#Demica Instagram Photos & Videos

Demica - 340.5k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #Demica and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
7 minutes
Average like
0.3
Average comment
0
Posts with video
15/48
Posts with photo
33/48

Hashtag Popularity

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗 #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicameruklang #setiacitymall #setiacityconventioncentre

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗 #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicameruklang #setiacitymall #setiacityconventioncentre
0 0 22 hours ago

KELEBIHAN SUSU DLM DEMICA LOTION
.
.
.
.
📌Melembapkan kulit
📌Melembutkan kulit
📌Mencerahkan kulit

SPF50 yg terkandung dlm #DemicaWhiteningLotion sgt sesuai utk dipakai di seluruh muka & badan sebagai sunblock harian korang🧴 .

Harga RM39.90/botol. Beli 2 botol Mimi bg FREE #DemicaPuff . On tak on?

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KELEBIHAN SUSU DLM DEMICA LOTION
.
.
.
.
📌Melembapkan kulit
📌Melembutkan kulit
📌Mencerahkan kulit

SPF50 yg terkandung dlm #DemicaWhiteningLotion sgt sesuai utk dipakai di seluruh muka & badan sebagai sunblock harian korang🧴 .

Harga RM39.90/botol. Beli 2 botol Mimi bg FREE #DemicaPuff . On tak on?

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 23 hours ago

KENAPA PENTINGNYA SUNBLOCK YG ADA SPF50 ?

Average kulit kita semua akan sunburn adalah dlm tempoh 10 minit. Maksudnya 10 minit kena direct pancaran matahari, muka terus sunburn. Bila pakai sunblock atau #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50, SPF50 cover kulit selama 8 jam dari sunburn.

TAPI, kita tetap dinasihatkan utk apply sunblock setiap 2 jam (terutamanya utk yg aktif/ bekerja di bawah matahari) sebab SPF akan hilang bila kita berpeluh.

Jom order DWL sekarang!
www.wasap.my/60135009422/DWL

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KENAPA PENTINGNYA SUNBLOCK YG ADA SPF50 ?

Average kulit kita semua akan sunburn adalah dlm tempoh 10 minit. Maksudnya 10 minit kena direct pancaran matahari, muka terus sunburn. Bila pakai sunblock atau #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50, SPF50 cover kulit selama 8 jam dari sunburn.

TAPI, kita tetap dinasihatkan utk apply sunblock setiap 2 jam (terutamanya utk yg aktif/ bekerja di bawah matahari) sebab SPF akan hilang bila kita berpeluh.

Jom order DWL sekarang!
www.wasap.my/60135009422/DWL

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 23 hours ago

Alhamdulillah..ade je customer grabb n bgi feedback.. #Demica Lipmatte..brg lawa..brg jadi..kalau tdk X kan org asyik grabb Kan..😍😍😍 Jum pm sis laju2..

Alhamdulillah..ade je customer grabb n bgi feedback.. #Demica Lipmatte..brg lawa..brg jadi..kalau tdk X kan org asyik grabb Kan..😍😍😍 Jum pm sis laju2..
0 0 23 hours ago

baru teringat nak post ,Alhamdulillah for today hari ahad.. settle cod.. Jum grabb #Demica Lipmatte.. semestinye ramai pengguna skrng.. Direct whatsapp terus ye www.wasap.my/60135009422

baru teringat nak post ,Alhamdulillah for today hari ahad.. settle cod.. Jum grabb #Demica Lipmatte.. semestinye ramai pengguna skrng.. Direct whatsapp terus ye www.wasap.my/60135009422
0 0 23 hours ago

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗 #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗 #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 23 hours ago

Lepas bersalin perut menggelebeh, dari jauh dah nampak perut berlapis lapis 😭 .

Segan sangat! Utk selesaikan segala masalah lemak yg bermaharajalela dekat perut Mimi, Mimi rajinkan diri pakai #DemicaBengkung . Baru la perut kempisss macam anak dara 16 tahun💃🏻 .

Takkan nak biar je perut berlapis? Jom Mimi bantu korang.
Komen “PM” now! .

#bengkungu
#demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demica #DemiCantik #iejademica

Lepas bersalin perut menggelebeh, dari jauh dah nampak perut berlapis lapis 😭 .

Segan sangat! Utk selesaikan segala masalah lemak yg bermaharajalela dekat perut Mimi, Mimi rajinkan diri pakai #DemicaBengkung . Baru la perut kempisss macam anak dara 16 tahun💃🏻 .

Takkan nak biar je perut berlapis? Jom Mimi bantu korang.
Komen “PM” now! .

#bengkungu
 #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demica #DemiCantik #iejademica
1 0 23 February, 2020

JOM KURUS DGN DEMICA BENGKUNG

#DemicaBengkung sangat sesuai utk korang yg ada masalah perut terkeluar atau yg nak dapat perut flat 💙. Takkan nak kurus body je? Perut pun kena kurus jugak uolss 💪🏻 . Mimi sediakan 5 size #DemicaBengkung utk korang iaitu size S, M, L, XL & XXL.

Nak Mimi bantu dptkan perfect size #DemicaBengkung utk korang?
Komen “NAK BENGKUNG” now! .

#bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demica #iejademica

JOM KURUS DGN DEMICA BENGKUNG

#DemicaBengkung sangat sesuai utk korang yg ada masalah perut terkeluar atau yg nak dapat perut flat 💙. Takkan nak kurus body je? Perut pun kena kurus jugak uolss 💪🏻 . Mimi sediakan 5 size #DemicaBengkung utk korang iaitu size S, M, L, XL & XXL.

Nak Mimi bantu dptkan perfect size #DemicaBengkung utk korang?
Komen “NAK BENGKUNG” now! .

#bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demica #iejademica
0 0 23 February, 2020

KHAS UTK KORANG YG KERAP PERGI PULAU ATAU TERPAKSA HADAP MATAHARI HARI² 🌤 .

Jangan risau..🙅🏻 Kita ada #DemicaWhiteningLotion, lotion putih nombor 1 Malaysia utk melindungi kulit korang dari rosak akibat panas terik matahari. Sapu² terus nampak tona kulit lebih cerah & lembap mcm gadis Korea uolsss.

Nak dapatkan lotion putih nombor 1 Malaysia?
Komen “NAKK” sekarang.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #iejademica

KHAS UTK KORANG YG KERAP PERGI PULAU ATAU TERPAKSA HADAP MATAHARI HARI² 🌤 .

Jangan risau..🙅🏻 Kita ada #DemicaWhiteningLotion, lotion putih nombor 1 Malaysia utk melindungi kulit korang dari rosak akibat panas terik matahari. Sapu² terus nampak tona kulit lebih cerah & lembap mcm gadis Korea uolsss.

Nak dapatkan lotion putih nombor 1 Malaysia?
Komen “NAKK” sekarang.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #iejademica
0 0 23 February, 2020

FUNGSI #DemicaWhiteningLotion

Demica lotion boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Dah la bau wangi.. Kalau nak jadikan makeup base/ primer pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..☺️ Paling paling best mestilah sesuai dijadikan sunblock sbb ada SPF50. Takdelah sunburn teruk nanti bila main panas.

Ada yg nak join Agent #DemicaWhiteningLotion ? Modal serendah RM112 sahaja.

Komen “NAK JOIN AGENT” sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #iejademica

FUNGSI #DemicaWhiteningLotion

Demica lotion boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Dah la bau wangi.. Kalau nak jadikan makeup base/ primer pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..☺️ Paling paling best mestilah sesuai dijadikan sunblock sbb ada SPF50. Takdelah sunburn teruk nanti bila main panas.

Ada yg nak join Agent #DemicaWhiteningLotion ? Modal serendah RM112 sahaja.

Komen “NAK JOIN AGENT” sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #iejademica
0 0 23 February, 2020

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗 #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗 #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 23 February, 2020

LOTION DEMICA NI UTK ORG KULIT PUTIH JE KE?

Helloooo sape cakap? Putih atau gelap, laki atau pempuan semua boleh pakai laa. Tgk Asif pakai okayy je 💁🏻 Ekstrak susu yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion yg bg kulit lagi putih & lembap gittuwww🥛 .

Nak FREE #DemicaPuff tak? Syaratnya kena beli 2 botol #DemicaWhiteningLotion dgn agent di bawah👇 .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

LOTION DEMICA NI UTK ORG KULIT PUTIH JE KE?

Helloooo sape cakap? Putih atau gelap, laki atau pempuan semua boleh pakai laa. Tgk Asif pakai okayy je 💁🏻 Ekstrak susu yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion yg bg kulit lagi putih & lembap gittuwww🥛 .

Nak FREE #DemicaPuff tak? Syaratnya kena beli 2 botol #DemicaWhiteningLotion dgn agent di bawah👇 .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 23 February, 2020

MAKEUP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP?

Alang² dah make up cecantik jgn lupa apply #DemicaLipmatte! Terus perfect bahagian muka. Part tangan tu spray je #DemicaWhiteningLotion utk sekatakan dgn tona muka yg putih glowing. You’re ready to go!😍 .

Nak nampak cun dgn produk #Demica ?
Komen “NAKKK” utk agent COD.

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaIceCream

MAKEUP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP?

Alang² dah make up cecantik jgn lupa apply #DemicaLipmatte! Terus perfect bahagian muka. Part tangan tu spray je #DemicaWhiteningLotion utk sekatakan dgn tona muka yg putih glowing. You’re ready to go!😍 .

Nak nampak cun dgn produk #Demica ?
Komen “NAKKK” utk agent COD.

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaIceCream
0 0 23 February, 2020

WAKTU SESUAI CONSUME DEMICA

Cadangan terbaik utk minum Demica adalah 15 minit selepas sarapan, selepas makan tengah hari & sebelum bersenam. Utk berat 50KG-80KG better consume 2x sehari utk kesan pembakaran lemak dgn lebih pantas.

Nak turunkan berat dgn pakej jimat #DemicaMetabolismBooster ?

Komen “NAKKK” .

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

WAKTU SESUAI CONSUME DEMICA

Cadangan terbaik utk minum Demica adalah 15 minit selepas sarapan, selepas makan tengah hari & sebelum bersenam. Utk berat 50KG-80KG better consume 2x sehari utk kesan pembakaran lemak dgn lebih pantas.

Nak turunkan berat dgn pakej jimat #DemicaMetabolismBooster ?

Komen “NAKKK” .

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
0 0 23 February, 2020

SEMINGGU TURUN PALING KURANG 2KG

Sape yg dari awal tahun 2020 nak kurus tp tak turun lagi timbangan? Haaaa korang dah boleh tekan minyak utk diet sblm raya! Dgn #DemicaMetabolismBooster ni korang boleh mkn makanan favourite tp still boleh kurus dlm masa 2 minggu.

Nak Mimi explain detail mcm mana #DemicaMetabolismBooster berfungsi?

Komen “NAKKK” .

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

SEMINGGU TURUN PALING KURANG 2KG

Sape yg dari awal tahun 2020 nak kurus tp tak turun lagi timbangan? Haaaa korang dah boleh tekan minyak utk diet sblm raya! Dgn #DemicaMetabolismBooster ni korang boleh mkn makanan favourite tp still boleh kurus dlm masa 2 minggu.

Nak Mimi explain detail mcm mana #DemicaMetabolismBooster berfungsi?

Komen “NAKKK” .

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
0 0 23 February, 2020

MULAKAN PAGIMU DGN DEMICA

Morning #DemicaLovers! Dah consume #DemicaCoklat ke breakfast ni? Jom ketahui kelebihan yg korang dpt bila consume #Demica .

KELEBIHAN DEMICA
✅Tiada cirit birit.
✅Tak perlu DIET KETAT.
✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.
✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.

Nak kurus dlm 2 minggu boleh direct PM #DemicaSquad utk COD atau pos.

#demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

MULAKAN PAGIMU DGN DEMICA

Morning #DemicaLovers! Dah consume #DemicaCoklat ke breakfast ni? Jom ketahui kelebihan yg korang dpt bila consume #Demica .

KELEBIHAN DEMICA
✅Tiada cirit birit.
✅Tak perlu DIET KETAT.
✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.
✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.

Nak kurus dlm 2 minggu boleh direct PM #DemicaSquad utk COD atau pos.

#demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
0 0 23 February, 2020

Wajib ada #DemicaWhiteningLotion dlm handbag, so kulit tak sunburn dgn adanya SPF50 dlm Lotion magic ni 💋.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dannnn boleh sapu di muka ✅
.

#demica #demicajb #demicajohor #demicajohorbahru #demicalotion #demicalosyenputih #losyenputihajaib #ohana #losyenohana #demicasingapore #demicasg

Wajib ada #DemicaWhiteningLotion dlm handbag, so kulit tak sunburn dgn adanya SPF50 dlm Lotion magic ni 💋.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dannnn boleh sapu di muka ✅
.

#demica #demicajb #demicajohor #demicajohorbahru #demicalotion #demicalosyenputih #losyenputihajaib #ohana #losyenohana #demicasingapore #demicasg
1 0 23 February, 2020

MAKEUP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP?

Alang² dah make up cecantik jgn lupa apply #DemicaLipmatte! Terus perfect bahagian muka. Part tangan tu spray je #DemicaWhiteningLotion utk sekatakan dgn tona muka yg putih glowing. You’re ready to go!😍 .

Nak nampak cun dgn produk #Demica ?
Komen “NAKKK” utk agent COD.

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaIceCream

MAKEUP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP?

Alang² dah make up cecantik jgn lupa apply #DemicaLipmatte! Terus perfect bahagian muka. Part tangan tu spray je #DemicaWhiteningLotion utk sekatakan dgn tona muka yg putih glowing. You’re ready to go!😍 .

Nak nampak cun dgn produk #Demica ?
Komen “NAKKK” utk agent COD.

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaIceCream
0 0 23 February, 2020

KELEBIHAN SUSU DLM DEMICA LOTION
.
.
.
.
📌Melembapkan kulit
📌Melembutkan kulit
📌Mencerahkan kulit

SPF50 yg terkandung dlm #DemicaWhiteningLotion sgt sesuai utk dipakai di seluruh muka & badan sebagai sunblock harian korang🧴 .

Harga RM39.90/botol. Beli 2 botol Mimi bg FREE #DemicaPuff . On tak on?

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KELEBIHAN SUSU DLM DEMICA LOTION
.
.
.
.
📌Melembapkan kulit
📌Melembutkan kulit
📌Mencerahkan kulit

SPF50 yg terkandung dlm #DemicaWhiteningLotion sgt sesuai utk dipakai di seluruh muka & badan sebagai sunblock harian korang🧴 .

Harga RM39.90/botol. Beli 2 botol Mimi bg FREE #DemicaPuff . On tak on?

#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 23 February, 2020

#DemicaWhiteningLotion bukan setakat cantik putih je tau tapi dia lindungi kulit dari sunburn, melembapkan kulit, boleh dijadikan primer sebelum make up, merawat kulit yang bermasaalah.
dengan mengunakan #DemicaWhiteningLotion ni korang akan dapat kulit putih yang kekal dengan pengalaman 3 bulan dah dapat kulit putih seputih gadis korea yang diidamkan.And yang paling penting #DemicaWhiteningLotion ni selamat, halal & dijamin berkesan.
tak rugi kan kalau grab #DemicaWhiteningLotionni ni satu sorang 🥰

#DemicaLipmatte #DemiCantik #DemicaWhiteningLotion #Demica #JomPutih #NakPutih #NakCantik #SayaNakPutih #SayaNakCantik #KulitLembut

#DemicaWhiteningLotion bukan setakat cantik putih je tau tapi dia lindungi kulit dari sunburn, melembapkan kulit, boleh dijadikan primer sebelum make up, merawat kulit yang bermasaalah.
dengan mengunakan #DemicaWhiteningLotion ni korang akan dapat kulit putih yang kekal dengan pengalaman 3 bulan dah dapat kulit putih seputih gadis korea yang diidamkan.And yang paling penting #DemicaWhiteningLotion ni selamat, halal & dijamin berkesan. 
tak rugi kan kalau grab #DemicaWhiteningLotionni ni satu sorang 🥰

#DemicaLipmatte #DemiCantik #DemicaWhiteningLotion #Demica #JomPutih #NakPutih #NakCantik #SayaNakPutih #SayaNakCantik #KulitLembut
0 0 23 February, 2020

Halllooooo...Awien nk tanya,nampak x ape die tuh??Awien nk bagi tahu ni,
💖💖💖 FREE‼FREE‼FREE‼
DENGAN BELIAN 2BOX #DEMICAWHITENINGLOTION korang akn dapat #DEMICAPUFF yg Berharga RM19.90 1pcs, Ni secara percuma😱 Yes Secara Percuma uollss..
Omaigadddd..Awien ada 7Set shaja lagi korang2 yg Nak PROMO EXCLUSIVE + LIMITED Ni..boleh Dm Awien cepat2 ok,Sebelum korang terlambattttt..
.
By cod ada by postage pun ada..
http://www.wasap.my/60182669577/NAKDEMICA
.
IG : http://Instagram.com/demicashahalamhq

#demica #demicasquad #demicameruklang #demicasubangjaya #demicaselangor #demicakurus #demicantik #demicabooster #demicalipmatte #demicaicecream #demicawhiteninglotionshahalam
#TEAMAIEENFIGHTER
#TEAMLADYRICH
#KEKALSEMANGATLUARBIASA
#WANITABESI

Halllooooo...Awien nk tanya,nampak x ape die tuh??Awien nk bagi tahu ni,
💖💖💖 FREE‼FREE‼FREE‼
DENGAN BELIAN 2BOX #DEMICAWHITENINGLOTION korang akn dapat #DEMICAPUFF yg Berharga RM19.90 1pcs, Ni secara percuma😱 Yes Secara Percuma uollss..
Omaigadddd..Awien ada 7Set shaja lagi korang2 yg Nak PROMO EXCLUSIVE + LIMITED Ni..boleh Dm Awien cepat2 ok,Sebelum korang terlambattttt..
.
By cod ada by postage pun ada..
http://www.wasap.my/60182669577/NAKDEMICA
.
IG : http://Instagram.com/demicashahalamhq

#demica #demicasquad #demicameruklang #demicasubangjaya #demicaselangor #demicakurus #demicantik #demicabooster #demicalipmatte #demicaicecream #demicawhiteninglotionshahalam
#TEAMAIEENFIGHTER
#TEAMLADYRICH
#KEKALSEMANGATLUARBIASA
#WANITABESI
1 0 23 February, 2020

Assalamualaikum okeyy sayang ² semua, yaya nk kumpul order untuk lipmatte *orange bites* , *Red kiss* & *choco love* sebab hq akan keluarkan next week and 3 warna lipmatte ni last untuk batch 4. Untuk batch 5 hq akan keluarkan warna² baru so jom dm yaya untuk Order #DemicaLipmatte sekarang! Jangan lepaskan peluang untuk warna² yang cantik ni sekarang 😍

#DemicaLipmatte #DemiCantik #DemicaWhiteningLotion #Demica #JomPutih #NakPutih #NakCantik #SayaNakPutih #SayaNakCantik #KulitLembut

Assalamualaikum okeyy sayang ² semua, yaya nk kumpul order untuk  lipmatte *orange bites* , *Red kiss* & *choco love* sebab hq akan keluarkan next week and  3 warna lipmatte ni last untuk batch 4. Untuk batch 5 hq akan keluarkan warna² baru so jom dm yaya untuk Order #DemicaLipmatte sekarang! Jangan lepaskan peluang untuk warna² yang cantik ni sekarang 😍

#DemicaLipmatte #DemiCantik #DemicaWhiteningLotion #Demica #JomPutih #NakPutih #NakCantik #SayaNakPutih #SayaNakCantik #KulitLembut
0 0 23 February, 2020

Amekawwww ! 🔥
.
Balas dendam wei seminggu takgi hq sebab bercuti dgn family. Sekali gi restock fuh. 14k terus untuk anak-anak #TeamCiktynAwesome 💖
.
Sampai staff hq tanya , nak balik bukak kedai ke ciktyn? 😂
.
Dok aih , ciktyn kedai online gini jer. Alhamdulillah income tu 5 angka wajib sebulan. Kalau bukak rekod sampai la 6 angka tu dah restock saje dah 5 angka kan. .

Alhamdulillah untuk bulan February setakat ni total restock RMxx.xxx. Ciktyn buat teka teki boleh tak? .

Korang rasa berapa riban dah ciktyn laburkan kt Demica setakat hari ni untuk February? .
.
#ceteka #tekatekiciktyn #sukasuki #Demica

Amekawwww ! 🔥
.
Balas dendam wei seminggu takgi hq sebab bercuti dgn family. Sekali gi restock fuh. 14k terus untuk anak-anak #TeamCiktynAwesome 💖
.
Sampai staff hq tanya , nak balik bukak kedai ke ciktyn? 😂
.
Dok aih , ciktyn kedai online gini jer. Alhamdulillah income tu 5 angka wajib sebulan. Kalau bukak rekod sampai la 6 angka tu dah restock saje dah 5 angka kan. .

Alhamdulillah untuk bulan February setakat ni total restock RMxx.xxx. Ciktyn buat teka teki boleh tak? .

Korang rasa berapa riban dah ciktyn laburkan kt Demica setakat hari ni untuk February? .
.
#ceteka #tekatekiciktyn #sukasuki #Demica
1 0 23 February, 2020

DEMICA LIPMATTE SESUAI UTK BIBIR KERING & MEREKAH

Mimi sediakan 3 warna menarik utk korang sapu kat bibir. Choco love🍫 Orange bites🍊 & red kiss 💋 . Tiga rona warna yg sesuai utk buat efek full lips atau ombre lips, tak merekah even sapu berulang kali & paling best akan lembapkan bibir.

Sape ada masalah bibir kering tp nak pakai lipmatte?
.
Jom try #DemicaLipmatte SEKARANG!
♥️💋
.
📲 TEKAN LINK 👆🏻
.
#Demica #DemicaJohor #johor #teamnadiamasyuk #Lipmatte #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte

DEMICA LIPMATTE SESUAI UTK BIBIR KERING & MEREKAH

Mimi sediakan 3 warna menarik utk korang sapu kat bibir. Choco love🍫 Orange bites🍊 & red kiss 💋 . Tiga rona warna yg sesuai utk buat efek full lips atau ombre lips, tak merekah even sapu berulang kali & paling best akan lembapkan bibir.

Sape ada masalah bibir kering tp nak pakai lipmatte?
.
Jom try #DemicaLipmatte SEKARANG!
♥️💋
.
📲 TEKAN LINK 👆🏻
.
#Demica  #DemicaJohor #johor #teamnadiamasyuk #Lipmatte #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte
0 0 23 February, 2020

5 BAHAN UTAMA DLM #DEMICALIPMATTE UTK BIBIR SIHAT

1️⃣Argan oil
Texture minyak yg halus takkan bg kesan berminyak pn kat bibir sbb terus meresap.

2️⃣Beeswax
Menyegarkan kulit & memperbaharui sel kulit mati pd bibir.

3️⃣Avocado
Mengekalkan kelembapan & keanjalan pd bibir.

4️⃣Vitamin E
Melambatkan proses kedutan pd bibir.

5️⃣Shea Butter
Membantu dlm pengeluaran kolagen semulajadi kulit & melicinkan bibir.

Amacam uols, mesti tak sabar nak ngap #DemicaIceCream yg tak keringkan bibir ni kan?
.
Jgn buang masa jom grab SEKARANG!🤩
.
📲 WhtsApp nadia sekarang link di bio👆🏻
.
#Demica #DemiCantik #DemicaJohor #teamnadiamasyuk #johor #DemicaIceCream #Lipmatte #DemicaLipmatte

5 BAHAN UTAMA DLM #DEMICALIPMATTE  UTK BIBIR SIHAT

1️⃣Argan oil
Texture minyak yg halus takkan bg kesan berminyak pn kat bibir sbb terus meresap.

2️⃣Beeswax
Menyegarkan kulit & memperbaharui sel kulit mati pd bibir.

3️⃣Avocado
Mengekalkan kelembapan & keanjalan pd bibir.

4️⃣Vitamin E
Melambatkan proses kedutan pd bibir.

5️⃣Shea Butter
Membantu dlm pengeluaran kolagen semulajadi kulit & melicinkan bibir.

Amacam uols, mesti tak sabar nak ngap #DemicaIceCream yg tak keringkan bibir ni kan?
.
Jgn buang masa jom grab SEKARANG!🤩
.
📲 WhtsApp nadia sekarang link di bio👆🏻
.
#Demica #DemiCantik #DemicaJohor #teamnadiamasyuk #johor #DemicaIceCream #Lipmatte #DemicaLipmatte
0 0 23 February, 2020

3 pilihan warna #DemicaLipmatte yg sejuk dirasai di bibir mcm makan ice cream & tak buat bibir kering! Sumpah tak tipu! Sbb dlm #DemicaLipmatte ada avocado yg melembapkan, so korang takperlu susah payah sapu lip balm dah kat bibir.

Dah order dgn #DemicaLipmatte ke belum?
.
Kalau belum lagi cepat² order tau. WhatsApp nadia SEKARANG!🥰
.
📲 Tekan je link kat bio tu👆🏻
.
#Demica #DemicaJohor #Lipmatte #teamnadiamasyuk #johor #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte

3 pilihan warna #DemicaLipmatte yg sejuk dirasai di bibir mcm makan ice cream & tak buat bibir kering! Sumpah tak tipu! Sbb dlm #DemicaLipmatte ada avocado yg melembapkan, so korang takperlu susah payah sapu lip balm dah kat bibir.

Dah order dgn #DemicaLipmatte ke belum?
.
Kalau belum lagi cepat² order tau. WhatsApp nadia SEKARANG!🥰
.
📲 Tekan je link kat bio tu👆🏻
.
#Demica #DemicaJohor #Lipmatte #teamnadiamasyuk #johor #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte
0 0 23 February, 2020

NAK KULIT PUTIH SEPANTAS 10 SAAT?

Jangan lupakan #DemicaWhiteningLotion sblm keluar rumah. Apply je kat bahagian yg terdedah dgn panas matahari seperti muka, tangan & kaki. Takdelah kulit berbelang mcm kuda belang kannn 🦓 .

Sape lagi yg belum dapatkan Demica lotion ?
Komen “NAK DWL” utk order dgn #DemicaSquad .

P/s: Setiap pembelian 2 botol #DemicaWhiteningLotion Amin bg FREE #DemicaPuff .

#Demica #Demicantik #DemicaWhiteningLotion #Demicalipmatte
#Demicaicecream #demicawhiteninglotionkelantan #jomputih #lotionputih #tipsputih #kulitsihat #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #TeamAinPowers #agentdemica #demicakelantan #demicacodkelantan #demicakotabharu #demicacod #demicacodwakafcheyeh #demicakubangkerian #Demicapasirmas #demicacodpasirmas #Demicacodsalor

NAK KULIT PUTIH SEPANTAS 10 SAAT?

Jangan lupakan #DemicaWhiteningLotion sblm keluar rumah. Apply je kat bahagian yg terdedah dgn panas matahari seperti muka, tangan & kaki. Takdelah kulit berbelang mcm kuda belang kannn 🦓 .

Sape lagi yg belum dapatkan Demica lotion ?
Komen “NAK DWL” utk order dgn #DemicaSquad .

P/s: Setiap pembelian 2 botol #DemicaWhiteningLotion Amin bg FREE #DemicaPuff .

#Demica #Demicantik #DemicaWhiteningLotion #Demicalipmatte
#Demicaicecream  #demicawhiteninglotionkelantan #jomputih #lotionputih #tipsputih  #kulitsihat #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #TeamAinPowers #agentdemica #demicakelantan #demicacodkelantan #demicakotabharu #demicacod #demicacodwakafcheyeh #demicakubangkerian #Demicapasirmas #demicacodpasirmas #Demicacodsalor
0 0 23 February, 2020

NAK KULIT PUTIH SEPANTAS 10 SAAT?

Jangan lupakan #DemicaWhiteningLotion sblm keluar rumah. Apply je kat bahagian yg terdedah dgn panas matahari seperti muka, tangan & kaki. Takdelah kulit berbelang mcm kuda belang kannn 🦓 .

Sape lagi yg belum dapatkan Demica lotion ?
Komen “NAK DWL” utk order dgn #DemicaSquad .

P/s: Setiap pembelian 2 botol #DemicaWhiteningLotion Amin bg FREE #DemicaPuff .

#Demica #Demicantik #DemicaWhiteningLotion #Demicalipmatte
#Demicaicecream #demicawhiteninglotionkelantan #jomputih #lotionputih #tipsputih #kulitsihat #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #TeamAinPowers #agentdemica #demicakelantan #demicacodkelantan #demicakotabharu #demicacod #demicacodwakafcheyeh #demicakubangkerian #Demicapasirmas #demicacodpasirmas #Demicacodsalor

NAK KULIT PUTIH SEPANTAS 10 SAAT?

Jangan lupakan #DemicaWhiteningLotion sblm keluar rumah. Apply je kat bahagian yg terdedah dgn panas matahari seperti muka, tangan & kaki. Takdelah kulit berbelang mcm kuda belang kannn 🦓 .

Sape lagi yg belum dapatkan Demica lotion ?
Komen “NAK DWL” utk order dgn #DemicaSquad .

P/s: Setiap pembelian 2 botol #DemicaWhiteningLotion Amin bg FREE #DemicaPuff .

#Demica #Demicantik #DemicaWhiteningLotion #Demicalipmatte
#Demicaicecream  #demicawhiteninglotionkelantan #jomputih #lotionputih #tipsputih  #kulitsihat #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #TeamAinPowers #agentdemica #demicakelantan #demicacodkelantan #demicakotabharu #demicacod #demicacodwakafcheyeh #demicakubangkerian #Demicapasirmas #demicacodpasirmas #Demicacodsalor
0 0 23 February, 2020

NAK KULIT PUTIH SEPANTAS 10 SAAT?

Jangan lupakan #DemicaWhiteningLotion sblm keluar rumah. Apply je kat bahagian yg terdedah dgn panas matahari seperti muka, tangan & kaki. Takdelah kulit berbelang mcm kuda belang kannn 🦓 .

Sape lagi yg belum dapatkan Demica lotion ?
Komen “NAK DWL” utk order dgn #DemicaSquad .

P/s: Setiap pembelian 2 botol #DemicaWhiteningLotion Amin bg FREE #DemicaPuff .

#Demica #Demicantik #DemicaWhiteningLotion #Demicalipmatte
#Demicaicecream #demicawhiteninglotionkelantan #jomputih #lotionputih #tipsputih #kulitsihat #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #TeamAinPowers #agentdemica #demicakelantan #demicacodkelantan #demicakotabharu #demicacod #demicacodwakafcheyeh #demicakubangkerian #Demicapasirmas #demicacodpasirmas #Demicacodsalor

NAK KULIT PUTIH SEPANTAS 10 SAAT?

Jangan lupakan #DemicaWhiteningLotion sblm keluar rumah. Apply je kat bahagian yg terdedah dgn panas matahari seperti muka, tangan & kaki. Takdelah kulit berbelang mcm kuda belang kannn 🦓 .

Sape lagi yg belum dapatkan Demica lotion ?
Komen “NAK DWL” utk order dgn #DemicaSquad .

P/s: Setiap pembelian 2 botol #DemicaWhiteningLotion Amin bg FREE #DemicaPuff .

#Demica #Demicantik #DemicaWhiteningLotion #Demicalipmatte
#Demicaicecream  #demicawhiteninglotionkelantan #jomputih #lotionputih #tipsputih  #kulitsihat #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #TeamAinPowers #agentdemica #demicakelantan #demicacodkelantan #demicakotabharu #demicacod #demicacodwakafcheyeh #demicakubangkerian #Demicapasirmas #demicacodpasirmas #Demicacodsalor
0 0 23 February, 2020

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗 #Demica #Demicantik #DemicaWhiteningLotion #Demicalipmatte
#Demicaicecream #demicawhiteninglotionkelantan #jomputih #lotionputih #tipsputih #kulitsihat #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #TeamAinPowers #agentdemica #demicakelantan #demicacodkelantan #demicakotabharu #demicacod #demicacodwakafcheyeh #demicakubangkerian #Demicapasirmas #demicacodpasirmas #Demicacodsalor #kotak

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗 #Demica #Demicantik #DemicaWhiteningLotion #Demicalipmatte
#Demicaicecream  #demicawhiteninglotionkelantan #jomputih #lotionputih #tipsputih  #kulitsihat #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #TeamAinPowers #agentdemica #demicakelantan #demicacodkelantan #demicakotabharu #demicacod #demicacodwakafcheyeh #demicakubangkerian #Demicapasirmas #demicacodpasirmas #Demicacodsalor #kotak
0 0 23 February, 2020

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗 #Demica #Demicantik #DemicaWhiteningLotion #Demicalipmatte
#Demicaicecream #demicawhiteninglotionkelantan #jomputih #lotionputih #tipsputih #kulitsihat #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #TeamAinPowers #agentdemica #demicakelantan #demicacodkelantan #demicakotabharu #demicacod #demicacodwakafcheyeh #demicakubangkerian #Demicapasirmas #demicacodpasirmas #Demicacodsalor #kotak

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗 #Demica #Demicantik #DemicaWhiteningLotion #Demicalipmatte
#Demicaicecream  #demicawhiteninglotionkelantan #jomputih #lotionputih #tipsputih  #kulitsihat #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #TeamAinPowers #agentdemica #demicakelantan #demicacodkelantan #demicakotabharu #demicacod #demicacodwakafcheyeh #demicakubangkerian #Demicapasirmas #demicacodpasirmas #Demicacodsalor #kotak
0 0 23 February, 2020

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗 #Demica #Demicantik #DemicaWhiteningLotion #Demicalipmatte
#Demicaicecream #demicawhiteninglotionkelantan #jomputih #lotionputih #tipsputih #kulitsihat #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #TeamAinPowers #agentdemica #demicakelantan #demicacodkelantan #demicakotabharu #demicacod #demicacodwakafcheyeh #demicakubangkerian #Demicapasirmas #demicacodpasirmas #Demicacodsalor #kotak

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗 #Demica #Demicantik #DemicaWhiteningLotion #Demicalipmatte
#Demicaicecream  #demicawhiteninglotionkelantan #jomputih #lotionputih #tipsputih  #kulitsihat #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #TeamAinPowers #agentdemica #demicakelantan #demicacodkelantan #demicakotabharu #demicacod #demicacodwakafcheyeh #demicakubangkerian #Demicapasirmas #demicacodpasirmas #Demicacodsalor #kotak
0 0 23 February, 2020

Alhamdulillah hari ni dapat buat sesi coaching bersama anak team lagi 👏😎💋
.
.
.
.
Rasa seronok bila kita dapat share ilmu dengan org sekeliling kita dan bantu orang2 sekeliling kita unttuk sama2 berjaya..
.
.
.
Jomm sape2 lagi yg nak saya bantu jana income RM100 SEHARI dan buat duit raya kaw2 tahun ni komen "NAK"
.
.
#demicawhiteninglotion #demicapahang #demicatemerloh #demicamaran #demicakgawah #demicachenor #demicasggau #demicamentakab #DemicaLipmatte #Demicaicecream #agentwanted #janaincome #rm100sehari #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #spf50 #uvprotection #TEAMNAD

Alhamdulillah hari ni dapat buat sesi coaching bersama anak team lagi 👏😎💋
.
.
.
.
Rasa seronok bila kita dapat share ilmu dengan org sekeliling kita dan bantu orang2 sekeliling kita unttuk sama2 berjaya..
.
.
.
Jomm sape2 lagi yg nak saya bantu jana income RM100 SEHARI dan buat duit raya kaw2 tahun ni komen "NAK"
.
.
#demicawhiteninglotion #demicapahang #demicatemerloh #demicamaran #demicakgawah #demicachenor #demicasggau #demicamentakab #DemicaLipmatte #Demicaicecream #agentwanted #janaincome #rm100sehari #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #spf50 #uvprotection #TEAMNAD
1 0 23 February, 2020

SEKALI MAKE UP TERUS COMBINE DEMICA LOTION & DEMICA LIPMATTE

#DemicaWhiteningLotion Mimi suggest korang jadikan make up base confirm make up smooth mcm awek Korea & tahan lama. #DemicaLipmatte korang dap dap dgn jari jerr senang sgt nak blend kat pipi as blusher.

Berapa bintang korang bg utk make up look macam ni?⭐️ .
.
📲 Jom try SEKARANG! CLICK LINK 👆🏻
.
#Demica #DemiCantik #Lipmatte #teamnadiamasyuk #DemicaJohor #johor #DemicaIceCream #DemicaLipmatte #DemicaWhiteningLotion #SeputihAwekKorea

SEKALI MAKE UP TERUS COMBINE DEMICA LOTION & DEMICA LIPMATTE

#DemicaWhiteningLotion Mimi suggest korang jadikan make up base confirm make up smooth mcm awek Korea & tahan lama. #DemicaLipmatte korang dap dap dgn jari jerr senang sgt nak blend kat pipi as blusher.

Berapa bintang korang bg utk make up look macam ni?⭐️ .
.
📲 Jom try SEKARANG! CLICK LINK 👆🏻
.
#Demica #DemiCantik #Lipmatte #teamnadiamasyuk #DemicaJohor #johor #DemicaIceCream #DemicaLipmatte #DemicaWhiteningLotion #SeputihAwekKorea
0 0 23 February, 2020

produk viral memang laku keras uolls sampai je stock habiss😱🔥🔥 saya mencari suri rumah yang nak mencari pendapatan 3k-5k sebulan
.
.

hanya duduk rumah goyang kaki duit masuk😱😱
5slot terawal diperlukan nak saya bantu macam mn nak ade income sendiri boleh ws saya‼️‼️
.
. ✅class choaching free
✅dapat jumpa founder free
✅reward ikut sale
✅belajar marketing free
best ke best sangat😱

#demica #demicasquad #demicawhiteninglotion #demicalipmatteicecream #demicatestimoni #demicantik #seputihgadiskorea #putihcepat #putihgebugebas #demicapahangoffical #demicatemerloh #demicakgawah #demicatsj #demicasungaigau #demicamentakab #demicabukitbendera
#agentwanted
#dropshipwanted
#teamaien
#teamnad
.
. 🚗cod temerloh/mentakab/bentong

www.wasap.my/60179650881/dwl

produk viral memang laku keras uolls sampai je stock habiss😱🔥🔥 saya mencari suri rumah yang nak mencari pendapatan 3k-5k sebulan
.
.

hanya duduk rumah goyang kaki duit masuk😱😱
5slot terawal diperlukan nak saya bantu macam mn nak ade income sendiri boleh ws saya‼️‼️
.
. ✅class choaching free
✅dapat jumpa founder free
✅reward ikut sale
✅belajar marketing free
best ke best sangat😱

#demica #demicasquad #demicawhiteninglotion #demicalipmatteicecream #demicatestimoni #demicantik #seputihgadiskorea #putihcepat #putihgebugebas #demicapahangoffical #demicatemerloh #demicakgawah #demicatsj #demicasungaigau #demicamentakab #demicabukitbendera
#agentwanted 
#dropshipwanted 
#teamaien 
#teamnad
.
. 🚗cod temerloh/mentakab/bentong

www.wasap.my/60179650881/dwl
1 0 23 February, 2020

Nak cantik tapi nak jimat? Kalau boleh nak FREE je. Emmmm, logik ke? 🤔 .

Boleh je kalau dengan produk #DemicaWhiteningLotion , dap dap dimuka dan seluruh badan terus kulit putih bersih dan glowing 🥰 . 📲 www.wassap.my/60147960227/demica

#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte #demicaklang #demicashahalam #demicabanting #demicapuchong #demicaselangor #demicawhiteninglotion #possetiaphari

Nak cantik tapi nak jimat? Kalau boleh nak FREE je. Emmmm, logik ke? 🤔 .

Boleh je kalau dengan produk #DemicaWhiteningLotion , dap dap dimuka dan seluruh badan terus kulit putih bersih dan glowing 🥰 . 📲 www.wassap.my/60147960227/demica

#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte #demicaklang #demicashahalam #demicabanting #demicapuchong #demicaselangor #demicawhiteninglotion #possetiaphari
0 0 23 February, 2020

Nak cantik tapi nak jimat? Kalau boleh nak FREE je. Emmmm, logik ke? 🤔 .

Boleh je kalau dengan produk #DemicaWhiteningLotion , dap dap dimuka dan seluruh badan terus kulit putih bersih dan glowing 🥰 . 📲 www.wassap.my/60147960227/demica

#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte #demicaklang #demicashahalam #demicabanting #demicapuchong #demicaselangor #demicawhiteninglotion #possetiaphari

Nak cantik tapi nak jimat? Kalau boleh nak FREE je. Emmmm, logik ke? 🤔 .

Boleh je kalau dengan produk #DemicaWhiteningLotion , dap dap dimuka dan seluruh badan terus kulit putih bersih dan glowing 🥰 . 📲 www.wassap.my/60147960227/demica

#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte #demicaklang #demicashahalam #demicabanting #demicapuchong #demicaselangor #demicawhiteninglotion #possetiaphari
1 0 23 February, 2020

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗
.
www.wasap.my/60137079448
.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗
.
www.wasap.my/60137079448
.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 23 February, 2020

APA KEGUNAAN DEMICA LOTION NI?
.
#DemicaWhiteningLotion sesuai dijadikan
✅sunblock
✅lotion badan
✅base make up
✅pelembap muka
✅nak pikat hati bakal mertua
.
Opsss, yg last tu time salam dgn bakal mertua. Yelah bila sapu #DemicaWhiteningLotion tgn lembut je, bau pn wangiiii mesti terus ONZz utk jd menantu😚 .
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ?
Komen “DM” utk COD.
.
Whatsapp👇
📲0⃣1⃣1⃣-5⃣1⃣6⃣6⃣0⃣2⃣3⃣5⃣
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codrawang #freegift #instamagiktribe #AJL34 #ootd #demicaicecream #DWLterbaik

APA KEGUNAAN DEMICA LOTION NI?
. 
#DemicaWhiteningLotion sesuai dijadikan
✅sunblock
✅lotion badan
✅base make up
✅pelembap muka
✅nak pikat hati bakal mertua
. 
Opsss, yg last tu time salam dgn bakal mertua. Yelah bila sapu #DemicaWhiteningLotion tgn lembut je, bau pn wangiiii mesti terus ONZz utk jd menantu😚 .
. 
Nak order #DemicaWhiteningLotion ?
Komen “DM” utk COD.
. 
Whatsapp👇
📲0⃣1⃣1⃣-5⃣1⃣6⃣6⃣0⃣2⃣3⃣5⃣
. 
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codrawang #freegift #instamagiktribe #AJL34 #ootd #demicaicecream #DWLterbaik
0 0 23 February, 2020

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗
.
www.wasap.my/60137079448
.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗
.
www.wasap.my/60137079448
.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 23 February, 2020

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗
.
www.wasap.my/60137079448
.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗
.
www.wasap.my/60137079448
.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 23 February, 2020

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗
.
www.wasap.my/60137079448
.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗
.
www.wasap.my/60137079448
.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 23 February, 2020

Pro vitamin B3 ni sngat bagus & sngat membantu untuk merawat masalah kulit,gatal2,eczema & elergik..
.
Awien terima banyak feedback yg selepas menggunakan #DEMICAWHITENINGLOTION eczema mereka sembuh✅
Gatal2 mereka sembuh✅
Elergik mereka sembuh✅
.
Alhamdulillah,sharing2 manfaat sesama kite,xslah kn..
Bermodalkan Rm39.90 shaja,dngan izin allah sembuh masalah anda..
.
http://www.wasap.my/60182669577/NAKDEMICA
.
IG : http://Instagram.com/demicashahalamhq

#demica #demicasquad #demicameruklang #demicasubangjaya #demicaselangor #demicakurus #demicantik #demicabooster #demicalipmatte #demicaicecream #demicawhiteninglotionshahalam
#TEAMAIEENFIGHTER
#TEAMLADYRICH
#KEKALSEMANGATLUARBIASA
#WANITABESI

Pro vitamin B3 ni sngat bagus & sngat membantu untuk merawat masalah kulit,gatal2,eczema & elergik..
.
Awien terima banyak feedback yg selepas menggunakan #DEMICAWHITENINGLOTION  eczema mereka sembuh✅
Gatal2 mereka sembuh✅
Elergik mereka sembuh✅
.
Alhamdulillah,sharing2 manfaat sesama kite,xslah kn..
Bermodalkan Rm39.90 shaja,dngan izin allah sembuh masalah anda..
.
http://www.wasap.my/60182669577/NAKDEMICA
.
IG : http://Instagram.com/demicashahalamhq

#demica #demicasquad #demicameruklang #demicasubangjaya #demicaselangor #demicakurus #demicantik #demicabooster #demicalipmatte #demicaicecream #demicawhiteninglotionshahalam
#TEAMAIEENFIGHTER
#TEAMLADYRICH
#KEKALSEMANGATLUARBIASA
#WANITABESI
2 0 23 February, 2020

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗 http://www.wasap.my/60135942203/NakDemicaLotion

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗 http://www.wasap.my/60135942203/NakDemicaLotion

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 23 February, 2020

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗 http://www.wasap.my/60135942203/NakDemicaLotion

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗 http://www.wasap.my/60135942203/NakDemicaLotion

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 23 February, 2020

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗 http://www.wasap.my/60135942203/NakDemicaLotion

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Ni NOMBOR KKM (NOT190105668K) in case ada yg ragu² selamat ke tak Demica lotion ni.

Korang nak agent COD area mana?🛵🚗 http://www.wasap.my/60135942203/NakDemicaLotion

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 23 February, 2020

NAK PINGGANG RAMPING DLM MASA 24JAM?

Cara paling cepat mestilah kena pakai #DemicaBengkung yg akn mengurangkan pengumpulan lemak perut buncit/gelebeh sekelip mata je. Laki & perempuan sesuai pakai baru la sama hotzz korang dgn hubby 😍 .

Jom dapatkan #DemicaBengkung utk diri sendiri 1, bg hadiah utk hubby korang 1.
Komen je “DM BENGKUNG” now! .
http://Www.wasap.my/60139339612

#bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demica

NAK PINGGANG RAMPING DLM MASA 24JAM?

Cara paling cepat mestilah kena pakai #DemicaBengkung yg akn mengurangkan pengumpulan lemak perut buncit/gelebeh sekelip mata je. Laki & perempuan sesuai pakai baru la sama hotzz korang dgn hubby 😍 .

Jom dapatkan #DemicaBengkung utk diri sendiri 1, bg hadiah utk hubby korang 1.
Komen je “DM BENGKUNG” now! .
http://Www.wasap.my/60139339612

#bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demica
2 0 23 February, 2020

Top #Demica posts

Hi semua! Xtido lagi ke tuwwww? Esok cuti lagi kan so buat apa tido awal2.. malam masih muda choi 🤪 .

Kalini makeup menggunakan produk Demica Lotion and Lipmatte from @demicabeautyhq .

Demica Whitening lotion tu ada spf 50 sesuai utk pakai as base makeup/primer. Mekap lg tahan lama even pakai more than 6 hours. Yg lipmatte plak.. which one is your favs colour? I love the red kiss aum 🥰😉 #demica #demicantik #demicasquad

Hi semua! Xtido lagi ke tuwwww? Esok cuti lagi kan so buat apa tido awal2.. malam masih muda choi 🤪 .

Kalini makeup menggunakan produk Demica Lotion and Lipmatte from @demicabeautyhq .

Demica Whitening lotion tu ada spf 50 sesuai utk pakai as base makeup/primer. Mekap lg tahan lama even pakai more than 6 hours. Yg lipmatte plak.. which one is your favs colour? I love the red kiss aum 🥰😉 #demica #demicantik #demicasquad
4,762 77 25 January, 2020

KHAS UTK KORANG YG KERAP PERGI PULAU ATAU TERPAKSA HADAP MATAHARI HARI² 🌤 .
.
Jangan risau..🙅🏻 Kita ada #DemicaWhiteningLotion, lotion putih nombor 1 Malaysia utk melindungi kulit korang dari rosak akibat panas terik matahari. Sapu² terus nampak tona kulit lebih cerah & lembap mcm gadis Korea uolsss.
.
Nak dapatkan lotion putih nombor 1 Malaysia?
Komen “NAKK” sekarang.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamarwaarangers

KHAS UTK KORANG YG KERAP PERGI PULAU ATAU TERPAKSA HADAP MATAHARI HARI² 🌤 .
.
Jangan risau..🙅🏻 Kita ada #DemicaWhiteningLotion, lotion putih nombor 1 Malaysia utk melindungi kulit korang dari rosak akibat panas terik matahari. Sapu² terus nampak tona kulit lebih cerah & lembap mcm gadis Korea uolsss.
.
Nak dapatkan lotion putih nombor 1 Malaysia?
Komen “NAKK” sekarang.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamarwaarangers
308 8 15 February, 2020

Finally #DemicaLipmatte dah nak keluar😍

Are ready guys? Contest ONZZZ!
Komen “D E M I C A L I P M A T T E “ tanpa ganguan, 10 yg terawal dapat menang #DemicaLipmatte
Komen satu per satu yer. Goodluck guys ❤️
.
#Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaIceCream

Finally #DemicaLipmatte dah nak keluar😍

Are ready guys? Contest ONZZZ!
Komen “D E M I C A L I P M A T T E “ tanpa ganguan, 10 yg terawal dapat menang #DemicaLipmatte
Komen satu per satu yer. Goodluck guys ❤️
.
#Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaIceCream
1,080 1,553 22 January, 2020

Waa, siapa nak putih macam Jannanick😍 Tak perlu spend duit beribu riban, hanya RM35.00 sahaja dan korang boleh jadi semakin flawless dan gebu gebas uolls💃🏻
.
Mudahkan? Yang berminat cepat order tau sebab stok laku keras macam goreng pisang panas, rugi kalau tak order🥰
.
Harga : RM35 (tidak termasuk postage)
Sila click link di bio ig untuk pembelian✔️
Atau whatsapp 013-3574002✅
.
#whitefluffy #bougasserum #ainaserum #jannanick #cleanser #sayajualwhitefluffy #whitefluffyjannanick #kulitsihat #kulitputih #cantik #flawless #jeragat #jualcleanser #codkl #kualalumpur #paidreview #murah #pencucimuka #demica #chocofit #serum

Waa, siapa nak putih macam Jannanick😍 Tak perlu spend duit beribu riban, hanya RM35.00 sahaja dan korang boleh jadi semakin flawless dan gebu gebas uolls💃🏻
.
Mudahkan? Yang berminat cepat order tau sebab stok laku keras macam goreng pisang panas, rugi kalau tak order🥰
.
Harga : RM35 (tidak termasuk postage)
Sila click link di bio ig untuk pembelian✔️
Atau whatsapp 013-3574002✅
.
#whitefluffy #bougasserum #ainaserum #jannanick #cleanser #sayajualwhitefluffy #whitefluffyjannanick #kulitsihat #kulitputih #cantik #flawless #jeragat #jualcleanser #codkl #kualalumpur #paidreview #murah #pencucimuka #demica #chocofit #serum
156 4 29 November, 2019

Uolls setuju tak kalau jajan gula2 dkt kantin sekolah ganti dgn buah2an??
.
.
nk kurus tanpa diet dn snaman sblum raya? follow ig ni cpt! rozita che wan pn da cuba la uolls 🔥
@cepatkurus_detox
@cepatkurus_detox
@cepatkurus_detox

Uolls setuju tak kalau jajan gula2 dkt kantin sekolah ganti dgn buah2an??
.
.
nk kurus tanpa diet dn snaman sblum raya? follow ig ni cpt! rozita che wan pn da cuba la uolls 🔥
@cepatkurus_detox
@cepatkurus_detox
@cepatkurus_detox
4,118 41 15 February, 2020

5 SEBAB KENAPA PERLU PAKAI DEMICA LIPMATTE PD BIBIR

1️⃣Texture ice cream yg lembut
•Bukan hanya texture yg mcm ice cream, tp sejuk di bibir & bau vanilla mcm nak makan je! .

2️⃣Pilihan warna yg menarik
•Tiga pilihan warna iaitu red kiss, choco love & orange bites akan menjadikan wajah lagi berseri.

3️⃣Tahan lebih lama
•Permulaan sapu memang akan rasa bibir basah, tp bila dah meresap ia akan hasilkan efek matte & full lips yg tahan lama.

4️⃣Membantu merawat masalah bibir
•Mempunyai khasiat avocado & argan oil yg merawat masalah bibir kering, pecah, merekah & menggelupas.

5️⃣Kualiti setanding jenama antarabangsa
•Harga kaki lima tapi kualiti 5 bintang! Gittuwww. Packaging exclusive ice cream akan buatkan semua org nak ngap.
.
.
Best kan #DemicaLipmatte ni?
Sape nak order boleh komen “NAK COD” .

#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte #agentwanted
#teamainpowers #demicasquad #demicakedah #demicasungaipetani #demicakepalabatas #demicapenang #demicaalorsetar #teameikaberjaya #dropshipwanted

5 SEBAB KENAPA PERLU PAKAI DEMICA LIPMATTE PD BIBIR

1️⃣Texture ice cream yg lembut
•Bukan hanya texture yg mcm ice cream, tp sejuk di bibir & bau vanilla mcm nak makan je! .

2️⃣Pilihan warna yg menarik
•Tiga pilihan warna iaitu red kiss, choco love & orange bites akan menjadikan wajah lagi berseri.

3️⃣Tahan lebih lama
•Permulaan sapu memang akan rasa bibir basah, tp bila dah meresap ia akan hasilkan efek matte & full lips yg tahan lama.

4️⃣Membantu merawat masalah bibir
•Mempunyai khasiat avocado & argan oil yg merawat masalah bibir kering, pecah, merekah & menggelupas.

5️⃣Kualiti setanding jenama antarabangsa
•Harga kaki lima tapi kualiti 5 bintang! Gittuwww. Packaging exclusive ice cream akan buatkan semua org nak ngap.
.
.
Best kan #DemicaLipmatte ni?
Sape nak order boleh komen “NAK COD” .

#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte #agentwanted
#teamainpowers #demicasquad #demicakedah #demicasungaipetani #demicakepalabatas #demicapenang #demicaalorsetar #teameikaberjaya #dropshipwanted
147 1 14 February, 2020

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
“Cantikkk sangat kulit bila jadikan #DemicaWhiteningLotion sebagai base make up!”
.
Wahhh in love sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion kat kulit muka atau tangan. No more kulit tangan hitam, tp muka putih 🥰
.
.
Semua org boleh dapatkan kulit #seputihgadiskorea NOW!♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #EAF1909286

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
“Cantikkk sangat kulit bila jadikan #DemicaWhiteningLotion sebagai base make up!”
.
Wahhh in love sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion kat kulit muka atau tangan. No more kulit tangan hitam, tp muka putih 🥰
.
.
Semua org boleh dapatkan kulit #seputihgadiskorea NOW!♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #EAF1909286
129 46 30 September, 2019