#KBBA9 Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #KBBA9 and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
44 minutes
Average like
45.8
Average comment
2.8
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

@fizafantagiro Profile picture

@fizafantagiro

Sabtu datang sini terus tuju ke Aquaria je, Ahad datang lagi baru boleh jalan-jalan tengok orang😉
.
.
#weekendgetaway #weekendvibes #weekend #ootd #us #mybaby #myboy #kbba9 #lifestyle #bonding #photography #photooftheday

Sabtu datang sini terus tuju ke Aquaria je, Ahad datang lagi baru boleh jalan-jalan tengok orang😉
.
. 
#weekendgetaway #weekendvibes #weekend #ootd #us #mybaby #myboy #kbba9 #lifestyle #bonding #photography #photooftheday
55 0 55 minutes ago
@ayuejean Profile picture

@ayuejean

Telok Bahang, Pulau Pinang, Malaysia

Balik Pulau Nature Xploration with Tourism Malaysia Wilayah Utara at Penang for 2 days...
.
#tourismmalaysia #visitmalaysia2020 #vm2020 #BalikPulauNatureXploration #kbba9

Balik Pulau Nature Xploration with  Tourism Malaysia Wilayah Utara at Penang for 2 days...
.
#tourismmalaysia #visitmalaysia2020 #vm2020 #BalikPulauNatureXploration #kbba9
14 0 1 hour ago
@yanieyusuf Profile picture

@yanieyusuf

GILER SEDAP!!!! Rasa sedap seperti chef masak dah ni. Yang penting dekat rumah pun boleh dapt makan mi paling seda dengan rasa ayam sebenar tau. Tak sampai 10 minit siap masak.

Perkenalkan Mi Sedap Tasty dengan keunikkan ayam sebenar bersama keenakkan cendawan. Memang sedap dan korang wajib cuba!
Yeahh siap ada contest lagi. Sertai #UnboxTheTasty untuk korang menangi hadiah percutian 3D2N ke CkubMed Cherating.

Cara mudah jew:
1) Beli Mi Tasty (korang boleh dapatkan di kedai2 atau pasaraya seperti Giant, Tesco atau 99SpeedMart)
2) Muat naik video atau gambar hidangan Mi Tasty yang lazat bersama kotak Mi Tasty.
3) Caption menarik & hastag #UnboxTheTasty

Mudah sangat!!! Doakan Yanie menang jugak tau hihi

Untuk info lanjut, boleh tengok di Mi Sedaap Facebook page @MiSedaapMalaysia

#yanieyusuf #UnboxTheTasty #MiTasty #MiSedapTasty #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #bloggerMalaysia

GILER SEDAP!!!! Rasa sedap seperti chef masak dah ni. Yang penting dekat rumah pun boleh dapt makan mi paling seda dengan rasa ayam sebenar tau. Tak sampai 10 minit siap masak.

Perkenalkan Mi Sedap Tasty dengan keunikkan ayam sebenar bersama keenakkan cendawan. Memang sedap dan korang wajib cuba! 
Yeahh siap ada contest lagi. Sertai #UnboxTheTasty untuk korang menangi hadiah percutian 3D2N ke CkubMed Cherating.

Cara mudah jew:
1) Beli Mi Tasty (korang boleh dapatkan di kedai2 atau pasaraya seperti Giant, Tesco atau 99SpeedMart)
2) Muat naik video atau gambar hidangan Mi Tasty yang lazat bersama kotak Mi Tasty.
3) Caption menarik & hastag #UnboxTheTasty

Mudah sangat!!! Doakan Yanie menang jugak tau hihi

Untuk info lanjut, boleh tengok di Mi Sedaap Facebook page @MiSedaapMalaysia

#yanieyusuf #UnboxTheTasty #MiTasty #MiSedapTasty #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #bloggerMalaysia
22 0 1 hour ago
@salina_johari Profile picture

@salina_johari

Bersama Timbalan Panglima Tentera Laut ke-20 ~ Laksamana Madya Datuk Khairul Anuar Yahya 😊
.

#NavyPeople
#NavyMom
#navypride
#segakberseragam
#salinajoharidotcom
#KBBA9

Bersama Timbalan Panglima Tentera Laut ke-20 ~ Laksamana Madya Datuk Khairul Anuar Yahya 😊
.

#NavyPeople 
#NavyMom
#navypride
#segakberseragam
#salinajoharidotcom 
#KBBA9
15 0 1 hour ago
@ayeesha_anna Profile picture

@ayeesha_anna

Aleesya menang merentas desa pagi ni

#aleesyamomentos #sukansekolah #sportsday #merentasdesa esa #kbba9

Aleesya menang merentas desa pagi ni

#aleesyamomentos #sukansekolah #sportsday #merentasdesa esa #kbba9
24 5 1 hour ago
@afiqhalid Profile picture

@afiqhalid

Good morning everybody,

These 2 days afiq and geng #kbba9 will be joining Tourism Malaysia at Balik Pulau , Penang . As usual , afiq akan buat video . wish me luck tau . Bismillah 🤲🏻 #tourismmalaysia #visitmalaysia2020 #vm2020

Good morning everybody,

These 2 days afiq and geng #kbba9 will be joining Tourism Malaysia at Balik Pulau , Penang . As usual , afiq akan buat video . wish me luck tau . Bismillah 🤲🏻 #tourismmalaysia #visitmalaysia2020 #vm2020
76 14 2 hours ago
@dalynna Profile picture

@dalynna

Create a memory with friends. Last year in SK😊

#cameronhighland
#mogaberjayaduniaakhirat
#kbba9
#kenanganupsr

Create a memory with friends. Last year in SK😊

#cameronhighland
#mogaberjayaduniaakhirat
#kbba9
#kenanganupsr
8 0 3 hours ago
@marina.bashah Profile picture

@marina.bashah

Ni namanye Coring Test. Coring test ni bertujuan untuk check ketebalan premix. Cukup ke tak ikut spec yang dikehendaki. Kalau tak cukup sila cukupkan. 😁😁
.
.
#marinabashah #ipoh #kbba9 #bloggerperempuan #bloggerperak #civilengineering

Ni namanye Coring Test. Coring test ni bertujuan untuk check ketebalan premix. Cukup ke tak ikut spec yang dikehendaki. Kalau tak cukup sila cukupkan. 😁😁
.
.
#marinabashah #ipoh #kbba9 #bloggerperempuan #bloggerperak #civilengineering
14 0 4 hours ago
@afiqhalid Profile picture

@afiqhalid

Telok Bahang, Pulau Pinang, Malaysia

Awal pagi dah makan nasi kandar 😅 Good morning gaisss . Jangan skip breakfast ya even on diet 💪🏻

Awal pagi dah makan nasi kandar 😅 Good morning gaisss . Jangan skip breakfast ya even on diet 💪🏻
79 16 4 hours ago
@lyaakifimtiyaz Profile picture

@lyaakifimtiyaz

Ya Allah.. jadikan kami orang yang sabar saat diuji. Orang yang kuat saat dibenci. .
.
Jika ada diantara kami yang sedang sakit, KAU sembuhkanlah. Jika ada diantara kami yang sedang bersedih, KAU gantikanlah dengan khabar gembira. Jika ada diantara kami yang sedang terluka, KAU sembuhkanlah lukanya dan jika ada diantara kami yang sedang susah, KAU permudahkanlah urusannya. Aamin aamin.
.
.
www.akifimtiyaz.com

#AkifImtiyazDotCom #CoretanHatiLya #Kbba9 #KelabBloggerBenAshaari #Blogger #LifestyleBlogger #ParentingBlogger

Ya Allah.. jadikan kami orang yang sabar saat diuji. Orang yang kuat saat dibenci. .
.
Jika ada diantara kami yang sedang sakit, KAU sembuhkanlah. Jika ada diantara kami yang sedang bersedih, KAU gantikanlah dengan khabar gembira. Jika ada diantara kami yang sedang terluka, KAU sembuhkanlah lukanya dan jika ada diantara kami yang sedang susah, KAU permudahkanlah urusannya. Aamin aamin.
.
.
www.akifimtiyaz.com

#AkifImtiyazDotCom #CoretanHatiLya  #Kbba9 #KelabBloggerBenAshaari #Blogger #LifestyleBlogger #ParentingBlogger
8 0 4 hours ago
@luvkiddo19 Profile picture

@luvkiddo19

Good morning mommies and daddies. Rise and shine. Start your day today with positive vibes 💖💞🌈.. #luvkiddo #morningmotivation #morning #motherhood #parenthood #parentingtips #parenthoodunlocked #kbba9

Good morning mommies and daddies. Rise and shine. Start your day today with positive vibes 💖💞🌈.. #luvkiddo #morningmotivation #morning #motherhood #parenthood #parentingtips #parenthoodunlocked #kbba9
3 0 5 hours ago
@asyiqin.89 Profile picture

@asyiqin.89

Ada orang 💣💥 kita 🤭
.
.
#love #kbba9 #hubby

Ada orang 💣💥 kita 🤭
.
.
#love #kbba9 #hubby
10 0 12 hours ago
@nadiasamjohari Profile picture

@nadiasamjohari

Sihat Dengan Gembira

Dalan kehidupan kita ni, memang tak boleh lari dari masalah tekanan, mental, emosi dan fizikal. Nad sendiri kadangkala alami masalah tekanan ni. Jadi kita kene lawan supaya tak jadi makin teruk.
Rasa bertuah bila dapat join event @natugee x @mr_malaysia_world di @furama_bukit_bintang. Event yang sangat best sempena Pink Oktober.
Penganjuran ‘Healthy Is The New Happy! A Better You Today’ diadakan untuk memperkasakan kesihatan wanita. Event bukan biasa-biasa tapi penuh informasi.
Antara kupasan yang dibincangkan berkenaan ketidakstabilan hormon oleh Dr Linda. Kemudian perkongsian dari Puan Rena Rifaee, founder Natugee, dia menceritakan bagaimana dia mengalami masalah tekanan yang teruk dan akhirnya mencipta kehidupan yang sihat sehingga terciptanya produk Natugee. Produk ni natural dan elok untuk kulit ekzema.
Artis @dianadanielleb juga turut berkongsi bagaimana dia boleh alami deperession, anxiety...apa yang diceritakan memang sama macam nad alami kadangkala.. Now, she become better. .

Dan nad suka apa yang dikatakan oleh Datin Harveen Kaur...kita kene keluar daripada comfort zone..yes true..kalau kita duduk tempat sama je sebab tu boleh jadi tekanan. .

Banyak lagi info, nad akan cerita dekat blog. Thank you to @janechua18 and @theasianparent_my untuk peluang ini. Dan thank you to all sponsor that day. Dari skincare, barang baby, eo, pokok sampaila ke swarovski.

@natugee @eoriofficial @wirdorahq @bondahaven @narinar.malaysia @loveramalaysia @jamutunteja_hq @chiio_by_thenittygritty @wakawakakl

#theAsianparentMY #furamahotel #natugee #wirdora #jamutunteja #takkanjamuhilangdidunia #BetterSkinLovera #bondahaven #eoriwonderskin #weareunitedagainsteczema #dropoflove #wakawakaplayland

#miszrockersdotcom #ceriterasigadisbiru #kbba9 #kelabbloggerbenashaari

Sihat Dengan Gembira

Dalan kehidupan kita ni, memang tak boleh lari dari masalah tekanan,  mental,  emosi dan fizikal. Nad sendiri kadangkala alami masalah tekanan ni. Jadi kita kene lawan supaya tak jadi makin teruk. 
Rasa bertuah bila dapat join event @natugee x @mr_malaysia_world di @furama_bukit_bintang. Event yang sangat best sempena Pink Oktober. 
Penganjuran ‘Healthy Is The New Happy! A Better You Today’ diadakan untuk memperkasakan kesihatan wanita. Event bukan biasa-biasa tapi penuh informasi. 
Antara kupasan yang dibincangkan berkenaan ketidakstabilan hormon oleh Dr Linda. Kemudian perkongsian dari Puan Rena Rifaee, founder Natugee,  dia menceritakan bagaimana dia mengalami masalah tekanan yang teruk dan akhirnya mencipta kehidupan yang sihat sehingga terciptanya produk Natugee. Produk ni natural dan elok untuk kulit ekzema. 
Artis @dianadanielleb juga turut berkongsi bagaimana dia boleh alami deperession,  anxiety...apa yang diceritakan memang sama macam nad alami kadangkala.. Now,  she become better. .

Dan nad suka apa yang dikatakan oleh Datin Harveen Kaur...kita kene keluar daripada comfort zone..yes true..kalau kita duduk tempat sama je sebab tu boleh jadi tekanan. .

Banyak lagi info,  nad akan cerita dekat blog. Thank you to @janechua18 and @theasianparent_my untuk peluang ini. Dan thank you to all sponsor that day. Dari skincare,  barang baby, eo, pokok sampaila ke swarovski.

@natugee @eoriofficial @wirdorahq @bondahaven @narinar.malaysia @loveramalaysia @jamutunteja_hq @chiio_by_thenittygritty @wakawakakl

#theAsianparentMY #furamahotel #natugee #wirdora #jamutunteja #takkanjamuhilangdidunia #BetterSkinLovera #bondahaven #eoriwonderskin #weareunitedagainsteczema #dropoflove #wakawakaplayland

#miszrockersdotcom #ceriterasigadisbiru  #kbba9 #kelabbloggerbenashaari
101 6 13 hours ago
@azlina6861 Profile picture

@azlina6861

alaa.. cuti dah nak dekat.
Jenguk kt apps agoda, kebanyakan bilik semuanya dah full.

Makanya, dengan ini.. kita throwback ler skit. Tak banyak mana pon. Tapi view kt sini cantikk.

ada balkoni dan terus nampak swimming pool

#ehbelogakudotcom
#kbba9
#kembarakbba9

alaa.. cuti dah nak dekat.
Jenguk kt apps agoda, kebanyakan bilik semuanya dah full.

Makanya, dengan ini.. kita throwback ler skit. Tak banyak mana pon. Tapi view kt sini cantikk.

ada balkoni dan terus nampak swimming pool

#ehbelogakudotcom
#kbba9
#kembarakbba9
43 0 13 hours ago
@afiqhalid Profile picture

@afiqhalid

Penang

OMG realme Malaysia's #realKUAT camera technology has just launched! Diorang siap bagi free tickets to #realmeEclipse - NOF too!! Ada siapa2 nak teman ai tak ? Ajommm !!! See you guys there! #LeapToQuadCamera

#realKUAT #LeapToQuadCamera #realmeEclipse #kbba9

OMG realme Malaysia's #realKUAT camera technology has just launched! Diorang siap bagi free tickets to #realmeEclipse - NOF too!! Ada siapa2 nak teman ai tak ? Ajommm !!! See you guys there! #LeapToQuadCamera

#realKUAT #LeapToQuadCamera #realmeEclipse #kbba9
53 12 14 hours ago
@farrahputra Profile picture

@farrahputra

Perlis, Perlis, Malaysia

10 tahun lalu....
Suatu masa dahulu...
cuba teka yang mana satu saya 🤭hahahaha
.
Sometimes #rindu dengan zaman study dulu...& Friends
.
#myclassmate #poli #studenthotcat #kelasbakery #masakmasak #sem5 #tb #10yearsago #blogpermatabiru #KBBA9

10 tahun lalu....
Suatu masa dahulu...
cuba teka yang mana satu saya 🤭hahahaha
.
Sometimes #rindu dengan zaman study dulu...& Friends
.
#myclassmate #poli  #studenthotcat #kelasbakery #masakmasak #sem5 #tb #10yearsago #blogpermatabiru #KBBA9
15 9 14 hours ago
@mummy_audya Profile picture

@mummy_audya

KFC Malaysia

AUDYA DULU! BIAR AUDYA RASA DULUUU.💆‍♀️💆‍♀️ .

Hahaha #anakkanjemummy ni sekarang pesen kalau dapat je order konpem Audya dulu nak rasa! Siap cakap sedappp! Kemain bagi komen 🤭🤭 hahaha #AudyaMunirahAesyaAMM #17monthwold #1y5m #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #sinarcintaku

AUDYA DULU! BIAR AUDYA RASA DULUUU.💆‍♀️💆‍♀️ .

Hahaha #anakkanjemummy ni sekarang pesen kalau dapat je order konpem Audya dulu nak rasa! Siap cakap sedappp! Kemain bagi komen 🤭🤭 hahaha #AudyaMunirahAesyaAMM #17monthwold #1y5m #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #sinarcintaku
8 6 15 hours ago
@farrahputra Profile picture

@farrahputra

Perlis, Perlis, Malaysia

Simple like Me!😜
Jom Dinner... Tumpang rajin masak hehehe
.
Tq yang kongsi idea menu malam ini 😬
.
#airtanganpb
#masakmasak #pbmakanmakan #blogpermatabiru #KBBA9

Simple like Me!😜
Jom Dinner... Tumpang rajin masak hehehe
.
Tq yang kongsi idea menu malam ini 😬
.
#airtanganpb
#masakmasak #pbmakanmakan #blogpermatabiru #KBBA9
17 3 16 hours ago
@ummi_nani Profile picture

@ummi_nani

Food Valet

Over the weekends, we had try Nasi Kandar Uncle Botak.
Not bad, can come again next time.
#nasikandarunclebotak #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #nasikandar

Over the weekends, we had try Nasi Kandar Uncle Botak. 
Not bad, can come again next time. 
#nasikandarunclebotak #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #nasikandar
79 0 17 hours ago
@lyssafaizureen Profile picture

@lyssafaizureen

Cameron Highlands, Pahang, Malaysia

Sape nak ? 🍓 meh nak tolong petikkan 🤭🤪

Sape nak ? 🍓 meh nak tolong petikkan 🤭🤪
194 10 19 hours ago
@luvkiddo19 Profile picture

@luvkiddo19

When your children are happy, the whole family will happy too😊😊😊🌈💟💟.. Come on, Spread love and happiness with luvKiddo💖🌈💞.. #luvkiddo #parenthood #parentingtips #parentingquotes #parenting #children #childrenactivities #kbba9

When your children are happy, the whole family will happy too😊😊😊🌈💟💟.. Come on, Spread love and happiness with luvKiddo💖🌈💞.. #luvkiddo #parenthood #parentingtips #parentingquotes #parenting #children #childrenactivities #kbba9
9 0 21 hours ago
@mawar_biru89 Profile picture

@mawar_biru89

100Day'sMakPassed Away ,
Genap 100 hari aku kehilangan sesosok Mak dalam hidup aku . Rindu yang tak kan pernah terubati , masih terasa Mak masih hidup . Sometimes time tengah kat jalan tetiba teringat mak , dan tak leh nak tahan air mata tu . Paling teruk kalau tengah kerja and berhadapan dengan orang ... tetiba sebak , tetiba teringat mak . Semua begitu tiba-tiba ... Masih banyak lagi yang aku nak buat dengan mak . Masih tak cukup lagi aku berbakti dengan mak .. hanya mampu buat semampuku dan aku rasa Masih jauh dari cukup , dan tak pernah cukup... Al-Fatihah Mak... Rindu serindu-rindunya ... rindu yang tiada penghujungnya.
#ciksepetdotcom
#kbba9
#100DaysMakPassedAway

100Day'sMakPassed Away ,
Genap 100 hari aku kehilangan sesosok Mak dalam hidup aku . Rindu yang tak kan pernah terubati , masih terasa Mak masih hidup . Sometimes time tengah kat jalan tetiba teringat mak , dan tak leh nak tahan air mata tu . Paling teruk kalau tengah kerja and berhadapan dengan orang ... tetiba sebak , tetiba teringat mak . Semua begitu tiba-tiba ... Masih banyak lagi yang aku nak buat dengan mak . Masih tak cukup lagi aku berbakti dengan mak .. hanya mampu buat semampuku  dan aku rasa Masih jauh dari cukup , dan tak pernah cukup... Al-Fatihah Mak... Rindu serindu-rindunya ... rindu yang tiada penghujungnya.
#ciksepetdotcom 
#kbba9 
#100DaysMakPassedAway
212 12 21 hours ago
Ada ke yang nak join Lembah Kinta Run ni?
.
.
#ipoh #perak #gopeng #malaysianblogger #kbba9 #influencersperak #bloggerperak #funrunmalaysia
11 0 23 hours ago
@syierams Profile picture

@syierams

Whatever you are, be a good one 👟
.
.
#qotd
#kbba9

Whatever you are, be a good one 👟
.
.
#qotd
#kbba9
231 3 22 October, 2019
Kerja luar sampai Khamis... Jom ke Ipoh dulu.. #KelabBloggerBenAshaari #DramaHidupFMR #kbba9 #shotbyhuaweip20pro
12 0 22 October, 2019
@fiza_aizzawa Profile picture

@fiza_aizzawa

#SUNWAYFORGOOD DEEPAVALI CHEER PROGRAMME 2019

Sempena sambutan Festival of Light, Sunway Group melancarkan Deepavali Cheer Programme 2019 untuk 900 anak sekolah Perak yang memerlukan di Lost World of Tambun.
.
Antara pengisian program termasuklah Educational tour at Lost World of Tambun, distribution of school supplies; upgrading of school libraries; dan induction of ICT Literacy Aid programme.
.
Program ini juga bertujuan untuk memastikan masa depan jangka panjang kanak-kanak melalui pendidikan. Memang beruntung sangat semua kanak-kanak yang dapat mengikuti program ini.
.
Review penuh http://ourmemoria.blogspot.com/2019/10/deepavali-cheer-programme-brings-smiles.html
#SUNWAYFORGOOD #SUNWAYGROUP #lostworldoftambun #bloggerMY #ourmemoriablog #kbba9 #lifestyleblogger

#SUNWAYFORGOOD DEEPAVALI CHEER PROGRAMME 2019

Sempena sambutan Festival of Light, Sunway Group melancarkan Deepavali Cheer Programme 2019 untuk 900 anak sekolah Perak yang memerlukan di Lost World of Tambun.
.
Antara pengisian program termasuklah  Educational tour at Lost World of Tambun, distribution of school supplies; upgrading of school libraries; dan induction of ICT Literacy Aid programme.
.
Program ini juga bertujuan untuk memastikan masa depan jangka panjang kanak-kanak melalui pendidikan. Memang beruntung sangat semua kanak-kanak yang dapat mengikuti program ini.
.
Review penuh http://ourmemoria.blogspot.com/2019/10/deepavali-cheer-programme-brings-smiles.html 
#SUNWAYFORGOOD #SUNWAYGROUP #lostworldoftambun #bloggerMY #ourmemoriablog #kbba9 #lifestyleblogger
43 0 22 October, 2019
@eizagreenappleku Profile picture

@eizagreenappleku

Hadiah dah sampai. Terima kasih @eyesvisiongroup cantik sangat sunglasses ni.
.
Nanti Sis selfie ye. Tengah fikir lokasi dan style apa nak di gayakan.
.
Korang boleh singgah IG dan FB depa. Banyak sunglasses yang cantik-cantik. Dan kalau tetiba mereka ada buat contest, manalah tau ada rezeki korang menang sunglasses percuma macam Sis. 😍
.
#adidassunglasses #adidas #eyesvisiongroup
#contestmalaysia #sunglassescontest
#greenapplekudotcom #kbba9
#kelabbloggerbenashaari #bloggerpenang
#bloggermalaysia #storytelling

Hadiah dah sampai. Terima kasih @eyesvisiongroup cantik sangat sunglasses ni.
.
Nanti Sis selfie ye. Tengah fikir lokasi dan style apa nak di gayakan.
.
Korang boleh singgah IG dan FB depa. Banyak sunglasses yang cantik-cantik. Dan kalau tetiba mereka ada buat contest, manalah tau ada rezeki korang menang sunglasses percuma macam Sis. 😍
.
#adidassunglasses #adidas #eyesvisiongroup 
#contestmalaysia #sunglassescontest
#greenapplekudotcom #kbba9 
#kelabbloggerbenashaari #bloggerpenang 
#bloggermalaysia #storytelling
21 2 22 October, 2019
@papaamyzal Profile picture

@papaamyzal

. Assalamualaikum
.
Gemonin
.
.
#guruyaya #kbba9

. Assalamualaikum
.
Gemonin
.
.
#guruyaya #kbba9
7 0 22 October, 2019
@papamyzal Profile picture

@papamyzal

. Assalamualaikum
.
Gemonin
.
.
#guruyaya #kbba9

. Assalamualaikum
.
Gemonin
.
.
#guruyaya #kbba9
10 0 22 October, 2019

Top #KBBA9 posts

@aisyaismail_ai Profile picture

@aisyaismail_ai

Selamat hari kemerdekaan yang ke-62. 🇲🇾🇲🇾 Hari ni baru nak wish, aci tak?
.
#aisyaismail #aisyaismaildotcom #kbba9

Selamat hari kemerdekaan yang ke-62. 🇲🇾🇲🇾 Hari ni baru nak wish, aci tak?
.
#aisyaismail #aisyaismaildotcom #kbba9
750 6 1 September, 2019
@aisyaismail_ai Profile picture

@aisyaismail_ai

Alhamdulillah! Terima kasih kepada pihak Eye Vision Optical, Sungei Wang Plaza kerana menyumbangkan cermin mata kepada 10 orang anak-anak yatim dan guru guru dari Rumah Sentuhan Budi. 👍

Bukan sekadar cermin mata malah makan minum serta pengangkutan juga mereka taja.

Syabas! ✌

Kalau nak tahu, ada diantara anak-anak yatim ini bakal mengambil peperiksaan UPSR pada minggu depan maka ini secara tak langsung dapat membantu mereka fokus serta melihat dengan lebih jelas. Paling syahdu pabila dapat melihat keseronokan telatah mereka mencuba cermin mata.

Minggu hadapan, akan ada sebuah lagi rumah anak yatim yg mendapat sumbangan cermin mata. InshaAllah

#eyesvisionoptical #eyesvisiongroup #aisyaismail #aisyaismaildotcom #kbba9

Alhamdulillah! Terima kasih kepada pihak Eye Vision Optical, Sungei Wang Plaza kerana menyumbangkan cermin mata kepada 10 orang anak-anak yatim dan guru guru dari Rumah Sentuhan Budi. 👍

Bukan sekadar cermin mata malah makan minum serta pengangkutan juga mereka taja.

Syabas! ✌

Kalau nak tahu, ada diantara anak-anak yatim ini bakal mengambil peperiksaan UPSR pada minggu depan maka ini secara tak langsung dapat membantu mereka fokus serta melihat dengan lebih jelas. Paling syahdu pabila dapat melihat keseronokan telatah mereka mencuba cermin mata.

Minggu hadapan, akan ada sebuah lagi rumah anak yatim yg mendapat sumbangan cermin mata. InshaAllah

#eyesvisionoptical #eyesvisiongroup #aisyaismail #aisyaismaildotcom #kbba9
458 1 30 August, 2019
@_miminadam Profile picture

@_miminadam

Johor

Fuhh lusa dah Raya, dapat beraya sakan dengan @gastonluga
-
-
Aku pilih PRAPER bag - beg yang bersaiz besar cukup untuk aku memastikan perkara-perkara penting untuk bawak Balik kampung
-
-
fungsi yang pelbagai dan luas ❤️. Apa yang menjadikannya lebih best pada tali beg ni dapat bawa laptop dengan selamat dan magnet yang boleh laras.
-
-
Nih, pakai promo code “miminadam” untuk semua jenis beli bila-bila je sampai 16jun19 dan korang boleh dapatkan passport holder dan address tau secara percuma 💕 -
-
#GastonLuga #GastonLugaMY #travelwithGL #miminadamdotcom #kbba9

Fuhh lusa dah Raya, dapat beraya sakan dengan @gastonluga ✨
-
-
Aku pilih PRAPER bag - beg yang bersaiz besar cukup untuk aku memastikan perkara-perkara penting untuk bawak Balik kampung
-
-
fungsi yang pelbagai dan luas ❤️. Apa yang menjadikannya lebih best pada tali beg ni dapat bawa laptop dengan selamat dan magnet yang boleh laras.
-
-
Nih, pakai promo code “miminadam” untuk semua jenis beli bila-bila je sampai 16jun19 dan korang boleh dapatkan passport holder dan address tau secara percuma 💕 -
-
#GastonLuga #GastonLugaMY #travelwithGL #miminadamdotcom #kbba9
612 7 3 June, 2019
Bila Ayhan boleh share @eachacupmy dengan mummy ni
#airahsyahirahdotcom #kbba9 #malaysianblogger #lifestyleblogger #eachacup
176 21 10 September, 2019
@aisyaismail_ai Profile picture

@aisyaismail_ai

Tahukah Anda ?
Festival Roda & Gincu diadakan sempena Minggu Keusahawanan dan PKS Wilayah Selatan 2019 yang dianjurkan oleh Kerajaan Negeri Johor melalui anak syarikat Kumpulan Permodalan Darul Ta’zim (PDT), Perbadanan Usahawan Johor Sdn. Bhd. (PUJB) dengan kerjasama SME Corp. Malaysia, agensi di bawah Kementerian Pembangunan Usahawan.
.

Inilah masanya untuk anda bertemu dengan pelbagai agensi daripada negeri Johor, Melaka dan Negeri Sembilan di Minggu Keusahawanan PKS di Dataran Tangkak bermula 2 sehingga 4 Ogos nanti. .
Selain daripada sesi bertemu bakal usahawan bersama agensi, antara tarikan lain festival ini adalah Pameran Produk Usahawan, Kaunter Info Keusahawanan, Karnival Kerjaya Johor Bistari, Jelajah Usahawan Belia, Jualan Murah, Jualan Produk Pertanian, Pocket Talk Agensi Keusahawanan, Padanan Perniagaan dan pelbagai lagi.
.
So, tunggu apa lagi?? Jom kita beramai-ramai memeriahkan Minggu Keusahawanan PKS Negeri Johor ni okay. Kita jumpa di sana...
.
#KelabBloggerBenAshaari #kbba9 #Johor #SehariBersamaUsahawan #MED #KementerianPembangunanUsahawan #SMECorpMalaysia #KarnivalKeusahawanJohor

Tahukah Anda ? 
Festival Roda & Gincu diadakan sempena Minggu Keusahawanan dan PKS Wilayah Selatan 2019 yang dianjurkan oleh Kerajaan Negeri Johor melalui anak syarikat Kumpulan Permodalan Darul Ta’zim (PDT), Perbadanan Usahawan Johor Sdn. Bhd. (PUJB) dengan kerjasama SME Corp. Malaysia, agensi di bawah Kementerian Pembangunan Usahawan.
.

Inilah masanya untuk anda bertemu dengan pelbagai agensi daripada  negeri Johor, Melaka dan Negeri Sembilan di Minggu Keusahawanan PKS di Dataran Tangkak bermula 2 sehingga 4 Ogos nanti. .
Selain daripada sesi bertemu bakal usahawan bersama agensi, antara tarikan lain festival ini adalah Pameran Produk Usahawan, Kaunter Info Keusahawanan, Karnival Kerjaya Johor Bistari, Jelajah Usahawan Belia, Jualan Murah, Jualan Produk Pertanian,  Pocket Talk Agensi Keusahawanan,  Padanan Perniagaan dan pelbagai lagi.
.
So, tunggu apa lagi?? Jom kita beramai-ramai memeriahkan Minggu Keusahawanan PKS Negeri Johor ni okay. Kita jumpa di sana...
.
#KelabBloggerBenAshaari #kbba9 #Johor #SehariBersamaUsahawan #MED #KementerianPembangunanUsahawan #SMECorpMalaysia #KarnivalKeusahawanJohor
336 1 3 August, 2019
@aisyaismail_ai Profile picture

@aisyaismail_ai

Shopee Malaysia - thai4u

Apa yang tiada di @Shopee_MY? Hampir semua benda yang terlintas kat fikiran ni boleh didapati dari @Shopee_MY. Sekarang sehingga 9 September sedang berlangsungnya @Shopee_MY 9.9 Super Shopping Day. Jangan ketinggalan untuk dapatkan RM9 Free Shipping Every day dan Free Shipping Voucher at 9am & 9pm daily. .
.
Apa yang korang tengah fikirkan tu? Dah tau ke apa yang korang nak beli? Download Shopee app sekarang dan jangan lepaskan peluang untuk dapatkan special vouchers dan masa tawaran adalah terhad. Jom shopping sekarang!! .
.
#ShopeeMY99 #Shopee99SuperShoppingDay #ShopeeMY #aixshopee #aisyaismail #aisyaismaildotcom #kbba9

Apa yang tiada di @Shopee_MY? Hampir semua benda yang terlintas kat fikiran ni boleh didapati dari  @Shopee_MY. Sekarang sehingga 9 September sedang berlangsungnya @Shopee_MY 9.9 Super Shopping Day. Jangan ketinggalan untuk dapatkan RM9 Free Shipping Every day dan Free Shipping Voucher at 9am & 9pm daily. .
. 
Apa yang korang tengah fikirkan tu? Dah tau ke apa yang korang nak beli? Download Shopee app sekarang dan jangan lepaskan peluang untuk dapatkan special vouchers dan masa tawaran adalah terhad. Jom shopping sekarang!! .
. 
#ShopeeMY99  #Shopee99SuperShoppingDay  #ShopeeMY #aixshopee #aisyaismail #aisyaismaildotcom #kbba9
345 15 5 September, 2019
@aisyaismail_ai Profile picture

@aisyaismail_ai

Shopee Malaysia

@Shopee_MY 9.9 Super Shopping Day sedang berlansung hari ini!! Jangan terlepas untuk dapatkan RM9 Free Shipping!
.
Nak menang 5,000 Shopee coins? Cuma ikut langkah-langkah di bawah ni:
.
1. Like post ini
2. Comment sebanyak yang boleh dengan #Shopee99SuperShoppingDay dalam comment section
3. 1 pemenang betuah akan dipilih secara rawak sebagai pemenang
4. Pemenang akan dapat 5,000 Shopee coins!
5. Contest berakhir 11:59pm, 10 September 2019 & pemenang akan diumumkan dekat @Shopee_MY pada 13 September 2019
.
Joinlah sekarang!
.
Semasa #Shopee99SuperShoppingDay jangan terlepas untuk enjoy special vouchers dan limited time deals! Cepat download app @Shopee_MY sekarang dan happy shopping! .
.
#ShopeeMY99 #Shopee99SuperShoppingDay #ShopeeMY #aisyaismail #aisyaismaildotcom #kbba9

@Shopee_MY 9.9 Super Shopping Day sedang berlansung hari ini!! Jangan terlepas untuk dapatkan RM9 Free Shipping!
.
Nak menang 5,000 Shopee coins? Cuma ikut langkah-langkah di bawah ni:
.
1. Like post ini
2. Comment sebanyak yang boleh dengan #Shopee99SuperShoppingDay dalam comment section
3. 1 pemenang betuah akan dipilih secara rawak sebagai pemenang
4. Pemenang akan dapat 5,000 Shopee coins!
5. Contest berakhir 11:59pm, 10 September 2019 & pemenang akan diumumkan dekat @Shopee_MY pada 13 September 2019
.
Joinlah sekarang!
.
Semasa #Shopee99SuperShoppingDay jangan terlepas untuk enjoy special vouchers dan limited time deals! Cepat download app @Shopee_MY sekarang dan happy shopping! .
.
#ShopeeMY99 #Shopee99SuperShoppingDay #ShopeeMY #aisyaismail #aisyaismaildotcom #kbba9
383 65 9 September, 2019
@razzwey Profile picture

@razzwey

Happy 52nd Anniversary @guardianmy!! 52 GORGEOUS YEARS!!!
.
Setiap kali ke @guardianmy, tak pernah keluar dengan tangan kosong. Ada saja barang yang aku beli, waima sekecil wet tissue pun aku beli juga. Well nak buat macam mana? Dah harga murah, jadi kita rembat je lah, hahaha...
.
Wishing @guardianmy a wonderful year and great success in the future. Thank you sebab selalu bagi diskaun yang kaw², ni yang makin sayang selalu nih...
.
Muahhh, i love Guardian! ❤️♥️❤️♥️
.
#GuardianMy #GuardianTurns52

Happy 52nd Anniversary @guardianmy!! 52 GORGEOUS YEARS!!!
.
Setiap kali ke @guardianmy, tak pernah keluar dengan tangan kosong. Ada saja barang yang aku beli, waima sekecil wet tissue pun aku beli juga. Well nak buat macam mana? Dah harga murah, jadi kita rembat je lah, hahaha...
.
Wishing @guardianmy a wonderful year and great success in the future. Thank you sebab selalu bagi diskaun yang kaw², ni yang makin sayang selalu nih...
.
Muahhh, i love Guardian! ❤️♥️❤️♥️
.
#GuardianMy #GuardianTurns52
153 6 21 hours ago