#DosaPerempuan Instagram Photos & Videos

DosaPerempuan - 1.8k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #DosaPerempuan and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
239 hours
Average like
116.4
Average comment
2.6
Posts with video
7/36
Posts with photo
29/36

Hashtag Popularity

Siapa nak cantik mcm mira filzah?? .
.
.
Jom order kurung cotton skrg!!
Ade lebih 50 design cantik2 overload...
.
.
Rm53 je!! Rm53 je!! Rm53 je!!
.
Pm @ wssp :
📲 http://DhiaCottonViral.wasap.my
📲 http://DhiaCottonViral.wasap.my
📲 http://DhiaCottonViral.wasap.my
.
.
Cpt2! Skrg stok tgh byk tu...😃😃
.
.
#Repost @mfmirafilzah
• • • • • •
.
.
Back on set #DosaPerempuan. 🎥 @tv3malaysia @miraclegacy_ @miracleflawlessbymf @moraessential #MiraFilzah

Siapa nak cantik mcm mira filzah?? .
.
.
Jom order kurung  cotton skrg!!
Ade lebih 50 design cantik2 overload...
.
.
Rm53 je!! Rm53 je!! Rm53 je!!
.
Pm @ wssp :
📲 http://DhiaCottonViral.wasap.my
📲 http://DhiaCottonViral.wasap.my
📲 http://DhiaCottonViral.wasap.my
.
.
Cpt2! Skrg stok tgh byk tu...😃😃
.
.
#Repost @mfmirafilzah
• • • • • •
.
.
Back on set #DosaPerempuan. 🎥 @tv3malaysia @miraclegacy_ @miracleflawlessbymf @moraessential #MiraFilzah ✨
5 2 14 October, 2019

Siapa nak cantik mcm mira filzah?? .
.
.
Jom order kurung cotton skrg!!
Ade lebih 50 design cantik2 overload...
.
.
Rm53 je!! Rm53 je!! Rm53 je!!
.
Pm @ wssp :
📲 http://DhiaCottonViral.wasap.my
📲 http://DhiaCottonViral.wasap.my
📲 http://DhiaCottonViral.wasap.my
.
.
Cpt2! Skrg stok tgh byk tu...😃😃
.
.
#Repost @mfmirafilzah
• • • • • •
D O S A P E R E M P U A N. .
.
Cerekarama. @tv3malaysia! @zeelproduction @hj.zil @muraliabdullah73 @marrmohamad @nad.zainal @duerramitilda. #DosaPerempuan #crimethriller #mustwatch! 😍

Siapa nak cantik mcm mira filzah?? .
.
.
Jom order kurung  cotton skrg!!
Ade lebih 50 design cantik2 overload...
.
.
Rm53 je!! Rm53 je!! Rm53 je!!
.
Pm @ wssp :
📲 http://DhiaCottonViral.wasap.my
📲 http://DhiaCottonViral.wasap.my
📲 http://DhiaCottonViral.wasap.my
.
.
Cpt2! Skrg stok tgh byk tu...😃😃
.
.
#Repost @mfmirafilzah
• • • • • •
D O S A  P E R E M P U A N. .
.
Cerekarama.  @tv3malaysia! @zeelproduction @hj.zil @muraliabdullah73 @marrmohamad @nad.zainal @duerramitilda. #DosaPerempuan #crimethriller #mustwatch! 😍
9 2 14 October, 2019

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 *🧕🏼KOMIK 100 DOSA PEREMPUAN YANG SERING DIANGGAP SEPELE* ▪HARGA 59.000
▪Diskon jadi 55.000
▪STOK 10 EKS ▪BERAT 200 GRAM 🌹Penulis: Angga Priatna 🌹Penerbit: Wahyu Qolbu 📚Sinopsis:

Dari Imran bin Husain, dari Nabi bersabda, “ Aku diperlihatkan di surge. Aku melihat kebanyakan penghuninya adalah kaum fakir miskin. Lalu aku diperlihatkan neraka. Aku melihat kebanyakan penghuninya adalah kaum wanita.”(HR. Bukhari dan Muslim)

Imam Qurthubi Rahimahullah berpendapat mengenai penyebab penghuni neraka kebanyakan kaum wanita adalah karena hawa nafsu yang mendominasi diri mereka. Mereka lebih condong pada kesenangan-kesenangan dunia sehingga berpaling dari akhirat. Hal ini disebabkan kurangnya akal serta mudahnya mereka tertipu dengan kesenangan-kesenangan dunia yang menyebabkan mereka lemah dalam beramal sholeh. Selain itu, kebanyakan kaum wanita juga menjadi penyebab paling kuat memalingkan para kaum lelaki dari akhirat, cepat tertipu jika diajak kepada penyelewengan agama, dan sulit menerima jika diajak kepada akhirat.

Komik berjudul “100 DOSA PEREMPUAN YANG SERING DIANGGAP SEPELE” ini berusaha mengurai hadist Nabi yang menyebutkan bahwa kebanyakan penghuni neraka adalah kaum wanita. Diulas dengan pendekatan komik agara mudah dipahami dan pesan-pesan yang disampaikan mudah diingat.

Dikirim dari Tangerang
Pesan klik wa.me/6285335436775
#100dosaperempuanyangseringdianggapsepele #100dosayangdiremehkanwanita #dosaperempuan #anggapriatna

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 *🧕🏼KOMIK 100 DOSA PEREMPUAN YANG SERING DIANGGAP SEPELE* ▪HARGA 59.000
▪Diskon jadi 55.000
▪STOK 10 EKS ▪BERAT 200 GRAM 🌹Penulis: Angga Priatna 🌹Penerbit: Wahyu Qolbu 📚Sinopsis:

Dari Imran bin Husain, dari Nabi bersabda, “ Aku diperlihatkan di surge. Aku melihat kebanyakan penghuninya adalah kaum fakir miskin. Lalu aku diperlihatkan neraka. Aku melihat kebanyakan penghuninya adalah kaum wanita.”(HR. Bukhari dan Muslim)

Imam Qurthubi Rahimahullah berpendapat mengenai penyebab penghuni neraka kebanyakan kaum wanita adalah karena hawa nafsu yang mendominasi diri mereka. Mereka lebih condong pada kesenangan-kesenangan dunia sehingga berpaling dari akhirat. Hal ini disebabkan kurangnya akal serta mudahnya mereka tertipu dengan kesenangan-kesenangan dunia yang menyebabkan mereka lemah dalam beramal sholeh. Selain itu, kebanyakan kaum wanita juga menjadi penyebab paling kuat memalingkan para kaum lelaki dari akhirat, cepat tertipu jika diajak kepada penyelewengan agama, dan sulit menerima jika diajak kepada akhirat.

Komik berjudul “100 DOSA PEREMPUAN YANG SERING DIANGGAP SEPELE” ini berusaha mengurai hadist Nabi yang menyebutkan bahwa kebanyakan penghuni neraka adalah kaum wanita. Diulas dengan pendekatan komik agara mudah dipahami dan pesan-pesan yang disampaikan mudah diingat.

Dikirim dari Tangerang
Pesan klik wa.me/6285335436775
#100dosaperempuanyangseringdianggapsepele #100dosayangdiremehkanwanita #dosaperempuan #anggapriatna
3 0 31 August, 2019

Latest post (19/8/19) vs first post (23/1/19)
.
Baju tasya #dosaperempuan
Baju tunang Tiara #PujaanHatiKanda
Baju Putri #dramaSweetDreams .
Baju fav ni 😂😍
.
#MiraFilzah #Tiara #Putri #Tasya
Jgn lupa vote for Mira 💪🏻

Latest post (19/8/19) vs first post (23/1/19)
.
Baju tasya #dosaperempuan
Baju tunang Tiara #PujaanHatiKanda 
Baju Putri #dramaSweetDreams .
Baju fav ni 😂😍
.
#MiraFilzah #Tiara #Putri #Tasya
Jgn lupa vote for Mira 💪🏻
84 1 19 August, 2019

Disebutkan dalam sebuah riwayat bahwasanya ada seorang laki-laki yg datang kepada Nabi SAW .
Dan dia berkata :"Ya Rosululloh, aku telah bermaksiat maka sucikanlah aku.. "
.
Nabi SAW bertanya.. :"Apa maksiat yg kamu lakukan..? "
.
Laki-laki itu menjawab :"Aku malu untuk mengatakannya padamu" .
Maka Nabi SAW bersabda : "Kamu malu untuk memberitahuku tentang dosamu, dan kamu tidak malu kepada Allah sedangkan DIA melihatmu..? Berdiri dan keluarlah dariku, agar api azab tidak turun mengenai kami"
.
Maka laki-laki itu keluar dari Rosululloh sambil kecewa, menangis dan putus asa .
Selang beberapa saat, turunlah malaikat Jibril seraya berkata :"Wahai Muhammad, engkau telah membuat putus asa orang yg bermaksiat sedangkan dia mempunyai pelebur atas dosa²nya"
.
Maka Nabi SAW beertanyaa :"Apa pelebur dosa²nya ?"
.
Malaikat Jibril menjawab :"Dia mempunyai anak kecil, yg setiap kali masuk kerumahnya dia menyambutnya dan memberi sesuatu dari pada makanan atau apapun yg menyenangkan hatinya,
.
Lalu malaikat Jibril melanjutkan.. "Maka ketika anak kecil itu bergembira, itulah yg menjadi pelebur atas dosa-dosanya.. "
.
.
💌
@ibn_alkurdi19
.
#peleburdosa #hatitulus #pendosahijrah #dosadosabesar #dosa #dosariba #syurgabuatkupendosa #pendosa #sakitpenghapusdosa #dosabesar #pendosahebat #dosaperempuan #sipendosahebat

Disebutkan dalam sebuah riwayat bahwasanya ada seorang laki-laki yg datang kepada Nabi SAW .
Dan dia berkata :"Ya Rosululloh, aku telah bermaksiat maka sucikanlah aku.. "
.
Nabi SAW bertanya.. :"Apa maksiat yg kamu lakukan..? "
.
Laki-laki itu menjawab :"Aku malu untuk mengatakannya padamu" .
Maka Nabi SAW bersabda : "Kamu malu untuk memberitahuku tentang dosamu, dan kamu tidak malu kepada Allah sedangkan DIA melihatmu..? Berdiri dan keluarlah dariku, agar api azab tidak turun mengenai kami"
.
Maka laki-laki itu keluar dari Rosululloh sambil kecewa, menangis dan putus asa .
Selang beberapa saat, turunlah malaikat Jibril seraya berkata :"Wahai Muhammad, engkau telah membuat putus asa orang yg bermaksiat sedangkan dia mempunyai pelebur atas dosa²nya"
.
Maka Nabi SAW beertanyaa :"Apa pelebur dosa²nya ?"
.
Malaikat Jibril menjawab :"Dia mempunyai anak kecil, yg setiap kali masuk kerumahnya dia menyambutnya dan memberi sesuatu dari pada makanan atau apapun yg menyenangkan hatinya,
.
Lalu malaikat Jibril melanjutkan.. "Maka ketika anak kecil itu bergembira, itulah yg menjadi pelebur atas dosa-dosanya.. "
.
.
💌
@ibn_alkurdi19
.
#peleburdosa #hatitulus #pendosahijrah  #dosadosabesar #dosa #dosariba #syurgabuatkupendosa  #pendosa #sakitpenghapusdosa  #dosabesar #pendosahebat #dosaperempuan #sipendosahebat
223 2 17 August, 2019

Buku ini menyajikan pembahasan tentang 300 jenis dosa dan kesalahan yang sering dilakukan kaum wanita dan cenderung diremehkan oleh mereka. Tanpa ada motif untuk menyudutkan dan menghakimi kaum wanita, buku ini hadir sebagai cermin jernih bagi kaum wanita.

Penulis : Syaikh Nada Abu Ahmad
Penerbit : Kiswah Media
Tebal : 516 Halaman

💰 Harga : Rp 87.000

-----

📩 Mau pesan? klik link di bio kami ya...
📝 Testimoni: @testimoni.fairuzstore

#wanita #dosawanita #perempuan #akhwat #dosaperempuan #kiswahmedia #nasehatmuslimah #nasehatislam #bukusunnah #bukuislam #bukumuslim #tokobukusunnah

Buku ini menyajikan pembahasan tentang 300 jenis dosa dan kesalahan yang sering dilakukan kaum wanita dan cenderung diremehkan oleh mereka. Tanpa ada motif untuk menyudutkan dan menghakimi kaum wanita, buku ini hadir sebagai cermin jernih bagi kaum wanita.
⠀
Penulis : Syaikh Nada Abu Ahmad
Penerbit : Kiswah Media
Tebal : 516 Halaman
⠀
💰 Harga : Rp 87.000
⠀
-----
⠀
📩 Mau pesan? klik link di bio kami ya...
📝 Testimoni: @testimoni.fairuzstore
⠀
#wanita #dosawanita #perempuan #akhwat #dosaperempuan #kiswahmedia #nasehatmuslimah #nasehatislam #bukusunnah #bukuislam #bukumuslim #tokobukusunnah
4 0 17 July, 2019

🍂 WAHAI UKHTI, JANGAN REMEHKAN DOSA INI 🍂 🔖 Buku 300 Dosa Yang Diremehkan Wanita (Hard Cover) ini membahas 300 jenis dosa dan kesalahan yang sering dilakukan kaum wanita dan cenderung diremehkan oleh mereka. 🔖 Tanpa ada motif untuk menyudutkan dan ‘menghakimi’ kaum wanita, buku 300 Dosa Yang Diremehkan Wanita ini hadir sebagai cermin jernih bagi kaum wanita. Sehingga, mereka bisa segera menyadari dosa-dosa yang selama ini menyertai kehidupan mereka, dan mereka pun akan bergegas bertaubat dan segera menjauhi dosa-dosa tersebut. Penulis : Syaikh Nada Abu Ahmad Penerbit : Kiswah Media 🔖 Jadikan buku nan indah ini sebagai panduan Anda untuk mengevaluasi perilaku Anda sehari-hari. Jika Anda temukan setitik dosa dan kesalahan dalam diri Anda, hapuslah dengan istighfar, dan berkomitmenlah untuk menghindarinya sejauh-jauhnya. Selamat menikmati sajian istimewa buku 300 Dosa Yang Diremehkan Wanita ini! 🛒 Dapatkan sekarang juga buku "300 Dosa Yang Diremehkan Wanita (Hard Cover)" disini❗ 💰 Harga Rp 105.000 ☎Info Pemesana Buku klik link di bio @aqilahtokobuku

Follow @katalog_aqilahtokobuku
.

#wanitasholehahbidadarisurga #dosa #sahabatmuslimahsholehah #muslimahbercadar #dakwahmuslimah #muslimah #muslimahmudamendunia #dosaperempuan #gamissholehah #muslimahberdakwah #dosadosabesar #akhwatmuslimah #wanitaberhijabindonesia #fiqihmuslimah #muslimahsholehah #sahabatsholehah #muslimahindonesia #wanitaberhijab #quotesmuslimah #wanitaindonesia #wanitasholehah #muslimahhijrah

🍂 WAHAI UKHTI, JANGAN REMEHKAN DOSA INI 🍂 🔖 Buku 300 Dosa Yang Diremehkan Wanita (Hard Cover) ini membahas 300 jenis dosa dan kesalahan yang sering dilakukan kaum wanita dan cenderung diremehkan oleh mereka. 🔖 Tanpa ada motif untuk menyudutkan dan ‘menghakimi’ kaum wanita, buku 300 Dosa Yang Diremehkan Wanita ini hadir sebagai cermin jernih bagi kaum wanita. Sehingga, mereka bisa segera menyadari dosa-dosa yang selama ini menyertai kehidupan mereka, dan mereka pun akan bergegas bertaubat dan segera menjauhi dosa-dosa tersebut.  Penulis : Syaikh Nada Abu Ahmad  Penerbit : Kiswah Media 🔖 Jadikan buku nan indah ini sebagai panduan Anda untuk mengevaluasi perilaku Anda sehari-hari. Jika Anda temukan setitik dosa dan kesalahan dalam diri Anda, hapuslah dengan istighfar, dan berkomitmenlah untuk menghindarinya sejauh-jauhnya. Selamat menikmati sajian istimewa buku 300 Dosa Yang Diremehkan Wanita ini! 🛒 Dapatkan sekarang juga buku "300 Dosa Yang Diremehkan Wanita (Hard Cover)" disini❗ 💰 Harga Rp 105.000 ☎Info Pemesana Buku klik link di bio @aqilahtokobuku

Follow @katalog_aqilahtokobuku
.

#wanitasholehahbidadarisurga #dosa #sahabatmuslimahsholehah #muslimahbercadar #dakwahmuslimah #muslimah #muslimahmudamendunia #dosaperempuan #gamissholehah #muslimahberdakwah #dosadosabesar #akhwatmuslimah  #wanitaberhijabindonesia #fiqihmuslimah #muslimahsholehah #sahabatsholehah #muslimahindonesia #wanitaberhijab #quotesmuslimah #wanitaindonesia #wanitasholehah #muslimahhijrah
16 1 24 June, 2019

Baju tunang tiara #pujaanhatikanda dgn baju tasya #dosaperempuan sama 😍😍😍😍 #pujaanhatikanda
@mfmirafilzah

Baju tunang tiara #pujaanhatikanda dgn baju tasya #dosaperempuan sama 😍😍😍😍 #pujaanhatikanda 
@mfmirafilzah
12 0 23 January, 2019
300 Dosa yang Diremehkan Wanita; 800gr - 105.000

Untuk pemesanan silahkan kirim data :
Nama penerima 
No hp  aktif 
Alamat lengkap 
Kecamatan 
Kota 
Kode pos 
judul buku
. 
Kirim ke :
WA 0895 62066 5098
.
ig : @bukuhijrah.ku
.
.
#wanita #muslimah #cantik #wanitaindonesia #fikihwanita #muslimahberhijrahid #mencobauntuktaat #hatimuslimahid #ukhtysantun #bercadar #akhwatmuslimah #bidadaridunia #muslimahhijrah #fiqih #cadar_hawa #akhwathijrah #zonaakhwat #pusatbukusunnah #bukumuslimah #jualanbuku #remajaislami #duniajilbab #kajianislami
#dosadosabesar  #dosawanita  #pendosahijrah  #dosaperempuan
33 3 22 January, 2019

Apa amalan sahabat semua?..
.
Jom kita amal doa nie.. Semoga Allah swt mengamponkan segala dosa-dosa kita selama ini...
.
#zikir #doaharian #doataubat #doahujanturun #doapagi #amalansunnah #amalanjumaat #dosaperempuan #doa #taubat #taubatnasuha #taubatannasuha #iman #amal #selawat #doapetang #amalanpagi #doasyifa

Apa amalan sahabat semua?..
.
Jom kita amal doa nie.. Semoga Allah swt mengamponkan segala dosa-dosa kita selama ini...
.
#zikir #doaharian #doataubat #doahujanturun #doapagi #amalansunnah #amalanjumaat #dosaperempuan #doa #taubat #taubatnasuha #taubatannasuha #iman #amal #selawat #doapetang #amalanpagi #doasyifa
5 0 17 January, 2019

Paket Penyakit Kelamin
Rp. 295k

Mengatasi keluhan, sperti
✏ Kencing Nanah
✏ Kencing Sakit
✏ Sipilis
✏ Rajasinga
✏ Gonore

Tersedia obat lainnya
💊Kutil Kelamin
💊Wasir
💊Gatal
💊DLL

Cek Official Account 👉@denature.official

Info dan pemesanan
087736726888 (whatsapp)

Paket Penyakit Kelamin 
Rp. 295k

Mengatasi keluhan, sperti
✏ Kencing Nanah
✏ Kencing Sakit
✏ Sipilis
✏ Rajasinga
✏ Gonore

Tersedia obat lainnya
💊Kutil Kelamin
💊Wasir
💊Gatal
💊DLL

Cek Official Account 👉@denature.official

Info dan pemesanan
087736726888 (whatsapp)
10 1 31 December, 2018

Midsummer madnesszzzzzzzz

Midsummer madnesszzzzzzzz
222 6 19 November, 2018

#bissmillah
Perbedaan laki-laki & perempuan saat menangis . Berbeda karena dimana letak dosa nya yg paling banyak .
.
Geser lihat 1 buktinya 😂
.
#stpdakwah

#bissmillah
Perbedaan laki-laki & perempuan saat menangis . Berbeda karena dimana letak dosa nya yg paling banyak .
.
Geser lihat 1 buktinya 😂
.
#stpdakwah
65 8 7 November, 2018

None of us, including me, ever do great things. But we can all do small things, with great love, and together we can do something wonderful😊
.
.
Alhamdullilah sikit pun takpelah utk permulaan 😅 asal ada💪thank you
.

Redza Rosli Supporters

#RedzaRosli #RR #rrsupporters #ask2018 #FatonahAzali #dosaperempuan #IsteriUntukDiiktiraf #junbambam

None of us, including me, ever do great things. But we can all do small things, with great love, and together we can do something wonderful😊
.
.
Alhamdullilah sikit pun takpelah utk permulaan 😅 asal ada💪thank you
.

Redza Rosli Supporters

#RedzaRosli #RR #rrsupporters  #ask2018 #FatonahAzali #dosaperempuan #IsteriUntukDiiktiraf #junbambam
125 9 5 November, 2018

男神。 我想你。 perfect view just before you go to bed!

@Regrann from @allaboutredzarosli - #GPRepost #reposter #regram_app @redzarosli via @GPRepostApp for Android
------------------
The only failure is not to try.💪🏼
.

All the best semua! 😘
.

#FatonahAzali #DosaPerempuan #IsteriUntukDiiktiraf #Azali #Nik #TengkuWildan #ASK2018 #RedzaRosli #RRSupporters #RR

男神。 我想你。 perfect view just before you go to bed!

@Regrann from @allaboutredzarosli - #GPRepost #reposter #regram_app @redzarosli via @GPRepostApp for Android
------------------
The only failure is not to try.💪🏼
.

All the best semua! 😘
.

#FatonahAzali #DosaPerempuan #IsteriUntukDiiktiraf #Azali #Nik #TengkuWildan #ASK2018 #RedzaRosli #RRSupporters #RR
3 2 4 November, 2018

So proud tercalun dalam Top 5 bersama sama otai otai hebat @aydajebat @redzarosli moga terus bersinar dalam bidang seni korang memang hebat 👏👏👏❤ #ASK2018
#AJScreamer #RRSupporters
#AkuNazmi #PinjamkanHatiku
#FatonahAzali #DosaPerempuan
#IsteriUntukDiiktiraf

So proud tercalun dalam Top 5 bersama sama otai otai hebat @aydajebat @redzarosli moga terus bersinar dalam bidang seni korang memang hebat 👏👏👏❤ #ASK2018 
#AJScreamer  #RRSupporters 
#AkuNazmi #PinjamkanHatiku 
#FatonahAzali #DosaPerempuan 
#IsteriUntukDiiktiraf
119 8 4 November, 2018

Thank you so much 😘 @Regran_ed from @duerramitilda - #2 NOV 2018
.
thank u mama dee @kdeeibrahim @dndbeautyhouse really love my look tonight 😘
.
for those nk jd cantik mcm mitilda boleh la dtg ke favourite spa mitilda #dndbeautyhouse tingkat 5 sunway putra mall ❤️
.
#anugerahskrin2018
#pencalonandramaterbaik
#dosaperempuan
#pelakonkanakkanak
#pelakoncilik
#tv3malaysia @tv3malaysia
.
#duerramitilda - #regrann

Thank you so much 😘 @Regran_ed from @duerramitilda -  #2 NOV 2018
.
thank u mama dee @kdeeibrahim @dndbeautyhouse really love my look tonight 😘
.
for those nk jd cantik mcm mitilda boleh la dtg ke favourite spa mitilda #dndbeautyhouse tingkat 5 sunway putra mall ❤️
.
#anugerahskrin2018
#pencalonandramaterbaik
#dosaperempuan
#pelakonkanakkanak 
#pelakoncilik
#tv3malaysia @tv3malaysia
.
#duerramitilda - #regrann
29 3 2 November, 2018

Thank you so much 😘 @Regran_ed from @duerramitilda - #2 NOV 2018
.
thank u soooo much to all the sponsors for making me like a princess 👸🏻
#anugerahskrin2018
#pencalonandramaterbaik
#dosaperempuan
#pelakonkanakkanak
#pelakoncilik
#tv3malaysia @tv3malaysia
.
princess dress sponsor by @ansarcreativemedia
.
make up & hair do sponsor by @dndbeautyhouse @kdeeibrahim
.
accessories sponsor by @mataharimalamkl

#duerramitilda - #regrann

Thank you so much 😘 @Regran_ed from @duerramitilda -  #2 NOV 2018
.
thank u soooo much to all the sponsors for making me like a princess 👸🏻
#anugerahskrin2018
#pencalonandramaterbaik
#dosaperempuan
#pelakonkanakkanak 
#pelakoncilik
#tv3malaysia @tv3malaysia
.
princess dress sponsor by @ansarcreativemedia
.
make up & hair do sponsor by @dndbeautyhouse @kdeeibrahim
.
accessories sponsor by @mataharimalamkl

#duerramitilda - #regrann
22 0 2 November, 2018

#ASK2018 #dosaperempuan #Repost @mfmeow_03 with @get_repost
・・・
Coming Soon! Dosa Perempuan 🔪
.
Credit to @hj.zil
#MiraFilzah #DosaPerempuan

#ASK2018 #dosaperempuan #Repost @mfmeow_03 with @get_repost
・・・
Coming Soon!  Dosa Perempuan 🔪
.
Credit to @hj.zil
#MiraFilzah #DosaPerempuan
18 0 2 November, 2018

Top #DosaPerempuan posts

I enjoyed shooting #DosaPerempuan so much back in January 2017! First time bawa watak antagonist and I would love to explore different characters and storylines in future! ❤️ Here’s “ulang tayang” of Dosa Perempuan tomorrow on Cerekarama @tv3malaysia for calon Drama Terbaik #AnugerahSkrin2018. ✨ .
.
@zeelproduction
#MiraFilzah

I enjoyed shooting #DosaPerempuan so much back in January 2017! First time bawa watak antagonist and I would love to explore different characters and storylines in future! ❤️ Here’s “ulang tayang” of Dosa Perempuan tomorrow on Cerekarama @tv3malaysia for calon Drama Terbaik #AnugerahSkrin2018. ✨ .
.
@zeelproduction 
#MiraFilzah
24,063 233 19 October, 2018

Meh tonton 😘 #dosaperempuan

Meh tonton 😘#dosaperempuan
1,125 28 23 September, 2017

D O S A P E R E M P U A N. .
.
Cerekarama, jam 9 malam ini di @tv3malaysia. @zeelproduction @nad.zainal @redzarosli @aiditnoh @duerramitilda #DosaPerempuan #MiraFilzah

D O S A  P E R E M P U A N. .
.
Cerekarama, jam 9 malam ini di @tv3malaysia. @zeelproduction @nad.zainal @redzarosli @aiditnoh @duerramitilda #DosaPerempuan #MiraFilzah
33,280 321 23 September, 2017

Would you still love me if I'm a psychotic? 😂 .
.
I've just found my lost phone and look what I found. I REALLY really enjoyed shooting for this telemovie. Different from my usual character. You can see the other side of me. I can be pretty evil and cruel you know? 😈 Emmm. Can I have another antagonist character? Coming (not really) soon @tv3malaysia! @zeelproduction @marrmohamad #DosaPerempuan #MiraFilzah

Would you still love me if I'm a psychotic? 😂 .
.
I've just found my lost phone and look what I found. I REALLY really enjoyed shooting for this telemovie. Different from my usual character. You can see the other side of me. I can be pretty evil and cruel you know? 😈 Emmm. Can I have another antagonist character? Coming (not really) soon @tv3malaysia! @zeelproduction @marrmohamad #DosaPerempuan #MiraFilzah
26,440 706 9 August, 2017

#Repost @aura_mirafilzah (@get_repost)
・・・
Part 1
Aiiikkk donita a.k.a nobita dah berbaik dgn jula keee???...hihi
Mira akan masuk set filem dalam bulan oktober In Shaa Allah..sama" kita doakan smoga semuanya bjlan lancar..Aamiin
#MiraFilzah
#MiraMasukSetFilem
#IzinkanAku
#dosaperempuan

#Repost @aura_mirafilzah (@get_repost)
・・・
Part 1 
Aiiikkk donita a.k.a nobita dah berbaik dgn jula keee???...hihi
Mira akan masuk set filem  dalam bulan oktober In Shaa Allah..sama" kita doakan smoga semuanya bjlan lancar..Aamiin
#MiraFilzah 
#MiraMasukSetFilem
#IzinkanAku 
#dosaperempuan
205 2 16 September, 2017

D O S A P E R E M P U A N. .
.
Cerekarama, Sabtu ini jam 9 malam di @tv3malaysia! @zeelproduction @hj.zil @muraliabdullah73 @marrmohamad @nad.zainal @duerramitilda. #DosaPerempuan #crimethriller #mustwatch! 😍

D O S A  P E R E M P U A N. .
.
Cerekarama, Sabtu ini jam 9 malam di @tv3malaysia! @zeelproduction @hj.zil @muraliabdullah73 @marrmohamad @nad.zainal @duerramitilda. #DosaPerempuan #crimethriller #mustwatch! 😍
75,598 218 21 September, 2017

@Regrann from @zeelproduction - #bintanggilapanzeelproduction .
.
PUTERI BALQIS - Beliau memulakan lakonan beliau bersama kami setelah dipilih oleh PM @fendilondon di dalam telemovie #ZuriatYangTercalar lakonan Nookhiriah, Rosnah Mat Aris dan Azhan Rani. Bakatnya makin disedari melalui telemovie Di Sebalik Tirai Kasih. Kemudian beliau bekerja di bawah arahan Khabir Bhatia melalui drama Gemilang hingga akhirnya banyak berlakon dan meletakkan beliau sebaris pelakon senior yg lain. Bakat beliau diiktiraf hingga menang Pelakon Wanita Terbaik di Anugerah Skrin ke 18 dan Asian Television Awards.
.
MIRA FILZAH - memulakan karier lakonan melalui Dunia Lola sebuah drama pendek tajaan Sunsilk. Namun @zeelproduction adalah yg bertanggungjawab memperkenalkan beliau di layar tv menerusi #EksperimenCinta di TV3. @bena1i membawa beliau ke office dan beliau dicasting oleh @hj.zil dan @marrmohamad ketika itu. Keyakinan kami terhadap bakat beliau membuatkan kami ingin memberi peluang. Kemudian, kami ambil beliau sebagai heroin di dalam telemovie #AbangBeduk di Astro. Dan akhirnya beliau muncul sebagai heroin #CintaSiWeddingPlanner. Kejayaan beliau menempa populariti menobatkan beliau sebagai Artis Baru MeleTop di #AME2016 dan Artis Baru Wanita Popular di #ABPBH2016. Kami teruskan beliau di dalam #mehsandarpadaaku #dosaperempuan #ustazenjin dan banyak lagi. dan tunggu kemunculan beliau dalam prjek terbaru kami. - #regrann

@Regrann from @zeelproduction -  #bintanggilapanzeelproduction .
.
PUTERI BALQIS - Beliau memulakan lakonan beliau bersama kami setelah dipilih oleh PM @fendilondon di dalam telemovie #ZuriatYangTercalar lakonan Nookhiriah, Rosnah Mat Aris dan Azhan Rani. Bakatnya makin disedari melalui telemovie Di Sebalik Tirai Kasih. Kemudian beliau bekerja di bawah arahan Khabir Bhatia melalui drama Gemilang hingga akhirnya banyak berlakon dan meletakkan beliau sebaris pelakon senior yg lain. Bakat beliau diiktiraf hingga menang Pelakon Wanita Terbaik di  Anugerah Skrin ke 18 dan Asian Television Awards.
.
MIRA FILZAH - memulakan karier lakonan melalui Dunia Lola sebuah drama pendek tajaan Sunsilk. Namun @zeelproduction adalah yg bertanggungjawab memperkenalkan beliau di layar tv menerusi #EksperimenCinta di TV3. @bena1i membawa beliau ke office dan beliau dicasting oleh @hj.zil dan @marrmohamad ketika itu. Keyakinan kami terhadap bakat beliau membuatkan kami ingin memberi peluang. Kemudian, kami ambil beliau sebagai heroin di dalam telemovie #AbangBeduk di Astro. Dan akhirnya beliau muncul sebagai heroin #CintaSiWeddingPlanner. Kejayaan beliau menempa populariti menobatkan beliau sebagai Artis Baru MeleTop di #AME2016 dan Artis Baru Wanita Popular di #ABPBH2016. Kami teruskan beliau di dalam #mehsandarpadaaku #dosaperempuan #ustazenjin dan banyak lagi.  dan tunggu kemunculan beliau dalam prjek terbaru kami. - #regrann
917 5 23 March, 2017

Malam ni guys! Telemovie #DosaPerempuan pukul 9PM. @tv3malaysia @hj.zil
.

Heroin sama @nad.zainal lagi! Haha cerita ni rasa nya dah shooting 4 tahun lepas tapi time ni aku takut-takut shooting dengan Nad wey sebab dia ni sejenis muka masam! Tapi baik!👍🏻🤣😜
.

#RedzaRosli
#DosaPerempuan
#FatonahAzali
#CalonDramaTerbaik
#AnugerahSkrin2018
#tv3malaysia
#DramaSangat
#ZeelProduction
#RRSupporters #RR

Malam ni guys! Telemovie #DosaPerempuan pukul 9PM. @tv3malaysia @hj.zil
.

Heroin sama @nad.zainal lagi! Haha cerita ni rasa nya dah shooting 4 tahun lepas tapi time ni aku takut-takut shooting dengan Nad wey sebab dia ni sejenis muka masam! Tapi baik!👍🏻🤣😜
.

#RedzaRosli 
#DosaPerempuan 
#FatonahAzali 
#CalonDramaTerbaik 
#AnugerahSkrin2018 
#tv3malaysia 
#DramaSangat 
#ZeelProduction 
#RRSupporters #RR
2,874 42 20 October, 2018