#DemicaMixberry Instagram Photos & Videos

DemicaMixberry - 8.1k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #DemicaMixberry and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
2.5
Average comment
0.1
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

JANGAN BACA KALAU TAK NAK KURUS!
.
.
Slide satu persatu gambar menu diet ni. Serius sape² pun boleh buat & boleh kurus tau. Uols try je amalkan dlm seminggu, konfemm akan rasai perbezaan dari segi inch loss (baju/seluar longgar).
.
Selepas makan, shake 1 sachet #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat utk rasa kesan kenyang lebih lama.
.
Jangan lupa SAVE gambar ni & TAG housemate uols yg nak kurus tapi tak kurus² 💆‍♀️.
.

JANGAN BACA KALAU TAK NAK KURUS!
.
.
Slide satu persatu gambar menu diet ni. Serius sape² pun boleh buat & boleh kurus tau. Uols try je amalkan dlm seminggu, konfemm akan rasai perbezaan dari segi inch loss (baju/seluar longgar).
.
Selepas makan, shake 1 sachet #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat utk rasa kesan kenyang lebih lama.
.
Jangan lupa SAVE gambar ni & TAG housemate uols yg nak kurus tapi tak kurus² 💆‍♀️.
.
0 0 3 hours ago

7 BONUS FREE YG BAKAL BUATKAN UOLS TAK SABAR NAK KURUS DGN DEMICA
.
.
Psst, sblm Cikna bagi bonus free utk setiap pembelian #DemicaSupplement ni, uols dah tahu ke #DemicaSupplement ni ada 2 flavour iaitu:
.
#DemicaMixberry & #DemicaCoklat
.
Utk setiap pembelian #DemicaSupplement yg 30 sachet, cikna akan bg 7 BONUS FREE;

1.FREE COACHING
2.FREE MENU DIET
3.FREE RESEPI MAKANAN SIHAT
4.FREE TIPS KURUS
5.FREE SHAKER
6.FREE CARA CONSUME & TIPS CONSUME
7.FREE BAUCER PEMBELIAN
.
.
Sape nak turunkan sekurang-kurangnya 2KG dlm 7 HARI??
.
Dgn #DemicaSupplement pasti boleh!💪🏻
Apa tunggu lagi? DM now!♥️
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

7 BONUS FREE YG BAKAL BUATKAN UOLS TAK SABAR NAK KURUS DGN DEMICA
.
.
Psst, sblm Cikna bagi bonus free utk setiap pembelian #DemicaSupplement ni, uols dah tahu ke #DemicaSupplement ni ada 2 flavour iaitu:
.
#DemicaMixberry & #DemicaCoklat
.
Utk setiap pembelian #DemicaSupplement yg 30 sachet, cikna akan bg 7 BONUS FREE;

1.FREE COACHING 
2.FREE MENU DIET
3.FREE RESEPI MAKANAN SIHAT
4.FREE TIPS KURUS
5.FREE SHAKER
6.FREE CARA CONSUME & TIPS CONSUME
7.FREE BAUCER PEMBELIAN
.
.
Sape nak turunkan sekurang-kurangnya 2KG dlm 7 HARI??
.
Dgn #DemicaSupplement pasti boleh!💪🏻
Apa tunggu lagi? DM now!♥️
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
1 0 4 hours ago

DENGAN 5 BAHAN RAHSIA DEMICA SUPPLIMENT LEMAK KORANG BOLEH HILANG
.
.
1️⃣RESBERRY KETON
Mengurangkan kadar karbohidrat dan membolehkan penurunan berat badan dgn lebih berkesan dgn semulajadi

2️⃣AFRICAN MANGO
Boleh membantu proses detoksfikasi iaitu proses utk mencuci toksin dalam badan. African mango juga boleh membantu meningkatkan metabolisme badan sekaligus mempercepatkan proses pembakaran lemak.
.
3️⃣GARCINIA CAMBOGIA
Boleh membantu mencairkan lemak dekat bahagian tertentu seperti peha, lengan dan perut.
.
4️⃣OAT FIBER
Membantu mengawal selera makan dan kenyang lebih lama.
.
5️⃣KONJAC ROOT
Berfungsi mengambil ruang dalam perut dan boleh membantu utk cara cepat kenyang.
.
.
Sape nak kurus dgn #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat ??
.
Jom DM now!

Www.wasap.my/601125512205
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

DENGAN 5 BAHAN RAHSIA DEMICA SUPPLIMENT LEMAK KORANG BOLEH HILANG
.
.
1️⃣RESBERRY KETON
Mengurangkan kadar karbohidrat dan membolehkan penurunan berat badan dgn lebih berkesan dgn semulajadi

2️⃣AFRICAN MANGO
Boleh membantu proses detoksfikasi iaitu proses utk mencuci toksin dalam badan. African mango juga boleh membantu meningkatkan metabolisme badan sekaligus mempercepatkan proses pembakaran lemak.
.
3️⃣GARCINIA CAMBOGIA
Boleh membantu mencairkan lemak dekat bahagian tertentu seperti peha, lengan dan perut.
.
4️⃣OAT FIBER
Membantu mengawal selera makan dan kenyang lebih lama.
.
5️⃣KONJAC ROOT
Berfungsi mengambil ruang dalam perut dan boleh membantu utk cara cepat kenyang.
.
.
Sape nak kurus dgn #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat ??
.
Jom DM now!

Www.wasap.my/601125512205
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
7 0 14 hours ago

TESTIMONI #DemicaSupplement
.
.
JOM kurus dengan #DemicaMetabolismeBooster!!
.
Sape nak kurus dgn #DemicaCoklat & #DemicaMixberry ? Masalah lemak degil & susah nak kurus ? Dah diet tapi tak jalan ? Nafsu makan membuak buak?
.
Nak nana bantu korang turunkan berat badan macam testimoni kat atas tu ?
.
✅1 minggu turun 2KG
✅Belum habis sekotak turun 5KG
✅1 bulan turun 7KG
.
Mesti korang dah tak sabar nak hapuskan lemak kat badan uolls kan?
.
Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60174197505/Saya+Nak+kurus+Dengan+demicakurus
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

TESTIMONI #DemicaSupplement
.
.
JOM kurus dengan #DemicaMetabolismeBooster!!
.
Sape nak kurus dgn #DemicaCoklat & #DemicaMixberry ? Masalah lemak degil & susah nak kurus ? Dah diet tapi tak jalan ? Nafsu makan membuak buak?
.
Nak nana bantu korang turunkan berat badan macam testimoni kat atas tu ?
.
✅1 minggu turun 2KG
✅Belum habis sekotak turun 5KG
✅1 bulan turun 7KG
.
Mesti korang dah tak sabar nak hapuskan lemak kat badan uolls kan?
.
Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60174197505/Saya+Nak+kurus+Dengan+demicakurus
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
0 0 18 hours ago

- CADANGAN DIET UTK STUDENT 👔🎒
.
1️⃣Ikut piramid makan macam biasa
.
Kebanyakan student skip breakfast & amalkan brunch (breakfast + lunch) 🌮🥙🥪 Breakfast waktu makan plg penting dalam rutin harian kita utk tenaga aktiviti harian . 🙅‍♀skip! .
Cadangan menu :
1. Roti wholemeal 2 keping 🥪 + telur separuh masak 2 biji 🥚+ kacang merah bersos 🥜
.
2. Nasi 🍚+ lauk🍗🍖🐟 + sayur (ikut rules suku,suku setengah)
.
2️⃣Jangan skip masa snacking❗️
Snacking penting utk tampung rasa lapar sebelum waktu makan utama (breakfast,lunch,dinner)
.
3️⃣Banyak makan buah 🍎🍏🍌🥝🍅
.
Pastikan ada stok buah 😊 ✔Tak salah utk makan buah pd setiap meal utk menampung rasa lapar
✔Buah mengandungi banyk khasiat & fibre yg diperlukan dlm badan 💪🏻
.
4️⃣Elakkan makan di mamak pada waktu lewat malam.
.
Selalu bila dah siap assignment 💻mesti plan nak kluar lepak mamak kan? Elakkan!! 🙅‍♀🙅‍♀❌❌ Sebab menu utama di mamak selalu nya teh tarik (tinggi gula & kalori), roti canai (minyak + kalori) n nasi kandar.
.
5️⃣Last sekali wajib consume #DemicaCoklat atau #DemicaMixberry selepas makan/ sebelum bersenam utk cairkan lemak degil uols.
.
.
Ada kat sini student yg nak dapatkan #DemicaSupplement ??
.
Whatsapp:
.
http://www.wasap.my/601165611551/demicasupplement sekarang okay 👌🏻
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni -

- CADANGAN DIET UTK STUDENT 👔🎒
.
1️⃣Ikut piramid makan macam biasa
.
Kebanyakan student skip breakfast & amalkan brunch (breakfast + lunch) 🌮🥙🥪 Breakfast waktu makan plg penting dalam rutin harian kita utk tenaga aktiviti harian . 🙅‍♀skip! .
Cadangan menu :
1. Roti wholemeal 2 keping 🥪 + telur separuh masak 2 biji 🥚+ kacang merah bersos 🥜
.
2. Nasi 🍚+ lauk🍗🍖🐟 + sayur (ikut rules suku,suku setengah)
.
2️⃣Jangan skip masa snacking❗️
Snacking penting utk tampung rasa lapar sebelum waktu makan utama (breakfast,lunch,dinner)
.
3️⃣Banyak makan buah 🍎🍏🍌🥝🍅
.
Pastikan ada stok buah 😊 ✔Tak salah utk makan buah pd setiap meal utk menampung rasa lapar
✔Buah mengandungi banyk khasiat & fibre yg diperlukan dlm badan 💪🏻
.
4️⃣Elakkan makan di mamak pada waktu lewat malam.
.
Selalu bila dah siap assignment 💻mesti plan nak kluar lepak mamak kan? Elakkan!! 🙅‍♀🙅‍♀❌❌ Sebab menu utama di mamak selalu nya teh tarik (tinggi gula & kalori), roti canai (minyak + kalori) n nasi kandar.
.
5️⃣Last sekali wajib consume #DemicaCoklat atau #DemicaMixberry selepas makan/ sebelum bersenam utk cairkan lemak degil uols.
.
.
Ada kat sini student yg nak dapatkan #DemicaSupplement ??
.
Whatsapp:
.
http://www.wasap.my/601165611551/demicasupplement sekarang okay 👌🏻
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni -
2 0 20 hours ago

- 6 “BAHAN UTAMA” DALAM DEMICA SUPPLEMENT YG KURUSKAN BADAN DALAM MASA 2 MINGGU SAHAJA
.
.

1️⃣AFRICAN MANGO
Boleh membantu proses detoksfikasi iaitu proses utk mencuci toksin dalam badan. African mango juga boleh membantu meningkatkan metabolisme badan sekaligus mempercepatkan proses pembakaran lemak.
.
2️⃣OAT FIBER
Membantu mengawal selera makan dan kenyang lebih lama.
.
3️⃣GARCINIA CAMBOGIA
Boleh membantu mencairkan lemak dekat bahagian tertentu seperti peha, lengan dan perut.
.
4️⃣BARLI
Barli boleh membantu masalah pencernaan termasuk cirit-birit, sakit perut dan peradangan usus. Barli juga digunakan barli untuk meningkatkan stamina dan ketahanan.
.
5️⃣GREEN COFFEE
Boleh membantu mengurangkan penyerapan karbohidrat saluran pencernaan dan membantu merendahkan tahap gula dan insulin dlm darah.
.
6️⃣KONJAC ROOT
Berfungsi mengambil ruang dalam perut dan boleh membantu utk cara cepat kenyang.
.
.
Sape nak kurus dgn #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat ?? Mimi akan sediakan
.
✅FREE SHAKER
✅FREE MENU DIET
✅FREE TIPS KURUS
✅FREE GUIDELINES KURUS
✅FREE PERSONAL COACHING
✅FREE BAUCER PEMBELIAN
.
Semua FREE utk setiap PEMBELIAN DEMICA SUPPLEMENT yg berharga bawah RM100 je uols.
.
Jom whatsapp:
.
http://www.wasap.my/60133725748/demicasupplement Mimi now!
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni -

- 6 “BAHAN UTAMA” DALAM DEMICA SUPPLEMENT YG KURUSKAN BADAN DALAM MASA 2 MINGGU SAHAJA
.
.

1️⃣AFRICAN MANGO
Boleh membantu proses detoksfikasi iaitu proses utk mencuci toksin dalam badan. African mango juga boleh membantu meningkatkan metabolisme badan sekaligus mempercepatkan proses pembakaran lemak.
.
2️⃣OAT FIBER
Membantu mengawal selera makan dan kenyang lebih lama.
.
3️⃣GARCINIA CAMBOGIA
Boleh membantu mencairkan lemak dekat bahagian tertentu seperti peha, lengan dan perut.
.
4️⃣BARLI
Barli boleh membantu masalah pencernaan termasuk cirit-birit, sakit perut dan peradangan usus. Barli juga digunakan barli untuk meningkatkan stamina dan ketahanan.
.
5️⃣GREEN COFFEE
Boleh membantu mengurangkan penyerapan karbohidrat saluran pencernaan dan membantu merendahkan tahap gula dan insulin dlm darah.
.
6️⃣KONJAC ROOT
Berfungsi mengambil ruang dalam perut dan boleh membantu utk cara cepat kenyang.
.
.
Sape nak kurus dgn #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat ?? Mimi akan sediakan
.
✅FREE SHAKER
✅FREE MENU DIET
✅FREE TIPS KURUS
✅FREE GUIDELINES KURUS
✅FREE PERSONAL COACHING
✅FREE BAUCER PEMBELIAN
.
Semua FREE utk setiap PEMBELIAN DEMICA SUPPLEMENT yg berharga bawah RM100 je uols.
.
Jom whatsapp:
.
http://www.wasap.my/60133725748/demicasupplement Mimi now!
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni -
0 0 21 hours ago

TESTIMONI #DemicaSupplement
.
.
JOM kurus dengan #DemicaMetabolismeBooster!!
.
Sapa nak kurus dgn #DemicaCoklat & #DemicaMixberry ? Masalah lemak degil & susah nak kurus ? Dah diet tapi tak jalan ? Nafsu makan membuak buak?
.
Nak mimi bantu hampa turunkan berat badan macam testimoni kat atas tu ?
.
✅1 minggu turun 2KG
✅Belum habis sekotak turun 5KG
✅1 bulan turun 7KG
.
Mesti korang dah tak sabar nak hapuskan lemak kat badan uolls kan?
.
DM no fon korang SEKARANG utk mimi bantu !
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #stokisdemica #polimas #teamnursha #demicakedah #demicaalorsetar #demicautara #demicajitra

TESTIMONI #DemicaSupplement
.
.
JOM kurus dengan #DemicaMetabolismeBooster!!
.
Sapa nak kurus dgn #DemicaCoklat & #DemicaMixberry ? Masalah lemak degil & susah nak kurus ? Dah diet tapi tak jalan ? Nafsu makan membuak buak?
.
Nak mimi bantu hampa turunkan berat badan macam testimoni kat atas tu ?
.
✅1 minggu turun 2KG
✅Belum habis sekotak turun 5KG
✅1 bulan turun 7KG
.
Mesti korang dah tak sabar nak hapuskan lemak kat badan uolls kan?
.
DM no fon korang SEKARANG utk mimi bantu !
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus  #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #stokisdemica #polimas  #teamnursha #demicakedah #demicaalorsetar #demicautara #demicajitra
3 0 16 November, 2019

TESTIMONI #DemicaSupplement
.
.
JOM kurus dengan #DemicaMetabolismeBooster!!
.
Sape nak kurus dgn #DemicaCoklat & #DemicaMixberry ? Masalah lemak degil & susah nak kurus ? Dah diet tapi tak jalan ? Nafsu makan membuak buak?
.
Nak Aien bantu korang turunkan berat badan macam testimoni kat atas tu ?
.
✅1 minggu turun 2KG
✅Belum habis sekotak turun 5KG
✅1 bulan turun 7KG
.
Mesti korang dah tak sabar nak hapuskan lemak kat badan uolls kan?
.
DM no fon korang SEKARANG utk Aien bantu !
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

TESTIMONI #DemicaSupplement
.
.
JOM kurus dengan #DemicaMetabolismeBooster!!
.
Sape nak kurus dgn #DemicaCoklat & #DemicaMixberry ? Masalah lemak degil & susah nak kurus ? Dah diet tapi tak jalan ? Nafsu makan membuak buak?
.
Nak Aien bantu korang turunkan berat badan macam testimoni kat atas tu ?
.
✅1 minggu turun 2KG
✅Belum habis sekotak turun 5KG
✅1 bulan turun 7KG
.
Mesti korang dah tak sabar nak hapuskan lemak kat badan uolls kan?
.
DM no fon korang SEKARANG utk Aien bantu !
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
3 0 16 November, 2019

Kopi ni Dulu harga biasa RM89. .
.
Sekarang harga luar biasa RM69! Fuhhh berpeluh nak bagitahu harga ni. Murah bebeno weiiii
.
.
Patutlah sorang grab 3-4jar terus. Buat stock 1-2bulan dengan harga jimat ni. Berbaloi baloi. .
.
Gittew. Eh korang dah try belum? Klu baru nak try meh la cuba try test dulu. 1set trial RM29 sajorrrr
.
.
Jom Kak Mira Bantu Dengan Mengamalkan ANNETTE BOOSTER COFFEE (ABC) Seawal 3sachet Anda Akan Mendapat Manfaat
.
.
PELANGGAN MEMBELI,FREE MANFAAT ❤Megurangkan Tekanan Darah Tinggi/Kencing Manis
❤Menurunkan Berat Badan
❤Membuang Toksin Dalam Badan
❤Mencegah Kolestrol
❤Mengurang buncit dan peha bergesel
❤Mengurangkan Rasa Lapar
❤Meningkantkan Metabolisme Tubuh
❤Melawaskan Pembuangan Air Kecil
.
LULUS KKM,LULUS LAB TEST..
SESUAI UNTUK IBU MENYUSU,DARAH TINGGI,KENCING MANIS
.
.
Untuk Fast Respon Boleh Terus Klik wasap kak mira
Www.wasap.my/60197942668/AnnetteABCpm
.
.
#kopisexyABC #chocoshake #fairfit
#annettebodygel #chocofit #juzfit #juzfitteatox #bizzibodymalaysia #easyfull #cocopink #freakyfit #slimdollz #kurussebelumkahwin #freakyfit #klubnalaleh #natalismothercare #misclaire #annetteslimandfirm #fitness #kuruscepat #trudollyhq #sexycurve #klubnalaleh #demicacoklat #letsbengkunggold #kopipootehturboo #demicamixberry #letsgirdletonggekfuhh #trufitz #bizziflush #berrystoberry #annetteboostercoffee

Kopi ni Dulu harga biasa RM89. .
.
Sekarang harga luar biasa RM69! Fuhhh berpeluh nak bagitahu harga ni. Murah bebeno weiiii
.
.
Patutlah sorang grab 3-4jar terus. Buat stock 1-2bulan dengan harga jimat ni. Berbaloi baloi. .
.
Gittew. Eh korang dah try belum? Klu baru nak try meh la cuba try test dulu. 1set trial RM29 sajorrrr
.
.
Jom Kak Mira Bantu Dengan Mengamalkan ANNETTE BOOSTER COFFEE (ABC) Seawal 3sachet Anda Akan Mendapat Manfaat
.
.
PELANGGAN MEMBELI,FREE MANFAAT ❤Megurangkan Tekanan Darah Tinggi/Kencing Manis
❤Menurunkan Berat Badan
❤Membuang Toksin Dalam Badan
❤Mencegah Kolestrol
❤Mengurang buncit dan peha bergesel
❤Mengurangkan Rasa Lapar
❤Meningkantkan Metabolisme Tubuh
❤Melawaskan Pembuangan Air Kecil
.
LULUS KKM,LULUS LAB TEST..
SESUAI UNTUK IBU MENYUSU,DARAH TINGGI,KENCING MANIS
.
.
Untuk Fast Respon Boleh Terus Klik wasap kak mira
Www.wasap.my/60197942668/AnnetteABCpm
.
.
#kopisexyABC #chocoshake #fairfit 
#annettebodygel #chocofit #juzfit #juzfitteatox #bizzibodymalaysia #easyfull #cocopink #freakyfit  #slimdollz #kurussebelumkahwin #freakyfit #klubnalaleh #natalismothercare #misclaire #annetteslimandfirm #fitness #kuruscepat #trudollyhq #sexycurve #klubnalaleh #demicacoklat #letsbengkunggold #kopipootehturboo #demicamixberry #letsgirdletonggekfuhh #trufitz #bizziflush #berrystoberry #annetteboostercoffee
6 0 16 November, 2019

TESTIMONI #DemicaSupplement
.
.
JOM kurus dengan #DemicaMetabolismeBooster!!
.
Sape nak kurus dgn #DemicaCoklat & #DemicaMixberry ? Masalah lemak degil & susah nak kurus ? Dah diet tapi tak jalan ? Nafsu makan membuak buak?
.
Nak saya bantu korang turunkan berat badan macam testimoni kat atas tu ?
.
✅1 minggu turun 2KG
✅Belum habis sekotak turun 5KG
✅1 bulan turun 7KG
.
Mesti korang dah tak sabar nak hapuskan lemak kat badan uolls kan?
.
DM no fon korang SEKARANG untk saya bantu !
Www.wasap.my/601125512205
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

TESTIMONI #DemicaSupplement
.
.
JOM kurus dengan #DemicaMetabolismeBooster!!
.
Sape nak kurus dgn #DemicaCoklat & #DemicaMixberry ? Masalah lemak degil & susah nak kurus ? Dah diet tapi tak jalan ? Nafsu makan membuak buak?
.
Nak saya bantu korang turunkan berat badan macam testimoni kat atas tu ?
.
✅1 minggu turun 2KG
✅Belum habis sekotak turun 5KG
✅1 bulan turun 7KG
.
Mesti korang dah tak sabar nak hapuskan lemak kat badan uolls kan?
.
DM no fon korang SEKARANG untk saya bantu !
Www.wasap.my/601125512205
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
3 0 16 November, 2019

NAK KURUS TAPI SUSAH NAK KONSISTEN?
.
.
Ramai yg tak berjaya turunkan berat badan, bukan takde ilmu, bukan tak nak kurus, cuma tak konsisten 😏
.
Sape yg konsisten consume #Demica confirm kurus, yg tak kurus tak konsisten lettew. Atau pun, consume Demica tapi makan still macam orang taknak diet 🙄
.
Ni antara fungsi #DemicaSupplement ;
1️⃣Lemak ditukarkan kepada tenaga.
2️⃣Cuci lemak yg terkumpul di dalam usus.
3️⃣Membakar lemak tepu yang terkumpul pada pinggang, perut, peha, lengan, pipi dan bawah dagu dgn berkesan.
.
.
Nak kurus dgn #DemicaSupplement kan? Mimi sediakan 2 flavour utk uols iaitu #DemicaMixberry & #DemicaCoklat .
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

NAK KURUS TAPI SUSAH NAK KONSISTEN?
.
.
Ramai yg tak berjaya turunkan berat badan, bukan takde ilmu, bukan tak nak kurus, cuma tak konsisten 😏
.
Sape yg konsisten consume #Demica confirm kurus, yg tak kurus tak konsisten lettew. Atau pun, consume Demica tapi makan still macam orang taknak diet 🙄
.
Ni antara fungsi #DemicaSupplement ;
1️⃣Lemak ditukarkan kepada tenaga.
2️⃣Cuci lemak yg terkumpul di dalam usus.
3️⃣Membakar lemak tepu yang terkumpul pada pinggang, perut, peha, lengan, pipi dan bawah dagu dgn berkesan.
.
.
Nak kurus dgn #DemicaSupplement kan? Mimi sediakan 2 flavour utk uols iaitu #DemicaMixberry & #DemicaCoklat .
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
0 0 16 November, 2019

DEMICA WHITENING LOTION (BIZ SIZE)..
🍓 Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)..
🍓 Menghaluskan kulit..
🍓 Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata..
🍓 Memberi kelembapan berpanjangan..
🍓 Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari..
🍓 Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari..
🍓 Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)..
🍓 Menjadikan kulit selembut kulit bayi...
-
-
-

RM39/PER BOX
BY POS ONLY (🚫NO COD)
POS 📣📣 SM RM8 | SS RM 12 (UNDER 500G)
.
.

KINDLY WHATSAAPP FOR MORE INFORMATION
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
📲 01115144996
📲 01115144996
.
.

CLICK👇 TAK PERLU SUSAH2 NK SAVE NO
http://www.wasap.my/601115144996
http://www.wasap.my/601115144996
http://www.wasap.my/601115144996
.
.
.
JOIN GROUP TELEGRAM
https://t.me/joinchat/AAAAAFGEM_DFHMvVdIkZyQ .
.
.
••READY STOCK••
#DEMICA
#DEMICASQUAD
#DEMICABENGKUNG
#DEMICACOKLAT
#DEMICAWHITENINGLOTION
#DEMICATESTIMONI
#DEMICAWHITENING
#DEMICAWHITENINGLATION
#DEMICASUPPLEMENT
#DEMICASKINCARE
#DEMICASERUM
#DEMICAMIXBERRY
#DEMICAMURAH
#DEMICALOTION
#DEMICAUBATKURUS
#DEMICAFEEDBACK
#TATISKINCARE
#TABITATRIAL
#TABITAEXCLUSIVE
#DEEJASKINCARE
#DEEJACOSMETIC
#DNARS
#DMS360
#GLOWGLOWINGEXCLUSIVE
#GLOWGLOWING
#GLOWINGSPEED
#KARISMASKINCARE
#KARISMACOSMETIC
#BRILLIANTSKINCARE
#DIAMONDGOLDSKINCARE

DEMICA WHITENING LOTION (BIZ SIZE)..
🍓 Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)..
🍓 Menghaluskan kulit..
🍓 Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata..
🍓 Memberi kelembapan berpanjangan..
🍓 Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari..
🍓 Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari..
🍓 Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)..
🍓 Menjadikan kulit selembut kulit bayi...
-
-
-

RM39/PER BOX
BY POS ONLY (🚫NO COD)
POS 📣📣 SM RM8 | SS RM 12 (UNDER 500G)
.
.

KINDLY WHATSAAPP FOR MORE INFORMATION
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
📲 01115144996
📲 01115144996
.
.

CLICK👇 TAK PERLU SUSAH2 NK SAVE NO 
http://www.wasap.my/601115144996
http://www.wasap.my/601115144996
http://www.wasap.my/601115144996
.
.
.
JOIN GROUP TELEGRAM 
https://t.me/joinchat/AAAAAFGEM_DFHMvVdIkZyQ .
.
.
••READY STOCK••
#DEMICA
#DEMICASQUAD
#DEMICABENGKUNG
#DEMICACOKLAT
#DEMICAWHITENINGLOTION
#DEMICATESTIMONI
#DEMICAWHITENING
#DEMICAWHITENINGLATION
#DEMICASUPPLEMENT
#DEMICASKINCARE
#DEMICASERUM
#DEMICAMIXBERRY
#DEMICAMURAH
#DEMICALOTION
#DEMICAUBATKURUS
#DEMICAFEEDBACK 
#TATISKINCARE
#TABITATRIAL
#TABITAEXCLUSIVE
#DEEJASKINCARE
#DEEJACOSMETIC
#DNARS 
#DMS360 
#GLOWGLOWINGEXCLUSIVE 
#GLOWGLOWING
#GLOWINGSPEED
#KARISMASKINCARE
#KARISMACOSMETIC 
#BRILLIANTSKINCARE
#DIAMONDGOLDSKINCARE
1 0 16 November, 2019

DEMICA WHITENING LOTION (BIZ SIZE)..
🍓 Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)..
🍓 Menghaluskan kulit..
🍓 Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata..
🍓 Memberi kelembapan berpanjangan..
🍓 Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari..
🍓 Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari..
🍓 Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)..
🍓 Menjadikan kulit selembut kulit bayi...
-
-
-

RM39/PER BOX
BY POS ONLY (🚫NO COD)
POS 📣📣 SM RM8 | SS RM 12 (UNDER 500G)
.
.

KINDLY WHATSAAPP FOR MORE INFORMATION
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
📲 01115144996
📲 01115144996
.
.

CLICK👇 TAK PERLU SUSAH2 NK SAVE NO
http://www.wasap.my/601115144996
http://www.wasap.my/601115144996
http://www.wasap.my/601115144996
.
.
.
JOIN GROUP TELEGRAM
https://t.me/joinchat/AAAAAFGEM_DFHMvVdIkZyQ .
.
.
••READY STOCK••
#DEMICA
#DEMICASQUAD
#DEMICABENGKUNG
#DEMICACOKLAT
#DEMICAWHITENINGLOTION
#DEMICATESTIMONI
#DEMICAWHITENING
#DEMICAWHITENINGLATION
#DEMICASUPPLEMENT
#DEMICASKINCARE
#DEMICASERUM
#DEMICAMIXBERRY
#DEMICAMURAH
#DEMICALOTION
#DEMICAUBATKURUS
#DEMICAFEEDBACK
#TATISKINCARE
#TABITATRIAL
#TABITAEXCLUSIVE
#DEEJASKINCARE
#DEEJACOSMETIC
#DNARS
#DMS360
#GLOWGLOWINGEXCLUSIVE
#GLOWGLOWING
#GLOWINGSPEED
#KARISMASKINCARE
#KARISMACOSMETIC
#BRILLIANTSKINCARE
#DIAMONDGOLDSKINCARE

DEMICA WHITENING LOTION (BIZ SIZE)..
🍓 Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)..
🍓 Menghaluskan kulit..
🍓 Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata..
🍓 Memberi kelembapan berpanjangan..
🍓 Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari..
🍓 Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari..
🍓 Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)..
🍓 Menjadikan kulit selembut kulit bayi...
-
-
-

RM39/PER BOX
BY POS ONLY (🚫NO COD)
POS 📣📣 SM RM8 | SS RM 12 (UNDER 500G)
.
.

KINDLY WHATSAAPP FOR MORE INFORMATION
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
📲 01115144996
📲 01115144996
.
.

CLICK👇 TAK PERLU SUSAH2 NK SAVE NO 
http://www.wasap.my/601115144996
http://www.wasap.my/601115144996
http://www.wasap.my/601115144996
.
.
.
JOIN GROUP TELEGRAM 
https://t.me/joinchat/AAAAAFGEM_DFHMvVdIkZyQ .
.
.
••READY STOCK••
#DEMICA
#DEMICASQUAD
#DEMICABENGKUNG
#DEMICACOKLAT
#DEMICAWHITENINGLOTION
#DEMICATESTIMONI
#DEMICAWHITENING
#DEMICAWHITENINGLATION
#DEMICASUPPLEMENT
#DEMICASKINCARE
#DEMICASERUM
#DEMICAMIXBERRY
#DEMICAMURAH
#DEMICALOTION
#DEMICAUBATKURUS
#DEMICAFEEDBACK 
#TATISKINCARE
#TABITATRIAL
#TABITAEXCLUSIVE
#DEEJASKINCARE
#DEEJACOSMETIC
#DNARS 
#DMS360 
#GLOWGLOWINGEXCLUSIVE 
#GLOWGLOWING
#GLOWINGSPEED
#KARISMASKINCARE
#KARISMACOSMETIC 
#BRILLIANTSKINCARE
#DIAMONDGOLDSKINCARE
1 0 16 November, 2019

DEMICA WHITENING LOTION (BIZ SIZE)..
🍓 Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)..
🍓 Menghaluskan kulit..
🍓 Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata..
🍓 Memberi kelembapan berpanjangan..
🍓 Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari..
🍓 Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari..
🍓 Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)..
🍓 Menjadikan kulit selembut kulit bayi...
-
-
-

RM39/PER BOX
BY POS ONLY (🚫NO COD)
POS 📣📣 SM RM8 | SS RM 12 (UNDER 500G)
.
.

KINDLY WHATSAAPP FOR MORE INFORMATION
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
📲 01115144996
📲 01115144996
.
.

CLICK👇 TAK PERLU SUSAH2 NK SAVE NO
http://www.wasap.my/601115144996
http://www.wasap.my/601115144996
http://www.wasap.my/601115144996
.
.
.
JOIN GROUP TELEGRAM
https://t.me/joinchat/AAAAAFGEM_DFHMvVdIkZyQ .
.
.
••READY STOCK••
#DEMICA
#DEMICASQUAD
#DEMICABENGKUNG
#DEMICACOKLAT
#DEMICAWHITENINGLOTION
#DEMICATESTIMONI
#DEMICAWHITENING
#DEMICAWHITENINGLATION
#DEMICASUPPLEMENT
#DEMICASKINCARE
#DEMICASERUM
#DEMICAMIXBERRY
#DEMICAMURAH
#DEMICALOTION
#DEMICAUBATKURUS
#DEMICAFEEDBACK
#TATISKINCARE
#TABITATRIAL
#TABITAEXCLUSIVE
#DEEJASKINCARE
#DEEJACOSMETIC
#DNARS
#DMS360
#GLOWGLOWINGEXCLUSIVE
#GLOWGLOWING
#GLOWINGSPEED
#KARISMASKINCARE
#KARISMACOSMETIC
#BRILLIANTSKINCARE
#DIAMONDGOLDSKINCARE

DEMICA WHITENING LOTION (BIZ SIZE)..
🍓 Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)..
🍓 Menghaluskan kulit..
🍓 Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata..
🍓 Memberi kelembapan berpanjangan..
🍓 Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari..
🍓 Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari..
🍓 Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)..
🍓 Menjadikan kulit selembut kulit bayi...
-
-
-

RM39/PER BOX
BY POS ONLY (🚫NO COD)
POS 📣📣 SM RM8 | SS RM 12 (UNDER 500G)
.
.

KINDLY WHATSAAPP FOR MORE INFORMATION
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
📲 01115144996
📲 01115144996
.
.

CLICK👇 TAK PERLU SUSAH2 NK SAVE NO 
http://www.wasap.my/601115144996
http://www.wasap.my/601115144996
http://www.wasap.my/601115144996
.
.
.
JOIN GROUP TELEGRAM 
https://t.me/joinchat/AAAAAFGEM_DFHMvVdIkZyQ .
.
.
••READY STOCK••
#DEMICA
#DEMICASQUAD
#DEMICABENGKUNG
#DEMICACOKLAT
#DEMICAWHITENINGLOTION
#DEMICATESTIMONI
#DEMICAWHITENING
#DEMICAWHITENINGLATION
#DEMICASUPPLEMENT
#DEMICASKINCARE
#DEMICASERUM
#DEMICAMIXBERRY
#DEMICAMURAH
#DEMICALOTION
#DEMICAUBATKURUS
#DEMICAFEEDBACK 
#TATISKINCARE
#TABITATRIAL
#TABITAEXCLUSIVE
#DEEJASKINCARE
#DEEJACOSMETIC
#DNARS 
#DMS360 
#GLOWGLOWINGEXCLUSIVE 
#GLOWGLOWING
#GLOWINGSPEED
#KARISMASKINCARE
#KARISMACOSMETIC 
#BRILLIANTSKINCARE
#DIAMONDGOLDSKINCARE
1 0 16 November, 2019

PERHATIAN‼️ 5 SEBAB SARAPAN BOLEH BUAT KITA KURUS
.
.
1)Gemuk
Bersarapan penyebab gemuk? Hmm, salah besar! Tanpa sarapan, badan semakin gemuk malah obesiti. Sebabnya? Orang yg melewatkan sarapan cenderung mudah rasa lapar sepanjang hari. Ini yang membuat mereka makan lebih banyak dan menjadi gemuk.
.
2)Nutrisi
Kajian juga membuktikan bahawa orang yang sarapan secara rutin setiap hari pengambilan nutrisinya lebih baik daripada yang tidak bersarapan. Orang yang jarang sarapan umumnya lebih banyak lemak tapi kurang nutrisi berbanding yang setiap hari bersarapan.
.
3)Metabolisma
Sarapan juga meningkatkan metabolisma dan membantu proses pembakaran lemak. Jangan panik apabila ada aktiviti penting seperti temu duga kerja atau mesyuarat. Sempatkan diri untuk bersarapan ya kerana sarapan yang baik boleh mengurangkan rasa panik dan cemas.
.
4)Bertenaga
Menu sarapan yg mengandungi serat dan karbohidrat akan membuat kita lebih bertenaga sehingga tidak cepat penat ketika bekerja seharian.
.
5)Lebih Sihat
Kita akan lebih sihat drp org yg jarang sarapan. Sarapan itu penting untuk mengurangkan risiko hipoglisemia, darah rendah, diabetes tahap dua, malah penyakit jantung!
.
.
So, jangan ‘SKIP Breakfast’ kalau nak KURUS. Lepas breakfast terus consume 1 sachet #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat utk dapat body size XS!
.
.

PERHATIAN‼️ 5 SEBAB SARAPAN BOLEH BUAT KITA KURUS
.
.
1)Gemuk
Bersarapan penyebab gemuk? Hmm, salah besar! Tanpa sarapan, badan semakin gemuk malah obesiti. Sebabnya? Orang yg melewatkan sarapan cenderung mudah rasa lapar sepanjang hari. Ini yang membuat mereka makan lebih banyak dan menjadi gemuk.
.
2)Nutrisi
Kajian juga membuktikan bahawa orang yang sarapan secara rutin setiap hari pengambilan nutrisinya lebih baik daripada yang tidak bersarapan. Orang yang jarang sarapan umumnya lebih banyak lemak tapi kurang nutrisi berbanding yang setiap hari bersarapan.
.
3)Metabolisma
Sarapan juga meningkatkan metabolisma dan membantu proses pembakaran lemak. Jangan panik apabila ada aktiviti penting seperti temu duga kerja atau mesyuarat. Sempatkan diri untuk bersarapan ya kerana sarapan yang baik boleh mengurangkan rasa panik dan cemas.
.
4)Bertenaga
Menu sarapan yg mengandungi serat dan karbohidrat akan membuat kita lebih bertenaga sehingga tidak cepat penat ketika bekerja seharian.
.
5)Lebih Sihat
Kita akan lebih sihat drp org yg jarang sarapan. Sarapan itu penting untuk mengurangkan risiko hipoglisemia, darah rendah, diabetes tahap dua, malah penyakit jantung!
.
.
So, jangan ‘SKIP Breakfast’ kalau nak KURUS. Lepas breakfast terus consume 1 sachet #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat utk dapat body size XS!
.
.
0 0 15 November, 2019

DEMICA SELAMAT HALAL
.
.
#DemicaMixberry & #DemicaCoklat dijamin 100% selamat sbb Demica diperbuat dari ekstrak buah-buahan & dark chocolate sbg bahan utama.
.
Jangan risau, #Demica takde kesan memulas atau cirit birit sbb Demica singkirkan toksin dlm badan melalui air kecil & peluh sahaja 😉.
.
Setiap pembelian #DemicaSupplement Mimi bg
.
✅FREE DIRECT COACHING WS
✅FREE PANDUAN KURUS
✅FREE MENU DIET
✅FREE RESEPI DIET
✅FREE BAUCER
✅FREE SHAKER
.
.
Sape nak turunkan sekurang-kurangnya 2KG dlm 7hari dgn #DemicaSupplement ??
.
👉DM nombor telefon uols okay.
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #beseriperlis

DEMICA SELAMAT HALAL
.
.
#DemicaMixberry & #DemicaCoklat dijamin 100% selamat sbb Demica diperbuat dari ekstrak buah-buahan & dark chocolate sbg bahan utama.
.
Jangan risau, #Demica takde kesan memulas atau cirit birit sbb Demica singkirkan toksin dlm badan melalui air kecil & peluh sahaja 😉.
.
Setiap pembelian #DemicaSupplement Mimi bg
.
✅FREE DIRECT COACHING WS
✅FREE PANDUAN KURUS
✅FREE MENU DIET
✅FREE RESEPI DIET
✅FREE BAUCER
✅FREE SHAKER
.
.
Sape nak turunkan sekurang-kurangnya 2KG dlm 7hari dgn #DemicaSupplement ??
.
👉DM nombor telefon uols okay.
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni#beseriperlis
9 0 15 November, 2019

DEMICA SELAMAT HALAL
.
.
#DemicaMixberry & #DemicaCoklat dijamin 100% selamat sbb Demica diperbuat dari ekstrak buah-buahan & dark chocolate sbg bahan utama.
.
Jangan risau, #Demica takde kesan memulas atau cirit birit sbb Demica singkirkan toksin dlm badan melalui air kecil & peluh sahaja 😉.
.
Setiap pembelian #DemicaSupplement Mimi bg
.
✅FREE DIRECT COACHING WS
✅FREE PANDUAN KURUS
✅FREE MENU DIET
✅FREE RESEPI DIET
✅FREE BAUCER
✅FREE SHAKER
.
.
Sape nak turunkan sekurang-kurangnya 2KG dlm 7hari dgn #DemicaSupplement ??
.
👉DM nombor telefon uols okay.
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #beseriperlis

DEMICA SELAMAT HALAL
.
.
#DemicaMixberry & #DemicaCoklat dijamin 100% selamat sbb Demica diperbuat dari ekstrak buah-buahan & dark chocolate sbg bahan utama.
.
Jangan risau, #Demica takde kesan memulas atau cirit birit sbb Demica singkirkan toksin dlm badan melalui air kecil & peluh sahaja 😉.
.
Setiap pembelian #DemicaSupplement Mimi bg
.
✅FREE DIRECT COACHING WS
✅FREE PANDUAN KURUS
✅FREE MENU DIET
✅FREE RESEPI DIET
✅FREE BAUCER
✅FREE SHAKER
.
.
Sape nak turunkan sekurang-kurangnya 2KG dlm 7hari dgn #DemicaSupplement ??
.
👉DM nombor telefon uols okay.
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni#beseriperlis
6 0 15 November, 2019

DEMICA SELAMAT HALAL
.
.
#DemicaMixberry & #DemicaCoklat dijamin 100% selamat sbb Demica diperbuat dari ekstrak buah-buahan & dark chocolate sbg bahan utama.
.
Jangan risau, #Demica takde kesan memulas atau cirit birit sbb Demica singkirkan toksin dlm badan melalui air kecil & peluh sahaja 😉.
.
Setiap pembelian #DemicaSupplement Mimi bg
.
✅FREE DIRECT COACHING WS
✅FREE PANDUAN KURUS
✅FREE MENU DIET
✅FREE RESEPI DIET
✅FREE BAUCER
✅FREE SHAKER
.
.
Sape nak turunkan sekurang-kurangnya 2KG dlm 7hari dgn #DemicaSupplement ??
.
👉DM nombor telefon uols okay.
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #beseriperlis

DEMICA SELAMAT HALAL
.
.
#DemicaMixberry & #DemicaCoklat dijamin 100% selamat sbb Demica diperbuat dari ekstrak buah-buahan & dark chocolate sbg bahan utama.
.
Jangan risau, #Demica takde kesan memulas atau cirit birit sbb Demica singkirkan toksin dlm badan melalui air kecil & peluh sahaja 😉.
.
Setiap pembelian #DemicaSupplement Mimi bg
.
✅FREE DIRECT COACHING WS
✅FREE PANDUAN KURUS
✅FREE MENU DIET
✅FREE RESEPI DIET
✅FREE BAUCER
✅FREE SHAKER
.
.
Sape nak turunkan sekurang-kurangnya 2KG dlm 7hari dgn #DemicaSupplement ??
.
👉DM nombor telefon uols okay.
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni#beseriperlis
8 0 15 November, 2019

DEMICA SELAMAT HALAL
.
.
#DemicaMixberry & #DemicaCoklat dijamin 100% selamat sbb Demica diperbuat dari ekstrak buah-buahan & dark chocolate sbg bahan utama.
.
Jangan risau, #Demica takde kesan memulas atau cirit birit sbb Demica singkirkan toksin dlm badan melalui air kecil & peluh sahaja 😉.
.
Setiap pembelian #DemicaSupplement Mimi bg
.
✅FREE DIRECT COACHING WS
✅FREE PANDUAN KURUS
✅FREE MENU DIET
✅FREE RESEPI DIET
✅FREE BAUCER
✅FREE SHAKER
.
.
Sape nak turunkan sekurang-kurangnya 2KG dlm 7hari dgn #DemicaSupplement ??
.
👉DM nombor telefon uols okay.
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #beseriperlis

DEMICA SELAMAT HALAL
.
.
#DemicaMixberry & #DemicaCoklat dijamin 100% selamat sbb Demica diperbuat dari ekstrak buah-buahan & dark chocolate sbg bahan utama.
.
Jangan risau, #Demica takde kesan memulas atau cirit birit sbb Demica singkirkan toksin dlm badan melalui air kecil & peluh sahaja 😉.
.
Setiap pembelian #DemicaSupplement Mimi bg
.
✅FREE DIRECT COACHING WS
✅FREE PANDUAN KURUS
✅FREE MENU DIET
✅FREE RESEPI DIET
✅FREE BAUCER
✅FREE SHAKER
.
.
Sape nak turunkan sekurang-kurangnya 2KG dlm 7hari dgn #DemicaSupplement ??
.
👉DM nombor telefon uols okay.
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni#beseriperlis
5 0 15 November, 2019

SIAPA ADA MASALAH NI???
.
.
☑ Susah cari saiz baju ☑ Kerap tukar saiz baju sbb dah tak muat
☑ Malu nak beli baju sbb pakai "plus size"
.
Kalau ada masalah mcm kat atas ni, memang kena order #Demica .
.
Ada yg berjaya kurangkan 2kg dlm seminggu 😊. Sempat lagi nak ubah size badan korang SEBELUM RAYA.
.
Sis nak bagi HARGA SPECIAL #DemicaMixberry #DemicaCoklat #DemicaBengkung & belanja postage ke Semenanjung tau.
.
.
Sape nak??
Cepat komen “SAYA NAK” sekarang!

SIAPA ADA MASALAH NI???
.
.
☑ Susah cari saiz baju ☑ Kerap tukar saiz baju sbb dah tak muat
☑ Malu nak beli baju sbb pakai "plus size"
.
Kalau ada masalah mcm kat atas ni, memang kena order #Demica .
.
Ada yg berjaya kurangkan 2kg dlm seminggu 😊. Sempat lagi nak ubah size badan korang SEBELUM RAYA.
.
Sis nak bagi HARGA SPECIAL #DemicaMixberry #DemicaCoklat #DemicaBengkung & belanja postage ke Semenanjung tau.
.
.
Sape nak??
Cepat komen “SAYA NAK” sekarang!
1 0 15 November, 2019

NAK KURUS TAPI SUSAH NAK KONSISTEN?
.
.
Ramai yg tak berjaya turunkan berat badan, bukan takde ilmu, bukan tak nak kurus, cuma tak konsisten 😏
.
Sape yg konsisten consume #Demica confirm kurus, yg tak kurus tak konsisten lettew. Atau pun, consume Demica tapi makan still macam orang taknak diet 🙄
.
Ni antara fungsi #DemicaSupplement ;
1️⃣Lemak ditukarkan kepada tenaga.
2️⃣Cuci lemak yg terkumpul di dalam usus.
3️⃣Membakar lemak tepu yang terkumpul pada pinggang, perut, peha, lengan, pipi dan bawah dagu dgn berkesan.
.
.
Nak kurus dgn #DemicaSupplement kan? Mimi sediakan 2 flavour utk uols iaitu #DemicaMixberry & #DemicaCoklat .
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

NAK KURUS TAPI SUSAH NAK KONSISTEN?
.
.
Ramai yg tak berjaya turunkan berat badan, bukan takde ilmu, bukan tak nak kurus, cuma tak konsisten 😏
.
Sape yg konsisten consume #Demica confirm kurus, yg tak kurus tak konsisten lettew. Atau pun, consume Demica tapi makan still macam orang taknak diet 🙄
.
Ni antara fungsi #DemicaSupplement ;
1️⃣Lemak ditukarkan kepada tenaga.
2️⃣Cuci lemak yg terkumpul di dalam usus.
3️⃣Membakar lemak tepu yang terkumpul pada pinggang, perut, peha, lengan, pipi dan bawah dagu dgn berkesan.
.
.
Nak kurus dgn #DemicaSupplement kan? Mimi sediakan 2 flavour utk uols iaitu #DemicaMixberry & #DemicaCoklat .
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
1 0 15 November, 2019

NAK KURUS TAPI SUSAH NAK KONSISTEN?
.
.
Ramai yg tak berjaya turunkan berat badan, bukan takde ilmu, bukan tak nak kurus, cuma tak konsisten 😏
.
Sape yg konsisten consume #Demica confirm kurus, yg tak kurus tak konsisten lettew. Atau pun, consume Demica tapi makan still macam orang taknak diet 🙄
.
Ni antara fungsi #DemicaSupplement ;
1️⃣Lemak ditukarkan kepada tenaga.
2️⃣Cuci lemak yg terkumpul di dalam usus.
3️⃣Membakar lemak tepu yang terkumpul pada pinggang, perut, peha, lengan, pipi dan bawah dagu dgn berkesan.
.
.
Nak kurus dgn #DemicaSupplement kan? Mimi sediakan 2 flavour utk uols iaitu #DemicaMixberry & #DemicaCoklat .
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

NAK KURUS TAPI SUSAH NAK KONSISTEN?
.
.
Ramai yg tak berjaya turunkan berat badan, bukan takde ilmu, bukan tak nak kurus, cuma tak konsisten 😏
.
Sape yg konsisten consume #Demica confirm kurus, yg tak kurus tak konsisten lettew. Atau pun, consume Demica tapi makan still macam orang taknak diet 🙄
.
Ni antara fungsi #DemicaSupplement ;
1️⃣Lemak ditukarkan kepada tenaga.
2️⃣Cuci lemak yg terkumpul di dalam usus.
3️⃣Membakar lemak tepu yang terkumpul pada pinggang, perut, peha, lengan, pipi dan bawah dagu dgn berkesan.
.
.
Nak kurus dgn #DemicaSupplement kan? Mimi sediakan 2 flavour utk uols iaitu #DemicaMixberry & #DemicaCoklat .
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
0 0 15 November, 2019

DENGAN 5 BAHAN RAHSIA DEMICA SUPPLIMENT LEMAK KORANG BOLEH HILANG
.
.
1️⃣RESBERRY KETON
Mengurangkan kadar karbohidrat dan membolehkan penurunan berat badan dgn lebih berkesan dgn semulajadi

2️⃣AFRICAN MANGO
Boleh membantu proses detoksfikasi iaitu proses utk mencuci toksin dalam badan. African mango juga boleh membantu meningkatkan metabolisme badan sekaligus mempercepatkan proses pembakaran lemak.
.
3️⃣GARCINIA CAMBOGIA
Boleh membantu mencairkan lemak dekat bahagian tertentu seperti peha, lengan dan perut.
.
4️⃣OAT FIBER
Membantu mengawal selera makan dan kenyang lebih lama.
.
5️⃣KONJAC ROOT
Berfungsi mengambil ruang dalam perut dan boleh membantu utk cara cepat kenyang.
.
.
Sape nak kurus dgn #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat ??
.
Jom DM fika now!
.
.
#demica
#tipskurus #demicamurah #demicakurus #demicasquad #demicakotabharukelantan #demicapengakalachepa #demicawakafbharu #demicajelawat #demicamelor #demicawakafcheyeh #demicakelantan #demicaperingat #demicawakafciku #demicapasirpekan #demicabukitmarak #demicationg #demicapasirtumboh #demicakota #demicakubangkerian #demicatunjung #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang #demicapanji #demicakualakrai #demicasingaidurian

DENGAN 5 BAHAN RAHSIA DEMICA SUPPLIMENT LEMAK KORANG BOLEH HILANG
.
.
1️⃣RESBERRY KETON
Mengurangkan kadar karbohidrat dan membolehkan penurunan berat badan dgn lebih berkesan dgn semulajadi

2️⃣AFRICAN MANGO
Boleh membantu proses detoksfikasi iaitu proses utk mencuci toksin dalam badan. African mango juga boleh membantu meningkatkan metabolisme badan sekaligus mempercepatkan proses pembakaran lemak.
.
3️⃣GARCINIA CAMBOGIA
Boleh membantu mencairkan lemak dekat bahagian tertentu seperti peha, lengan dan perut.
.
4️⃣OAT FIBER
Membantu mengawal selera makan dan kenyang lebih lama.
.
5️⃣KONJAC ROOT
Berfungsi mengambil ruang dalam perut dan boleh membantu utk cara cepat kenyang.
.
.
Sape nak kurus dgn #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat ??
.
Jom DM fika now!
.
.
#demica
#tipskurus #demicamurah #demicakurus #demicasquad #demicakotabharukelantan #demicapengakalachepa #demicawakafbharu #demicajelawat #demicamelor #demicawakafcheyeh  #demicakelantan #demicaperingat #demicawakafciku #demicapasirpekan #demicabukitmarak #demicationg #demicapasirtumboh #demicakota #demicakubangkerian #demicatunjung #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang #demicapanji #demicakualakrai #demicasingaidurian
6 0 15 November, 2019

6 “BAHAN UTAMA” DALAM DEMICA SUPPLEMENT YG KURUSKAN BADAN DALAM MASA 2 MINGGU SAHAJA
.
.

1️⃣AFRICAN MANGO
Boleh membantu proses detoksfikasi iaitu proses utk mencuci toksin dalam badan. African mango juga boleh membantu meningkatkan metabolisme badan sekaligus mempercepatkan proses pembakaran lemak.
.
2️⃣OAT FIBER
Membantu mengawal selera makan dan kenyang lebih lama.
.
3️⃣GARCINIA CAMBOGIA
Boleh membantu mencairkan lemak dekat bahagian tertentu seperti peha, lengan dan perut.
.
4️⃣BARLI
Barli boleh membantu masalah pencernaan termasuk cirit-birit, sakit perut dan peradangan usus. Barli juga digunakan barli untuk meningkatkan stamina dan ketahanan.
.
5️⃣GREEN COFFEE
Boleh membantu mengurangkan penyerapan karbohidrat saluran pencernaan dan membantu merendahkan tahap gula dan insulin dlm darah.
.
6️⃣KONJAC ROOT
Berfungsi mengambil ruang dalam perut dan boleh membantu utk cara cepat kenyang.
.
.
Sape nak kurus dgn #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat ?? Alia akan sediakan
.
✅FREE SHAKER
✅FREE MENU DIET
✅FREE TIPS KURUS
✅FREE GUIDELINES KURUS
✅FREE PERSONAL COACHING
✅FREE BAUCER PEMBELIAN
.
Semua FREE utk setiap PEMBELIAN DEMICA SUPPLEMENT yg berharga bawah RM100 je uols.
.
Jom DM Alia now!
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

6 “BAHAN UTAMA” DALAM DEMICA SUPPLEMENT YG KURUSKAN BADAN DALAM MASA 2 MINGGU SAHAJA
.
.

1️⃣AFRICAN MANGO
Boleh membantu proses detoksfikasi iaitu proses utk mencuci toksin dalam badan. African mango juga boleh membantu meningkatkan metabolisme badan sekaligus mempercepatkan proses pembakaran lemak.
.
2️⃣OAT FIBER
Membantu mengawal selera makan dan kenyang lebih lama.
.
3️⃣GARCINIA CAMBOGIA
Boleh membantu mencairkan lemak dekat bahagian tertentu seperti peha, lengan dan perut.
.
4️⃣BARLI
Barli boleh membantu masalah pencernaan termasuk cirit-birit, sakit perut dan peradangan usus. Barli juga digunakan barli untuk meningkatkan stamina dan ketahanan.
.
5️⃣GREEN COFFEE
Boleh membantu mengurangkan penyerapan karbohidrat saluran pencernaan dan membantu merendahkan tahap gula dan insulin dlm darah.
.
6️⃣KONJAC ROOT
Berfungsi mengambil ruang dalam perut dan boleh membantu utk cara cepat kenyang.
.
.
Sape nak kurus dgn #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat ?? Alia akan sediakan
.
✅FREE SHAKER
✅FREE MENU DIET
✅FREE TIPS KURUS
✅FREE GUIDELINES KURUS
✅FREE PERSONAL COACHING
✅FREE BAUCER PEMBELIAN
.
Semua FREE utk setiap PEMBELIAN DEMICA SUPPLEMENT yg berharga bawah RM100 je uols.
.
Jom DM Alia now!
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
5 2 15 November, 2019

KURUS DENGAN JUS BUAH CAMPURAN
.
.
Nak minum air buah setiap hari tapi malas nak beli buah. Leceh kena blend lagi. Tapi kalau uolls consume #DemicaMixberry ni hanya perlu bancuh shj. Apa yg best #Demica ni dh ada campuran buah-buahan.
.
Setiap pembelian #DemicaMixberry yg 30 sachet, Mimi bagi FREE BAUCER yg boleh ditebus utk next order. Laaaagi JIMAT uols!
.
.
Dah dah, jangan tunggu lama². Makin membiak pulak lemak uols tu 🤭.
.
DM nombor fon uols SEKARANG utk kurus dgn #DemicaMixberry 📱.
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

KURUS DENGAN JUS BUAH CAMPURAN
.
.
Nak minum air buah setiap hari tapi malas nak beli buah. Leceh kena blend lagi. Tapi kalau uolls consume #DemicaMixberry ni hanya perlu bancuh shj. Apa yg best #Demica ni dh ada campuran buah-buahan.
.
Setiap pembelian #DemicaMixberry yg 30 sachet, Mimi bagi FREE BAUCER yg boleh ditebus utk next order. Laaaagi JIMAT uols!
.
.
Dah dah, jangan tunggu lama². Makin membiak pulak lemak uols tu 🤭.
.
DM nombor fon uols SEKARANG utk kurus dgn #DemicaMixberry 📱.
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
4 0 15 November, 2019

TESTIMONI #DemicaSupplement
.
.
JOM kurus dengan #DemicaMetabolismeBooster!!
.
Sape nak kurus dgn #DemicaCoklat & #DemicaMixberry ? Masalah lemak degil & susah nak kurus ? Dah diet tapi tak jalan ? Nafsu makan membuak buak?
.
Nak mimi bantu korang turunkan berat badan macam testimoni kat atas tu ?
.
✅1 minggu turun 2KG
✅Belum habis sekotak turun 5KG
✅1 bulan turun 7KG
.
Mesti korang dah tak sabar nak hapuskan lemak kat badan uolls kan?
.
DM no fon korang SEKARANG utk mimi bantu !
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

TESTIMONI #DemicaSupplement
.
.
JOM kurus dengan #DemicaMetabolismeBooster!!
.
Sape nak kurus dgn #DemicaCoklat & #DemicaMixberry ? Masalah lemak degil & susah nak kurus ? Dah diet tapi tak jalan ? Nafsu makan membuak buak?
.
Nak mimi bantu korang turunkan berat badan macam testimoni kat atas tu ?
.
✅1 minggu turun 2KG
✅Belum habis sekotak turun 5KG
✅1 bulan turun 7KG
.
Mesti korang dah tak sabar nak hapuskan lemak kat badan uolls kan?
.
DM no fon korang SEKARANG utk mimi bantu !
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
2 0 15 November, 2019

DENGAN 5 BAHAN RAHSIA DEMICA SUPPLIMENT LEMAK KORANG BOLEH HILANG
.
.
1️⃣RESBERRY KETON
Mengurangkan kadar karbohidrat dan membolehkan penurunan berat badan dgn lebih berkesan dgn semulajadi

2️⃣AFRICAN MANGO
Boleh membantu proses detoksfikasi iaitu proses utk mencuci toksin dalam badan. African mango juga boleh membantu meningkatkan metabolisme badan sekaligus mempercepatkan proses pembakaran lemak.
.
3️⃣GARCINIA CAMBOGIA
Boleh membantu mencairkan lemak dekat bahagian tertentu seperti peha, lengan dan perut.
.
4️⃣OAT FIBER
Membantu mengawal selera makan dan kenyang lebih lama.
.
5️⃣KONJAC ROOT
Berfungsi mengambil ruang dalam perut dan boleh membantu utk cara cepat kenyang.
.
.
Sape nak kurus dgn #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat ??
.
Jom DM Nad now!
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

DENGAN 5 BAHAN RAHSIA DEMICA SUPPLIMENT LEMAK KORANG BOLEH HILANG
.
.
1️⃣RESBERRY KETON
Mengurangkan kadar karbohidrat dan membolehkan penurunan berat badan dgn lebih berkesan dgn semulajadi

2️⃣AFRICAN MANGO
Boleh membantu proses detoksfikasi iaitu proses utk mencuci toksin dalam badan. African mango juga boleh membantu meningkatkan metabolisme badan sekaligus mempercepatkan proses pembakaran lemak.
.
3️⃣GARCINIA CAMBOGIA
Boleh membantu mencairkan lemak dekat bahagian tertentu seperti peha, lengan dan perut.
.
4️⃣OAT FIBER
Membantu mengawal selera makan dan kenyang lebih lama.
.
5️⃣KONJAC ROOT
Berfungsi mengambil ruang dalam perut dan boleh membantu utk cara cepat kenyang.
.
.
Sape nak kurus dgn #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat ??
.
Jom DM Nad now!
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
2 0 15 November, 2019

DENGAN 5 BAHAN RAHSIA DEMICA SUPPLIMENT LEMAK KORANG BOLEH HILANG
.
.
1️⃣RESBERRY KETON
Mengurangkan kadar karbohidrat dan membolehkan penurunan berat badan dgn lebih berkesan dgn semulajadi

2️⃣AFRICAN MANGO
Boleh membantu proses detoksfikasi iaitu proses utk mencuci toksin dalam badan. African mango juga boleh membantu meningkatkan metabolisme badan sekaligus mempercepatkan proses pembakaran lemak.
.
3️⃣GARCINIA CAMBOGIA
Boleh membantu mencairkan lemak dekat bahagian tertentu seperti peha, lengan dan perut.
.
4️⃣OAT FIBER
Membantu mengawal selera makan dan kenyang lebih lama.
.
5️⃣KONJAC ROOT
Berfungsi mengambil ruang dalam perut dan boleh membantu utk cara cepat kenyang.
.
.
Sape nak kurus dgn #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat ??
.
Jom DM yana now!
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #stokisdemicaperlis #teamyana

DENGAN 5 BAHAN RAHSIA DEMICA SUPPLIMENT LEMAK KORANG BOLEH HILANG
.
.
1️⃣RESBERRY KETON
Mengurangkan kadar karbohidrat dan membolehkan penurunan berat badan dgn lebih berkesan dgn semulajadi

2️⃣AFRICAN MANGO
Boleh membantu proses detoksfikasi iaitu proses utk mencuci toksin dalam badan. African mango juga boleh membantu meningkatkan metabolisme badan sekaligus mempercepatkan proses pembakaran lemak.
.
3️⃣GARCINIA CAMBOGIA
Boleh membantu mencairkan lemak dekat bahagian tertentu seperti peha, lengan dan perut.
.
4️⃣OAT FIBER
Membantu mengawal selera makan dan kenyang lebih lama.
.
5️⃣KONJAC ROOT
Berfungsi mengambil ruang dalam perut dan boleh membantu utk cara cepat kenyang.
.
.
Sape nak kurus dgn #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat ??
.
Jom DM yana  now!
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #stokisdemicaperlis #teamyana
2 0 14 November, 2019

TESTIMONI #DemicaSupplement
.
.
JOM kurus dengan #DemicaMetabolismeBooster!!
.
Sape nak kurus dgn #DemicaCoklat & #DemicaMixberry ? Masalah lemak degil & susah nak kurus ? Dah diet tapi tak jalan ? Nafsu makan membuak buak?
.
Nak yana bantu korang turunkan berat badan macam testimoni kat atas tu ?
.
✅1 minggu turun 2KG
✅Belum habis sekotak turun 5KG
✅1 bulan turun 7KG
.
Mesti korang dah tak sabar nak hapuskan lemak kat badan uolls kan?
.
DM no fon korang SEKARANG utk yana bantu !
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #stokisdemicaperlis #teamyana

TESTIMONI #DemicaSupplement
.
.
JOM kurus dengan #DemicaMetabolismeBooster!!
.
Sape nak kurus dgn #DemicaCoklat & #DemicaMixberry ? Masalah lemak degil & susah nak kurus ? Dah diet tapi tak jalan ? Nafsu makan membuak buak?
.
Nak yana bantu korang turunkan berat badan macam testimoni kat atas tu ?
.
✅1 minggu turun 2KG
✅Belum habis sekotak turun 5KG
✅1 bulan turun 7KG
.
Mesti korang dah tak sabar nak hapuskan lemak kat badan uolls kan?
.
DM no fon korang SEKARANG utk yana bantu !
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #stokisdemicaperlis #teamyana
6 0 14 November, 2019

TESTIMONI #DemicaSupplement
.
.
JOM kurus dengan #DemicaMetabolismeBooster!!
.
Sape nak kurus dgn #DemicaCoklat & #DemicaMixberry ? Masalah lemak degil & susah nak kurus ? Dah diet tapi tak jalan ? Nafsu makan membuak buak?
.
Nak fika bantu korang turunkan berat badan macam testimoni kat atas tu ?
.
✅1 minggu turun 2KG
✅Belum habis sekotak turun 5KG
✅1 bulan turun 7KG
.
Mesti korang dah tak sabar nak hapuskan lemak kat badan uolls kan?
.
DM no fon korang SEKARANG utk fika bantu !
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #demicakota #demicakubangkerian #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang #demicapanji #demicakualakrai #demicasingaidurian #seputihgadiskorea #demicaputihgebu

TESTIMONI #DemicaSupplement
.
.
JOM kurus dengan #DemicaMetabolismeBooster!!
.
Sape nak kurus dgn #DemicaCoklat & #DemicaMixberry ? Masalah lemak degil & susah nak kurus ? Dah diet tapi tak jalan ? Nafsu makan membuak buak?
.
Nak fika bantu korang turunkan berat badan macam testimoni kat atas tu ?
.
✅1 minggu turun 2KG
✅Belum habis sekotak turun 5KG
✅1 bulan turun 7KG
.
Mesti korang dah tak sabar nak hapuskan lemak kat badan uolls kan?
.
DM no fon korang SEKARANG utk fika bantu !
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #demicakota #demicakubangkerian#demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang #demicapanji #demicakualakrai #demicasingaidurian #seputihgadiskorea #demicaputihgebu
1 0 14 November, 2019

TESTIMONI #DemicaSupplement
.
.
JOM kurus dengan #DemicaMetabolismeBooster!!
.
Sape nak kurus dgn #DemicaCoklat & #DemicaMixberry ? Masalah lemak degil & susah nak kurus ? Dah diet tapi tak jalan ? Nafsu makan membuak buak?
.
Nak fika bantu korang turunkan berat badan macam testimoni kat atas tu ?
.
✅1 minggu turun 2KG
✅Belum habis sekotak turun 5KG
✅1 bulan turun 7KG
.
Mesti korang dah tak sabar nak hapuskan lemak kat badan uolls kan?
.
DM no fon korang SEKARANG utk fika bantu !
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #demicakota #demicakubangkerian #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang #demicapanji #demicakualakrai #demicasingaidurian #seputihgadiskorea #demicaputihgebu

TESTIMONI #DemicaSupplement
.
.
JOM kurus dengan #DemicaMetabolismeBooster!!
.
Sape nak kurus dgn #DemicaCoklat & #DemicaMixberry ? Masalah lemak degil & susah nak kurus ? Dah diet tapi tak jalan ? Nafsu makan membuak buak?
.
Nak fika bantu korang turunkan berat badan macam testimoni kat atas tu ?
.
✅1 minggu turun 2KG
✅Belum habis sekotak turun 5KG
✅1 bulan turun 7KG
.
Mesti korang dah tak sabar nak hapuskan lemak kat badan uolls kan?
.
DM no fon korang SEKARANG utk fika bantu !
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #demicakota #demicakubangkerian#demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang #demicapanji #demicakualakrai #demicasingaidurian #seputihgadiskorea #demicaputihgebu
2 0 14 November, 2019

- CADANGAN DIET UTK STUDENT 👔🎒
.
1️⃣Ikut piramid makan macam biasa
.
Kebanyakan student skip breakfast & amalkan brunch (breakfast + lunch) 🌮🥙🥪 Breakfast waktu makan plg penting dalam rutin harian kita utk tenaga aktiviti harian . 🙅‍♀skip! .
Cadangan menu :
1. Roti wholemeal 2 keping 🥪 + telur separuh masak 2 biji 🥚+ kacang merah bersos 🥜
.
2. Nasi 🍚+ lauk🍗🍖🐟 + sayur (ikut rules suku,suku setengah)
.
2️⃣Jangan skip masa snacking❗️
Snacking penting utk tampung rasa lapar sebelum waktu makan utama (breakfast,lunch,dinner)
.
3️⃣Banyak makan buah 🍎🍏🍌🥝🍅
.
Pastikan ada stok buah 😊 ✔Tak salah utk makan buah pd setiap meal utk menampung rasa lapar
✔Buah mengandungi banyk khasiat & fibre yg diperlukan dlm badan 💪🏻
.
4️⃣Elakkan makan di mamak pada waktu lewat malam.
.
Selalu bila dah siap assignment 💻mesti plan nak kluar lepak mamak kan? Elakkan!! 🙅‍♀🙅‍♀❌❌ Sebab menu utama di mamak selalu nya teh tarik (tinggi gula & kalori), roti canai (minyak + kalori) n nasi kandar.
.
5️⃣Last sekali wajib consume #DemicaCoklat atau #DemicaMixberry selepas makan/ sebelum bersenam utk cairkan lemak degil uols.
.
.
Ada kat sini student yg nak dapatkan #DemicaSupplement ??
.
Whatsapp:
.
http://www.wasap.my/60133725748/demicasupplement sekarang okay 👌🏻
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni -

- CADANGAN DIET UTK STUDENT 👔🎒
.
1️⃣Ikut piramid makan macam biasa
.
Kebanyakan student skip breakfast & amalkan brunch (breakfast + lunch) 🌮🥙🥪 Breakfast waktu makan plg penting dalam rutin harian kita utk tenaga aktiviti harian . 🙅‍♀skip! .
Cadangan menu :
1. Roti wholemeal 2 keping 🥪 + telur separuh masak 2 biji 🥚+ kacang merah bersos 🥜
.
2. Nasi 🍚+ lauk🍗🍖🐟 + sayur (ikut rules suku,suku setengah)
.
2️⃣Jangan skip masa snacking❗️
Snacking penting utk tampung rasa lapar sebelum waktu makan utama (breakfast,lunch,dinner)
.
3️⃣Banyak makan buah 🍎🍏🍌🥝🍅
.
Pastikan ada stok buah 😊 ✔Tak salah utk makan buah pd setiap meal utk menampung rasa lapar
✔Buah mengandungi banyk khasiat & fibre yg diperlukan dlm badan 💪🏻
.
4️⃣Elakkan makan di mamak pada waktu lewat malam.
.
Selalu bila dah siap assignment 💻mesti plan nak kluar lepak mamak kan? Elakkan!! 🙅‍♀🙅‍♀❌❌ Sebab menu utama di mamak selalu nya teh tarik (tinggi gula & kalori), roti canai (minyak + kalori) n nasi kandar.
.
5️⃣Last sekali wajib consume #DemicaCoklat atau #DemicaMixberry selepas makan/ sebelum bersenam utk cairkan lemak degil uols.
.
.
Ada kat sini student yg nak dapatkan #DemicaSupplement ??
.
Whatsapp:
.
http://www.wasap.my/60133725748/demicasupplement sekarang okay 👌🏻
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni -
1 0 14 November, 2019

DENGAN 5 BAHAN RAHSIA DEMICA SUPPLIMENT LEMAK KORANG BOLEH HILANG
.
.
1️⃣RESBERRY KETON
Mengurangkan kadar karbohidrat dan membolehkan penurunan berat badan dgn lebih berkesan dgn semulajadi

2️⃣AFRICAN MANGO
Boleh membantu proses detoksfikasi iaitu proses utk mencuci toksin dalam badan. African mango juga boleh membantu meningkatkan metabolisme badan sekaligus mempercepatkan proses pembakaran lemak.
.
3️⃣GARCINIA CAMBOGIA
Boleh membantu mencairkan lemak dekat bahagian tertentu seperti peha, lengan dan perut.
.
4️⃣OAT FIBER
Membantu mengawal selera makan dan kenyang lebih lama.
.
5️⃣KONJAC ROOT
Berfungsi mengambil ruang dalam perut dan boleh membantu utk cara cepat kenyang.
.
.
Sape nak kurus dgn #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat ??
.
Whatapps 0199149456 atau tekan link pada bio SEKARANG🥰
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #codpasirmas #codkemaman #teamviey

DENGAN 5 BAHAN RAHSIA DEMICA SUPPLIMENT LEMAK KORANG BOLEH HILANG
.
.
1️⃣RESBERRY KETON
Mengurangkan kadar karbohidrat dan membolehkan penurunan berat badan dgn lebih berkesan dgn semulajadi

2️⃣AFRICAN MANGO
Boleh membantu proses detoksfikasi iaitu proses utk mencuci toksin dalam badan. African mango juga boleh membantu meningkatkan metabolisme badan sekaligus mempercepatkan proses pembakaran lemak.
.
3️⃣GARCINIA CAMBOGIA
Boleh membantu mencairkan lemak dekat bahagian tertentu seperti peha, lengan dan perut.
.
4️⃣OAT FIBER
Membantu mengawal selera makan dan kenyang lebih lama.
.
5️⃣KONJAC ROOT
Berfungsi mengambil ruang dalam perut dan boleh membantu utk cara cepat kenyang.
.
.
Sape nak kurus dgn #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat ??
.
Whatapps 0199149456 atau tekan link pada bio SEKARANG🥰
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni#codpasirmas#codkemaman#teamviey
0 0 14 November, 2019

TESTIMONI #DemicaSupplement
.
.
JOM kurus dengan #DemicaMetabolismeBooster!!
.
Sape nak kurus dgn #DemicaCoklat & #DemicaMixberry ? Masalah lemak degil & susah nak kurus ? Dah diet tapi tak jalan ? Nafsu makan membuak buak?
.
Nak mimi bantu korang turunkan berat badan macam testimoni kat atas tu ?
.
✅1 minggu turun 2KG
✅Belum habis sekotak turun 5KG
✅1 bulan turun 7KG
.
Mesti korang dah tak sabar nak hapuskan lemak kat badan uolls kan?
.
Whatapps 019919456 atau tekan link pada bio ig SEKARANG utk mimi bantu !
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #codpasirmas #codkemaman #teamviey

TESTIMONI #DemicaSupplement
.
.
JOM kurus dengan #DemicaMetabolismeBooster!!
.
Sape nak kurus dgn #DemicaCoklat & #DemicaMixberry ? Masalah lemak degil & susah nak kurus ? Dah diet tapi tak jalan ? Nafsu makan membuak buak?
.
Nak mimi bantu korang turunkan berat badan macam testimoni kat atas tu ?
.
✅1 minggu turun 2KG
✅Belum habis sekotak turun 5KG
✅1 bulan turun 7KG
.
Mesti korang dah tak sabar nak hapuskan lemak kat badan uolls kan?
.
Whatapps 019919456 atau tekan link pada bio ig SEKARANG utk mimi bantu !
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni#codpasirmas#codkemaman#teamviey
0 0 14 November, 2019

#DemicaCoklat dan #DemicaMixberry ni khas utk siapa ya??
.
.
✅ Demica sesuai utk lelaki & perempuan yg berumur 13 tahun keatas.
✅ Breastfeeding mom pun boleh consume.
✅ Darah tinggi, kencing manis & sakit jantung boleh consume.
❌Pregnant sorry takdigalakkan consume. .
.
#DemicaSupplement merupakan sejenis minuman utk kurus berperisa mixberry & coklat, berbentuk serbuk & hanya perlu dibancuh dgn air kosong sahaja. Kalau taksempat bancuh boleh terus kemam macamtu jerr yummyyyy 🍇🍫
.
.
Nak FREE SHAKER dgn setiap pembelian #DemicaSupplement ??
Cepat DM nombor fon uols SEKARANG 📲
.
.
.
#demicasupplement #demicakubangkerian #demicabangi #demicaputrajaya #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #badansihat #bengkungmurah #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai

#DemicaCoklat dan #DemicaMixberry ni khas utk siapa ya??
.
.
✅ Demica sesuai utk lelaki & perempuan yg berumur 13 tahun keatas.
✅ Breastfeeding mom pun boleh consume.
✅ Darah tinggi, kencing manis & sakit jantung boleh consume.
❌Pregnant sorry takdigalakkan consume. .
.
#DemicaSupplement merupakan sejenis minuman utk kurus berperisa mixberry & coklat, berbentuk serbuk & hanya perlu dibancuh dgn air kosong sahaja. Kalau taksempat bancuh boleh terus kemam macamtu jerr yummyyyy 🍇🍫
.
.
Nak FREE SHAKER dgn setiap pembelian #DemicaSupplement ??
Cepat DM nombor fon uols SEKARANG 📲
.
.
.
#demicasupplement #demicakubangkerian #demicabangi #demicaputrajaya #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #badansihat #bengkungmurah #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai
2 0 14 November, 2019

#DemicaCoklat dan #DemicaMixberry ni khas utk siapa ya??
.
.
✅ Demica sesuai utk lelaki & perempuan yg berumur 13 tahun keatas.
✅ Breastfeeding mom pun boleh consume.
✅ Darah tinggi, kencing manis & sakit jantung boleh consume.
❌Pregnant sorry takdigalakkan consume. .
.
#DemicaSupplement merupakan sejenis minuman utk kurus berperisa mixberry & coklat, berbentuk serbuk & hanya perlu dibancuh dgn air kosong sahaja. Kalau taksempat bancuh boleh terus kemam macamtu jerr yummyyyy 🍇🍫
.
.
Nak FREE SHAKER dgn setiap pembelian #DemicaSupplement ??
Cepat DM nombor fon uols SEKARANG 📲
.
.
.
#demicasupplement #demicakubangkerian #demicabangi #demicaputrajaya #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #badansihat #bengkungmurah #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai

#DemicaCoklat dan #DemicaMixberry ni khas utk siapa ya??
.
.
✅ Demica sesuai utk lelaki & perempuan yg berumur 13 tahun keatas.
✅ Breastfeeding mom pun boleh consume.
✅ Darah tinggi, kencing manis & sakit jantung boleh consume.
❌Pregnant sorry takdigalakkan consume. .
.
#DemicaSupplement merupakan sejenis minuman utk kurus berperisa mixberry & coklat, berbentuk serbuk & hanya perlu dibancuh dgn air kosong sahaja. Kalau taksempat bancuh boleh terus kemam macamtu jerr yummyyyy 🍇🍫
.
.
Nak FREE SHAKER dgn setiap pembelian #DemicaSupplement ??
Cepat DM nombor fon uols SEKARANG 📲
.
.
.
#demicasupplement #demicakubangkerian #demicabangi #demicaputrajaya #demicaguamusang #demicabachok #demicapengkalanchepa #badansihat #bengkungmurah #demicakuantan #demicapahang #bengkungmoden #demicarantaupanjang #demicakotabharu #demicatumpat #demicakelantan #demicapasirmas #demicamachang #demicapasirputeh #demicatanahmerah #teamzalah #demicakualakrai #demicasepang #demicajohor #demicakluang #demicanilai
0 0 14 November, 2019

Top #DemicaMixberry posts

Duk dale kelas perut menyanyi samo naik dengan Sifu hok duk ngajar depe, sib baik ada #Demica Alhamdulillah tiada lagi lagu lagu dari perut 🤣 .

#Organzakayka #KaykaScarf #DemicaMixberry

Duk dale kelas perut menyanyi samo naik dengan Sifu hok duk ngajar depe, sib baik ada #Demica Alhamdulillah tiada lagi lagu lagu dari perut 🤣 .

#Organzakayka #KaykaScarf #DemicaMixberry
3,318 20 26 June, 2019

JOM JOIN PERADUAN GORES & MENANG!
.
Hai korang sape dah ada #DemicaMixberry ?? Esok korang dah boleh dapatkan #DemicaCoklat tau, STAY TUNED!
.
Tak rugi tau korang dapatkan #Demica , bukan hanya dapat kurus, tapi menang hadiah seperti berikut:
.
•Motor (Ego Solaris)🛵
•Cincin emas 916 ✨
•Wang tunai💰
.
P/s: Peraduan tamat pada 31/12/2018.
.
So apa tunggu lagi??
DM sis SEKARANG utk order!

JOM JOIN PERADUAN GORES & MENANG!
.
Hai korang sape dah ada #DemicaMixberry ?? Esok korang dah boleh dapatkan #DemicaCoklat tau, STAY TUNED!
.
Tak rugi tau korang dapatkan #Demica , bukan hanya dapat kurus, tapi menang hadiah seperti berikut:
.
•Motor (Ego Solaris)🛵
•Cincin emas 916 ✨
•Wang tunai💰
.
P/s: Peraduan tamat pada 31/12/2018.
.
So apa tunggu lagi??
DM sis SEKARANG utk order!
111 7 24 December, 2018

EXERCISE PAGI VS EXERCISE MALAM
.
.
Siapa cakap exercise malam tak elok? Sebenarnya exercise malam ke siang semua the best utk kita. Janji exercise. Jangan tak exercise langsung.
.
Nak lagi cepat kesan turun berat, sebelum exercise tu consume 1 sachet #DemicaSupplement utk maksimumkan proses pembakaran lemak degil kat badan kita.
.
Uols boleh pilih nak #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat . Harga jgn risau tak sampai RM100 ponn ♥️.
.
.
Sape nak Mimi bantu kuruskan badan sekurang-kurangnya 2KG dlm 1 minggu?
.
Komen “SAYA” .
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

EXERCISE PAGI VS EXERCISE MALAM
.
.
Siapa cakap exercise malam tak elok? Sebenarnya exercise malam ke siang semua the best utk kita. Janji exercise. Jangan tak exercise langsung.
.
Nak lagi cepat kesan turun berat, sebelum exercise tu consume 1 sachet #DemicaSupplement utk maksimumkan proses pembakaran lemak degil kat badan kita.
.
Uols boleh pilih nak #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat . Harga jgn risau tak sampai RM100 ponn ♥️.
.
.
Sape nak Mimi bantu kuruskan badan sekurang-kurangnya 2KG dlm 1 minggu?
.
Komen “SAYA” .
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
517 6 14 August, 2019

JOM JOIN PERADUAN GORES & MENANG!
.
Hai korang sape dah ada #DemicaMixberry ?? Esok korang dah boleh dapatkan #DemicaCoklat tau, STAY TUNED!
.
Tak rugi tau korang dapatkan #Demica , bukan hanya dapat kurus, tapi menang hadiah seperti berikut:
.
•Motor (Ego Solaris)🛵
•Cincin emas 916 ✨
•Wang tunai💰
.
P/s: Peraduan tamat pada 31/12/2018.
.
So apa tunggu lagi??
Klik link pada bio ig SEKARANG utk dapatkan Demica korang💙.

JOM JOIN PERADUAN GORES & MENANG!
.
Hai korang sape dah ada #DemicaMixberry ?? Esok korang dah boleh dapatkan #DemicaCoklat tau, STAY TUNED!
.
Tak rugi tau korang dapatkan #Demica , bukan hanya dapat kurus, tapi menang hadiah seperti berikut:
.
•Motor (Ego Solaris)🛵
•Cincin emas 916 ✨
•Wang tunai💰
.
P/s: Peraduan tamat pada 31/12/2018.
.
So apa tunggu lagi??
Klik link pada bio ig SEKARANG utk dapatkan Demica korang💙.
115 8 24 December, 2018

JANGAN BACA KALAU TAK NAK KURUS!
.
.
Slide satu persatu gambar menu diet ni. Serius sape² pun boleh buat & boleh kurus tau. Uols try je amalkan dlm seminggu, konfemm akan rasai perbezaan dari segi inch loss (baju/seluar longgar).
.
Selepas makan, shake 1 sachet #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat utk rasa kesan kenyang lebih lama.
.
Jangan lupa SAVE gambar ni & TAG housemate uols yg nak kurus tapi tak kurus² 💆‍♀️.
.

JANGAN BACA KALAU TAK NAK KURUS!
.
.
Slide satu persatu gambar menu diet ni. Serius sape² pun boleh buat & boleh kurus tau. Uols try je amalkan dlm seminggu, konfemm akan rasai perbezaan dari segi inch loss (baju/seluar longgar).
.
Selepas makan, shake 1 sachet #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat utk rasa kesan kenyang lebih lama.
.
Jangan lupa SAVE gambar ni & TAG housemate uols yg nak kurus tapi tak kurus² 💆‍♀️.
.
105 2 18 July, 2019

EXERCISE PAGI VS EXERCISE MALAM
.
.
Siapa cakap exercise malam tak elok? Sebenarnya exercise malam ke siang semua the best utk kita. Janji exercise. Jangan tak exercise langsung.
.
Nak lagi cepat kesan turun berat, sebelum exercise tu consume 1 sachet #DemicaSupplement utk maksimumkan proses pembakaran lemak degil kat badan kita.
.
Uols boleh pilih nak #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat . Harga jgn risau tak sampai RM100 ponn ♥️.
.
.
Sape nak Mimi bantu kuruskan badan sekurang-kurangnya 2KG dlm 1 minggu?
.
Komen “SAYA” .
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

EXERCISE PAGI VS EXERCISE MALAM
.
.
Siapa cakap exercise malam tak elok? Sebenarnya exercise malam ke siang semua the best utk kita. Janji exercise. Jangan tak exercise langsung.
.
Nak lagi cepat kesan turun berat, sebelum exercise tu consume 1 sachet #DemicaSupplement utk maksimumkan proses pembakaran lemak degil kat badan kita.
.
Uols boleh pilih nak #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat . Harga jgn risau tak sampai RM100 ponn ♥️.
.
.
Sape nak Mimi bantu kuruskan badan sekurang-kurangnya 2KG dlm 1 minggu?
.
Komen “SAYA” .
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
141 0 14 August, 2019

[MEMBELI SAMBIL MENDERMA]
.
.
Selamat menyambut bulan Ramadhan 1440 Hijrah dari Syahmimi Beauty.
.
Setiap produk yg korang beli dari HQ ada nilai wang ringgit untuk didermakan kepada anak yatim & asnaf. Lagi banyak beli, lagi banyak korang derma.
.
SELAMAT BERAMAL !
Semoga berjaya kurus cantik dgn #DemicaMixberry #DemicaCoklat #DemicaBengkung #DemicaWhiteningLotion .

[MEMBELI SAMBIL MENDERMA]
.
.
Selamat menyambut bulan Ramadhan 1440 Hijrah dari Syahmimi Beauty.
.
Setiap produk yg korang beli dari HQ ada nilai wang ringgit untuk didermakan kepada anak yatim & asnaf. Lagi banyak beli, lagi banyak korang derma.
.
SELAMAT BERAMAL !
Semoga berjaya kurus cantik dgn #DemicaMixberry #DemicaCoklat #DemicaBengkung #DemicaWhiteningLotion .
3,000 0 13 May, 2019

NAK MENANG DEMICA ?? Cepat cari nombor yg takde kat gambar ni.

Pemenang bertuah boleh pilih nak produk Demica yg mana samada
#DemicaCoklat
#DemicaMixberry
#DemicaBengkung
#DemicaWhiteningLotion

Komen kat bawah tau jawapan korang.
Good luck!

NAK MENANG DEMICA ?? Cepat cari nombor yg takde kat gambar ni.

Pemenang bertuah boleh pilih nak produk Demica yg mana samada
#DemicaCoklat
#DemicaMixberry 
#DemicaBengkung
#DemicaWhiteningLotion

Komen kat bawah tau jawapan korang.
Good luck!
365 502 18 May, 2019

KURUS DENGAN JUS BUAH CAMPURAN
.
.
Nak minum air buah setiap hari tapi malas nak beli buah. Leceh kena blend lagi. Tapi kalau uolls consume #DemicaMixberry ni hanya perlu bancuh shj. Apa yg best #Demica ni dh ada campuran buah-buahan.
.
Setiap pembelian #DemicaMixberry yg 30 sachet, Mimi bagi FREE BAUCER yg boleh ditebus utk next order. Laaaagi JIMAT uols!
.
.
Dah dah, jangan tunggu lama². Makin membiak pulak lemak uols tu 🤭.
.
DM nombor fon uols SEKARANG utk kurus dgn #DemicaMixberry 📱.
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

KURUS DENGAN JUS BUAH CAMPURAN
.
.
Nak minum air buah setiap hari tapi malas nak beli buah. Leceh kena blend lagi. Tapi kalau uolls consume #DemicaMixberry ni hanya perlu bancuh shj. Apa yg best #Demica ni dh ada campuran buah-buahan.
.
Setiap pembelian #DemicaMixberry yg 30 sachet, Mimi bagi FREE BAUCER yg boleh ditebus utk next order. Laaaagi JIMAT uols!
.
.
Dah dah, jangan tunggu lama². Makin membiak pulak lemak uols tu 🤭.
.
DM nombor fon uols SEKARANG utk kurus dgn #DemicaMixberry 📱.
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
8 4 4 November, 2019