#MORAUITMpuncakalam Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #MORAUITMpuncakalam and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
13 hours
Average like
6.1
Average comment
0
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

PERBEZAAN ARGAN OIL & CALISSA OIL
(Swipe left)
.
⭐️Argan Oil MORA menggunakan Premium Argan Oil sebagai asas, dengan penambahan sedikit vitamin C & E. A bit thick in texture, dan sangat sesuai untuk mereka yg mempunyai kulit jenis normal dan jenis kering.
.
⭐️Manakala Calissa Oil MORA pula, masih menggunakan Premium Argan Oil sebagai asas, tetapi Argan Oil yg sangat light, dan ada penambahan lain seperti Sunflower Oil dan Jojoba Oil untuk fungsi kecantikan kulit. Sangat sesuai untuk mereka yg mempunyai kulit jenis berminyak dan kombinasi.
.
⭐️Dari segi fungsi pula, kedua2nya mempunyai fungsi yang lebih kurang sama :
- Mengelakkan jerawat tumbuh
- Merawat masalah breakouts
- Membersihkan pori yang tersumbat
- Memperbaharui sel-sel kulit
- Merawat bibir kering dan merekah
- Mengurangkan stretch marks
- Mengurangkan parut dan kedutan
- Menegangkan kulit
- Untuk kawalan kulit berminyak
- Sebagai ejen "acne control"
- Merawat kulit dan tumit kaki merekah
.
🌹Apabila kami keluarkan Calissa Oil (yg kami dah formulate kan dgn formula baru yg lebih 'light'), terdapat sesetengah customer yg berkulit jenis kering tak sesuai guna Calissa Oil sebab terlalu light. Jadi Argan Oil MORA lah yang paling sesuai untuk mereka.
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

PERBEZAAN ARGAN OIL & CALISSA OIL
(Swipe left)
.
⭐️Argan Oil MORA menggunakan Premium Argan Oil sebagai asas, dengan penambahan sedikit vitamin C & E. A bit thick in texture, dan sangat sesuai untuk mereka yg mempunyai kulit jenis normal dan jenis kering.
.
⭐️Manakala Calissa Oil MORA pula, masih menggunakan Premium Argan Oil sebagai asas, tetapi Argan Oil yg sangat light, dan ada penambahan lain seperti Sunflower Oil dan Jojoba Oil untuk fungsi kecantikan kulit. Sangat sesuai untuk mereka yg mempunyai kulit jenis berminyak dan kombinasi.
.
⭐️Dari segi fungsi pula, kedua2nya mempunyai fungsi yang lebih kurang sama :
- Mengelakkan jerawat tumbuh
- Merawat masalah breakouts
- Membersihkan pori yang tersumbat
- Memperbaharui sel-sel kulit
- Merawat bibir kering dan merekah
- Mengurangkan stretch marks
- Mengurangkan parut dan kedutan
- Menegangkan kulit
- Untuk kawalan kulit berminyak
- Sebagai ejen "acne control"
- Merawat kulit dan tumit kaki merekah
.
🌹Apabila kami keluarkan Calissa Oil (yg kami dah formulate kan dgn formula baru yg lebih 'light'), terdapat sesetengah customer yg berkulit jenis kering tak sesuai guna Calissa Oil sebab terlalu light. Jadi Argan Oil MORA lah yang paling sesuai untuk mereka.
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
6 0 21 hours ago
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA💖 Alhamdulillah🌸
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA💖 Alhamdulillah🌸
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
6 0 19 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

KECIL TAPI SANGAT HEBAT!
.
MORA CALISSA OIL (pink) dan MORA ARGAN OIL (biru)❤
.
"Yang mana lagi elok sis?"
.
Kedua-duanya mempunyai kebaikan yang sama iaitu :
🌿Mengelakkan jerawat tumbuh
🌿Merawat masalah breakouts
🌿Membersihkan pori yang tersumbat
🌿Memperbaharui sel-sel kulit
🌿Merawat bibir kering dan merekah
🌿Mengurangkan stretch marks
🌿Mengurangkan parut dan kedutan
🌿Menegangkan kulit
🌿Untuk kawalan kulit berminyak
🌿Sebagai ejen "acne control"
🌿Merawat kulit dan tumit kaki merekah
.
“Tapi, apa bezanya sis?”
.
🎈Kegunaan MORA CALISSA OIL dirumuskan khas untuk kulit berminyak dan kombinasi. Kenapa? Sebab tekstur dia sangat light dan cepat meresap!
🎈Manakala MORA Argan Oil untuk kulit kering dan normal. Argan Oil sangat2 bagus untuk melembapkan kulit tau.
.
MORA Argan Oil
15ml RM 60
.
MORA Calissa Oil
15ml RM 60
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

KECIL TAPI SANGAT HEBAT!
.
MORA CALISSA OIL (pink) dan MORA ARGAN OIL (biru)❤
.
"Yang mana lagi elok sis?"
.
Kedua-duanya mempunyai kebaikan yang sama iaitu :
🌿Mengelakkan jerawat tumbuh
🌿Merawat masalah breakouts
🌿Membersihkan pori yang tersumbat
🌿Memperbaharui sel-sel kulit
🌿Merawat bibir kering dan merekah
🌿Mengurangkan stretch marks
🌿Mengurangkan parut dan kedutan
🌿Menegangkan kulit
🌿Untuk kawalan kulit berminyak
🌿Sebagai ejen "acne control"
🌿Merawat kulit dan tumit kaki merekah
.
“Tapi, apa bezanya sis?”
.
🎈Kegunaan MORA CALISSA OIL dirumuskan khas untuk kulit berminyak dan kombinasi. Kenapa? Sebab tekstur dia sangat light dan cepat meresap!
🎈Manakala MORA Argan Oil untuk kulit kering dan normal. Argan Oil sangat2 bagus untuk melembapkan kulit tau.
.
MORA Argan Oil
15ml RM 60
.
MORA Calissa Oil
15ml RM 60
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
10 1 17 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

APA YANG BESTNYA MORA GLOW CLEANSER NI? 🌸
.
MORA Argan Cleanser mempunyai tekstur jenis liquid dan creamy, tidak mengeringkan kulit lepas mencuci dan boleh remove makeup juga! Hanya dengan 1-2 pump, apply in circular motion 2-3 minit. Kemudian bilas dengan air bersih. Mmmm segarnya! Cuba la 😉
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

APA YANG BESTNYA MORA GLOW CLEANSER NI? 🌸
.
MORA Argan Cleanser mempunyai tekstur jenis liquid dan creamy, tidak mengeringkan kulit lepas mencuci dan boleh remove makeup juga! Hanya dengan 1-2 pump, apply in circular motion 2-3 minit. Kemudian bilas dengan air bersih. Mmmm segarnya! Cuba la 😉
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
6 0 16 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

JATUH CINTA DENGAN MORA CALISSA OIL🌸
.
MORA Calissa Oil is everything you need - in one bottle! Best kan?
.
FUNGSI MORA CALISSA OIL
🌿Mengelakkan jerawat tumbuh
🌿Merawat masalah breakouts
🌿Membersihkan pori yang tersumbat
🌿Memperbaharui sel-sel kulit
🌿Merawat bibir kering dan merekah
🌿Mengurangkan stretch marks
🌿Mengurangkan parut dan kedutan
🌿Menegangkan kulit
🌿Untuk kawalan kulit berminyak
🌿Sebagai ejen "acne control"
🌿Merawat kulit dan tumit kaki merekah
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

JATUH CINTA DENGAN MORA CALISSA OIL🌸
.
MORA Calissa Oil is everything you need - in one bottle! Best kan?
.
FUNGSI MORA CALISSA OIL
🌿Mengelakkan jerawat tumbuh
🌿Merawat masalah breakouts
🌿Membersihkan pori yang tersumbat
🌿Memperbaharui sel-sel kulit
🌿Merawat bibir kering dan merekah
🌿Mengurangkan stretch marks
🌿Mengurangkan parut dan kedutan
🌿Menegangkan kulit
🌿Untuk kawalan kulit berminyak
🌿Sebagai ejen "acne control"
🌿Merawat kulit dan tumit kaki merekah
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
4 0 16 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

“PERLU KE SCRUB MUKA NI?”
.
Eh perluuuuu sangat tau! Yang paling penting, dia akan membuang sel sel kulit mati kita tu. Secara automatik, kulit akan kembali segar dan tak kusam lagi! 😉 Antara rahsia awet muda, scrub muka la. Hiks Scrub ni tak perlu selalu pun, 2-3 kali seminggu dah cukup ♥️
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

“PERLU KE SCRUB MUKA NI?”
.
Eh perluuuuu sangat tau! Yang paling penting, dia akan membuang sel sel kulit mati kita tu. Secara automatik, kulit akan kembali segar dan tak kusam lagi! 😉 Antara rahsia awet muda, scrub muka la. Hiks Scrub ni tak perlu selalu pun, 2-3 kali seminggu dah cukup ♥️
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
8 0 15 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Meh baca apa yang Calissa Oil dah buat pada kulit wajah pengguna kita ni 😘
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

Meh baca apa yang Calissa Oil dah buat pada kulit wajah pengguna kita ni 😘
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
7 0 14 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

KULIT KERING? 😥
.
Haaa tak perlu risau dah, MORA Argan Oil adaaa! Untuk masalah kulit kering, boleh pakai Argan Oil 2 titis setiap pagi dan malam sebelum tidur tau 🌸
.
MORA Argan Oil merupakan serum berasaskan Argan Oil yang bergred premium dengan penambahan vitamin C dan vitamin E sahaja. Selamat digunakan untuk semua jenis kulit dan semua peringkat umur.
.
Antara fungsi Argan Oil :
* Merawat masalah kulit kering
* Merawat masalah parut jerawat .
* Melembapkan kulit muka
* Merawat bibir kering dan merekah
* Memperbaharui sel sel kulit .
* Merawat masalah kulit kusam
* Mengecutkan jerawat
* Sekatakan tona kulit
.
Hanya dengan menggunakan 1-2 titis, mampu merawat masalah kulit awak. Menarik kan? Cuba lah 🌸
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #AgentMoraStokismyTeam #morahairmist #mirafilzah #MORATeamYana

KULIT KERING? 😥
.
Haaa tak perlu risau dah, MORA Argan Oil adaaa! Untuk masalah kulit kering, boleh pakai Argan Oil 2 titis setiap pagi dan malam sebelum tidur tau 🌸
.
MORA Argan Oil merupakan serum berasaskan Argan Oil yang bergred premium dengan penambahan vitamin C dan vitamin E sahaja. Selamat digunakan untuk semua jenis kulit dan semua peringkat umur.
.
Antara fungsi Argan Oil :
* Merawat masalah kulit kering
* Merawat masalah parut jerawat .
* Melembapkan kulit muka
* Merawat bibir kering dan merekah
* Memperbaharui sel sel kulit .
* Merawat masalah kulit kusam
* Mengecutkan jerawat
* Sekatakan tona kulit
.
Hanya dengan menggunakan 1-2 titis, mampu merawat masalah kulit awak. Menarik kan? Cuba lah 🌸
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #AgentMoraStokismyTeam #morahairmist #mirafilzah #MORATeamYana
7 0 12 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Our all time best selling Almond Milky Scrub. Boleh digunakan as scrub, boleh juga digunakan as facial cleanser kerana tekstur nya yang tak terlalu kasar. Lepas guna ni muka akan rasa licinn je dan kulit muka terasa semakin lembut. Jom cuba?

Boleh dapatkan dengan yana, agent sah MORA ✨
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Our all time best selling Almond Milky Scrub. Boleh digunakan as scrub, boleh juga digunakan as facial cleanser kerana tekstur nya yang tak terlalu kasar. Lepas guna ni muka akan rasa licinn je dan kulit muka terasa semakin lembut. Jom cuba?

Boleh dapatkan dengan yana, agent sah MORA ✨
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
7 0 11 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA💖 Alhamdulillah🌸
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA💖 Alhamdulillah🌸
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
6 0 11 September, 2019
KULIT BERMINYAK?
KULIT KERING? 
MASALAH JERAWAT? .
.
Haaa ini la MAGIC OIL yang boleh bantu selesaikan masalah kulit awak tau! Ada Calissa Oil dan Argan Oil. Ramai pakai oil ni dan both adalah BEST SELLER item 😘😍
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
6 0 11 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Balik kerja ni waktu yang sesuai untuk kita EXFOLIATE dan CLEANSE skin kita tau! 🥰
.
1. Mulakan dengan MORA Milky Almond Scrub untuk membuang sel sel kulit mati, blackhead whitehead dan cuci sisa makeup yang tinggal.
.
2. Kemudian, pakai MORA Glow Cleanser untuk double cleanse kulit kita supaya dia betul betul bersih! ✨
.
Then baru lah kulit kita rasa segar, lembut dan dapat bernafas dengan baik 🥰
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Balik kerja ni waktu yang sesuai untuk kita EXFOLIATE dan CLEANSE skin kita tau! 🥰
.
1. Mulakan dengan MORA Milky Almond Scrub untuk membuang sel sel kulit mati, blackhead whitehead dan cuci sisa makeup yang tinggal.
.
2. Kemudian, pakai MORA Glow Cleanser untuk double cleanse kulit kita supaya dia betul betul bersih! ✨
.
Then baru lah kulit kita rasa segar, lembut dan dapat bernafas dengan baik 🥰
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
9 0 10 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA💖 Alhamdulillah🌸
.
Bagi yang tak tahu, MORA sekarang ada buat promo tauu. Jangan terlepas😉
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA💖 Alhamdulillah🌸
.
Bagi yang tak tahu, MORA sekarang ada buat promo tauu. Jangan terlepas😉
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
5 0 10 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

Selamat Bekerja! ✨
.
Ini rutin simple untuk pagi ni. Terasa nak scrub muka dengan MORA Milky Almond Scrub. Lepas tu pakai Glow Cleanser. Mmm tetiba rasa macam kulit 👶🏻🙈 Kemudian pakai Calissa oil untuk kulit lembap dan segar. Seterusnya pakai BB Cushion dan lipcream sikit 💋
.
Hehe Rutin korang cemana? Cuba share 😘
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Selamat Bekerja! ✨
.
Ini rutin simple untuk pagi ni. Terasa nak scrub muka dengan MORA Milky Almond Scrub. Lepas tu pakai Glow Cleanser. Mmm tetiba rasa macam kulit 👶🏻🙈 Kemudian pakai Calissa oil untuk kulit lembap dan segar. Seterusnya pakai BB Cushion dan lipcream sikit 💋
.
Hehe Rutin korang cemana? Cuba share 😘
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
7 0 10 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

✨ MILKY ALMOND SCRUB
.
Scrub yang berasaskan Sweet Almond Oil, Witch Hazel, Susu, Aloe Vera, Kolagen dan gula. Ia sesuai digunakan untuk semua jenis kulit terutama bagi mereka yang berkulit sensitif. Tidak mengandungi bahan kimia yang merbahaya. .
.
FUNGSI :-
* Membuang sel sel kulit mati dan membina sel kulit baru.
* Mengecilkan liang pori .
* Sekatakan tona kulit .
* Melembapkan dan menegangkan kulit .
* Mengurangkan masalah kedutan pada kulit .
* Merawat masalah jerawat .
.
Scrub ni kegemaran ramai tau! 💖 Tekstur nya lembut dan tidak kasar. Saranan pemakaian, 2-3 kali seminggu dah cukup 😘 .
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

✨ MILKY ALMOND SCRUB
.
Scrub yang berasaskan Sweet Almond Oil, Witch Hazel, Susu, Aloe Vera, Kolagen dan gula. Ia sesuai digunakan untuk semua jenis kulit terutama bagi mereka yang berkulit sensitif. Tidak mengandungi bahan kimia yang merbahaya. .
.
FUNGSI :-
* Membuang sel sel kulit mati dan membina sel kulit baru.
* Mengecilkan liang pori .
* Sekatakan tona kulit .
* Melembapkan dan menegangkan kulit .
* Mengurangkan masalah kedutan pada kulit .
* Merawat masalah jerawat .
.
Scrub ni kegemaran ramai tau! 💖 Tekstur nya lembut dan tidak kasar. Saranan pemakaian, 2-3 kali seminggu dah cukup 😘 .
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
6 0 8 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

KESAN BARU 2 MINGGU GUNA ARGAN OIL MORA.
.
Alhamdulillah. Korang bila nak cuba Premium Argan Oil MORA ni?
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

KESAN BARU 2 MINGGU GUNA ARGAN OIL MORA.
.
Alhamdulillah. Korang bila nak cuba Premium Argan Oil MORA ni?
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
6 0 8 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

“SIS, SAYA TAK PERNAH PUN SCRUB MUKA SAYA”
.
Scrub muka tu sangat penting. Ianya adalah untuk menanggalkan sel sel kulit mati. Setiap hari akan terhasilnya sel kulit mati di wajah kita. Jika dibiarkan, boleh menyebabkan pori pori tersumbat tau 😰 Selain itu, dapat meremajakan kulit wajah. Dengan penggunaan scrub yang betul dan konsisten, kulit akan lebih sihat dan tak kusam lagi! 💖
.
Haaa best kan? 😍 MORA Chocolate Scrub bukan sahaja untuk muka tapi badan pun boleh!
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

“SIS, SAYA TAK PERNAH PUN SCRUB MUKA SAYA”
.
Scrub muka tu sangat penting. Ianya adalah untuk menanggalkan sel sel kulit mati.  Setiap hari akan terhasilnya sel kulit mati di wajah kita. Jika dibiarkan, boleh menyebabkan pori pori tersumbat tau 😰 Selain itu, dapat meremajakan kulit wajah. Dengan penggunaan scrub yang betul dan konsisten, kulit akan lebih sihat dan tak kusam lagi! 💖
.
Haaa best kan? 😍 MORA Chocolate Scrub bukan sahaja untuk muka tapi badan pun boleh!
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
5 0 8 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

KENAPA KITA KENA PAKAI TONER?
.
Salah satu sebabnya adalah untuk mengimbangkan level PH kulit kita. Sesetengah pencuci muka menyebabkan imbangan PH kulit terganggu dan seterusnya menyebabkan berlakunya pengeluaran sebum berlebihan. Sebab tu kita gunakan toner untuk seimbangkan semula dan mengekalkan kelembapan kulit ✨
.
Jom dapatkan Glow Toner dengan hanya RM35!
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

KENAPA KITA KENA PAKAI TONER?
.
Salah satu sebabnya adalah untuk mengimbangkan level PH kulit kita. Sesetengah pencuci muka menyebabkan imbangan PH kulit terganggu dan seterusnya menyebabkan berlakunya pengeluaran sebum berlebihan. Sebab tu kita gunakan toner untuk seimbangkan semula dan mengekalkan kelembapan kulit ✨
.
Jom dapatkan Glow Toner dengan hanya RM35!
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
8 0 7 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

“MORA ni sangat simple. Tak kalut nak pakai banyak banyak.” Yeeee betul tu! Dah ada rutin yang simple, kenapa perlu pilih yang complicated. Ye dok?
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

“MORA ni sangat simple. Tak kalut nak pakai banyak banyak.” Yeeee betul tu! Dah ada rutin yang simple, kenapa perlu pilih yang complicated. Ye dok?
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
4 0 7 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Kenapa Glow Moisturizer?
.
Sebab kita ada bahan bahan yang BEST, antaranya :
.
🍃 Aloe Vera
Ia berfungsi untuk melembapkan kulit dan mengatasi masalah jerawat di wajah kita.
.
🍃 Timun
Timun membantu memulihkan kulit kusam dan mengatasi masalah kulit kering serta dapat mencegah penuaan kulit.
.
🍃 Shea Butter
Ia dapat melindungi kulit dari cahaya matahari dan menyekatakan tona kulit .
.
Jom dapatkan sekarang! 😍
MORA Glow Moisturizer (50gm)
RM59
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Kenapa Glow Moisturizer?
.
Sebab kita ada bahan bahan yang BEST, antaranya :
.
🍃 Aloe Vera 
Ia berfungsi untuk melembapkan kulit dan mengatasi masalah jerawat di wajah kita.
.
🍃 Timun
Timun membantu memulihkan kulit kusam dan mengatasi masalah kulit kering serta dapat mencegah penuaan kulit.
.
🍃 Shea Butter
Ia dapat melindungi kulit dari cahaya matahari dan menyekatakan tona kulit .
.
Jom dapatkan sekarang! 😍
MORA Glow Moisturizer (50gm) 
RM59
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
5 0 7 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Apa kebaikan Koko untuk kulit?
.
Antara kebaikan koko untuk kulit adalah dapat melembutkan kulit kerana ia mengandungi cocoa butter yang tinggi dan komponen yang dapat melembutkan kulit. Koko juga boleh mengurangkan garis halus dan menghalang radikal bebas merosakkan elastin, kolagen dan protein yang ada pada kulit.
.
Sempena MORA Clearance Sale, Chocolate Scrub ni hanya RM30 sahaja tau! 😍 Awak JIMAT RM15 😘 Haa bestkan? Jangan lupa dapatkan sekarang 🌸
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Apa kebaikan Koko untuk kulit?
.
Antara kebaikan koko untuk kulit adalah dapat melembutkan kulit kerana ia mengandungi cocoa butter yang tinggi dan komponen yang dapat melembutkan kulit. Koko juga boleh mengurangkan garis halus dan menghalang radikal bebas merosakkan elastin, kolagen dan protein yang ada pada kulit.
.
Sempena MORA Clearance Sale, Chocolate Scrub ni hanya RM30 sahaja tau! 😍 Awak JIMAT RM15 😘 Haa bestkan? Jangan lupa dapatkan sekarang 🌸
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
5 0 6 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

“AS OF NOW, ONLY MORA JE BOLEH.” Wowww 🤩 Alhamdulillah, ni kesan dia selepas lebih 2 bulan dia pakai Glow Lab 😍
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

“AS OF NOW, ONLY MORA JE BOLEH.” Wowww 🤩 Alhamdulillah, ni kesan dia selepas lebih 2 bulan dia pakai Glow Lab 😍
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
4 0 6 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Your skin is one of the largest organs your body has, and it works hard every day to protect our bodies from harmful elements. Taking care of your skin and developing a skin care routine is important, because it can help this organ do its job better and longer ✨
.
Get healthy and glowing skin with MORA 😘 For consultation, kindly whatsapp our hotline. Link on our bio 🌸
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Your skin is one of the largest organs your body has, and it works hard every day to protect our bodies from harmful elements. Taking care of your skin and developing a skin care routine is important, because it can help this organ do its job better and longer ✨
.
Get healthy and glowing skin with MORA 😘 For consultation, kindly whatsapp our hotline. Link on our bio 🌸
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
7 0 5 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

Shah Alam, Malaysia

“MY SKIN TEXTURE IMPROVED”
Yay! 🥰
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

“MY SKIN TEXTURE IMPROVED”
Yay! 🥰
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
5 0 5 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Badan rasa tak selesa balik dari office? Haaa apa lagi, scrubbing time!💃🏼
.
MORA Chocolate scrub boleh pakai untuk badan juga tau. Kulit jadi lembut, segar dan yang penting segala daki dekat badan terus hilang! Fav ramai juga ni. Cuba lah🌸
.
MORA CHOCOLATE SCRUB
RM30 (150gm)
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Badan rasa tak selesa balik dari office? Haaa apa lagi, scrubbing time!💃🏼
.
MORA Chocolate scrub boleh pakai untuk badan juga tau. Kulit jadi lembut, segar dan yang penting segala daki dekat badan terus hilang! Fav ramai juga ni. Cuba lah🌸
.
MORA CHOCOLATE SCRUB 
RM30 (150gm)
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
7 0 4 September, 2019
Awak pakai pelembap tak tu harini?
.
Pelembap WAJIB pakai tauu supaya kulit kekal lembap dan hidrat secukupnya. Tak kisah kulit berminyak ke kombinasi ke atau kering, kena pakai okay! 😘
.
Selamat Bekerja semuaa ♥️
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
7 0 4 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

ISTIQAMAH BETUL CUSTOMER KAMI NI, DIA DAH GUNA PRODUK MORA SEJAK DARI 2016 TAU DAN SEKARANG BUKAN MAIN CANTIK LAGI. PELABURAN YANG TAK SIA SIA KATANYA. YAYY😍
DIA DAH CUBA MORA, ANDA BILA LAGI? ❤️
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

ISTIQAMAH BETUL CUSTOMER KAMI NI, DIA DAH GUNA PRODUK MORA SEJAK DARI 2016 TAU DAN SEKARANG BUKAN MAIN CANTIK LAGI. PELABURAN YANG TAK SIA SIA KATANYA. YAYY😍
DIA DAH CUBA MORA, ANDA BILA LAGI? ❤️
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
3 0 4 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

"SETIAP KALI LEPAS CUCI MUKA MESTI MUKA SAYA RASA KERING. TAK BESTLAH MACAM NI..."
.
Haa, ini penyelesaiannya. Meh try MORA Argan Cleanser kami. Pencuci muka yang menggunakan base Argan Oil dan mengandungi kolagen ini akan membuatkan muka anda sentiasa lembap dan kulit terasa lembut disamping membersihkan kulit muka anda dari sebarang kotoran yang melekat.
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

"SETIAP KALI LEPAS CUCI MUKA MESTI MUKA SAYA RASA KERING. TAK BESTLAH MACAM NI..."
.
Haa, ini penyelesaiannya. Meh try MORA Argan Cleanser kami. Pencuci muka yang menggunakan base Argan Oil dan mengandungi kolagen ini akan membuatkan muka anda sentiasa lembap dan kulit terasa lembut disamping membersihkan kulit muka anda dari sebarang kotoran yang melekat.
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
6 0 3 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Pakai Argan Oil MORA dulu as a base, lepas tu baru pakai foundation atau bb cream atau cc cream. Best gila tauuu. Foundation atau bb cream atau cc cream tu meresap cantikk je dan tahan lama dan lagi glowy. Siapa pernah try? 🙋🏻❤
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Pakai Argan Oil MORA dulu as a base, lepas tu baru pakai foundation atau bb cream atau cc cream. Best gila tauuu. Foundation atau bb cream atau cc cream tu meresap cantikk je dan tahan lama dan lagi glowy. Siapa pernah try? 🙋🏻❤
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
8 0 3 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA💖 Alhamdulillah🌸
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA💖 Alhamdulillah🌸
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
3 0 2 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

✨GLOW CLEANSER - 50ml
.
Pencuci muka yang mempunyai pelbagai fungsi dengan menggunakan bahan bahan semulajadi seperti Argan Oil, Macadamia Oil, Aloe Vera dan Collagen. Sesuai utk semua jenis kulit terutama kulit sensitif.
.
Fungsi :
- Mencuci makeup dan kotoran di muka
- Melembutkan dan melembapkan kulit
- Membuang sel sel kulit mati dan membina sel kulit baru
- Mengurangkan masalah jerawat
- Mengecilkan liang pori
.
Kandungan MORA Glow Cleanser dan MORA Argan Cleanser adalah sama. Slide kiri untuk lihat tekstur cleanser😊
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

✨GLOW CLEANSER - 50ml
.
Pencuci muka yang mempunyai pelbagai fungsi dengan menggunakan bahan bahan semulajadi seperti Argan Oil, Macadamia Oil, Aloe Vera dan Collagen. Sesuai utk semua jenis kulit terutama kulit sensitif.
.
Fungsi :
- Mencuci makeup dan kotoran di muka
- Melembutkan dan melembapkan kulit
- Membuang sel sel kulit mati dan membina sel kulit baru
- Mengurangkan masalah jerawat
- Mengecilkan liang pori
.
Kandungan MORA Glow Cleanser dan MORA Argan Cleanser adalah sama. Slide kiri untuk lihat tekstur cleanser😊
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
6 0 1 September, 2019

Top #MORAUITMpuncakalam posts

@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

What is the best way to end your day? With MORA Glow Cleanser of course!
.
It is an all natural cleanser with nourishing argan oil to gently remove makeup and deeply hydrate the skin🧖‍♀️
.
This multitasking cleanser removes makeup and skin impurities while providing essential hydration to the skin. Packed with vitamin rich Argan Oil, Macadamia oil with essential fatty acids and deeply nourishing Sweet Almond oil. This cleanser cleanse the skin's surface and renew the complexion, leaving it healthy-looking and refreshed!
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

What is the best way to end your day? With MORA Glow Cleanser of course!
.
It is an all natural cleanser with nourishing argan oil to gently remove makeup and deeply hydrate the skin🧖‍♀️
.
This multitasking cleanser removes makeup and skin impurities while providing essential hydration to the skin. Packed with vitamin rich Argan Oil, Macadamia oil with essential fatty acids and deeply nourishing Sweet Almond oil. This cleanser cleanse the skin's surface and renew the complexion, leaving it healthy-looking and refreshed!
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
5 1 11 August, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

Shah Alam, Malaysia

MORA CLEARANCE SALE IS ON!
.
It is the perfect time for you to shop till you drop! Don't miss out on this opportunity okay 😉 *while stock lasts
.
MORA Glow Toner
RM 35 (np RM 49)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 40 (np RM 59)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 30 (np RM 45)
.
🔥 Price is excluding postage
🌸 With FREE GIFTS
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

MORA CLEARANCE SALE IS ON!
.
It is the perfect time for you to shop till you drop! Don't miss out on this opportunity okay 😉 *while stock lasts
.
MORA Glow Toner
RM 35 (np RM 49)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 40 (np RM 59)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 30 (np RM 45)
.
🔥 Price is excluding postage
🌸 With FREE GIFTS
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
5 1 27 June, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA💖 Alhamdulillah🌸
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA💖 Alhamdulillah🌸
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
6 1 12 August, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

Skincare daily routine using @moraessential 's products😍
.
Thank you @rosmizarazak ❤️
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM30 per bottle (5ml)
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM65 (150ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM45 (150gm)
.
MORA Berry Mist
RM 65 (100ml)
.
MORA Beauty Kit 1 (RM170)
-Calissa Oil / Argan Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Milky Almond Scrub 150ml
.
MORA Beauty Kit 2 (RM150)
-Calissa Oil / Argan Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Chocolate Scrub 150gm
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #morahairmist

Skincare daily routine using @moraessential 's products😍
.
Thank you @rosmizarazak ❤️
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM30 per bottle (5ml)
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Argan Facial cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM65 (150ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM45 (150gm)
.
MORA Berry Mist
RM 65 (100ml)
.
MORA Beauty Kit 1 (RM170)
-Calissa Oil / Argan Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Milky Almond Scrub 150ml
.
MORA Beauty Kit 2 (RM150)
-Calissa Oil / Argan Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Chocolate Scrub 150gm
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #morahairmist
7 0 27 May, 2018