#KBBA9XJakel Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #KBBA9XJakel and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
3 hours
Average like
45.9
Average comment
1.6
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

@azni Profile picture

@azni

Gerik

3rd day raya gerik.. walaupun dah raya ke3 berkumpul with #anakcucupakjakpor wajib berbaju melayu ..sbb barulah dpt feel raya... .
.
#kbba9 #barusempatnakupload #lifestyleblogger #raya2018 #KBBA9xJakel #fujix100fujifilm #100rayastories

3rd day raya gerik.. walaupun dah raya ke3 berkumpul with #anakcucupakjakpor wajib berbaju melayu ..sbb barulah dpt feel raya... .
.
#kbba9  #barusempatnakupload  #lifestyleblogger  #raya2018  #KBBA9xJakel #fujix100fujifilm #100rayastories
96 5 20 June, 2018
@eizagreenappleku Profile picture

@eizagreenappleku

Raya ke4 baru berkesempatan nak share baju raya pilihan tahun ni. Aaron Aziz By Jakel.
Setiap kali membeli pakaian mahupun tudung, eiza akan check kualiti jahitan. Elok ke tak. Senget sebelah ke tak. Kalau ada error, terus minta tukar. Alah membeli menang memakai. ☺

#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel #greenapplekudotcom #syawal #raya #blogger #bloggerstyle #bloggerlife #penangblogger

Raya ke4 baru berkesempatan nak share baju raya pilihan tahun ni. Aaron Aziz By Jakel. 
Setiap kali membeli pakaian mahupun tudung, eiza akan check kualiti jahitan. Elok ke tak. Senget sebelah ke tak. Kalau ada error, terus minta tukar. Alah membeli menang memakai. ☺

#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel #greenapplekudotcom #syawal #raya #blogger #bloggerstyle #bloggerlife #penangblogger
39 1 18 June, 2018
@muazamnawawi Profile picture

@muazamnawawi

#teamrayaperlis

Ootd hari raya kedua. Merah!

#KBBA9 #KBBA9xJakel

#teamrayaperlis

Ootd hari raya kedua. Merah!

#KBBA9 #KBBA9xJakel
19 0 16 June, 2018
@muazamnawawi Profile picture

@muazamnawawi

#teamrayaperlis.

Inspirasi #tunmahathirmohamad . Pasangn sejoli Tun buat kami terinspirasi .
. .
Ootd hari raya kedua. Merah!

#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9 #KBBA9xJakel

#teamrayaperlis.

Inspirasi  #tunmahathirmohamad . Pasangn sejoli Tun buat kami terinspirasi .
. .
Ootd hari raya kedua. Merah!

#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9 #KBBA9xJakel
51 0 16 June, 2018
#teamrayaperlis
Susah nak perfect!

Ootd hari raya kedua. Merah!

#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9 #KBBA9xJakel
20 0 16 June, 2018
@ummi_nani Profile picture

@ummi_nani

Akan kusemat cintaku dihatimu sayang. 💋💋😍 #Ootdraya2018 - @arianirtw
dan suami daripada koleksi Aaron Aziz @jakeltextile
.
.
#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9 #KBBA9xJakel

Akan kusemat cintaku dihatimu sayang. 💋💋😍 #Ootdraya2018 - @arianirtw
dan suami daripada koleksi Aaron Aziz @jakeltextile
.
.
#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9 #KBBA9xJakel
120 3 16 June, 2018
@yayanatsumi Profile picture

@yayanatsumi

🎶Abangku manis, encem bergaya
Bolehkah adik ikut bersama🙈🎶 .

Betullah orang kata bila orang laki laki pakai baju melayu ni automatik jadi segak. Lagi-lagi pakai Baju Melayu Jakel🙈💕 .

#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9xJakel

🎶Abangku manis, encem bergaya 
Bolehkah adik ikut bersama🙈🎶 .

Betullah orang kata bila orang laki laki pakai baju melayu ni automatik jadi segak. Lagi-lagi pakai Baju Melayu Jakel🙈💕 .

#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9xJakel
155 1 16 June, 2018
@shawnrazaleigh Profile picture

@shawnrazaleigh

Pakai baju eronajis by jakel ni konpiden terlebih sikit. Bini aku pun nyaris terpanggil aku abg eron. Hahaha 😎

#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9xJakel

#teamdarkblue #eid2018 #teamdarkblue #eid2018

Pakai baju eronajis by jakel ni konpiden terlebih sikit. Bini aku pun nyaris terpanggil aku abg eron. Hahaha 😎

#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9xJakel

#teamdarkblue #eid2018 #teamdarkblue #eid2018
177 4 16 June, 2018
Hari raya kedua.Colour purple.  Baju raya Lara Alana X Jakel... #harihariraya #hariharimakanlemang #raya2018 #rayaootd #IngatRayaIngatJakel #JakelSocialMedia #parentingblogger #kbba9 #KBBA9xJakel
28 1 16 June, 2018
@dorsett.pink Profile picture

@dorsett.pink

Sekarang umur saya dah 3 bulan tapi saya pakai baju saiz umur 1 tahun 😁😁😁.. Bulan depan baju-baju saya dah tukar ke saiz 2 tahun 😁. Ni sebab saya banyak sangat makan lemangs 😘😘... (i'm weaeing LARA Alana x Jakel @jakeltextile)

#babygirl #3months #IngatRayaIngatJakel #parentingblogger #kbba9 #KBBA9xJakel

Sekarang umur saya dah 3 bulan tapi saya pakai baju saiz umur 1 tahun 😁😁😁.. Bulan depan baju-baju saya dah tukar ke saiz 2 tahun 😁. Ni sebab saya banyak sangat makan lemangs 😘😘... (i'm weaeing LARA Alana x Jakel @jakeltextile)

#babygirl #3months #IngatRayaIngatJakel #parentingblogger #kbba9 #KBBA9xJakel
34 2 16 June, 2018
@dorsett.pink Profile picture

@dorsett.pink

Our baju raya are from @jakeltextile .. (The boys are wearing Wak Doyok's Collection & my FL wearing Lara Alana's X Jakel)... #mybigfamily #teamrayaKL #IngatRayaIngatJakel #KBBA9xJakel #kbba9 #malaysiablogger

Our baju raya are from @jakeltextile .. (The boys are wearing Wak Doyok's Collection & my FL wearing Lara Alana's X Jakel)... #mybigfamily #teamrayaKL #IngatRayaIngatJakel #KBBA9xJakel #kbba9 #malaysiablogger
25 0 16 June, 2018
Bila mak lang dah ada anak-anak, kasih sayang tetap menggunung dekat anak-anak sedara @nfisax
@nxbxla
@nzifa

Selamat Hari Raya 
#ootdraya2018
#ootdrayake2 #IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9 #KBBA9xJakel
#Cosmodermbalikraya #HalalSkinCare #cosmoderm #kbba9 #kelabbloggerbenashaari
71 1 16 June, 2018
@hafizmdrahim Profile picture

@hafizmdrahim

#OOTD raya ke-2. Masih lagi berbaju melayu. Baru lah melayu kan. 😎
.
Baju ootd import dari #JakelShahAlam 😆
.
#JakelSocialMedia #KBBA9xJakel #KBBA9

#OOTD raya ke-2. Masih lagi berbaju melayu. Baru lah melayu kan. 😎
.
Baju ootd import dari #JakelShahAlam 😆
.
#JakelSocialMedia #KBBA9xJakel #KBBA9
46 0 16 June, 2018
@muazamnawawi Profile picture

@muazamnawawi

Lepas Perlis - Perlis! Pilihanraya menang ke Perlis, nak buat macamana🤣✔️ Aku redha demi anak-anak tercinta.

#teamrayaperlis

#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9 #KBBA9xJakel

Lepas Perlis - Perlis! Pilihanraya menang ke Perlis, nak buat macamana🤣✔️ Aku redha demi anak-anak tercinta.

#teamrayaperlis

#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9 #KBBA9xJakel
17 0 15 June, 2018
@muazamnawawi Profile picture

@muazamnawawi

Kampung Chuping, Perlis, Malaysia

Lepas Perlis - Perlis! Pilihanraya menang ke Perlis, nak buat macamana🤣✔️ #teamrayaperlis

#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9 #KBBA9xJakel

Lepas Perlis - Perlis! Pilihanraya menang ke Perlis, nak buat macamana🤣✔️ #teamrayaperlis

#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9 #KBBA9xJakel
17 0 15 June, 2018
@muazamnawawi Profile picture

@muazamnawawi

Lepas Perlis - Perlis! Pilihanraya menang ke Perlis, nak buat macamana🤣✔️ #teamrayaperlis

#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9 #KBBA9xJakel

Lepas Perlis - Perlis! Pilihanraya menang ke Perlis, nak buat macamana🤣✔️ #teamrayaperlis

#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9 #KBBA9xJakel
21 1 15 June, 2018
@alampauh_09 Profile picture

@alampauh_09

Permatang Pauh

Dari pagi kita melayan budak-budak datang beraya..petang ramai saudara-mara yang datang berkunjung.. Okey ni sesi malam plak, sesi untuk abam pulak pergi beraya.. Walaupun dah malam tetap berbaju melayu nabil dan bersampin dari @jakel_shahalam .. Ni baru raya!
.
#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9 #KBBA9xJakel
#teamrayapenang #teamrayapermatangpauh #alampauh #nationalcostume #bajumelayu

Dari pagi kita melayan budak-budak datang beraya..petang ramai saudara-mara yang datang berkunjung.. Okey ni sesi malam plak,  sesi untuk abam pulak pergi beraya.. Walaupun dah malam tetap berbaju melayu nabil dan bersampin dari @jakel_shahalam .. Ni baru raya!
.
#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9 #KBBA9xJakel
#teamrayapenang #teamrayapermatangpauh #alampauh #nationalcostume #bajumelayu
75 7 15 June, 2018
@annnoura Profile picture

@annnoura

Kalau kat rumah ni, koleksi AaronAzizXJakel memang jadi pilihan hati. Potongan selesa, lagi² species acah sado, dada tak boleh sorok macam abam kat rumah seketul ni 😂
.
Ok, done kutuk sikit abang sendiri. Penat sebulan behave. Dah boleh tidur lena malam ni. Kutuk² pun sayang 😘 Apa² pun, Jakel thorbaikk!
#sayangsendatpadat
#bloodbrother
#IngatJakelIngatRaya
#JakelShahAlam
#JakelSocialMedia
#KBBA9
#KBBA9xJakel

Kalau kat rumah ni, koleksi AaronAzizXJakel memang jadi pilihan hati. Potongan selesa, lagi² species acah sado, dada tak boleh sorok macam abam kat rumah seketul ni 😂
.
Ok, done kutuk sikit abang sendiri. Penat sebulan behave. Dah boleh tidur lena malam ni. Kutuk² pun sayang 😘 Apa² pun, Jakel thorbaikk! 
#sayangsendatpadat
#bloodbrother
#IngatJakelIngatRaya 
#JakelShahAlam 
#JakelSocialMedia 
#KBBA9 
#KBBA9xJakel
37 2 15 June, 2018
@yanieyusuf Profile picture

@yanieyusuf

Kita kasi closeup sket baju Melayu Aaron Aziz @aarondwiaziz Platinum yang modern cutting dari Jakel.
Tgklah ensuami segak bergaya cewahh dengan baju Melayu Aaron Aziz .. Alah retis katanya haha.. Jeles #mamabuyong tau .. Terpaksa pakai baju simple je..
.
.
#IngatRayaIngatJakel #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9xJakel #KBBA9 #yanieyusuf #ramadhan2018 #rayaaidilfitri2018 #bloggermalaysia
#kelabbloggerbenashaari #raya2018

#rayapertama2018 #teamrayarumahmertua #teamrayaperak #faizalyanie

Kita kasi closeup sket baju Melayu Aaron Aziz @aarondwiaziz Platinum yang modern cutting dari Jakel. 
Tgklah ensuami segak bergaya cewahh dengan baju Melayu Aaron Aziz .. Alah retis katanya haha.. Jeles #mamabuyong tau .. Terpaksa pakai baju simple je..
.
.
#IngatRayaIngatJakel #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9xJakel #KBBA9 #yanieyusuf #ramadhan2018 #rayaaidilfitri2018 #bloggermalaysia
#kelabbloggerbenashaari #raya2018

#rayapertama2018 #teamrayarumahmertua #teamrayaperak #faizalyanie
50 1 15 June, 2018
@fizafantagiro Profile picture

@fizafantagiro

Thanks #Jakel, husband kata kain selesa, saiz pun padan elok dengan dia :') .
.
.
#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #ootd #JakelSocialMedia #KBBA9 #KBBA9xJakel

Thanks #Jakel, husband kata kain selesa, saiz pun padan elok dengan dia :') .
.
.
#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #ootd #JakelSocialMedia #KBBA9 #KBBA9xJakel
53 5 15 June, 2018
@mohazsue Profile picture

@mohazsue

Dari pagi membawa ke malam, sakan abam beraya dengan baju Jakel. Memang selesa pakai baju ni walaupun cuaca agak panas harini.

Tahun depan, InsyaAllah Jakel tetap pilihan hati! #IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9 #KBBA9xJakel
#kelabbloggerbenashaari
#mohazsuedotcom

Dari pagi membawa ke malam, sakan abam beraya dengan baju Jakel. Memang selesa pakai baju ni walaupun cuaca agak panas harini.

Tahun depan, InsyaAllah Jakel tetap pilihan hati!  #IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9 #KBBA9xJakel
#kelabbloggerbenashaari 
#mohazsuedotcom
23 1 15 June, 2018
@dorsett.pink Profile picture

@dorsett.pink

Eid Mubarak. Selamat hari raya semua. Maaf zahir & batin... Baju raya kami dari @jakeltextile .. (i'm wearing Schaalyahya collection & my baby is wearing LARA ALANA X JAKEL) ... Shawl from @galeriariani
-
#IngatRayaIngatJakel #JakelSocialMedia
#ootdraya
#kbba9 #KBBA9xJakel #jakel #teamrayaariani2018

Eid Mubarak.  Selamat hari raya semua.  Maaf zahir & batin... Baju raya kami dari @jakeltextile .. (i'm wearing Schaalyahya collection &  my baby is wearing LARA ALANA X JAKEL) ... Shawl from @galeriariani
-
#IngatRayaIngatJakel #JakelSocialMedia
#ootdraya
#kbba9 #KBBA9xJakel #jakel #teamrayaariani2018
56 9 15 June, 2018
@asyiqin.89 Profile picture

@asyiqin.89

Selamat hari Rayaaa. Tema kami tahun ni purple purple cair gituuu..
.
.
#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9 #KBBA9xJakel #teamrayanesmilan #firstraya #bloggerlife

Selamat hari Rayaaa. Tema kami tahun ni purple purple cair gituuu..
.
.
#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9 #KBBA9xJakel #teamrayanesmilan #firstraya #bloggerlife
40 1 15 June, 2018
@mas7977 Profile picture

@mas7977

Kampung Bangau Tanjung

wahhh ingat Aaron Aziz tadi rupanya abam bomba ai, hehehee.. smart kan baju raya koleksi @aarondwiaziz ni, husband pun suka sebab kainnya selesa bila dipakai! ❤ .

ingat Raya ingat Jakel! .
.
• •
#IngatRayaIngatJakel #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9XJakel #KBBA9 #massaaridotcom #cepatlahlike

wahhh ingat Aaron Aziz tadi rupanya abam bomba ai, hehehee.. smart kan baju raya koleksi @aarondwiaziz ni, husband pun suka sebab kainnya selesa bila dipakai! ❤ .

ingat Raya ingat Jakel! .
.
• •
#IngatRayaIngatJakel #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9XJakel #KBBA9 #massaaridotcom #cepatlahlike
22 2 15 June, 2018
@nina.mirza Profile picture

@nina.mirza

Ampang, Kuala Lumpur

Sejujurnya, Nina orangnya memang cerewet sikit errkk... Cerewet banyak gak kot 🙊🙊
Dan... Tidak dinafikan Geng pun sama cerewet bila membeli. Kami kedekut kot bila part beli untuk diri sendiri 🙈🙈🙈
.
Tapi bila tengok pilihan yang ada kat Jakel, jatuh cinta kita awakk.... ♥♥♥
.
Nina sukakan kualiti kain, jahitan, material dari Jakel ni. Terbaik laaa.... Size dia cantik terletak bila pakai. .
. . .
Ingat Raya, ingat Jakel!
.
#IngatRayaIngatJakel #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9xJakel #KBBA9 #NinaMirza #Raya2018
#gayarayabersamahuawei #HuaweiP20

Sejujurnya,  Nina orangnya memang cerewet sikit errkk... Cerewet banyak gak kot 🙊🙊
Dan... Tidak dinafikan Geng pun sama  cerewet bila membeli.  Kami kedekut kot bila part beli untuk diri sendiri 🙈🙈🙈
.
Tapi bila tengok pilihan  yang ada kat Jakel,  jatuh cinta kita awakk.... ♥♥♥
.
Nina sukakan kualiti kain,  jahitan,  material  dari Jakel ni.  Terbaik laaa.... Size dia cantik terletak  bila pakai. .
. . .
Ingat Raya, ingat Jakel!
.
#IngatRayaIngatJakel #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9xJakel #KBBA9 #NinaMirza  #Raya2018
#gayarayabersamahuawei  #HuaweiP20
26 0 15 June, 2018
@nina.mirza Profile picture

@nina.mirza

Ampang, Kuala Lumpur

Aduduhhh.... Nampak tu... 🙊🙊
Fefeeling retis kah itu?
Bila Geng pakai Baju Melayu Jakel by @aarondwiaziz , nak makan biskut Raya pun nak suh Nina snap kan photo.
Tabah jer laaa... HAhaa
.
.
Tapi nengoknya memang smart Kekanda Beta bergaya beraya Baju Melayu Jakel by Aaron Aziz ♥♥
.

#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9 #KBBA9xJakel #NinaMirza #kelabbloggerbenashaari
#SeeMore #gayarayabersamahuawei #HuaweiP20

Aduduhhh.... Nampak  tu... 🙊🙊
Fefeeling  retis kah itu? 
Bila Geng pakai Baju Melayu Jakel by @aarondwiaziz , nak makan biskut Raya pun  nak suh Nina snap kan photo. 
Tabah jer laaa... HAhaa
.
.
Tapi nengoknya memang smart Kekanda Beta bergaya beraya Baju Melayu Jakel by Aaron Aziz ♥♥
.

#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9 #KBBA9xJakel #NinaMirza  #kelabbloggerbenashaari 
#SeeMore #gayarayabersamahuawei #HuaweiP20
28 0 15 June, 2018
Ootd raya pertama kami. Daddy je pakai baju raya dari Jakel. Mummy ngn Audya pakai mane yang boleh matching je hahaha #LizNirAudya #bajurayataksedondon #AudyaLizNirRaya #AudyaMunirahAesyaAMM #teamrayaKL #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #sinarcintaku #IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9 #KBBA9xJakel
29 1 15 June, 2018
@akupenghibur Profile picture

@akupenghibur

Hari raya pertama macam-macam tema. Suka kain dari @jakeltextile ini.. Selesa dan warna pink ..aumm..Tahun seorang.
moga tahun depan.. berdua.. #IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9 #KBBA9xJakel #akupenghibur

Hari raya pertama macam-macam tema. Suka kain dari @jakeltextile ini.. Selesa dan warna pink ..aumm..Tahun seorang.
 moga tahun depan.. berdua.. #IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9 #KBBA9xJakel #akupenghibur
70 3 15 June, 2018
@nina.mirza Profile picture

@nina.mirza

Ampang, Kuala Lumpur

Aduduhhh.... Nampak tu... 🙊🙊
Fefeeling retis kah itu?
Bila Geng pakai Baju Melayu Jakel by @aarondwiaziz , nak makan biskut Raya pun nak suh Nina snap kan photo.
Tabah jer laaa... HAhaa
.
.
Tapi nengoknya memang smart Kekanda Beta bergaya beraya Baju Melayu Jakel by Aaron Aziz ♥♥
.

#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9 #KBBA9xJakel #NinaMirza #kelabbloggerbenashaari

Aduduhhh.... Nampak  tu... 🙊🙊
Fefeeling  retis kah itu? 
Bila Geng pakai Baju Melayu Jakel by @aarondwiaziz , nak makan biskut Raya pun  nak suh Nina snap kan photo. 
Tabah jer laaa... HAhaa
.
.
Tapi nengoknya memang smart Kekanda Beta bergaya beraya Baju Melayu Jakel by Aaron Aziz ♥♥
.

#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9 #KBBA9xJakel #NinaMirza  #kelabbloggerbenashaari
28 2 15 June, 2018

Top #KBBA9XJakel posts

@ayeesha_anna Profile picture

@ayeesha_anna

JAKEL SHAH ALAM

Baju melayu raya untuk yang tersayang tahun ni warna fushia pink dari Koleksi Aaron Aziz by Jakel
.
Ehhh...sape cakap lelaki tak boleh pakai pink? Kalau kena gaya dia elok sangat bila pakai tau. Kalau sedondon lagi cantik, sebab warna terang bila ambik gambar memang menyerlah. Dari jauh dah nampak, senang nak cari kalau hilang 😉
.
Mana nak cari warna cenggini? 🤔
.
Mana lagi kalau tak di @jakelshahalam. Macam-macam design baju melayu ada, dari slim fit, regular dan extra plus size untuk abang-abang yang bersaiz comel. Baju melayu pun tahan kedut tak perlu iron banyak kali. Terletak cantik je walaupun pakai seharian. Kalau letak sampul duit raya dalam poket pun, confirm tetap maintain tak jatuh ye poket baju melayu abang-abang sekalian
.
Raya makin dekat, Jakel pun makin rancak buat Jualan Murah kaw-kaw sehingga malam Raya! .
.
Ingat Raya, ingat Jakel!
.
#IngatRayaIngatJakel #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #JakelBarulahRaya #Jakel #aaronazizbyjakel #KelabBloggerBenAshaari #KBBA9 #KBBA9xJakel

Baju melayu raya untuk yang tersayang tahun ni warna fushia pink dari Koleksi Aaron Aziz by Jakel
.
Ehhh...sape cakap lelaki tak boleh pakai pink? Kalau kena gaya dia elok sangat bila pakai tau. Kalau sedondon lagi cantik, sebab warna terang bila ambik gambar memang menyerlah. Dari jauh dah nampak, senang nak cari kalau hilang 😉
.
Mana nak cari warna cenggini? 🤔
.
Mana lagi kalau tak di @jakelshahalam. Macam-macam design baju melayu ada, dari slim fit, regular dan extra plus size untuk abang-abang yang bersaiz comel. Baju melayu pun tahan kedut tak perlu iron banyak kali. Terletak cantik je walaupun pakai seharian. Kalau letak sampul duit raya dalam poket pun, confirm tetap maintain tak jatuh ye poket baju melayu abang-abang sekalian
.
Raya makin dekat, Jakel pun makin rancak buat Jualan Murah kaw-kaw sehingga malam Raya! .
.
Ingat Raya, ingat Jakel!
.
#IngatRayaIngatJakel #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #JakelBarulahRaya #Jakel #aaronazizbyjakel #KelabBloggerBenAshaari #KBBA9 #KBBA9xJakel
70 2 11 June, 2018
@shesyeeraa Profile picture

@shesyeeraa

Baju raya Aiman dah settle ❤️ baju Aaron Aziz dari Jakel. Walaupun banyak pilihan warna tapi warna maroon jadi pilihan hati 😋
.
Raya makin dekat, Jakel pun makin rancak buat Jualan Murah kaw-kaw sehingga malam Raya! Yang masih tak ada baju raya, nak tambah baju raya, jum ke Jakel.
.
Ingat Raya, ingat Jakel!
.
#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9xJakel #kbba9

Baju raya Aiman dah settle ❤️ baju Aaron Aziz dari Jakel. Walaupun banyak pilihan warna tapi warna maroon jadi pilihan hati 😋
.
Raya makin dekat, Jakel pun makin rancak buat Jualan Murah kaw-kaw sehingga malam Raya! Yang masih tak ada baju raya, nak tambah baju raya, jum ke Jakel.
.
Ingat Raya, ingat Jakel!
.
#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9xJakel #kbba9
383 1 11 June, 2018
@azni Profile picture

@azni

Heheh agak2 tak sempat lagi cari baju raya, jgn lupa jejak jakel yg ada promosi best ni!!
.
.
#IngatRayaIngatJakel #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9xJakel #KBBA9

Heheh agak2 tak sempat lagi cari baju raya, jgn lupa jejak jakel yg ada promosi best ni!!
.
.
#IngatRayaIngatJakel #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9xJakel #KBBA9
21 4 8 June, 2018
@myapilot Profile picture

@myapilot

Bandar Sungai Petani Kedah

Dah berjaya teka warna bamaji pakai ke belum? Takpe.. tunggu 1st day raya, kita #OOTD ok?
.
Ini dia jenama yang jadi pilihan Daddy tahun ini. @aarondwiaziz by Jakel ❤️ @jakel_shahalam. Yang bestnya, ada butang baju melayu dan sampin PERCUMA!! Cantik pula tu.. Itu yang besnya Baju Melayu Jakel ❤️❤️❤️
.
Eh korang.. Raya makin dekat, Jakel pun makin rancak buat Jualan Murah kaw-kaw sehingga malam Raya! Apa lagi.. cepat serbu!
.
Ingat Raya, ingat Jakel!
.
#IngatRayaIngatJakel #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9xJakel #KBBA9
#YBatKampung #shehanzstudiodotcom

Dah berjaya teka warna bamaji pakai ke belum? Takpe.. tunggu 1st day raya, kita #OOTD ok?
.
Ini dia jenama yang jadi pilihan Daddy tahun ini. @aarondwiaziz by Jakel ❤️ @jakel_shahalam. Yang bestnya, ada butang baju melayu dan sampin PERCUMA!! Cantik pula tu.. Itu yang besnya Baju Melayu Jakel ❤️❤️❤️
.
Eh korang.. Raya makin dekat, Jakel pun makin rancak buat Jualan Murah kaw-kaw sehingga malam Raya! Apa lagi.. cepat serbu!
.
Ingat Raya, ingat Jakel!
.
#IngatRayaIngatJakel #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9xJakel #KBBA9
#YBatKampung #shehanzstudiodotcom
39 4 11 June, 2018
@azlina6861 Profile picture

@azlina6861

Alhamdulillah,selesai juga dapatkan Baju Melayu Aaron Aziz utk suami😍😍 Sepasang lengkap bersama butang baju Melayu dan juga kain sampin.
.
.
"Raya makin dekat, Jakel pun makin rancak buat jualan murah kaw kaw sehingga malam raya... Ingat Jakel, ingat raya."
.
.
#IngatRayaIngatJakel #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9xJakel #KBBA9

Alhamdulillah,selesai juga dapatkan Baju Melayu Aaron Aziz utk suami😍😍 Sepasang lengkap bersama butang baju Melayu dan juga kain sampin.
.
.
"Raya makin dekat, Jakel pun makin rancak buat jualan murah kaw kaw sehingga malam raya... Ingat Jakel, ingat raya."
.
.
#IngatRayaIngatJakel #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9xJakel #KBBA9
39 2 11 June, 2018
@yanamib Profile picture

@yanamib

Boleh tahan menarik baju2 dari Jakel...harga pun mampu milik...
.
Untuk 2 minggu terakhir Jakel ada lelongan kaw kaw baju kurung & baju melayu. Jualan murah Hari Raya di Jakel Shah Alam barulah raya...
.
.
.
#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9 #KBBA9xJakel

Boleh tahan menarik baju2 dari Jakel...harga pun mampu milik...
.
Untuk 2 minggu terakhir Jakel ada lelongan kaw kaw baju kurung & baju melayu. Jualan murah Hari Raya di Jakel Shah Alam barulah raya...
.
.
.
#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9 #KBBA9xJakel
63 0 1 June, 2018
@ummi_nani Profile picture

@ummi_nani

Nak raya dah..kami dah shopping baju raya geng @afeefafeefaa
di Jakel. Tak sabaq nak pakai dah depa ni.

Owh ya, untuk 2 minggu terakhir Jakel ada lelongan kaw kaw baju kurung & baju melayu. Jualan murah Hari Raya di Jakel Shah Alam barulah raya... #IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9 #KBBA9xJakel

Nak raya dah..kami dah shopping baju raya geng @afeefafeefaa
 di Jakel. Tak sabaq nak pakai dah depa ni.

Owh ya, untuk 2 minggu terakhir Jakel ada lelongan kaw kaw baju kurung & baju melayu. Jualan murah Hari Raya di Jakel Shah Alam barulah raya... #IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9 #KBBA9xJakel
100 0 1 June, 2018
@yantlee Profile picture

@yantlee

JAKEL SHAH ALAM

Tinggal lagi 2 minggu saja lagi kita nak sambut raya. Jom ke Jakel Shah Alam, ada lelongan harga mur mur murah untuk Baju Melayu dan Baju Kurung. Ha, cam ni baru la raya kan!

#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9 #KBBA9xJakel

Tinggal lagi 2 minggu saja lagi kita nak sambut raya. Jom ke Jakel Shah Alam, ada lelongan harga mur mur murah untuk Baju Melayu dan Baju Kurung. Ha, cam ni baru la raya kan!

#IngatJakelIngatRaya #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9 #KBBA9xJakel
68 2 1 June, 2018
@fizafantagiro Profile picture

@fizafantagiro

Tahun ni husband beraya dengan 2 baju melayu . Yang ni baju melayu Aaron Aziz daripada Jakel yang memang cantik dan berkualiti kain dia. Btw, setiap tahun pun baju Melayu husband memang beli kat Jakel pun 😄
.
.
Raya makin dekat, Jakel pun makin rancak buat Jualan Murah kaw-kaw sehingga malam Raya! .
.
Ingat Raya, ingat Jakel!
.
.
#IngatRayaIngatJakel #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9xJakel #KBBA9

Tahun ni husband beraya dengan 2 baju melayu . Yang ni baju melayu Aaron Aziz daripada Jakel yang memang cantik dan berkualiti kain dia. Btw, setiap tahun pun baju Melayu husband memang beli kat Jakel pun 😄
.
.
Raya makin dekat, Jakel pun makin rancak buat Jualan Murah kaw-kaw sehingga malam Raya! .
.
Ingat Raya, ingat Jakel!
.
.
 #IngatRayaIngatJakel #JakelShahAlam #JakelSocialMedia #KBBA9xJakel #KBBA9
122 14 11 June, 2018