#FatonahAzali Instagram Photos & Videos

FatonahAzali - 2.2k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #FatonahAzali and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
144 hours
Average like
73.7
Average comment
2.7
Posts with video
25/36
Posts with photo
11/36

Hashtag Popularity

Posted @withrepost@_artismalaysiaofficial_ Berjuta kali ditayangkan, berjuta kali juga airmata ni menitis. Malam ni, min nk layan sekali lagi Telemovie #FatonahAzali yg pasti menyayat hati pada 09 November (Sabtu) jam 9.00 malam di Saluran @tv9malaysia 🌹 @redzarosli @nad.zainal @shuhaimilua_director @tanahberisfilmproduction @sharifah_sakinah @raja_azura
OST luluh dari @khaibahar94 💋

Posted @withrepost • @_artismalaysiaofficial_ Berjuta kali ditayangkan, berjuta kali juga airmata ni menitis. Malam ni, min nk layan sekali lagi Telemovie #FatonahAzali yg pasti menyayat hati pada 09 November (Sabtu) jam 9.00 malam di Saluran @tv9malaysia 🌹 @redzarosli @nad.zainal @shuhaimilua_director @tanahberisfilmproduction @sharifah_sakinah @raja_azura 
OST luluh dari @khaibahar94 💋
53 2 9 November, 2019

Posted @withrepost@_artismalaysiaofficial_ Berjuta kali ditayangkan, berjuta kali juga airmata ni menitis. Malam ni, min nk layan sekali lagi Telemovie #FatonahAzali yg pasti menyayat hati pada 09 November (Sabtu) jam 9.00 malam di Saluran @tv9malaysia 🌹 @redzarosli @nad.zainal @shuhaimilua_director @tanahberisfilmproduction @sharifah_sakinah @raja_azura
OST luluh dari @khaibahar94 💋

Posted @withrepost • @_artismalaysiaofficial_ Berjuta kali ditayangkan, berjuta kali juga airmata ni menitis. Malam ni, min nk layan sekali lagi Telemovie #FatonahAzali yg pasti menyayat hati pada 09 November (Sabtu) jam 9.00 malam di Saluran @tv9malaysia 🌹 @redzarosli @nad.zainal @shuhaimilua_director @tanahberisfilmproduction @sharifah_sakinah @raja_azura 
OST luluh dari @khaibahar94 💋
18 1 9 November, 2019

Berjuta kali ditayangkan, berjuta kali juga airmata ni menitis. Malam ni, min nk layan sekali lagi Telemovie #FatonahAzali yg pasti menyayat hati pada 09 November (Sabtu) jam 9.00 malam di Saluran @tv9malaysia 🌹 @redzarosli @nad.zainal @shuhaimilua_director @tanahberisfilmproduction @sharifah_sakinah @raja_azura
OST luluh dari @khaibahar94 💋

Berjuta kali ditayangkan, berjuta kali juga airmata ni menitis. Malam ni, min nk layan sekali lagi Telemovie #FatonahAzali yg pasti menyayat hati pada 09 November (Sabtu) jam 9.00 malam di Saluran @tv9malaysia 🌹 @redzarosli @nad.zainal @shuhaimilua_director @tanahberisfilmproduction @sharifah_sakinah @raja_azura 
OST luluh dari @khaibahar94 💋
698 5 9 November, 2019

#Repost @hawwalala
• • • • • •
Kareen kebarong continue with RM99 !! .
.

Dustyblue in action in ✨🔥 tak terpikat ke sayang sayang sekalian? Hiks 😜 ladyboss taknak stok dah tau lepas ni.
.

Rasa rasa kalau berkenan tu, grab la teruss 🙊 still available untuk semua saiz tauu 😘
.
.

#kebarong #hwkebarong #bajukurung #bajukurungkonvokesyen #bajukonvo #bajukurungmoden #sayajualbajukurung #cikreenencikngokngek #dramamelayu #anugerahskrin2018 #fatonahazali #bazaaronline #igshoponline #shoppingonline #hawwalala #sales #sales1111 #Jimatterok #hinggajumpalagi #kebarongmurah #kebarongsales #bajukurungsales #bajukurungmurah

add hashtag #ad2posts & follow @ad2posts for repost

#Repost @hawwalala
• • • • • •
Kareen kebarong continue with RM99 !! .
.

Dustyblue in action in ✨🔥 tak terpikat ke sayang sayang sekalian? Hiks 😜 ladyboss taknak stok dah tau lepas ni.
.

Rasa rasa kalau berkenan tu, grab la teruss 🙊 still available untuk semua saiz tauu 😘
.
.

#kebarong #hwkebarong #bajukurung #bajukurungkonvokesyen #bajukonvo #bajukurungmoden #sayajualbajukurung #cikreenencikngokngek #dramamelayu #anugerahskrin2018 #fatonahazali #bazaaronline #igshoponline #shoppingonline #hawwalala #sales #sales1111 #Jimatterok #hinggajumpalagi #kebarongmurah #kebarongsales #bajukurungsales #bajukurungmurah

add hashtag #ad2posts & follow @ad2posts for repost
18 0 1 November, 2019

Berat badan ideal sering diimpikan oleh semua wanita. 😉
.
Berbelanja utk kepuasan diri sendiri tidak salah kan? Selagi masih berada di landasan yg betul.
.
Bukannya kita tidak bersyukur dgn pemberian Tuhan.. Tapi kita usaha utk menggembirakan hati sendiri.
.
To Order/details👇
.
CLICK LINK on bio @audelabeauty_4u
.
📱0129551157
📱0129551157
.
#audela #audelamulti17 #audeladungun #produkkurushalal #testimonikurus #putihdankurusserentak #detoxdrink #akakpolis #audelabynadzainal #sekmung #sekpenyu #maluapabossku #ganu #dijaminhalal #malaysia #review #onlineshopping #mestikurus #cabaranturunberatbadan #agentwanted #fattzura #mirafilzah #fatonahazali

Berat badan ideal sering diimpikan oleh semua wanita. 😉
.
Berbelanja utk kepuasan diri sendiri tidak salah kan? Selagi masih berada di landasan yg betul.
.
Bukannya kita tidak bersyukur dgn pemberian Tuhan.. Tapi kita usaha utk menggembirakan hati sendiri.
.
To Order/details👇
.
CLICK LINK on bio @audelabeauty_4u
.
📱0129551157
📱0129551157
.
#audela #audelamulti17 #audeladungun #produkkurushalal #testimonikurus #putihdankurusserentak #detoxdrink #akakpolis #audelabynadzainal #sekmung #sekpenyu #maluapabossku #ganu #dijaminhalal #malaysia #review #onlineshopping #mestikurus #cabaranturunberatbadan #agentwanted #fattzura #mirafilzah #fatonahazali
9 0 1 October, 2019

#Repost @njboutique.co
• • • • •
Thank You so much to our Beautiful & Talented @sharifah_sakinah for ur support with @NJBOUTIQUE 😍 @sharifah_sakinah is wearing NJ Kebaya #NJKEBAYA for Top & Self-Tie Satin #NJPARIO for 🎥📹 #fatonahAzali 💕 -----------------------------------------------------
#njboutique1 #njboutique1tv #njboutique1feedback #njboutique1sponsor #sharifahsakinahnj #njboutique1bajukebaya #njboutique1Pario . ----------------------------------------------------- .
#Repost @sharifah_sakinah (@get_repost)
・・・
Bunga dedap @njboutique🎬 #fatonahAzali #cerekarama @tv3malaysia thank you @njboutique for the kebaya . @shuhaimilua_director

#Repost @njboutique.co
• • • • •
Thank You so much to our Beautiful & Talented @sharifah_sakinah  for ur support with @NJBOUTIQUE 😍 @sharifah_sakinah  is wearing NJ Kebaya #NJKEBAYA for Top & Self-Tie Satin #NJPARIO  for 🎥📹 #fatonahAzali 💕 -----------------------------------------------------
#njboutique1 #njboutique1tv #njboutique1feedback #njboutique1sponsor #sharifahsakinahnj  #njboutique1bajukebaya #njboutique1Pario . ----------------------------------------------------- . 
#Repost @sharifah_sakinah (@get_repost)
・・・
Bunga dedap @njboutique🎬 #fatonahAzali #cerekarama @tv3malaysia thank you @njboutique for the kebaya .  @shuhaimilua_director
2 4 26 September, 2019

#Regranned from @dinosourhijau - "Tidak berguna lagi tangisan disini, disini hanya ganjaran dan balasan."
.
. "Dulu dunia nyata, akhirat hanya khayalan. Kini, dunia hanya khayalan... Sdgkan akhirat itu sebenar benar kenyataan.."
.
Benarlah ap yg disampaikan, disini adalah 'alam penyesalan'. Manusia yg brbuat jahat akan mnyesali seluruh kehidupannya kerana tidak lnsung melakukan kebaikkan dan amalan. Org yg Soleh pula akn mnyesal, krana tidak melakukan amalan soleh dengan sebenar-benar amal, atau tidak mnambah sebanyak-bnyaknya amal, setelah apa yang mereka bakal saksikan." (ustaz hadi fayyadh, 2017)
.
#Teamdhirarbatch1
#teamteega #semusimdibarzakh #semusimdimahsyarllltdb1 #ketikaazazilberputusasa #Mengintaiakudineraka #tips #makeupartist #bajumuslimah #handsock #blouselabuh #handsockdwitone #stokinsoka #novelmelayu #novelislamik #disember #bazarbuku #bazaarpaknil #fatonahazali #melodi #mannequinchallenge #jombuku #nakbuku #hadifayyadhiphone8 - #regrann

#Regranned from @dinosourhijau - "Tidak berguna lagi tangisan disini, disini hanya ganjaran dan balasan."
.
. "Dulu dunia nyata, akhirat hanya khayalan. Kini, dunia hanya khayalan... Sdgkan akhirat itu sebenar benar kenyataan.."
.
Benarlah ap yg disampaikan, disini adalah 'alam penyesalan'. Manusia yg brbuat jahat akan mnyesali seluruh kehidupannya kerana tidak lnsung melakukan kebaikkan dan amalan. Org yg Soleh pula akn mnyesal, krana tidak melakukan amalan soleh dengan sebenar-benar amal, atau tidak mnambah sebanyak-bnyaknya amal, setelah apa yang mereka bakal saksikan." (ustaz hadi fayyadh, 2017)
.
#Teamdhirarbatch1
#teamteega #semusimdibarzakh #semusimdimahsyarllltdb1 #ketikaazazilberputusasa #Mengintaiakudineraka #tips #makeupartist #bajumuslimah #handsock #blouselabuh #handsockdwitone #stokinsoka #novelmelayu #novelislamik #disember #bazarbuku #bazaarpaknil #fatonahazali  #melodi #mannequinchallenge #jombuku #nakbuku #hadifayyadhiphone8 - #regrann
8 1 10 September, 2019

Datin Vivy Yusof in SETH&LUNA .
.
@vivyyusof menyarung busana S&L dari koleksi #sethandlunakaryahati spring 2020. Bawang merah top & pants dengan vetican top. Ditatarias cukup manis oleh @warnabilla . Ditatagaya oleh @minluna .
XO #sethandluna .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. .
.
.
.
.
.
.
.
.
#nadzainal #malaysianfashiondesigner #fashion #fashiondesigner #malaysiafashion #fashionweek #nusantara #genf #generasifesyen #designer #designerlife #blessed #backstage #details #behindtheseams #uitmfashionstudent #love #inspired #fashiondetails #asianfashiondesigner #fatonahazali #livingcoral2019 #brunei #ss20 #springsummer20 #fashionweek #fashionicon #minlunaonset #vivyyusof

Datin Vivy Yusof in SETH&LUNA .
.
@vivyyusof menyarung busana S&L dari koleksi #sethandlunakaryahati spring 2020. Bawang merah top & pants dengan vetican top. Ditatarias cukup manis oleh @warnabilla . Ditatagaya oleh @minluna .
XO #sethandluna .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. .
.
.
.
.
.
.
.
.
#nadzainal #malaysianfashiondesigner #fashion #fashiondesigner #malaysiafashion #fashionweek #nusantara #genf #generasifesyen #designer #designerlife #blessed #backstage #details #behindtheseams #uitmfashionstudent #love #inspired #fashiondetails #asianfashiondesigner #fatonahazali #livingcoral2019 #brunei #ss20 #springsummer20 #fashionweek #fashionicon #minlunaonset #vivyyusof
544 34 9 August, 2019

Nindia tuan punya baju yang mendapat perhatian ramai pengikut instagram kami.
@nad.zainal membawa aura perempuan kaya yang rosyom dalam persalinan SETH&LUNA karya hati ss 2020. solekan maha cantik @rozlanassir dan rambut yang terletak menawan @ezal_ezlizan .
.
Terima kasih kak nyah pasai jadi maknusia yang terawal bertanya & tempah baju dengan kami, habis saja fashion show dia teruih tanya mana gambaq dia nak tempah baju.
Sayang kak nyah sampai langit.
XO #sethandluna .
#sethandlunakaryahati .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#nadzainal #malaysianfashiondesigner #fashion #fashiondesigner #malaysiafashion #fashionweek #nusantara #genf #generasifesyen #designer #designerlife #blessed #backstage #details #behindtheseams #uitmfashionstudent #love #inspired #fashiondetails #asianfashiondesigner #fatonahazali #livingcoral2019 #brunei #ss20 #springsummer20 #fashionweek #fashionicon #ethereal #pastel

Nindia tuan punya baju yang mendapat perhatian ramai pengikut instagram kami.
@nad.zainal membawa aura perempuan kaya yang rosyom dalam persalinan SETH&LUNA karya hati ss 2020. solekan maha cantik @rozlanassir dan rambut yang terletak menawan @ezal_ezlizan .
.
Terima kasih kak nyah pasai jadi maknusia yang terawal bertanya & tempah baju dengan kami, habis saja fashion show dia teruih tanya mana gambaq dia nak tempah baju.
Sayang kak nyah sampai langit.
XO #sethandluna .
#sethandlunakaryahati .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#nadzainal #malaysianfashiondesigner #fashion #fashiondesigner #malaysiafashion #fashionweek #nusantara #genf #generasifesyen #designer #designerlife #blessed #backstage #details #behindtheseams #uitmfashionstudent #love #inspired #fashiondetails #asianfashiondesigner #fatonahazali #livingcoral2019 #brunei #ss20 #springsummer20 #fashionweek #fashionicon #ethereal #pastel
343 10 26 July, 2019
Rumah pilihan drama2 tv... #3syawal
#kampungbukitkuching 
#pujaanhatikanda
#fatonahazali
31 4 7 June, 2019

JANGAN TERKEJUT INI BUKAN COBAAN INI BETUL-BETUL
=============================
Tak payahla ternganga...tutup mulut tu nanti masuk lalat tau...
.
Nama saya AUDELA ...saya adalah ciptaan pertama di Malaysia yang mengabungkan 5 Manfaat tau..
.
Tugas saya untuk beri kelangsiangan,untuk mencerahkan kulit,untuk buang tok-sin yang tersumbat,untuk bekalkan tenaga yang berganda, yang penting sekali buat awak awet muda gittew...
.
Kalau Awak guna Saya...awak tak perlulah Risau...Saya ni HALAL tau...Bukan itu, je awal tahun ni saya menang international award tau....
So dah tentulah saya ni..Selamat digunakan ....Senang cakap kalau Awak guna Saya, Tak payahla susah payah fikir Nak cari lain....
.
Buat Apa sakit kepala....Kalau dari segi ✔KUALITI
✔KOS
✔RESULT
tak perlu disangkal lagi....SEMUA dah terbukti..!!
.
Audela malas lah nak cerita panjang berjela.,nanti orang kata AUDELA nie perasan pulak....Takmau2 tak baik tau.
.
Jadi siapa nak risik-risik AUDELA... klik la WATCH [email protected] Siapa yang rasa tak sabar nak pinang AUDELA... say 🙋‍♀️ "NAK"...nanti AUDELA berkenalan ye dengan semua..😍😘
.
#audelaminumanterpalingmewah
#audela #gobeyond #ctdk #audeladungun #produkkurushalal #sekmung #sekpenyu #maluapabossku #ganu #tipskulitcantik #tipssihat #tipskurus #jomkurus #breastfeeding #tolongdengar #paidreviewmalaysia #swapreview #agentwanted #kulitlicin #flawlessskin #inspirasikeyakinanku #audelalover #produkkurushalal #testimonikurus #putihdankurusserentak #detoxdrink #cantikdalamandanluaran #fatonahazali

JANGAN TERKEJUT INI BUKAN COBAAN INI BETUL-BETUL
=============================
Tak payahla ternganga...tutup mulut tu nanti masuk lalat tau...
.
Nama saya AUDELA ...saya adalah ciptaan pertama di Malaysia yang mengabungkan 5 Manfaat tau..
.
Tugas saya untuk beri kelangsiangan,untuk mencerahkan kulit,untuk buang tok-sin yang tersumbat,untuk bekalkan tenaga yang berganda, yang penting sekali buat awak awet muda gittew...
.
Kalau Awak guna Saya...awak tak perlulah Risau...Saya ni HALAL tau...Bukan itu, je awal tahun ni saya menang international award tau....
So dah tentulah saya ni..Selamat digunakan ....Senang cakap kalau Awak guna Saya, Tak payahla susah payah fikir Nak cari lain....
.
Buat Apa sakit kepala....Kalau dari segi ✔KUALITI
✔KOS
✔RESULT 
tak perlu disangkal lagi....SEMUA dah terbukti..!!
.
Audela malas lah nak cerita panjang berjela.,nanti orang kata AUDELA nie perasan pulak....Takmau2 tak baik tau.
.
Jadi siapa nak risik-risik AUDELA... klik la WATCH MORE..@ Siapa yang rasa tak sabar nak pinang AUDELA... say 🙋‍♀️ "NAK"...nanti AUDELA berkenalan ye dengan semua..😍😘
.
#audelaminumanterpalingmewah
#audela #gobeyond #ctdk #audeladungun #produkkurushalal #sekmung #sekpenyu #maluapabossku #ganu #tipskulitcantik #tipssihat #tipskurus #jomkurus #breastfeeding #tolongdengar #paidreviewmalaysia #swapreview #agentwanted #kulitlicin #flawlessskin #inspirasikeyakinanku #audelalover #produkkurushalal #testimonikurus #putihdankurusserentak #detoxdrink  #cantikdalamandanluaran #fatonahazali
23 0 25 May, 2019

Yeşilçam’ın Cefakar Anneleri. Fatma Girik / Toprak Ana Oğlunun düğününü yapmak, yuvasını kurmak için zalimlerle mücadele eden yürekli bir ana. 2. Yılanların Öcü filminde canlandırdığı Irazca Ana karakterinde de ne kadar güçlü durduğunu düşünürsek, neden bu kadar güzel bir kadına “Erkek Fato” lakabı takıldığını anlamak mümkün.
#fatmagirik #fatonahazali #yeşilçam #yesilcam #yeşilçamkahveevi #yesilcamsokagi #yesilcammecmuasi #yesilcam70s80s #yeşilçamfilmleri #yesilcamsokagi_ #yesilcamgunleri #yesilcam_hatiralari #yeşilçamsinemasi #70ler #80ler #90lar #2000ler

Yeşilçam’ın  Cefakar Anneleri. Fatma Girik / Toprak Ana Oğlunun düğününü yapmak, yuvasını kurmak için zalimlerle mücadele eden yürekli bir ana. 2. Yılanların Öcü filminde canlandırdığı Irazca Ana karakterinde de ne kadar güçlü durduğunu düşünürsek, neden bu kadar güzel bir kadına “Erkek Fato” lakabı takıldığını anlamak mümkün.
#fatmagirik #fatonahazali #yeşilçam  #yesilcam #yeşilçamkahveevi #yesilcamsokagi #yesilcammecmuasi #yesilcam70s80s #yeşilçamfilmleri #yesilcamsokagi_ #yesilcamgunleri #yesilcam_hatiralari #yeşilçamsinemasi #70ler #80ler #90lar #2000ler
700 9 12 May, 2019
#Throwback 
#fatonahazali
3 0 13 April, 2019
#fatonahazali 
#RedzaRosli 
#Azali
3 0 13 April, 2019
Tajuk Fatonah Azali

#Throwback 
#RedzaRosli 
#Azali 
#fatonahazali
2 0 13 April, 2019

Top #FatonahAzali posts

Gadis Autism dan.....? FATONAH AZALI sabtu ini 2 DEC 2017 Cerekarama di @tv3malaysia
#fatonahazali
@redzarosli @sharifah_sakinah @raja_azura @shuhaimilua_director @tanahberisfilmproduction

Gadis Autism dan.....? FATONAH AZALI sabtu ini 2 DEC 2017 Cerekarama di @tv3malaysia
 #fatonahazali
 @redzarosli @sharifah_sakinah @raja_azura @shuhaimilua_director @tanahberisfilmproduction
3,944 82 25 November, 2017

malam ni guys #Repost @narrecords
・・・
Saksikan dn dengarkan #luluh @khaibahar94 dn tonton #fatonahazali 2 disember ini jam 10.00 mlm di #tv3
From @shuhaimilua_director
OST #FatonahAzali lagu #luluh nyanyian Khai Bahar. Khai sendiri turun set utk menyanyi lagu itu. Tanah Beris mengabadikan kenangan itu di ending credit. Thank you @narrecords kerana sudi kebenaran untuk menggunakan lagu ini. Thank you juga kpd Tn. Hj Kamal & En.fadli #tanahberisfilmproduction

malam ni guys #Repost @narrecords
・・・
Saksikan dn dengarkan #luluh @khaibahar94 dn tonton #fatonahazali 2 disember ini jam 10.00 mlm di #tv3 
From @shuhaimilua_director 
OST #FatonahAzali lagu #luluh nyanyian Khai Bahar. Khai sendiri turun set utk menyanyi lagu itu. Tanah Beris mengabadikan kenangan itu di ending credit.  Thank you @narrecords kerana sudi kebenaran untuk menggunakan lagu ini. Thank you juga kpd Tn. Hj Kamal & En.fadli #tanahberisfilmproduction
25,779 475 2 December, 2017

Alyssa nak belanja satu lagu fav alyssa sebelum alyssa tido ok..khas untuk semua fans kesayangan Alyssa... #luluh #luluhkhaibahar #alyssadezek #alyssatheukulelegirl #fatonahazali #supergirl #mypassion #alyssacover1minute #pelakonkanakkanak #kidsactress @khaibahar94 @narrecords

Alyssa nak belanja satu lagu fav alyssa sebelum alyssa tido ok..khas untuk semua fans kesayangan Alyssa... #luluh #luluhkhaibahar #alyssadezek #alyssatheukulelegirl #fatonahazali #supergirl #mypassion #alyssacover1minute #pelakonkanakkanak #kidsactress @khaibahar94 @narrecords
27,717 424 4 December, 2017

😂😅
Tak menang pasangan drama Ku Kirim Cinta, jadi Ku Kirim Salam jela. Takpun Ku Kirim Sendu. Haha! Takde rezeki, takpe.. Kita move on! Next! Jumpa kita dekat Anugerah Skrin 2018. Fatonah Azali dengan Aku Nazmi together la..
.
Korang suka yang mana? Swipe Left. Lepas Tona takde, Abang Jali jadi stylist Ilya, belajar jahit dari mak Ilya. Kurlasss nyaaah.. 😂
.
👗 Dress @asyrafarrif_couture
📷 Photo @rockinstudio
.
#AydaJebat #RedzaRosli #ASK2018 #AkuNazmi #FatonahAzali #Cerekarama #AbangJaliJadiStylist #IlyaUptodate #Aydahtinggi 😅

😂😅
Tak menang pasangan drama Ku Kirim Cinta, jadi Ku Kirim Salam jela. Takpun Ku Kirim Sendu. Haha! Takde rezeki, takpe.. Kita move on! Next! Jumpa kita dekat Anugerah Skrin 2018. Fatonah Azali dengan Aku Nazmi together la..
.
Korang suka yang mana? Swipe Left. Lepas Tona takde, Abang Jali jadi stylist Ilya, belajar jahit dari mak Ilya. Kurlasss nyaaah.. 😂
.
👗 Dress @asyrafarrif_couture
📷 Photo @rockinstudio
.
#AydaJebat #RedzaRosli #ASK2018 #AkuNazmi #FatonahAzali #Cerekarama #AbangJaliJadiStylist #IlyaUptodate #Aydahtinggi 😅
96,007 745 9 October, 2018

Thank You penonton
#fatonahazali
#dosaperempuan
Jumpa 2 NOV 2018

Thank You penonton 
#fatonahazali 
#dosaperempuan 
Jumpa 2 NOV 2018
2,024 41 23 October, 2018
Jangan tinggal Tonah , Azali
#fatonahazali 
@tv3malaysia 
@tanahberisfilmproduction
3,142 43 19 November, 2017

BTS #fatonahazali
Throwback first day on set as Fatonah. Kepada yang tak tahu bagaimana seorang pelakon bekerja, apa kami buat di sebalik camera, berama ramai tengok kami berlakon semasa di set? Here you go! Enjoy!!! (Pengisian sesebuah karya itu yang paling penting, di sebalik hiburan penonton perlu mendapat “sesuatu”..harap anda dapat sesuatu dari #fatonahazali)

BTS #fatonahazali
Throwback first day on set as Fatonah. Kepada yang tak tahu bagaimana seorang pelakon bekerja, apa kami buat di sebalik camera, berama ramai tengok kami berlakon semasa di set? Here you go! Enjoy!!! (Pengisian sesebuah karya itu yang paling penting, di sebalik hiburan penonton perlu mendapat “sesuatu”..harap anda dapat sesuatu dari #fatonahazali)
11,900 175 1 November, 2018

Saksikan Fatonah Azali esok 9mlm
Di @tv3malaysia #ASK2018 #calondramaterbaik #fatonahazali ( yaaa saya ada satu lagi drama tercalon, DOSA PEREMPUAN )

Saksikan Fatonah Azali esok 9mlm
Di @tv3malaysia #ASK2018 #calondramaterbaik #fatonahazali ( yaaa saya ada satu lagi drama tercalon, DOSA PEREMPUAN )
1,483 33 21 September, 2018

Ok last one, saya nak berterima kasih buat semua penonton FATONAH AZALI, yang telah memberi pelbagai komen,pujian, serta mentrendingkan tiap tayangan.
Tiap komen saya baca, saya terharu dengan penerimaan dan kasih sayang kalian terhadap Tonah. Segala pujian itu pembakar semangat untuk saya terus memberikan yang terbaik dalam tiap lakonan saya. Semoga kita bersua lagi.. di kaca tv rumah anda ♥️
#FatonahAzali
#ASK2018

Ok last one, saya nak berterima kasih buat semua penonton FATONAH AZALI, yang telah memberi pelbagai komen,pujian, serta mentrendingkan tiap tayangan.
Tiap komen saya baca, saya terharu dengan penerimaan dan kasih sayang kalian terhadap Tonah. Segala pujian itu pembakar semangat untuk saya terus memberikan yang terbaik dalam tiap lakonan saya. Semoga kita bersua lagi.. di kaca tv rumah anda ♥️
#FatonahAzali
#ASK2018
46,070 496 2 November, 2018