#DemicaWhiteningLotion Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #DemicaWhiteningLotion and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 minutes
Average like
0.6
Average comment
0.1
Posts with video
11/36
Posts with photo
25/36

Hashtag Popularity

@demicasabah_lahaddatu Profile picture

@demicasabah_lahaddatu

”lepas pakai demica nie terperasan yang ketuat ni lama2 makin pudar....”- Pengguna #DemicaWhiteningLotion
.
.
Alhamdulillah Anis happy sangat dapat bantu korang semua selesaikan masalah kulit.. lepasni lebih yakin nak keluar rumah Sebab kulit dah licin dan cantik. Korang dah cuba?.. #DemicaWhiteningLotion ni selamat digunakan & lulus KKM.
#demicalotion #demicabeauty #demicantik #nakcantik
#jomputih #lotionputihajaib #lotionputihmurah #lotionputihkekal #demicasabah #demicalahaddatu #teamdilla
.
.
Nak cuba?
DM nombor fon SEKARANG📱.

”lepas pakai demica nie terperasan yang ketuat ni lama2 makin pudar....”- Pengguna #DemicaWhiteningLotion
.
.
Alhamdulillah Anis happy sangat dapat bantu korang semua selesaikan masalah kulit.. lepasni lebih yakin nak keluar rumah Sebab kulit dah licin dan cantik. Korang dah cuba?.. #DemicaWhiteningLotion  ni selamat digunakan & lulus KKM.
#demicalotion#demicabeauty#demicantik#nakcantik
#jomputih#lotionputihajaib#lotionputihmurah#lotionputihkekal#demicasabah#demicalahaddatu#teamdilla
.
.
Nak cuba?
DM nombor fon SEKARANG📱.
0 0 54 minutes ago
@_demicaterengganu Profile picture

@_demicaterengganu

NAK KULIT PUTIH TANPA CUCUK?
.
.
Bolehhh jerrr! Yg penting wajib ada #DemicaWhiteningLotion dlm handbag. So, kulit tak sunburn dgn adanya SPF50 dlm Lotion magic ni 💋.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dan boleh sapu di muka ✅
.
Harga tak sampai 50 ringgit ponnn. Super jimat sbb 1 botol tahan 1-2 bulan.
.
.
Sape nak?? Ready stock di HQ.
DM nombor fon SEKARANG ❤️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

NAK KULIT PUTIH TANPA CUCUK?
.
.
Bolehhh jerrr! Yg penting wajib ada #DemicaWhiteningLotion dlm handbag. So, kulit tak sunburn dgn adanya SPF50 dlm Lotion magic ni 💋.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dan boleh sapu di muka ✅
.
Harga tak sampai 50 ringgit ponnn. Super jimat sbb 1 botol tahan 1-2 bulan.
.
.
Sape nak?? Ready stock di HQ.
DM nombor fon SEKARANG ❤️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 55 minutes ago
@_demicaterengganu Profile picture

@_demicaterengganu

NAK KULIT PUTIH TANPA CUCUK?
.
.
Bolehhh jerrr! Yg penting wajib ada #DemicaWhiteningLotion dlm handbag. So, kulit tak sunburn dgn adanya SPF50 dlm Lotion magic ni 💋.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dan boleh sapu di muka ✅
.
Harga tak sampai 50 ringgit ponnn. Super jimat sbb 1 botol tahan 1-2 bulan.
.
.
Sape nak?? Ready stock di HQ.
DM nombor fon SEKARANG ❤️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

NAK KULIT PUTIH TANPA CUCUK?
.
.
Bolehhh jerrr! Yg penting wajib ada #DemicaWhiteningLotion dlm handbag. So, kulit tak sunburn dgn adanya SPF50 dlm Lotion magic ni 💋.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dan boleh sapu di muka ✅
.
Harga tak sampai 50 ringgit ponnn. Super jimat sbb 1 botol tahan 1-2 bulan.
.
.
Sape nak?? Ready stock di HQ.
DM nombor fon SEKARANG ❤️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 56 minutes ago
@_demicaterengganu Profile picture

@_demicaterengganu

Tq order #DemicaLotion berkotak² uollsss 😋 Makin hari makin digilai ramai demica nie 😍 Memang POWER lotion putih ajaib nie 👍🏻 Dalam masa sehari pun dah boleh habis berpuluh² kotak 👏👏👏👏 Nak sign up agent ? Wasap sofiaa lalu ❗ Takpayah tunggu² lagi okey ❓FAST ACTION FAST RESULT 🔥 http://www.wasap.my/+821075831822
#demica #demicawhiteninglotion #teampaah

Tq order #DemicaLotion berkotak² uollsss 😋 Makin hari makin digilai ramai demica nie 😍 Memang POWER lotion putih ajaib nie 👍🏻 Dalam masa sehari pun dah boleh habis berpuluh² kotak 👏👏👏👏 Nak sign up agent ? Wasap sofiaa lalu ❗ Takpayah tunggu² lagi okey ❓FAST ACTION FAST RESULT 🔥  http://www.wasap.my/+821075831822
#demica #demicawhiteninglotion #teampaah
0 0 57 minutes ago
@_demicaterengganu Profile picture

@_demicaterengganu

NAK KULIT PUTIH TANPA CUCUK?
.
.
Bolehhh jerrr! Yg penting wajib ada #DemicaWhiteningLotion dlm handbag. So, kulit tak sunburn dgn adanya SPF50 dlm Lotion magic ni 💋.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dan boleh sapu di muka ✅
.
Harga tak sampai 50 ringgit ponnn. Super jimat sbb 1 botol tahan 1-2 bulan.
.
.
Sape nak?? Ready stock di HQ.
DM nombor fon SEKARANG ❤️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

NAK KULIT PUTIH TANPA CUCUK?
.
.
Bolehhh jerrr! Yg penting wajib ada #DemicaWhiteningLotion dlm handbag. So, kulit tak sunburn dgn adanya SPF50 dlm Lotion magic ni 💋.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dan boleh sapu di muka ✅
.
Harga tak sampai 50 ringgit ponnn. Super jimat sbb 1 botol tahan 1-2 bulan.
.
.
Sape nak?? Ready stock di HQ.
DM nombor fon SEKARANG ❤️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 59 minutes ago
@ilaabeauty Profile picture

@ilaabeauty

BAGAIMANA SERBUK MUTIARA BERTINDAK DALAM DEMICA WHITENING LOTION??
.
1️⃣Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan utk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
2️⃣Mudah diserap oleh kulit & badan
3️⃣Mengawal minyak
4️⃣Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
5️⃣Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan)
6️⃣Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
7️⃣Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
8️⃣Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
9️⃣Menghasilkan kolagen pemulihan.
🔟Menyembuhkan ruam
.
So amacam uols? Best kan #DemicaWhiteningLotion ni. Laki & perempuan WAJIB dapatkan sementara stok masih ada.
.
Mcm mana nak order??
Komen “NAK PUTIH” bawah ni👇🏼
.
.
#demicakelantan
#demicaselising
#demicapasirputeh
#demicajerteh

BAGAIMANA SERBUK MUTIARA BERTINDAK DALAM DEMICA WHITENING LOTION??
.
1️⃣Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan utk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
2️⃣Mudah diserap oleh kulit & badan
3️⃣Mengawal minyak
4️⃣Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
5️⃣Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan)
6️⃣Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
7️⃣Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
8️⃣Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
9️⃣Menghasilkan kolagen pemulihan.
🔟Menyembuhkan ruam
.
So amacam uols? Best kan #DemicaWhiteningLotion ni. Laki & perempuan WAJIB dapatkan sementara stok masih ada.
.
Mcm mana nak order??
Komen “NAK PUTIH” bawah ni👇🏼
.
.
#demicakelantan
#demicaselising
#demicapasirputeh
#demicajerteh
0 0 1 hour ago
@ilaabeauty Profile picture

@ilaabeauty

BAGAIMANA SERBUK MUTIARA BERTINDAK DALAM DEMICA WHITENING LOTION??
.
1️⃣Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan utk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
2️⃣Mudah diserap oleh kulit & badan
3️⃣Mengawal minyak
4️⃣Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
5️⃣Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan)
6️⃣Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
7️⃣Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
8️⃣Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
9️⃣Menghasilkan kolagen pemulihan.
🔟Menyembuhkan ruam
.
So amacam uols? Best kan #DemicaWhiteningLotion ni. Laki & perempuan WAJIB dapatkan sementara stok masih ada.
.
Mcm mana nak order??
Komen “NAK PUTIH” bawah ni👇🏼
.
.

BAGAIMANA SERBUK MUTIARA BERTINDAK DALAM DEMICA WHITENING LOTION??
.
1️⃣Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan utk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
2️⃣Mudah diserap oleh kulit & badan
3️⃣Mengawal minyak
4️⃣Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
5️⃣Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan)
6️⃣Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
7️⃣Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
8️⃣Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
9️⃣Menghasilkan kolagen pemulihan.
🔟Menyembuhkan ruam
.
So amacam uols? Best kan #DemicaWhiteningLotion ni. Laki & perempuan WAJIB dapatkan sementara stok masih ada.
.
Mcm mana nak order??
Komen “NAK PUTIH” bawah ni👇🏼
.
.
0 0 1 hour ago
@ilaabeauty Profile picture

@ilaabeauty

BAGAIMANA SERBUK MUTIARA BERTINDAK DALAM DEMICA WHITENING LOTION??
.
1️⃣Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan utk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
2️⃣Mudah diserap oleh kulit & badan
3️⃣Mengawal minyak
4️⃣Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
5️⃣Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan)
6️⃣Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
7️⃣Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
8️⃣Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
9️⃣Menghasilkan kolagen pemulihan.
🔟Menyembuhkan ruam
.
So amacam uols? Best kan #DemicaWhiteningLotion ni. Laki & perempuan WAJIB dapatkan sementara stok masih ada.
.
Mcm mana nak order??
Komen “NAK PUTIH” bawah ni👇🏼
.
.

BAGAIMANA SERBUK MUTIARA BERTINDAK DALAM DEMICA WHITENING LOTION??
.
1️⃣Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan utk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
2️⃣Mudah diserap oleh kulit & badan
3️⃣Mengawal minyak
4️⃣Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
5️⃣Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan)
6️⃣Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
7️⃣Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
8️⃣Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
9️⃣Menghasilkan kolagen pemulihan.
🔟Menyembuhkan ruam
.
So amacam uols? Best kan #DemicaWhiteningLotion ni. Laki & perempuan WAJIB dapatkan sementara stok masih ada.
.
Mcm mana nak order??
Komen “NAK PUTIH” bawah ni👇🏼
.
.
0 0 1 hour ago
@cikelsa_ Profile picture

@cikelsa_

Berminat nk buat side income untuk jadi mini agent modal serendah rm112 je bleh dm saa 💵💵 saa akn guide awk dari zero to hero 🔥🔥 #modalrendahtapiuntungmaa
#mencariminiagent
#demicawhiteninglotion

Berminat nk buat side income untuk jadi mini agent modal serendah rm112 je bleh dm saa 💵💵 saa akn guide awk dari zero to hero 🔥🔥 #modalrendahtapiuntungmaa
#mencariminiagent
#demicawhiteninglotion
3 0 1 hour ago
@demicasabah_lahaddatu Profile picture

@demicasabah_lahaddatu

APA ITU SPF 50? JOM KETAHUI FAKTA SPF 50 YG RAMAI BELUM TAHU
.
.
SPF adalah singkatan utk “sun protection factor” dan ia adalah kiraan yg merujuk kpd seberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita dr sunburn.
.
Pengiraan kadar berapa peratus SPF boleh melindungi kulit dr sunburn adalah seperti di bawah;
.
Cth: SPF 50
SPF 50 bermaksud (50-1)/50 = 0.98
.
Bersamaan 98% kadar perlindungan dr sinaran uv yg #DemicaWhiteningLotion mampu lindungi.
.
Kesan kalau tak lindungi kulit dgn sunblock
👉kulit menjadi tua (penuaan)
👉berkedut
👉kusam
👉sunburn
👉kanser kulit
.
Masih degil taknak apply sunblock ke sebelum keluar rumah?☀️🧴
.
.
#DemicaWhiteningLotion
#Demicasabah #Demicalahaddatu #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamdilla

APA ITU SPF 50? JOM KETAHUI FAKTA SPF 50 YG RAMAI BELUM TAHU
.
.
SPF adalah singkatan utk “sun protection factor” dan ia adalah kiraan yg merujuk kpd seberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita dr sunburn.
.
Pengiraan kadar berapa peratus SPF boleh melindungi kulit dr sunburn adalah seperti di bawah;
.
Cth: SPF 50
SPF 50 bermaksud (50-1)/50 = 0.98
.
Bersamaan 98% kadar perlindungan dr sinaran uv yg #DemicaWhiteningLotion mampu lindungi.
.
Kesan kalau tak lindungi kulit dgn sunblock
👉kulit menjadi tua (penuaan)
👉berkedut
👉kusam
👉sunburn
👉kanser kulit
.
Masih degil taknak apply sunblock ke sebelum keluar rumah?☀️🧴
.
.
#DemicaWhiteningLotion
#Demicasabah #Demicalahaddatu #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamdilla
0 0 1 hour ago
@sofeaaazlnn_ Profile picture

@sofeaaazlnn_

NAK KULIT PUTIH BERSERI??
.
.
Tengok video ni sampai habis. Bukti #DemicaWhiteningLotion mampu putihkan kulit uols sepantas 5 saat! Yeayyy!
.
Lotion ni kalis air tau, tak mudah tanggal kecuali uols cuci dgn sabun atau make up remover 😘.
.
.
Sape lagi nak try #DemicaWhiteningLotion ??
Komen “SAYA” SEKARANG.
.
.

NAK KULIT PUTIH BERSERI??
.
.
Tengok video ni sampai habis. Bukti #DemicaWhiteningLotion mampu putihkan kulit uols sepantas 5 saat! Yeayyy!
.
Lotion ni kalis air tau, tak mudah tanggal kecuali uols cuci dgn sabun atau make up remover 😘.
.
.
Sape lagi nak try #DemicaWhiteningLotion ??
Komen “SAYA” SEKARANG.
.
.
0 0 1 hour ago
@ilaabeauty Profile picture

@ilaabeauty

NAK KULIT PUTIH BERSERI??
.
.
Tengok video ni sampai habis. Bukti #DemicaWhiteningLotion mampu putihkan kulit uols sepantas 5 saat! Yeayyy!
.
Lotion ni kalis air tau, tak mudah tanggal kecuali uols cuci dgn sabun atau make up remover 😘.
.
.
Sape lagi nak try #DemicaWhiteningLotion ??
Komen “SAYA” SEKARANG.
.
.

NAK KULIT PUTIH BERSERI??
.
.
Tengok video ni sampai habis. Bukti #DemicaWhiteningLotion mampu putihkan kulit uols sepantas 5 saat! Yeayyy!
.
Lotion ni kalis air tau, tak mudah tanggal kecuali uols cuci dgn sabun atau make up remover 😘.
.
.
Sape lagi nak try #DemicaWhiteningLotion ??
Komen “SAYA” SEKARANG.
.
.
0 0 1 hour ago
@ilaabeauty Profile picture

@ilaabeauty

NAK KULIT PUTIH BERSERI??
.
.
Tengok video ni sampai habis. Bukti #DemicaWhiteningLotion mampu putihkan kulit uols sepantas 5 saat! Yeayyy!
.
Lotion ni kalis air tau, tak mudah tanggal kecuali uols cuci dgn sabun atau make up remover 😘.
.
.
Sape lagi nak try #DemicaWhiteningLotion ??
Komen “SAYA” SEKARANG.
.
.

NAK KULIT PUTIH BERSERI??
.
.
Tengok video ni sampai habis. Bukti #DemicaWhiteningLotion mampu putihkan kulit uols sepantas 5 saat! Yeayyy!
.
Lotion ni kalis air tau, tak mudah tanggal kecuali uols cuci dgn sabun atau make up remover 😘.
.
.
Sape lagi nak try #DemicaWhiteningLotion ??
Komen “SAYA” SEKARANG.
.
.
0 0 1 hour ago
@ilaabeauty Profile picture

@ilaabeauty

NAK KULIT PUTIH BERSERI??
.
.
Tengok video ni sampai habis. Bukti #DemicaWhiteningLotion mampu putihkan kulit uols sepantas 5 saat! Yeayyy!
.
Lotion ni kalis air tau, tak mudah tanggal kecuali uols cuci dgn sabun atau make up remover 😘.
.
.
Sape lagi nak try #DemicaWhiteningLotion ??
Komen “SAYA” SEKARANG.
.
.

NAK KULIT PUTIH BERSERI??
.
.
Tengok video ni sampai habis. Bukti #DemicaWhiteningLotion mampu putihkan kulit uols sepantas 5 saat! Yeayyy!
.
Lotion ni kalis air tau, tak mudah tanggal kecuali uols cuci dgn sabun atau make up remover 😘.
.
.
Sape lagi nak try #DemicaWhiteningLotion ??
Komen “SAYA” SEKARANG.
.
.
0 0 1 hour ago
@ilaabeauty Profile picture

@ilaabeauty

JOM UJI MINDA
.
.
Sape tahu nama manja #DemicaWhiteningLotion ??
.
Cepat teka jawapan kat bawah ni.

JOM UJI MINDA
.
.
Sape tahu nama manja #DemicaWhiteningLotion ??
.
Cepat teka jawapan kat bawah ni.
0 0 1 hour ago
@ilaabeauty Profile picture

@ilaabeauty

JOM UJI MINDA
.
.
Sape tahu nama manja #DemicaWhiteningLotion ??
.
Cepat teka jawapan kat bawah ni.

JOM UJI MINDA
.
.
Sape tahu nama manja #DemicaWhiteningLotion ??
.
Cepat teka jawapan kat bawah ni.
0 0 1 hour ago
@ilaabeauty Profile picture

@ilaabeauty

JOM UJI MINDA
.
.
Sape tahu nama manja #DemicaWhiteningLotion ??
.
Cepat teka jawapan kat bawah ni.

JOM UJI MINDA
.
.
Sape tahu nama manja #DemicaWhiteningLotion ??
.
Cepat teka jawapan kat bawah ni.
0 0 1 hour ago
@ilaabeauty Profile picture

@ilaabeauty

#DemicaWhiteningLotion SAPU SAPU TERUS GEBU
.
.
Wajib ada dlm handbag, so kulit tak sunburn dgn adanya SPF50. Dah takde masalah nak salam dgn sedara mara raya ni 😉.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan Uv ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
1 botol ada 1001 kebaikan, so tunggu apa lagi girls & guys? Dapatkan #DemicaWhiteningLotion sekarang!
.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG utk order.

#DemicaWhiteningLotion SAPU SAPU TERUS GEBU
.
.
Wajib ada dlm handbag, so kulit tak sunburn dgn adanya SPF50. Dah takde masalah nak salam dgn sedara mara raya ni 😉.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan Uv ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
1 botol ada 1001 kebaikan, so tunggu apa lagi girls & guys? Dapatkan #DemicaWhiteningLotion sekarang!
.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG utk order.
0 0 1 hour ago
@ilaabeauty Profile picture

@ilaabeauty

#DemicaWhiteningLotion SAPU SAPU TERUS GEBU
.
.
Wajib ada dlm handbag, so kulit tak sunburn dgn adanya SPF50. Dah takde masalah nak salam dgn sedara mara raya ni 😉.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan Uv ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
1 botol ada 1001 kebaikan, so tunggu apa lagi girls & guys? Dapatkan #DemicaWhiteningLotion sekarang!
.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG utk order.

#DemicaWhiteningLotion SAPU SAPU TERUS GEBU
.
.
Wajib ada dlm handbag, so kulit tak sunburn dgn adanya SPF50. Dah takde masalah nak salam dgn sedara mara raya ni 😉.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan Uv ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
1 botol ada 1001 kebaikan, so tunggu apa lagi girls & guys? Dapatkan #DemicaWhiteningLotion sekarang!
.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG utk order.
0 0 1 hour ago
@ilaabeauty Profile picture

@ilaabeauty

#DemicaWhiteningLotion SAPU SAPU TERUS GEBU
.
.
Wajib ada dlm handbag, so kulit tak sunburn dgn adanya SPF50. Dah takde masalah nak salam dgn sedara mara raya ni 😉.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan Uv ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
1 botol ada 1001 kebaikan, so tunggu apa lagi girls & guys? Dapatkan #DemicaWhiteningLotion sekarang!
.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG utk order.

#demicapasirputeh
#demicasegamat
#demicakelantan
#demicaselising

#DemicaWhiteningLotion SAPU SAPU TERUS GEBU
.
.
Wajib ada dlm handbag, so kulit tak sunburn dgn adanya SPF50. Dah takde masalah nak salam dgn sedara mara raya ni 😉.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan Uv ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
1 botol ada 1001 kebaikan, so tunggu apa lagi girls & guys? Dapatkan #DemicaWhiteningLotion sekarang!
.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG utk order.

#demicapasirputeh 
#demicasegamat 
#demicakelantan 
#demicaselising
0 0 1 hour ago
@ilaabeauty Profile picture

@ilaabeauty

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion
.
.
Ramai sangat sekarang tengah cari lotion yang murah tapi risau tak dapat kesan sama macam lotion mahal . Haa meh sini Mimi kongsi apa kelebihan yang ada pada #DemicaWhiteningLotion . .
.
✔️ 1 Botol tahan utk 1 hingga 2 bulan
✔️Menggelakkan dari sinar UV
✔️Bau yg sangat wangi
✔️Merawat kulit kusam dan meratakan tona kulit
✔️Kesan seawal 5 saat
✔️Dijadikan sbg Sunblock
.
.
Mesti uolss tak sabarkan nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ni kan. Tapi takpew, korang boleh PREORDER SEKARANG❗️
.
.
Macam mana nak order ?
Komen ‘DM’ SEKARANG.

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion
.
.
Ramai sangat sekarang tengah cari lotion yang murah tapi risau tak dapat kesan sama macam lotion mahal . Haa meh sini Mimi kongsi apa kelebihan yang ada pada #DemicaWhiteningLotion . .
.
✔️ 1 Botol tahan utk 1 hingga 2 bulan
✔️Menggelakkan dari sinar UV
✔️Bau yg sangat wangi
✔️Merawat kulit kusam dan meratakan tona kulit
✔️Kesan seawal 5 saat
✔️Dijadikan sbg Sunblock
.
.
Mesti uolss tak sabarkan nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ni kan. Tapi takpew, korang boleh PREORDER SEKARANG❗️
.
.
Macam mana nak order ?
Komen ‘DM’ SEKARANG.
0 0 1 hour ago
@ilaabeauty Profile picture

@ilaabeauty

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion
.
.
Ramai sangat sekarang tengah cari lotion yang murah tapi risau tak dapat kesan sama macam lotion mahal . Haa meh sini Mimi kongsi apa kelebihan yang ada pada #DemicaWhiteningLotion . .
.
✔️ 1 Botol tahan utk 1 hingga 2 bulan
✔️Menggelakkan dari sinar UV
✔️Bau yg sangat wangi
✔️Merawat kulit kusam dan meratakan tona kulit
✔️Kesan seawal 5 saat
✔️Dijadikan sbg Sunblock
.
.
Mesti uolss tak sabarkan nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ni kan. Tapi takpew, korang boleh PREORDER SEKARANG❗️
.
.
Macam mana nak order ?
Komen ‘DM’ SEKARANG.

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion
.
.
Ramai sangat sekarang tengah cari lotion yang murah tapi risau tak dapat kesan sama macam lotion mahal . Haa meh sini Mimi kongsi apa kelebihan yang ada pada #DemicaWhiteningLotion . .
.
✔️ 1 Botol tahan utk 1 hingga 2 bulan
✔️Menggelakkan dari sinar UV
✔️Bau yg sangat wangi
✔️Merawat kulit kusam dan meratakan tona kulit
✔️Kesan seawal 5 saat
✔️Dijadikan sbg Sunblock
.
.
Mesti uolss tak sabarkan nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ni kan. Tapi takpew, korang boleh PREORDER SEKARANG❗️
.
.
Macam mana nak order ?
Komen ‘DM’ SEKARANG.
0 0 1 hour ago
@ilaabeauty Profile picture

@ilaabeauty

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion
.
.
Ramai sangat sekarang tengah cari lotion yang murah tapi risau tak dapat kesan sama macam lotion mahal . Haa meh sini Mimi kongsi apa kelebihan yang ada pada #DemicaWhiteningLotion . .
.
✔️ 1 Botol tahan utk 1 hingga 2 bulan
✔️Menggelakkan dari sinar UV
✔️Bau yg sangat wangi
✔️Merawat kulit kusam dan meratakan tona kulit
✔️Kesan seawal 5 saat
✔️Dijadikan sbg Sunblock
.
.
Mesti uolss tak sabarkan nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ni kan. Tapi takpew, korang boleh PREORDER SEKARANG❗️
.
.
Macam mana nak order ?
Komen ‘DM’ SEKARANG.

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion
.
.
Ramai sangat sekarang tengah cari lotion yang murah tapi risau tak dapat kesan sama macam lotion mahal . Haa meh sini Mimi kongsi apa kelebihan yang ada pada #DemicaWhiteningLotion . .
.
✔️ 1 Botol tahan utk 1 hingga 2 bulan
✔️Menggelakkan dari sinar UV
✔️Bau yg sangat wangi
✔️Merawat kulit kusam dan meratakan tona kulit
✔️Kesan seawal 5 saat
✔️Dijadikan sbg Sunblock
.
.
Mesti uolss tak sabarkan nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ni kan. Tapi takpew, korang boleh PREORDER SEKARANG❗️
.
.
Macam mana nak order ?
Komen ‘DM’ SEKARANG.
0 0 1 hour ago
@demicasabah_lahaddatu Profile picture

@demicasabah_lahaddatu

[PERHATIAN] : 4 “BAHAN UTAMA” DALAM DEMICA WHITENING LOTION YG SELAMAT UTK SEMUA
.
BAHAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
BAHAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
BAHAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
BAHAN 4: VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Semua peringkat umur dan semua jenis kulit boleh pakai #DemicaWhiteningLotion . Kami tidak menggunakan sebarang bahan terlarang dlm lotion ni.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
Jom DM nombor fon uols SEKARANG.

#Demicantik #jomcantik
#Demiputih #jomputih
#demicalotion #lotionputihgebu
#lotionputihajaib #seputihgadiskorea #sepantastigasaat #demicasabah #demicalahaddatu #teamdilla

[PERHATIAN] : 4 “BAHAN UTAMA” DALAM DEMICA WHITENING LOTION YG SELAMAT UTK SEMUA
.
BAHAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
BAHAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
BAHAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
BAHAN 4: VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Semua peringkat umur dan semua jenis kulit boleh pakai #DemicaWhiteningLotion . Kami tidak menggunakan sebarang bahan terlarang dlm lotion ni.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
Jom DM nombor fon uols SEKARANG.

#Demicantik#jomcantik
#Demiputih#jomputih
#demicalotion#lotionputihgebu
#lotionputihajaib#seputihgadiskorea#sepantastigasaat#demicasabah#demicalahaddatu#teamdilla
0 0 1 hour ago
@demicakotabharubyummizahra Profile picture

@demicakotabharubyummizahra

4 KANDUNGAN DEMICA WHITENING LOTION YG MAMPU PUTIHKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K). Harga pn bawah RM50 jerr.
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
Sape nak?? Ready stock...
Wasap pqah
www.wasap.my/60145099964/naklotiondemica
www.wasap.my/60145099964/naklotiondemica
www.wasap.my/60145099964/naklotiondemica
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicasquadteamfirdanie #teamfirdaniefighters

4 KANDUNGAN DEMICA WHITENING LOTION YG MAMPU PUTIHKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K). Harga pn bawah RM50 jerr.
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
Sape nak?? Ready stock...
Wasap pqah
www.wasap.my/60145099964/naklotiondemica
www.wasap.my/60145099964/naklotiondemica
www.wasap.my/60145099964/naklotiondemica
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicasquadteamfirdanie #teamfirdaniefighters
0 0 1 hour ago
@demicakotabharubyummizahra Profile picture

@demicakotabharubyummizahra

4 KANDUNGAN DEMICA WHITENING LOTION YG MAMPU PUTIHKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K). Harga pn bawah RM50 jerr.
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
Sape nak?? Ready stock...
Wasap pqah
www.wasap.my/60145099964/naklotiondemica
www.wasap.my/60145099964/naklotiondemica
www.wasap.my/60145099964/naklotiondemica
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicasquadteamfirdanie #teamfirdaniefighters

4 KANDUNGAN DEMICA WHITENING LOTION YG MAMPU PUTIHKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K). Harga pn bawah RM50 jerr.
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
Sape nak?? Ready stock...
Wasap pqah
www.wasap.my/60145099964/naklotiondemica
www.wasap.my/60145099964/naklotiondemica
www.wasap.my/60145099964/naklotiondemica
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicasquadteamfirdanie #teamfirdaniefighters
0 0 1 hour ago
@demicakotabharubyummizahra Profile picture

@demicakotabharubyummizahra

4 KANDUNGAN DEMICA WHITENING LOTION YG MAMPU PUTIHKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K). Harga pn bawah RM50 jerr.
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
Sape nak?? Ready stock...
Wasap pqah
www.wasap.my/60145099964/naklotiondemica
www.wasap.my/60145099964/naklotiondemica
www.wasap.my/60145099964/naklotiondemica
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicasquadteamfirdanie #teamfirdaniefighters

4 KANDUNGAN DEMICA WHITENING LOTION YG MAMPU PUTIHKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K). Harga pn bawah RM50 jerr.
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
Sape nak?? Ready stock...
Wasap pqah
www.wasap.my/60145099964/naklotiondemica
www.wasap.my/60145099964/naklotiondemica
www.wasap.my/60145099964/naklotiondemica
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicasquadteamfirdanie #teamfirdaniefighters
1 0 1 hour ago
@demicalotion_ciklang_sg.petani Profile picture

@demicalotion_ciklang_sg.petani

Sungai Petani

KELEBIHAN DEMICA WHITENING LOTION YG BUATKAN UOLS NAK ORDER HARINI JUGAK
.
.
✅Senang dibawa utk aktiviti luar
✅Bau yg wangi
✅Spray yg jimat
✅SPF 50
.
#DemicaWhiteningLotion ni lulus KKM & Halal JAKIM so 100% selamat utk semua. Harga? Don’t worry memang berbaloi & mampu milik.
.
Mcm mana nak order?
.
Berminat sila dm no telefon anda atau click link di bio untuk fast respond. Thank you ❣️
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicanilai #demicasungaipetani #demicasungailalang #bengkungdemica #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #TeamCiktynAwesome

KELEBIHAN DEMICA WHITENING LOTION YG BUATKAN UOLS NAK ORDER HARINI JUGAK
.
.
✅Senang dibawa utk aktiviti luar
✅Bau yg wangi
✅Spray yg jimat
✅SPF 50
.
#DemicaWhiteningLotion ni lulus KKM & Halal JAKIM so 100% selamat utk semua. Harga? Don’t worry memang berbaloi & mampu milik.
.
Mcm mana nak order?
.
Berminat sila dm no telefon anda atau click link di bio untuk fast respond. Thank you ❣️
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang  #demicanilai #demicasungaipetani #demicasungailalang #bengkungdemica #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #TeamCiktynAwesome
3 1 2 hours ago
@demicacheras Profile picture

@demicacheras

.
Korang tgk lah. Sekali apply pun dah cukup buat korang letups putih melepak cunss tau.
.
So lpsni korang takyah lah duk tepek tebal sgt foundation tu kat muka. Pakai sikit je #demicawhiteninglotion dah cukup dah ✨
.
.
Berminat ?
Klik link kat bio kami sekarang tau 😘
.
#demicawhiteninglotioncheras #demicawhiteninglotionbangi #demicawhiteninglotionkl

.
Korang tgk lah. Sekali apply pun dah cukup buat korang letups putih melepak cunss tau.
.
So lpsni korang takyah lah duk tepek tebal sgt foundation tu kat muka. Pakai sikit je #demicawhiteninglotion dah cukup dah ✨
.
.
Berminat ?
Klik link kat bio kami sekarang tau 😘
.
#demicawhiteninglotioncheras #demicawhiteninglotionbangi #demicawhiteninglotionkl
1 0 2 hours ago
@demica_ori Profile picture

@demica_ori

APA ITU SPF 50? JOM KETAHUI FAKTA SPF 50 YG RAMAI BELUM TAHU
.
.
SPF adalah singkatan utk “sun protection factor” dan ia adalah kiraan yg merujuk kpd seberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita dr sunburn.
.
Pengiraan kadar berapa peratus SPF boleh melindungi kulit dr sunburn adalah seperti di bawah;
.
Cth: SPF 50
SPF 50 bermaksud (50-1)/50 = 0.98
.
Bersamaan 98% kadar perlindungan dr sinaran uv yg #DemicaWhiteningLotion mampu lindungi.
.
Kesan kalau tak lindungi kulit dgn sunblock
👉kulit menjadi tua (penuaan)
👉berkedut
👉kusam
👉sunburn
👉kanser kulit
.
Masih degil taknak apply sunblock ke sebelum keluar rumah?☀️🧴
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

APA ITU SPF 50? JOM KETAHUI FAKTA SPF 50 YG RAMAI BELUM TAHU
.
.
SPF adalah singkatan utk “sun protection factor” dan ia adalah kiraan yg merujuk kpd seberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita dr sunburn.
.
Pengiraan kadar berapa peratus SPF boleh melindungi kulit dr sunburn adalah seperti di bawah;
.
Cth: SPF 50
SPF 50 bermaksud (50-1)/50 = 0.98
.
Bersamaan 98% kadar perlindungan dr sinaran uv yg #DemicaWhiteningLotion mampu lindungi.
.
Kesan kalau tak lindungi kulit dgn sunblock
👉kulit menjadi tua (penuaan)
👉berkedut
👉kusam
👉sunburn
👉kanser kulit
.
Masih degil taknak apply sunblock ke sebelum keluar rumah?☀️🧴
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 2 hours ago
@demicalotion_ciklang_sg.petani Profile picture

@demicalotion_ciklang_sg.petani

Sungai Petani

#DemicaFeedback
JOM LIHAT FEEDBACK DEMICA
.
Pssst uols! Meh Ain nak share lagi feedback ikhlas dari pengguna #DemicaWhiteningLotion kesayangan Ain ni💜
.
Alhamdulillah Anis happy sangat2 dapat bantu selesaikan masalah2 kulit kusam, gelap, sunburn dan lain2 dgn hanya sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
.
Korang nak kulit putih #seputihgadiskorea ??
.
DM nombor fon uols atau whatsapp SEKARANG📲 . 01156688266
.
#DemicaWhiteningLotion #demicatumpat #demicakotabharu #demicantik #DemicaSquad #demicawhiteninglotion #demicamurah #lotionpemutih #teamanis #lotionmurah #DemicaSquad #lotionputih #lotionviral #jomcantik #demicakb #demicalotion #demicakglaut #tumpat #demicakelantan #postage #kulitcantik #putihgebu #kulitsihat #tipscantik #sungaipetani

#DemicaFeedback
JOM LIHAT FEEDBACK DEMICA
.
Pssst uols! Meh Ain nak share lagi feedback ikhlas dari pengguna #DemicaWhiteningLotion kesayangan Ain ni💜
.
Alhamdulillah Anis happy sangat2 dapat bantu selesaikan masalah2 kulit kusam, gelap, sunburn dan lain2 dgn hanya sapu #DemicaWhiteningLotion .
.
.
Korang nak kulit putih #seputihgadiskorea ??
.
DM nombor fon uols atau whatsapp SEKARANG📲 . 01156688266
.
#DemicaWhiteningLotion #demicatumpat #demicakotabharu #demicantik #DemicaSquad #demicawhiteninglotion #demicamurah #lotionpemutih #teamanis #lotionmurah #DemicaSquad #lotionputih #lotionviral #jomcantik #demicakb #demicalotion #demicakglaut #tumpat #demicakelantan #postage #kulitcantik #putihgebu #kulitsihat #tipscantik #sungaipetani
4 1 2 hours ago
@demica_ori Profile picture

@demica_ori

KELEBIHAN DEMICA WHITENING LOTION YG BUATKAN UOLS NAK ORDER HARINI JUGAK
.
.
✅Senang dibawa utk aktiviti luar
✅Bau yg wangi
✅Spray yg jimat
✅SPF 50
.
#DemicaWhiteningLotion ni lulus KKM & Halal JAKIM so 100% selamat utk semua. Harga? Don’t worry memang berbaloi & mampu milik.
.
Mcm mana nak order?
👉DM terus nombor fon utk admin contact.
👇👇👇📳
0132824451
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KELEBIHAN DEMICA WHITENING LOTION YG BUATKAN UOLS NAK ORDER HARINI JUGAK
.
.
✅Senang dibawa utk aktiviti luar
✅Bau yg wangi
✅Spray yg jimat
✅SPF 50
.
#DemicaWhiteningLotion ni lulus KKM & Halal JAKIM so 100% selamat utk semua. Harga? Don’t worry memang berbaloi & mampu milik.
.
Mcm mana nak order?
👉DM terus nombor fon utk admin contact.
👇👇👇📳
0132824451
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 2 hours ago
@demica_ori Profile picture

@demica_ori

PUTIHKAN MUKA, TANGAN & KAKI DGN 4 BAHAN NI👇
.
.
🌸Susu
🌸Serbuk mutiara
🌸Olive oil
🌸Pro Vitamin B3
.
“Penat laaa nak sapu 4 benda dalam 1 masa.”
.
No no no 🙅🏻‍♀️ Uols ingat Mimi rajin nak tempek banyak benda mcm tu? Sapu jeee #DemicaWhiteningLotion sbb 4 bahan tu dah siap siap ada dlm lotion letops ni 💃🏻.
.
Sekali sapu terus gebu gebas & glowing uols! Wowwww. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 ponnn 👍.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

PUTIHKAN MUKA, TANGAN & KAKI DGN 4 BAHAN NI👇
.
.
🌸Susu
🌸Serbuk mutiara
🌸Olive oil
🌸Pro Vitamin B3
.
“Penat laaa nak sapu 4 benda dalam 1 masa.”
.
No no no 🙅🏻‍♀️ Uols ingat Mimi rajin nak tempek banyak benda mcm tu? Sapu jeee #DemicaWhiteningLotion sbb 4 bahan tu dah siap siap ada dlm lotion letops ni 💃🏻.
.
Sekali sapu terus gebu gebas & glowing uols! Wowwww. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 ponnn 👍.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 2 hours ago
@demica_ori Profile picture

@demica_ori

NAK KULIT PUTIH TANPA CUCUK?
.
.
Bolehhh jerrr! Yg penting wajib ada #DemicaWhiteningLotion dlm handbag. So, kulit tak sunburn dgn adanya SPF50 dlm Lotion magic ni 💋.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dan boleh sapu di muka ✅
.
Harga tak sampai 50 ringgit ponnn. Super jimat sbb 1 botol tahan 1-2 bulan.
.
.
Sape nak?? Ready stock di HQ.
DM nombor fon SEKARANG ❤️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

NAK KULIT PUTIH TANPA CUCUK?
.
.
Bolehhh jerrr! Yg penting wajib ada #DemicaWhiteningLotion dlm handbag. So, kulit tak sunburn dgn adanya SPF50 dlm Lotion magic ni 💋.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dan boleh sapu di muka ✅
.
Harga tak sampai 50 ringgit ponnn. Super jimat sbb 1 botol tahan 1-2 bulan.
.
.
Sape nak?? Ready stock di HQ.
DM nombor fon SEKARANG ❤️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
2 0 2 hours ago
@demica_ori Profile picture

@demica_ori

3 KHASIAT SUSU DALAM #DEMICAWHITENINGLOTION YG MAMPU JADIKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
whsp 👇👇👇📳
0132824451
Selain serbuk mutiara, minyak zaitun & pro vitamin B3 yg ada dalam #DemicaWhiteningLotion , susu juga mengandungi khasiat yg amat baik utk kulit gebu gebas.
.
1️⃣Pelembap utk Kulit Kering
-Susu merupakan campuran dari air, lemak, dan protein yg dapat menggantikan kembali masalah kulit kering, serta menjadikan kulit lembut & bersinar.
.
2️⃣Mencerahkan Kulit
-Susu mengandungi asid laktik yg tinggi yg mempunyai sifat pencerah pd kulit. Selain itu susu juga akan dapat membersihkan sel-sel kulit mati.
.
3️⃣Merawat SUNBURN
-Susu dapat menyejukkan kulit yg terbakar dgn bantuan anti-inflamasi, pelembap, dan memperbaiki kulit yg rosak.
.
.
Ada tak member uols yg nak cantik, putih dan ada masalah kulit?
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih

3 KHASIAT SUSU DALAM #DEMICAWHITENINGLOTION YG MAMPU JADIKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
whsp 👇👇👇📳
0132824451 
Selain serbuk mutiara, minyak zaitun & pro vitamin B3 yg ada dalam #DemicaWhiteningLotion , susu juga mengandungi khasiat yg amat baik utk kulit gebu gebas.
.
1️⃣Pelembap utk Kulit Kering
-Susu merupakan campuran dari air, lemak, dan protein yg dapat menggantikan kembali masalah kulit kering, serta menjadikan kulit lembut & bersinar.
.
2️⃣Mencerahkan Kulit
-Susu mengandungi asid laktik yg tinggi yg mempunyai sifat pencerah pd kulit. Selain itu susu juga akan dapat membersihkan sel-sel kulit mati.
.
3️⃣Merawat SUNBURN
-Susu dapat menyejukkan kulit yg terbakar dgn bantuan anti-inflamasi, pelembap, dan memperbaiki kulit yg rosak.
.
.
Ada tak member uols yg nak cantik, putih dan ada masalah kulit?
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih
0 0 2 hours ago

Top #DemicaWhiteningLotion posts

@dyrahmizu Profile picture

@dyrahmizu

Ni tips penjagaan kulit Dyrah tau, makin sapu makin putih. Boleh pakai seluruh badan termasuk muka, harga pun RM34.90 siap ada gift lagi. So sangat berbaloi utk sape yg nak jaga kulit dari sunburn, kulit kering dan kusam.
.
Dyrah sangat yakin dan percaya dgn produk #DemicaWhiteningLotion by @syahmimibeauty_hq sebab ada KKM so dijamin selamat !
.
.
Dyrah nak bagi FREE Lotion ni untuk sape yang bertuah. Nak tak? Wajib follow ig @syahmimibeauty_hq dan komen "SAYA NAK" kat bawah. Nanti Dyrah pilih ❤

Ni tips penjagaan kulit Dyrah tau, makin sapu makin putih. Boleh pakai seluruh badan termasuk muka, harga pun RM34.90 siap ada gift lagi. So sangat berbaloi utk sape yg nak jaga kulit dari sunburn, kulit kering dan kusam.
.
Dyrah sangat yakin dan percaya dgn produk #DemicaWhiteningLotion by @syahmimibeauty_hq sebab ada KKM so dijamin selamat !
.
.
Dyrah nak bagi FREE Lotion ni untuk sape yang bertuah. Nak tak? Wajib follow ig @syahmimibeauty_hq dan komen "SAYA NAK"  kat bawah. Nanti Dyrah pilih ❤
1,302 233 4 April, 2019
@anawahida_adshuk Profile picture

@anawahida_adshuk

Ni tips penjagaan kulit Ida tau, makin sapu makin putih. Boleh pakai seluruh badan termasuk muka, harga pun RM34.90 siap ada gift lagi. So sangat berbaloi utk sape yg nak jaga kulit dari sunburn, kulit kering dan kusam.
.
Ida sangat yakin dan percaya dgn produk #DemicaWhiteningLotion by @syahmimibeauty_hq sebab ada KKM so dijamin selamat !
.
.
ida nak bagi FREE Lotion ni untuk sape yang bertuah. Nak tak? Wajib follow ig @syahmimibeauty_hq dan komen "SAYA NAK" kat bawah. Nanti ida sendiri pilih ❤

Ni tips penjagaan kulit Ida tau, makin sapu makin putih. Boleh pakai seluruh badan termasuk muka, harga pun RM34.90 siap ada gift lagi. So sangat berbaloi utk sape yg nak jaga kulit dari sunburn, kulit kering dan kusam.
.
Ida sangat yakin dan percaya dgn produk #DemicaWhiteningLotion by @syahmimibeauty_hq sebab ada KKM so dijamin selamat !
.
.
ida nak bagi FREE Lotion ni untuk sape yang bertuah. Nak tak? Wajib follow ig @syahmimibeauty_hq dan komen "SAYA NAK"  kat bawah. Nanti ida sendiri pilih ❤
1,901 412 2 April, 2019
@ekasharif Profile picture

@ekasharif

Eka dah try mmg best tak tipu.. kalau korang nak try jugak trus je direct @demica_officialhq #demicawhiteninglotion jom kite cantik same2 ... lelaki pon bole cantik xdek hal hehehe

Eka dah try mmg best tak tipu.. kalau korang nak try jugak trus je direct @demica_officialhq #demicawhiteninglotion jom kite cantik same2 ... lelaki pon bole cantik xdek hal hehehe
4,225 106 29 September, 2019
@amirahsyamimi Profile picture

@amirahsyamimi

Perempuan ni hobi dia badmood, lapar badmood, stress badmood, ngantuk badmood, sedih badmood. Semua perempuan macam tu ke? Ke Mimi je yang macam ni? Hahaha 😅🤣 .

Mak anak dua #DemiCantik sentiasa bersama #Demica #DemicaBengkung , #DemicaWhiteningLotion

Perempuan ni hobi dia badmood, lapar badmood,  stress badmood, ngantuk badmood, sedih badmood. Semua perempuan macam tu ke? Ke Mimi je yang macam ni? Hahaha 😅🤣 .

Mak anak dua #DemiCantik sentiasa bersama #Demica #DemicaBengkung , #DemicaWhiteningLotion
10,570 158 20 June, 2019
@amirahsyamimi Profile picture

@amirahsyamimi

Apa yg kami cuba buat ni? 😅🤣 Waktu ni shoot untuk #DemicaWhiteningLotion , agak agak waktu ni Mimi preggy dah berapa bulan? Orang terawal komen betul Mimi bagi FREE tudung #OrganzaKayka yang Mimi pakai tu 😘 .

Btw, tudung #OrganzaKayka @by_amirahsyamimi ada HARGA PROMOSI , #DemicaWhiteningLotion , #Demica dan #DemicaBengkung pun ada PROMOSI 💃🏻

Apa yg kami cuba buat ni? 😅🤣 Waktu ni shoot untuk #DemicaWhiteningLotion , agak agak waktu ni Mimi preggy dah berapa bulan? Orang terawal komen betul Mimi bagi FREE tudung #OrganzaKayka yang Mimi pakai tu 😘 .

Btw, tudung #OrganzaKayka @by_amirahsyamimi ada HARGA PROMOSI , #DemicaWhiteningLotion , #Demica dan #DemicaBengkung pun ada PROMOSI 💃🏻
12,109 525 28 April, 2019
@amirahsyamimi Profile picture

@amirahsyamimi

Selagi tak jadi ibu, selagi tu kita tak akan faham betapa besarnya pengorbanan seorang ibu. Ibu sanggup korbankan apa saja demi anak anak, sebab tu syurga di bawah telapak kaki ibu kan? .

Btw, mana satu anak Mimi yang copy paste muka Mimi? 😅 .

Mak anak dua #DemiCantik sentiasa bersama #Demica #DemicaBengkung dan #DemicaWhiteningLotion ❤️ .

#Syahrayqal #2year7month #Syaraysha #3month #InnerSilang

Selagi tak jadi ibu, selagi tu kita tak akan faham betapa besarnya pengorbanan seorang ibu. Ibu sanggup korbankan apa saja demi anak anak, sebab tu syurga di bawah telapak kaki ibu kan? .

Btw, mana satu anak Mimi yang copy paste muka Mimi? 😅 .

Mak anak dua #DemiCantik sentiasa bersama #Demica #DemicaBengkung dan #DemicaWhiteningLotion ❤️ .

#Syahrayqal #2year7month #Syaraysha #3month #InnerSilang
8,783 127 20 July, 2019
@amirahsyamimi Profile picture

@amirahsyamimi

Nak bagi FREE je pun, tanak ke? 😜👻 .

Ni tutorial cara cara nak pakai Lipbalm dan Peel Of Liptint, semoga membantu la yang mana dah dapat FREE tu hehe 💋 .

Dah grab #DemicaWhiteningLotion belum? 😏

Nak bagi FREE je pun, tanak ke? 😜👻 .

Ni tutorial cara cara nak pakai Lipbalm dan Peel Of Liptint, semoga membantu la yang mana dah dapat FREE tu hehe 💋 .

Dah grab #DemicaWhiteningLotion belum? 😏
1,567 207 6 April, 2019
@faradiellamokhtar Profile picture

@faradiellamokhtar

Tgh2 raya nie hari2 keluar umah kan? So kita sapu je #DemicaWhiteningLotion utk kekal putih gebu 😍 Bukan hanya lotion, ia sesuai juga dijadikan pelembab & makeup base. .

Kulit kering, kulit kusam or sunburn pon boleh pakai utk pulihkan kulit uolls. Nak cantik nak putih kena rajin la pakai Demica Whitening Lotion SPF 50 nie okey? .

Jgn risau, produk dijamin selamat sbb ada lulusan KKM 👍🏻 Nak order just follow @syahmimibeauty_hq @syahmimibeauty_hq @syahmimibeauty_hq

Tgh2 raya nie hari2 keluar umah kan? So kita sapu je #DemicaWhiteningLotion utk kekal putih gebu 😍 Bukan hanya lotion, ia sesuai juga dijadikan pelembab & makeup base. .

Kulit kering, kulit kusam or sunburn pon boleh pakai utk pulihkan kulit uolls. Nak cantik nak putih kena rajin la pakai Demica Whitening Lotion SPF 50 nie okey? .

Jgn risau, produk dijamin selamat sbb ada  lulusan KKM 👍🏻 Nak order just follow @syahmimibeauty_hq @syahmimibeauty_hq @syahmimibeauty_hq
1,236 14 17 June, 2019
@amirahsyamimi Profile picture

@amirahsyamimi

Sibuk la hokni brehi ngikut la, kito nyoh busy nak COD stock #DemicaWhiteningLotion , hebat sungguh #DemicaSquad baru jah dua tiga hari lepas ambil stok. Harini restock lagi, hebat sungguh tapi ni je sempat ambil gambar 😭 .

Btw, uolls kenal ke lelaki yg penyibuk kat sebelah Mimi ni? 😏 .

Sibuk la hokni brehi ngikut la, kito nyoh busy nak COD stock #DemicaWhiteningLotion , hebat sungguh #DemicaSquad baru jah dua tiga hari lepas ambil stok. Harini restock lagi, hebat sungguh tapi ni je sempat ambil gambar 😭 .

Btw, uolls kenal ke lelaki yg penyibuk kat sebelah Mimi ni? 😏 .
4,517 34 13 July, 2019