin +601161155091
#setapak #wangsamajuseksyen2 #wangsamaju #wangsamajucafe #wangsamajuseksyen10 #wangsamajuseksyen5 #wangsamajurun2019 #wangsamajuseksyen1 #watercolor #wa #wangsa #irmadarmawangsa #wangsawalk #wangsajelita #wangsawalkmall #titiwangsa #tarawangsa #setapak #srirampai #keramat #danaukota #wangsawalk #seasonsgardenresidences #lrtsrirampai #lrtwangsamaju

Sweet nye couple 2 orang ni, buat facial same2, jeleous i tenggok Kan he he he he tibe, kite just buat je kan? Janji ko rang puas hati dng ape yg kite orang buat, ni patut Di tiru tau, selalu Kan klw awek buat  rawatan boyfriend die duk jadi tunggul tunggu kan kasihan, bagi la die buat sekali baru la adil Kan?, Maya HD professional ade promo untuk facial just serendah Rm 69 Come n enjoy with Maya HD professional unisex hair salon & beauty spa. whatsapp aldin +601161155091 
#setapak #wangsamajuseksyen2 #wangsamaju #wangsamajucafe #wangsamajuseksyen10 #wangsamajuseksyen5 #wangsamajurun2019 #wangsamajuseksyen1 #watercolor #wa #wangsa #irmadarmawangsa #wangsawalk #wangsajelita #wangsawalkmall #titiwangsa #tarawangsa #setapak #srirampai #keramat #danaukota #wangsawalk #seasonsgardenresidences #lrtsrirampai #lrtwangsamaju
16 0 22 hours ago

Loveliee Cleanser BAGUS untuk kulit yang SENSATIF 🥰

Loveliee Essential Cleanser sangat bagus untuk kulit yang sensatif kerana Cleanser sangat kaya dengan Vit C, ingredient yang terkandung dalam Cleanser banyak dengan buahan² extract ( strawberry, raspberry & blackberry )

1 Botol RM 59 sahaja uolls ❗
better uolls grab awal² sebelom kehabisan.. Wasap sis cepat ❗❗
Klik di link bio 📱 📱0177240253
🛍️Free Gift yg besttt uolls akan dapat 🚙FREE COD SEKITAR KL 🚙UKAY PERDANA
🚙MELAWATI MALL
🚙TAMAN MELATI
🚙WANGSA MAJU
🚙DATO KERAMAT
🚙MASJID JAMEK
🚙UTM GURNEY
🚙AMPANG
🚙SEGAMAT

#lovellieesunscreen
#lovelieedatokeramat
#lovelieewangsamaju #lovelieeutmgurney #lovelieeukayperdana #lovelieehq #lovelieeserum #lovelieesunsreen #lovelieeessentialcleanser #asyallieagent #lovelieebeauty #Keramat #danaukota #lovelieecosmetics #lovelieemurah

Loveliee Cleanser BAGUS untuk kulit yang SENSATIF 🥰

Loveliee Essential Cleanser sangat bagus untuk kulit yang sensatif kerana Cleanser sangat kaya dengan Vit C, ingredient yang terkandung dalam Cleanser banyak dengan buahan² extract ( strawberry, raspberry & blackberry )

1 Botol RM 59 sahaja uolls ❗ 
better uolls grab awal² sebelom kehabisan.. Wasap sis cepat ❗❗
Klik di link bio 📱 📱0177240253
🛍️Free Gift yg besttt uolls akan dapat 🚙FREE COD SEKITAR KL 🚙UKAY PERDANA
🚙MELAWATI MALL
🚙TAMAN MELATI
🚙WANGSA MAJU
🚙DATO KERAMAT
🚙MASJID JAMEK
🚙UTM GURNEY
🚙AMPANG
🚙SEGAMAT

#lovellieesunscreen
#lovelieedatokeramat
#lovelieewangsamaju #lovelieeutmgurney #lovelieeukayperdana #lovelieehq #lovelieeserum #lovelieesunsreen #lovelieeessentialcleanser #asyallieagent #lovelieebeauty #Keramat #danaukota #lovelieecosmetics #lovelieemurah
4 0 22 hours ago

THE BEST COMBINATIO EVERRR !!
lepas da cuci muka menggunakan #lovelieecleanser uolls kene laa tepek sikit #lovelieeserum tu.. baru laa kulit muka uolls tu akan rase Freshh je 🥰
Kalo uolss x caye.. uollss try laa pakai.. konfemm bestt ❗❗ Mama ekin tak tipu au... act mama ekin sendiri pakai Set 2 Beradik ni.. mmg best 👍

Set 2 Beradik ni mmg high demands sekarang.. Sape lambat grab.. hermmm gigit jari laaa nt nk tggu mama ekin restock lg😭

Set 2 beradik ni baru RM138 🤗 🛍️FREE GIFT LIMITED KEBABOMM 🔥🔥 📱0177240253
🚙FREE COD AREA KL 🚙UKAY PERDANA
🚙BUKIT ANTARABANGSA
🚙TAMAN MELAWATI
🚙WANGSA MAJU
🚙SETAPAK
🚙KERAMAT
🚙DATO KERAMAT
🚙WISMA FGV
🚙AMPANG

#loveliee
#lovelieeserum #bukitantarabangsa #danaukota #tamanmelawati #keramatmall #balaifelda #wismafgv #lovelieecosmetics #serum #lovelieehq #bandarsegamat #unikl #gurneymall #lovelieebangi #lovelieekl #lovelieemurah #lovelieeukayperdana #uitmsegamat #lovelieecleanser

THE BEST COMBINATIO EVERRR !!
lepas da cuci muka menggunakan #lovelieecleanser uolls kene laa tepek sikit #lovelieeserum tu.. baru laa kulit muka uolls tu akan rase Freshh je 🥰
 Kalo uolss x caye.. uollss try laa pakai.. konfemm bestt ❗❗ Mama ekin tak tipu au... act mama ekin sendiri pakai Set 2 Beradik ni.. mmg best 👍

Set 2 Beradik ni mmg high demands sekarang.. Sape lambat grab.. hermmm gigit jari laaa nt nk tggu mama ekin restock lg😭

Set 2 beradik ni baru RM138 🤗 🛍️FREE GIFT LIMITED KEBABOMM 🔥🔥 📱0177240253
🚙FREE COD AREA KL 🚙UKAY PERDANA
🚙BUKIT ANTARABANGSA
🚙TAMAN MELAWATI
🚙WANGSA MAJU
🚙SETAPAK
🚙KERAMAT
🚙DATO KERAMAT
🚙WISMA FGV
🚙AMPANG

#loveliee
#lovelieeserum #bukitantarabangsa #danaukota #tamanmelawati #keramatmall #balaifelda #wismafgv #lovelieecosmetics #serum #lovelieehq #bandarsegamat #unikl #gurneymall #lovelieebangi #lovelieekl #lovelieemurah #lovelieeukayperdana #uitmsegamat #lovelieecleanser
1 0 22 hours ago

ADE YG DA DPT SET 3 BERADIK NE TAK?? Loveliee Cleanser BAGUS untuk kulit yang SENSATIF 🥰

Loveliee Essential Cleanser sangat bagus untuk kulit yang sensatif kerana Cleanser sangat kaya dengan Vit C, ingredient yang terkandung dalam Cleanser banyak dengan buahan² extract ( strawberry, raspberry & blackberry )

Loveliee Serum baik untuk kulit kering, serum dapat melembapkan kulit , menyegarkan kulit dan dpt mengecutkan jerawat yang baru nak tumbuh auu.. Loveliee Sunscreen dapat menutup dari Sinaran UV.. Dapat menjimatkan mase tok uolls bermekap berjam²... n #lovelieesunscreen ni 2 in 1 au.. mmg best untuk semua jenis kulit 🥰

1 Botol Serum RM79 sahaja uollss ❗❗ .
1 Botol CLEANSER RM 59 sahaja uolls ❗ .
1 Botol SUNSCREEN RM70 Sahaja ❗❗ better uolls grab awal² sebelom kehabisan.. 3 beradik ni mmg laku kerasss au.. SEBAB 3 BERADIK NI TAHAN 5-6 BULAN

Wasap sis cepat ❗❗ Klik di link bio 📱 📱0177240253 🛍️Free Gift yg besttt uolls akan dapa
t 🛍️Free Gift PALING LIMITED untuk SET 3 BERADIK 🛍️Nama uolls akan disenaraikan dalam list Lucky Draw Loveliee 🚙FREE COD SEKITAR KL 🚙UKAY PERDANA
🚙MELAWATI MALL
🚙TAMAN MELATI
🚙WANGSA MAJU
🚙DATO KERAMAT
🚙MASJID JAMEK
🚙UTM GURNEY
🚙AMPANG
🚙SEGAMAT

#lovellieesunscreen
#lovelieedatokeramat
#lovelieewangsamaju #lovelieeutmgurney #lovelieeukayperdana #lovelieehq #lovelieeserum #lovelieesunsreen #buluhkasap #bandarsegamat #bandarputra #lovelieeessentialcleanser #asyallieagent #lovelieebeauty #Keramat #danaukota #lovelieecosmetics #lovelieemurah #uitmsegamat #gemas #tangkak #lovelieemuar #cemburuseorangperempuan #lovelieekl

ADE YG DA DPT SET 3 BERADIK NE TAK?? Loveliee Cleanser BAGUS untuk kulit yang SENSATIF 🥰

Loveliee Essential Cleanser sangat bagus untuk kulit yang sensatif kerana Cleanser sangat kaya dengan Vit C, ingredient yang terkandung dalam Cleanser banyak dengan buahan² extract ( strawberry, raspberry & blackberry )

Loveliee Serum baik untuk kulit kering, serum dapat melembapkan kulit , menyegarkan kulit dan dpt mengecutkan jerawat yang baru nak tumbuh auu.. Loveliee Sunscreen dapat menutup dari Sinaran UV.. Dapat menjimatkan mase tok uolls bermekap berjam²... n #lovelieesunscreen  ni 2 in 1 au.. mmg best untuk semua jenis kulit 🥰

1 Botol Serum RM79 sahaja uollss ❗❗ .
1 Botol CLEANSER RM 59 sahaja uolls ❗ .
1 Botol SUNSCREEN RM70 Sahaja ❗❗ better uolls grab awal² sebelom kehabisan.. 3 beradik ni mmg laku kerasss au.. SEBAB 3 BERADIK NI TAHAN 5-6 BULAN

Wasap sis cepat ❗❗ Klik di link bio 📱 📱0177240253 🛍️Free Gift yg besttt uolls akan dapa
t 🛍️Free Gift PALING LIMITED untuk SET 3 BERADIK 🛍️Nama uolls akan disenaraikan dalam list Lucky Draw Loveliee 🚙FREE COD SEKITAR KL 🚙UKAY PERDANA
🚙MELAWATI MALL
🚙TAMAN MELATI
🚙WANGSA MAJU
🚙DATO KERAMAT
🚙MASJID JAMEK
🚙UTM GURNEY
🚙AMPANG
🚙SEGAMAT

#lovellieesunscreen
#lovelieedatokeramat
#lovelieewangsamaju #lovelieeutmgurney #lovelieeukayperdana #lovelieehq #lovelieeserum #lovelieesunsreen #buluhkasap #bandarsegamat #bandarputra #lovelieeessentialcleanser #asyallieagent #lovelieebeauty #Keramat #danaukota #lovelieecosmetics #lovelieemurah #uitmsegamat #gemas #tangkak #lovelieemuar #cemburuseorangperempuan #lovelieekl
1 0 22 hours ago

Imagine a hall full of scary looking ghosts👻.
.
Nah actually we don’t look that scary after all🥰 But this is what Herbalife party is like! Hard work paid off when we get to enjoy free food and take loads of pictures with other crazy wellness coaches🤪

Imagine a hall full of scary looking ghosts👻.
.
Nah actually we don’t look that scary after all🥰 But this is what Herbalife party is like! Hard work paid off when we get to enjoy free food and take loads of pictures with other crazy wellness coaches🤪
24 1 22 hours ago
💕
.
#pelamintunang
#pelaminbynfa
#danaukota
4 0 23 hours ago

🌟CHANEL LIMITED LENS🌟
Premium Contact lens
Gorgeous Looks
UV Blocked
00-1000
.
💸RM27 EXC POST
.
🌟3 MONTHS
.
COD AREA : SEREMBAN GATEWAY, TEXAS CHICKEN D'CATTLEYA, DATARAN SENAWANG, DAN SEKITAR WAKTU DENGAN NYA.
.
.
#senawang #lensseremban #nismilan #chanellenskorea #dataransenawang #lensmalaysia #malaysia #contactlensmalaysia #klcc #bangi #bangilens #portdickson #chanellensputraheight #chanellenskl
#senawang #seremban2 #uitmseremban #lensseremban #serembangateway #gombaklens #danaukota #johorbahru #jb #tampoi

🌟CHANEL LIMITED LENS🌟
Premium Contact lens 
Gorgeous Looks 
UV Blocked 
00-1000
.
💸RM27 EXC POST
.
🌟3 MONTHS
.
COD AREA : SEREMBAN GATEWAY, TEXAS CHICKEN D'CATTLEYA, DATARAN SENAWANG,  DAN SEKITAR WAKTU DENGAN NYA.
.
.
#senawang #lensseremban #nismilan #chanellenskorea #dataransenawang #lensmalaysia #malaysia #contactlensmalaysia #klcc #bangi #bangilens #portdickson #chanellensputraheight #chanellenskl
#senawang #seremban2 #uitmseremban #lensseremban #serembangateway #gombaklens #danaukota #johorbahru #jb #tampoi
10 0 12 November, 2019

Not so healthy version 😝😝 of wanpaku prep for family members who wants mayo in the sandwich. Our usual dressing is OLIVE OIL for the beloved customers.😍😍
.
.
DM us if you wish to order.our wanpaku sandwich is freshly made by order. We don't do any in advance.
.
.
Whatssap us now at 013-377 9780.

#wanpakukualalumpur
#healthyeating
#healthyfood #healthylifestyle #wanpakusandwich #wanpakumalaysia #wanpakusandwichmalaysia #wanpakumelawati #wanpakuviral #wanpakusando #tamanmelawati #keramat #setiawangsa #kualalumpur #kemensah #danaukota #wangsamelawati

Not so healthy version 😝😝 of wanpaku prep for family members who wants mayo in the sandwich. Our usual dressing is OLIVE OIL for the beloved customers.😍😍
.
.
DM us if you wish to order.our wanpaku sandwich  is freshly made by order. We don't do any in advance.
.
.
Whatssap us now at 013-377 9780.

#wanpakukualalumpur
#healthyeating
#healthyfood #healthylifestyle #wanpakusandwich #wanpakumalaysia #wanpakusandwichmalaysia #wanpakumelawati #wanpakuviral #wanpakusando #tamanmelawati #keramat #setiawangsa #kualalumpur #kemensah #danaukota #wangsamelawati
9 0 12 November, 2019

Dark mode IG streak ahead♠️.
.
Coaches like us work hard, but we play hard too🤣 Grateful for parties like this in Bayanihan System!

Dark mode IG streak ahead♠️.
.
Coaches like us work hard, but we play hard too🤣 Grateful for parties like this in Bayanihan System!
22 1 12 November, 2019

SANGAT SEDAP, SESUAI UNTUK YANG NAK BERDIET

Al-kisahnya, customer ni dah lama usha Overnight Yogurt Oatmeal ni. Agaknya dah tergoda, terus customer ni beli Pakej A iaitu 6 jar 😍 terus borong banyak jar & banyak perisa

Perisa strawberry memang sedap dan saya baru je restocked Strawberry flavour ni tau. Ramai mencari flavour ni. Memang sedapppp!

#shikinliciousoatmeal
#overnightyogurtoatmeal
#overnightoats #rolledoat #overnightoatsmalaysia #kualalumpur #klcc #kltower #danaukota #setapak #kgbaru #kualapilah #seremban #ampangan #wangsamaju #batucaves #melawatimall #selangor #codbatucaves #coddanaukota #codgombak #dessert

SANGAT SEDAP, SESUAI UNTUK YANG NAK BERDIET

Al-kisahnya, customer ni dah lama usha Overnight Yogurt Oatmeal ni. Agaknya dah tergoda, terus customer ni beli Pakej A iaitu 6 jar 😍 terus borong banyak jar & banyak perisa

Perisa strawberry memang sedap dan saya baru je restocked Strawberry flavour ni tau. Ramai mencari flavour ni. Memang sedapppp!

#shikinliciousoatmeal
#overnightyogurtoatmeal
#overnightoats #rolledoat #overnightoatsmalaysia #kualalumpur #klcc #kltower #danaukota #setapak #kgbaru #kualapilah #seremban #ampangan #wangsamaju #batucaves #melawatimall #selangor #codbatucaves #coddanaukota #codgombak #dessert
6 0 12 November, 2019

DapurMakngahBerasap
Homemade by Kak Wina
Produk Muslim Tanpa Pengawet
○Pes Sambal Ikan Bakar
○Pes Balado Hijau
○Pes Balado Merah
○Pes Nasi Goreng Kampung
○Pes Mee Kari Nyonya

Mudah ‼️ Sedap ‼️ Cepat‼️ Berat Bersih:- 300gm ☑️ 500gm ☑️ 1000gm ☑️ Ketahanan ✔️Chiller 1bulan ✔️Frozen 3bulan

FB : Zamir harith Page : #DapurMakngahBerasap
WhatsApp
www.wasap.my/017-2602639
www.wasap.my/0172602635
www.wasap.my/0172730097 * COD caj mengikut kawasan atau self-pickup sangat² di alu kan.
#gombak #tamanmelati #wangsamaju #setiawangsa #srirampai #setapakjaya #setapak #danaukota #tamanmelawati

DapurMakngahBerasap
Homemade by Kak Wina
Produk Muslim Tanpa Pengawet
○Pes Sambal Ikan Bakar
○Pes Balado Hijau
○Pes Balado Merah
○Pes Nasi Goreng Kampung
○Pes Mee Kari Nyonya

Mudah ‼️ Sedap ‼️ Cepat‼️ Berat Bersih:- 300gm ☑️ 500gm ☑️ 1000gm ☑️ Ketahanan ✔️Chiller  1bulan ✔️Frozen 3bulan

FB : Zamir harith Page : #DapurMakngahBerasap 
WhatsApp 
www.wasap.my/017-2602639
www.wasap.my/0172602635
www.wasap.my/0172730097 * COD caj mengikut kawasan atau self-pickup sangat² di alu kan.
#gombak #tamanmelati #wangsamaju #setiawangsa #srirampai #setapakjaya #setapak #danaukota #tamanmelawati
9 3 11 November, 2019

Haii #loveliee Lovers ❤️❤️ Sebelom tido.. pastikan kulitt muka uolls tu bersih sebersih bersih nyeee au ❗❗ supaya bila kita tido tu.. muka kita akan rasa fresh.. sebab kulit kita akan jadi bersih , sihat dan cantik... Bila pakai #lovelieecleanser 🤗🤗 So uolls nak cntek fresh sihat kulit muka tu kan.. apa kata uolls amalkan LovelieeCleanser ni.. ☺️ Sebarang pertanyaan.. Uolls bole Direst wasap sis k 💪 📱0177240253
📱0177240253 ❗FREE COD
🚙SEGAMAT
🚙BANDAR PUTRA
🚙BUKIT SIPUT
🚙UKAY PERDADA
🚙MELAWATI MALL
🚙TAMAN MELATI
🚙TAMAN MELAWAT
🚙WANGSA MAJU
🚙AMPANG
🚙SETAPAK
🚙UTM GURNEY
🚙DATO KERAMAT
🚙MASJID JAMEK
🚙KLCC 🚚🚚 POSTAGE SETIAP HARI
I'm
🛍️ FREE GIFT YANG BERBALOI SIS AKAN BAGI DEKAT UOLSS
#wismafgv #gurneymall #utmgurney
#lovelypeaches4ever100
#lovelieehqmersing #lovelieehq #teamommysharkdudu
#lovelieebeauty #lovelieeserum #cleanser #ukayperdana #lovelieesale2019 #lovelieeagent #ampang #keramat #datokeramat #danaukota #setapak #tamanmelawati #uitmsegamat #segamat #gemas #bahau no

Haii #loveliee Lovers ❤️❤️ Sebelom tido.. pastikan kulitt muka uolls tu bersih sebersih bersih nyeee au ❗❗ supaya bila kita tido tu.. muka kita akan rasa fresh.. sebab kulit kita akan jadi bersih , sihat dan cantik... Bila pakai #lovelieecleanser 🤗🤗 So uolls nak cntek fresh sihat kulit muka tu kan.. apa kata uolls amalkan LovelieeCleanser ni.. ☺️ Sebarang pertanyaan.. Uolls bole Direst wasap sis k 💪 📱0177240253
📱0177240253 ❗FREE COD
🚙SEGAMAT
🚙BANDAR PUTRA
🚙BUKIT SIPUT
🚙UKAY PERDADA
🚙MELAWATI MALL
🚙TAMAN MELATI
🚙TAMAN MELAWAT
🚙WANGSA MAJU
🚙AMPANG
🚙SETAPAK
🚙UTM GURNEY
🚙DATO KERAMAT
🚙MASJID JAMEK
🚙KLCC 🚚🚚 POSTAGE SETIAP HARI 
I'm
🛍️ FREE GIFT YANG BERBALOI SIS AKAN BAGI DEKAT UOLSS 
#wismafgv #gurneymall #utmgurney
#lovelypeaches4ever100
#lovelieehqmersing #lovelieehq #teamommysharkdudu
#lovelieebeauty #lovelieeserum #cleanser #ukayperdana #lovelieesale2019 #lovelieeagent #ampang #keramat  #datokeramat #danaukota #setapak #tamanmelawati #uitmsegamat #segamat #gemas #bahau no
4 0 11 November, 2019
COMBO TERLAJAK KURUS 😱💖
.
DLM 15 HARI JER BOLE HILANG 3-10KG..BEST KE BEST?
.
KLAU NK RASA PENGALAMAN HILANG KG TU MEH PM MUMMY LAJU LAJU

ATAU

KLIK JER LINK WHATSAPP KAT BIO TU OKAY 😘

#legacysarraashley
#bellasshake 
#bellasqueez
#stokiskl
#stokisbodydream
#leaderLsa
#terlajakkurus
#terlajaklaris
#terlajakcantik
#bodydream
#combomeletop
#bodydreamkanada
#bodydreamhq
#bodydreamofficial
#keramat
#wangsamaju
#tamanmelawati
#srirampai
#wangsamelawati
#lembahkeramat
#ampang
#danaukota
#setapak
#putrajaya
#srikembangan
#bangi
#gombak
#klcc
#setiawangsa
#sarawak
4 0 11 November, 2019

Top #DanauKota posts

Serbu gais! Nanti sold out jangan marah..‼️ 😜
.

OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #bmf #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #supermacnachos #cheesy  #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro  #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #buymuslimfirst  #kakaktanjak #macandcheese #tv3 #mymakan #nachoscheesetarik
2,862 50 11 October, 2019

Salam Ramadhan! Gais jangan lupa Berbuka Puasa dengan Tanjakcrew Cafe!🤗
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #puasa #cheesy #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #mhitv3

Salam Ramadhan! Gais jangan lupa Berbuka Puasa dengan Tanjakcrew Cafe!🤗
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #puasa #cheesy  #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro  #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #mhitv3
9,172 278 21 May, 2019

Semalam sempat singgah kat bazar ramadan Danau Kota😋
.
#bazarramadan #danaukota #teroqa

Semalam sempat singgah kat bazar ramadan Danau Kota😋
.
#bazarramadan #danaukota #teroqa
4,254 190 18 May, 2019

Gosip apa si @adeed8 wartawan Melodi nak sampaikan ni? Haip! Tak mo membawang😂😜
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #canornotchallenge #cheesy #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #mhitv3

Gosip apa si @adeed8 wartawan Melodi nak sampaikan ni? Haip! Tak mo membawang😂😜
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #canornotchallenge #cheesy  #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro  #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #mhitv3
6,747 98 8 May, 2019

Tarik tarik tarik (how high can you go?)
Cuba cubit, tarik satu kali (Ha!) Tarik tarik tarik (how high can you go?)
Mari Kita lihat siapa tinggi (Ha!)
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #bmf #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #buymuslimfirst #iftar #puasa #cheesy #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #abangtanjak #kakaktanjak #theoriginaltanjak #copypastenamajanganterpedaya #itubukankami #tv3 #mymakan

Tarik tarik tarik (how high can you go?)
Cuba cubit, tarik satu kali (Ha!) Tarik tarik tarik (how high can you go?)
Mari Kita lihat siapa tinggi (Ha!)
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #bmf #wangsamaju  #wangsamajuseksyen2 #setapak #buymuslimfirst #iftar #puasa #cheesy  #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro  #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit  #abangtanjak #kakaktanjak #theoriginaltanjak #copypastenamajanganterpedaya #itubukankami  #tv3 #mymakan
2,995 24 18 September, 2019

Jangan sekat2 tekak korang tu. Petang ni datang Tanjakcrew Cafe terus okay? Bawak teman2mu ya!🤗😘😂
.

OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #bmf #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #supermacnachos #cheesy #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #buymuslimfirst #kakaktanjak #macandcheese #tv3 #mymakan #nachoscheesetarik

Jangan sekat2 tekak korang tu. Petang ni datang Tanjakcrew Cafe terus okay? Bawak teman2mu ya!🤗😘😂
.

OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #bmf #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #supermacnachos #cheesy  #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro  #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #buymuslimfirst  #kakaktanjak #macandcheese #tv3 #mymakan #nachoscheesetarik
573 9 15 October, 2019