#MORAselangor Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #MORAselangor and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
11 hours
Average like
5.4
Average comment
0
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

Apakah fungsi MORA Calissa Oil?
.
🌿Mengelakkan jerawat tumbuh
🌿Merawat masalah breakouts
🌿Membersihkan pori yang tersumbat
🌿Memperbaharui sel-sel kulit
🌿Merawat bibir kering dan merekah
🌿Mengurangkan stretch marks
🌿Mengurangkan parut dan kedutan
🌿Menegangkan kulit
🌿Untuk kawalan kulit berminyak
🌿Sebagai ejen "acne control"
🌿Merawat kulit dan tumit kaki merekah
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Apakah fungsi MORA Calissa Oil?
.
🌿Mengelakkan jerawat tumbuh
🌿Merawat masalah breakouts
🌿Membersihkan pori yang tersumbat
🌿Memperbaharui sel-sel kulit
🌿Merawat bibir kering dan merekah
🌿Mengurangkan stretch marks
🌿Mengurangkan parut dan kedutan
🌿Menegangkan kulit
🌿Untuk kawalan kulit berminyak
🌿Sebagai ejen "acne control"
🌿Merawat kulit dan tumit kaki merekah
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
4 0 10 hours ago
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

PERBEZAAN ARGAN OIL & CALISSA OIL
(Swipe left)
.
⭐️Argan Oil MORA menggunakan Premium Argan Oil sebagai asas, dengan penambahan sedikit vitamin C & E. A bit thick in texture, dan sangat sesuai untuk mereka yg mempunyai kulit jenis normal dan jenis kering.
.
⭐️Manakala Calissa Oil MORA pula, masih menggunakan Premium Argan Oil sebagai asas, tetapi Argan Oil yg sangat light, dan ada penambahan lain seperti Sunflower Oil dan Jojoba Oil untuk fungsi kecantikan kulit. Sangat sesuai untuk mereka yg mempunyai kulit jenis berminyak dan kombinasi.
.
⭐️Dari segi fungsi pula, kedua2nya mempunyai fungsi yang lebih kurang sama :
- Mengelakkan jerawat tumbuh
- Merawat masalah breakouts
- Membersihkan pori yang tersumbat
- Memperbaharui sel-sel kulit
- Merawat bibir kering dan merekah
- Mengurangkan stretch marks
- Mengurangkan parut dan kedutan
- Menegangkan kulit
- Untuk kawalan kulit berminyak
- Sebagai ejen "acne control"
- Merawat kulit dan tumit kaki merekah
.
🌹Apabila kami keluarkan Calissa Oil (yg kami dah formulate kan dgn formula baru yg lebih 'light'), terdapat sesetengah customer yg berkulit jenis kering tak sesuai guna Calissa Oil sebab terlalu light. Jadi Argan Oil MORA lah yang paling sesuai untuk mereka.
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

PERBEZAAN ARGAN OIL & CALISSA OIL
(Swipe left)
.
⭐️Argan Oil MORA menggunakan Premium Argan Oil sebagai asas, dengan penambahan sedikit vitamin C & E. A bit thick in texture, dan sangat sesuai untuk mereka yg mempunyai kulit jenis normal dan jenis kering.
.
⭐️Manakala Calissa Oil MORA pula, masih menggunakan Premium Argan Oil sebagai asas, tetapi Argan Oil yg sangat light, dan ada penambahan lain seperti Sunflower Oil dan Jojoba Oil untuk fungsi kecantikan kulit. Sangat sesuai untuk mereka yg mempunyai kulit jenis berminyak dan kombinasi.
.
⭐️Dari segi fungsi pula, kedua2nya mempunyai fungsi yang lebih kurang sama :
- Mengelakkan jerawat tumbuh
- Merawat masalah breakouts
- Membersihkan pori yang tersumbat
- Memperbaharui sel-sel kulit
- Merawat bibir kering dan merekah
- Mengurangkan stretch marks
- Mengurangkan parut dan kedutan
- Menegangkan kulit
- Untuk kawalan kulit berminyak
- Sebagai ejen "acne control"
- Merawat kulit dan tumit kaki merekah
.
🌹Apabila kami keluarkan Calissa Oil (yg kami dah formulate kan dgn formula baru yg lebih 'light'), terdapat sesetengah customer yg berkulit jenis kering tak sesuai guna Calissa Oil sebab terlalu light. Jadi Argan Oil MORA lah yang paling sesuai untuk mereka.
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
7 0 20 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA💖 Alhamdulillah🌸
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA💖 Alhamdulillah🌸
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
6 0 19 September, 2019
@morashahalam Profile picture

@morashahalam

Shah Alam, Malaysia

Siapa suka coklat? Angkat tangan! 🙋🏼‍♀️
Chocolate Scrub ni BEST tauuu 😍 Bukan je boleh pakai untuk muka tapi untuk badan sekaliii 😉 Bau diaa jangan cakap laa, sedaaaappp sangat sampai rasa nak jilat 😂 Yang bestnya lepas scrub, kulit akan rasa sangat bersih dan segar je tau✨
.
Hanya RM45 per jar!

COD Shah Alam | Klang | Seri Kembangan

Postage everyday!

Authorized #MORAagents,
Ika +6013-7549178

#moraessentialshahalam #moraessential #morashahalam #ikabeautyhealth #bazaarpaknil #cashondeliveryshahalam #visitmyig #photogrid #mirafilzah #arganoil #minyakargan #serum #shahalam #uitm #kulitcantik #laraalana #MORAselangor #MORAagents #MORAargancleanser #kotakemuning #argancleanser #MORAfeedback #moracalissaoil #morabeautykit #moraklang #morapuchong #morakl #facescrub

Siapa suka coklat? Angkat tangan! 🙋🏼‍♀️
Chocolate Scrub ni BEST tauuu 😍 Bukan je boleh pakai untuk muka tapi untuk badan sekaliii 😉 Bau diaa jangan cakap laa, sedaaaappp sangat sampai rasa nak jilat 😂 Yang bestnya lepas scrub, kulit akan rasa sangat bersih dan segar je tau✨
.
Hanya RM45 per jar!

COD Shah Alam | Klang | Seri Kembangan

Postage everyday!

Authorized #MORAagents,
Ika +6013-7549178

#moraessentialshahalam #moraessential #morashahalam #ikabeautyhealth #bazaarpaknil #cashondeliveryshahalam #visitmyig #photogrid #mirafilzah #arganoil #minyakargan #serum #shahalam #uitm #kulitcantik #laraalana #MORAselangor #MORAagents #MORAargancleanser #kotakemuning #argancleanser #MORAfeedback #moracalissaoil #morabeautykit #moraklang #morapuchong #morakl #facescrub
1 0 18 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

KECIL TAPI SANGAT HEBAT!
.
MORA CALISSA OIL (pink) dan MORA ARGAN OIL (biru)❤
.
"Yang mana lagi elok sis?"
.
Kedua-duanya mempunyai kebaikan yang sama iaitu :
🌿Mengelakkan jerawat tumbuh
🌿Merawat masalah breakouts
🌿Membersihkan pori yang tersumbat
🌿Memperbaharui sel-sel kulit
🌿Merawat bibir kering dan merekah
🌿Mengurangkan stretch marks
🌿Mengurangkan parut dan kedutan
🌿Menegangkan kulit
🌿Untuk kawalan kulit berminyak
🌿Sebagai ejen "acne control"
🌿Merawat kulit dan tumit kaki merekah
.
“Tapi, apa bezanya sis?”
.
🎈Kegunaan MORA CALISSA OIL dirumuskan khas untuk kulit berminyak dan kombinasi. Kenapa? Sebab tekstur dia sangat light dan cepat meresap!
🎈Manakala MORA Argan Oil untuk kulit kering dan normal. Argan Oil sangat2 bagus untuk melembapkan kulit tau.
.
MORA Argan Oil
15ml RM 60
.
MORA Calissa Oil
15ml RM 60
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

KECIL TAPI SANGAT HEBAT!
.
MORA CALISSA OIL (pink) dan MORA ARGAN OIL (biru)❤
.
"Yang mana lagi elok sis?"
.
Kedua-duanya mempunyai kebaikan yang sama iaitu :
🌿Mengelakkan jerawat tumbuh
🌿Merawat masalah breakouts
🌿Membersihkan pori yang tersumbat
🌿Memperbaharui sel-sel kulit
🌿Merawat bibir kering dan merekah
🌿Mengurangkan stretch marks
🌿Mengurangkan parut dan kedutan
🌿Menegangkan kulit
🌿Untuk kawalan kulit berminyak
🌿Sebagai ejen "acne control"
🌿Merawat kulit dan tumit kaki merekah
.
“Tapi, apa bezanya sis?”
.
🎈Kegunaan MORA CALISSA OIL dirumuskan khas untuk kulit berminyak dan kombinasi. Kenapa? Sebab tekstur dia sangat light dan cepat meresap!
🎈Manakala MORA Argan Oil untuk kulit kering dan normal. Argan Oil sangat2 bagus untuk melembapkan kulit tau.
.
MORA Argan Oil
15ml RM 60
.
MORA Calissa Oil
15ml RM 60
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
10 1 17 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

APA YANG BESTNYA MORA GLOW CLEANSER NI? 🌸
.
MORA Argan Cleanser mempunyai tekstur jenis liquid dan creamy, tidak mengeringkan kulit lepas mencuci dan boleh remove makeup juga! Hanya dengan 1-2 pump, apply in circular motion 2-3 minit. Kemudian bilas dengan air bersih. Mmmm segarnya! Cuba la 😉
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

APA YANG BESTNYA MORA GLOW CLEANSER NI? 🌸
.
MORA Argan Cleanser mempunyai tekstur jenis liquid dan creamy, tidak mengeringkan kulit lepas mencuci dan boleh remove makeup juga! Hanya dengan 1-2 pump, apply in circular motion 2-3 minit. Kemudian bilas dengan air bersih. Mmmm segarnya! Cuba la 😉
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
6 0 16 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

JATUH CINTA DENGAN MORA CALISSA OIL🌸
.
MORA Calissa Oil is everything you need - in one bottle! Best kan?
.
FUNGSI MORA CALISSA OIL
🌿Mengelakkan jerawat tumbuh
🌿Merawat masalah breakouts
🌿Membersihkan pori yang tersumbat
🌿Memperbaharui sel-sel kulit
🌿Merawat bibir kering dan merekah
🌿Mengurangkan stretch marks
🌿Mengurangkan parut dan kedutan
🌿Menegangkan kulit
🌿Untuk kawalan kulit berminyak
🌿Sebagai ejen "acne control"
🌿Merawat kulit dan tumit kaki merekah
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

JATUH CINTA DENGAN MORA CALISSA OIL🌸
.
MORA Calissa Oil is everything you need - in one bottle! Best kan?
.
FUNGSI MORA CALISSA OIL
🌿Mengelakkan jerawat tumbuh
🌿Merawat masalah breakouts
🌿Membersihkan pori yang tersumbat
🌿Memperbaharui sel-sel kulit
🌿Merawat bibir kering dan merekah
🌿Mengurangkan stretch marks
🌿Mengurangkan parut dan kedutan
🌿Menegangkan kulit
🌿Untuk kawalan kulit berminyak
🌿Sebagai ejen "acne control"
🌿Merawat kulit dan tumit kaki merekah
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
4 0 16 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

“PERLU KE SCRUB MUKA NI?”
.
Eh perluuuuu sangat tau! Yang paling penting, dia akan membuang sel sel kulit mati kita tu. Secara automatik, kulit akan kembali segar dan tak kusam lagi! 😉 Antara rahsia awet muda, scrub muka la. Hiks Scrub ni tak perlu selalu pun, 2-3 kali seminggu dah cukup ♥️
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

“PERLU KE SCRUB MUKA NI?”
.
Eh perluuuuu sangat tau! Yang paling penting, dia akan membuang sel sel kulit mati kita tu. Secara automatik, kulit akan kembali segar dan tak kusam lagi! 😉 Antara rahsia awet muda, scrub muka la. Hiks Scrub ni tak perlu selalu pun, 2-3 kali seminggu dah cukup ♥️
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
8 0 15 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Meh baca apa yang Calissa Oil dah buat pada kulit wajah pengguna kita ni 😘
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

Meh baca apa yang Calissa Oil dah buat pada kulit wajah pengguna kita ni 😘
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
7 0 14 September, 2019
@morashahalam Profile picture

@morashahalam

Shah Alam, Malaysia

RUTIN MALAM ✨

Dah seharian keluar jalan jalan, ke rumah terbuka, balik mesti kulit dah berminyak berpeluh dan tak bermaya. 🙁 .
.
So sebelum tidur, jangan lupa cuci muka dengan Argan/Glow Cleanser tau. Lepastu, pakai Argan/Calissa Oil 2-3 titis untuk merawat kulit kita semalaman. Lepastu baru tidur. Haa mudah kan rutin ni? 😉
Selamat Malam awak 😘

Harga: exclude postage

MORA Oil 15ml RM60
MORA Cleanser 50ml RM60
MORA Milky Almond Scrub 150ml RM65
MORA Chocolate Scrub RM45
MORA Beauty Kit 1 RM170
MORA Beauty Kit 2 RM150

COD Shah Alam | Klang | Seri Kembangan

Postage everyday!

Authorized #MORAagents,
Ika +6013-7549178

#moraessentialshahalam #moraessential #morashahalam #ikabeautyhealth #bazaarpaknil #cashondeliveryshahalam #visitmyig #photogrid #mirafilzah #arganoil #minyakargan #serum #shahalam #uitm #kulitcantik #laraalana #MORAselangor #MORAagents #MORAargancleanser #kotakemuning #argancleanser #MORAfeedback #moracalissaoil #morabeautykit #moraklang #morapuchong

RUTIN MALAM ✨

Dah seharian keluar jalan jalan, ke rumah terbuka, balik mesti kulit dah berminyak berpeluh dan tak bermaya. 🙁 .
.
So sebelum tidur, jangan lupa cuci muka dengan Argan/Glow Cleanser tau. Lepastu, pakai Argan/Calissa Oil 2-3 titis untuk merawat kulit kita semalaman. Lepastu baru tidur. Haa mudah kan rutin ni? 😉
Selamat Malam awak 😘

Harga: exclude postage

MORA Oil 15ml RM60
MORA Cleanser 50ml RM60
MORA Milky Almond Scrub 150ml RM65
MORA Chocolate Scrub RM45
MORA Beauty Kit 1 RM170
MORA Beauty Kit 2 RM150

COD Shah Alam | Klang | Seri Kembangan

Postage everyday!

Authorized #MORAagents,
Ika +6013-7549178

#moraessentialshahalam #moraessential #morashahalam #ikabeautyhealth #bazaarpaknil #cashondeliveryshahalam #visitmyig #photogrid #mirafilzah #arganoil #minyakargan #serum #shahalam #uitm #kulitcantik #laraalana #MORAselangor #MORAagents #MORAargancleanser #kotakemuning #argancleanser #MORAfeedback #moracalissaoil #morabeautykit #moraklang #morapuchong
4 0 12 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

KULIT KERING? 😥
.
Haaa tak perlu risau dah, MORA Argan Oil adaaa! Untuk masalah kulit kering, boleh pakai Argan Oil 2 titis setiap pagi dan malam sebelum tidur tau 🌸
.
MORA Argan Oil merupakan serum berasaskan Argan Oil yang bergred premium dengan penambahan vitamin C dan vitamin E sahaja. Selamat digunakan untuk semua jenis kulit dan semua peringkat umur.
.
Antara fungsi Argan Oil :
* Merawat masalah kulit kering
* Merawat masalah parut jerawat .
* Melembapkan kulit muka
* Merawat bibir kering dan merekah
* Memperbaharui sel sel kulit .
* Merawat masalah kulit kusam
* Mengecutkan jerawat
* Sekatakan tona kulit
.
Hanya dengan menggunakan 1-2 titis, mampu merawat masalah kulit awak. Menarik kan? Cuba lah 🌸
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #AgentMoraStokismyTeam #morahairmist #mirafilzah #MORATeamYana

KULIT KERING? 😥
.
Haaa tak perlu risau dah, MORA Argan Oil adaaa! Untuk masalah kulit kering, boleh pakai Argan Oil 2 titis setiap pagi dan malam sebelum tidur tau 🌸
.
MORA Argan Oil merupakan serum berasaskan Argan Oil yang bergred premium dengan penambahan vitamin C dan vitamin E sahaja. Selamat digunakan untuk semua jenis kulit dan semua peringkat umur.
.
Antara fungsi Argan Oil :
* Merawat masalah kulit kering
* Merawat masalah parut jerawat .
* Melembapkan kulit muka
* Merawat bibir kering dan merekah
* Memperbaharui sel sel kulit .
* Merawat masalah kulit kusam
* Mengecutkan jerawat
* Sekatakan tona kulit
.
Hanya dengan menggunakan 1-2 titis, mampu merawat masalah kulit awak. Menarik kan? Cuba lah 🌸
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #AgentMoraStokismyTeam #morahairmist #mirafilzah #MORATeamYana
7 0 12 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Our all time best selling Almond Milky Scrub. Boleh digunakan as scrub, boleh juga digunakan as facial cleanser kerana tekstur nya yang tak terlalu kasar. Lepas guna ni muka akan rasa licinn je dan kulit muka terasa semakin lembut. Jom cuba?

Boleh dapatkan dengan yana, agent sah MORA ✨
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Our all time best selling Almond Milky Scrub. Boleh digunakan as scrub, boleh juga digunakan as facial cleanser kerana tekstur nya yang tak terlalu kasar. Lepas guna ni muka akan rasa licinn je dan kulit muka terasa semakin lembut. Jom cuba?

Boleh dapatkan dengan yana, agent sah MORA ✨
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
7 0 11 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA💖 Alhamdulillah🌸
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA💖 Alhamdulillah🌸
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
6 0 11 September, 2019
KULIT BERMINYAK?
KULIT KERING? 
MASALAH JERAWAT? .
.
Haaa ini la MAGIC OIL yang boleh bantu selesaikan masalah kulit awak tau! Ada Calissa Oil dan Argan Oil. Ramai pakai oil ni dan both adalah BEST SELLER item 😘😍
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
6 0 11 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Balik kerja ni waktu yang sesuai untuk kita EXFOLIATE dan CLEANSE skin kita tau! 🥰
.
1. Mulakan dengan MORA Milky Almond Scrub untuk membuang sel sel kulit mati, blackhead whitehead dan cuci sisa makeup yang tinggal.
.
2. Kemudian, pakai MORA Glow Cleanser untuk double cleanse kulit kita supaya dia betul betul bersih! ✨
.
Then baru lah kulit kita rasa segar, lembut dan dapat bernafas dengan baik 🥰
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Balik kerja ni waktu yang sesuai untuk kita EXFOLIATE dan CLEANSE skin kita tau! 🥰
.
1. Mulakan dengan MORA Milky Almond Scrub untuk membuang sel sel kulit mati, blackhead whitehead dan cuci sisa makeup yang tinggal.
.
2. Kemudian, pakai MORA Glow Cleanser untuk double cleanse kulit kita supaya dia betul betul bersih! ✨
.
Then baru lah kulit kita rasa segar, lembut dan dapat bernafas dengan baik 🥰
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
9 0 10 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA💖 Alhamdulillah🌸
.
Bagi yang tak tahu, MORA sekarang ada buat promo tauu. Jangan terlepas😉
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA💖 Alhamdulillah🌸
.
Bagi yang tak tahu, MORA sekarang ada buat promo tauu. Jangan terlepas😉
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
5 0 10 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

Selamat Bekerja! ✨
.
Ini rutin simple untuk pagi ni. Terasa nak scrub muka dengan MORA Milky Almond Scrub. Lepas tu pakai Glow Cleanser. Mmm tetiba rasa macam kulit 👶🏻🙈 Kemudian pakai Calissa oil untuk kulit lembap dan segar. Seterusnya pakai BB Cushion dan lipcream sikit 💋
.
Hehe Rutin korang cemana? Cuba share 😘
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Selamat Bekerja! ✨
.
Ini rutin simple untuk pagi ni. Terasa nak scrub muka dengan MORA Milky Almond Scrub. Lepas tu pakai Glow Cleanser. Mmm tetiba rasa macam kulit 👶🏻🙈 Kemudian pakai Calissa oil untuk kulit lembap dan segar. Seterusnya pakai BB Cushion dan lipcream sikit 💋
.
Hehe Rutin korang cemana? Cuba share 😘
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
7 0 10 September, 2019
@mylia_argan_oil Profile picture

@mylia_argan_oil

Alhamdulillah.. Positive feedback. Mora Cleanser & Mora Argan Oil 😍 .
.
.
Jom order Mora SEKARANG 😊
.
.

MORA Premium Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM 60 (15 ml)
RM 30 (5 ml)
.
MORA GLOW cleanser
RM60 per bottle (50ml) .
.
MORA Almond Milky Scrub
RM 65 per bottle (150ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per jar (150g)
.
. .
Beauty kit 1 RM170
. -MORA Oil 15ml
-MORA Argan Cleanser
-MORA Milky Almond Scrub
.
Beauty Kit 2 RM150
. -MORA Oil 15ml
-MORA Argan Cleanser
-MORA Chocolate Scrub .

WhatsApp +6016 9246453 sekarang ya 😊
.
.
#mylia_argan_oil #MORAnilai #mirafilzah #hilangparut #jerawat #jeragat #ParutJerawat #chocolatescrub #argancleanser #morabeautykit #arganaoilserum #rambutgugur #MORAchocolatescrub #MORAalmondmilkyscrub #MORAcalissaoil #MORAfeedback #MORAselangor #MoraIpoh #MoraCameronHighlands #MORAagents #AgentMoraEssential

Alhamdulillah.. Positive feedback. Mora Cleanser & Mora Argan Oil 😍 .
.
.
 Jom order Mora SEKARANG 😊
.
.

MORA Premium Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil 
RM 60 (15 ml)
RM 30 (5 ml)
.
MORA GLOW cleanser 
RM60 per bottle (50ml) .
.
 MORA Almond Milky Scrub
RM 65 per bottle (150ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per jar (150g)
.
. .
Beauty kit 1 RM170
. -MORA Oil 15ml
-MORA Argan Cleanser
-MORA Milky Almond Scrub
.
Beauty Kit 2 RM150
. -MORA Oil 15ml
-MORA Argan Cleanser
-MORA Chocolate Scrub .

WhatsApp +6016 9246453 sekarang ya 😊
.
.
#mylia_argan_oil #MORAnilai #mirafilzah #hilangparut #jerawat #jeragat #ParutJerawat #chocolatescrub #argancleanser #morabeautykit #arganaoilserum #rambutgugur #MORAchocolatescrub #MORAalmondmilkyscrub  #MORAcalissaoil #MORAfeedback #MORAselangor #MoraIpoh #MoraCameronHighlands #MORAagents  #AgentMoraEssential
1 0 9 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

✨ MILKY ALMOND SCRUB
.
Scrub yang berasaskan Sweet Almond Oil, Witch Hazel, Susu, Aloe Vera, Kolagen dan gula. Ia sesuai digunakan untuk semua jenis kulit terutama bagi mereka yang berkulit sensitif. Tidak mengandungi bahan kimia yang merbahaya. .
.
FUNGSI :-
* Membuang sel sel kulit mati dan membina sel kulit baru.
* Mengecilkan liang pori .
* Sekatakan tona kulit .
* Melembapkan dan menegangkan kulit .
* Mengurangkan masalah kedutan pada kulit .
* Merawat masalah jerawat .
.
Scrub ni kegemaran ramai tau! 💖 Tekstur nya lembut dan tidak kasar. Saranan pemakaian, 2-3 kali seminggu dah cukup 😘 .
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

✨ MILKY ALMOND SCRUB
.
Scrub yang berasaskan Sweet Almond Oil, Witch Hazel, Susu, Aloe Vera, Kolagen dan gula. Ia sesuai digunakan untuk semua jenis kulit terutama bagi mereka yang berkulit sensitif. Tidak mengandungi bahan kimia yang merbahaya. .
.
FUNGSI :-
* Membuang sel sel kulit mati dan membina sel kulit baru.
* Mengecilkan liang pori .
* Sekatakan tona kulit .
* Melembapkan dan menegangkan kulit .
* Mengurangkan masalah kedutan pada kulit .
* Merawat masalah jerawat .
.
Scrub ni kegemaran ramai tau! 💖 Tekstur nya lembut dan tidak kasar. Saranan pemakaian, 2-3 kali seminggu dah cukup 😘 .
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
6 0 8 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

KESAN BARU 2 MINGGU GUNA ARGAN OIL MORA.
.
Alhamdulillah. Korang bila nak cuba Premium Argan Oil MORA ni?
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

KESAN BARU 2 MINGGU GUNA ARGAN OIL MORA.
.
Alhamdulillah. Korang bila nak cuba Premium Argan Oil MORA ni?
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
6 0 8 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

“SIS, SAYA TAK PERNAH PUN SCRUB MUKA SAYA”
.
Scrub muka tu sangat penting. Ianya adalah untuk menanggalkan sel sel kulit mati. Setiap hari akan terhasilnya sel kulit mati di wajah kita. Jika dibiarkan, boleh menyebabkan pori pori tersumbat tau 😰 Selain itu, dapat meremajakan kulit wajah. Dengan penggunaan scrub yang betul dan konsisten, kulit akan lebih sihat dan tak kusam lagi! 💖
.
Haaa best kan? 😍 MORA Chocolate Scrub bukan sahaja untuk muka tapi badan pun boleh!
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

“SIS, SAYA TAK PERNAH PUN SCRUB MUKA SAYA”
.
Scrub muka tu sangat penting. Ianya adalah untuk menanggalkan sel sel kulit mati.  Setiap hari akan terhasilnya sel kulit mati di wajah kita. Jika dibiarkan, boleh menyebabkan pori pori tersumbat tau 😰 Selain itu, dapat meremajakan kulit wajah. Dengan penggunaan scrub yang betul dan konsisten, kulit akan lebih sihat dan tak kusam lagi! 💖
.
Haaa best kan? 😍 MORA Chocolate Scrub bukan sahaja untuk muka tapi badan pun boleh!
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
5 0 8 September, 2019
@morashahalam Profile picture

@morashahalam

Shah Alam, Malaysia

MORA’S BEST SELLING PRODUCT!

Argan Oil dan Calissa Oil jadi rebutan tau setiap masa dan setiap kali promo! 😂 Ada yang pakai berbotol botol dah tapi still setia sampai la ni! 😍 Why BEST sangat?! Sebab both Argan & Calissa merupakan serum/oil yg mampu merawat masalah kulit
.
Antara fungsi-fungsi nya adalah: .
🌸 Merawat masalah kulit kering
🌸 Merawat masalah parut jerawat .
🌸 Melembapkan kulit muka
🌸 Merawat bibir kering dan merekah
🌸 Memperbaharui sel sel kulit .
🌸 Merawat masalah kulit kusam
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Sekatakan tona kulit
🌸 Mengawal masalah kulit berminyak

Untuk kulit berminyak or Combination sesuai pakai Calissa, yang kulit kering sesuai pakai Argan!
.
COD Shah Alam | Klang | Seri Kembangan | Puchong

Postage everyday!

Authorized #MORAagents,
Ika +6013-7549178

#moraessentialshahalam #moraessential #morashahalam #ikabeautyhealth #bazaarpaknil #cashondeliveryshahalam #visitmyig #photogrid #mirafilzah #arganoil #minyakargan #serum #shahalam #uitm #kulitcantik #laraalana #MORAselangor #MORAagents #MORAargancleanser #kotakemuning #argancleanser #MORAfeedback #moracalissaoil #morabeautykit #moraklang #moramilkyalmondscrub #facescrub #morapuchong #moraserikembangan #morakl

MORA’S BEST SELLING PRODUCT!

Argan Oil dan Calissa Oil jadi rebutan tau setiap masa dan setiap kali promo! 😂 Ada yang pakai berbotol botol dah tapi still setia sampai la ni! 😍 Why BEST sangat?! Sebab both Argan & Calissa merupakan serum/oil yg mampu merawat masalah kulit
.
Antara fungsi-fungsi nya adalah: .
🌸 Merawat masalah kulit kering
🌸 Merawat masalah parut jerawat .
🌸 Melembapkan kulit muka
🌸 Merawat bibir kering dan merekah
🌸 Memperbaharui sel sel kulit .
🌸 Merawat masalah kulit kusam
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Sekatakan tona kulit
🌸 Mengawal masalah kulit berminyak

Untuk kulit berminyak or Combination sesuai pakai Calissa, yang kulit kering sesuai pakai Argan!
.
COD Shah Alam | Klang | Seri Kembangan | Puchong

Postage everyday!

Authorized #MORAagents,
Ika +6013-7549178

#moraessentialshahalam #moraessential #morashahalam #ikabeautyhealth #bazaarpaknil #cashondeliveryshahalam #visitmyig #photogrid #mirafilzah #arganoil #minyakargan #serum #shahalam #uitm #kulitcantik #laraalana #MORAselangor #MORAagents #MORAargancleanser #kotakemuning #argancleanser #MORAfeedback #moracalissaoil #morabeautykit #moraklang #moramilkyalmondscrub #facescrub #morapuchong #moraserikembangan #morakl
8 0 7 September, 2019
@morashahalam Profile picture

@morashahalam

Shah Alam, Malaysia

“PERLU KE SCRUB MUKA NI?”
.
Eh perluuuuu sangat tau! Yang paling penting, dia akan membuang sel sel kulit mati kita tuu. Secara automatik, kulit akan kembali segar dan tak kusam lagi! 😉 Antara rahsia awet muda, scrub muka la. Hiks Scrub ni tak perlu selalu pun, 2-3 kali seminggu dah cukup ♥️
.
.
COD Shah Alam | Klang | Seri Kembangan

Postage everyday!

Authorized #MORAagents,
Ika +6013-7549178

#moraessentialshahalam #moraessential #morashahalam #ikabeautyhealth #bazaarpaknil #cashondeliveryshahalam #visitmyig #photogrid #mirafilzah #arganoil #minyakargan #serum #shahalam #uitm #kulitcantik #laraalana #MORAselangor #MORAagents #MORAargancleanser #kotakemuning #argancleanser #MORAfeedback #moracalissaoil #morabeautykit #moraklang #moramilkyalmondscrub #facescrub #morakl

“PERLU KE SCRUB MUKA NI?”
.
Eh perluuuuu sangat tau! Yang paling penting, dia akan membuang sel sel kulit mati kita tuu. Secara automatik, kulit akan kembali segar dan tak kusam lagi! 😉 Antara rahsia awet muda, scrub muka la. Hiks Scrub ni tak perlu selalu pun, 2-3 kali seminggu dah cukup ♥️
.
.
COD Shah Alam | Klang | Seri Kembangan

Postage everyday!

Authorized #MORAagents,
Ika +6013-7549178

#moraessentialshahalam #moraessential #morashahalam #ikabeautyhealth #bazaarpaknil #cashondeliveryshahalam #visitmyig #photogrid #mirafilzah #arganoil #minyakargan #serum #shahalam #uitm #kulitcantik #laraalana #MORAselangor #MORAagents #MORAargancleanser #kotakemuning #argancleanser #MORAfeedback #moracalissaoil #morabeautykit #moraklang #moramilkyalmondscrub #facescrub #morakl
5 0 7 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

KENAPA KITA KENA PAKAI TONER?
.
Salah satu sebabnya adalah untuk mengimbangkan level PH kulit kita. Sesetengah pencuci muka menyebabkan imbangan PH kulit terganggu dan seterusnya menyebabkan berlakunya pengeluaran sebum berlebihan. Sebab tu kita gunakan toner untuk seimbangkan semula dan mengekalkan kelembapan kulit ✨
.
Jom dapatkan Glow Toner dengan hanya RM35!
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

KENAPA KITA KENA PAKAI TONER?
.
Salah satu sebabnya adalah untuk mengimbangkan level PH kulit kita. Sesetengah pencuci muka menyebabkan imbangan PH kulit terganggu dan seterusnya menyebabkan berlakunya pengeluaran sebum berlebihan. Sebab tu kita gunakan toner untuk seimbangkan semula dan mengekalkan kelembapan kulit ✨
.
Jom dapatkan Glow Toner dengan hanya RM35!
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
8 0 7 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

“MORA ni sangat simple. Tak kalut nak pakai banyak banyak.” Yeeee betul tu! Dah ada rutin yang simple, kenapa perlu pilih yang complicated. Ye dok?
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

“MORA ni sangat simple. Tak kalut nak pakai banyak banyak.” Yeeee betul tu! Dah ada rutin yang simple, kenapa perlu pilih yang complicated. Ye dok?
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
4 0 7 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Kenapa Glow Moisturizer?
.
Sebab kita ada bahan bahan yang BEST, antaranya :
.
🍃 Aloe Vera
Ia berfungsi untuk melembapkan kulit dan mengatasi masalah jerawat di wajah kita.
.
🍃 Timun
Timun membantu memulihkan kulit kusam dan mengatasi masalah kulit kering serta dapat mencegah penuaan kulit.
.
🍃 Shea Butter
Ia dapat melindungi kulit dari cahaya matahari dan menyekatakan tona kulit .
.
Jom dapatkan sekarang! 😍
MORA Glow Moisturizer (50gm)
RM59
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Kenapa Glow Moisturizer?
.
Sebab kita ada bahan bahan yang BEST, antaranya :
.
🍃 Aloe Vera 
Ia berfungsi untuk melembapkan kulit dan mengatasi masalah jerawat di wajah kita.
.
🍃 Timun
Timun membantu memulihkan kulit kusam dan mengatasi masalah kulit kering serta dapat mencegah penuaan kulit.
.
🍃 Shea Butter
Ia dapat melindungi kulit dari cahaya matahari dan menyekatakan tona kulit .
.
Jom dapatkan sekarang! 😍
MORA Glow Moisturizer (50gm) 
RM59
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
5 0 7 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Apa kebaikan Koko untuk kulit?
.
Antara kebaikan koko untuk kulit adalah dapat melembutkan kulit kerana ia mengandungi cocoa butter yang tinggi dan komponen yang dapat melembutkan kulit. Koko juga boleh mengurangkan garis halus dan menghalang radikal bebas merosakkan elastin, kolagen dan protein yang ada pada kulit.
.
Sempena MORA Clearance Sale, Chocolate Scrub ni hanya RM30 sahaja tau! 😍 Awak JIMAT RM15 😘 Haa bestkan? Jangan lupa dapatkan sekarang 🌸
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Apa kebaikan Koko untuk kulit?
.
Antara kebaikan koko untuk kulit adalah dapat melembutkan kulit kerana ia mengandungi cocoa butter yang tinggi dan komponen yang dapat melembutkan kulit. Koko juga boleh mengurangkan garis halus dan menghalang radikal bebas merosakkan elastin, kolagen dan protein yang ada pada kulit.
.
Sempena MORA Clearance Sale, Chocolate Scrub ni hanya RM30 sahaja tau! 😍 Awak JIMAT RM15 😘 Haa bestkan? Jangan lupa dapatkan sekarang 🌸
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
5 0 6 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

“AS OF NOW, ONLY MORA JE BOLEH.” Wowww 🤩 Alhamdulillah, ni kesan dia selepas lebih 2 bulan dia pakai Glow Lab 😍
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

“AS OF NOW, ONLY MORA JE BOLEH.” Wowww 🤩 Alhamdulillah, ni kesan dia selepas lebih 2 bulan dia pakai Glow Lab 😍
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
4 0 6 September, 2019
@ikabeautyhealth Profile picture

@ikabeautyhealth

Shah Alam, Malaysia

MORA’S BEST SELLING PRODUCT!

Argan Oil dan Calissa Oil jadi rebutan tau setiap masa dan setiap kali promo! 😂 Ada yang pakai berbotol botol dah tapi still setia sampai la ni! 😍 Why BEST sangat?! Sebab both Argan & Calissa merupakan serum/oil yg mampu merawat masalah kulit
.
Antara fungsi-fungsi nya adalah: .
🌸 Merawat masalah kulit kering
🌸 Merawat masalah parut jerawat .
🌸 Melembapkan kulit muka
🌸 Merawat bibir kering dan merekah
🌸 Memperbaharui sel sel kulit .
🌸 Merawat masalah kulit kusam
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Sekatakan tona kulit
🌸 Mengawal masalah kulit berminyak

Untuk kulit berminyak or Combination sesuai pakai Calissa, yang kulit kering sesuai pakai Argan!
.
COD Shah Alam | Klang | Seri Kembangan | Puchong

Postage everyday!

Authorized #MORAagents,
Ika +6013-7549178

#moraessentialshahalam #moraessential #morashahalam #ikabeautyhealth #bazaarpaknil #cashondeliveryshahalam #visitmyig #photogrid #mirafilzah #arganoil #minyakargan #serum #shahalam #uitm #kulitcantik #laraalana #MORAselangor #MORAagents #MORAargancleanser #kotakemuning #argancleanser #MORAfeedback #moracalissaoil #morabeautykit #moraklang #moramilkyalmondscrub #facescrub #morapuchong #moraserikembangan

MORA’S BEST SELLING PRODUCT!

Argan Oil dan Calissa Oil jadi rebutan tau setiap masa dan setiap kali promo! 😂 Ada yang pakai berbotol botol dah tapi still setia sampai la ni! 😍 Why BEST sangat?! Sebab both Argan & Calissa merupakan serum/oil yg mampu merawat masalah kulit
.
Antara fungsi-fungsi nya adalah: .
🌸 Merawat masalah kulit kering
🌸 Merawat masalah parut jerawat .
🌸 Melembapkan kulit muka
🌸 Merawat bibir kering dan merekah
🌸 Memperbaharui sel sel kulit .
🌸 Merawat masalah kulit kusam
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Sekatakan tona kulit
🌸 Mengawal masalah kulit berminyak

Untuk kulit berminyak or Combination sesuai pakai Calissa, yang kulit kering sesuai pakai Argan!
.
COD Shah Alam | Klang | Seri Kembangan | Puchong

Postage everyday!

Authorized #MORAagents,
Ika +6013-7549178

#moraessentialshahalam #moraessential #morashahalam #ikabeautyhealth #bazaarpaknil #cashondeliveryshahalam #visitmyig #photogrid #mirafilzah #arganoil #minyakargan #serum #shahalam #uitm #kulitcantik #laraalana #MORAselangor #MORAagents #MORAargancleanser #kotakemuning #argancleanser #MORAfeedback #moracalissaoil #morabeautykit #moraklang #moramilkyalmondscrub #facescrub #morapuchong #moraserikembangan
3 0 6 September, 2019
@ikabeautyhealth Profile picture

@ikabeautyhealth

Shah Alam, Malaysia

Hi kesayangan semua! 😘 Ada sesiapa lagi yang nak cuba produk hot MORA ni tak?

Meh kita set COD untuk area Shah Alam, Klang & Seri Kembangan. Free je COD tak ada charge 😊. Produk-produk MORA semuanya natural dan menggunakan bahan berkualiti.

Alhamdulillah banyak feedback best-best kami dapat dari customer yang dah guna MORA 😍
.
.
COD Shah Alam | Klang | Seri Kembangan

Postage everyday!

Authorized #MORAagents,
Ika +6013-7549178

#moraessentialshahalam #moraessential #morashahalam #ikabeautyhealth #bazaarpaknil #cashondeliveryshahalam #visitmyig #photogrid #mirafilzah #arganoil #minyakargan #serum #shahalam #uitm #kulitcantik #laraalana #MORAselangor #MORAagents #MORAargancleanser #kotakemuning #argancleanser #MORAfeedback #moracalissaoil #morabeautykit #moraklang #moramilkyalmondscrub #facescrub #morapuchong #moraserikembangan

Hi kesayangan semua! 😘 Ada sesiapa lagi yang nak cuba produk hot MORA ni tak?

Meh kita set COD untuk area Shah Alam, Klang & Seri Kembangan. Free je COD tak ada charge 😊. Produk-produk MORA semuanya natural dan menggunakan bahan berkualiti.

Alhamdulillah banyak feedback best-best kami dapat dari customer yang dah guna MORA 😍
.
.
COD Shah Alam | Klang | Seri Kembangan

Postage everyday!

Authorized #MORAagents,
Ika +6013-7549178

#moraessentialshahalam #moraessential #morashahalam #ikabeautyhealth #bazaarpaknil #cashondeliveryshahalam #visitmyig #photogrid #mirafilzah #arganoil #minyakargan #serum #shahalam #uitm #kulitcantik #laraalana #MORAselangor #MORAagents #MORAargancleanser #kotakemuning #argancleanser #MORAfeedback #moracalissaoil #morabeautykit #moraklang #moramilkyalmondscrub #facescrub #morapuchong #moraserikembangan
0 0 6 September, 2019
@morashahalam Profile picture

@morashahalam

Shah Alam, Malaysia

Hi kesayangan semua! 😘 Ada sesiapa lagi yang nak cuba produk hot MORA ni tak?

Meh kita set COD untuk area Shah Alam, Klang & Seri Kembangan. Free je COD tak ada charge 😊. Produk-produk MORA semuanya natural dan menggunakan bahan berkualiti.

Alhamdulillah banyak feedback best-best kami dapat dari customer yang dah guna MORA 😍
.
.
COD Shah Alam | Klang | Seri Kembangan

Postage everyday!

Authorized #MORAagents,
Ika +6013-7549178

#moraessentialshahalam #moraessential #morashahalam #ikabeautyhealth #bazaarpaknil #cashondeliveryshahalam #visitmyig #photogrid #mirafilzah #arganoil #minyakargan #serum #shahalam #uitm #kulitcantik #laraalana #MORAselangor #MORAagents #MORAargancleanser #kotakemuning #argancleanser #MORAfeedback #moracalissaoil #morabeautykit #moraklang #moramilkyalmondscrub #facescrub #morapuchong #moraserikembangan

Hi kesayangan semua! 😘 Ada sesiapa lagi yang nak cuba produk hot MORA ni tak?

Meh kita set COD untuk area Shah Alam, Klang & Seri Kembangan. Free je COD tak ada charge 😊. Produk-produk MORA semuanya natural dan menggunakan bahan berkualiti.

Alhamdulillah banyak feedback best-best kami dapat dari customer yang dah guna MORA 😍
.
.
COD Shah Alam | Klang | Seri Kembangan

Postage everyday!

Authorized #MORAagents,
Ika +6013-7549178

#moraessentialshahalam #moraessential #morashahalam #ikabeautyhealth #bazaarpaknil #cashondeliveryshahalam #visitmyig #photogrid #mirafilzah #arganoil #minyakargan #serum #shahalam #uitm #kulitcantik #laraalana #MORAselangor #MORAagents #MORAargancleanser #kotakemuning #argancleanser #MORAfeedback #moracalissaoil #morabeautykit #moraklang #moramilkyalmondscrub #facescrub #morapuchong #moraserikembangan
2 0 6 September, 2019
@morashahalam Profile picture

@morashahalam

Shah Alam, Malaysia

Hi kesayangan semua! 😘 Ada sesiapa lagi yang nak cuba produk hot MORA ni tak?

Meh kita set COD untuk area Shah Alam, Klang & Seri Kembangan. Free je COD tak ada charge 😊. Produk-produk MORA semuanya natural dan menggunakan bahan berkualiti.

Alhamdulillah banyak feedback best-best kami dapat dari customer yang dah guna MORA 😍
.
.
COD Shah Alam | Klang | Seri Kembangan

Postage everyday!

Authorized #MORAagents,
Ika +6013-7549178

#moraessentialshahalam #moraessential #morashahalam #ikabeautyhealth #bazaarpaknil #cashondeliveryshahalam #visitmyig #photogrid #mirafilzah #arganoil #minyakargan #serum #shahalam #uitm #kulitcantik #laraalana #MORAselangor #MORAagents #MORAargancleanser #kotakemuning #argancleanser #MORAfeedback #moracalissaoil #morabeautykit #moraklang #moramilkyalmondscrub #facescrub #morapuchong #moraserikembangan

Hi kesayangan semua! 😘 Ada sesiapa lagi yang nak cuba produk hot MORA ni tak?

Meh kita set COD untuk area Shah Alam, Klang & Seri Kembangan. Free je COD tak ada charge 😊. Produk-produk MORA semuanya natural dan menggunakan bahan berkualiti.

Alhamdulillah banyak feedback best-best kami dapat dari customer yang dah guna MORA 😍
.
.
COD Shah Alam | Klang | Seri Kembangan

Postage everyday!

Authorized #MORAagents,
Ika +6013-7549178

#moraessentialshahalam #moraessential #morashahalam #ikabeautyhealth #bazaarpaknil #cashondeliveryshahalam #visitmyig #photogrid #mirafilzah #arganoil #minyakargan #serum #shahalam #uitm #kulitcantik #laraalana #MORAselangor #MORAagents #MORAargancleanser #kotakemuning #argancleanser #MORAfeedback #moracalissaoil #morabeautykit #moraklang #moramilkyalmondscrub #facescrub #morapuchong #moraserikembangan
3 0 6 September, 2019

Top #MORAselangor posts

@molkhan Profile picture

@molkhan

Jom!
#Repost @moraessential with @repostapp.
・・・
Assalamualaikum. Hi semua! 😊
Kami ada berita baik. Pengambilan agent untuk 2nd intake kini telah pun dibuka. Untuk pengetahuan semua kami telah pun mempunyai 40 orang agent berdaftar diseluruh Malaysia dan kini kami menjemput anda untuk memeriahkan lagi keluarga @moraessential . Mari sertai kami. Untuk yang berminat boleh la email kan details kepada kami di moraessential@gmail.com dengan subject, MORA agent. Details yang kami perlukan ialah,
Nama:
Kawasan: (maksimum 2 kawasan)
No telefon:

Boleh cek dulu kawasan yang masih available, lihat senarai kawasan agent yang telah berdaftar terlebih dahulu 😊
#MORAselangor
#MORApahang
#MORAperak
#MORAkualalumpur
#MORApulaupinang
#MORAsabah
#MORAsarawak
#MORAjohor
#MORAkedah
#MORAmelaka
#MORAkelantan
#MORAterengganu
#MORAnegerisembilan
#MORAbrunei
#MORAsingapore

Jom!
#Repost @moraessential with @repostapp.
・・・
Assalamualaikum. Hi semua! 😊
Kami ada berita baik. Pengambilan agent untuk 2nd intake kini telah pun dibuka. Untuk pengetahuan semua kami telah pun mempunyai 40 orang agent berdaftar diseluruh Malaysia dan kini kami menjemput anda untuk memeriahkan lagi keluarga @moraessential . Mari sertai kami. Untuk yang berminat boleh la email kan details kepada kami di moraessential@gmail.com dengan subject, MORA agent. Details yang kami perlukan ialah, 
Nama:
Kawasan: (maksimum 2 kawasan)
No telefon:

Boleh cek dulu kawasan yang masih available, lihat senarai kawasan agent yang telah berdaftar terlebih dahulu 😊
#MORAselangor
#MORApahang
#MORAperak
#MORAkualalumpur
#MORApulaupinang
#MORAsabah
#MORAsarawak
#MORAjohor
#MORAkedah
#MORAmelaka
#MORAkelantan
#MORAterengganu
#MORAnegerisembilan
#MORAbrunei
#MORAsingapore
113 8 11 hours ago
@be.beautiful.co Profile picture

@be.beautiful.co

🎁 Free gift exclusive 🎁 Free cod
🎁 Free consultation 🎁Free postage for SM 🎁Diskaun postage for SS
.
📌 #MORAcalissaoil
.
🌼15ml RM60,
.
📌 #MORAarganoil
.
🌼 15ml RM60
.
📌 #MORAargancleanser
.
🌼 50ml RM60
.
📌 #MORAmilkyalmondscrub
.
🌼 150ml RM65
.
📌 #MORAchocolatescrub
.
🌼 150ml RM45
.
📌 #MORAberrymist
.
🌼 100ml RM65
.
📌 #MORAhairmist
.
🌼 RM39
.
📌 #MORAbeautykit
.
🌼 Beauty Kit 1 : RM170 (jimat RM15)
📎 Mora calissa/argan oil 15ml : RM60
📎 Mora argan cleanser 50ml : RM60
📎 Mora milky almond scrub 150ml : RM65
.
🌼 Beauty Kit 2 : RM150 (jimat RM15)
📎 Mora calissa/argan oil 15ml: RM60
📎 Mora argan cleanser 50ml : RM60
📎 Mora chocolate scrub 150ml : RM45
.
📲+60145001190(Yayan)
.
📦Free cod*selected area & postage everyday
📦Free postage SM, +RM5 SS
.
📌 #iloveMORA #MORAcustomers #MORAlovers
.
📌 #AHFARempire
.
📌 #MORAagent #MORAagents #MORAjohor #MORAagentjohor #MORAagentsjohor #MORAbatupahat #MORAagentbatupahat #MORASelangor #MORAKL #MORAPetalingJaya #MORASubangBestari #MORAagentselangor
.
💐 COD BATU PAHAT :
Parit Yaani, Yong Peng, Ayer Hitam, Parit Raja, UTHM, Sri Gading, Rengit, Pura Kencana, BPMall, Semerah, Parit Sulong, Tongkang Pechah, Sri Medan, Taman Soga, HSNI
.
💐 COD SELANGOR/KL :
Bandar Pinggiran Subang, Kampung Melayu Subang, Subang Bestari, Citta Mall, Ara Damansara, Oasis Damansara, LRT Lembah Subang, Kota Damansara, Kedai Ustaz, MRT Kwasa Sentral, UM, PPUM, Petaling Jaya, SS2, SS14, SS17, SS19, UIA, Kelana Jaya, IPGKBM, IPGKBA, Damansara Bistari, Pantai Dalam, KL Gateway, Kerinchi, Vista Angkasa
.
#arganoil #argancleanser #kulitcantik #kulitflawless
.

🎁 Free gift exclusive 🎁 Free cod
🎁 Free consultation 🎁Free postage for SM 🎁Diskaun postage for SS
.
📌 #MORAcalissaoil
.
🌼15ml RM60,
.
📌#MORAarganoil
.
🌼 15ml RM60
.
📌 #MORAargancleanser
.
🌼 50ml RM60
.
📌 #MORAmilkyalmondscrub
.
🌼 150ml RM65
.
📌 #MORAchocolatescrub
.
🌼 150ml RM45
.
📌 #MORAberrymist
.
🌼 100ml RM65
.
📌#MORAhairmist
.
🌼 RM39
.
📌 #MORAbeautykit
.
🌼 Beauty Kit 1 : RM170 (jimat RM15)
📎 Mora calissa/argan oil 15ml : RM60
📎 Mora argan cleanser 50ml : RM60
📎 Mora milky almond scrub 150ml : RM65
.
🌼 Beauty Kit 2 : RM150 (jimat RM15)
📎 Mora calissa/argan oil 15ml: RM60
📎 Mora argan cleanser 50ml : RM60
📎 Mora chocolate scrub 150ml : RM45
.
📲+60145001190(Yayan)
.
📦Free cod*selected area & postage everyday
📦Free postage SM, +RM5 SS
.
📌 #iloveMORA #MORAcustomers #MORAlovers
.
📌 #AHFARempire
.
📌 #MORAagent #MORAagents #MORAjohor #MORAagentjohor #MORAagentsjohor #MORAbatupahat #MORAagentbatupahat #MORASelangor #MORAKL #MORAPetalingJaya #MORASubangBestari #MORAagentselangor
.
💐 COD BATU PAHAT : 
Parit Yaani, Yong Peng, Ayer Hitam, Parit Raja, UTHM, Sri Gading, Rengit, Pura Kencana, BPMall, Semerah, Parit Sulong, Tongkang Pechah, Sri Medan, Taman Soga, HSNI
.
💐 COD SELANGOR/KL : 
Bandar Pinggiran Subang, Kampung Melayu Subang, Subang Bestari, Citta Mall, Ara Damansara, Oasis Damansara, LRT Lembah Subang, Kota Damansara, Kedai Ustaz, MRT Kwasa Sentral, UM, PPUM, Petaling Jaya, SS2, SS14, SS17, SS19, UIA, Kelana Jaya, IPGKBM, IPGKBA, Damansara Bistari, Pantai Dalam, KL Gateway, Kerinchi, Vista Angkasa
.
#arganoil  #argancleanser #kulitcantik #kulitflawless
.
7 2 29 January, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

✨GLOW MOISTURIZER
.
Pelembap muka yang mempunyai fungsi melembap, mencerah dan melindungi kulit dari sinaran UV dimana ianya mengandungi SPF50. Ia membuatkan kulit menjadi lebih sihat, lebih cerah dengan tona yang sekata.
.
Fungsi:
- Mengurangkan masalah pori
- Melindungi kulit dari sinaran UV matahari
- MENCERAH dan menyekatakan tona kulit
- Melembap dan melembutkan kulit
- Mengurangkan masalah kedutan
- MENGECUTKAN JERAWAT
.
Slide ke kiri untuk tekstur pelembap. Tekstur jenis krim tapi sangat light dan tidak melekit🌸
.
Paling best, harga MORA GLOW LAB masib dikekalkan pada harga RM 148 tauuu. Siap ada FREE GIFT best2 lagi💛
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #AgentMoraStokismyTeam #morahairmist #mirafilzah #MORATeamYana

✨GLOW MOISTURIZER
.
Pelembap muka yang mempunyai fungsi melembap, mencerah dan melindungi kulit dari sinaran UV dimana ianya mengandungi SPF50. Ia membuatkan kulit menjadi lebih sihat, lebih cerah dengan tona yang sekata.
.
Fungsi:
- Mengurangkan masalah pori
- Melindungi kulit dari sinaran UV matahari
- MENCERAH dan menyekatakan tona kulit
- Melembap dan melembutkan kulit
- Mengurangkan masalah kedutan
- MENGECUTKAN JERAWAT
.
Slide ke kiri untuk tekstur pelembap. Tekstur jenis krim tapi sangat light dan tidak melekit🌸
.
Paling best, harga MORA GLOW LAB masib dikekalkan pada harga RM 148 tauuu. Siap ada FREE GIFT best2 lagi💛
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #AgentMoraStokismyTeam #morahairmist #mirafilzah #MORATeamYana
12 1 17 November, 2018
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Buat yang tak tahu, inilah dia main ingredient untuk Argan Oil, Calissa Oil dan Argan Cleanser MORA. Yes, inilah dia kacang Argan, dari kacang inilah terhasilnya Argan Oil.
.
Apa khasiat Argan Oil ni untuk manusia?🧐
.
Haa, jangan tak tahu tau, Argan Oil ni banyakk khasiatnya untuk manusia seperti ;
- Mengecutkan jerawat
- Melembutkan kulit
- Melembapkan kulit
- Sekatakan tona kulit
- Kurangkan kedutan pada kulit
- Merawat rambut rosak
- Merawat kuku rosak
.
Dan banyakk lagi tau. Sebab itulah MORA gemar gunakan Argan Oil ni sebagai main ingredient dalam produk2 kami😍
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #AgentMoraStokismyTeam #morahairmist #mirafilzah #MORATeamYana #moraglowlab #morawarehousesale

Buat yang tak tahu, inilah dia main ingredient untuk Argan Oil, Calissa Oil dan Argan Cleanser MORA. Yes, inilah dia kacang Argan, dari kacang inilah terhasilnya Argan Oil.
.
Apa khasiat Argan Oil ni untuk manusia?🧐
.
Haa, jangan tak tahu tau, Argan Oil ni banyakk khasiatnya untuk manusia seperti ;
- Mengecutkan jerawat
- Melembutkan kulit
- Melembapkan kulit
- Sekatakan tona kulit
- Kurangkan kedutan pada kulit
- Merawat rambut rosak
- Merawat kuku rosak
.
Dan banyakk lagi tau. Sebab itulah MORA gemar gunakan Argan Oil ni sebagai main ingredient dalam produk2 kami😍
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #AgentMoraStokismyTeam #morahairmist #mirafilzah #MORATeamYana #moraglowlab #morawarehousesale
17 1 24 December, 2018
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

What is the best way to end your day? With MORA Glow Cleanser of course!
.
It is an all natural cleanser with nourishing argan oil to gently remove makeup and deeply hydrate the skin🧖‍♀️
.
This multitasking cleanser removes makeup and skin impurities while providing essential hydration to the skin. Packed with vitamin rich Argan Oil, Macadamia oil with essential fatty acids and deeply nourishing Sweet Almond oil. This cleanser cleanse the skin's surface and renew the complexion, leaving it healthy-looking and refreshed!
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

What is the best way to end your day? With MORA Glow Cleanser of course!
.
It is an all natural cleanser with nourishing argan oil to gently remove makeup and deeply hydrate the skin🧖‍♀️
.
This multitasking cleanser removes makeup and skin impurities while providing essential hydration to the skin. Packed with vitamin rich Argan Oil, Macadamia oil with essential fatty acids and deeply nourishing Sweet Almond oil. This cleanser cleanse the skin's surface and renew the complexion, leaving it healthy-looking and refreshed!
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
5 1 11 August, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

KECIL TAPI SANGAT HEBAT!
.
MORA CALISSA OIL (pink) dan MORA ARGAN OIL (biru)❤
.
"Yang mana lagi elok sis?"
.
Kedua-duanya mempunyai kebaikan yang sama iaitu :
🌿Mengelakkan jerawat tumbuh
🌿Merawat masalah breakouts
🌿Membersihkan pori yang tersumbat
🌿Memperbaharui sel-sel kulit
🌿Merawat bibir kering dan merekah
🌿Mengurangkan stretch marks
🌿Mengurangkan parut dan kedutan
🌿Menegangkan kulit
🌿Untuk kawalan kulit berminyak
🌿Sebagai ejen "acne control"
🌿Merawat kulit dan tumit kaki merekah
.
“Tapi, apa bezanya sis?”
.
🎈Kegunaan MORA CALISSA OIL dirumuskan khas untuk kulit berminyak dan kombinasi. Kenapa? Sebab tekstur dia sangat light dan cepat meresap!
🎈Manakala MORA Argan Oil untuk kulit kering dan normal. Argan Oil sangat2 bagus untuk melembapkan kulit tau.
.
MORA Argan Oil
15ml RM 60
.
MORA Calissa Oil
15ml RM 60
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #AgentMoraStokismyTeam #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab

KECIL TAPI SANGAT HEBAT!
.
MORA CALISSA OIL (pink) dan MORA ARGAN OIL (biru)❤
.
"Yang mana lagi elok sis?"
.
Kedua-duanya mempunyai kebaikan yang sama iaitu :
🌿Mengelakkan jerawat tumbuh
🌿Merawat masalah breakouts
🌿Membersihkan pori yang tersumbat
🌿Memperbaharui sel-sel kulit
🌿Merawat bibir kering dan merekah
🌿Mengurangkan stretch marks
🌿Mengurangkan parut dan kedutan
🌿Menegangkan kulit
🌿Untuk kawalan kulit berminyak
🌿Sebagai ejen "acne control"
🌿Merawat kulit dan tumit kaki merekah
.
“Tapi, apa bezanya sis?”
.
🎈Kegunaan MORA CALISSA OIL dirumuskan khas untuk kulit berminyak dan kombinasi. Kenapa? Sebab tekstur dia sangat light dan cepat meresap!
🎈Manakala MORA Argan Oil untuk kulit kering dan normal. Argan Oil sangat2 bagus untuk melembapkan kulit tau.
.
MORA Argan Oil
15ml RM 60
.
MORA Calissa Oil
15ml RM 60
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #AgentMoraStokismyTeam #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab
25 1 12 January, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Top Argan Oil Benefits ✨
.
Here are a few ways that you can incorporate this anti-aging, moisturizing, and all-natural oil into your daily beauty regimen.
.
❣Exfoliating
Do-it-yourself exfoliators are not difficult to make, and are significantly less expensive than what you can purchase in the store, plus when you add argan oil, you get all the anti-aging effects too, a moisturized face and skin!
.
❣Acne
Great news for anyone that is suffering from acne – argan oil has been proven to reduce sebum levels in individuals with oily skin! (2) Women than have never had acne before are finding in that in their 30s and 40s this pesky condition arises, and it is often, difficult to treat.
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #AgentMoraStokismyTeam #morahairmist #mirafilzah #MORATeamYana

Top Argan Oil Benefits ✨
.
Here are a few ways that you can incorporate this anti-aging, moisturizing, and all-natural oil into your daily beauty regimen.
.
❣Exfoliating
Do-it-yourself exfoliators are not difficult to make, and are significantly less expensive than what you can purchase in the store, plus when you add argan oil, you get all the anti-aging effects too, a moisturized face and skin!
.
❣Acne
Great news for anyone that is suffering from acne – argan oil has been proven to reduce sebum levels in individuals with oily skin! (2) Women than have never had acne before are finding in that in their 30s and 40s this pesky condition arises, and it is often, difficult to treat.
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #AgentMoraStokismyTeam #morahairmist #mirafilzah #MORATeamYana
10 1 19 hours ago
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

Shah Alam, Malaysia

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA GLOW LAB💖 Alhamdulillah🌸
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Argan Facial cleanser / Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Beauty Kit 2 (RM150)
-Calissa Oil / Argan Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Chocolate Scrub 150gm
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA GLOW LAB💖 Alhamdulillah🌸
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Argan Facial cleanser / Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Beauty Kit 2 (RM150)
-Calissa Oil / Argan Oil 15ml
-Argan Cleanser 50ml
-Chocolate Scrub 150gm
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
10 2 14 February, 2019