#LifestyleDrink Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #LifestyleDrink and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
6 hours
Average like
62.7
Average comment
1.2
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

@begroup_hq Profile picture

@begroup_hq

Makan banyak musim cuti 😬
.
.
Jangan risau jika anda makan terlebih musim cuti atau hari minggu. Kami di Be drink baru sahaja melancarkan produk ke 2 kami khas untuk #detoks & #kurus. Ia nya sangat effective jika anda minum bersama Be Drink🍓
.
Be LemTox mengunkan Lemon dari italy yang mana tinggin antioksidan dan 10 bahan premium membantu untuk menjaga usus kita dan membersihkan usus kita. Bila makan terlebih ambik Be Lemtox semua sisa makan yang takdiperlukan akan terus di buang 💩
.
Hanya 10 hari anda akan rasa perut kempis, berat akan turun sampai 2-5kg! Dan yang bagus kita bersihkan usus kita yang penuh dengan sisa toksid yang merbahaya!
.
Amalkan hidup yang sihat! Jom kita #BeLemtox! 🍋
.
.
#produk2dalam1
#slimmingdetox
#pakardetox
#coloncleanse
#belemtoxslimmingliquid
#detoxshot
#BeTheGlamorousDrink #produkkecantikan #sayajual #produkkurusselepasbersalin
#cantikduludankiniselamanya #Bedrink #BeHealthyBeSlimBeBeautiful
#LifestyleDrink
#singapore #malaysia #nakkurus #lndonesia #brunei #goodvibes #fitness #slimming #10yearchallenge

Makan banyak musim cuti 😬
.
.
Jangan risau jika anda makan terlebih musim cuti atau hari minggu. Kami di Be drink baru sahaja melancarkan produk ke 2 kami khas untuk #detoks & #kurus. Ia nya sangat effective jika anda minum bersama Be Drink🍓
.
Be LemTox mengunkan Lemon dari italy yang mana tinggin antioksidan dan 10 bahan premium membantu untuk menjaga usus kita dan membersihkan usus kita. Bila makan terlebih ambik Be Lemtox semua sisa makan yang takdiperlukan akan terus di buang 💩
.
Hanya 10 hari anda akan rasa perut kempis, berat akan turun sampai 2-5kg! Dan yang bagus kita bersihkan usus kita yang penuh dengan sisa toksid yang merbahaya!
.
Amalkan hidup yang sihat! Jom kita #BeLemtox! 🍋
.
.
#produk2dalam1 
#slimmingdetox
#pakardetox
#coloncleanse
#belemtoxslimmingliquid
#detoxshot 
#BeTheGlamorousDrink #produkkecantikan #sayajual #produkkurusselepasbersalin
 #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #BeHealthyBeSlimBeBeautiful
 #LifestyleDrink
 #singapore #malaysia #nakkurus #lndonesia #brunei #goodvibes #fitness #slimming  #10yearchallenge
12 0 13 hours ago
@absolute_live_hungary Profile picture

@absolute_live_hungary

🧘‍♀️Absolute LifeStyle Drink - új termékcsaládunk már elérhető a webshopunkban. Megszokott hatóanyagokkal, új ízekben, kényelmes kiszerelésben az aktív életmódot folytatóknak mindennapi fogyasztásra ajánljuk. 🚵‍♀️🏂 #AbsoluteLifeStyleDrink #LifeStyleDrink #LifeStyle

🧘‍♀️Absolute LifeStyle Drink - új termékcsaládunk már elérhető a webshopunkban. Megszokott hatóanyagokkal, új ízekben, kényelmes kiszerelésben  az aktív életmódot folytatóknak mindennapi fogyasztásra ajánljuk. 🚵‍♀️🏂 #AbsoluteLifeStyleDrink #LifeStyleDrink #LifeStyle ⁠
⁠
38 0 22 hours ago
@drcallegariscabinet Profile picture

@drcallegariscabinet

@katieparla is having this while I’m having *this*. Hard to say who’s winning but why not listen to both of us talk pesto, pasta, lifestyle drinks and more in an episode of our podcast #Gola? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#aintnolaws #pesto #trapanese #siciliano #lifestyledrink #bestlives #nearorfar #italianfood #golosi #golapodcast #podcast

@katieparla is having this while I’m having *this*. Hard to say who’s winning but why not listen to both of us talk pesto, pasta, lifestyle drinks and more in an episode of our podcast #Gola? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#aintnolaws #pesto #trapanese #siciliano #lifestyledrink #bestlives #nearorfar #italianfood #golosi #golapodcast #podcast
64 5 23 hours ago
DINNER SCENES BE LIKE 🤩🤩
.
On plate :- chicken curry, egg bhurji and naan
.
ᴛᴀɢ ᴀɴᴅ ᴄᴏᴍᴍᴇɴᴛ ᴋᴀʀᴋᴇ ʙᴛᴀᴏ . 
ғᴏʟʟᴏᴡ @aisehifoodie
ғᴏʟʟɪᴡ @aisehifoodie
. 
sᴜᴘᴘᴏʀᴛ @aisehifoodie
. 
ᴘᴏst ᴄʀᴇᴅɪᴛ @food_for_life88 what an amazing shot
.
#aisehifoodie
#mintanine #mintanineindia #mintysquad #lifestyledrink #bluebeverage #limeandmint #icybluebeverage #healthfirst #electrifyyoursenses #breakfast #brekkie #earlymorning #bestmealoftheday #healthyeating #breakfastgoals #platinggoals #delicious #foodie #foodgasm #foodblogging #instagrammer #instafood #instaupload #therawtextures #streetsofdelhi #happyeating #happysoul #foodtalkindia #weekend
89 2 14 September, 2019
@betheglamorousdrinkdamansara Profile picture

@betheglamorousdrinkdamansara

Siapa Ada Cerita Sedih Macam Ni :
𝙋𝙀𝙍𝙉𝘼𝙃 𝘽𝙀𝙍𝘼𝙉𝙂𝘼𝙉 𝙉𝘼𝙆 𝙆𝙐𝙍𝙐𝙎,𝘾𝘼𝙉𝙏𝙄𝙆 & 𝙎𝙄𝙃𝘼𝙏!!
.
.
Tu adalah cerita Paling sedih yang iolss pernah dengar! Patut lah badan macam gituu jer..Rupanya TIADA USAHA UNTUK KURUS,CANTIK & SIHAT.Cubalah Usaha bukan duduk tengok NEWSFEED jer uolss..(tak marah okey)

Kadang-kadang kita tidak ambil kisah langsung tentang kesihatan & kecantikan diri kita dengan alas an NANTI! Kalau dah asyik bertangguh,nak keluar duit sikit untuk cantik pun tak boleh,JANGAN TANYA KENAPA KAU BUNCIT & TAK BERUPA!!!!. FAKTA MENGATAKAN BAHAWA 80% wanita di dunia ingin kekal kelihatan cantik & Sihat namun hanya 60% sahaja yang berusaha untuk kekal cantik..Sebenarnya banyak cara untuk kita kekal sihat & cantik sama ada secara semulajadi atau pengambilan supplement.

𝐉𝐢𝐤𝐚 𝐚𝐧𝐝𝐚 𝐢𝐧𝐠𝐢𝐧 𝐦𝐞𝐧𝐣𝐚𝐝𝐢𝐤𝐚𝐧 𝐀𝐍𝐆𝐀𝐍-𝐀𝐍𝐆𝐀𝐍 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒,𝐂𝐀𝐍𝐓𝐈𝐊 & 𝐒𝐈𝐇𝐀𝐓 𝐀𝐍𝐃𝐀 𝐈𝐓𝐔 𝐒𝐀𝐓𝐔 𝐊𝐄𝐍𝐘𝐀𝐓𝐀𝐀𝐍 𝐊𝐋𝐈𝐊 𝐋𝐈𝐍𝐊 (𝐝𝐢𝐛𝐢𝐨) 𝐒𝐄𝐊𝐀𝐑𝐀𝐍𝐆!! p/s : Orang terawal yang DM berpeluang mendapatkab produk kami dengan harga promo serta LUCKY DRAW BELI & MENANG SAMSUNG!! #HALALJAKIM #produk4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #produkkecantikan #sayajual #produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #instagood #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #goodmorning #goodvibes #fitness #motivation #goodforyou #slimming

Siapa Ada Cerita Sedih Macam Ni :
𝙋𝙀𝙍𝙉𝘼𝙃 𝘽𝙀𝙍𝘼𝙉𝙂𝘼𝙉 𝙉𝘼𝙆  𝙆𝙐𝙍𝙐𝙎,𝘾𝘼𝙉𝙏𝙄𝙆 & 𝙎𝙄𝙃𝘼𝙏!!
.
.
Tu adalah cerita Paling sedih yang iolss pernah dengar! Patut lah badan macam gituu jer..Rupanya TIADA USAHA UNTUK KURUS,CANTIK & SIHAT.Cubalah Usaha bukan duduk tengok NEWSFEED jer uolss..(tak marah okey)

Kadang-kadang kita tidak ambil kisah langsung tentang kesihatan & kecantikan diri kita dengan alas an NANTI! Kalau dah asyik bertangguh,nak keluar duit sikit untuk cantik pun tak boleh,JANGAN TANYA KENAPA KAU BUNCIT & TAK BERUPA!!!!. FAKTA MENGATAKAN BAHAWA  80%  wanita di dunia ingin kekal  kelihatan cantik & Sihat  namun hanya 60% sahaja yang berusaha untuk kekal cantik..Sebenarnya banyak cara untuk kita kekal sihat & cantik sama ada secara semulajadi atau pengambilan supplement.

𝐉𝐢𝐤𝐚 𝐚𝐧𝐝𝐚 𝐢𝐧𝐠𝐢𝐧 𝐦𝐞𝐧𝐣𝐚𝐝𝐢𝐤𝐚𝐧 𝐀𝐍𝐆𝐀𝐍-𝐀𝐍𝐆𝐀𝐍 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒,𝐂𝐀𝐍𝐓𝐈𝐊 & 𝐒𝐈𝐇𝐀𝐓 𝐀𝐍𝐃𝐀 𝐈𝐓𝐔 𝐒𝐀𝐓𝐔 𝐊𝐄𝐍𝐘𝐀𝐓𝐀𝐀𝐍 𝐊𝐋𝐈𝐊 𝐋𝐈𝐍𝐊 (𝐝𝐢𝐛𝐢𝐨) 𝐒𝐄𝐊𝐀𝐑𝐀𝐍𝐆!! p/s : Orang terawal yang DM berpeluang mendapatkab produk kami dengan harga promo serta LUCKY DRAW BELI & MENANG SAMSUNG!! #HALALJAKIM #produk4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #produkkecantikan #sayajual #produkkurusselepasbersalin #UsahawanBTGD #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #instagood #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #goodmorning #goodvibes #fitness #motivation #goodforyou #slimming
26 0 14 September, 2019
@goodi_smile Profile picture

@goodi_smile

Austria

Nothing more to say. ;-)
#born for #good #feelings

Nothing more to say. ;-)
#born for #good #feelings
35 1 14 September, 2019
@finricwhisky Profile picture

@finricwhisky

Bellenberg

🍸 Whiskycocktail: FINRIC Mule⁠

Rezept:⁠
Füllt euren ❄️ gekühlten Mule-Becher mit Eis und gebt 🥃 4-6 cl FINRIC Blended Whisky, ein paar Ingwerschnitze und eine 🍋 Zitronenscheibe dazu. Dann füllt ihr den Becher mit Ginger Beer auf und garniert euren Cocktail mit Minze und einer Zitronenscheibe.⁠
Prost! Genießt euren Whisky-Cocktail!🧡⁠
--⁠
#poursipenjoy
--⁠
👉 https://www.finric-whisky.de/bestellen⁠
--⁠
⁠--⁠
#whisky #finricwhisky #finricblendedwhisky #finric #blend #blendedwhisky #blendedscotch #scotchwhisky #lifestyledrink #cocktailgram #whiskylicious #lifestylecocktail #erfrischend #cocktailsgenießen #trinkenmitfreunden #whiskylifestyle #diycocktail #cocktailrecipe #mule #cocktailrezept #diy #recipe #lebengenießen #finricmule #cocktail #cocktaillove #cocktailtime #moscowmule #neuerwhisky

🍸 Whiskycocktail: FINRIC Mule⁠
⁠
Rezept:⁠
Füllt euren ❄️ gekühlten Mule-Becher mit Eis und gebt 🥃 4-6 cl FINRIC Blended Whisky, ein paar Ingwerschnitze und eine 🍋 Zitronenscheibe dazu. Dann füllt ihr den Becher mit Ginger Beer auf und garniert euren Cocktail mit Minze und einer Zitronenscheibe.⁠
Prost! Genießt euren Whisky-Cocktail!🧡⁠
--⁠
#poursipenjoy⁠
--⁠
👉 https://www.finric-whisky.de/bestellen⁠
--⁠
⁠--⁠
#whisky #finricwhisky #finricblendedwhisky #finric #blend #blendedwhisky #blendedscotch #scotchwhisky #lifestyledrink #cocktailgram #whiskylicious #lifestylecocktail #erfrischend #cocktailsgenießen #trinkenmitfreunden #whiskylifestyle #diycocktail #cocktailrecipe #mule #cocktailrezept #diy #recipe #lebengenießen #finricmule #cocktail #cocktaillove #cocktailtime #moscowmule #neuerwhisky
91 5 13 September, 2019
@aisehifoodie Profile picture

@aisehifoodie

Chanakyapuri

ʟᴇᴛs ᴅᴏ sᴏᴍᴇ ᴛᴀsᴛʏ ʟᴜɴᴄʜ !!
ᴀᴀᴊ ʟᴜɴᴄʜ ᴍᴀɪ ᴄʜᴏʟᴇ ᴄʜᴀᴡᴀʟ ᴋɪs ᴋɪs ᴋᴇ ғᴀᴠ ʜ ?? .
ᴛᴀɢ ᴀɴᴅ ᴄᴏᴍᴍᴇɴᴛ ᴋᴀʀᴋᴇ ʙᴛᴀᴏ .
ғᴏʟʟᴏᴡ @aisehifoodie
ғᴏʟʟɪᴡ @aisehifoodie
.
sᴜᴘᴘᴏʀᴛ @aisehifoodie
.
ᴘᴏst ᴄʀᴇᴅɪᴛ @baarbaarkhaao what an amazing shot
.
#aisehifoodie
#mintanine #mintanineindia #mintysquad #lifestyledrink #bluebeverage #limeandmint #icybluebeverage #healthfirst #electrifyyoursenses #breakfast #brekkie #earlymorning #bestmealoftheday #healthyeating #breakfastgoals #platinggoals #delicious #foodie #foodgasm #foodblogging #instagrammer #instafood #instaupload #therawtextures #streetsofdelhi #happyeating #happysoul #foodtalkindia #weekend

ʟᴇᴛs ᴅᴏ sᴏᴍᴇ ᴛᴀsᴛʏ ʟᴜɴᴄʜ !!
ᴀᴀᴊ ʟᴜɴᴄʜ ᴍᴀɪ ᴄʜᴏʟᴇ ᴄʜᴀᴡᴀʟ ᴋɪs ᴋɪs ᴋᴇ ғᴀᴠ ʜ ?? .
ᴛᴀɢ ᴀɴᴅ ᴄᴏᴍᴍᴇɴᴛ ᴋᴀʀᴋᴇ ʙᴛᴀᴏ . 
ғᴏʟʟᴏᴡ @aisehifoodie
ғᴏʟʟɪᴡ @aisehifoodie
. 
sᴜᴘᴘᴏʀᴛ @aisehifoodie
. 
ᴘᴏst ᴄʀᴇᴅɪᴛ @baarbaarkhaao what an amazing shot
.
#aisehifoodie
#mintanine #mintanineindia #mintysquad #lifestyledrink #bluebeverage #limeandmint #icybluebeverage #healthfirst #electrifyyoursenses #breakfast #brekkie #earlymorning #bestmealoftheday #healthyeating #breakfastgoals #platinggoals #delicious #foodie #foodgasm #foodblogging #instagrammer #instafood #instaupload #therawtextures #streetsofdelhi #happyeating #happysoul #foodtalkindia #weekend
192 2 13 September, 2019
@betheglamorousdrinkdamansara Profile picture

@betheglamorousdrinkdamansara

[ #REALTESTIMONIBEDRINK] DAH MCM-MCM CUBA PRODUK & SKIN CARE TAPI TETAP TAKDE PERUBAHAN! 😢😭😡
.
.
Siapa ada masalah kulit mcm ini angkat tangan jgn tak mengaku 🙋🏻‍♀️😢
.
Pelbagai produk dah cuba dari malaysia sampailah internatiol product tapi kulit muka tetap sama...
Rasa malu sangat kalau nak berjumpa orang...
Takde keyakinan bila orang tengok bekas jerawat dan jerawat di muka! Ada jalan penyelesiakan ke masalah saya ni???
.
Kembalikan keyakinan diri dengan pengambilan produk pertama di Malaysia yang mempunyai 4 fungsi di dalam 1 Jus minuman kesihatan. Tidak perlu utk beli 2-3 product lagi. Cukup dengan satuu anda dapat #KURUS #PUTIH #DETOX #AWET MUDA. .
.
Ini lah testimoni sebenar Adila selepas mengamalkan #BEDRINK !! Jerawat & bekas jerawat semakin pudar dan hilang.Dan kulit semakin cerah Wow hebatkann😍😍😍😍
.
Apa tunggu lagi! Cepat buat tempahan BE DRINK sebelum kehabisannnnn...
.
.
#halaljakim
#produkpertama4dalam1
#BeTheGlamorousDrink
#ProdukKecantikan #SayaJual #Produkkurusselepasbersalin #pilihanno1wanitaselepasberkahwin #Cantikduludankiniselamanya #behealthybeslimbebeautiful #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful
#LifestyleDrink #malaysia
#agentwanted #detoks

[#REALTESTIMONIBEDRINK] DAH MCM-MCM CUBA PRODUK & SKIN CARE TAPI TETAP TAKDE PERUBAHAN! 😢😭😡
.
.
Siapa ada masalah kulit mcm ini angkat tangan jgn tak mengaku 🙋🏻‍♀️😢
.
Pelbagai produk dah cuba dari malaysia sampailah internatiol product tapi kulit muka tetap sama...
Rasa malu sangat kalau nak berjumpa orang...
Takde keyakinan bila orang tengok bekas jerawat dan jerawat di muka! Ada jalan penyelesiakan ke masalah saya ni???
.
Kembalikan keyakinan diri dengan pengambilan produk pertama di Malaysia yang mempunyai 4 fungsi di dalam 1 Jus minuman kesihatan. Tidak perlu utk beli 2-3 product lagi. Cukup dengan satuu anda dapat #KURUS #PUTIH #DETOX #AWET MUDA. .
.
Ini lah testimoni sebenar Adila selepas mengamalkan #BEDRINK !! Jerawat & bekas jerawat semakin pudar dan hilang.Dan kulit semakin cerah Wow hebatkann😍😍😍😍
.
Apa tunggu lagi! Cepat buat tempahan BE DRINK sebelum kehabisannnnn...
.
.
#halaljakim 
#produkpertama4dalam1
#BeTheGlamorousDrink
#ProdukKecantikan #SayaJual #Produkkurusselepasbersalin #pilihanno1wanitaselepasberkahwin #Cantikduludankiniselamanya #behealthybeslimbebeautiful #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful
#LifestyleDrink #malaysia
#agentwanted #detoks
19 0 13 September, 2019
@betheglamorousdrinkdamansara Profile picture

@betheglamorousdrinkdamansara

BE DRINK MENJADI PILIHAN NO. 1 KAMI 😘
.
.
Apa yang best tentang #Bedrink yg boleh menyebabkan repeat order berulang kali oleh customer² sis???
.
====================
SIAPA YANG  MESTI  DAPATKAN  BE DRINK ?
====================
[+] Mereka yg nak kecilkan lengan & paha.
.
[+] Mereka yg nak kempiskan perut buncit.
.
[+] Mereka yg nak 'cut selera makan'
.
[+] Mereka yg nak dptkan berat badan ideal.
.
[+] Mereka yg nak 'KURUS'
.
[+] Mereka yg ada masalah obesiti
.
[+] Mereka yg nk selesaikan masalah sembelit
.
[+] Mereka yg nak kulit GLOWING & WHITENING
.
:[+] Mereka yg nak tambah collagen pada kulit supaya nampak awet muda
.
===================
APA FUNGSI DAN KELEBIHAN BE DRINK
===================
.
📌Membakar lemak secara semulajadi &  menukarkan lemak kepada tenaga.
📌Menghalang penyerapan lemak dan karbohidrat yang berlebihan.
📌Mengawal selera nafsu makan berlebihan & memberi rasa cepat kekenyangan.
📌Mengempiskan bahagian perut, lengan dan peha.
📌Membaiki dan meningkatkan kecekapan METABOLISME tubuh.
📌Energetik, aktif dan bertenaga.
📌 Membantu menstabilkan bacaan kolesterol dalam darah.
📌Meningkatkan daya tahan dan sistem imunisasi dalam badan.
📌Menguatkan usus serta mempunyai kecekapan untuk mencegah dan merawat sembelit.
📌Melindungi hati dan mencegah kanser kolon.
📌Menambah kolagen pada kulit anda
📌Melambatkan proses penuaan pada kulit.
📌Membantu masalah kulit seperti jerawat, jeragat & parut dari masalah kulit.
📌Meningkatkan kesan pencerahan kulit dan menjadikan kulit lebih bersih dan cerah
.
Sangat sesuai di gabungan dengan pengambilan #BeLemtox ! Anda akan dapat results yang OPTIMUM ! .
.

#ProdukPertama4dalam1
#HALALJAKIM
#PilihanNo1wanitaberkahwin #BeTheGlamorousDrink
#Produkkurusselepasbersalin
#beautyaddict
#Cantikduludankiniselamanya #behealthybeslimbebeautiful
#makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #agentwanted #stokistwanted

BE DRINK MENJADI PILIHAN NO. 1 KAMI 😘
.
.
Apa yang best tentang #Bedrink yg boleh menyebabkan repeat order berulang kali oleh customer² sis???
.
====================
SIAPA YANG  MESTI  DAPATKAN  BE DRINK ?
====================
[+] Mereka yg nak kecilkan lengan & paha.
.
[+] Mereka yg nak kempiskan perut buncit.
.
[+] Mereka yg nak 'cut selera makan'
.
[+] Mereka yg nak dptkan berat badan ideal.
.
[+] Mereka yg nak 'KURUS'
.
[+] Mereka yg ada masalah obesiti
.
[+] Mereka yg nk selesaikan masalah sembelit
.
[+] Mereka yg nak kulit GLOWING & WHITENING
.
:[+] Mereka yg nak tambah collagen pada kulit supaya nampak awet muda
.
===================
APA FUNGSI DAN KELEBIHAN BE DRINK
===================
.
📌Membakar lemak secara semulajadi &  menukarkan lemak kepada tenaga.
📌Menghalang penyerapan lemak dan karbohidrat yang berlebihan.
📌Mengawal selera nafsu makan berlebihan & memberi rasa cepat kekenyangan.
📌Mengempiskan bahagian perut, lengan dan peha.
📌Membaiki dan meningkatkan kecekapan METABOLISME tubuh.
📌Energetik, aktif dan bertenaga.
📌 Membantu menstabilkan bacaan kolesterol dalam darah.
📌Meningkatkan daya tahan dan sistem imunisasi dalam badan.
📌Menguatkan usus serta mempunyai kecekapan untuk mencegah dan merawat sembelit.
📌Melindungi hati dan mencegah kanser kolon.
📌Menambah kolagen pada kulit anda
📌Melambatkan proses penuaan pada kulit.
📌Membantu masalah kulit seperti jerawat, jeragat & parut dari masalah kulit.
📌Meningkatkan kesan pencerahan kulit dan menjadikan kulit lebih bersih dan cerah
.
Sangat sesuai di gabungan dengan pengambilan #BeLemtox ! Anda akan dapat results yang OPTIMUM ! .
.

#ProdukPertama4dalam1
#HALALJAKIM
#PilihanNo1wanitaberkahwin #BeTheGlamorousDrink 
#Produkkurusselepasbersalin
#beautyaddict
#Cantikduludankiniselamanya #behealthybeslimbebeautiful
#makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #agentwanted #stokistwanted
22 0 13 September, 2019
@itsalyssalynn_ Profile picture

@itsalyssalynn_

Cotton Candy 💗
.
.
❗️Fuel your Destiny with @bangenergy ‼️Follow the CEO @bangenergy.ceo .
.
.
.
❤️Order yours now at www.Bang-Energy.com, use code ALYSSAM25 for 💰 off at checkout!! .
.
#bangenergyceo #bangenergy #bangerbuddy #energydrink #fueledbybang #fuelyourdestiny #getthebangforyourbucks #girlsoutdoors #adventureswithbang #huntinggirls #girlswholift #fitnessmotivation #tuesdayturnup #lifestyledrink #mocha #ketocoffee #proteindrinkss

Cotton Candy 💗
.
.
❗️Fuel your Destiny with @bangenergy ‼️Follow the CEO @bangenergy.ceo .
.
.
.
❤️Order yours now at www.Bang-Energy.com, use code ALYSSAM25 for 💰 off at checkout!! .
.
#bangenergyceo #bangenergy #bangerbuddy #energydrink #fueledbybang #fuelyourdestiny #getthebangforyourbucks #girlsoutdoors #adventureswithbang #huntinggirls #girlswholift #fitnessmotivation #tuesdayturnup #lifestyledrink #mocha #ketocoffee #proteindrinkss
155 7 12 September, 2019
@betheglamorousdrinkdamansara Profile picture

@betheglamorousdrinkdamansara

[ #INFOPRODUK]
. 👉 Petua teratas untuk mencapai matlamat anda:
.
✅ Pastikan anda mendapat protein yang cukup. ✅ Pastikan anda mendapat serat yang mencukupi (anda harus menyasarkan 15g setiap 1000 kalori) ✅ Jika anda merancang untuk mengurangkan ambilan makanan, ambil daging dan susu yang rendah lemak.
✅ Untuk bakar lemak, anda perlu terus aktif. Anda perlu meningkatkan jumlah tenaga harian supaya lemak anda terbakar.
✅ Pilihan makanan yang berbeza akan mengubah pengambilan kalori makanan anda jadi berhati-hati pengambilan kalori.
.
Nak tahu bagaimana BeDrink & BeLemtox boleh bantu anda untuk kurus? DM atau Whatsapp kami sekarang! 💻LINK PADA BIO. .
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #10daysclense #produk2dalam1 #slimmingdetox #pakardetox #coloncleanse #belemtoxslimmingliquid #sayajual #produkkurusselepasbersalin #cantikduludankiniselamanya #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #fitness #goodforyou #slimming

[#INFOPRODUK]
. 👉 Petua teratas untuk mencapai matlamat anda:
.
✅ Pastikan anda mendapat protein yang cukup. ✅ Pastikan anda mendapat serat yang mencukupi (anda harus menyasarkan 15g setiap 1000 kalori) ✅ Jika anda merancang untuk mengurangkan ambilan makanan, ambil daging dan susu yang rendah lemak.
✅ Untuk bakar lemak, anda perlu terus aktif. Anda perlu meningkatkan jumlah tenaga harian supaya lemak anda terbakar.
✅ Pilihan makanan yang berbeza akan mengubah pengambilan kalori makanan anda jadi berhati-hati pengambilan kalori.
.
Nak tahu bagaimana BeDrink & BeLemtox boleh bantu anda untuk kurus? DM atau Whatsapp kami sekarang! 💻LINK PADA BIO. .
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #10daysclense #produk2dalam1 #slimmingdetox #pakardetox #coloncleanse #belemtoxslimmingliquid #sayajual #produkkurusselepasbersalin #cantikduludankiniselamanya #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily#product #like4like #instagram #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody#fitness #goodforyou #slimming
62 0 12 September, 2019
@mintanineindia Profile picture

@mintanineindia

We've been saying it since Day 1 🍋🍃⚡
It's time for you to try and get with the 21st century minty fresh flavour 🤗

We've been saying it since Day 1 🍋🍃⚡
It's time for you to try and get with the 21st century minty fresh flavour 🤗
200 1 11 September, 2019
@mintanineindia Profile picture

@mintanineindia

We've been saying it since Day 1 🍋🍃⚡
It's time for you to try and get with the 21st century minty fresh flavour 🤗

We've been saying it since Day 1 🍋🍃⚡
It's time for you to try and get with the 21st century minty fresh flavour 🤗
194 1 11 September, 2019
@mintanineindia Profile picture

@mintanineindia

We've been saying it since Day 1 🍋🍃⚡
It's time for you to try and get with the 21st century minty fresh flavour 🤗

We've been saying it since Day 1 🍋🍃⚡
It's time for you to try and get with the 21st century minty fresh flavour 🤗
101 1 11 September, 2019
@begroup_hq Profile picture

@begroup_hq

Hanya 1 sachet sudah nampak kesan 😍 #BeLemTox
.
Ini adalah produk pertama di Malaysia yang menggabungkan #detox dan #slimming dalam bentuk cecair (liquid).
.
Satu-satunya produk sepenuhnya menggunakan teknologi dari #Italy yang memfokuskan pada penurunan berat badan serta detox yang mana ia terus sedia untuk diminum! Ianya sangat efektif untuk membantu menurunkan berat badan dan meningkatkan metabolisma selain membantu menyelesaikan masalah sembelit.
.
10 bahan aktif ini semestinya diimport, diformulasi dari #italy dan di cipta khas untuk digabungkan bersama Be Drink supaya mempunyai kesan lebih cepat! Be Lemtox juga sudah memiliki kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia!
.
DM kami sekarang atau whatsapp kami (link pada bio di atas) dan kami akan kongsikan selanjutnya kelebihan produk baru ini.
.
.
#HALALJAKIM
#produkpertama4dalam1
#BeTheGlamorousDrink
#BeLemTox
#10dayscleanse
#produk2dalam1
#slimmingdetox #pakardetox
#coloncleanse #belemtoxslimmingliquid
#sayajual #produkkurusselepasbersalin #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instagram #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #fitness #goodforyou #slimming #10yearchallenge

Hanya 1 sachet sudah nampak kesan 😍 #BeLemTox
.
Ini adalah produk pertama di Malaysia yang menggabungkan #detox dan #slimming dalam bentuk cecair (liquid).
.
Satu-satunya produk sepenuhnya menggunakan teknologi dari #Italy yang memfokuskan pada penurunan berat badan serta detox yang mana ia terus sedia untuk diminum! Ianya sangat efektif untuk membantu menurunkan berat badan dan meningkatkan metabolisma selain membantu menyelesaikan masalah sembelit.
.
10 bahan aktif ini semestinya diimport, diformulasi dari #italy dan di cipta khas untuk digabungkan bersama Be Drink supaya mempunyai kesan lebih cepat! Be Lemtox juga sudah memiliki kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia!
.
DM kami sekarang atau whatsapp kami (link pada bio di atas) dan kami akan kongsikan selanjutnya kelebihan produk baru ini.
.
.
#HALALJAKIM
#produkpertama4dalam1
 #BeTheGlamorousDrink
 #BeLemTox
 #10dayscleanse
 #produk2dalam1
#slimmingdetox #pakardetox
#coloncleanse #belemtoxslimmingliquid
#sayajual #produkkurusselepasbersalin #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia  #instagram #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #fitness #goodforyou #slimming #10yearchallenge
13 1 10 September, 2019
@betheglamorousdrinkdamansara Profile picture

@betheglamorousdrinkdamansara

Start your day with Be Drink ❤️ end your day with Be LemTox - itu Rahsia saya @nadiaannuar .
.
Sebelum sarapan jangan lupa ambil #BeDrink ia dapat membantu, membakar lemak dengan semulajadi , mengenyangkan lebih lama,merendahkan kolestrol selain tu dapat memberi tenaga sepanjang hari. Ehhh bukan itu sahaja menjaga kulit supaya terus nampak muda dan glowinng! Formula 4 dalam 1 ❤️
.
Selepas 1 jam makam malam atau sebelum tidur amalkan #beLemtox kerana membantu membuang toksid dan sisa makanan yg tidak di perlukan. Bila tiada toksid dalam banda baru semua Nutrition senang badan kita untuk terima. Serta imunisasi badan juga akan meningkat! Baru anda ceria dan mudah untuk turunkam berat badan 😘
.
.

#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #produkkecantikan #sayajual #produkkurusselepasbersalin #UsahawanBE #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #instagood #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #goodmorning #goodvibes #fitness #motivation #goodforyou #slimming

Start your day with Be Drink ❤️ end your day with Be LemTox - itu Rahsia saya @nadiaannuar .
.
Sebelum sarapan jangan lupa ambil #BeDrink ia dapat membantu, membakar lemak dengan semulajadi , mengenyangkan lebih lama,merendahkan kolestrol selain tu dapat memberi tenaga sepanjang hari. Ehhh bukan itu sahaja menjaga kulit supaya terus nampak muda dan glowinng! Formula 4 dalam 1 ❤️
.
Selepas 1 jam makam malam atau sebelum tidur amalkan #beLemtox kerana membantu membuang toksid dan sisa makanan yg tidak di perlukan. Bila tiada toksid dalam banda baru semua Nutrition senang badan kita untuk terima. Serta imunisasi badan juga akan meningkat! Baru anda ceria dan mudah untuk turunkam berat badan 😘
.
.

#HALALJAKIM  #produkpertama4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #produkkecantikan #sayajual #produkkurusselepasbersalin #UsahawanBE #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #instagood #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #goodmorning #goodvibes #fitness #motivation #goodforyou #slimming
60 0 10 September, 2019
@betheglamorousdrinkdamansara Profile picture

@betheglamorousdrinkdamansara

[ #BETIPS] 🔥 MAKANAN TERBAIK UNTUK KURUS 🔥
.
Ini adalah contoh makanan yang hebat, tetapi anda juga harus tahu, tiada makanan sebenar akan membakar lemak tubuh yang berlebihan. Sebagai contoh, anda hanya makan oat dengan harapan anda akan kurus, ianya tidak semudah itu. .
Kebanyakan makanan yang kami senaraikan di sini adalah yang akan bantu anda rasa kenyang kerana protein, serat, kandungan air serta kebaikan nutrien.
.
Makanan ini termasuk:
PISANG (kaya dengan serat dan vitamin), KENTANG (salah satu makanan yang paling mengeyangkan),
SAYURAN HIJAU (semua sayur-sayuran yang harus dimakan dalam jumlah yang banyak), MINYAK KELAPA (meningkatkan metabolisme anda apabila digunakan), KOPI TANPA GULA (antioksida, termogenik, anti kanser). BeDrink & BeLemtox (suplemen tambahan yang boleh anda letakkan di dalam beg anda dan makan bila-bila)
.
Apakah makanan pembakar lemak kegemaran anda? Beritahu kami pada di komen di bawah. Atau nak tahu lebih lanjut tentang produk kami? DM kami sekarang (link pada bio). .
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #10daysclense #produk2dalam1 #slimmingdetox #pakardetox #coloncleanse #belemtoxslimmingliquid #sayajual #produkkurusselepasbersalin #cantikduludankiniselamanya #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #fitness #goodforyou #slimming

[#BETIPS] 🔥 MAKANAN TERBAIK UNTUK KURUS 🔥
.
Ini adalah contoh makanan yang hebat, tetapi anda juga harus tahu, tiada makanan sebenar akan membakar lemak tubuh yang berlebihan. Sebagai contoh, anda hanya makan oat dengan harapan anda akan kurus, ianya tidak semudah itu. .
Kebanyakan makanan yang kami senaraikan di sini adalah yang akan bantu anda rasa kenyang kerana protein, serat, kandungan air serta kebaikan nutrien.
.
Makanan ini termasuk: 
PISANG (kaya dengan serat dan vitamin), KENTANG (salah satu makanan yang paling mengeyangkan),
SAYURAN HIJAU (semua sayur-sayuran yang harus dimakan dalam jumlah yang banyak), MINYAK KELAPA (meningkatkan metabolisme anda apabila digunakan), KOPI TANPA GULA (antioksida, termogenik, anti kanser). BeDrink & BeLemtox (suplemen tambahan yang boleh anda letakkan di dalam beg anda dan makan bila-bila)
.
Apakah makanan pembakar lemak kegemaran anda? Beritahu kami pada di komen di bawah. Atau nak tahu lebih lanjut tentang produk kami? DM kami sekarang (link pada bio). .
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #10daysclense #produk2dalam1 #slimmingdetox #pakardetox #coloncleanse #belemtoxslimmingliquid #sayajual #produkkurusselepasbersalin #cantikduludankiniselamanya #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily#product #like4like #instagram #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody#fitness #goodforyou #slimming
57 0 10 September, 2019
@bedrink_sepang Profile picture

@bedrink_sepang

Mrs Be workout on my off day just cause shs want to. 💪🏻 What's your excuse?
.
.
Consume be drink before workout for energy booster & burn more fats & calories.
.
At night consume Be Lemtox before sleep so you can get flat tummy everyday!
.
Get yours today!
.
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #betheglamorousdrink #belemtoxslimmingliquid
#beLemtox #10dayscleanse #sayajual #produkkurusselepasbersalin #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink
#detoks #putih #kurus #malaysia #instadaily #like4like #instagram #beautiful #loveyourbody #fitness #goodforyou #slimming
#BeHealthyBeSlimBeBeautiful #kkck #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #bedrink

Mrs Be workout on my off day just cause shs want to. 💪🏻 What's your excuse?
.
.
Consume be drink before workout for energy booster & burn more fats & calories.
.
At night consume Be Lemtox before sleep so you can get flat tummy everyday!
.
Get yours today!
.
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1  #betheglamorousdrink #belemtoxslimmingliquid
#beLemtox #10dayscleanse #sayajual #produkkurusselepasbersalin #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink
#detoks #putih #kurus #malaysia #instadaily  #like4like #instagram #beautiful #loveyourbody #fitness #goodforyou #slimming
#BeHealthyBeSlimBeBeautiful #kkck #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #bedrink
3 0 10 September, 2019
@bedrink_sepang Profile picture

@bedrink_sepang

[ #PETUA] ANDA PASTI KE ANDA DAH BUAT SEMUANYA?
.
Kadangkala kita merasakan bahawa apa yang kita buat dan lakukan itu sudah cukup. Tapi kenapa berhenti di situ? Belum tentu apa yang anda lakukan itu sebenarnya benar-benar betul dan tepat!
.
Kita sebenarnya ‘ketagih’ kepada gula dan itu ada salah satu faktor yang dinyatakan diatas sebagai musuh untuk kita menurunkan berat badan. Kawal ambilan kadar gula dan makan secara sederhana. Sudah pasti anda akan melihat hasilnya.
.
Untuk hasil yang lebih #mantap, disinilah keperluan #BeDrink #BeLemtox perlu disertakan di dalam diet harian anda! Nak tahu lagi? DM atau whatsapp kami sekarang (link di bio) untuk maklumat lanjut dan kami akan kongsikan juga tips-tips lain!
.
.
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #10dayscleanse #produk2dalam1 #slimmingdetox #pakardetox #coloncleanse #belemtoxslimmingliquid
#sayajual #produkkurusselepasbersalin #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #like4like #instagram #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #fitness #goodforyou #slimming

[#PETUA] ANDA PASTI KE ANDA DAH BUAT SEMUANYA?
.
Kadangkala kita merasakan bahawa apa yang kita buat dan lakukan itu sudah cukup. Tapi kenapa berhenti di situ? Belum tentu apa yang anda lakukan itu sebenarnya benar-benar betul dan tepat!
.
Kita sebenarnya ‘ketagih’ kepada gula dan itu ada salah satu faktor yang dinyatakan diatas sebagai musuh untuk kita menurunkan berat badan. Kawal ambilan kadar gula dan makan secara sederhana. Sudah pasti anda akan melihat hasilnya.
.
Untuk hasil yang lebih #mantap, disinilah keperluan #BeDrink #BeLemtox perlu disertakan di dalam diet harian anda! Nak tahu lagi? DM atau whatsapp kami sekarang (link di bio) untuk maklumat lanjut dan kami akan kongsikan juga tips-tips lain!
.
.
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #10dayscleanse #produk2dalam1 #slimmingdetox #pakardetox #coloncleanse #belemtoxslimmingliquid
#sayajual #produkkurusselepasbersalin #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily  #like4like #instagram #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #fitness #goodforyou #slimming
1 0 10 September, 2019
@bedrink_sepang Profile picture

@bedrink_sepang

Lama tak post gambar workout..so hari ni nak share gambar post workout yg dah peluh2 busuk2 sbb inilah hasil tuaian hari ini yg tak ternilai harganya dan tak boleh dibeli dgn uang ringgit. 🤣
.
Balik Tioman sbb asyik makan je jd kena la bilas dgn workout sikit dan dibantu dgn satu sachet BE LEMTOX from @begroup_hq habis semua keluar 🙈 dan consistently ambik BE Drink satu sachet sehari utk naikkan balik metabolisma, bagi tenaga dan satu lagi yg penting cerahkan kulit.
.
Sbb tu ramai yg tanya “apoooo ko pergi pantai kenapa tak hitam eh??” Hahahahha jawapan dia sbb dah defend baik pakai sunblock pastu bilas dgn Be Drink bagi yg gelap sikit2 tu cerah balik 😁
.
So try la usha kat @bedrink_sepang utk BE Lemtox & BE Drink ok. Sape yg dah try BE Lemtox & BE Drink sila angkat tangan! 🙋🏼‍♀️
-Nadia Annuar-

#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #betheglamorousdrink #belemtoxslimmingliquid
#beLemtox #10dayscleanse #sayajual #produkkurusselepasbersalin #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink
#detoks #putih #kurus #malaysia #instadaily #like4like #instagram #beautiful #loveyourbody #fitness #goodforyou #slimming
#BeHealthyBeSlimBeBeautiful #kkck #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #bedrink

Lama tak post gambar workout..so hari ni nak share gambar post workout yg dah peluh2 busuk2 sbb inilah hasil tuaian hari ini yg tak ternilai harganya dan tak boleh dibeli dgn uang ringgit. 🤣
.
Balik Tioman sbb asyik makan je jd kena la bilas dgn workout sikit dan dibantu dgn satu sachet BE LEMTOX from @begroup_hq habis semua keluar 🙈 dan consistently ambik BE Drink satu sachet sehari utk naikkan balik metabolisma, bagi tenaga dan satu lagi yg penting cerahkan kulit.
.
Sbb tu ramai yg tanya “apoooo ko pergi pantai kenapa tak hitam eh??” Hahahahha jawapan dia sbb dah defend baik pakai sunblock pastu bilas dgn Be Drink bagi yg gelap sikit2 tu cerah balik 😁
.
So try la usha kat @bedrink_sepang utk BE Lemtox & BE Drink ok. Sape yg dah try BE Lemtox & BE Drink sila angkat tangan! 🙋🏼‍♀️
-Nadia Annuar-

#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1  #betheglamorousdrink #belemtoxslimmingliquid
#beLemtox #10dayscleanse #sayajual #produkkurusselepasbersalin #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink
#detoks #putih #kurus #malaysia #instadaily  #like4like #instagram #beautiful #loveyourbody #fitness #goodforyou #slimming
#BeHealthyBeSlimBeBeautiful #kkck #pujaanhatikanda #lelakikirimantuhan #bedrink
8 0 10 September, 2019
@aisehifoodie Profile picture

@aisehifoodie

Street 14

✌ᴘᴍ ᴍᴏɴᴅᴀʏ
sɪᴛᴛɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋɪɴɢ ᴀʙᴏᴜᴛ ᴛᴏ ᴏʀᴅᴇʀ sᴏᴍᴇᴛʜɪɴɢ ʟᴇss ʙᴏʀɪɴɢ ᴛʜᴀɴ ᴍᴏɴᴅᴀʏ
ᴛʜᴇɴ ᴛᴀsᴛʏ ᴛᴀᴄᴏs ᴡɪʟʟ ғɪʟʟ ᴜᴘ ᴛʜᴇ ᴛɪᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛᴜᴍᴍʏ .
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
ᴛᴀɢ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ ᴡʜᴏ ᴡɪʟʟ ᴊᴏɪɴ ʏᴏᴜ 100% ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
ғᴏʟʟᴏᴡ @aisehifoodie
ғᴏʟʟᴏᴡ @aisehifoodie
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
ᴘᴏsᴛ ᴄʀᴇᴅɪᴛ @thejoshelkin .
#aisehifoodie
#mintanine
#mintanineindia
#mintysquad
#lifestyledrink
#bluebeverage
#limeandmint
#icybluebeverage
#healthfirst
#electrifyyoursenses
#breakfast
#brekkie
#earlymorning
#bestmealoftheday
#healthyeating
#breakfastgoals
#platinggoals
#delicious
#foodie
#foodgasm
#foodblogging
#instagrammer
#instafood
#instaupload
#therawtextures
#streetsofdelhi
#happyeating
#happysoul
#foodtalkindia
#weekend

✌ᴘᴍ ᴍᴏɴᴅᴀʏ 
sɪᴛᴛɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋɪɴɢ ᴀʙᴏᴜᴛ ᴛᴏ ᴏʀᴅᴇʀ sᴏᴍᴇᴛʜɪɴɢ ʟᴇss ʙᴏʀɪɴɢ ᴛʜᴀɴ ᴍᴏɴᴅᴀʏ 
ᴛʜᴇɴ ᴛᴀsᴛʏ ᴛᴀᴄᴏs ᴡɪʟʟ ғɪʟʟ ᴜᴘ ᴛʜᴇ ᴛɪᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛᴜᴍᴍʏ .
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
ᴛᴀɢ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ ᴡʜᴏ ᴡɪʟʟ ᴊᴏɪɴ ʏᴏᴜ 100% ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
ғᴏʟʟᴏᴡ @aisehifoodie
ғᴏʟʟᴏᴡ @aisehifoodie
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
ᴘᴏsᴛ ᴄʀᴇᴅɪᴛ @thejoshelkin .
#aisehifoodie
#mintanine
#mintanineindia
#mintysquad
#lifestyledrink
#bluebeverage
#limeandmint
#icybluebeverage
#healthfirst
#electrifyyoursenses
#breakfast
#brekkie
#earlymorning
#bestmealoftheday
#healthyeating
#breakfastgoals
#platinggoals
#delicious
#foodie
#foodgasm
#foodblogging
#instagrammer
#instafood
#instaupload
#therawtextures
#streetsofdelhi
#happyeating
#happysoul
#foodtalkindia
#weekend
142 5 9 September, 2019
@betheglamorousdrinkdamansara Profile picture

@betheglamorousdrinkdamansara

[ #INFOPRODUK] Tahukah anda serat psyllium adalah salah satu ramuan utama di dalam #betheglamorousdrink?
.
Serat Psyllium membantu membersihkan kolon dan membuang bahan buangan yang mengandungi bakteria dan parasit. Organisma ini menghasilkan toksin yang membuat anda merasa lesu dan tidak bertenaga. Apabila toksin meninggalkan badan, anda akan mula kembali berasa bertenaga.
.
Psyllium juga mampu mengikat kolesterol (dan bahan-bahan yang berpotensi toksik) kerana ia melalui saluran gastro-usus. Ini bermakna dari masa ke semasa, ia mempunyai potensi untuk menurunkan paras kolesterol secara semulajadi.
.
Nikmati pelbagai khasiat Psyllium melalui pengambilan #betheglamorousdrink. Sehari hanya sekali, tak susah kan!
.
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #BeLemTox #10dayscleanse #produk2dalam1 #slimmingdetox #pakardetox #coloncleanse #belemtoxslimmingliquid
#sayajual #produkkurusselepasbersalin #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #like4like #instagram #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #fitness #goodforyou #slimming

[#INFOPRODUK] Tahukah anda serat psyllium adalah salah satu ramuan utama di dalam #betheglamorousdrink?
.
Serat Psyllium membantu membersihkan kolon dan membuang bahan buangan yang mengandungi bakteria dan parasit. Organisma ini menghasilkan toksin yang membuat anda merasa lesu dan tidak bertenaga. Apabila toksin meninggalkan badan, anda akan mula kembali berasa bertenaga.
.
Psyllium juga mampu mengikat kolesterol (dan bahan-bahan yang berpotensi toksik) kerana ia melalui saluran gastro-usus. Ini bermakna dari masa ke semasa, ia mempunyai potensi untuk menurunkan paras kolesterol secara semulajadi.
.
Nikmati pelbagai khasiat Psyllium melalui pengambilan #betheglamorousdrink. Sehari hanya sekali, tak susah kan!
.
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1  #BeLemTox #10dayscleanse #produk2dalam1 #slimmingdetox #pakardetox #coloncleanse #belemtoxslimmingliquid
#sayajual #produkkurusselepasbersalin #cantikduludankiniselamanya #Bedrink #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily  #like4like #instagram #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #fitness #goodforyou #slimming
6 3 8 September, 2019
@betheglamorousdrinkdamansara Profile picture

@betheglamorousdrinkdamansara

[ #NADIAANNUAR] .
“Dreams come true when desire transforms into concrete actions.” .
Angan-angan akan menjadi kenyataan apabila anda bertindak melalui keinginan!
.
Di @bedrink_hq, kami sentiasa berpegang pada prinsip untuk membantu mereka yang ingin bersama mengawal berat badan dan seterusnya mendapatkan bentuk badan idaman. Kami serius dan anda hanya perlu tanya kami tentang segala persoalan anda dan kami akan terangkan bagaimana #BeDrink dan #BeLemtox dapat membantu keperluan anda!
.
DM atau whatsapp kami sekarang! (link pada bio). .
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #10daysclense #produk2dalam1 #slimmingdetox #pakardetox #coloncleanse #belemtoxslimmingliquid #sayajual #produkkurusselepasbersalin #cantikduludankiniselamanya #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily #product #like4like #instagram #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #fitness #goodforyou #slimming

[#NADIAANNUAR] .
“Dreams come true when desire transforms into concrete actions.” .
Angan-angan akan menjadi kenyataan apabila anda bertindak melalui keinginan!
.
Di @bedrink_hq, kami sentiasa berpegang pada prinsip untuk membantu mereka yang ingin bersama mengawal berat badan dan seterusnya mendapatkan bentuk badan idaman. Kami serius dan anda hanya perlu tanya kami tentang segala persoalan anda dan kami akan terangkan bagaimana #BeDrink dan #BeLemtox dapat membantu keperluan anda!
.
DM atau whatsapp kami sekarang! (link pada bio). .
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #10daysclense #produk2dalam1 #slimmingdetox #pakardetox #coloncleanse #belemtoxslimmingliquid #sayajual #produkkurusselepasbersalin #cantikduludankiniselamanya #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily#product #like4like #instagram #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody#fitness #goodforyou #slimming
0 0 8 September, 2019
@bedrinksg Profile picture

@bedrinksg

[BEINFO] BAGAIMANA ANDA INGIN MENGETAHUI JENIS KULIT MUKA ANDA?
.
.
Hari ini kami kongsikan dengan anda semua cara untuk mengenalpasti kulit muka anda supaya mudah untuk membuat pilihan dalam penggunaan produk kecantikan yang betul.
.
Mari kita cuba & lihat keberkesanannya.Cara ini adalah mudah & murah.Kongsikan jika anda ra ianya bermanfaat!😊😊 #HALALJAKIM #pilihanno1wanitaselepasberkahwin #produkpertama4dalam1 #produkkecantikan #sayaJual #produkkurusselepasbersalin #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #malaysia #instadaily
#product #like4like #instagram #instagood #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #skincare #goodvibes #fitness #motivation #goodforyou #slimming

[BEINFO] BAGAIMANA ANDA INGIN MENGETAHUI JENIS KULIT MUKA ANDA?
.
.
Hari ini kami kongsikan dengan anda semua cara untuk mengenalpasti kulit muka anda supaya mudah untuk membuat pilihan dalam penggunaan produk kecantikan yang betul.
.
Mari kita cuba & lihat keberkesanannya.Cara ini adalah mudah & murah.Kongsikan jika anda ra ianya bermanfaat!😊😊 #HALALJAKIM #pilihanno1wanitaselepasberkahwin #produkpertama4dalam1 #produkkecantikan #sayaJual #produkkurusselepasbersalin #beautyaddict #cantikduludankiniselamanya #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful#LifestyleDrink #malaysia #instadaily 
#product #like4like #instagram #instagood #beautiful #nakkurus #nakcantik #loveyourbody #skincare #goodvibes #fitness #motivation #goodforyou #slimming
4 0 8 September, 2019
@bedrinksg Profile picture

@bedrinksg

The best new detox product in town! .
.
Jika anda ada masalah berat badan, perut boroi & sembelit anda wajib mencuba Be LemTox. Di formulasi dari teknologi Italy memberikan kesan yang sangat cepat apabila anda mencubanya.
[Swipe left for testimonial]
.
Be LemTox juga sangat sesuai di gabungkan sekali  dengan pengambilan Be Drink supaya anda akan dapat kesan lebih cepat dan menakjubkan. Produk yg selamat di gunakan & standard penyulingan yang di luluskan oleh KKM dan Halal
.
.
Kami di @bedrinksg akan sentiasa membantu anda untuk mencapai matlamat anda untuk mengurangkan berat badan. Jangan risau, DM kami, dan kami akan kongsikan kebaikan produk kami ini dan rasakan sendiri perubahannya.
.
Atau anda boleh Whatsapp kami (link di bio) untuk pertanyaan lanjut. Jom kita kurus dengan sihat!
.
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #BeLemTox #10daysclense #produk2dalam1 #slimmingdetox #pakardetox #coloncleanse #belemtoxslimmingliquid #sayajual #produkkurusselepasbersalin #cantikduludankiniselamanya #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink #beautiful #kurus #pakardetox #detoks #nakcantik #loveyourbody #fitness #goodforyou #slimming

The best new detox product in town! .
.
Jika anda ada masalah berat badan, perut boroi & sembelit anda wajib mencuba Be LemTox. Di formulasi dari teknologi Italy memberikan kesan yang sangat cepat apabila anda mencubanya.
[Swipe left for testimonial]
.
Be LemTox juga sangat sesuai di gabungkan sekali  dengan pengambilan Be Drink supaya anda akan dapat kesan lebih cepat dan menakjubkan. Produk yg selamat di gunakan & standard penyulingan yang di luluskan oleh KKM dan Halal
.
.
Kami di @bedrinksg akan sentiasa membantu anda untuk mencapai matlamat anda untuk mengurangkan berat badan. Jangan risau, DM kami, dan kami akan kongsikan kebaikan produk kami ini dan rasakan sendiri perubahannya.
.
Atau anda boleh Whatsapp kami (link di bio) untuk pertanyaan lanjut. Jom kita kurus dengan sihat!
.
#HALALJAKIM #produkpertama4dalam1 #BeTheGlamorousDrink #BeLemTox #10daysclense #produk2dalam1 #slimmingdetox #pakardetox#coloncleanse #belemtoxslimmingliquid #sayajual #produkkurusselepasbersalin #cantikduludankiniselamanya #makinkurusmakinputihmakinmuda #BeHealthyBeSlimBeBeautiful #LifestyleDrink  #beautiful #kurus #pakardetox #detoks #nakcantik#loveyourbody#fitness #goodforyou #slimming
3 0 8 September, 2019

Top #LifestyleDrink posts

@justpruvit Profile picture

@justpruvit

Unicorn Slam 🦄 or The Big Apple 🍏? It doesn’t matter which flavor you grab because they both pack the same PUNCH! Loaded with ketones to provide you with a variety of benefits including:
☑️Increased metabolism
☑️Fierce focus
☑️Cognitive support
☑️Clean Energy

PLUS both flavors are 20% off until May 4 @ 11:59PM CT!

Ketones never tasted so good!
@ tag a friend who needs to know about this Lifestyle Drink!

Unicorn Slam 🦄 or The Big Apple 🍏? It doesn’t matter which flavor you grab because they both pack the same PUNCH! Loaded with ketones to provide you with a variety of benefits including:
☑️Increased metabolism
☑️Fierce focus
☑️Cognitive support
☑️Clean Energy

PLUS both flavors are 20% off until May 4 @ 11:59PM CT!

Ketones never tasted so good! 
@ tag a friend who needs to know about this Lifestyle Drink!
690 66 3 May, 2019
@july.mary_ Profile picture

@july.mary_

Aschaffenburg, Germany

Die Box von @likeyaa.official war diesmal wieder so toll 💙

Ich liebe aloe Vera ja total, allein schon die Pflanze an sich 🙈 und deshalb hab ich mich auch riesig über das super gel von @aloeverakosmetik gefreut ☺️ das gel befeuchtet, schützt, vitalisiert, strafft und regeneriert die Haut - ideal zur raschen Regeneration atropischer, empfindlicher, gereizte und unreiner Haut 💙

Von @syneocosmetics war ein Deo mit dem natürlichen Wirkstoff aus dem Apfel dabei, das die Haut pflegt und Feuchtigkeit spendet 💙

Den beauty drink gibt's bei @lifestyledrinksonline . Er enthält wenig Kalorien und ist z.B. gut für Haut und Haare 💙

Außerdem gab's auch noch ein messy bun tube von @cherrypicking_anke für einen einfachen und schnellen Dutt mit viel Volumen 💙

Und zuletzt war auch noch ein Nagellack von @eddinglaque mit besonders hoher farbdichte und Deckkraft dabei, der durch ein spezialharz besonders lange hält 💙 *werbung

#likeyaa #likeyaabox #influencer #beauty #fashion #alternativefashion #aloevera #aloeveraskincare #aloeveragel #eddinglaque #lifestyle #lifestyledrink #lifestyledrinksonline #aloeverakosmetik #syneo #syneocosmetics #cherrypicking #fashionhair #dutt #bun #bunmaker

Die Box von @likeyaa.official war diesmal wieder so toll 💙

Ich liebe aloe Vera ja total, allein schon die Pflanze an sich 🙈 und deshalb hab ich mich auch riesig über das super gel von @aloeverakosmetik gefreut ☺️ das gel befeuchtet, schützt, vitalisiert, strafft und regeneriert die Haut - ideal zur raschen Regeneration atropischer, empfindlicher, gereizte und  unreiner Haut 💙

Von @syneocosmetics war ein Deo mit dem natürlichen Wirkstoff aus dem Apfel dabei, das die Haut pflegt und Feuchtigkeit spendet 💙

Den beauty drink gibt's bei @lifestyledrinksonline . Er enthält wenig Kalorien und ist z.B. gut für Haut und Haare 💙

Außerdem gab's auch noch ein messy bun tube von @cherrypicking_anke für einen einfachen und schnellen Dutt mit viel Volumen 💙

Und zuletzt war auch noch ein Nagellack von @eddinglaque mit besonders hoher farbdichte und Deckkraft dabei, der durch ein spezialharz besonders lange hält 💙 *werbung

#likeyaa #likeyaabox #influencer #beauty #fashion #alternativefashion #aloevera #aloeveraskincare #aloeveragel #eddinglaque #lifestyle #lifestyledrink #lifestyledrinksonline #aloeverakosmetik #syneo #syneocosmetics #cherrypicking #fashionhair #dutt #bun #bunmaker
874 13 9 July, 2019
@magdalenamst Profile picture

@magdalenamst

Trentino-Alto Adige/Südtirol

I’m very happy to present you SIEMR, a sporty lifestyle aperitiv from South Tyrol. The story behind this drink is very fascinating and special😊 Find out more on their website [Ad]
@visitpartschins 📽 @guggfilms .
.
.
.
#siemr #lifestyledrink #southtyrol #mountains #mountaingirl #refreshing #sporty #home #outdoors #snow

I’m very happy to present you SIEMR, a sporty lifestyle aperitiv from South Tyrol. The story behind this drink is very fascinating and special😊 Find out more on their website [Ad]
@visitpartschins 📽 @guggfilms .
.
.
.
#siemr #lifestyledrink #southtyrol #mountains #mountaingirl #refreshing #sporty #home #outdoors #snow
1,779 34 6 June, 2019
@foodieebybirth Profile picture

@foodieebybirth

New Delhi

Good morning fam 🥰
Happy monday to all ♥️
.
No repost 🚫
.
In plate - Aalu naan, Dal makhani, Shahi paneer, Rajma chawal, Bondi raita, salad and besan laddu 😋
.
📍 Nona's kitchen.
.
Like such breakfast ?
Comment below..😎
.
➖➖➖➖➖➖
Follow ~~~
@foodieebybirth
@foodieebybirth
@foodieebybirth
@foodieebybirth for yummy updates.
➖➖➖➖➖➖➖
.
#mintanine #mintanineindia #mintysquad #lifestyledrink #bluebeverage #limeandmint #icybluebeverage #healthfirst #electrifyyoursenses #breakfast #brekkie #earlymorning #bestmealoftheday #healthyeating #breakfastgoals #platinggoals #delicious #foodie #foodgasm #foodblogging #instagrammer #instafood #instaupload #therawtextures #streetsofdelhi #happyeating #happysoul #foodtalkindia #weekend #foodieebybirth

Good morning fam 🥰
Happy monday to all ♥️
.
No repost 🚫
.
In plate - Aalu naan, Dal makhani, Shahi paneer, Rajma chawal, Bondi raita, salad and besan laddu 😋
.
📍 Nona's kitchen.
.
Like such breakfast ?
Comment below..😎
.
➖➖➖➖➖➖
Follow ~~~
@foodieebybirth 
@foodieebybirth 
@foodieebybirth 
@foodieebybirth for yummy updates.
➖➖➖➖➖➖➖
.
#mintanine #mintanineindia #mintysquad #lifestyledrink #bluebeverage #limeandmint #icybluebeverage #healthfirst #electrifyyoursenses #breakfast #brekkie #earlymorning #bestmealoftheday #healthyeating #breakfastgoals #platinggoals #delicious #foodie #foodgasm #foodblogging #instagrammer #instafood #instaupload #therawtextures #streetsofdelhi #happyeating #happysoul #foodtalkindia #weekend #foodieebybirth
5,093 54 9 September, 2019
@foodieebybirth Profile picture

@foodieebybirth

New Delhi

Power pack breakfast 🔥😎🔥
.
with @mintanineindia
.
MINTANINE convinces with the full load of fresh mint refined with a hint of lemon and lime. The caffeinated Lifestyle-Drink offers a completely new taste-experience and positively vitalizes through natural Guarana
.
No repost 🚫
.
In plate - Aalu naan, Dal makhani, Shahi paneer, Rajma chawal, Bondi raita, salad, besan laddu and Mintanine blue beverage 😋
.
Like such breakfast ?
Comment below..😎
.
➖➖➖➖➖➖
Follow ~~~
@foodieebybirth
@foodieebybirth
@foodieebybirth
@foodieebybirth for yummy updates.
➖➖➖➖➖➖➖
.
#mintanine #mintanineindia #mintysquad #lifestyledrink #bluebeverage #limeandmint #icybluebeverage #healthfirst #electrifyyoursenses #breakfast #brekkie #earlymorning #bestmealoftheday #healthyeating #breakfastgoals #platinggoals #delicious #foodie #foodgasm #foodblogging #instagrammer #instafood #instaupload #therawtextures #streetsofdelhi #happyeating #happysoul #foodtalkindia #weekend #foodieebybirth

Power pack breakfast 🔥😎🔥
.
with @mintanineindia
.
MINTANINE convinces with the full load of fresh mint refined with a hint of lemon and lime. The caffeinated Lifestyle-Drink offers a completely new taste-experience and positively vitalizes through natural Guarana
.
No repost 🚫
.
In plate - Aalu naan, Dal makhani, Shahi paneer, Rajma chawal, Bondi raita, salad, besan laddu and Mintanine blue beverage 😋
.
Like such breakfast ?
Comment below..😎
.
➖➖➖➖➖➖
Follow ~~~
@foodieebybirth 
@foodieebybirth 
@foodieebybirth 
@foodieebybirth for yummy updates.
➖➖➖➖➖➖➖
.
#mintanine #mintanineindia #mintysquad #lifestyledrink #bluebeverage #limeandmint #icybluebeverage #healthfirst #electrifyyoursenses #breakfast #brekkie #earlymorning #bestmealoftheday #healthyeating #breakfastgoals #platinggoals #delicious #foodie #foodgasm #foodblogging #instagrammer #instafood #instaupload #therawtextures #streetsofdelhi #happyeating #happysoul #foodtalkindia #weekend #foodieebybirth
6,414 44 23 July, 2019
@jackiistz Profile picture

@jackiistz

*Werbung/Anzeige Guten Abend, meine Süßen 😘😋👏🏼 naaaa hattet ihr auch so ein tolles, langes Wochenende? ☀️ es war so schön sonnig und entspannend 🤗 leider haben wir nicht so viel geschafft, wie wir eigentlich wollten. Aber manchmal muss das einfach mal sein 🤷🏻‍♀️🙄 es mein Herz-Mann hat eben noch ein schnelles 10-Minuten-Gericht für uns gekocht 😎😋👍 das Rezept ist aus einem Kochbuch von @chiemgaukorn, so wie die Nudeln auch 🍲 das Rezept ist so easy und furchtbar lecker. Dafür braucht ihr nur frischen Salbei, Butter und etwas Knoblauch 😊 dazu gibt es dann noch eine vegane Cola von @lifestyledrinksonline 👍👍👍 euch einen tollen Abend! Startet morgen gut in die neue Woche 🤗😊 #weekend #longweekend #essen #salbei #chiemgau #chiemgaukorn #nudeln #nudelliebe #butter #salbeibutter #hütchennudeln #cola #vegan #lifestyledrink #lifestyledrinks #veganecola #lecker #parmesan #happyeating #schönenabendnoch #kooperation #produkttest #prsample

*Werbung/Anzeige  Guten Abend, meine Süßen 😘😋👏🏼 naaaa hattet ihr auch so ein tolles, langes Wochenende? ☀️ es war so schön sonnig und entspannend 🤗 leider haben wir nicht so viel geschafft, wie wir eigentlich wollten. Aber manchmal muss das einfach mal sein 🤷🏻‍♀️🙄 es mein Herz-Mann hat eben noch ein schnelles 10-Minuten-Gericht für uns gekocht 😎😋👍 das Rezept ist aus einem Kochbuch von @chiemgaukorn, so wie die Nudeln auch 🍲 das Rezept ist so easy und furchtbar lecker. Dafür braucht ihr nur frischen Salbei, Butter und etwas Knoblauch 😊 dazu gibt es dann noch eine vegane Cola von @lifestyledrinksonline 👍👍👍 euch einen tollen Abend! Startet morgen gut in die neue Woche 🤗😊 #weekend #longweekend #essen #salbei #chiemgau #chiemgaukorn #nudeln #nudelliebe #butter #salbeibutter #hütchennudeln #cola #vegan #lifestyledrink #lifestyledrinks #veganecola #lecker #parmesan #happyeating #schönenabendnoch #kooperation #produkttest #prsample
698 14 3 June, 2018
@renatedanker Profile picture

@renatedanker

unbezahlte WERBUNG durch Markennennung
🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻 Puh, ist Euch auch so warm? Es sind über 30 Grad und es soll noch heißer werden.
Darum vergesst nicht ausreichend zu trinken🍻!!
Vielleicht ist bei Euch auch @shanghaimate dabei?
.
Bei @shanghaimate geht es um einen Energydrink und nicht nur um irgendeinen sondern um den ersten gesunden Energydrink aus 100% frisch aufgebrühten Mate Tee gesüßt mit Stevia, versetzt mit Kohlensäure und mit ausschließlich natürlichem Koffein! Also gesund und gut für den Körper💖 Am Besten trinkt man @shanghaimate eisgekühlt.
.
Ich habe zuvor noch nie Mate Tee getrunken und hab daher kein Vergleich. Er ist leicht herb, Steviasüße merkt man gar nicht. Kühl ist er erfrischend.
.
Aufgrund des erhöhten Koffeingehaltes ist @shanghaimate
für Kinder, schwangere und stillende Frauen nicht geeignet.
.
Was trinkt Ihr bei der Wärme am Liebsten?
.
#shanghaimate #foodinnovation #healthyfood #gesund #Koffein #energydrink #instadrink #drinkofinstagram #reddragon #matetee #tee #tea #vegan #freefrom #glutenfrei #glutenfree #lifestyledrink #naturalenergy

unbezahlte WERBUNG durch Markennennung
🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻 Puh, ist Euch auch so warm? Es sind über 30 Grad und es soll noch heißer werden.
Darum vergesst nicht ausreichend zu trinken🍻!!
Vielleicht ist bei Euch auch @shanghaimate dabei?
.
Bei @shanghaimate geht es um einen Energydrink und nicht nur um irgendeinen sondern um den ersten gesunden Energydrink aus 100% frisch aufgebrühten Mate Tee gesüßt mit Stevia, versetzt mit Kohlensäure und mit ausschließlich natürlichem Koffein! Also gesund und gut für den Körper💖 Am Besten trinkt man @shanghaimate  eisgekühlt.
.
Ich habe zuvor noch nie Mate Tee getrunken und hab daher kein Vergleich. Er ist leicht herb, Steviasüße merkt man gar nicht. Kühl ist er erfrischend.
.
Aufgrund des erhöhten Koffeingehaltes ist @shanghaimate
für Kinder, schwangere und stillende Frauen nicht geeignet.
.
Was trinkt Ihr bei der Wärme am Liebsten?
.
#shanghaimate #foodinnovation #healthyfood #gesund #Koffein #energydrink #instadrink #drinkofinstagram #reddragon #matetee #tee #tea #vegan #freefrom #glutenfrei #glutenfree #lifestyledrink #naturalenergy
222 46 25 June, 2019