#HALALJAKIM Instagram Photos & Videos

HALALJAKIM - 103.4k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #HALALJAKIM and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
22 minutes
Average like
1.8
Average comment
0.1
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

HALAL INI PENTING KE?
.
Mestilah penting! Status Halal bukan hanya pada makanan shj.. Tetapi kepada apa yg kita pakai..Halal Jakim bukan sahaja dinilai pada sumber2 bahan, tetapi ianya dinilai terhadap KESELURUHAN PROSES drpd sumber bahan sehinggalah kebersihan dan kemudaratan.. Produk CHARMS sangat pentingkan halal, keselamatan dan kesihatan pengguna ketika pakai produk CHARMS!
.
Uolls pilih.. Bahan merkuri yg kotor atau bahan natural yg bersih?
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandawarded #asbestosfree #labtested #charmsviral #sirimtested #schoolholidaysspecial #jommengancharms #jompakaicharms #charnsdeliveryseluruhmalaysia #posseluruhmalaysia sn

HALAL INI PENTING KE?
.
Mestilah penting! Status Halal bukan hanya pada makanan shj.. Tetapi kepada apa yg kita pakai..Halal Jakim bukan sahaja dinilai pada sumber2 bahan, tetapi ianya dinilai terhadap KESELURUHAN PROSES drpd sumber bahan sehinggalah kebersihan dan kemudaratan.. Produk CHARMS sangat pentingkan halal, keselamatan dan kesihatan pengguna ketika pakai produk CHARMS!
.
Uolls pilih.. Bahan merkuri yg kotor atau bahan natural yg bersih?
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandawarded #asbestosfree #labtested #charmsviral #sirimtested #schoolholidaysspecial #jommengancharms #jompakaicharms #charnsdeliveryseluruhmalaysia #posseluruhmalaysia sn
0 0 3 minutes ago

PENTING KE SPF PADA FOUNDATION? .
PENTING❗Charms Foundation dgn SPF 15 telah disahkan di makmal. SPF yg diclaim oleh pengeluar perlulah disahkan oleh makmal, bukan hanya berkata atau diprint di kotak kosmetik anda. .
Charms Foundation Bukan semata2 melindungi kulit drpd sinar UVB tetapi ianya turut mempunyai Titanium Dioxide yg menjadi sunscreen utk melindungi kulit wajah drpd sinar UVA.. sbb tu Charms Foundation satu2 foundation #solekdanrawat yg melindung sejak 2012.. .
Dah berCharms Foundation hari ni?
.
#parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #asbestosfree #labtested #charmsviral #sirimtested #charmsdermatologisttested
#tamansegarcheras
#perdanaheights #tamanconnought
#lakevaleybtho #pgacheras #frucheras

PENTING KE SPF PADA FOUNDATION? .
PENTING❗Charms Foundation dgn SPF 15 telah disahkan di makmal. SPF yg diclaim oleh pengeluar perlulah disahkan oleh makmal, bukan hanya berkata atau diprint di kotak kosmetik anda. .
Charms Foundation Bukan semata2 melindungi kulit drpd sinar UVB tetapi ianya turut mempunyai Titanium Dioxide yg menjadi sunscreen utk melindungi kulit wajah drpd sinar UVA.. sbb tu Charms Foundation satu2 foundation #solekdanrawat yg melindung sejak 2012.. .
Dah berCharms Foundation hari ni?
.
 #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand  #asbestosfree #labtested #charmsviral #sirimtested #charmsdermatologisttested 
#tamansegarcheras
#perdanaheights #tamanconnought
#lakevaleybtho #pgacheras #frucheras
0 0 28 minutes ago

PERBEZAAN 4 CODE FOUNDATION BY CHARMS
.
1⃣ #WHITEFAIRY 👉 Utk kelihatan putih melepak. .
2⃣ #WHITEDOLLY 👉 Utk kelihatan cerah dan sesuai dgn kebanyakan warna kulit sebab ia tak gelap sgt dah tak cerah sgt.
.
3⃣ #ROYALEDITION 👉 Utk kelihatan matang dan natural look. lebih yellowish dan sesuai utk kulit sawo matang.
.
4⃣ #PINKISH2 👉 kulit keperang-perangan, nampak lebih pink2, sesuai dgn kulit cerah dan gelap. Boleh cover parut jerawat hitam.
.
SPECIALITY CHARMS FOUNDATION 👍
❌PARABEN
❌SILICONE
❌MERCURY
❌HIDROQUINONE
.
SILICONE NI AIR XMASUK DAN SUMBATKAN PORI2..YG MENYEBABKAN KULIT BERKILAT2 SEMACAM.. Charms foundation ada OLIVE OIL Yg bekerja sbg anti comedogenic (Tak Tutup Pori) penyebab jerawat 😊
.
✔LAB TESTED
✔TESTIMONI MELEBIHI 20,000 PENGGUNA DAN KEBANYAKKAN RETURN CUSTOMER
✔SESUAI DGN KULIT ORG ASIA
✔KHASIAT VCO, MINYAK ZAITUN, APPLE STEMCELL, KOLAGEN, SPF15
✔MESRA SOLAT
✔MESRA TRAVEL
✔JIMAT MASA DAN KOS
✔7 TAHUN DI PASARAN
✔FREE KONSULTASI

#faceofcharms
#solekdanrawat
#halaljakim
#dermatologist
#sirimtested
#makmalracunnegara

Terus direct wassup me:
http://www.wasap.my/+60148261157 /haisayanakcharms

PERBEZAAN 4 CODE FOUNDATION BY CHARMS
.
1⃣ #WHITEFAIRY 👉 Utk kelihatan putih melepak. .
2⃣ #WHITEDOLLY 👉 Utk kelihatan cerah dan sesuai dgn kebanyakan warna kulit sebab ia tak gelap sgt dah tak cerah sgt.
.
3⃣ #ROYALEDITION 👉 Utk kelihatan matang dan natural look. lebih yellowish dan sesuai utk kulit sawo matang.
.
4⃣ #PINKISH2 👉 kulit keperang-perangan, nampak lebih pink2, sesuai dgn kulit cerah dan gelap. Boleh cover parut jerawat hitam.
.
SPECIALITY CHARMS FOUNDATION 👍
❌PARABEN
❌SILICONE
❌MERCURY
❌HIDROQUINONE
.
SILICONE NI AIR XMASUK DAN SUMBATKAN PORI2..YG MENYEBABKAN KULIT BERKILAT2 SEMACAM.. Charms foundation ada OLIVE OIL Yg bekerja sbg anti comedogenic (Tak Tutup Pori) penyebab jerawat 😊
.
✔LAB TESTED
✔TESTIMONI MELEBIHI 20,000 PENGGUNA DAN KEBANYAKKAN RETURN CUSTOMER
✔SESUAI DGN KULIT ORG ASIA
✔KHASIAT VCO, MINYAK ZAITUN, APPLE STEMCELL, KOLAGEN, SPF15
✔MESRA SOLAT
✔MESRA TRAVEL
✔JIMAT MASA DAN KOS
✔7 TAHUN DI PASARAN
✔FREE KONSULTASI

#faceofcharms
#solekdanrawat
#halaljakim
#dermatologist
#sirimtested
#makmalracunnegara

Terus direct wassup me:
http://www.wasap.my/+60148261157 /haisayanakcharms
4 0 1 hour ago

Asyik bercapuk n cpt crack, nampak habis garis-garis kat muka😑
.
Don't worry guys❗Foundation charms ad solutionnya.. Tak capuk, tak crack, ringan, tak melekit n bila pakai rasa lembab saja.. Sambil-sambil solek wajah dan rawat wajah...
.
Uolls dah Dap Dap Foundation ke belom? .
Klik LINK WASAP utk keterangan lebih lanjut 👇👇👇 www.wasap.my/60198904498/foundationcharms .
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandawarded #asbestosfree #labtested #charmsviral #sirimtested #schoolholidaysspecial #jommengancharms #jompakaicharms

Asyik bercapuk n cpt crack, nampak habis garis-garis kat muka😑
.
Don't worry guys❗Foundation charms ad solutionnya.. Tak capuk, tak crack, ringan, tak melekit n bila pakai rasa lembab saja.. Sambil-sambil solek wajah dan rawat wajah...
.
Uolls dah Dap Dap Foundation ke belom? .
Klik LINK WASAP utk keterangan lebih lanjut 👇👇👇 www.wasap.my/60198904498/foundationcharms .
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandawarded #asbestosfree #labtested #charmsviral #sirimtested #schoolholidaysspecial #jommengancharms #jompakaicharms
1 0 1 hour ago

KULIT TERUS CANTIK GUNA SET MAKE UP CHARMS NI!

Ibu2 yg nak keluar ambil anak sekolah, jgn risau kalau anda dah dapatkan set jimat terlajak ni.. Nakn repeat order pun senang.. Yg penting selamat dan dihantar uji ke makmal racun negara dan sirim.

#charmsprima #teamcikyana
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #SLSfree #SLESfree #charmscleanserandmakeupremover

KULIT TERUS CANTIK GUNA SET MAKE UP CHARMS NI!

Ibu2 yg nak keluar ambil anak sekolah, jgn risau kalau anda dah dapatkan set jimat terlajak ni.. Nakn repeat order pun senang.. Yg penting selamat dan dihantar uji ke makmal racun negara dan sirim.

#charmsprima #teamcikyana
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #SLSfree #SLESfree #charmscleanserandmakeupremover
2 0 4 hours ago

MIMPI NGERI BILA MUKA BERPARUT...TAPI KEMBALI MENGANCHARMS BILA
PARUT EKSIDEN BOLEH HILANG TAK SAMPAI SEBULAN !! Benda boleh hilang elok, kenapa perlu cari yg lain...asbab Charms parut luka eksiden x kekal lama pada pipi dan dagu...igt tak bulan lepas Kak Wan eksiden motor...pipi ni bergesel kat jalan tar....pedih yg amat....hati dah risau pipi berparut ssh nak hilang....
Alhamdulillah asbab menggunakan charms..parut x kekal lama...malah seperti tak pernah ada luka kat pipi dan dagu..syukur sgt..
Khasiat rahsia yg diformulasikan dlm setiap bahan...sgt bagus untuk mencantikkan dan juga membantu merawat tisu kulit yg rosak..
.
.
Masih pilih produk merkuri? Jom dptkan kulit sihat cantik dgn Charms..Terbukti berkesan dan terjamin selamat... Tag kawan2 yg sdg mencari produk selamat utk hilangkan parut 👇

#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #asbestosfree #jommengancharms #jompakaicharms

MIMPI NGERI BILA MUKA BERPARUT...TAPI KEMBALI MENGANCHARMS BILA
PARUT EKSIDEN BOLEH HILANG TAK SAMPAI SEBULAN !! Benda boleh hilang elok, kenapa perlu cari yg lain...asbab Charms parut luka eksiden x kekal lama pada pipi dan dagu...igt tak bulan lepas Kak Wan eksiden motor...pipi ni bergesel kat jalan tar....pedih yg amat....hati dah risau pipi berparut ssh nak hilang....
Alhamdulillah asbab menggunakan charms..parut x kekal lama...malah seperti tak pernah ada luka kat pipi dan dagu..syukur sgt..
Khasiat rahsia yg diformulasikan dlm setiap bahan...sgt bagus untuk mencantikkan dan juga membantu merawat tisu kulit yg rosak..
.
.
Masih pilih produk merkuri? Jom dptkan kulit sihat cantik dgn Charms..Terbukti berkesan dan terjamin selamat... Tag kawan2 yg sdg mencari produk  selamat utk hilangkan parut 👇

#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #asbestosfree #jommengancharms #jompakaicharms
0 0 4 hours ago

Alhamdulillah.. Kulit halus dan licin.. Selamat tinggal jerawat. Dengan set Mewangi Gold
Www.wasap.my/60107911878/mewangi

#jerawatkecut
#jeragatpudar
#skincareorganik
#adakkm #halaljakim
#putihanjalgebucantikmenawan
#dramasangat #sarasajeeda
#ajimaura #terapiinstagram

Alhamdulillah.. Kulit halus dan licin.. Selamat tinggal jerawat. Dengan set Mewangi Gold
Www.wasap.my/60107911878/mewangi

#jerawatkecut
#jeragatpudar
#skincareorganik
#adakkm #halaljakim
#putihanjalgebucantikmenawan
#dramasangat#sarasajeeda 
#ajimaura #terapiinstagram
2 0 7 hours ago

CHARMS CLEANSER & MAKE UP REMOVER contains AHA iaitu Lactic Acid yg buat skin kita mencerah dan bersih tanpa tinggalkan kekusaman.. Charms Brightening Toner pun ada Glycolic Acid drpd tebu.. Patutlah. Jeragat tak jadi menapak.. #charmsmalaysia #charmssabah #charmsraiseyourlife #charmskotakinabalu #teamannuzmailcharms #agenwanted #solekdanrawat #halaljakim #topbrandaward #masterleadercharms

CHARMS CLEANSER & MAKE UP REMOVER contains AHA iaitu Lactic Acid yg buat skin kita mencerah dan bersih tanpa tinggalkan kekusaman.. Charms Brightening Toner pun ada Glycolic Acid drpd tebu.. Patutlah. Jeragat tak jadi menapak.. #charmsmalaysia #charmssabah #charmsraiseyourlife #charmskotakinabalu #teamannuzmailcharms #agenwanted #solekdanrawat #halaljakim #topbrandaward #masterleadercharms
2 0 7 hours ago

PENTING KE SPF PADA FOUNDATION? .
PENTING❗Charms Foundation dgn SPF 15 telah disahkan di makmal. SPF yg diclaim oleh pengeluar perlulah disahkan oleh makmal, bukan hanya berkata atau diprint di kotak kosmetik anda. .
Charms Foundation Bukan semata2 melindungi kulit drpd sinar UVB tetapi ianya turut mempunyai Titanium Dioxide yg menjadi sunscreen utk melindungi kulit wajah drpd sinar UVA.. sbb tu Charms Foundation satu2 foundation #solekdanrawat yg melindung sejak 2012.. .
Dah berCharms Foundation hari ni?
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandawarded #asbestosfree #labtested #charmsviral #sirimtested #charmsdermatologisttested #roadto2020 #jompakaicharms #jommengancharms

PENTING KE SPF PADA FOUNDATION? .
PENTING❗Charms Foundation dgn SPF 15 telah disahkan di makmal. SPF yg diclaim oleh pengeluar perlulah disahkan oleh makmal, bukan hanya berkata atau diprint di kotak kosmetik anda. .
Charms Foundation Bukan semata2 melindungi kulit drpd sinar UVB tetapi ianya turut mempunyai Titanium Dioxide yg menjadi sunscreen utk melindungi kulit wajah drpd sinar UVA.. sbb tu Charms Foundation satu2 foundation #solekdanrawat yg melindung sejak 2012.. .
Dah berCharms Foundation hari ni?
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandawarded #asbestosfree #labtested #charmsviral #sirimtested #charmsdermatologisttested #roadto2020 #jompakaicharms #jommengancharms
0 0 7 hours ago

Keluaran terbaru produk HAUSSkin.
Sangat elok untuk kulit sensitif.

#hauscosmetics
#hausskincare
#confidenceisperfection

Keluaran terbaru produk HAUSSkin.
Sangat elok untuk kulit sensitif.

#hauscosmetics 
#hausskincare 
#confidenceisperfection
0 1 7 hours ago

DAH DAP DAP CREAM FOUNDATION? Paling penting Halal Jakim!
.
Halal Jakim bukan je lihat kepada bahan2nya tau.. Ianya melibatkan keseluruhan proses.. Sumber dia.. Wpun terbang drpd USA, Bulgaria.. Semuanya Jakim dah sahkan sumbernya.. Terhindar kemudaratan.. Dan ni yg ibu2 gojes suka dgr.. MAKE UP CHARMS ni BEBAS PARABEN!

Calik-calik dah gebu!!😍 #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandawarded #asbestosfree #labtested #charmsviral #sirimtested #jommengancharms #jompakaicharms

DAH DAP DAP CREAM FOUNDATION? Paling penting Halal Jakim!
.
Halal Jakim bukan je lihat kepada bahan2nya tau.. Ianya melibatkan keseluruhan proses.. Sumber dia.. Wpun terbang drpd USA, Bulgaria.. Semuanya Jakim dah sahkan sumbernya.. Terhindar kemudaratan.. Dan ni yg ibu2 gojes suka dgr.. MAKE UP CHARMS ni BEBAS PARABEN!

Calik-calik dah gebu!!😍 #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandawarded #asbestosfree #labtested #charmsviral #sirimtested #jommengancharms #jompakaicharms
4 0 7 hours ago

PENTING KE SPF PADA FOUNDATION? .
PENTING❗Charms Foundation dgn SPF 15 telah disahkan di makmal. SPF yg diclaim oleh pengeluar perlulah disahkan oleh makmal, bukan hanya berkata atau diprint di kotak kosmetik anda. .
Charms Foundation Bukan semata2 melindungi kulit drpd sinar UVB tetapi ianya turut mempunyai Titanium Dioxide yg menjadi sunscreen utk melindungi kulit wajah drpd sinar UVA.. sbb tu Charms Foundation satu2 foundation #solekdanrawat yg melindung sejak 2012.. .
Dah berCharms Foundation hari ni?
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandawarded #asbestosfree #labtested #charmsviral #sirimtested #charmsdermatologisttested #roadto2020 #jompakaicharms #jommengancharms🤩

PENTING KE SPF PADA FOUNDATION? .
PENTING❗Charms Foundation dgn SPF 15 telah disahkan di makmal. SPF yg diclaim oleh pengeluar perlulah disahkan oleh makmal, bukan hanya berkata atau diprint di kotak kosmetik anda. .
Charms Foundation Bukan semata2 melindungi kulit drpd sinar UVB tetapi ianya turut mempunyai Titanium Dioxide yg menjadi sunscreen utk melindungi kulit wajah drpd sinar UVA.. sbb tu Charms Foundation satu2 foundation #solekdanrawat yg melindung sejak 2012.. .
Dah berCharms Foundation hari ni?
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandawarded #asbestosfree #labtested #charmsviral #sirimtested #charmsdermatologisttested #roadto2020 #jompakaicharms #jommengancharms🤩
0 0 8 hours ago

Lebih ramai telah memilih Ombak sebagai pembantu harian di rumah . .

Menang membeli menang memakai . Hanya RM4.66 je sehari . .

FREE SERVICE EVERY 2 MONTHS
FREE WARRANTY
FREE SANITATION
FREE FILTRATION CHANGE EVERY 4 MONTHS
FREE RELOCATION ONCE A YEAR
FREE SPAREPARTS

#coway #cowaysepang
#cowayseremban #cowayklia #cowayairpurifier #cowaykotaseriemas #cowaywaterpurifier #cowayfighter #cowayjohor #cowaytelukintan #cowayperak #cowaysetapak #cowaynegerisembilan #cowaysandakan #cowaykualalumpur #cowaysibu #penapisudara #penapisair #cuckoo #alken #kangenwater #amway #halaljakim #jakim #cowaymalaysia
#livehealthywithcoway

Lebih ramai telah memilih Ombak  sebagai pembantu harian di rumah . .

Menang membeli menang memakai . Hanya RM4.66 je sehari . .

FREE SERVICE EVERY 2 MONTHS 
FREE WARRANTY
FREE SANITATION
FREE FILTRATION CHANGE EVERY 4 MONTHS
FREE RELOCATION ONCE A YEAR
FREE SPAREPARTS

#coway #cowaysepang
#cowayseremban #cowayklia #cowayairpurifier #cowaykotaseriemas #cowaywaterpurifier #cowayfighter #cowayjohor #cowaytelukintan #cowayperak #cowaysetapak  #cowaynegerisembilan #cowaysandakan #cowaykualalumpur #cowaysibu #penapisudara #penapisair #cuckoo #alken #kangenwater #amway #halaljakim #jakim #cowaymalaysia
#livehealthywithcoway
2 0 8 hours ago

Lebih ramai telah memilih Ombak sebagai pembantu harian di rumah . .

Menang membeli menang memakai . Hanya RM4.66 je sehari . .

FREE SERVICE EVERY 2 MONTHS
FREE WARRANTY
FREE SANITATION
FREE FILTRATION CHANGE EVERY 4 MONTHS
FREE RELOCATION ONCE A YEAR
FREE SPAREPARTS

#coway #cowaysepang
#cowayseremban #cowayklia #cowayairpurifier #cowaykotaseriemas #cowaywaterpurifier #cowayfighter #cowayjohor #cowaytelukintan #cowayperak #cowaysetapak #cowaynegerisembilan #cowaysandakan #cowaykualalumpur #cowaysibu #penapisudara #penapisair #cuckoo #alken #kangenwater #amway #halaljakim #jakim #cowaymalaysia
#livehealthywithcoway

Lebih ramai telah memilih Ombak  sebagai pembantu harian di rumah . .

Menang membeli menang memakai . Hanya RM4.66 je sehari . .

FREE SERVICE EVERY 2 MONTHS 
FREE WARRANTY
FREE SANITATION
FREE FILTRATION CHANGE EVERY 4 MONTHS
FREE RELOCATION ONCE A YEAR
FREE SPAREPARTS

#coway #cowaysepang
#cowayseremban #cowayklia #cowayairpurifier #cowaykotaseriemas #cowaywaterpurifier #cowayfighter #cowayjohor #cowaytelukintan #cowayperak #cowaysetapak  #cowaynegerisembilan #cowaysandakan #cowaykualalumpur #cowaysibu #penapisudara #penapisair #cuckoo #alken #kangenwater #amway #halaljakim #jakim #cowaymalaysia
#livehealthywithcoway
0 0 8 hours ago

Lebih ramai telah memilih Ombak sebagai pembantu harian di rumah . .

Menang membeli menang memakai . Hanya RM4.66 je sehari . .

FREE SERVICE EVERY 2 MONTHS
FREE WARRANTY
FREE SANITATION
FREE FILTRATION CHANGE EVERY 4 MONTHS
FREE RELOCATION ONCE A YEAR
FREE SPAREPARTS

#coway #cowaysepang
#cowayseremban #cowayklia #cowayairpurifier #cowaykotaseriemas #cowaywaterpurifier #cowayfighter #cowayjohor #cowaytelukintan #cowayperak #cowaysetapak #cowaynegerisembilan #cowaysandakan #cowaykualalumpur #cowaysibu #penapisudara #penapisair #cuckoo #alken #kangenwater #amway #halaljakim #jakim #cowaymalaysia
#livehealthywithcoway

Lebih ramai telah memilih Ombak  sebagai pembantu harian di rumah . .

Menang membeli menang memakai . Hanya RM4.66 je sehari . .

FREE SERVICE EVERY 2 MONTHS 
FREE WARRANTY
FREE SANITATION
FREE FILTRATION CHANGE EVERY 4 MONTHS
FREE RELOCATION ONCE A YEAR
FREE SPAREPARTS

#coway #cowaysepang
#cowayseremban #cowayklia #cowayairpurifier #cowaykotaseriemas #cowaywaterpurifier #cowayfighter #cowayjohor #cowaytelukintan #cowayperak #cowaysetapak  #cowaynegerisembilan #cowaysandakan #cowaykualalumpur #cowaysibu #penapisudara #penapisair #cuckoo #alken #kangenwater #amway #halaljakim #jakim #cowaymalaysia
#livehealthywithcoway
2 0 8 hours ago

Ramai org kita sukakan tindakan sekali utk hasil berpanjangan.. Betul kan? Ibarat mcm ni.. Solat sekali seumur hidup, dan nak masuk syurga.. Mana mungkin kan?
.
Nak muda, nak cantik, nak bersih, semuanya perlu ada tindakan yg berterusan.. Kakak Sari cantik dulu dan skrg kakak sari maintain dgn Charms Foundation ni.. Sambil solek sambil rawat.. Sbb dia tahu, tiada apa yg kekal.. Melainkan kita jaga dgn melambatkan penuaan tu..in fact jerawat mengecut.. .
Dengan Khasiat Cocos Nucifera (minyak kelapa) yg mengawal minyak lebihan sehingga tak jadi jerawat nak naik.. Malah kecut esoknya..Charms Foundation adalah FOUNDATION HARIAN yg buat skin kakak sari makin LEMBAB.. Makin Gebu.. Makin lama pakai di wajah.. Makin Flawless dan shining.. Bukan berminyak.. Tak percaya anda boleh compare sendiri minyak yg ada dlm Foundation ini dgn Foundation2 yg lain.. KULIT MUKA KERING ATAU BERMINYAK TTP MEMERLUKAN MINYAK DI WAJAH..
.
Jgn sesekali pakai produk semuanya 'oil free' pada wajah drpd rutin pembersihan sampai step perlindungan jika taknak jerawat makin teruk.. Kita masih memerlukan minyak cuma kuantitinya perlu seimbang.. .
Ni mommy Syira letak Fd Charms atas kertas minyak. Mommy Syira suka bereksperimen.. Dan ini cara org2 skincare tgk minyak dlm produk mereka. .. Hasilnya..Charms Foundation Just Nice.. Sbb tu bila pakai, lps bbrp minit dan jam makinlah flawless dan tak crack.. Minyak pun seimbang je.. Just nice utk protect skin barrier..
.
AmCharms? U oll faham ke mommy Syira cerita hujan2 ni? 😆
.
#charms #solekdanrawat #halaljakim #charmsbanting #raiseyourlife #charmslover #jommenganCharms #jompakaiCharms

Ramai org kita sukakan tindakan sekali utk hasil berpanjangan.. Betul kan? Ibarat mcm ni.. Solat sekali seumur hidup, dan nak masuk syurga.. Mana mungkin kan?
. 
Nak muda, nak cantik, nak bersih, semuanya perlu ada tindakan yg berterusan.. Kakak Sari cantik dulu dan skrg kakak sari maintain dgn Charms Foundation ni.. Sambil solek sambil rawat.. Sbb dia tahu, tiada apa yg kekal.. Melainkan kita jaga dgn melambatkan penuaan tu..in fact jerawat mengecut.. . 
Dengan Khasiat Cocos Nucifera (minyak kelapa) yg mengawal minyak lebihan sehingga tak jadi jerawat nak naik.. Malah kecut esoknya..Charms Foundation adalah FOUNDATION HARIAN yg buat skin kakak sari makin LEMBAB.. Makin Gebu.. Makin lama pakai di wajah.. Makin Flawless dan shining.. Bukan berminyak.. Tak percaya anda boleh compare sendiri minyak yg ada dlm Foundation ini dgn Foundation2 yg lain.. KULIT MUKA KERING ATAU BERMINYAK TTP MEMERLUKAN MINYAK DI WAJAH..
. 
Jgn sesekali pakai produk semuanya 'oil free' pada wajah drpd rutin pembersihan sampai step perlindungan jika taknak jerawat makin teruk.. Kita masih memerlukan minyak cuma kuantitinya perlu seimbang.. .
Ni mommy Syira letak Fd Charms atas kertas minyak. Mommy Syira suka bereksperimen.. Dan ini cara org2 skincare tgk minyak dlm produk mereka. .. Hasilnya..Charms Foundation Just Nice.. Sbb tu bila pakai, lps bbrp minit dan jam makinlah flawless dan tak crack.. Minyak pun seimbang je.. Just nice utk protect skin barrier..
.
AmCharms? U oll faham ke mommy Syira cerita hujan2 ni? 😆
.
#charms #solekdanrawat #halaljakim #charmsbanting #raiseyourlife #charmslover #jommenganCharms #jompakaiCharms
1 0 8 hours ago

Alhamdulillah, #CoastalDimSum sentiasa menjadi permintaan customer
.
.
Tandanya Coastal Dim Sum ini mendapat sambutan yang meriah 😘.
.
Anda apa tunggu lagi? Jom menjana pendapatan bersama @coastal.dimsumhq .
.
.
------------------------------------------
.
HOTLINE COASTAL DIM SUM .
📲 019-9800769
.
📲 019-9170769
.
📲011-59113448
.
. ------------------------------------------
#dimsum #coastaldimsumhalal #dimsumsedapdansihat #dimsumfrozen #dimsumsedap #dimsumsedapdansihat #dimsumsedapdanlazat #dimsumhalal #dimsumlover #dimsumterengganu #dimsummelaka #dimsumjohor #dimsumkuantan #dimsumkedah #dimsumperak #dimsumpenang #dimsumselangor #dimsumperlis #dimsumkelantan #dimsumseremban #dimsumsedaphalal #dimsumtime #dimsums #makananhalal #halaljakim #feedbackcoastaldimsum #dimsumsunday #dimsumkukus #dimsumgoreng

Alhamdulillah, #CoastalDimSum sentiasa menjadi permintaan customer
.
.
Tandanya Coastal Dim Sum ini mendapat sambutan yang meriah 😘.
.
Anda apa tunggu lagi? Jom menjana pendapatan bersama @coastal.dimsumhq .
.
.
------------------------------------------
.
HOTLINE COASTAL DIM SUM .
📲 019-9800769
.
📲 019-9170769
.
📲011-59113448
.
. ------------------------------------------
#dimsum #coastaldimsumhalal #dimsumsedapdansihat #dimsumfrozen #dimsumsedap #dimsumsedapdansihat #dimsumsedapdanlazat #dimsumhalal #dimsumlover #dimsumterengganu #dimsummelaka #dimsumjohor #dimsumkuantan #dimsumkedah #dimsumperak #dimsumpenang #dimsumselangor #dimsumperlis #dimsumkelantan #dimsumseremban #dimsumsedaphalal #dimsumtime #dimsums #makananhalal #halaljakim #feedbackcoastaldimsum #dimsumsunday #dimsumkukus #dimsumgoreng
1 0 8 hours ago

Alhamdulillah, courier #CoastalDimSum
Hari ini.
.
.
.
Tandanya Coastal Dim Sum ini mendapat sambutan yang meriah 😘.
.
.
.
Anda apa tunggu lagi? Jom menjana pendapatan bersama @coastal.dimsumhq .
.
.
------------------------------------------
.
HOTLINE COASTAL DIM SUM .
📲 019-9800769
.
📲 019-9170769
.
📲011-59113448
.
. ------------------------------------------
#dimsum #coastaldimsumhalal #dimsumsedapdansihat #dimsumfrozen #dimsumsedap #dimsumsedapdansihat #dimsumsedapdanlazat #dimsumhalal #dimsumlover #dimsumterengganu #dimsummelaka #dimsumjohor #dimsumkuantan #dimsumkedah #dimsumperak #dimsumpenang #dimsumselangor #dimsumperlis #dimsumkelantan #dimsumseremban #dimsumsedaphalal #dimsumtime #dimsums #makananhalal #halaljakim #feedbackcoastaldimsum #dimsumsunday #dimsumkukus #dimsumgoreng

Alhamdulillah, courier #CoastalDimSum
Hari ini.
.
.
.
Tandanya Coastal Dim Sum ini mendapat sambutan yang meriah 😘.
.
.
.
Anda apa tunggu lagi? Jom menjana pendapatan bersama @coastal.dimsumhq .
.
.
------------------------------------------
.
HOTLINE COASTAL DIM SUM .
📲 019-9800769
.
📲 019-9170769
.
📲011-59113448
.
. ------------------------------------------
#dimsum #coastaldimsumhalal #dimsumsedapdansihat #dimsumfrozen #dimsumsedap #dimsumsedapdansihat #dimsumsedapdanlazat #dimsumhalal #dimsumlover #dimsumterengganu #dimsummelaka #dimsumjohor #dimsumkuantan #dimsumkedah #dimsumperak #dimsumpenang #dimsumselangor #dimsumperlis #dimsumkelantan #dimsumseremban #dimsumsedaphalal #dimsumtime #dimsums #makananhalal #halaljakim #feedbackcoastaldimsum #dimsumsunday #dimsumkukus #dimsumgoreng
1 0 8 hours ago

Alhamdulillah, #CoastalDimSum sentiasa agent order!!
.
.
Tandanya Coastal Dim Sum ini mendapat sambutan yang meriah 😘.
.
Anda apa tunggu lagi? Jom menjana pendapatan bersama @coastal.dimsumhq .
.
.
------------------------------------------
.
HOTLINE COASTAL DIM SUM .
📲 019-9800769
.
📲 019-9170769
.
📲011-59113448
.
. ------------------------------------------
#dimsum #coastaldimsumhalal #dimsumsedapdansihat #dimsumfrozen #dimsumsedap #dimsumsedapdansihat #dimsumsedapdanlazat #dimsumhalal #dimsumlover #dimsumterengganu #dimsummelaka #dimsumjohor #dimsumkuantan #dimsumkedah #dimsumperak #dimsumpenang #dimsumselangor #dimsumperlis #dimsumkelantan #dimsumseremban #dimsumsedaphalal #dimsumtime #dimsums #makananhalal #halaljakim #feedbackcoastaldimsum #dimsumsunday #dimsumkukus #dimsumgoreng

Alhamdulillah, #CoastalDimSum sentiasa agent order!!
.
.
Tandanya Coastal Dim Sum ini mendapat sambutan yang meriah 😘.
.
Anda apa tunggu lagi? Jom menjana pendapatan bersama @coastal.dimsumhq .
.
.
------------------------------------------
.
HOTLINE COASTAL DIM SUM .
📲 019-9800769
.
📲 019-9170769
.
📲011-59113448
.
. ------------------------------------------
#dimsum #coastaldimsumhalal #dimsumsedapdansihat #dimsumfrozen #dimsumsedap #dimsumsedapdansihat #dimsumsedapdanlazat #dimsumhalal #dimsumlover #dimsumterengganu #dimsummelaka #dimsumjohor #dimsumkuantan #dimsumkedah #dimsumperak #dimsumpenang #dimsumselangor #dimsumperlis #dimsumkelantan #dimsumseremban #dimsumsedaphalal #dimsumtime #dimsums #makananhalal #halaljakim #feedbackcoastaldimsum #dimsumsunday #dimsumkukus #dimsumgoreng
1 0 8 hours ago

DAH DAP DAP CREAM FOUNDATION? Paling penting Halal Jakim!
.
Halal Jakim bukan je lihat kepada bahan2nya tau.. Ianya melibatkan keseluruhan proses.. Sumber dia.. Wpun terbang drpd USA, Bulgaria.. Semuanya Jakim dah sahkan sumbernya.. Terhindar kemudaratan.. Dan ni yg ibu2 gojes suka dgr.. MAKE UP CHARMS ni BEBAS PARABEN!

Calik-calik dah gebu!!😍 #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandawarded #asbestosfree #labtested #charmsviral #sirimtested #jommengancharms #jompakaicharms

DAH DAP DAP CREAM FOUNDATION? Paling penting Halal Jakim!
.
Halal Jakim bukan je lihat kepada bahan2nya tau.. Ianya melibatkan keseluruhan proses.. Sumber dia.. Wpun terbang drpd USA, Bulgaria.. Semuanya Jakim dah sahkan sumbernya.. Terhindar kemudaratan.. Dan ni yg ibu2 gojes suka dgr.. MAKE UP CHARMS ni BEBAS PARABEN!

Calik-calik dah gebu!!😍 #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandawarded #asbestosfree #labtested #charmsviral #sirimtested #jommengancharms #jompakaicharms
0 0 8 hours ago

DAH DAP DAP CREAM FOUNDATION? Paling penting Halal Jakim!
.
Halal Jakim bukan je lihat kepada bahan2nya tau.. Ianya melibatkan keseluruhan proses.. Sumber dia.. Wpun terbang drpd USA, Bulgaria.. Semuanya Jakim dah sahkan sumbernya.. Terhindar kemudaratan.. Dan ni yg ibu2 gojes suka dgr.. MAKE UP CHARMS ni BEBAS PARABEN!

Calik-calik dah gebu!!😍 #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandawarded #asbestosfree #labtested #charmsviral #sirimtested #jommengancharms #jompakaicharms

DAH DAP DAP CREAM FOUNDATION? Paling penting Halal Jakim!
.
Halal Jakim bukan je lihat kepada bahan2nya tau.. Ianya melibatkan keseluruhan proses.. Sumber dia.. Wpun terbang drpd USA, Bulgaria.. Semuanya Jakim dah sahkan sumbernya.. Terhindar kemudaratan.. Dan ni yg ibu2 gojes suka dgr.. MAKE UP CHARMS ni BEBAS PARABEN!

Calik-calik dah gebu!!😍 #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandawarded #asbestosfree #labtested #charmsviral #sirimtested #jommengancharms #jompakaicharms
2 0 8 hours ago

ANTARA MASALAH KULIT WAJAH YG TERBESAR WANITA LALUI😱😱
.
.
Tak tau nak cakap ape bila tengok cermin muka macam ni.Risau hanya Tuhan yang tau.
.
.
Salah guna produk buat kulit makin teruk.Bukan makin mulus,tapi macam mimpi ngeri jerawat naik tak berhenti.
.
.
Syukur semua sementara.Guna Cream WDTA satu persatu jerawat menghilang tanpa kesan.Bukan jerawat je hilang,kulit sekata berseri & makin tegang lagi. .
.
Jaga kulit ni macam jaga bunga juga kan.Kena air cukup & baja yang baik .Baru lah bunga tu naik cantik.
.
.
Paling penting rawat kulit dari dalam dulu dengan WDTA diiringi dengan rutin jagaan kulit yang lain. Makin hari makin cantik kulit nanti.
.
.
Korang yang ade masalah kulit sama camni,jangan lelame tengok.Lekass kakak bantu dengan WDTA.Sampai bila nak risau😢
.
.
Ade offer best combo 2 unit tau. JIMAT RM40 uolsss.
.
.
#wdta #wdec #luluskkm💯
#halalJakim #krimsusukmoden
#Kulitsihatcantik #cantikberseri
#kulitkusam #jeragatpudar #jeragathilang
#jerawatbatu #jerawathilang #jerawatpasir
#beautyskin #naturalbeauty #skincaremalaysia #skincare #skintreatments
#wdsingapore #wdbrunei
#like4follow #liketolike #like2like
#instashop #instafamous #neelofa

ANTARA MASALAH KULIT WAJAH YG TERBESAR WANITA LALUI😱😱
.
.
Tak tau nak cakap ape bila tengok cermin muka macam ni.Risau hanya Tuhan yang tau.
.
.
Salah guna produk buat kulit makin teruk.Bukan makin mulus,tapi macam mimpi ngeri jerawat naik tak berhenti.
.
.
Syukur semua sementara.Guna Cream WDTA satu persatu jerawat menghilang tanpa kesan.Bukan jerawat je hilang,kulit sekata berseri & makin tegang lagi. .
.
Jaga kulit ni macam jaga bunga juga kan.Kena air cukup & baja yang baik .Baru lah bunga tu naik cantik.
.
.
Paling penting rawat kulit dari dalam dulu dengan WDTA diiringi dengan rutin jagaan kulit yang lain. Makin hari makin cantik kulit nanti.
.
. 
Korang yang ade masalah kulit sama camni,jangan lelame tengok.Lekass kakak bantu dengan WDTA.Sampai bila nak risau😢
.
.
Ade offer best combo 2 unit tau. JIMAT RM40 uolsss.
.
.
#wdta #wdec #luluskkm💯
#halalJakim #krimsusukmoden
#Kulitsihatcantik #cantikberseri
#kulitkusam #jeragatpudar #jeragathilang
#jerawatbatu #jerawathilang #jerawatpasir
#beautyskin #naturalbeauty #skincaremalaysia #skincare #skintreatments
#wdsingapore #wdbrunei 
#like4follow #liketolike #like2like
#instashop #instafamous #neelofa
5 0 8 hours ago

PENTING KE SPF PADA FOUNDATION? .
PENTING❗Charms Foundation dgn SPF 15 telah disahkan di makmal. SPF yg diclaim oleh pengeluar perlulah disahkan oleh makmal, bukan hanya berkata atau diprint di kotak kosmetik anda. .
Charms Foundation Bukan semata2 melindungi kulit drpd sinar UVB tetapi ianya turut mempunyai Titanium Dioxide yg menjadi sunscreen utk melindungi kulit wajah drpd sinar UVA.. sbb tu Charms Foundation satu2 foundation #solekdanrawat yg melindung sejak 2012.. .
Dah berCharms Foundation hari ni?
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandawarded #asbestosfree #labtested #charmsviral #sirimtested #charmsdermatologisttested #roadto2020 #jompakaicharms #jommengancharms

PENTING KE SPF PADA FOUNDATION? .
PENTING❗Charms Foundation dgn SPF 15 telah disahkan di makmal. SPF yg diclaim oleh pengeluar perlulah disahkan oleh makmal, bukan hanya berkata atau diprint di kotak kosmetik anda. .
Charms Foundation Bukan semata2 melindungi kulit drpd sinar UVB tetapi ianya turut mempunyai Titanium Dioxide yg menjadi sunscreen utk melindungi kulit wajah drpd sinar UVA.. sbb tu Charms Foundation satu2 foundation #solekdanrawat yg melindung sejak 2012.. .
Dah berCharms Foundation hari ni?
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandawarded #asbestosfree #labtested #charmsviral #sirimtested #charmsdermatologisttested #roadto2020 #jompakaicharms #jommengancharms
1 0 8 hours ago

JERAGAT DEGIL❗
.
Jom kenali UVA & UVB
.
ULTRAVIOLET A(UVA)- menyebabkan kerosakan pada tisu2 penyambung & risiko kanser kulit.
ULTRAVIOLET B(UVB)- dikaitkan dengan sunburn.
.
Dalam Charms Foundation, mengandungi Titanium Dioxide yg berfungsi sbg pelindung drpd bkn shj sinar UVB, tetapi sinar UVA juga. SPF yg ditulis walaupun SPF 1000 sekali pun ttp hanya lindung wajah drpd UVB shj. Pastikan anda kenal pasti bahan yg ada dlm pelindung anda.
.
Siapa dah lindung wajah dgn Charms Foundation hari ni🙋‍♀️
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #roadto2020 #jommengancharms #jompakaicharms #charmsdermatologisttested

JERAGAT DEGIL❗
.
Jom kenali UVA & UVB
.
ULTRAVIOLET A(UVA)- menyebabkan kerosakan pada tisu2 penyambung & risiko kanser kulit.
ULTRAVIOLET B(UVB)- dikaitkan dengan sunburn.
.
Dalam Charms Foundation, mengandungi Titanium Dioxide yg berfungsi sbg pelindung drpd bkn shj sinar UVB, tetapi sinar UVA juga. SPF yg ditulis walaupun SPF 1000 sekali pun ttp hanya lindung wajah drpd UVB shj. Pastikan anda kenal pasti bahan yg ada dlm pelindung anda.
.
Siapa dah lindung wajah dgn Charms Foundation hari ni🙋‍♀️
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #roadto2020 #jommengancharms #jompakaicharms #charmsdermatologisttested
0 0 8 hours ago

Full Coverage sangat ni!
.
.
TAK PERLU BERBEDAK LAGI

Full coverage. Protect kulit dari UV A dan B. Diperkaya dengan VIT E yg diimport khas drpd SWITZERLAND, Propolis yg menjadi anti jerawat dan minyak kelapa dara yg dapat membantu imbangkan minyak di wajah. No more oily face ☺☺☺
.
4 code :
01- white fairy
02- white dolly
03-Royal Edition
04-Pinkish pinkish
.
Siapa dah dap2 Charms Foundation hari ni?
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandawarded #asbestosfree #labtested #charmsviral #sirimtested #jommengancharms #jompakaicharms #charmsJB #charmsmasai #charmsjitra

Full Coverage sangat ni!
.
.
TAK PERLU BERBEDAK LAGI

Full coverage. Protect kulit dari UV A dan B. Diperkaya dengan VIT E yg diimport khas drpd SWITZERLAND, Propolis yg menjadi anti jerawat dan minyak kelapa dara yg dapat membantu imbangkan minyak di wajah. No more oily face ☺☺☺
.
4 code :
01- white fairy
02- white dolly
03-Royal Edition
04-Pinkish pinkish
.
Siapa dah dap2 Charms Foundation hari ni?
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandawarded #asbestosfree #labtested #charmsviral #sirimtested #jommengancharms #jompakaicharms #charmsJB #charmsmasai #charmsjitra
2 0 9 hours ago

JERAGAT DEGIL❗
.
Jom kenali UVA & UVB
.
ULTRAVIOLET A(UVA)- menyebabkan kerosakan pada tisu2 penyambung & risiko kanser kulit.
ULTRAVIOLET B(UVB)- dikaitkan dengan sunburn.
.
Dalam Charms Foundation, mengandungi Titanium Dioxide yg berfungsi sbg pelindung drpd bkn shj sinar UVB, tetapi sinar UVA juga. SPF yg ditulis walaupun SPF 1000 sekali pun ttp hanya lindung wajah drpd UVB shj. Pastikan anda kenal pasti bahan yg ada dlm pelindung anda.
.
Siapa dah lindung wajah dgn Charms Foundation hari ni🙋‍♀️
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #roadto2020 #jommengancharms #jompakaicharms #charmsdermatologisttested #igmonsta #cikguseo #charmsJB #charmsmasai #charmsjitra

JERAGAT DEGIL❗
.
Jom kenali UVA & UVB
.
ULTRAVIOLET A(UVA)- menyebabkan kerosakan pada tisu2 penyambung & risiko kanser kulit.
ULTRAVIOLET B(UVB)- dikaitkan dengan sunburn.
.
Dalam Charms Foundation, mengandungi Titanium Dioxide yg berfungsi sbg pelindung drpd bkn shj sinar UVB, tetapi sinar UVA juga. SPF yg ditulis walaupun SPF 1000 sekali pun ttp hanya lindung wajah drpd UVB shj. Pastikan anda kenal pasti bahan yg ada dlm pelindung anda.
.
Siapa dah lindung wajah dgn Charms Foundation hari ni🙋‍♀️
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #roadto2020 #jommengancharms #jompakaicharms #charmsdermatologisttested #igmonsta #cikguseo #charmsJB #charmsmasai #charmsjitra
0 0 9 hours ago

Asyik bercapuk n cpt crack, nampak habis garis-garis kat muka😑
.
Don't worry guys❗Foundation charms ad solutionnya.. Tak capuk, tak crack, ringan, tak melekit n bila pakai rasa lembab saja.. Sambil-sambil solek wajah dan rawat wajah...
.
Uolls dah Dap Dap Foundation ke belom? .
wasap.my/60137122976
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandawarded #asbestosfree #labtested #charmsviral #sirimtested #schoolholidaysspecial #jommengancharms #jompakaicharms

Asyik bercapuk n cpt crack, nampak habis garis-garis kat muka😑
.
Don't worry guys❗Foundation charms ad solutionnya.. Tak capuk, tak crack, ringan, tak melekit n bila pakai rasa lembab saja.. Sambil-sambil solek wajah dan rawat wajah...
.
Uolls dah Dap Dap Foundation ke belom? .
wasap.my/60137122976
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandawarded #asbestosfree #labtested #charmsviral #sirimtested #schoolholidaysspecial #jommengancharms #jompakaicharms
5 1 9 hours ago

Foundation harian yang diiktiraf HALAL JAKIM dengan gabungan tekstur yang sangat moist dan MEMBANTU MENGAWAL MINYAK dan Mengecutkan jerawat dgn adanya Minyak kelapa Dara,Minyak Jojoba dan Stem Sel Epal utk memudar cela bertindak sbg make up dan juga membantu merawat masalah jerawat dan JERAGAT TEBAL! ✔Anti Peluh
✔Anti Bakteria
✔Anti Jerawat
✔Anti Jeragat

JADIKAN HALAL SEBAGAI CARA HIDUP KITA TERMASUKLAH PENGGUNAAN SEMUA KOSMETIK2..
.
HALAL...WAY OF LIFE!
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandawarded #asbestosfree #labtested #charmsviral #sirimtested #jommengancharms #jompakaicharms
#sariyanti

Foundation harian yang diiktiraf HALAL JAKIM dengan gabungan tekstur yang sangat moist dan MEMBANTU MENGAWAL MINYAK dan Mengecutkan jerawat dgn adanya Minyak kelapa Dara,Minyak Jojoba dan Stem Sel Epal utk memudar cela bertindak sbg make up dan juga membantu merawat masalah jerawat dan JERAGAT TEBAL! ✔Anti Peluh
✔Anti Bakteria
✔Anti Jerawat
✔Anti Jeragat

JADIKAN HALAL SEBAGAI CARA HIDUP KITA TERMASUKLAH PENGGUNAAN SEMUA KOSMETIK2..
.
HALAL...WAY OF LIFE!
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandawarded #asbestosfree #labtested #charmsviral #sirimtested #jommengancharms #jompakaicharms
#sariyanti
0 0 9 hours ago

Full Coverage sangat ni!

Cream powder Foundation! TAK PERLU BERBEDAK LAGI! Full coverage! Protect kulit dr Sinar UV A dan B. Diperkaya dengan VIT E yg diimport khas drpd SWITZERLAND, Propolis yg menjadi anti jerawat dan minyak kelapa dara yg dapat membantu imbangkan minyak di wajah. No more oily face ☺☺☺
.
4 code :
01- white fairy
02- white dolly
03-Royal Edition
04-Pinkish pinkish
.
Siapa dah dap2 Charms Foundation hari ni?

#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandawarded #asbestosfree #labtested #charmsviral #sirimtested #jommengancharms #jompakaicharms

Full Coverage sangat ni!

Cream powder Foundation! TAK PERLU BERBEDAK LAGI! Full coverage! Protect kulit dr Sinar UV A dan B. Diperkaya dengan VIT E yg diimport khas drpd SWITZERLAND, Propolis yg menjadi anti jerawat dan minyak kelapa dara yg dapat membantu imbangkan minyak di wajah. No more oily face ☺☺☺
.
4 code :
01- white fairy
02- white dolly
03-Royal Edition
04-Pinkish pinkish
.
Siapa dah dap2 Charms Foundation hari ni?

#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandawarded #asbestosfree #labtested #charmsviral #sirimtested #jommengancharms #jompakaicharms
1 0 9 hours ago

Bekalkan tenaga si manja anda dengan kebaikan PROTEIN, VITAMIN dan SERAT SAYURAN yang ada dalam setiap pek Coastal Dim Sum!

Jap, apa itu Dim sum? 🤔

Haaa kalau uolls nak tahu sebenarnya Dim sum ni sama macam nugget, tapi versi jauh lebih sihat dari nugget. *Sebab dim sum dibuat daripada isi ayam dan udang fresh* serta dimasak dengan cara kukus.

Tersedia dalam 3 combo : 💫 All Chicken
💫 All Seafood
💫 Mix Combo

@coastal.dimsumhq
@coastaldimsummuslim

Apa tunggu lagi, jomlaa order 😍👇👇
http://www.wasap.my/+60145260590/NakOrderDimSum

#coastaldimsum #dimsumhalal #dimsumsedap
#dimsumkukus #dimsumfrozen #dimsums
#palingsedap #premium #berbaloi #halaljakim
#makananhalal #makanansedap #viral

Bekalkan tenaga si manja anda dengan kebaikan PROTEIN, VITAMIN dan SERAT SAYURAN yang ada dalam setiap pek Coastal Dim Sum!

Jap, apa itu Dim sum? 🤔

Haaa kalau uolls nak tahu sebenarnya Dim sum ni sama macam nugget, tapi versi jauh lebih sihat dari nugget. *Sebab dim sum dibuat daripada isi ayam dan udang fresh* serta dimasak dengan cara kukus.

Tersedia dalam 3 combo : 💫 All Chicken
💫 All Seafood
💫 Mix Combo

@coastal.dimsumhq
@coastaldimsummuslim

Apa tunggu lagi, jomlaa order 😍👇👇
http://www.wasap.my/+60145260590/NakOrderDimSum

#coastaldimsum #dimsumhalal #dimsumsedap
#dimsumkukus #dimsumfrozen #dimsums
#palingsedap #premium #berbaloi #halaljakim
#makananhalal #makanansedap #viral
1 0 10 hours ago

Masyaallah seronoknya bila dapat feedback positif dari kastemer. .
.
Katanya ekzema yang dihidapinya selama setahun di kaki dah pulih dengan calitan WDTA.
Kulit muka pun takder gatal gatal lagi dah. .
.
Tu baru sebotol dua sis ni pakai tau. WDTA memang cepat kesannya. Sama ada berani atau tak jer nak calit😀.
.
.
Kalo setakat perhati memang tak dapat apa yunk. Yang lain dah berkilometer transform untuk raya tahun 2020, ehh tiberr🤭
.
.
#wdta #wdec #luluskkm💯
#halalJakim #krimnano #kulitkusam #jeragathilang #jerawathilang
#krimnano #firmax3 #bioever
#beautyskin #naturalbeauty #skincaremalaysia #skincareroutine #skintreatments #whiteningcream
#australia #singapore #brunei #indonesia #KotaBharu
#bazarpaknil #neelofa #ctdk

Masyaallah seronoknya bila dapat feedback positif dari kastemer. .
.
Katanya ekzema yang dihidapinya selama setahun di kaki dah pulih dengan calitan WDTA. 
Kulit muka pun takder gatal gatal lagi dah. .
.
Tu baru sebotol dua sis ni pakai tau. WDTA memang cepat kesannya. Sama ada berani atau tak jer nak calit😀.
.
.
Kalo setakat perhati memang tak dapat apa yunk. Yang lain dah berkilometer transform untuk raya tahun 2020, ehh tiberr🤭
.
.
#wdta #wdec #luluskkm💯
#halalJakim #krimnano #kulitkusam #jeragathilang #jerawathilang
#krimnano #firmax3 #bioever
#beautyskin #naturalbeauty #skincaremalaysia #skincareroutine #skintreatments #whiteningcream
#australia #singapore #brunei #indonesia #KotaBharu 
#bazarpaknil #neelofa #ctdk
5 0 10 hours ago

PENTING KE SPF PADA FOUNDATION? .
PENTING❗Charms Foundation dgn SPF 15 telah disahkan di makmal. SPF yg diclaim oleh pengeluar perlulah disahkan oleh makmal, bukan hanya berkata atau diprint di kotak kosmetik anda. .
Charms Foundation Bukan semata2 melindungi kulit drpd sinar UVB tetapi ianya turut mempunyai Titanium Dioxide yg menjadi sunscreen utk melindungi kulit wajah drpd sinar UVA.. sbb tu Charms Foundation satu2 foundation #solekdanrawat yg melindung sejak 2012.. .
Dah berCharms Foundation hari ni?
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandawarded #asbestosfree #labtested #charmsviral #sirimtested #charmsdermatologisttested #roadto2020 #jompakaicharms #jommengancharms

PENTING KE SPF PADA FOUNDATION? .
PENTING❗Charms Foundation dgn SPF 15 telah disahkan di makmal. SPF yg diclaim oleh pengeluar perlulah disahkan oleh makmal, bukan hanya berkata atau diprint di kotak kosmetik anda. .
Charms Foundation Bukan semata2 melindungi kulit drpd sinar UVB tetapi ianya turut mempunyai Titanium Dioxide yg menjadi sunscreen utk melindungi kulit wajah drpd sinar UVA.. sbb tu Charms Foundation satu2 foundation #solekdanrawat yg melindung sejak 2012.. .
Dah berCharms Foundation hari ni?
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandawarded #asbestosfree #labtested #charmsviral #sirimtested #charmsdermatologisttested #roadto2020 #jompakaicharms #jommengancharms
8 0 11 hours ago

Tqsm repeat order

KLUBNA Minum pagi dan LALEH minum malam. Kesan seawal 3-4 hari. 1 set dah boleh nampak kesan ketara.
rasa klubna rasa latte starbuck
rasa laleh rasa asam2 sedap

kesan selepas minum klubnalaleh
✔on the spot kenyang selepas 5 minit minum ✔bertenaga luar biasa
✔kulit makin glowing
✔kulit jadi moist

KEBAIKAN KLUBNA (GREEN COFFEE BERAS PERANG)MINUM PAGI SEBELUM SARAPAN
———————————————————
💎MENGURANGKAN SELERA MAKAN
💎MEMBERI TENAGA SEPANJANG HARI
💎MENGENYANGKAN SEPANJANG HARI
💎MEMBAKAR LEMAK DARI DALAM BADAN
💎MELAMBATKAN PROSES PENUAAN 💎MEMBANTU KESIHATAN OTAK,KULIT & MATA
💎MEMBANTU MERAWAT MASALAH KENCING TIDAK LAWAS
💎MEMBANTU MENURUNKAN TEKANAN DARAH TINGGI
💎MEMBANTU MASALAH PERIOD TIDAK TERATUR

KEBAIKAN LALEH MINUM MALAM SEBELUM TIDUR
——————————-
💎MENGATASI MASALAH SEMBELIT
💎MENGURUSKAN BADAN
💎MENGURANGKAN KOLESTROL
💎MEMBERI RASA SELESA DI PERUT

TIDAK DI BENARKAN UNTUK:
🌸WANITA MENGANDUNG
🌸PESAKIT JANTUNG
🌸MENYUSU BABY BAWAH 6 BULAN

KELULUSAN KKM .
PENGKELASAN MAKANAN:280318/03/05

Www.wasap.my/60107911878/klubnalaleh *free gift shaker dan gelang emas korea untuk setiap pembelian klubnalaleh

#juskurus #jusdetok
#kempisperut #ajimaura
#terapiinstagram #erezeki
#dramasangat #tanyapadahati
#sarasajeeda #curicuricinta
#kurusselamat #kurussihat
#kopiviral #kopikurusklubnalaleh
#klubnalalehberkesan
#adakkm #halaljakim

Tqsm repeat order

KLUBNA Minum pagi dan LALEH minum malam. Kesan seawal 3-4 hari. 1 set dah boleh nampak kesan ketara.
rasa klubna rasa latte starbuck 
rasa laleh rasa asam2 sedap

kesan selepas minum klubnalaleh
✔on the spot kenyang selepas 5 minit minum ✔bertenaga luar biasa
✔kulit makin glowing
✔kulit jadi moist

KEBAIKAN KLUBNA (GREEN COFFEE BERAS PERANG)MINUM PAGI SEBELUM SARAPAN
———————————————————
💎MENGURANGKAN SELERA MAKAN
💎MEMBERI TENAGA SEPANJANG HARI
💎MENGENYANGKAN SEPANJANG HARI
💎MEMBAKAR LEMAK DARI DALAM BADAN
💎MELAMBATKAN PROSES PENUAAN 💎MEMBANTU KESIHATAN OTAK,KULIT & MATA
💎MEMBANTU MERAWAT MASALAH KENCING TIDAK LAWAS
💎MEMBANTU MENURUNKAN TEKANAN DARAH TINGGI
💎MEMBANTU MASALAH PERIOD TIDAK TERATUR

KEBAIKAN LALEH MINUM MALAM SEBELUM TIDUR
——————————-
💎MENGATASI MASALAH SEMBELIT
💎MENGURUSKAN BADAN
💎MENGURANGKAN KOLESTROL
💎MEMBERI RASA SELESA DI PERUT

TIDAK DI BENARKAN UNTUK:
🌸WANITA MENGANDUNG
🌸PESAKIT JANTUNG
🌸MENYUSU BABY BAWAH 6 BULAN

KELULUSAN KKM .
PENGKELASAN MAKANAN:280318/03/05

Www.wasap.my/60107911878/klubnalaleh *free gift shaker dan gelang emas korea untuk setiap pembelian klubnalaleh

#juskurus #jusdetok
#kempisperut #ajimaura
#terapiinstagram #erezeki
#dramasangat #tanyapadahati
#sarasajeeda #curicuricinta
#kurusselamat #kurussihat
#kopiviral #kopikurusklubnalaleh
#klubnalalehberkesan 
#adakkm #halaljakim
3 2 12 hours ago

DAH SERIK NK TRY PRODUK SKINCARE? TAKUT SALAH PILIH PRODUK BERMERKURI?
.
Sape ada masalah kulit macam ni???
.
Kulit rosak akibat salah pakai Produk!
.
Sebab salah pakai produk kulit jadi SENSITIF sangat masa tu
Jerawat mula naik....
Kulit jadi pedih....
Parut.....
.
Jadi kurang keyakinan diri! Rasa down! Malu!!
.
.
Tapi Alhamdulillah..
Berkat yakin dan sabar, jumpe dgn seller yg betul2 nk guide membantu merawat kulit .. Terima kasih #CHARMS 🥰
.
.
Siapa ada alami mcm nie? dh letih try mcm2 produk takut tak menjadi? Jgn risau. Charms yakini HALAL JAKIM,BEBAS BHAN BERMERKURI,KELULUSAN KKM, dan SELAMAT DIGUNAKAN SEMUA JNIS KULIT 😊
. .
Jgn malu² .klik je no di bio atau dibawah.inshaAllah cikta akan cuba bntu korang ☺️
.
📱 www.wasap.my/601133593008
.
.
.
#charmstarglowgallery #charmscosmeticshalal #jerungcharmsfarika #superhealthbrand #topasiabrand #charmsfoundation #halaljakim
#charms #nokolagen #noparaben #nomercury #setelahkudimiliki #rinduyangterlarang #surikatriana
#roadto2020 #roadtocantik
#cantikmengancharms

DAH SERIK NK TRY PRODUK SKINCARE? TAKUT SALAH PILIH PRODUK BERMERKURI?
.
Sape ada masalah kulit macam ni???
.
Kulit rosak akibat salah pakai Produk!
.
Sebab salah pakai produk kulit jadi SENSITIF sangat masa tu
Jerawat mula naik....
Kulit jadi pedih....
Parut.....
.
Jadi kurang keyakinan diri! Rasa down! Malu!!
.
.
Tapi Alhamdulillah..
Berkat yakin dan sabar, jumpe dgn seller yg betul2 nk guide membantu merawat kulit .. Terima kasih #CHARMS 🥰
.
.
Siapa ada alami mcm nie? dh letih try mcm2 produk takut tak menjadi? Jgn risau. Charms yakini HALAL JAKIM,BEBAS BHAN BERMERKURI,KELULUSAN KKM, dan SELAMAT DIGUNAKAN SEMUA JNIS KULIT 😊
. .
Jgn malu² .klik je no di bio atau dibawah.inshaAllah cikta akan cuba bntu korang ☺️
.
📱 www.wasap.my/601133593008
.
.
.
#charmstarglowgallery #charmscosmeticshalal #jerungcharmsfarika #superhealthbrand #topasiabrand #charmsfoundation #halaljakim
#charms #nokolagen #noparaben #nomercury #setelahkudimiliki  #rinduyangterlarang #surikatriana 
#roadto2020 #roadtocantik 
#cantikmengancharms
1 0 12 hours ago

SIAPA ADA MASALAH CEPAT PELUH DAN PAKAI FOUNDATION AKAN JADI BERTOMPOK2 WAJIB BACA NI..
.
New Look Cream Powder Foundation keluaran Charms. Charms Foundation ini diperkaya dgn VIT E yang diimport khas daripada Switzerland yang dapat membuatkan kulit lebih gebu tanpa minyak.
.
Foundation ini sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif, berminyak, berjerawat dan juga yg mempunyai mslh jeragat. Ianya juga mampu melindung kulit dari sinar uv dan mampu menutup cela. FULL COVERAGE UOLLS!
.
Ada 4 code yang sesuai untuk kulit org asia..takde lagi foundation atas dunia yg ada 1 warna AUTOTUNE dgn warna darah..jgn diperdaya tau😅
. ✅white fairy
✅white dolly
✅royal edition
✅pinkish pinkish
.
VIT E, COLLAGEN yg diimport khas drpd Korea dan Minyak Kelapa Dara dalam Cream Powder Foundation ni bagus untuk merawat, membersih dan melindung kulit kita
.
Yang paling penting, TANPA PARABEN yang boleh memberikan kesan kepada kesihatan untuk jangka masa panjang.. .
Siapa yang dah pakai ? 🙋‍♀
Berminat whatsapp 012-5606733 for oder. Tq
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #charmssetjerawat

SIAPA ADA MASALAH CEPAT PELUH DAN PAKAI FOUNDATION AKAN JADI BERTOMPOK2 WAJIB BACA NI..
. 
New Look Cream Powder Foundation keluaran Charms. Charms Foundation ini diperkaya dgn VIT E yang diimport khas daripada Switzerland yang dapat membuatkan kulit lebih gebu tanpa minyak.
. 
Foundation ini sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif, berminyak, berjerawat dan juga yg mempunyai mslh jeragat. Ianya juga mampu melindung kulit dari sinar uv dan mampu menutup cela. FULL COVERAGE UOLLS!
. 
Ada 4 code yang sesuai untuk kulit org asia..takde lagi foundation atas dunia yg ada 1 warna AUTOTUNE dgn warna darah..jgn diperdaya tau😅
. ✅white fairy
✅white dolly
✅royal edition
✅pinkish pinkish
.
VIT E, COLLAGEN yg diimport khas drpd Korea dan Minyak Kelapa Dara dalam Cream Powder Foundation ni bagus untuk merawat, membersih dan melindung kulit kita
.
Yang paling penting, TANPA PARABEN yang boleh memberikan kesan kepada kesihatan untuk jangka masa panjang.. . 
Siapa yang dah pakai ? 🙋‍♀
Berminat whatsapp 012-5606733 for oder. Tq
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #charmssetjerawat
2 0 12 hours ago

Bekalkan tenaga si manja anda dengan kebaikan PROTEIN, VITAMIN dan SERAT SAYURAN yang ada dalam setiap pek Coastal Dim Sum!

Jap, apa itu Dim sum? 🤔
Haaa kalau uolls nak tahu sebenarnya Dim sum ni sama macam nugget, tapi versi jauh lebih sihat dari nugget. *Sebab dim sum dibuat daripada isi ayam dan udang fresh* serta dimasak dengan cara kukus.

Tersedia dalam 3 combo :
💫 All Chicken
💫 All Seafood
💫 Mix Combo
Apa tunggu lagi, jomlaa order 😍👇👇
www.wasap.my/601115619391 /Order_Dimsum
#dimsumnooura
#coastaldimsum #dimsumhalal #dimsumsedap
#dimsumkukus #dimsumfrozen #dimsums
#palingsedap #premium #berbaloi #halaljakim
#makananhalal #makanansedap #viral

Bekalkan tenaga si manja anda dengan kebaikan PROTEIN, VITAMIN dan SERAT SAYURAN yang ada dalam setiap pek Coastal Dim Sum!

Jap, apa itu Dim sum? 🤔
Haaa kalau uolls nak tahu sebenarnya Dim sum ni sama macam nugget, tapi versi jauh lebih sihat dari nugget. *Sebab dim sum dibuat daripada isi ayam dan udang fresh* serta dimasak dengan cara kukus.

Tersedia dalam 3 combo :
💫 All Chicken
💫 All Seafood
💫 Mix Combo
Apa tunggu lagi, jomlaa order 😍👇👇
www.wasap.my/601115619391 /Order_Dimsum
#dimsumnooura 
#coastaldimsum #dimsumhalal #dimsumsedap
#dimsumkukus #dimsumfrozen #dimsums
#palingsedap #premium #berbaloi #halaljakim
#makananhalal #makanansedap #viral
5 0 13 hours ago

Top #HALALJAKIM posts

Minggu ni je dah dua kali makan oden + chocolate cookies frappe dekat @familymarthq seksyen 7 😋 Sis paling suka tamago dengan lobster! ✨ #familymart #halaljakim

Minggu ni je dah dua kali makan oden + chocolate cookies frappe dekat @familymarthq seksyen 7 😋 Sis paling suka tamago dengan lobster! ✨ #familymart #halaljakim
1,522 13 21 June, 2019

Murtabak Penang Tishas!❤️❣️ Boleh beli dari:- 1. HOME DEALERS www.wasap.my/60178272372/murtabak

2. SINGGAH beli terus di:- Tishas Food
Lot 20, Medan Selera Anjung Melawati, 53000 Taman Melawati, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
013-387 7311
https://maps.app.goo.gl/WiRMR

3. Online Stores

https://shopee.com.my/search?keyword=tishas&shop=3558759

https://bit.ly/2TBFavz
Jocom stores, please download from your mobile apps.

https://www.lazada.com.my/-i472308667-s770970838.html?spm=a2o7i.10605172.old-navigation.56.72071e131I36dH&urlFlag=true&mp=2

https://www.qoo10.my/shop/jocom?keyword=tishas&keyword_hist=&dispType=GALLERY4

https://www.11street.my/productdetail/tishas-roti-pratha-original-5s-x-75g-x-9-pack-68882028

#tishasfood #sedapsampaikehati #foodinstagram #foodiefeature #eatingforinsta #halaljakim

Murtabak Penang Tishas!❤️❣️ Boleh beli dari:- 1. HOME DEALERS www.wasap.my/60178272372/murtabak

2. SINGGAH beli terus di:- Tishas Food
Lot 20, Medan Selera Anjung Melawati, 53000 Taman Melawati, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
013-387 7311
https://maps.app.goo.gl/WiRMR

3. Online Stores

https://shopee.com.my/search?keyword=tishas&shop=3558759

https://bit.ly/2TBFavz
Jocom stores, please download from your mobile apps.

https://www.lazada.com.my/-i472308667-s770970838.html?spm=a2o7i.10605172.old-navigation.56.72071e131I36dH&urlFlag=true&mp=2

https://www.qoo10.my/shop/jocom?keyword=tishas&keyword_hist=&dispType=GALLERY4

https://www.11street.my/productdetail/tishas-roti-pratha-original-5s-x-75g-x-9-pack-68882028

#tishasfood #sedapsampaikehati #foodinstagram #foodiefeature #eatingforinsta #halaljakim
127 20 8 hours ago

JOIN MY SALES TEAM 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻. Kita jual pelbagai produk #kilangkosmetik FIRST GRADE RESOURCES SB. .
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
DM / 📞 0169130957
LIHAT PRODUK 😍> #lite7 , #skindrama
Follow 🏃🏿‍♂️ @cikdin_1stgrade .
.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#kilangkosmetik #kilang #oem #produk #produkjenamasendiri #jenamasendiri #jutawankosmetik #founder #founderkosmetik #kilanghalal #gmp #kilanggmp #halal #halaljakim #gmpkosmetik #kilangfoundation #kilanglipstik #kilangserum #produkkurus

JOIN MY SALES TEAM 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻. Kita jual pelbagai produk #kilangkosmetik FIRST GRADE RESOURCES SB. .
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
DM / 📞 0169130957 
LIHAT PRODUK 😍> #lite7 , #skindrama 
Follow 🏃🏿‍♂️ @cikdin_1stgrade .
.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#kilangkosmetik #kilang #oem #produk #produkjenamasendiri #jenamasendiri #jutawankosmetik #founder #founderkosmetik #kilanghalal #gmp #kilanggmp #halal #halaljakim #gmpkosmetik  #kilangfoundation #kilanglipstik #kilangserum #produkkurus
111 43 11 June, 2019

Selamat pagi!!!
Dari 6pagi tadi tim kitchen dah masuk menyediakan roti fresh tiap hari ini la routine nya... Jadual juga tak sama hari hari supaya anda boleh merasa macam macam pilihan yang ada.

Hmm apa ada hari Rabu ni pulak ya?

In the making zigzag bun jap lagi kita touch up lagi.

Kami buka seperti biasa... ↗️ KOTA DAMANSARA
10pg - 9mlm (Isnin - Jumaat)
10pg - 7mlm (Sabtu)
10pg - 2.30ptg (Ahad) ↗️ SUBANG U5
10pg - 6ptg (setiap hari) ↗️RnR Sungai Buloh (hala utara)
11pg - 10mlm (setiap hari)

WA 📱0122340530 utk tempahan.
#ajwabakery
#KekHalal #halaljakim #bakefreshdaily #bakerikotadamamsara #unbleachedflour #nopreservatives #noimprover

Selamat pagi!!!
Dari 6pagi tadi tim kitchen dah masuk menyediakan roti fresh tiap hari ini la routine nya... Jadual juga tak sama hari hari supaya anda boleh merasa macam macam pilihan yang ada.

Hmm apa ada hari Rabu ni pulak ya?

In the making zigzag bun jap lagi kita touch up lagi.

Kami buka seperti biasa... ↗️ KOTA DAMANSARA 
10pg - 9mlm (Isnin - Jumaat)
10pg - 7mlm (Sabtu)
10pg - 2.30ptg (Ahad) ↗️ SUBANG U5
10pg - 6ptg (setiap hari) ↗️RnR Sungai Buloh (hala utara)
11pg - 10mlm (setiap hari)

WA 📱0122340530 utk tempahan. 
#ajwabakery
#KekHalal #halaljakim #bakefreshdaily #bakerikotadamamsara #unbleachedflour #nopreservatives #noimprover
515 2 7 August, 2019

Rombongan dari Jepun ini terpukau dengan kemahiran kami menyediakan produk daging wagyu yang berkualiti premium untuk pelanggan, malah keunikan rasa dan kesedapan makanan yang dihasilkan dari produk halal kami juga memberikan satu perspektif baru buat mereka.
.
.
#halal #havehalalwilltravel #halalfoods #halaljakim #halalmalaysia #halaljapan #japanesewagyu #japanesefood #japanesefoodlover #wagyu #halalwagyu #yakiniku #halalyakiniku #wagyukokoro #kokoro

Rombongan dari Jepun ini terpukau dengan kemahiran kami menyediakan produk daging wagyu yang berkualiti premium untuk pelanggan, malah keunikan rasa dan kesedapan makanan yang dihasilkan dari produk halal kami juga memberikan satu perspektif baru buat mereka.
.
.
#halal #havehalalwilltravel #halalfoods #halaljakim #halalmalaysia #halaljapan #japanesewagyu #japanesefood #japanesefoodlover #wagyu #halalwagyu #yakiniku #halalyakiniku #wagyukokoro #kokoro
162 9 10 September, 2019

🌸MANFAAT PINK LADY 🌸 👍🏻 Fountain makanan tambahan belia.
👍🏻 Peningkatan Payudara dan ketegasan.
👍🏻 Payudara yang lebih besar dan punggung bulat.
👍🏻 Mengetatkan faraj dan peremajaan.
👍🏻 Kesihatan faraj dan libido.
👍🏻 Mengekalkan kolagen dan tahap elastin.
👍🏻 Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh.
👍🏻 Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut.
👍🏻 Berkesan untuk penurunan berat badan.
👍🏻 High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan.
👍🏻 Meningkatkan aliran darah.
👍🏻 Mencegah risiko osteoporosis.
👍🏻 Menentang gejala menopause
Dalam sebotol korang akan mendapat SEMUA manfaat di atas ni 😍

Pm/whatsapp Nets untuk dapatkan PINK LADY sekarang 💃🏼 ⤵ tekan link jerr
http://www.wasap.my/601116125258/PMpinklady 🆓 postage 🆓 tips cepat kesan dan bimbingan

#FarehaPinkladyJb #PinkladyOriginal #TrustedSeller #teamPinkLadyFareha #dropshipwanted #SupplementHerba #All_in_one #lulus_KKM #halalJAKIM #TeamEyfaPower #SayaConsumeSayaJual #CodBolehPosPnBoleh
#codareajohor #codpinkladyjb

🌸MANFAAT PINK LADY 🌸 👍🏻 Fountain makanan tambahan belia.
👍🏻 Peningkatan Payudara dan ketegasan.
👍🏻 Payudara yang lebih besar dan punggung bulat.
👍🏻 Mengetatkan faraj dan peremajaan.
👍🏻 Kesihatan faraj dan libido.
👍🏻 Mengekalkan kolagen dan tahap elastin.
👍🏻 Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh.
👍🏻 Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut.
👍🏻 Berkesan untuk penurunan berat badan.
👍🏻 High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan.
👍🏻 Meningkatkan aliran darah.
👍🏻 Mencegah risiko osteoporosis.
👍🏻 Menentang gejala menopause 
Dalam sebotol korang akan mendapat SEMUA manfaat di atas ni 😍

Pm/whatsapp Nets untuk dapatkan PINK LADY sekarang 💃🏼 ⤵ tekan link jerr
http://www.wasap.my/601116125258/PMpinklady 🆓 postage 🆓 tips cepat kesan dan bimbingan

#FarehaPinkladyJb #PinkladyOriginal #TrustedSeller #teamPinkLadyFareha #dropshipwanted #SupplementHerba #All_in_one #lulus_KKM #halalJAKIM #TeamEyfaPower #SayaConsumeSayaJual #CodBolehPosPnBoleh
#codareajohor #codpinkladyjb
504 0 20 May, 2019

Kemam kemam je, terus putih 😊
Charms Treaplus, supplemen untuk kulit putih macam awek Jepun! Tengok je lah kulit I, moist, glowing, putih, macam awek Jepun kan? Hehehehe…
Thanks @charms.starglow_malaysiahq, I suka sangat dengan Charms Treaplus! Confirm repeat order ni.
@charms.starglow_malaysiahq
@charms.starglow_malaysiahq
#Charmsgirl #pesonabyCharms #charmstreaplus #treaplus #charmsraiseyourlife #charmshalal #halaljakim #solekdanrawat #kkmapproved #labtested #charmsviral #charms #topbrandaward #charmsmagic #review #reviewbydee #assalamualaikum #instagood

Kemam kemam je, terus putih 😊
Charms Treaplus, supplemen untuk kulit putih macam awek Jepun! Tengok je lah kulit I, moist, glowing, putih, macam awek Jepun kan? Hehehehe… 
Thanks @charms.starglow_malaysiahq, I suka sangat dengan Charms Treaplus! Confirm repeat order ni. 
@charms.starglow_malaysiahq 
@charms.starglow_malaysiahq 
#Charmsgirl #pesonabyCharms #charmstreaplus #treaplus #charmsraiseyourlife #charmshalal #halaljakim #solekdanrawat #kkmapproved #labtested #charmsviral #charms #topbrandaward #charmsmagic #review #reviewbydee #assalamualaikum #instagood
2,531 44 2 May, 2018

Beberapa minggu lalu, telah diadakan Majlis Soft Lauching #BeLemTox produk terbaru dari Nadia’s secret Sdn Bhd bersama founder @nadiaannuar

Majlis ini bersempena memperkenalkan produk baru Be Lemtox. Kalau sebelum ini Nadia Annuar telah mengeluarkan minuman kecantikan Be Drink.
Majlis yang cukup meriah ini telah dihadiri oleh
En.Hafiz suami yang juga merupakan tulang belakang syarikat Nadia's Secret, Kak Ton, Haris Annuar, Vie Shantie Khan, agent, stokist, influencer dan beberapa rakan media lain.

Deco team yang terlibat @ terusikevent , venue @ meetanddine dan cupcakes @ thelazy_bakers

Info produk : https://www.zazaiman.com/2019/01/be-lemtox-minuman-detox-dari-nadias.html?m=1

#SoftlauchingBeLemtox
#10dayscleanse #produk2dalam1 #slimmingdetox #coloncleanse
#Bedrink #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #HALALJAKIM #BeTheGlamorousDrink

Beberapa minggu lalu, telah diadakan Majlis Soft Lauching #BeLemTox produk terbaru dari Nadia’s secret Sdn Bhd bersama founder @nadiaannuar

Majlis ini bersempena memperkenalkan produk baru Be Lemtox. Kalau sebelum ini Nadia Annuar telah mengeluarkan minuman kecantikan Be Drink. 
Majlis yang cukup meriah ini telah dihadiri oleh
En.Hafiz suami yang juga merupakan tulang belakang syarikat Nadia's Secret, Kak Ton, Haris Annuar, Vie Shantie Khan, agent, stokist, influencer dan beberapa rakan media lain.

Deco team yang terlibat @ terusikevent , venue @ meetanddine dan cupcakes  @ thelazy_bakers

Info produk :  https://www.zazaiman.com/2019/01/be-lemtox-minuman-detox-dari-nadias.html?m=1

#SoftlauchingBeLemtox 
#10dayscleanse #produk2dalam1 #slimmingdetox  #coloncleanse
#Bedrink #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #HALALJAKIM #BeTheGlamorousDrink
373 17 27 February, 2019

CHARMS NI BUAT KAT MANA? HALAL KE? REBRANDING PRODUK BALIK KE? REPACKAGING BALIK KE?
.
HALAL JAKIM ni bukan sng nak dapat diknon.. HALAL ni bukan tgk DOKUMEN je.. Bahan tu dari mana? Premis tu bersih ke idok? Ada tatacara khas ke idok? Keseluruhan PROSES tu yg depa dok teliti..ada merkuri dok? Ada hydroquinone dok? Bahan2 mudarat pun takkan dpt Halal nye.. .
Alhamdulillah Ketelusan Charms nak memberikan yg terbaik utk pelanggan dan team bukan diambil sambil leweh. Bila kami buat sesuatu, kami akan pastikan ianya terbaik!

WE ARE PREFERRED BEAUTY AND PERSONAL CARE SOLUTION PROVIDER FOCUSSING ON EFFEVTIVE AND SAFE USE THAT IS SCIENTIFICALLY TESTED AND PROVEN.
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjerawatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #bamboo #leanor #schoolholidaysspecial #jompakaicharms #jommengancharms

CHARMS NI BUAT KAT MANA? HALAL KE? REBRANDING PRODUK BALIK KE? REPACKAGING BALIK KE?
.
HALAL JAKIM ni bukan sng nak dapat diknon.. HALAL ni bukan tgk DOKUMEN je.. Bahan tu dari mana? Premis tu bersih ke idok? Ada tatacara khas ke idok? Keseluruhan PROSES tu yg depa dok teliti..ada merkuri dok? Ada hydroquinone dok? Bahan2 mudarat pun takkan dpt Halal nye.. .
Alhamdulillah Ketelusan Charms nak memberikan yg terbaik utk pelanggan dan team bukan diambil sambil leweh. Bila kami buat sesuatu, kami akan pastikan ianya terbaik!

WE ARE PREFERRED BEAUTY AND PERSONAL CARE SOLUTION PROVIDER FOCUSSING ON  EFFEVTIVE AND SAFE USE THAT IS SCIENTIFICALLY TESTED AND PROVEN.
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjerawatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #bamboo #leanor #schoolholidaysspecial #jompakaicharms #jommengancharms
126 0 22 November, 2019