#Putrajaya Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #Putrajaya and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
35 seconds
Average like
0.6
Average comment
0
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

@aryanacandybuffet_yuyu Profile picture

@aryanacandybuffet_yuyu

🌟Package Decor Balloons For Baby Shark Party 🌟
.
.
Untuk Tempahan sila whatsapp kami segera untuk order 📲 http://www.wasap.my/60142709440
.
.
Instagram 👉🏻 @aryanacandybuffet_yuyu
Facebook 👉🏻 aryanacandybuffet yuyu
.
💙Your trusted party planner by 💙@aryanacandybuffet_yuyu

Kami 🚐 delivery di kawasan :
Kuala Lumpur | Selangor | Negeri Sembilan | Melaka

#candybuffetkl #candybuffetmalaysia #aryanacandybuffetpackage #candybuffetmurah #seremban #kualalumpur #cheras #btho #ampang #putrajaya #selangor #candybuffetmalaysia #candybuffetkl #candybuffetseremban #candybuffetkl #candybuffetbtho #candybuffetkajang #candybuffetmurah #sayabuatcandybuffet #bandartunhusseinonn #tamancherasperdana #balakong #mines #balloonsmalaysia #partyplannerkl #partyplannerseremban #partyplannermelaka #candybuffetmelaka

🌟Package Decor Balloons For Baby Shark Party 🌟
.
.
Untuk Tempahan sila whatsapp kami segera untuk order 📲 http://www.wasap.my/60142709440
.
.
Instagram 👉🏻 @aryanacandybuffet_yuyu
Facebook 👉🏻 aryanacandybuffet yuyu
.
💙Your trusted party planner by 💙@aryanacandybuffet_yuyu

Kami 🚐 delivery di kawasan : 
Kuala Lumpur | Selangor | Negeri Sembilan | Melaka

#candybuffetkl #candybuffetmalaysia #aryanacandybuffetpackage #candybuffetmurah #seremban #kualalumpur #cheras #btho #ampang #putrajaya #selangor  #candybuffetmalaysia #candybuffetkl #candybuffetseremban #candybuffetkl #candybuffetbtho #candybuffetkajang #candybuffetmurah  #sayabuatcandybuffet #bandartunhusseinonn #tamancherasperdana #balakong #mines  #balloonsmalaysia #partyplannerkl #partyplannerseremban #partyplannermelaka #candybuffetmelaka
0 0 59 seconds ago
@fizapyan Profile picture

@fizapyan

Kuala Lumpur, Malaysia

Tanya la mana - mana skincare expert pun, mesti sama jugak nasihat mereka.
.
.
Takdenya mereka nasihat pakai cleanser sahaja kulit dah flawless. Takde juga nasihat pakai serum dah cukup, tak perlu sun protector.
.
.
Jadi, kalau tiba - tiba dapat nasihat suruh cakap “tak perlu pakai itu” atau “tak payah pakai ini”, faham jela maksud dia apa ya.
.
.
Ingat pesan Cik Fizz tau. Sila refer dekat mereka yang bertauliah dan expert je. .
.
Macam Cik Fizz. #eh
.
.
Love,
Cik Fizz - 0172447515
“Your Personal Beauty Consultant”

#FlawlessWithCikFizz #Skincare #SkincareTips #New #MaryKay #OctoberPromotion #OctoberFest #MaryKayMySg #BeautyConsultant #KualaLumpur #Gombak #Selayang #WangsaMaju #Setapak #Selangor #Damansara #KelanaJaya #PetalingJaya #Puchong #Cyberjaya #Putrajaya

Tanya la mana - mana skincare expert pun, mesti sama jugak nasihat mereka.
.
.
Takdenya mereka nasihat pakai cleanser sahaja kulit dah flawless. Takde juga nasihat pakai serum dah cukup, tak perlu sun protector.
.
.
Jadi, kalau tiba - tiba dapat nasihat suruh cakap “tak perlu pakai itu” atau “tak payah pakai ini”, faham jela maksud dia apa ya.
.
.
Ingat pesan Cik Fizz tau. Sila refer dekat mereka yang bertauliah dan expert je. .
.
Macam Cik Fizz. #eh
.
.
Love,
Cik Fizz - 0172447515
“Your Personal Beauty Consultant”

#FlawlessWithCikFizz #Skincare #SkincareTips #New #MaryKay #OctoberPromotion #OctoberFest #MaryKayMySg #BeautyConsultant #KualaLumpur #Gombak #Selayang #WangsaMaju #Setapak #Selangor #Damansara #KelanaJaya #PetalingJaya #Puchong #Cyberjaya #Putrajaya
0 0 2 minutes ago
@rambo.spray.klarea Profile picture

@rambo.spray.klarea

.
NAK TAHAN LAMA LEBIH PADU LEBIH KERAS ?
.
3 kali celup dah pancut...isteri belum rasa pape lagi...adoiiii..jangan macam ni bro...kesian kat isteri..tak dapat sempat merasa kepuasan hubungan sex.. JOM cuba produk kami...
RAMBO SPRAY UNTUK LELAKI TEWAS AWAL
.
🔥Produk untuk lelaki di formula khas untuk melambatkan Klimaks / Pancut (20 Minit - 45 Minit) ketika bersama isteri tersayang
.
🔥Rambo Spray cepat menyerap, dengan hanya 3 minit selepas spray / sapu pada senjata lelaki kemudian terus ON GAME
.
🔥1 unit Rambo Spray untuk penggunaan 30 - 40 kali spray / 1 - 2 bulan
.
🔥Rambo Spray di luluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dengan NO. KKM adalah NOT171203522K
.
➡️KELEBIHAN RAMBO SPRAY??
✔️ Berbau Wangi
✔️Tidak Panas / Berlendir
✔️Tidak menyebabkan pasangan berasa KEBAS
✔️Sesuai untuk pasangan yang ingin b***job😋
.
CARA GUNA
➡️Spray 3x di senjata anda
➡️Lumur dengan tangan di seluruh alat sulit
➡️Tunggu 3 - 5 minit
➡️Terus On Game ! Huhu
.
COD available sekitar #Kajang / #Bangi / #Ampang / #Putrajaya / #Cheras / #Kepong
.
Nak order / Nak pos / Nak cod
.
Call / Whatsapp 📲 014 5131929
Call / Whatsapp 📲 014 5131929
Call / Whatsapp 📲 014 5131929
.
#rambospray #rambosprayoriginal #titangel #gambiremas #kamamax #rambospraykajang #ubattahanlama #produklelaki #tahanlama #ubatkuat #jandabaik #zizanrazak #y15zr #pussypalsu #ubatkuatselamat #awektudung

.
NAK TAHAN LAMA LEBIH PADU LEBIH KERAS ?
.
3 kali celup dah pancut...isteri belum rasa pape lagi...adoiiii..jangan macam ni bro...kesian kat isteri..tak dapat sempat merasa kepuasan hubungan sex.. JOM cuba produk kami...
RAMBO SPRAY UNTUK LELAKI TEWAS AWAL
.
🔥Produk untuk lelaki di formula khas untuk melambatkan Klimaks / Pancut (20 Minit - 45 Minit) ketika bersama isteri tersayang
.
🔥Rambo Spray cepat menyerap, dengan hanya 3 minit selepas spray / sapu pada senjata lelaki kemudian terus ON GAME
.
🔥1 unit Rambo Spray untuk penggunaan 30 - 40 kali spray / 1 - 2 bulan
.
🔥Rambo Spray di luluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dengan NO. KKM adalah NOT171203522K
.
➡️KELEBIHAN RAMBO SPRAY??
✔️ Berbau Wangi
✔️Tidak Panas / Berlendir
✔️Tidak menyebabkan pasangan berasa KEBAS
✔️Sesuai untuk pasangan yang ingin b***job😋
.
CARA GUNA
➡️Spray 3x di senjata anda
➡️Lumur dengan tangan di seluruh alat sulit
➡️Tunggu 3 - 5 minit
➡️Terus On Game ! Huhu
.
COD available sekitar #Kajang / #Bangi / #Ampang / #Putrajaya / #Cheras /#Kepong
.
Nak order / Nak pos / Nak cod
.
Call / Whatsapp 📲 014 5131929
Call / Whatsapp 📲 014 5131929
Call / Whatsapp 📲 014 5131929
.
#rambospray #rambosprayoriginal #titangel #gambiremas #kamamax #rambospraykajang #ubattahanlama #produklelaki #tahanlama #ubatkuat #jandabaik #zizanrazak #y15zr #pussypalsu #ubatkuatselamat #awektudung
0 0 2 minutes ago
@akirahondahero Profile picture

@akirahondahero

Movenpick Hotel & Convention Centre KLIA

#Repost @sya.fitness.studio with @instatoolsapp ・・・
SYA FIT DANCE HAVOC 1.0
💃🕺🔥💃🕺🔥💃🕺🔥💃🕺🔥
.
LAST CALLING for Early Bird - RM45
(NP : RM60) 🔊🔊🔊🔊🔊
Grab your ticket NOW 📲 🏃‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♂️
.
📲 www.wasap.my/60172875655
.
🖋 SATURDAY
🗓 9TH NOV 2019
⌚ 4:30 PM
⏰ 8:30 PM
💸 RM45 - Early Bird
💵 RM60 - Normal Price
💰 RM70 - Walk In
🏫 Movenpick Hotel, KLIA Sepang.
.
Come join us for 1st year Annivesary with all TALENTED presenter 👇👇👇
Special Appearance
1. @hazmiflip
Founder Hip Hop Cardio
2. ZIN @hanifshawn
TV Host - Borak Kopitiam (TV3)
3. MT Masala Bhangra #shahbariah
4. MT Zafina @didienatasha
5. SR. MT Piloxing @andiensahad
6. Zumba Zin @zumbafiezajlo
7. Pound Pro @poundwithhanis
.
AND FOR PRE PARTY 🥳🥳🥳🥳🥳
🕺💃🕺💃🕺💃🕺💃🕺💃🕺💃🕺💃
.
12 Instructors 🔥🔥🔥🔥🔥
🔺️ Zin @airapanacea
🔹️ Zin @kaizerizal
🔺️ Zin @hermanazirah
🔹️ Zin @edreemohd
🔺️ Zin @brando_myrazdc
🔹️ Zin @akirahondahero
🔺️ Zin @coach_hidayah
🔹️ Zft @jozrizal_
🔺️ Mba @annesville
🔹️ MT @adiorpiloxing
🔺️ Sync @iam_orked
🔹️ Ins @emmajohnson79_
.
▶ For FIRST 300 tickets will get the Limited T-SHIRT 👕👕👕 for FREE ...!!!
.
➡ AMAZING prizes from our sponsorship for LUCKY DRAWS 🎁 🎁 🎁 🎁 🎁
.
➡ GOODIES BAG 🛍 🛍 🛍 🛍 🛍
.
➡ Discount Rate for *HOTEL ROOM* (5⭐)
🤩 🤩 🤩 🤩 🤩
.
#syafitnessstudio
#syabeautyfit #syafitdancehavoc1
#syafithavoc1 #syafdh1
#syafitnessturn1 #zumbafitnessmalaysia #masbhangmalaysia #zafinafitnessmalaysia #piloxingmalaysia #poundfitmalaysia #hiphopcardiomalaysia #sepang #kotawarisan #saujanaklia #klia #klia2 #bbst #salaktinggi #dengkil #putrajaya #cyberjaya #shahalam #kualalumpur #nilai #seremban #negerisembilan #selangor

#Repost @sya.fitness.studio with @instatoolsapp ・・・
SYA FIT DANCE HAVOC 1.0
💃🕺🔥💃🕺🔥💃🕺🔥💃🕺🔥
.
LAST CALLING  for Early Bird - RM45
(NP : RM60) 🔊🔊🔊🔊🔊
Grab your ticket NOW 📲 🏃‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♂️
.
📲  www.wasap.my/60172875655
.
🖋  SATURDAY
🗓  9TH NOV 2019
⌚  4:30 PM
⏰  8:30 PM
💸  RM45 - Early Bird
💵  RM60 - Normal Price
💰  RM70 - Walk In
🏫  Movenpick Hotel, KLIA Sepang.
.
Come join us for 1st year Annivesary with all TALENTED presenter 👇👇👇
Special Appearance
1. @hazmiflip
Founder Hip Hop Cardio 
2. ZIN @hanifshawn
TV Host - Borak Kopitiam (TV3)
3. MT Masala Bhangra #shahbariah
4. MT Zafina @didienatasha
5. SR. MT Piloxing @andiensahad
6. Zumba Zin @zumbafiezajlo
7. Pound Pro @poundwithhanis
.
AND FOR PRE PARTY 🥳🥳🥳🥳🥳
🕺💃🕺💃🕺💃🕺💃🕺💃🕺💃🕺💃
.
12 Instructors 🔥🔥🔥🔥🔥
🔺️ Zin @airapanacea
🔹️ Zin @kaizerizal
🔺️ Zin @hermanazirah
🔹️ Zin @edreemohd
🔺️ Zin @brando_myrazdc
🔹️ Zin @akirahondahero
🔺️ Zin @coach_hidayah
🔹️ Zft @jozrizal_
🔺️ Mba @annesville
🔹️ MT @adiorpiloxing
🔺️ Sync @iam_orked
🔹️ Ins @emmajohnson79_
.
▶ For FIRST 300 tickets will get the Limited T-SHIRT 👕👕👕 for FREE ...!!!
.
➡ AMAZING prizes from our sponsorship for LUCKY DRAWS 🎁 🎁 🎁 🎁 🎁
.
➡ GOODIES BAG 🛍 🛍 🛍 🛍 🛍
.
➡ Discount Rate for *HOTEL ROOM* (5⭐)
🤩 🤩 🤩 🤩 🤩
.
#syafitnessstudio
#syabeautyfit #syafitdancehavoc1
#syafithavoc1 #syafdh1
#syafitnessturn1 #zumbafitnessmalaysia #masbhangmalaysia #zafinafitnessmalaysia #piloxingmalaysia #poundfitmalaysia #hiphopcardiomalaysia #sepang #kotawarisan #saujanaklia #klia #klia2 #bbst #salaktinggi #dengkil #putrajaya #cyberjaya #shahalam #kualalumpur #nilai #seremban #negerisembilan #selangor
1 0 3 minutes ago
@aryanacandybuffet_yuyu Profile picture

@aryanacandybuffet_yuyu

❤️Package B RM 999❤️
Circus Carnival & Spiderman🎪
.
.
Jom buat tempahan dengan kami
.
.
Dengan whatsapp kami segera untuk order 📲 http://www.wasap.my/60142709440
.
.
Instagram 👉🏻 @aryanacandybuffet_yuyu
Facebook 👉🏻 aryanacandybuffet yuyu
.
💙Your trusted party planner by 💙@aryanacandybuffet_yuyu

Kami 🚐 delivery di kawasan :
Kuala Lumpur | Selangor | Negeri Sembilan | Melaka

#candybuffetkl #candybuffetmalaysia #aryanacandybuffetpackage #candybuffetmurah #seremban #kualalumpur #cheras #btho #ampang #putrajaya #selangor #candybuffetmalaysia #candybuffetkl #candybuffetseremban #candybuffetkl #candybuffetbtho #candybuffetkajang #balloonsmalaysia #balloonparty #balloonsmalaysia

❤️Package B RM 999❤️
Circus Carnival & Spiderman🎪
.
.
Jom buat tempahan dengan kami
.
.
Dengan whatsapp kami segera untuk order 📲 http://www.wasap.my/60142709440
.
.
Instagram 👉🏻 @aryanacandybuffet_yuyu
Facebook 👉🏻 aryanacandybuffet yuyu
.
💙Your trusted party planner by 💙@aryanacandybuffet_yuyu

Kami 🚐 delivery di kawasan : 
Kuala Lumpur | Selangor | Negeri Sembilan | Melaka

#candybuffetkl #candybuffetmalaysia #aryanacandybuffetpackage #candybuffetmurah #seremban #kualalumpur #cheras #btho #ampang #putrajaya #selangor  #candybuffetmalaysia #candybuffetkl #candybuffetseremban #candybuffetkl #candybuffetbtho #candybuffetkajang #balloonsmalaysia #balloonparty #balloonsmalaysia
1 0 3 minutes ago
@lianamdyusof Profile picture

@lianamdyusof

Malam ni kita apply Time Wise Moisture Renewing Gel atau mudahnya kita panggil sleeping mask atau gel mask.

Satu-satunya mask yang boleh pakai time tidur 😴😴. Bila bangun pagi n bersihkan mask, uols akan rasa kulit gebu, licin, lembut dan lembap 🤩🤩.
.
Mask yang dapat membantu replace balik kelembapan kulit yang telah hilang. I like it!
.
#sleepingmask #gelmask #mask #igshopmurah #cyberjaya #putrajaya #kajang #bangi #upm #ukm #mmu #ipta #ipts #universitimalaya #bazarmalaysia

Malam ni kita apply Time Wise Moisture Renewing Gel atau mudahnya kita panggil sleeping mask atau gel mask.

Satu-satunya mask yang boleh pakai time tidur 😴😴. Bila bangun pagi n bersihkan mask, uols akan rasa kulit gebu, licin, lembut dan lembap 🤩🤩.
.
Mask yang dapat membantu replace balik kelembapan kulit yang telah hilang. I like it!
.
#sleepingmask #gelmask #mask #igshopmurah #cyberjaya #putrajaya #kajang #bangi #upm #ukm #mmu #ipta #ipts #universitimalaya #bazarmalaysia
0 0 4 minutes ago
@znieda_publicgold Profile picture

@znieda_publicgold

Sila Duduk Jgn Lari..
Sis Suka Statement Ni.. 😁😊😍 #PublicGold Pun Ada Limited Edition 1gm YDPA XV

Jomm Mulakan Koleksi2 Cenggini..
Melalui Akaun GAP.. Mudah Dipermudahkan

Semua Org Mampu Mulakan Simpanan n Pelaburan Emas 🔥🔥
■ Serendah RM100 Boleh.. @ 1gm Pun Boleh
■ Lps Tu Disiplin., Buat Simpanan Utk Dilupakan 1 Bulan 1 Gram.. Tetiba Jd Berkilo 😁

Dah Ada Akaun SIMPANAN EMAS 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️?? Pm : Znieda_Dinar
http://www.wasap.my/601111876484/Berminat_SimpananEmas_PublicGold
.
■ Sis bimbing anda sebaiknya .
#1bulan1gram #EmasPublicGold #SimpananEmas999 #GapPublicGold #SimpanEmas #EmasMurahTanpaKosUpah #PelaburanEmas #PublicGoldPatuhSyariah #shahalam #unisel #uitm #bazaarpaknil #emasanuarshahalam #emas916 #kutuemas #ibukutuemas #unimas #iium #putrajaya

Sila Duduk Jgn Lari..
Sis Suka Statement Ni.. 😁😊😍 #PublicGold Pun Ada Limited Edition 1gm YDPA XV

Jomm Mulakan Koleksi2 Cenggini..
Melalui Akaun GAP.. Mudah Dipermudahkan

Semua Org Mampu Mulakan Simpanan n Pelaburan Emas 🔥🔥
■ Serendah RM100 Boleh.. @ 1gm Pun Boleh
■ Lps Tu Disiplin., Buat Simpanan Utk Dilupakan 1 Bulan 1 Gram.. Tetiba Jd Berkilo 😁

Dah Ada Akaun SIMPANAN EMAS 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️?? Pm : Znieda_Dinar
http://www.wasap.my/601111876484/Berminat_SimpananEmas_PublicGold
.
■ Sis bimbing anda sebaiknya .
#1bulan1gram #EmasPublicGold #SimpananEmas999 #GapPublicGold #SimpanEmas #EmasMurahTanpaKosUpah #PelaburanEmas #PublicGoldPatuhSyariah #shahalam #unisel #uitm #bazaarpaknil #emasanuarshahalam #emas916 #kutuemas #ibukutuemas #unimas #iium #putrajaya
0 0 7 minutes ago
@suppliment_lelaki_wanita Profile picture

@suppliment_lelaki_wanita

✴MINI LOVE ORGASMIC GEL✴ ⭕ CIRI CIRI 👉Merangsang rasa ghairah dibahagian faraj.
👉Mengandungi bahan-bahan semulajadi.
👉Tidak mendatangkan kesan sampingan.
👉Mempercepatkan pengedaran darah dan menaikkan ghairah serta membuat faraj lebih basah.
👉Sesuai untuk pasangan yang mempunyai nafas dingin.
👉Tidak berwarn dan tidak berbau. ⭕CARA GUNA⭕
👉Gunakan produk ini 5 minit sebelum melakukan hubungan seks.
👉Sapukan pada bahagian alat sulit dan urut dengan pulpa jari untuk penyerapan
#sayajual #sayajualonline #bersih #wanitacantik #malaysia #perempuan #cerah #basah #supplimentsuamiisteri #lencun #ubatkuat #sedap #jamu #kualalumpur #perak #sabah #sarawak #johor #shahalam #melaka #putrajaya #kedah #kelantan #terengganu #minilove #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #viral

✴MINI LOVE ORGASMIC GEL✴ ⭕ CIRI CIRI 👉Merangsang rasa ghairah dibahagian faraj.
👉Mengandungi bahan-bahan semulajadi.
👉Tidak mendatangkan kesan sampingan.
👉Mempercepatkan pengedaran darah dan menaikkan ghairah serta membuat faraj lebih basah.
👉Sesuai untuk pasangan yang mempunyai nafas dingin.
👉Tidak berwarn dan tidak berbau. ⭕CARA GUNA⭕
👉Gunakan produk ini 5 minit sebelum melakukan hubungan seks.
👉Sapukan pada bahagian alat sulit dan urut dengan pulpa jari untuk penyerapan 
#sayajual#sayajualonline#bersih#wanitacantik#malaysia#perempuan#cerah#basah#supplimentsuamiisteri#lencun#ubatkuat#sedap#jamu#kualalumpur#perak#sabah#sarawak#johor#shahalam#melaka#putrajaya#kedah#kelantan#terengganu#minilove#malaysiaonlineshop#malaysiaonlineshopping#viral
0 0 9 minutes ago
@supplement_suami_istri Profile picture

@supplement_suami_istri

✴MINI LOVE ORGASMIC GEL✴ ⭕ CIRI CIRI 👉Merangsang rasa ghairah dibahagian faraj.
👉Mengandungi bahan-bahan semulajadi.
👉Tidak mendatangkan kesan sampingan.
👉Mempercepatkan pengedaran darah dan menaikkan ghairah serta membuat faraj lebih basah.
👉Sesuai untuk pasangan yang mempunyai nafas dingin.
👉Tidak berwarn dan tidak berbau. ⭕CARA GUNA⭕
👉Gunakan produk ini 5 minit sebelum melakukan hubungan seks.
👉Sapukan pada bahagian alat sulit dan urut dengan pulpa jari untuk penyerapan
#sayajual #sayajualonline #bersih #wanitacantik #malaysia #perempuan #cerah #basah #supplimentsuamiisteri #lencun #ubatkuat #sedap #jamu #kualalumpur #perak #sabah #sarawak #johor #shahalam #melaka #putrajaya #kedah #kelantan #terengganu #minilove #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #viral

✴MINI LOVE ORGASMIC GEL✴ ⭕ CIRI CIRI 👉Merangsang rasa ghairah dibahagian faraj.
👉Mengandungi bahan-bahan semulajadi.
👉Tidak mendatangkan kesan sampingan.
👉Mempercepatkan pengedaran darah dan menaikkan ghairah serta membuat faraj lebih basah.
👉Sesuai untuk pasangan yang mempunyai nafas dingin.
👉Tidak berwarn dan tidak berbau. ⭕CARA GUNA⭕
👉Gunakan produk ini 5 minit sebelum melakukan hubungan seks.
👉Sapukan pada bahagian alat sulit dan urut dengan pulpa jari untuk penyerapan 
#sayajual#sayajualonline#bersih#wanitacantik#malaysia#perempuan#cerah#basah#supplimentsuamiisteri#lencun#ubatkuat#sedap#jamu#kualalumpur#perak#sabah#sarawak#johor#shahalam#melaka#putrajaya#kedah#kelantan#terengganu#minilove#malaysiaonlineshop#malaysiaonlineshopping#viral
0 0 9 minutes ago
@appecutrizzal Profile picture

@appecutrizzal

Posted @withrepost@appecut.kulaijohor Berat badan naik mendadak semasa mengandung adalah perkara biasa bagi wanita kerana ibu wajib makan utk bayi. Lihatlah ibu ini wanita paling happy bila berjaya turun 4 kilos selepas bersalin dgn hanya Appecut sahaja 🥰
.
Jom dapatkan Appecut sekarang whatsapp 📲011-16983188.
.
.
#appecut
#appecutmax
#appecutfeedback
#appecutmaxfeedback
#appecutnerrys
#terengganu
#appecutkasipecah
#appecutmaxnerrys
#codappecut
#codappecutmax
#penang
#johor
#weightloss
#malaysia
#kulai
#ibumenyusu
#ibubersalin
#serikembangan
#kelantan
#putrajaya
#puchong
#melaka
#kualalumpur
#penang
#selangor
#kawalseleramakan
#johorbahru
#kedah
#jomkurus1malaysia

Posted @withrepost • @appecut.kulaijohor Berat badan naik mendadak semasa mengandung adalah perkara biasa bagi wanita kerana ibu wajib makan utk bayi. Lihatlah ibu ini wanita paling happy bila berjaya turun 4 kilos selepas bersalin dgn hanya Appecut sahaja 🥰
.
Jom dapatkan Appecut sekarang whatsapp 📲011-16983188.
.
.
#appecut
#appecutmax
#appecutfeedback
#appecutmaxfeedback
#appecutnerrys
#terengganu
#appecutkasipecah
#appecutmaxnerrys
#codappecut
#codappecutmax
#penang
#johor
#weightloss
#malaysia
#kulai
#ibumenyusu
#ibubersalin
#serikembangan
#kelantan
#putrajaya
#puchong
#melaka
#kualalumpur
#penang
#selangor
#kawalseleramakan
#johorbahru
#kedah
#jomkurus1malaysia
0 0 9 minutes ago
@tudung4kids Profile picture

@tudung4kids

Ada pelbagai barangan menarik untuk anak-anak anda 😘😘 SALE pun byk juga tau😅.
.
Ada pelbagai barangan dan jenama hebat dari pengeluar barangan kanak-kanak yang terkenal😍
.
*jika anda membeli barangan yang berlainan jenama dlm satu order , caj pos akan dikenakan dikenakan secara berasingan kerana barang akan dipos secara berasingan😁
.
.
📲Klik link wasap di bio @tudung4kids utk sebarang pertanyaan atau pembelian ye. .
.
#tudung4kids #tudungbudak #kidstudung #sayajualtudungbudak #sayajualshawl #kidsshawl #tudungsarungbudak #tudungbudakcomel #jubahbudakraya #instantshawlbudak #jubahkids #instantshawlbudakborong #shawlbudak #shawlduamuka #nasuheart #kidsbrunei #bruneitudung #sayajualonline #sayajualbajubudak #sayajualtudungbudak #tudunginstant #telekungterawih #tudungbutton telekungbudak #ajimaura #zizanmall #ruangrezekihanania #shahalam #putrajaya #miri

Ada pelbagai barangan menarik untuk anak-anak anda 😘😘 SALE pun byk juga tau😅.
.
Ada pelbagai barangan dan jenama hebat dari pengeluar barangan kanak-kanak yang terkenal😍
.
*jika anda membeli barangan yang berlainan jenama dlm satu order , caj pos akan  dikenakan dikenakan secara berasingan kerana  barang akan dipos secara berasingan😁
.
.
📲Klik link wasap di bio @tudung4kids utk sebarang pertanyaan atau pembelian ye. .
.
#tudung4kids #tudungbudak #kidstudung #sayajualtudungbudak #sayajualshawl #kidsshawl #tudungsarungbudak #tudungbudakcomel #jubahbudakraya #instantshawlbudak #jubahkids #instantshawlbudakborong #shawlbudak #shawlduamuka #nasuheart #kidsbrunei #bruneitudung  #sayajualonline #sayajualbajubudak #sayajualtudungbudak #tudunginstant  #telekungterawih #tudungbutton telekungbudak #ajimaura #zizanmall #ruangrezekihanania #shahalam #putrajaya #miri
0 0 9 minutes ago
@suppliment_lelaki_wanita Profile picture

@suppliment_lelaki_wanita

✴MINI LOVE ORGASMIC GEL✴ ⭕ CIRI CIRI 👉Merangsang rasa ghairah dibahagian faraj.
👉Mengandungi bahan-bahan semulajadi.
👉Tidak mendatangkan kesan sampingan.
👉Mempercepatkan pengedaran darah dan menaikkan ghairah serta membuat faraj lebih basah.
👉Sesuai untuk pasangan yang mempunyai nafas dingin.
👉Tidak berwarn dan tidak berbau. ⭕CARA GUNA⭕
👉Gunakan produk ini 5 minit sebelum melakukan hubungan seks.
👉Sapukan pada bahagian alat sulit dan urut dengan pulpa jari untuk penyerapan
#sayajual #sayajualonline #bersih #wanitacantik #malaysia #perempuan #cerah #basah #supplimentsuamiisteri #lencun #ubatkuat #sedap #jamu #kualalumpur #perak #sabah #sarawak #johor #shahalam #melaka #putrajaya #kedah #kelantan #terengganu #minilove #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #viral

✴MINI LOVE ORGASMIC GEL✴ ⭕ CIRI CIRI 👉Merangsang rasa ghairah dibahagian faraj.
👉Mengandungi bahan-bahan semulajadi.
👉Tidak mendatangkan kesan sampingan.
👉Mempercepatkan pengedaran darah dan menaikkan ghairah serta membuat faraj lebih basah.
👉Sesuai untuk pasangan yang mempunyai nafas dingin.
👉Tidak berwarn dan tidak berbau. ⭕CARA GUNA⭕
👉Gunakan produk ini 5 minit sebelum melakukan hubungan seks.
👉Sapukan pada bahagian alat sulit dan urut dengan pulpa jari untuk penyerapan 
#sayajual#sayajualonline#bersih#wanitacantik#malaysia#perempuan#cerah#basah#supplimentsuamiisteri#lencun#ubatkuat#sedap#jamu#kualalumpur#perak#sabah#sarawak#johor#shahalam#melaka#putrajaya#kedah#kelantan#terengganu#minilove#malaysiaonlineshop#malaysiaonlineshopping#viral
0 0 12 minutes ago
@supplement_suami_istri Profile picture

@supplement_suami_istri

✴MINI LOVE ORGASMIC GEL✴ ⭕ CIRI CIRI 👉Merangsang rasa ghairah dibahagian faraj.
👉Mengandungi bahan-bahan semulajadi.
👉Tidak mendatangkan kesan sampingan.
👉Mempercepatkan pengedaran darah dan menaikkan ghairah serta membuat faraj lebih basah.
👉Sesuai untuk pasangan yang mempunyai nafas dingin.
👉Tidak berwarn dan tidak berbau. ⭕CARA GUNA⭕
👉Gunakan produk ini 5 minit sebelum melakukan hubungan seks.
👉Sapukan pada bahagian alat sulit dan urut dengan pulpa jari untuk penyerapan
#sayajual #sayajualonline #bersih #wanitacantik #malaysia #perempuan #cerah #basah #supplimentsuamiisteri #lencun #ubatkuat #sedap #jamu #kualalumpur #perak #sabah #sarawak #johor #shahalam #melaka #putrajaya #kedah #kelantan #terengganu #minilove #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #viral

✴MINI LOVE ORGASMIC GEL✴ ⭕ CIRI CIRI 👉Merangsang rasa ghairah dibahagian faraj.
👉Mengandungi bahan-bahan semulajadi.
👉Tidak mendatangkan kesan sampingan.
👉Mempercepatkan pengedaran darah dan menaikkan ghairah serta membuat faraj lebih basah.
👉Sesuai untuk pasangan yang mempunyai nafas dingin.
👉Tidak berwarn dan tidak berbau. ⭕CARA GUNA⭕
👉Gunakan produk ini 5 minit sebelum melakukan hubungan seks.
👉Sapukan pada bahagian alat sulit dan urut dengan pulpa jari untuk penyerapan 
#sayajual#sayajualonline#bersih#wanitacantik#malaysia#perempuan#cerah#basah#supplimentsuamiisteri#lencun#ubatkuat#sedap#jamu#kualalumpur#perak#sabah#sarawak#johor#shahalam#melaka#putrajaya#kedah#kelantan#terengganu#minilove#malaysiaonlineshop#malaysiaonlineshopping#viral
0 0 13 minutes ago
@suppliment_lelaki_wanita Profile picture

@suppliment_lelaki_wanita

✴MINI LOVE ORGASMIC GEL✴ ⭕ CIRI CIRI 👉Merangsang rasa ghairah dibahagian faraj.
👉Mengandungi bahan-bahan semulajadi.
👉Tidak mendatangkan kesan sampingan.
👉Mempercepatkan pengedaran darah dan menaikkan ghairah serta membuat faraj lebih basah.
👉Sesuai untuk pasangan yang mempunyai nafas dingin.
👉Tidak berwarn dan tidak berbau. ⭕CARA GUNA⭕
👉Gunakan produk ini 5 minit sebelum melakukan hubungan seks.
👉Sapukan pada bahagian alat sulit dan urut dengan pulpa jari untuk penyerapan
#sayajual #sayajualonline #bersih #wanitacantik #malaysia #perempuan #cerah #basah #supplimentsuamiisteri #lencun #ubatkuat #sedap #jamu #kualalumpur #perak #sabah #sarawak #johor #shahalam #melaka #putrajaya #kedah #kelantan #terengganu #minilove #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #viral

✴MINI LOVE ORGASMIC GEL✴ ⭕ CIRI CIRI 👉Merangsang rasa ghairah dibahagian faraj.
👉Mengandungi bahan-bahan semulajadi.
👉Tidak mendatangkan kesan sampingan.
👉Mempercepatkan pengedaran darah dan menaikkan ghairah serta membuat faraj lebih basah.
👉Sesuai untuk pasangan yang mempunyai nafas dingin.
👉Tidak berwarn dan tidak berbau. ⭕CARA GUNA⭕
👉Gunakan produk ini 5 minit sebelum melakukan hubungan seks.
👉Sapukan pada bahagian alat sulit dan urut dengan pulpa jari untuk penyerapan 
#sayajual#sayajualonline#bersih#wanitacantik#malaysia#perempuan#cerah#basah#supplimentsuamiisteri#lencun#ubatkuat#sedap#jamu#kualalumpur#perak#sabah#sarawak#johor#shahalam#melaka#putrajaya#kedah#kelantan#terengganu#minilove#malaysiaonlineshop#malaysiaonlineshopping#viral
0 0 13 minutes ago
@supplement_suami_istri Profile picture

@supplement_suami_istri

✴MINI LOVE ORGASMIC GEL✴ ⭕ CIRI CIRI 👉Merangsang rasa ghairah dibahagian faraj.
👉Mengandungi bahan-bahan semulajadi.
👉Tidak mendatangkan kesan sampingan.
👉Mempercepatkan pengedaran darah dan menaikkan ghairah serta membuat faraj lebih basah.
👉Sesuai untuk pasangan yang mempunyai nafas dingin.
👉Tidak berwarn dan tidak berbau. ⭕CARA GUNA⭕
👉Gunakan produk ini 5 minit sebelum melakukan hubungan seks.
👉Sapukan pada bahagian alat sulit dan urut dengan pulpa jari untuk penyerapan
#sayajual #sayajualonline #bersih #wanitacantik #malaysia #perempuan #cerah #basah #supplimentsuamiisteri #lencun #ubatkuat #sedap #jamu #kualalumpur #perak #sabah #sarawak #johor #shahalam #melaka #putrajaya #kedah #kelantan #terengganu #minilove #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #viral

✴MINI LOVE ORGASMIC GEL✴ ⭕ CIRI CIRI 👉Merangsang rasa ghairah dibahagian faraj.
👉Mengandungi bahan-bahan semulajadi.
👉Tidak mendatangkan kesan sampingan.
👉Mempercepatkan pengedaran darah dan menaikkan ghairah serta membuat faraj lebih basah.
👉Sesuai untuk pasangan yang mempunyai nafas dingin.
👉Tidak berwarn dan tidak berbau. ⭕CARA GUNA⭕
👉Gunakan produk ini 5 minit sebelum melakukan hubungan seks.
👉Sapukan pada bahagian alat sulit dan urut dengan pulpa jari untuk penyerapan 
#sayajual#sayajualonline#bersih#wanitacantik#malaysia#perempuan#cerah#basah#supplimentsuamiisteri#lencun#ubatkuat#sedap#jamu#kualalumpur#perak#sabah#sarawak#johor#shahalam#melaka#putrajaya#kedah#kelantan#terengganu#minilove#malaysiaonlineshop#malaysiaonlineshopping#viral
0 0 13 minutes ago
@suppliment_lelaki_wanita Profile picture

@suppliment_lelaki_wanita

DULU ASBEN PUNYER KEDEKUT NAK BAGI DUIT SEKARANG LAJU JE PAKSA BELI 😂😂
.
Jimat duit 1produk semua DAPAT
.
✅Kulit putih melepak⚘
✅B0di seliimm meliimm⚘
✅Kulitt liciin macam baby⚘
✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘
✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘
✅jerawaatt semakinn hilangg⚘
✅bawah tuu semakinn ketattt⚘
✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘
Kalau uolls berminatt spt senarai di atas tu, boleh tinggalkan no wasap pada comment di bawah ataupon bole wasap kami direct.. kami akan wasap uolls serta merta yer utk share pr0duk yg ALL IN ONE.. Makan 1 pr0duk jer tp utk semua tu.. 🤗
.PINKLADY PERFECTION

#sarawak #sabah #shahalam #selangor #kualalumpur #johor #melaka #kelantan #terengganu #kedah #perak #perlis #putrajaya #penang #negerisembilan #malaysia #cantik #gebu #mantap #pejal #montok #putih #pinkladybodyperfection #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #suamiistribahagia #pinkladymurah #pinklady

DULU ASBEN PUNYER KEDEKUT NAK BAGI DUIT SEKARANG LAJU JE PAKSA BELI 😂😂
.
Jimat duit 1produk semua DAPAT
.
✅Kulit putih melepak⚘
✅B0di seliimm meliimm⚘
✅Kulitt liciin macam baby⚘
✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘
✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘
✅jerawaatt semakinn hilangg⚘
✅bawah tuu semakinn ketattt⚘
✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘
Kalau uolls berminatt spt senarai di atas tu, boleh tinggalkan no wasap pada comment di bawah ataupon bole wasap kami direct.. kami akan wasap uolls serta merta yer utk share pr0duk yg ALL IN ONE.. Makan 1 pr0duk jer tp utk semua tu.. 🤗
.PINKLADY PERFECTION

#sarawak#sabah#shahalam#selangor#kualalumpur#johor#melaka#kelantan#terengganu#kedah#perak#perlis#putrajaya#penang#negerisembilan#malaysia#cantik#gebu#mantap#pejal#montok#putih#pinkladybodyperfection#malaysiaonlineshop#malaysiaonlineshopping#suamiistribahagia#pinkladymurah#pinklady
0 0 14 minutes ago
@supplement_suami_istri Profile picture

@supplement_suami_istri

DULU ASBEN PUNYER KEDEKUT NAK BAGI DUIT SEKARANG LAJU JE PAKSA BELI 😂😂
.
Jimat duit 1produk semua DAPAT
.
✅Kulit putih melepak⚘
✅B0di seliimm meliimm⚘
✅Kulitt liciin macam baby⚘
✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘
✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘
✅jerawaatt semakinn hilangg⚘
✅bawah tuu semakinn ketattt⚘
✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘
Kalau uolls berminatt spt senarai di atas tu, boleh tinggalkan no wasap pada comment di bawah ataupon bole wasap kami direct.. kami akan wasap uolls serta merta yer utk share pr0duk yg ALL IN ONE.. Makan 1 pr0duk jer tp utk semua tu.. 🤗
.PINKLADY PERFECTION

#sarawak #sabah #shahalam #selangor #kualalumpur #johor #melaka #kelantan #terengganu #kedah #perak #perlis #putrajaya #penang #negerisembilan #malaysia #cantik #gebu #mantap #pejal #montok #putih #pinkladybodyperfection #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #suamiistribahagia #pinkladymurah #pinklady

DULU ASBEN PUNYER KEDEKUT NAK BAGI DUIT SEKARANG LAJU JE PAKSA BELI 😂😂
.
Jimat duit 1produk semua DAPAT
.
✅Kulit putih melepak⚘
✅B0di seliimm meliimm⚘
✅Kulitt liciin macam baby⚘
✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘
✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘
✅jerawaatt semakinn hilangg⚘
✅bawah tuu semakinn ketattt⚘
✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘
Kalau uolls berminatt spt senarai di atas tu, boleh tinggalkan no wasap pada comment di bawah ataupon bole wasap kami direct.. kami akan wasap uolls serta merta yer utk share pr0duk yg ALL IN ONE.. Makan 1 pr0duk jer tp utk semua tu.. 🤗
.PINKLADY PERFECTION

#sarawak#sabah#shahalam#selangor#kualalumpur#johor#melaka#kelantan#terengganu#kedah#perak#perlis#putrajaya#penang#negerisembilan#malaysia#cantik#gebu#mantap#pejal#montok#putih#pinkladybodyperfection#malaysiaonlineshop#malaysiaonlineshopping#suamiistribahagia#pinkladymurah#pinklady
0 0 14 minutes ago
@suppliment_lelaki_wanita Profile picture

@suppliment_lelaki_wanita

DULU ASBEN PUNYER KEDEKUT NAK BAGI DUIT SEKARANG LAJU JE PAKSA BELI 😂😂
.
Jimat duit 1produk semua DAPAT
.
✅Kulit putih melepak⚘
✅B0di seliimm meliimm⚘
✅Kulitt liciin macam baby⚘
✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘
✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘
✅jerawaatt semakinn hilangg⚘
✅bawah tuu semakinn ketattt⚘
✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘
Kalau uolls berminatt spt senarai di atas tu, boleh tinggalkan no wasap pada comment di bawah ataupon bole wasap kami direct.. kami akan wasap uolls serta merta yer utk share pr0duk yg ALL IN ONE.. Makan 1 pr0duk jer tp utk semua tu.. 🤗
.PINKLADY PERFECTION

#sarawak #sabah #shahalam #selangor #kualalumpur #johor #melaka #kelantan #terengganu #kedah #perak #perlis #putrajaya #penang #negerisembilan #malaysia #cantik #gebu #mantap #pejal #montok #putih #pinkladybodyperfection #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #suamiistribahagia #pinkladymurah #pinklady

DULU ASBEN PUNYER KEDEKUT NAK BAGI DUIT SEKARANG LAJU JE PAKSA BELI 😂😂
.
Jimat duit 1produk semua DAPAT
.
✅Kulit putih melepak⚘
✅B0di seliimm meliimm⚘
✅Kulitt liciin macam baby⚘
✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘
✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘
✅jerawaatt semakinn hilangg⚘
✅bawah tuu semakinn ketattt⚘
✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘
Kalau uolls berminatt spt senarai di atas tu, boleh tinggalkan no wasap pada comment di bawah ataupon bole wasap kami direct.. kami akan wasap uolls serta merta yer utk share pr0duk yg ALL IN ONE.. Makan 1 pr0duk jer tp utk semua tu.. 🤗
.PINKLADY PERFECTION

#sarawak#sabah#shahalam#selangor#kualalumpur#johor#melaka#kelantan#terengganu#kedah#perak#perlis#putrajaya#penang#negerisembilan#malaysia#cantik#gebu#mantap#pejal#montok#putih#pinkladybodyperfection#malaysiaonlineshop#malaysiaonlineshopping#suamiistribahagia#pinkladymurah#pinklady
0 0 15 minutes ago
@supplement_suami_istri Profile picture

@supplement_suami_istri

DULU ASBEN PUNYER KEDEKUT NAK BAGI DUIT SEKARANG LAJU JE PAKSA BELI 😂😂
.
Jimat duit 1produk semua DAPAT
.
✅Kulit putih melepak⚘
✅B0di seliimm meliimm⚘
✅Kulitt liciin macam baby⚘
✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘
✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘
✅jerawaatt semakinn hilangg⚘
✅bawah tuu semakinn ketattt⚘
✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘
Kalau uolls berminatt spt senarai di atas tu, boleh tinggalkan no wasap pada comment di bawah ataupon bole wasap kami direct.. kami akan wasap uolls serta merta yer utk share pr0duk yg ALL IN ONE.. Makan 1 pr0duk jer tp utk semua tu.. 🤗
.PINKLADY PERFECTION

#sarawak #sabah #shahalam #selangor #kualalumpur #johor #melaka #kelantan #terengganu #kedah #perak #perlis #putrajaya #penang #negerisembilan #malaysia #cantik #gebu #mantap #pejal #montok #putih #pinkladybodyperfection #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #suamiistribahagia #pinkladymurah #pinklady

DULU ASBEN PUNYER KEDEKUT NAK BAGI DUIT SEKARANG LAJU JE PAKSA BELI 😂😂
.
Jimat duit 1produk semua DAPAT
.
✅Kulit putih melepak⚘
✅B0di seliimm meliimm⚘
✅Kulitt liciin macam baby⚘
✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘
✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘
✅jerawaatt semakinn hilangg⚘
✅bawah tuu semakinn ketattt⚘
✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘
Kalau uolls berminatt spt senarai di atas tu, boleh tinggalkan no wasap pada comment di bawah ataupon bole wasap kami direct.. kami akan wasap uolls serta merta yer utk share pr0duk yg ALL IN ONE.. Makan 1 pr0duk jer tp utk semua tu.. 🤗
.PINKLADY PERFECTION

#sarawak#sabah#shahalam#selangor#kualalumpur#johor#melaka#kelantan#terengganu#kedah#perak#perlis#putrajaya#penang#negerisembilan#malaysia#cantik#gebu#mantap#pejal#montok#putih#pinkladybodyperfection#malaysiaonlineshop#malaysiaonlineshopping#suamiistribahagia#pinkladymurah#pinklady
0 0 15 minutes ago
@meezbag Profile picture

@meezbag

LV NEVERFULL MM MONOGRAM BAG
. . . . . . .
PRICE : RM690.00
CONDITION : 9/10
. . . . . . .. .
Postage : Rm10 semenanjung/ Rm15 sabah@sarawak
. . . .
Booking Payment : 24hours after booking confirm.

DM or Whatsapp : http://www.wasap.my/60166213272/sayaberminatdgnlvneverfull ono
.
#bagmurah #bagbundle #begbundle #sayajual #sayajualmurah #jualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #UITM #UPM #UKM #UIA #putrajaya #rm70 #rm80 #rm50 #malaysia #bundleselangor #prelovedbag #bagpreloved #bagkulit #begkulit

LV NEVERFULL MM MONOGRAM BAG
. . . . . . .
PRICE : RM690.00
CONDITION : 9/10
. . . . . . .. .
Postage : Rm10 semenanjung/ Rm15 sabah@sarawak
. . . .
Booking Payment : 24hours after booking confirm.

DM or Whatsapp : http://www.wasap.my/60166213272/sayaberminatdgnlvneverfull ono
.
#bagmurah #bagbundle #begbundle #sayajual #sayajualmurah #jualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #UITM #UPM #UKM #UIA #putrajaya #rm70 #rm80 #rm50 #malaysia #bundleselangor #prelovedbag #bagpreloved #bagkulit #begkulit
0 0 15 minutes ago
@lifebend Profile picture

@lifebend

Putrajaya

Путраджая
Новый административный центр Малайзии. Расположен в 20 км к югу от столицы Куала-Лумпура
дин из самых необычных городов Малайзии, а может и всей Азии. Уникальность города состоит в том, что там нет людей. Есть современные здания, аккуратные парки и скверы, многоэтажки, дороги, а людей нет.
Правительство Малайзии видя, с какой невероятной скоростью растет столица страны Куала-Лумпур предугадало, что скоро в городе негде яблоку будет упасть и решило построить новый современный город с целью сделать его в будущем столицей страны.
.
#putrajaya #малазия #путраджая #malaysia #travel #travelphotography #travelgram #asia #instatravel #photography #wanderlust #nature #travelblogger #holiday #traveling #trip #travelling #georgetown #vacation #island #instagram #adventure #city #город #красивыегородамира #кудаслетать #турпомиру #туризм

Путраджая
Новый административный центр Малайзии. Расположен в 20 км к югу от столицы Куала-Лумпура
дин из самых необычных городов Малайзии, а может и всей Азии. Уникальность города состоит в том, что там нет людей. Есть современные здания, аккуратные парки и скверы, многоэтажки, дороги, а людей нет.
Правительство Малайзии видя, с какой невероятной скоростью растет столица страны Куала-Лумпур предугадало, что скоро в городе негде яблоку будет упасть и решило построить новый современный город с целью сделать его в будущем столицей страны.
.
#putrajaya #малазия #путраджая #malaysia #travel #travelphotography #travelgram #asia #instatravel #photography #wanderlust  #nature #travelblogger #holiday #traveling #trip  #travelling #georgetown #vacation #island #instagram #adventure  #city #город #красивыегородамира #кудаслетать #турпомиру #туризм
6 0 15 minutes ago
@suppliment_lelaki_wanita Profile picture

@suppliment_lelaki_wanita

DULU ASBEN PUNYER KEDEKUT NAK BAGI DUIT SEKARANG LAJU JE PAKSA BELI 😂😂
.
Jimat duit 1produk semua DAPAT
.
✅Kulit putih melepak⚘
✅B0di seliimm meliimm⚘
✅Kulitt liciin macam baby⚘
✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘
✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘
✅jerawaatt semakinn hilangg⚘
✅bawah tuu semakinn ketattt⚘
✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘
Kalau uolls berminatt spt senarai di atas tu, boleh tinggalkan no wasap pada comment di bawah ataupon bole wasap kami direct.. kami akan wasap uolls serta merta yer utk share pr0duk yg ALL IN ONE.. Makan 1 pr0duk jer tp utk semua tu.. 🤗
.PINKLADY PERFECTION

#sarawak #sabah #shahalam #selangor #kualalumpur #johor #melaka #kelantan #terengganu #kedah #perak #perlis #putrajaya #penang #negerisembilan #malaysia #cantik #gebu #mantap #pejal #montok #putih #pinkladybodyperfection #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #suamiistribahagia #pinkladymurah #pinklady

DULU ASBEN PUNYER KEDEKUT NAK BAGI DUIT SEKARANG LAJU JE PAKSA BELI 😂😂
.
Jimat duit 1produk semua DAPAT
.
✅Kulit putih melepak⚘
✅B0di seliimm meliimm⚘
✅Kulitt liciin macam baby⚘
✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘
✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘
✅jerawaatt semakinn hilangg⚘
✅bawah tuu semakinn ketattt⚘
✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘
Kalau uolls berminatt spt senarai di atas tu, boleh tinggalkan no wasap pada comment di bawah ataupon bole wasap kami direct.. kami akan wasap uolls serta merta yer utk share pr0duk yg ALL IN ONE.. Makan 1 pr0duk jer tp utk semua tu.. 🤗
.PINKLADY PERFECTION

#sarawak#sabah#shahalam#selangor#kualalumpur#johor#melaka#kelantan#terengganu#kedah#perak#perlis#putrajaya#penang#negerisembilan#malaysia#cantik#gebu#mantap#pejal#montok#putih#pinkladybodyperfection#malaysiaonlineshop#malaysiaonlineshopping#suamiistribahagia#pinkladymurah#pinklady
0 0 15 minutes ago
@supplement_suami_istri Profile picture

@supplement_suami_istri

DULU ASBEN PUNYER KEDEKUT NAK BAGI DUIT SEKARANG LAJU JE PAKSA BELI 😂😂
.
Jimat duit 1produk semua DAPAT
.
✅Kulit putih melepak⚘
✅B0di seliimm meliimm⚘
✅Kulitt liciin macam baby⚘
✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘
✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘
✅jerawaatt semakinn hilangg⚘
✅bawah tuu semakinn ketattt⚘
✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘
Kalau uolls berminatt spt senarai di atas tu, boleh tinggalkan no wasap pada comment di bawah ataupon bole wasap kami direct.. kami akan wasap uolls serta merta yer utk share pr0duk yg ALL IN ONE.. Makan 1 pr0duk jer tp utk semua tu.. 🤗
.PINKLADY PERFECTION

#sarawak #sabah #shahalam #selangor #kualalumpur #johor #melaka #kelantan #terengganu #kedah #perak #perlis #putrajaya #penang #negerisembilan #malaysia #cantik #gebu #mantap #pejal #montok #putih #pinkladybodyperfection #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #suamiistribahagia #pinkladymurah #pinklady

DULU ASBEN PUNYER KEDEKUT NAK BAGI DUIT SEKARANG LAJU JE PAKSA BELI 😂😂
.
Jimat duit 1produk semua DAPAT
.
✅Kulit putih melepak⚘
✅B0di seliimm meliimm⚘
✅Kulitt liciin macam baby⚘
✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘
✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘
✅jerawaatt semakinn hilangg⚘
✅bawah tuu semakinn ketattt⚘
✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘
Kalau uolls berminatt spt senarai di atas tu, boleh tinggalkan no wasap pada comment di bawah ataupon bole wasap kami direct.. kami akan wasap uolls serta merta yer utk share pr0duk yg ALL IN ONE.. Makan 1 pr0duk jer tp utk semua tu.. 🤗
.PINKLADY PERFECTION

#sarawak#sabah#shahalam#selangor#kualalumpur#johor#melaka#kelantan#terengganu#kedah#perak#perlis#putrajaya#penang#negerisembilan#malaysia#cantik#gebu#mantap#pejal#montok#putih#pinkladybodyperfection#malaysiaonlineshop#malaysiaonlineshopping#suamiistribahagia#pinkladymurah#pinklady
0 0 15 minutes ago
@appecut.topstokis.puncakalam Profile picture

@appecut.topstokis.puncakalam

Fasa 3 Puncak Alam

Selepas suami yg berminat untuk cuba AppecutMax arini isteri pulak terjebak. Mesti sbb result padu suami yg dah minum AppecutMax membuatkan isteri tercabar 😅😅 korang bila lagi ?? Jom dapatkan AppecutMax yg original dari Sheda now 📲 0173710250
.
.
#appecut
#appecutmax
#appecutfeedback
#appecutmaxfeedback
#terengganu
#appecutkasipecah
#appecutmaxnerrys
#nakkurus
#nakdiet
#johor
#sabah
#sarawak
#weightloss
#malaysia
#bukitkiara
#klsentral
#damansara
#shahalam
#serikembangan
#kelantan
#putrajaya
#puchong
#melaka
#kualalumpur
#selangor
#kawalseleramakan
#viral
#lakukeras
#jomkurus1malaysia

Selepas suami yg berminat untuk cuba AppecutMax arini isteri pulak terjebak. Mesti sbb result padu suami yg dah minum AppecutMax membuatkan isteri tercabar 😅😅 korang bila lagi ?? Jom dapatkan AppecutMax yg original dari Sheda now 📲 0173710250
.
.
#appecut
#appecutmax
#appecutfeedback
#appecutmaxfeedback
#terengganu
#appecutkasipecah
#appecutmaxnerrys
#nakkurus
#nakdiet
#johor
#sabah
#sarawak
#weightloss
#malaysia
#bukitkiara
#klsentral
#damansara
#shahalam
#serikembangan
#kelantan
#putrajaya
#puchong
#melaka
#kualalumpur
#selangor
#kawalseleramakan
#viral
#lakukeras
#jomkurus1malaysia
0 0 21 minutes ago

Top #Putrajaya posts

@emasanuar_shahalam Profile picture

@emasanuar_shahalam

Assalamualaikum dan selamat pagi Emas Anuar lovers! ✨✨ SUBANG emas 916 PERCUMA utk pemenang contest LIKE, TAG & SHARE. .
.
Jom join CONTEST ni. .
hanya LIKE, TAG & SHARE mana2 post. .
.
Senang je utk dapatkan SUBANG dr kami, Anda hanya perlu #likesharetag MANA-MANA post di page EMASANUAR SHAHALAM sebanyak mungkin dari sekarang hingga 31 OKTOBER 2019. Pemenang LIKE, TAG & SHARE terbanyak akan diumum pada AWAL BULAN NOVEMBER.
.
.
Jom ringankan jari-jemari & tag member masing2. .
.
LIKE, TAG & SHARE .
.
LIKE, TAG & SHARE .
.
LIKE, TAG & SHARE .
.
Pastikan like page kami tau : EMAS ANUAR SHAHALAM

Waktu urusan:
.
10.00 pg - 7.00 ptg ☎️ 0194490669 0195500323

#emasanuarshahalam #emasanuarfans #ayer8 #putrajaya #bangi #bangisentral #shahalam #klang #semenyih #kajang #nilai #senawang #melaka #johor #ampang #wangsamaju #selangor #damansara #sungaibuloh #selayang #emasmurah #emasanuarquotes
.

Assalamualaikum dan selamat pagi Emas Anuar lovers! ✨✨ SUBANG emas 916 PERCUMA utk pemenang contest LIKE, TAG & SHARE. .
.
Jom join CONTEST ni. .
hanya LIKE, TAG & SHARE mana2 post. .
.
Senang je utk dapatkan SUBANG dr kami, Anda hanya perlu #likesharetag MANA-MANA post di page EMASANUAR SHAHALAM sebanyak mungkin dari sekarang hingga 31 OKTOBER 2019. Pemenang LIKE, TAG & SHARE terbanyak akan diumum pada AWAL BULAN NOVEMBER.
.
.
Jom ringankan jari-jemari & tag member masing2. .
.
LIKE, TAG & SHARE .
.
LIKE, TAG & SHARE .
.
LIKE, TAG & SHARE .
.
Pastikan like page kami tau : EMAS ANUAR SHAHALAM

Waktu urusan:
.
10.00 pg - 7.00 ptg ☎️ 0194490669  0195500323

#emasanuarshahalam#emasanuarfans #ayer8 #putrajaya #bangi #bangisentral #shahalam #klang #semenyih #kajang #nilai #senawang #melaka #johor #ampang #wangsamaju #selangor #damansara #sungaibuloh #selayang #emasmurah #emasanuarquotes
.
159 53 12 hours ago
@emasanuar_shahalam Profile picture

@emasanuar_shahalam

EMAS ANUAR SHAH ALAM

woww COCO datang lagi..♥️♥️ Assalamualaikum dan selamat pagi Emas Anuar lovers! ✨✨ SUBANG emas 916 PERCUMA utk pemenang contest LIKE, TAG & SHARE. .
.
Jom join CONTEST ni. .
hanya LIKE, TAG & SHARE mana2 post. .
.
Senang je utk dapatkan SUBANG dr kami, Anda hanya perlu #likesharetag MANA-MANA post di page EMASANUAR SHAHALAM sebanyak mungkin dari sekarang hingga 31 OKTOBER 2019. Pemenang LIKE, TAG & SHARE terbanyak akan diumum pada AWAL BULAN NOVEMBER.
.
.
Jom ringankan jari-jemari & tag member masing2. .
.
LIKE, TAG & SHARE .
.
LIKE, TAG & SHARE .
.
LIKE, TAG & SHARE .
.
Pastikan like page kami tau : EMAS ANUAR SHAHALAM

Waktu urusan:
.
10.00 pg - 7.00 ptg ☎️ 0194490669 0195500323

#emasanuarshahalam #emasanuarfans #ayer8 #putrajaya #bangi #bangisentral #shahalam #klang #semenyih #kajang #nilai #senawang #melaka #johor #ampang #wangsamaju #selangor #damansara #sungaibuloh #selayang #emasmurah #emasanuarquotes
.

woww COCO datang lagi..♥️♥️ Assalamualaikum dan selamat pagi Emas Anuar lovers! ✨✨ SUBANG emas 916 PERCUMA utk pemenang contest LIKE, TAG & SHARE. .
.
Jom join CONTEST ni. .
hanya LIKE, TAG & SHARE mana2 post. .
.
Senang je utk dapatkan SUBANG dr kami, Anda hanya perlu #likesharetag MANA-MANA post di page EMASANUAR SHAHALAM sebanyak mungkin dari sekarang hingga 31 OKTOBER 2019. Pemenang LIKE, TAG & SHARE terbanyak akan diumum pada AWAL BULAN NOVEMBER.
.
.
Jom ringankan jari-jemari & tag member masing2. .
.
LIKE, TAG & SHARE .
.
LIKE, TAG & SHARE .
.
LIKE, TAG & SHARE .
.
Pastikan like page kami tau : EMAS ANUAR SHAHALAM

Waktu urusan:
.
10.00 pg - 7.00 ptg ☎️ 0194490669  0195500323

#emasanuarshahalam#emasanuarfans #ayer8 #putrajaya #bangi #bangisentral #shahalam #klang #semenyih #kajang #nilai #senawang #melaka #johor #ampang #wangsamaju #selangor #damansara #sungaibuloh #selayang #emasmurah #emasanuarquotes
.
127 44 12 hours ago
@wanlitang Profile picture

@wanlitang

Le Méridien Putrajaya

時間在你還沒回神 就跑開了 !
大家都長大了啦~~~以前討論的是去哪裡好玩啊
吃些什麼啊 怎樣出trip
現在的gathering 離不開哪裡擺酒 幾時出wedding?
屋子怎样装修?baby 怎麼帶 ?

commitment 越來越多,要顧慮照顧的範圍也越來越廣 不能隨便小孩子氣 因為生活從來都不妥協 全靠我们自己經營 .
.

願你在當大人的世界裡
還能在愛情裡 讓你保留當小孩的模樣 💛💛 .

恭喜我心目中顏值超高的女神找到了!
@janice_kee 女神結婚啦~ 😙 👰

#DerJanLoveStory #LeMeridien #Putrajaya #Wedding

PS:出席顏值那麼高的婚禮 選衣服真的不能亂來啊
畢竟我很想在不說話的時候還能騙吃一下氣質路線😆
高贵大雅的贴身摔尾礼服来自 @dressaville

時間在你還沒回神 就跑開了 !
大家都長大了啦~~~以前討論的是去哪裡好玩啊 
吃些什麼啊 怎樣出trip 
現在的gathering 離不開哪裡擺酒 幾時出wedding?
屋子怎样装修?baby 怎麼帶 ?

commitment 越來越多,要顧慮照顧的範圍也越來越廣 不能隨便小孩子氣 因為生活從來都不妥協 全靠我们自己經營 .
.

願你在當大人的世界裡
還能在愛情裡 讓你保留當小孩的模樣 💛💛 .

恭喜我心目中顏值超高的女神找到了!
@janice_kee 女神結婚啦~ 😙 👰

#DerJanLoveStory #LeMeridien #Putrajaya #Wedding

PS:出席顏值那麼高的婚禮 選衣服真的不能亂來啊
畢竟我很想在不說話的時候還能騙吃一下氣質路線😆
高贵大雅的贴身摔尾礼服来自 @dressaville ✨
1,220 36 14 hours ago
High waist jeans is the secret...if you know you know 😉😝 #throwback #stayshidden #highwaistedjeans #hiddengem #girlsdayout #putrajaya #ioicitymall #shopping #notcandid
516 3 7 October, 2019
@mymakantv Profile picture

@mymakantv

Jika anda tercari-cari port makan Korean food yang ori lagi berbaloi, OISO menjadi pilihan.
Oiso menyajikan pelbagai jenis masakan tradisional Korea dimana kesemuanya dihidangkan dalam bentuk set termasuk nasi, sup dan hidangan sampingan. Dan yang paling penting, hidangan sampingan boleh ditambah berkali2 secara PERCUMA, pergghhh memang berbaloi!

Terdapat lebih 30 jenis set yang boleh didapati di sini dan antara yang wajib dicuba termasuk:-
🔥Kimchi Ramen - RM 13.90
🔥 Korean Spicy Rice Cake - RM13.90
🔥 Soft Tofu Stew - RM 18.90
🔥 Seafood Noodle - RM20.90
🔥 Hot Stone Bowl Bibimbab - RM21.90
🔥 Grilled Chicken BBQ - RM23.90
🔥 Spicy Grilled Chicken BBQ - RM23.90
🔥 Korean Fried Chicken (KFC) - RM22.90~RM24.90
🔥 Stir Fried Beef - RM25.90
【OISO】
🏠: L1-72, First Floor, IOI City Mall, Putrajaya
(Sebelah Parkson dan di bawah GSC Cinema)
☎️: 0389580540

Jika anda tercari-cari port makan Korean food yang ori lagi berbaloi, OISO menjadi pilihan. 
Oiso menyajikan pelbagai jenis masakan tradisional Korea dimana kesemuanya dihidangkan dalam bentuk set termasuk nasi, sup dan hidangan sampingan. Dan yang paling penting, hidangan sampingan boleh ditambah berkali2 secara PERCUMA, pergghhh memang berbaloi!

Terdapat lebih 30 jenis set yang boleh didapati di sini dan antara yang wajib dicuba termasuk:-
🔥Kimchi Ramen - RM 13.90
🔥 Korean Spicy Rice Cake - RM13.90
🔥 Soft Tofu Stew - RM 18.90
🔥 Seafood Noodle - RM20.90
🔥 Hot Stone Bowl Bibimbab - RM21.90
🔥 Grilled Chicken BBQ - RM23.90
🔥 Spicy Grilled Chicken BBQ - RM23.90
🔥 Korean Fried Chicken (KFC) - RM22.90~RM24.90
🔥 Stir Fried Beef - RM25.90
【OISO】
🏠: L1-72, First Floor, IOI City Mall, Putrajaya
(Sebelah Parkson dan di bawah GSC Cinema)
☎️: 0389580540
13,437 943 29 September, 2019
@desirehotels Profile picture

@desirehotels

Kuala Lumpur, Malaysia

Hotel room view goals in Kuala Lumpur 🥰🙌🏻⠀
Tag your travel partner in crime 👇🏼⠀
-⠀
cc: @sergeykbn
-⠀
Get inspired: @lucasjcbs
---

Hotel room view goals in Kuala Lumpur 🥰🙌🏻⠀
Tag your travel partner in crime 👇🏼⠀
-⠀
cc: @sergeykbn⠀
-⠀
Get inspired: @lucasjcbs⠀
---
3,780 63 11 October, 2019
@hieuonthego Profile picture

@hieuonthego

Pink Mosque at Putrajaya KL, called Putra Mosque.. ⁣
The pink-domed Putra Mosque is constructed with rose-tinted granite, you can imagine how pretty it is from the material name. -
Thanks for the shot @abi.golucky or @tialacson, sorry I forgot who 😅

Pink Mosque at Putrajaya KL, called Putra Mosque.. ⁣
The pink-domed Putra Mosque is constructed with rose-tinted granite, you can imagine how pretty it is from the material name. -
Thanks for the shot @abi.golucky or @tialacson, sorry I forgot who 😅
628 10 5 October, 2019