#DemicaSquad Instagram Photos & Videos

DemicaSquad - 25.1k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #DemicaSquad and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
18 minutes
Average like
3.5
Average comment
0.1
Posts with video
18/36
Posts with photo
18/36

Hashtag Popularity

Alhamdulillah syukur rezeki untuk hari nie..ada lagi tak yg nak join cod dan postage hari nie ? Boleh wssap Naa 📲📲..semua masih readystock tapi stock limited sgt 😥😥..
Free gift ✔️ free cod ✔️ ❤️❤️.. ❤️ Demica Whitening Lotion RM39.90
💚Satis Soap RM25
💚Numi Serum RM59

#Stokisdemicalotion #demicalotionTumpat #Demicasquad #fienabeauty #codtumpat #CodWakafBharu #postageseluruh

Alhamdulillah syukur rezeki untuk hari nie..ada lagi tak yg nak join cod dan postage hari nie ? Boleh wssap Naa 📲📲..semua masih readystock tapi stock limited sgt 😥😥..
Free gift ✔️ free cod ✔️ ❤️❤️.. ❤️ Demica Whitening Lotion RM39.90
💚Satis Soap RM25
💚Numi Serum RM59

#Stokisdemicalotion #demicalotionTumpat #Demicasquad #fienabeauty #codtumpat #CodWakafBharu #postageseluruh
1 0 10 minutes ago

APA YANG BUAT DEMICA WHITENING LOTION BERHANTU?
.
.
#DemicaWhiteningLotion ada rahsia tersendiri yg buat uolls jatuh hati dengan nya. Tapi harini nak bongkar rahsia tu.
.
Apa tu? Jom tengok bahan yang ada dalam #DemicaWhiteningLotion yg buat kulit korang putih glowing bila pakai.
.
♥️Niacinamide
♥️Olive oil
♥️Pro vitamin B3
♥️Pearl Extract
♥️Milk Extract
♥️Caesalpinia Spinosa Gum
.
Korang jangan risau sebab #DemicaWhiteningLotion ni selamat digunakan. Yang penting nya Halal & lulus KKM (NOT190105668K)
.
Jomm dapatkan harini.
Tekan Link di bio SEKARANG utk lebih detial♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #seputihgadiskorea #demicasquad #demicawhiteninglotion #demicawhiteningmelaka #demicabandarmelaka #demicaayermolek #demicaalai #demicatelokmas #demicabandarhilir #demicaujungpasir #demicabatuberendam #demicaperinggit #demicasungaiputat #demicabukitberuang #demicabukitkatil #melakahijau
#demicaduyong
#demicakandang #melakabersih #melakabandarbersejarah

APA YANG BUAT DEMICA WHITENING LOTION BERHANTU?
.
.
#DemicaWhiteningLotion ada rahsia tersendiri yg buat uolls jatuh hati dengan nya. Tapi harini nak bongkar rahsia tu.
.
Apa tu? Jom tengok bahan yang ada dalam #DemicaWhiteningLotion yg buat kulit korang putih glowing bila pakai.
.
♥️Niacinamide
♥️Olive oil
♥️Pro vitamin B3
♥️Pearl Extract
♥️Milk Extract
♥️Caesalpinia Spinosa Gum
.
Korang jangan risau sebab #DemicaWhiteningLotion ni selamat digunakan. Yang penting nya Halal & lulus KKM (NOT190105668K)
.
Jomm dapatkan harini.
Tekan Link di bio SEKARANG utk lebih detial♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion  #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #seputihgadiskorea #demicasquad #demicawhiteninglotion#demicawhiteningmelaka #demicabandarmelaka #demicaayermolek #demicaalai #demicatelokmas #demicabandarhilir #demicaujungpasir #demicabatuberendam #demicaperinggit #demicasungaiputat #demicabukitberuang #demicabukitkatil #melakahijau
#demicaduyong
#demicakandang #melakabersih #melakabandarbersejarah
1 0 55 minutes ago

Jangan pernah meremehkan diri sendiri. Jika kamu tak bahagia dengan hidupmu, perbaiki apa yang salah, dan teruslah melangkah.
.
Cuba teka product apa dalam kotak pink Demica tu? 😜
.
#DemicaSquad #TeamYayaPower 🦅

Jangan pernah meremehkan diri sendiri. Jika kamu tak bahagia dengan hidupmu, perbaiki apa yang salah, dan teruslah melangkah.
.
Cuba teka product apa dalam kotak pink Demica tu? 😜
.
 #DemicaSquad #TeamYayaPower 🦅
82 1 1 hour ago

TANGAN GELAP TAK YAKIN BOLEH PUTIH?

Sape cakap tangan gelap tak boleh putih? Tengok ni #demicawhiteninglotion in action elok je boleh cerah boleh nampak putih. Cuba dulu baru tauuu🤗
.
Senang je uols ikut langkah di bawah ni👇🏻 1️⃣Goncangkan botol lotion, spray ke tangan
2️⃣Sapu sapu & ratakan sehingga meresap ke dlm kulit.
3️⃣Ratakan di bahagian lain yg nak nampak putih.
4️⃣Apply hari hari utk daptkan kulit seputih gadis Korea.
.
Apa yang bestnya ialah demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Mcm mana nak order #DemicaWhiteningLotion ni ?
.
Tekan link di Bio ig SEKARANG utk Syikin contact uolls❤️
.
.
#teamSyikin #demicasquad #demicalotionSHAHALAM #demicalotionSUBANG #demicalotionSETIAALAM #demicalotionKLANG #demicalotionKOTAKEMUNING #demicalotionPUCHONG #demicalotionPETALINGJAYA #demicaSYIKIN #agentDEMICASHAHALAM #DemicaWhiteningLotion #Demicantik #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #tipsputih #nakputih #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

TANGAN GELAP TAK YAKIN BOLEH PUTIH?

Sape cakap tangan gelap tak boleh putih? Tengok ni #demicawhiteninglotion in action elok je boleh cerah boleh nampak putih. Cuba dulu baru tauuu🤗
.
Senang je uols ikut langkah di bawah ni👇🏻 1️⃣Goncangkan botol lotion, spray ke tangan
2️⃣Sapu sapu & ratakan sehingga meresap ke dlm kulit.
3️⃣Ratakan di bahagian lain yg nak nampak putih.
4️⃣Apply hari hari utk daptkan kulit seputih gadis Korea.
.
Apa yang bestnya ialah demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Mcm mana nak order #DemicaWhiteningLotion ni ?
.
Tekan link di Bio ig SEKARANG utk Syikin contact uolls❤️
.
.
#teamSyikin #demicasquad #demicalotionSHAHALAM #demicalotionSUBANG #demicalotionSETIAALAM #demicalotionKLANG #demicalotionKOTAKEMUNING #demicalotionPUCHONG #demicalotionPETALINGJAYA #demicaSYIKIN #agentDEMICASHAHALAM #DemicaWhiteningLotion #Demicantik #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #tipsputih #nakputih #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 1 hour ago

Jom dapatkan kulit putih gebu dlm masa 10 SAAT dengan #demicawhiteninglotion .
.
Yg best lotion ni boleh pakai di muka jugak tau . Bukan hanya memutih tapi turut merawat masalah kulit yg korang hadapi . .
Antara bahan yg terkandung dlm #demicalotion :
✅susu
✅serbuk mutiara
✅olive ol
✅pro vitamn b3

Uols tak jealous ke tengok orang lain dah putih gebu bersama #demicalotion ni 😜
.
So, DM nombor uolls SEKARANG untk shah reply chat uolls📱😍
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicantik #DemicaSquad #demicawhiteninglotion #demicamurah #lotionpemutih #lotionmurah #DemicaSquad #lotionputih #lotionviral #jomcantik #demicalotion #seputihgadiskorea #kulitcantik #putihgebu #kulitsihat #tipscantik

Jom dapatkan kulit putih gebu dlm masa 10 SAAT dengan  #demicawhiteninglotion .
.
Yg best lotion ni boleh pakai di muka jugak tau . Bukan hanya memutih tapi turut merawat masalah kulit yg korang hadapi . .
Antara bahan yg terkandung dlm #demicalotion :
✅susu
✅serbuk mutiara
✅olive ol
✅pro vitamn b3

Uols tak jealous ke tengok orang lain dah putih gebu bersama #demicalotion ni 😜
.
So, DM nombor uolls SEKARANG untk shah reply chat uolls📱😍
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicantik #DemicaSquad #demicawhiteninglotion #demicamurah #lotionpemutih #lotionmurah #DemicaSquad #lotionputih #lotionviral #jomcantik  #demicalotion  #seputihgadiskorea #kulitcantik #putihgebu #kulitsihat #tipscantik
2 0 1 hour ago

SERI DIA LAIN MACAN PAKAI DEMICA WHITENING LOTION 💋 . .
.
tengok apa kata yana si pengguna demica whitening lotion , seri dia laim macan apabila pakai #DEMICAWHITENINGLOTION . Konsisten je apa shja produk yang awk pakai ofcourse dapat apa yang koramg idamkan. , pakailah produk beratus or beribupun kalau tak konsisten mmg x dapat kesan yang menarik guys💋 .
.
#DemicaWhiteningLotion #DEMICAWHITENINGLOTION #Demicantik #demicawhiteninglotionterengganu #Demica #demicatestimoni #demicasquad #teameykinyusnor
FOLLOW IG : @eykindemicaterengganu_

SERI DIA LAIN MACAN PAKAI DEMICA WHITENING LOTION 💋 . .
.
tengok apa kata yana si pengguna demica whitening lotion , seri dia laim macan apabila pakai #DEMICAWHITENINGLOTION . Konsisten je apa shja produk yang awk pakai ofcourse dapat apa yang koramg idamkan. ,  pakailah produk beratus or beribupun kalau tak konsisten mmg x dapat kesan yang menarik guys💋 .
.
#DemicaWhiteningLotion #DEMICAWHITENINGLOTION #Demicantik #demicawhiteninglotionterengganu #Demica #demicatestimoni #demicasquad #teameykinyusnor 
FOLLOW IG : @eykindemicaterengganu_
0 0 2 hours ago

LEPAS SUNBURN KULIT JADI KASAR, SERTA MENGGELUPAS, SETUJU?
.
.
Musim panas & jerebu macam ni ramai sangat mengadu kulit jadi kering, menggelupas & cepat sunburn. Tapi Tya tak risau dah. Bila guna #DemicaWhiteningLotion dgn konsisten sebab ada perlindungan SPF 50 .
✔Stok limited
✔Harga bawah RM50
✔Sesuai utk laki & perempuan
.
Sape nak kulit bebas jerawat & glowing ?? Boleh sapu kat muka tau.
.
Boleh dm Tya dengan click link in bio for fast respond ok😘
.
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang
#demicaputrajaya #demicaselangor #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya #demicashahalam #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicakl #putihsepantas10saat #demicapuncakalam #lotionviralputih #lotiongebu #demicakualalangat #teamTasya #demicapetalingjaya #demicabandarbarubangi #demicaserdang #demicaputih10saat #tipscantikberseri #tipskulutputihsihat #demicasalaktinggi #demicasentul

LEPAS SUNBURN KULIT JADI KASAR, SERTA MENGGELUPAS, SETUJU?
.
.
Musim panas & jerebu macam ni ramai sangat mengadu kulit jadi kering, menggelupas & cepat sunburn. Tapi Tya tak risau dah. Bila guna #DemicaWhiteningLotion dgn konsisten sebab ada perlindungan SPF 50 .
✔Stok limited
✔Harga bawah RM50
✔Sesuai utk laki & perempuan
.
Sape nak kulit bebas jerawat & glowing ?? Boleh sapu kat muka tau.
.
Boleh dm Tya dengan click link in bio for fast respond ok😘
.
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang
#demicaputrajaya #demicaselangor #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya  #demicashahalam  #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni  #demicakl #putihsepantas10saat #demicapuncakalam #lotionviralputih #lotiongebu #demicakualalangat #teamTasya  #demicapetalingjaya #demicabandarbarubangi #demicaserdang #demicaputih10saat #tipscantikberseri #tipskulutputihsihat  #demicasalaktinggi #demicasentul
3 0 2 hours ago

[ 5 FUNGSI SUNBLOCK ]
.
1 . Menghindari kulit kering dan terbakar
2 . Memberi khasiat dan nutrisi kulit
3 . Melembapkan kulit
4 . Mencegah penyakit kulit atau kanser
5 . Mencegah pertumbuhan jerawat
.
Selain merawat, melembap & mencerahkan kulit, Demica Whitening Lotion juga boleh dijadikan sunblock
.
.
Jom protect kulit kita dari sinar UV dengan Demica Whitening Lotion!
.
Whatsapp 011-12956297 atau DM number uols

#demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharukelantan #demicapengakalachepa #demicawakafbharu #demicajelawat #demicamelor #demicawakafcheyeh #demicakelantan #demicaperingat #demicawakafciku #demicapasirpekan #demicabukitmarak #demicationg #demicapasirtumboh #demicakota #demicakubangkerian #demicatunjung #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang #demicapanji #demicakualakrai #demicasingaidurian #seputihgadiskorea #demicaputihgebu

[ 5 FUNGSI SUNBLOCK ]
.
1 . Menghindari kulit kering dan terbakar
2 . Memberi khasiat dan nutrisi kulit 
3 . Melembapkan kulit
4 . Mencegah penyakit kulit atau kanser
5 . Mencegah pertumbuhan jerawat
.
Selain merawat, melembap & mencerahkan kulit, Demica Whitening Lotion juga boleh dijadikan sunblock
.
.
Jom protect kulit kita dari sinar UV dengan Demica Whitening Lotion!
.
Whatsapp 011-12956297 atau DM number uols

#demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharukelantan #demicapengakalachepa #demicawakafbharu #demicajelawat #demicamelor #demicawakafcheyeh  #demicakelantan #demicaperingat #demicawakafciku #demicapasirpekan #demicabukitmarak #demicationg #demicapasirtumboh #demicakota #demicakubangkerian #demicatunjung #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang #demicapanji #demicakualakrai #demicasingaidurian #seputihgadiskorea #demicaputihgebu
0 0 2 hours ago

[ 2 SEBAB KENAPA PERLU PAKAI DEMICA LOTION ]
.
.
1 - Demica Whitening Lotion boleh merawat masalah kulit berminyak, kering, burn, kusam , jerawat , jeragat dan lain2.
.
2 - Kulit akan kekal cerah dengan penggunaan yang konsisten. Dalam Demica Lotion ada ekstrak susu yang akan mbersih, mencerah dan melembutkan kulit. .
Nak skin cantik & sihat, whatsapp kami 011-12956297 .. Cepat grab sebelum terlambat! ☺️ #demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharukelantan #demicapengakalachepa #demicawakafbharu #demicajelawat #demicamelor #demicawakafcheyeh #demicakelantan #demicaperingat #demicawakafciku #demicapasirpekan #demicabukitmarak #demicationg #demicapasirtumboh #demicakota #demicakubangkerian #demicatunjung #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang #demicapanji #demicakualakrai #demicasingaidurian #seputihgadiskorea #demicaputihgebu

[ 2 SEBAB KENAPA PERLU PAKAI DEMICA LOTION ]
.
.
1 - Demica Whitening Lotion boleh merawat masalah kulit berminyak, kering, burn, kusam , jerawat , jeragat dan lain2.
.
2 - Kulit akan kekal cerah dengan penggunaan yang konsisten. Dalam Demica Lotion ada ekstrak susu yang akan mbersih, mencerah dan melembutkan kulit. .
Nak skin cantik & sihat, whatsapp kami 011-12956297 .. Cepat grab sebelum terlambat! ☺️ #demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharukelantan #demicapengakalachepa #demicawakafbharu #demicajelawat #demicamelor #demicawakafcheyeh  #demicakelantan #demicaperingat #demicawakafciku #demicapasirpekan #demicabukitmarak #demicationg #demicapasirtumboh #demicakota #demicakubangkerian #demicatunjung #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang #demicapanji #demicakualakrai #demicasingaidurian #seputihgadiskorea #demicaputihgebu
4 0 2 hours ago

FALL IN LOVE DGN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
1. Bila pakai Demica lotion ni kulit always LEMBUT.
2. Demica Lotion ni sangat wangi & lembut mcm baby bau dia.
3. Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK dan TAK MELEKIT.
4. Dapat HILANG SUNBURN dlm 10 saat.
5. Sangat GLOWING bila pakai.
6. Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Sekali sapu je dah putih melepak.
No more masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
.
.
👉Nak kekal putih dengan #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon sekarang tau utk info lanjut 😘
.

#demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharukelantan #demicapengakalachepa #demicawakafbharu #demicajelawat #demicamelor #demicawakafcheyeh #demicakelantan #demicaperingat #demicawakafciku #demicapasirpekan #demicabukitmarak #demicationg #demicapasirtumboh #demicakota #demicakubangkerian #demicatunjung #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang #demicapanji #demicakualakrai #demicasingaidurian #seputihgadiskorea #demicaputihgebu

FALL IN LOVE DGN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
1. Bila pakai Demica lotion ni kulit always LEMBUT.
2. Demica Lotion ni sangat wangi & lembut mcm baby bau dia.
3. Demica lotion berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK dan TAK MELEKIT.
4. Dapat HILANG SUNBURN dlm 10 saat.
5. Sangat GLOWING bila pakai.
6. Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
Sekali sapu je dah putih melepak.
No more masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
.
.
👉Nak kekal putih dengan #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon sekarang tau utk info lanjut 😘
.

#demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharukelantan #demicapengakalachepa #demicawakafbharu #demicajelawat #demicamelor #demicawakafcheyeh  #demicakelantan #demicaperingat #demicawakafciku #demicapasirpekan #demicabukitmarak #demicationg #demicapasirtumboh #demicakota #demicakubangkerian #demicatunjung #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang #demicapanji #demicakualakrai #demicasingaidurian #seputihgadiskorea #demicaputihgebu
2 0 2 hours ago

Dengan Demica Whitening Lotion Sapu-Sapu Je Dah Putih🤩

Byk Sgt Kelebihan Lotion Demica ni
Antaranya ialah ✅ mencerahkan sepantas 10saat
✅ membuatkan kulit putih gebu
✅ membaiki segala jenis kerosakan kulit
✅ melindungi kulit dari sinar uv (Spf50)
✅ Melembab kan kulit

Sangat lah tak rugi kalau uols grab . Sbb nya bukan setakat kaki&tangan tapi muka pun boleh pakai tau. Senang citer satu badan lah
Click link di bio untuk order sekarang ‼️ #demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharukelantan #demicapengakalachepa #demicawakafbharu #demicajelawat #demicamelor #demicawakafcheyeh #demicakelantan #demicaperingat #demicawakafciku #demicapasirpekan #demicabukitmarak #demicationg #demicapasirtumboh #demicakota #demicakubangkerian #demicatunjung #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang #demicapanji #demicakualakrai #demicasingaidurian #seputihgadiskorea #demicaputihgebu

Dengan Demica Whitening Lotion Sapu-Sapu Je Dah Putih🤩

Byk Sgt Kelebihan Lotion Demica ni
Antaranya ialah ✅ mencerahkan sepantas 10saat
✅ membuatkan kulit putih gebu
✅ membaiki segala jenis kerosakan kulit
✅ melindungi kulit dari sinar uv (Spf50)
✅ Melembab kan kulit

Sangat lah tak rugi kalau uols grab . Sbb nya bukan setakat kaki&tangan tapi muka pun boleh pakai tau. Senang citer satu badan lah 
Click link di bio untuk order sekarang ‼️ #demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharukelantan #demicapengakalachepa #demicawakafbharu #demicajelawat #demicamelor #demicawakafcheyeh  #demicakelantan #demicaperingat #demicawakafciku #demicapasirpekan #demicabukitmarak #demicationg #demicapasirtumboh #demicakota #demicakubangkerian #demicatunjung #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang #demicapanji #demicakualakrai #demicasingaidurian #seputihgadiskorea #demicaputihgebu
0 0 3 hours ago

SAPE TAKUT DGN SUNBURN?
.
Kerap terdedah dgn direct matahari berisiko sangat tinggi menghidap kanser kulit
Khas utk uols yg asyik buat aktiviti luar, dah ada SUNBLOCK yg sesuai dgn kulit uols?
.
Anis suggest yang mencari lagi tu cuba uols pinang #DemicaWhiteningLotion :
👉🏻 ada SPF50
👉🏻 protect kulit dari luar
👉🏻 melembapkan kulit
👉🏻 sekali sapu terus nampak putih 👉🏻 boleh sapu kat tangan & muka
.
Takkan nak putih sorang2 ? Ajak BFF beli sekali, baru la sama cantik sama hotzz gituww
.
DM jer terus okay utk order/booking stock
.
.
.

SAPE TAKUT DGN SUNBURN?
.
Kerap terdedah dgn direct matahari berisiko sangat tinggi menghidap kanser kulit
Khas utk uols yg asyik buat aktiviti luar, dah ada SUNBLOCK yg sesuai dgn kulit uols?
.
Anis suggest yang mencari lagi tu cuba uols pinang #DemicaWhiteningLotion :
👉🏻 ada SPF50
👉🏻 protect kulit dari luar
👉🏻 melembapkan kulit
👉🏻 sekali sapu terus nampak putih 👉🏻 boleh sapu kat tangan & muka
.
Takkan nak putih sorang2 ? Ajak BFF beli sekali, baru la sama cantik sama hotzz gituww
.
DM jer terus okay utk order/booking stock
.
.
.
5 1 3 hours ago

\ [DEMICA WHITENING LOTION TAK PERNAH MENGECEWAKAN]
.
Tengok tu dah putih, makin putih! 👆🏻👆🏻
.
Alhamdulillah dah dapat beribu testimoni dari pengguna demica lotion . Demica lotion adalah sejenis lotion yg dpt menyelesai kan masalah seperti sunburn, tona tidak sekata, kulit kering.
.
'Boleh pakai kat tangan je ke?'
=Tak awak. Termasuk muka tau makna nya seluruh badan lah boleh pakai lotion ni dan paling best nya bila pakai bukan sekadar memutih tapi turut merawat kulit kita. ✨😱✨
.
Jgn bimbang kami ada KKM APPROVE 🥰
.
NAK ORDER?? Tekan link whatsapp di bio ye 😉

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #demicasquad #jomputih #lotionputih #lotionputihajaibbv #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

\ [DEMICA WHITENING LOTION TAK PERNAH MENGECEWAKAN]
.
Tengok tu dah putih, makin putih! 👆🏻👆🏻
.
Alhamdulillah dah dapat beribu testimoni dari pengguna demica lotion . Demica lotion adalah sejenis lotion yg dpt menyelesai kan masalah seperti sunburn, tona tidak sekata, kulit kering.
.
'Boleh pakai kat tangan je ke?'
=Tak awak. Termasuk muka tau makna nya seluruh badan lah boleh pakai lotion ni dan paling best nya bila pakai bukan sekadar memutih tapi turut merawat kulit kita. ✨😱✨
.
Jgn bimbang kami ada KKM APPROVE 🥰
.
NAK ORDER?? Tekan link whatsapp di bio ye 😉

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #demicasquad #jomputih #lotionputih #lotionputihajaibbv #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 3 hours ago

Memperkenal kan Demica Whitening Lotion Putih 10 Saat
Demica Whitening Lotion Sejenis Lotion bertekstur cair yg mudah di serap dan memberi kesan putih hanya dgn 10 saat .
Demica whitening lotion mempunyai bahan seperti ✅serbuk mutiara
✅ekstrak susu
✅olive oil
✅pro vitamin b3
Bahan di atas sangat membantu untuk memberi kesan putih segera & kekal putih dgn penggunaan konsisten

#demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharukelantan #demicapengakalachepa #demicawakafbharu #demicajelawat #demicamelor #demicawakafcheyeh #demicakelantan #demicaperingat #demicawakafciku #demicapasirpekan #demicabukitmarak #demicationg #demicapasirtumboh #demicakota #demicakubangkerian #demicatunjung #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang #demicapanji #demicakualakrai #demicasingaidurian #seputihgadiskorea #demicaputihgebu

Memperkenal kan Demica Whitening Lotion Putih 10 Saat 
Demica Whitening Lotion Sejenis Lotion bertekstur cair yg mudah di serap dan memberi kesan putih hanya dgn 10 saat . 
Demica whitening lotion mempunyai bahan seperti ✅serbuk mutiara
✅ekstrak susu
✅olive oil
✅pro vitamin b3 
Bahan di atas sangat membantu untuk memberi kesan putih segera & kekal putih dgn penggunaan konsisten

#demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharukelantan #demicapengakalachepa #demicawakafbharu #demicajelawat #demicamelor #demicawakafcheyeh  #demicakelantan #demicaperingat #demicawakafciku #demicapasirpekan #demicabukitmarak #demicationg #demicapasirtumboh #demicakota #demicakubangkerian #demicatunjung #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang #demicapanji #demicakualakrai #demicasingaidurian #seputihgadiskorea #demicaputihgebu
1 0 3 hours ago

TRIAL DEMICA WHITENING LOTION .
Anda Masih Ragu2 Untuk Cuba Demica Whitening Lotion ? Saya Bawa kan Berita Baik Untuk Semua . Kini Demica Whitening Lotion Datang Dgn Size Mini Trial Yg Hanya Berharga Rm5 Shj ‼️😍
.
.
Stock Trial Demica Whitening Lotion Kini Berada Di pasaran Dengan Penggunaan 20 Kali Semburan .
Cod Area Kelantan & Jauh By postage ✅

Nak Order ? Klik Link WhatsApp Di bio

#demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharukelantan #demicapengakalachepa #demicawakafbharu #demicajelawat #demicamelor #demicawakafcheyeh #demicakelantan #demicaperingat #demicawakafciku #demicapasirpekan #demicabukitmarak #demicationg #demicapasirtumboh #demicakota #demicakubangkerian #demicatunjung #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang #demicapanji #demicakualakrai #demicasingaidurian #seputihgadiskorea #demicaputihgebu

TRIAL DEMICA WHITENING LOTION .
Anda Masih Ragu2 Untuk Cuba Demica Whitening Lotion ? Saya Bawa kan Berita Baik Untuk Semua . Kini Demica Whitening Lotion Datang Dgn Size Mini Trial Yg Hanya Berharga Rm5 Shj ‼️😍
.
.
Stock Trial Demica Whitening Lotion Kini Berada Di pasaran Dengan Penggunaan 20 Kali Semburan . 
Cod Area Kelantan & Jauh By postage ✅

Nak Order ? Klik Link WhatsApp Di bio

#demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharukelantan #demicapengakalachepa #demicawakafbharu #demicajelawat #demicamelor #demicawakafcheyeh  #demicakelantan #demicaperingat #demicawakafciku #demicapasirpekan #demicabukitmarak #demicationg #demicapasirtumboh #demicakota #demicakubangkerian #demicatunjung #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang #demicapanji #demicakualakrai #demicasingaidurian #seputihgadiskorea #demicaputihgebu
0 0 3 hours ago

PUTIH DENGAN SEKALI SEMBURAN
.
.
Demica whitening Lotion ini sejenis lotion/sunscreen yg bertujuan memberikan perlindungan dan kesan ‘instant whitening’ kepada kulit pengguna sepantas 10 saat shj
.
Demica whitening lotion juga yg berasaskan ‘water base’ yg Sgt Sesuai utk semua jenis kulit seperti :
✅kulit kusam
✅kulit berminyak
✅kulit kering

Lotion demica juga merupakan botol berbentuk silinder jenis semburan dgn berisipadu 50ml serta di uji boleh digunakan sehingga 700 semburan . ( Tahan Sehingga 1-3 Bulan Atas Cara Penggunaan )

Harga?? Tersangat lah mampu milik under Rm50 jur Awak😍

#demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharukelantan #demicapengakalachepa #demicawakafbharu #demicajelawat #demicamelor #demicawakafcheyeh #demicakelantan #demicaperingat #demicawakafciku #demicapasirpekan #demicabukitmarak #demicationg #demicapasirtumboh #demicakota #demicakubangkerian #demicatunjung #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang #demicapanji #demicakualakrai #demicasingaidurian #seputihgadiskorea #demicaputihgebu

PUTIH DENGAN SEKALI SEMBURAN
.
.
Demica whitening Lotion ini sejenis lotion/sunscreen yg bertujuan memberikan perlindungan  dan kesan ‘instant whitening’ kepada kulit pengguna sepantas 10 saat shj
.
Demica whitening lotion juga yg berasaskan ‘water base’ yg Sgt Sesuai utk semua jenis kulit seperti :
✅kulit kusam
✅kulit berminyak
✅kulit kering

Lotion demica juga merupakan botol berbentuk silinder jenis semburan dgn berisipadu 50ml serta di uji boleh digunakan sehingga 700 semburan . ( Tahan Sehingga 1-3 Bulan Atas Cara Penggunaan )

Harga?? Tersangat lah mampu milik under Rm50 jur Awak😍

#demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharukelantan #demicapengakalachepa #demicawakafbharu #demicajelawat #demicamelor #demicawakafcheyeh  #demicakelantan #demicaperingat #demicawakafciku #demicapasirpekan #demicabukitmarak #demicationg #demicapasirtumboh #demicakota #demicakubangkerian #demicatunjung #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang #demicapanji #demicakualakrai #demicasingaidurian #seputihgadiskorea #demicaputihgebu
3 0 3 hours ago

PUTIHKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA SEMUDAH ABC
.
.
A)Goncangkan botol #DemicaWhiteningLotion
B)Spray ke bahagian yg nak nampak putih
C)Sapu sapu & ratakan.
.
SIAP!
.
.
Sekarang tengah PROMOSI MERDEKA tau. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion yg tgh VIRAL ni.
.
.
HARGA ASAL 1 botol RM49.90.
HARGA PROMOSI 3 botol RM100.
(Utk semenanjung)
.
.
Nak booking stok promosi sebelum habis dikebas orang??
.
DM nombor fon SEKARANG📱.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharukelantan #demicapengakalachepa #demicawakafbharu #demicajelawat #demicamelor #demicawakafcheyeh #demicakelantan #demicaperingat #demicawakafciku #demicapasirpekan #demicabukitmarak #demicationg #demicapasirtumboh #demicakota #demicakubangkerian #demicatunjung #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang #demicapanji #demicakualakrai #demicasingaidurian #seputihgadiskorea #demicaputihgebu

PUTIHKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA SEMUDAH ABC
.
.
A)Goncangkan botol #DemicaWhiteningLotion
B)Spray ke bahagian yg nak nampak putih
C)Sapu sapu & ratakan.
.
SIAP!
.
.
Sekarang tengah PROMOSI MERDEKA tau. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion yg tgh VIRAL ni.
.
.
HARGA ASAL 1 botol RM49.90.
HARGA PROMOSI 3 botol RM100.
(Utk semenanjung)
.
.
Nak booking stok promosi sebelum habis dikebas orang??
.
DM nombor fon SEKARANG📱.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharukelantan #demicapengakalachepa #demicawakafbharu #demicajelawat #demicamelor #demicawakafcheyeh  #demicakelantan #demicaperingat #demicawakafciku #demicapasirpekan #demicabukitmarak #demicationg #demicapasirtumboh #demicakota #demicakubangkerian #demicatunjung #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang #demicapanji #demicakualakrai #demicasingaidurian #seputihgadiskorea #demicaputihgebu
0 1 3 hours ago

[ TIGA RAHSIA DEMICA WHITENING LOTION YANG RAMAI BELUM TAHU ]
.
.
1 - Tidak kelabu kan kulit yang gelap kerana teksturnya mudah meresap.
.
2 - Ekstrak Susu yang ada dalam Demica Whiteng Lotion boleh merawat masalah sunburn, dan tona kulit yang tidak sekata.
.
3 - Putih sepantas 3 saat dan boleh putih kekal dengan penggunaan yang konsisten
.
Whatsapp 011-12956297 segera atau DM nombor fon uols 📲

#demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharukelantan #demicapengakalachepa #demicawakafbharu #demicajelawat #demicamelor #demicawakafcheyeh #demicakelantan #demicaperingat #demicawakafciku #demicapasirpekan #demicabukitmarak #demicationg #demicapasirtumboh #demicakota #demicakubangkerian #demicatunjung #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang #demicapanji #demicakualakrai #demicasingaidurian #seputihgadiskorea #demicaputihgebu

[ TIGA RAHSIA DEMICA WHITENING LOTION YANG RAMAI BELUM TAHU ]
.
.
1 - Tidak kelabu kan kulit yang gelap kerana teksturnya mudah meresap.
.
2 - Ekstrak Susu yang ada dalam Demica Whiteng Lotion boleh merawat masalah sunburn, dan tona kulit yang tidak sekata.
.
3 - Putih sepantas 3 saat dan boleh putih kekal dengan penggunaan yang konsisten
.
Whatsapp 011-12956297 segera atau DM nombor fon uols 📲

#demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharukelantan #demicapengakalachepa #demicawakafbharu #demicajelawat #demicamelor #demicawakafcheyeh  #demicakelantan #demicaperingat #demicawakafciku #demicapasirpekan #demicabukitmarak #demicationg #demicapasirtumboh #demicakota #demicakubangkerian #demicatunjung #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang #demicapanji #demicakualakrai #demicasingaidurian #seputihgadiskorea #demicaputihgebu
0 1 3 hours ago

#BabyDemica RM5??
WOWWWWW‼️ Murahnyaaa😱😱
.
Uols masih ragu2 dengan Demica Whitening Lotion? Boleh cuba #BabyDemica dan rasai kesan serta perubahan pada kulit uols.
.
✅ 2 ml
✅ 20 semburan
✅ sesuai untuk lelaki / perempuan dan kanak2 berumur dua tahun keatas
✅ Fungsi : merawat masalah kulit, melembap, mencerah & melindungi kulit dari sinar UV
.
Whatsapp 011-12956297 SEKARANG!

#demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharukelantan #demicapengakalachepa #demicawakafbharu #demicajelawat #demicamelor #demicawakafcheyeh #demicakelantan #demicaperingat #demicawakafciku #demicapasirpekan #demicabukitmarak #demicationg #demicapasirtumboh #demicakota #demicakubangkerian #demicatunjung #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang #demicapanji #demicakualakrai #demicasingaidurian #seputihgadiskorea #demicaputihgebu

#BabyDemica RM5??
WOWWWWW‼️ Murahnyaaa😱😱
.
Uols masih ragu2 dengan Demica Whitening Lotion? Boleh cuba #BabyDemica dan rasai kesan serta perubahan pada kulit uols.
.
✅ 2 ml
✅ 20 semburan
✅ sesuai untuk lelaki / perempuan dan kanak2 berumur dua tahun keatas
✅ Fungsi : merawat masalah kulit, melembap, mencerah & melindungi kulit dari sinar UV
.
Whatsapp 011-12956297 SEKARANG!

#demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharukelantan #demicapengakalachepa #demicawakafbharu #demicajelawat #demicamelor #demicawakafcheyeh  #demicakelantan #demicaperingat #demicawakafciku #demicapasirpekan #demicabukitmarak #demicationg #demicapasirtumboh #demicakota #demicakubangkerian #demicatunjung #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang #demicapanji #demicakualakrai #demicasingaidurian #seputihgadiskorea #demicaputihgebu
1 0 3 hours ago

Hi selamat pagi cantiks , dah dapatkan demica whitening lotion ? Kalau belum jom dapatkan dengan syira sekarang . Syira cover area parit sulong hingga batu pahat . Korang tak perlu risau lotion ni selamat ada test lab dan kkm . So dengan sebotol hanya berharga RM39.90 boleh tahan sehingga tiga bulan tau . So jom dapatkan dengan syira . .
Mummy demica : RM39.90.
.
Baby Demica : RM5.00
.
📲011-31255242(syira)
.
#demicabatupahat #demicawhiteninglotion #demicajohor #demicantik #demicasquad #demicanunul

Hi selamat pagi cantiks , dah dapatkan demica whitening lotion ? Kalau belum jom dapatkan dengan syira sekarang . Syira cover area parit sulong hingga batu pahat . Korang tak perlu risau lotion ni selamat ada test lab dan kkm . So dengan sebotol hanya berharga RM39.90 boleh tahan sehingga tiga bulan tau . So jom dapatkan dengan syira . .
Mummy demica : RM39.90.
.
Baby Demica : RM5.00
.
📲011-31255242(syira)
.
#demicabatupahat #demicawhiteninglotion #demicajohor #demicantik #demicasquad #demicanunul
4 0 3 hours ago

PUTIH MELEPAK DAN GLOWING DENGAN DEMICA WHITENING LOTION .
.
Bestnyaaa! Demica Whitening Lotion boleh pakai dekat muka, tangan dan kaki. Senang cerita satu badanlaaa... Yang menariknya.. Muka makin glowing dan lebih cantik 😍
.
.
Jom ketahui FUNGSI UTAMA DEMICA:
.
✅ Merawat masalah kulit (kulit berminyak, jeragat, parut, kusam, jerawat dan lain2)
✅ Mencerah dan membersihkan kulit
✅ Melembapkan kulit
✅ Melindungi kulit dari sinar UV
.
DM nombor fon uols atau whatsapp 011-129562977 SEKARANG untuk order 📲

#demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharukelantan #demicapengakalachepa #demicawakafbharu #demicajelawat #demicamelor #demicawakafcheyeh #demicakelantan #demicaperingat #demicawakafciku #demicapasirpekan #demicabukitmarak #demicationg #demicapasirtumboh #demicakota #demicakubangkerian #demicatunjung #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang #demicapanji #demicakualakrai #demicasingaidurian #seputihgadiskorea #demicaputihgebu

PUTIH MELEPAK DAN GLOWING DENGAN DEMICA WHITENING LOTION .
.
Bestnyaaa! Demica Whitening Lotion boleh pakai dekat muka, tangan dan kaki. Senang cerita satu badanlaaa... Yang menariknya.. Muka makin glowing dan lebih cantik 😍
.
.
Jom ketahui FUNGSI UTAMA DEMICA:
.
✅ Merawat masalah kulit (kulit berminyak, jeragat, parut, kusam, jerawat dan lain2)
✅ Mencerah dan membersihkan kulit
✅ Melembapkan kulit
✅ Melindungi kulit dari sinar UV
.
DM nombor fon uols atau whatsapp 011-129562977 SEKARANG untuk order 📲

#demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharukelantan #demicapengakalachepa #demicawakafbharu #demicajelawat #demicamelor #demicawakafcheyeh  #demicakelantan #demicaperingat #demicawakafciku #demicapasirpekan #demicabukitmarak #demicationg #demicapasirtumboh #demicakota #demicakubangkerian #demicatunjung #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang #demicapanji #demicakualakrai #demicasingaidurian #seputihgadiskorea #demicaputihgebu
1 0 3 hours ago

KULIT KEKAL PUTIH & SIHAT DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
Ekstrak susu yang ada dalam demica lotion membantu membersih dan mencerahkan kulit.
.
Bestnyaaaa guna Demica, bukan setakat putih. Tapi sihat kerana ada ekstrak serbuk mutiara , vitamin b3 dan minyak zaitun yang membantu merawat masalah kulit, melembap serta protect skin dari sinar UV dengan selamat 👍🏻
.
.
Korang nak kulit putih #seputihgadiskorea ??
.
DM nombor fon uols atau whatsapp 011-12956297 SEKARANG📲 .

#demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharukelantan #demicapengakalachepa #demicawakafbharu #demicajelawat #demicamelor #demicawakafcheyeh #demicakelantan #demicaperingat #demicawakafciku #demicapasirpekan #demicabukitmarak #demicationg #demicapasirtumboh #demicakota #demicakubangkerian #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang #demicapanji #demicakualakrai #demicasingaidurian #seputihgadiskorea #demicaputihgebu

KULIT KEKAL PUTIH & SIHAT DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
Ekstrak susu yang ada dalam demica lotion membantu membersih dan mencerahkan kulit.
.
Bestnyaaaa guna Demica, bukan setakat putih. Tapi sihat kerana ada ekstrak serbuk mutiara , vitamin b3 dan minyak zaitun yang membantu merawat masalah kulit, melembap serta protect skin dari sinar UV dengan selamat 👍🏻
.
.
Korang nak kulit putih #seputihgadiskorea ??
.
DM nombor fon uols atau whatsapp 011-12956297 SEKARANG📲 .

#demicawhiteninglotion #demicamurah #demicalotion #demicasquad #demicakotabharukelantan #demicapengakalachepa #demicawakafbharu #demicajelawat #demicamelor #demicawakafcheyeh  #demicakelantan #demicaperingat #demicawakafciku #demicapasirpekan #demicabukitmarak #demicationg #demicapasirtumboh #demicakota #demicakubangkerian #demicatumpat #demicapasirputeh #demicapasirmas #demicamachang #demicapanji #demicakualakrai #demicasingaidurian #seputihgadiskorea #demicaputihgebu
2 0 3 hours ago

Hi selamat pagi cantiks , dah dapatkan demica whitening lotion ? Kalau belum jom dapatkan dengan syira sekarang . Syira cover area parit sulong hingga batu pahat . Korang tak perlu risau lotion ni selamat ada test lab dan kkm . So dengan sebotol hanya berharga RM39.90 boleh tahan sehingga tiga bulan tau . So jom dapatkan dengan syira . .
Mummy demica : RM39.90.
.
Baby Demica : RM5.00
.
📲011-31255242(syira)
.
#demicabatupahat #demicawhiteninglotion #demicajohor #demicantik #demicasquad #demicanunul

Hi selamat pagi cantiks , dah dapatkan demica whitening lotion ? Kalau belum jom dapatkan dengan syira sekarang . Syira cover area parit sulong hingga batu pahat . Korang tak perlu risau lotion ni selamat ada test lab dan kkm . So dengan sebotol hanya berharga RM39.90 boleh tahan sehingga tiga bulan tau . So jom dapatkan dengan syira . .
Mummy demica : RM39.90.
.
Baby Demica : RM5.00
.
📲011-31255242(syira)
.
#demicabatupahat #demicawhiteninglotion #demicajohor #demicantik #demicasquad #demicanunul
4 0 3 hours ago

- JOM TAMBAH INCOME DENGAN DEMICA
.
.
Nak join #DemicaSquad ?? RUGI SANGATTT tak join sebab pelbagai ilmu bisnes Mimi nak kongsi dgn uols. #DemicaSupplement #DemicaBengkung & #DemicaWhiteningLotion mmg laku keras! Senangg je nak jual tau.
.
Hanya bermodalkan RM112 uolls boleh dapat income sehingga 5 Angka setiap bulan.
.
Apa tunggu lagi, JOM sertai team #DemicaSquad. Anda mungkin menjadi salah satu dari 50 orang terawal yg MIMI akan guide.
.
.
DM no fon korang SEKARANG utk ciknani bantu jana income😘♥️
.
.
#demicakedah

- JOM TAMBAH INCOME DENGAN DEMICA
.
.
Nak join #DemicaSquad ?? RUGI SANGATTT tak join sebab pelbagai ilmu bisnes Mimi nak kongsi dgn uols. #DemicaSupplement #DemicaBengkung & #DemicaWhiteningLotion mmg laku keras! Senangg je nak jual tau.
.
Hanya bermodalkan RM112 uolls boleh dapat income sehingga 5 Angka setiap bulan.
.
Apa tunggu lagi, JOM sertai team #DemicaSquad. Anda mungkin menjadi salah satu dari 50 orang terawal yg MIMI akan guide.
.
.
DM no fon korang SEKARANG utk ciknani bantu jana income😘♥️
.
.
#demicakedah
3 0 5 hours ago
Happy weekend uols😍😍
.
.
Uols pergi mana je harini? Tya plan duduk rumah je hehe
.
.
Btw, sebelum keluar jangan lupa apply #Demicawhiteninglotion  untuk protection kulit kita ya  hehehe
.
.
Semoga urusan kita dipermudahkan harini❤
.
Siapa lagi nak grab Demica lotion atau ada masalah macam diatas boleh pm Tya ok thankyou😘
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang
#demicaputrajaya #demicaselangor #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya  #demicashahalam  #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni  #demicakl #putihsepantas10saat #demicapuncakalam #lotionviralputih #lotiongebu #demicakualalangat #teamTasya  7  #demicapetalingjaya #demicabandarbarubangi #demicaserdang #demicaputih10saat #tipscantikberseri #tipskulutputihsihat  #demicasalaktinggi #demicasentul
3 0 5 hours ago

APA YANG BUAT DEMICA WHITENING LOTION BERHANTU?
.
.
#DemicaWhiteningLotion ada rahsia tersendiri yg buat uolls jatuh hati dengan nya. Tapi harini kaklong nak bongkar rahsia tu.
.
Apa tu? Jom tengok bahan yang ada dalam #DemicaWhiteningLotion yg buat kulit korang putih glowing bila pakai.
.
♥️Niacinamide
♥️Olive oil
♥️Pro vitamin B3
♥️Pearl Extract
♥️Milk Extract
♥️Caesalpinia Spinosa Gum
.
Korang jangan risau sebab #DemicaWhiteningLotion ni selamat digunakan. Yang penting nya Halal & lulus KKM (NOT190105668K)
.
Jomm dapatkan harini.😍
Tekan Link di bio SEKARANG utk lebih detail♥️
.
Www.wasap.my/601137518986/nak+lotion+demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamFirdanieFighters #DemicaSquadTeamFirdanie #demicasquad #demicakualaterengganu #demicakualanerus
#teamlianaavenger #demicaterengganu

APA YANG BUAT DEMICA WHITENING LOTION BERHANTU?
.
.
#DemicaWhiteningLotion ada rahsia tersendiri yg buat uolls jatuh hati dengan nya. Tapi harini kaklong nak bongkar rahsia tu.
.
Apa tu? Jom tengok bahan yang ada dalam #DemicaWhiteningLotion yg buat kulit korang putih glowing bila pakai.
.
♥️Niacinamide
♥️Olive oil
♥️Pro vitamin B3
♥️Pearl Extract
♥️Milk Extract
♥️Caesalpinia Spinosa Gum
.
Korang jangan risau sebab #DemicaWhiteningLotion ni selamat digunakan. Yang penting nya Halal & lulus KKM (NOT190105668K)
.
Jomm dapatkan harini.😍
Tekan Link di bio SEKARANG utk lebih detail♥️
.
Www.wasap.my/601137518986/nak+lotion+demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamFirdanieFighters #DemicaSquadTeamFirdanie #demicasquad #demicakualaterengganu #demicakualanerus
#teamlianaavenger #demicaterengganu
0 0 7 hours ago

APA YANG BUAT DEMICA WHITENING LOTION BERHANTU?
.
.
#DemicaWhiteningLotion ada rahsia tersendiri yg buat uolls jatuh hati dengan nya. Tapi harini kaklong nak bongkar rahsia tu.
.
Apa tu? Jom tengok bahan yang ada dalam #DemicaWhiteningLotion yg buat kulit korang putih glowing bila pakai.
.
♥️Niacinamide
♥️Olive oil
♥️Pro vitamin B3
♥️Pearl Extract
♥️Milk Extract
♥️Caesalpinia Spinosa Gum
.
Korang jangan risau sebab #DemicaWhiteningLotion ni selamat digunakan. Yang penting nya Halal & lulus KKM (NOT190105668K)
.
Jomm dapatkan harini.😍
Tekan Link di bio SEKARANG utk lebih detail♥️
.
Www.wasap.my/601137518986/nak+lotion+demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamFirdanieFighters #DemicaSquadTeamFirdanie #demicasquad #demicakualaterengganu #demicakualanerus
#teamlianaavenger #demicaterengganu

APA YANG BUAT DEMICA WHITENING LOTION BERHANTU?
.
.
#DemicaWhiteningLotion ada rahsia tersendiri yg buat uolls jatuh hati dengan nya. Tapi harini kaklong nak bongkar rahsia tu.
.
Apa tu? Jom tengok bahan yang ada dalam #DemicaWhiteningLotion yg buat kulit korang putih glowing bila pakai.
.
♥️Niacinamide
♥️Olive oil
♥️Pro vitamin B3
♥️Pearl Extract
♥️Milk Extract
♥️Caesalpinia Spinosa Gum
.
Korang jangan risau sebab #DemicaWhiteningLotion ni selamat digunakan. Yang penting nya Halal & lulus KKM (NOT190105668K)
.
Jomm dapatkan harini.😍
Tekan Link di bio SEKARANG utk lebih detail♥️
.
Www.wasap.my/601137518986/nak+lotion+demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamFirdanieFighters #DemicaSquadTeamFirdanie #demicasquad #demicakualaterengganu #demicakualanerus
#teamlianaavenger #demicaterengganu
0 0 7 hours ago

APA YANG BUAT DEMICA WHITENING LOTION BERHANTU?
.
.
#DemicaWhiteningLotion ada rahsia tersendiri yg buat uolls jatuh hati dengan nya. Tapi harini kaklong nak bongkar rahsia tu.
.
Apa tu? Jom tengok bahan yang ada dalam #DemicaWhiteningLotion yg buat kulit korang putih glowing bila pakai.
.
♥️Niacinamide
♥️Olive oil
♥️Pro vitamin B3
♥️Pearl Extract
♥️Milk Extract
♥️Caesalpinia Spinosa Gum
.
Korang jangan risau sebab #DemicaWhiteningLotion ni selamat digunakan. Yang penting nya Halal & lulus KKM (NOT190105668K)
.
Jomm dapatkan harini.😍
Tekan Link di bio SEKARANG utk lebih detail♥️
.
Www.wasap.my/601137518986/nak+lotion+demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamFirdanieFighters #DemicaSquadTeamFirdanie #demicasquad #demicakualaterengganu #demicakualanerus
#teamlianaavenger #demicaterengganu

APA YANG BUAT DEMICA WHITENING LOTION BERHANTU?
.
.
#DemicaWhiteningLotion ada rahsia tersendiri yg buat uolls jatuh hati dengan nya. Tapi harini kaklong nak bongkar rahsia tu.
.
Apa tu? Jom tengok bahan yang ada dalam #DemicaWhiteningLotion yg buat kulit korang putih glowing bila pakai.
.
♥️Niacinamide
♥️Olive oil
♥️Pro vitamin B3
♥️Pearl Extract
♥️Milk Extract
♥️Caesalpinia Spinosa Gum
.
Korang jangan risau sebab #DemicaWhiteningLotion ni selamat digunakan. Yang penting nya Halal & lulus KKM (NOT190105668K)
.
Jomm dapatkan harini.😍
Tekan Link di bio SEKARANG utk lebih detail♥️
.
Www.wasap.my/601137518986/nak+lotion+demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamFirdanieFighters #DemicaSquadTeamFirdanie #demicasquad #demicakualaterengganu #demicakualanerus
#teamlianaavenger #demicaterengganu
0 0 7 hours ago

APA YANG BUAT DEMICA WHITENING LOTION BERHANTU?
.
.
#DemicaWhiteningLotion ada rahsia tersendiri yg buat uolls jatuh hati dengan nya. Tapi harini kaklong nak bongkar rahsia tu.
.
Apa tu? Jom tengok bahan yang ada dalam #DemicaWhiteningLotion yg buat kulit korang putih glowing bila pakai.
.
♥️Niacinamide
♥️Olive oil
♥️Pro vitamin B3
♥️Pearl Extract
♥️Milk Extract
♥️Caesalpinia Spinosa Gum
.
Korang jangan risau sebab #DemicaWhiteningLotion ni selamat digunakan. Yang penting nya Halal & lulus KKM (NOT190105668K)
.
Jomm dapatkan harini.😍
Tekan Link di bio SEKARANG utk lebih detail♥️
.
Www.wasap.my/601137518986/nak+lotion+demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamFirdanieFighters #DemicaSquadTeamFirdanie #demicasquad #demicakualaterengganu #demicakualanerus
#teamlianaavenger #demicaterengganu

APA YANG BUAT DEMICA WHITENING LOTION BERHANTU?
.
.
#DemicaWhiteningLotion ada rahsia tersendiri yg buat uolls jatuh hati dengan nya. Tapi harini kaklong nak bongkar rahsia tu.
.
Apa tu? Jom tengok bahan yang ada dalam #DemicaWhiteningLotion yg buat kulit korang putih glowing bila pakai.
.
♥️Niacinamide
♥️Olive oil
♥️Pro vitamin B3
♥️Pearl Extract
♥️Milk Extract
♥️Caesalpinia Spinosa Gum
.
Korang jangan risau sebab #DemicaWhiteningLotion ni selamat digunakan. Yang penting nya Halal & lulus KKM (NOT190105668K)
.
Jomm dapatkan harini.😍
Tekan Link di bio SEKARANG utk lebih detail♥️
.
Www.wasap.my/601137518986/nak+lotion+demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamFirdanieFighters #DemicaSquadTeamFirdanie #demicasquad #demicakualaterengganu #demicakualanerus
#teamlianaavenger #demicaterengganu
0 0 7 hours ago

APA YANG BUAT DEMICA WHITENING LOTION BERHANTU?
.
.
#DemicaWhiteningLotion ada rahsia tersendiri yg buat uolls jatuh hati dengan nya. Tapi harini kaklong nak bongkar rahsia tu.
.
Apa tu? Jom tengok bahan yang ada dalam #DemicaWhiteningLotion yg buat kulit korang putih glowing bila pakai.
.
♥️Niacinamide
♥️Olive oil
♥️Pro vitamin B3
♥️Pearl Extract
♥️Milk Extract
♥️Caesalpinia Spinosa Gum
.
Korang jangan risau sebab #DemicaWhiteningLotion ni selamat digunakan. Yang penting nya Halal & lulus KKM (NOT190105668K)
.
Jomm dapatkan harini.😍
Tekan Link di bio SEKARANG utk lebih detail♥️
.
Www.wasap.my/601137518986/nak+lotion+demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamFirdanieFighters #DemicaSquadTeamFirdanie #demicasquad #demicakualaterengganu #demicakualanerus
#teamlianaavenger #demicaterengganu

APA YANG BUAT DEMICA WHITENING LOTION BERHANTU?
.
.
#DemicaWhiteningLotion ada rahsia tersendiri yg buat uolls jatuh hati dengan nya. Tapi harini kaklong nak bongkar rahsia tu.
.
Apa tu? Jom tengok bahan yang ada dalam #DemicaWhiteningLotion yg buat kulit korang putih glowing bila pakai.
.
♥️Niacinamide
♥️Olive oil
♥️Pro vitamin B3
♥️Pearl Extract
♥️Milk Extract
♥️Caesalpinia Spinosa Gum
.
Korang jangan risau sebab #DemicaWhiteningLotion ni selamat digunakan. Yang penting nya Halal & lulus KKM (NOT190105668K)
.
Jomm dapatkan harini.😍
Tekan Link di bio SEKARANG utk lebih detail♥️
.
Www.wasap.my/601137518986/nak+lotion+demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamFirdanieFighters #DemicaSquadTeamFirdanie #demicasquad #demicakualaterengganu #demicakualanerus
#teamlianaavenger #demicaterengganu
0 0 7 hours ago

APA YANG BUAT DEMICA WHITENING LOTION BERHANTU?
.
.
#DemicaWhiteningLotion ada rahsia tersendiri yg buat uolls jatuh hati dengan nya. Tapi harini mimi nak bongkar rahsia tu.
.
Apa tu? Jom tengok bahan yang ada dalam #DemicaWhiteningLotion yg buat kulit korang putih glowing bila pakai.
.
♥️Niacinamide
♥️Olive oil
♥️Pro vitamin B3
♥️Pearl Extract
♥️Milk Extract
♥️Caesalpinia Spinosa Gum
.
Korang jangan risau sebab #DemicaWhiteningLotion ni selamat digunakan. Yang penting nya Halal & lulus KKM (NOT190105668K)
.
Jomm dapatkan harini.
Tekan Link di bio SEKARANG utk lebih detial♥️
.
www.wasap.my/60179566997/nakorderdemica
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamFirdanieFighters #DemicaSquadTeamFirdanie #demicasquad

APA YANG BUAT DEMICA WHITENING LOTION BERHANTU?
.
.
#DemicaWhiteningLotion ada rahsia tersendiri yg buat uolls jatuh hati dengan nya. Tapi harini mimi nak bongkar rahsia tu.
.
Apa tu? Jom tengok bahan yang ada dalam #DemicaWhiteningLotion yg buat kulit korang putih glowing bila pakai.
.
♥️Niacinamide
♥️Olive oil
♥️Pro vitamin B3
♥️Pearl Extract
♥️Milk Extract
♥️Caesalpinia Spinosa Gum
.
Korang jangan risau sebab #DemicaWhiteningLotion ni selamat digunakan. Yang penting nya Halal & lulus KKM (NOT190105668K)
.
Jomm dapatkan harini.
Tekan Link di bio SEKARANG utk lebih detial♥️
.
www.wasap.my/60179566997/nakorderdemica
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamFirdanieFighters #DemicaSquadTeamFirdanie #demicasquad
1 0 7 hours ago

WARNA KULIT MUKA DAN TANGAN TAK SAMA ?

Khas utk uolls yg kerap buat aktiviti luar tapi tak pakai perlindungan kulit atau sunblock boleh meyebabkan kulit uolls cepat terbakar dan tona tidak sekata.

Jadi, sha nak suggest korang untuk apply #DemicaWhiteningLotion sebelum keluar rumah supaya kulit uolls sentiasa terlindung dari sinar UVA & UVB.

Best nya lagi #DemicaWhiteningLotion ni ialah; ✅Tidak melekit
✅Mudah meresap
✅Bau wangi
✅Boleh apply kt muka & tangan

Sapu-sapu terus putih. Sekelip mata uolls boleh nampak kesan #DemicaWhiteningLotion ni.

Jomm order sebab stok sangat TERHAD❗️❗️ Wasap.my/+60169455454
Wasap.my/+60169455454

#TeamShyaPower
#TeamYayaPower
#Demicasquad

WARNA KULIT MUKA DAN TANGAN TAK SAMA ?

Khas utk uolls yg kerap buat aktiviti luar tapi tak pakai perlindungan kulit atau sunblock boleh meyebabkan kulit uolls cepat terbakar dan tona tidak sekata.

Jadi, sha nak suggest korang untuk apply #DemicaWhiteningLotion sebelum keluar rumah supaya kulit uolls sentiasa terlindung dari sinar UVA & UVB.

Best nya lagi #DemicaWhiteningLotion ni ialah; ✅Tidak melekit
✅Mudah meresap
✅Bau wangi
✅Boleh apply kt muka & tangan

Sapu-sapu terus putih. Sekelip mata uolls boleh nampak kesan #DemicaWhiteningLotion ni.

Jomm order sebab stok sangat TERHAD❗️❗️ Wasap.my/+60169455454
Wasap.my/+60169455454

#TeamShyaPower
#TeamYayaPower
#Demicasquad
0 0 10 hours ago

SAPE SELALU TERDEDAH DGN CAHAYA MATAHARI?

Uols tau tak sinaran UVA & UVB bahaya sgt sekiranya direct dgn kulit kita•Sebab tu penting utk kita pakai sunblock demi kesihatan kulit & elakkan dari terkena kanser kulit•

Selain pakai sunblock, banyakkan minum air kosong juga minimum 3 liter sehari utk lembapkan kulit•

Ohh lupa, sunblock terbaik semestinya #demicawhiteninglotion yg ada SPF50•

Mcm mana nak dapatkan #demicawhiteninglotion ni?

DM je terus atau click je link di bio okay♥️

🛵COD PETALING JAYA|SUBANG JAYA|SHAH ALAM
🚚POSTAGE EVERYDAY

#demicawhiteninglotion #demicaipoh #demicantik #sunscreenmurah #lotionputih #lotionpemutih #Lotionputihgebu #demicakelanajaya #putihcepat #demicajohor #demicagongbadak #demicapetalingjaya #putihgebu #uitmshahalam #gmklang #whiteninglotionexpert #demicaterengganu #demicasupplement #lotionmurah #demicatestimoni #seputihgadiskorea #teamjutawandemica #demicashahalam #demicasquad #demicapahang #demicasubangbestari #demicaklang #demicakualalumpur #demicaputrajaya #demicamelaka

SAPE SELALU TERDEDAH DGN CAHAYA MATAHARI?
•
Uols tau tak sinaran UVA & UVB bahaya sgt sekiranya direct dgn kulit kita•Sebab tu penting utk kita pakai sunblock demi kesihatan kulit & elakkan dari terkena kanser kulit•
•
Selain pakai sunblock, banyakkan minum air kosong juga minimum 3 liter sehari utk lembapkan kulit•
•
Ohh lupa, sunblock terbaik semestinya #demicawhiteninglotion yg ada SPF50•
•
Mcm mana nak dapatkan #demicawhiteninglotion ni?
•
DM je terus atau click je link di bio okay♥️
•
🛵COD PETALING JAYA|SUBANG JAYA|SHAH ALAM
🚚POSTAGE EVERYDAY
•
#demicawhiteninglotion #demicaipoh #demicantik #sunscreenmurah #lotionputih #lotionpemutih #Lotionputihgebu #demicakelanajaya #putihcepat #demicajohor #demicagongbadak #demicapetalingjaya #putihgebu #uitmshahalam #gmklang #whiteninglotionexpert #demicaterengganu #demicasupplement #lotionmurah #demicatestimoni #seputihgadiskorea #teamjutawandemica #demicashahalam #demicasquad #demicapahang #demicasubangbestari #demicaklang #demicakualalumpur #demicaputrajaya #demicamelaka
1 0 10 hours ago

Top #DemicaSquad posts

Kami tidak pernah kenal “GIVE UP”

Inilah prinsip #demicaqsuad kami tidak pernah kenal erti mengalah. Untuk kita berjaya dalam sesuatu perkara jangan pernah cepat putus asa. Kita kena percaya dengan rezeki. Allah tak bagi lagi apa yang kita nak mungkin kita masih tidak bersedia. Yg penting stay fokus dan tekun dalam melakukam sesuatu perkara.

Allah nampak usaha kita. Allah tahu apa yg kita nak. Yg penting kita kena sabar dan buat sampai jadi. Semoga anak didik #demicasquad semua berjaya dunia berjaya akhirat. Amin

#demica #demicantik

Kami tidak pernah kenal “GIVE UP”

Inilah prinsip #demicaqsuad kami tidak pernah kenal erti mengalah. Untuk kita berjaya dalam sesuatu perkara jangan pernah cepat putus asa. Kita kena percaya dengan rezeki. Allah tak bagi lagi apa yang kita nak mungkin kita masih tidak bersedia. Yg penting stay fokus dan tekun dalam melakukam sesuatu perkara.

Allah nampak usaha kita. Allah tahu apa yg kita nak. Yg penting kita kena sabar dan buat sampai jadi. Semoga anak didik #demicasquad semua berjaya dunia berjaya akhirat. Amin

#demica #demicantik
3,222 8 14 November, 2019

Alhamdulillah stok demica baru je mendarat lebih kurang 10k. Game tahun 2019 agak lain berbanding tahun lepas. Banyak plan dan strategi untuk tahun ni bersama staff @syahmimibeauty_hq dan #demicasquad .Saya harap dapat bantu lebih ramai yg ada masalah berat badan dan dapat lahirkan 10 jutawan #Demica tahun ni. Amin.
.
Sape yg dah ada pengalaman bisnes, dan ada modal jom pm saya. Saya nak open intake leader 10 orang batch 1 2019. Kalau tak dapat jual saya REFUND BALIK DUIT KORANG.
.
Untung sebulan 20k-25k. Dm saya sekarang. LAMBAT TINGGAL 😊
.
P/s: Tengok STORY IG saya untuk BUKTI

Alhamdulillah stok demica baru je mendarat lebih kurang 10k. Game tahun 2019 agak lain berbanding tahun lepas. Banyak plan dan strategi untuk tahun ni bersama staff @syahmimibeauty_hq dan #demicasquad .Saya harap dapat bantu lebih ramai yg ada masalah berat badan dan dapat lahirkan 10 jutawan #Demica tahun ni. Amin.
.
Sape yg dah ada pengalaman bisnes, dan ada modal jom pm saya. Saya nak open intake leader 10 orang batch 1 2019. Kalau tak dapat jual saya REFUND BALIK DUIT KORANG.
.
Untung sebulan 20k-25k. Dm saya sekarang. LAMBAT TINGGAL 😊
.
P/s: Tengok STORY IG saya untuk BUKTI
2,761 19 3 January, 2019

Are u ready? Sekali sekala layan kerenah anak anak. Eh sekali sekala ke? Hahaha biasa la mommy muda kangggggg tak sedar diri anak dah ramai 🤣 .

Mommy terlebih happy sebenarnya sebab stok 50000pcs dah SOLD OUT disapu bersih oleh #DemicaSquad hanya dalam masa 2hari sahaja ❤️ .

#Syahrayqal #2year10month #Syaraysha #6month

Are u ready? Sekali sekala layan kerenah anak anak. Eh sekali sekala ke? Hahaha biasa la mommy muda kangggggg tak sedar diri anak dah ramai 🤣 .

Mommy terlebih happy sebenarnya sebab stok 50000pcs dah SOLD OUT disapu bersih oleh #DemicaSquad hanya dalam masa 2hari sahaja ❤️ .

#Syahrayqal #2year10month #Syaraysha #6month
4,713 64 1 November, 2019

Alhamdulillah pelancaran Demica Whitening Lotion berjalan dengan lancar. Terima kasih kepada #TeamDemica & #DemicaSquad menjayakan Demica Whitening Lotion. So sape yg nak putih dah boleh beli dengan agent2 yg sah.
.
.
Sempena pelancaran ni saya nak bagi FREE DEMICA WHITENING LOTION dekat yg bertuah. Cuba teka surat khabar mana yg di ig story saya?
.
a) kosmo
b) berita harian
c) sinar harian
.
.
Komen yg last saya belanja DEMICA WHITENING LOTION. Komen sekarang!

Venue: @hottvilla

Alhamdulillah pelancaran Demica Whitening Lotion berjalan dengan lancar. Terima kasih kepada #TeamDemica & #DemicaSquad menjayakan Demica Whitening Lotion. So sape yg nak putih dah boleh beli dengan agent2 yg sah.
.
.
Sempena pelancaran ni saya nak bagi FREE DEMICA WHITENING LOTION dekat yg bertuah. Cuba teka surat khabar mana yg di ig story saya?
.
a) kosmo
b) berita harian
c) sinar harian
.
.
Komen yg last saya belanja DEMICA WHITENING LOTION. Komen sekarang!

Venue: @hottvilla
9,373 635 1 April, 2019

Ada pink, ada grey tapi takde kuning. Sian daddy hahaha. Dia siap mandi then tanya "beby pakai baju color apa harini? . Cakap grey pink, baju yang memang dah ada kat KL. Dia cari dia punya baju takde, ada kuning je 🤣 .

Takpe la sayang baju kita tak sama, tapi hati kita sama sama mencintai cia cia 🤪 .

Btw, kami semua nak bertolak ke Kuantan. Apa yang best kat sana eh? Makanan apa yang best? Pleaseeeeeee bagitau 🙏🏻 .

Ohhh ya, Mimi mencari photographer untuk ambik gambar Mimi and #DemicaSquad di Kuantan esok. Ada kenal mana2 photographer? Tag please muah 😘 .

#SyahMimi #Syahrayqal #2year9month #Syaraysha #4month #OrganzaKayka

Ada pink, ada grey tapi takde kuning. Sian daddy hahaha. Dia siap mandi then tanya "beby pakai baju color apa harini? . Cakap grey pink, baju yang memang dah ada kat KL. Dia cari dia punya baju takde, ada kuning je 🤣 .

Takpe la sayang baju kita tak sama, tapi hati kita sama sama mencintai cia cia 🤪 .

Btw, kami semua nak bertolak ke Kuantan. Apa yang best kat sana eh? Makanan apa yang best? Pleaseeeeeee bagitau 🙏🏻 .

Ohhh ya, Mimi mencari photographer untuk ambik gambar Mimi and #DemicaSquad di Kuantan esok. Ada kenal mana2 photographer? Tag please muah 😘 .

#SyahMimi #Syahrayqal #2year9month #Syaraysha #4month #OrganzaKayka
19,918 288 6 September, 2019

Settle je kerja akan habiskan masa dengan anak anak, penat mana pun Mimi masa dengan anak anak tetap kena ada sebab Mimi tanak terlepas saat saat mereka kecil. Tanak nanti bila besar diorang pulak takde masa waktu Mimi tua 😌 .

Waktu kecil ni mereka perlukan kasih sayang dan perhatian, pada masa yang sama kita sebab ibu bapa perlu mencari nafkah dan masa untuk mereka. Mimi selalu pukul 2pagi baru tidur bila mereka dah tidur, then berjaga pulak 2/3kali untuk @syaraysha_ menyusu. Bila subuh bangun siap2 dan settle kan anak anak then masa untuk kerja. Hebatkan seorang ibu? Sebab tak pernah ada rasa penat, my mom jual rumah ke rumah orang dulu pun dia angkut anak anak kiri kanan bila jadi mak baru kita faham bukan senang nak jadi seorang ibu .

Semalam selesai je Meet and Greet #DemicaSquad Kedah terus bertolak Perak, takde istilah rehat. Masa dengan anak Mimi curi curi je thats why angkut diorang sekali sebab senang nak curi curi luang masa bersama 🥰 .

#Syahrayqal #2year10month #Syaraysha #5month #WanitaBesi

Settle je kerja akan habiskan masa dengan anak anak, penat mana pun Mimi masa dengan anak anak tetap kena ada sebab Mimi tanak terlepas saat saat mereka kecil. Tanak nanti bila besar diorang pulak takde masa waktu Mimi tua 😌 .

Waktu kecil ni mereka perlukan kasih sayang dan perhatian, pada masa yang sama kita sebab ibu bapa perlu mencari nafkah dan masa untuk mereka. Mimi selalu pukul 2pagi baru tidur bila mereka dah tidur, then berjaga pulak 2/3kali untuk @syaraysha_  menyusu. Bila subuh bangun siap2 dan settle kan anak anak then masa untuk kerja. Hebatkan seorang ibu? Sebab tak pernah ada rasa penat, my mom jual rumah ke rumah orang dulu pun dia angkut anak anak kiri kanan bila jadi mak baru kita faham bukan senang nak jadi seorang ibu .

Semalam selesai je Meet and Greet #DemicaSquad Kedah terus bertolak Perak, takde istilah rehat. Masa dengan anak Mimi curi curi je thats why angkut diorang sekali sebab senang nak curi curi luang masa bersama 🥰 .

#Syahrayqal #2year10month #Syaraysha #5month #WanitaBesi
5,287 42 13 October, 2019

Done buat video untuk yang baru join #DemicaSquad , panjang video ni tapi Mimi share untuk korang separuh je la ye? Hehe .

In Sha Allah Mimi akan siapkan semua video untuk yang baru nak bermula bisnes dengan @syahmimibeauty_hq sebelum Mimi bersalin .

Dapat sesuatu tak?

#TipsBisnesDemica #TipsBisnes #TipsBisnesAmirahSyamimi

Done buat video untuk yang baru join #DemicaSquad , panjang video ni tapi Mimi share untuk korang separuh je la ye? Hehe .

In Sha Allah Mimi akan siapkan semua video untuk yang baru nak bermula bisnes dengan @syahmimibeauty_hq  sebelum Mimi bersalin .

Dapat sesuatu tak?

#TipsBisnesDemica #TipsBisnes #TipsBisnesAmirahSyamimi
2,284 48 21 hours ago

Sibuk la hokni brehi ngikut la, kito nyoh busy nak COD stock #DemicaWhiteningLotion , hebat sungguh #DemicaSquad baru jah dua tiga hari lepas ambil stok. Harini restock lagi, hebat sungguh tapi ni je sempat ambil gambar 😭 .

Btw, uolls kenal ke lelaki yg penyibuk kat sebelah Mimi ni? 😏 .

Sibuk la hokni brehi ngikut la, kito nyoh busy nak COD stock #DemicaWhiteningLotion , hebat sungguh #DemicaSquad baru jah dua tiga hari lepas ambil stok. Harini restock lagi, hebat sungguh tapi ni je sempat ambil gambar 😭 .

Btw, uolls kenal ke lelaki yg penyibuk kat sebelah Mimi ni? 😏 .
4,525 34 13 July, 2019

Sempat bertiktok dulu, semua ni mak mak orang ye 🤣 .

Pukul 12malam datang pickup stok kat rumah sebab masa ni je iolls free. Btw, @yayamohamad pun dah sign up jadi agent #DemicaWhiteningLotion uolls 💃🏻 .

#DemicaSquad #Tiktok #MakAnakDua #DemicaWhiteningLotion

Sempat bertiktok dulu, semua ni mak mak orang ye 🤣 .

Pukul 12malam datang pickup stok kat rumah sebab masa ni je iolls free. Btw, @yayamohamad pun dah sign up jadi agent #DemicaWhiteningLotion uolls 💃🏻 .

#DemicaSquad #Tiktok #MakAnakDua #DemicaWhiteningLotion
4,151 26 10 July, 2019