#EdBikeTowingAndRescue Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #EdBikeTowingAndRescue and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
194 hours
Average like
48.7
Average comment
3
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

Beza antara Mat Motor/ Bikers dengan Mat Rempit ialah.. mat motor atau bikers ni,bila nmpak kenderaan #EdBikeTowingAndRescue atau geng2 #BikeRescue #BikeTowing yg lain, mereka akan bunyikan horn atau paling tidak angkat tangan atau ✌️kat kami..
.
Tapi klau mat rempit anat, dia akan pancung smbil kacung atau super depan kereta kami atau pengguna jlan raya yg lain.. sungguh kurang ajar lu ni mattt..nnt ngko besepah,kami jugak yg kau panggil kutip..so bwk2 lah bljar mnghormati pengguna jlan raya yg lain jugak..aku rasa mak bapak kau puas dah ajar hormat kat org lain kan..so rileks2 sudah..org lain pun pkai jugak motor n penah jugak muda..
.
Jgan smpai kena baling batu/kayu kat kepala ngko nnt😏
.
wasap.my/60122102101
wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES

https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17 🆗TOWING MOTOR 🆗MOTOR ROSAK / CLAIM 🆗TRACK DAY / DYNO 🆗PINDAH BARANG2 🆗TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU ✅JARANG❌🔛 #Bismillah1st #EdBikeTowing #MotoAssist #BikeRescue #BikeAssist #TowingMotor #Transporter #Movers #BajetTowing #TowingMurah #Door2Door #Seremban #NegeriSembilan #Melaka #KualaLumpur #Putrajaya #Superbikes #Kapcai #Scooter #Chopper #Custom #CafeRacer

Beza antara Mat Motor/ Bikers dengan Mat Rempit ialah.. mat motor atau bikers ni,bila nmpak kenderaan #EdBikeTowingAndRescue atau geng2 #BikeRescue #BikeTowing yg lain, mereka akan bunyikan horn atau paling tidak angkat tangan atau ✌️kat kami..
.
Tapi klau mat rempit anat, dia akan pancung smbil kacung atau super depan kereta kami atau pengguna jlan raya yg lain.. sungguh kurang ajar lu ni mattt..nnt ngko besepah,kami jugak yg kau panggil kutip..so bwk2 lah bljar mnghormati pengguna jlan raya yg lain jugak..aku rasa mak bapak kau puas dah ajar hormat kat org lain kan..so rileks2 sudah..org lain pun pkai jugak motor n penah jugak muda..
.
Jgan smpai kena baling batu/kayu kat kepala ngko nnt😏
.
wasap.my/60122102101 
wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES

https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17 🆗TOWING MOTOR 🆗MOTOR ROSAK / CLAIM 🆗TRACK DAY / DYNO 🆗PINDAH BARANG2 🆗TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU ✅JARANG❌🔛 #Bismillah1st #EdBikeTowing #MotoAssist #BikeRescue #BikeAssist #TowingMotor #Transporter #Movers #BajetTowing #TowingMurah #Door2Door #Seremban #NegeriSembilan #Melaka #KualaLumpur #Putrajaya #Superbikes #Kapcai #Scooter #Chopper #Custom #CafeRacer
24 0 7 October, 2019
@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

Biarlah ape pun yg org lakukan pd kita,kita jgn balas sbb 1hari nnt ape yg mereka buat pda diri kita akan kena blik pda dirinya sendiri.. bukan karma, but kifarah Allah tu benar..😉
.
Selamat pagi semua.. semoga rezki kita bertambah2 lebih lagi hari ini🤲😘
.
Nak towing motor, mcm biasa.. nombo x ubah2 lagi 0122102101 ok😋

#Bismillah1st
#AkhiratDiDepan
#EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#TowingMurah
#tunebyqhr
#kurakuraroket
#nvxnegeri9
#nvx155
#aerox155
#katakhijau

Biarlah ape pun yg org lakukan pd kita,kita jgn balas sbb 1hari nnt ape yg mereka buat pda diri kita akan kena blik pda dirinya sendiri.. bukan karma, but kifarah Allah tu benar..😉
.
Selamat pagi semua.. semoga rezki kita bertambah2 lebih lagi hari ini🤲😘
.
Nak towing motor, mcm biasa.. nombo x ubah2 lagi 0122102101 ok😋

#Bismillah1st 
#AkhiratDiDepan 
#EdBikeTowingAndRescue 
#TowingMotor 
#TowingMurah 
#tunebyqhr 
#kurakuraroket 
#nvxnegeri9 
#nvx155
#aerox155 
#katakhijau
20 0 3 October, 2019
@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

Panggilan dr TMJ sudah di palu..ayuh geng2 motor kita meriahkan event #desaruinternationalbikeweek2019 ini..
.
Kepada geng2 motor yg datang dr luar Johor tu,stbylah modal skit..yelah mane tau ape2 jd kerosakan pd jentera anda semasa mnuju kesana ataupun menuju pulang ke rumah nnt dan perlukan khidmat towing motor, #EdBikeTowingAndRescue dan rakan2 insyaallah akan stby di tapak event nnt.. .
Janganlah jd mcm event di utara tempoh hari,motor rosak nak tow blik ke KL/N9, tapi bajet rm150-200.. mane mauuu nye bang..duit mnyk pun x lepas apatah lagi duit tol kami.. so fikir secara logik akal pkai kepala otak,bukan fikir pkai kepala lutut hang😁
.
wasap.my/60122102101
wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES

https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17 🆗TOWING MOTOR 🆗MOTOR ROSAK / CLAIM 🆗TRACK DAY / DYNO 🆗PINDAH BARANG2 🆗TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU ✅JARANG❌🔛 #Bismillah1st #EdBikeTowing #MotoAssist #BikeRescue #BikeAssist #TowingMotor #Transporter #Movers #BajetTowing #TowingMurah #Door2Door #Seremban #NegeriSembilan #Melaka #KualaLumpur #Putrajaya #Superbikes #Kapcai #Scooter #Chopper #Custom #CafeRacer

Panggilan dr TMJ sudah di palu..ayuh geng2 motor kita meriahkan event #desaruinternationalbikeweek2019 ini..
.
Kepada geng2 motor yg datang dr luar Johor tu,stbylah modal skit..yelah mane tau ape2 jd kerosakan pd jentera anda semasa mnuju kesana ataupun menuju pulang ke rumah nnt dan perlukan khidmat towing motor, #EdBikeTowingAndRescue dan rakan2 insyaallah akan stby di tapak event nnt.. .
Janganlah jd mcm event di utara tempoh hari,motor rosak nak tow blik ke KL/N9, tapi bajet rm150-200.. mane mauuu nye bang..duit mnyk pun x lepas apatah lagi duit tol kami.. so fikir secara logik akal pkai kepala otak,bukan fikir pkai kepala lutut hang😁
.
wasap.my/60122102101 
wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES

https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17 🆗TOWING MOTOR 🆗MOTOR ROSAK / CLAIM 🆗TRACK DAY / DYNO 🆗PINDAH BARANG2 🆗TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU ✅JARANG❌🔛 #Bismillah1st #EdBikeTowing #MotoAssist #BikeRescue #BikeAssist #TowingMotor #Transporter #Movers #BajetTowing #TowingMurah #Door2Door #Seremban #NegeriSembilan #Melaka #KualaLumpur #Putrajaya #Superbikes #Kapcai #Scooter #Chopper #Custom #CafeRacer
35 2 13 September, 2019
@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

Kasik can jap posing..asik up gmbr motor aje pun boring gak kan..sesekali kite rest skit🤭😋 #EdBikeTowingAndRescue
#AkhiratDiDepan
#Levis
#gshock
#converse
#knockround
#danautoba
#holiday2019

Kasik can jap posing..asik up gmbr motor aje pun boring gak kan..sesekali kite rest skit🤭😋 #EdBikeTowingAndRescue 
#AkhiratDiDepan 
#Levis
#gshock 
#converse
#knockround 
#danautoba 
#holiday2019
59 5 30 August, 2019
@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

Kancil Ikan Patin Temerloh

Alhamdulillah dpt meluangkan sdikit masa bersama rakan2 utk ride santai ke temerloh semalam..
Patin tempoyak yg sngt paduu 😋
.
Nak towing motor, mcm biasa.. nombo x ubah2 lagi 0122102101 ok😋

#Bismillah1st
#AkhiratDiDepan
#EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#TowingMurah
#tunebyqhr
#kurakuraroket
#nvxnegeri9
#nvx155
#aerox155
#katakhijau

Alhamdulillah dpt meluangkan sdikit masa bersama rakan2 utk ride santai ke temerloh semalam..
Patin tempoyak yg sngt paduu 😋
.
Nak towing motor, mcm biasa.. nombo x ubah2 lagi 0122102101 ok😋

#Bismillah1st 
#AkhiratDiDepan 
#EdBikeTowingAndRescue 
#TowingMotor 
#TowingMurah 
#tunebyqhr 
#kurakuraroket 
#nvxnegeri9 
#nvx155
#aerox155 
#katakhijau
68 4 28 July, 2019
@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

Towing off 3 hari from today until Sunday..
.
Kasi chance nak rehat kejap smbil menikmati keindahan alam ciptaan Allah swt.. please tolong jgn spoilkan mood abam nak holiday sempena besday abam nih..sudah2 lah mood spoil smlm smpai migraine kepala aku pikir 🤯🤦🏻‍♂️
.
#shortvacay
#tenangisgood
#EdBikeTowingAndRescue
#phuket

Towing off 3 hari from today until Sunday..
.
Kasi chance nak rehat kejap smbil menikmati keindahan alam ciptaan Allah swt.. please tolong jgn spoilkan mood abam nak holiday sempena besday abam nih..sudah2 lah mood spoil smlm smpai migraine kepala aku pikir 🤯🤦🏻‍♂️
.
#shortvacay 
#tenangisgood
#EdBikeTowingAndRescue 
#phuket
47 10 18 July, 2019
@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

Uncle Red Chicken Studio

Dinner dlu bossku😋😋😋
Kite layan western malam ni kat @uncleredchickenstudios3
.
Nak towing motor, mcm biasa.. nombo x ubah2 lagi 0122102101 ok😋

#Bismillah1st
#AkhiratDiDepan
#EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#TowingMurah
#tunebyqhr
#kurakuraroket
#nvxnegeri9
#nvx155
#aerox155
#katakhijau

Dinner dlu bossku😋😋😋
Kite layan western malam ni kat @uncleredchickenstudios3
.
Nak towing motor, mcm biasa.. nombo x ubah2 lagi 0122102101 ok😋

#Bismillah1st 
#AkhiratDiDepan 
#EdBikeTowingAndRescue 
#TowingMotor 
#TowingMurah 
#tunebyqhr 
#kurakuraroket 
#nvxnegeri9 
#nvx155
#aerox155 
#katakhijau
22 1 15 July, 2019
@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

#Repost @jmaventures_46 (@get_repost)
・・・
Dah mari lak dio
Standby cendol durian kato ehh

Btul ko @edfaiz17 ?
.
.
Hahaha mode stanby.. insyaallah ade rezki kita follow ye😁😁😁
.
.
Nak towing motor, mcm biasa.. nombo x ubah2 lagi 0122102101 ok😋

#Bismillah1st
#AkhiratDiDepan
#EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#TowingMurah
#tunebyqhr
#kurakuraroket
#nvxnegeri9
#nvx155
#aerox155
#katakhijau

#Repost @jmaventures_46 (@get_repost)
・・・
Dah mari lak dio
Standby cendol durian kato ehh

Btul ko @edfaiz17 ?
.
.
Hahaha mode stanby.. insyaallah ade rezki kita follow ye😁😁😁
.
.
Nak towing motor, mcm biasa.. nombo x ubah2 lagi 0122102101 ok😋

#Bismillah1st 
#AkhiratDiDepan 
#EdBikeTowingAndRescue 
#TowingMotor 
#TowingMurah 
#tunebyqhr 
#kurakuraroket 
#nvxnegeri9 
#nvx155
#aerox155 
#katakhijau
24 5 21 June, 2019
@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

Salak Tinggi Sepang

Hujung minggu ni korang ride mane tu bosshku? Hati2 ride tu ok..pape roger aje ok🤗
.
Nak towing motor, mcm biasa.. nombo x ubah2 lagi 0122102101 ok😋

#Bismillah1st
#AkhiratDiDepan
#EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#TowingMurah
#tunebyqhr
#kurakuraroket
#nvxnegeri9
#nvx155
#aerox155
#katakhijau

Hujung minggu ni korang ride mane tu bosshku? Hati2 ride tu ok..pape roger aje ok🤗
.
Nak towing motor, mcm biasa.. nombo x ubah2 lagi 0122102101 ok😋

#Bismillah1st 
#AkhiratDiDepan 
#EdBikeTowingAndRescue 
#TowingMotor 
#TowingMurah 
#tunebyqhr 
#kurakuraroket 
#nvxnegeri9 
#nvx155
#aerox155 
#katakhijau
54 2 16 June, 2019
@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

Seremban (City)

Job petang ni..layan trip katil pesakit dekat2 s2 aje..mula smpai depan rumah cstmer ni,agak tekejut jugak sbb ade 3bjik hailak parking dpan rumah.. nombor plate semuanya mcm biasa aje aku tgok..rupenye kwn2 jugak..bru je lpas lepak sama2 2 mlam lpas..☕🍔
.
Bila tya,apsal x pkai hailak kau je anta katil ni rumah akak kau? Spontan dia jwb,xpelah boleh support kwn2 pye bisnes..dpt jugak kau job geli2 ptg ni.. hehehee..💰💵💸
.
Perghhh terima kasih Ya Allah Kau kurniakan aku kwn2 yg sngat supporting dan baik hati🤲🤝🤗
.
Nak towing motor, mcm biasa.. nombo x ubah2 lagi 0122102101 ok😋

#Bismillah1st
#AkhiratDiDepan
#EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#TowingMurah
#tunebyqhr
#kurakuraroket
#nvxnegeri9
#nvx155
#aerox155
#katakhijau

Job petang ni..layan trip katil pesakit dekat2 s2 aje..mula smpai depan rumah cstmer ni,agak tekejut jugak sbb ade 3bjik hailak parking dpan rumah.. nombor plate semuanya mcm biasa aje aku tgok..rupenye kwn2 jugak..bru je lpas lepak sama2 2 mlam lpas..☕🍔
.
Bila tya,apsal x pkai hailak kau je anta katil ni rumah akak kau? Spontan dia jwb,xpelah boleh support kwn2 pye bisnes..dpt jugak kau job geli2 ptg ni.. hehehee..💰💵💸
.
Perghhh terima kasih Ya Allah Kau kurniakan aku kwn2 yg sngat supporting dan baik hati🤲🤝🤗
.
Nak towing motor, mcm biasa.. nombo x ubah2 lagi 0122102101 ok😋

#Bismillah1st 
#AkhiratDiDepan 
#EdBikeTowingAndRescue 
#TowingMotor 
#TowingMurah 
#tunebyqhr 
#kurakuraroket 
#nvxnegeri9 
#nvx155
#aerox155 
#katakhijau
27 0 1 June, 2019
@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

Terima kasih pda The Rebans @tunedbyqhr atas khidmat sentuhan kreativity memberikan sdikit tenaga lg kpda jentera ijou ni..so sape2 nak upgrade skit atau maxx kura2 korang,haa boleh roger trus diorg.. padu marttt😆😆 Nak towing motor, mcm biasa.. nombo x ubah2 lagi 0122102101 ok😋

#Bismillah1st
#AkhiratDiDepan
#EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#TowingMurah
#tunebyqhr
#kurakuraroket
#nvxnegeri9
#nvx155
#aerox155
#katakhijau

Terima kasih pda The Rebans @tunedbyqhr atas khidmat sentuhan kreativity memberikan sdikit tenaga lg kpda jentera ijou ni..so sape2 nak upgrade skit atau maxx kura2 korang,haa boleh roger trus diorg.. padu marttt😆😆 Nak towing motor, mcm biasa.. nombo x ubah2 lagi 0122102101 ok😋

#Bismillah1st 
#AkhiratDiDepan 
#EdBikeTowingAndRescue 
#TowingMotor 
#TowingMurah 
#tunebyqhr 
#kurakuraroket 
#nvxnegeri9 
#nvx155
#aerox155 
#katakhijau
87 12 26 May, 2019
@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

Alhamdulillah done ride iftar dan moreh utk malam ni.. thanks kpada semua kwn2 dr geng @tunedbyqhr @nvxklia_community @nvxnegeri9 @teamnvx155malaysia @nvxbrotherhoodmalaysia @katakroket yg join ride tadi..
X lupa pada bossku @datomuzri yg sponser siakap steam utk jamuan td..mkan smpai sengkak..🤣 Lpas mkan, acara yg ditunggu2 pun belansung..lomberrr ke kopi mansur bosskur..sakit tengkuk den dah lama x meroket🤣🤣🤣 ape pun,mlam ni mmg enjoy..😋😋 Kasi cannn bossku kita ride..esok towing on balik ye😝

Ape2 roger mcm biasa wasap.my/0122102101

#Bismillah1st
#rideiftar
#ridemoreh
#nvx155
#aerox155
#kurakuraroket
#BikeAssist
#BikeRescue
#BikeTowing
#EdBikeTowingAndRescue
#vdf412

Alhamdulillah done ride iftar dan moreh utk malam ni.. thanks kpada semua kwn2 dr geng @tunedbyqhr @nvxklia_community @nvxnegeri9 @teamnvx155malaysia @nvxbrotherhoodmalaysia @katakroket yg join ride tadi..
X lupa pada bossku @datomuzri yg sponser siakap steam utk jamuan td..mkan smpai sengkak..🤣 Lpas mkan, acara yg ditunggu2 pun belansung..lomberrr ke kopi mansur bosskur..sakit tengkuk den dah lama x meroket🤣🤣🤣 ape pun,mlam ni mmg enjoy..😋😋 Kasi cannn bossku kita ride..esok towing on balik ye😝

Ape2 roger mcm biasa wasap.my/0122102101

#Bismillah1st 
#rideiftar
#ridemoreh
#nvx155 
#aerox155
#kurakuraroket
#BikeAssist 
#BikeRescue 
#BikeTowing
#EdBikeTowingAndRescue
#vdf412
78 16 25 May, 2019
@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

Buat ape tu?

Ooo setting angin tayar aje..keras sgt tekanan angin tayar stended nih🤭🤭🤭 #Bismillah1st
#EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#nvxnegeri9
#nvx155malaysia
#aerox155
#tunebyqhr
#poweredbyJMAventures
#AkhiratDiDepan
#katakhijau

Buat ape tu?

Ooo setting angin tayar aje..keras sgt tekanan angin tayar stended nih🤭🤭🤭 #Bismillah1st 
#EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor 
#nvxnegeri9 
#nvx155malaysia 
#aerox155 
#tunebyqhr 
#poweredbyJMAventures
#AkhiratDiDepan
#katakhijau
56 3 20 May, 2019
@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

Insyaallah setel turun motor ni ke Cheras, kita shoot ke @uncleredchickenstudios3 bersama2 team @jmaventures_46 dan @shahrilfahmey #Pamigale untuk santai mantai katenye..ok jmpa sana nnt kwn2.. Ape2 roger 🔛 wasap.my/60122102101

#sayahadir #uncleredchickenstudio #jmaventures #EdBikeTowingAndRescue #Ducati #ducatidiavel

Insyaallah setel turun motor ni ke Cheras, kita shoot ke @uncleredchickenstudios3 bersama2 team @jmaventures_46 dan @shahrilfahmey #Pamigale untuk santai mantai katenye..ok jmpa sana nnt kwn2.. Ape2 roger 🔛 wasap.my/60122102101

#sayahadir #uncleredchickenstudio #jmaventures #EdBikeTowingAndRescue #Ducati #ducatidiavel
30 3 2 March, 2019
@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

Lame x selpi..lanjer skit ptg ni sbb owner baik hati..motor blom ambik,tp dah setel payment 🤣🤣
Jom grak ke Klang kita..dr Senawang 🔛

wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Superbikes
#YamahaR1
#y15zr
#kapcaimalaya
#y15zrmalaysia
#exciter150
#mxking
#pamigale
#jenterakita
#team_y15zr_malaya
#kapcaisado
#jmaventures
#jiwapermotoran
#rs150
#kronibana
#sniper150
#y15zrmalaya0fficial
#nvx155
#aerox155

Lame x selpi..lanjer skit ptg ni sbb owner baik hati..motor blom ambik,tp dah setel payment 🤣🤣
Jom grak ke Klang kita..dr Senawang 🔛

wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Superbikes
#YamahaR1
#y15zr 
#kapcaimalaya 
#y15zrmalaysia 
#exciter150 
#mxking
#pamigale
#jenterakita
#team_y15zr_malaya
#kapcaisado
#jmaventures
#jiwapermotoran
#rs150
#kronibana
#sniper150
#y15zrmalaya0fficial
#nvx155
#aerox155
42 3 30 January, 2019
@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

Bengkel RND nak pindah..so kne clearkan motor2 yg ade dlm kedai..owner motor org srmban,so kita towing bwk blik srmban trus🔛

wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Superbikes
#y15zr
#kapcaimalaya
#y15zrmalaysia
#exciter150
#mxking
#pamigale
#jenterakita
#team_y15zr_malaya
#kapcaisado
#jmaventures
#jiwapermotoran
#rs150
#ducatihypermotard
#kronibana
#sniper150
#y15zrmalaya0fficial
#nvx155
#aerox155

Bengkel RND nak pindah..so kne clearkan motor2 yg ade dlm kedai..owner motor org srmban,so kita towing bwk blik srmban trus🔛

wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Superbikes
#y15zr 
#kapcaimalaya 
#y15zrmalaysia 
#exciter150 
#mxking
#pamigale
#jenterakita
#team_y15zr_malaya
#kapcaisado
#jmaventures
#jiwapermotoran
#rs150
#ducatihypermotard
#kronibana
#sniper150
#y15zrmalaya0fficial
#nvx155
#aerox155
38 1 28 January, 2019
@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

Exit PLUS Simpang Ampat Toll,Alor Gajah Melaka

Brader nak balik johor td..otw blik bru smpai simpang ampat,motor CBC750 nye jammed plak..mintak nak htar ke rumah di mantin.. thanks boy Masta Bike Towing passing job kat EdBike Towing Rescue & Transporter mlam ni🤲💪🤟 wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Superbikes
#hondacbx750
#y15zr
#kapcaimalaya
#y15zrmalaysia
#exciter150
#mxking
#pamigale
#jenterakita
#team_y15zr_malaya
#kapcaisado
#jmaventures
#jiwapermotoran
#rs150
#kronibana
#sniper150
#y15zrmalaya0fficial
#nvx155
#aerox155

Brader nak balik johor td..otw blik bru smpai simpang ampat,motor CBC750 nye jammed plak..mintak nak htar ke rumah di mantin.. thanks boy Masta Bike Towing passing job kat EdBike Towing Rescue & Transporter mlam ni🤲💪🤟 wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Superbikes
#hondacbx750
#y15zr 
#kapcaimalaya 
#y15zrmalaysia 
#exciter150 
#mxking
#pamigale
#jenterakita
#team_y15zr_malaya
#kapcaisado
#jmaventures
#jiwapermotoran
#rs150
#kronibana
#sniper150
#y15zrmalaya0fficial
#nvx155
#aerox155
34 1 26 January, 2019
@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

Petang ni,kita g ambik balik NVX ni da siap buat piping..sarung ekzos Termignoni bang.. paduuu..kebetulan jumpa plak mmber towing dr kajang..selama ni borak dlm fb n wasap grup aje..bru arini dpt jmpa depan2..nnt senang,kita ngeteh plk ye.. hehehe

wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Superbikes
#y15zr
#kapcaimalaya
#y15zrmalaysia
#exciter150
#mxking
#pamigale
#jenterakita
#team_y15zr_malaya
#kapcaisado
#jmaventures
#jiwapermotoran
#rs150
#yamaha
#kronibana
#sniper150
#y15zrmalaya0fficial
#nvx155
#aerox155

Petang ni,kita g ambik balik NVX ni da siap buat piping..sarung ekzos Termignoni bang.. paduuu..kebetulan jumpa plak mmber towing dr kajang..selama ni borak dlm fb n wasap grup aje..bru arini dpt jmpa depan2..nnt senang,kita ngeteh plk ye.. hehehe

wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Superbikes
#y15zr 
#kapcaimalaya 
#y15zrmalaysia 
#exciter150 
#mxking
#pamigale
#jenterakita
#team_y15zr_malaya
#kapcaisado
#jmaventures
#jiwapermotoran
#rs150
#yamaha
#kronibana
#sniper150
#y15zrmalaya0fficial
#nvx155
#aerox155
46 2 26 January, 2019
@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

Balik dr kenduri tghari td,dpt call dr customer mtk towing motor nye dr rnr beranang kat lekas hiway..nak bwk ke Senawang katenye..aritu motor mmber die kena,sy gak towing..arini giliran dia plk kene..hehee kite 🔛

wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Superbikes
#y15zr
#kapcaimalaya
#y15zrmalaysia
#exciter150
#mxking
#pamigale
#jenterakita
#team_y15zr_malaya
#kapcaisado
#jmaventures
#jiwapermotoran
#rs150
#yamaha
#kronibana
#sniper150
#y15zrmalaya0fficial
#nvx155
#aerox155

Balik dr kenduri tghari td,dpt call dr customer mtk towing motor nye dr rnr beranang kat lekas hiway..nak bwk ke Senawang katenye..aritu motor mmber die kena,sy gak towing..arini giliran dia plk kene..hehee kite 🔛

wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Superbikes
#y15zr 
#kapcaimalaya 
#y15zrmalaysia 
#exciter150 
#mxking
#pamigale
#jenterakita
#team_y15zr_malaya
#kapcaisado
#jmaventures
#jiwapermotoran
#rs150
#yamaha
#kronibana
#sniper150
#y15zrmalaya0fficial
#nvx155
#aerox155
35 2 26 January, 2019
@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

Bandar Mahkota Cheras

Dikeheningan mlam ini,
Aku dihimpit kenangan,
Sejarah cinta mngajarku,
Sepanjang hari,sepanjang malam..🎼🎵🎶 #ZX10R hose radiator pecah time g tts kat cheras..owner call bgkel minta bantuan..bgkel call EdBike Towing Rescue & Transporter utk misi menyelamat..kita 🔛
Cheras ➡️ Seremban 2

wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak

Dikeheningan mlam ini,
Aku dihimpit kenangan,
Sejarah cinta mngajarku,
Sepanjang hari,sepanjang malam..🎼🎵🎶 #ZX10R hose radiator pecah time g tts kat cheras..owner call bgkel minta bantuan..bgkel call EdBike Towing Rescue & Transporter utk misi menyelamat..kita 🔛
Cheras ➡️ Seremban 2

wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak
68 3 11 January, 2019
@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

Rangkuman cerita cinta semalam..nak update x brpa nak sempat sbb agak rushing siang smlam..lepas tu dlm jam 3ptg,dpt pula berita sedih sorg kwn geng bgkel,maut kerana terlibat dlam 1 kemalangan di Bangi.. Baru aje petang kelmarin,bergurau bergelak tawa besama arwah..tup2 dpat berita dia telah pergi buat selamanya..mari sama2 kita sedekahkan Al-Fatihah buat arwah Haji Piyan smoga rohnya ditempatkan disisi Allah SWT..Amin..☹️ Senawang ➡️ Forest Height
Sendayan ➡️ Senawang
Exit tol Seremban ➡️ Senawang
🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛 Credit to Bro Sarip coz share job smlam🤝

wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak

Rangkuman cerita cinta semalam..nak update x brpa nak sempat sbb agak rushing siang smlam..lepas tu dlm jam 3ptg,dpt pula berita sedih sorg kwn geng bgkel,maut kerana terlibat dlam 1 kemalangan di Bangi.. Baru aje petang kelmarin,bergurau bergelak tawa besama arwah..tup2 dpat berita dia telah pergi buat selamanya..mari sama2 kita sedekahkan Al-Fatihah buat arwah Haji Piyan smoga rohnya ditempatkan disisi Allah SWT..Amin..☹️ Senawang ➡️ Forest Height
Sendayan ➡️ Senawang
Exit tol Seremban ➡️ Senawang
🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛🔛 Credit to Bro Sarip coz share job smlam🤝

wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak
36 0 10 January, 2019
@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

Cencaru jarang x makan petang kecuali dia puasalah kan🤣
Brader #monster ni bru plan nak ride ke PD..lpas isi mnyak,tetibe x bleh start plak motornye..bgkel call mintak kita cargas pg ambik..nasiblah dekat dgn lokasi kita..x smpai 10min dpt panggilan, EdBike Towing Rescue & Transporter dah sampai😋😋 wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak

Cencaru jarang x makan petang kecuali dia puasalah kan🤣
Brader #monster ni bru plan nak ride ke PD..lpas isi mnyak,tetibe x bleh start plak motornye..bgkel call mintak kita cargas pg ambik..nasiblah dekat dgn lokasi kita..x smpai 10min dpt panggilan, EdBike Towing Rescue & Transporter dah sampai😋😋 wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak
63 9 4 January, 2019
@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

Korang penah x bila sedekah kat tabung masjid atau tabung derma tu tesilap masuk semua duit yg kau ade dlam poket tu?
Tadi msa time g sbyg jumaat,adelah bwk duit skit utk msuk tabung tahfiz n msjid..pastu ade lah bwk duit blnja utk mkn tghri dpan msjid lpas solat nnt..punyelah x prasan aku temasukkan semua duit temasuk duit mkan dlm tabung tu..aduhh xkan nak korek blikkan..sudahnye halalkan ajelah..btulkan niat blik smoga Allah tmbahkan rezki aku lpas ni.. Tup tup lpas solat,mmber geng towing roger suh coverkan job dia ptg ni..fuhhh cepat giler weihhh Allah ganti duit tadi..syukur pda Mu Ya Rahman..🤗🤲 wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak

Korang penah x bila sedekah kat tabung masjid atau tabung derma tu tesilap masuk semua duit yg kau ade dlam poket tu? 
Tadi msa time g sbyg jumaat,adelah bwk duit skit utk msuk tabung tahfiz n msjid..pastu ade lah bwk duit blnja utk mkn tghri dpan msjid lpas solat nnt..punyelah x prasan aku temasukkan semua duit temasuk duit mkan dlm tabung tu..aduhh xkan nak korek blikkan..sudahnye halalkan ajelah..btulkan niat blik smoga Allah tmbahkan rezki aku lpas ni.. Tup tup lpas solat,mmber geng towing roger suh coverkan job dia ptg ni..fuhhh cepat giler weihhh Allah ganti duit tadi..syukur pda Mu Ya Rahman..🤗🤲 wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak
54 2 4 January, 2019
@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

Next station, dari lukut ke kampung stesyen kuala sawah pulak..owner budak skolah menengah aje lagi pun panggil EdBike Towing Rescue & Transporter mai htar motor #y15 g dyno tau x..haaa terer x terer bdak2 skolah skrg ni..🙄
.
wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak

Next station, dari lukut ke kampung stesyen kuala sawah pulak..owner budak skolah menengah aje lagi pun panggil EdBike Towing Rescue & Transporter mai htar motor #y15 g dyno tau x..haaa terer x terer bdak2 skolah skrg ni..🙄
.
wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak
47 1 3 January, 2019
@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

Setel delivered shiver,kita cargas g htarkan motor #NVX sorg customer JMA Venture..set Dato2 ni katenye...beli brg moto cam beli sayur kat pasar tani aje🤦🏽‍♂️🤣
Kita cargas ke Lukut skrg🏍️🔛
.
wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak

Setel delivered shiver,kita cargas g htarkan motor #NVX sorg customer JMA Venture..set Dato2 ni katenye...beli brg moto cam beli sayur kat pasar tani aje🤦🏽‍♂️🤣
Kita cargas ke Lukut skrg🏍️🔛
.
wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak
44 0 3 January, 2019
@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

Meneruskan perjuangan kedua hari ini..cubaan merembat motor #Shiver ni oleh penyamun tidak berjaya..habis kunci kene rogol dah langsung x boleh open handle lock..
.
Cstmer panggil EdBike Towing Rescue & Transporter utk towing motornya dari Sri Serdang ke bgkel specialist Aprillia di AVD Senawang..kita 🔛😋
.
wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak

Meneruskan perjuangan kedua hari ini..cubaan merembat motor #Shiver ni oleh penyamun tidak berjaya..habis kunci kene rogol dah langsung x boleh open handle lock..
.
Cstmer panggil EdBike Towing Rescue & Transporter utk towing motornya dari Sri Serdang ke bgkel specialist Aprillia di AVD Senawang..kita 🔛😋
.
wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak
77 5 3 January, 2019
@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

Alhamdulillah opening job bagi tahun 2019..
Eka matahari ➡️ nilai.. #Duke350 motor tayar pecah n nak g tukar tayar..
Semoga tahun ni lebih bertambah2 rezeki ku hendaknya..amin..🤲😉 wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak

Alhamdulillah opening job bagi tahun 2019..
Eka matahari ➡️ nilai..#Duke350 motor tayar pecah n nak g tukar tayar..
Semoga tahun ni lebih bertambah2 rezeki ku hendaknya..amin..🤲😉 wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak
65 0 3 January, 2019
@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

Mlam ni sambut new year kat mane bosskur? Hati2 klau ride tu..pastikan modal ckup shb senang klau ape2 hal,roger aje kita utk assist motor korang tu😁😁 Pagi td kita kasi anta bgkel moto #benelli150 ni.. jammed plak mnyak itam leaking katenye🤦🏽‍♂️ xpe..kita kasi cargasss 🔛

wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak

Mlam ni sambut new year kat mane bosskur? Hati2 klau ride tu..pastikan modal ckup shb senang klau ape2 hal,roger aje kita utk assist motor korang tu😁😁 Pagi td kita kasi anta bgkel moto #benelli150 ni.. jammed plak mnyak itam leaking katenye🤦🏽‍♂️ xpe..kita kasi cargasss 🔛

wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak
69 0 31 December, 2018
@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

Selamat tahun baru bosskuuuu..
Letup2 pom pom pom bosskuuuu..
Stended apeee..
Malu apeee bosskuuuu..
Jgan bikin malu duk blkg gegurl bosskuuuu..
Kita pemimpin,bukan dipimpin bosskuuuu 😂😂😂 wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak

Selamat tahun baru bosskuuuu..
Letup2 pom pom pom bosskuuuu..
Stended apeee..
Malu apeee bosskuuuu..
Jgan bikin malu duk blkg gegurl bosskuuuu..
Kita pemimpin,bukan dipimpin bosskuuuu 😂😂😂 wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak
46 2 30 December, 2018
@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

Dataran Centrio Family Fun Park

Tugas ptg tadi..kita antarkan motor #fz150 bader ni ke bgkel pilhan dia..mula2 konon nak buat sdri repair..sudahnye x sempat2 nak siap plak.motor plak dah sadai dekat 3bulan.so trus decide anta bgkel ajelah uruskan🤣🤣 wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak

Tugas ptg tadi..kita antarkan motor #fz150 bader ni ke bgkel pilhan dia..mula2 konon nak buat sdri repair..sudahnye x sempat2 nak siap plak.motor plak dah sadai dekat 3bulan.so trus decide anta bgkel ajelah uruskan🤣🤣 wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak
50 0 30 December, 2018
@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

1 lagi NVX yg nak diprojekkan utk kerja2 naik taraf kuasa bagi penunggangan yg lebih padu utk berada bersama2 kelompok hadapan..owner salah sorg dr geng #NVXLadiesMalaysia.. haa perempuannn..five starrr...karaokeee..🤣🤣
Ishhh perempuan pun moto dah hantam,xkan korang yg lelaki nak duk kelompok blkg derrr😝😝
X tau mane bgkel nak buat? Ok tu xde masalah..boleh roger aje sy utk pickup motor korang n htar ke bgkel yg dipercayai hasil kerja nya..atas dyno bleh dpat 23hp der..skuter niii..bukan yashe2 nii..😂😂 wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak

1 lagi NVX yg nak diprojekkan utk kerja2 naik taraf kuasa bagi penunggangan yg lebih padu utk berada bersama2 kelompok hadapan..owner salah sorg dr geng #NVXLadiesMalaysia.. haa perempuannn..five starrr...karaokeee..🤣🤣
Ishhh perempuan pun moto dah hantam,xkan korang yg lelaki nak duk kelompok blkg derrr😝😝
X tau mane bgkel nak buat? Ok tu xde masalah..boleh roger aje sy utk pickup motor korang n htar ke bgkel yg dipercayai hasil kerja nya..atas dyno bleh dpat 23hp der..skuter niii..bukan yashe2 nii..😂😂 wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak
67 11 30 December, 2018
@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

1 lagi NVX yg nak diprojekkan utk kerja2 naik taraf kuasa bagi penunggangan yg lebih padu utk berada bersama2 kelompok hadapan..owner salah sorg dr geng #NVXLadiesMalaysia.. haa perempuannn..five starrr...karaokeee..🤣🤣
Ishhh perempuan pun moto dah hantam,xkan korang yg lelaki nak duk kelompok blkg derrr😝😝
X tau mane bgkel nak buat? Ok tu xde masalah..boleh roger aje sy utk pickup motor korang n htar ke bgkel yg dipercayai hasil kerja nya..atas dyno bleh dpat 23hp der..skuter niii..bukan yashe2 nii..😂😂 wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak

1 lagi NVX yg nak diprojekkan utk kerja2 naik taraf kuasa bagi penunggangan yg lebih padu utk berada bersama2 kelompok hadapan..owner salah sorg dr geng #NVXLadiesMalaysia.. haa perempuannn..five starrr...karaokeee..🤣🤣
Ishhh perempuan pun moto dah hantam,xkan korang yg lelaki nak duk kelompok blkg derrr😝😝
X tau mane bgkel nak buat? Ok tu xde masalah..boleh roger aje sy utk pickup motor korang n htar ke bgkel yg dipercayai hasil kerja nya..atas dyno bleh dpat 23hp der..skuter niii..bukan yashe2 nii..😂😂 wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak
40 0 30 December, 2018
@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

Lake Valley, Bandar Tun Hussein Onn

Malam td cstmer tetap kita Dato seri roger suh ambik moto #NVX utk htar g upgrade lagi..mula2 deal sbjik aje..skali smpai tetibe suh angkut 2-2 bjik skali lah katenye..kali ni kasi upgrade 2bjik skali trus..senang..hahaha..perghhh paduu baq anggg...😋😋😋 wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza

Malam td cstmer tetap kita Dato seri roger suh ambik moto #NVX utk htar g upgrade lagi..mula2 deal sbjik aje..skali smpai tetibe suh angkut 2-2 bjik skali lah katenye..kali ni kasi upgrade 2bjik skali trus..senang..hahaha..perghhh paduu baq anggg...😋😋😋 wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza
54 3 29 December, 2018
@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

Alhamdulillah selesai tugasan harini, membawa pulang barang2 aksesori motor utk #y15 dan #NVX utk bgkel Attacx.com .. Ok korang boleh serbu mai datang JMA Venture esok bro/sis sbb mcm2 brg2 yg merechikk rechikkk dah smpai..baikkk dooo..helmet #KYT pun tgah offer skrg..semurah x smpai rm200 bosskur 😲😲😲 Ok jemput dtg dan korang tgoklah sendiri..taip pnjang2 pun bukan korang baca pun kan🤣🤣🤣 wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17

Support : @shahrilfahmey

Jom ushar : Attacx.com 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza

Alhamdulillah selesai tugasan harini, membawa pulang barang2 aksesori motor utk #y15 dan #NVX utk bgkel Attacx.com .. Ok korang boleh serbu mai datang JMA Venture esok bro/sis sbb mcm2 brg2 yg merechikk rechikkk dah smpai..baikkk dooo..helmet #KYT pun tgah offer skrg..semurah x smpai rm200 bosskur 😲😲😲 Ok jemput dtg dan korang tgoklah sendiri..taip pnjang2 pun bukan korang baca pun kan🤣🤣🤣 wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17

Support : @shahrilfahmey

Jom ushar : Attacx.com 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza
46 1 28 December, 2018
@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

Singgah s2 sbntar kita pickup peti sejuk ni utk drop by kat bangi pulak..so pastu kita shoot ke Klang trus ok😉🤗 wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17

Support : @shahrilfahmey

Jom ushar : @jmaventures_46 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak

Singgah s2 sbntar kita pickup peti sejuk ni utk drop by kat bangi pulak..so pastu kita shoot ke Klang trus ok😉🤗 wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17

Support : @shahrilfahmey

Jom ushar : @jmaventures_46 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak
53 0 28 December, 2018
@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

Bismmillahirrahmanirrahim..
Peemulaan pagi jumaat yg barakah..smoga urusan kita dipermudahkan hari ini.. Customer mtk hantarkan motor nya ke Klang dari Rasah..mula2 on..pastu x on..pastu on balik..hehee..klau dah namenye rezki kita, insha'Allah x lari ke mana kan..😉 wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17

Support : @shahrilfahmey

Jom ushar : @jmaventures_46 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak

Bismmillahirrahmanirrahim..
Peemulaan pagi jumaat yg barakah..smoga urusan kita dipermudahkan hari ini.. Customer mtk hantarkan motor nya ke Klang dari Rasah..mula2 on..pastu x on..pastu on balik..hehee..klau dah namenye rezki kita, insha'Allah x lari ke mana kan..😉 wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

LIKE / COMMENTS / SHARE PAGES
================================
https://www.facebook.com/edfaiz17/

Follow IG : @edfaiz17

Support : @shahrilfahmey

Jom ushar : @jmaventures_46 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak
49 0 28 December, 2018

Top #EdBikeTowingAndRescue posts

@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

Kayuhan pagi ni,kita antar ke shah alam dari ampangan..motor lama sgt x bjalan ..lgsung x bley start dah..so owner panggil skli lagi khidmat EdBike Towing Rescue & Transporter utk sesi penghantaran ke bgkel pilihannya..siappp bosss🙋🏼‍♂️ ED BIKE TOWING AND RESCUE

wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

https://www.facebook.com/edfaiz17/ 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak

Kayuhan pagi ni,kita antar ke shah alam dari ampangan..motor lama sgt x bjalan ..lgsung x bley start dah..so owner panggil skli lagi khidmat EdBike Towing Rescue & Transporter utk sesi penghantaran ke bgkel pilihannya..siappp bosss🙋🏼‍♂️ ED BIKE TOWING AND RESCUE

wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

https://www.facebook.com/edfaiz17/ 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak
63 8 5 December, 2018
@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

ED BIKE TOWING AND RESCUE

wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

https://www.facebook.com/edfaiz17/ 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak

ED BIKE TOWING AND RESCUE

wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

https://www.facebook.com/edfaiz17/ 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak
66 7 5 December, 2018
@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

Ujan lobek..bukan takat tiak je basah,abih lelain pun basah haa..tp cstmer dah tgu since kite kat ostolia lg aritu..so kita x hampakan permintaan org..kita setelkan permintaan nya tu..hehee🤗🤗 ED BIKE TOWING AND RESCUE

wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

https://www.facebook.com/edfaiz17/ 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak

Ujan lobek..bukan takat tiak je basah,abih lelain pun basah haa..tp cstmer dah tgu since kite kat ostolia lg aritu..so kita x hampakan permintaan org..kita setelkan permintaan nya tu..hehee🤗🤗 ED BIKE TOWING AND RESCUE

wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

https://www.facebook.com/edfaiz17/ 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak
41 1 6 December, 2018
@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

Bismillah...
Awal kalam mohon redha Allah..jalan terus kita pagi ni..motor #NVX pomen #JMAVenture breakdown plak..kita g rescue dlu..hehee😁😁 ED BIKE TOWING AND RESCUE

wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

https://www.facebook.com/edfaiz17/ 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#Melaka
#KualaLumpur
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak

Bismillah...
Awal kalam mohon redha Allah..jalan terus kita pagi ni..motor #NVX pomen #JMAVenture breakdown plak..kita g rescue dlu..hehee😁😁 ED BIKE TOWING AND RESCUE

wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

https://www.facebook.com/edfaiz17/ 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#Melaka
#KualaLumpur
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak
60 3 6 December, 2018
@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

Lepas setel kuning kenny robert,kita g pickup #NVX black gold ni pulak dari Paroi ➡️ Jlan Pudu kelumpo plak...🤗🤗😁😁 ED BIKE TOWING AND RESCUE

wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

https://www.facebook.com/edfaiz17/ 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak

Lepas setel kuning kenny robert,kita g pickup #NVX black gold ni pulak dari Paroi ➡️ Jlan Pudu kelumpo plak...🤗🤗😁😁 ED BIKE TOWING AND RESCUE

wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

https://www.facebook.com/edfaiz17/ 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak
54 4 6 December, 2018
@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

Hat trick NVX arini.. merahhh pulakkkk...alhamdulillah dpt bantu mudahkan urusan mereka harini..today is #NVX day😁😁😁
Senawang ➡️ Nilai 🔛

ED BIKE TOWING AND RESCUE

wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

https://www.facebook.com/edfaiz17/ 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak

Hat trick NVX arini.. merahhh pulakkkk...alhamdulillah dpt bantu mudahkan urusan mereka harini..today is #NVX day😁😁😁
Senawang ➡️ Nilai 🔛

ED BIKE TOWING AND RESCUE

wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

https://www.facebook.com/edfaiz17/ 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak
39 0 6 December, 2018
@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

Bandar Seri Putra/Bukit Mahkota

Baru 2 hari lepas nmpak motor ni kat carwash sbelah bgkel Wrap Vibe s2 tgh basuh motor..tiba2 mlam ni dpt pgilan dari ownernye mtk kita rescue motornye yg breakdown kat exit bkt mahkota utk htarkan ke s2 balik.. katanya dpt nombor dr ig kedai wrapping kat s2 sebelah carwash dia bsuh tempoh hari..teringat sbb slalu nmpak hailak ni kat depan kdai tu katenye..hehee... ED BIKE TOWING AND RESCUE

wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

https://www.facebook.com/edfaiz17/ 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #demak

Baru 2 hari lepas nmpak motor ni kat carwash sbelah bgkel Wrap Vibe s2 tgh basuh motor..tiba2 mlam ni dpt pgilan dari ownernye mtk kita rescue motornye yg breakdown kat exit bkt mahkota utk htarkan ke s2 balik.. katanya dpt nombor dr ig kedai wrapping kat s2 sebelah carwash dia bsuh tempoh hari..teringat sbb slalu nmpak hailak ni kat depan kdai tu katenye..hehee... ED BIKE TOWING AND RESCUE

wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

https://www.facebook.com/edfaiz17/ 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #demak
47 1 6 December, 2018
@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

Lama dah x ber WC kan..lanjer skit katak pisang nih..hahaha🐸🐸🐸 #gsfc
#gsfc007
#crocs
#TowingMotor
#monungajohaa
#payungjobsatuhaa
#EdBikeTowingAndRescue

Lama dah x ber WC kan..lanjer skit katak pisang nih..hahaha🐸🐸🐸 #gsfc 
#gsfc007
#crocs
#TowingMotor 
#monungajohaa
#payungjobsatuhaa
#EdBikeTowingAndRescue
28 2 13 December, 2018
@edbiketowing_17 Profile picture

@edbiketowing_17

Alhamdulillah setelah mealui perjalanan yg panjang hampir stgh hari semalam,akhirnya kami selamat smpai di tapak event GTB di Stadium Ipoh ni..
So arini kita chill2 1 hari kat tapak event ni..korang yg berkelapangan tu,klau xde kemana2 arini, boleh plan ride dtg sini beb..ok pape roger yo🤗😁 ED BIKE TOWING AND RESCUE

wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

https://www.facebook.com/edfaiz17/ 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak

Alhamdulillah setelah mealui perjalanan yg panjang hampir stgh hari semalam,akhirnya kami selamat smpai di tapak event GTB di Stadium Ipoh ni..
So arini kita chill2 1 hari kat tapak event ni..korang yg berkelapangan tu,klau xde kemana2 arini, boleh plan ride dtg sini beb..ok pape roger yo🤗😁 ED BIKE TOWING AND RESCUE

wasap.my/60122102101

wasap.my/60132102101

https://www.facebook.com/edfaiz17/ 🆗 TOWING MOTOR
🆗 MOTOR ROSAK / CLAIM
🆗 TRACK DAY / DYNO
🆗 PINDAH BARANG2
🆗 TRANSPORT TRUCK PICKUP ☎ ROJER AJE BO55KU BO55MU 🤗
✅ JARANG ❌🔛 #EdBikeTowingAndRescue
#TowingMotor
#BajetTowing
#TowingMurah
#Seremban
#NegeriSembilan
#Melaka
#KualaLumpur
#Putrajaya
#Yamaha #Honda #Kawasaki #Suzuki #Ducati #Benelli #BMW #RoyalEnfield #Cagiva #Triumph #KTM #MotoGuzzi #SYM #Vespa #HarleyDavidson #MvAgusta #Aprillia #Naza #Modenas #Demak
122 1 15 December, 2018