#DemicaBengkung Instagram Photos & Videos

DemicaBengkung - 27.5k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #DemicaBengkung and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
28 minutes
Average like
2.1
Average comment
0.2
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

.
.
Hai korang..petang ni sis share kebaikan minum air suam.
.
Banyak sangat manfaat minum air suam ni tau. Jangan duk telan ais je selalu, cakap nak kurus kan?hehe good luck uolss 💪🏻
.
Nak cepat kurus jom consume #Demica & pakai #DemicaBengkung terus dapat body mcm anak dara 16 tahun ❤️.
.
www.wasap.my/60189139928
.
#TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus
#demicakemaman #bandarchukaikemaman #telokkalong #kijalkemaman #bukitkuang #kualaterengganu #kuantan #kualalumpur #kotabharu #teamviey

.
.
Hai korang..petang ni sis share kebaikan minum air suam.
.
Banyak sangat manfaat minum air suam ni tau. Jangan duk telan ais je selalu, cakap nak kurus kan?hehe good luck uolss 💪🏻
.
Nak cepat kurus jom consume #Demica & pakai #DemicaBengkung terus dapat body mcm anak dara 16 tahun ❤️.
.
www.wasap.my/60189139928
.
#TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus
#demicakemaman #bandarchukaikemaman #telokkalong #kijalkemaman #bukitkuang #kualaterengganu #kuantan #kualalumpur #kotabharu #teamviey
1 0 35 minutes ago

EXTRA PLUS SIZE SUSAH NAK CARI BODY SHAPER YANG SESUAI & SELESA?
.
.
Khas untuk EXTRA PLUS SIZE yang nak sorokkan lelemakss❗️❗️SIZE SEHINGGA #8XL
.
.
Dapatkan set body shaper annette. Pakai terus hilang gelebeh buncitss. Tiada lagi perut boroi. Nak pakai baju pun lebih confident bila lemak tersorok rapi. .
.
Bakar lemak secara kekal dengan #annette BodyGel .
.
Kelebihan set korset girdle
-support bahagian perut, punggung & peha
-support tulang belakang
-tulang tidak mencucuk & sgt selesa
-yang penting tak berlipat
.
.
SLIMMING SUIT terdiri dari 2 helai
.
.
1) KORSET (BAJU)
Ciri2 - Mempunyai 18 pin cangkuk
- Super selesa
- Banyak pilihan size
- Tak bergulung
.
.
2) GIRDLE (SELUAR)
Ciri2 - Tidak bergulung
- Dijahit 2 lapis dibahagian perut agar lemak di perut, kemas selesa dan rasa fit
.
.
Jom lekaih bulan kasih sayang ni. Boleh la manja² sikit diri sendiri. Tinggalkan jejak tanda anda sayang diri anda
.
.
www.wasap.my/60197942668/plusSize
.
.
#cakeniscurves #trufitz #freakyfitz #easyfullsendayutinggi #annetteboostercoffee #bodydreammalaysia #demicabengkung #plussizemalaysia #annetteshapingwear #juzfitteatox #annettebodygel #pinggangkerengga #demicabengkung #misclaire #bizzibody #kurustanpaubat #chocofithq #hushworxfitnesswear #klubnalaleh
#kurusdenganselamat #letsgirdletonggekfuhh #kuruslepasbersalin #annettebodysoap #sexybengkung #annetteslimandfirm #bodydream #kurussebelumkahwin #treasurersugar #slimdollz

EXTRA PLUS SIZE SUSAH NAK CARI BODY SHAPER YANG SESUAI & SELESA?
.
.
Khas untuk EXTRA PLUS SIZE yang nak sorokkan lelemakss❗️❗️SIZE SEHINGGA #8XL
.
.
Dapatkan set body shaper annette. Pakai terus hilang gelebeh buncitss. Tiada lagi perut boroi. Nak pakai baju pun lebih confident bila lemak tersorok rapi. .
.
Bakar lemak secara kekal dengan #annette BodyGel .
.
Kelebihan set korset girdle
-support bahagian perut, punggung & peha
-support tulang belakang
-tulang tidak mencucuk & sgt selesa
-yang penting tak berlipat
.
.
SLIMMING SUIT terdiri dari 2 helai
.
.
1) KORSET (BAJU)
Ciri2 - Mempunyai 18 pin cangkuk
- Super selesa
- Banyak pilihan size
- Tak bergulung
.
.
2) GIRDLE (SELUAR)
Ciri2 - Tidak bergulung
- Dijahit 2 lapis dibahagian perut agar lemak di perut, kemas selesa dan rasa fit
.
.
Jom lekaih bulan kasih sayang ni.  Boleh la manja² sikit diri sendiri. Tinggalkan jejak tanda anda sayang diri anda
.
.
www.wasap.my/60197942668/plusSize
.
.
#cakeniscurves #trufitz #freakyfitz #easyfullsendayutinggi #annetteboostercoffee #bodydreammalaysia #demicabengkung  #plussizemalaysia #annetteshapingwear  #juzfitteatox #annettebodygel #pinggangkerengga #demicabengkung #misclaire #bizzibody #kurustanpaubat #chocofithq #hushworxfitnesswear #klubnalaleh 
#kurusdenganselamat #letsgirdletonggekfuhh #kuruslepasbersalin #annettebodysoap #sexybengkung #annetteslimandfirm #bodydream  #kurussebelumkahwin #treasurersugar #slimdollz
2 0 1 hour ago

MUKA LAWA TAPI PERUT BUNCIT?
.
.
Opsss maaf bukan niat nak mengata tau🙏🏼💆‍♀️
Kadang² muka dah lawa tapi body takde shape atau buncit pulak kan? So nak bagi cover perut buncit dan bagi nampak shape uols wajib pakai #DemicaBengkung ❤️.
.
Fungsi #DemicaBengkung
.
💢Memecahkan lemak Berganda
💢Membentuk pinggang Ramping
💢Membetulkan posture badan yg bengkok
💢16 tetulang flexible & Adjustable
mengikut sukatan lemak perut
💢Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit/gelebeh)
.
Sape nak body letops cepat² DM Anis tau.
.
.
.
.
#demica #demicabengkung #bengkung #demicabengkungmurah #demicakubangkerian #demicajeli #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #bengkungmurah #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam

MUKA LAWA TAPI PERUT BUNCIT?
.
.
Opsss maaf bukan niat nak mengata tau🙏🏼💆‍♀️
Kadang² muka dah lawa tapi body takde shape atau buncit pulak kan? So nak bagi cover perut buncit dan bagi nampak shape uols wajib pakai #DemicaBengkung ❤️.
.
Fungsi #DemicaBengkung
.
💢Memecahkan lemak Berganda
💢Membentuk pinggang Ramping
💢Membetulkan posture badan yg bengkok
💢16 tetulang flexible & Adjustable 
mengikut sukatan lemak perut
💢Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit/gelebeh)
.
Sape nak body letops cepat² DM Anis tau.
.
.
.
.
#demica #demicabengkung #bengkung #demicabengkungmurah #demicakubangkerian #demicajeli #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #bengkungmurah #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam
4 0 1 hour ago

"SETEL MASALAH PERUT BERGOYANG GOYANG DENGAN ANNETTE NI"
.
.
Lega sangat tau sebab perut selalu je bergoyang goyang bila jalan..kalau berlari lagilah 🤭
.
.
Dengan Annette Lentik Belt ni perut terus terasa kemas dan padat je
.
.
❤ KELEBIHAN LENTIK BELT ❤
.
.
💕 Kain tidak gatal, selesa, dan sejuk
💕 Sesuai utk pakai harian & bersukan
💕 Ibu lepas bersalin sesuai untuk guna sepanjang tempoh berpantang 💕 Gadis yang nak naik pelamin pun boleh pakai
💕 Boleh support tulang belakang 💕 Boleh guna 5 hingga 8 jam sehari
💕 Lagi elok guna bersama gel bakar lemak Annette
.
===================
.
ANNETTE LENTIK BELT terdapat dalam 2 color:
.
.
👗 HITAM
👗 SKIN
.
===================
.
Sebarang pertanyaan @ order
.
👇 KLIK JE LINK BAWAH NI 👇
.
www.wasap.my/60197942668/alb
.
.
#cakeniscurves #natalismothercare #petiteoil #kurusramping #korsetperut #annettebodygel #korsetmurahmalaysia #chocofit #bizziboddy #berrystoberry #demicabengkung #demicatestimoni #korsetperut #chocofit #slimdollz #juzfit #annetteshapingwear #pinggangkerengga #bodydreammalaysia #juzfitmalaysia #misclaire #fairfit #klubnalalehhq #freakyfitz #cocopink #plussizemalaysia #letsbengkungdiamondgold #letsgirdletonggekfuhh #misclaire #annetteslimandfirm #annettebodysoap

"SETEL MASALAH PERUT BERGOYANG GOYANG DENGAN ANNETTE NI"
.
.
Lega sangat tau sebab perut selalu je bergoyang goyang bila jalan..kalau berlari lagilah 🤭
.
.
Dengan Annette Lentik Belt ni perut terus terasa kemas dan padat je
.
.
❤ KELEBIHAN LENTIK BELT ❤
.
.
💕 Kain tidak gatal, selesa, dan sejuk
💕 Sesuai utk pakai harian & bersukan
💕 Ibu lepas bersalin sesuai untuk guna sepanjang tempoh berpantang 💕 Gadis yang nak naik pelamin pun boleh pakai
💕 Boleh support tulang belakang 💕 Boleh guna 5 hingga 8 jam sehari
💕 Lagi elok guna bersama gel bakar lemak Annette
.
===================
.
ANNETTE LENTIK BELT terdapat dalam 2 color:
.
.
👗 HITAM
👗 SKIN
.
===================
.
Sebarang pertanyaan @ order
.
👇 KLIK JE LINK BAWAH NI 👇
.
www.wasap.my/60197942668/alb
.
.
#cakeniscurves  #natalismothercare #petiteoil #kurusramping #korsetperut  #annettebodygel #korsetmurahmalaysia #chocofit #bizziboddy  #berrystoberry #demicabengkung #demicatestimoni #korsetperut #chocofit  #slimdollz #juzfit #annetteshapingwear #pinggangkerengga #bodydreammalaysia #juzfitmalaysia #misclaire #fairfit #klubnalalehhq #freakyfitz #cocopink #plussizemalaysia #letsbengkungdiamondgold #letsgirdletonggekfuhh #misclaire #annetteslimandfirm #annettebodysoap
1 0 1 hour ago

TESTIMONI #DEMICABENGKUNG
.
.
Sape nak bentuk badan ramping bak anak dara 16 tahun? Jom amalkan pakai #DemicaBengkung yg tengah meletup ni.
.
5 Fungsi #DemicaBengkung :
.
💢Memecahkan lemak Berganda
.
💢Membentuk pinggang Ramping
.
💢Membetulkan posture badan yg bengkok
.
💢16 tetulang flexible & Adjustable
mengikut sukatan lemak perut
.
💢Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit/gelebeh)
.
.
Ada size S-XXL. Ada bajet RM100 terus ONZ.
.
DM je anis sekarang utk pilih size bengkung uols 💃🏻.
.
.
.
.
.
#demica #demicabengkung #bengkung #demicabengkungmurah #demicakubangkerian #demicajeli #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #bengkungmurah #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam

TESTIMONI #DEMICABENGKUNG
.
.
Sape nak bentuk badan ramping bak anak dara 16 tahun? Jom amalkan pakai #DemicaBengkung yg tengah meletup ni.
.
5 Fungsi #DemicaBengkung :
.
💢Memecahkan lemak Berganda
.
💢Membentuk pinggang Ramping
.
💢Membetulkan posture badan yg bengkok
.
💢16 tetulang flexible & Adjustable 
mengikut sukatan lemak perut
.
💢Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit/gelebeh)
.
.
Ada size S-XXL. Ada bajet RM100 terus ONZ.
.
DM je anis sekarang utk pilih size bengkung uols 💃🏻.
.
.
.
.
.
#demica #demicabengkung #bengkung #demicabengkungmurah #demicakubangkerian #demicajeli #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #bengkungmurah #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam
0 0 1 hour ago

DEMICA BENGKUNG DIREKA KHAS UTK SESIAPA YG ADA MASALAH PERUT BUNCIT & MENGGELEBEH
.
.
Cara menggunakan #DemicaBengkung :
.
★ Laraskan cangkuk mengikut keselesaan
★ Boleh dipakai ketika baring atau berdiri
★ Untuk lepas BERSALIN / BERPANTANG, pakai sedikit KE BAWAH (LOWER ABDOMEN) bagi menyokong rahim ‘jatuh'.
.
Cara Basuh :
.
Elakkan basuh gunakan mesin basuh dan dryer. Just rendam dgn air sabun & bersihkan tempat yg kotor. Jemur di tempat yg bukan direct matahari.
.
Tak tahu uols kena pakai size apa? Kita ada size S-XXL.
.
DM nombor fon SEKARANG utk anis bantu pilih size #DemicaBengkung uols.
.
.
.
.
#demica #demicabengkung #bengkung #demicabengkungmurah #demicakubangkerian #demicajeli #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #bengkungmurah #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam

DEMICA BENGKUNG DIREKA KHAS UTK SESIAPA YG ADA MASALAH PERUT BUNCIT & MENGGELEBEH
.
.
Cara menggunakan #DemicaBengkung :
.
★ Laraskan cangkuk mengikut keselesaan
★ Boleh dipakai ketika baring atau berdiri
★ Untuk lepas BERSALIN / BERPANTANG, pakai sedikit KE BAWAH (LOWER ABDOMEN) bagi menyokong rahim ‘jatuh'.
.
Cara Basuh :
.
Elakkan basuh gunakan mesin basuh dan dryer. Just rendam dgn air sabun & bersihkan tempat yg kotor. Jemur di tempat yg bukan direct matahari.
.
Tak tahu uols kena pakai size apa? Kita ada size S-XXL.
.
DM nombor fon SEKARANG utk anis bantu pilih size #DemicaBengkung uols.
.
.
.
.
#demica #demicabengkung #bengkung #demicabengkungmurah #demicakubangkerian #demicajeli #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #bengkungmurah #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai #demicashahalam
1 0 1 hour ago

SAPE TAKUT DGN SUNBURN?
.
Kerap terdedah dgn direct matahari berisiko sangat tinggi menghidap kanser kulit
Khas utk uols yg asyik buat aktiviti luar, dah ada SUNBLOCK yg sesuai dgn kulit uols?
.
Anis suggest yang mencari lagi tu cuba uols pinang #DemicaWhiteningLotion :
👉🏻 ada SPF50
👉🏻 protect kulit dari luar
👉🏻 melembapkan kulit
👉🏻 sekali sapu terus nampak putih 👉🏻 boleh sapu kat tangan & muka
.
Takkan nak putih sorang2 ? Ajak BFF beli sekali, baru la sama cantik sama hotzz gituww
.
DM jer terus okay utk order/booking stock
.
.
.

SAPE TAKUT DGN SUNBURN?
.
Kerap terdedah dgn direct matahari berisiko sangat tinggi menghidap kanser kulit
Khas utk uols yg asyik buat aktiviti luar, dah ada SUNBLOCK yg sesuai dgn kulit uols?
.
Anis suggest yang mencari lagi tu cuba uols pinang #DemicaWhiteningLotion :
👉🏻 ada SPF50
👉🏻 protect kulit dari luar
👉🏻 melembapkan kulit
👉🏻 sekali sapu terus nampak putih 👉🏻 boleh sapu kat tangan & muka
.
Takkan nak putih sorang2 ? Ajak BFF beli sekali, baru la sama cantik sama hotzz gituww
.
DM jer terus okay utk order/booking stock
.
.
.
5 1 3 hours ago

- JOM TAMBAH INCOME DENGAN DEMICA
.
.
Nak join #DemicaSquad ?? RUGI SANGATTT tak join sebab pelbagai ilmu bisnes Mimi nak kongsi dgn uols. #DemicaSupplement #DemicaBengkung & #DemicaWhiteningLotion mmg laku keras! Senangg je nak jual tau.
.
Hanya bermodalkan RM112 uolls boleh dapat income sehingga 5 Angka setiap bulan.
.
Apa tunggu lagi, JOM sertai team #DemicaSquad. Anda mungkin menjadi salah satu dari 50 orang terawal yg MIMI akan guide.
.
.
DM no fon korang SEKARANG utk ciknani bantu jana income😘♥️
.
.
#demicakedah

- JOM TAMBAH INCOME DENGAN DEMICA
.
.
Nak join #DemicaSquad ?? RUGI SANGATTT tak join sebab pelbagai ilmu bisnes Mimi nak kongsi dgn uols. #DemicaSupplement #DemicaBengkung & #DemicaWhiteningLotion mmg laku keras! Senangg je nak jual tau.
.
Hanya bermodalkan RM112 uolls boleh dapat income sehingga 5 Angka setiap bulan.
.
Apa tunggu lagi, JOM sertai team #DemicaSquad. Anda mungkin menjadi salah satu dari 50 orang terawal yg MIMI akan guide.
.
.
DM no fon korang SEKARANG utk ciknani bantu jana income😘♥️
.
.
#demicakedah
3 0 4 hours ago

Cepat uols komen BERAT & TINGGI kat komen. Nanti kakmira akan suggestkan size yang paling sesuai untuk uols 🙋🙋🙋 .
.
Yang penting uolls mesti happy boleh ramping dan kempiss hanya dengan pakai fit corset😘😘😘
.
.
Komen NAK kat bawah, nanti kak mira pm okay ❤️
.
.
#cakeniscurves #kurussebelumkahwin #fairfit #easyfullsendayutinggi #annettebodysoap #bodydreammalaysia #natalismothercare #plussizemalaysia #annettebodygel #juzfitteatox #girdleplussize #pinggangkerengga #annetteslimandfirm #korset #bizzibody #kurustanpaubat #chocofithq #demicabengkung #klubnalaleh #sexycurve
#kurusdenganselamat #letsbengkungdiamondgold #kuruslepasbersalin #juzfitfibershot #annetteshapingwear #satukekasihcukupke #treasuresugar #slimdollzbebymaembong #freakyfitz #cocopinkj

Cepat uols komen BERAT & TINGGI kat komen. Nanti kakmira akan suggestkan size yang paling sesuai untuk uols 🙋🙋🙋 .
.
Yang penting uolls mesti happy boleh ramping dan kempiss hanya dengan pakai fit corset😘😘😘
.
.
Komen NAK kat bawah, nanti kak mira pm okay ❤️
.
.
#cakeniscurves #kurussebelumkahwin #fairfit #easyfullsendayutinggi #annettebodysoap #bodydreammalaysia #natalismothercare  #plussizemalaysia #annettebodygel  #juzfitteatox #girdleplussize #pinggangkerengga #annetteslimandfirm #korset #bizzibody #kurustanpaubat #chocofithq #demicabengkung #klubnalaleh #sexycurve 
#kurusdenganselamat #letsbengkungdiamondgold #kuruslepasbersalin #juzfitfibershot #annetteshapingwear #satukekasihcukupke #treasuresugar #slimdollzbebymaembong #freakyfitz #cocopinkj
2 0 6 hours ago

Cepat uols komen BERAT & TINGGI kat komen. Nanti kakmira akan suggestkan size yang paling sesuai untuk uols 🙋🙋🙋 .
.
Yang penting uolls mesti happy boleh ramping dan kempiss hanya dengan pakai fit corset😘😘😘
.
.
Komen NAK kat bawah, nanti kak mira pm okay ❤️
.
.
#cakeniscurves #kurussebelumkahwin #fairfit #easyfullsendayutinggi #annettebodysoap #bodydreammalaysia #natalismothercare #plussizemalaysia #annettebodygel #juzfitteatox #girdleplussize #pinggangkerengga #annetteslimandfirm #korset #bizzibody #kurustanpaubat #chocofithq #demicabengkung #klubnalaleh #sexycurve
#kurusdenganselamat #letsbengkungdiamondgold #kuruslepasbersalin #juzfitfibershot #annetteshapingwear #satukekasihcukupke #treasuresugar #slimdollzbebymaembong #freakyfitz #cocopink

Cepat uols komen BERAT & TINGGI kat komen. Nanti kakmira akan suggestkan size yang paling sesuai untuk uols 🙋🙋🙋 .
.
Yang penting uolls mesti happy boleh ramping dan kempiss hanya dengan pakai fit corset😘😘😘
.
.
Komen NAK kat bawah, nanti kak mira pm okay ❤️
.
.
#cakeniscurves #kurussebelumkahwin #fairfit #easyfullsendayutinggi #annettebodysoap #bodydreammalaysia #natalismothercare  #plussizemalaysia #annettebodygel  #juzfitteatox #girdleplussize #pinggangkerengga #annetteslimandfirm #korset #bizzibody #kurustanpaubat #chocofithq #demicabengkung #klubnalaleh #sexycurve 
#kurusdenganselamat #letsbengkungdiamondgold #kuruslepasbersalin #juzfitfibershot #annetteshapingwear #satukekasihcukupke #treasuresugar #slimdollzbebymaembong #freakyfitz #cocopink
4 2 6 hours ago

FIRST TIME SARUNG GIRDLE SUPER SELESA MACAM NI 😍
.
.
Ciri² LONG GIRDLE :
✓ Polyster Spandex ✓ Hitam dan Nude
✓ Ada size M hingga 8XL
✓ Berat 40kg hinggalah 170kg
✓ Siapa cepat dia dapat yaw .
.
Kelebihan LONG GIRDLE : .
.
✔Selesa pakai
✔Kemas
✔Tak bergulung
✔Tak berlipat masa duduk
✔Material sejuk dan tak gatal
✔Pakai terus terletak elok .
.
Cepat2 whatapp
📲 0197942668
.
.
Cepat2lah bertindak untuk selesaikan masalah anda
Sebelum ia semakin menghantui hidup anda. Benda boleh cover, buat apa nak tunjuk deknon😂
.
.
#cakeniscurves #annetteslimandfirm #fairfit #freakyfit #bengkung #cocopink #demicabengkung #plussizemalaysia #annetteshapingwear #annettebodysoap #pinggangkerengga #annettebodysoap #korset #bizzibody #kurustanpaubat #chocofithq #plussizefashion #klubnalaleh #letsgirdletonggekfuhh
#kurusdenganselamat #letsbengkungdiamondgold #kuruslepasbersalin #bengkungibubersalinmoden #bengkungczer #chocofit #slimdollzmermaidsquad #natalismothercare #treasuresugar

FIRST TIME SARUNG GIRDLE SUPER SELESA MACAM NI 😍
.
.
Ciri² LONG GIRDLE :
✓ Polyster Spandex ✓ Hitam dan Nude
✓ Ada size M hingga 8XL
✓ Berat 40kg hinggalah 170kg
✓ Siapa cepat dia dapat yaw .
.
Kelebihan LONG GIRDLE : .
.
✔Selesa pakai
✔Kemas
✔Tak bergulung
✔Tak berlipat masa duduk
✔Material sejuk dan tak gatal
✔Pakai terus terletak elok .
.
Cepat2 whatapp
📲 0197942668
.
.
Cepat2lah bertindak untuk selesaikan masalah anda
Sebelum ia semakin menghantui hidup anda. Benda boleh cover, buat apa nak tunjuk deknon😂
.
.
#cakeniscurves #annetteslimandfirm #fairfit #freakyfit #bengkung #cocopink #demicabengkung #plussizemalaysia #annetteshapingwear  #annettebodysoap #pinggangkerengga #annettebodysoap #korset #bizzibody #kurustanpaubat #chocofithq #plussizefashion #klubnalaleh #letsgirdletonggekfuhh 
#kurusdenganselamat #letsbengkungdiamondgold #kuruslepasbersalin #bengkungibubersalinmoden #bengkungczer #chocofit #slimdollzmermaidsquad #natalismothercare #treasuresugar
5 0 6 hours ago
Tq!! ❤️
Repeat order lagi Baby & Mommy Demica Lotion last stock!! #babydemica #demicalotion  #demica  #demicasquad  #demicabengkung  #demicawhiteninglotion  #demicantik  #demicatestimoni #demicakelantan  #demicapasirmas
3 0 13 hours ago

MASALAH KULIT KUSAM, KULIT GELAP & TONA TIDAK SEKATA ?
.
Dah sapu #DemicaWhiteningLotion ke belum ni? Ke usha usha je dari awal tahun? Usha je tak cukup sayang sayang, kulit cantik gebu takkan datang sendiri tanpa usaha. Lain lah kalau memang dah genetik kulit lawa ala gadis Korea.💁🏻‍♀️
.
Sekali sapu #DemicaWhiteningLotion je confirm kulit terus berubah jadi
🌷lebih cerah
🌷rawat sunburn
.
Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Jom laaa dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 pn
.
👉DM sekarang utk order
.
.
.

MASALAH KULIT KUSAM,  KULIT GELAP & TONA TIDAK SEKATA ?
.
Dah sapu #DemicaWhiteningLotion ke belum ni? Ke usha usha je dari awal tahun? Usha je tak cukup sayang sayang, kulit cantik gebu takkan datang sendiri tanpa usaha. Lain lah kalau memang dah genetik kulit lawa ala gadis Korea.💁🏻‍♀️
.
Sekali sapu #DemicaWhiteningLotion je confirm kulit terus berubah jadi
🌷lebih cerah
🌷rawat sunburn
.
Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Jom laaa dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 pn
.
👉DM sekarang utk order
.
.
.
6 1 14 hours ago

MASALAH KULIT KUSAM, KULIT GELAP & TONA TIDAK SEKATA ?
.
Dah sapu #DemicaWhiteningLotion ke belum ni? Ke usha usha je dari awal tahun? Usha je tak cukup sayang sayang, kulit cantik gebu takkan datang sendiri tanpa usaha. Lain lah kalau memang dah genetik kulit lawa ala gadis Korea.💁🏻‍♀️
.
Sekali sapu #DemicaWhiteningLotion je confirm kulit terus berubah jadi
🌷lebih cerah
🌷rawat sunburn
.
Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Jom laaa dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 pn.
.
👉DM sekarang utk order
.
.
.

MASALAH KULIT KUSAM,  KULIT GELAP & TONA TIDAK SEKATA ?
.
Dah sapu #DemicaWhiteningLotion ke belum ni? Ke usha usha je dari awal tahun? Usha je tak cukup sayang sayang, kulit cantik gebu takkan datang sendiri tanpa usaha. Lain lah kalau memang dah genetik kulit lawa ala gadis Korea.💁🏻‍♀️
.
Sekali sapu #DemicaWhiteningLotion je confirm kulit terus berubah jadi
🌷lebih cerah
🌷rawat sunburn
.
Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Jom laaa dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 pn.
.
👉DM sekarang utk order
.
.
.
5 1 14 hours ago

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU
.
1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat
2️⃣mengecutkan jerawat
3️⃣melembapkan kulit
.
Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #DemicaWhiteningLotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik
.
Best kan?
.
Nak kulit seputih gadis Korea?
Jom DM Saya sekarang ♥️
.
.
.

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU
.
1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat
2️⃣mengecutkan jerawat
3️⃣melembapkan kulit
.
Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #DemicaWhiteningLotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik
.
Best kan?
.
Nak kulit seputih gadis Korea?
Jom DM Saya sekarang ♥️
.
.
.
5 1 14 hours ago

.
.
DEMICA BENGKUNG MAMPU KECIKKAN RUANG PERUT
.
.
Alamakkk boleh ke mcm mana tu?? Haaaa mestilah boleh. Sbb #DemicaBengkung ada 3 lapisan cangkuk yg boleh laras mengikut size pinggang.
.
So, bila uolls dah pakai #DemicaBengkung , lapisan lemak pada perut akan sendat & ruang perut akn makin kecik. Secara automatik akn dpt mengawal selera makan dari mkn berlebihan. Gittuwww 👏🏻
.
.
Jom lahh dapatkan bengkung hot selling ni! Harga bawah rm100 je uolls mampu milik sgt.
.
DM nombor fon uolls SEKARANG utk details.
.
Atau wasap ke no 👇
www.wasap.my/60189139928

#demicaslim #demicalotion #DemicaWhiteningLotion #DemicaSupplement #demicakemaman #telokkalong #bandarchukaikemaman #kijalkemaman #kuantan #kotabharu #kualaterengganu #kualalumpur #malaysia #demica #teamviey

.
.
DEMICA BENGKUNG MAMPU KECIKKAN RUANG PERUT
.
.
Alamakkk boleh ke mcm mana tu?? Haaaa mestilah boleh. Sbb #DemicaBengkung ada 3 lapisan cangkuk yg boleh laras mengikut size pinggang.
.
So, bila uolls dah pakai #DemicaBengkung , lapisan lemak pada perut akan sendat & ruang perut akn makin kecik. Secara automatik akn dpt mengawal selera makan dari mkn berlebihan. Gittuwww 👏🏻
.
.
Jom lahh dapatkan bengkung hot selling ni! Harga bawah rm100 je uolls mampu milik sgt.
.
DM nombor fon uolls SEKARANG utk details.
.
Atau wasap ke no 👇
www.wasap.my/60189139928

#demicaslim #demicalotion #DemicaWhiteningLotion #DemicaSupplement #demicakemaman #telokkalong #bandarchukaikemaman #kijalkemaman #kuantan #kotabharu #kualaterengganu #kualalumpur #malaysia #demica #teamviey
0 0 14 hours ago

.
.
DEMICA BENGKUNG MAMPU KECIKKAN RUANG PERUT
.
.
Alamakkk boleh ke mcm mana tu?? Haaaa mestilah boleh. Sbb #DemicaBengkung ada 3 lapisan cangkuk yg boleh laras mengikut size pinggang.
.
So, bila uolls dah pakai #DemicaBengkung , lapisan lemak pada perut akan sendat & ruang perut akn makin kecik. Secara automatik akn dpt mengawal selera makan dari mkn berlebihan. Gittuwww 👏🏻
.
.
Jom lahh dapatkan bengkung hot selling ni! Harga bawah rm100 je uolls mampu milik sgt.
.
DM nombor fon uolls SEKARANG utk details.
.
Atau wasap ke no 👇
www.wasap.my/60189139928

#demicaslim #demicalotion #DemicaWhiteningLotion #DemicaSupplement #demicakemaman #telokkalong #bandarchukaikemaman #kijalkemaman #kuantan #kotabharu #kualaterengganu #kualalumpur #malaysia #demica #teamviey

.
.
DEMICA BENGKUNG MAMPU KECIKKAN RUANG PERUT
.
.
Alamakkk boleh ke mcm mana tu?? Haaaa mestilah boleh. Sbb #DemicaBengkung ada 3 lapisan cangkuk yg boleh laras mengikut size pinggang.
.
So, bila uolls dah pakai #DemicaBengkung , lapisan lemak pada perut akan sendat & ruang perut akn makin kecik. Secara automatik akn dpt mengawal selera makan dari mkn berlebihan. Gittuwww 👏🏻
.
.
Jom lahh dapatkan bengkung hot selling ni! Harga bawah rm100 je uolls mampu milik sgt.
.
DM nombor fon uolls SEKARANG utk details.
.
Atau wasap ke no 👇
www.wasap.my/60189139928

#demicaslim #demicalotion #DemicaWhiteningLotion #DemicaSupplement #demicakemaman #telokkalong #bandarchukaikemaman #kijalkemaman #kuantan #kotabharu #kualaterengganu #kualalumpur #malaysia #demica #teamviey
0 0 14 hours ago

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
Pastikan keluar rumah dengan perlindungan #DemicaWhiteningLotion
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat dan mudah dibawa ke mana jer. Letak dalam handbag pun boleh. Paling best boleh dipakai bila bila masa sahaja.
.
Nak kulit putih ? Cepat klik http://www.wasap.my/60176245994/demicalotion

#demicawhiteninglotion #demicametabolismebooster #demicabengkung #demicaserum #kulitputih #kulitcantik #kulitcantik #kulitcerah #kulitkering #kulitmulus #kulitsihat #kulitkusam #kulitglowing #kecantikankulit #kulitsensitif #kulithalus #kulitgelap #kulitbersih #kulitberminyak #kulitflawless #kulitlicin #kulitberjerawat #kulitlembut #kulitputihgebu #tipskulitcantik #tipskulitsihat #tipskulitcerah #tipsmerawatkulit #ingatcantikingatdemica #seputihgadiskorea #demicasquad

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
Pastikan keluar rumah dengan perlindungan #DemicaWhiteningLotion
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat dan mudah dibawa ke mana jer. Letak dalam handbag pun boleh. Paling best boleh dipakai bila bila masa sahaja.
.
Nak kulit putih ? Cepat klik http://www.wasap.my/60176245994/demicalotion

#demicawhiteninglotion #demicametabolismebooster #demicabengkung #demicaserum #kulitputih #kulitcantik #kulitcantik #kulitcerah #kulitkering #kulitmulus #kulitsihat #kulitkusam #kulitglowing #kecantikankulit #kulitsensitif #kulithalus #kulitgelap #kulitbersih #kulitberminyak #kulitflawless #kulitlicin #kulitberjerawat #kulitlembut #kulitputihgebu #tipskulitcantik #tipskulitsihat #tipskulitcerah #tipsmerawatkulit #ingatcantikingatdemica #seputihgadiskorea #demicasquad
2 0 14 hours ago

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
Pastikan keluar rumah dengan perlindungan #DemicaWhiteningLotion
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat dan mudah dibawa ke mana jer. Letak dalam handbag pun boleh. Paling best boleh dipakai bila bila masa sahaja.
.
Nak kulit putih ? Cepat klik http://www.wasap.my/60176245994/demicalotion

#demicawhiteninglotion #demicametabolismebooster #demicabengkung #demicaserum #kulitputih #kulitcantik #kulitcantik #kulitcerah #kulitkering #kulitmulus #kulitsihat #kulitkusam #kulitglowing #kecantikankulit #kulitsensitif #kulithalus #kulitgelap #kulitbersih #kulitberminyak #kulitflawless #kulitlicin #kulitberjerawat #kulitlembut #kulitputihgebu #tipskulitcantik #tipskulitsihat #tipskulitcerah #tipsmerawatkulit #ingatcantikingatdemica #seputihgadiskorea #demicasquad

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
Pastikan keluar rumah dengan perlindungan #DemicaWhiteningLotion
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat dan mudah dibawa ke mana jer. Letak dalam handbag pun boleh. Paling best boleh dipakai bila bila masa sahaja.
.
Nak kulit putih ? Cepat klik http://www.wasap.my/60176245994/demicalotion

#demicawhiteninglotion #demicametabolismebooster #demicabengkung #demicaserum #kulitputih #kulitcantik #kulitcantik #kulitcerah #kulitkering #kulitmulus #kulitsihat #kulitkusam #kulitglowing #kecantikankulit #kulitsensitif #kulithalus #kulitgelap #kulitbersih #kulitberminyak #kulitflawless #kulitlicin #kulitberjerawat #kulitlembut #kulitputihgebu #tipskulitcantik #tipskulitsihat #tipskulitcerah #tipsmerawatkulit #ingatcantikingatdemica #seputihgadiskorea #demicasquad
1 0 14 hours ago

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
Pastikan keluar rumah dengan perlindungan #DemicaWhiteningLotion
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat dan mudah dibawa ke mana jer. Letak dalam handbag pun boleh. Paling best boleh dipakai bila bila masa sahaja.
.
Nak kulit putih ? Cepat klik http://www.wasap.my/60176245994/demicalotion

#demicawhiteninglotion #demicametabolismebooster #demicabengkung #demicaserum #kulitputih #kulitcantik #kulitcantik #kulitcerah #kulitkering #kulitmulus #kulitsihat #kulitkusam #kulitglowing #kecantikankulit #kulitsensitif #kulithalus #kulitgelap #kulitbersih #kulitberminyak #kulitflawless #kulitlicin #kulitberjerawat #kulitlembut #kulitputihgebu #tipskulitcantik #tipskulitsihat #tipskulitcerah #tipsmerawatkulit #ingatcantikingatdemica #seputihgadiskorea #demicasquad

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
Pastikan keluar rumah dengan perlindungan #DemicaWhiteningLotion
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat dan mudah dibawa ke mana jer. Letak dalam handbag pun boleh. Paling best boleh dipakai bila bila masa sahaja.
.
Nak kulit putih ? Cepat klik http://www.wasap.my/60176245994/demicalotion

#demicawhiteninglotion #demicametabolismebooster #demicabengkung #demicaserum #kulitputih #kulitcantik #kulitcantik #kulitcerah #kulitkering #kulitmulus #kulitsihat #kulitkusam #kulitglowing #kecantikankulit #kulitsensitif #kulithalus #kulitgelap #kulitbersih #kulitberminyak #kulitflawless #kulitlicin #kulitberjerawat #kulitlembut #kulitputihgebu #tipskulitcantik #tipskulitsihat #tipskulitcerah #tipsmerawatkulit #ingatcantikingatdemica #seputihgadiskorea #demicasquad
1 0 15 hours ago

Apa yang POWER sangat #DemicaCoklat ni ?
.
⚘Tahan lapar
⚘Halal dan selamat diminum
⚘Kurus dalam masa 2minggu
⚘Sesuai diminum wanita dan lelaki
⚘Detox kotoran dalam badan
.
Setiap pembelian #DemicaSupplement sis bagi
.
⚘FREE DIRECT COACHING WS
⚘FREE MENU DIET
⚘FREE RESEPI DIET
⚘FREE BAUCER
⚘FREE SHAKER
.
Nak turunkan berat sekurang kurangnya 2KG dalam minggu ni juga ?
.
Nak kurus ? Cepat klik http://www.wasap.my/60176245994/demicasupplement

#demicametabolismebooster #demicabengkung #demicawhiteninglotion #demicaserum #kurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #coachkurus #misikurus #kurusdalam2minggu #diet #kurusdengancepat #kurustanpaberlapar #nakkurus #kuruskanbadan #kurustanpadiet #tipskurus #jomkurus #kuruslepasbersalin #tipskuruscepat #demicasquad

Apa yang POWER sangat #DemicaCoklat ni ?
.
⚘Tahan lapar
⚘Halal dan selamat diminum
⚘Kurus dalam masa 2minggu
⚘Sesuai diminum wanita dan lelaki
⚘Detox kotoran dalam badan
.
Setiap pembelian #DemicaSupplement sis bagi
.
⚘FREE DIRECT COACHING WS
⚘FREE MENU DIET
⚘FREE RESEPI DIET
⚘FREE BAUCER
⚘FREE SHAKER
.
Nak turunkan berat sekurang kurangnya 2KG dalam minggu ni juga ?
.
Nak kurus ? Cepat klik http://www.wasap.my/60176245994/demicasupplement

#demicametabolismebooster #demicabengkung #demicawhiteninglotion #demicaserum #kurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #coachkurus #misikurus #kurusdalam2minggu #diet #kurusdengancepat #kurustanpaberlapar #nakkurus #kuruskanbadan #kurustanpadiet #tipskurus #jomkurus #kuruslepasbersalin #tipskuruscepat #demicasquad
1 0 15 hours ago

Apa yang POWER sangat #DemicaCoklat ni ?
.
⚘Tahan lapar
⚘Halal dan selamat diminum
⚘Kurus dalam masa 2minggu
⚘Sesuai diminum wanita dan lelaki
⚘Detox kotoran dalam badan
.
Setiap pembelian #DemicaSupplement sis bagi
.
⚘FREE DIRECT COACHING WS
⚘FREE MENU DIET
⚘FREE RESEPI DIET
⚘FREE BAUCER
⚘FREE SHAKER
.
Nak turunkan berat sekurang kurangnya 2KG dalam minggu ni juga ?
.
Nak kurus ? Cepat klik http://www.wasap.my/60176245994/demicasupplement

#demicametabolismebooster #demicabengkung #demicawhiteninglotion #demicaserum #kurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #coachkurus #misikurus #kurusdalam2minggu #diet #kurusdengancepat #kurustanpaberlapar #nakkurus #kuruskanbadan #kurustanpadiet #tipskurus #jomkurus #kuruslepasbersalin #tipskuruscepat #demicasquad

Apa yang POWER sangat #DemicaCoklat ni ?
.
⚘Tahan lapar
⚘Halal dan selamat diminum
⚘Kurus dalam masa 2minggu
⚘Sesuai diminum wanita dan lelaki
⚘Detox kotoran dalam badan
.
Setiap pembelian #DemicaSupplement sis bagi
.
⚘FREE DIRECT COACHING WS
⚘FREE MENU DIET
⚘FREE RESEPI DIET
⚘FREE BAUCER
⚘FREE SHAKER
.
Nak turunkan berat sekurang kurangnya 2KG dalam minggu ni juga ?
.
Nak kurus ? Cepat klik http://www.wasap.my/60176245994/demicasupplement

#demicametabolismebooster #demicabengkung #demicawhiteninglotion #demicaserum #kurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #coachkurus #misikurus #kurusdalam2minggu #diet #kurusdengancepat #kurustanpaberlapar #nakkurus #kuruskanbadan #kurustanpadiet #tipskurus #jomkurus #kuruslepasbersalin #tipskuruscepat #demicasquad
2 0 15 hours ago

BOLEH KE DEMICA BENGKUNG PAKAI KETIKA BERSUKAN?
.
.
Memang sesuai sangat kalau uolls pakai #DemicaBengkung ni ketika bersukan. Memang selesa sangat² dan tak rasa panas.
.
Lepas bersukan confirm perut uolls hilang. Pakai baju pun dah tk nampak perut boroi lagi. Jgn nak biar sangat perut tu lama² , cepat² fit kan balik dgn pakai #DemicaBengkung .
.
Sape cepat dia dapat! Harga tak sampai Rm100 pun. Pelbagai size uolls boleh pilih dari saiz S, M, L, XL hingga XXL.
.
DM je no fon korang SEKARANG utk lebih detail
.
.
#bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demica #demicamachang #demicatanahmerah

BOLEH KE DEMICA BENGKUNG PAKAI KETIKA BERSUKAN?
.
.
Memang sesuai sangat kalau uolls pakai #DemicaBengkung ni ketika bersukan. Memang selesa sangat² dan tak rasa panas.
.
Lepas bersukan confirm perut uolls hilang. Pakai baju pun dah tk nampak perut boroi lagi. Jgn nak biar sangat perut tu lama² , cepat² fit kan balik dgn pakai #DemicaBengkung .
.
Sape cepat dia dapat! Harga tak sampai Rm100 pun. Pelbagai size uolls boleh pilih dari saiz S, M, L, XL hingga XXL.
.
DM je no fon korang SEKARANG utk lebih detail
.
.
#bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demica#demicamachang #demicatanahmerah
2 0 15 hours ago

Apa yang POWER sangat #DemicaCoklat ni ?
.
⚘Tahan lapar
⚘Halal dan selamat diminum
⚘Kurus dalam masa 2minggu
⚘Sesuai diminum wanita dan lelaki
⚘Detox kotoran dalam badan
.
Setiap pembelian #DemicaSupplement sis bagi
.
⚘FREE DIRECT COACHING WS
⚘FREE MENU DIET
⚘FREE RESEPI DIET
⚘FREE BAUCER
⚘FREE SHAKER
.
Nak turunkan berat sekurang kurangnya 2KG dalam minggu ni juga ?
.
Nak kurus ? Cepat klik http://www.wasap.my/60176245994/demicasupplement

#demicametabolismebooster #demicabengkung #demicawhiteninglotion #demicaserum #kurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #coachkurus #misikurus #kurusdalam2minggu #diet #kurusdengancepat #kurustanpaberlapar #nakkurus #kuruskanbadan #kurustanpadiet #tipskurus #jomkurus #kuruslepasbersalin #tipskuruscepat #demicasquad

Apa yang POWER sangat #DemicaCoklat ni ?
.
⚘Tahan lapar
⚘Halal dan selamat diminum
⚘Kurus dalam masa 2minggu
⚘Sesuai diminum wanita dan lelaki
⚘Detox kotoran dalam badan
.
Setiap pembelian #DemicaSupplement sis bagi
.
⚘FREE DIRECT COACHING WS
⚘FREE MENU DIET
⚘FREE RESEPI DIET
⚘FREE BAUCER
⚘FREE SHAKER
.
Nak turunkan berat sekurang kurangnya 2KG dalam minggu ni juga ?
.
Nak kurus ? Cepat klik http://www.wasap.my/60176245994/demicasupplement

#demicametabolismebooster #demicabengkung #demicawhiteninglotion #demicaserum #kurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #coachkurus #misikurus #kurusdalam2minggu #diet #kurusdengancepat #kurustanpaberlapar #nakkurus #kuruskanbadan #kurustanpadiet #tipskurus #jomkurus #kuruslepasbersalin #tipskuruscepat #demicasquad
1 0 16 hours ago

SIAPA ADA MASALAH SUSAH NAK KAWAL SELERA MAKAN ?
.
#DemicaCoklat adalah penawarnya. Dark chocolate yang ada dalam #Demica akan hilangkan rasa craving tau.
.
Sis faham, kita hari hari nak makan makanan baru, try cafe hipster baru, nak try makanan tu makanan ni. Tahu tahu orang dah tegur nampak makin mokmok.
.
Sis nak suggest menu makan yang sesuai untuk kurus dalam 2 MINGGU. Tapi syaratnya kena dapatkan #DemicaCoklat dulu tau .
Nak kurus ? Cepat klik http://www.wasap.my/60176245994/demicasupplement

#demicametabolismebooster #demicabengkung #demicawhiteninglotion #demicaserum #kurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #coachkurus #misikurus #kurusdalam2minggu #diet #kurusdengancepat #kurustanpaberlapar #nakkurus #kuruskanbadan #kurustanpadiet #tipskurus #jomkurus #kuruslepasbersalin #tipskuruscepat #demicasquad

SIAPA ADA MASALAH SUSAH NAK KAWAL SELERA MAKAN ?
.
#DemicaCoklat adalah penawarnya. Dark chocolate yang ada dalam #Demica akan hilangkan rasa craving tau.
.
Sis faham, kita hari hari nak makan makanan baru, try cafe hipster baru, nak try makanan tu makanan ni. Tahu tahu orang dah tegur nampak makin mokmok.
.
Sis nak suggest menu makan yang sesuai untuk kurus dalam 2 MINGGU. Tapi syaratnya kena dapatkan #DemicaCoklat dulu tau .
Nak kurus ? Cepat klik http://www.wasap.my/60176245994/demicasupplement

#demicametabolismebooster #demicabengkung #demicawhiteninglotion #demicaserum #kurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #coachkurus #misikurus #kurusdalam2minggu #diet #kurusdengancepat #kurustanpaberlapar #nakkurus #kuruskanbadan #kurustanpadiet #tipskurus #jomkurus #kuruslepasbersalin #tipskuruscepat #demicasquad
1 0 16 hours ago

SIAPA ADA MASALAH SUSAH NAK KAWAL SELERA MAKAN ?
.
#DemicaCoklat adalah penawarnya. Dark chocolate yang ada dalam #Demica akan hilangkan rasa craving tau.
.
Sis faham, kita hari hari nak makan makanan baru, try cafe hipster baru, nak try makanan tu makanan ni. Tahu tahu orang dah tegur nampak makin mokmok.
.
Sis nak suggest menu makan yang sesuai untuk kurus dalam 2 MINGGU. Tapi syaratnya kena dapatkan #DemicaCoklat dulu tau .
Nak kurus ? Cepat klik http://www.wasap.my/60176245994/demicasupplement

#demicametabolismebooster #demicabengkung #demicawhiteninglotion #demicaserum #kurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #coachkurus #misikurus #kurusdalam2minggu #diet #kurusdengancepat #kurustanpaberlapar #nakkurus #kuruskanbadan #kurustanpadiet #tipskurus #jomkurus #kuruslepasbersalin #tipskuruscepat #demicasquad

SIAPA ADA MASALAH SUSAH NAK KAWAL SELERA MAKAN ?
.
#DemicaCoklat adalah penawarnya. Dark chocolate yang ada dalam #Demica akan hilangkan rasa craving tau.
.
Sis faham, kita hari hari nak makan makanan baru, try cafe hipster baru, nak try makanan tu makanan ni. Tahu tahu orang dah tegur nampak makin mokmok.
.
Sis nak suggest menu makan yang sesuai untuk kurus dalam 2 MINGGU. Tapi syaratnya kena dapatkan #DemicaCoklat dulu tau .
Nak kurus ? Cepat klik http://www.wasap.my/60176245994/demicasupplement

#demicametabolismebooster #demicabengkung #demicawhiteninglotion #demicaserum #kurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #coachkurus #misikurus #kurusdalam2minggu #diet #kurusdengancepat #kurustanpaberlapar #nakkurus #kuruskanbadan #kurustanpadiet #tipskurus #jomkurus #kuruslepasbersalin #tipskuruscepat #demicasquad
1 0 16 hours ago

.
.
FALL IN LOVE DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
6 KELEBIHAN DEMICA LOTION♥️
.
1. Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
2. Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
3. Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
4. Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
5. Sangat GLOWING bila pakai.
6. Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
.
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻 Nak kulit putih gebu dengan hanya sekali sapuan??
.
Klik link pada bio ig SEKARANG.
.
www.wasap.my/60189139928
.
.
#demica #lotionputih #nakcantik #cikgumalaysi #sunburn #demicawhiteninglotion #putihgebu #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper
#DemicaSupplement #demicakemaman #telokkalong #bandarchukaikemaman #kijalkemaman #kuantan #kotabharu #kualaterengganu #kualalumpur #malaysia #demica #teamviey

.
.
FALL IN LOVE DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
6 KELEBIHAN DEMICA LOTION♥️
.
1. Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
2. Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
3. Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
4. Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
5. Sangat GLOWING bila pakai.
6. Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
.
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻 Nak kulit putih gebu dengan hanya sekali sapuan??
.
Klik link pada bio ig SEKARANG.
.
www.wasap.my/60189139928
.
.
 #demica #lotionputih #nakcantik #cikgumalaysi  #sunburn  #demicawhiteninglotion #putihgebu #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper
#DemicaSupplement #demicakemaman #telokkalong #bandarchukaikemaman #kijalkemaman #kuantan #kotabharu #kualaterengganu #kualalumpur #malaysia #demica #teamviey
0 0 16 hours ago

TESTIMONI #DEMICABENGKUNG
.
.
Sape nak bentuk badan ramping bak anak dara 16 tahun? Jom amalkan pakai #DemicaBengkung yg tengah meletup ni.
.
5 Fungsi #DemicaBengkung :
.
💢Memecahkan lemak Berganda
.
💢Membentuk pinggang Ramping
.
💢Membetulkan posture badan yg bengkok
.
💢16 tetulang flexible & Adjustable
mengikut sukatan lemak perut
.
💢Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit/gelebeh)
.
.
Ada size S-XXL. Ada bajet RM90 terus ONZ.
.
DM je Mimi sekarang utk pilih size bengkung uols 💃🏻.
.
.
#bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demicalotiontaiping #demicalotionkamunting #DemicaBengkungtaiping #DemicaBengkungkamunting

TESTIMONI #DEMICABENGKUNG
.
.
Sape nak bentuk badan ramping bak anak dara 16 tahun? Jom amalkan pakai #DemicaBengkung yg tengah meletup ni.
.
5 Fungsi #DemicaBengkung :
.
💢Memecahkan lemak Berganda
.
💢Membentuk pinggang Ramping
.
💢Membetulkan posture badan yg bengkok
.
💢16 tetulang flexible & Adjustable 
mengikut sukatan lemak perut
.
💢Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit/gelebeh)
.
.
Ada size S-XXL. Ada bajet RM90 terus ONZ.
.
DM je Mimi sekarang utk pilih size bengkung uols 💃🏻.
.
.
#bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demicalotiontaiping #demicalotionkamunting #DemicaBengkungtaiping #DemicaBengkungkamunting
3 0 16 hours ago

.
.
FALL IN LOVE DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
6 KELEBIHAN DEMICA LOTION♥️
.
1. Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
2. Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
3. Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
4. Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
5. Sangat GLOWING bila pakai.
6. Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
.
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻 Nak kulit putih gebu dengan hanya sekali sapuan??
.
Klik link pada bio ig SEKARANG.
.
www.wasap.my/60189139928
.
.
#demica #lotionputih #nakcantik #cikgumalaysi #sunburn #demicawhiteninglotion #putihgebu #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper
#DemicaSupplement #demicakemaman #telokkalong #bandarchukaikemaman #kijalkemaman #kuantan #kotabharu #kualaterengganu #kualalumpur #malaysia #demica #teamviey

.
.
FALL IN LOVE DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
6 KELEBIHAN DEMICA LOTION♥️
.
1. Bila pakai lotion ni kulit always LEMBUT.
2. Demica lotion ni sangat wangi & bau lembut je tau.
3. Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK & TAK MELEKIT.
4. Dapat HILANG SUNBURN dlm beberapa saat.
5. Sangat GLOWING bila pakai.
6. Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
.
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻 Nak kulit putih gebu dengan hanya sekali sapuan??
.
Klik link pada bio ig SEKARANG.
.
www.wasap.my/60189139928
.
.
 #demica #lotionputih #nakcantik #cikgumalaysi  #sunburn  #demicawhiteninglotion #putihgebu #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper
#DemicaSupplement #demicakemaman #telokkalong #bandarchukaikemaman #kijalkemaman #kuantan #kotabharu #kualaterengganu #kualalumpur #malaysia #demica #teamviey
1 0 16 hours ago

Top #DemicaBengkung posts

Jolo ko ore kato muko Mimi dgn Syah ado meh? Macam comey Mimi jah lagi pado dio 🤪🤣 .

Kalau betul la muko samo, anok anok pun ado nurun muko Mimi jugok la 😏 .

Pastu ado hok x cayo Mimi ado anok duo doh sebab sekdio kato body macam anok daro. Eh mace mace la, doh consume #Demica and pakai #DemicaBengkung siang male mesti la ramping 🐜😜 .

#Syahmimi #Syahrayqal #2year6month #Syaraysha #2month #Organza #OrganzaKayka #RayaDenganDemica

Jolo ko ore kato muko Mimi dgn Syah ado meh? Macam comey Mimi jah lagi pado dio 🤪🤣 .

Kalau betul la muko samo, anok anok pun ado nurun muko Mimi jugok la 😏 .

Pastu ado hok x cayo Mimi ado anok duo doh sebab sekdio kato body macam anok daro. Eh mace mace la, doh consume #Demica and pakai #DemicaBengkung siang male mesti la ramping 🐜😜 .

#Syahmimi #Syahrayqal #2year6month #Syaraysha #2month #Organza #OrganzaKayka #RayaDenganDemica
15,287 113 15 June, 2019

Bila berpantang wajib pakai bengkung, betul tak ? Tapi kita mesti cari yang selesa, bila duduk tak berlipat, takde rasa sakit dan selesa pakai waktu tidur .

Psssttt, sempena bersalin anak perempuan @syaraysha_ ni. Mimi nak bagi HARGA KASIH SAYANG untuk #DemicaBengkung , bukan untuk orang lepas bersalin je. Untuk pakai di hari raya pun boleh 💃🏻💃🏻

Bila berpantang wajib pakai bengkung, betul tak ? Tapi kita mesti cari yang selesa, bila duduk tak berlipat, takde rasa sakit dan selesa pakai waktu tidur .

Psssttt, sempena bersalin anak perempuan @syaraysha_ ni. Mimi nak bagi HARGA KASIH SAYANG untuk #DemicaBengkung , bukan untuk orang lepas bersalin je. Untuk pakai di hari raya pun boleh 💃🏻💃🏻
7,038 1,225 18 hours ago

Apa yg kami cuba buat ni? 😅🤣 Waktu ni shoot untuk #DemicaWhiteningLotion , agak agak waktu ni Mimi preggy dah berapa bulan? Orang terawal komen betul Mimi bagi FREE tudung #OrganzaKayka yang Mimi pakai tu 😘 .

Btw, tudung #OrganzaKayka @by_amirahsyamimi ada HARGA PROMOSI , #DemicaWhiteningLotion , #Demica dan #DemicaBengkung pun ada PROMOSI 💃🏻

Apa yg kami cuba buat ni? 😅🤣 Waktu ni shoot untuk #DemicaWhiteningLotion , agak agak waktu ni Mimi preggy dah berapa bulan? Orang terawal komen betul Mimi bagi FREE tudung #OrganzaKayka yang Mimi pakai tu 😘 .

Btw, tudung #OrganzaKayka @by_amirahsyamimi ada HARGA PROMOSI , #DemicaWhiteningLotion , #Demica dan #DemicaBengkung pun ada PROMOSI 💃🏻
12,121 525 28 April, 2019

" Orang pregnant boleh pakai ke #DemicaWhiteningLotion ni?”
.
Aduh aduh sayanggg, mesti la boleh. Lotion ni ada KKM dan selamat digunakan pada muka dan seluruh badan. Tak perlu risau okay? @mawarashid pun pakai dari pregnant sampai dah bersalin. Ruginya sape yang masih ragu ragu untuk mencuba, jangan sampai stok PROMOSI licin baru nak order 😏
.
.
#demica #demicawhiteninglotion #demicatestimoni #demicabengkung #lotionpemutih #lotionpemutihbadan #lotionmurah #lotionwhitening #lotionpemutihkulit

" Orang pregnant boleh pakai ke #DemicaWhiteningLotion ni?”
.
Aduh aduh sayanggg, mesti la boleh. Lotion ni ada KKM dan selamat digunakan pada muka dan seluruh badan. Tak perlu risau okay? @mawarashid pun pakai dari pregnant sampai dah bersalin. Ruginya sape yang masih ragu ragu untuk mencuba, jangan sampai stok PROMOSI licin baru nak order 😏
.
.
#demica #demicawhiteninglotion #demicatestimoni #demicabengkung #lotionpemutih #lotionpemutihbadan #lotionmurah #lotionwhitening #lotionpemutihkulit
4,054 444 5 April, 2019

Ya, memang betul awak bukan BAPA Merdeka. Tapi, saya bahagia awak menjadi bapa kepada anak anak kita 💕 .

Btw, harini last day Promosi produk #Demica , #DemicaWhiteningLotion dan #DemicaBengkung .

Nota kaki : antara askar harini, askar mana paling garang? 🤣😅 .

#SyahMimi #Syahrayqal #2year8month #Syaraysha #4month

Ya, memang betul awak bukan BAPA Merdeka. Tapi, saya bahagia awak menjadi bapa kepada anak anak kita 💕 .

Btw, harini last day Promosi produk #Demica , #DemicaWhiteningLotion dan #DemicaBengkung .

Nota kaki : antara askar harini, askar mana paling garang? 🤣😅 .

#SyahMimi #Syahrayqal #2year8month #Syaraysha #4month
11,266 71 31 August, 2019

Sape yg nak kurus, body lawa tapi ada masalah perut buncit & menggeleber?😱
.
Sekarang dah tak perlu risau, #DemicaBengkung kan ada ..🤗 Yang best bengkung ni ada 16tulang, memang body uolls akan melentik macam anak dara 16 tahun 😝.
.
Kalau nak kurus tanpa diet ketat² boleh la consume #Demica .
.
Cepat stalk ig @syahmimibeauty.hq !
.
#Demica #DemiCantik #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik
.
.

#reviewbypakazad 😎

Sape yg nak kurus, body lawa tapi ada masalah perut buncit & menggeleber?😱
.
Sekarang dah tak perlu risau, #DemicaBengkung kan ada ..🤗 Yang best bengkung ni ada 16tulang, memang body uolls akan melentik macam anak dara 16 tahun 😝.
.
Kalau nak kurus tanpa diet ketat² boleh la consume #Demica .
.
Cepat stalk ig @syahmimibeauty.hq !
.
#Demica #DemiCantik #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik
.
.

#reviewbypakazad 😎
46,169 1,111 22 August, 2018

Im not ur barbie girl, but barbie for #BabyDemica 🤪 .

Perut tu tak boleh nak cover sangat, kalau boleh pakai #DemicaBengkung dah lama iolls pakai 🤣 .

#Tiktok #OrganzaKayka #KaykaScarf #Demica #BabyDemica

Im not ur barbie girl, but barbie for #BabyDemica 🤪 .

Perut tu tak boleh nak cover sangat, kalau boleh pakai #DemicaBengkung dah lama iolls pakai 🤣 .

#Tiktok #OrganzaKayka #KaykaScarf #Demica #BabyDemica
6,665 248 21 March, 2019
Rumah Terbuka Founder Karisma . Thank you kak @tinie_sulaiman_kc for having us ❤️ .

#Inikanraya #RayaDenganDemica #DemicaBengkung #Demica #DemicaWhiteningLotion #Syahrayqal #2year6month #Syaraysha #2monthold
6,597 33 15 June, 2019