#DramaSweetDreams Instagram Photos & Videos

DramaSweetDreams - 32.1k posts

    Credit to @_inaijari_ : Apahal Pulak Ini Yang Karl....mmmm....Qash Pun Adeh😢😢😢😢😢😢..........Credit to from @michaelang38 get_regrann -  Salam semua! Malam ni dah sweet kan minggu depan hadap la ni! Tq so much for watching #dramasweetdreams luv u all - #regrann

    Credit to @_inaijari_ : Apahal Pulak Ini Yang Karl....mmmm....Qash Pun Adeh😢😢😢😢😢😢..........Credit to from @michaelang38 get_regrann - Salam semua! Malam ni dah sweet kan minggu depan hadap la ni! Tq so much for watching #dramasweetdreams luv u all - #regrann

    0 0 10 minutes ago
    ORDER CARALISA NOW!
.
ABAYA CARDIGAN CARALISA!
.
Caralisa hanya dibuka secara pre-order bermula 22 Ogos sehingga 31 Ogos sahaja.
.
☑️Setiap pembelian pada 5 hari pertama (22/8 - 26/8) akan dapat FREE PALAZZO + TUDUNG exclusive 😍
.
.
☑️Setiap pembelian pada hari berikutnya pula (27/8 - 31/8) hanya akan dapat FREE PALAZZO sahaja.
.
▪️8 PILIHAN WARNA
.
SPECIAL PRICE :
SIZE S - XL : RM99
SIZE 2XL - 5XL : RM114
.
POSTAGE :
+RM7 SM
+RM12 SS
.
.
🏷Kaedah tempahan dikenakan deposit RM50, dan bakinya boleh dibayar pada minggu penghantaran.
.
.
Tiada minimum order!
.
Beli 1 helai pun dapat jugak tau tudung dan palazzo percuma tu.
.
.
P/s : Tawaran hebat ini hanya valid 10hari sahaja tau. Memang limited time offer. Setelah itu, memang kami tak open order dah untuk Caralisa .
.
.
Jangan kata kak EL tak payung korang pula. 😂
.
.
Katalog : @elhanicatalogue
Whatsapp : 011-59806755 
Telegram : Elhani Clothing
.
.
.
#ElhaniClothing #CaralisaAbaya
#TheReturnOfTheLegacy
#ResellerMardinaSafiyya

    ORDER CARALISA NOW!
    .
    ABAYA CARDIGAN CARALISA!
    .
    Caralisa hanya dibuka secara pre-order bermula 22 Ogos sehingga 31 Ogos sahaja.
    .
    ☑️Setiap pembelian pada 5 hari pertama (22/8 - 26/8) akan dapat FREE PALAZZO + TUDUNG exclusive 😍
    .
    .
    ☑️Setiap pembelian pada hari berikutnya pula (27/8 - 31/8) hanya akan dapat FREE PALAZZO sahaja.
    .
    ▪️8 PILIHAN WARNA
    .
    SPECIAL PRICE :
    SIZE S - XL : RM99
    SIZE 2XL - 5XL : RM114
    .
    POSTAGE :
    +RM7 SM
    +RM12 SS
    .
    .
    🏷Kaedah tempahan dikenakan deposit RM50, dan bakinya boleh dibayar pada minggu penghantaran.
    .
    .
    Tiada minimum order!
    .
    Beli 1 helai pun dapat jugak tau tudung dan palazzo percuma tu.
    .
    .
    P/s : Tawaran hebat ini hanya valid 10hari sahaja tau. Memang limited time offer. Setelah itu, memang kami tak open order dah untuk Caralisa .
    .
    .
    Jangan kata kak EL tak payung korang pula. 😂
    .
    .
    Katalog : @elhanicatalogue
    Whatsapp : 011-59806755
    Telegram : Elhani Clothing
    .
    .
    .
    #ElhaniClothing #CaralisaAbaya
    #TheReturnOfTheLegacy
    #ResellerMardinaSafiyya

    0 1 15 minutes ago
    Haihhh layan #DramaSweetDreams membuatkan aku semakin rindu ngan suami aku yg dh 2tahun outstation..cinta ni mmg menyakitkan,itu mmg sifat cinta dialog @michaelang38 mmg power..lebih sakit bila org yg kite cinta,pergi buat selama lamanya..rindu tu dh jd penyakit permanent dlm hidup aku..tiada ubatnya..pernah x korang dgr iklan kat radio yg psl budak kecik nmanye farah,ckp sambil tersedu2 klu diberi peluang dia akan peluk n cium mak dia puas2..aku redha tp kdg2 smp tahap “mental” aku,pernah je mohon mcm tu..seandainya Allah bg aku peluang walaupun 5 minit,aku nk ckp yg aku sgt rindu kan dia..aku nk peluk dia puas2..aku nk ckp yg aku cintakan dia sepenuh hati aku dan nk tya,boleh sy ngorat awk?😆.. tktnye nk teruskan tgk crita ni klu endingnye ade kematian😭..apapun #DramaSweetDreams ni mmg best gilak.. #alfatihah 
#hajimohdrahshedihajiabubakar

    Haihhh layan #DramaSweetDreams membuatkan aku semakin rindu ngan suami aku yg dh 2tahun outstation..cinta ni mmg menyakitkan,itu mmg sifat cinta dialog @michaelang38 mmg power..lebih sakit bila org yg kite cinta,pergi buat selama lamanya..rindu tu dh jd penyakit permanent dlm hidup aku..tiada ubatnya..pernah x korang dgr iklan kat radio yg psl budak kecik nmanye farah,ckp sambil tersedu2 klu diberi peluang dia akan peluk n cium mak dia puas2..aku redha tp kdg2 smp tahap “mental” aku,pernah je mohon mcm tu..seandainya Allah bg aku peluang walaupun 5 minit,aku nk ckp yg aku sgt rindu kan dia..aku nk peluk dia puas2..aku nk ckp yg aku cintakan dia sepenuh hati aku dan nk tya,boleh sy ngorat awk?😆.. tktnye nk teruskan tgk crita ni klu endingnye ade kematian😭..apapun #DramaSweetDreams ni mmg best gilak.. #alfatihah
    #hajimohdrahshedihajiabubakar

    0 0 16 minutes ago
    Ohhhh tidakkkkkkk apa nk jd mgu depannn ni.... Suweettt ke sour 😭😭😭😭😭 ke pedih ke perit... Kami tak mau pedih2mic kami nk sweet2 jeeee😭😭😭😭 Credit to from @michaelang38 (@get_regrann) -  Salam semua! Malam ni dah sweet kan minggu depan hadap la ni! Tq so much for watching #dramasweetdreams luv u all - #regrann

    Ohhhh tidakkkkkkk apa nk jd mgu depannn ni.... Suweettt ke sour 😭😭😭😭😭 ke pedih ke perit... Kami tak mau pedih2mic kami nk sweet2 jeeee😭😭😭😭 Credit to from @michaelang38 (@get_regrann) - Salam semua! Malam ni dah sweet kan minggu depan hadap la ni! Tq so much for watching #dramasweetdreams luv u all - #regrann

    3 0 17 minutes ago
    Umpama mimpi dalam mimpi..Mana satu realiti mana satu mimpi.Minggu depan minggu yang penuh dengan roller coaster dan plot twist berlipat kali ganda..Harap tabah berteka teki selama tiga hari..get ready semuaaa !! Minggu emosi minggu tragedi mungkin juga minggu bahagia.
.
.
. .
.
.
DRAMA SWEET DREAMS
MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
ASTRO RIA & RIA HD
REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

#DramaSweetDreams
#QashAdam #BenAmir
#mirafilzah #Putribisu
#Sweetdreams #Seanlee

    Umpama mimpi dalam mimpi..Mana satu realiti mana satu mimpi.Minggu depan minggu yang penuh dengan roller coaster dan plot twist berlipat kali ganda..Harap tabah berteka teki selama tiga hari..get ready semuaaa !! Minggu emosi minggu tragedi mungkin juga minggu bahagia.
    .
    .
    . .
    .
    .
    DRAMA SWEET DREAMS
    MEGADRAMA ISNIN - KHAMIS 10PM
    ASTRO RIA & RIA HD
    REPEAT ASTRO GO / ASTRO ON DEMAND

    #DramaSweetDreams
    #QashAdam #BenAmir
    #mirafilzah #Putribisu
    #Sweetdreams #Seanlee

    108 9 17 minutes ago
    Haihhhhhhhh. Nangissss lagiii.. Karl 😌😌😌😣 @seanlje .
.

Credit to from @_inaijari_ (@get_regrann) -  Apahal Pulak Ini Yang Karl....mmmm....Qash Pun Adeh😢😢😢😢😢😢..........Credit to from @michaelang38 get_regrann -  Salam semua! Malam ni dah sweet kan minggu depan hadap la ni! Tq so much for watching #dramasweetdreams luv u all - #regrann - #regrann

    Haihhhhhhhh. Nangissss lagiii.. Karl 😌😌😌😣 @seanlje .
    .

    Credit to from @_inaijari_ (@get_regrann) - Apahal Pulak Ini Yang Karl....mmmm....Qash Pun Adeh😢😢😢😢😢😢..........Credit to from @michaelang38 get_regrann - Salam semua! Malam ni dah sweet kan minggu depan hadap la ni! Tq so much for watching #dramasweetdreams luv u all - #regrann - #regrann

    16 0 23 minutes ago

Top #DramaSweetDreams posts

    “If you want something, go get it. Period” .
.
A for effort Putri! 👊🏻 Kalau Qash tak okay lagi, tak tahu lah. 😏 
@benamirr 
#DramaSweetDreams

    “If you want something, go get it. Period” .
    .
    A for effort Putri! 👊🏻 Kalau Qash tak okay lagi, tak tahu lah. 😏
    @benamirr
    #DramaSweetDreams

    206,133 4,760 6 hours ago
    Kau berani nak bunuh bapak tiri kau?.
.
Ingat sikit Putri, "JANGAN BUAT KERBAU TANDUK PANJANG".
.

Malam ini episod 11. .
#dramaSweetDreams

    Kau berani nak bunuh bapak tiri kau?.
    .
    Ingat sikit Putri, "JANGAN BUAT KERBAU TANDUK PANJANG".
    .

    Malam ini episod 11. .
    #dramaSweetDreams

    93,767 2,125 21 August, 2019
    Syukur dengan response for Episode 11 #DramaSweetDreams 🤟🏻 truly this is one of the toughest scenes to shoot sbb sign language dia panjang and dialogue dia mmg meaningful! Malam ni sampai trending 70k+ tweets for #DramaSweetDreams and no2 trending for people in Malaysia! You guys are amazing for giving the team that! 🤟🏻
.
Blessed and grateful! Thank you @michaelang38 @mfmirafilzah @benamirr @yusuf_bahrin @zulazri.osman (dgn dak2 lenggong) sbb menjadikan scene ini one of the best scenes in #DramaSweetDreams! ❤️💯
.
Esok Episode 12! Jangan lupa! Janji kita wajib tgk! ❤️ #LJENS

    Syukur dengan response for Episode 11 #DramaSweetDreams 🤟🏻 truly this is one of the toughest scenes to shoot sbb sign language dia panjang and dialogue dia mmg meaningful! Malam ni sampai trending 70k+ tweets for #DramaSweetDreams and no2 trending for people in Malaysia! You guys are amazing for giving the team that! 🤟🏻
    .
    Blessed and grateful! Thank you @michaelang38 @mfmirafilzah @benamirr @yusuf_bahrin @zulazri.osman (dgn dak2 lenggong) sbb menjadikan scene ini one of the best scenes in #DramaSweetDreams! ❤️💯
    .
    Esok Episode 12! Jangan lupa! Janji kita wajib tgk! ❤️ #LJENS

    49,747 2,208 23 hours ago