#Demicantik Instagram Photos & Videos

Demicantik - 253.3k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #Demicantik and here's what we found interesting.

Inside 72 Posts

Time between posts:
2 minutes
Average like
1.4
Average comment
0
Posts with video
20/72
Posts with photo
52/72

Hashtag Popularity

LIPMATTE- ORENGE BITES

Warna gabungan tone warna oren yang tidak ketara dan sangat sesuai untuk mereka yang berkulit sawo matang. Biasanya wanita yang memilih warna begini dia seseorang yang sangat ceria dan sentiasa kelihatan segar. Senyuman pon tak lekang di bibir sepanjang hari!

Warna oren sesuai untuk dipakai ke mana² sahaja. Melambangkan keceriaan, manis dan mudah mesra. Bibir korang pun akan nampak fresh sepanjang hari.

#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte

LIPMATTE- ORENGE BITES

Warna gabungan tone warna oren yang tidak ketara dan sangat sesuai untuk mereka yang berkulit sawo matang. Biasanya wanita yang memilih warna begini dia seseorang yang sangat ceria dan sentiasa kelihatan segar. Senyuman pon tak lekang di bibir sepanjang hari!

Warna oren sesuai untuk dipakai ke mana² sahaja. Melambangkan keceriaan, manis dan mudah mesra. Bibir korang pun akan nampak fresh sepanjang hari.

#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte
1 0 18 February, 2020

KENAPA PERLU PAKAI DEMICA LOTION
.
✨Sekali sapu terus nampak putih
✨Lindungi kulit dr sunburn
✨Melembapkan kulit
✨Boleh dijadikan primer sblm make up
✨Selamat, Halal & dijamin berkesan

Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Komen “NAK” utk #DemicaSquad contact korang sekarang jgk! . Atau bleh wassap 0178592443

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KENAPA PERLU PAKAI DEMICA LOTION
.
✨Sekali sapu terus nampak putih
✨Lindungi kulit dr sunburn
✨Melembapkan kulit
✨Boleh dijadikan primer sblm make up
✨Selamat, Halal & dijamin berkesan

Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Komen “NAK” utk #DemicaSquad contact korang sekarang jgk! . Atau bleh wassap 0178592443

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 18 February, 2020

LIPMATTE- ORENGE BITES

Warna gabungan tone warna oren yang tidak ketara dan sangat sesuai untuk mereka yang berkulit sawo matang. Biasanya wanita yang memilih warna begini dia seseorang yang sangat ceria dan sentiasa kelihatan segar. Senyuman pon tak lekang di bibir sepanjang hari!

Warna oren sesuai untuk dipakai ke mana² sahaja. Melambangkan keceriaan, manis dan mudah mesra. Bibir korang pun akan nampak fresh sepanjang hari.

#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte

LIPMATTE- ORENGE BITES

Warna gabungan tone warna oren yang tidak ketara dan sangat sesuai untuk mereka yang berkulit sawo matang. Biasanya wanita yang memilih warna begini dia seseorang yang sangat ceria dan sentiasa kelihatan segar. Senyuman pon tak lekang di bibir sepanjang hari!

Warna oren sesuai untuk dipakai ke mana² sahaja. Melambangkan keceriaan, manis dan mudah mesra. Bibir korang pun akan nampak fresh sepanjang hari.

#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte
0 0 18 February, 2020
Demica lip matte..
RED KISS tinggal 6pcs shaja lagi..
.
Rm17.90 1pcs‼‼‼
.
http://www.wasap.my/60182669577/NAKDEMICA
.
#demica #demicasquad #demicameruklang #demicasubangjaya #demicaselangor #demicakurus #demicantik #demicabooster #demicalipmatte #demicaicecream #demicawhiteninglotionshahalam
#TEAMAIEENFIGHTER
#TEAMLADYRICH
#KEKALSEMANGATLUARBIASA
#WANITABESI
0 0 18 February, 2020

Demica lip matte..
CHOCO LOVE
tinggal 4pcs shaja lagi..
dkt Hq pun SOLD OUT‼‼
.
Rm17.90 1pcs‼‼‼
.
http://www.wasap.my/60182669577/NAKDEMICA
.
#demica #demicasquad #demicameruklang #demicasubangjaya #demicaselangor #demicakurus #demicantik #demicabooster #demicalipmatte #demicaicecream #demicawhiteninglotionshahalam
#TEAMAIEENFIGHTER
#TEAMLADYRICH
#KEKALSEMANGATLUARBIASA
#WANITABESI

Demica lip matte..
CHOCO LOVE
 tinggal 4pcs shaja lagi..
dkt Hq pun SOLD OUT‼‼
.
Rm17.90 1pcs‼‼‼
.
http://www.wasap.my/60182669577/NAKDEMICA
.
#demica #demicasquad #demicameruklang #demicasubangjaya #demicaselangor #demicakurus #demicantik #demicabooster #demicalipmatte #demicaicecream #demicawhiteninglotionshahalam
#TEAMAIEENFIGHTER
#TEAMLADYRICH
#KEKALSEMANGATLUARBIASA
#WANITABESI
0 0 18 February, 2020

APA KEGUNAAN DEMICA LOTION NI?

#DemicaWhiteningLotion sesuai dijadikan
✅sunblock
✅lotion badan
✅base make up
✅pelembap muka
✅nak pikat hati bakal mertua

Opsss, yg last tu time salam dgn bakal mertua. Yelah bila sapu #DemicaWhiteningLotion tgn lembut je, bau pn wangiiii mesti terus ONZz utk jd menantu😚 .

Nak order #DemicaWhiteningLotion ?
Komen “DM” utk COD 🔥🔥 0178592443

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

APA KEGUNAAN DEMICA LOTION NI?

#DemicaWhiteningLotion sesuai dijadikan
✅sunblock
✅lotion badan
✅base make up
✅pelembap muka
✅nak pikat hati bakal mertua

Opsss, yg last tu time salam dgn bakal mertua. Yelah bila sapu #DemicaWhiteningLotion tgn lembut je, bau pn wangiiii mesti terus ONZz utk jd menantu😚 .

Nak order #DemicaWhiteningLotion ?
Komen “DM” utk COD 🔥🔥 0178592443

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 18 February, 2020
Demica lip matte.. ORANGE BITES tinggal 4pcs shaja lagi..
.
Rm17.90 1pcs‼‼‼
.
http://www.wasap.my/60182669577/NAKDEMICA
.
#demica #demicasquad #demicameruklang #demicasubangjaya #demicaselangor #demicakurus #demicantik #demicabooster #demicalipmatte #demicaicecream #demicawhiteninglotionshahalam
#TEAMAIEENFIGHTER
#TEAMLADYRICH
#KEKALSEMANGATLUARBIASA
#WANITABESI
0 0 18 February, 2020

MACAM MANA NAK TAHU SAIZ BENGKUNG?

1️⃣Sediakan pita ukur dlm saiz inci.

2️⃣Letak pita ukur di pinggang dan pastikan tali berada tepat pada pusat. Pastikan tali tak kendur.

3️⃣Pastikan ukur lilit dari pusat ke pusat.

4️⃣Ambil ukuran pada pita ukur.

5️⃣Pilih saiz #DemicaBengkung yang sesuai dengan ukuran pinggang tadi.

Tadaaaaa...dah pun siap. Make sure uolls ukur betul² tau. Senang nanti nak pastikan saiz bengkung uolls ni.Jangan ingat perempuan je boleh pakai #DemicaBengkung ni, laki pun boleh jugak tau.

TAG laki korang yang ada masalah perut boroi SEKARANG!

#bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demicasquad

MACAM MANA NAK TAHU SAIZ BENGKUNG?

1️⃣Sediakan pita ukur dlm saiz inci.

2️⃣Letak pita ukur di pinggang dan pastikan tali berada tepat pada pusat. Pastikan tali tak kendur.

3️⃣Pastikan ukur lilit dari pusat ke pusat.

4️⃣Ambil ukuran pada pita ukur.

5️⃣Pilih saiz #DemicaBengkung yang sesuai dengan ukuran pinggang tadi.

Tadaaaaa...dah pun siap. Make sure uolls ukur betul²  tau. Senang nanti nak pastikan saiz bengkung uolls ni.Jangan ingat perempuan je boleh pakai #DemicaBengkung ni, laki pun boleh jugak tau.

TAG laki korang yang ada masalah perut boroi SEKARANG!

#bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demicasquad
1 0 18 February, 2020

KURUS TAPI PERUT KEDEPAN

Alamakkk mesti malu kan pakai baju cantik² tapi nampak perut mcm orang mengandung . Senang je nak sorok perut tu. Pakai je #DemicaBengkung ni. Apa yang best lagi lepas pakai body terus lentik bak kerengga..Cik abg tengok terus menggoda.

Ada yang berminat dgn #DemicaBengkung?
Cepat² komen “SAYA” untuk mimi bantu uolls.

#bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demica #demicadungun #demicakuantan #demicantik #demicakemaman

KURUS TAPI PERUT KEDEPAN

Alamakkk mesti malu kan pakai baju cantik² tapi nampak perut mcm orang mengandung . Senang je nak sorok perut tu. Pakai je #DemicaBengkung ni. Apa yang best lagi lepas pakai body terus lentik bak kerengga..Cik abg tengok terus menggoda.

Ada yang berminat dgn #DemicaBengkung?
Cepat² komen “SAYA” untuk mimi bantu uolls.

#bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demica#demicadungun#demicakuantan#demicantik#demicakemaman
3 0 18 February, 2020

TAK SUKA MAKE UP TEBAL?

Argghhh rimas lah kalau pakai make up tebal² ni. Sebab tu Mimi apply #DemicaWhiteningLotion sbg base make up harian mimi. Muka terus jadi glowing jerr and make up pun tahan lama. Rugi sangat kalau uolls pun tak apply #DemicaWhiteningLotion ni jgk.

Korang belum order lagi? Elok lah dapatkan sekarang dgn stokis/agent sah #Demica. Cari diorang dekat komen di bawah ni. Harini jgk diorang COD dkt korang!

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

TAK SUKA MAKE UP TEBAL?

Argghhh rimas lah kalau pakai make up tebal² ni. Sebab tu Mimi apply #DemicaWhiteningLotion sbg base make up harian mimi. Muka terus jadi glowing jerr and make up pun tahan lama. Rugi sangat kalau uolls pun tak apply #DemicaWhiteningLotion ni jgk.

Korang belum order lagi? Elok lah dapatkan sekarang dgn stokis/agent sah #Demica. Cari diorang dekat komen di bawah ni. Harini jgk diorang COD dkt korang!

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
3 0 18 February, 2020

LANGKAH MUDAH UNTUK KURUS

Kalau salah bancuh memang tak menjadi lah #DemicaSuppliment yg korang buat tu. Mehh sini mimi tunjuk cara yang betul utk uolls bancuh #DemicaSuppliment ni. Semudah ABC jerrr uolls.

#DemicaMixberry ke #DemicaCoklat fav korang? Jomm share dengan Mimi. Komen di bawah SEKARANG!

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

LANGKAH MUDAH UNTUK KURUS

Kalau salah bancuh memang tak menjadi lah #DemicaSuppliment yg korang buat tu. Mehh sini mimi tunjuk cara yang betul utk uolls bancuh #DemicaSuppliment ni. Semudah  ABC jerrr uolls.

#DemicaMixberry ke #DemicaCoklat fav korang? Jomm share dengan Mimi. Komen di bawah SEKARANG!

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
3 0 18 February, 2020

TUMIT MEREKAH PUNCA KULIT KERING

Sape ada masalah mcm ni? Biasa tumit merekah terjadi kpd semua tak kira muda atau tua. Tak confident sangat bila kulit kaki bersisik kan? Apa kata uols sapu je Demica lotion kat tumit kaki. Dlm sehari terus rasa tumit dah kurang merekah & lembap.

Jom hadiahkan Demica lotion utk kesayangan uols. “DM” sekarang!

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

TUMIT MEREKAH PUNCA KULIT KERING

Sape ada masalah mcm ni? Biasa tumit merekah terjadi kpd semua tak kira muda atau tua. Tak confident sangat bila kulit kaki bersisik kan? Apa kata uols sapu je Demica lotion kat tumit kaki. Dlm sehari terus rasa tumit dah kurang merekah & lembap.

Jom hadiahkan Demica lotion utk kesayangan uols. “DM” sekarang!

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
3 0 18 February, 2020

WARNA KULIT MUKA DAN TANGAN TAK SAMA ?
.
.
Khas utk uolls yg kerap buat aktiviti luar tapi tak pakai perlindungan kulit atau sunblock boleh meyebabkan kulit uolls cepat terbakar dan tona tidak sekata.
.
Jadi, ima nak suggest korang untuk apply #DemicaWhiteningLotion sebelum keluar rumah supaya kulit uolls sentiasa terlindung dari sinar UVA & UVB.
.
Best nya lagi #DemicaWhiteningLotion ni ialah;
.
✅Tidak melekit
✅Mudah meresap
✅Bau wangi
✅Boleh apply kt muka & tangan
.
Sapu-sapu terus putih. Sekelip mata uolls boleh nampak kesan #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Jomm order sebab stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

WARNA KULIT MUKA DAN TANGAN TAK SAMA ?
.
.
Khas utk uolls yg kerap buat aktiviti luar tapi tak pakai perlindungan kulit atau sunblock boleh meyebabkan kulit uolls cepat terbakar dan tona tidak sekata.
.
Jadi, ima nak suggest korang untuk apply #DemicaWhiteningLotion sebelum keluar rumah supaya kulit uolls sentiasa terlindung dari sinar UVA & UVB.
.
Best nya lagi #DemicaWhiteningLotion ni ialah;
.
✅Tidak melekit
✅Mudah meresap
✅Bau wangi
✅Boleh apply kt muka & tangan
.
Sapu-sapu terus putih. Sekelip mata uolls boleh nampak kesan #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Jomm order sebab stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 18 February, 2020

KENAPA RAMAI NAK KURUS DENGAN DEMICA SUPPLEMENT?

Kedua-dua #DemicaCoklat & #DemicaMixberry ni mampu mencuci lemak degil yg ada pd usus korang tau. Paling best, menghalang selera makan semulajadi tanpa perlu diet ketat. Jimat laa duit korang! Dapat kurus pulak tu.

So, sape kat sini nak kurus sambil berjimat dgn #DemicaSupplement yg SELAMAT & HALAL ni?
Klik link di bio ig SEKARANG!

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #demicakemaman #teamvieykuantan

KENAPA RAMAI NAK KURUS DENGAN DEMICA SUPPLEMENT?

Kedua-dua #DemicaCoklat & #DemicaMixberry ni mampu mencuci lemak degil yg ada pd usus korang tau. Paling best, menghalang selera makan semulajadi tanpa perlu diet ketat. Jimat laa duit korang! Dapat kurus pulak tu.

So, sape kat sini nak kurus sambil berjimat dgn #DemicaSupplement yg SELAMAT & HALAL ni?
Klik link di bio ig SEKARANG!

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni#demicakemaman #teamvieykuantan
5 0 18 February, 2020

Wah Nora Danish pun fall in love dengan #Demicalipmatte

Alhamdulillah makin hari makin ramai artis Malaysia suka dengan #DemicaLipmatte uolss tunggu apa lagi cepat2 pm now sementara stok masih ada.

Komen “Saya Nak” sekarang nanti akak pm uolss. .
.
.
🎁 PELBAGAI PROMOSI FREE GIFT AKAN DIBERIKAN DENGAN PEMBELIAN PRODUK DEMICA

#Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaWhiteningLotion #teamrjwanda #Demicalipmatte #lipmatte #lipmattemurah #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

Wah Nora Danish pun fall in love dengan #Demicalipmatte

Alhamdulillah makin hari makin ramai artis Malaysia suka dengan #DemicaLipmatte uolss tunggu apa lagi cepat2 pm now sementara stok masih ada.

Komen “Saya Nak” sekarang nanti akak pm uolss. .
.
.
🎁 PELBAGAI PROMOSI FREE GIFT AKAN DIBERIKAN DENGAN PEMBELIAN PRODUK DEMICA

#Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaWhiteningLotion #teamrjwanda #Demicalipmatte #lipmatte #lipmattemurah #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 18 February, 2020

ICE CREAM APA NI YG VIRAL SGT

Seronok betul sapu ice cream lipmatte ni kat bibir, sekali sapuan je terus bibir nampak fresh & seksi gituwww. Dah la mengandungi bahan yg lembapkan bibir seperti avocado, argan oil & vitamin E, for sure bibir nampak moist je 😍 .

Korang yg tak grab lagi serius rugi sgt, harga murah uols, RM17.90 jeee 1pc .

Korang nak COD #DemicaLipmatte area mana?

#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream
www.wasap.my/601110194119

ICE CREAM APA NI YG VIRAL SGT

Seronok betul sapu ice cream lipmatte ni kat bibir, sekali sapuan je terus bibir nampak fresh & seksi gituwww. Dah la mengandungi bahan yg lembapkan bibir seperti avocado, argan oil & vitamin E, for sure bibir nampak moist je 😍 .

Korang yg tak grab lagi serius rugi sgt, harga murah uols, RM17.90 jeee 1pc .

Korang nak COD #DemicaLipmatte area mana?

#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream
www.wasap.my/601110194119
0 0 18 February, 2020

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪 ima nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪 ima nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 18 February, 2020

Jomm dapatkan harini.Jangan lupa TAG kawan korang juga ya.. Tak salah kalau kongsi benda baik😍😍😍😍...🚘🚘 COD area PERDA, SBRG JYA, PMTG PAUH, JLN BRU, PENANTI,GUAR PERAHU.. Tekan Link di bio SEKARANG utk lebih detial♥ .
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

Jomm dapatkan harini.Jangan lupa TAG kawan korang juga ya.. Tak salah kalau kongsi benda baik😍😍😍😍...🚘🚘 COD area PERDA, SBRG JYA, PMTG PAUH, JLN BRU, PENANTI,GUAR PERAHU.. Tekan Link di bio SEKARANG utk lebih detial♥ .
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 18 February, 2020

3 SEBAB #DemicaWhiteningLotion VIRAL dan digilai ramai

Orang yang tak cuba je tak tahu, yang dah cuba wajib pakai selalu. Ni lotion bukan biasher biasher tau, dia punya bahan dalam ni sangat luar biasa thats why kita punya feedback semua luar biasher .

Alhamdulillah even baru je beberapa bulan dipasaran tapi produk ni dapat sambutan yang sangat luar biasa, stok selalu tak cukup dan kami jugak terima beribu testimoni 99.9% positif. Syukur 🤲🏻 .Thank you semua yang sudi support, lebiu muahhhh 😘💕 Sape nak putih jugak cepat2 tekan link dekat bio ig sekarang .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

3 SEBAB #DemicaWhiteningLotion VIRAL dan digilai ramai

Orang yang tak cuba je tak tahu, yang dah cuba wajib pakai selalu. Ni lotion bukan biasher biasher tau, dia punya bahan dalam ni sangat luar biasa thats why kita punya feedback semua luar biasher .

Alhamdulillah even baru je beberapa bulan dipasaran tapi produk ni dapat sambutan yang sangat luar biasa, stok selalu tak cukup dan kami jugak terima beribu testimoni 99.9% positif. Syukur 🤲🏻 .Thank you semua yang sudi support, lebiu muahhhh 😘💕 Sape nak putih jugak cepat2 tekan link dekat bio ig sekarang .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 18 February, 2020

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH “Sebelum keluar rumah, Wani apply #DemicaWhiteningLotion ni dulu di muka,tangan dan kaki untuk elak dari terkena sunburn dan nak make sure make up yang Wani pakai ni tak mudah crack.” Haaa, Wani pun pakai #DemicaWhiteningLotion tau untuk melindungi kulit dan untuk make up tahan lebih lama. Kenapa best sangat #DemicaWhiteningLotion ni? ✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Botol yg kecil senang dibawa

Jom tekan link dekat bio ig SEKARANG untuk order .
P/s: Stok sangattt LIMITED! Sape cepat dia dapat.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH “Sebelum keluar rumah, Wani apply #DemicaWhiteningLotion ni dulu di muka,tangan dan kaki untuk elak dari terkena sunburn dan nak make sure make up yang Wani pakai ni tak mudah crack.” Haaa, Wani pun pakai #DemicaWhiteningLotion tau untuk melindungi kulit dan untuk make up tahan lebih lama. Kenapa best sangat #DemicaWhiteningLotion ni? ✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Botol yg kecil senang dibawa

Jom tekan link dekat bio ig SEKARANG untuk order .
P/s: Stok sangattt LIMITED! Sape cepat dia dapat.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 18 February, 2020

3 WARNA DEMICA ICE CREAM YG MENJADI IGAUAN
.
.
Happy weekend guys! Pening ke nak pilih warna #DemicaIceCream apa utk dating harini? Jom tengok ketiga-tiga warna yg ada.

Antara choco love, orange bites & red kiss, mana satu jadi pilihan korang utk pakai harini?

#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte

3 WARNA DEMICA ICE CREAM YG MENJADI IGAUAN
.
.
Happy weekend guys! Pening ke nak pilih warna #DemicaIceCream apa utk dating harini? Jom tengok ketiga-tiga warna yg ada.

Antara choco love, orange bites & red kiss, mana satu jadi pilihan korang utk pakai harini?

#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte
0 0 18 February, 2020

WARNA KULIT MUKA DAN TANGAN TAK SAMA ?
.
.
Khas utk uolls yg kerap buat aktiviti luar tapi tak pakai perlindungan kulit atau sunblock boleh meyebabkan kulit uolls cepat terbakar dan tona tidak sekata.
.
Jadi, ima nak suggest korang untuk apply #DemicaWhiteningLotion sebelum keluar rumah supaya kulit uolls sentiasa terlindung dari sinar UVA & UVB.
.
Best nya lagi #DemicaWhiteningLotion ni ialah;
.
✅Tidak melekit
✅Mudah meresap
✅Bau wangi
✅Boleh apply kt muka & tangan
.
Sapu-sapu terus putih. Sekelip mata uolls boleh nampak kesan #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Jomm order sebab stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

WARNA KULIT MUKA DAN TANGAN TAK SAMA ?
.
.
Khas utk uolls yg kerap buat aktiviti luar tapi tak pakai perlindungan kulit atau sunblock boleh meyebabkan kulit uolls cepat terbakar dan tona tidak sekata.
.
Jadi, ima nak suggest korang untuk apply #DemicaWhiteningLotion sebelum keluar rumah supaya kulit uolls sentiasa terlindung dari sinar UVA & UVB.
.
Best nya lagi #DemicaWhiteningLotion ni ialah;
.
✅Tidak melekit
✅Mudah meresap
✅Bau wangi
✅Boleh apply kt muka & tangan
.
Sapu-sapu terus putih. Sekelip mata uolls boleh nampak kesan #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Jomm order sebab stok sangat TERHAD❗️❗️
.
DM no fon korang SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 18 February, 2020

.
KENAPA PENTINGNYA SUNBLOCK YG ADA SPF50 ?

Average kulit kita semua akan sunburn adalah dlm tempoh 10 minit. Maksudnya 10 minit kena direct pancaran matahari, muka terus sunburn. Bila pakai sunblock atau #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50, SPF50 cover kulit selama 8 jam dari sunburn.

TAPI, kita tetap dinasihatkan utk apply sunblock setiap 2 jam (terutamanya utk yg aktif/ bekerja di bawah matahari) sebab SPF akan hilang bila kita berpeluh.

Jom order DWL sekarang! Petang ni jgk #DemicaSquad COD 📲 www.wasap.my/60169212253
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
#codkemaman #codkotabharu #codkuantan #codkualaterengganu #wargapendidik #wargakuantan2 #wargakemaman #wargapontianjohor #wargadungun #codkualalumpur

.
KENAPA PENTINGNYA SUNBLOCK YG ADA SPF50 ?

Average kulit kita semua akan sunburn adalah dlm tempoh 10 minit. Maksudnya 10 minit kena direct pancaran matahari, muka terus sunburn. Bila pakai sunblock atau #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50, SPF50 cover kulit selama 8 jam dari sunburn.

TAPI, kita tetap dinasihatkan utk apply sunblock setiap 2 jam (terutamanya utk yg aktif/ bekerja di bawah matahari) sebab SPF akan hilang bila kita berpeluh.

Jom order DWL sekarang! Petang ni jgk #DemicaSquad COD 📲 www.wasap.my/60169212253
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri 
#codkemaman #codkotabharu #codkuantan #codkualaterengganu #wargapendidik #wargakuantan2 #wargakemaman #wargapontianjohor #wargadungun  #codkualalumpur
0 0 18 February, 2020

PUTIHKAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL

Jangan nak muncung sangat, SMILE okay. Hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita. Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus jd seputih awek Korea gituuwww.

Sape kat sini tak sabar sangat² nak putih dgn #DemicaWhiteningLotion ?
Jom tekan link dekat bio ig sekarang !

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

PUTIHKAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL

Jangan nak muncung sangat, SMILE okay. Hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita. Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus jd seputih awek Korea gituuwww.

Sape kat sini tak sabar sangat² nak putih dgn #DemicaWhiteningLotion ?
Jom tekan link dekat bio ig sekarang !

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 18 February, 2020

EMMA FALL IN LOVE SANGAT DENGAN DEMICA WHITENING LOTION

Ofcoz lah fall in love dengan #DemicaWhiteningLotion ni sbb lepas pakai dia buat kulit Emma glowing & lembut giteww. So,dah jadi rutin harian sblm keluar rumah wajib apply #DemicaWhiteningLotion dulu!

Even Emma kerap berjemur panas, tak risau sebab #DemicaWhiteningLotion boleh protect kulit dari terkena sunburn.

Uolls tak perlu risau kalau nak apply kat tangan, muka & kaki sebab #DemicaWhiteningLotion ni ada lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.

Sape kat sini ada masalah kulit kering, berminyak atau sunburn? Nak order jom tekan link dekat bio ig sekarang jugak !
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

EMMA FALL IN LOVE SANGAT DENGAN DEMICA WHITENING LOTION

Ofcoz lah fall in love dengan #DemicaWhiteningLotion ni sbb lepas pakai dia buat kulit Emma glowing & lembut giteww. So,dah jadi rutin harian sblm keluar rumah wajib apply #DemicaWhiteningLotion dulu!

Even Emma kerap berjemur panas, tak risau sebab #DemicaWhiteningLotion boleh protect kulit dari terkena sunburn.

Uolls tak perlu risau kalau nak apply kat tangan, muka & kaki sebab #DemicaWhiteningLotion ni ada lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.

Sape kat sini ada masalah kulit kering, berminyak atau sunburn? Nak order jom tekan link dekat bio ig sekarang jugak !
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 18 February, 2020

NAK BODY LENTIK BAK ANAK DARA 16 TAHUN?

Happy weekend guys! Jgn lupa pakai #DemicaBengkung tiap hari. Body yg mcm tong gas akan jd mcm kerengga tau serius tak tipu. Tp kena pilih size yg betul. Jgn compare size dgn brand lain sbb tiap² brand bengkung size dia berbeza.

Mcm mana nak dptkan PERFECT SIZE utk Demica bengkung?
DM now supaya agent dapat bantu korang.

#bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demica

NAK BODY LENTIK BAK ANAK DARA 16 TAHUN?

Happy weekend guys! Jgn lupa pakai #DemicaBengkung tiap hari. Body yg mcm tong gas akan jd mcm kerengga tau serius tak tipu. Tp kena pilih size yg betul. Jgn compare size dgn brand lain sbb tiap² brand bengkung size dia berbeza.

Mcm mana nak dptkan PERFECT SIZE utk Demica bengkung?
DM now supaya agent dapat bantu korang.

#bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demica
6 0 18 February, 2020

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪 ima nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪 ima nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
2 0 18 February, 2020

.
KENAPA DEMICA LOTION NI VIRAL SANGAT?

1️⃣Bau wangi & tekstur halus
•Lotion ni bau lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.

2️⃣Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉 .

3️⃣Mudah digunakan
•Hanya goncangkan & spray je di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki

4️⃣SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn 🥵 .
.
.
Best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni? Jomm dapatkan harini dgn agent terdekat. Komen “NAK” utk agent COD depan pintu SEKARANG!
.
📲 www.wasap.my/60169212253
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #wargakemaman #wargakuantan #wargakotabharu #wargakualaterengganu #wargakualalumpur #wargapontianjohor #wargajohor #codkemaman #codkualaterengganu

.
KENAPA DEMICA LOTION NI VIRAL SANGAT?

1️⃣Bau wangi & tekstur halus
•Lotion ni bau lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.

2️⃣Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉 .

3️⃣Mudah digunakan
•Hanya goncangkan & spray je di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki

4️⃣SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn 🥵 .
.
.
Best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni? Jomm dapatkan harini dgn agent terdekat. Komen “NAK” utk agent COD depan pintu SEKARANG!
.
📲 www.wasap.my/60169212253
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #wargakemaman #wargakuantan #wargakotabharu #wargakualaterengganu #wargakualalumpur #wargapontianjohor #wargajohor #codkemaman #codkualaterengganu
0 0 18 February, 2020

.
KENAPA DEMICA LOTION NI VIRAL SANGAT?

1️⃣Bau wangi & tekstur halus
•Lotion ni bau lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.

2️⃣Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉 .

3️⃣Mudah digunakan
•Hanya goncangkan & spray je di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki

4️⃣SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn 🥵 .
.
.
Best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni? Jomm dapatkan harini dgn agent terdekat. Komen “NAK” utk agent COD depan pintu SEKARANG!
.
📲 www.wasap.my/60169212253
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #wargakemaman #wargakuantan #wargakotabharu #wargakualaterengganu #wargakualalumpur #wargapontianjohor #wargajohor #codkemaman #codkualaterengganu

.
KENAPA DEMICA LOTION NI VIRAL SANGAT?

1️⃣Bau wangi & tekstur halus
•Lotion ni bau lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.

2️⃣Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉 .

3️⃣Mudah digunakan
•Hanya goncangkan & spray je di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki

4️⃣SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn 🥵 .
.
.
Best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni? Jomm dapatkan harini dgn agent terdekat. Komen “NAK” utk agent COD depan pintu SEKARANG!
.
📲 www.wasap.my/60169212253
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #wargakemaman #wargakuantan #wargakotabharu #wargakualaterengganu #wargakualalumpur #wargapontianjohor #wargajohor #codkemaman #codkualaterengganu
0 0 18 February, 2020

LIPMATTE-CHOCO LOVE

Warnanya yang sangat lembut dan natural dan sangat di gilai gadis cantik diluar sana. Mereka yang mengenakan warna nude ni biasanya seseorang yang sukakan gaya yang simple.

Warna nude akan nampak sangat mahal dan eksklusif untuk si pemakai. Sangat sesuai untuk mereka yang tak suka terlalu menonjol.

Sape kat sini yang belum dapatkan #DemicaLipmatte cepat² komen “SAYA” sekarang.

Nanti #DemicaSquad akan DM korang!

#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #demicalipmatte

LIPMATTE-CHOCO LOVE

Warnanya yang sangat lembut dan natural dan sangat di gilai gadis cantik diluar sana. Mereka yang mengenakan warna nude ni biasanya seseorang yang sukakan gaya yang simple.

Warna nude akan nampak sangat mahal dan eksklusif untuk si pemakai. Sangat sesuai untuk mereka yang tak suka terlalu menonjol.

Sape kat sini yang belum dapatkan #DemicaLipmatte cepat² komen “SAYA” sekarang.

Nanti #DemicaSquad akan DM korang!

#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #demicalipmatte
7 0 18 February, 2020

LIPMATTE- ORENGE BITES

Warna gabungan tone warna oren yang tidak ketara dan sangat sesuai untuk mereka yang berkulit sawo matang. Biasanya wanita yang memilih warna begini dia seseorang yang sangat ceria dan sentiasa kelihatan segar. Senyuman pon tak lekang di bibir sepanjang hari!

Warna oren sesuai untuk dipakai ke mana² sahaja. Melambangkan keceriaan, manis dan mudah mesra. Bibir korang pun akan nampak fresh sepanjang hari.

Sape kat sini nak #DemicaLipmatte PERCUMA?
Komen “SAYA NAK” & Tag 3 rakan korang!

Komen paling LAST mimi pilih sbg pemenang. GOODLUCK!

#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte

LIPMATTE- ORENGE BITES

Warna gabungan tone warna oren yang tidak ketara dan sangat sesuai untuk mereka yang berkulit sawo matang. Biasanya wanita yang memilih warna begini dia seseorang yang sangat ceria dan sentiasa kelihatan segar. Senyuman pon tak lekang di bibir sepanjang hari!

Warna oren sesuai untuk dipakai ke mana² sahaja. Melambangkan keceriaan, manis dan mudah mesra. Bibir korang pun akan nampak fresh sepanjang hari.

Sape kat sini nak #DemicaLipmatte PERCUMA?
Komen “SAYA NAK” & Tag 3 rakan korang!

Komen paling LAST mimi pilih sbg pemenang. GOODLUCK!

#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte
6 0 18 February, 2020

Siapa yang suka pakai colour pink nude & tak terlampau terang, boleh try mix colour ni ya! ❤️
.

Admin Yun here! Yun cover area 👇🏻 🚗Sentul
🚗Selayang
🚗Segambut
🚗Kepong
🚗Manjalara
🚗Batu Caves
🚗Sg Buloh
🚗Kota Damansara
🚗Sri Damansara
🚗Damansara Damai
🚗Ara Damansara
🚗Damansara Utama
🚗Subang Airport
🚗Star Avenue
🚗Kuang
🚗Saujana Utama
🚗Kundang, dan kawasan berdekatan. 📦 Postage Everyday‼️ #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaIceCream #DemicaLipmatte #DemicaSgBuloh #DemicaDamansara #DemicaKotaDamansara #DemicaSriDamansara #DemicaDamansaraDamai #DemicaSentul #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik

Siapa yang suka pakai colour pink nude & tak terlampau terang, boleh try mix colour ni ya! ❤️
.

Admin Yun here! Yun cover area 👇🏻 🚗Sentul
🚗Selayang
🚗Segambut
🚗Kepong
🚗Manjalara
🚗Batu Caves
🚗Sg Buloh
🚗Kota Damansara
🚗Sri Damansara
🚗Damansara Damai
🚗Ara Damansara
🚗Damansara Utama
🚗Subang Airport
🚗Star Avenue
🚗Kuang
🚗Saujana Utama
🚗Kundang, dan kawasan berdekatan. 📦 Postage Everyday‼️ #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaIceCream #DemicaLipmatte #DemicaSgBuloh #DemicaDamansara #DemicaKotaDamansara #DemicaSriDamansara #DemicaDamansaraDamai #DemicaSentul #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik
1 0 18 February, 2020

LIPMATTE-RED KISS

Warna merah yang memikat hati! Warna lipmatte merah mampu membuatkan penampilan korang nampak lebih glamor dan mempunyai tahap konfiden yang sangat tinggi.

Tapi awas!  Mereka juga sangat misteri di sebalik lipmatte merah mereka.Warna merah akan membuatkan si pemakai lebih yakin, nampak seksi dan menawan.

Sempena mimi Launch #Demicalipmatte harini, mimi nak bagi FREE #DemicaLipmatte!

Komen “NAKKk” sekarang!

#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte #demicakemaman #demicakemamancod

LIPMATTE-RED KISS

Warna merah yang memikat hati! Warna lipmatte merah mampu membuatkan penampilan korang nampak lebih glamor dan mempunyai tahap konfiden yang sangat tinggi.

Tapi awas!  Mereka juga sangat misteri di sebalik lipmatte merah mereka.Warna merah akan membuatkan si pemakai lebih yakin, nampak seksi dan menawan.

Sempena mimi Launch #Demicalipmatte harini, mimi nak bagi FREE #DemicaLipmatte!

Komen “NAKKk” sekarang!

#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte#demicakemaman#demicakemamancod
6 0 18 February, 2020

APA KEGUNAAN DEMICA LOTION NI?

#DemicaWhiteningLotion sesuai dijadikan
✅sunblock
✅lotion badan
✅base make up
✅pelembap muka
✅nak pikat hati bakal mertua

Opsss, yg last tu time salam dgn bakal mertua. Yelah bila sapu #DemicaWhiteningLotion tgn lembut je, bau pn wangiiii mesti terus ONZz utk jd menantu😚 .

Nak order #DemicaWhiteningLotion ?
Komen “DM” utk COD.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

APA KEGUNAAN DEMICA LOTION NI?

#DemicaWhiteningLotion sesuai dijadikan
✅sunblock
✅lotion badan
✅base make up
✅pelembap muka
✅nak pikat hati bakal mertua

Opsss, yg last tu time salam dgn bakal mertua. Yelah bila sapu #DemicaWhiteningLotion tgn lembut je, bau pn wangiiii mesti terus ONZz utk jd menantu😚 .

Nak order #DemicaWhiteningLotion ?
Komen “DM” utk COD.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 18 February, 2020

Yang muda, yang tua, semua boleh bergaya! Asalkan dah nama nya perempuan, usia bukan penghalang ❤️
.

Admin Yun here! Yun cover area 👇🏻 🚗Sentul
🚗Selayang
🚗Segambut
🚗Kepong
🚗Manjalara
🚗Batu Caves
🚗Sg Buloh
🚗Kota Damansara
🚗Sri Damansara
🚗Damansara Damai
🚗Ara Damansara
🚗Damansara Utama
🚗Subang Airport
🚗Star Avenue
🚗Kuang
🚗Saujana Utama
🚗Kundang, dan kawasan berdekatan. 📦 Postage Everyday‼️ #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaIceCream #DemicaLipmatte #DemicaSgBuloh #DemicaDamansara #DemicaKotaDamansara #DemicaSriDamansara #DemicaDamansaraDamai #DemicaSentul #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik

Yang muda, yang tua, semua boleh bergaya! Asalkan dah nama nya perempuan, usia bukan penghalang ❤️
.

Admin Yun here! Yun cover area 👇🏻 🚗Sentul
🚗Selayang
🚗Segambut
🚗Kepong
🚗Manjalara
🚗Batu Caves
🚗Sg Buloh
🚗Kota Damansara
🚗Sri Damansara
🚗Damansara Damai
🚗Ara Damansara
🚗Damansara Utama
🚗Subang Airport
🚗Star Avenue
🚗Kuang
🚗Saujana Utama
🚗Kundang, dan kawasan berdekatan. 📦 Postage Everyday‼️ #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #DemicaIceCream #DemicaLipmatte #DemicaSgBuloh #DemicaDamansara #DemicaKotaDamansara #DemicaSriDamansara #DemicaDamansaraDamai #DemicaSentul #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik
2 0 18 February, 2020

ICE CREAM APA NI YG VIRAL SGT

Seronok betul sapu ice cream lipmatte ni kat bibir, sekali sapuan je terus bibir nampak fresh & seksi gituwww. Dah la mengandungi bahan yg lembapkan bibir seperti avocado, argan oil & vitamin E, for sure bibir nampak moist je 😍 .

Korang yg tak grab lagi serius rugi sgt, harga murah uols, RM17.90 jeee 1pc .

Korang nak COD #DemicaLipmatte area mana?

#Demica #DemiCantik #demicaicecream #demicakelantan

ICE CREAM APA NI YG VIRAL SGT

Seronok betul sapu ice cream lipmatte ni kat bibir, sekali sapuan je terus bibir nampak fresh & seksi gituwww. Dah la mengandungi bahan yg lembapkan bibir seperti avocado, argan oil & vitamin E, for sure bibir nampak moist je 😍 .

Korang yg tak grab lagi serius rugi sgt, harga murah uols, RM17.90 jeee 1pc .

Korang nak COD #DemicaLipmatte area mana?

#Demica #DemiCantik #demicaicecream #demicakelantan
0 0 18 February, 2020

KHAS UTK KORANG YG KERAP NAIK MOTOR

Mesti taknak kan kulit berbelang mcm kuda belang? Sblm keluar vroom vroom motor WAJIB apply #DemicaWhiteningLotion kat tangan & muka utk selamatkan diri dari sunburn teruk. Even kena hujan pn tak tanggal tau sbb lotion ni kalis air, kena sabun baru tanggal.

Harga RM39.90/botol.
NOMBOR KKM (NOT190105668K) .

Nak protect kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ?
Komen “SAYA NAK” .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KHAS UTK KORANG YG KERAP NAIK MOTOR

Mesti taknak kan kulit berbelang mcm kuda belang? Sblm keluar vroom vroom motor WAJIB apply #DemicaWhiteningLotion kat tangan & muka utk selamatkan diri dari sunburn teruk. Even kena hujan pn tak tanggal tau sbb lotion ni kalis air, kena sabun baru tanggal.

Harga RM39.90/botol.
NOMBOR KKM (NOT190105668K) .

Nak protect kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ?
Komen “SAYA NAK” .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 18 February, 2020

Wah Nora Danish pun fall in love dengan #Demicalipmatte

Alhamdulillah makin hari makin ramai artis Malaysia suka dengan #DemicaLipmatte uolss tunggu apa lagi cepat2 pm now sementara stok masih ada.

Komen “Saya Nak” sekarang nanti Mimi pm uolss.

#Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaWhiteningLotion #demicaicecream #demicabeauty #teamjutawandemica

Wah Nora Danish pun fall in love dengan #Demicalipmatte

Alhamdulillah makin hari makin ramai artis Malaysia suka dengan #DemicaLipmatte uolss tunggu apa lagi cepat2 pm now sementara stok masih ada.

Komen “Saya Nak” sekarang nanti Mimi pm uolss.

#Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaWhiteningLotion #demicaicecream #demicabeauty #teamjutawandemica
0 0 18 February, 2020

Wah Nora Danish pun fall in love dengan #Demicalipmatte
.
Alhamdulillah makin hari makin ramai artis Malaysia suka dengan #DemicaLipmatte uolss tunggu apa lagi cepat2 pm now sementara stok masih ada
.
#Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaWhiteningLotion

Wah Nora Danish pun fall in love dengan #Demicalipmatte
.
Alhamdulillah makin hari makin ramai artis Malaysia suka dengan #DemicaLipmatte uolss tunggu apa lagi cepat2 pm now sementara stok masih ada
.
#Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaWhiteningLotion
1 0 18 February, 2020

KENAPA PERLU PAKAI DEMICA LOTION
.
✨Sekali sapu terus nampak putih
✨Lindungi kulit dr sunburn
✨Melembapkan kulit
✨Boleh dijadikan primer sblm make up
✨Selamat, Halal & dijamin berkesan

Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Komen “NAK” utk #DemicaSquad contact korang sekarang jgk! .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KENAPA PERLU PAKAI DEMICA LOTION
.
✨Sekali sapu terus nampak putih
✨Lindungi kulit dr sunburn
✨Melembapkan kulit
✨Boleh dijadikan primer sblm make up
✨Selamat, Halal & dijamin berkesan

Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Komen “NAK” utk #DemicaSquad contact korang sekarang jgk! .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 18 February, 2020

Wah Nora Danish pun fall in love dengan #Demicalipmatte
.
Alhamdulillah makin hari makin ramai artis Malaysia suka dengan #DemicaLipmatte uolss tunggu apa lagi cepat2 pm now sementara stok masih ada
.
#Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaWhiteningLotion

Wah Nora Danish pun fall in love dengan #Demicalipmatte
.
Alhamdulillah makin hari makin ramai artis Malaysia suka dengan #DemicaLipmatte uolss tunggu apa lagi cepat2 pm now sementara stok masih ada
.
#Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaWhiteningLotion
2 0 18 February, 2020

ICE CREAM APA NI YG VIRAL SGT

Seronok betul sapu ice cream lipmatte ni kat bibir, sekali sapuan je terus bibir nampak fresh & seksi gituwww. Dah la mengandungi bahan yg lembapkan bibir seperti avocado, argan oil & vitamin E, for sure bibir nampak moist je 😍 .

Korang yg tak grab lagi serius rugi sgt, harga murah uols, RM17.90 jeee 1pc .

Korang nak COD #DemicaLipmatte area mana?

#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #Demicamuar #Demicajb #Demicajohor

ICE CREAM APA NI YG VIRAL SGT

Seronok betul sapu ice cream lipmatte ni kat bibir, sekali sapuan je terus bibir nampak fresh & seksi gituwww. Dah la mengandungi bahan yg lembapkan bibir seperti avocado, argan oil & vitamin E, for sure bibir nampak moist je 😍 .

Korang yg tak grab lagi serius rugi sgt, harga murah uols, RM17.90 jeee 1pc .

Korang nak COD #DemicaLipmatte area mana?

#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #Demicamuar #Demicajb #Demicajohor
0 0 18 February, 2020

ICE CREAM APA NI YG VIRAL SGT

Seronok betul sapu ice cream lipmatte ni kat bibir, sekali sapuan je terus bibir nampak fresh & seksi gituwww. Dah la mengandungi bahan yg lembapkan bibir seperti avocado, argan oil & vitamin E, for sure bibir nampak moist je 😍 .

Korang yg tak grab lagi serius rugi sgt, harga murah uols, RM17.90 jeee 1pc .

Korang nak COD #DemicaLipmatte area mana?

#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #Demicamuar #Demicajb #Demicajohor

ICE CREAM APA NI YG VIRAL SGT

Seronok betul sapu ice cream lipmatte ni kat bibir, sekali sapuan je terus bibir nampak fresh & seksi gituwww. Dah la mengandungi bahan yg lembapkan bibir seperti avocado, argan oil & vitamin E, for sure bibir nampak moist je 😍 .

Korang yg tak grab lagi serius rugi sgt, harga murah uols, RM17.90 jeee 1pc .

Korang nak COD #DemicaLipmatte area mana?

#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #Demicamuar #Demicajb #Demicajohor
0 0 18 February, 2020

ICE CREAM APA NI YG VIRAL SGT

Seronok betul sapu ice cream lipmatte ni kat bibir, sekali sapuan je terus bibir nampak fresh & seksi gituwww. Dah la mengandungi bahan yg lembapkan bibir seperti avocado, argan oil & vitamin E, for sure bibir nampak moist je 😍 .

Korang yg tak grab lagi serius rugi sgt, harga murah uols, RM17.90 jeee 1pc .

Korang nak COD #DemicaLipmatte area mana?

#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #Demicamuar #Demicajb #Demicajohor

ICE CREAM APA NI YG VIRAL SGT

Seronok betul sapu ice cream lipmatte ni kat bibir, sekali sapuan je terus bibir nampak fresh & seksi gituwww. Dah la mengandungi bahan yg lembapkan bibir seperti avocado, argan oil & vitamin E, for sure bibir nampak moist je 😍 .

Korang yg tak grab lagi serius rugi sgt, harga murah uols, RM17.90 jeee 1pc .

Korang nak COD #DemicaLipmatte area mana?

#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #Demicamuar #Demicajb #Demicajohor
0 0 18 February, 2020

CARA PAKAI DEMICA LOTION

#DemicaWhiteningLotion ni berbentuk spray & dlm botol berisipadu 50ml. Rata² customer bgtau 1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Kalau korang jenis mandi dgn Demica lotion mmg sehari terus licin laa jawabnya 🤣 .

Dah tak sabar ke nak spray #DemicaWhiteningLotion kat tangan & muka?

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

CARA PAKAI DEMICA LOTION

#DemicaWhiteningLotion ni berbentuk spray & dlm botol berisipadu 50ml. Rata² customer bgtau 1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Kalau korang jenis mandi dgn Demica lotion mmg sehari terus licin laa jawabnya 🤣 .

Dah tak sabar ke nak spray #DemicaWhiteningLotion kat tangan & muka?

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
6 0 18 February, 2020

5 BAHAN UTAMA DLM #DEMICALIPMATTE UTK BIBIR SIHAT

1️⃣Argan oil
Texture minyak yg halus takkan bg kesan berminyak pn kat bibir sbb terus meresap.

2️⃣Beeswax
Menyegarkan kulit & memperbaharui sel kulit mati pd bibir.

3️⃣Avocado
Mengekalkan kelembapan & keanjalan pd bibir.

4️⃣Vitamin E
Melambatkan proses kedutan pd bibir.

5️⃣Shea Butter
Membantu dlm pengeluaran kolagen semulajadi kulit & melicinkan bibir.

Amacam uols, mesti tak sabar nak ngap #DemicaIceCream yg tak keringkan bibir ni kan?

#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte #DemicaLawa #Demicamuar #Demicamelaka #Demicajohor
#Demicajb

5 BAHAN UTAMA DLM #DEMICALIPMATTE  UTK BIBIR SIHAT

1️⃣Argan oil
Texture minyak yg halus takkan bg kesan berminyak pn kat bibir sbb terus meresap.

2️⃣Beeswax
Menyegarkan kulit & memperbaharui sel kulit mati pd bibir.

3️⃣Avocado
Mengekalkan kelembapan & keanjalan pd bibir.

4️⃣Vitamin E
Melambatkan proses kedutan pd bibir.

5️⃣Shea Butter
Membantu dlm pengeluaran kolagen semulajadi kulit & melicinkan bibir.

Amacam uols, mesti tak sabar nak ngap #DemicaIceCream yg tak keringkan bibir ni kan?

#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte #DemicaLawa #Demicamuar #Demicamelaka #Demicajohor
#Demicajb
0 0 18 February, 2020

DEMICA ICE CREAM TAK BERKETUL WALAUPUN SAPU BERULANG KALI

Ni warna #DemicaLipmatte yg wajib ada dalam handbag & bag makeup perempuan. Serius texture smooth tak berketul & melembapkan bibir sbb ada khasiat avocado 🥑 .

Sape nak #DemicaLipmatte yg super best ni?
Angkat tangan 🖐 .

#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte
#DemicaLawa #Demicajohor #demicamuar #Demicamelaka

DEMICA ICE CREAM TAK BERKETUL WALAUPUN SAPU BERULANG KALI

Ni warna #DemicaLipmatte yg wajib ada dalam handbag & bag makeup perempuan. Serius texture smooth tak berketul & melembapkan bibir sbb ada khasiat avocado 🥑 .

Sape nak #DemicaLipmatte yg super best ni?
Angkat tangan 🖐 .

#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte
#DemicaLawa #Demicajohor #demicamuar #Demicamelaka
0 0 18 February, 2020

TAK SUKA MAKE UP TEBAL MCM PAKAI TEPUNG?

Nahhhh tutorial ni khas utk korang yg suka make up nipis je. Hanya sapu #DemicaWhiteningLotion sbg base, then concealer tanpa perlu foundation. Jgn lupa dap dap kan #DemicaLipmatte kat pipi as blusher & apply kat bibir comel korang utk naikkan seri wajah 💃🏻 .

Nak putih & bibir cantik tp bajet bawah RM100?
Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion & #DemicaLipmatte dgn agent berdekatan! .

#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream

http://Www.wasap.my/60169212253

TAK SUKA MAKE UP TEBAL MCM PAKAI TEPUNG?

Nahhhh tutorial ni khas utk korang yg suka make up nipis je. Hanya sapu #DemicaWhiteningLotion sbg base, then concealer tanpa perlu foundation. Jgn lupa dap dap kan #DemicaLipmatte kat pipi as blusher & apply kat bibir comel korang utk naikkan seri wajah 💃🏻 .

Nak putih & bibir cantik tp bajet bawah RM100?
Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion & #DemicaLipmatte dgn agent berdekatan! .

#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream

http://Www.wasap.my/60169212253
1 0 18 February, 2020

KENAPA DEMICA LOTION NI VIRAL SANGAT?

1️⃣Bau wangi & tekstur halus
•Lotion ni bau lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.

2️⃣Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉 .

3️⃣Mudah digunakan
•Hanya goncangkan & spray je di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki

4️⃣SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn 🥵 .

Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea dgn agent berdekatan harini jgk! .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakemamancod #demicakuantan

KENAPA DEMICA LOTION NI VIRAL SANGAT?

1️⃣Bau wangi & tekstur halus
•Lotion ni bau lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.

2️⃣Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉 .

3️⃣Mudah digunakan
•Hanya goncangkan & spray je di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki

4️⃣SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn 🥵 .

Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea dgn agent berdekatan harini jgk! .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#demicakemamancod#demicakuantan
6 0 18 February, 2020

.
KENAPA PENTINGNYA SUNBLOCK YG ADA SPF50 ?

Average kulit kita semua akan sunburn adalah dlm tempoh 10 minit. Maksudnya 10 minit kena direct pancaran matahari, muka terus sunburn. Bila pakai sunblock atau #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50, SPF50 cover kulit selama 8 jam dari sunburn.

TAPI, kita tetap dinasihatkan utk apply sunblock setiap 2 jam (terutamanya utk yg aktif/ bekerja di bawah matahari) sebab SPF akan hilang bila kita berpeluh.

Jom order DWL sekarang! Petang ni jgk #DemicaSquad COD 📲 www.wasap.my/60169212253
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
#codkemaman #codkotabharu #codkuantan #codkualaterengganu #wargapendidik #wargakuantan2 #wargakemaman #wargapontianjohor #wargadungun #codkualalumpur

.
KENAPA PENTINGNYA SUNBLOCK YG ADA SPF50 ?

Average kulit kita semua akan sunburn adalah dlm tempoh 10 minit. Maksudnya 10 minit kena direct pancaran matahari, muka terus sunburn. Bila pakai sunblock atau #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50, SPF50 cover kulit selama 8 jam dari sunburn.

TAPI, kita tetap dinasihatkan utk apply sunblock setiap 2 jam (terutamanya utk yg aktif/ bekerja di bawah matahari) sebab SPF akan hilang bila kita berpeluh.

Jom order DWL sekarang! Petang ni jgk #DemicaSquad COD 📲 www.wasap.my/60169212253
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri 
#codkemaman #codkotabharu #codkuantan #codkualaterengganu #wargapendidik #wargakuantan2 #wargakemaman #wargapontianjohor #wargadungun  #codkualalumpur
0 0 18 February, 2020

FUNGSI DEMICA LOTION YANG RAMAI LAGI TAK TAHU
.
#DemicaWhiteningLotion fungsi untuk :
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
Berbaloi sangat dengan 50ml je boleh tahan 1-2 bulan, pastu banyak funtion lagi tau😘
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
📲 www.wasap.my/60169212253
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #demicakemaman #bandarchukaikemaman #telokkalong #kijalkemaman # #kualaterengganu # #wargakemaman #wargakuantan #wargakotabharu #teamviey #bandarchukaikemaman #telokkalong #kijalkemaman #kualaterengganu #kuantan # #wargakemaman #Dungun # marang # paka #ratau abang # semua kami atar #teamviey

FUNGSI DEMICA LOTION YANG RAMAI LAGI TAK TAHU
.
#DemicaWhiteningLotion fungsi untuk :
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
Berbaloi sangat dengan 50ml je boleh tahan 1-2 bulan, pastu banyak funtion lagi tau😘
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
📲 www.wasap.my/60169212253
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #demicakemaman #bandarchukaikemaman #telokkalong #kijalkemaman # #kualaterengganu  # #wargakemaman #wargakuantan #wargakotabharu #teamviey #bandarchukaikemaman #telokkalong #kijalkemaman  #kualaterengganu #kuantan # #wargakemaman #Dungun # marang # paka#ratau abang # semua kami atar#teamviey
0 0 18 February, 2020

PROMOSI‼FREE COD‼ MASIH AVAILABLE‼‼‼
.
BELIAN 3PCS DEMICA LIPMATTE..
FREE COD😊
.
📌Awien OPEN PROMOSI ni selagi stock masih ada tau..sbb stock pun xbnyak dah nieyh..hihi...dm|ws awien skrg‼‼‼
.
http://www.wasap.my/60182669577/NAKDEMICA
.
#demica #demicasquad #demicameruklang #demicasubangjaya #demicaselangor #demicakurus #demicantik #demicabooster #demicalipmatte #demicaicecream #demicawhiteninglotionshahalam
#TEAMAIEENFIGHTER
#TEAMLADYRICH
#KEKALSEMANGATLUARBIASA
#WANITABESI

PROMOSI‼FREE COD‼ MASIH AVAILABLE‼‼‼
.
BELIAN 3PCS DEMICA LIPMATTE..
FREE COD😊
.
📌Awien OPEN PROMOSI ni selagi stock masih ada tau..sbb stock pun xbnyak dah nieyh..hihi...dm|ws awien skrg‼‼‼
.
http://www.wasap.my/60182669577/NAKDEMICA
.
#demica #demicasquad #demicameruklang #demicasubangjaya #demicaselangor #demicakurus #demicantik #demicabooster #demicalipmatte #demicaicecream #demicawhiteninglotionshahalam
#TEAMAIEENFIGHTER
#TEAMLADYRICH
#KEKALSEMANGATLUARBIASA
#WANITABESI
0 0 18 February, 2020

LELAKI PUN BOLEH PUTIH DGN DEMICA LOTION

Lotion bukan sekadar lotion. Tp lotion yg sesuai dijadikan sunblock sbb mengandungi spf50. Yg penting tak melekit, sekali spray terus meresap dlm kulit memang takkan nampak bercapuk pn. Ingat perempuan je ke nak jaga kulit?💁🏻 .

Sape lagi nak kulit sihat dgn #DemicaWhiteningLotion ?
Komen “SAYA NAK” .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

LELAKI PUN BOLEH PUTIH DGN DEMICA LOTION

Lotion bukan sekadar lotion. Tp lotion yg sesuai dijadikan sunblock sbb mengandungi spf50. Yg penting tak melekit, sekali spray terus meresap dlm kulit memang takkan nampak bercapuk pn. Ingat perempuan je ke nak jaga kulit?💁🏻 .

Sape lagi nak kulit sihat dgn #DemicaWhiteningLotion ?
Komen “SAYA NAK” .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 18 February, 2020

Alhamdulilah post..lg... t.kasih org johor sudi berurusan dgn sy... sesiapa berminat nak cuba DEMICA LOTION.. buleh pm atau wasap sy... .http://Www.wasap.my/60169212253

3 PUNCA UTAMA KULIT MENJADI KUSAM

1️⃣Kurang kandungan air dlm badan
•Bila kita tak cukup minum air kosong, badan akan cepat penat, kulit pn akan kering seterusnya menjadi kusam.

2️⃣Terdedah kpd pencemaran udara
•Partikel kecil dari debu, asap kenderaan maupun hasil pembakaran, dilepaskan dgn bebas ke udara.
•Saat partikel-partikel ini terbang dan kemudian menempel pd kulit, mereka tidak hanya “singgah” di permukaan kulit saja, melainkan masuk dan tinggal di dlm pori-pori kulit.

3️⃣Sentiasa murung & stress
•Murung atau stress akan sebabkan pelbagai penyakit, salah satunya dlm konteks artikel ni, stress akan meningkatkan penghasilan minyak melalui kelenjar muka & seterusnya jadikan kulit muka kusam.
.
.
Sis suggest korang spray je #DemicaWhiteningLotion kat muka utk melindungi kulit dr pencemaran & kotoran yg hinggap kat muka.
.
Sape nak kulit maintain lembap dgn #DemicaWhiteningLotion even asyik main panas?
Komen “SAYA NAK” .
.
.
📲 www.wasap.my/60169212253
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #putihberseri #demicabengkung #demicalotion #demicakijal #demicabukitkuang #demicachukai #demicadungun #demicakelantan #demicakualalumpur #demicakualaterengganu #demicakuantan #demicaterengganu
#cikgumalaysia #politeknikmalaysia

Alhamdulilah post..lg... t.kasih org johor sudi berurusan dgn sy... sesiapa berminat nak cuba  DEMICA LOTION.. buleh pm atau wasap sy... .http://Www.wasap.my/60169212253

3 PUNCA UTAMA KULIT MENJADI KUSAM

1️⃣Kurang kandungan air dlm badan
•Bila kita tak cukup minum air kosong, badan akan cepat penat, kulit pn akan kering seterusnya menjadi kusam.

2️⃣Terdedah kpd pencemaran udara
•Partikel kecil dari debu, asap kenderaan maupun hasil pembakaran, dilepaskan dgn bebas ke udara.
•Saat partikel-partikel ini terbang dan kemudian menempel pd kulit, mereka tidak hanya “singgah” di permukaan kulit saja, melainkan masuk dan tinggal di dlm pori-pori kulit.

3️⃣Sentiasa murung & stress
•Murung atau stress akan sebabkan pelbagai penyakit, salah satunya dlm konteks artikel ni, stress akan meningkatkan penghasilan minyak melalui kelenjar muka & seterusnya jadikan kulit muka kusam.
.
.
Sis suggest korang spray je #DemicaWhiteningLotion kat muka utk melindungi kulit dr pencemaran & kotoran yg hinggap kat muka.
.
Sape nak kulit maintain lembap dgn #DemicaWhiteningLotion even asyik main panas?
Komen “SAYA NAK” .
.
.
📲 www.wasap.my/60169212253
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat  #putihberseri  #demicabengkung #demicalotion  #demicakijal #demicabukitkuang #demicachukai #demicadungun #demicakelantan #demicakualalumpur #demicakualaterengganu #demicakuantan #demicaterengganu 
#cikgumalaysia #politeknikmalaysia
1 0 18 February, 2020

TAK SUKA MAKE UP TEBAL MCM PAKAI TEPUNG?

Nahhhh tutorial ni khas utk korang yg suka make up nipis je. Hanya sapu #DemicaWhiteningLotion sbg base, then concealer tanpa perlu foundation. Jgn lupa dap dap kan #DemicaLipmatte kat pipi as blusher & apply kat bibir comel korang utk naikkan seri wajah 💃🏻 .

Nak putih & bibir cantik tp bajet bawah RM100?
Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion & #DemicaLipmatte dgn agent berdekatan! .

#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #demicawhiteninglotion#

TAK SUKA MAKE UP TEBAL MCM PAKAI TEPUNG?

Nahhhh tutorial ni khas utk korang yg suka make up nipis je. Hanya sapu #DemicaWhiteningLotion sbg base, then concealer tanpa perlu foundation. Jgn lupa dap dap kan #DemicaLipmatte kat pipi as blusher & apply kat bibir comel korang utk naikkan seri wajah 💃🏻 .

Nak putih & bibir cantik tp bajet bawah RM100?
Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion & #DemicaLipmatte dgn agent berdekatan! .

#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream#demicawhiteninglotion#
2 0 18 February, 2020

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
“Sebelum keluar rumah, Sai apply #DemicaWhiteningLotion ni dulu di muka,tangan dan kaki untuk elak dari terkena sunburn dan nak make sure make up yang Sai pakai ni tak mudah crack.”
.
Haaa, Sai pun pakai #DemicaWhiteningLotion tau untuk melindungi kulit dan untuk make up tahan lebih lama.
.
Kenapa best sangat #DemicaWhiteningLotion ni?
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Botol yg kecil senang dibawa
.
Jom dapatkan SEKARANG.
P/s: Stok sangattt LIMITED! Sape cepat dia dapat.
.
DM now untuk dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea🤗
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
“Sebelum keluar rumah, Sai apply #DemicaWhiteningLotion ni dulu di muka,tangan dan kaki untuk elak dari terkena sunburn dan nak make sure make up yang Sai pakai ni tak mudah crack.”
.
Haaa, Sai pun pakai #DemicaWhiteningLotion tau untuk melindungi kulit dan untuk make up tahan lebih lama.
.
Kenapa best sangat #DemicaWhiteningLotion ni?
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Botol yg kecil senang dibawa
.
Jom dapatkan SEKARANG.
P/s: Stok sangattt LIMITED! Sape cepat dia dapat.
.
DM now untuk dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea🤗
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 18 February, 2020

“4 BAHAN UTAMA” DEMICA LOTION VIRAL YG SELAMAT UTK PUTIHKAN KULIT SEPUTIH AWEK KOREA

Sape tengah survey lagi #DemicaWhiteningLotion ni? Jgn risau, uols boleh google sendiri kelebihan yg ada pada Pro Vitamin B3, Pearl Extract, Milk Extract & Olive oil. Semestinya buatkan kulit uols glowing, pulihkan sunburn & kulit nampak putih fresh! Wowwww!

Nak #DemicaWhiteningLotion sampai depan rumah uols esok??
Komen “DM” utk Agent COD!

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

“4 BAHAN UTAMA” DEMICA LOTION VIRAL YG SELAMAT UTK PUTIHKAN KULIT SEPUTIH AWEK KOREA

Sape tengah survey lagi #DemicaWhiteningLotion ni? Jgn risau, uols boleh google sendiri kelebihan yg ada pada Pro Vitamin B3, Pearl Extract, Milk Extract & Olive oil. Semestinya buatkan kulit uols glowing, pulihkan sunburn & kulit nampak putih fresh! Wowwww!

Nak #DemicaWhiteningLotion sampai depan rumah uols esok??
Komen “DM” utk Agent COD!

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 18 February, 2020

LELAKI PUN BOLEH PUTIH DGN DEMICA LOTION

Lotion bukan sekadar lotion. Tp lotion yg sesuai dijadikan sunblock sbb mengandungi spf50. Yg penting tak melekit, sekali spray terus meresap dlm kulit memang takkan nampak bercapuk pn. Ingat perempuan je ke nak jaga kulit?💁🏻 .

Sape lagi nak kulit sihat dgn #DemicaWhiteningLotion ?
Komen “SAYA NAK” .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

LELAKI PUN BOLEH PUTIH DGN DEMICA LOTION

Lotion bukan sekadar lotion. Tp lotion yg sesuai dijadikan sunblock sbb mengandungi spf50. Yg penting tak melekit, sekali spray terus meresap dlm kulit memang takkan nampak bercapuk pn. Ingat perempuan je ke nak jaga kulit?💁🏻 .

Sape lagi nak kulit sihat dgn #DemicaWhiteningLotion ?
Komen “SAYA NAK” .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
5 0 18 February, 2020

KENAPA PERLU PAKAI DEMICA LOTION
.
✨Sekali sapu terus nampak putih
✨Lindungi kulit dr sunburn
✨Melembapkan kulit
✨Boleh dijadikan primer sblm make up
✨Selamat, Halal & dijamin berkesan

Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Komen “NAK” utk #DemicaSquad contact korang sekarang jgk! .

www.wasap.my/601131793198/nak+demica

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KENAPA PERLU PAKAI DEMICA LOTION
.
✨Sekali sapu terus nampak putih
✨Lindungi kulit dr sunburn
✨Melembapkan kulit
✨Boleh dijadikan primer sblm make up
✨Selamat, Halal & dijamin berkesan

Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Komen “NAK” utk #DemicaSquad contact korang sekarang jgk! .

www.wasap.my/601131793198/nak+demica

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 18 February, 2020

KENAPA PERLU PAKAI DEMICA LOTION
.
✨Sekali sapu terus nampak putih
✨Lindungi kulit dr sunburn
✨Melembapkan kulit
✨Boleh dijadikan primer sblm make up
✨Selamat, Halal & dijamin berkesan

Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Komen “NAK” utk #DemicaSquad contact korang sekarang jgk! .

www.wasap.my/601131793198/nak+demica
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KENAPA PERLU PAKAI DEMICA LOTION
.
✨Sekali sapu terus nampak putih
✨Lindungi kulit dr sunburn
✨Melembapkan kulit
✨Boleh dijadikan primer sblm make up
✨Selamat, Halal & dijamin berkesan

Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Komen “NAK” utk #DemicaSquad contact korang sekarang jgk! .

www.wasap.my/601131793198/nak+demica
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 18 February, 2020

KENAPA PERLU PAKAI DEMICA LOTION
.
✨Sekali sapu terus nampak putih
✨Lindungi kulit dr sunburn
✨Melembapkan kulit
✨Boleh dijadikan primer sblm make up
✨Selamat, Halal & dijamin berkesan

Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Komen “NAK” utk #DemicaSquad contact korang sekarang jgk! .

www.wasap.my/601131793198/nak+demica

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KENAPA PERLU PAKAI DEMICA LOTION
.
✨Sekali sapu terus nampak putih
✨Lindungi kulit dr sunburn
✨Melembapkan kulit
✨Boleh dijadikan primer sblm make up
✨Selamat, Halal & dijamin berkesan

Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Komen “NAK” utk #DemicaSquad contact korang sekarang jgk! .

www.wasap.my/601131793198/nak+demica

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 18 February, 2020

.
3 PUNCA UTAMA KULIT MENJADI KUSAM

1️⃣Kurang kandungan air dlm badan
•Bila kita tak cukup minum air kosong, badan akan cepat penat, kulit pn akan kering seterusnya menjadi kusam.

2️⃣Terdedah kpd pencemaran udara
•Partikel kecil dari debu, asap kenderaan maupun hasil pembakaran, dilepaskan dgn bebas ke udara.
•Saat partikel-partikel ini terbang dan kemudian menempel pd kulit, mereka tidak hanya “singgah” di permukaan kulit saja, melainkan masuk dan tinggal di dlm pori-pori kulit.

3️⃣Sentiasa murung & stress
•Murung atau stress akan sebabkan pelbagai penyakit, salah satunya dlm konteks artikel ni, stress akan meningkatkan penghasilan minyak melalui kelenjar muka & seterusnya jadikan kulit muka kusam.
.
.
Sis suggest korang spray je #DemicaWhiteningLotion kat muka utk melindungi kulit dr pencemaran & kotoran yg hinggap kat muka.
.
Sape nak kulit maintain lembap dgn #DemicaWhiteningLotion even asyik main panas?
Komen “SAYA NAK” .
.
.
📲 www.wasap.my/60169212253
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #putihberseri #demicabengkung #demicalotion #demicakijal #demicabukitkuang #demicachukai #demicadungun #demicakelantan #demicakualalumpur #demicakualaterengganu #demicakuantan #demicaterengganu
#cikgumalaysia #politeknikmalaysia

.
3 PUNCA UTAMA KULIT MENJADI KUSAM

1️⃣Kurang kandungan air dlm badan
•Bila kita tak cukup minum air kosong, badan akan cepat penat, kulit pn akan kering seterusnya menjadi kusam.

2️⃣Terdedah kpd pencemaran udara
•Partikel kecil dari debu, asap kenderaan maupun hasil pembakaran, dilepaskan dgn bebas ke udara.
•Saat partikel-partikel ini terbang dan kemudian menempel pd kulit, mereka tidak hanya “singgah” di permukaan kulit saja, melainkan masuk dan tinggal di dlm pori-pori kulit.

3️⃣Sentiasa murung & stress
•Murung atau stress akan sebabkan pelbagai penyakit, salah satunya dlm konteks artikel ni, stress akan meningkatkan penghasilan minyak melalui kelenjar muka & seterusnya jadikan kulit muka kusam.
.
.
Sis suggest korang spray je #DemicaWhiteningLotion kat muka utk melindungi kulit dr pencemaran & kotoran yg hinggap kat muka.
.
Sape nak kulit maintain lembap dgn #DemicaWhiteningLotion even asyik main panas?
Komen “SAYA NAK” .
.
.
📲 www.wasap.my/60169212253
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat  #putihberseri  #demicabengkung #demicalotion  #demicakijal #demicabukitkuang #demicachukai #demicadungun #demicakelantan #demicakualalumpur #demicakualaterengganu #demicakuantan #demicaterengganu 
#cikgumalaysia #politeknikmalaysia
1 0 18 February, 2020

KENAPA PERLU PAKAI DEMICA LOTION
.
✨Sekali sapu terus nampak putih
✨Lindungi kulit dr sunburn
✨Melembapkan kulit
✨Boleh dijadikan primer sblm make up
✨Selamat, Halal & dijamin berkesan

Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Komen “NAK” utk #DemicaSquad contact korang sekarang jgk! .

www.wasap.my/601131793198/nak+demica

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KENAPA PERLU PAKAI DEMICA LOTION
.
✨Sekali sapu terus nampak putih
✨Lindungi kulit dr sunburn
✨Melembapkan kulit
✨Boleh dijadikan primer sblm make up
✨Selamat, Halal & dijamin berkesan

Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Komen “NAK” utk #DemicaSquad contact korang sekarang jgk! .

www.wasap.my/601131793198/nak+demica

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 18 February, 2020

KHAS UTK KORANG YG KERAP PERGI PULAU ATAU TERPAKSA HADAP MATAHARI HARI²
Jangan risau..🙅🏻 Kita ada #DemicaWhiteningLotion, lotion putih nombor 1 Malaysia utk melindungi kulit korang dari rosak akibat panas terik matahari. Sapu² terus nampak tona kulit lebih cerah & lembap mcm gadis Korea uolsss.

Nak dapatkan lotion putih nombor 1 Malaysia?
Komen “ ” sekarang.
http://Www.wasap.my/60169212253

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demica kemaman #demica dungun# demica trg#

KHAS UTK KORANG YG KERAP PERGI PULAU ATAU TERPAKSA HADAP MATAHARI HARI² 
Jangan risau..🙅🏻 Kita ada #DemicaWhiteningLotion, lotion putih nombor 1 Malaysia utk melindungi kulit korang dari rosak akibat panas terik matahari. Sapu² terus nampak tona kulit lebih cerah & lembap mcm gadis Korea uolsss.

Nak dapatkan lotion putih nombor 1 Malaysia?
Komen “ ” sekarang.
http://Www.wasap.my/60169212253

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#demica kemaman #demica dungun# demica trg#
0 0 18 February, 2020

Top #Demicantik posts

Hi semua! Xtido lagi ke tuwwww? Esok cuti lagi kan so buat apa tido awal2.. malam masih muda choi 🤪 .

Kalini makeup menggunakan produk Demica Lotion and Lipmatte from @demicabeautyhq .

Demica Whitening lotion tu ada spf 50 sesuai utk pakai as base makeup/primer. Mekap lg tahan lama even pakai more than 6 hours. Yg lipmatte plak.. which one is your favs colour? I love the red kiss aum 🥰😉 #demica #demicantik #demicasquad

Hi semua! Xtido lagi ke tuwwww? Esok cuti lagi kan so buat apa tido awal2.. malam masih muda choi 🤪 .

Kalini makeup menggunakan produk Demica Lotion and Lipmatte from @demicabeautyhq .

Demica Whitening lotion tu ada spf 50 sesuai utk pakai as base makeup/primer. Mekap lg tahan lama even pakai more than 6 hours. Yg lipmatte plak.. which one is your favs colour? I love the red kiss aum 🥰😉 #demica #demicantik #demicasquad
4,731 77 25 January, 2020

KHAS UTK KORANG YG KERAP PERGI PULAU ATAU TERPAKSA HADAP MATAHARI HARI² 🌤 .
.
Jangan risau..🙅🏻 Kita ada #DemicaWhiteningLotion, lotion putih nombor 1 Malaysia utk melindungi kulit korang dari rosak akibat panas terik matahari. Sapu² terus nampak tona kulit lebih cerah & lembap mcm gadis Korea uolsss.
.
Nak dapatkan lotion putih nombor 1 Malaysia?
Komen “NAKK” sekarang.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamarwaarangers

KHAS UTK KORANG YG KERAP PERGI PULAU ATAU TERPAKSA HADAP MATAHARI HARI² 🌤 .
.
Jangan risau..🙅🏻 Kita ada #DemicaWhiteningLotion, lotion putih nombor 1 Malaysia utk melindungi kulit korang dari rosak akibat panas terik matahari. Sapu² terus nampak tona kulit lebih cerah & lembap mcm gadis Korea uolsss.
.
Nak dapatkan lotion putih nombor 1 Malaysia?
Komen “NAKK” sekarang.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamarwaarangers
296 7 15 February, 2020

𝐖𝐞 𝐬𝐮𝐟𝐟𝐞𝐫 𝐦𝐨𝐫𝐞 𝐢𝐧 𝐢𝐦𝐚𝐠𝐢𝐧𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐭𝐡𝐚𝐧 𝐢𝐧 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐢𝐭𝐲 🙌🏼🌧🌍

𝐖𝐞 𝐬𝐮𝐟𝐟𝐞𝐫 𝐦𝐨𝐫𝐞 𝐢𝐧 𝐢𝐦𝐚𝐠𝐢𝐧𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐭𝐡𝐚𝐧 𝐢𝐧 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐢𝐭𝐲 🙌🏼🌧🌍
439 19 10 February, 2020

.
.
.

Korang tengok video #DemicaIceCream yang dah siapkan? .
.
.
Tengok video ni kalau nak tahu macam mana behind the scene video #DemicaIceCream , pratice menari tak sampai sejam. Lepastu lirik lagu tak ingat. Nasib baik En.Husband sanggup beli whiteboard then tulis lirik kat situ 😂 .

Thank you so much semua yang bagi kerjasama untuk siapkan video ni, termasuk my husband @syahsuzuran and sahabatku @asyalliee @eboyarbaain .

#DemiCantik #DemicaLipmatte #LadybossDemica

.
.
.

Korang tengok video #DemicaIceCream yang dah siapkan? .
.
.
Tengok video ni kalau nak tahu macam mana behind the scene video #DemicaIceCream , pratice menari tak sampai sejam. Lepastu lirik lagu tak ingat. Nasib baik En.Husband sanggup beli whiteboard then tulis lirik kat situ 😂 .

Thank you so much semua yang bagi kerjasama untuk siapkan video ni, termasuk my husband @syahsuzuran and sahabatku @asyalliee @eboyarbaain .

#DemiCantik #DemicaLipmatte #LadybossDemica
5,967 161 4 February, 2020

Cuba teka apa yg tersembunyi🙈.
.
#demicasquad #demicantik

Cuba teka apa yg tersembunyi🙈.
.
#demicasquad #demicantik
653 24 11 February, 2020

5 SEBAB KENAPA PERLU PAKAI DEMICA LIPMATTE PD BIBIR

1️⃣Texture ice cream yg lembut
•Bukan hanya texture yg mcm ice cream, tp sejuk di bibir & bau vanilla mcm nak makan je! .

2️⃣Pilihan warna yg menarik
•Tiga pilihan warna iaitu red kiss, choco love & orange bites akan menjadikan wajah lagi berseri.

3️⃣Tahan lebih lama
•Permulaan sapu memang akan rasa bibir basah, tp bila dah meresap ia akan hasilkan efek matte & full lips yg tahan lama.

4️⃣Membantu merawat masalah bibir
•Mempunyai khasiat avocado & argan oil yg merawat masalah bibir kering, pecah, merekah & menggelupas.

5️⃣Kualiti setanding jenama antarabangsa
•Harga kaki lima tapi kualiti 5 bintang! Gittuwww. Packaging exclusive ice cream akan buatkan semua org nak ngap.
.
.
Best kan #DemicaLipmatte ni?
Sape nak order boleh komen “NAK COD” .

#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte #agentwanted
#teamainpowers #demicasquad #demicakedah #demicasungaipetani #demicakepalabatas #demicapenang #demicaalorsetar #teameikaberjaya #dropshipwanted

5 SEBAB KENAPA PERLU PAKAI DEMICA LIPMATTE PD BIBIR

1️⃣Texture ice cream yg lembut
•Bukan hanya texture yg mcm ice cream, tp sejuk di bibir & bau vanilla mcm nak makan je! .

2️⃣Pilihan warna yg menarik
•Tiga pilihan warna iaitu red kiss, choco love & orange bites akan menjadikan wajah lagi berseri.

3️⃣Tahan lebih lama
•Permulaan sapu memang akan rasa bibir basah, tp bila dah meresap ia akan hasilkan efek matte & full lips yg tahan lama.

4️⃣Membantu merawat masalah bibir
•Mempunyai khasiat avocado & argan oil yg merawat masalah bibir kering, pecah, merekah & menggelupas.

5️⃣Kualiti setanding jenama antarabangsa
•Harga kaki lima tapi kualiti 5 bintang! Gittuwww. Packaging exclusive ice cream akan buatkan semua org nak ngap.
.
.
Best kan #DemicaLipmatte ni?
Sape nak order boleh komen “NAK COD” .

#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte #agentwanted
#teamainpowers #demicasquad #demicakedah #demicasungaipetani #demicakepalabatas #demicapenang #demicaalorsetar #teameikaberjaya #dropshipwanted
140 1 14 February, 2020

Alhamdulillah
.
.
Bermula dengan mini agent upgrade ke agent dan harini berjaya upgrade ke stokis 🥳 syukur alhamdulillah yaAllah 🤲🏻♥️ tanpa anak team tanpa customer siapalah saya kan? Terima kasih awak semua sudi support bisness cikty dari modal kecik2 dulu sampai lah modal ribu riban sekarang 🥰
.
.
Dan siapa yang nak join buat duit kepuk2 boleh PM cikty sekarang. Takreti berbisnes takde masalah yang penting ada semangat dan usaha. Korang pun pasti boleh 💪🏼 yang dekat atas sekarang pun pernah berada dibawah satu masa dulu. Ingat tu 💋
.
.
Terima kasih mentor saya @amirahsyamimi @syahsuzuran @demicaselangorhq yang sentiasa support takpernah jemu curah ilmu dan tunjuk ajar untuk saya yang bilis ni #demica #demicalipmatte #demicaicecream #demicawhiteninglotion #demicantik #lotionputih #demicalotion

Alhamdulillah
.
.
Bermula dengan mini agent upgrade ke agent dan harini berjaya upgrade ke stokis 🥳 syukur alhamdulillah yaAllah 🤲🏻♥️ tanpa anak team tanpa customer siapalah saya kan? Terima kasih awak semua sudi support bisness cikty dari modal kecik2 dulu sampai lah modal ribu riban sekarang 🥰
.
.
Dan siapa yang nak join buat duit kepuk2 boleh PM cikty sekarang. Takreti berbisnes takde masalah yang penting ada semangat dan usaha. Korang pun pasti boleh 💪🏼 yang dekat atas sekarang pun pernah berada dibawah satu masa dulu. Ingat tu 💋
.
.
Terima kasih mentor saya @amirahsyamimi @syahsuzuran @demicaselangorhq yang sentiasa support takpernah jemu curah ilmu dan tunjuk ajar untuk saya yang bilis ni  #demica #demicalipmatte #demicaicecream #demicawhiteninglotion #demicantik #lotionputih #demicalotion
104 11 14 February, 2020

Sukonyo mung blh half stock🤧. Tu pon hok agent2 blako dh. Hk sndri tkdk😣.
.
Jual gapo ni nak ko tkdan bersawang 💆🏻‍♀️
Permintaan tinggi sokmo.
.
Alhamdulillah suka sbb dpt tgk #teamfarahpower meroket habis lepas kena basuh sokmo🔥.
.
Siapa yg dk bwh team farah dia tahu mcm mna farah train team, not too much pressure but too much interest.
.
Buat sesuatu atas minat kita.
Bukan atas pengaruh sesiapa🔥.
.
Ada sape lg yg berminat nk join #teamfarahpower hari2 korang kena brain wash😂 biar jd nusio ore kato...
.
#demica #demicasquad #demicantik #demicakelantan

Sukonyo mung blh half stock🤧. Tu pon hok agent2 blako dh. Hk sndri tkdk😣.
.
Jual gapo ni nak ko tkdan bersawang 💆🏻‍♀️
Permintaan tinggi sokmo.
.
Alhamdulillah suka sbb dpt tgk #teamfarahpower meroket habis lepas kena basuh sokmo🔥.
.
Siapa yg dk bwh team farah dia tahu mcm mna farah train team, not too much pressure but too much interest.
.
Buat sesuatu atas minat kita.
Bukan atas pengaruh sesiapa🔥.
.
Ada sape lg yg berminat nk join #teamfarahpower hari2 korang kena brain wash😂 biar jd nusio ore kato...
.
#demica #demicasquad #demicantik #demicakelantan
359 9 6 February, 2020

The best ever Whitening Lotion 😍😍😍.
.
Nak keluar wajib spray2 dkt tgn dan muka😘😘😘Kata nk futih fuhhh😂 sila silalah rajin yerr.
.
Sape setuju Demica the best whitening lotion🙋🏻‍♀️ upp skit❤️❤️.
.
#demica #demicawhiteninglotion #demicasquad #demicantik #demicakelantan

The best ever Whitening Lotion 😍😍😍.
.
Nak keluar wajib spray2 dkt tgn dan muka😘😘😘Kata nk futih fuhhh😂 sila silalah rajin yerr.
.
Sape setuju Demica the best whitening lotion🙋🏻‍♀️ upp skit❤️❤️.
.
#demica #demicawhiteninglotion #demicasquad #demicantik #demicakelantan
263 3 6 February, 2020