#INIBARULAHRAYA Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #INIBARULAHRAYA and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
35 hours
Average like
47.4
Average comment
1
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

@joeyza_83 Profile picture

@joeyza_83

Selamat hari aidiladha
#thanks ciksue...firts time raya macam ada family bila raya kat perantauan..😊☺
#inibarulahraya..hehe
@tq@aziera_mohamed😍😘😍

Selamat hari aidiladha
#thanks ciksue...firts time raya macam ada family bila raya kat perantauan..😊☺
#inibarulahraya..hehe
@tq@aziera_mohamed😍😘😍
8 0 10 August, 2019
@syahizain Profile picture

@syahizain

Ya saya la orang yang buat live tadi. Harap terhibur.
Lokasi terkini: Sungkai #inibarulahraya #rayakorban #korbanmasa

Ya saya la orang yang buat live tadi. Harap terhibur. 
Lokasi terkini: Sungkai #inibarulahraya #rayakorban #korbanmasa
18 6 10 August, 2019
#inibarulahraya
15 2 10 August, 2019
@ellasgang Profile picture

@ellasgang

Majlis Rumah Terbuka Aidilfitri 2019

Universal Music Malaysia x Berjaya Times Square .
.

#ellaaminuddin #peaceloverindu #raturock #rockqueen #universalmusicxberjayatimessquarehotel #bthkl #raya2019 #universalmusicmalaysia
.
from @universalmuzikmy - Terima kasih kepada semua yang hadir dan meluangkan masa ke Majlis Rumah Terbuka Aidilfitri Universal Music pada tahun ini. 😘✨

#UniversalMusicxBerjayaTimesSquareHotel #BTHKL #Raya2019 #IniBarulahRaya #UniversalMuzikMY - #regrann

Majlis Rumah Terbuka Aidilfitri 2019

Universal Music Malaysia x Berjaya Times Square .
.

#ellaaminuddin #peaceloverindu #raturock #rockqueen #universalmusicxberjayatimessquarehotel #bthkl #raya2019 #universalmusicmalaysia
.
 from @universalmuzikmy -  Terima kasih kepada semua yang hadir dan meluangkan masa ke Majlis Rumah Terbuka Aidilfitri Universal Music pada tahun ini. 😘✨
•
#UniversalMusicxBerjayaTimesSquareHotel #BTHKL #Raya2019 #IniBarulahRaya #UniversalMuzikMY - #regrann
37 0 10 July, 2019
@ismi_maddy2996 Profile picture

@ismi_maddy2996

Puchong

Penutup segala open house dan aku sampai pun hujung2 majlis nak habis. Betul punya penutup tu! Terima Kasih @didiyanaehsan share rezeki dgn I !!! Didoakan rezeki U makin bertambah amin.😊 dan!!! Seperti biasa asal aku dtg kawan lain semua dah settle nak balik! 🤣🤣🤣 tp sempatlah selfie dgn mommy comel @nszahar lama giler kot xjumpa!!! Last jumpa adalah Konvo pada tahun 2013!🤣🤣🤣 Pastunya aku lupe jugak nak amek gambar raya beramai bersama @budayanya @orkedfaudzan Yan... aku lupa IG hang!🤣 maklumlah faktor usia🤣🤣🤣 ampunkan patik kawan2...😄
P/S : yg penting! I dpt potato tu! Apsal sedap sgt! Walaupun aku mkn gak benda lain, tp potato tu rare. Hahaha!!! Sdpnya!! Aku mkn sampai tinggal kulit je! Nk mkn kulit sekali tp liat! Punyalah nak mentekedarah tu.🤣
#openhouse
#inibarulahraya
#wanitahariini
#stylist
#hijabstylist
#maddy
#catwalk
#assalamualaikum

Penutup segala open house dan aku sampai pun hujung2 majlis nak habis. Betul punya penutup tu! Terima Kasih @didiyanaehsan share rezeki dgn I !!! Didoakan rezeki U makin bertambah amin.😊 dan!!! Seperti biasa asal aku dtg kawan lain semua dah settle nak balik! 🤣🤣🤣 tp sempatlah selfie dgn mommy comel @nszahar lama giler kot xjumpa!!! Last jumpa adalah Konvo pada tahun 2013!🤣🤣🤣 Pastunya aku lupe jugak nak amek gambar raya beramai bersama @budayanya @orkedfaudzan Yan... aku lupa IG hang!🤣 maklumlah faktor usia🤣🤣🤣 ampunkan patik kawan2...😄
P/S : yg penting! I dpt potato tu! Apsal sedap sgt! Walaupun aku mkn gak benda lain, tp potato tu rare. Hahaha!!! Sdpnya!! Aku mkn sampai tinggal kulit je! Nk mkn kulit sekali tp liat! Punyalah nak mentekedarah tu.🤣
#openhouse 
#inibarulahraya 
#wanitahariini 
#stylist 
#hijabstylist 
#maddy 
#catwalk 
#assalamualaikum
38 0 7 July, 2019
@universalmuzikmy Profile picture

@universalmuzikmy

Terima kasih kepada semua yang hadir dan meluangkan masa ke Majlis Rumah Terbuka Aidilfitri Universal Music pada tahun ini. 😘✨

#UniversalMusicxBerjayaTimesSquareHotel #BTHKL #Raya2019 #IniBarulahRaya #UniversalMuzikMY

Terima kasih kepada semua yang hadir dan meluangkan masa ke Majlis Rumah Terbuka Aidilfitri Universal Music pada tahun ini. 😘✨
•
#UniversalMusicxBerjayaTimesSquareHotel #BTHKL #Raya2019 #IniBarulahRaya #UniversalMuzikMY
83 1 6 July, 2019
@ismi_maddy2996 Profile picture

@ismi_maddy2996

TV AlHijrah Digital Broadcast Centre

#inibarulahraya
Alhamdulillah usai menyambut Aidilfitri di hujung Syawal tahun ini 1440H disamping meraikan kehadiran org baru. Masih disini utk tahun ke 5 menyambut Syawal bersama wargakerja. Disinilah aku menapak!
Setiap Perjalanan...
Setiap Pengorbanan...
Setiap Jerih Payah...
Setiap Pengajaran...
Setiap Persoalan...
Setiap Jawapan...
#segalanyabermuladisini 📸 by @nieza_yahya & @veronalove
#ootdraya #arianiluxe #mua #muakl #media #behindthescenes #bts #pose #stylist #tvalhijrah114 #rapatkansaf #lovemyjob #lovemyself

#inibarulahraya 
Alhamdulillah usai menyambut Aidilfitri di hujung Syawal tahun ini 1440H disamping meraikan kehadiran org baru. Masih disini utk tahun ke 5 menyambut Syawal bersama wargakerja. Disinilah aku menapak!
Setiap Perjalanan...
Setiap Pengorbanan...
Setiap Jerih Payah...
Setiap Pengajaran...
Setiap Persoalan...
Setiap Jawapan...
#segalanyabermuladisini 📸 by @nieza_yahya & @veronalove 
#ootdraya #arianiluxe #mua #muakl #media #behindthescenes #bts #pose #stylist #tvalhijrah114 #rapatkansaf #lovemyjob #lovemyself
65 7 2 July, 2019
@lailanajwa92 Profile picture

@lailanajwa92

Eh, raya kan sebulan 🤭🤭🤭
#teammerah #inibarulahraya #tu7uh

Eh, raya kan sebulan 🤭🤭🤭
#teammerah #inibarulahraya #tu7uh
36 0 2 July, 2019
@stylistalhijrah Profile picture

@stylistalhijrah

TV AlHijrah Digital Broadcast Centre

. . .
Ramadhan Di Rai’
Syawal Menyeri
22 SYAWAL 1440H
26 June 2019
#inibarulahraya
Pagi ini @assalamualaikum.tvah terus bersiaran bermula dari jam 8 pagi sehingga 10 pagi bersama Jejaka tampan @ardiherman yang menggayakan kurta @binqareemofficial berona emerald green.
Kurta bukan sebarang kurta! Ini kurta buatan tgn!
Berdiri segak tertutup mata, Inilah dia si Ardi Herman! 😁
#Jgn marah haaa...#
Teruskan menyokong kami dengan Click follow bagi mendapatkan update dan idea padanan pakaian anda! 🤭
Teruskan menonton @assalamualaikum.tvah menyerikan lagi Syawal anda 😊
• • •
If you have any idea or oppinion which is in a good way to styling our host, kindly let us know by DM us to improve our skills. Dont let us drowning with bad word from someone that have a dirty heart. Help us improve it. Really appreciate it. Tq😘
#stylist
#fashionstylist
#style
#stylistlife
#styling
#media
#life
#beautiful
#fashionstyle
#fashion
#fashiondetails
#stylinginspiration
#pagisyawal
#syawalmenyeri
#bajumelayu
#fashionstylist
#uptodate
#bajumelayuslimfit
#primavalet
#samsungmalaysia

. . . 
Ramadhan Di Rai’
Syawal Menyeri
22 SYAWAL 1440H
26 June 2019
#inibarulahraya 
Pagi ini @assalamualaikum.tvah terus bersiaran bermula dari jam 8 pagi sehingga 10 pagi bersama Jejaka tampan @ardiherman yang menggayakan kurta @binqareemofficial berona emerald green. 
Kurta bukan sebarang kurta!  Ini kurta buatan tgn! 
Berdiri segak tertutup mata,  Inilah dia si Ardi Herman! 😁
#Jgn marah haaa...#
Teruskan menyokong kami dengan Click follow bagi mendapatkan update dan idea padanan pakaian anda! 🤭
Teruskan menonton @assalamualaikum.tvah menyerikan lagi Syawal anda 😊
• • •
If you have any idea or oppinion which is in a good way to styling our host, kindly let us know by DM us to improve our skills. Dont let us drowning with bad word from someone that have a dirty heart. Help us improve it. Really appreciate it. Tq😘
#stylist 
#fashionstylist 
#style 
#stylistlife 
#styling 
#media 
#life 
#beautiful 
#fashionstyle 
#fashion 
#fashiondetails 
#stylinginspiration 
#pagisyawal 
#syawalmenyeri 
#bajumelayu 
#fashionstylist 
#uptodate 
#bajumelayuslimfit 
#primavalet
#samsungmalaysia
10 0 30 June, 2019
@stylistalhijrah Profile picture

@stylistalhijrah

TV AlHijrah Digital Broadcast Centre

. . .
Ramadhan Di Rai’
Syawal Menyeri
23 SYAWAL 1440H
27 June 2019
#inibarulahraya
Pagi ini @assalamualaikum.tvah terus bersiaran bermula dari jam 8 pagi sehingga 10 pagi bersama si kecil molek @shakilaismail_ menggayakan outfit dari @hernanionline dengan padanan tuile skirt berombak ditepi belahan kain bersama simple top blouse dari mate satin tampak anggun dan cantik dalam berkongsi info info menarik dan macam-macam sesi ilmu terus kepada anda menerusi saluran 114 TV Alhijrah! Diserikan pula satin shawl dari @bilaiqa dan hiasan dari @lindr__ ini melengkapkan lagi padanan penampilan beliau. Teruskan menyokong kami dengan Click follow bagi mendapatkan update dan idea padanan pakaian anda! 😊Teruskan menonton @assalamualaikum.tvah menyerikan lagi Syawal anda 😊
• • •
If you have any idea or oppinion which is in a good way to styling our host, kindly let us know by DM us to improve our skills. Dont let us drowning with bad word from someone that have a dirty heart. Help us improve it. Really appreciate it. Tq😘
#stylist
#fashionstylist
#style
#stylistlife
#styling
#media
#life
#beautiful
#fashionstyle
#fashion
#fashiondetails
#stylinginspiration
#pagisyawal
#syawalmenyeri
#bajumelayu
#fashionstylist
#uptodate
#bajumelayuslimfit
#primavalet
#samsungmalaysia

. . . 
Ramadhan Di Rai’
Syawal Menyeri
23 SYAWAL 1440H
27 June 2019
#inibarulahraya 
Pagi ini @assalamualaikum.tvah terus bersiaran bermula dari jam 8 pagi sehingga 10 pagi bersama si kecil molek @shakilaismail_ menggayakan outfit dari @hernanionline dengan padanan tuile skirt berombak ditepi belahan kain bersama simple top blouse dari mate satin tampak anggun dan cantik dalam berkongsi info info menarik dan macam-macam sesi ilmu terus kepada anda menerusi saluran 114 TV Alhijrah! Diserikan pula satin shawl dari @bilaiqa dan hiasan dari @lindr__ ini melengkapkan lagi padanan penampilan beliau. Teruskan menyokong kami dengan Click follow bagi mendapatkan update dan idea padanan pakaian anda! 😊Teruskan menonton @assalamualaikum.tvah menyerikan lagi Syawal anda 😊
• • •
If you have any idea or oppinion which is in a good way to styling our host, kindly let us know by DM us to improve our skills. Dont let us drowning with bad word from someone that have a dirty heart. Help us improve it. Really appreciate it. Tq😘
#stylist 
#fashionstylist 
#style 
#stylistlife 
#styling 
#media 
#life 
#beautiful 
#fashionstyle 
#fashion 
#fashiondetails 
#stylinginspiration 
#pagisyawal 
#syawalmenyeri 
#bajumelayu 
#fashionstylist 
#uptodate 
#bajumelayuslimfit 
#primavalet
#samsungmalaysia
8 0 30 June, 2019
@mizchenta Profile picture

@mizchenta

Cerita semalam di open house Zeel Production with @pu_rizz .
#IniBarulahRaya

Cerita semalam di open house Zeel Production with @pu_rizz .
#IniBarulahRaya
16 0 30 June, 2019
@stylistalhijrah Profile picture

@stylistalhijrah

TV AlHijrah Digital Broadcast Centre

. . .
Ramadhan Di Rai’
Syawal Menyeri
24 SYAWAL 1440H
29 June 2019
#inibarulahraya
Pagi ini @assalamualaikum.tvah terus bersiaran bermula dari jam 8 pagi sehingga 10 pagi bersama Mommy to be @nana.aleeng yang akan berkongsi info info menarik dan macam-macam sesi ilmu terus kepada anda menerusi saluran 114 TV Alhijrah! Cantik jelita sepanjang bersiaran dalam outfit @hernanionline dan padanan shawl dari @bilaiqa dan hiasan dari @lindr__ . Outfit @hernanionline ni sgt sesuai dgn preggy mommy! Mommy Nana yg sarat pun boleb sorok belly bump dan masih tampak sopan, anggun dan bergaya kan?😍
👗🥰👗
Teruskan menyokong kami dengan Click follow bagi mendapatkan update dan idea padanan pakaian anda! 😊Teruskan menonton @assalamualaikum.tvah menyerikan lagi Syawal anda 😊
• • •
If you have any idea or oppinion which is in a good way to styling our host, kindly let us know by DM us to improve our skills. Dont let us drowning with bad word from someone that have a dirty heart. Help us improve it. Really appreciate it. Tq😘
#stylist
#fashionstylist
#style
#stylistlife
#styling
#media
#life
#beautiful
#fashionstyle
#fashion
#fashiondetails
#stylinginspiration
#pagisyawal
#syawalmenyeri
#bajumelayu
#fashionstylist
#uptodate
#bajumelayuslimfit
#primavalet
#samsungmalaysia

. . . 
Ramadhan Di Rai’
Syawal Menyeri
24 SYAWAL 1440H
29 June 2019
#inibarulahraya 
Pagi ini @assalamualaikum.tvah terus bersiaran bermula dari jam 8 pagi sehingga 10 pagi bersama Mommy to be @nana.aleeng yang akan berkongsi info info menarik dan macam-macam sesi ilmu terus kepada anda menerusi saluran 114 TV Alhijrah! Cantik jelita sepanjang bersiaran dalam outfit @hernanionline dan padanan shawl dari @bilaiqa dan hiasan dari @lindr__ . Outfit @hernanionline ni sgt sesuai dgn preggy mommy! Mommy Nana yg sarat pun boleb sorok belly bump dan masih tampak sopan, anggun dan bergaya kan?😍
👗🥰👗
Teruskan menyokong kami dengan Click follow bagi mendapatkan update dan idea padanan pakaian anda! 😊Teruskan menonton @assalamualaikum.tvah menyerikan lagi Syawal anda 😊
• • •
If you have any idea or oppinion which is in a good way to styling our host, kindly let us know by DM us to improve our skills. Dont let us drowning with bad word from someone that have a dirty heart. Help us improve it. Really appreciate it. Tq😘
#stylist 
#fashionstylist 
#style 
#stylistlife 
#styling 
#media 
#life 
#beautiful 
#fashionstyle 
#fashion 
#fashiondetails 
#stylinginspiration 
#pagisyawal 
#syawalmenyeri 
#bajumelayu 
#fashionstylist 
#uptodate 
#bajumelayuslimfit 
#primavalet
#samsungmalaysia
7 0 30 June, 2019
@mizchenta Profile picture

@mizchenta

Cerita semalam di open house Zeel Production with @nubhan.ahamad 🌹
.
#IniBarulahRaya

Cerita semalam di open house Zeel Production with @nubhan.ahamad 🌹
.
#IniBarulahRaya
17 0 30 June, 2019
@stylistalhijrah Profile picture

@stylistalhijrah

TV AlHijrah Digital Broadcast Centre

. . .
Ramadhan Di Rai’
Syawal Menyeri
23 SYAWAL 1440H
27 June 2019
#inibarulahraya
Pagi ini @assalamualaikum.tvah terus bersiaran bermula dari jam 8 pagi sehingga 10 pagi bersama Host hebat @shakilaismail_ berkongsi info info menarik dan macam-macam sesi ilmu terus kepada anda menerusi saluran 114 TV Alhijrah! Cantik jelita sepanjang bersiaran dalam outfit @hernanionline dan padanan shawl dari @samarra_shawls dan hiasan darj @lindr__ . Penampilan lengkap dan sopan dengan padanan handsock dari @handsock__nsmc .Teruskan menyokong kami dengan Click follow bagi mendapatkan update dan idea padanan pakaian anda! 😊Teruskan menonton @assalamualaikum.tvah menyerikan lagi Syawal anda 😊
• • •
If you have any idea or oppinion which is in a good way to styling our host, kindly let us know by DM us to improve our skills. Dont let us drowning with bad word from someone that have a dirty heart. Help us improve it. Really appreciate it. Tq😘
#stylist
#fashionstylist
#style
#stylistlife
#styling
#media
#life
#beautiful
#fashionstyle
#fashion
#fashiondetails
#stylinginspiration
#pagisyawal
#syawalmenyeri
#bajumelayu
#fashionstylist
#uptodate
#bajumelayuslimfit
#primavalet
#samsungmalaysia

. . . 
Ramadhan Di Rai’
Syawal Menyeri
23 SYAWAL 1440H
27 June 2019
#inibarulahraya 
Pagi ini @assalamualaikum.tvah terus bersiaran bermula dari jam 8 pagi sehingga 10 pagi bersama Host hebat @shakilaismail_ berkongsi info info menarik dan macam-macam sesi ilmu terus kepada anda menerusi saluran 114 TV Alhijrah! Cantik jelita sepanjang bersiaran dalam outfit @hernanionline dan padanan shawl dari @samarra_shawls dan hiasan darj @lindr__ . Penampilan lengkap dan sopan dengan padanan handsock dari @handsock__nsmc .Teruskan menyokong kami dengan Click follow bagi mendapatkan update dan idea padanan pakaian anda! 😊Teruskan menonton @assalamualaikum.tvah menyerikan lagi Syawal anda 😊
• • •
If you have any idea or oppinion which is in a good way to styling our host, kindly let us know by DM us to improve our skills. Dont let us drowning with bad word from someone that have a dirty heart. Help us improve it. Really appreciate it. Tq😘
#stylist 
#fashionstylist 
#style 
#stylistlife 
#styling 
#media 
#life 
#beautiful 
#fashionstyle 
#fashion 
#fashiondetails 
#stylinginspiration 
#pagisyawal 
#syawalmenyeri 
#bajumelayu 
#fashionstylist 
#uptodate 
#bajumelayuslimfit 
#primavalet
#samsungmalaysia
5 0 30 June, 2019
@emi.halim Profile picture

@emi.halim

Kota Seriemas Golf & Country Club

Serdang Angels tu suami2 kami.
------------------------
Pukul 2pm baru keluar rumah.
1st stop di Masjid Serdang.
2nd stop ke Tupperware Studio Semenyih.
3rd stop ke Kota Seriemas.
4th stop ke Jenjarom.
Last stop ke Bangi balik rumah mak.

Fuuuhhh jauh betul perjalanan.

#inibarulahraya

Serdang Angels tu suami2 kami.
------------------------
Pukul 2pm baru keluar rumah.
1st stop di Masjid Serdang.
2nd stop ke Tupperware Studio Semenyih.
3rd stop ke Kota Seriemas.
4th stop ke Jenjarom.
Last stop ke Bangi balik rumah mak.

Fuuuhhh jauh betul perjalanan.

#inibarulahraya
11 0 29 June, 2019
@stylistalhijrah Profile picture

@stylistalhijrah

TV AlHijrah Digital Broadcast Centre

. . .
Ramadhan Di Rai’
Syawal Menyeri
22 SYAWAL 1440H
26 June 2019
#inibarulahraya
Pagi ini @assalamualaikum.tvah terus bersiaran bermula dari jam 8 pagi sehingga 10 pagi bersama Host hebat @farahdianaanuar berkongsi info info menarik dan macam-macam sesi ilmu terus kepada anda menerusi saluran 114 TV Alhijrah! Cantik jelita sepanjang bersiaran dalam outfit @hernanionline dan padanan shawl dari @bilaiqa dan hiasan darj @lindr__ . Teruskan menyokong kami dengan Click follow bagi mendapatkan update dan idea padanan pakaian anda! 😊Teruskan menonton @assalamualaikum.tvah menyerikan lagi Syawal anda 😊
• • •
If you have any idea or oppinion which is in a good way to styling our host, kindly let us know by DM us to improve our skills. Dont let us drowning with bad word from someone that have a dirty heart. Help us improve it. Really appreciate it. Tq😘
#stylist
#fashionstylist
#style
#stylistlife
#styling
#media
#life
#beautiful
#fashionstyle
#fashion
#fashiondetails
#stylinginspiration
#pagisyawal
#syawalmenyeri
#bajumelayu
#fashionstylist
#uptodate
#bajumelayuslimfit
#primavalet
#samsungmalaysia

. . . 
Ramadhan Di Rai’
Syawal Menyeri
22 SYAWAL 1440H
26 June 2019
#inibarulahraya 
Pagi ini @assalamualaikum.tvah terus bersiaran bermula dari jam 8 pagi sehingga 10 pagi bersama Host hebat @farahdianaanuar berkongsi info info menarik dan macam-macam sesi ilmu terus kepada anda menerusi saluran 114 TV Alhijrah! Cantik jelita sepanjang bersiaran dalam outfit @hernanionline dan padanan shawl dari @bilaiqa dan hiasan darj @lindr__ . Teruskan menyokong kami dengan Click follow bagi mendapatkan update dan idea padanan pakaian anda! 😊Teruskan menonton @assalamualaikum.tvah menyerikan lagi Syawal anda 😊
• • •
If you have any idea or oppinion which is in a good way to styling our host, kindly let us know by DM us to improve our skills. Dont let us drowning with bad word from someone that have a dirty heart. Help us improve it. Really appreciate it. Tq😘
#stylist 
#fashionstylist 
#style 
#stylistlife 
#styling 
#media 
#life 
#beautiful 
#fashionstyle 
#fashion 
#fashiondetails 
#stylinginspiration 
#pagisyawal 
#syawalmenyeri 
#bajumelayu 
#fashionstylist 
#uptodate 
#bajumelayuslimfit 
#primavalet
#samsungmalaysia
17 0 28 June, 2019
@universalmuzikmy Profile picture

@universalmuzikmy

Semarakkan kemeriahan penghujung Syawal anda dengan memuat turun caller ringtone Ikhlas & Anugerah Syawal.

#IniBarulahRaya #universalmuzikmy

Semarakkan kemeriahan penghujung Syawal anda dengan memuat turun caller ringtone Ikhlas & Anugerah Syawal.

#IniBarulahRaya #universalmuzikmy
216 1 28 June, 2019
@stylistalhijrah Profile picture

@stylistalhijrah

TV AlHijrah Digital Broadcast Centre

. . .
Ramadhan Di Rai’
Syawal Menyeri
21 SYAWAL 1440H
25 June 2019
#inibarulahraya
Siapa kata kaum lelaki xboleh nak berperhiasan? @hurairnordin baru je menggayakan pin dari @lindr__ yang disisipkan pada blazer dalam @assalamualaikum.tvah tampak santai dan menarik hati dengan blink2! Mcm2 cara lagi boleh digayakan dengan pin ni. Jana kretiviti anda dalam berpakaian! Siapa tahu boleh jd Trend Setter.😉 Teruskan menyokong kami di TV Alhijrah. Click follow bagi mendapatkan update dan idea padanan pakaian anda! 😊Teruskan menonton @assalamualaikum.tvah menyerikan lagi Syawal anda 😊
• • •
If you have any idea or oppinion which is in a good way to styling our host, kindly let us know by DM us to improve our skills. Dont let us drowning with bad word from someone that have a dirty heart. Help us improve it. Really appreciate it. Tq😘
#stylist
#fashionstylist
#style
#stylistlife
#styling
#media
#life
#beautiful
#fashionstyle
#fashion
#fashiondetails
#stylinginspiration
#pagisyawal
#syawalmenyeri
#bajumelayu
#fashionstylist
#uptodate
#bajumelayuslimfit
#primavalet
#samsungmalaysia

. . . 
Ramadhan Di Rai’
Syawal Menyeri
21 SYAWAL 1440H
25 June 2019
#inibarulahraya 
Siapa kata kaum lelaki xboleh nak berperhiasan? @hurairnordin baru je menggayakan pin dari @lindr__ yang disisipkan pada blazer dalam @assalamualaikum.tvah tampak santai dan menarik hati dengan blink2! Mcm2 cara lagi boleh digayakan dengan pin ni. Jana kretiviti anda dalam berpakaian! Siapa tahu boleh jd Trend Setter.😉 Teruskan menyokong kami di TV Alhijrah. Click follow bagi mendapatkan update dan idea padanan pakaian anda! 😊Teruskan menonton @assalamualaikum.tvah menyerikan lagi Syawal anda 😊
• • •
If you have any idea or oppinion which is in a good way to styling our host, kindly let us know by DM us to improve our skills. Dont let us drowning with bad word from someone that have a dirty heart. Help us improve it. Really appreciate it. Tq😘
#stylist 
#fashionstylist 
#style 
#stylistlife 
#styling 
#media 
#life 
#beautiful 
#fashionstyle 
#fashion 
#fashiondetails 
#stylinginspiration 
#pagisyawal 
#syawalmenyeri 
#bajumelayu 
#fashionstylist 
#uptodate 
#bajumelayuslimfit 
#primavalet
#samsungmalaysia
15 0 25 June, 2019
@stylistalhijrah Profile picture

@stylistalhijrah

TV AlHijrah Digital Broadcast Centre

. . .
Ramadhan Di Rai’
Syawal Menyeri
21 SYAWAL 1440H
25 June 2019
#inibarulahraya
Pagi ini @assalamualaikum.tvah terus bersiaran bermula dari jam 8 pagi sehingga 10 pagi bersama host tampan @hurairnordin bersama Host cantik @amiraannlee berkongsi info info menarik dan macam-macam sesi ilmu terus kepada anda menerusi saluran 114 TV Alhijrah! Teruskan menyokong kami dengan Click follow bagi mendapatkan update dan idea padanan pakaian anda! 😊Teruskan menonton @assalamualaikum.tvah menyerikan lagi Syawal anda 😊
• • •
If you have any idea or oppinion which is in a good way to styling our host, kindly let us know by DM us to improve our skills. Dont let us drowning with bad word from someone that have a dirty heart. Help us improve it. Really appreciate it. Tq😘
#stylist
#fashionstylist
#style
#stylistlife
#styling
#media
#life
#beautiful
#fashionstyle
#fashion
#fashiondetails
#stylinginspiration
#pagisyawal
#syawalmenyeri
#bajumelayu
#fashionstylist
#uptodate
#bajumelayuslimfit
#primavalet
#samsungmalaysia

. . . 
Ramadhan Di Rai’
Syawal Menyeri
21 SYAWAL 1440H
25 June 2019
#inibarulahraya 
Pagi ini @assalamualaikum.tvah terus bersiaran bermula dari jam 8 pagi sehingga 10 pagi bersama host tampan @hurairnordin bersama Host cantik @amiraannlee berkongsi info info menarik dan macam-macam sesi ilmu terus kepada anda menerusi saluran 114 TV Alhijrah! Teruskan menyokong kami dengan Click follow bagi mendapatkan update dan idea padanan pakaian anda! 😊Teruskan menonton @assalamualaikum.tvah menyerikan lagi Syawal anda 😊
• • •
If you have any idea or oppinion which is in a good way to styling our host, kindly let us know by DM us to improve our skills. Dont let us drowning with bad word from someone that have a dirty heart. Help us improve it. Really appreciate it. Tq😘
#stylist 
#fashionstylist 
#style 
#stylistlife 
#styling 
#media 
#life 
#beautiful 
#fashionstyle 
#fashion 
#fashiondetails 
#stylinginspiration 
#pagisyawal 
#syawalmenyeri 
#bajumelayu 
#fashionstylist 
#uptodate 
#bajumelayuslimfit 
#primavalet
#samsungmalaysia
19 0 25 June, 2019
@stylistalhijrah Profile picture

@stylistalhijrah

TV AlHijrah Digital Broadcast Centre

. . .
Ramadhan Di Rai’
Syawal Menyeri
21 SYAWAL 1440H
25 June 2019
#inibarulahraya
Syawal menghapiri penghujungnya. Namun jgn dilupa juga Ramadhan yang terlah berlalu meninggalkan kita. Program @assalamualaikum.tvah pun meraikan syawal dengan host @amiraannlee antara one of our chinese host, mengenakan busana dari @hernanionline ni. Bagaimana raya beliau kali ini dengan gabungan Malay Syawal celebration dan Chinese Syawal Celebration. Teruskan mengikuti perkongsian Amira yang lucu dan comel ni menggayakan Syawl dari @bilaiqa berona nude sebagai padanan busana hari ini. Tidak juga dilupakan kepada cik kerawang @lindr__ menyisip rapi penghias diri.💋 Memang tertawan hati! Teruskan menyokong kami di TV Alhijrah. Click follow bagi mendapatkan update dan idea padanan pakaian anda! 😊Teruskan menonton @assalamualaikum.tvah menyerikan lagi Syawal anda 😊
• • •
If you have any idea or oppinion which is in a good way to styling our host, kindly let us know by DM us to improve our skills. Dont let us drowning with bad word from someone that have a dirty heart. Help us improve it. Really appreciate it. Tq😘
#stylist
#fashionstylist
#style
#stylistlife
#styling
#media
#life
#beautiful
#fashionstyle
#fashion
#fashiondetails
#stylinginspiration
#pagisyawal
#syawalmenyeri
#bajumelayu
#fashionstylist
#uptodate
#bajumelayuslimfit
#primavalet
#samsungmalaysia

. . . 
Ramadhan Di Rai’
Syawal Menyeri
21 SYAWAL 1440H
25 June 2019
#inibarulahraya 
Syawal menghapiri penghujungnya. Namun jgn dilupa juga Ramadhan yang terlah berlalu meninggalkan kita. Program @assalamualaikum.tvah pun meraikan syawal dengan host @amiraannlee antara one of our chinese host, mengenakan busana dari @hernanionline ni. Bagaimana raya beliau kali ini dengan gabungan Malay Syawal celebration dan Chinese Syawal Celebration. Teruskan mengikuti perkongsian Amira yang lucu dan comel ni menggayakan Syawl dari @bilaiqa berona nude sebagai padanan busana hari ini. Tidak juga dilupakan kepada cik kerawang @lindr__ menyisip rapi penghias diri.💋 Memang tertawan hati! Teruskan menyokong kami di TV Alhijrah. Click follow bagi mendapatkan update dan idea padanan pakaian anda! 😊Teruskan menonton @assalamualaikum.tvah menyerikan lagi Syawal anda 😊
• • •
If you have any idea or oppinion which is in a good way to styling our host, kindly let us know by DM us to improve our skills. Dont let us drowning with bad word from someone that have a dirty heart. Help us improve it. Really appreciate it. Tq😘
#stylist 
#fashionstylist 
#style 
#stylistlife 
#styling 
#media 
#life 
#beautiful 
#fashionstyle 
#fashion 
#fashiondetails 
#stylinginspiration 
#pagisyawal 
#syawalmenyeri 
#bajumelayu 
#fashionstylist 
#uptodate 
#bajumelayuslimfit 
#primavalet
#samsungmalaysia
22 0 25 June, 2019
@stylistalhijrah Profile picture

@stylistalhijrah

TV AlHijrah Digital Broadcast Centre

Ramadhan Di Rai’
Syawal Menyeri
20 SYAWAL 1440H
24 June 2019
#inibarulahraya
Mood raya belum habis lagi!!! Program @assalamualaikum.tvah pun meraikan syawal dengan host @shakilaismail_ mengenakan busana dari @hernanionline ni. Gabungan fabrik dari tona yang sama tapi perincian berbeza memberi impak “Stunning” dalam gabungan mantap ini. Potongan Kimono berganding kain lisu hadapan bertingkat mempunyai padanan mantap menyerlahkan lagi tekstur deco pakaian yang cantik. Padanan shawl blocking color “Royale Blue” dari @buttonmybuttons ini memberi impak menaikkan lagi warna rona padanan outfit ini menjadikan ia kelihatan garang dalam lembut. Sisi tudung dihiasi dengan pin tudung dari @lindr__ mempunyai kesan 3D menyerlahkan hiasan tersebut yang mempunyai mutiara air mata sebutir bergantung tampak dan anggun. Teruskan menyokong kami di TV Alhijrah. Click follow bagi mendapatkan update dan idea padanan pakaian anda! 😊Teruskan menonton @assalamualaikum.tvah menyerikan lagi Syawal anda 😊
• • •
If you have any idea or oppinion which is in a good way to styling our host, kindly let us know by DM us to improve our skills. Dont let us drowning with bad word from someone that have a dirty heart. Help us improve it. Really appreciate it. Tq😘
#stylist
#fashionstylist
#style
#stylistlife
#styling
#media
#life
#beautiful
#fashionstyle
#fashion
#fashiondetails
#stylinginspiration
#pagisyawal
#syawalmenyeri
#bajumelayu
#fashionstylist
#uptodate
#bajumelayuslimfit
#primavalet
#samsungmalaysia

Ramadhan Di Rai’
Syawal Menyeri
20 SYAWAL 1440H
24 June 2019
#inibarulahraya 
Mood raya belum habis lagi!!! Program @assalamualaikum.tvah pun meraikan syawal dengan host @shakilaismail_ mengenakan busana dari @hernanionline ni. Gabungan fabrik dari tona yang sama tapi perincian berbeza memberi impak “Stunning” dalam gabungan mantap ini. Potongan Kimono berganding kain lisu hadapan bertingkat mempunyai padanan mantap menyerlahkan lagi tekstur deco pakaian yang cantik. Padanan shawl blocking color “Royale Blue” dari @buttonmybuttons ini memberi impak menaikkan lagi warna rona padanan outfit ini menjadikan ia kelihatan garang dalam lembut. Sisi tudung dihiasi dengan pin tudung dari @lindr__ mempunyai kesan 3D menyerlahkan hiasan tersebut yang mempunyai mutiara air mata sebutir bergantung tampak dan anggun. Teruskan menyokong kami di TV Alhijrah. Click follow bagi mendapatkan update dan idea padanan pakaian anda! 😊Teruskan menonton @assalamualaikum.tvah menyerikan lagi Syawal anda 😊
• • •
If you have any idea or oppinion which is in a good way to styling our host, kindly let us know by DM us to improve our skills. Dont let us drowning with bad word from someone that have a dirty heart. Help us improve it. Really appreciate it. Tq😘
#stylist 
#fashionstylist 
#style 
#stylistlife 
#styling 
#media 
#life 
#beautiful 
#fashionstyle 
#fashion 
#fashiondetails 
#stylinginspiration 
#pagisyawal 
#syawalmenyeri 
#bajumelayu 
#fashionstylist 
#uptodate 
#bajumelayuslimfit 
#primavalet
#samsungmalaysia
15 0 24 June, 2019
@_mrs.muna_ Profile picture

@_mrs.muna_

Perak

Selamat Hari Raya 🤗
Masih ada la kuih raya sejemput, buat kudap2 depan tv.
.
.
.
#selamathariraya #syawal2019 #inibarulahraya

Selamat Hari Raya 🤗
Masih ada la kuih raya sejemput, buat kudap2 depan tv.
.
.
.
#selamathariraya #syawal2019 #inibarulahraya
14 0 24 June, 2019
@daryteapontian Profile picture

@daryteapontian

tak risau seharian beraya daripada pagi sampai malam 😍

sentiasa cergas je. Gara -gara dary punya hal ✅tiada sakit kaki lagi😘
✅membuang dengan mudah

www.wasap.my/60163492364/nakdary 🌸RM80 set 32Hari + FREEGIFT 🌸RM40 set 16hari

#daryteatox #daryteapontian #ingattehingatdary #inibarulahraya #darylovers #setcombojimat

tak risau seharian beraya daripada pagi sampai malam 😍

sentiasa cergas je. Gara -gara dary punya hal ✅tiada sakit kaki lagi😘
✅membuang dengan mudah

www.wasap.my/60163492364/nakdary 🌸RM80 set 32Hari + FREEGIFT 🌸RM40 set 16hari

#daryteatox #daryteapontian #ingattehingatdary #inibarulahraya #darylovers #setcombojimat
2 0 24 June, 2019
@anantiraj Profile picture

@anantiraj

2 for team Krash Pad! We have an amazing and sporting team mates!
#YayasanChowKit
#RayaSambilBergaya
#IniBarulahRaya

2 for team Krash Pad! We have an amazing and sporting team mates!
#YayasanChowKit
#RayaSambilBergaya
#IniBarulahRaya
15 0 23 June, 2019
@anantiraj Profile picture

@anantiraj

2 for team Krash Pad! We have an amazing and sporting team mates!
#YayasanChowKit
#RayaSambilBergaya
#IniBarulahRaya

2 for team Krash Pad! We have an amazing and sporting team mates!
#YayasanChowKit
#RayaSambilBergaya
#IniBarulahRaya
16 0 23 June, 2019
@rasinahm82 Profile picture

@rasinahm82

Sambutan Hari Raya SKTP 2019...
Meriah 😍😍💓💓
#syukurselalualhamdulillah
#sempurnaseadanya
#inibarulahraya

Sambutan Hari Raya SKTP 2019...
Meriah 😍😍💓💓
#syukurselalualhamdulillah 
#sempurnaseadanya 
#inibarulahraya
53 3 21 June, 2019

Top #INIBARULAHRAYA posts

@mizchenta Profile picture

@mizchenta

Cerita semalam di open house Zeel Production with @aiditnoh 🌹 Makin bzzzz berbisness skrg mamat nie 🤪
.
#IniBarulahRaya

Cerita semalam di open house Zeel Production with @aiditnoh 🌹 Makin bzzzz berbisness skrg mamat nie 🤪
.
#IniBarulahRaya
45 2 30 June, 2019
@universalmusicmalaysia Profile picture

@universalmusicmalaysia

Selamat Hari Raya Aidilfitri! While you're busy with all the feasting and celebration, you're gonna need some music to complete the Raya mood. 😉 Check out #IniBarulahRaya playlist on Spotify and hit that Repeat button!

Selamat Hari Raya Aidilfitri! While you're busy with all the feasting and celebration, you're gonna need some music to complete the Raya mood. 😉 Check out #IniBarulahRaya playlist on Spotify and hit that Repeat button!
105 0 6 June, 2019
@mizchenta Profile picture

@mizchenta

Cerita semalam di open house Zeel Production with sis @azzazawari 🌹
.
#IniBarulahRaya

Cerita semalam di open house Zeel Production with sis @azzazawari 🌹
.
#IniBarulahRaya
25 2 30 June, 2019
@shirashakir Profile picture

@shirashakir

Kota Bharu

Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin daripada shigha & suami ❤️
#akhirnya #inibarulahraya #shiraemanfirstrayatogether

Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin daripada shigha &  suami ❤️
#akhirnya #inibarulahraya #shiraemanfirstrayatogether
302 2 16 June, 2018
@universalmusicmalaysia Profile picture

@universalmusicmalaysia

Selamat Hari Raya Aidilfitri! Out of the many Raya songs, which ones are the must-have in your festive playlist? #FlashbackFriday



Keep the Raya mood going with the #IniBarulahRaya playlist on Spotify!

Selamat Hari Raya Aidilfitri! Out of the many Raya songs, which ones are the must-have in your festive playlist? #FlashbackFriday
•
•
•
Keep the Raya mood going with the #IniBarulahRaya playlist on Spotify!
119 0 7 June, 2019
@noniswara Profile picture

@noniswara

#Repost @mbh_medispa.wangsamaju with @repostapp
・・・
[ 2 HARI LAGI ] - JANGAN LEPASKAN PELUANG KEEMASAN #INIBARULAHRAYA
.Terima kasih banyak Datin @noniswara,
kerana datang untuk memanjakan muka di @mbh_medispa.wangsamaju sebelum menjelang lebaran nanti🤗.
.
Dan pada anda, Jangan lupa janji temu kita minggu ini, Kak Lia menanti di depan pintu MBH. Hiks
.
.
Peluang untuk mendapatkan rawatan dengan discount paling tak masuk akal & peluang membawa pulang duit raya
.
.
Tarikh : 17 Jun & 18 Jun 2017
Masa ; 9 Pagi - 5 Petang
Lokasi : Semua cawangan MBH MEDISPA
.
.
For booking and inquiries, kindly whatsapp or call our Customer Servive Representative at your preferred branch:
.
✔ Wangsa Maju - 0135337709
.

#mbhmedispa #operationhours #bangi #ampang #shahalam #wangsamaju #kotadamansara #cheras #melaka #ipoh #johorbharu #negerisembilan #sungaipetani #spaunisex #spamuslimah #medispapalingdipercayai #aesthetic #beautyinlovinghands #fattahamin #abpbh #dermapen #carbonlaseradvanced #inibarulahrayambh2017

#Repost @mbh_medispa.wangsamaju with @repostapp
・・・
[ 2 HARI LAGI ] - JANGAN LEPASKAN PELUANG KEEMASAN #INIBARULAHRAYA
.Terima kasih banyak Datin @noniswara,
 kerana datang untuk memanjakan muka di @mbh_medispa.wangsamaju sebelum menjelang lebaran nanti🤗.
.
Dan pada anda, Jangan lupa janji temu kita minggu ini, Kak Lia menanti di depan pintu MBH. Hiks
.
.
Peluang untuk mendapatkan rawatan dengan discount paling tak masuk akal & peluang membawa pulang duit raya
.
.
Tarikh : 17 Jun & 18 Jun 2017
Masa ; 9 Pagi - 5 Petang
Lokasi : Semua cawangan MBH MEDISPA
.
.
For booking and inquiries, kindly whatsapp or call our Customer Servive Representative at your preferred branch:
.
✔ Wangsa Maju - 0135337709
.

#mbhmedispa #operationhours #bangi #ampang #shahalam #wangsamaju #kotadamansara #cheras #melaka #ipoh #johorbharu #negerisembilan #sungaipetani #spaunisex #spamuslimah #medispapalingdipercayai #aesthetic #beautyinlovinghands #fattahamin #abpbh #dermapen #carbonlaseradvanced #inibarulahrayambh2017
126 1 16 June, 2017
@haizahanafi Profile picture

@haizahanafi

Maceh dik 😙😙
@Regrann from @asyreenarahip - ...
Habis dh mencakar satu balang.. Tinggal 1 balang je lagi niii.. 😅 Nasib dh set reminder sebalang ni utk nenda kesayangan.. (if not mmg hbs gak mencakar ni) HaHaHaaa.. 😂😂
.
THANK YOU kakak @haizahanafi for this marveless cakar ayam (halus, rangup, cukup rasa manisnyaa).. 😋😋 #Omnomnom
*ok, pack masuk beg bw balik kampung weiii... 😚
.
Nota IG:
AR mmg feveret kuih2 raya tradisional niii.. Biskut2 moden ni kureng la skitt (unless yg ada kaitan dgn choc / choc chips).. lalalaaa... 😆😆
.
#CakarAyamKudapanTradisionalCitarasaHaiza #ReviewByAR #FullyRecommended #Sedapppp 👍👍👍🏼 #SupportKawanKawan #MerekaJual #CakarAyam #KuihTradisional #IniBarulahRaya #SpreadTheLove #UpdateByAR #Regrann

Maceh dik 😙😙
@Regrann from @asyreenarahip - ...
Habis dh mencakar satu balang.. Tinggal 1 balang je lagi niii.. 😅 Nasib dh set reminder sebalang ni utk nenda kesayangan.. (if not mmg hbs gak mencakar ni) HaHaHaaa.. 😂😂
.
THANK YOU kakak @haizahanafi for this marveless cakar ayam (halus, rangup, cukup rasa manisnyaa).. 😋😋 #Omnomnom
*ok, pack masuk beg bw balik kampung weiii... 😚
.
Nota IG:
AR mmg feveret kuih2 raya tradisional niii.. Biskut2 moden ni kureng la skitt (unless yg ada kaitan dgn choc / choc chips).. lalalaaa... 😆😆
.
#CakarAyamKudapanTradisionalCitarasaHaiza #ReviewByAR #FullyRecommended #Sedapppp 👍👍👍🏼#SupportKawanKawan #MerekaJual #CakarAyam #KuihTradisional #IniBarulahRaya #SpreadTheLove #UpdateByAR #Regrann
160 2 4 July, 2016
@donnamuslim Profile picture

@donnamuslim

The Club Bukit Utama

Cikgu @fatimahabukar open house with @adrianaadnan @fazlirafee @malikridhwan @jamanihadidi @rynn2506- Soalan cikgu : yang lain semua mana??? 🤔🤔🤔 Anyway makanan semua sedap cikgu👍🏼👍🏼👍🏼 #openhouse #raya2016 #ketaqtangan #ketaqmulut #ketaqdenganbini #semuaada #inibarulahraya

Cikgu @fatimahabukar open house with @adrianaadnan @fazlirafee @malikridhwan @jamanihadidi @rynn2506- Soalan cikgu : yang lain semua mana??? 🤔🤔🤔 Anyway makanan semua sedap cikgu👍🏼👍🏼👍🏼 #openhouse #raya2016 #ketaqtangan #ketaqmulut #ketaqdenganbini #semuaada #inibarulahraya
226 2 17 July, 2016