#JakelSocialMedia Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #JakelSocialMedia and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
243 hours
Average like
111.8
Average comment
6.1
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

@mr_arrogant84 Profile picture

@mr_arrogant84

*بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم*
*السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ*
*اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ*
.
Dikesempatan yang ada di bulan baik lagi mulia, saya menyusun sepuluh jari memohon kemaafan atas kekhilafan saya sekeluarga dalam berbicara mahupun dari segi perbuatan yang telah mengguris hati dalam sedar atau pun tidak. Semoga amalan dibulan yang mulia ini diterima olehNya 🤲🏻
.
Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir dan Batin
.
Semoga Allah S.W.T memberi kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki dan mudah-mudahan kita bertemu lagi pada ramadhan yang akan datang 😚
.
*تَقَبَّ لَ اللّهُ مِنَّا وَ مِنْكُمْ*
*آمِيْنُ يَا رَبَّ الْعَالَمِيْن*
.
Ikhlas daripada:
*Zolkefli & Echah Onos & Keluarga*
.
.
.
#raya2019 #jakelshahalam #jakelsocialmedia #koleksiraya2019 #bajumelayu #fashion #fashionblogger #melayusegak #melayu #melayukacak #kurta #fashionista #picoftheday #instadaily #instagramhub #beautiful #iphoneonly #instagood #bestoftheday #sky #picstitch #nofilter #asianboy #asianstyle #menwithclass #menstyle #sexymen #malemodel #asianmodels

*بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم*
*السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ*
*اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ  مُحَمَّدٍ*
.
Dikesempatan yang ada di bulan baik lagi mulia, saya menyusun sepuluh jari memohon kemaafan atas kekhilafan saya sekeluarga dalam berbicara mahupun dari segi perbuatan yang telah mengguris hati dalam sedar atau pun tidak. Semoga amalan dibulan yang mulia ini diterima olehNya 🤲🏻
.
Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir dan Batin
.
Semoga Allah S.W.T memberi kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki dan mudah-mudahan kita bertemu lagi pada ramadhan yang akan datang 😚
.
*تَقَبَّ لَ اللّهُ مِنَّا وَ مِنْكُمْ*
*آمِيْنُ يَا رَبَّ الْعَالَمِيْن*
.
Ikhlas daripada:
*Zolkefli & Echah Onos & Keluarga*
.
.
.
#raya2019 #jakelshahalam #jakelsocialmedia #koleksiraya2019 #bajumelayu #fashion #fashionblogger #melayusegak #melayu #melayukacak #kurta #fashionista #picoftheday #instadaily #instagramhub #beautiful #iphoneonly #instagood #bestoftheday #sky #picstitch #nofilter #asianboy #asianstyle #menwithclass #menstyle #sexymen #malemodel #asianmodels
1,243 136 5 June, 2019
@bella_natasya Profile picture

@bella_natasya

Jakel kembali lagi dengan koleksi terbaru untuk Raya tahun ni. Ni suasana sekitar Majlis Pelancaran Koleksi Baju Raya 2019 Bersama Duta Jakel dan Pelancaran Jakelstore.my di Jakel Mall, Kuala Lumpur baru-baru ini.
.
Di antara artis dan Duta Jakel yang hadir :
@aydajebat @aarondwiaziz @abam_bocik @nabilzira @awalashaari @schaalyahya @laraalanaa @hairulazreen @haniszalikha @theyusufiskandar @upinipinofficial @jakeltextile
.
.
Dapatkan koleksi baju Melayu dari Aaron Aziz, Nabil Ahmad, Awal Ashaari dan Abam Bocey. Nak melawa macam retis boleh dapatkan Baju kurung dari Scha Al-yahya, Ayda Jebat dan Hanis Zalikha. Selain itu, ada koleksi Kurta dan baju raya kanak-kanak dari Yusuf Iskandar dan Lara Alana.
.
Semua lawa-lawa. Bertambah lawa pulak bila duta2 yang hensem cantik molek ni pakai. Terus kita nak pergi beli ye! Banyak promosi dan tawaran menarik akan berlangsung pada bulan Ramadan ini. Happy Hour la paling best. Btw, kalao tak sempay nak shopping, sekarang korang dah boleh beli di www.jakelstore.my mulai 10 Mei 2019. Kat dalam ni pun ada Happy Hour ye! Jakel Barulah Raya!
.
#JakelBarulahRaya #IngatRayaIngatJakel #SeronoknyaRayaJakel #JakelTextile

Jakel kembali lagi dengan koleksi terbaru untuk Raya tahun ni. Ni suasana sekitar Majlis Pelancaran Koleksi Baju Raya 2019 Bersama Duta Jakel dan Pelancaran Jakelstore.my di Jakel Mall, Kuala Lumpur baru-baru ini.
.
Di antara artis dan Duta Jakel yang hadir :
@aydajebat @aarondwiaziz @abam_bocik @nabilzira @awalashaari @schaalyahya @laraalanaa @hairulazreen @haniszalikha @theyusufiskandar @upinipinofficial @jakeltextile
.
.
Dapatkan koleksi baju Melayu dari Aaron Aziz, Nabil Ahmad, Awal Ashaari dan Abam Bocey. Nak melawa macam retis boleh dapatkan Baju kurung dari Scha Al-yahya, Ayda Jebat dan Hanis Zalikha. Selain itu, ada koleksi Kurta dan baju raya kanak-kanak dari Yusuf Iskandar dan Lara Alana.
.
Semua lawa-lawa. Bertambah lawa pulak bila duta2 yang hensem cantik molek ni pakai. Terus kita nak pergi beli ye! Banyak promosi dan tawaran menarik akan berlangsung pada bulan Ramadan ini. Happy Hour la paling best. Btw, kalao tak sempay nak shopping, sekarang korang dah boleh beli di www.jakelstore.my mulai 10 Mei 2019. Kat dalam ni pun ada Happy Hour ye! Jakel Barulah Raya!
.
#JakelBarulahRaya #IngatRayaIngatJakel #SeronoknyaRayaJakel #JakelTextile
137 11 6 May, 2019
@rawlins_glam Profile picture

@rawlins_glam

Dewan Tun Abdullah Mohd. Salleh (UKM)

Beraya dengan rakan-rakan sekerja.

Semua nie #DivaDivaUKM yang cantik dan helok tau. Dah ala-ala pergi Met Gala dah masing-masing masa #RayaUKM semalam.

Gaya, fashion dan make up - 🔟 across the boards!
#RawlinsGLAM
#BeautybyRawlins
#IngatJakelIngatRaya
#JakelBarulahRaya
#JakelShahAlam
#JakelSocialMedia
#byrawlins
#byrawlinsdotcom
#RayaUKM

Beraya dengan rakan-rakan sekerja.

Semua nie #DivaDivaUKM yang cantik dan helok tau. Dah ala-ala pergi Met Gala dah masing-masing masa #RayaUKM semalam.

Gaya, fashion dan make up - 🔟 across the boards!
#RawlinsGLAM
#BeautybyRawlins
#IngatJakelIngatRaya
#JakelBarulahRaya
#JakelShahAlam
#JakelSocialMedia
#byrawlins 
#byrawlinsdotcom
#RayaUKM
53 2 7 July, 2018
@rawlins_glam Profile picture

@rawlins_glam

Dewan Tun Abdullah Mohd. Salleh (UKM)

Beraya dengan rakan-rakan sekerja.

Semua nie #DivaDivaUKM yang cantik dan helok tau. Dah ala-ala pergi Met Gala dah masing-masing masa #RayaUKM semalam.

Gaya, fashion dan make up - 🔟 across the boards!
#RawlinsGLAM
#BeautybyRawlins
#IngatJakelIngatRaya
#JakelBarulahRaya
#JakelShahAlam
#JakelSocialMedia
#byrawlins
#byrawlinsdotcom
#RayaUKM

Beraya dengan rakan-rakan sekerja.

Semua nie #DivaDivaUKM yang cantik dan helok tau. Dah ala-ala pergi Met Gala dah masing-masing masa #RayaUKM semalam.

Gaya, fashion dan make up - 🔟 across the boards!
#RawlinsGLAM
#BeautybyRawlins
#IngatJakelIngatRaya
#JakelBarulahRaya
#JakelShahAlam
#JakelSocialMedia
#byrawlins 
#byrawlinsdotcom
#RayaUKM
38 2 7 July, 2018
@rawlins_glam Profile picture

@rawlins_glam

Dewan Tun Abdullah Mohd. Salleh (UKM)

Yeay!
Raya kan sebulan.

Tadi #RawlinsGLAM menggayakan baju melayu Emerald Green collection @aarondwiaziz dari @jakel_shahalam uols. Terasa indah bagaikan zamrud tau. Hehe.
Saja je nak share sebab pic nie lawa.
#RawlinsGLAM
#BeautybyRawlins
#IngatJakelIngatRaya
#JakelBarulahRaya
#JakelShahAlam
#JakelSocialMedia
#byrawlins
#byrawlinsdotcom
#RayaUKM

Yeay!
Raya kan sebulan.

Tadi #RawlinsGLAM menggayakan baju melayu Emerald Green collection @aarondwiaziz dari @jakel_shahalam uols. Terasa indah bagaikan zamrud tau. Hehe. 
Saja je nak share sebab pic nie lawa. 
#RawlinsGLAM
#BeautybyRawlins
#IngatJakelIngatRaya
#JakelBarulahRaya
#JakelShahAlam
#JakelSocialMedia
#byrawlins 
#byrawlinsdotcom
#RayaUKM
49 1 6 July, 2018
@fariesniet Profile picture

@fariesniet

Kompleks PKNS Shah Alam

Pergi PKNS pon berbaju melayu guys 🤗 Raya kan sebulan! Btw baju yang abam pakai ni baju daripada Aaron Aziz keluaran Jakel . Thank You Jakel ❤️ #JakelSocialMedia #AcahAcah #SHRMZB18

Pergi PKNS pon berbaju melayu guys 🤗 Raya kan sebulan! Btw baju yang abam pakai ni baju daripada Aaron Aziz keluaran Jakel . Thank You Jakel ❤️ #JakelSocialMedia #AcahAcah #SHRMZB18
125 6 1 July, 2018
@ariq_rakoli Profile picture

@ariq_rakoli

*
1 minggu lepas raya... Open house time! lol

Nasib baik baju jakel yg kita pakai ni takde koyak sana koyak sini.

Why? Sbb masa dpt baju kita teros je check, takde nak tunggu pagi raya baru nak bukak packing. Makanya tak perlu lah kita nak membawang bukan2 pasal org lain kah kah...
.
#JakelShahAlam #IngatRayaIngatJakel #JakelSocialMedia #Raya #BajuRaya #Turqoise #Eid #Raya10 #Green #OOTD #Hijau #LovingLife #EnjoyingLife #Blogger #BloggerMalaysia

*
1 minggu lepas raya... Open house time! lol

Nasib baik baju jakel yg kita pakai ni takde koyak sana koyak sini.

Why? Sbb masa dpt baju kita teros je check, takde nak tunggu pagi raya baru nak bukak packing. Makanya tak perlu lah kita nak membawang bukan2 pasal org lain kah kah...
.
#JakelShahAlam #IngatRayaIngatJakel #JakelSocialMedia #Raya #BajuRaya #Turqoise #Eid #Raya10 #Green #OOTD #Hijau #LovingLife #EnjoyingLife #Blogger #BloggerMalaysia
63 12 24 June, 2018
@elok.empire Profile picture

@elok.empire

#Repost @mr_ferzin with @get_repost
・・・
Dah ada baju raye lom ? Nak dekat dh ni . Dgr citer @jakeltextile buat promosi laju terokss 😍
Jom serbu @jakeltextile 😃
👕 : @jakeltextile .
#teamrayaganu #jakelshahalam #ingatrayaingatjakel #aronazizbajumelayu #jakelsocialmedia

#Repost @mr_ferzin with @get_repost
・・・
Dah ada baju raye lom ? Nak dekat dh ni . Dgr citer @jakeltextile buat promosi laju terokss 😍
Jom serbu @jakeltextile 😃
👕 : @jakeltextile .
#teamrayaganu #jakelshahalam #ingatrayaingatjakel  #aronazizbajumelayu #jakelsocialmedia
52 0 20 June, 2018
@duniazumal Profile picture

@duniazumal

Kangar

Salam 5 Syawal
Hujan sedap sambung tidur ni
Nak tidur ke nak raya?
Kejap pagi nak pergi rumah Pak Long di Jitra

OOTD Baju Raya Aaron Aziz
Sponsored by JAKEL
@jakel_shahalam
#jakellovers
#jakelshahalam
#jakelsocialmedia
#jakelraya
#jakelbarulahraya
#duniazumal
#duniazumaldotcom
#bloggerutara
#bloggerutaraofficial
#blogger
#ootdjakel
#ootd
#ootdfashion
#ootdraya
#ootdraya2018

Salam 5 Syawal
Hujan sedap sambung tidur ni
Nak tidur ke nak raya?
Kejap pagi nak pergi rumah Pak Long di Jitra

OOTD Baju Raya Aaron Aziz 
Sponsored by JAKEL
@jakel_shahalam 
#jakellovers 
#jakelshahalam 
#jakelsocialmedia 
#jakelraya 
#jakelbarulahraya 
#duniazumal 
#duniazumaldotcom 
#bloggerutara 
#bloggerutaraofficial 
#blogger 
#ootdjakel 
#ootd 
#ootdfashion 
#ootdraya
#ootdraya2018
74 2 18 June, 2018
@eizagreenappleku Profile picture

@eizagreenappleku

Raya ke4 baru berkesempatan nak share baju raya pilihan tahun ni. Aaron Aziz By Jakel.
Setiap kali membeli pakaian mahupun tudung, eiza akan check kualiti jahitan. Elok ke tak. Senget sebelah ke tak. Kalau ada error, terus minta tukar. Alah membeli menang memakai. ☺

#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel #greenapplekudotcom #syawal #raya #blogger #bloggerstyle #bloggerlife #penangblogger

Raya ke4 baru berkesempatan nak share baju raya pilihan tahun ni. Aaron Aziz By Jakel. 
Setiap kali membeli pakaian mahupun tudung, eiza akan check kualiti jahitan. Elok ke tak. Senget sebelah ke tak. Kalau ada error, terus minta tukar. Alah membeli menang memakai. ☺

#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel #greenapplekudotcom #syawal #raya #blogger #bloggerstyle #bloggerlife #penangblogger
39 1 18 June, 2018
@lea_azleeya Profile picture

@lea_azleeya

Raya ke-3 baru keluar beraya.. Raya ke-2 lepak rumah sebab x brp sihat.. huhuhu..
.
.
Spesel dari @jakel_shahalam.. Encik suami menggayakan baju melayu bertemakan hijau mendamaikan.. Baju melayu berlabel @aarondwiaziz.. Kain memang superb best.. Sejuk n selesa bak kata encik suami..
.
.
Tq @jakel_shahalam.. 😘😘
.
.
Oh ya, sampin tu pun dari @jakel_shahalam uolls.. Kain memang berkualiti weh.. 😍
.
.
INGAT RAYA INGAT JAKEL!! 😍
.
.
#ingatjakelingatraya #jakelshahalam #jakelsocialmedia #bajurayamurah #raya2018 #lifestyleblogger #malaysianblogger #bloggermalaysia #likeforlikes #followforfollow

Raya ke-3 baru keluar beraya.. Raya ke-2 lepak rumah sebab x brp sihat.. huhuhu..
.
.
Spesel dari @jakel_shahalam.. Encik suami menggayakan baju melayu bertemakan hijau mendamaikan.. Baju melayu berlabel @aarondwiaziz.. Kain memang superb best.. Sejuk n selesa bak kata encik suami..
.
.
Tq @jakel_shahalam.. 😘😘
.
.
Oh ya, sampin tu pun dari @jakel_shahalam  uolls.. Kain memang berkualiti weh.. 😍
.
.
INGAT RAYA INGAT JAKEL!! 😍
.
.
#ingatjakelingatraya #jakelshahalam #jakelsocialmedia #bajurayamurah #raya2018 #lifestyleblogger #malaysianblogger #bloggermalaysia #likeforlikes #followforfollow
55 0 17 June, 2018
@juelizajamani Profile picture

@juelizajamani

Kampong Ruat, Kedah, Malaysia

Ehh mama jer ker nak OOTDRaya. huhuhu. En papa pun nak OOTDraya jugak. Ada rupa en papa macam Pierre Andre celup dak? Hahahah.. Outfit en papa Baju Melayu Aaron Aziz dari Jakel. Memang fit la dengan badan en papa. Design dan cutting baju melayu cenggini best 👍Ingat Jakel Ingat Raya!

Location : Kampung Ruat
Outfit : @jakel_shahalam
📷 : @mamajuestory

#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #MamaJueStory #mamajuedotcom #BloggerMalaysia #MalaysianBlogger #CommunityBlogger #MamaJueRaya2018 #TeamRayaKedah #PicOfTheDay #InstaDaily #InstaLike #likesforlikes #Like4Likes #FollowForFollow #Igers #IgersMalaysia #Malaysia

Ehh mama jer ker nak OOTDRaya. huhuhu. En papa pun nak OOTDraya jugak. Ada rupa en papa macam Pierre Andre celup dak? Hahahah.. Outfit en papa Baju Melayu Aaron Aziz dari Jakel.  Memang fit la dengan badan en papa. Design dan cutting baju melayu cenggini best 👍Ingat Jakel Ingat Raya!

Location : Kampung Ruat
Outfit : @jakel_shahalam
📷 : @mamajuestory

#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #MamaJueStory #mamajuedotcom #BloggerMalaysia #MalaysianBlogger #CommunityBlogger #MamaJueRaya2018 #TeamRayaKedah #PicOfTheDay #InstaDaily #InstaLike #likesforlikes #Like4Likes #FollowForFollow #Igers #IgersMalaysia #Malaysia
55 2 17 June, 2018
@masriesha Profile picture

@masriesha

OOTD raya kedua warna hijau.. Terima kasih @jakel_shahalam sponsor baju melayu @aarondwiaziz dekat suami.. Terima kasih juga kepada kak @rozanaabuhassan
Dan @mama_ble
Konsgsi rezeki dengan cik ash.
#ingatjakelingatraya
#jakelshahalam #jakelsocialmedia
#ootdraya2018
#lifestyleblogger
#cikashdotcom

OOTD raya kedua warna hijau.. Terima kasih @jakel_shahalam  sponsor baju melayu @aarondwiaziz  dekat suami.. Terima kasih juga kepada kak @rozanaabuhassan
Dan @mama_ble
 Konsgsi rezeki dengan cik ash. 
#ingatjakelingatraya 
#jakelshahalam  #jakelsocialmedia
#ootdraya2018 
#lifestyleblogger
#cikashdotcom
41 1 16 June, 2018
@muazamnawawi Profile picture

@muazamnawawi

#teamrayaperlis.

Inspirasi #tunmahathirmohamad . Pasangn sejoli Tun buat kami terinspirasi .
. .
Ootd hari raya kedua. Merah!

#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9 #KBBA9xJakel

#teamrayaperlis.

Inspirasi  #tunmahathirmohamad . Pasangn sejoli Tun buat kami terinspirasi .
. .
Ootd hari raya kedua. Merah!

#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9 #KBBA9xJakel
51 0 16 June, 2018
#teamrayaperlis
Susah nak perfect!

Ootd hari raya kedua. Merah!

#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9 #KBBA9xJakel
20 0 16 June, 2018
@ummi_nani Profile picture

@ummi_nani

Akan kusemat cintaku dihatimu sayang. 💋💋😍 #Ootdraya2018 - @arianirtw
dan suami daripada koleksi Aaron Aziz @jakeltextile
.
.
#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9 #KBBA9xJakel

Akan kusemat cintaku dihatimu sayang. 💋💋😍 #Ootdraya2018 - @arianirtw
dan suami daripada koleksi Aaron Aziz @jakeltextile
.
.
#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9 #KBBA9xJakel
120 3 16 June, 2018
@zharif93 Profile picture

@zharif93

Jempol, Negeri Sembilan, Malaysia

Adik manis, mari ikut balik Pahang kampung belah ayah abg 😉😘
.
#TeamRayaPahang #JakelSocialMedia
.
👕 : @jakelshahalam .
👞 : @iamfamous.my .

Adik manis, mari ikut balik Pahang kampung belah ayah abg 😉😘
.
#TeamRayaPahang #JakelSocialMedia
.
👕 : @jakelshahalam .
👞 : @iamfamous.my .
152 1 16 June, 2018
@yayanatsumi Profile picture

@yayanatsumi

🎶Abangku manis, encem bergaya
Bolehkah adik ikut bersama🙈🎶 .

Betullah orang kata bila orang laki laki pakai baju melayu ni automatik jadi segak. Lagi-lagi pakai Baju Melayu Jakel🙈💕 .

#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9xJakel

🎶Abangku manis, encem bergaya 
Bolehkah adik ikut bersama🙈🎶 .

Betullah orang kata bila orang laki laki pakai baju melayu ni automatik jadi segak. Lagi-lagi pakai Baju Melayu Jakel🙈💕 .

#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9xJakel
155 1 16 June, 2018
@shawnrazaleigh Profile picture

@shawnrazaleigh

Pakai baju eronajis by jakel ni konpiden terlebih sikit. Bini aku pun nyaris terpanggil aku abg eron. Hahaha 😎

#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9xJakel

#teamdarkblue #eid2018 #teamdarkblue #eid2018

Pakai baju eronajis by jakel ni konpiden terlebih sikit. Bini aku pun nyaris terpanggil aku abg eron. Hahaha 😎

#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9xJakel

#teamdarkblue #eid2018 #teamdarkblue #eid2018
177 4 16 June, 2018
Hari raya kedua.Colour purple.  Baju raya Lara Alana X Jakel... #harihariraya #hariharimakanlemang #raya2018 #rayaootd #IngatRayaIngatJakel #JakelSocialMedia #parentingblogger #kbba9 #KBBA9xJakel
28 1 16 June, 2018
@zharif93 Profile picture

@zharif93

Jempol, Negeri Sembilan, Malaysia

Adik manis, mari abg bonceng naik motor pergi beraya. Mari adik maniss 😉🛵🛵 .
#JakelSocialMedia #TeamRayaNegeriSembilan

Adik manis, mari abg bonceng naik motor pergi beraya. Mari adik maniss 😉🛵🛵 .
#JakelSocialMedia #TeamRayaNegeriSembilan
198 4 16 June, 2018
@amir_nawawi Profile picture

@amir_nawawi

Selamat hari raya dari saya #TeamBajuJakel.

Selamat hari raya semua. Maafkan saya kalau ada salah dan silap terhadap kalian.

Saya *Muhd Amiruddin Mohd Nawawi* ingin memohon maaf dari hujung rambut hingga ke hujung kaki.

Maafkan kalau ada pekara yang saya lakukan dalam sedar dan tidak sedar.

Sesungguhnya kita khilaf.

Maafkan saya.. #ingatjakelingatraya #jakelsocialmedia #blogger #jakelshahalam #bloggermy

Selamat hari raya dari saya #TeamBajuJakel.

Selamat hari raya semua. Maafkan saya kalau ada salah dan silap terhadap kalian.

Saya *Muhd Amiruddin Mohd Nawawi* ingin memohon maaf dari hujung rambut hingga ke hujung kaki.

Maafkan kalau ada pekara yang saya lakukan dalam sedar dan tidak sedar.

Sesungguhnya kita khilaf.

Maafkan saya.. #ingatjakelingatraya #jakelsocialmedia #blogger #jakelshahalam #bloggermy
470 15 16 June, 2018
Raya datang lagi...
Membawa seribu satu rasa
Sayu tidak terkira
Ehhh apa Zumal merepek ni

Outfit : @jakel_shahalam 
#jakellovers 
#jakel 
#jakelshahalam 
#jakelsocialmedia 
#ootdjakel
#jakelraya
#duniazumal 
#duniazumaldotcom 
#blogger 
#bloggerutara 
#bloggerutaraofficial 
#teamrayajakel
#ootd
#fashion
42 0 16 June, 2018
Bila mak lang dah ada anak-anak, kasih sayang tetap menggunung dekat anak-anak sedara @nfisax
@nxbxla
@nzifa

Selamat Hari Raya 
#ootdraya2018
#ootdrayake2 #IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9 #KBBA9xJakel
#Cosmodermbalikraya #HalalSkinCare #cosmoderm #kbba9 #kelabbloggerbenashaari
71 1 16 June, 2018
@duniazumal Profile picture

@duniazumal

Perlis

Salam Lebaran
Salam Syawal Kedua
Semoga kita semua berbahagia di samping keluarga tercinta

Outfit : @jakel_shahalam
Ingat Jakel Ingat Raya
😘😘😘 #jakellovers
#jakel
#jakelshahalam
#jakelsocialmedia
#blogger
#bloggerutara
#bloggerutaraofficial
#duniazumal
#duniazumaldotcom
#bloggeraya
#raya2018
#ootd
#ootdraya
#teamjakelraya
#teamrayajakel
#fashion

Salam Lebaran 
Salam Syawal Kedua
Semoga kita semua berbahagia di samping keluarga tercinta

Outfit : @jakel_shahalam 
Ingat Jakel Ingat Raya
😘😘😘 #jakellovers 
#jakel 
#jakelshahalam 
#jakelsocialmedia 
#blogger 
#bloggerutara 
#bloggerutaraofficial 
#duniazumal 
#duniazumaldotcom 
#bloggeraya
#raya2018
#ootd
#ootdraya
#teamjakelraya
#teamrayajakel
#fashion
63 6 16 June, 2018
@anajingga Profile picture

@anajingga

Teluk Intan

Sesuci lebaran di pagi Syawal dengan sepasang baju Melayu Aaron Aziz dari Jakel untuk suami tercinta . Terima kasih Jakel
#ingatjakelingatraya #ingatrayaingatjakel #jakelsocialmedia #jakelbarulahraya #jakelshahalam #lifestyleblogger #anajinggadotcom #anajingga #advbyanajingga #advbyAJ #AJraya2018 #AJgift

Sesuci lebaran di pagi Syawal dengan sepasang baju Melayu Aaron Aziz dari Jakel untuk suami tercinta . Terima kasih Jakel 
#ingatjakelingatraya #ingatrayaingatjakel #jakelsocialmedia #jakelbarulahraya #jakelshahalam #lifestyleblogger #anajinggadotcom #anajingga #advbyanajingga #advbyAJ #AJraya2018 #AJgift
113 3 16 June, 2018
@hafizmdrahim Profile picture

@hafizmdrahim

#OOTD raya ke-2. Masih lagi berbaju melayu. Baru lah melayu kan. 😎
.
Baju ootd import dari #JakelShahAlam 😆
.
#JakelSocialMedia #KBBA9xJakel #KBBA9

#OOTD raya ke-2. Masih lagi berbaju melayu. Baru lah melayu kan. 😎
.
Baju ootd import dari #JakelShahAlam 😆
.
#JakelSocialMedia #KBBA9xJakel #KBBA9
46 0 16 June, 2018
@reenasidek Profile picture

@reenasidek

Model paksa rela, kena paksa dengan kakak.. hahaha... OOTD bergaya dengan baju melayu Nabil Ahmad dari Jakel.. Selamat Hari Raya... #ingatjakelingatraya
#jakelshahalam
#jakelsocialmedia

Model paksa rela, kena paksa dengan kakak.. hahaha... OOTD bergaya dengan baju melayu Nabil Ahmad dari Jakel.. Selamat Hari Raya... #ingatjakelingatraya
#jakelshahalam 
#jakelsocialmedia
49 0 16 June, 2018
@suriaamanda_ Profile picture

@suriaamanda_

Melaram Abah Den di pagi raya...thanks @jakel_shahalam buat abah SA hensem di pagi raya...baju raya Nabil Ahmad pilihan SA buat abah tercinta...Ingat Raya Ingat Jakel... #suriaamandadotcom
#jakelsocialmedia
#jakelshahalam
#jakelbarulahraya
#ingatjakelingatraya
#malaysianlifestylebloggers
#lifestylebloggers

Melaram Abah Den di pagi raya...thanks @jakel_shahalam buat abah SA hensem di pagi raya...baju raya Nabil Ahmad pilihan SA buat abah tercinta...Ingat Raya Ingat Jakel... #suriaamandadotcom 
#jakelsocialmedia 
#jakelshahalam 
#jakelbarulahraya 
#ingatjakelingatraya 
#malaysianlifestylebloggers 
#lifestylebloggers
40 1 16 June, 2018
Baru sempat nak post outfit abang kiter semalam. Baju daripada Jakel. 
#ingatjakelingatraya #jakelshahalam #jakelsocialmedia #inirayajakel #kinahraya #bajuraya #apekinahdotcom #teamjakelraya2018
28 3 16 June, 2018

Top #JakelSocialMedia posts

@reefofficial Profile picture

@reefofficial

Lekir

#DuaSyawal
Hari ini kemeriahan raya diteruskan dengan sesi kunjung mengunjung.

Hari ini rumah abam buat Laksa Mi dan Nasi Mandy. Jemput datang ke rumah.

Yang penting #ootdraya wajib!
Persalinan daripada @jakel_shahalam
dan sampin oleh @rizalman71 !

#thisisreef
#REEFISM
#REEFISMTERRITORY
#REEFISMraya
#ootd
#ootdshare
#Syawal2018
#Raya2018
#Lebaran2018
#SelamatHariRaya
#Jakel
#jakelshahalam
#JakelSocialMedia

#DuaSyawal 
Hari ini kemeriahan raya diteruskan dengan sesi kunjung mengunjung.

Hari ini rumah abam buat Laksa Mi dan Nasi Mandy. Jemput datang ke rumah.

Yang penting #ootdraya wajib! 
Persalinan daripada @jakel_shahalam
 dan sampin oleh @rizalman71 !

#thisisreef 
#REEFISM
#REEFISMTERRITORY 
#REEFISMraya
#ootd
#ootdshare
#Syawal2018 
#Raya2018 
#Lebaran2018 
#SelamatHariRaya
#Jakel
#jakelshahalam 
#JakelSocialMedia
242 9 16 June, 2018
@ashraf_suhaimi Profile picture

@ashraf_suhaimi

J O D O H 🤔 .

Bila nak raya ada partner? Penat laa setiap kali raya je keluar soalan bila nak bawak blk “kawan” ..🤦🏻‍♂️ .. pening kepala pikir.. hadap je laa.. 😂 .

Korang dah siap ke preparation utk raya nie? Klu ada yg x cukup lg, blh serbu @jakeltextile .. tengah ade sale gile2 tu.. apa lagi.. borong laa.. memang ber”OOTD” sakan laa korang.. baru laa leh feeling @schaalyahya @aydajebat @awalashaari @nabilzira @aarondwiaziz @harithiskander kan.. haa tunggu apa lagi? Jom serbu.. .

P/s : ade ke orang nak wat gambar kat atas nie “HOME SCREEN” phone korang 🤪🤪.
. #ashrafsuhaimi #riangriaraya #salamaidilfitri #jakelmall #jakelmalaysia #emeraldgreen #songketkelantan #ingatjakelingatraya #jakelsocialmedia

J O D O H 🤔 .

Bila nak raya ada partner? Penat laa setiap kali raya je keluar soalan bila nak bawak blk “kawan” ..🤦🏻‍♂️ .. pening kepala pikir.. hadap je laa.. 😂 .

Korang dah siap ke preparation utk raya nie? Klu ada yg x cukup lg, blh serbu @jakeltextile .. tengah ade sale gile2 tu.. apa lagi.. borong laa.. memang ber”OOTD” sakan laa korang.. baru laa leh feeling @schaalyahya @aydajebat @awalashaari @nabilzira @aarondwiaziz @harithiskander kan.. haa tunggu apa lagi? Jom serbu.. .

P/s : ade ke orang nak wat gambar kat atas nie “HOME SCREEN” phone korang 🤪🤪.
.  #ashrafsuhaimi #riangriaraya #salamaidilfitri #jakelmall #jakelmalaysia #emeraldgreen #songketkelantan #ingatjakelingatraya #jakelsocialmedia
1,770 36 13 June, 2018
@penaberkala Profile picture

@penaberkala

Baju Melayu belum beli lagi. Ramai duk suggest suruh beli di Jakel. Duk scroll-scroll IG, nampak Koleksi Aaron Aziz by Jakel. Lawa jugak 😊

Persoalannya, warna apa yang lawa? Tahun lepas warna hijau,tahun ni tak tahu lagi warna apa nak beli. Hermm

Korang warna apa tahun ni?
Weekend ni boleh la try pergi Jakel, usha-usha baju raya. Lambat-lambat kang, habis pulak warna dan size yang kita nak. Jom!
@jakel_shahalam
@jakeltextile
#ingatjakelingatraya
#jakelshahalam
#jakelsocialmedia

Baju Melayu belum beli lagi. Ramai duk suggest suruh beli di Jakel. Duk scroll-scroll IG, nampak Koleksi Aaron Aziz by Jakel.  Lawa jugak 😊

Persoalannya, warna apa yang lawa?  Tahun lepas warna hijau,tahun ni tak tahu lagi warna apa nak beli. Hermm

Korang warna apa tahun ni? 
Weekend ni boleh la try pergi Jakel, usha-usha baju raya. Lambat-lambat kang, habis pulak warna dan size yang kita nak. Jom! 
@jakel_shahalam
@jakeltextile
#ingatjakelingatraya
#jakelshahalam 
#jakelsocialmedia
106 11 1 June, 2018
@qasehdalia Profile picture

@qasehdalia

Tahun ni beraya dengan @aarondwiaziz , haha , banyak betul warna baju melayu #aaronaziz ni sampai pening nak pilih , last-last amik merah makngah , semalam pergi Jakel Shah Alam gila-gila sale korang , yang mana tak beli lagi baju melayu tu cari kat Jakel je sonang , free sampin dan butang baju melayu tu haaa.
.
.
Raya makin dekat, Jakel pun makin rancak buat jualan murah kow kow sehingga malam raya... Ingat Jakel, ingat raya.
.
.
Walaupun tak berapa nak sedondon tahun ni dgn Umi (wrna gelap sikit sobss) , tak sabar nak tgk dua beranak ni berbaju melayu lengkap , abahnya kita pilih Aaron Aziz , anaknya kita pilih upin ipin 💕
.
#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9xJakel

Tahun ni beraya dengan @aarondwiaziz , haha , banyak betul warna baju melayu #aaronaziz ni sampai pening nak pilih , last-last amik merah makngah , semalam pergi Jakel Shah Alam gila-gila sale korang , yang mana tak beli lagi baju melayu tu cari kat Jakel je sonang , free sampin dan butang baju melayu tu haaa.
.
.
Raya makin dekat, Jakel pun makin rancak buat jualan murah kow kow sehingga malam raya... Ingat Jakel, ingat raya.
.
.
Walaupun tak berapa nak sedondon tahun ni dgn Umi (wrna gelap sikit sobss) , tak sabar nak tgk dua beranak ni berbaju melayu lengkap , abahnya kita pilih Aaron Aziz , anaknya kita pilih upin ipin 💕
. 
#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9xJakel
130 10 11 June, 2018
@ashraf_suhaimi Profile picture

@ashraf_suhaimi

Kuantan

E L O K ? .

Selamat Hari Raya AidilFitri Maaf Zahir Batin 🙏🏻 .
.
Maceh @elok_empire utk butang sauh nie.. rambut plk tangan magic @faesrazali , baju dari @jakeltextile .. terasa makin elok plk abang harini 🙊 . Harap2 jalan raya nnt ada laa menantu yg melekat utk mak abang 🤪. .

#ashrafsuhaimi #teamemeraldgreen #teamrayapahang #kuantan #elokempire #butangsauh #jakelmalaysia #jakelsocialmedia #needacutbarber

E L O K ? .

Selamat Hari Raya AidilFitri Maaf Zahir Batin 🙏🏻 .
.
Maceh @elok_empire utk butang sauh nie.. rambut plk tangan magic @faesrazali , baju dari @jakeltextile .. terasa makin elok plk abang harini 🙊 . Harap2 jalan raya nnt ada laa menantu yg melekat utk mak abang 🤪. .

#ashrafsuhaimi #teamemeraldgreen #teamrayapahang #kuantan #elokempire #butangsauh #jakelmalaysia #jakelsocialmedia #needacutbarber
1,790 71 15 June, 2018
@jaslinpuasa Profile picture

@jaslinpuasa

Felda Sungai Mas, Kota Tinggi Johor

Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin.. syokkknyaaa raya 🙏🏻💙
#jakelshahalam #ingatrayaingatjakel #jakelsocialmedia #teamrayajohor

Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin.. syokkknyaaa raya 🙏🏻💙
#jakelshahalam #ingatrayaingatjakel #jakelsocialmedia #teamrayajohor
2,896 83 15 June, 2018
@eintan_nurfuzie Profile picture

@eintan_nurfuzie

Lawa pulak baju melayu @aarondwiaziz ni.. okey x kalau cik en nak pakai raya.. x salah kan baju melayu gegirl pakaiii?? #ingatjakelingatraya #jakelshahalam #jakelsocialmedia #nurfuziedotcomxjakel #cikenpakai #cikenraya2018 #ramadan2018 #bajumelayuaaronaziz

Lawa pulak baju melayu @aarondwiaziz ni.. okey x kalau cik en nak pakai raya.. x salah kan baju melayu gegirl pakaiii?? #ingatjakelingatraya #jakelshahalam #jakelsocialmedia #nurfuziedotcomxjakel #cikenpakai #cikenraya2018 #ramadan2018 #bajumelayuaaronaziz
117 14 10 June, 2018
@nadiasamjohari Profile picture

@nadiasamjohari

Korang dah buat persiapan raya belum?? Dah beli baju raya ??..Jom ke Jakel, ada banyak pilihan baju raya. Tahun ni mr mafia pakai baju Aaron Aziz..hehehe..warna apa..nantikan.. Korang nak beli juga baju raya dekat Jakel..hah untuk 2 minggu terakhir Jakel ada lelongan kaw kaw baju kurung & baju melayu. Jualan murah Hari Raya di Jakel Shah Alam barulah raya... #IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9 #KBBA9xJakel

Korang dah buat persiapan raya belum?? Dah beli baju raya ??..Jom ke Jakel, ada banyak pilihan baju raya. Tahun ni mr mafia pakai baju Aaron Aziz..hehehe..warna apa..nantikan.. Korang nak beli juga baju raya dekat Jakel..hah untuk 2 minggu terakhir Jakel ada lelongan kaw kaw baju kurung & baju melayu. Jualan murah Hari Raya di Jakel Shah Alam barulah raya... #IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9 #KBBA9xJakel
115 1 1 June, 2018
@ummi_nani Profile picture

@ummi_nani

Tahun ni dapat hadiahkan suami tercinta sepasang baju melayu cili api.. hahaah sempena berjaya kuruskan badan daripada saiz XXXL - XXL , dan la ni ke saiz XL. tahniah sayang @muazamnawawi . .
.
And kalau masih tak ada baju raya tu,silalah tunggu JAKEL buka. Kami siap tunggu depan JAKEL berdiri lama, sebab... haha bulan Puasa JAKEL buka jam 11pagi. Ini kami pergi JAKEL Bangi yang baharu dibuka tu.
.
.

Raya makin dekat, Jakel pun makin rancak buat Jualan Murah kaw-kaw sehingga malam Raya tau. Hari Jumaat lepas, sempat p JAKEL KL dengan Cik Fariha, hehe tergrab juga baju SCHAALYAHYAXJAKEL. Serius berbaloii..tak yah cari tukang jahit!

Ingat Raya, ingat Jakel! #IngatRayaIngatJakel #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9xJakel

Tahun ni dapat hadiahkan suami tercinta sepasang baju melayu cili api.. hahaah sempena berjaya kuruskan badan daripada saiz XXXL - XXL , dan la ni ke saiz XL. tahniah sayang @muazamnawawi . .
.
And kalau masih tak ada baju raya tu,silalah tunggu JAKEL buka. Kami siap tunggu depan JAKEL berdiri lama, sebab... haha bulan Puasa JAKEL buka jam 11pagi. Ini kami pergi JAKEL Bangi yang baharu dibuka tu.
.
.

Raya makin dekat, Jakel pun makin rancak buat Jualan Murah kaw-kaw sehingga malam Raya tau. Hari Jumaat lepas, sempat p JAKEL KL dengan Cik Fariha,  hehe tergrab juga baju SCHAALYAHYAXJAKEL. Serius berbaloii..tak yah cari tukang jahit!

Ingat Raya, ingat Jakel! #IngatRayaIngatJakel #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9xJakel
197 8 11 June, 2018