#GunaDanGanda Instagram Photos & Videos

GunaDanGanda - 48 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #GunaDanGanda and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
49 hours
Average like
1.5
Average comment
0.1
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

USIA BUKAN PENGHALANG..
.
Alhamdullilah.. Bukan sebab kita hebat bukan sebab kita power tapi sebab Rahmat Allah.. Allah yg bagi rezeki bukan tengok usia kita..Allah yg izinkan disebabkan yg istiqomah.. #TqAllah
.
Tahniah #TEAM Perak Kak Su dan kak Nor.. 2 set combo telah di pinang.. CY sendiri closing 2 unit M10 pakcik CY borong. Beliau memang berniaga dodol dan nasi beriyani so memang pilihan yg tepat la M10 ni.
.
Mau taknya dipinang terus.. Teruja tau.. Masak dodol tak perlu kacau.. Semua fully auto.. Masak nasi goreng pun pejam mata je siappp...ada yg belikan untuk anak duduk kat asrama. Kesian katanya anak hari2 makan maggi jer.
.
Seronok rasa.. Dapat membantu ramai sahabat..
.
#SmartUser
#GunaDanGanda
#UsahawanCuckoo
#CuckooBeyondStandards

USIA BUKAN PENGHALANG..
.
Alhamdullilah.. Bukan sebab kita hebat bukan sebab kita power tapi sebab Rahmat Allah.. Allah yg bagi rezeki bukan tengok usia kita..Allah yg izinkan disebabkan yg istiqomah.. #TqAllah
.
Tahniah #TEAM Perak Kak Su dan kak Nor.. 2 set combo telah di pinang.. CY sendiri closing 2 unit M10 pakcik CY borong. Beliau memang berniaga dodol dan nasi beriyani so memang pilihan yg tepat la M10 ni.
.
Mau taknya dipinang terus.. Teruja tau.. Masak dodol tak perlu kacau.. Semua fully auto.. Masak nasi goreng pun pejam mata je siappp...ada yg belikan untuk anak duduk kat asrama. Kesian katanya anak hari2 makan maggi jer.
.
Seronok rasa.. Dapat membantu ramai sahabat..
.
#SmartUser
#GunaDanGanda
#UsahawanCuckoo
#CuckooBeyondStandards
1 0 8 November, 2019

Hidung Tak Pedih2

#smartuser
#gunadanganda

https://store.cuckoo.com.my/estore/TEAMNang/

Hidung Tak Pedih2

#smartuser
#gunadanganda

https://store.cuckoo.com.my/estore/TEAMNang/
0 0 4 November, 2019

Malam ni akak share bbrp testimoni pengguna bijak #cuckoo ye.. Alhamdullilah asbab rm 75 blh buat diri dan keluarga rasa bahagia

#smartuser
#gunadanganda

https://store.cuckoo.com.my/estore/TEAMNang/

Malam ni akak share bbrp testimoni pengguna bijak #cuckoo ye.. Alhamdullilah asbab rm 75 blh buat diri dan keluarga rasa bahagia

#smartuser
#gunadanganda

https://store.cuckoo.com.my/estore/TEAMNang/
0 0 4 November, 2019

Malam ni akak share bbrp testimoni pengguna bijak #cuckoo ye.. Alhamdullilah asbab rm 75 blh buat diri dan keluarga rasa bahagia

#smartuser
#gunadanganda

https://store.cuckoo.com.my/estore/TEAMNang/

Malam ni akak share bbrp testimoni pengguna bijak #cuckoo ye.. Alhamdullilah asbab rm 75 blh buat diri dan keluarga rasa bahagia

#smartuser
#gunadanganda

https://store.cuckoo.com.my/estore/TEAMNang/
0 0 4 November, 2019
Kami Beli
Kami Guna
Kami Jual
Kami Ganda
#gunadanganda 
#smartuser 
#businesstanpamodal 
#cuckoo 
#cuckoomalaysia 
#cuckookelantan 
#cuckoobachok
3 0 4 November, 2019
Kami Beli
Kami Guna
Kami Jual
Kami Ganda
#gunadanganda 
#smartuser 
#businesstanpamodal 
#cuckoo 
#cuckoomalaysia 
#cuckookelantan 
#cuckoobachok
2 0 4 November, 2019
Kami Beli
Kami Guna
Kami Jual
Kami Ganda
#gunadanganda 
#smartuser 
#businesstanpamodal 
#cuckoo 
#cuckoomalaysia 
#cuckookelantan 
#cuckoobachok
2 0 4 November, 2019
Kami Beli
Kami Guna
Kami Jual
Kami Ganda
#gunadanganda 
#smartuser 
#businesstanpamodal 
#cuckoo 
#cuckoomalaysia 
#cuckookelantan 
#cuckoobachok
2 0 4 November, 2019
Kami Beli
Kami Guna
Kami Jual
Kami Ganda
#gunadanganda 
#smartuser 
#businesstanpamodal 
#cuckoo 
#cuckoomalaysia 
#cuckookelantan 
#cuckoobachok
2 0 4 November, 2019
Kami Beli
Kami Guna
Kami Jual
Kami Ganda
#gunadanganda 
#smartuser 
#businesstanpamodal 
#cuckoo 
#cuckoomalaysia 
#cuckookelantan 
#cuckoobachok
3 0 4 November, 2019

BERKENALAN DI SURAU..
.
Prospek ada di mana-mana uols. Singgah solat pun dapat kenalan baru tau. Hanya perlu senyum dan hulur la flyers sambil bertegur sapa.
.
Susah ke? Dulu2 hakak CY pun rasa susah sebab tak biasa. Push diri untuk buat lama2 dah biasa la. Sampaikan sekarang ni kalau nampak orang mesti nak tegur dah jadi ketagih tau. Hihihi..
.
Ada peluang prospek tak rushing sempat la sharing siap selfie lagi uols..hehehe
Pedehal orang tak nak tak per yg penting kita sharing. Kan ada proses follow up. Buat jer la..
Boleh ke BOLEH???💪💪💪💪
.
#UsahawanCuckoo #CuckooBeyondStandards #GunaDanGanda

BERKENALAN DI SURAU..
.
Prospek ada di mana-mana uols. Singgah solat pun dapat kenalan baru tau. Hanya perlu senyum dan hulur la flyers sambil bertegur sapa.
.
Susah ke? Dulu2 hakak CY pun rasa susah sebab tak biasa. Push diri untuk buat lama2 dah biasa la. Sampaikan sekarang ni kalau nampak orang mesti nak tegur dah jadi ketagih tau. Hihihi..
.
Ada peluang prospek tak rushing sempat la sharing siap selfie lagi uols..hehehe
Pedehal orang tak nak tak per yg penting kita sharing. Kan ada proses follow up. Buat jer la..
Boleh ke BOLEH???💪💪💪💪
.
#UsahawanCuckoo #CuckooBeyondStandards #GunaDanGanda
3 0 23 October, 2019

USAHA JER RESULT SERAH PADANYA..
.
Kita buat kerja kita jangan sibuk nak buat kerja Allah. Allahumma Ya Rohman, Ya Rohim, Ya Rozzaq. Segalanya kita serah padaNya. .
Janji Allah man jadda wajada. Tahniah sahabatku closing SU yg seterusnya. Semoga bulan ni capai target. Banyakkan berdoa dan teruskan usaha sehingga capai yg dihajatkan.
.
Aamiin.
#UsahawanCuckoo #CuckooBeyondStandards #GunaDanGanda

USAHA JER RESULT SERAH PADANYA..
.
Kita buat kerja kita jangan sibuk nak buat kerja Allah. Allahumma Ya Rohman, Ya Rohim, Ya Rozzaq. Segalanya kita serah padaNya. .
Janji Allah man jadda wajada. Tahniah sahabatku closing SU yg seterusnya. Semoga bulan ni capai target. Banyakkan berdoa dan teruskan usaha sehingga capai yg dihajatkan.
.
Aamiin.
#UsahawanCuckoo #CuckooBeyondStandards #GunaDanGanda
0 0 23 October, 2019

STOK YG DI TUNGGU DAH TIBA..
.
Tahniah sahabatku Az Yusop Intan manfaatkan penggunaan produk dan sharing benefit produk dengan kenalan. .
Sharing konsep guna dan ganda peluang untuk jana income walaupun hanya sebagai seorang surirumah. .
Sape pun boleh, yakin dan percaya dengan rezeki Allah Swt. Jangan pandang belakang jom terus ke langkah seterusnya.
.
Jom sama2💪💪💪💪
#UsahawanCuckoo #CuckooBeyondStandards #GunaDanGanda #BerjayaTanpaModal

STOK YG DI TUNGGU DAH TIBA..
.
Tahniah sahabatku Az Yusop Intan  manfaatkan penggunaan produk dan sharing benefit produk dengan kenalan. .
Sharing konsep guna dan ganda peluang untuk jana income walaupun hanya sebagai seorang surirumah. .
Sape pun boleh, yakin dan percaya dengan rezeki Allah Swt. Jangan pandang belakang jom terus ke langkah seterusnya.
.
Jom sama2💪💪💪💪
#UsahawanCuckoo #CuckooBeyondStandards #GunaDanGanda #BerjayaTanpaModal
0 0 23 October, 2019

TAHNIAH DIK👏👏👏👏
.
Tahniah sahabatku Zaila Halim sorang lagi bakal SU menyusul.
.
Go go go..u can do it💪💪💪💪
#UsahawanCuckoo #CuckooBeyondStandards #GunaDanGanda

TAHNIAH DIK👏👏👏👏
.
Tahniah sahabatku Zaila Halim sorang lagi bakal SU menyusul.
.
Go go go..u can do it💪💪💪💪
#UsahawanCuckoo #CuckooBeyondStandards #GunaDanGanda
1 0 23 October, 2019

Sebab ada pagi2 dh tak selesa mandi pun air bau dan gatal2 ke

Nk basuh baju pun air kuning.. So sis share solotion terbaik dan terjimat serta terjamin ye.. Hanya serendah RM 75 shaja sebln .. Rm 2.50 je sehariiiiiiii.... Dpt nikmati air bersih 1 RUMAHHHH... Dgn service percuma selama 7 thnn
Warantty 7 thnn

Fuhh mana dapat di tpt lain

Cepat2 selagi promosi masih ada.. Jgn tertinggal keretapiiii ye... Cuckoo penyelesai segala masalah anda.. Pm atau whatappss 012-4910907
#smartuser
#gunadanganda
#usahawancuckoo

Sebab ada pagi2 dh tak selesa mandi pun air bau dan gatal2 ke

Nk basuh baju pun air kuning.. So sis share solotion terbaik dan terjimat serta terjamin  ye.. Hanya serendah RM 75 shaja sebln .. Rm 2.50 je sehariiiiiiii.... Dpt nikmati air bersih 1 RUMAHHHH... Dgn service percuma selama 7 thnn
Warantty 7 thnn

Fuhh mana dapat di tpt lain

Cepat2 selagi promosi masih ada.. Jgn tertinggal keretapiiii ye... Cuckoo penyelesai segala masalah anda.. Pm atau whatappss 012-4910907 
#smartuser
#gunadanganda
#usahawancuckoo
2 0 22 October, 2019

DODOL BY MULTICOOKER M10
CANTIK BETUL

Sejak ada M10 ini sahabat akak masak dodol Any time je 👇👇 Awal pagi dh siap dah dodol #M10 hehe.. Permintaan kwn2... Sis tido lena je mlm tadi. Tapi bibik korea comel ni yg tolong masakkan .. Ada yg mudah knp nk susah2kan.. Whatsapp 012-4910907
Sebulan RM70
Kombo promo tanpa deposit RM200
#smartuser
#gunadanganda
#usahawancuckoo

DODOL BY MULTICOOKER M10
CANTIK BETUL

Sejak ada M10 ini sahabat akak masak dodol Any time je 👇👇 Awal pagi dh siap dah dodol #M10 hehe.. Permintaan kwn2... Sis tido lena je mlm tadi.  Tapi bibik korea comel ni yg tolong masakkan .. Ada yg mudah knp nk susah2kan.. Whatsapp 012-4910907
Sebulan RM70
Kombo promo tanpa deposit RM200 
#smartuser
#gunadanganda
#usahawancuckoo
3 0 22 October, 2019

CANTIK KEJADIAN DODOLNYA
.
Sejak berkawan dengan periuk ajaib M10 ni sahabat hakak CY ni mendodol anytime tau👇👇👇👇
.
Awal pagi dah siap dah dodol #M10 hehe..
.
Sis tido lena je mlm tadi. Tapi bibik korea comel ni yg tolong masakkan .. .
Ada yg mudah kenapa nak susah2kan..
.
Bila pulak ada promosi jimat Rm200 meh la lelaju grab klik www.wasap.my/60192808975/M10JimatRm200
.
#SmartUserProject
#GunaDanGanda
#UsahawanCuckoo

CANTIK KEJADIAN DODOLNYA
.
Sejak berkawan dengan periuk ajaib M10 ni sahabat hakak CY ni mendodol anytime tau👇👇👇👇
.
Awal pagi dah siap dah dodol #M10 hehe..
.
Sis tido lena je mlm tadi.  Tapi bibik korea comel ni yg tolong masakkan .. .
Ada yg mudah kenapa nak susah2kan..
.
Bila pulak ada promosi jimat Rm200 meh la lelaju grab klik www.wasap.my/60192808975/M10JimatRm200
.
#SmartUserProject
#GunaDanGanda
#UsahawanCuckoo
1 0 21 October, 2019

SATU LAGI COMBO MAMBO..
.
Alhamdulillah tahniah sahabatku Az telah mengorak langkah pertama sebagai SU.
Next step adalah guna dan ganda. Target income 4 angka dalam jangkamasa pendek dan 5 angka pasif income untuk jangkamasa panjang.
.
Semoga kejayaan menjadi milikmu sahabat. Jom sama2 berusaha sehingga ke beribu langkah menuju matlamat serta impian hidup dari biasa2 ke luar biasa hebat In Shaa Allah.
.
#TEAM #UsahawanCuckoo #CuckooBeyondStandards #SmartUser #GunaDanGanda

SATU LAGI COMBO MAMBO..
.
Alhamdulillah tahniah sahabatku Az telah mengorak langkah pertama sebagai SU.
Next step adalah guna dan ganda. Target income 4 angka dalam jangkamasa pendek dan 5 angka pasif income untuk jangkamasa panjang.
.
Semoga kejayaan menjadi milikmu sahabat. Jom sama2 berusaha sehingga ke beribu langkah menuju matlamat serta impian hidup dari biasa2 ke luar biasa hebat In Shaa Allah.
.
#TEAM #UsahawanCuckoo #CuckooBeyondStandards #SmartUser #GunaDanGanda
0 0 18 October, 2019

SATU LAGI COMBO MAMBO..
.
Alhamdulillah tahniah sahabatku Az telah mengorak langkah pertama sebagai SU.
Next step adalah guna dan ganda. Target income 4 angka dalam jangkamasa pendek dan 5 angka pasif income untuk jangkamasa panjang.
.
Semoga kejayaan menjadi milikmu sahabat. Jom sama2 berusaha sehingga ke beribu langkah menuju matlamat serta impian hidup dari biasa2 ke luar biasa hebat In Shaa Allah.
.
#TEAM #UsahawanCuckoo #CuckooBeyondStandards #SmartUser #GunaDanGanda

SATU LAGI COMBO MAMBO..
.
Alhamdulillah tahniah sahabatku Az telah mengorak langkah pertama sebagai SU.
Next step adalah guna dan ganda. Target income 4 angka dalam jangkamasa pendek dan 5 angka pasif income untuk jangkamasa panjang.
.
Semoga kejayaan menjadi milikmu sahabat. Jom sama2 berusaha sehingga ke beribu langkah menuju matlamat serta impian hidup dari biasa2 ke luar biasa hebat In Shaa Allah.
.
#TEAM #UsahawanCuckoo #CuckooBeyondStandards #SmartUser #GunaDanGanda
0 0 18 October, 2019

TENGOK SHARING DARI SAHABAT HAKAK NI👇👇👇👇
.
Sambil2 keyin2 order dan reply whatapps .
Nasi ayam sempoi #M10 Tersiappp .. Tanpa sedar hehe
.
Sis share ye cara sis buat ni .. Semua guna periuk magic berkhasiat M10
.
Step 1
Mula2 buat sup
Masuk semua bahagian ayam ke dlm M10, letak sup bunjut, halia, ubi kentang dan air .. Setting multicook 30 mnit .. Dh siap akak tukar kan ke bekas lain..
.
Step 2
Sis bakar ayam pula ala2 kenny rogers.. Masuk ayam yg dah siap perap .. Set multicook 15 minit .. Kemudian terbalikkan 15 minit.. Siappp... Keluarlan ayam..
.
Step 3
Masuk kan beras yg dah bersih.. Dalam M10 tu ada jus2 ayam tadi.. Sis guna sekali masak nasi, masuk butter 1 sudu, garam sikit, halia, kiub ayam sikit, setting glutinous rice turbo.. Tak sampai 15 minit nasi siapppp...
.
Mudah, cepat, selamat, paling pentting berkhasiat..
.
Nak cuba ke.. boleh aje
.
Pssttt periuk magic M10 RM 70 je tau sebulan tapi macam2 boleh guna.. Berbaloi2.. #SmartUserProject
#GunaDanGanda
#UsahawanCuckoo

TENGOK SHARING DARI SAHABAT HAKAK NI👇👇👇👇
.
Sambil2 keyin2 order dan reply whatapps .
Nasi ayam sempoi #M10 Tersiappp .. Tanpa sedar hehe
.
Sis share ye cara sis buat ni .. Semua guna periuk magic berkhasiat M10
.
Step 1
Mula2 buat sup 
Masuk semua bahagian ayam ke dlm M10, letak sup bunjut, halia, ubi kentang dan air .. Setting multicook 30 mnit .. Dh siap akak tukar kan ke bekas lain..
.
Step 2
Sis bakar ayam pula ala2 kenny rogers.. Masuk ayam yg dah siap perap .. Set multicook 15 minit .. Kemudian terbalikkan 15 minit.. Siappp... Keluarlan ayam..
.
Step 3
Masuk kan beras yg dah bersih.. Dalam M10 tu ada jus2 ayam tadi.. Sis guna sekali masak nasi, masuk butter 1 sudu, garam sikit, halia, kiub ayam sikit, setting glutinous rice turbo.. Tak sampai 15 minit nasi siapppp...
.
Mudah, cepat, selamat, paling pentting berkhasiat..
.
Nak cuba ke.. boleh aje
.
Pssttt periuk magic M10 RM 70 je tau sebulan tapi macam2 boleh guna.. Berbaloi2.. #SmartUserProject
#GunaDanGanda
#UsahawanCuckoo
3 0 18 October, 2019

TERIMA KASIH KAK
.
Tahniah kak..jom sama2 kita gempur, pulun bisnes tanpa modal #TEAM. In Shaa Allah selagi ada usaha hasilnya pasti ada itu janji Allah. Cepat atau lambat semua kita serah padaNya.
.
In Shaa Allah barakah sharing lepas solat Zohor. Elok pulak dalam Masjid rumah Allah kita register, tinggal nak melangkah ke next step sebagai SU jer ni.
.
Lagi satu sape2 minat dengan hasil tangan kak Hanim Hashim ni boleh pm beliau. Macam2 boleh buat memang sangat kreatif. Ni CY grab brooch dan key chin. Cantik kan. .
#UsahawanCuckoo #CuckooBeyondStandards #GunaDanGanda #GenuinePassiveIncome

TERIMA KASIH KAK
.
Tahniah kak..jom sama2 kita gempur, pulun bisnes tanpa modal #TEAM. In Shaa Allah selagi ada usaha hasilnya pasti ada itu janji Allah. Cepat atau lambat semua kita serah padaNya.
.
In Shaa Allah barakah sharing lepas solat Zohor. Elok pulak dalam Masjid rumah Allah kita register, tinggal nak melangkah ke next step sebagai SU jer ni.
.
Lagi satu sape2 minat dengan hasil tangan kak Hanim Hashim ni boleh pm beliau. Macam2 boleh buat memang sangat kreatif. Ni CY grab brooch dan key chin. Cantik kan. .
#UsahawanCuckoo #CuckooBeyondStandards #GunaDanGanda #GenuinePassiveIncome
1 0 17 October, 2019

BUKTI KEJAYAAN
.
Seorang Guru
Ibu kepada 3 orang anak
PJJ bersama suami dia
.
Allah dah susun kan hidup kita ni.. Terima dengan tenang dan gembira..
.
Tapi adik Siti Nubailah berhajat nak ganda income.. Ye la boleh la buat cover untuk anak2 kan.. Atau simpanan sikit2
.
Alhamdullilah dengan peluang bersama #TEAM usaha kita 10% je.. 90% lagi syarikat buat.. Memang sesuai sangatttt... .
Tak perlu modal stok bagai..
Hanya bermula sebagai #SmartUser sahaja.. Bila diri sendiri dah tunjukkan hasil syiookk nya guna produk.. Semua pun yakin nak follow guna juga. .
Tak perlu nak maintain2 bagai
Target masa panjang income passive 60 bulan.
.
Setakat ni sudah ganda income 4 angka.. Syukur.. Memang tanpa sedar...
.
Mudah je.. Nak capai
.
Usaha istiqomah hasilnya rahsia Allah
.
Jom sapa nak cuba nak try blh la pm hakak.. In Shaa Allah hakak bantu secara offline dan online..
.
#CuckooBeyondStandards
#GunaDanGanda
#UsahawanCuckoo

BUKTI KEJAYAAN
.
Seorang Guru
Ibu kepada 3 orang anak
PJJ bersama suami dia
.
Allah dah susun kan hidup kita ni.. Terima dengan tenang dan gembira..
.
Tapi adik Siti Nubailah berhajat nak ganda income.. Ye la boleh la buat cover untuk anak2 kan.. Atau simpanan sikit2
.
Alhamdullilah dengan peluang bersama #TEAM usaha kita 10% je.. 90% lagi syarikat buat.. Memang sesuai sangatttt... .
Tak perlu modal stok bagai..
Hanya bermula sebagai #SmartUser sahaja.. Bila diri sendiri dah tunjukkan hasil syiookk nya guna produk.. Semua pun yakin nak follow guna juga. .
Tak perlu nak maintain2 bagai
Target masa panjang income passive 60 bulan.
.
Setakat ni sudah ganda income 4 angka.. Syukur.. Memang tanpa sedar...
.
Mudah je.. Nak capai
.
Usaha istiqomah hasilnya rahsia Allah
.
Jom sapa nak cuba nak try blh la pm hakak.. In Shaa Allah hakak bantu secara offline dan online..
.
#CuckooBeyondStandards
#GunaDanGanda
#UsahawanCuckoo
1 0 17 October, 2019

KATEGORI YG MANA?
.
Jom sesama tengok kita kategori yg mane..
Dalam hidup ini ALLAH sentiasa beri peluang untuk kita buat pilihan..
.
Syurga dan neraka juga pilihan tau..
Jadi mane satu pilihan anda????
.
Kejayaan bagi kita adalah apabila kita tak pernah berhenti berusaha dan kegagalan adalah apabila kita berhenti berusaha.
.
Hidup ini bukan lah meletakkan motivasi sebagai perkara utama tapi tindakan kita untuk hidup bermotivasi..
.
So bertindak..
#TaipanEliteAcademyMalaysia #SmartUserProject #GunaDanGanda #UsahawanCuckoo #CuckooBeyondStandards

KATEGORI YG MANA?
.
Jom sesama tengok kita kategori yg mane..
Dalam hidup ini ALLAH sentiasa beri peluang untuk kita buat pilihan..
.
Syurga dan neraka juga pilihan tau..
Jadi mane satu pilihan anda????
.
Kejayaan bagi kita adalah apabila kita tak pernah berhenti berusaha dan kegagalan adalah apabila kita berhenti berusaha.
.
Hidup ini bukan lah meletakkan motivasi sebagai perkara utama tapi tindakan kita untuk hidup bermotivasi..
.
So bertindak..
#TaipanEliteAcademyMalaysia #SmartUserProject #GunaDanGanda #UsahawanCuckoo #CuckooBeyondStandards
0 0 15 October, 2019

Last week kakNina ada open order Pulut Kuning + Rendang Ayam. -

Alhamdulillah dapat buat 11pax.
InshaAllah, nanti KakNina open lagi. -

Rahsia nak masak pulut 10minit. Dengan guna M10 multicooker by Cuckoo je.
Mudah dan cepat. -
#smartuser #gunadanganda
#cuckoolover #foodlover

Last week kakNina ada open order Pulut Kuning + Rendang Ayam. -

Alhamdulillah dapat buat 11pax. 
InshaAllah, nanti KakNina open lagi. -

Rahsia nak masak pulut 10minit. Dengan guna M10 multicooker by Cuckoo je. 
Mudah dan cepat. -
#smartuser #gunadanganda
#cuckoolover #foodlover
7 0 14 October, 2019

WELCOME NEWBIE
.
Alhamdulillah..Tahniah dik👏👏👏👏
#UsahawanCuckoo #BeyondStandards #SmartUser #GunaDanGanda

WELCOME NEWBIE
.
Alhamdulillah..Tahniah dik👏👏👏👏
#UsahawanCuckoo #BeyondStandards #SmartUser #GunaDanGanda
1 0 6 October, 2019

Bibik korea periuk magic #M10 buat ibu2 gumbira.. #smartuser
#gunadanganda

Bibik korea periuk magic #M10 buat ibu2 gumbira.. #smartuser
#gunadanganda
3 1 2 October, 2019

Cuckoo ada sijil Halal ke?

Jangan risau akak2 abang2, Cuckoo dijamin Halal bukan shj di Malaysia tapi jugak di Korea.

Selamat utk diminum semua lapisan umur ❣️ Jom upgrade CUCKOO !

http://www.wasap.my/60172500319/cuckoo

#SmartUserProject
#GunaDanGanda

Cuckoo ada sijil Halal ke?

Jangan risau akak2 abang2, Cuckoo dijamin Halal bukan shj di Malaysia tapi jugak di Korea.

Selamat utk diminum semua lapisan umur ❣️ Jom upgrade CUCKOO !

http://www.wasap.my/60172500319/cuckoo

#SmartUserProject 
#GunaDanGanda
3 0 24 September, 2019

YEAHHHH👏👏👏👏
.
Berita gumbira warga Pantai Timur dan warga Utara yg guna air boring.
Sekarang dah boleh pasang Cuckoo. .
Yg dah pernah order sebelum ni tapi tak dapat pasang sure senyum sampai telinga sebab boleh resubmit order.
.
Pm Cik nadiah akan membantu anda semua.
Klik www.wasap.my/60198961049/Cuckoo
.
#UsahawanCuckoo #BeyondStandards
#SmartUser #GunaDanGanda
#GenuinePassiveIncome

YEAHHHH👏👏👏👏
.
Berita gumbira warga Pantai Timur dan warga Utara yg guna air boring. 
Sekarang dah boleh pasang Cuckoo. .
Yg dah pernah order sebelum ni tapi tak dapat pasang sure senyum sampai telinga sebab boleh resubmit order.
.
Pm Cik nadiah akan membantu anda semua.
Klik www.wasap.my/60198961049/Cuckoo
.
#UsahawanCuckoo #BeyondStandards
#SmartUser #GunaDanGanda
#GenuinePassiveIncome
1 0 18 September, 2019

YEAHHHH👏👏👏👏
.
Berita gumbira warga Pantai Timur dan warga Utara yg guna air boring.
Sekarang dah boleh pasang Cuckoo. .
Yg dah pernah order sebelum ni tapi tak dapat pasang sure senyum sampai telinga sebab boleh resubmit order.
.
Pm hakak CY akan membantu anda semua.
Klik www.wasap.my/6019280875/Cuckoo
.
#UsahawanCuckoo #BeyondStandards
#SmartUser #GunaDanGanda
#GenuinePassiveIncome

YEAHHHH👏👏👏👏
.
Berita gumbira warga Pantai Timur dan warga Utara yg guna air boring. 
Sekarang dah boleh pasang Cuckoo. .
Yg dah pernah order sebelum ni tapi tak dapat pasang sure senyum sampai telinga sebab boleh resubmit order.
.
Pm hakak CY akan membantu anda semua.
Klik www.wasap.my/6019280875/Cuckoo
.
#UsahawanCuckoo #BeyondStandards
#SmartUser #GunaDanGanda
#GenuinePassiveIncome
1 0 18 September, 2019

CITER PETANG TADI
.
Sharing #SmartUser bersama cikgu comel ni.
Terima kasih ain. Semoga mendapat manfaatnya memiliki produk beyond standards sambil #GunaDanGanda.
Aamiin.
.
#UsahawanCuckoo #BeyondStandards #GenuinePassiveIncome

CITER PETANG TADI
.
Sharing #SmartUser bersama cikgu comel ni.
Terima kasih ain. Semoga mendapat manfaatnya memiliki produk beyond standards sambil #GunaDanGanda.
Aamiin.
.
#UsahawanCuckoo #BeyondStandards #GenuinePassiveIncome
2 0 17 September, 2019

HAH BOLEH JIMAT RM200???😱
.
Pakej promosi yg di rebut orang.. .
Mau tak nya..
.
Sebelum promosi RM 345.47
.
Tapi kini hanya RM 145.47
.
JIMATTTTT !!!!!!
.
Selagi stok masih ada.. Hanya sehingga 30/9/19
http://www.wasap.my/60192808975/JimatRM200
http://www.wasap.my/60192808975/JimatRM200
.
#SmartUser
#GunaDanGanda

HAH BOLEH JIMAT RM200???😱
.
Pakej promosi yg di rebut orang.. .
Mau tak nya..
.
Sebelum promosi RM 345.47
.
Tapi kini hanya RM 145.47
.
JIMATTTTT !!!!!!
.
Selagi stok masih ada.. Hanya sehingga 30/9/19
http://www.wasap.my/60192808975/JimatRM200
http://www.wasap.my/60192808975/JimatRM200
.
#SmartUser
#GunaDanGanda
1 0 15 September, 2019

Berusia 60-an

Bermula #smartuser hanya suka2 utk isi masa lapang . Dan terpikat dgn #incomepasif

Terus pilih guna penapis Air dan #M10.. Sharing2 je dgn kwn2.. Alhamdullilah dgn izin Allah berjaya ganda income bulan pertama RM 5000++.. Modal smartuser hnay RM 145 shja sebulan.. Alhamdullilah buat dgn gembira dan bahagia.. #gunadanganda

Berusia 60-an

Bermula #smartuser hanya suka2 utk isi masa lapang . Dan terpikat dgn #incomepasif

Terus pilih guna penapis Air dan #M10.. Sharing2 je dgn kwn2.. Alhamdullilah dgn izin Allah berjaya ganda income bulan pertama RM 5000++.. Modal smartuser hnay RM 145 shja sebulan.. Alhamdullilah buat dgn gembira dan bahagia.. #gunadanganda
1 0 8 hours ago

Berusia 50-an.. Sedang buat bisness MLM sykt terkemuka

Bila hakak share peluang #smartuser ni terus teruja.. Mudah dan tak ganggu bisnesa sediaada katanya.. Terus bermula dgn guna penapis Air dan M10 hanya RM 155 sbln

Alhamdullilah dgn izin Allah bln pertama berjaya ganda income RM 3700++ Semua pun blh buat.. Urusan niaga 10% ja.. Suka sgtt sbb tak da modak stok bagai.. Tak da maintain2 bulanan.. Fuhh kalu tak buat rugi katanya.. #smartuser
#gunadanganda

Berusia 50-an.. Sedang buat bisness MLM sykt terkemuka

Bila hakak share peluang #smartuser ni terus teruja.. Mudah dan tak ganggu bisnesa sediaada katanya.. Terus bermula dgn guna penapis Air dan M10 hanya RM 155 sbln

Alhamdullilah dgn izin Allah bln pertama berjaya ganda income RM 3700++ Semua pun blh buat.. Urusan niaga 10% ja.. Suka sgtt sbb tak da modak stok bagai.. Tak da maintain2 bulanan.. Fuhh kalu tak buat rugi katanya.. #smartuser
#gunadanganda
0 0 8 hours ago

Jimat RM 200 !!!!!! Promosi 2 minggu je.. Pm pm.. #smartuser
#gunadanganda

Jimat RM 200 !!!!!! Promosi 2 minggu je.. Pm pm.. #smartuser
#gunadanganda
0 0 11 hours ago

2 1 30 August, 2019

TAHNIAH SAHABATKU
.
Mulakan langkah pertama sebagai pengguna bijak untuk jana income 3bulan RM30K. Sebelum ni memang dah biasa jadi pengguna biasa jer pun. Just dapat enjoy guna produk sahaja.
.
Sekarang dah nampak bukti depan mata tak kan nak tengok sajer. Tahniah sahabat setiap langkah yg beribu semuanya bermula dengan langkah pertama.
.
Lebih teruja lagi esok pagi dah ada set appointment untuk sharing under beliau. Go go go sahabatku. Buang sikap 3T Tengok tangguh, tunggu.
.
Demi masa sesungguhnya manusia itu dalam kerugian melainkan mereka yg berpesan2 kepada kebaikan dan berpesan2 kepada kebenaran.
.
#UsahawanCuckoo #TaipanEliteAcademyMalaysia #PenggunaBijak #GunaDanGanda #GenuinePassiveIncome

TAHNIAH SAHABATKU
.
Mulakan langkah pertama sebagai pengguna bijak untuk jana income 3bulan RM30K. Sebelum ni memang dah biasa jadi pengguna biasa jer pun. Just dapat enjoy guna produk sahaja.
.
Sekarang dah nampak bukti depan mata tak kan nak tengok sajer. Tahniah sahabat setiap langkah yg beribu semuanya bermula dengan langkah pertama.
.
Lebih teruja lagi esok pagi dah ada set appointment untuk sharing under beliau. Go go go sahabatku. Buang sikap 3T Tengok tangguh, tunggu.
.
Demi masa sesungguhnya manusia itu dalam kerugian melainkan mereka yg berpesan2 kepada kebaikan dan berpesan2 kepada kebenaran.
.
#UsahawanCuckoo #TaipanEliteAcademyMalaysia #PenggunaBijak #GunaDanGanda #GenuinePassiveIncome
2 0 29 August, 2019

Top #GunaDanGanda posts

Cuckoo ada sijil Halal ke?

Jangan risau akak2 abang2, Cuckoo dijamin Halal bukan shj di Malaysia tapi jugak di Korea.

Selamat utk diminum semua lapisan umur ❣️ Jom upgrade CUCKOO !

http://www.wasap.my/60172500319/cuckoo

#SmartUserProject
#GunaDanGanda

Cuckoo ada sijil Halal ke?

Jangan risau akak2 abang2, Cuckoo dijamin Halal bukan shj di Malaysia tapi jugak di Korea.

Selamat utk diminum semua lapisan umur ❣️ Jom upgrade CUCKOO !

http://www.wasap.my/60172500319/cuckoo

#SmartUserProject 
#GunaDanGanda
3 0 24 September, 2019

Hujan2 sejuk ni
Rasa panas terbakar pula
Heheh... 😉

Confirm dah CA ada dlm list #powerup
Tak sabar ni... malam tu tema hawaii...
Seronok. All FREE. Dari bilik sampai ke makan minum #CUCKOO sponsor... Dengan #SmartUserProject #GunaDanGanda #3Bulan30k semua pun boleh... jom wasap CA.. 01137971710 kita sembang niaga lagu mana nak buat bisnes senang ni 😊

#TEAM #pasiveincome

Hujan2 sejuk ni 
Rasa panas terbakar pula
Heheh... 😉

Confirm dah CA ada dlm list #powerup
Tak sabar ni... malam tu tema hawaii...
Seronok. All FREE. Dari bilik sampai ke makan minum #CUCKOO sponsor... Dengan #SmartUserProject #GunaDanGanda #3Bulan30k semua pun boleh... jom wasap CA.. 01137971710 kita sembang niaga lagu mana nak buat bisnes senang ni 😊

#TEAM #pasiveincome
1 0 16 July, 2019

Alhamdulillah... Sedap depa kata... Happy CA pepagi ni bila terima respond positif....
Malam tadi bawa 14 bekas
Sold out 10 bekas... tq semua yang beli dodol CA... buat dengan kasih sayang tu 😍

Ada lagi 3 bekas... Sapa nak cecepat wasap CA 01137971710.. Tq my sexy red M10, We did it!
Hehe. Ni teamate CA ni. Mesti kena sayang dia sebab M10 ni mudahkan urusan CA didapur... 1 je periuk tapi nak masak macam2 pun boleh... seumpama chef ghitu... #multicooker #CUCKOO
#SmartUserProject
#GunaDanGanda
#TEAM

Alhamdulillah... Sedap depa kata... Happy CA pepagi ni bila terima respond positif....
Malam tadi bawa 14 bekas 
Sold out 10 bekas... tq semua yang beli dodol CA... buat dengan kasih sayang tu 😍

Ada lagi 3 bekas... Sapa nak cecepat wasap CA 01137971710.. Tq my sexy red M10, We did it! 
Hehe. Ni teamate CA ni. Mesti kena sayang dia sebab M10 ni mudahkan urusan CA didapur... 1 je periuk tapi nak masak macam2 pun boleh... seumpama chef ghitu... #multicooker #CUCKOO 
#SmartUserProject 
#GunaDanGanda 
#TEAM
5 0 17 July, 2019

BERKENALAN DI SURAU..
.
Prospek ada di mana-mana uols. Singgah solat pun dapat kenalan baru tau. Hanya perlu senyum dan hulur la flyers sambil bertegur sapa.
.
Susah ke? Dulu2 hakak CY pun rasa susah sebab tak biasa. Push diri untuk buat lama2 dah biasa la. Sampaikan sekarang ni kalau nampak orang mesti nak tegur dah jadi ketagih tau. Hihihi..
.
Ada peluang prospek tak rushing sempat la sharing siap selfie lagi uols..hehehe
Pedehal orang tak nak tak per yg penting kita sharing. Kan ada proses follow up. Buat jer la..
Boleh ke BOLEH???💪💪💪💪
.
#UsahawanCuckoo #CuckooBeyondStandards #GunaDanGanda

BERKENALAN DI SURAU..
.
Prospek ada di mana-mana uols. Singgah solat pun dapat kenalan baru tau. Hanya perlu senyum dan hulur la flyers sambil bertegur sapa.
.
Susah ke? Dulu2 hakak CY pun rasa susah sebab tak biasa. Push diri untuk buat lama2 dah biasa la. Sampaikan sekarang ni kalau nampak orang mesti nak tegur dah jadi ketagih tau. Hihihi..
.
Ada peluang prospek tak rushing sempat la sharing siap selfie lagi uols..hehehe
Pedehal orang tak nak tak per yg penting kita sharing. Kan ada proses follow up. Buat jer la..
Boleh ke BOLEH???💪💪💪💪
.
#UsahawanCuckoo #CuckooBeyondStandards #GunaDanGanda
3 0 23 October, 2019

CANTIK KEJADIAN DODOLNYA
.
Sejak berkawan dengan periuk ajaib M10 ni sahabat hakak CY ni mendodol anytime tau👇👇👇👇
.
Awal pagi dah siap dah dodol #M10 hehe..
.
Sis tido lena je mlm tadi. Tapi bibik korea comel ni yg tolong masakkan .. .
Ada yg mudah kenapa nak susah2kan..
.
Bila pulak ada promosi jimat Rm200 meh la lelaju grab klik www.wasap.my/60192808975/M10JimatRm200
.
#SmartUserProject
#GunaDanGanda
#UsahawanCuckoo

CANTIK KEJADIAN DODOLNYA
.
Sejak berkawan dengan periuk ajaib M10 ni sahabat hakak CY ni mendodol anytime tau👇👇👇👇
.
Awal pagi dah siap dah dodol #M10 hehe..
.
Sis tido lena je mlm tadi.  Tapi bibik korea comel ni yg tolong masakkan .. .
Ada yg mudah kenapa nak susah2kan..
.
Bila pulak ada promosi jimat Rm200 meh la lelaju grab klik www.wasap.my/60192808975/M10JimatRm200
.
#SmartUserProject
#GunaDanGanda
#UsahawanCuckoo
1 0 21 October, 2019

USAHA JER RESULT SERAH PADANYA..
.
Kita buat kerja kita jangan sibuk nak buat kerja Allah. Allahumma Ya Rohman, Ya Rohim, Ya Rozzaq. Segalanya kita serah padaNya. .
Janji Allah man jadda wajada. Tahniah sahabatku closing SU yg seterusnya. Semoga bulan ni capai target. Banyakkan berdoa dan teruskan usaha sehingga capai yg dihajatkan.
.
Aamiin.
#UsahawanCuckoo #CuckooBeyondStandards #GunaDanGanda

USAHA JER RESULT SERAH PADANYA..
.
Kita buat kerja kita jangan sibuk nak buat kerja Allah. Allahumma Ya Rohman, Ya Rohim, Ya Rozzaq. Segalanya kita serah padaNya. .
Janji Allah man jadda wajada. Tahniah sahabatku closing SU yg seterusnya. Semoga bulan ni capai target. Banyakkan berdoa dan teruskan usaha sehingga capai yg dihajatkan.
.
Aamiin.
#UsahawanCuckoo #CuckooBeyondStandards #GunaDanGanda
0 0 23 October, 2019

TERIMA KASIH KAK
.
Tahniah kak..jom sama2 kita gempur, pulun bisnes tanpa modal #TEAM. In Shaa Allah selagi ada usaha hasilnya pasti ada itu janji Allah. Cepat atau lambat semua kita serah padaNya.
.
In Shaa Allah barakah sharing lepas solat Zohor. Elok pulak dalam Masjid rumah Allah kita register, tinggal nak melangkah ke next step sebagai SU jer ni.
.
Lagi satu sape2 minat dengan hasil tangan kak Hanim Hashim ni boleh pm beliau. Macam2 boleh buat memang sangat kreatif. Ni CY grab brooch dan key chin. Cantik kan. .
#UsahawanCuckoo #CuckooBeyondStandards #GunaDanGanda #GenuinePassiveIncome

TERIMA KASIH KAK
.
Tahniah kak..jom sama2 kita gempur, pulun bisnes tanpa modal #TEAM. In Shaa Allah selagi ada usaha hasilnya pasti ada itu janji Allah. Cepat atau lambat semua kita serah padaNya.
.
In Shaa Allah barakah sharing lepas solat Zohor. Elok pulak dalam Masjid rumah Allah kita register, tinggal nak melangkah ke next step sebagai SU jer ni.
.
Lagi satu sape2 minat dengan hasil tangan kak Hanim Hashim ni boleh pm beliau. Macam2 boleh buat memang sangat kreatif. Ni CY grab brooch dan key chin. Cantik kan. .
#UsahawanCuckoo #CuckooBeyondStandards #GunaDanGanda #GenuinePassiveIncome
1 0 17 October, 2019

SATU LAGI COMBO MAMBO..
.
Alhamdulillah tahniah sahabatku Az telah mengorak langkah pertama sebagai SU.
Next step adalah guna dan ganda. Target income 4 angka dalam jangkamasa pendek dan 5 angka pasif income untuk jangkamasa panjang.
.
Semoga kejayaan menjadi milikmu sahabat. Jom sama2 berusaha sehingga ke beribu langkah menuju matlamat serta impian hidup dari biasa2 ke luar biasa hebat In Shaa Allah.
.
#TEAM #UsahawanCuckoo #CuckooBeyondStandards #SmartUser #GunaDanGanda

SATU LAGI COMBO MAMBO..
.
Alhamdulillah tahniah sahabatku Az telah mengorak langkah pertama sebagai SU.
Next step adalah guna dan ganda. Target income 4 angka dalam jangkamasa pendek dan 5 angka pasif income untuk jangkamasa panjang.
.
Semoga kejayaan menjadi milikmu sahabat. Jom sama2 berusaha sehingga ke beribu langkah menuju matlamat serta impian hidup dari biasa2 ke luar biasa hebat In Shaa Allah.
.
#TEAM #UsahawanCuckoo #CuckooBeyondStandards #SmartUser #GunaDanGanda
0 0 18 October, 2019

NCM MUDA..
.
Hebat anak muda ni 👍
Tahun ini usianya baru 26 tahun.. tapi keazaman dan cita-citanya jelas & tepat.
Impian demi impian tercapai satu persatu..
.
Setiap bulan gaji NCM Fadzli naik beribu ribu ringgit... CY terfikir... mana mungkin kita dapat begini kalau kita berkerja... sebab dah Allah tetapkan bila berniaga ni 90% punca rezeki ada disini... income beliau setiap bulan melebihi RM50 ribu!!!!
.
Rezeki sahabat2 CY dapat jumpa insan hebat ni masa #PowerUpCamp di Lexis Penang baru2 ni...Dan CY sendiri mendengar sharing beliau secara live di Grand Lexis PD.. orang nya nampak biasa dan merendah diri... terasa aura positif bila duduk dalam circle jutawan ni.
.
Berbiz bersama Cuckoo ni mudah
Kerja kita 10% saja selebihnya biar company uruskan... permulaan join je dah boleh dapat 4 angka... follow je strategi TEAM..
.
Mari sini CY bimbing.. wasap segera klik jer www.wasap.my/60198961049/SmartUserPlanCuckoo

#UsahawanCuckoo
#TEAM #SmartUserPlan #GunaDanGanda #GenuinePassiveIncome

NCM MUDA..
.
Hebat anak muda ni 👍
Tahun ini usianya baru 26 tahun.. tapi keazaman dan cita-citanya jelas & tepat.
Impian demi impian tercapai satu persatu..
.
Setiap bulan gaji NCM Fadzli naik beribu ribu ringgit... CY terfikir... mana mungkin kita dapat begini kalau kita berkerja... sebab dah Allah tetapkan bila berniaga ni 90% punca rezeki ada disini... income beliau setiap bulan melebihi RM50 ribu!!!!
.
Rezeki sahabat2 CY dapat jumpa insan hebat ni masa #PowerUpCamp di Lexis Penang baru2 ni...Dan CY sendiri mendengar sharing beliau secara live di Grand Lexis PD.. orang nya nampak biasa dan merendah diri... terasa aura positif bila duduk dalam circle jutawan ni.
.
Berbiz bersama Cuckoo ni mudah
Kerja kita 10% saja selebihnya biar company uruskan... permulaan join je dah boleh dapat 4 angka... follow je strategi TEAM..
.
Mari sini CY bimbing.. wasap segera klik jer www.wasap.my/60198961049/SmartUserPlanCuckoo

#UsahawanCuckoo 
#TEAM #SmartUserPlan #GunaDanGanda #GenuinePassiveIncome
1 0 8 hours ago